Mutfak Mobilyaları. Kitchen Furniture 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mutfak Mobilyaları. Kitchen Furniture 2012"

Transkript

1 Mutfak Mobilyaları Kitchen Furniture 2012

2

3 Kale Kitchen Furniture 1 İçindekiler / Index GİRİŞ INTRODUCTION ELFİN LOTUS MENTA MENTA & CHERVIL EDERA HERBA & TAMARIN PAPAYA & TIMO HERBA - Kırmızı / Red HERBA - Krem & Yeşil / Cream & Green KAMILLE ANETO & DAPHNE LINUM NERA SALVIA ALARIA ORRIS MUTFAK KAPAK MODELLERİ / KITCHEN DOOR MODELS TEZGAH ARASI CAM MOZAİK VE SERAMİK MODELLERİ / KITCHEN TOP GLASS MOSAIC AND CERAMIC MODELS

4 2 Kale Mutfak Mobilyaları Mutfakların Yeni Tanımı: Kale Mutfak Mobilyaları Kale Grubu, tecrübesini ve gücünü modern bir mutfak anlayışı ile birleştirdi. Hayatın tüm güzelliklerini toplayan, yaşayan ve yaşatan mutfaklar, şimdi Kale Mutfak Mobilyaları ile evinize giriyor, mutfağınıza değer katıyor. Mutfakta dilediğiniz görünüm; dinamik tasarımları, size özel çözümleri ve kalite güvencesiyle Kale mutfaklarda hayat buluyor. Akıllı detaylar, estetik çizgiler, canlı renkler ve genç bir ruhla bezenmiş yepyeni mutfaklar... Kale Mutfak Mobilyaları, dilediğiniz renk ve yüzey seçenekleriyle hem zevkinize hem evinize uyum sağlayan, hayallerinizi süsleyen mutfaklar sunuyor. Fonksiyonelliği ve konforuyla hayatınızı kolaylaştıran, sevdiklerinizle beraber keyfini süreceğiniz bu özel mutfaklar, artık evlerinizin çekim merkezleri Şimdi içeri girme vakti! Kale Mutfak Mobilyaları Hakkında Kale Grubu'nun yatırımı ile Bandırma'da m 2 açık ve m 2 kapalı alan üzerine kurulan Kale Mutfak Mobilya Tesisleri, ileri teknoloji üretim hatları ile yıllık modül ve mutfak üretim kapasitesine sahiptir. Teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yapan Kale Mutfak Mobilyaları, insan sağlığını tehlikeye atmayan E1 normundaki malzemeler kullanarak, çevre ve insan faktörünü her zaman ön planda tutuyor. Kale Showroomlarında teşhir ve satışa sunulan Kale Mutfak Mobilyaları, 31 adet kapak seçeneği, 70 adet renk ve yüzey alternatifi, 440 adet modülü ile dilediğiniz kombinasyonları yaratarak hayalinizdeki mutfağa kavuşabilmeniz için size özel çözümler sunuyor. Siparişten satış sonrası hizmetlerine, en ince ayrıntısına kadar planlanan bir servis anlayışını ilke edinen Kale Mutfak Mobilyaları, ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede sunma hedefiyle hizmet veriyor. Kale Grubu güvencesi Uluslararası kalite standartları Akıllı detaylar Yenilikçi tasarım anlayışı Fonksiyonel sistemler Ergonomik çözümler Kişiye özel uygulama hizmeti Satış sonrası destek Geniş model seçenekleri

5 Kale Kitchen Furniture 3 A New Definition of Kitchens: Kale Kitchen Furniture The Kale Group combines experience, power and a modern understanding of the kitchen. With Kale Kitchen Furniture you'll find dynamic designs, tailor-made solutions, and quality assurance that add value to your house and beauty to your life. Your new kitchen will have smart details, aesthetically-pleasing lines, lively colors and a youthful spirit. Best of all, Kale Kitchen Furniture offers desirable designs that adapt to both your taste and to your house. A special kitchen that has both comfort and functionality is the perfect spot to spend time with loved ones. And thanks to Kale Kitchen Furniture, your new kitchen will become the center of attention in your house. Now, it is time to enter! About Kale Kitchen Furniture Established by the Kale Group in an area with an open space of 100,000m 2 and a closed space of 15,000m 2 in Bandırma, Kale Kitchen Furniture Facilities has an annual production capacity of 150,000 modules and 30,000 kitchens. Using the latest innovations in production technology, Kale Kitchen Furniture uses the materials in E1 norm, and always prioritizes the safety of humans and the natural environment. Exhibited and sold in Kale Showrooms, Kale Kitchen Furniture offers tailor-made solutions in order to provide you with a dream kitchen. You can create yours out of 31 door options, 70 different color and coating surface alternatives and 440 modules. Kale Kitchen Furniture develops a thorough plan that covers from the time you order to the after-sales assistance, with the goal of offering the highest level of product and customer service. Kale Group assurance International quality standards Smart details Innovative design understanding Functional systems Ergonomic solutions Tailor-made application service After sales support Wide range of model options

6 4 Kale Mutfak Mobilyaları / Elfin Elfin Parlak ve mat renk alternatifleriyle her türlü zevke hitap eden Elfin serisi, farklı kombinasyonlar yaratmanın en ekonomik şeklini sunuyor. Alt kapak ölçülerine göre değişen entegre kulplar ile üst ve boy kapaklarda tek akslı olarak kullanılan mat kulplar, modern bir mutfak stili yaratmayı sağlıyor. The Elfin series appeals to all tastes with gloss and opaque color options, and offers the most cost-efficient way of creating combinations. It brings a modern kitchen style with integrated handles for different lower cabinet doors and single-axled opaque handles for upper and full-length doors.

7 Kale Kitchen Furniture / Elfin 5

8 6 Kale Mutfak Mobilyaları / Elfin

9 Kale Kitchen Furniture / Elfin 7

10 8 Kale Mutfak Mobilyaları / Lotus Lotus Zarif bir mutfağa sahip olmayı hayal edenler için tasarlanan Lotus serisi, yedi parlak renk alternatifiyle görselliği en üst düzeyde tutuyor. Düz ve parlak yüzeyli akrilik kapaklar, modern formlarla şekillenerek Lotus serisine hayat veriyor. Şık ve yalın bir mutfakta keyifli zaman geçirmek isteyenler, aradıklarını Lotus serisinde fazlasıyla bulacaklar. Designed for elegance. The Lotus series puts visual quality at the forefront with seven gloss color alternatives. Flat and gloss surfaced acrylic doors take shape with modern forms to create the basis of the Lotus series. The Lotus series offers you more than an enjoyable kitchen with its chic but modest design.

11 Kale Kitchen Furniture / Lotus 9

12 10 Kale Mutfak Mobilyaları / Elfin

13 Kale Kitchen Furniture / Lotus 11

14 12 Kale Mutfak Mobilyaları / Menta Menta Yaratıcılığı sizin için Menta serisinde özgür bıraktık. Kapaklardaki kulpsuz düz yüzey, sadeliği ve modernliği maksimum seviyede yaşatıyor. Beyaz lake kapaklar içerisinden akan füme camlar, estetik algısını Menta serisi ile özgün kılıyor. We have unleashed creativity for you in the Menta series. The smooth surface without handles on the doors maximizes simplicity and modernity. Smoked glass panes flow out of the white lacquered doors giving the Menta series an original aesthetic perception.

15 Kale Kitchen Furniture / Menta 13

16 14 Kale Mutfak Mobilyaları / Menta Kapaklardaki beyaz parlak lake ve füme cam ile yakalanan mükemmel renk uyumu, beyaz akrilik tezgah ve ada bölümünde kullanılan füme akrilik tezgahta da devam ediyor. Çekmece ve boy dolaplarda kullanılan iç aksesuarlar, ışıklı raflar ile fonksiyonelliği üst düzeye taşıyor. The exquisite harmony of color captured with the shiny white lacquer on the doors and the smoked glass continues in the white acrylic countertop and the smoked acrylic countertop used on the island. The interior accessories used in the drawers and tall cabinets maximize functionality with lighted shelves.

17 Kale Kitchen Furniture / Menta 15

18 16 Kale Mutfak Mobilyaları / Menta & Chervil Menta&Chervil Farklı dokuların tasarımdaki özgün çizgisi... Menta & Chervil serisi, kapak modelleri ve renk seçenekleriyle estetiğin, ada çözümü ve iç aksesuarlarıyla pratikliğin en zevkli kullanımını sunuyor. Size sadece damak zevkinizi dünya mutfaklarıyla yarıştırmak kalıyor. The novel style of different textures in design... The Menta & Chervil series offers the most delightful application of practicality with the aesthetics of its door models and color selections and its island solutions and interior accessories. All you have to do is turn yourself loose and let your taste buds compete with world cuisine.

19 Kale Kitchen Furniture / Menta & Chervil 17

20 18 Kale Mutfak Mobilyaları / Menta & Chervil Beyaz parlak lake ve meşe kaplama kapakları, kendinden kulpları ve ışıklı raflarıyla mutfakta estetik bir şölen yaratan Menta &Chervil serisi, detaylarıyla da fark yaratıyor. The Menta & Chervil series creates an aesthetic feast in the kitchen with lighted shelves, integrated handles and shiny white lacquer and oak-veneer doors, providing distinctive style with attention to detail.

21 Kale Kitchen Furniture / Menta & Chervil 19

22 20 Kale Mutfak Mobilyaları / Edera Edera Sarmaşıkların, doğadan yaşam alanınıza estetik dokunuşlarla taşınması... Farklı stilleri bir araya getirerek, özel üretim teknolojileriyle oluşturulan bir koleksiyon Detaylardaki özenli ve titiz ayrıntıların simgesi; Edera serisi Desenli siyah parlak lake ve düz beyaz parlak lake kapaklarıyla eşsiz bir ahenk yaratan Edera serisi, modern kulpları ve düz beyaz akrilik tezgahı ile ferah bir atmosfer sunuyor.

23 Kale Kitchen Furniture / Edera 21

24 22 Kale Mutfak Mobilyaları / Edera

25 Kale Kitchen Furniture / Edera 23 Üst dolap alt tablalarında kullanılan aydınlatmalar tezgahın her köşesine ışık tutuyor. Çekmece içlerindeki tabaklık ve kaşıklık sistemleri mutfağınızda istediğiniz düzeni kurmanızı sağlıyor. İleri teknolojiyle tasarlanmış üst kapak açılımları da kullanım kolaylığı getiriyor. The lighting installed in the bottom of the upper cabinets illuminates the entire counter. The plate and silverware system in the drawers allow you to organize your kitchen the way you want it. The upper doors were designed with advanced technology and the way they open makes them easy to use.

26 24 Kale Mutfak Mobilyaları / Herba & Tamarin Herba&Tamarin Vivaldi'nin unutulmaz eseri "Dört Mevsim" gibi, her dönemin vazgeçilmez stili... Üst dolaplardaki kare form, mekanın ve ürünlerin arasındaki enerji akışına uygun olacak şekilde biçimlenerek iddialı ve şık bir tasarım ortaya çıkarıyor. Alt ve boy dolaplarda kullanılan gömme kulplar, tasarımın bütünlüğünü sağlıyor. The indispensable style for every season, just like Vivaldi s unforgettable work The Four Seasons. The square shape of the upper cabinets results in a stylish and assertive design by allowing the flow of energy between the room and the product. The recessed handles used in the lower cabinets and tall cabinets help integrate the design.

27 Kale Kitchen Furniture / Herba & Tamarin 25

28 26 Kale Mutfak Mobilyaları / Herba & Tamarin Parlak krem lake ile teak kaplamanın uyumu, zarafeti ve doğallığı sunuyor. Konik aydınlatma, krem akrilik tezgah ve dolap arasının yanı sıra ahşap kaşıklık ve yarım boy köşe mekanizmasıyla da işlevselliğin tanımını kişiselleştiriyor. The harmony achieved with shiny crème lacquer and teak veneer is both elegant and natural. Cone-shaped lighting, crème acrylic countertop and cabinet recess combined with a wooden silverware tray and half-length corner mechanism gives functionality a personal touch.

29 Kale Kitchen Furniture / Herba & Tamarin 27

30 28 Kale Mutfak Mobilyaları / Papaya & Timo Papaya&Timo Geleceğin çizgilerini, yumuşak dokunuşlarla yaşatan tasarımıyla adeta bir mutfak sanatı... Ufkun kızıllığını mutfaklarınıza taşıdık. Parlak siyah cam kapaklar ve cam kapak pürüzsüzlüğündeki pelesenk alt kapaklar, hayallerinizi mutfağınıza yansıtıyor. Kitchen art with modern lines, a design that adds a soft touch to life... We have brought the redness of the horizon to your kitchen. The Santos rosewood doors on the bottom, which are as smooth as glass, and the shiny, black glass doors makes your dream for your kitchen come true.

31 Kale Kitchen Furniture / Papaya & Timo 29

32 30 Kale Mutfak Mobilyaları / Papaya & Timo

33 Kale Kitchen Furniture / Papaya & Timo 31

34 32 Kale Mutfak Mobilyaları / Herba Herba Kırmızı / Red Kırmızının dayanılmaz sıcaklığı, çeliğin şıklığıyla bezendi. Herba serisi; dinç, genç ve çağdaş çizgilerle her yönden çok farklı... Her zaman şık, zarif ve estetik. The irresistible warmth of red adorned with the elegance of steel. The Herba series with its young, robust and modern style is unique in every way It is always elegant, classy and aesthetic.

35 Kale Kitchen Furniture / Herba 33

36 34 Kale Mutfak Mobilyaları / Herba Mutfağın genel tasarımındaki kusursuzluk, kullanılan aydınlatma sisteminde ve kulplarda da devam ediyor. Boy dolaplardaki tel raf aksesuarı, depolama için geniş ve düzenli alanlar sunuyor. The flawless design apparent throughout the kitchen continues in the lighting system and handles. The wire shelf accessories in the tall cabinets provide spacious and organized areas for storage.

37 Kale Kitchen Furniture / Herba 35

38 36 Kale Mutfak Mobilyaları / Herba Herba Krem & Yeşil / Cream & Green Doğanın en ihtişamlı renkleri Herba serisinde buluştu... Parlak yeşilin ve parlak kremin eşsiz uyumundan doğan Herba serisi, düz krem akrilik tezgahıyla şıklığın tanımını sil baştan yazıyor. 54cm lik aydınlatmalı duvar panosuyla verimli bir aydınlatma çözümü sunarken, şık kulp detayıyla da tasarım iddiasını koruyor. The most magnificent colors of nature come together in the Herba series The Herba series consists of the peerless harmony of bright green and bright crème and rewrites the definition of style with a smooth crème countertop. It offers an efficient solution to illumination with a 54cm wall lighting panel while maintaining design distinction with stylish handles.

39 Kale Kitchen Furniture / Herba 37

40 38 Kale Mutfak Mobilyaları / Herba

41 Kale Kitchen Furniture / Herba 39

42 40 Kale Mutfak Mobilyaları / Kamille Kamille Pürüzsüz cam gibi lake kapaklar son teknoloji ile el değmeden üretiliyor. Özenle seçilmiş renkleriyle pozitif enerji yayan Kamille serisi, hayatı içinde keyifli zaman geçireceğiniz özgün bir yere dönüştürüyor. Işıklı raflar, ada tezgahında eviye ve masa kullanımında işlevsel çözümlerle mutfağınızın her köşesine değer katıyor. The lacquered doors, which are as smooth as glass, are manufactured with state of the art technology and never touched by hand. The Kamille emits positive energy with carefully chosen colors, transforming life into a unique place where you will spend many delightful hours. The lighted shelves, the sink in the island countertop and functional solutions for utilizing the table add value to every corner of your kitchen.

43 Kale Kitchen Furniture / Kamille 41

44 42 Kale Mutfak Mobilyaları / Kamille Boy kiler ve çekmece içi tabaklık sistemleri ile mutfağınızın düzeni kontrol altında. Dolap altlarında kullanılan ışıklı raflar hem estetiği hem de işlevselliği birlikte sunuyor. The tall pantry and the plate system inside the doors help organize the kitchen. The lighted shelves used in the lower cabinets offer both an esthetic and functional element.

45 Kale Kitchen Furniture / Kamille 43

46 44 Kale Mutfak Mobilyaları / Aneto & Daphne Aneto&Daphne Doğa tüm güzelliğiyle mutfaklara taşınıyor... Alt ve boy kapakları mat meşe PVC, üst kapakları koyu kahve, mat lake olan Aneto & Daphne serisi, kusursuzluğun tarifi gibi... Nature comes to the kitchen in all its beauty The Aneto & Daphne series is like a recipe for perfection with lower and tall doors in matte oak, and dark brown upper doors with a matte lacquer textured melanin veneer.

47 Kale Kitchen Furniture / Aneto & Daphne 45

48 46 Kale Mutfak Mobilyaları / Aneto & Daphne Aneto & Daphne serisi; farklı ölçülerdeki kulp uygulamaları, üçgen aydınlatması, kahve akrilik tezgahı ve sürgülü çöp kovası gibi işlevsel detayları size sunuyor. The Aneto & Daphne series features offset, angled handles, triangle lighting, a brown acrylic countertop and a sliding trashcan, introducing the subtleties of nature to the room.

49 Kale Kitchen Furniture / Aneto & Daphne 47

50 48 Kale Mutfak Mobilyaları / Linum Linum Linum serisi, doğal ahşabın sıcaklığını, zevkinize göre farklı renk ve desen seçeneklerini ekonomik avantajlarla sunuyor. The Linum series offers the warmth of natural wood, as well as a variety of color and pattern selections to suit both your taste and your budget.

51 Kale Kitchen Furniture / Linum 49

52 50 Kale Mutfak Mobilyaları / Linum Zarif çizgileriyle yalın; köşe ve cam store sistemi ile ergonomik ve pratik. Her şey elinizin altında... Simple with elegant lines, it is ergonomic and practical with corner and glass store systems. Everything at your fingertips

53 Kale Kitchen Furniture / Linum 51

54 52 Kale Mutfak Mobilyaları / Nera Nera Nera, ada ünitesi ve zengin modülleri ile fonksiyonel bir tasarımın rahatlığını sunuyor ve yatay çizgili kapak formu ile mutfağa dinamizm katıyor. Lake ve PVC yüzeylerin çeşitli renklerde kombinasyonu ile yaratılan bu sıra dışı mutfak, zengin seçenekleriyle tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlıyor. İnce tasarım detaylarıyla alüminyum, cam ve ahşabın mükemmel uyumunu sergileyen Nera, stil sahibi modern evlerde enerji dolu bir mutfak yaratıyor. An island unit and rich modules offer functional kitchen solutions, while the horizontal lined door form brings a dynamic aesthetic. This extraordinary room is created with a combination of lacquered and PVC surfaces in various colors, so you can use its rich selections to reflect your personal style. Nera's design details of aluminum, glass, and wood bring balance to the room, creating a modern living space that is full of energy.

55 Kale Kitchen Furniture / Nera 53

56 54 Kale Mutfak Mobilyaları / Salvia Salvia Salvia, klasik mutfak anlayışının günümüz ihtiyaçları doğrultusunda yorumlandığı huzur dolu bir ortam yaratıyor. Eskitilmiş ahşap görünümü ve cam kapakları ile geleneksel yaşam tarzından esintiler taşıyan Salvia, bugünün mutfaklarına geçmişin paylaşım dolu ruhunu taşıyor. Katlanır kapakları ve zengin modülleri ile kullanım kolaylığı sağlayan Salvia, Amerikan ceviz kaplaması ile öne çıkıyor. Akrilik tezgahı için farklı renk ve yüzey seçeneklerinin sunulduğu bu dinlendirici mutfak, keyifli bir ev ortamı yaratmak isteyenler için ideal bir seçim. Salvia creates a peaceful environment in which the classical kitchen is interpreted in accordance with today's requirements. Bearing traces of tradition with its aged wooden appearance and glass doors, Salvia comes to life with an American hickory coat. Folding doors and rich modules offer ease of use, while color and surface options for the acrylic counters lend a personal touch. This soothing kitchen is an ideal choice for those who want to create a joyful house environment.

57 Kale Kitchen Furniture / Salvia 55

58 56 Kale Mutfak Mobilyaları / Alaria Alaria Kendine özgü modern çizgilerin süslediği lake dolaplar, yatay formuyla bu özel şıklığa hacim kazandırırken, sıcacık paylaşımlar için yer açıyor. Hem estetiği hem sunduğu konfor ile Alaria, özgün ve yenilikçi bir tarzın temsilcisi. Paslanmaz çelik tezgâhı ile hijyen ve şıklığı bir arada sunan Alaria, birbirinden ayrı yıkama ve pişirme bölümlerinde konforlu ve pratik çalışmaya imkân sağlıyor. Through its material selection, elegant lines, and simple design, Alaria is a dynamic and innovative kitchen option with components that meet the both aesthetic and comfort standards. Lacquered cupboards embellished by modern lines that are unique to Alaria add volume to the horizontal shape. A stainless steel counter is both hygienic and chic, and separate washing and cooking stations create a comfortable, yet practical, cooking space.

59 Kale Kitchen Furniture / Alaria 57

60 58 Kale Mutfak Mobilyaları / Orris Orris Dünyada ilk defa Kaleseramik tarafından üretilen 1m eninde, 3m boyunda ve 3mm inceliğindeki Kalesinterflex seramik kapaklarıyla alışılmışın çok ötesinde bir görünüm sunan Orris, evlerinde farklılık yaratmak isteyenlerin yeni tercihi. Kumlamalı ve düz alüminyum çerçeveli kapak alternatiflerinin çok özel renk seçenekleriyle sunulduğu Orris, sade formu ile her eve uyum gösterebilen bir yapıya sahip. With an appearance that is way beyond the ordinary with its Kalesinterflex ceramic doors (1m in width, 3m in length, and 3mm in thickness), Orris is the new choice for people who want to differentiate their homes. Offering sandblasted and smooth aluminium framed door alternatives as well as a special color palette, Orris simple form has the ability to adapt to every house.

61 Kale Kitchen Furniture / Orris 59

62 60 Kale Mutfak Mobilyaları / Mutfak Kapak Modelleri

63 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Door Models 61 MUTFAK KAPAK MODELLERİ Kitchen Door Models

64 62 Kale Mutfak Mobilyaları / Mutfak Kapak Modelleri ALARIA Mat Lake / Matte Lacquered KCB0224 R01 Beyaz White R10 Açık Gri Light Grey ANETO Mat Lake / Matte Lacquered KHD0160, KHD0192 KHD0224, KHD0320 R01 Beyaz White R02 İnci Beyazı Pearl White R11 Gri Kahve Grey Brown R14 Krem Cream ANETO Mat PVC / Matte PVC KHD0160, KHD0192 KHD0224, KHD0320 P13 Beyaz White P10 Krem Cream P12 Erik Plum P04 Wenge Wenge CELERI Mat PVC / Matte PVC KFL0192 P10 Krem Cream P12 Erik Plum P04 Wenge Wenge

65 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Door Models 63 CHERVIL Doğal Kaplama / Natural Veneered A14 Alpi Meşe Alpi Oak A12 Alpi Wenge Alpi Wenge Kapak kendinden kulpludur. Door with integrated handle. DAPHNE Parlak PVC / High Gloss PVC KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R P08 Beyaz White P09 Krem Cream P07 Bordo Maroon KCB0224 KHS160O KEP0224 KIN0128 DAPHNE Mat PVC / Matte PVC P13 Beyaz White P05 Dişbudak Ash Tree P10 Krem Cream P27 Mat Meşe Matte Oaken KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R P04 Wenge Wenge P02 Kahve Brown P03 Tobacco Tobacco P26 Teak Teak KCB0224 KHS160O KEP0224 KIN0128 P12 Erik Plum P11 Ceviz Walnut P24 Bakır Copper P25 Kaşmir Cashmere

66 64 Kale Mutfak Mobilyaları / Mutfak Kapak Modelleri EDERA Desenli Parlak Lake / Patterned High Gloss Lacquered KAE0320 HR01 Beyaz White HR07 Siyah Black ELFIN Laminat / Laminated EL01 Parlak Beyaz Gloss White EL02 EL03 Parlak Krem Mat Beyaz Gloss Cream Matte White EL04 Mat Krem Matte Cream KEP0224 KHD0160, KHD0192 KHD0224, KHD0320 KCB0224 KSMM224 EL06 Parlak Teak Gloss Teak EL07 EL05 Parlak Meşe Parlak Abanoz Gloss Oaken Gloss Ebony KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 Alt kapaklar entegre kulpludur, sadece boy ve üst kapaklar için kulp alternatifi vardır. Lower doors have integrated handles, only upper and full-length doors have handle options. ERA Mat PVC / Matte PVC KCV0160 KEP0224 P05 Dişbudak Ash Tree P10 Krem Cream P11 Ceviz Walnut P03 Tobacco Tobacco GRENADE Mat Lake / Matte Lacquered R01 Beyaz White R02 İnci Beyazı Pearl White R14 Krem Cream R10 Açık Gri Light Grey KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R R07 Bordo Maroon R11 Gri Kahve Grey Brown R15 Koyu Kahve Dark Brown R03 Gri Bej Grey Beige KCB0224 KHS160O KEP0224 KIN0128

67 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Door Models 65 HERBA Parlak Lake / High Gloss Lacquered HR01 Beyaz White HR02 İnci Beyazı Pearl White HR06 Açık Gri Light Grey HR03 Bordo Maroon KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R HR09 Gri Kahve Grey Brown HR10 Krem Cream HR11 Kırmızı Red HR12 Gri Mavi Grey Blue KCB0224 KHS160O KEP0224 KIN0128 HR05 Koyu Gri Dark Grey HR07 Siyah Black HR14 Koyu Yeşil Dark Green HR13 Koyu Kahve Dark Brown HR04 Mor Purple INULA Parlak Lake / High Gloss Lacquered HR02 İnci Beyazı Pearl White HR06 Açık Gri Light Grey HR03 Bordo Maroon HR04 Mor Purple HR05 Koyu Gri Dark Grey Bu model için kulp alternatifi yoktur. Bas aç mekanizması kullanılmaktadır. No handle options for this model. Door has a press-to-open mechanism. KAMILLE Parlak Lake / High Gloss Lacquered KXF0192 KAE0320 HR01 Beyaz White HR04 Koyu Mor Dark Purple HR07 Siyah Black HR10 Krem Cream HR02 İnci Beyazı Pearl White KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640

68 66 Kale Mutfak Mobilyaları / Mutfak Kapak Modelleri LINUM Melamin Kaplama / Melamine Veneered KVE0160 S08 Beyaz White S09 Açık Meşe Light Oaken S11 Gri Meşe Grey Oaken S10 Ceviz Walnut S12 Afrika Ceviz African Walnut LOTUS Akrilik / Acrylic LT01 Beyaz White LT02 Krem Cream LT03 Capuccino Capuccino LT04 Koyu Kahve Dark Brown KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R LT05 Koyu Gri Dark Grey LT06 Koyu Mor Dark Purple LT07 Siyah Black KCB0224 KHS160O KEP0224 KIN0128 MENTA Parlak Lake / High Gloss Lacquered HR01 Beyaz White HR09 Gri Kahve Grey Brown HR05 Koyu Gri Dark Grey HR06 Açık Gri Light Grey HR12 Gri Mavi Grey Blue HR07 Siyah Black Kapak kendinden kulpludur. Door with integrated handle. NEBRINA Mat Lake / Matte Lacquered KCV0160 KEP0224 R01 Beyaz White R02 İnci Beyazı Pearl White

69 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Door Models 67 NEBRINA Mat PVC / Matte PVC KCV0160 KEP0224 P05 Dişbudak Ash Tree P03 Tobacco Tobacco NERA Mat Lake / Matte Lacquered KFL0192 R02 İnci Beyazı Pearl White R03 Gri Bej Grey Beige ORRİS Kalesinterflex / Kalesinterflex S01 Beyaz White S02 Bej Beige S05 Çakıl Gri Grey S15 Fildişi Ivory S03 Bej Gri Beige Grey S12 Turuncu Orange S07 Safran Saffron S13 Kızıl Rusty S14 Turkuaz Blue S11 Fıstık Yeşili Pistachio Green S08 Mavi Blue S06 Zeytin Olive S04 Koyu Gri Dark Grey S09 Kahve Brown S10 Siyah Black Z01 Beyaz White Z02 Bej Beige Z05 Çakıl Gri Grey Z15 Fildişi Ivory Z03 Bej Gri Beige Grey Z12 Turuncu Orange Z07 Safran Saffron Z13 Kızıl Rusty Z14 Turkuaz Blue Z08 Mavi Blue Z06 Zeytin Olive Z04 Koyu Gri Dark Grey Z09 Kahve Brown Z10 Siyah Black Z11 Fıstık Yeşili Pistachio Green Bu model için kulp alternatifi yoktur. Alüminyum çerçeveye entegre edilmiş kulp kullanılmaktadır. No handle options for this model. Aluminium frame with integrated handle is being used.

70 68 Kale Mutfak Mobilyaları / Mutfak Kapak Modelleri PAPAYA Doğal Kaplama / Natural Veneered A08 Zeytin Olive A01 Abanoz Ebony KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R Mat / Matte Mat / Matte KCB0224 KHS160O A13 Doğal Bambu Natural Bamboo A07 A05 Pelesenk Doğal Bambu Santos Rosewood Natural Bamboo KEP0224 KIN0128 Parlak Gloss Parlak Gloss Mat Matte ROSMARIN Masif / Solid Wood KCV0160 KEP0224 M02 Masif Akasya Solid Wood Acacia SALVIA Kaplama / Veneered KCV0160 KEP0224 A04 Anigre Anigre A03 Amerikan Ceviz American Walnut

71 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Door Models 69 TAMARIN Kaplama / Veneered KAE0320 KSM0256, KSM0352 KSM0512, KSM0640 KAG0160, KAG0192 KAG0224, KAG0320 KAG0448 KSH0160 KHS160L, KHS160R A09 Alpi Teak Alpi Teak A10 Alpi Hareli Ceviz Alpi Walnut A12 Alpi Wenge Alpi Wenge A11 Alpi Pelesenk Alpi Rosewood KCB0224 KHS160O KEP0224 KIN0128 TILIA Mat Lake / Matte Lacquered KXF0192 R01 Beyaz White R10 Açık Gri Light Grey TILIA Mat PVC / Matte PVC KXF0192 P10 Krem Cream P12 Erik Plum TIMO Cam Kapak-Alüminyum Çerçeveli / Glass-Aluminum Framed C02 Beyaz White C03 Kırmızı Red C01 Siyah Black C04 Altın Bej Gold Beige C05 Gümüş Gri Silver Grey

72 70 Kale Mutfak Mobilyaları / Tezgah Arası Cam Mozaik ve Seramik Modelleri TEZGAH ARASI CAM MOZAİK VE SERAMİK MODELLERİ / KITCHEN TOP GLASS MOSAIC AND CERAMIC MODELS CAM MOZAİK MODELLERİ / GLASS MOSAIC MODELS KRİSTAL Kutu / Box Ürün / Product Ürün Adı / Product Name Kod / Code Kalınlık / Thickness cm Ürün Ebatı / Product Size cm Mozaik Ebatı / Mosaic Dimensions cm Yüzey / Surface Adet Kutu / Piece Per Box m 2 Kutu / m 2 Box Kg Kutu / Kg Box Cam Mozaik GU1-Parlak / Glass Mosaic GU1-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GU3-Parlak / Glass Mosaic GU3-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GU8-Parlak / Glass Mosaic GU8-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GU16-Parlak / Glass Mosaic GU16-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GU17-Parlak / Glass Mosaic GU17-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GM1-Parlak / Glass Mosaic GM1-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GZ1-(Simli)-Parlak / Glass Mosaic GZ1-(Silvery)-Glossy 61SM x30 2.3x2.3 Parlak / Glossy Cam Mozaik GM37-(Simli)-Parlak / Glass Mosaic GM37-(Silvery)-Glossy 61SM x x3.8 Parlak / Glossy

73 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Top Glass Mosaic and Ceramic Models 71 Kutu / Box Ürün / Product Ürün Adı / Product Name Kod / Code Kalınlık / Thickness cm Ürün Ebatı / Product Size cm Mozaik Ebatı / Mosaic Dimensions cm Yüzey / Surface Adet Kutu / Piece Per Box m 2 Kutu / m 2 Box Kg Kutu / Kg Box Cam Mozaik GM14-Parlak / Glass Mosaic GM14-Glossy 61SM x30 4.8x4.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GH1-(Simli)-Parlak / Glass Mosaic GH1-(Silvery)-Glossy 61SM x30 4.8x4.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GM1-Parlak / Glass Mosaic GM1-Glossy 61SM x30 2.3x4.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GM9-Parlak / Glass Mosaic GM9-Glossy 61SM x30 2.3x4.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GM5-Parlak / Glass Mosaic GM5-Glossy 61SM x30 2.3x4.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GM6-Parlak / Glass Mosaic GM6-Glossy 61SM x30 2.3x4.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GR1 (Simli)-Parlak / Glass Mosaic GR1-(Silvery)-Glossy 61SM ,7x30,5 Muhtelif / Various Parlak / Glossy Cam Mozaik GR3-Parlak / Glass Mosaic GR3-Glossy 61SM ,7x30,5 Muhtelif / Various Parlak / Glossy Cam Mozaik GR19-Parlak / Glass Mosaic GR19-Glossy 61SM ,7x30,5 Muhtelif / Various Parlak / Glossy Cam Mozaik GR13-Parlak-Mat Karışık / Glass Mosaic GR13-Glossy-Matte Mixed 61SM ,7x30,5 Muhtelif / Various Parlak / Glossy

74 72 Kale Mutfak Mobilyaları / Tezgah Arası Cam Mozaik ve Seramik Modelleri NATURE Kutu / Box Ürün / Product Ürün Adı / Product Name Kod / Code Kalınlık / Thickness cm Ürün Ebatı / Product Size cm Mozaik Ebatı / Mosaic Dimensions cm Yüzey / Surface Adet Kutu / Piece Per Box m 2 Kutu / m 2 Box Kg Kutu / Kg Box Cam&Doğaltaş Mozaik GS1-Özel (Mat-Parlak) / Glass&Stone Mosaic GS1-Special (Matte-Glossy) 61PM x30 1.5x1.5 Özel / Special Cam&Doğaltaş Mozaik GS2-Özel (Mat-Parlak) / Glass&Stone Mosaic GS2-Special (Matte-Glossy) 61PM x30 1.5x1.5 Özel / Special Cam&Doğaltaş Mozaik GS3-Özel (Mat-Parlak) / Glass&Stone Mosaic GS3-Special (Matte-Glossy) 61PM x30 1.5x1.5 Özel / Special Cam&Doğaltaş Mozaik GS36-Parlak / Glass&Stone Mosaic GS36-Glossy 61PM x30 1.5x1.5 Parlak / Glossy Cam&Doğaltaş Mozaik GS37-Özel (Mat-Parlak) / Glass&Stone Mosaic GS37-Special (Matte-Glossy) 61PM x30 1.5x1.5 Özel / Special Cam&Doğaltaş Mozaik GS1-Özel (Mat-Parlak) / Glass&Stone Mosaic GS1-Special (Matte-Glossy) 61PM x30 Muhtelif / Various Özel / Special Cam&Doğaltaş Mozaik GS44-Mat Parlak Metal / Glass&Stone Mosaic GS44-Matte-Glossy Metallic 61PM x30 1.5x1.5 Mat Parlak Metal / Matte Glossy Metallic Cam&Doğaltaş Mozaik GS43-Özel (Mat-Parlak) / Glass&Stone Mosaic GS43-Special (Matte-Glossy) 61PM x30.5 Muhtelif / Various Özel / Special RETRO Cam Mozaik GT8 / Glass Mosaic GT8 61SM x32.7 2x2 Parlak / Glossy

75 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Top Glass Mosaic and Ceramic Models 73 OTTO Kutu / Box Ürün / Product Ürün Adı / Product Name Kod / Code Kalınlık / Thickness cm Ürün Ebatı / Product Size cm Mozaik Ebatı / Mosaic Dimensions cm Yüzey / Surface Adet Kutu / Piece Per Box m 2 Kutu / m 2 Box Kg Kutu / Kg Box Cam Mozaik GW13-Parlak / Glass Mosaic GW13-Glossy 61SM x x2.5 Parlak / Glossy Cam Mozaik GW17-Parlak / Glass Mosaic GW17-Glossy 61SM x x2.5 Parlak / Glossy Cam Mozaik GW19-Parlak / Glass Mosaic GW19-Glossy 61SM x x2.5 Parlak / Glossy Cam Mozaik GW41-Parlak / Glass Mosaic GW41-Glossy 61SM x x3.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GW42-(Simli)- Parlak / Glass Mosaic GW42-(Silvery)- Glossy 61SM x x3.8 Parlak / Glossy Cam Mozaik GW45 (Simli)- Parlak / Glass Mosaic GW45-(Silvery)- Glossy 61SM x x3.8 Parlak / Glossy MAREA Cam Mozaik GQ20-Parlak / Glass Mosaic GQ20-Glossy 61SM x31.5 5x5 Parlak / Glossy Cam Mozaik GQ23-Parlak / Glass Mosaic GQ23-Glossy 61SM x31.5 5x5 Parlak / Glossy Cam Mozaik GQ4-Parlak / Glass Mosaic GQ4-Glossy 61SM x31.5 5x5 Parlak / Glossy

76 74 Kale Mutfak Mobilyaları / Tezgah Arası Cam Mozaik ve Seramik Modelleri TEZGAH ARASI CAM MOZAİK VE SERAMİK MODELLERİ / KITCHEN TOP GLASS MOSAIC AND CERAMIC MODELS SERAMİK MODELLERİ / CERAMIC MODELS FOCUS FON-8092 Gri 30x60cm Grey 12"x24" FON-8093 Kahve - Gri 30x60cm Brown - Grey 12"x24" FON-8099 Beyaz 30x60cm White 12"x24" FON-8094 Kahve - Krem 30x60cm Brown - Cream 12"x24" MT Mat Metal Bordür-2 2x60cm Matte Metallic Border-2 4/5"x24" MT Parlak Metal Bordür-2 2x60cm Glossy Metallic Border-2 4/5"x24" MAGIC FON-8318 Beyaz 30x60cm White 12"x24" FON-8319 Bej 30x60cm Beige 12"x24" FON-8320 Kahve 30x60cm Brown 12"x24" FON-8321 Siyah 30x60cm Black 12"x24" MT Mat Metal Bordür-2 2x60cm Matte Metallic Border-2 4/5"x24" MT Parlak Metal Bordür-2 2x60cm Glossy Metallic Border-2 4/5"x24" FLATLINE FON-8091 R Beyaz Pre-Cut 29x59cm R White Pre-Cut 11 5/8"x23 5/8" R FON-8088 R Krem Pre-Cut 29x59cm R Cream Pre-Cut 11 5/8"x23 5/8" R FON-8089 R Kırmızı Pre-Cut 29x59cm R Red Pre-Cut 11 5/8"x23 5/8" R FON-8090 R Siyah Pre-Cut 29x59cm R Black Pre-Cut 11 5/8"x23 5/8" R MOSAICO RP-8185 İnci Beyazı 30x60cm Pearl White 12"x24" 8186 Siyah 30x60cm Black 12"x24" RP-8189 Krem 30x60cm Cream 12"x24" RP-8186 Kırmızı 30x60cm Red 12"x24"

77 Kale Kitchen Furniture / Kitchen Top Glass Mosaic and Ceramic Models 75 MİLENYUM RM-8191 Mat Beyaz 30x60cm Matte White 12"x24" RM-8192 Mat Krem 30x60cm Matte Cream 12"x24" RM-8193 Mat Kahve 30x60cm Matte Brown 12"x24" RM-8194 Mat Siyah 30x60cm Matte Black 12"x24" RM-8198 Parlak Siyah 30x60cm Glossy Black 12"x24" RM-8195 Parlak Beyaz 30x60cm Glossy White 12"x24" RM-8196 Parlak Krem 30x60cm Glossy Cream 12"x24" RM-8197 Parlak Kahve 30x60cm Glossy Brown 12"x24"

78 76 Kale Mutfak Mobilyaları / Satış Noktaları İstanbul Kale Showroom Fulya Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No: 13 Zemin Kat Fulya, Şişli - İstanbul / Türkiye T (pbx) F Trabzon EN-YAPI İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. Kemerkaya Mah. Eski Mektep Sok. Bulvar Apt. No: 5/A Trabzon / Türkiye T F Balıkesir Kale Showroom Balıkesir Ali Hikmet Paşa Meydanı Balıkavdan Sok. No: 1 Balıkesir / Türkiye T F Kale Showroom Kozyatağı Eski Üsküdar Yolu Bodur İş Merkezi No: 8 İçerenköy - İstanbul / Türkiye T F Engin Yapı Kadıköy Bostancı Mah. Bağdat Cad. No: 508 Kadıköy - İstanbul / Türkiye T F Engin Yapı Çekmeköy Yeni Şile Yolu Ekşioğlu Mahallesi No: 46 Alemdağ Çekmeköy - İstanbul / Türkiye T Dönmez Yapı Mlz. Basınekspres Yolu Cemal Ulusoy Cad. No: 25 Güneşli - İstanbul / Türkiye T (pbx) F Ankara Kale Showroom Ankara Konya Devlet Yolu No: 184 Kaleseramik Binası Balgat - Ankara / Türkiye T (pbx), (pbx) F Şahinbey Peyzaj Mimarlık Yapı San. Tic. A.Ş. Turan Güneş Bulvarı 4.Cad. No: 21/A Çankaya - Ankara / Türkiye T , F İzmir Kale Showroom İzmir Gaziosmanpaşa Bulvarı No: Alsancak - İzmir / Türkiye T F Ka Dekorasyon İnönü Cad. No: 388/A Hatay Konak - İzmir / Türkiye T Ordu EN-YAPI İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. Yeni Mahalle Bülbülderesi Cad. No: 7/B Ordu Merkez / Türkiye T F Şanlıurfa Çakallı Mobilya Dekorasyon Sancaktar Mah Sok. No:5/7 Şanlıurfa / Türkiye T F Gaziantep KA-ER İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Fatih Mah. Nükret Celal Ersoy Bulvarı Duisburg Sitesi B Blok Altı No: Gaziantep / Türkiye T (pbx) F Diyarbakır Çiz-Gi Mimarlık İnş. Dek. San. Tic. Ltd. Şti. Peyas Mah. Diclekent Bulvarı Ömer Faruk 2 Sitesi B Blok Altı No: 105 Diyarbakır / Türkiye T F Adana Adana Tasarım Mim. Müh. İnş. Dan. San. Tic. Ltd. Şti. Güzelyalı Mah Sokak No: 2 Berkan Apartmanı Zemin Kat (Uğur Mumcu Bulvarı girişi) Çukurova - Adana / Türkiye T (pbx) F Nur Yapı Mlz. İnş. Hafr. Ltd. Şti. Toros Mah. B.Manço Bulvarı Efendioğlu Apt. No: 22 Seyhan - Adana / Türkiye T F Kocaeli İmsa Ticaret Ömerağa Mah. Şehabettin Bilgisu Cad. Koruma İş Hanı No: 35/D İzmit - Kocaeli / Türkiye T Muğla Kale Bodrum Ortakent Yolu Yalıkavak Kavşağı No: 9 Bodrum - Muğla / Türkiye T Bandırma Volkan Proje Pazarbayır Mah. Mehmetcik Cad. Kamil Ceyhan Sitesi A Blok No: 136/24 Bandırma - Balıkesir / Türkiye T Çorlu Ölçü Mutfak Kazımiye Mah. Şehitlik Yanı Carrefour Exp. Mağaza No: 6 Çorlu - Tekirdağ / Türkiye T , Erzurum Şahika A.Ş. Tortum Yolu Üzeri, Çevre Yolu Girişi Erzurum Merkez / Türkiye T

79 Bu bröşürde yer alan ürünler Kaleseramik, Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. ye aittir. İzinsiz olarak kullanılamaz ve kopyalanamaz. Tasarım ve özellikler üzerinde önceden bildirmeksizin değişiklik yapılabilir. The products in this catalog are the property of Kaleseramik, Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. They cannot be used or copied without permission. Changes can be made to designs and features prior notification.

80 kale.com.tr Kaleseramik, Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. Genel Müdürlük / Headquarters Eski Üsküdar Yolu Bodur İş Merkezi No: 8 İçerenköy - İstanbul / Turkey T F Fabrika / Factory Balıkesir Yolu 8. Km. Bandırma - Balıkesir / Turkey T F

Mutfak Mobilyaları Genel Katalog 2011. Kitchen Furnitures General Catalog 2011

Mutfak Mobilyaları Genel Katalog 2011. Kitchen Furnitures General Catalog 2011 Mutfak Mobilyaları Genel Katalog 2011 Kitchen Furnitures General Catalog 2011 Troy Kitchen Furnitures MUTFAKLARDA YENİ BİR DÖNEM: TROY MUTFAK MOBİLYALARI A NEW ERA IN KITCHEN FURNISHINGS: TROY KITCHEN

Detaylı

Cam Mozaik Koleksiyonu. Glass Mosaic Collection

Cam Mozaik Koleksiyonu. Glass Mosaic Collection Cam Mozaik Koleksiyonu Glass Mosaic Collection Kale Glass Mosaic Collection 1 Modern Mekanlar için Cam Parlaklığında Dokunuşlar Shiny Touches in Modern Spaces Doğal taştaki geniş ürün gamını Cam Mozaik

Detaylı

Renklerin Konforla Buluşması

Renklerin Konforla Buluşması Boykapak / Furniture Door Renklerin Konforla Buluşması Meeting of Colors and Comfort AGT patentli ABS birleştirme sistemiyle üretilen, yatay ve dikey olarak kullanılabilen Boykapak, MDF üzeri ön ve arka

Detaylı

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz.

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. GÜMÜŞ MOBİLYA Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. Ahşabın en ham hali olan ağacın insan eliyle şekillenerek

Detaylı

2011 premium serisi. 2011 premium series

2011 premium serisi. 2011 premium series premium 2011 premium serisi 2011 premium series aksu 18-19 beykoz 12-13 kaçkar 08-09 kanyon 10-11 kemer 04-05 kozan 22-23 patnos 20-21 sümela 14-15 teos 16-17 topkapı 06-07 hayata dokunan tasarımlar designs

Detaylı

ürün kataloğu product catalogue

ürün kataloğu product catalogue ürün kataloğu product catalogue profile kapak profilleri door profiles cam kapak profilleri glass door profiles lambriler wall panels taç ve ışık bandı profilleri crown & pelmet profiles köşe ve süpürgelik

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* NEW GENERATION SECURITY DOORS 2014 / 01 * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi Boss Series NEW GENERATION SECURITY DOORS BS 01 Bordo / Claret Red BS 02 BS

Detaylı

Fabrika Kümbethatun Organize Sanayi Bölgesi 2.Bulvar No:8/1-2-3 Merzifon/AMASYA Tel :0 (358) 514 99 00 Fax :0 (358) 514 99 99

Fabrika Kümbethatun Organize Sanayi Bölgesi 2.Bulvar No:8/1-2-3 Merzifon/AMASYA Tel :0 (358) 514 99 00 Fax :0 (358) 514 99 99 Fabrika Kümbethatun Organize Sanayi Bölgesi 2.Bulvar No:8/1-2-3 Merzifon/AMASYA Tel :0 (358) 514 99 00 Fax :0 (358) 514 99 99 İstanbul Bölge Bostancı Yolu Caddesi No:57 34776 Y.Dudullu / İstanbul Tel :0

Detaylı

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma o r Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor, modern ve estetik çizgileriyle çağın area gives the opportunity to go beyond the dinamiklerine uyumlu farklı sistemler ile ofis ve ordinary in

Detaylı

İçindekiler Index. J adore Fashion Fleur Silky Chance

İçindekiler Index. J adore Fashion Fleur Silky Chance İçindekiler Index 05 09 13 17 21 J adore Fashion Fleur Silky Chance White &More Siyah ve beyazın etkileyici birlikteliği White & More Koleksiyon'u ile geri dönüyor. İlham veren, ahenkli ve her dönem ilgi

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr MELDOOR markalı ürünümüz melamin kaplı kapı panelidir. Dünyanın en kaliteli kapı panellerini üreten firmamız, kapı paneli üretiminde

Detaylı

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması 1 Subject to technical modifications and amendments. All decors shown are reprudroduction. Due to the variables in the printing process,colours may vary slightly from the actual product. Teknik değişiklik

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır.

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır. DİZAYN EKOL PLASTİK, mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegöl de kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

ürün kataloğu product catalogue

ürün kataloğu product catalogue ürün kataloğu product catalogue dünya gizir de estetik ve kaliteyle buluştu. the world has met aesthetics and quality at gizir. içindekiler index 02 04 22 28 32 34 37 38 44 47 48 59 60 67 68 74 78 gizir

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

Bakırsız ve kurşunsuz olarak üretilen ekolojik ayna. Düşük enerji tüketimli led aydınlatma. Kapaklar ve çekmeceler yavaş kapanma sistemine sahiptir.

Bakırsız ve kurşunsuz olarak üretilen ekolojik ayna. Düşük enerji tüketimli led aydınlatma. Kapaklar ve çekmeceler yavaş kapanma sistemine sahiptir. POLKABANYO POLKABANYO Banyolar, kullanım alanları ve kendine has tarzlarıyla evimizin özel bölümlerinden birisini oluşturuyor. Polka yeni koleksiyonu ile modern hayatın sürekli değişen trendlerini farklı

Detaylı

Internolife MKS Grup markasıdır.

Internolife MKS Grup markasıdır. Internolife MKS Grup markasıdır. MKS GRUP, günümüz teknolojisini geçmişten gelen tecrübesi ve bilgi birikimi ile harmanlayıp, geleceğe yatırım yapan bir markadır. Markamızın amacı kendi ürün yelpazesi

Detaylı

DOLCE & KIMERA Collection

DOLCE & KIMERA Collection DOLCE & KIMERA Collection Kale Dolce & Kimera 1 Suyla teması unutulmaz bir zevke dönüştürün. dolce & kimera Transform every encounter with water into pure delight. dolce & kimera 2 Kale Dolce & Kimera

Detaylı

İÇ ODA KAPI KATALOĞU. Interior room door catalog. Collection 17

İÇ ODA KAPI KATALOĞU. Interior room door catalog. Collection 17 İÇ ODA KAPI KATALOĞU Interior room door catalog Collection 17 1970 Yılında Fatsa da ahşap ve kereste sektöründe ticari hayatına başlayan KOÇANLAR GROUP, yıllarca istikrarlı ve kaliteli hizmet anlayışı

Detaylı

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva E li te Pl ati n i u m 7 indila 26 carla 120 bambu 48 diva 100 61 soft 80 1985 yılında ahşap mobilya ve ev dekorasyonu konusunda üretime başlayan GÖRSEL YAPI ÜRÜNLERİ, 2000 yılından itibaren banyo mobilyası

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

K / + 90 212 6671972 + 90 212 6671973 + 90 532 550 94 11 URL:

K / + 90 212 6671972 + 90 212 6671973 + 90 532 550 94 11 URL: ixütª As Vera, we are manufacturing kitchen cabinets and we have a seperate production plant for kitchen cabinet doors. Since we have our own CNC machines and engineering team, we have the ability to supply

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ

YENİ ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ YENİ ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ 2 TEZGAH ALTI GRUBU UNDER - WORKBENCH GROUP Bağımsız Çift Açılım Tandem Raylı Ahşap Tablalı Çekmece Independent Drawer with Bottom and Full Extension Tandem Rail S-2611 310-330

Detaylı

BLISS. teknik döküman

BLISS. teknik döküman BLISS by teknik döküman BLISS Modern, genç ve dinamik çalıșma alanlarının tamamlayıcısı... Özge Çağla Aktaș Duygu Aslanel Ofis ortak alanlarına konforu getirmeyi amaçlayarak tasarlanmıș oturma birimidir.

Detaylı

Mükemmellik. Daima. Perfection. Forever.

Mükemmellik. Daima. Perfection. Forever. Mükemmellik. Daima. Perfection. Forever. genel katalog general catalogue 2013 1 icindekiler index alive belik 8 dorsay 12 jasmin 16 lotus 20 lotus oriental 26 luce 32 shabby chic 36 star 42 ventus 46 colorbow

Detaylı

GK 008 GK 600 GK DORTEK 119

GK 008 GK 600 GK DORTEK 119 GK 008 GK 600 GK 640 2012 ORTEK 119 Glazio Kapının camdaki izdüşümü / The projection of the door on the glass Modeller / Styles GK 005 Coco Tek Kanat Single leaf 120 ORTEK 2012 Yavru Kanatlı ouble leaf

Detaylı

POWER ARMONI VIOLET SIERRA STOR. anatolia

POWER ARMONI VIOLET SIERRA STOR. anatolia 2016 06 26 42 52 64 70 POWER ARMONI VIOLET SIERRA STOR anatolia 4 5 POWER 6 7 POWER E-02 Ceviz - Parlak Krem 8 9 POWER E-02 POWER Parlak Krem - Ceviz Masa - Tora S7 Sandalye A unique style Özgün bir stil

Detaylı

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT 270 BRIGHT 271 BRIGHT Minimal boyut, şık tasarım ve mükemmel bir ışık: BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile olarak tasarlanan

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

ZEN YATAK ODASI / BEDROOM CURIZON NEW COLLECTİON

ZEN YATAK ODASI / BEDROOM CURIZON NEW COLLECTİON ZEN YATAK ODASI / BEDROOM 2 3 zen YEMEK ODASI / DINING ROOM zen YEMEK ODASI / DINING ROOM 4 5 zen KOLTUK TAKIMI/SOFA SET Klasik, şık, asil Zen Koltuk Takımı modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor.

Detaylı

Plastik Dübeller Plastic Dowel

Plastik Dübeller Plastic Dowel DİZAYN EKOL PLASTİK mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegölde kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor.

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor. 4 6 8 10 11 12 14 15 16 17 18 21 22 23 24 26 29 30 31 34 36 37 38 39 40 41 42 43 Lıfe / Wall Unit Lıfe / Bedroom Lıfe / Dining Room Miuara / Dining Room Miuara / Bedroom Piramıt / Bedroom Vega / Bedroom

Detaylı

IVP Ofis Blokları 4. Plaza No:509 Yenibosna / İstanbul Tel:

IVP Ofis Blokları 4. Plaza No:509 Yenibosna / İstanbul Tel: IVP Ofis Blokları 4. Plaza No:509 Yenibosna / İstanbul Tel: +90 212 559 06 36 www.mox.com.tr mox@mox.com.tr İçindekiler Luceo Built-in...2 Luceo Built-in Teknik Detay...5 Luceo Basic...6 Luceo Basic Teknik

Detaylı

decosit masa & sandalye 2017 Collection

decosit masa & sandalye 2017 Collection decosit masa & sandalye 2017 Collection 1 Masa & Sandalye Table & Chair 2 3 1990 yılında başladı... Masa sandalye imalatı yapan firmamız her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile bugünlere

Detaylı

64 Romantic Baby 01 Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm)

64 Romantic Baby 01 Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm) 64 Romantic Baby 04 Genç odası olarak çok beğenilen Romantic serisine, bebek odası modülleri de ekleyerek bebeğinizin de bu odada büyümesini istedik. By adding baby room modules to the Romantic series,

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

Atölye Mutfak Önce Güven,,

Atölye Mutfak Önce Güven,, 1 S I N C E 1 9 7 4 MUTFAKTAKİ ATÖLYE Atölye Mutfak, 1974 yılında kurulan ahşap sektörünün deneyimli firması Rüyam Mobilya, üretimine 1998 yılından itibaren Atölye Mutfak Sistemleri Ltd.Şti. adı altında

Detaylı

Yükseklik(H) En(W) Derinlik(D) Gövde Çekmece Lavabo Ayna : 201 cm : 90 cm : 55 cm : MDF üzeri mat lake : MDF üzeri mat lake : Seramik : 4mm Flotal & Üstten aplik Çekmecelerde yavaşlatıcı sistem uygulanmıştır.

Detaylı

g de door des d i oor n sign

g de door des d i oor n sign door des d i oor g de n sign www.kavasogullari.com.tr Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF

Detaylı

Gorbon ve Kale den ışıltılı mekanlar... Gorbon and Kale present spaces that glitter and shine

Gorbon ve Kale den ışıltılı mekanlar... Gorbon and Kale present spaces that glitter and shine Gorbon ve Kale den ışıltılı mekanlar... Gorbon and Kale present spaces that glitter and shine Türkiye seramik sektöründe iz bırakan iki köklü marka Kaleseramik ve Gorbon işbirliğiyle, yine bir ilke imza

Detaylı

www.sadebanyo.com BEYOND THE BATHROOM 14

www.sadebanyo.com BEYOND THE BATHROOM 14 BEYOND THE BATHROOM 14 2 3 İyi Tasarım Estetiktir. Good design is aesthetic Dieter RAMS TASARIM FELSEFEMİZ Her ne yaparsak yapalım güzel olmak zorunda, ancak üretilebilir çok fonksiyonlu ve güzel bir banyo

Detaylı

İçindekiler Index. Calacatta Oro Pulpis Mocha Perla Eramosa Safari Marfil Novella

İçindekiler Index. Calacatta Oro Pulpis Mocha Perla Eramosa Safari Marfil Novella İçindekiler Index 04 06 08 10 14 16 17 Calacatta Oro Pulpis Mocha Perla Eramosa Safari Marfil Novella Sadelikten gelen şıklık: Marmoles Brillo Mermerin sade elegan görüntüsü yüzyıllardır mekanlara lüks

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

MUTFAK & BANYO & AHŞAP KAPI

MUTFAK & BANYO & AHŞAP KAPI ecoress MUTFAK & BANYO & AHŞAP KAPI w w w. d e c o r e s s. c o m eco oor Mobilya sektörüne, mutfak & banyo dolabı, kapı ve ofis mobilya üretimiyle başlayan Gündoğdu Yapı Endüstrisi A.Ş., 2007 yılında

Detaylı

Hayallerinizin Ötesinde...

Hayallerinizin Ötesinde... FURNITURE & ACCESSORIES NEW COLLECTION Hayallerinizin Ötesinde... Beyond your imagination... HAKKIMIZDA ABOUT US Yücel Mobilya Aksesuar adı altında faaliyet gösteren firmamız, 1988 yılında üstün kalite

Detaylı

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort.

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort. 244 BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile: BRIGHT. Kare formundaki BRIGHT ürünleri, boyutlarından beklenmeyen bir aydınlatma

Detaylı

Geçmişin tecrübesini, geleceğin ihtiyaçlarına entegre ederek, hep daha iyisi için 17 yıldır hizmetinizdeyiz

Geçmişin tecrübesini, geleceğin ihtiyaçlarına entegre ederek, hep daha iyisi için 17 yıldır hizmetinizdeyiz Geçmişin tecrübesini, geleceğin ihtiyaçlarına entegre ederek, hep daha iyisi için 17 yıldır hizmetinizdeyiz www.profilsan.com.tr Siz değerli müşterilerimiz; Sınırsız tasarımlar yapabilmemiz için Profilsan

Detaylı

Tasarım evinizin her köşesinde...

Tasarım evinizin her köşesinde... Tasarım evinizin her köşesinde... Harika bir tamamlayıcı... Aşınma ve darbeye dayanıklı AGT Süpürgelik Profilleri, diğer AGT ürünlerine mükemmel uyum sağlayan çeşitleri, renk ve desenleriyle tasarımlarınızın

Detaylı

Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces!

Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces! Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces! 02 Hayata güzellik, doğallık katmak için AGT Parke. AGT Flooring to add beauty and nature to life. Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

STEEL DOOR. h a STEEL DOOR CATALOG

STEEL DOOR. h a STEEL DOOR CATALOG STEEL DOOR h a d ppine n a t ss rt us... STEEL DOOR CATALOG STEEL DOOR Ultralam Seri / Ultralam Series 5100 5101 2 Ultralam Seri / Ultralam Series STEEL DOOR 5102 5103 3 STEEL DOOR Ultralam Seri / Ultralam

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

LAMEL RENK KATALOĞU COLOUR CATALOGUE FOR SLATS

LAMEL RENK KATALOĞU COLOUR CATALOGUE FOR SLATS LAMEL RENK KATALOĞU COLOUR CATALOGUE FOR SLATS POLİÜRETAN DOLGULU ALÜMİNYUM LAMELLER POLYURETHANE FILLED ALUMINIUM SLATS Standart yoğunlukta poliüretan dolgulu, 39 mm, delikli lamel Standart density

Detaylı

Banyo Dolapları - Bathroom Furnitures

Banyo Dolapları - Bathroom Furnitures 32 Aqua 100 41 Pattern 80 32 Cloud 60 Çekmeceli 42 Pattern 100 33 Cloud 80 Kapaklı - With Door 42 Silver 80 33 Cloud 80 Çekmeceli 43 Silver 100 34 Cloud 100 Çekmeceli 43 Curve 105 34 Forest 65 Kapaklı

Detaylı

NEW GENERATION SECURITY DOORS PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2016 / OCAK. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

NEW GENERATION SECURITY DOORS PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2016 / OCAK. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi NEW GENERATION SECURITY DOORS PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2016 / OCAK * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi İTALYAN STYLE 13 NOKTA MERKEZİ KİLİT SİSTEMİ 2 1 7 17 14 3 8 15 4 9 18 5 10

Detaylı

M03 SRG 100. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware. Teknik Detaylar / Installation Guide.

M03 SRG 100. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware. Teknik Detaylar / Installation Guide. Teknik Detaylar / Installation Guide Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware Sürgü Sistemler Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler Ürün Bilgilendirme Product Information M03 SRG 100 60 KG

Detaylı

NEWCON. Yeni beton dokuları ile modern yaşam alanları yaratın. Beton görünümlü Newcon porselen serisi, sakin yüzey dokusu ve doğal renk tonlarıyla

NEWCON. Yeni beton dokuları ile modern yaşam alanları yaratın. Beton görünümlü Newcon porselen serisi, sakin yüzey dokusu ve doğal renk tonlarıyla NEWCON NEWCON NEWCON Yeni beton dokuları ile modern yaşam alanları yaratın Beton görünümlü Newcon porselen serisi, sakin yüzey dokusu ve doğal renk tonlarıyla şık ve fonksiyonel mekanlar yaratıyor. Koleksiyon,

Detaylı

Hayatın her anına değer katmak için seçkin çizgilerle tasarlanan Cresta Arte koleksiyonu banyo algısını yeni boyutlara taşıyor.

Hayatın her anına değer katmak için seçkin çizgilerle tasarlanan Cresta Arte koleksiyonu banyo algısını yeni boyutlara taşıyor. 1980 yılından beri ahşap üretim faaliyetlerine devam eden Cresta Banyo, trendleri belirleyen, yaratıcı ve kullanışlı çözümleriyle ön plana çıkan, göz alıcı tasarımları banyo mekanları ile buluşturmaya

Detaylı

Natura Baby Natura Baby SL Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm)

Natura Baby Natura Baby SL Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm) Natura Baby 51 Bebeğiniz için rahatlatıcı doğal bir oda! Ahşap dokulu, modern ve fonksiyonel tasarım! A relaxing natural room for your baby! A modern and functional desing with wood texture! Natura Baby

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue.

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue. 2018 Ürün Kataloğu Product Catalogue Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğinde önemli olduğunu bilen Mabaş; üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürüterek kaliteden taviz vermeden

Detaylı

PERA KOLEKSİYONU PERA COLLECTION

PERA KOLEKSİYONU PERA COLLECTION PERA KOLEKSİYONU PERA COLLECTION I N D E X 4 K E M İ K BONE B E Y A Z 1 0 WHITE 1 6 T E R R A Z Z O TERRAZZO TEKNİK ÖZELLİKLER TECHNICAL SPECIFICATIONS 2 2 Tarihin seçkin ısıltısı A distinguished beacon

Detaylı

2017 PRODUCTS CATALOG

2017 PRODUCTS CATALOG PRODUCTS CATALOG www.smartbanyo.com Smart Banyo, 14 yıllık tecrübesi boyunca sadece banyo mobilyası alanında, hem yurt içinde hem de yurt dışında profesyonel anlamda branşlaşmayı başarmıştır. Müşteri

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 446 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan AMP 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

door design door design

door design door design door design door design Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF üzerine hybrid doğal görünümlü

Detaylı

Güvenlik mutluluktur...

Güvenlik mutluluktur... Güvenlik mutluluktur... ÇELİK KAPI STEEL DOOR Hakkımızda Abide Çelik Kapı, 1998 yılında Kayseri de çelik kapı üretimine başladı. Üretim Alanımız: Ekonomik ucuz çelik kapı, ahşap kaplamalı lüks çelik kapı,

Detaylı

ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS

ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS 2 ARGENTO FLAT 3 1 2 3 4 5 6 8 2 1 3 7 1 Rulman / Roller 2 Suluk Fitili /Sealing Wick 5 Cam Dikmesi / Glass Profile 6 Camlar (6mm) / Glasses 3 Ray Profili

Detaylı

auraline bagno Aura Collection 2012

auraline bagno Aura Collection 2012 Aura Collection 2012 Yılların tecrübesiyle, kalite yönetimi ve müşterilerine hizmet noktasında, hep daha iyiyi amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen BEST BANYO, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir

Detaylı

Bebeğinize Hoş geldin Demenin En Güzel Yolu Bebekler için en rahat yer anne karnıdır. Doğumundan büyümesine kadar da biz varız... PrettyBaby olarak ilk günden itibaren sağlıklı, rahat ve güvenli büyüsünler

Detaylı

www.osmanusta.com.tr HER İŞİ USTASINA BIRAKIN

www.osmanusta.com.tr HER İŞİ USTASINA BIRAKIN www.osmanusta.com.tr HER İŞİ USTASINA BIRAKIN www.osmanusta.com.tr Osman Usta Mobilya olarak 1960 yılında çıktığımız bu yolda sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Biz

Detaylı

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO.

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO. 90 OPTIO LAMP 83 ten sıra dışı mekanlar yaratmak için tasarlanmış sıra dışı ve yepyeni bir ürün ailesi; OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments;

Detaylı

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Adidas / İstanbul 336 SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Centro / İstanbul SIA ÜSTÜ AYGITLAR Genel ortam aydınlatması için kullanılan sıva üstü aygıtlarımızın temel kakteristiği

Detaylı

RINO; DESIGN FOR ALL RINO RINO RINO RINO DESIGN FOR ALL. RINO RINO

RINO; DESIGN FOR ALL RINO RINO RINO RINO DESIGN FOR ALL. RINO RINO DESIGN FOR ALL DESIGN FOR ALL Karo üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini; her pazara, her alana ve her ihtiyaca uygun yüksek kaliteli tasarım çözümleri sunan yenilikçi karo sistemi ile birleştiren

Detaylı

Melamin Kapı Kataloğu

Melamin Kapı Kataloğu Melamin Kapı Kataloğu Melamine Faced Door Catalogue Modellerimiz Our Models 910mm 91cm 23cm 43cm 23cm 23cm 43cm Model 1 Model 2 Model 3 Model 4 23cm 23cm 23cm 68cm 910mm 23cm 43cm 23cm 23cm 23cm 45cm Model

Detaylı

3D Brüt Beton ve Kültür Tuğla 3D Concrete Culture & Brick

3D Brüt Beton ve Kültür Tuğla 3D Concrete Culture & Brick 3D Brüt Beton ve Kültür Tuğla 3D Concrete Culture & Brick SAHRA Duvarı Sanata Dönüştürür The wall has converted to art by the sahra Sahra Kültür Tuğla 1999 yılında, seramik yer göbekleri üretmeye başlayarak

Detaylı

Slim Led Panel Sıvaüstü Led Panel COB Light. Led Şerit & Led Projektör. Ray Spot Led Armatür Sarkıtlar Ofis Aydınlatması

Slim Led Panel Sıvaüstü Led Panel COB Light. Led Şerit & Led Projektör. Ray Spot Led Armatür Sarkıtlar Ofis Aydınlatması Slim Led Panel Sıvaüstü Led Panel COB Light Led Şerit & Led Projektör Ray Spot Led Armatür Sarkıtlar Ofis Aydınlatması 1 About us Telka Group has been in energy industry since 1970 and they are innovating

Detaylı

beyond your imagination

beyond your imagination beyond your imagination HAYALLERINIZIN ÖTESINDE... Biezza mobilya üstün teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde yarım asırlık tecrübesini uzman ekibiyle birleştirerek mobilya sektöründe saygın bir

Detaylı

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı.

43x40 / h: 92 cm ÖLÇÜLER / DIMENSIONS RENKLER / COLORS. İstiflenebilir Özellik / Stackable Feature. Çift Taraflı Kullanılabilen İsimlik Alanı. Hakkımızda YÜCEL A.Ş.; 1985 yılında ticari faaliyetine, 2002 yılında ise plastik bahçe mobilyaları üretimine başlamış olup, toplam 50.000 m2 kapalı alana yayılmış entegre tesislerinde tescilli Delta, Rainbow

Detaylı

İçindekiler. Çift Renk Laminoks Seri Kromlu Laminoks Seri Tek Renk Laminoks Seri Dış İklim Seri

İçindekiler. Çift Renk Laminoks Seri Kromlu Laminoks Seri Tek Renk Laminoks Seri Dış İklim Seri 1 İçindekiler Çift Renk Laminoks Seri...6-13 Kromlu Laminoks Seri...14-19 Doğal Ceviz Rustik Panel Seri...20-25 Tek Renk Laminoks Seri...28-31 Dış İklim Seri...32-33 Klasik Ceviz Seri...34-35 Klasik Ponpon

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

INDEX 4/7 8/11 12/15 16/19 20/23 24/27 28/31 32/37 38/39 40/43 44/45 46/49 50/51

INDEX 4/7 8/11 12/15 16/19 20/23 24/27 28/31 32/37 38/39 40/43 44/45 46/49 50/51 2 Day after day, We are moving with gained the contribution of our experience, also every new day we are moving forward with a new idea and new design philosophy. We continue on our way in furniture sectory

Detaylı

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak FİRMAMIZ ; Mobilya İmalat&Satış taki 30 yıllık tecrübemizle, MKS MOBİLYA DEKORASYON SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı altında uzun yıllardır müşterilerimize hizmet

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

Eco Friendly Nursery Furniture. Brand of

Eco Friendly Nursery Furniture. Brand of Eco Friendly Nursery Furniture Brand of Adress: Gümüşpınar Köyü 9696 Sk. No: 170 81060 / DÜZCE / TÜRKİYE Tel: +90 380 551 20 10 Fax: +90 380 551 20 10 Mobile: +90 543 285 68 80 E-mail : info@woodlifeltd.com

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr YÜKSEK TEKNOLOJİ TEVERDOOR kapı paneli tesisi teknolojik bakımdan dünyadaki en gelişmiş, en yüksek teknolojik donanıma sahip, sayılı

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture 3 INDEX mira 8 lar 12 sera lar 16 vera lar 22 dora lar 26 satiros lar 30 gordion lar 34 kibele lar 38 midas Banyo Takımı Bathroom Set 42 tek parçalar single pieces BANYOLARINIZDA Kİ YAŞAM; ARTIK DAHA

Detaylı

BOSS ELIT STYLE SAFRAN ZERO POSH NEOLEG BRIDO CLASS RUN ELIX LOTUS NODE GRAND GALILEO ALILEO ILEG TRUVA VIRGU NATURA LINE FUME LINCOR LINE COLLECT

BOSS ELIT STYLE SAFRAN ZERO POSH NEOLEG BRIDO CLASS RUN ELIX LOTUS NODE GRAND GALILEO ALILEO ILEG TRUVA VIRGU NATURA LINE FUME LINCOR LINE COLLECT ALILEO GALILEO COLLECT ILEG ELIPS FUME FUME FUME RUN MEGA JOINT NATURA ZERO VIRGU SPIDY LINCOR NODE NEOLEG ELEGANT ELIX CLASS LOTUS DORA TRUVA RUVA BRIDO BOSS FORS LINE ELIT GRAND GRAND FOCUS STYLE SAFRAN

Detaylı

VitrA, mimarlara ve iç mimarlara ilham verecek,

VitrA, mimarlara ve iç mimarlara ilham verecek, TECHNIC 1 VitrA, mimarlara ve iç mimarlara ilham verecek, 2 PRO NATURE PRO TECHNIC porselenler ve teknik karolar PRO SOLUTIONS 3 TECHNIC RENK OYUNLARI COLOR TACTICS 21 BASIC AQUA NEUTRAL MOOD WALL TRIMS

Detaylı

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi We About US MULTISILVER Alüminyum / Aluminum Multisilver SM - 01 15 cm Ayak / 15 cm Foot SM - 01 Multisilver SM - 05 U Bağlantı / U Link SM - 05 Multisilver SM - 02 10 cm Ayak / 10 cm Foot SM - 02 Multisilver

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

VISTA BANYO MOBİLYASI

VISTA BANYO MOBİLYASI B A N Y O M O B İ L Y A S I VISTA BANYO MOBİLYASI VISTA KALE VISTA. HAYAT VAR DETAYINDA. Vista nın fonksiyonel ve modüler ürünleri ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor, şık tasarımıyla banyonuza estetik

Detaylı

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM 1 SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM Saturn, adına ilham olan oval açılı formları sayesinde farklı mekanlara uyum göstererek, birim alanda maksimum fayda sağlar. Kolonların ve diğer geometrik duvar

Detaylı