Opel Corsa Sınırsız sürüş eğlencesi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Opel Corsa Sınırsız sürüş eğlencesi."

Transkript

1 Opel Corsa

2

3 Opel Corsa Sınırsız sürüş eğlencesi. Opel Corsa her zaman için sürmesi eğlenceli bir otomobil olmuştur. Şimdi yeni tasarımı, taze ve cıvıl cıvıl renkleri, yeni stili ve yeni model seçenekleriyle, gerçek eğlence herkesin beğenisine sunuluyor. Donanım Seviyeleri Renkler ve Döşemeler Jantlar Çevre Bilinci Motorlar ve Şanzımanlar Sürüş Dinamiği Güvenlik Konfor Bilgi ve Eğlence Aksesuarlar Opel Corsa OPC Bu kataloğun içindeki bilgiler basıldığı tarih için geçerlidir (09/11). Herhangi bir zamanda özellikler ve ekipman ile ilgili değişiklik yapma hakkına sahibiz. En son bilgiler için lütfen Opel bayinize danışınız.

4 İlk izlenim önemlidir. Opel Corsa, genç, taze ve enerjik olmanın canlı bir ifadesidir. Corsa, sizin kim olduğununuzu gösteren otomobildir.

5

6

7 Bu sizin hayatınız. Sürücü koltuğunda siz oturun. Açık fikirlisiniz, bağımsızsınız ve kontrolü ele geçirmeye hazırsınız. Opel Corsa yol boyunca yanınızda. Eğlence burada başlar.

8 İster üç kapı olsun, ister beş kapı, sizin sürüş eğlenceniz garanti. Opel Corsa yı harika yapan her şey, daha fazla rahatlık sağlayan beş kapılı bir versiyonla da sunuluyor.

9

10 Paylaşmak eğlenceli olabilir. Dışarıda vakit geçirmeyi seviyorsanız ve arkadaşlarınızla sık sık buluşuyorsanız, beş kapılı Opel Corsa tam size göre. İki ekstra kapı sayesinde arka kapılara ulaşmak daha kolaydır. O yüzden muhtemelen aracı sürerken hiçbir zaman yalnız olmayacaksınız.

11

12

13 Geleceğiniz parlak. Opel Corsa Color Edition. Keyifli ve neşeli bir ruh halini gizlemek imkânsızdır. O zaman siz de bunu Color Edition ile gösterin. Çarpıcı renk seçenekleri, simsiyah bir tavan ve opsiyonel siyah renkli alaşımlı jantlarla sunulan Color Edition la enerjinizi yansıtın.

14 Sınırsız eğlence. İnanılmaz çeşitlilik. Hepsi birbirinden çekici, pek çok model seçeneği ile sunulduğundan, mutlaka size uyan bir Opel Corsa bulacaksınız. Bu sayfalar karar vermenize yardımcı olacaktır.

15 Opel Corsa Essentia Sınırsız eğlencenin başlangıcı. Zengin standart donanım, yeni iç mekân tasarımıyla desteklenmiştir. Essentia Standart ekipmanlar arasında şunlar yer alır: Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon ABS Klima Uzaktan kumandalı merkezi kilit Ön koltuk sırtlarında cepler Yolcu tarafında makyaj aynalı güneşlik Üçlü Bilgi Ekranı Radyo CD MP3 çalar, 7 adet hoparlör ve aux-in girişi Müzik sistemi için direksiyondan kumanda Gövde renginde yan aynalar Elektrikli yan aynalar Mat krom görünümlü orta konsol Tam boy stepne 1 Fren destek sistemi Hıza duyarlı elektro-servo direksiyon (EPS) Çocuk kilidi (5 kapılı modellerde arka kapılarda) Elektrikli ön camlar Kapı içi cepleri Krom görünümlü iç kapı kolları Kontak anahtarında hafızaya alınan kişisel ayar fonksiyonları Arka cam sileceği Kapı içi çelik koruma barları 1 Tam boy stepne 1.3 DTE 95 hp ecoflex modellerle sunulmamaktadır. 15

16 Opel Corsa Enjoy Daha fazla renk seçeneği daha fazla kişiselleştirme ve daha fazla eğlence demektir. Yeni dekor üç farklı döşeme seçeneği ile sunulmaktadır. Standart Essentia özelliklerine ek olarak: 60/40 katlanabilir arka koltuk minderi Gövde rengi kapı kolları Isıtmalı yan aynalar Çift katlı fonksiyonel bagaj Deri kaplı direksiyon simidi Ön sis farları Yan hava yastıkları Yol bilgisayarı Hız sabitleyici (Cruise Control) Alçaltılmış şasi (sadece 1.3 DTE 95 hp motor ile birlikte) Start/Stop Sistemi (sadece 1.3 DTE 95 hp motor ile birlikte)

17 Enjoy 17

18

19 Color Edition Opel Corsa Color Edition Siyah renkli tavan, çarpıcı gövde renkleri, ekstra iç mekân özellikleri ve farklı döşeme seçenekleri ile eğlenceyi moda ile birleştiren gerçek bir stil ikonu. Standart Enjoy özelliklerine ilaveten: Alaşımlı spor pedallar Parlak siyah renkte tavan (Siyah gövde rengi seçilirse tavan ile gövde rengi aynı renk olmaktadır) Koyulaştırılmış arka camlar Koyu renkli stop lambaları Spor tasarımlı krom görünümlü egzoz borusu Gövde renkleri ile uyumlu havalandırma çıkışı çerçevesi 19 Resimlerde opsiyonel ekipman gösterilmektedir.

20 Royal Mavi Beyaz Fildişi Beyazı Alev Sarısı Magma Kırmızısı Gümüş Gri Teknik Gri Nehir Gri Pepperdust Kahverengi Henna Kırmızı Çimen Yeşili Su Mavisi Oryantal Mavi 1 Sadece Opel Corsa OPC ile sunulmaktadır. Siyah Arden Mavi 1

21 Color Edition. İçte ve dışta belirgin bir şekilde kendinden emin bir tarz. Seçenekler şunlardır: Renkler ve Döşemeler Model Color Edition Gövde Rengi Beyaz Alev Sarısı Magma Kırmızısı Oryantal Mavi Siyah Tavan Parlak Siyah Gövde Rengi Kumaş Twist, Sarı Dikişli Charcoal Twist, Kırmızı dikişli Charcoal Twist, Mavi dikişli Charcoal Havalandırma çıkış çerçeveleri Beyaz Alev Sarısı Magma kırmızısı Oryantal Mavi Direksiyon Simidi Deri Direksiyon Simidi Sarı Dikişli Deri Direksiyon Simidi = Mevcut = Mevcut değil

22 Essentia: Punch, Siyah. Orta konsol: Mat Krom. Enjoy: Reflection, Siyah. Orta konsol: Mat Krom. Enjoy: Reflection, Çelik Mavisi. Orta konsol: İnci Beyazı. Reflection, Tabasco Turuncu. Orta konsol: İnci Beyazı. Color Edition: Mavi, kırmızı ve sarı dikişli, siyah renkli Twist döşeme. Orta konsol: Japon Siyah Parlak Siyah.

23 Model Essentia Enjoy OPC OPC Nurburgring edt. Döşeme İsmi Punch Reflection Splice/Morrocana 2 Deri 3 Döşeme Renkleri Charcoal Siyah Charcoal Siyah Çelik Mavisi Tabasco Turuncu Gümüş/Charcoal Mavi/Charcoal Gümüş/Charcoal Opak gövde renkleri Royal Mavi Beyaz Renkler ve Döşemeler Fildişi Beyazı Alev Sarısı Metalik gövde rengi 1 Magma Kırmızısı Gümüş Gri Teknik Gri Nehir Gri Pepperdust Kahverengi Henna Kırmızı Çimen Yeşili Su Mavisi Oryantal Mavi Siyah Arden Mavi Orta Konsol Mat Krom İnci Beyazı Stealth Siyah Japon Siyah = Mevcut = Mevcut değil 1 Opsiyonel. 2 Suni Deri. 3 Sadece koltuğa temas noktaları deri dir. 21

24 Alaşımlı jant, 6 J x 15, 5 çift kollu tasarımı, 185/65 R 15 (QV5) lastikler. Enjoy 1.3 DTE 95 hp Start Stop modeli için standart. Alaşımlı jant, 6 J x 16, 7 çift kollu tasarımı, 195/55 R 16 (QV4) lastikler. Color Edition ve Enjoy için standart (1.3 DTE 95 hp Start Stop hariç). Essentia için opsiyonel. Alaşımlı jant, 7 J x 17, 5 çift kollu tasarımı, gümüş, 215/45 R 17 (QV3) lastikler. Color Edition için opsiyonel. Alaşımlı jant, 7 J x 17, 5 çift kollu tasarımı, çok parlak siyah, 215/45 R 17 lastikler. (QV3 ve 80P). Color Edition için opsiyonel. Alaşımlı jant, 7 J x 17, 5 çift kollu tasarımı, Beyaz, 215/45 R 17 (QV3 ve 40P) lastikler. Stripes Paketi ile birlikte Enjoy için opsiyonel. Alaşımlı jant, 7,5 J x 17, 5 kollu Y şeklinde OPC tasarımı, 225/35/ R 18 (PXJ) lastikler. OPC için standart.

25 Jantlar 23

26

27 Sınırsız sürüş keyfi. Sınırlı emisyonlar. Dünyayı paylaştığımız için onu koruma sorumluluğunu da paylaşıyoruz. Opel, yeni ve daha fazla enerji tasarrufu yapan otomobiller piyasaya sürüp mevcut modelleri sürekli geliştirmek ve sera gazlarının etkisini azaltmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Opel Corsa ecoflex, hem CO 2 emisyonlarını, hem de yakıt tüketimini azaltmayı amaçlayan gelişmiş, enerji tasarruflu otomobillerin yer aldığı ecoflex ailesine üyedir. Ayrıca daha temiz ve daha verimli alternatif enerji kaynakları kullanabilir hale geldiğinden, Opel menzil kaygısı olmadan kullanılabilecek, günlük sürüşe uygun, sıfır emisyon düzeyine sahip Avrupa pazarındaki ilk seri üretim elektrikli otomobil olan Ampera yı geliştirmektedir. Genişletilmiş Menzilli Elektrikli (E-REV) bir araç olan Opel Ampera, km arasında sadece akü ile çalışır ve 80 km den sonra elektrikli itiş gücü ünitesi desteğiyle menzili 500 km ya kadar çıkar. Opel, çevre dostu otomobiller üretmeye son derece önem verir ve bu doğrultuda üretim sırasındaki kirliliği büyük ölçüde azaltmaya ve Avrupa genelinde erişilebilir değişim noktaları oluşturmaya gayret etmektedir. Her otomobilin tüm aşamaları için geçerli olan bir çabadır bu.

28 Opel Corsa ecoflex. Bizler Opel de sürüş keyfi ne eğlencesinin yakıt tasarrufu ile birlikte sunulabileceğine inanıyoruz. Ve bunu kanıtlamak için de mühendislerimiz çok daha fazla yakıt tasarrufu sağlayan oldukça verimli bir araç geliştirdi. 1.3 CDTI ECOTEC motorlu Opel Corsa ecoflex, 70 kw (95 hp), 190 Nm tork ve yalnızca g/km seviyesinde CO 2 emisyonları ile keyifli bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Trafikte ya da kırmızı ışıkta araç durduğunda motorun Start/Stop Sistemi yakıt tüketimini keser ve sıfır emisyon sağlar. verimliliğin kusursuz örnekleridir. 1.3 CDTI (55 kw/75 hp) motordan standart Start/ Stop Sistemi ve sadece g/km.de CO 2 değerleri bulunan olağanüstü 1.3 CDTI (70 kw/95 hp) motor en iyi sürüş performansını sunar. Motor serisi. Opel Corsa nın Euro 5 benzinli motorlarında daha geniş tork dağılımı sağlamak ve mükemmel yakıt ekonomisiyle birlikte daha yüksek performans elde etmek için, çift kam mili, sürekli değişken valf zamanlaması ve daha bir çok gelişmiş teknoloji kullanılmıştır. 1.2 TWINPORT ECOTEC (63 kw/85 hp) motordan 154 kw li (210 hp) 1.6 Turbo ECOTEC motora kadar çeşitli motor gücü seçenekleri bulunur. Opel Corsa nın common rail dizel motorları, performansın, inceliğin ve de Start/Stop Sistemi. Hareketsiz haldeki bir araçta çalışan motor yakıt tüketir ve havaya CO 2 salar. Opel in Start/ Stop Sistemi araç hareketsiz haldeyken motoru otomatik olarak durdurur. Debriyaj kavraması sırasında motor hemen yeniden çalışmaya başlar. Vites göstergesi. Vites göstergesi gösterge grubunda kolayca görülebilir ve yakıttan mümkün olduğunca tasarruf etmek amacıyla vites değiştirmek için en ideal zamanın sinyalini verir. Easytronic. Etkili ve kullanması kolay olan Easytronic manuel şanzımanın avantajlarını otomatik şanzımanın kolaylığıyla birleştirir.

29 Yakıt Tüketimi 3 kapı (5 kapı) Motorlar Start/Stop ile birlikte ecoflex model Dizel Dizel Dizel 1.3 DTE ecoflex (70 kw/95 hp) 1.3 CDTI (55 kw/75 hp) 1.3 CDTI ECOTEC (55 kw/75 hp) Emisyon standartı Euro 5 Euro 4 Euro 5 Şanzıman MT-5 MT-5 MT-5 Şehir İçi 1 4,3 5,3 5,8 Şehir Dışı 1 3,2 3,6 3,9 Ortalama 1 3,6 4,2 4,6 Motorlar ve Şanzımanlar CO 2 Emisyonu g/km Yakıt Tüketimi 3 kapı (5 kapı) Benzin Benzin Benzin Benzin Motorlar 1.2 TWINPORT ECOTEC (63 kw/85 hp) 1.4 TWINPORT ECOTEC (74 kw/100 hp) V TURBO OPC (141 kw/192 hp) V TURBO OPC Nürburgring Edt. (154 kw/210 hp) Emisyon standartı Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Şanzıman MT-5/MTA-5 MT-5/AT-4 MT-6 MT-6 Şehir İçi 1 6,9/6,5 7,3/8,0 9,8 10,2 Şehir Dışı 1 4,4/4,2 4,8/5,0 5,9 6,1 Ortalama 1 5,3/5,1 5,7/6,1 7,3 7,6 CO 2 Emisyonu g/km 124/ / lt/100 km de 2008/692/EC ve lt/100 km de 2004/3/EC. MT-5/6 = 5-/6-ileri manuel şanzıman MTA-5 = 5-ileri easytronic şanzıman AT-4 = 4-ileri otomatik şanzıman Belirtilen tüm rakamlar, standart donanıma sahip AB modeliyle ilgilidir. 2008/692/EC tüzüğüne dayalı yakıt tüketimi hesaplanması, tüzükte belirtildiği gibi, aracın boş olduğu zamanki ağırlığını göz önüne almaktadır. Ek donanım, belirtilenden biraz daha fazla yakıt ve CO 2 tüketim rakamlarına yol açabilir. Ek olarak, aracın boş halindeki ağırlığı ile bazı durumlarda izin verilebilir dingil ağırlıkları kadar, aracın izin verilebilir toplam ağırlığını da artırabilir ve izin verilebilir çeki ağırlıklarını azaltabilir. Bu durum, aracın maksimum hızında bir azalmaya ve hızlanma zamanında bir artışa neden olabilir. Belirtilen sürüş performansı rakamlarına araç boş olduğunda (sürücüsüz) ve buna ek olarak 200 kilogramlık bir ağırlıkla ulaşılabilir. 27

30 Geliştirilmiş şasi. En önemli şasi aksamlarının tamamında yapılan çok sayıdaki iyileştirmeler, çevik bir sürüş sağlayan özelliklerden ödün vermeksizin Opel Corsa da gözle görünür biçimde daha iyi bir sürüş konforu elde edilmesini sağlamıştır. Spor şasi. Sportif bir sürücünün taleplerini karşılamak amacıyla araç yüksekliği, süspansiyon, amortisör ve direksiyon karakteristikleri yeniden ayarlanarak opsiyonel spor şasi ile yol tutuşu hassasiyeti ve çevik yapı daha da geliştirildi. ABS Fren Sistemi: Opel Corsa da, ABS sadece bir ABS olamanın çok ötesinde birçok ek güvenlik özelliğini içermektedir: Elektronik Fren Kuvveti Dağılımı (EBD). Aracın yüküne göre fren performansını optimize etmektedir. Virajda Fren kontrolü (CBC) Ön iç tekerleklerdeki fren basıncını düşürerek, virajlarda frenleme sırasında dengeyi arttırmaktadır. Düz Hat Denge Kontrolü (SLS) Düz bir hat üzerinde giderken yapılan ani frenlerde, ilgili tekerleklerin fren basıncını düşürerek dengesizlik eğilimini saptamakta ve gidermektedir. Elektronik Stabilite Programı (ESP Plus ). Opel Corsa, Çekiş Kontrolünü (TC Plus ) ve Geliştirilmiş Manevra Kontrolünü (EUC) kapsayan ESP Plus ile üst seviyeye çıkarılmıştır. EUC, standart ESP sistemine ilave olarak manevra kabiliyetini artırılmış. ESP müdahalesi olması durumunda daha etkili bir stabilizasyon için dört tekerleğe ayrı fren basıncı uygulanır. Ani kaçınma manevraları gibi sert manevralarda bile ESP Plus aracın genel kontrolünü korumak için harekete geçer. Deneyimli sürücüler için ESP Plus (yalnızca 1.6 Turbo motor ile) devre dışı bırakılabilir.

31 Sürüş Dinamiği 29

32

33 Sürüşe Duyarlı Halojen Ön Farlar (AFL). AFL gece sürüşlerinde aktif güvenliği artırarak son derece güvenli ve rahat bir sürüş sunmaktadır. Güvenlik Euro NCAP. Opel Corsa, üstün güvenlik performansı için en yüksek puan olan 5 yıldız ile ödüllendirildi. Statik Kavşak Aydınlatması. Yanlara doğru daha geniş görüş sağlayabilmek için, ışığı 90 derece sola veya sağa düşürür. Dinamik Viraj Aydınlatması. Direksiyon açısı ve hızına göre devreye giren farlar, virajda 15 dereceye kadar dönme özelliğine sahiptir. Hava Yastığı Sistemi. Opel Corsa da ön ve yan hava yastıkları bulunur. Perde hava yastıkları opsiyonel olarak sunulur. Sürüşe Duyarlı Fren Lambası. 30 km/ saatin üzerindeki hızlarda ABS müdahalesi olduğunda arkadan gelen araçları uyarmak için yanık durumdaki fren lambaları saniyede beş kez yanıp söner. 31

34 Hayat yaşamak içindir. İşte Opel Corsa da tam olarak bunun için size yardımcı olacak. Hız sabitleyici, yüksek hız ikazı, yağmur sensörü, ışığa duyarlı otomatik yanan ön farlar ve çok daha fazlası gibi sürücü yardımları ile bunu mümkün kılıyor. FlexFix entegre bisiklet taşıyıcı sistemi. Her zaman araçta bulunan bu yenilikçi özellik, kullanılmadığı zamanlarda arka tamponda görünmeyecek şekilde gizlenir. Açıldığında ise alçak yüksekliği sayesinde iki adet bisiklet kolayca yerleştirilebilir. Çift katlı fonksiyonel bagaj. İki seviyede ayarlanabilen, sabitlenebilen taban, bagajın yatay olarak ikiye ayrılabilmesini sağlar. Akıllı bagaj rafı. Daha büyük yüklerin taşınabilmesi için arka bagaj rafı çıkarılabilir. Sonra da arka koltuk arkalıklarının arkasına düzgünce yerleştirilebilir.

35 Akıllı Çözümler 33

36

37 Panoramik Cam Tavan. Ekstra geniş, elektrikli açılır tavan sayesinde aydınlık bir açık hava hissi yaratılır. Entegre rüzgâr deflektörü ve iki odalı ses yalıtımı bulunan akıllıca tasarlanmış aerodinamik özellikler. Elektronik Klima Kontrolü (ECC). Patenti alınmış olan tahmine dayalı/uyarlamalı bir kontrol stratejisi kullanan bu benzersiz Opel sistemi, dışarıdaki hava nasıl olursa olsun aracın içinde sabit bir hava sıcaklığı olmasını sağlar. Kişisel ayarlar Grafik Bilgi Ekranındaki (GID) menü rehberinden yapılır. Bluetooth ve Sesli Kumanda özelliklerine sahip Mobil Telefon Portalı. Tüm önemli telefon fonksiyonları direksiyon simidindeki kumandalar, bilgi-eğlence panosu kumandaları veya sesli komutlar aracılığıyla kontrol edilebilir. Gösterge tablosunda (GID) çalışma durumu otomatik olarak gösterilir ve gelen aramalar sırasında CD/radyonun sesi kendiliğinden sessize geçer. Radyasyona maruz kalmaması amacıyla harici antene olan bağlantı korunur. Diğer bir artı yanı: Yuvaya mobil telefon konduğunda otomatik olarak şarj etmeye başlar. CD 30 MP3. MP3 oynatıcılı stereo CD radyo. AUX stereo girişi, 4 x 9 istasyonları için ön seçim, 4 x 20 W, 7 hoparlör. Mobil Telefon Portalı veya Elektronik Klima Kontrolü bulunuyorsa Üçlü Bilgi Ekranı veya Grafik Bilgi Ekranı vasıtasıyla görüntüleme. Konfor ve Eğlence Sistemleri 35

38 Resimdeki opsiyonel özellik Türkiye de sunulmamaktadır.

39 Hepimiz biraz yardıma ihtiyaç duyabiliriz! Hayattan daha fazla zevk almanızı sağlayan pratik çözümler. Opel Corsa otomobiline mükemmel uyacak şekilde tasarlanıp üretilmiştir. Aksesuarlar Zemin döşemeleri, velur. Kömür rengi velur halı döşemeleri araçtaki kalite hissini arttıran 4 lü bir set halinde sunulur. Mavi, kırmızı, gümüş veya kömür rengi dikişli kenarları ve CORSA logosu vardır. Sert kargo döşemesi. Opel Corsa için özel olarak hazırlanan sert kargo döşemesi aracın içini kirli ve ıslak nesnelere karşı korur. Thule tavan kutusu Ocean adet seçenek bulunmaktadır. Ebatlar x 800 x 400 mm ile x 940 x 400 mm arasında değişir. Tavan taşıyıcısının monte edilmesi gerekir. Sökülebilir çekme kancası. Opel Corsa otomobilinize düzgün ve sorunsuz bir şekilde uyar ve motorun büyüklüğüne bağlı olarak kg a kadar ağırlık çekmenizi sağlar. 37

40

41 Opel Corsa OPC. Sürüşten fazlasıyla keyif almak bir lüks değildir. Bir gerekliliktir. Sadece görünüm önemli değildir. Sesten daha fazlasıdır. Verdiği histir önemli olan. Hassas gaz kelebeği tepkisine sahip ve aşırı beslemenin kısa patlamaları için 230 Nm lik oldukça etkileyici torku 260 Nm seviyesine çıkaran 141 kw (192 hp) güç üreten yüksek performanslı 1.6 Turbo ECOTEC motordur. Etkileyici hızlanma: 7,2 saniyede 0 dan100 km/s e ve 6,7 saniyede 80 den120 km/s e çıkar. Azami hızı225 km/s Nürburgring pistinde ayarlanan şasisi ve de göz alıcı Teknik Gri OPC çap ölçerler ve değiştirilebilir ESP Plus ile beraber 16 hava kanatçıklı diskler mevcuttur. Yalnızca performans açısından değil, ses bakımından orta üçgen egzozda bile ayar yapılmıştır. Opel Corsa OPC Opel Corsa OPC: Yakıt tüketimi; sehir içi 9,8 lt/100 km, şehir dışı 5,9 lt/100 km, ortalama 7,3 lt/100 km. Ortalama CO 2 emisyonu 172 g/km. (lt/100km de 2008/692/EC) 39

42

43 Sürüşten keyif almak sizin için önemliyse olmanız gereken yer burası. Vücudu saran Recaro spor koltukta oturmak. Ellerinizin arasında özel OPC direksiyonu. Yola çıkmaya hazır. Opel Corsa OPC Splice 1, Mavi/Morrocana 2, Kömür rengi Deri 3, Kömür rengi 41 1 Gümüş döşeme ile. 2 Suni Deri. 3 Deri Döşeme: Koltuk ile temas noktaları deridir.

44 Opel Corsa otomobilinizle hayatı kucaklamak arabaların ve sürüşün de ötesinde bir şeydir. Şu adreste herkes için her zevke uygun kaliteli ürünler bulacaksınız

45 Opel Servisi. Opel de kalite üstün mühendislik eseri otomobillerin çok ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Kapsamlı servis programımızla müşterilerimize, otomobillerini satın aldıktan sonra da yüksek kalite standartlarımızı sürdürmeyi garanti etmekteyiz. Yeni araç garantisi. 2-yıllık yeni araç garantisi. Bu garanti, ilk tescil tarihinden veya bayi tarafından müşteriye teslim edildiği tarihten (hangi tarih önce geliyorsa) itibaren ve herhangi bir kilometre sınırlaması olmaksızın 24 ay süreyle tüm yeni Opel otomobillerine uygulanmaktadır. Yedek parça ve aksesuar servisi. Opel yedek parçalarını ve aksesuarlarını, aracınızı daha konforlu hale getirecek ya da bireysel gereksinimlerinizi karşılayarak uzman önerilerini sağlayacak olan yetkili Opel Bayilerinde bulabilirsiniz. Paslanmaya karşı 12-yıllık garanti! Opel size, aracınızın servis gereksinimlerini yerine getirmeniz ve servis kitapçığında belirtilen tüm bakımları yaptırmanız koşuluyla, paslanmaya karşı uzun vadeli güvenilir bir garanti sunmaktadır. İnternet te Opel. OpelAcil bilgi mi gerekli? Tüm Opel otomobilleri, servisleri ve aksesuarları konusunda kapsamlı bilgileri adresinde bulabilirsiniz. Bağlanın ve Opel haberleri ile ürün güncellemelerini izleyin. Bilgiler yayımlandıkları tarihler için geçerlidir. Muhtemel model değişiklikleri için Opel bayiinize başvurun. Tüm veriler sadece sizi bilgilendirmeye yöneliktir ve bilgilerin doğruluğu konusunda sorumlu tutulamayız. Basılı renkler gerçek renklerden farklılık gösterebilir. Gösterilen opsiyonel donanım ayrıca fiyatlandırmaya tabidir. Sipariş sırasında, istediğiniz modelin stok durumu için Opel bayiinizi arayınız. General Motors Güneydoğu Avrupa Ltd. Çevre dostu klorsuz kağıda basılmıştır. Eylül 2011 TR/MY12.0

46

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Opel Astra Sedan ı keşfedin...

Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra Sedan Opel Astra Sedan ı keşfedin... Opel Astra nın tüm dinamik özelliklerinin zarif 4 kapılı bir Sedan da birleştiğini düşünün. Üstelik 60 : 40 katlanabilir arka koltukları ve geniş 490 litrelik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

C mon! Ne için bekliyorsunuz?

C mon! Ne için bekliyorsunuz? Opel Corsa Motorlar ve Şanzımanlar 15 Sürüş Dinamiği 17 C mon! Ne için bekliyorsunuz? Güvenlik Konfor Akıllı Çözümler 18 20 23 Eğlenceyi sürüş keyfine çevirin. Opel Corsa nın mükemmel görünüşü heyecan

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 37.666 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 46.318 40.418

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 36.856 Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport Easytronic

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 44.566 36.356 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 47.318 39.049

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın.

Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Opel Insignia OPC Opel Insignia OPC. Kendinizi kısıtlamayın. Bu kataloğun içeriği baskı tarihi itibariyle doğrudur (05/11). Opel, istediği zaman özellikleri ve donanımı değiştirme hakkını saklı tutar.

Detaylı

Opel Meriva. Opel Servisi. www.opel.com.tr

Opel Meriva. Opel Servisi. www.opel.com.tr Opel Servisi. Opel de kalite üstün mühendislik eseri otomobillerin çok ötesinde bir anlam ifade etmektedir. Kapsamlı servis programımızla müşterilerimize, otomobillerini satın aldıktan sonra da yüksek

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA.

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. NISSAN MICRA KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. O artık daha göz alıcı ve daha teknolojik. Stil sahibi arka spoyleri, sportif ön ızgarası ve benzersiz tasarımıyla Nissan Micra, keyif kaynağınız

Detaylı

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER

P - O nıssan MıCRa ECO-POWER nıssan MICRA 2 ŞEHRİN ANAHTARI SİZİN OLSUN! NISSAN MICRA, EŞSİZ TASARIMI VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİSİYLE ARADIĞINIZ ŞEHİR OTOMOBİLİ Her yere rahatça park etmenizi sağlayan kompakt boyutu, kesintisiz sürüş

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin )

Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 88.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 96.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 79.400 Corsa

Detaylı

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Corsa Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 95.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 102.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 90.900 Corsa 1.4

Detaylı

NISSAN JUKE NISMO; ŞEHRIN EN GÜÇLÜ HAYLAZI O!

NISSAN JUKE NISMO; ŞEHRIN EN GÜÇLÜ HAYLAZI O! NISSAN JUKE İşte, karşınızda yepyeni bir tasarım ve performans anlayışıyla hayat bulan Nissan Juke Nismo! Yüksek gücünü her an hissettirecek, özel tasarımıyla sizi farklı kılacak Nissan mucizesi. NISSAN

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 69.900 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 79.400 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 85.900 Corsa

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 74.400 Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000

Teknoloji Paketi Enjoy Kış Paketi Enjoy & Black Edition Panoramik Sunroof Enjoy & Black Edition 8.000 CORSA Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 86.900 Corsa Design 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 91.400 Corsa Enjoy 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin ) 77.900 Corsa

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 70 HP 14" Çelik Jant Essentia 47.325 41.200 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman 14" Kapak Jant Essentia 52.418 46.500 & Stop Essentia

Detaylı

2013 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2013 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2013 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 39.326 34.328 Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport Easytronic

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Çelik Jant Essentia 47.325 40.398 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2015 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Yeni Corsa 5 Kapı Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 70 HP 14" Çelik Jant Essentia 47.325 40.398 Yeni Corsa 5 Kapı 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı