Şehitlerin baba ocağında yas var

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Şehitlerin baba ocağında yas var"

Transkript

1 On5yirmi5.com Şehitlerin baba ocağında yas var Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği hain saldırıda şehit olan askerlerin babaevine ateş düştü. Yayın Tarihi : 8 Eylül 2015 Salı (oluşturma : 2/5/2017) Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği hain saldırıda şehit düşen askerlerin memleketlerine ateş düştü. Hain saldırıda şehit olan Yarbay İlker Çelikcan'ın ailesine acı haber Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Seyfullah Saldık, akşam saatlerinde Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından acı haberi vermek için Yarbay Çelikcan'ın, merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi'ndeki ailesinin evine geldi. Bir süre içeride kalan Vali Karaloğlu, çıkışta yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüz, aileye taziye için geldik. Şehidimizin cenazesi yarın Mihraplı Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek" dedi. Öte yandan, mahallede bulunan evlerin balkon ve pencerelerine Türk bayrağı asıldı. Astsubay Çavuş Özdemir'in babaevinde hüzün Saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir'in Eskişehir'deki babaevinde hüzün hakim. Merkez Komutanı Hava Piyade Yarbay Aykut Hamzacebi ve beraberindeki askeri heyet, şehidin ailesinin yaşadığı Orhangazi Mahallesi Yavuzalp Sokak'taki evine gitti. Askeri yetkililer, baba Metin ve anne Fatma Özdemir'e oğullarının şehadet haberini verdi. Şehidin babaevinin önünde bekleyen çok sayıda kişi, gözyaşlarına hakim olamadı, eve Türk bayrakları asıldı. Şehit Astsubay Özdemir'in bekar olduğu öğrenildi. Ailesinin tek çocuğuydu Şehit Uzman Çavuş Adnan Ergen'in Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki ailesine acı haber Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı, sağlık ekipleri ile Eşen Mahallesi'ndeki baba ocağına gitti. Şehidin babası Mehmet ve annesi Hacer Ergen'e 25 yaşındaki oğullarının şehadet haberi, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Faruk Akıncı tarafından

2 Daha önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen baba Mehmet Ergen, acı haberin verilmesinin ardından fenalaştı. Baba Ergen, Fethiye'deki bir hastanede tedavi altına alındı. Haberin ardından şehit Ergen'in babaevinin balkonuna ve pencerelerine Türk bayrakları asıldı. Haberi duyan Fethiye ve Seydikemer ilçesi sakinleri, şehidin evinin önüne akın etti. Ailesinin tek erkek çocuğu Ergen'in, geçen yıl sözleşmeli uzman çavuşluk yapmaya başladığı, 10 aydır Hakkari'de görev aldığı ve bekar olduğu öğrenildi. Şehidin amcası Nihat Ergen, şehidin bir süre önce izne geleceğini söylediğini ancak bölgede patlamadan dolayı yol kapandığı için izninin iptal olduğunu öğrendiklerini kaydetti. Düzceliler şehidin evine akın etti Şehit Piyade Er Cihan Aksarı'nın Düzce'deki babaevine ateş düştü. Jandarma Yarbay Ayhan Özkan ve görevli askerler, acı haberi vermek için şehidin merkeze bağlı Mamure köyünde bulunan evine gitti. Şehidin babası Cemal ve ağabeyi Celalettin Aksarı'ya şehadet bilgisinin verilmesinin ardından Cemal Aksarı da haberi vermek üzere babası Fehmi Aksarı'nın mezarını ziyaret etti. Haberin ardından şehidin babaevinin bulunduğu sokağın girişine Türk bayrakları asıldı. Haberi duyan köylüler, şehit evinin önüne akın etti. Bekar olan Aksarı'nın 2011 yılında sözleşmeli er olarak göreve başladığı ve yaklaşık bir yıldır Hakkari'de olduğu öğrenildi. "Vatan sağ olsun" Şehit olan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Harun Saltalı'nın Osmaniye'deki babaevinde de yas var. Sumbas Kaymakamı ve Kadirli Kaymakam Vekili Bedir Deveci, İlçe Garnizon Komutanı Albay Alaaddin Eşsiz, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik, şehidin Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi'ndeki baba ocağına giderek, acı haberi baba Yusuf ve anne Sultan Saltalı'ya iletti. Haberi alan aile gözyaşı döktü, eve Türk bayrağı asıldı. Baba Saltalı, oğlunun ilk görev yeri Hakkari'ye 4 yıl önce gittiğini, saldırıyı televizyonda duyduktan sonra oğluna ulaşamadığını belirterek, gözyaşı döktü. Dede Veli Peksoy da (80) torununun şehit olmasına çok üzüldüğünü ifade ederek, "Vatan sağ olsun" dedi.

3 Eşi Hacer, annesi Sultan, kardeşleri Ali ve Esra Saltalı, şehidin fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin, Ecem isminde 9 aylık kızı olduğu öğrenildi. Hakkari'de 2 yıldır görev yapıyordu Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki ailesine acı haber Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ömer Haşim Ongun, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ayhan Dalbaş ve İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan ile birlikte, acı haberi vermek için şehidin Cumhuriyet Mahallesi Dar Sokak'taki baba ocağına gitti. Şehidin kardeşleri Zehra ve Kahraman ile baba Ercan ve anne Sevcan'a Artuğ'un şehadet haberi Haberin ardından şehit uzman çavuşun babaevinin balkonuna ve pencerelerine Türk bayrakları asıldı. Haberi duyan ilçe halkı, şehit evinin önüne akın etti. Artuğ'un 2013'te uzman çavuş olarak göreve başladığı ve 2 yıldır Hakkari'de görev yaptığı, bekar olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri müdahale etti Şehit olan Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere'nin (22) Manisa'nın Salihli ilçesindeki ailesine acı haber Şehidin Yörük Mahallesi Çınarlı Caddesi'ndeki evine giden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Hüseyin ve Saniye Yatakdere çiftine oğullarının şehadet haberini verdi. Tek çocuklarının acı haberini alan aile üyeleri, sinir krizi geçirdi. Aileye ev önünde hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Haberi alan mahalle sakinleri de şehidin evine akın etti. İlk görev yerinde şehit düştü Şehit Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün Balıkesir'deki ailesine acı haber Garnizon Komutanlığında görevli askeri personel, Genelkurmay Başkanlığının Dağlıca'daki terör saldırısına ilişkin açıklamasının ardından acı haberi vermek için şehidin merkez Karesi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'ndeki baba ocağına gitti.

4 Baba Serhat ve anne Ayfer Göçkün'e oğullarının şehadet haberi Haberin ardından şehit astsubayın babaevinin balkonuna ve pencerelerine Türk bayrakları asıldı. Astsubay Çavuş Göçkün'ün, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksekokulundan bu yaz mezun olduğu, iki aydır ilk görev yeri Dağlıca'da bulunduğu öğrenildi. Anneyi polis kızı teselli etti Şehit Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen'in Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan ve diğer yetkililer, sağlık ekibiyle 25 yaşındaki Gözen'in Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan babaevine gitti. Kaymakam Atmaca, şehidin babası Hayri ve annesi Fatma Gözen'e oğullarının şehadet haberini verdi. Ağıtlar yakarak ağlayan anne ve babayı sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Anne Fatma Yavuz, şehidin polis olan kız kardeşi Doğa'ya sarılarak gözyaşı döktü. Bu arada, üç çocuklu ailenin tek oğlu olduğu öğrenilen şehidin evine Türk bayrağı asıldı. "Teröristleri sevindirmeyeceğiz" Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Fatih Duru'nun Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki ailesine acı haber Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Turgay Şavir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tekin ile acı haberi vermek için şehidin Kayacık köyündeki baba ocağına gitti. Kaymakam Atik, şehidin ağabeyi Eyüp Duru'ya şehadet haberini verdi. Atik'in "başınız sağ olsun" dediği Duru ise "Vatan sağ olsun" yanıtını verdi. Kahraman şehidin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirten Kaymakam Atik, "Gözyaşlarımızı içimize akıtacağız. Teröristleri sevindirmeyeceğiz" diye konuştu. Atik, şehidin evinin ve bütün köyün bayraklarla donatılması talimatını verdi.

5 Öte yandan, 4 yıl önce göreve başlayan şehidin babası Kadir Duru'nun 2003 yılında vefat ettiği, annesi Azime Duru'nun ise gelininin doğumu nedeniyle Çanakkale'de bulunduğu öğrenildi. Acı haber Ankara'ya ulaştı Şehit Piyade Üstçavuş Okan Taşan'ın (27) Ankara'da Karacaören TOKİ konutlarında yaşayan eşi Rahime, annesi İsmigüzel ile babası Bayram Taşan'a şehadet haberi eve gelen rütbeli askeri görevliler tarafından Bu sırada, psikolog ile 112 Acil Servis ekipleri de evde hazır bulundu. Haberin verilmesinin ardından evden ailenin feryatları yükseldi. Haberin duyulması üzerine çok sayıda mahalle sakini, şehit Taşan'ın ailesinin evine akın etti, bazı mahalleliler de Türk bayrağı açarak teröre tepki sloganları attı. Şehit Taşan'ın ailesinin evinin yanı sıra bazı apartmanlara da Türk bayrağı asıldı. Evli ve Meriç adında 5 yaşında bir oğlu olan Taşan'ın, yaklaşık 3 ay önce Hakkari'deki görevine başladığı öğrenildi. Konya'da ateş 3 eve birden düştü Saldırıda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Resul Coşkun, Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu ve Piyade Er Muharrem Öksüz'ün Konya'daki ailelerine acı haber ulaştırıldı. Görevli askerler, acı haberi vermek için Sözleşmeli Piyade Er Resul Coşkun'un merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Canfeda Sokak'taki babaevine gitti. Şehidin babası Zeki ve annesi Sıdıka Coşkun'un akşam saatlerinde misafirliğe gittiği öğrenildi. Acı haberi alan şehidin arkadaşlarının evin önünde toplandığı bilgisini alan baba Coşkun, evine geldi. Bu sırada karşısında askeri yetkililer ve sağlık personeli gören Coşkun, fenalaştı. Sağlık görevlilerin müdahale ettiği acılı aile, güçlükle eve çıkarıldı. Haberin ardından şehidin babaevinin bulunduğu sokağın girişine Türk bayrakları asıldı. Haberi duyan mahalleli, şehit evinin önüne akın etti. Bekar olan Coşkun'un yaklaşık 2 ay önce nişanlandığı öğrenildi. Piyade Er Muharrem Öksüz ün Karatay ilçesi Divanlar Mahallesi'ndeki babaevine acı haberi askeri yetkililer verdi. Baba Ömer Öksüz, haberi alınca sinir krizleri geçirdi. Haberi alan mahalle sakinleri, şehidin babaevine gelerek taziyede bulundu. Fenalaşan anne Aliye Öksüz'e sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin babevine Türk bayrakları asıldı. Şehit Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu'nun Ereğli ilçesi Batı Alagöz Mahallesi'nde ikamet eden

6 annesi Sultan Aydın a acı haberi Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Efe verdi. Şehidin babası İsmail Köseoğlu'nun ise acı haberi İstanbul'da akrabalarının düğününde aldığı öğrenildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Köseoğlu'nun Ereğli'ye hareket ettiği bildirildi. Öte yandan şehidin annesi Sultan Aydın ile babası İsmail Köseoğlu'nun 25 yıl önce ayrıldığı, mahkemenin anneye verdiği 4 çocuğun en büyüğü olan Tuğrul Köseoğlu'nu dayısı Rıfat Özbek ve üvey babası Murat Aydın'ın büyüttüğü öğrenildi. Şehit Köseoğlu'nun, 2 yıl önce sağlık görevlisi Tansu Aygördü ile evlendiği, bir yaşında Zeynep isimli kız babası olan şehidin 2 ay önce Hakkari'deki terör saldırıları nedeniyle eşini Ereğli ye gönderdiği belirtildi. Bu dökümanı orjinal adreste göster Şehitlerin baba ocağında yas var

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi KARS ın Kağızman İlçesi nde PKK lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan jandarmauzman çavuş 23 yaşındaki Ahmet Ece nin Kahramanmaraş ın Ebistan İlçesi ndeki baba ocağına

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

Geriye hüzünlü hikâyeleri kaldı

Geriye hüzünlü hikâyeleri kaldı 1 / 6 2017/01/10 15:21 Geriye hüzünlü hikâyeleri kaldı TSK nın desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye nin kuzeyinde yürütülen Fırat Kalkanı harekâtında önceki gün Halep e bağlı El Bab bölgesi

Detaylı

Diyarbakır dan Acı Haber

Diyarbakır dan Acı Haber Diyarbakır dan Acı Haber Dün Türkiye nin yüreği bir kez daha yandı. Bir günde 10 kahraman evladımızı terör belasına kurban verdik. Alçakça saldırıları bitmeyen PKK lı teröristler, bu defa Diyarbakır ın

Detaylı

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI 26. DÖNEM MİLLETVEK ADAY ADAYLIĞI MANİSA SERVİSÇİ ESNAFLARIMIZ İLE İSTİŞARE 02.09.2015 16:50 ANKARA BAŞVURUMUZU YAPTIK 10 30.09.2015 12:10 ŞEHZADELER TOPLANTISI YAPTIK 75 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA

Detaylı

"15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor.

15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor. ŞEHİDİMİZ MUSTAFA CAMBAZ ARTIK ARAMIZDA DEĞİL AMA FOTOGRAFLARI MEMLEKETİNDE SERGİL "15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya

Detaylı

İşte ihanet yıllığı HIZLA YÜKSELDİLER

İşte ihanet yıllığı HIZLA YÜKSELDİLER İşte ihanet yıllığı Hava Harp Okulu nun 2006 yıllığı 15 Temmuz gecesi bomba yağdıran pilotlarla dolu. 16 hain yüzbaşı eğitimlerini Akın Öztürk ün komutan olduğu Çiğli 2. Ana Jet Üssü nde tamamladı. SABAH,

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi TDED Manisa Şube Başkanı

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK HAZİRAN 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi TDED Manisa Şube Başkanı

Detaylı

65 Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Ekim Kasım Aralık 2015 Bülteni

65 Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Ekim Kasım Aralık 2015 Bülteni 65 Odamızdan Ziyaretler Odamıza Ziyaretler Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bak. Konya İl Müdürü Seyfettin BAYDAR Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR İntech Global A.Ş. Emin Gürcan GÜREL TTMD Konya İl Temsilcisi

Detaylı

KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler

KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler 65 66 67 KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler KONYA İL KOORDİNASYON KURULU olarak MHP İL BAŞKANI Av. Murat ÇİÇEK S.Ü. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ EKİM AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ EKİM AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 01.09.2016 15:35 ANKARA 02.09.2016 15:40 YUNUSEMRE 02.09.2016 16:00 YUNUSEMRE 02.09.2016 16:30 YUNUSEMRE 02.09.2016 17:00 YUNUSEMRE 02.09.2016 17:30 YUNUSEMRE 02.09.2016 18:00 TURGUTLU 02.09.2016 19:15

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ

MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ SÜT DESTEK İCMALİ İL İLÇE S.No. ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK Müstahsil Bilgileri. Tarih :21.08.2015 T.C./Vergi No. Adı Soyadı. Baba Adı. D.Tarih. MİHALIÇÇIK İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 2015 NİSAN-MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN

KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGÜL A Y K A N A T KAMİL AYKANAT A S M A G Ü L A Y C I L KENAN ATLAS CEMAL ATLAS ALİ AKTEN MEHMET AKTEN KÖYÜMÜZ AİLE LİSTESİ AKGERMAN HAKKI AKGERMAN MEHMET AKGERMAN ALTAN AKGERMAN ERDAL AKGERMAN YASİN AKGERMAN MURAT AKGERMAN HALİL AKGERMAN AKGÜL İBRAHİM AKGÜL MEHMET AKGÜL CELAL AKGÜL SEZGİN AKGÜL A K T E

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ AĞUSTOS AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ AĞUSTOS AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 02.08.2016 09:00 ANKARA 02.08.2016 23:00 OSMANCIK 02.08.2016 23:50 OSMANCIK 03.08.2016 22:00 SAKARYA 04.08.2016 21:00 TRABZON 05.08.2016 20:00 TRABZON 06.08.2016 21:00 İSTANBUL 07.08.2016 17:00 ŞEHZADELER

Detaylı

: Normal. Son Gönderme Tarihi : Kura Tarih ve Saati : - MUSTAFA RİZE Lisans 8 ABDUSSELAM ALBAYRAK 1 / 9

: Normal. Son Gönderme Tarihi : Kura Tarih ve Saati : - MUSTAFA RİZE Lisans 8 ABDUSSELAM ALBAYRAK 1 / 9 Talebi Alan Ünite Adı : RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Talebi Veren Kurum Adı : ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Talebin Statüsü (Normal, engelli, eski hükümlü, terör mağduru) : Normal Meslek Adı

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

U16-U18 Bölgesel Kros Ligi 2.Kademe Yarışmaları

U16-U18 Bölgesel Kros Ligi 2.Kademe Yarışmaları Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm İl Temsilciliği Yarışma Adı : Mesafe : Kategori : Yarışma Yeri : Yarışma Tarihi-Saati : Sporcu Sayısı Sayısı Hava Durumu ve Sıcaklığı U16-U18 Bölgesel Kros Ligi 2.Kademe

Detaylı

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ Bizim İvrindi Gazetesi 532 HABERLER 19/09/2016 Sayfa 3 DEVLETİN ZİRVESİ ERDEKTEKİ CENAZEDE BULUŞTU DEVLETİN ZİRVESİ ERDEK'TE CENAZE TÖRENİNDEYDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ANNEM" DEDİĞİ ZÜMRİYE İLGEN'İN

Detaylı

ÜYELERİMİZDEN HABERLER

ÜYELERİMİZDEN HABERLER ÜYELERİMİZDEN HABERLER (2013 Yılı) 06.06.2013 tarihinde Üyemiz İsmet GÜVEN mide kanaması geçirmiştir. 06.06.2013 tarihinde Üyemiz Ufuk ALTINOK un annesi 05.06.2013 tarihinde Şube Asansör Kontrol Personeli

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :1 08/01/2019 15 Temmuz Şehitler Meydanı Belediye Meclisimizin 03/01/2019 tarihli toplantısında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale edilen 15 Temmuz Şehitler Meydanı

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK KASIM 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi (FETÖ/PDY) 15 Temmuz

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Iğdır Sevdası. yıp olarak acı bir gerçeklik halinde karşımıza dikilmiştir.

Iğdır Sevdası. yıp olarak acı bir gerçeklik halinde karşımıza dikilmiştir. BİRSEN YAYCI (SAYAN) 1950 den önceki dönemlerde il genel meclisi üyesi olarak Iğdır ı temsil eden Hüseyin Yaycı, kişiliği ve kültürüyle Iğdır ın vazgeçilemez renkli bir şahsiyeti ve başarılı bir ticaret

Detaylı

Üye Doç. Dr. H.Tolga KAHRAMAN Bölüm Başkanı (Yazılım Müh.)

Üye Doç. Dr. H.Tolga KAHRAMAN Bölüm Başkanı (Yazılım Müh.) 1- EĞİTİM KOMİSYONU Prof. Dr. Umut TOPAL Bölüm Başkanı (İnşaat Müh.) Doç. Dr. İsmail POLAT Bölüm Başkanı (Enerji Sis. Müh.) Doç. Dr. H. Tolga KAHRAMAN Bölüm Başkanı (Yazılım Müh.) Dr. Öğr. si Emin TUĞCU

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

Devletin Zirvesi Şehit Cenazelerinde Buluştu

Devletin Zirvesi Şehit Cenazelerinde Buluştu On5yirmi5.com Devletin Zirvesi Şehit Cenazelerinde Buluştu Hakkari'deki hain saldırıda şehit Mehmetçikler uğurlanıyor. Çavuş Yunus Yılmaz'ın Kocatepe'den uğurlanan cenazesine devletin zirvesi katıldı...

Detaylı

ÇALIŞTIKLARI KURUM VE KURULUŞLARIN ADLARI SIRA NO BÖLÜM VE UZMANLIK ALANI TELEFON NO ADI SOYADI

ÇALIŞTIKLARI KURUM VE KURULUŞLARIN ADLARI SIRA NO BÖLÜM VE UZMANLIK ALANI TELEFON NO ADI SOYADI 5271 SAYILI CEZA MUHAKEMESİ KANUNUNA GÖRE BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONUNCA HAZIRLANAN 2016 YILI CEZA MAHKEMELERİ BİLİRKİŞİSİ LİSTESİDİR SIRA NO ADI SOYADI BÖLÜM VE UZMANLIK ALANI

Detaylı

KEÇİÖREN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANI VE EĞİTİCİSİ SINAVI GÖREVLİ LİSTESİ

KEÇİÖREN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANI VE EĞİTİCİSİ SINAVI GÖREVLİ LİSTESİ KEÇİÖREN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANI VE EĞİTİCİSİ SINAVI GÖREVLİ LİSTESİ NO ADI SOYADI GÖREVİ BLOK KAT SINIF İMZA 1 Mürsel VARAN BİNA SINAV SORUMLUSU 2 Bekir MÜLAYİM

Detaylı

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN

UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN UNVANI GÖREV YERİ ATANDIĞI OKUL/KURUM UNVANI YIL AY GÜN 1 Erkan ZORLU Vhki Akdeniz- Mersin Üç Ocak İlkokulu Akdeniz- Salim Güven İlkokulu Vhki 23 10 7 2 Mehmet Şah DAĞ Memur Akdeniz- Mehmet Dağlı Ortaokulu

Detaylı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı TOPLANTI TARİHİ : 01.08.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :ÇARŞAMBA 16:00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - Belediye Meclisinin 01 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ ARALIK AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ ARALIK AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK A HABER TV ARKA PLAN PROGRAMINDA ERKAN 01.12.2016 21:00 ANKARA TAN'IN CANLI YAYIN KONUĞU OLDUM 5 FETÖ/PDY DARBE GİRİŞİMİNİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU OLARAK TÜRKSAT AŞ. GENEL 02.12.2016 10:30 ANKARA

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

KOMİSYONLAR. 4 Dr.Öğr.Üyesi Ümit Özgür DEMİRCİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi

KOMİSYONLAR. 4 Dr.Öğr.Üyesi Ümit Özgür DEMİRCİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi KOMİSYONLAR KALİTE KOMİSYONU 1 Prof.Dr. Sefa DURMUŞ (Başkan) Kimya Bölümü Öğretim Üyesi 2 Doç.Dr. Hamdi ÖZDİŞ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi 3 Dr.Öğr.Üyesi Nurperi AYENGİN Arkeoloji Bölümü 4 Dr.Öğr.Üyesi Ümit

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 05/11/2010 2010/142 (2010/142: Belediye Meclisinin 01/11/2010 tarih ve 551 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Oruçoğlu Đlköğretim

Detaylı

Şehidimiz Musa Özalkan kimdir? - Vasiyeti neydi?

Şehidimiz Musa Özalkan kimdir? - Vasiyeti neydi? Şehidimiz Musa Özalkan kimdir? - Vasiyeti neydi? Türkiye, Afrin operasyonunda şehit olan Musa Özalkan için yas tutuyor. Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi son yolculuğuna uğurlanacak. Musa Özalkan'ın

Detaylı

61 ilin emniyet müdürü değişti

61 ilin emniyet müdürü değişti On5yirmi5.com 61 ilin emniyet müdürü değişti İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 61 ilin emniyet müdürü değiştirildi. Yayın Tarihi

Detaylı

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

BACANAK 2011 24-25 EYLÜL

BACANAK 2011 24-25 EYLÜL 14 EYLÜL 2011 Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han ALPMAN Edak Ecza Koop ı Ecz. Emre BACANAK ve Yönetim Kurulu leri ile birlikte yemekli toplantı yaptı. 24-25 EYLÜL 2011 24 Eylül Cumartesi günü Adana Seyhan Oteli

Detaylı

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI 27.07.2008 O. Metin İlkışık Nilay Ö. Ergenç ve Murat T. Turk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, AKOM Güngören Bombalamaları Tarih: 27 Temmuz 2008, Saat:

Detaylı

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI 18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ KONU: 18 Mart Şehitler Günü. 18 Mart 2011 İLGİLİ MAKAMA 18 Mart Şehitler Günü Anma Törenleri ilişikteki programa göre yapılacaktır. Bilgilerinize

Detaylı

24 İle Yeni Vali Atandı

24 İle Yeni Vali Atandı 24 İle Yeni Vali Atandı Valililer kararnamesinin açıklanmasıyla birlikte 24 ile yeni vali atanırken, 36 ilin valisi de kendi arasında yer değiştirdi. 01.06.2016 / 10:00 Valiler kararnamesi imzalandı. 24

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Doç.Dr. Mustafa KIRKIZ Gülistan KOÇ NÜRVET RAMAZAN FEVZİ AHMET YELİZ FIRAT FATİH ERCAN ZEYNEP BUCUKA ARSLAN TOPKAYA KARABİLİCİ GENÇ GENÇ VİRDİLOĞLU BODUR BULUT

Detaylı

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı.

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı. VALİ ŞAHİN DEN 3 KÖYE ZİYARET Bir dizi ziyaret ve inceleme için Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, 12 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı üç köyü ziyaret ederek, köylülerin sorunları yerinde

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN. Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN Atatürk Ortaokulu Atila Yurt. Doç. Dr. Halil TOKCAN

Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN. Öğr. Gör. Arzu ŞAHAN Atatürk Ortaokulu Atila Yurt. Doç. Dr. Halil TOKCAN S NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM Sİ 2017-2018 EĞİTİM YILI GÜZ YARIYILI OKUL DENEYİMİ DERSİ PROGRAMI (4/A) 1 130302003 BURCU DİNDAROĞLU 2 130302803 SHAMUHAMMET GENJAYEV 3 140302001 GÖKHAN ÖZVER

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

Şehitlerimiz Uğurlandı

Şehitlerimiz Uğurlandı On5yirmi5.com Şehitlerimiz Uğurlandı Diyarbakır Silvan'da PKK ile çıkan çatışmada 13 asker şehit oldu. Şehitler için Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011

Detaylı

SULTANBEYLİ İLÇESİ PROTOKOL LİSTESİ DEVLET BAKANLIĞI. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ADALET BAKANLIĞI. Seçim Kurulu Başkanı (Hakim)

SULTANBEYLİ İLÇESİ PROTOKOL LİSTESİ DEVLET BAKANLIĞI. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ADALET BAKANLIĞI. Seçim Kurulu Başkanı (Hakim) SULTANBEYLİ İLÇESİ PROTOKOL LİSTESİ 23 Aralık 2000 gün ve 24269 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Ulusal ve Resmi Bayramlarda Yapılacak Törenler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Yönetmelik

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ MART AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ MART AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 02.03.2017 21:00 ANKARA A HABER "ARKA PLAN" PROGRAMINA KATILDIM 5 08.03.2017 21:00 ANKARA 10.03.2017 19:00 AMASYA 11.03.2017 10:00 SOMA 11.03.2017 11:00 SOMA 11.03.2017 12:00 SOMA 11.03.2017 12:30 SOMA

Detaylı

KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ Belediye Başkanımız Ayhan YAVUZ un talimatları doğrultusunda vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet eden Belediye Zabıta Ekiplerimiz Duyarlı bir davranışa

Detaylı

SINAV 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 567*****488 AHMET ARSLAN 338*****314 AHMET AYDOĞAN 440*****032 AHMET ÇETİN 504*****536 AHMET KARA

SINAV 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 567*****488 AHMET ARSLAN 338*****314 AHMET AYDOĞAN 440*****032 AHMET ÇETİN 504*****536 AHMET KARA 122*****392 ABDULLAH GÖTÜRLER 1 KATILDI BAŞARILI 567*****488 AHMET ARSLAN 2 KATILDI BAŞARILI 338*****314 AHMET AYDOĞAN 3 KATILDI BAŞARILI 440*****032 AHMET ÇETİN 4 KATILDI BAŞARILI 504*****536 AHMET KARA

Detaylı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı yalinosgb.com /haber/belek-antalya-otel-is-kazasi-8-yarali Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde bir otel inşaatında meydana gelen göçük sonucu 8 işçi yaralandı.

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 21/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

KİMLİK NO 21962610502 DOĞUM TARİHİ 01.02.1977. Kara Kuvvetleri Komutanlığı MEDENİ HALİ ÇOCUK SAYISI -- KATEGORİ 3713 ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ TARİH 08.11.

KİMLİK NO 21962610502 DOĞUM TARİHİ 01.02.1977. Kara Kuvvetleri Komutanlığı MEDENİ HALİ ÇOCUK SAYISI -- KATEGORİ 3713 ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ TARİH 08.11. KİMLİK NO 21962610502 Bilal ÇETİN Çayır DOĞUM TARİHİ 01.02.1977 Kara Kuvvetleri Komutanlığı P.Komd.Onb. P.Komd.Onb. Hakkari -Yeşilöz Bölgesi ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ TARİH 08.11.1997 Çayır Köyü Şehit P.Komd.Onb.Bilal

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı.

Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye alındı. 02 Ocak 2017 Sivas'ta Kız Yurdunda 68 öğrenci Doğalgazdan Zehirlendi Sivas'ta özel bir kız öğrenci yurdunda kalan 68 öğrenci, doğalgazdan zehirlenme şüphesiyle tedaviye 03 Ocak 2017 Osmaniye'de Karbonmonoksit

Detaylı

2019 YILI İZMİR İL ŞAMPİYONASI

2019 YILI İZMİR İL ŞAMPİYONASI DEREC E 1 2 ADI SOYADI ÖZGÜR SARI(TC:238..) FEVZİ ÖZBAŞ(TC:289..) 2019 YILI İZMİR İL ŞAMPİYONASI ELENDİ Ğİ TUR TURNUVA SIRALAMASI ELENDİ Ğİ TUR SIRA TOPLA M SAYI TOPLA M EL GENEL ORTALAM A EN YÜKSE K 1.SERİ

Detaylı

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı 5. derece Öğretim Görevlisi kadrosu için 22/01/2019 tarihinde yapılan giriş sınavına giren adaylara ilişkin değerlendirme sonuçları aşağıda

Detaylı

UYGUN UYGUN GELMEDİ GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN GELMEDİ. Adı Soyadı

UYGUN UYGUN GELMEDİ GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN UYGUN GELMEDİ UYGUN GELMEDİ. Adı Soyadı İLGİ: 01.01.2018 TARİH 30288 SAYILI ÇALIŞMA VE SOSYAL İŞCİLERİNDEN SINAVDA BAŞARILI OLANLARIN SORUŞTURMASI 1 12**97***92 ABDULLAH GÖTÜRLER 2 56**03***88 AHMET ARSLAN 3 33**20***14 AHMET AYDOĞAN 4 44**87***32

Detaylı

Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman İstanbul Dedeman Otelde Türk Eczacıları Birliğinin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı.

Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman İstanbul Dedeman Otelde Türk Eczacıları Birliğinin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı. 02 HAZİRAN 2011 Abdi İbrahim İlaç Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Başkanı Nezih Barut odamıza nezaket ziyaretinde bulunmuştur. 04 HAZİRAN 2011 Oda Başkanımız

Detaylı

Seeded Players 1. ZEREN, BURCU 2. AMASYALI, SEMRA 3. ONUR, BILLUR 4. TAKICI, FATMA. Quarterfinal Round Semifinal Round

Seeded Players 1. ZEREN, BURCU 2. AMASYALI, SEMRA 3. ONUR, BILLUR 4. TAKICI, FATMA. Quarterfinal Round Semifinal Round 25+ TEK BAYANLAR ANA TABLO Phone 1. ZEREN, BURCU 2. AMASYALI, SEMRA 3. ONUR, BILLUR 4. TAKICI, FATMA 1 ZEREN, BURCU [1] ZEREN, BURCU [1] 3 KARAMAN, MERAL 4 KAYINOGLU, IRMAK 5 ONUR, BILLUR [3] ONUR, BILLUR

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

TBF TÜRKİYE KUPALARI 1. ETAP İZMİR İLİ BAŞVURU LİSTESİ

TBF TÜRKİYE KUPALARI 1. ETAP İZMİR İLİ BAŞVURU LİSTESİ TBF TÜRKİYE KUPALARI 1. ETAP İZMİR İLİ BAŞVURU LİSTESİ Derece Sporcu Katıldığı Kategoriler 1 ÖZGÜR SARI(TC:238..) 2 FEVZİ ÖZBAŞ(TC:289..) 3 UĞUR KAYA(TC:398..) 4 MURAT YURDADÖNEN(TC:120..) 5 EMİN GAYRET(TC:108..)

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2. Yarışma Tarihi: 11/11/2017

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2. Yarışma Tarihi: 11/11/2017 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2 Yarışma Tarihi: 11/11/2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin 07.11.2014 günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi.

Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin 07.11.2014 günlü meclis tutanak özetinin yapılan oylamasında oybirliği ile kabulüne karar verildi. TOPLANTI TARİHİ :01.12.2014 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 16.00'da KATILANLAR : 36 KATILMAYANLAR : 2 MAZERETLİ : Belediye Meclisinin 01 ARALIK PAZARTESİ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIMI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ

DANIŞTAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ ALIMI NİHAİ BAŞARI LİSTESİ SOY 1 EMRE BAYRAKTAR 75,93 30,37 151 100 40 90 18 88,37 ASIL 2 SÜLEYMAN CAFEROĞLU 81,43 32,57 129 85,43 34,17 85 17 83,74 ASIL 3 MUSTAFA SAKARYA 77,64 31,06 127 84,11 33,64 90 18 82,7 ASIL 4 SEYRAN MAN

Detaylı

MEMUR SENDİKA AİDATI TEVKİFAT LİSTESİ

MEMUR SENDİKA AİDATI TEVKİFAT LİSTESİ Sıra No Üye No TC Kimlik No : Eğitim Ve Bilim Emekçileri Sendikası : Cinnah Cad.Willy Brandt Sok No3 Çankaya/Ankara Banka Hesap No : TR60000068339009 Banka Şube Adı : KIZILAY-ANKARA 5470977 Şeyda Arslan

Detaylı

TEOG Şanlıurfa Liseleri Taban Puanları

TEOG Şanlıurfa Liseleri Taban Puanları TEOG Şanlıurfa Liseleri Taban Puanları 2016 2017 Şanlıurfa Fen TOBB Fen İl / İlçe / Okul Tür Taban Puan Türkan Halit Aykılıç Fen ÇEAŞ Şanlıurfa Anadolu Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Şanlıurfa Anadolu

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART 2018 26 NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 98 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 21 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 98 ADET FİRMANIN 5 ADETİ

Detaylı

ALES (A) Puanın %30 u. Puan. Puan SANAT TARİHİ AHMET YAVUZYILMAZ 79,70 23,91 90,43 27,13 54,00 5,40 47,00 14,10 70,54 BAŞARILI

ALES (A) Puanın %30 u. Puan. Puan SANAT TARİHİ AHMET YAVUZYILMAZ 79,70 23,91 90,43 27,13 54,00 5,40 47,00 14,10 70,54 BAŞARILI Sıra No ÜYESİ DIŞINDAKİ ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VE YA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK SONUCU ATANMAYA HAK KAZANAN GÖREVLİLERİ/ GÖREVLİLERİNİ GÖSTERİR LİSTE İLAN KODU 1 42388 2 42388 3 42388

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ALTYAPI DESTEĞİ PROJESİ 15,6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TALEP-DAĞITIM LİSTESİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ALTYAPI DESTEĞİ PROJESİ 15,6 TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TALEP-DAĞITIM LİSTESİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ALTYAPI DESTEĞİ PROJESİ 15,6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TALEP-DAĞITIM LİSTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 1 AHMET ÜNAL PROFESÖR FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2 AYDIN ÖZLÜK

Detaylı

Alan İçi. No Ad Soyad Tercih Durumu YANKI YILMAZ 1 ASİL İBRAHİM ATEŞPARE 1 ASİL

Alan İçi. No Ad Soyad Tercih Durumu YANKI YILMAZ 1 ASİL İBRAHİM ATEŞPARE 1 ASİL T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA 2015 BAŞVURU DEĞERLENDİRME Elektrik Müh - Elektrik Makinaları ve Güç Elektroniği 1. 1236 YANKI YILMAZ 1 ASİL 2. 1911 İBRAHİM ATEŞPARE 1 ASİL 3. 1898

Detaylı

EK ÖDEME ( 666 K.H.K )

EK ÖDEME ( 666 K.H.K ) EK ÖDEME ( 6 K.H.K ) 10 20 30 40 50 60 70 80 111 112 113 114 198 193 185 170 1 1 175 a) Ek göstergeleri 7.600 veya daha yüksek tespit edilen kadrolarda bulunanlar (1- Kadroları Genel İdare Hizmetleri Sınıfında

Detaylı

NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO

NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO NO A/Y BAŞVURU KONUT ADI SOYADI BLOK TİPİ KAT NO ASİL FATMA BAL 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL SALİYE ŞAHİNLER 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL TEMEL ALAN 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL NEJLA ZAMAN 0 -.Kat Giriş.KAT ASİL EMİNE

Detaylı

Doç. Dr. Şükrü ÖZŞAHİN (Ergonomi )

Doç. Dr. Şükrü ÖZŞAHİN (Ergonomi ) Doç. Dr. Şükrü ÖZŞAHİN (Ergonomi ) DOÇ. DR. Emrullah DEMİRCİ (Temel İş Güvenliği Ön 312016 Mustafa GÜRELİ A 310106 Yeliz KORKMAZ A 326167 Bahadır Can GENÇER A 312016 Mustafa GÜRELİ A 328067 Furkan MELEMEN

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Türkiye'nin En Hızlısı Batman Bölge Finali

Türkiye'nin En Hızlısı Batman Bölge Finali BATMAN ATLETİZM İL TEMSİLCİLİĞİ Türkiye'nin En Hızlısı Batman Bölge Finali Yarışma Sonuçları 2018 Yeni Stad Merkez / Batman YARIŞMA PROGRAMI 17 Nisan 2018 Salı Batman Bölge Finali Saat Yaş Grubu Kategori

Detaylı

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ OCAK - 2015 YILI MERKEZİ ENERJİ YÖNETİCİSİ (EY) SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ OCAK - 2015 YILI MERKEZİ ENERJİ YÖNETİCİSİ (EY) SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI VE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ OCAK - 2015 YILI MERKEZİ ENERJİ YÖNETİCİSİ (EY) SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ Sıra No Adı Soyadı Sınava Gireceği Yer 1 ABDULLAH SÖPÇELER

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

ANKARA ADLİ YARGI ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINCA YAPILAN SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR NİHAİ BAŞARI LİSTESİ

ANKARA ADLİ YARGI ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINCA YAPILAN SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR NİHAİ BAŞARI LİSTESİ ANKARA ADLİ YARGI ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINCA YAPILAN SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR NİHAİ BAŞARI LİSTESİ SIRA 1 577 ABDİ AYHAN LİSE 85,83915 90 87,919 2 1498 MURAT EŞMEBAŞI LİSE 85,45984 90 87,729 3 1699 MUSTAFA

Detaylı

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ TOPLANTI TARİHİ : 03.09.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 16:00'da KATILANLAR : 36 MAZERETLİ : 1 Belediye Meclisinin 03 EYLÜL 2018 PAZARTESİ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

11 Ocak'ta hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi?

11 Ocak'ta hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? On5yirmi5.com 11 Ocak'ta hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın da okullar tatil edildi. Yayın Tarihi : 10 Ocak 2017 Salı (oluşturma : 2/9/2017)

Detaylı

Asıl listeden kayıt yaptırmayıp yedek listeden kayıt hakkı kazanan anabilim dalları ve boş kontenjanlar aşağıda belirtilmiştir.

Asıl listeden kayıt yaptırmayıp yedek listeden kayıt hakkı kazanan anabilim dalları ve boş kontenjanlar aşağıda belirtilmiştir. SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN YEDEK İŞLEMLERİ ESNASINDA İSTENEN EVRAKLAR Asıl listeden kayıt yaptırmayıp yedek listeden kayıt hakkı kazanan anabilim dalları ve boş

Detaylı

İlaveten KB. İlaveten KB

İlaveten KB. İlaveten KB ACM Görev Yeri Sicili Adı Soyadı Unvanı Mevcut Yetkisi Kaldırılarak KARAR +Genel Adıyaman Adıyaman ACM ADIYAMAN 2 Adıyaman Adıyaman 101441 MEHMET YENER Ağrı Ağrı ACM AĞRI 3 Ağrı Ağrı 118876 BASRİ ALAGÖZ

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili (FETÖ/PDY) 15 Temmuz Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 2015 YILI HAKİM VE CUMHURİYET SAVCISI VAKIF LOJMANLARI SIRA LİSTESİ

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 2015 YILI HAKİM VE CUMHURİYET SAVCISI VAKIF LOJMANLARI SIRA LİSTESİ Karar No:2014/3209 T.C. ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI 2015 YILI HAKİM VE VAKIF LOJMANLARI SIRA LİSTESİ Evrak No:2015/23 ADI SOYADI GÖREV YERİ VE ÜNVANI TALEBİ PUANI GİRİŞ

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 14/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARI (İNGİLİZCE) 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ YAZILI / MÜLAKAT SINAV LİSTESİ AD SOYAD ORTALAMA BÖLÜM MÜLAKAT DURUMU 1 ELİF YAYLA 83,426 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 2 AHMET CİHAN ÇAKMAK

Detaylı