İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 7. VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 7. VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 7. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL

2 Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 da Samsun a çıkmış, başlatmış olduğu Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle ayrılmış, 29 Ekim 1923 yılında cumhuriyeti ilan etmiş ve Türk milletinin onurlu ve özgür bir şekilde düşünebilen; toplum içinde eşit haklara sahip; demokratik, kurallara bağlı; çağdaş, uygar, laik ve ulusal bir devlet olması yönünde ilk adımları atmıştır. Geçen 93 yıl süresince aziz Türk milleti, cumhuriyetin temel ilkelerine sıkıca bağlı kalarak, Atatürk ün hedef olarak gösterdiği çağdaş ülke olma yolunda, bağımsızlık anlayıştan taviz vermeden bilimsel ve akılcı düşünceden ayrılmadan yolunda ilerlemeye devam etmiş ve edecektir. Bu güzel topraklar üzerinde bağımsız olarak yaşayan bizlere ve gelecek nesillere düşen görev; Türkiye Cumhuriyeti nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunarak Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan bizlere bırakılan kutsal mirası, Türkiye Cumhuriyeti ni, sonsuza kadar korumaktır. Bu bilinci kalbimizde ve ruhumuzda yaşattığımız sürece Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu duygu ve düşünceler ışığında Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 93. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve şükranla anarım. Unutmayalım ki Cumhuriyet, bizim için en büyük bayramdır ve hep de öyle kalacaktır. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Saygılarımla, Değerli Velilerimiz, Cumhuriyet'imizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahraman ve şehitlerinin aziz milletimize bıraktığı eşsiz bir hediye olan cumhuriyetin ilan edilmesinin 93. yılını kutlamanın verdiği mutluluk ve coşku içerisindeyiz Aslı TAŞCI Ortaokul 3, 4. Sınıflar Müdür Yardımcısı

3 Cumhuriyet Bayramı

4 Cumhuriyet Bayramı

5 Cumhuriyet Bayramı

6 Cumhuriyet Bayramı

7 Cumhuriyet Bayramı

8 Cumhuriyet Bayramı

9 Cumhuriyet Bayramı

10 Cumhuriyet Bayramı

11 Cumhuriyet Bayramı

12 Cumhuriyet Bayramı

13 Cumhuriyet Bayramı

14 Cumhuriyet Bayramı

15 Cumhuriyet Bayramı

16 Cumhuriyet Bayramı

17 Cumhuriyet Bayramı

18 Okul Aile Birliği 27 Ekim Perşembe günü "Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu" sınıf temsilcisi velilerimiz ile bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdiler. İTÜ GVO Beylerbeyi Ailesi olarak öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimi nin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk İnkılap ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmeleri için, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü ve etkin bir iletişimin kurulmasını sağlamak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmek üzere bir araya gelen Okul Aile Birliği Çalışma Komisyonlarını oluşturdu. Bu yılki çalışma komisyonları; Sosyal Sorumluluk Projeleri, Sosyal Etkinlikler, Güvenlik, Servis-Yemek-Kıyafet-Kırtasiye, Spor, Mezuniyet-Yıllık Komisyonu olmak üzere oluşturuldu. Hedeflerini gerçekleştirirken en büyük desteğin veliler olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz perşembe günleri okulda toplanır.

19 Okul Aile Birliği

20 Okul Aile Birliği

21 Kampanya Pet Su Şişesi Toplama Kampanyası Okul Öğrenci Meclisinin kararıyla fen bilimleri bölümü rehberliğinde öğrencilerimizde bütün canlılara, doğal çevreye karşı farkındalık ve duyarlılık oluşturma çalışmalarımıza Pet Sularımızın Şişelerini Çöpe Atmayalım, Geri Dönüşüme Uğratarak Yaşamımızı Kolaylaştıralım başlıklı proje ile devam ediyoruz. Bu hafta sınıflarımızda "Geri dönüşüm nedir? Neden geri dönüşüme katkıda bulunmalıyız? Pet şişeler nasıl geri dönüştürülür? Geri kazanılmış pet şişelerden neler yapılır?" içerikli sunumu izleyerek çalışmalarımıza başladık.

22 Kampanya

23 Kampanya

24 Kampanya

25 Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyetimizin 93. Yılı kutlu olsun. Sergimizin açılması için emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Minik ellerin yüreklerindeki kocaman sevgiyi nasıl yansıttıklarını görmek isterseniz sergimizi gezebilirsiniz.

26 Cumhuriyet Bayramı

27 Cumhuriyet Bayramı

28 Cumhuriyet Bayramı

29 Cumhuriyet Bayramı

30 Cumhuriyet Bayramı

31 Cumhuriyet Bayramı CUMHURİYET BAYRAMI MIZ KUTLU, MUTLU OLSUN! En büyük bayram bu bayram herkese kutlu olsun. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk e bize bıraktığı bu güzel bayram için Türk çocukları olarak teşekkür ederiz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ün bize emanet ettiği güzel cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için biz Türk çocukları her zaman burada olacağız ve kutlamalara katılmaya devam edeceğiz. Küçücük yüreğimizle Atatürk e olan sevgimizi her zaman göstereceğiz ve onun bize açtığı bu aydınlık yolda yürümeye devam edeceğiz! Senin yolunda el ele verdik

32 Fener Yürüyüşü

33 Fener Yürüyüşü

34 Fener Yürüyüşü

35 Fener Yürüyüşü

36 Fener Yürüyüşü

37 Fener Yürüyüşü

38 Fener Yürüyüşü

39 Fener Yürüyüşü

40 Cumhuriyet'in Sesi

41 Uygarlık yolunda ilerleyeceğimize söz veriyoruz! Cumhuriyet'in Sesi

42 Cumhuriyet'in Sesi

43 Ata'mızın yolundan ilerliyoruz Cumhuriyet'in Sesi

44 Cumhuriyet'in Sesi

45 Biz seni görmeden de sevdik. Cumhuriyet'in Sesi

46 Cumhuriyet'in Sesi

47 Cumhuriyet'in sesiyiz biz! Cumhuriyet'in Sesi

48 Cumhuriyet'in Sesi

49 Cumhuriyet'i yaşatacağımıza SÖZ veririz! Cumhuriyet'in Sesi

50 Cumhuriyet hürriyet demek! Cumhuriyet'in Sesi

51 Sen minik yüreklerimizdeki kocaman sevgisin! Cumhuriyet'in Sesi

52 Cumhuriyet'in Sesi

53 Felsefe Eğitimi Hazırlık sınıfları olarak felsefe eğitimi çalışmalarımıza büyük bir ilgi ile devam ediyoruz. Felsefe Eğitimi kapsamında bu ay Pikolo ile Felsefe Öğreniyorum Gerçek mi Sahte mi adlı kitabı ele aldık. Pikolo kendisiyle gurur duyar çünkü o bir futbol yıldızıdır! Harika bir rüya bu! Fakat gerçek değil! Peki, hayaletler var mıdır? Goblinler, kaplanlar, vampirler, dinazorlar? Bunlar gerçek midir? Gerçek olanla olmayan arasındaki farkı nasıl anlarız? Hikâyemizi dinlerken biz de Pikolo nun dünyasında birçok düşündürücü soruyla yolculuğa çıktık ve bu yolculuktan çok keyif aldık.

54 Felsefe Eğitimi Mars ve Venüs sınıfları olarak felsefe eğitimi çalışmalarımıza büyük bir ilgi ile başladık. Bizim farklı düşünmemizi sağlayan hikâyemizi, Pikolo ile Felsefe Eğitimi kapsamında O Benim olarak seçtik. Hikâyemizin kahramanları oyuncaklarını paylaşmak istemeyen Oskar ve paylaşmayı çok seven Pikolo idi. Fazla oyuncağı olduğu için paylaşmaya ihtiyacı olmadığını düşünen Oskar ın düşüncesini değiştiren Pikolo nun hayal dünyasında oyuncağı olmadan çok farklı oyunlar yaratması oldu. Oskar, Pikolo sayesinde güzel oyunlar oynamak için çok fazla oyuncağa değil, hayal dünyası kuvvetli ve paylaşmayı seven gerçek bir dosta ihtiyacı olduğunu öğrendi. Biz de bu hikâyeyi dinlerken arkadaşlarımızla oyun oynamanın ve paylaşmanın ne kadar eğlenceli olduğunu hatırladık. Hissettiklerimizi resimledik ve kocaman bir felsefe panosu oluşturduk. Panomuzu hazırlarken kullandığımız her malzemeyi paylaştık ve ortaya çok güzel bir çalışma çıkardık. Bu hikâyenin bize öğrettiği en güzel değerler sevgi ile paylaşmak oldu. Bir sonraki felsefe çalışmamızda görüşmek üzere Sevgi, paylaştıkça çoğalır.

55 Felsefe Eğitimi

56 Hazırlık Grubu Bu hafta hazırlık sınıfları olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Cumhuriyet ve Atatürk temasını işleyerek Atatürk e olan minnettarlığımızı gösterdik. Türkçe dil etkinliğinde cumhuriyet rejimi hakkında sohbet ederek Cumhuriyet olmasaydı ne olurdu? sorusu üzerinde konuştuk. Atatürk ve Küçük Çoban, Atatürk ün Ağaç Sevgisi filmlerini izledik. GEMS etkinliğinde unifixlerle toplama çalışmalarına başladık ve küçük hikâyelerle matematik çalışmalarımıza keyifli bir şekilde devam ettik. Ardından yaptığımız toplamaları kopyalayarak öğrendiklerimizi pekiştirdik. Tangram çalışmasında şekilleri kartların üzerine yerleştirdik. Düşünme becerileri etkinliğimizde Motoriek Educa adlı çalışmayı yaparak el göz koordinasyonu becerimizi geliştirdik.

57 Hazırlık Grubu Sanat etkinliğinde yaratıcılık çalışmalarımıza devam ettik. Geometrik şekilleri kullanarak özgün resimler oluşturduk. Atatürk mandalalarımızı boyayarak panolarımızda sergiledik. Fener hazırlayarak cumhuriyet yürüyüşümüzde fener alayına katıldık. Bu hafta da Scamper Etkinliği yapmaya devam ettik. Bu çalışmalar sayesinde farklı düşünme becerilerimizi geliştirerek özgün fikirler ürettik.

58 Hazırlık Grubu Okuma-yazmaya hazırlık etkinliklerinde Okul Olgunluğu kitaplarımızdan çalışmaya devam ettik. İşitsel ve görsel dikkatimizi geliştirici birçok çalışma yapmak oldukça keyifliydi. Bu hafta N sesini öğrenirken ses oyunlarına da katılmak bizleri çok eğlendirdi. Oyun ve hareket etkinliğinde Yoga Çalışması yaparak rahatladık. Yoga çalışmasının tekniklerini öğrenip uygulamak oldukça keyifliydi. Müzik etkinliğinde Cumhuriyet Özgürlük Demek şarkısını sık sık tekrar ederek öğrendik. Bir sonraki hafta yine eğlenceli ve öğretici etkinliklerle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

59 Hazırlık Grubu

60 Orta Grup Bu hafta, Venüs ve Mars sınıfları olarak Duygular konusuna giriş yaptık. Duygular konusu ile ilgili görselleri inceledik, eğitici videolar izledik ve hikâyeler okuduk. Bu sayede kendimizi ifade etme becerilerimizi geliştirerek, duygu durumlarımızın nasıl göründüğünü fark ettik. Türkçe dil etkinliğimizde, temamız ile ilgili beyin fırtınası yaparak, yaşantımızda hangi duygu durumlarını daha sık yaşadığımızı öğrendik. Sanat etkinliğinde bu haftayı bizim için önemli kılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili sohbet ettikten sonra yapacağımız yürüyüşte elimizde taşıyacağımız fenerlerimizi yaptık. Aynı zamanda temamızla ilgili "Duygu Kuklaları" yaptık ve kuklalarımızla kendi ruh halimizi canlandırdık. GEMS sınıfımızda, "Duygulu Balıkları Yakalama ve Olta ile Balık Yakalama" çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız sırasında küçük ve büyük kas becerilerimizin önemini fark ederek matematiksel yetilerimizi güçlendirdik.

61 Orta Grup Düşünme becerileri sınıfımızda Yup" adlı kutu oyununu oynadık. Oyun sırasında dikkat ve konsantrasyon becerilerimizi kullandık. Yup oyunu sayesinde çalışmalarımızda değerlendirme sürecinin ne kadar önemli olduğunu anladık. Okuma yazmaya hazırlık etkinliklerimizde çizgi çalışmalarımızı ve matematik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2 sayısını tanıyor ve öğrendiklerimizi kalıcı hale getirmek için gruplama çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında yaratıcılık çalışmalarımız ile farklı düşünme becerilerimizi geliştirmeye devam ederken eş zamanlılık ve ardıllık çalışmalarımızla da planlama ve sıralama temelli bilişsel işlem sürecimizi canlı tutuyoruz. Temamızla ilgili "Duygulu Pisiler" dramasını yaparken çok eğlendik.

62 Orta Grup Bu hafta da enerjimizi doğru değerlendirmek ve temiz havadan faydalanabilmek için her fırsatta bahçeye çıktık. Geniş bir alanda eğlenceli parkurlar oluşturduk. Mars ve Venüs sınıfları olarak oynadığımız parkur oyunlarından çok keyif aldık. Oyunlarımız sırasında hem hızlı hem dikkatli olmamız gerektiğini öğrendik. Bu haftamız da yine bilgi dolu ve eğlenceli etkinliklerle geçti. Bir sonraki hafta yeni bilgilerle görüşmek üzere

63 Küçük Grup Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü kutlayacağımız bu hafta Merkür ve Dünya sınıfı öğrencilerimiz için çok heyecanlı geçti. Hafta boyunca 29 Ekim ve Cumhuriyet temasına yönelik çalışmalar hazırlayan öğrencilerimiz, etkinliklere ilgiyle ve özenle katıldılar. Türkçe dil etkinliğimizde 29 Ekim ve Cumhuriyet hakkında sohbet ederek Atatürk ile ilgili görsel sunumlar izledik, şarkılar söyledik. Sınıfımızı süslemek için ay yıldızlı balonlar ve bayraklar kullanırken aldığımız görevleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Bayram coşkusu ile etkinliklerimize devam ettik. Sanat etkinliğimizde gerçekleştirdiğimiz kırmızı beyaz etkinliğimiz ve Cumhuriyet Çerçevesi ile sınıf panolarımızı süsledik.

64 Küçük Grup Fen ve matematik etkinliğimizde ayıcıklarımızı önce renklerine ve büyüklüklerine göre gruplama çalışmaları gerçekleştirdik. Örüntü çalışmalarımıza başlayarak iki farklı renkte ayıcığımızı kullanarak örüntü kurmaya çalıştık. Ardından yaptığımız kanıt çalışması ile öğrendiğimiz örüntü kuralını pekiştirmiş olduk. Bu çalışmaları dikkatli bir şekilde sürdürdük. Okuma yazmaya hazırlık etkinliğimizde kitap çalışmalarına devam ederek öğrendiğimiz 2 sayısını pekiştirici çalışmalar yaptık. 2 sayımızı parmak boyaları ile renklendirdik ve kare şekiller ile eşleştirdik. Haftayı bayram heyecanıyla ve birçok eğlenceli etkinlikle kapatan Merkür ve Dünya öğrencilerimiz etkinliklerine devam edecekler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mız kutlu ve mutlu olsun.

65 Küçük Grup

66 İngilizce Lizard the Wizard adlı hikâyeyi dinleyen hazırlık grubu öğrencilerimiz, keyifli bir poster etkinliği yaparak hikâyeyi canlandırdılar.

67 İngilizce Orta grupta bu hafta aile bireyleri konusunu pekiştirmek amacıyla hazırladığımız kolyeleri boynumuza asarak eğlenceli oyunlar oynadık. Bu hafta aile bireyleri konusunu gören küçük grup öğrencilerimiz, Are you my mummy? adlı hikâyeyi büyük bir merakla dinlediler.

68 Müzik Bu hafta öğrencilerimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nın anlam ve önemine uygun Cumhuriyet Çocuklarıyız Biz şarkısını öğrendik. Ayrıca Gençlik Marşı nı hep birlikte büyük bir coşkuyla söyledik.

69 Müzik

70 Müzik

71 Görsel Sanatlar Görsel sanatlar etkinliğimizde bu hafta Hollandalı sanatçı Piet Mondrian ı tanıdık ve sanatçının eserlerini inceledik.

72 Kulüpler Görsel Sanatlar Kulübü müzde bu hafta maske tasarımlarımızı oluşturduk.

73 Ayna draması yapmak çok eğlenceli Kulüpler

74 İngilizce Drama Kulübü'nde bu hafta çok eğlendik. Kulüpler

75 Kulüpler Perküsyon kulübünde bu hafta perküsyon aletlerini tanıyarak doğru vuruş tekniklerini öğrendik

76 Kulüpler Anaokulu Kodlama kulübümüzde bu hafta öğrencilerimizle birlikte "Sıralamalar" konusunu işledik.

77 1.Sınıflar Onluk-Birlik konusunu öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

78 1.Sınıflar

79 1.Sınıflar

80 Cumhuriyetin özgürlük olduğunu biliyoruz! Onu büyük bir coşkuyla kutluyoruz! 2.Sınıflar

81 2.Sınıflar

82 3.Sınıflar 3.sınıflar olarak simetri konusuyla ilgili olarak Mirror Game oyununu sınıfta keyifle oynadık. Oyunu oynarken hem öğrendik hem de eğlendik. Ayrıca 3.sınıflar olarak Cumhuriyet konulu akrostiş çalışmasını keyifle yapıp çalışmalarımızı sınıf panomuza astık.

83 3.Sınıflar

84 3.Sınıflar

85 4.Sınıflar Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yılını sevgi, saygı ve coşkuyla kutluyoruz.

86 Sosyal bilgiler dersinde nüfus cüzdanlarımızı hazırladık. 4.Sınıflar

87 Beden Eğitimi Bu hafta büyük bir heyecanla ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin yüzme derslerine başladık.

88 Beden Eğitimi

89 Gems 1.sınıflar, bu hafta GEMS dersinde KROMATOGRAFİ çalışması yaptılar. Kurgulanan hikâyede kayıp ayıcığı kimin kaçırdığını kromatografi yöntemi ile buldular. Hem öğrendiler hem de bilimsel çalışmaların günlük yaşamdaki izdüşümü ile hayatımızı nasıl etkilediğini keşfettiler.

90 Gems

91 Gems 2.sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Kurbağa Matematiği Onluk Bozmadan Çıkarma adlı çalışma ile severek matematik çalıştılar. Onluk ve birlik taban blokları yardımı ile matematiğin soyut kavramlarını somutlaştırdılar.

92 Gems 3. sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Örüntü isimli çalışmayı gerçekleştirdiler. Örüntü blokları ile kendi örüntülerini oluşturdular.

93 Fen Laboratuvarı 3. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta Kuvvet ve Maddelerin Esneklik Özelliği adlı deneyi yaptılar. Maddelerin esneklik özelliğinin kuvvet etkisinde nasıl etkilendiğini keşfettiler.

94 Fen Laboratuvarı 4. sınıf öğrencilerimiz, Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim adlı ünitede iskelet ve kas sisteminin görev ve işleyişini daha iyi anlamak için bu hafta Çiğ Et ve Pişmiş Et ile Kaslarımız adlı deneyle kas yapılarını incelediler.

95 Bu hafta ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle birlikte ilk oyunumuz olan "Gobo Yakalamaca"yı kodladık.

96

97 Türkçe Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta Tema Kitapçığı nda yer alan Hikâye ve Hikâyenin Yapı Unsurları konusunu Samim Kocagöz ün Kuşlar hikâyesinden hareketle işlediler. Bu hikâyenin haritasını çıkaran öğrencilerimiz, bilgilerini tazelediler. Öğrencilerimizin okudukları kitapları pekiştirmeleri için hazırlanan kitap çalışmaları fasikülünden Masal Kurma Oyunu nun etkinliklerini yapan öğrencilerimiz, kitap hakkındaki düşüncelerini birbirleriyle paylaştılar.

98 Türkçe Zümresi

99 Türkçe Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Sözcük Yapısı konusu dâhilinde Çekim Ekleri ve Basit-Türemiş Sözcükler i etkinliklerle işlediler. Yaratıcı Düşünme ve Yazma Becerileri dersinde Nasrettin Hoca ile Düşünmeyi Öğrenmek kitabından yola çıkarak serbest konuşma yaptılar.

100 Türkçe Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Cümlede Anlam konusu üzerine çalışmalar yaptılar. Yaratıcı Düşünme ve Yazma Becerileri dersinde Uzak kitabından yola çıkarak kurgusal bir anı tasarladılar.

101 Türkçe Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, Cümlede Vurgu konusu üzerine çalışmalar yaptılar. Noktalama İşaretleri konusuyla ilgili tekrar çalışmalarına başladılar. TEOG çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

102 Matematik Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz ile bu hafta Zihinden Çarpma ve Bölme İşlemleri konusunu işleyerek konu ile ilgili alıştırmalar yaptık.

103 Matematik Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz ile geçen hafta işlediğimiz En Büyük Ortak Bölen ve En Küçük Ortak Kat Bulma Problemleri ile ilgili istasyon çalışması yaptık. Öğrencilerimiz dört farklı istasyonda gruplar halinde Uçak Pistinin etrafına eşit aralıklarla uyarı ışıkları yerleştirme, nohut ve fasulyeleri birbirine karıştırmadan eşit sayıda kaplara bölme, dikdörtgen şeklindeki kâğıtlardan kare elde etme ve aynı istasyondan kalkan trenlerin tekrar karşılaşma sürelerini bulma görevlerini yaptılar. Ayrıca bu hafta Açılar konusuna giriş yaptık.

104 Matematik Zümresi

105 Matematik Zümresi

106 Matematik Zümresi

107 Matematik Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Rasyonel Sayılarla İşlemler konusu ile ilgili alıştırmalar yaparak konuyu pekiştirdik.

108 Fen Bilimleri Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz bu hafta fen bilimleri laboratuvarında Diş Macunu Testi ile diş macunlarının yapısını inceleyerek kendi diş macunlarını elde ettiler.

109 Fen Bilimleri Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Dolaşım Sistemi konusunda kalbin yapısını ve damarların özelliklerini pekiştirmek amacıyla laboratuvar çalışmasında koyun kalbini incelediler.

110 Fen Bilimleri Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Organ Bağışı konusunda oluşturdukları poster çalışmalarını hazırlayarak sergilediler. Bunun yanı sıra Ağırlık konusuna da giriş yaptılar.

111 Fen Bilimleri

112 Fen Bilimleri Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimiz, bu hafta fen bilimleri dersinde Basit Makineler konusunu tamamlayarak, tekrar amaçlı sorular çözüp TEOG çalışmalarına devam ettiler.

113 Sosyal Bilgiler Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar konusunu işledik. Konumuz Büyük Önder Atatürk ün yaptığı inkılaplar olunca Ata mızın En Büyük Eseri ne verdiğimiz değeri, Cumhuriyet ve Atatürk sevgimizi minik ellerin hazırladığı kalplerle cümlelere döktük: Bizler geleceğin yıldızı, Cumhuriyet in bekçileriyiz. dedik ve cumhuriyetin 93. yılında Atatürk e sonsuz saygılarımızı sunduk.

114 Sosyal Bilgiler

115 Sosyal Bilgiler Bu hafta ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle Farklı İklim ve Yaşam Tipleri konusunu işledik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na yönelik özgürlüğün toplumlarda ve dünyada ilerletici bir etkide bulunduğu bakış açısından yola çıkıp, özgürlüğün cumhuriyetin en temel özelliği olduğunu savunarak Cumhuriyet Özgürlüktür isimli çalışmayla Atatürk ile özgürlüğe giden yolu basamaklarla sembolize ederek bu basamakları her Türk gencinin çıkması gerektiğini vurguladık.

116 Sosyal Bilgiler

117 Sosyal Bilgiler Bu hafta ortaokul 3. sınıf öğrencilerimizle Anadolu nun Türk Yurdu Olması konusuna devam ettik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı na yönelik cumhuriyet sevgisi ve sevinci yaşadığımız bu özel günde öğrencilerimizle egemenliğin kaynağının millete ait olduğunu vurgulayan Yaşasın Cumhuriyet isimli pano çalışmasını hazırladık.

118 Sosyal Bilgiler

119 Sosyal Bilgiler

120 Sosyal Bilgiler Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz bu hafta Sevr Barış Antlaşması, Milli Egemenlik Milli Bağımsızlık Arasındaki Fark ve Kurtuluş Savaşı nın Başlaması ve Cepheler konularını öğrendiler. Kuva-yi milliye hareketinin Kurtuluş Savaşı nın kazanılmasındaki rolü hakkında fikirlerini ortaya koyan öğrencilerimizle beyin fırtınası yaparak dersimizde farklı görüşlere yer verdik.

121 Yabancı Diller Ortaokul 4. sınıflarımız bu hafta İngilizce dersinde işlediğimiz üniteyle bağlantılı olarak bilgisayar oyunları tasarladılar. İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR 5 ve 6 sayıları ile tanışıp, çizgi çalışmalarımızı yaptık. Sayılarla ilgili

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümümüz anaokulu,

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 34. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Sayın Velimiz, Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun sonuna yaklaşırken

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü Okulumuz bahçesinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 5.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Fatih ORUÇ İlkokul Müdür Yardımcısı Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz,

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 6 Nisan 2016 Çarşamba

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015 Sevgili Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti nin temellerinin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 35. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Yaz tatiline gireceğimiz şu günlerde akademik çalışmaların

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL TEOGS Komisyonu nca ortaokul 4. sınıf öğrencilerimizden ofis grupları oluşturuldu

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini inceledik. Hayvanlar için evler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz, VKV Özel Koç Okullarında düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE HAYAL GÜCÜ TEMASINDA -Masal Perisi -Okula Giden Robot -Neden Rüya Görürüz? metinlerini işledik.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ UZAY GERİ DÖNÜŞÜM YENİ YIL TUTUM VE YATIRIM HAFTASI İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI Tutumlu olmak nedir? Nasıl tutumlu olabiliriz? Elektrik,su

Detaylı