wwww.mafrasatis.com

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.virapet.net wwww.mafrasatis.com 0212 346 16 92 0533 659 88 13"

Transkript

1 wwww.mafrasatis.com

2 VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze içinde olup, kendi alanlarında lider firmalardır. Vizyonumuz çerçevesinde hizmet ettiğimiz sektörlerde güvenilir olmak ve sürekliliği sağlamak en önde gelen misyonumuzdur. Vira petrol şirketi çok genç olmasına karşın bünyesinde toplam 8 paydaş çalıştıran bir firma konumuna gelmiştir. Amaçlarımızdan biri de, daha çok insanımızı bünyemize katmak ve onları toplum değerlerine paralel bir şekilde yetiştirmektir. Başlangıç noktamız ise, bir şirketin toplam değerinin, kendisi adına çalışan personel değerine eşit olduğu ilkesidir. Vira Şirketi tamamı ile öz sermayesi ile çalışan ve müşterileri ile paylaşımı en üst düzeye çıkartmak için çaba gösteren bir şirket olup, yine aynı vizyon çerçevesinde Türkiye genelinde 40 adet bayii ile dağıtım alanını güçlendirmiştir. Bayilik sisteminde pazarlama ve eğitim planlaması ana merkezin sorumluluğunda yapılanmıştır.

3 ŞİRKET PROFİLİ MA-FRA S.P.A kırk yılı aşkın süredir, otomotiv ve endüstriyel temizlik ürünleri sektöründe uluslar arası bayii ağı ve geniş yelpazedeki kaliteli ürünleri ile faaliyet göstermektedir. MA-FRA satış ağı İtalya içi 170 den fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 39 u aşkın ülkede bulunan distribitörlerinden oluşmaktadır. MA-FRA müşterilerin, profesyonel oto yıkama servislerine güvenmelerini kaliteli ürünleri ile sağlayabilmeyi hedeflemiştir. Elbette müşterilerinin, kaliteli ürünlerin beraberinde getirdiği başarı sayesinde kendilerine güvendiğini hisseden profesyonellerde MA-FRA ya ve ürünlerine rahatça güvenebileceklerdir. MA-FRA için en büyük ve kârlı iş bunu başarabilmek ve bu güvene layık olabilmektir. İşte MA-FRA felsefesinin temelinde yatan ana düşünce budur. MA-FRA EUROPARTNER MA-FRA İtalya da bulunan bayii ve müşterilerine sağladığı bilgilendirme, problem çözümü ve servis desteğini, aynı kalite standartlarında tüm Avrupa daki diğer bayilerinde sağlayabilmek için EUROPARTNER adını verdiği bayii iletişim ağını geliştirmiştir. MA-FRA distribitörleri kullanıcılardan gelen soru ve önerileri elektronik posta ile anında Milano ve merkez labaratuvardaki kimyagerlere bildirmekle, oradan gelen cevap ve çözüm önerilerinide yine aynı süratla bayii ve kullanıcılarına ulaştırmaktadır. Bu yöntemle MA-FRA kullanıcılarının tüm problem ve önerilerinden anında haberdar olmakta ve oluşabilecek anında çözümler sunabilmektedir. MA-FRA ürünleri kullanıcıları tüm bu çalışmaların müşteri memnuniyeti amaçlı olduğunu bilmektedirler. Müşterilerinin en basit gereksinimleri dahi MA-FRA için çok önemli ve özeldir. Çünkü; basit gibi görünen küçük detaylar farklı olabilmenin anahtarlarıdır.

4 KIŞ VE DIŞ TEMİZLİK 1/60 S. BRILMAX BI-FASE Fırçasız Dış Yıkama / Kışlık Ağırlı kirli araçların dış temizliğinde mükemmel sonuç verir. İnatçı ve güçlü kirler ile yağları kolayca ve hızla temizler. 1 e 60 ile 1 e 100 oranları arasında su ile inceltilir. Profesyonel kullanım içindir. Çok güçlü, çift komponentli ürün güneş altında kullanılmamalı ve süratle tazyikli su ile durulanmalıdır. Açık renkli alüminyum yüzeylere uygulayınız. Yıpranmış opak boyalara uygulayınız. Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika Ph Değeri Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı 1/60 SÜPERMAFRASOL Fırçasız Dış Yıkama / Kışlık 1/60 Ph Değeri Araç başı kullanım gram Ürün aktif olma süresi WINTER 2G Fırçasız Dış Yıkama Ekstra güvenli ve oto yıkamacılar için idealdir. Ürün kışın oluşabilecek yağmur ve kar lekelerini çözücü özelliktedir. Bitkisel bazlı doğal ve çevreye saygılı bir üründür. Oto boyasına zarar vermeden kirleri çözer. %90 dan fazla oranda doğada çözülür. Profesyonel kullanım içindir. Güçlü etkili, oto ve büyük araçlar için idealdir. Ürün sert sularla uyum sağlar. Kışın yağlı ve isli çamur kirlerini kolayca temizler. Motorsikletlerde kullanılmaz. Eski ve yıpranmış koyu renkli yüzeyler sıcakken ve açık renkli alüminyum yüzeylere püskürtmeyiniz. Profesyonel kullanım içindir.

5 EL İLE DIŞ TEMİZLİK Otomobillerin görünümünü, değerini etkiler 1/30 DAYTONA Cilalı ve Parfümlü Oto Şampuanı Yüksek yapışkanlıkta parlatıcı bitkisel mum içerir. Karışımında fosfat ve silikon yoktur. Yıkama ve parlatma özelliği bir aradadır. Boya üzerinde koruyucu film tabakası oluşturur. Eski ve matlaşmış boyalara parlak bir görünüm kazandırır. Bitkisel bazlın bir üründür. Cila özelliği nedeni ile yüksek köpük üretmez. 1/90 1/90 1/60 FLUX SHAMPOO Kokulu ve Köpüklü Oto Şampuanı Sünger ve fırçalı yıkamalar için geliştirilmiş bir üründür. Elma kokusu ve güçlü bir köpüğe sahiptir. Oldukça konsantre olan ürün su ile yüksek oranlarda inceltilebilir. Formülünde fosfat bulunmamaktadır. Profesyonel kullanım içindir. WHITE SCHIUMA ATTIVA Yüksek Performanslı Köpük Orta alkalili olan oto yıkamacıları ve yıkama tünelleri için idealdir. Bol köpüklü ürün kolayca durulanır. Püskürtmeli ve tüplü uygulamalarda suyla inceltilerek kullanılır. Parlatıcı etkili ve cilalı bir üründür. Profesyonel kullanım içindir. FLUX SHAMPOO Kokulu ve Köpüklü Oto Şampuanı Sünger ve fırçalı yıkamalar için geliştirilmiş bir üründür. Elma kokusu ve güçlü bir köpüğe sahiptir. Oldukça konsantre olan ürün su ile yüksek oranlarda inceltilebilir. Formülünde fosfat bulunmamaktadır. Profesyonel kullanım içindir. Oto kuaförlerinin profesyonelliğini bakım yaptıkları araçlar yansıtır

6 YAZ VE DIŞ TEMİZLİK SILVER FOAMY Fırçasız Dış Yıkama / Yazlık 1/60 Köpüğü ve cilası yoğun olan bu ürün köpük makinalarında atımı sırasında hoş bir görüntü yaratır. Özellikle yaz bakımına giren araçlar için ideal bir görüntü sağlayan profesyonel bir üründür. 1/60 Oranında seyrelti tavsiye edilir. SÜPERMAFRASOL Fırçasız Dış Yıkama / Yazlık 1/90 Güçlü etkili, oto ve büyük araçlar için idealdir. Ürün sert sularla uyum sağlar. Kışın yağlı ve isli çamur kirlerini kolayca temizler. Motorsikletlerde kullanılmaz. Eski ve yıpranmış koyu renkli yüzeyler sıcakken ve açık renkli alüminyum yüzeylere püskürtmeyiniz. Profesyonel kullanım içindir. JEDY Fırçasız Dış Yıkama / Yazlık 1/60 Ekstra güvenli ve oto yıkamacılar için idealdir. Ürün kuş pisliği ve böcek lekelerini çözücü özelliktedir. Bitkisel bazlı doğal ve çevreye saygılı bir üründür. Oto boyasına zarar vermeden kirleri çözer. %90 dan fazla oranında doğada çözülür. Profesyonel kullanım içindir. Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika

7 1/5 1/20 1/20 CEMSOLV Çimento Çözücü Cemsolv düz yüzeylerden çimento kalıntılarını çözücü ve parlayıcı özelliğe sahip özel asitlerle formule edilmiş ve ma-fra laboratuvarlarında geliştirilmiş bir üründür. Cemsolv çimento mixerleri, ekskavatörler ve inşaatlarda çimento ile temas eden araçların temizliğinde kullanılması için üretilmiştir. SOFFIO Parlatıcı Wax Ürün oto yıkamacılarında ve otomatik yıkama makinelerinde kullanım için idealdir. Oto boyası üzerinde mükemmel bir parlaklık ve su itici etki oluşturur. Oto boyasına parlaklık verir ve koruma sağlar. Kir ve su yapışmasını en aza indirir. IDRODIAMANT Su Bazlı Koruyucu ve Parlatıcı Wax Ürün araç üzerine su ve kir yapışmasını önleyici bir film tabakası oluşturarak araç boyasını parlatır ve korur. Temiz yüzeylerde kullanılır. Plastik aksama zarar vermez. Manuel uygulamalarda camları iyice durulayın ve silin. DIŞ TEMİZLİKTE KULLANILAN DİĞER TEMİZLEME ÜRÜNLERİ HIZLI CİLALAR NERO GOMME Lastik Koruyucu ve Siyahlatıcı 1/5 Oto lastikleri ve diğer tüm lastik akşam için parlatıcı ve koruyucu olan ürün aynı zamanda çatlaklarında önleyicisidir. Yağı ve yapışkan değildir. Ürün parlaklık isteğine göre farklı oranda su ile inceltilir. Uygulanan yüzey kuru olmalıdır. Naturel bir üründür. Profesyonel kullanım içindir. CROMOBRILL Krom - Metal Temizleyici 1/7 Tüm tipteki jantlardan inatçı kirleri çözer. Orjinal görünümlerini geri kazandırır. Jantlarda oluşan fren balata kirleri mükemmel bir şekilde temizler. Güçlü bir üründür, su ile inceltilerek kullanılrr. 1/5 NERISSIMO Kuvvetli Lastik Temizleme ve Yüksek Parlaklık Oto lastikleri ve diğer tüm lastik aksanı için parlatıcı ve koruyucu olan ürün aynı zamanda çatlaklarında önleyicisidir. Yağlı ve yapışkan değildir. Ürün parlaklık isteğine göre farklı oranda su ile inceltilir. Uygulanan yüzey kuru olmalıdır. Naturel bir üründür. Profesyonel kullanım içindir.

8 İÇ TEMİZLİK Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika Ph Değeri Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı PULIMAX Genel Temizleyici / Manuel 1/20 FLASH Döşeme - Halı Yıkama Deterjanı / Makineli Kullanım 1/10 Genel maksatlı yüzey temizleme sıvısı olan ürün yıkanabilir tüm yüzeylerde, plastik eksenlerde ve koltuklarda mükemmel temizlik sağlar. Döşemeler ile tavanlara sinmiş olan nikotin islerini, lekeleri ve kirleri temizler. Kötü kokuları ortamdan uzaklaştırır. Yüksek konsantreli bir üründür. Profesyonel kullanım içindir. Döşeme, kumaş ve halı temizlik sıvısıdır. Araç içerisinde yer alan yıkanabilir tüm yüzeylerde ve döşemelerde mükemmel temizlik sağlar. Makinalı kullanım için geliştirilmiş ürün özel köpüksüz bir formüle sahiptir. Hassas kumaşlarda güvenle kullanılır. Kokulu ve konsantredir, profesyonel kullanım içindir.

9 Aileniz bizim için önemli! Gelin Ma-fra teknolojisi ile 5 dk içinde aracınız içini, klimanın dezenfekte edilmesi yoluyla tüm griplerden, tüm polenlerden ve allerjik astım parteküllerinden temizleyelim. Dünya sağlık örgütünün onayı ile...! Otomobilinizin durumunun ilk göstergesi kokusudur. 1/3 CHARME DETERGENT Deri Temizlik Köpüğü Özel olarak geliştirilmiş organik köpüğü ile tüm tipteki der yüzeylerin temizliği için idealdir. Ürün yüzeylere yapışmış inatçı kirleri deri yüzeye zarar vermeden etkili bir şekilde yüzeye zarar vermeden etkili bir şekilde temizler. Temizleyici likiti köpüğe çevren özel mini pmpaso ve eldiveni ile uygulanır. CHERME CREM Deri Canlandırıcı ve Koruyucu Krem Ürün güçlü canlandırıcı etkili formülü ile yaşlı ve yeni tüm deri yüzeylerde kullanılır. Charme Crem den yüzeyleri yeniler. Güneş ışınlarının deri yüzeylere verdiği yaşlandırıcı zararlı etkileri en aza indirir. Deriye koruma sağlar. DIAMANT PLAST FOUR Plastik - Deri - Vinil Yenileyici ve Koruyucu Koruyucu - canlandırıcı etkili ve antistatik olan ürün toz tutmaz. Torpido ve plastik aksamı UV ışınlarından koruyucudur. Fiber tekne ve ilk ahşap yüzeyler için de koruyucu ve canladırıcı etkiye sahiptir. Ayrıca oto dış yüzeyleri ve camlarda da etkili parlaklık ve leke tutmazlık sağlar. Su ile inceltilerek kullanılır. Otomobillerde kokulu ve hijyenik ürünlerle yapılan detaylı bir temizlik geçmişin izlerini siler.

10 İÇ TEMİZLİK Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika Ph Değeri Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı 1/5 DIAMANT PLAST Torpido ve Plastik Parlatıcı Likit Ürün tüm tip plastik yüzeyli ve ahşap bölümleri bulunan torpido ve benzeri alanlarda güçlü ve kalıcı parklaklık sağlar. Yüzeyleri korur ve bozulmalarını önler. Özel toz tutmayan formülü ile yüzeylere toz yapışmasını önler canlı ve parlak tutar. Profesyonel kullanım içindir. AUTO FLOOR Koku Giderici Taban halıları ve koltuklara yerleşmiş kokuları uzaklaştırır. İki farklı kokuya sahiptir. Ürünü kötü kokan ya da hoş kokması istenen alana püskürtünüz. Kapalı alana sıkılan koku içeri yayılıp yerleşene kadar bir süre bekleyiniz. Profesyonel kullanım içindir.

11 Basit noksanlıklar sorun yaratır 1/10 MAXAN Özel Temizleyici / Kokulu 1/10 Maxan tüm yüzeylerden istenmeyen kirleri ve kokuları temizler. Otolarda, WC lerde çöp kutularında ofislerde hali ve kurumsal döşemelerde oluşmuş kötü kokulu bir ortam oluşturur. Hoş ve temiz kokulu bir oluşturur. Su ile inceltilerek kullanılır. Profesyonel kulanım içindir. SPLIT Cam ve Yüzey Temizleyici SCIC LİKİT Plastik Parlatıcı Likit Solit bitkisel bazlı surfactants ve dengeli alkollü formülü ile gres, yağ ve her kertülü kirleri mükemmel çözücü aktif köpüklü bir temizleyicidir.bitkisel özü veren amonyak içermez split sigara isi ve yapışkan kirleri yıkanabilir tüm yüzeylerden, plastiklerden camlardan ve aynalardan hızlı ve etkili bir şekilde kolayca temizler iş ve leke bırakmadan kurur. Parlaklık ve hoş koku bırakır. Ekonomik ürün tüm tipte plastik yüzeyli torpido ve benzeri alanlarda güçlü ve kalıcı parlaklık sağlar. Özel toz tutmayan formülü ile yüzeylere toz yapışmamasını önler canlı ve parlak tutar. Profesyonel kullanım içindir. Profesyonel ürünlermiz temiz ve ynı zamanda hijyenik bir ortamda sağlar

12 BAKIM VE KORUMA POLISH GEL / STEP 2 DARK Nano İnce Çizik Giderici ve Parlatıcı Özellikle Koyu renk arabalarda verdiği muhteşem sonuç tartışılmazdır. Profesyonel kullanıma sahip olan ürün özel olarak çizikleri gidermesi ve oto boyasının canlı ve parlak haline geri dönmesi için geliştirilmiştir. İki aşamalı kullanım ikinci üründür. Makine ve özel süngeri ile uygulanması önerilir. Profesyonel kullanım içindir. Nano teknolji ile üretilmiştir. Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika POLISH GEL / STEP 1 Nano Çizik Giderici Profesyonel Cila Profesyonel kullanıma sahip olan ürün özel olarak çizikleri gidermesi ve oto boyasının canlı ve parlak haline geri dönmesi için geliştirilmiştir. İki aşamalı kullanımın ilk ürünüdür. Makine ve özel süngeri ile uygulanması önemlidir. Profesyonel kullanım içindir. Nano teknoloji ile üretilmiştir. POLISH GEL / STEP 2 Nano İnce Çizik Giderici ve Parlatıcı Profesyonel Cila Profesyonel kullanıma sahip olan ürün özel olarak çizikleri gidermesi ve oto boyasının canlı ve parlak haline geri dönmesi için geliştirilimiştir. İki aşamalı kullanımın ikinci ürünüdür. Makine ve özel süngeri ile uygulaması önerilir. Profesyonel kullanım içindir. Nano teknoloji ile üretilmiştir. POLISH GEL / STEP 3 Parlatıcı ve Koruyucu Profesyonel Cila Ürün çizik giderme ve ön parlatma işlemi tamamlanmış boya üzerine uygulanır. Oto boyasına yüksek parlaklık verici ve koruyucu film tabakası oluşturur. Plastik akasama zarar vermez, renklerini ağartmaz. PTFE bazlı ürün uzun ömürlü boya koruması sağlar. Profesyonel kullanım içindir.

13 Kaliteli ürünler otomobilinize prestij kazandırır CARLUX Sentetik Wax lı Parlatıcı Cila Carlux yüksek yapışkanlıkta, sentetik Wax lı özel formülü ile her tipte boyaya yüksek parlaklık ve canlılık katar. Boyanın parlaklığı uzun süren korumasını sağlar. Lastik ve plastiklere zarar vermez. Manuel olarak da uygulanabilir. Profesyonel kullanım içindir. LAST TOUCH İPEK HİSSİ Her tipte boya ile kullanılabilen, boya yüzeyindeki küf ve oksit kalıntılarını temizleyen ekonomik bir ciladır. Ürünün, boya koruma özelliği haricinde inanılmaz derecede parlaklığı ve ipeksi dokunuş hissi veren bir kayganlık sağlar. POLISH EXPRESS Canlandırıcı ve Koruma Cilası Her cins boya için koruyucu bir ciladır. Çeşitli wax karışımlarından formüle edilmiştir. Boyaya canlılık verir, yüzeydeki oksit kalıntıların temizler ve parlaklık verir. Elle ve makine ile kullanılabilir. 6 ay boyunca koruma sağlar.

14 BAKIM VE KORUMA Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika Ph Değeri Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Gerçek profesyonellerin tercih ettiği marka FASPOILER Silikonsuz Dış Plastik Aksam Yenileyici ve Koruyucu Polimer bazlı plastik aksam yenileyici olan ürün fiber, plastik, tampon, çamurluk, spoiler ve yan plastik bantların korunması ve yenilenmesi için idealdir. Silikon ve yağ içermeyen ürün toz tutmaz yapışkan değildir ve uzun süre etkisini sürdürür. Profesyonel kullanım içindir. DECE FLASH Zift - Etiket Sökücü Oto boyası ya da boyalı yüzeylerden renklere ve plastik aksama zarar vermeden zift, asfalt lekelerin ve etiketleri süratle çözer, temizler. Ayrıca camlarda, plastiklerde ve boyalı yüzeylerde bulunan etiket ve yapışkan izlerini yüzeyleri bozmadan çözer ve temizler. Profesyonel kullanım içindir.

15 1/10 1/20 BRILLMOTOR EXTRA Bitkisel Bazlı Motor Temizleyicisi Plastik dostu, yeni bir teknoloji ürünü bitkisel bir temizleyicidir. Parfümlü ve konsantre formülü ile yağlı kirleri motor dış yüzeylerinden, boyalı lastik ve plastik yüzeylerden parçalara zarar vermeden temizler. Fosfat ve solvent içermeyen, bitkisel bazlı yüksek teknoloji bir üründür. Profesyonel kullanım içindir. S.BRILLMAX B2 Yağlı Yüzey ve Motor Temizleyicisi Konsantre, çift komponentli bir üründür. Tırlar, karavanlar ve sert, yumuşak yağı yüzeyler için yıkama deterjanı. Ürün kapalı ve iyi havalanmayan alanlarda kullanım için uygundur. Kullanıcı için zararlı gazlar ihtiva etmez. Ürün yağşı ve kirli motor dış yıkaması için üretilmiştir. Fosfat içermez. Mükemmel bol köpüklüdür. Ürün araç plastik aksamlarına zarar vermez, mükemmel ve güvenli bir deterjandır. SPLENDIMOTOR Motor Dış Koruma Cilası Splendimotor motor dış yüzeylerinin atmosferik şartlar, su, nem, toz ve kimyasal maddelerden koruması amacı ile geliştirilmiştir. Ürünün +600 derece gibi yüksek ısı dayanımı vardır. Motor dış yüzeyinin parlak ve temiz kalmasını sağlar. Pul pul kabarma yapmaz. Gölge tabancası ile uygulanır. Profesyonel kullanım içindir. MOTOR YIKAMA VE KORUMA ÜRÜNLERİ MOTORSEC Kuru Motor Temizleicisi Motorsec yeni geliştirilmiş özel bir üründür. Tüm tipte yaplı kirleri, gres kalıntılarını motor dış yüzeylerinden plastik aksam, motorun diğer parçaları ve elektronik sistemlere zarar vemeden ve suya gerek duymadan etkili olarak temizler. Ürün elektronik kontak notlarını temizler, yağlar ve korur. Profesyonel kullanım içindir Püskürtme tankı / 9lt Püskürtme tankı / 24lt - 50lt Püskürtme tankı / 100lt - 200lt Güderi ve sentetik kurulama bezleri Püskürtme pompas / 1lt Sünger / normal - çift yüzey ve zımparalı Sıvı sabun dozaj ayarlama aleti Yıkama fırçası, ayarlanabilir. Temizlik kağıdı kullanma aleti Bez sıkma makinesi Eldiven tip yıkama süngeri

16 ENDÜSTRİYEL MAFRAPAV UFFICI Kokulu Zemin Deterjanı 1/20 1/20 1/20 ASTON DB3 Sıhhi Köpüklü Deterjan CLORASAN Hijyenik Temizleyici Ürün showroomlar, koridorlar, ofisler ve benzeri ortak kullanım alanlarının mükemmel temizliği için geliştirilmiştir. Fosfat ve kostik içermez, mermer granit gibi parlak yüzeyleri temizler ve parlak görünümlerine zarar vermez. Hoş kokuludur. Profesyonel kullanım içindir. Astan DB3 bakteri ve küflerin oluşabildiği organik kirleri emsalsiz formülü ile yok eder. Gıda yaşıyan tankerler ve frigofrik araçlar için idealdir. Balık, et ve tavuk endüstrilerinde temizlik için kullanılır. Ürün yüksek çözünürdür. Profesyonel kullanım içindir. Gıda taşıyan tankerlerde, tanklarda ve depolarda mükemmel bir hijyen sağlar. Bakterilerin oluşacağı ortamları yok eder. Bilhassa gıda taşıyan araçlarda ve işyerlerinde mükemmel bir son temizlik sağlar. Profesyonel kullanım içindir. MAFRAPAV UFFICI Kokulu Zemin Deterjanı 1/20 ASTON DB3 Sıhhi Köpüklü Deterjan CLORASAN Hijyenik Temizleyici 1/15 Ürün showroomlar, koridorlar, ofisler ve benzeri ortak kullanım alanlarının mükemmel temizliği için geliştirilmiştir. Fosfat ve kostik içermez, mermer granit gibi parlak yüzeyleri temizler ve parlak görünümlerine zarar vermez. Hoş kokuludur. Profesyonel kullanım içindir. Astan DB3 bakteri ve küflerin oluşabildiği organik kirleri emsalsiz formülü ile yok eder. Gıda yaşıyan tankerler ve frigofrik araçlar için idealdir. Balık, et ve tavuk endüstrilerinde temizlik için kullanılır. Ürün yüksek çözünürdür. Profesyonel kullanım içindir. Gıda taşıyan tankerlerde, tanklarda ve depolarda mükemmel bir hijyen sağlar. Bakterilerin oluşacağı ortamları yok eder. Bilhassa gıda taşıyan araçlarda ve işyerlerinde mükemmel bir son temizlik sağlar. Profesyonel kullanım içindir.

17 1/10 1/10 1/60 SPLENDORSOL Parafın Çözücü - Manuel Parafinik mum çözücü ürün elle uygulamalar için idealdir. Spiendorsol süper sert ve kalın wax katmanlarının boya üzerinden zahmetsizce sökülmesi için geliştirilmiştir. Klor ve solvent içermez. Stop lambalarına tamponlara, plastik aksama zarar vermez. Profesyonel kullanım içindir. SPLENDORSOL R Co-polimer Wax Çözücü Co-polimer tipte mum çözücü ürün manuel veya püskürtmeli uygulamalar için idealdir. Splendorsol R wax katmanlarının boya üzerinden zahmetsizce sökülmesi için geliştirilmiştir. Profesyonel kullanım içindir. S BRILLMAX BI - FASE Güçlü Yağlı Kir Çözücü Deterjan İş makineleri, çöp kamyonları, konteynerler ve benzeri ağır kirli yüzeylerin temizliğinde mükemmel sonuç verir. İnatçı ve güçlü kirler ile yağları kolayca ve hızla temizler. 1 e 60 ve 1 e 100 oranları arasında su ile inceltilir. Güneş altında uygulanmaz. Profesyonel kullanım içindir. DISINCROMOTOR TOZ Parça Yıkama Makineleri İçin Toz Deterjan Disincromotor parça yıkama makinelerinde sıcak kullanım içindir. Alüminyum parçalara zarar vermeden etkili bir temizlik sağlar. Yüksek konsantreli ve su ile inceltilerek kullanılır. Parça yıkama makinalarında profesyonel kullanım içindir. DISINCROMOTOR LİKİT Parça Yıkama Sıvısı 1/60 Disincromotor yağ çözücü ve temizleyici özel bir formüle sahiptir. Manuel olarak ya da parça yıkama makinelerinde yağlı ve kirli parçaların temizliğinde mükemmel sonuçlar verir. Klor içermez soğuk parça yıkama makinalarında 400 saat ömürlüdür. Profesyonel kullanım içindir. Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika Ph Değeri Su ile İnceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı

18 DORSELİ TIRLAR Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika CROMOBRILL Oksit ve Pas Temizleyici Deterjan 1/7 Ürün krom-metal yüzeyli parçadan pas lekesi oksit kalıntı ve tortuları çözmesi için özel olarak dizayn edilmiştir. Ürün tırların yan alüminyum panellerinin, krom metal yakıt tanklarının ve konteyner temizliğinde ideal sonuç verir. Mükemmel bir pas - oksit çözücü ürünüdür. 1/60 SUPERMAFRASOL Yağ Çözücü Özellikli Fırçasız Yıkama Deterjanı Güçlü etkili, kasalı ve brandalı büyük araçlar için idealdir. Ürün sert sularla uyum sağlar. Kışın yağlı ve isli çamur kirlerini kolayca ve hızla temizler. Eski ve yıpranmış koyu renkli yüzeyler sıcakken ve açık renkli alüminyum yüzeylere püskürtmeyiniz. Püskürtmenin ardından tazyikli su ile ürün kurumadan durulayınız. Profesyonel kullanım içindir. S.BRILLMAX BI-FASE Extra Güçlü Yağ Çözücü 1/60 İş makineleri, çöp kamyonları, konteyner ve tır brandalarının temizliğinde mükemmel sonuç verir. İnatçı ve güçlü kirler ile yağları kolayca ve hızla temizler. 1 e 60 ve 1 e 100 oranları arasında su ile inceltilir. Eski ve yıpranmış koyu renkli yüzeyler sıcakken ve açık renkli alüminyum yüzeylere püskürtmeyiniz. Püskürtmenin ardından tazyikli su ile ürün kurumadan durulanmalıdır. Profesyonel kullanım içindir.

19 YOLCU OTOBÜSLERİ Su ile inceltme oranı Kolay ve güvenli kullanım oranı Uygulama süresi / dakika PULIMAX Genel Temizleyici / Manuel 1/20 Genel maksatlı yüzey temizleme sıvısı olan ürün, yıkanabilir tüm yüzeylerde, plastik aksamlarda ve koltuklarda mükemmel temizlik sağlar. Döşemeler ile tavanlara sinmiş olan nikotin islerini, lekeleri ve kirleri temizler. Kötü kokuları ortamdan uzaklaştırır. Yüksek konsantreli bir üründür. Profesyonel kullanım içindir. DIAMANT PLAST FOUR Plastik - Deri - Vinil Yenileyici ve Koruyucu 1/3 Koruyucu - canlandırıcı etkili ve antistatik olan ürün yoz tutmaz. Torpido ve plastik aksamı UV ışınlarından koruyucudur. Fiber tekne ve lk ahşap yüzeyler için de koruyucu ve canlandırıcı etkiye sahiptir. Ayrıca oto dış yüzeyleri ve camlarda da etkili parlaklık ve leke tutmazlık sağlar. Su ile inceltilerek kullanılır. SPLIT Çok Maksatlı Cam Temizleyicisi 1/10 Split, bitkisel bazlı surfactans ve dengeli alkollü formülü ile gres, yağ ve her türlü kirleri çözücü aktif temizleyicidir. Bitkisel özlü ürün amonyak içermez. Split sigara isi ve yapışkan kirleri yıkanabilir tüm yüzeyler, plastikler, camlar ve aynalardan hızlı ve etkili bir şekilde kolayca temizler is ve leke bırakmadan kurur. Parlaklık ve hoşkoku bırakır.

20 HOBBY ÜRÜNLERİ

21 Flux Lavasciuga Fosfat içermeyen konsantre formül Tüm tipte boya ve renkler için hassas temizlik Mükemmel ve güçlü köpük Elma kokulu Lekesiz ve hızlı koruma Car Wash Yıkama ve parlatma özelliği bir arada Yüksek tutuculukta bitkisel wax içerir Renk ve parlaklığı uzun süre muhafaza eder Konsantre formüllü bir kutu ile 25 yıkama Boya üzerinde ipeksi parlaklık yaratır Marley Eldiven Ellerinizin yıpranmasını engeller Su geçirmez ve arabayı çizmez Pulimax Kumaş Deri döşemeleri ve tüm plastik aksamı derinlemesine temizler Kumaş yüzeylerden nikotin kir ve lekeleri temizler Kötü kokuları uzaklaştırır Garantili derinlemesine hijyenik temizlik sağlar Tessuti Endüstride çok yönlü kullanılan bir üründür Tüm tüple kirleri anında temizler Yağ ve gres kirlerini otolar, motosikletler ve botlarda kolayca temizler Alüminyum parçalara zarar vermez Hoş kokuludur Yüksek kalitede ve güvenlidir Flash Tüm tipte kumaşlar için idealdir Kumaş yüzeyleri ıslatmaz Aktif köpüğü ile kirleri derinlemesine temizler Garantili hijyenik temizlik sağlar Hızlı ve kolay uygulama Splendorlega Özel asit içermeyen formülüdür Tüm tipdeki jantlardan inatçı kirleri çözer Orjinal görünümlerini geri kazandırır Jant kapakları içinde mükemmel temizlik sağlar Özel dizaynlı magnezyum jantlar için önerilir Nouveau Noir Kokulu çatlak önleyici cila Tüm tipte lastikleri ve renklerini korur Yağsızdır ve yapışkan değildir Lastik paspaslar için kullanılabilir Showroomlar için idealdir Fast & Black 360 derece dönebilen özel valf hızlı ve kolay uygulanır Yağlı ve yapışkan değildir Etkisini uzun süre korur Lastik koruması sadece parlaklık sağlar

22 Split Hızlı kurur Kapalı ve havalandırılmayan ortamlar için idealdir Cam ve ayna yüzeylerinde leke bırakmaz Nikotin ve yağ kirleri böcek lekeleri için de ideal sonuç verir Cristal Vetro Aktif köpüklü süper temizliyici İs leke nikotin kirleri ve yağ kalıntıları Hızlı ve kolay uygulanır Hoş kokuludur Last Touch Araba yüzeyinde kullanılan bu ürünün son derece başarılı cilalama ve su kaydırıcılığı özelliği bulunmaktadır. Charme Detergent İçeriği bitkisel bazlı doğal çözücü elementlerle çok inatcı kirleri tüm tipte yüzeyden temizler Bu doğal formül derinlemesine etki ve uzun süreli temizlik ve yumuşaklık sağlar Charme Nutrient Renkleri koruyucu ve parlatıcı etki Deri yüzeyin yaşlanmasını, çatlak oluşumlarını ve sertleşmelerini önler Charme Nutrient Deri döşeme bakımı ve korunması için idealdir Mikrofiber bez ve krem süngeri içermektedir Diamant Plast Four Araba içindeki tüm plastik aksamlarda ve torpidoda temizleyici SÜT olarak kullanılır. Kullanım sonrasında, yüzeyler arabanın ilk gündeki halini alır. Fazla parlatma özelliği yoktur 3+1 Pelle Bu ürün tüm deri donanımda kullanılmaktadır. 3 maksatlı olarak işlevi bulunmaktadır Kullanım amacı temizleme parlatma ve korumadır. 3+1 Plastica Bu ürün tüm plastik donanımda kullanılmaktadır. 3 maksatlı işlevi bulunmaktadır. Kullanım amacı temizleme parlatma ve korumadır.

23 Delux Tüm tipte boyalardan çizik ve pasları kolayca yok eder Krom yüzeyleri parlatır ve korur Hem profesyonel hemde amatör kullanım için uygundur Velcrem Opak renkli araçlara özeldir Solmuş renkler için idealdir Yüksek tutuculukta bitkisel waxlar içerir Plastik aksam renklerini ağartmaz Bir kutu 2-3 araç için yeterlidir Kolay ve hızlı uygulanır Metalcrem Yüksek tutuculukta sentetik waxlar içerir Uzun ömürlü parlak bir film tabakası oluşturur Düzenli kullanımda aracın orjinal rengini muhafaza eder Aşındırıcı maddeler içermez Kolay ve hızlı kullanılır Plastik aksamın renklerini ağartmaz Polish Champion Classic 25 yıldan fazla piyasadadır Pastel renkli boyalar için idealdir Tüm tipte boyayı parlatır ve oksitleri temizler Mükemmel fiyata ve kaliteye sahip bir üründür Carlux Kolay kullanımlı süper parlatıcı wax Kirlere karşı uzun süreli ipeksi bir görünüm verir Aşındırıcı maddeler içermez Tüm tipte boyalarda kullanılır Koyu renkte araçlarda gölge bırakmaz Polish Cleaner Özellikle yaz öncesi güneş ışığından korumayı sağlayan güçlü ve hızlı bir ciladır. Supercera Polish Mükemmel wax birarada Hızlı ve kolay uygulama Plastik aksamların renklerini ağartmaz Metal Car Kolay ve hızlı uygulama Su bazlı olan ürün tam kurumamış araçlarda uygulanabilir Plastik aksam renklerini ağartmaz Gölge bırakmaz Tüm tipte boyalarda kullanılır Rimuovi Graffi İçinde homojen kil ihtiva eden ince çizik gidericisidir. Çiziğin üzerine sürülerek, kendi peti ile yedirilir. Daha sonra kuru microfiber bez ile silinir.

24 Faspoiler Polmer bazlı canlandırıcılar ve kaliteli maddelerle zenginleştirilmiştir. Uygulandığı parçalara tutunarak parlatıcı bir film tabakası oluşturur Yağsızdır ve çizilmelere karşı dayanıklılık sağlar Tamponların renk atmasını ve yaşlanmasını önler Deca Flash Tüm yüzeylerden zift lekelerini çözer Parçaların rengini değiştirmez Yapışkan kalıntıları çözer Çok maksatlı kullanıma sahip olan ürün ayrıca yeni araçlar üzerindeki wax ve parafin kalıntılarını da çözer Puliresina Reçine ve tortuları otomobilin tüm parçaları üzerinden güvenle çözer ve temizler Parçalara zarar vermeden mükemmel sonuç verir Kristalleşmiş çam reçine lekelerini temizler Pulimoscerini Böcek tortularını otonuzdan, kasktan ve motorsikletten hızla çözer Ovalamaya gerek bırakmaz Parçalara zarar vermez Amonyak ve solvent içermez Hoş kokuludur Cam yıkama suyuna ilave edilebilir Cabronet Tüm tipte kirleri temizler Tentelerin orjinal renklerini ve parlaklıklarını korur Puliplast Plastik yüzeylerde güçlü etkili yağ çözücü temizliyici - Tüm tipte kirleri, reçine ve izleri zahmetsizce temizler Lampo Motor Solvent ve aşındırıcı madde içermeyen doğal kombinasyonlu bir üründür Motorsiklet boyaları için idealdir Kirleri ve tortuları temizler Koruyucu film tabakası oluşturur Pulimoto Gres, yağ, petrol, çamur ve böcek kirlerini anında temizler Orjinal parlaklık sağlar Kolay ve hızlı uygulanır Yüksek kalite ve güvenli bir üründür İnceltmeden kullanılır Pulicasco Kaskları temizler Bakteri öldürücü etki Rutin temizlikte kaskı sökmeden temizlik imkanı sağlar

25 Scic Blue Canlandırıcı Torpidoları yeniler ve uzun süre orta parlaklıkta kalmalarını sağlar Torpidoya yağlı görünüm vermez Camlarda parlama yapmaz Scic Green Temizleyici Temizler ve hijyen sağlar Toz, sigara kokusu ve kirleri temizler Hijyenik temizlik sağlar Scic Orange Koruyucu Torpido ve konsolları yeniler ve korur Anti-statik formüllüdür Torpidoların anahtar, çakmak, telefon gibi şeylerden dolayı çatlamaktan ve çizilmeden korur Diamant Plast Shine Plastiklerde koruyucu etkili ve yeniliyici Uzun süreli UV koruması Yüksek parlrklık sağlar Lekesizdir Diamant Plast Satin Yeni nesil torpidolar için geliştirilmiştir Özel ve silikonsuz formül Anti-statik formülü ve koruyucuetkilidir Sigara tortularını ve kokularını uzaklaştırır Hoş parfümü uzun sürelidir Vetrolux Cam buharı engelleyici olarak işlem görür. 5-7 gün etkisini korur Fast Cleaner Bu ürün piyasada susuz yıkama olarak bilinmektedir. Son derece başarılı olan ürün sıkıldıktan sonra temiz bir bezle silinir. Ayrıca pasta-koruma yapılacak araç öncesinde kil ile temizleme esnasında kullanılması halinde koruma performansını % 100 arttırır. Not Ice Bu ürün kar ve buzlanma öncesi camlara sıkılır. Sıkıldıktan sonra cam üzerinde karlanma ve buzlanma oluşmaz. Bu ürün - 20 dereceye kadar etkilidir. Cristalbel Cam suyu olarak kullanılan 25 derece ve 70 dereceye kadar koruma sağlamaktadır.

26 Brilmotor Derinlemesine ve inatçı kirleri temizleyen güçlü formülüdür Boyaya ve plastik aksama zarar vermez Yüzey ve karbüratörlerden petrol kalıntılarını temizler Hızlı ve kolay kullanımlıdır Splendi Motor Parlak film tabakası oluşturur Çevresel ve kimyasaletkenlere dayanıklıdır Lastik ve plastik aksam üzerinde ayna etkili bir görünüm yaratır +600 C ye kadar dayanımlıdır Deniz motorlarında da mükemmel netice verir Quick Lastikleri onarır ve şişirir Siboba zarar vermez Jant sökmenize gerek kalmaz Motosikletler ve otolar için vazgeçilmez bir üründür Dio Cube Elisir Bio Air Perfume Hippy Elisir Autoflor 12pz GuGu Sevimli Baykuş Switing Rapid Paslanmış yüzeyleri ve paslanmış oynar bölgelerin açılmasını, serbest kalmasını sağlayan pas sökücü sprey Deterjet Rapid Balata spreyi olarak görev yapar Yeterli püskürtme sağlar ve bu sayede ekonomiktir. Oilsilic Çok maksatlı yağlayıcı olarak kullanılmaktadır.

27 C.quartz Seramik Kaplama Aracınızın üzeri cam seramik kaplanarak dış etkenlerden minumum üç yıl boyunca korunur. C. Quartz Delux Bakalit Kaplama Aracınızın plastik ve bakalit yüzeylere kaplanarak minumum üç sene koruma altına alınır. Car Pro Arabanızın her detayı için düşünülmüş ürünler için dünya markası CARPRO CERIGLASS Aracınızın camlarında oluşabilecek kılcal çizikleri yüzeyden alır. Yeni bir görüntü kazandırır. CARPRO FLYBY 30 Aracınıza yağmurda sürme keyfi için altı ay etkili cam koruma. CARPRO FABRIC Aracınızın döşemesinde üstün koruma CARPRO KİL Aracınızın boya koruma ve seramik kaplama yapılması için gerekli hazırlığı sağlar üçlü ambalajlı olup 300gr dır. Carpro KİL ve PAD leri kullanımınıza özel olarak hazırlanmıştır.

28 Washpratic 200 bar soğuk yıkama Özmen Makina 200 Bar Sıcak Soğuk yıkama makinası Washpratic Smart 60 Litre köpük veya sıvı tüp Washpratic Smart Profösyonel kurutma makinası Ahtopot Washpratic Smart Oto kuaför makinası

29 Araç Güvenlik Cam Filmleri Aracınızın camlarını güneş ışığını, UV ışığını ve dışardan gelen darbelere karşı korur Bina Güvenlik Cam Filmleri Binanızın camlarını güneş ışığını, UV ışığını ve dışardan gelen darbelere karşı korur Scorpion Bed Liner Endüstriyel ve otomotiv yüzey kaplamadır Scorpion Headlight Aracınızın ön farlarını ve stoplarını yeniler Yer Temizlik Ekipmanları Binicili temizlik aracı 115 LT Yer Temizlik Ekipmanları Küçük ve orta alan elektirkli temizlik makinesi 40 LT Sanayi Sıvı Katı Ayrıştırıcı Makinaları Küçük ve orta alan elektirkli temizlik makinesi 40 LT

30 California Scents Ortam kokusu California Scents Ortam kokusu California Scents 250 m2 ye kadar ortam koku makinası California Scents Oda klima kokusu California Scents Tuvalet kokusu 45 gün

31 VİRA ÇÖZÜM ÜRÜNLERİ 1/60 1/60 1/60 MLS FOAMY Yüksek cilalı ve köpüklü fırçasız yıkama şampuanı SUPER VİRASOL Kuvvetli araç yıkama sıvı deterjanı SUPER VİRASOL COLOUR Pembe Köpüklü kuvvetli araç yıkama sıvı deterjanı 1/60 1/60 NST HEAVY Ağır vasıta temizleme sıvı deterjanı NST POWER Biolojik kirler ve yağ sökücü araç deterjanı PASPAS ÇEŞİTLERİMİZ Bütün Farklı Çeşitler Mevcuttur. Lütfen Bölge Müdürünüze Sorunuz.

32 ARACINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR AMA YERİNE YENİSİNİ ALABİLİRSİNİZ, DÜNYAMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR, AMA ONLARI KİRLETİRSEK BİR DAHA YERİNE KOYAMAYIZ, KENDİNİZE VE GELECEĞİNİZE SAYGI İÇİN! LÜTFEN ONAYLI VE BELGELİ ÜRÜNLER KULLANINIZ. Vira Petrokimya Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şti. Merkez: Altay Çeşme Mh. Sarıgül Sk. Umut Kent St. N:9 C-Blok Kat:7 D:25 Maltepe - İstanbul T: F: Gsm: Şube 1: Ayazağa mh. Dereboyu cd. N:52/A Şişli İstanbul T: Şube 2: HuzurMh. Arkan Cd. N:11- Seyrantepe İstanbul T:

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR

GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv

Detaylı

HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR

ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. STAC PLASTIC (SP) İtalyan malı bakım & onarım ürünleri markasıdır. Firmamız yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bir süredir SP markasının İç Anadolu bölge bayiliğini bir fiil yapmaktadır. Ürün kalitesi ve fiyat

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1

ÜRÜN REHBERİ. Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri. Aftercare Range Page 1 ÜRÜN REHBERİ Profesyonel Oto Bakım, Koruma ve Temizlik Ürünleri Aftercare Range Page 1 BİZ KİMİZ? Şirketimiz RBC Otomotiv grup şirketleri ile beraber 2005 yılından beri sektörde olup, 2012 yılında da Williams

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com

Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA VİRA şirketi Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerji sektörüdür. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? HORECA ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com HAKKIMIZDA VİRA şirketi Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür.

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür. SERAMİK KAPLAMA CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ SiO2 dünyanın en zor malzemelerinden biridir. Ürünün saflık derecesi % 99.9 olduğu için, elmas gibi sert olur. Bu da uygulama yapılan otomotiv yüzeyin de çok sert

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

NANO KAPLAMA PERAKENDE

NANO KAPLAMA PERAKENDE NANO KAPLAMA PERAKENDE NASIOL HOMEWOOD NASIOL HOMESHINE EVSEL YÜZEY KORUMA NASIOL HOMETEX HOMESHINE HOMEWOOD Nasiol HomeShine duşakabin, klozet, küvet, eviye gibi banyo ve mutfaklarınızdaki cam ve seramik

Detaylı

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu

Oto; Bakım, Temizlik Ürün Katalogu Oto; Bakım, Temizlik 2018 Ürün Katalogu Brillantcare, araba temizliğinin tüm detaylarına kadar inen tutkulu ve kararlı bir otomobil bakım ürünü markasıdır. Yüksek kaliteli oto bakım ürünleri, temizleyici

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey SP-500 ///////////////////////////////////////////////////////////// Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey Çevre koşulları nedeniyle paslanan ve sıkışan hareketli parçaların sökülmesi ve yağlanması için özel olarak

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Güneşin zararlı UV ışınları, yoldan gelen zift, toz zerrecikleri, asit yağmurları, tuz,hava kirliliği, uçan haşaratlar ve ağaç reçineleri

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLLER ZETTEX AEROSOLLER Pek çok kişi aerosolü tek bir ürün olarak düşünür, ancak bu doğru değildir. Bir aerosol dört parçadan oluşur: valf, kapak, kutu ve aktüatör. Aerosolün kutusu her türlü malzemeden

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır.

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır. Firmamız 2010 yılında Arıkan Kimya Sanayi olarak Oto Bakım ürünlerinde faaliyete başlamıştır. Zamanın getirdiği sektörel boşluklardan dolayı endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri üretimine

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 90 Pu Mantolama Köpüğü 92 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA05 FA025 FA008 FA08 FA09 FA009 FA05 850 ml / 000 gr 3,30 FA025 850

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,40 TL 9,91 TL 70003 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ocak 2015 1/5 Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290i DC POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Siyah 100169300 300 ml kartuş 9,10 12 Adet Siyah 100030600

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,50 TL 10,03 TL 70002 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

FEA (Avrupa Aerosol Federasyonu) ve CSPA (Tüketici Özel Ürünler Derneği) tarafından desteklenmektedir.

FEA (Avrupa Aerosol Federasyonu) ve CSPA (Tüketici Özel Ürünler Derneği) tarafından desteklenmektedir. Tüm Perfect ürünleri Volcke Aerosol firması tarafından Belçika da üretilmektedir. Volcke Aerosol firmasının kullandığı hammaddeler, üretim aşamaları ve teslimat öncesi son kontroller denetimden geçirilmiş

Detaylı

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu Açıklama: Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu; yağlı boyanın kuruma süresini kısaltmak için kullanılır. Boyanın saydamlığını ve akışkanlığını

Detaylı

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik

960 Pu Mantolama Köpüğü. 805 Poliüretan Köpük 805P Profesyonel Pu Köpük MS727 Flexi MS Polimer Mastik MS747 Genel Amaçlı MS Polimer Mastik 820-820P Yangına Dayanıklı B1 Pu Köpük 840-840P Yangına Dayanıklı B2 Pu Köpük 960 Pu Mantolama Köpüğü 962 Gazbeton Ve Tuğla Yapıştırıcı FA015 FA025 FA008 FA018 FA019 FA009 FA015 850 ml / 1000 gr 12 13,30

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL Nasiol Türkiye deki ilk ve tek nano kaplama üreticisidir. Hizmetlerimiz ve uzmanlığımız Avrupa ya ve tüm dünyaya yayılmıştır. Bilimsel amaçlarımız; ev ve endüstriyel kullanımda

Detaylı

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC HAND CLEANER (STAR) KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC-STAR HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? STAR en ağır yağ ve kirleri cilde zarar vermeksizin etkin bir şekilde temizlemek ARC-STAR ın EN ÖNEMLİ

Detaylı

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE TECRÜBEDEN GELEN KALİTE Şirketimiz 15 yıldan bu yana gelen tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile zemin kaplama firmalarına, Almanyadan ithal etmiş olduğu BAYCO marka zemin bakım ürünleri ile danışmanlık

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

Car-Pro C-quartz Seramik Kaplama. Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır?

Car-Pro C-quartz Seramik Kaplama. Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır? Car-Pro C-quartz Seramik Kaplama Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır? Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır? Biliyorsunuz ki Car-Pro ile alakalı hızla ilerlemekteyiz, bunun sebebi gerçekten iyi bir ekip, doğru uygulama

Detaylı

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SİLVER ÜRÜN YELPAZESİ 2 KATEGORİ SİLVER STANDARD SİLVER PREMİUM SILVER Standard SILVER Kendinden Parlayan Krem Boya, 60ml. SILVER Standard Üst kapakta kullanılan şeffaf plastik

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM LG Hausys floors Durable ürünleri özel üretim teknikleri kullanılarak imal edilmiştir. Kullanılan UV etkili PUR teknolojisi ürünün bakımında yenilikçi avantajlar yaratmaktadır.

Detaylı

misyonumuz vizyonumuz &

misyonumuz vizyonumuz & AKSAN HAKKIMIZDA 1991 yılında Aksan Ticaret adıyla otomotiv yedek parça toptancılığı ile faaliyetine başlayan firmamız, 1993 yılında Aksan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti ünvanı ile İstanbul da alçak

Detaylı

Araç Yıkama ve Bakım ürünleri

Araç Yıkama ve Bakım ürünleri Araç Yıkama ve Bakım ürünleri BİNLERCE ÜRÜN ONLINE MAĞAZADA eshop.wurth.com.tr 1 MOTOR YIKAMA İÇİN ÜRÜNLER Havalı Motor Temİzleme Tabancası Art.-Nr. 0891 612 Katalog Sayfası: 14 1261 Motor Yıkama 5 lt

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI. Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU.

TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI. Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU. TEMİZLİK MAKİNELERİ & EKİPMANLARI Clean Solutions ÜRÜN KATALOĞU www.tmtmakine.com SEBO FIRÇALI SİSTEM HALI TEMİZLİK MAKİNELERİ SEBO EVOLUTION 370 SEBO EVOLUTION 470 SEBO AUTOMATIC X7 MOTOR GÜCÜ (W) TEMİZLEME

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

KÜF METAL TAŞ ve SERAMİK AHŞAP BAHÇE VE DIŞ MEKAN

KÜF METAL TAŞ ve SERAMİK AHŞAP BAHÇE VE DIŞ MEKAN Derz Temizleyici İç veya dış mekandaki duvar ve zemin derzlerindeki malzeme artıkları, kir, yağ gibi inatçı lekeleri temizler. Mutfak veya banyolardaki fayans derzlerinin hijyenik temizliği için kullanılır.

Detaylı

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Marine Ürünleri Fiyat Listesi Ekim /5 Ekim 2017 1/5 POLİÜRETAN VE HİBRİT ESASLI YAPIŞTIRICILAR VE İZOLASYON MALZEMELERİ Ürün Adı Renk Ürün Kodu Ambalaj Fiyat Birim Koli Açıklamalar Sikaflex 290 DC PRO Sikaflex 291i Siyah 182806300 300 ml kartuş

Detaylı