BAM Kobi Geliştirme Merkezi 2010 yılında kurulmuş ve günümüze kadar uzman kadrosunu sürekli yenileyerek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAM Kobi Geliştirme Merkezi 2010 yılında kurulmuş ve günümüze kadar uzman kadrosunu sürekli yenileyerek"

Transkript

1 BAM KADROMUZ BAM Kobi Geliştirme Merkezi 2010 yılında kurulmuş ve günümüze kadar uzman kadrosunu sürekli yenileyerek geliştirmiştir. Kadromuzda, alanında teorisini pratik hayatla örtüştürmüş uzman ve deneyimli profesyonelleri barındırarak işimize verdiğimiz değeri ortaya koyma amacındayız. Uzman Kadromuz; teknik ve saha tecrübesine sahip olmakla birlikte günümüz piyasa şartlarındaki tüm gelişim ve değişimleri takip ederek sahip oldukları donanımları ve bilgileri arttırma hedefindedir. Uzman Kadromuz; firmaların kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik sürecini iyi yönetebilmelerine, piyasadaki rekabet koşullarına adapte olabilmelerine ve bu koşullara uygun stratejiler üretebilmelerine odaklanmaktadır. Uzman kadromuz; firmaların kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik sürecinde doğru stratejilerle sürekli gelişip büyümelerine ve değişen piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak sürekli olarak güncel kalmalarına katkı sağlamaktadır.

2 BAM BAM KİMDİR? Ocak 2010 yılında kurulan BAM (); Kurumsallaşma ve Sürdürülebilirlik, Koçluk Hizmetleri, Mevcut Durum Analizi (CHECK UP), İnsan Kaynakları & Yetkinlik Geliştirme Merkezi (YETGEM), İç Kontrol & Denetim Sistemleri Çınar Eğitimleri : Uzmanlık, Sertifika ve Seminer Programları Ana başlıkları altında hizmet vermektedir. Bu faaliyetlerin dışında şirketlere özel eğitim programlarının geliştirilmesi ve uygulanmasında da destek vermektedir yılının başından itibaren bünyesine kattığı akademisyen ve piyasa deneyimi bulunan yeni uzman kadrosu ile işletmelerin kurumsallaşmalarını sağlayarak gelişmesine katkıda bulunmayı ve daha sürdürülebilir olmaları adına çözüm ortaklığı sağlamayı hedeflemektedir. Bu amaçla; Kurumsallaşma çalışmaları sürecinde yönetim kurulu denetim kurulu ve icra kurullarının tanımlanması, aile ve iş arasındaki ilişkinin tanımlanması, aile anayasası ile kurumsal yönetişim ilkelerinin firmada etkin olması adına sistemler tasarlanır ve izlenir. Koçluk Hizmetleri ; kapsamında Yönetici Koçluğu, Yaşam Koçluğu, Evlilik Koçluğu, Aile Koçluğu ve İşletme Koçluğu hizmetleri verilmektedir. İşletme Koçluğu ; Yönetim Organizasyon, Mali Finans, Satış Pazarlama, İnsan Kaynakları, Üretim Planlama Kontrol başlıkları altında tespit edilen gelişim alanları ile ilgili sistem tasarımları oluşturularak uygulamaya konulması sağlanmakta ve İç Kontrol Sistemleri kurularak şirketlerin hedeflerine doğru yol almaları gerçekleştirilmektedir. Mevcut Durum Analizi ; Firmanın gelişmesinin önündeki engelleri tanımlar. Bu hizmet ile işletmelerin Yönetim Organizasyon, Mali Finans, Satış Pazarlama, İnsan Kaynakları, Üretim Planlama Kontrol başlıkları altında mevcut durumları tespit edilip gelişim alanlarının raporlamaları yapılmaktadır. İnsan Kaynakları&Yetkinlik Gelişim Merkezi (YETGEM) ; kişi ve firmaların potansiyellerini performansa dönüştürme sürecindeki temel farkındalıkları sağlar. Kendini, işini ve sosyal çevresini tanıyan ve anlamlandıran yapılar için performans kaçınılmazdır. Çınar Eğitim Programları ; uzmanlık, sertifika ve seminer programları yapılmaktadır. Eğitimi değil yetkinlik gelişim tabanlı programları ile farkını ortaya koymak istemektedir. Eğitimi istemeyen insanlar ile beceriye dönüşmeyen bilginin kişi ve kuruma katkısının olmadığı bilinci ile programlar tasarlamaktadır.

3 BAM NEDEN BAM? Planlı ve gelecek odaklı bir sistem Büyük emek ve gayretler ile bugünlere taşıdığımız işletmelerimizi büyüterek geleceğe taşımak istiyorsanız kurumsallaşma çalışmalarına ihtiyacınız var demektir. Gelişmeye açıksanız Sistemli çalışmak, rakiplerinizden bir adım önde olmak istiyorsanız Müşterileriniz sizin için önemliyse Koçluk ve Eğitim desteğimize ihtiyacınız var demektir. Yaşayan ve sürdürülebilir bir sistem Müşteriler hatasız, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün/hizmet arıyor. Sizde bunu sağlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ne şekilde? Esas sorun bu Başarı için gerekli olan; doğru sistemi tasarlamak, doğru insan kaynakları ile buluşturmak, doğru stratejileri uygulamaya koyabilmektir. Hedefleri belirlenmiş ve uygulanabilir bir sistem Rakipleriniz de sizin kadar güçlü, hatalarınız ise onlar için bir fırsattır. Herkesin koştuğu bu ortamda, durmak, yürümek, koşmak sizi hayal ettiğiniz yere taşımayacaktır. Sizin ihtiyacınız olan daha hızlı koşmak. Bu nedenle dinamik bir sisteme ve bunu destekleyen kurum kültürüne sahip çalışanlara ihtiyacınız var. Yapılacak projelerimizin temeli; Sistem Tasarımı İç Kontrol - Eğitim - Uygulama - Denetim aşamalarını içermektedir. Bu sistematik ile; Bizim işimiz güncel kalmanızı sağlamaktır. Başarılı bir ekip Müşterilerimiz bizim için değerlidir. Bizimle çalışma sebeplerini ve bizden beklentilerini tam olarak bilir, istek, beklenti ve ihtiyaçlarını doğru olarak tanımlarız. Hedefimiz işletmeniz için sürdürülebilir başarıyı sağlamaktır. Güçlü bir ekip Kurumsallaşma çalışmalarınız da şirketinizin tüm birimlerine ayrı ayrı yön verecek, teorisini pratik iş hayatıyla örtüştürmüş alanında uzman kadromuz yegane gücümüzdür. Yılların getirdiği yoğun çalışmalar sonucunda tam bir ekip oluşturduk. Profesyonellerden oluşan bu ekip, yeterliliği tam uzmanlar olmak için çok çalıştı. Şimdi bu çalışmaların sonucunu sizinle paylaşıyoruz. Hedefli ve sistemli çalışma Hedefli ve sistemli çalışmak başarının anahtarıdır. Özellikle de hedefi insanları yön etmek olan işimizde bunun önemi daha da büyük. Bu nedenle sizinle birlikte sonuç odaklı çalışmalar yürütmek tek yolumuzdur. Sürekli sizlerle birlikte; Koçluk, Eğitim ve Denetim Hizmetlerimizle yanınızdayız

4 İşletmelerin kendilerini geliştirebilmeleri ve farklılık yaratabilmelerinin yolu öncelikle kendilerini daha iyi tanımalarından geçer. İşletmelerin ayakta kalabilmeleri stratejik düşünebilme yeteneklerine ve stratejik yönetimi uygulayabilmelerine bağlıdır. Mevcut Durum Analizi Mevcut Durum Analizi STRATEJİK DÜŞÜNME VE STRATEJİK YÖNETİM sürecinde; işletmeler sürekli değişmekte ve gelişmekte olan çevreye uyum sağlayabilmeli ve müşterilerin beklentilerini karşılayabilmelidir. Bunu gerçekleştirebilecek en önemli araç Mevcut Durum Analizidir. Mevcut Durum Analizi Hizmetleri ile; Öncelikli olarak işletmenin kendisini ve çevresini daha gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirebilmesinde ve sonuçlar dahilinde geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilmesi sürecinde çözüm ortaklığı sağlar. Mevcut Durum Analizi Hizmetleri ile; Firmalara hem günümüzdeki mevcut durumlarını hem de gelecekte ortaya çıkabilecek potansiyel fırsatları değerlendirme olanağı sağlar. İşletmelerin küreselleşen pazarda rekabet edebilmeleri ve hayatta kalabilmeleri için kendilerini iyi analiz etmeleri gerekir. Daha iyi olmak adına ilk adım, önce nerede olduğunu bilmektir MEVCUT DURUM ANALİZ HİZMETLERİMİZ Yönetim Organizasyon Mevcut Durum Analizi Mali Finans Mevcut Durum Analizi Satış Pazarlama Mevcut Durum Analizi İnsan Kaynakları Mevcut Durum Analizi Üretim Planlama Kontrol Mevcut Durum Analizi

5 Yönetim Organizasyon Mevcut Durum Analizi Firmanın mevcut organizasyon yapısı incelenerek, Stratejik Yönetim açısından mevcut sistemin etkinliği, büyüme ve gelişmesinin önündeki engeller tanımlanır. Mevcut Durum Analizi Mevcut Durum Analizi Mali Finans Mevcut Durum Analizi Firmanın Mali ve Finansal mevcut yapısı incelenerek, sistemin etkinliği tanımlanır. Sorumluluk merkezlerinin mali performansları değerlendirilir. Satış Pazarlama Mevcut Durum Analizi Firmanın mevcut müşteri segmenti, ürün/hizmet özellikleri, rakipleri, hitap ettiği pazar ve pazardaki konumu incelenerek sistemin etkinliği tanımlanır. Sürdürülebilir bir rekabet için yeniden yapılanma sürecine etki edecek güçlü yönler ve gelişmeye açık yönler ortaya çıkarılır. İnsan Kaynakları Mevcut Durum Analizi Kurumsal performansın gerektirdiği kurum kültürü, işe uygunluk, yeterlilik ve bilgi ekseninde firma çalışanlarının uygunluğu ve mevcut durumu değerlendirilir. Üretim Planlama Kontrol Mevcut Durum Analizi Firmanın mevcut kapasite kullanım oranları, verimlilik durumu, fire ve hata oranları, alt yapısı incelenerek mevcut sistemin etkinliği değerlendirilir. MEVCUT DURUM ANALİZİ HİZMETLERİ İŞ AKIŞI Firmanın Organizasyon Yapısı İncelenir Kurumsal Performansta Temel Basamak Olan Personel İçin Hijyenik Faktörlerin Analizi Yapılır Süreç Hiyerarşisi ve Etkileşimi İncelenir İş Analizleri Yapılır Görev Analizleri Yapılır İlgili Birime Ait Kontrol Listeleri Doldurulur İşletme İç Çevre Analizleri Yapılır (Yetenekler, Maddi Varlıklar, Maddi Olmayan Varlıklar) Yakın Çevre Analizleri Yapılır (Rakipler, Olası Rakipler, Müşteriler, Tedarikçiler Vb) Dış Çevre Analizleri Yapılır (Teknoloji, Yasalar, Politikalar, Ekonomi Vb)

6 İşletme Koçluğu & Kurumsallaşma İşletme Koçluğu & Kurumsallaşma Kurumsallaşma çalışmaları kapsamında verilen İşletme Koçluğu hizmeti Çınar Yönetim Modeli olarak tasarlanmıştır. Kurumsallaşma başarılarınızın ve elde ettiğiniz kazanımların yarınlara ve geleceğe taşınabilmesi sürecindeki alt yapının kurulmasıdır. İşletmelerimizin geleceğe taşınması kurumsallaşma çalışmalarını başlatmalarına, bu sürecin etkin olmasına ve sonuçta yapılan tüm çalışmaların bir kurum kültürü haline gelmesine bağlıdır. Kurumsallaşma ile Yönetim, İcra ve Denetim fonksiyonları birbirinden ayrılır. Bu kapsamda kurumsal yönetişim ilkeleri olan açıklık, hesap verebilirlik, sorumluluk ve eşitlik ilkelerinin temelleri atılır. Kurumsallaşma çalışmalarının etkinliği, firmalarımızın kurumsal performansı, sahip oldukları Finans, Bilgi ve İnsan Kaynaklarının yeterliliği ile doğru orantılıdır. Bu Süreçte Çınar Yönetim Modeli ile; Doğru ve etkin bir yönetim sistemi kurma, Sistemin etkinliği için doğru İnsan Kaynaklarına sahip olunması ve performans alınması, Etkin rekabet adına doğru stratejilerin oluşturulması ve gerekli olan Kurumsal Performansın alt yapısının kurulması ve izlenmesini sağlamaktır. Çınar Yönetim Modeli Kapsamında; Yönetim Organizasyon Koçluğu Mali Finans Koçluğu Satış Pazarlama Koçluğu İnsan Kaynakları Koçluğu Üretim Planlama Kontrol Koçluğu Hizmetleri, İşletme Koçluğu; Sistem Tasarımı İç Kontrol Eğitim Uygulama Denetim süreçlerini içerir. SAHİP OLDUĞUMUZ DEĞERLERİ YARINLARA TAŞIMAK adına; olarak ÇINAR YÖNETİM MODELİ ile kurumsallaşma çalışmalarınızda daima sizin yanınızdayız...

7 İşletme Koçluğu & Kurumsallaşma İşletme Koçluğu & Kurumsallaşma Kurumsallaşmanın temel dinamikleri olan; Yönetim, icra ve denetim fonksiyonları birbirinden bağımsız mı? Hesap verebilirlik-eşitlik-sorumluluk ve açıklık ilkeleri etkin mi? Finans kaynaklarınız etkin kullanılıyor mu? Karlılığımı nasıl arttırabilirim, maliyetlerimi nasıl düşürebilirim? Rakiplerimin önüne nasıl geçerim? BU NOKTALARDAKİ ÇÖZÜM ODAĞINIZ VE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ İŞLETME KOÇLUĞU HİZMETLERİ... Müşteri memnuniyetimi ve müşteri sadakatimi nasıl arttırırım? Sizi hedeflerinize ulaştıracak insan kaynaklarına sahip misiniz? Mevcut insan kaynakları performansımızı nasıl arttırırım? Etkinlik ve verimlilik açısından sistemimi nasıl izler ve geliştiririm? Daha yüksek kalitede, daha düşük maliyetle, daha hızlı ve daha az hata ile nasıl üretirim? İŞLETME KOÇLUĞU İŞ AKIŞI Firmanın Organizasyon Yapısı İncelenir Kurumsal Performansta Temel Basamak Olan Hijyenik Faktörlerin Analizi Yapılır Süreç Hiyerarşisi ve Etkileşimi İncelenir İş Analizleri Yapılır Görev Analizleri Yapılır Benlik & Zihin Fonksiyonları ve Yetkinlikleri Çıkartılır Kontrol Listeleri Doldurulur Mevcut Durum Analiz Raporu Hazırlanır Kurumsal SWOT Analizi Çıkarılılır Stratejik Planları Hazırlanır ve Onaylattırılır Sistem Dokümante Edilir İç Kontrol Planları Hazırlanır Sistem Uygulanmaya Koyulur Etkinlik Denetimi Yapılır ve Gelişmeye Açık Alanlar Tespit Edilir

8 Yaşam Koçluğu Nasıl şarj / deşarj oluyorum? Hayatı nasıl algılıyorum? Nasıl karar alıyorum? Aldığım kararları hayata nasıl yansıtıyorum? Koçluk Hizmetleri Koçluk Hizmetleri Amacım ne? Amacım için neleri araç olarak kullanıyorum? İş-Yaşam-Aile arasındaki dengeyi nasıl kurarım? YAŞAM KOÇLUĞU ile; Kendinizi daha iyi tanıyacak ve iradi olarak birçok noktada davranışlarınızı yönetebilir hale geleceksiniz. BAM olarak bizler hayatınızdaki bu gelişmelerin sizi nasıl ve ne kadar etkilediği konularında farkındalığınızın oluşmasına katkı sağlamaktayız. Yönetici Koçluğu İş hayatındaki siz ile tanışmak ister misiniz? Lider olarak güçlü ve zayıf yönleriniz neler? Aklınızla yön edip, yüreğinizle nasıl liderlik edeceksiniz? Başarılarımın artması için Tamamlayıcılarım-Yardımcılarım kimler olmalı? Lüzümsuz Adam nasıl olunur? YÖNETİCİ KOÇLUĞU ile; Yöneticilerin profesyonel yaşamlarında bireysel ve kurumsal hedeflere ulaşabilmeleri, iş ve yönetim alanındaki yeterliliklerine ve bu alanlarda etkin bir lider olabilmelerine bağlıdır. Bu süreçte kişinin yeterliliklerini arttırmayı ve durumsal liderlik davranışlarını sergileyebilmesini hedeflemekteyiz. Aile Koçluğu Eşinizi ne kadar tanıyorsunuz? Yarınlarınız olan çocuklarınızı ne kadar tanıyorsunuz? Çocuklarımızın potansiyelini bilerek onları daha doğru nasıl yönlendirebiliriz? Daha mutlu bir aile nasıl oluruz? AİLE KOÇLUĞU ile; Eşlerin ve çocukların davranışının arkasındaki gizemi tanımlar ve anlamlandırır, böylece birbirini daha iyi anlayan eşler, çocuklarını daha iyi tanıyan anne babalar ve mutlu bir aile olabilme sürecinize katkı sağlarız. Ayrıca eşlerin birey, anne/baba ve eş rollerini birbirinden ayrı tutarak yaşamı keşfedip daha dengeli ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmayı hedeflemekteyiz.

9 Kariyer Koçluğu Sahip olduğunuz potansiyel yetkinlikler neler? Çalıştığınız pozisyonda yetkinliklerinizi ne oranda kullanıyorsunuz? Hedefinizdeki pozisyon için sahip olmanız gereken yetkinlikleri bilmek istemez misiniz? Yetkinlik gelişim planları ile geleceğinize/hedefinize hazırlanmak ister misiniz? Koçluk Hizmetleri Koçluk Hizmetleri Hem Başarılı hem de mutlu olmanın sırrı nedir? KARİYER KOÇLUĞU ile; Kariyer; kişinin işinde kendini ifade edebilmesi yolculuğudur. Yani sahip olduğumuz potansiyel yetkinliklerimiz ile ilgi alanımızın kesişimin deki işe, pozisyona sahip olabilme aşkıdır. Bu yolculuktaki pusulanız olmayı hedefliyoruz. Evlilik Koçluğu Hayata hangi açılardan bakıyorsunuz? Eşinizle ortak ve farklı yönleriniz nelerdir? Eşinizle farklılıklarınızı zenginliğe nasıl dönüştürürsünüz? Eşinizi neler mutlu ya da mutsuz eder? Eşinizle daha iyi nasıl iletişim kurabilirsiniz? Evliliğiniz sürecinde sizi bekleyen tuzaklar neler? EVLİLİK KOÇLUĞU ile; Evlilik öncesi kişilerin birbirlerini daha iyi tanımaları sürecidir. Bir ömür geçirmek istediğiniz insanın temel özelliklerini öğrenip daha mutlu bir evlilik ve yaşam için beklentilerinizi yönetmenizi sağlayacak bilgilerin paylaşımıdır. Mutlu bir yaşam ve evlilik klavuzuna sahip olmak istemez misiniz?

10 Yetkinlik Gelişim Merkezi Hizmetleri Yetkinlik Gelişim Merkezi Hizmetleri Yetkinlik; bir kişinin sahip olduğu Bilgi, Beceri ve Tutum (İstek) arasındaki ilişkinin etkileşimidir. Kişi sahip olduğu potansiyeli kullanma noktasında potansiyel yetkinlikleri ile işinde kendini ifade etmek ister. İnsan kaynakları yöneticilerinin temel fonksiyonu bireysel performans ve dolayısıyla kurumsal performansı arttırmaktır. Bunun için; işi tanımak, işi ehline vermek, ehil kişinin sahip olduğu potansiyelden maksimum verim almak, kişinin performansında süreklilik sağlamaktır. Başka bir değişle insan kaynakları yöneticisi bahçıvan gibidir. Tohum - iş ve kişi ilişkisini bilir Toprak- kurum kültürü ilişkisini bilir İklim - yönetim tarzı ilişkisini bilir Kişinin sahip olduğu potansiyeli performansa dönüştürmek için gerekli ortam ve destek ihtiyaçlarını koşullandırabilen kişidir. Bu farkındalıkların olmadığı bir noktada başarı veya performans elde edilebilir mi? YETGEM Hizmetleri İşe Uygunluk Değerlendirmeleri & Benlik Zihin Fonksiyon Testleri Hijyenik Faktörlerin Analizi (Performansta Temel Faktör Analizi) Görev Analizleri Potansiyel Yetkinlik Belirleme Çalışmaları Kurum Kültürü Analizi Personel Alım Sürecinde Danışmanlık Eğitim İhtiyaç Analizi (Pozisyon ve Yetkinlik Tabanlı) Yetkinlik Gelişim Planlarının Hazırlanması Motivasyon ve Stres Yönetimi Yetenek Yönetimi Kariyer Yönetim Planlarının Hazırlanması Rotasyon Planlarının Hazırlanması Oryantasyon Planlarının Hazırlanması Performans Yönetim Sisteminin Kurulması

11 Yetkinlik Gelişim Merkezi Hizmetleri Yetkinlik Gelişim Merkezi Hizmetleri İŞ ANALİZLERİ İşin Gerektirdiği Yetkinlikler ve Oranları İşin Gerektirdiği Bilgiler ve Oranları İşin Gerektirdiği Beceriler ve Oranları İşin Gerektirdiği Yetenekler ve Oranları İşin Gerektirdiği İş Tarzları ve Oranları İşin Gerektirdiği İş Değerleri ve Oranları İşin Gerektirdiği İş İçeriği ve Oranları İşin Gerektirdiği Kişilik Motifleri ve Oranları İşin Gerektirdiği İş Aktiviteleri ve Oranları ile tanımlanması, raporlanmasıdır. Benlik Motifi Fonksiyonlarının Kodu ( ) Sorgulayıcı %26 Mükemmelliyetçi %19 Başarı Odaklı %15 Araştırmacı %11 Meydan Okuyan %7 Maceracı %7 Yardımsever %6 Barışçı %4 Özgün %2 Zihin Motifi Fonksiyonlarının Kodu ( E S T J ) İçe Dönük Dışa Dönük Beş Duyu Sezgi Duygu Mantık Kararlı Esnek BENLİK VE ZİHİN FONKSİYONLARI TERCİHLİLİK HARİTASI YETKİNLİK PUANLARI GÜÇLÜ YÖNLER GELİŞMEYE AÇIK YÖNLER Detaylara Dikkat Motive Etme Organize Etme Vizyon Kalite Odaklılık Yeniliğe Açıklık Süreçlere Dikkat Orijinallik Planlama Tasarım Stratejik Düşünme Anlam ve F arklılık Tedbirlilik Arama

12 EĞİTİM POLİTİKAMIZ Misyonumuz gereği tüm özel, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin Dünya çapında kalite seviyesine ulaşmaları ve rekabet güçlerini arttırmaları amacına yönelik oluşturduğumuz ortamlar içinde Eğitim Faaliyetleri önemli bir rol oynamaktadır. Kurumların hedeflerini yakalayabilmeleri çalışanların performansına, çalışanların performansı ise sahip oldukları potansiyel yetkinliklerini kullanabilmelerine bağlıdır. Yetkinlik kavramı BİLGİ BECERİ TUTUM ilişkisi ve etkileşiminden oluşmaktadır. Buradan hareketle bizler eğitim denen kavramı değil Yetkinlik Gelişim Temelli programlarımız ile farkımızı ortaya Eğitimler Eğitimler koymak amacındayız. Kurumdaki pozisyonlar için yapılacak iş analizleri ile o pozisyondan alınması gereken performansın ön koşulları yani, kişinin sahip olması gereken yetkinlik BİLGİ BECERİ - TUTUM oranları çıkartılır. Bu süreçten sonra kişilere yetkinlik gelişim programları, rotasyon planları ve bu planlar için gerekeli olan süreler tanımlanır. Eğitim programları sonrasında yapılan Eğitim Etkinliği İzleme Planları ile sürecin etkinliği takip edilir. Bu noktalar dikkate alınmadan alınan eğitimler ne kişide ne de kurumda istenen sonuçları vermemektedir. Eğitim Hizmetleri Yönetim Organizasyon Mali Finans Satış Pazarlama İnsan Kaynakları Üretim Planlama Kontrol Proje Yönetimi Koçluk Eğitimleri alanlarında eğitimler verilmektedir. Eğitim programları; TEMEL EĞİTİMLER, SEMİNERLER, SERTİFİKA PROGRAMLARI, UZMANLIK PROGRAMLARI şeklinde verilmektedir. Eğitimlerimizde gerektiği kadar yer alan teorik bilgilerin yanı sıra gerçek olaylar, aktiviteler ve vaka çalışmalarına ağırlık verilmektedir. Bu sayede katılımcılara gerçek hayattaki sorunlar ve başarılı uygulamalar aktarılarak, öğrenmeyi eyleme dönüştürecek farkın yaratılması hedeflenmektedir.

13 Eğitimler Eğitimler Yönetim Organizasyon Pazarlama Satış Liderlik İşletmelerde Şikayet Yönetimi Kurumsal Yönetimde Vizyon, Misyon İlke ve Değerler Müşteri İlişkiler Yönetimi Karar Alma ve Uygulamaya Geçiş Markalaşma Yönetimi Fikir Bulma ve Yaşama Geçirme (Öneri Sistemleri) Pazarlama Yönetimi ve Stratejileri Sürdürülebilir Büyüme Pazarlama İletişimi Uygulanabilir İş Modeli Oluşturma Tüketici Davranışları Stratejik Yönetimin Düşünce Sistematiği Rekabet Stratejileri ve Farklılaşma Yönetim Sistemi Oluşturmanın İlkeleri Modelleri İş Yerinde Düzen ve Standartlaşma (5s) Yeni Ürün Geliştirme ve Konumlandırma İş Hukuku Temel Satış Teknikleri Profesyonel Yönetim Becerileri Müşteri Tipleri ve Müşteri Odaklılık Verilere Dayalı Karar Verme Pazarlamada SWOT Analizi İşte Etik ve Sosyal Sorumluluk Değer Katan Pazarlama Kurumsal Sürdürülebilirlikte Kritik Başarı Faktörleri Yeni Müşteri Bulma ve Sadakat Oluşturma Değişim Yönetimi İmaj Yönetimi ve Renklerin Dili Kurum Kültürü Oluşturma ve Kurumsal İmaj Yönetimi Performans Yönetimi Ve Değerlendirme Sistemleri Projelerle Yönetim İnsan Kaynakları Toplantı ve Zaman Yönetimi Motivasyon Yönetimi İnovasyon İnsan Tanıma Sanatı Kurumsal Risk Yönetimi Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma İç Kontrol Sistemleri Stratejik Yönetim Türk Kültüründe Takım Çalışması Yetkinlik Bazlı Mülakat Teknikleri Yetkinlikler ve Performans İlişkisi Gayri Maddi Varlıkların Maddi Varlıklara Dönüştürülmesi Performans Yönetimi ve İnsan Faktörü Sıfır Merkez Liderlik İşe Alma ve Terfi Süreci Yönetimi Yönetişim ve İletişim Koçluk Yapma Becerileri Girişimciliğin Temel Kuralları İlişki Yönetiminde İletişim Becerileri Kriz Yönetimi ve Liderlik Kurumlarda Yönetim Sistemleri Farkındalığı Küreselleme ve İşletmelere Yansımaları Türkiye/ Dünya Ekonomisi ve Karşılaşılan Zorluklar Sözsüz İletişimde Beden Dili Diyalog ve Etkin İletişim Stres ve Öfke Yönetimi İşletme Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar ÜRETİM PLANLAMA KONTROL Mali Finans Satın Alma, Stok Yönetimi ve Tedarik Zinciri Duygusal Zeka Odaklı Proje Yönetimi Etkin Tahsilat Yöntemleri 6 Sigma Temel Bilinçlendirme Muhasebe Uygulamaları ve Dönem Sonu İşlemler Üretim ve Lojistik Planlama Teknikleri Temel Ekonomik Verilerin Okunması ve Yorumlanması FMEA - Hata Modu Etkileri Analizi Bütçeleme Teknikleri Kalite Maliyetleri Mali Analiz ve Bilanço Yönetimi İşletmeler İçin Kar Arttırma Yöntemleri SPC - İstatistiksel Proses Kontrol Teknikleri 5S - Endüstriyel Disiplin Teknikleri Üretim Yönetiminde Sistem Yaklaşımı Finans Yönetimi (Süreç Yönetimi) Kurumsal Maliyet Düşürme Stratejileri Yalın Yönetim (Kaizen)

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2016 Çatışma Yönetimi: Kişi, Ekip ve Organizasyon Değişimi Koçluk Yaklaşımı ile Yönetmek Eğiticinin Eğitimi: Eğitime ve Kişiye Özel Ekip Yönetimi: Bütünsel

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri!

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri! Kurumsal Gelişim leri Konusu İçerik Hedef kitle Kazanımlar İnovasyon Yönetimi Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama Süreç Yönetimi ve İnovasyonu İnovasyon nedir; neden önemlidir?

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

OKYANUS İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ İŞ ANALİZLERİ VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI

OKYANUS İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ İŞ ANALİZLERİ VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI OKYANUS Okyanus İnsan Kaynakları Eğitimleri İş Analizleri, İş Tanımları Mülakat Teknikleri Yetkinlik Yönetimi Performans Yönetimi Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi İnsan Kaynaklarına Geçiş İŞ ANALİZLERİ

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Kurumsallaşma Eğitimi

Kurumsallaşma Eğitimi Eğitimler Kurumsallaşma Eğitimi İÇERİK Aile şirketlerinde kurumsallaşma ihtiyacı Kurumsallaşmanın gerektirdikleri İhtiyaç analizleri Kurumsallaşmanın önündeki engeller Aile firmalarında iletişim Problemler

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç 01. Köklü Akademi Olmanın İncelikleri Stratejik Ortaklık Misyonu Kurum Kültürünü Dönüştürme

Detaylı

STRATEJİK YÖNETİM UYGULAMA MODELİ

STRATEJİK YÖNETİM UYGULAMA MODELİ STRATEJİK YÖNETİM UYGULAMA MODELİ Stratejik Yönetim Micro MBA Cenan Torunoğlu 10 Kasım 2012 Değişim ve Yapısal Gelişme 2 Değişim ve Yapısal Gelişme Değişimi farketmek Değişimin özüne inmek Değişim kararını

Detaylı

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur?

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? BAŞVURU ÖNCESİ Ön Koşul: Müracaat eden markanın Türkiye de tescilinin yapılmış olması, yurtdışında da ibraz edeceği İş Planında belirtilecek hedef pazarlarının en

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI

KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI Amacı Bu seminer, katılımcılara kurumsal performansı yönetmek ve iyileştirmek için kullanılan teknikler hakkında

Detaylı

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI. Varis Yetiştirme Programı Program Süresi: 6 Gün Amacı: Aile şirketlerinde; aile sadakatini ve kimliğini güçlendirmek, aile duygularını beslemek, birlik ve beraberliğini geliştirmek,

Detaylı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel İK Sertifika Programı Perakende sektörüne hız kazandıracak etkin formül: Yetenek Yönetimi ve Stratejik İK Perakende sektöründe yetenek yönetimi,

Detaylı

URGE NEDİR Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ

URGE NEDİR Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ URGE NEDİR 23 Eylül 2010 tarihinde, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ yürürlüğe girmiştir. Amaç Firmalarımızın Uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmayı

Detaylı

Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Süreçleri

Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Süreçleri Yyyzaffer Elmas Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Süreçleri Prof.Dr.Muzaffer Elmas Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı elmas@yokak.gov.tr WEB tabanlı İç Değerlendirme Raporları ve Performans Göstergeleri

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez

Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez Ölçülemeyen Şirket Yönetilemez ADGEBS TURKIYE 0212 6762600-0532 5893426 bilgi@adgebs.com ADGEBS Kurumsal Yönetim Danışmanlığı Eğitim Hizmetleri www.adgebs.com GELECEKTE DE VAR OLABİLMEK İÇİN; Kurumunuza

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM KURUMSAL CHECK UP PAZARLAMA FİNANS ÜRETİM KURUMSAL CHECK UP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM Kurumsal Check-Up uygulaması ile firmanızın güçlü ve geliştirilmesi gerekli alanlarını, yeteneklerini analiz ederek,

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı

KOBİ EĞİTİMLERİ HALİM ALTINIŞIK GÜVENLİK-KİŞİSEL GELİŞİM-YÜZ OKUMA UZMANI

KOBİ EĞİTİMLERİ HALİM ALTINIŞIK GÜVENLİK-KİŞİSEL GELİŞİM-YÜZ OKUMA UZMANI KOBİ EĞİTİMLERİ HALİM ALTINIŞIK GÜVENLİK-KİŞİSEL GELİŞİM-YÜZ OKUMA UZMANI KOBİ EĞİTİMLERİ Yaşanan ekonomik gelişmeler sonrasında büyük işletmeler uyum sorunu yaşarken, küçük ve orta ölçekli işletmeler

Detaylı

DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS

DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS 345000000000506 Çokuluslu Şirket Stratejileri Dersin amacı, katılımcılarla çokuluslu şirketlerin küresel YÖNETİM 3+0+3 6 rekabetlerle üstünlük sağlayabilecekleri

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM SEVGİ ÖÇVER Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen 1 Stratejik yönetim, uzun vadeli planlamalar ve kararlar ile konaklama isletmelerinin en üst düzeyde etkin ve verimli

Detaylı

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 I-GENEL YÖNETİM EĞİTİM PROGRAMI 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 4 ETKİN TAKIM KURMA, YÖNETME VE TAKIMDAŞLIK EĞİTİMİ 3 5 İŞ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Sales For Success. Satış, sadece satış ekiplerinin değil bütün şirketin ana misyonu olmalıdır.

Sales For Success. Satış, sadece satış ekiplerinin değil bütün şirketin ana misyonu olmalıdır. Sales For Success Satışı seven, firmasına tutkuyla bağlı, müşterilerinin her daim yanında olan, neşeli, canlı, yaratıcı ve yılmayan satış profesyonelleri yetiştirmek için; satış ve pazarlama duayeni Sinan

Detaylı

GLOBAL MARKA İÇİN GLOBAL PERAKENDE SİSTEMİ

GLOBAL MARKA İÇİN GLOBAL PERAKENDE SİSTEMİ GLOBAL MARKA İÇİN GLOBAL PERAKENDE SİSTEMİ Modern Yönetim Yaklaşımları İle Bir Dünya Markasının Modern Yönetim ve Global Perakende Yapısını Kurmaya Yönelik Değişim Projesi Dr. Abdurrahman Baş www.abdurrahmanbas.com

Detaylı

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ 2017 HEDEF KİTLE: Yöneticilik görevine yeni başlayanlar Yönetim pozisyonunda bulunanlar Şirket içi potansiyel yönetici adayları YÖNETİM DAVRANIŞI

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

2. Gün: Stratejik Planlamanın Temel Kavramları

2. Gün: Stratejik Planlamanın Temel Kavramları 2. Gün: Stratejik Planlamanın Temel Kavramları Virpi Einola-Pekkinen 11.1.2011 1 Strateji Nedir? bir kağıt bir belge bir çalışma planı bir yol bir süreç bir ortak yorumlama ufku? 2 Stratejik Düşünme Nedir?

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU KONU: TURİZM YÖNETİMİ PROGRAM: TURİZM YÖNETİMİ VE PLANLAMA TÜRÜ/SÜRESİ: LİSANSÜSTÜ DİPLOMA, 04/10/2010 01/10/2011

ÇALIŞMA RAPORU KONU: TURİZM YÖNETİMİ PROGRAM: TURİZM YÖNETİMİ VE PLANLAMA TÜRÜ/SÜRESİ: LİSANSÜSTÜ DİPLOMA, 04/10/2010 01/10/2011 ÇALIŞMA RAPORU KONU: TURİZM YÖNETİMİ PROGRAM: TURİZM YÖNETİMİ VE PLANLAMA TÜRÜ/SÜRESİ: LİSANSÜSTÜ DİPLOMA, 04/10/2010 01/10/2011 HAZIRLAYAN: MURAT KOÇAK Müfettiş KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Teftiş Kurulu

Detaylı

İŞ ANALİZİ ve YETKİNLİK MODELLEME

İŞ ANALİZİ ve YETKİNLİK MODELLEME İŞ ANALİZİ ve YETKİNLİK MODELLEME PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. YOURLOGO ÜRÜN VE HİZMETLERİMİZ 2 Projenin Amacı Projenin amacı, fonksiyonel bir yaklaşımla Kiptaş taki tüm pozisyonların

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

LİDER VE YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞİM PROGRAMI

LİDER VE YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞİM PROGRAMI LİDER VE YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞİM PROGRAMI PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. YOURLOGO Günümüzde şirketlerin en büyük ihtiyacı küresel ekonomide rekabet edebilmelerini

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

Amaç. Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır.

Amaç. Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır. Tanıtım Sunumu 1 Amaç Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır. 1 Amaç Kendine güveniyor musun? Uzmanlık

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici Bu çalışma kâğıdını şimdiye kadar çalıştığınız en iyi ve en kötü yöneticilerin özelliklerini değerlendirmek için tek başınıza veya bir grupla birlikte kullanın. Nasıl

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ

A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ Yenileşim süreci içinde olan bir firmada aşağıda yer alan temel ölçütler aranır. A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ 1-LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda

Detaylı

Bir şey değişir, herşey değişir. KOÇLUK HİZMETLERİMİZ.! Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com

Bir şey değişir, herşey değişir. KOÇLUK HİZMETLERİMİZ.! Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com KOÇLUK HİZMETLERİMİZ Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com Gelişim Koçluğu Gelişim Koçluğu, bireyin isteği doğrultusunda, mevcut durumundan arzu ettiği duruma gerçekçi hedeflerle ulaşmasını sağlayan

Detaylı

KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ

KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ 2018/I (05.09.18) Ülkü SU BİLGİN CICP-MHU Stratejik Yönetim ve Planlama Birimi Yöneticisi TANIŞMA.. EĞİTİM PLANI Eğitimin amacı Kalite Yönetim Sistemi o Nedir? o Sistem:

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Genel Değerlendirme Çerçevesi. Genel Degerlendırme Çerçevesı Egıtım Sunumu

Genel Değerlendirme Çerçevesi. Genel Degerlendırme Çerçevesı Egıtım Sunumu Sunum 2 Genel Değerlendirme Çerçevesi 1 CAF ın amaçları Toplam kalite yönetimine giriş, özellikle kamu sektörüne uyarlanmış Kullanımdaki çeşitli modeller için bir köprü oluşturmakta Kıyaslamayı kolaylaştırmakta

Detaylı

Yapı Kredi Finansal Kiralama A. O. Ücretlendirme Politikası

Yapı Kredi Finansal Kiralama A. O. Ücretlendirme Politikası Yapı Kredi Finansal Kiralama A. O. Ücretlendirme Politikası Bu politika, Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O. nın ( Şirket ) faaliyetlerinin kapsamı ve yapısı ile stratejileri, uzun vadeli hedefleri ve risk

Detaylı

2015 YILI KURUMSALLAŞMA KOMITE RAPORLARI FAALİYET RAPORU

2015 YILI KURUMSALLAŞMA KOMITE RAPORLARI FAALİYET RAPORU KURUMSALLAŞMA KOMITESI KOMITE RAPORLARI GÖREVİ Başkan Başkan Yrd. Sekreter ADI SOYADI HIDIR ÖZDEN GÖZDE OKYAY TURUNÇ GÖZDE ERTAŞ HACER MELTEM AKDOĞAN AKSAÇ NEŞE YILMAZ HÜSEYİN DOĞAN ÇİĞDEM ASLANCAN MURAT

Detaylı

Türkiye Mükemmellik Ödülleri

Türkiye Mükemmellik Ödülleri Türkiye Mükemmellik Ödülleri EFQM Tanıma Programı nın Önemli Bir Aşamasıdır EFQM 2012 2 EFQM Tanıma Programı Tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan ya da aşan üstün bir performans gerçekleştiren ve

Detaylı

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 İnsan Kaynakları nın ajandasında neler var? Hiyerarşik yapıdan

Detaylı

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik STK LAR İÇİN Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik Başkandan İLKE (İlim Kültür Eğitim Derneği) uzun yıllardır sivil toplum alanında gönüllü çalışmalar yapmakta ve bu tür faaliyetlere destek vermektedir.

Detaylı

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr Süreç Danışmanlığı KPMG Türkiye kpmg.com.tr 2 Süreç Danışmanlığı Süreçlerinizin kontrolü sizin elinizde Sürecinizin tam potansiyeline ulaşmasını sağlayın! Günümüzde teknolojinin ve ihtiyaçların hızlı bir

Detaylı

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi İşletmelerin Genel Hedefleri Finansal Hedefler: Kârlılık ve yeni kârlı yatırımlar Pazarlama hedefleri Var olma hedefi: Ticari hayatı sürdürmek Sosyal sorumluluk ve topluma hizmet İşletmelerin Özel Hedefleri

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI

2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI 2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI "İŞ HAYATINIZI YÖNETİN" EĞİTİM SÜRESİ (GÜN) "Yeni Geleni Geliştirmek" - İş Hayatına Giriş ve Uyum 1 "Teknik Ekibi Geliştirmek" - Service Business (S- Business) 2 "Gerçekleştirme

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM YOL HARİTAMIZ MARKALAŞMA İşletme bazında Faaliyetler Bölgesel Faaliyetler SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Neden MARKALAŞMA? Markalaşma sürecinde, yerli ve yabancı turistin

Detaylı

Örgütsel Yenilik Süreci

Örgütsel Yenilik Süreci Örgütsel Yenilik Süreci TEKNOLOJİ VE İNOVASYON YÖNETİMİ -Hafta 5 Örgütsel Yenilikçilik Süreci-Planlaması Dr. Hakan ÇERÇİOĞLU 1 2 1 Örgütsel Yeniliğin Özellikleri Örgütsel bağlamda yenilik, örgütü ve üyelerini

Detaylı

Avrupa ve Asyanın kesişim noktasında, Türkiye OECD ülkeleri arasındaki en yüksek GSMH ye sahiptir.

Avrupa ve Asyanın kesişim noktasında, Türkiye OECD ülkeleri arasındaki en yüksek GSMH ye sahiptir. 2012 Avrupa ve Asyanın kesişim noktasında, Türkiye OECD ülkeleri arasındaki en yüksek GSMH ye sahiptir. Türkiye aynı zamanda Orta Doğu ve Orta Asya ile bağları dolayısıyla önemli bir durumdadır. Sonuç

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Günümüzde iş dünyasında faaliyet gösteren tüm kurumların amacı, doğru insan kaynağını bularak mevcut işletmeye yarar sağlayacak insanlar yetiştirmektir. Bu

Detaylı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi S.B.E. İktisat anabilim Dalı İktisat Programı 7. Düzey (Yüksek Lisans Eğitimi) Yeterlilikleri

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi S.B.E. İktisat anabilim Dalı İktisat Programı 7. Düzey (Yüksek Lisans Eğitimi) Yeterlilikleri AÇIKLAMALAR: İktisat Ana Bilim Dalı İktisat yüksek lisans programı için belirlenen program yeterlilikleri 20 tane olup tablo 1 de verilmiştir. İktisat Ana Bilim Dalı İktisat yüksek lisans programı için

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Küresel Düşün, Profesyonel Hareket Et fcc@fcc.com.tr www.fcc.com.tr Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Fagelviksvagen 9c

Detaylı

BALANCED SCORECARD PROJESİ

BALANCED SCORECARD PROJESİ BALANCED SCORECARD PROJESİ HAZIRLAYAN YÖNLENDİRME KOMİTESİ 2013 KATILIMCI İÇİN NOT: BU KİTAPÇIK SADECE BSC NİN ANLAŞILMASINA YÖNELİK OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. ŞİRKETİN ORGANİZASYONU, ÜRETİM KONUSU SEKTÖRÜ,

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

Yöneticiler için Eğitimleri

Yöneticiler için Eğitimleri Yöneticiler için Eğitimleri Yöneticilik Ve Yönetim Becerilerini Geliştirme İleri Yönetim Teknikleri Hedef Odaklı Yönetim Ve iletişim Yöneticilik Eğitimi Yönetimde Liderlik Ve Motivasyon Yönetim Becerileri

Detaylı

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05. Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.2013 İÇERİK Risk, Risk Yönetimi Kavramları Kurumsal Risk Yönetimi (KRY)

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ücretlendirme Politikası

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ücretlendirme Politikası Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ücretlendirme Politikası Bu politika, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin (Banka) faaliyetlerinin kapsamı ve yapısı ile stratejileri, uzun vadeli hedefleri ve risk yönetim yapısına

Detaylı

YALIN UYGULAMALARLA Farkında, Planlı ve Verimli Olmak.

YALIN UYGULAMALARLA Farkında, Planlı ve Verimli Olmak. YALIN UYGULAMALARLA Farkında, Planlı ve Verimli Olmak www.lean.org.tr Yalın Enstitü 2002 www.lean.org.tr Lean Global Network Üyesi (20 Ülkede) www.leanglobal.org Bugüne Kadar 400 Şirkette Danışmanlık Hizmeti

Detaylı

İŞGÜCÜ PLANLAMA VE NORM KADRO

İŞGÜCÜ PLANLAMA VE NORM KADRO İŞGÜCÜ PLANLAMA VE NORM KADRO İnsan Kaynakları Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi (İKY) kavramı, son yıllarda, çalışma hayatında geniş yankı uyandıran bir yönetim yaklaşımı olmuştur. Tarihsel perspektifine

Detaylı

2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU

2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU 2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU ZORUNLU EĞİTİM MODÜLLERİ ( 30 SAAT) Kodu Adı Açıklama Modül Saati Eğitim Yöntemi (*) GSER01 GSER02 GSER04 GSER14 Girişimciliğin Temelleri

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

PROJE YAPIM VE YÖNETİMİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 09071067 ŞEYMA GÜLDOĞAN

PROJE YAPIM VE YÖNETİMİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 09071067 ŞEYMA GÜLDOĞAN PROJE YAPIM VE YÖNETİMİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 09071067 ŞEYMA GÜLDOĞAN İnsan kaynakları bir organizasyondaki tüm çalışanları ifade eder. Diğer bir deyişle organizasyondaki yöneticiler, danışmanlar,

Detaylı

TYYÇ-SİY. BİL. & ULUSLARARASI İLİŞ. YÜKSEK LİSANS PROGRAM YETERLİKLERİNİN İLİŞKİLENDİRİLMESİ

TYYÇ-SİY. BİL. & ULUSLARARASI İLİŞ. YÜKSEK LİSANS PROGRAM YETERLİKLERİNİN İLİŞKİLENDİRİLMESİ TYYÇ -YÜKSEK LİSANS EQF-LLL: 7. Düzey QF-EHEA: 2. Düzey BİLGİ YÖK Sosyal ve Davranış Bilimleri Temel Alanı Yeterlilikleri SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÜKSEK LİSANS PROGRAMI YETERLİKLERİ/ÇIKTILARI

Detaylı

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Place image here with reference to guidelines Serhat Akmeşe

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Stratejik Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

P 2 P 3 P 7 P 4 P 6 P 5 P 8

P 2 P 3 P 7 P 4 P 6 P 5 P 8 "TÜRKY YÜKSKÖĞRT M YTRKR ÇRÇVS (TYYÇ) 6. Düzey (isans ğitimi) Yeterlilikleri" şletme ve Yönetim Bilimleri Temel Alanı Yeterlilikleri (TAY) Akademik Ağırlıklı Yeditepe Üniversitesi ktisadi ve dari Bilimler

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ YÖNETİM İşletme amaçlarına etkili ve verimli bir şekilde ulaşmak üzere planlama, örgütleme, yöneltme, koordinasyon ve denetimin yapılması sürecidir. 2 YÖNETİM TEORİLERİ KLASİK

Detaylı

KARGEM DEN KARLILIK VE VERİMLİLİĞE %100 ETKİLİ YARATICI EĞİTİMLER

KARGEM DEN KARLILIK VE VERİMLİLİĞE %100 ETKİLİ YARATICI EĞİTİMLER MAĞAZA MAĞAZA Mağaza Yöneticileriniz 2012 ye hazır mı? Hepimiz biliyoruz ki, perakende sektörünün kalbi mağazalarda atar. Müşteri mağazadadır, ürün mağazada görücüye çıkar, en büyük hareketlilik mağazada

Detaylı

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik Video Başlığı Açıklamalar Süresi Yetkinlikler Liderlikte Güncel Eğilimler Konuşan Değil, Dinleyen Lider Son on yıl içinde liderlik ve yöneticilik konusunda dört önemli değişiklik oldu. Bu videoda liderlik

Detaylı

YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI İçindekiler Koçluk Mini MBA... Motivasyon Toplantı Yönetimi Zaman Yönetimi ve Stratejik Önceliklendirme... Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Koçluk K im le r k a t ı

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı