İSTANBUL PORTALI. Sayfa 1. 1 Ziyaretçi sayısı ve yayınlanan sayfa sayısı sıralamasında.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTANBUL PORTALI. Sayfa 1. 1 Ziyaretçi sayısı ve yayınlanan sayfa sayısı sıralamasında."

Transkript

1 Sayfa 1 T.C. İstanbul Valiliği web sitesi ilk olarak internetin ülkemize gelişinin dördüncü yılı olan 1997 de Özel Kalem Personeli tarafından sağlanan İstanbul Valisi, Vali Yardımcıları, Yayınlar, Tebliğler, Tarihçe, Eski İstanbul Valileri ve kurumun iletişim bilgilerini kapsayan içeriğin gönüllü özel bir firma tarafından tasarlanarak yayınlanması ile bilgilendirme hizmeti vermiştir. İstanbul Valiliği Bilgi İşlem Merkezi nin tarihinde kurulması ile web sayfaları Bilgi İşlem Merkezi personeli tarafından güncellenmeye başlanmış, Nisan 2001 de başlatılan e-posta ile ihbar ve şikayet kabulü uygulaması kısa sürede artan talep ve Vatandaşın uygulamadan memnuniyetini bildiren geri beslemelerle başarı sağlamıştır. İstanbul Portalı tarihinde yayına geçmiş ve bugüne kadar elektronik ortamda kaliteli ve dinamik bir site olma yolunda emin adımlarla ilerlemiştir. Türkiye nin 1 numaralı 1 Valilik Sitesi olma hedefine ulaşmış, güncelliği ve hızı ile benzerlerine örnek olmuştur. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri nde 2005 yılında İstanbul Valiliği, İstanbul Portalı Projesi ile e-iletişim kategorisinde ödüle layık bulunmuştur. İstanbul Portalı, internet ortamında İstanbulluların güncel, doğru bilgiye hızlı bir şekilde erişimini sağlar. İstanbul Portalı, internet üzerinden kurumların sunduğu e-devlet uygulamalarına kolay erişim sağlayarak İstanbulluların yaşamını kolaylaştırır 2. Onlarca kurumun veri girişi yaptığı İstanbul Portalı, bilginin kaynağından sisteme doğrudan iletilmesini sağlayan bir yapı sunduğu için kurumlara ait bilgiler günceldir. İstanbul Portalı, Valilik siteleri içinde portal kavramını barındıran ilk sitedir 3. Kişiselleştirilebilir sayfaları ve Galeri İstanbul alt sitesi ile diğer kamu sitelerinden bir adım önde modern bir çehreye sahiptir. Sürekli artan sayfalara erişimi hızlandırmak için gelişmiş arama motoru tasarlanmıştır. Arama motoru hizmeti İstanbul Portalının tüm alt alanları yanı sıra Kaymakamlık siteleri, İlçe belediyeleri ve daha birçok kamu sitelerini tarayarak kamu sitelerini kapsayan özel arama yapabilme imkanı sağlar. 1 Ziyaretçi sayısı ve yayınlanan sayfa sayısı sıralamasında. 2 Tüm kamu kurumlarının internetten sunduğu hizmetler bir bölümde güncel bağlantılar ile toplanmıştır. 3 Yayına geçiş tarihi olan 2003 yılı itibarı ile.

2 Sayfa 2 Portal Teknik Özellikleri: İstanbul Portalı avuç içi ya da el bilgisayarlarıyla ve WML destekli cep telefonlarıyla adresinden ziyaret edilebilmektedir 4. Bağlantıyı sağlayan cihazın türü portal tarafından algılanmakta ve uygun portal sürümü görüntülenmektedir. Bilgi Edinme: İstanbul Portalı hizmetlerinden biri olan bilgi edinme İstanbul da yaşayan vatandaşların ihtiyaç duyabilecekleri her konuda bilgilendirmeyi amaçlanmaktadır. Bilgi edinmeye gelen talepler en fazla 20 gün içinde ilgili birimlerce cevaplandırılmaktadır sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince bugüne kadar binlerce Vatandaşa İstanbul Portalı vasıtası ile bilgi verilmiştir. Telefon Rehberi: Halk Kılavuzu: İstanbul Portalının hizmetlerinden biri olan Halk Kılavuzu İstanbul da yaşayan vatandaşların ihtiyaç duyabileceği, kamu kurumlarında gerçekleştirilmekte olan iş ve işlemler için başvuru koşulları, gerekli belgeler, müracaat şekli gibi gerekli bilgileri vermektedir. Halk Kılavuzu bölümünde 43 kuruma ait 548 işleme yönelik, gereken belgeler, form örnekleri, başvuru yeri, koşul ve şekilleri bulunmaktadır. İstanbul Portalının hizmetlerinden biri olan Telefon Rehberi nde İstanbul İlinde bulunan tüm kamu kurumlarının telefon, faks, adres vb. iletişim bilgilerini yayınlamaktadır. Telefon Rehberinde binlerce güncel kayıt bulunmaktadır. İl Yatırımları: İstanbul Portalının hizmetlerinden biri olan İl Yatırımları İstanbul İli içinde kurumlarca gerçekleştirilen projelerin yeri, yatırımın adı, yatırımcı kuruluş, yatırımın amacı, başlama bitiş tarihi, yatırımın amacı, toplam proje bedeli, geçmiş dönem harcamaları gibi yatırımlar hakkında detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir. İstanbul daki 48 kurumun yaptığı toplam 1763 yatırım hakkında en güncel sayısal ve görsel bilgiler bulunmaktadır. 4 İstanbul Portalına mobil internet erişimli cihazlar ile 2004 yılından beri erişilebilmektedir.

3 Sayfa 3 A dan Z ye Kurumlar: İstanbul Portalının hizmetlerinden biri olan A dan Z ye Kurumlar Türkiye deki ve İlimizdeki tüm kurumların internet sayfalarına erişim ve organizasyon yapısını gösteren şemalar bulunmaktadır e-vatandaş: Tüm kamu kurumlarının internet ortamında sundukları hizmetlere hızlı, güncel ve kolay ulaşımını sağlamayı amaçlayan bölümde, sosyal güvenlik hizmetleri, belediye hizmetleri, telekom hizmetleri, yüksek öğretim kurumu vb. bir çok kuruluşun hizmetlerine ulaşmak mümkündür. Sayılarla İstanbul: İstanbul un tarihçesi, coğrafi fiziki bilgileri, idari yapısı ve nüfusu, iş yeri ve işçi sayıları, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, orman alanları, kültürel kurumlar, ildeki konaklama tesisleri, İstanbul su kaynakları bunlar ve buna benzer konular hakkındaki ilginç rakamlara ulaşmak için sayılarla İstanbul u gezmelisiniz. İstanbul a ait bazılarını başka yerde bulamayacağınız rakamlar, konu başlıkları, çok sayıda tablo ve grafik ile zenginleştirilmiş bir şekilde kullanıcıya sunulmuştur. Şehr-i İstanbul: Valilik tarafından üç ayda bir çıkartılan ve İstanbul dan haberler, kültür sanat haberleri, İstanbul daki mekanlar gibi konulara yer verilen Şehr-i İstanbul dergisine elektronik ortamdan da erişmek ve dergiyi pdf olarak indirmek mümkündür.

4 Sayfa 4 İhale İlanları: İstanbul Portalının hizmetlerinden biri olan İhale İlanları 5 İstanbul İlinde kamu kurumlarının gerçekleştirmekte olduğu tüm ihaleleri ve gerçekleştirilen ihalelere ait sonuçlar yayınlanmaktadır. Kamu Kurumlarında gerçekleştirilen ihaleleri görmek için İhale İlanları bölümünü gezmelisiniz. İhaleler İstanbul Portalı nda sektörel olarak sorgulanabiliyor. İstanbul Portalı nda yayınlanan İhaleler üyelere gönderilmektedir. İhale ilanları bölümde ihale arşivine girip daha önce olmuş ihalelere ve sonuçlarına da bakabilirsiniz. İhale sonuçları gösterilerek ihalelere şeffaflık getirmiştir. Vilayet Konağı: Vilayet Konağı sayfaların da İstanbul Valiliği hakkında her türlü bilgiye ulaşmak mümkündür. İstanbul Valisi, Hizmet birimleri, İstanbul Valiliği nde görevli Vali yardımcıları ve sorumlulukları altında hangi kurumların bulunduğunu, Valilik tebliğleri, Valilik projeleri ve Valilik yayınları gibi bilgilere ulaşmak mümkündür. 5 İhale İlanları hizmeti KİK (Kamu İhale Kurumu) internet üzerinden bu hizmeti vermesinden önce, 2003 yılında hizmete girmiştir.

5 ETKİNLİK İSTANBUL Sayfa 5 İstanbul Valiliği'nin resmi sitesi "İstanbul Portalı"nın bir alt sitesi olan, tasarımı ve yayını İstanbul Valiliği Bilgi İşlem Merkezi tarafından yapılan Etkinlik İstanbul, 2006 yılında, etkinlik.istanbul.gov.tr adresinde, İstanbul'un en kapsamlı etkinlik rehberi olma amacı ile yayın hayatına başlamıştır. İstanbul'a yakışır modern çizgisi ve güncelliği ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Dünyanın 2010 Kültür Başkenti olan, yüzyıllarca sanatla ve tarihle anılan, sanatı ve sanatseverleri her yıl onlarca festival ve sanatsal etkinlikle bir araya getiren, İstanbul'a yakışan bir etkinlik alanıdır. Bu kapsamda yaptığı çalışmalar, ortaya koyduğu değerlerle dikkatleri çekerek, tiyatro ve tiyatro sanatçıları için karşılıksız hizmetler geliştirerek, çeşitli olanaklar yaratıp, değerler üretmesi nedeniyle 2007 yılında VII. si kutlanan Lions Tiyatro Ödülleri kapsamında Özel Ödül e layık görülmüştür. İstanbullular başta olmak üzere tüm Türkiye'ye en güncel, en hızlı ve en kapsamlı biçimde haber veren etkinlik İstanbul, kullanıcı dostu yapısıyla da kolaylıkla içeriklere ulaşılmasını sağlamaktadır. Etkinlik İstanbul a tüm internet erişimi olan mobil cihazlardan da erişilebilmektedir. İnternet teknolojilerinin getirdiği yenilikleri renkli ve hareketli görselleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmış, gün geçtikçe yenilenen tasarımı ile İstanbul'un rengarenk kültürel ve sosyal zenginliğini yansıtmaktadır.

6 GALERİ İSTANBUL Sayfa 6 İstanbul Valiliği'nin resmi sitesi "İstanbul Portalı"nın bir alt sitesi olan, tasarımı ve yayını İstanbul Valiliği Bilgi İşlem Merkezi tarafından yapılan Galeri İstanbul, 2004 yılında, galeri.istanbul.gov.tr adresinde yayın hayatına başlamış olup, 2008 yılında güncellenen arayüzü ve eklenen yeni özellikleriyle yayın hayatına devam etmektedir. Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katılımıyla İstanbul un dört bir yanında çekilen on binlerce İstanbul fotoğrafının paylaşım adresi Galeri İstanbul, ziyaretçilerimizin yoğun ilgisi dikkate alınarak yeniden tasarlandı ve geliştirme safhasının ilk etabı kısa süre önce yayına başladı. Ziyaretçilerimizin katılımıyla İstanbul fotoğraflarının oluşturduğu Galeri İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul un bilinen ve bilinmeyen güzelliklerini fotoğraflayan kullanıcılarımızın her gün onlarca fotoğrafı eklediği ve büyük bir İstanbul fotoğrafları arşivinin oluşturulduğu rengârenk bir alandır. Hali hazırda i aşan fotoğraf sayısıyla benzerleriyle yarışmakta olan Galeri İstanbul kayıtlı kullanıcı sayısını İstanbul Portalı ile uyumlu olarak günden güne arttırmaktadır. Galeri İstanbul da i aşan fotoğrafın her biri ilgili kategorilere tasnif edilerek yayınlanmaktadır. Şu anda mevcut 9 ayrı ana kategori ve buna bağlı 88 alt kategorisi ile Galeri İstanbul ziyaretçilerinin istediği alandaki fotoğraflara kolayca ulaşabilmesini sağlamaktadır. Deniz ve İstanbul, Gün Batımı ve Gün Doğumu, İstanbul Boğazı, İstanbul Sahilleri, İstanbul da kuşlar, Yaşam, Korular ve Ormanlar, Saraylar, Kuleler çok sevilen alanlardan bazılarıdır. Galeri İstanbul da fotoğraf arama bölümü, görülmek istenilen fotoğrafçı, konum veya açıklama bilgilerinden daha hızlı sonuç veya sonuç kümesinin elde edilmesini sağlar. Beykoz, Topkapı Sarayı, Kız Kulesi, Martı gibi standart arama sonuçların yanı sıra, zamanla ziyaretçimizin arama deneyiminin artmasıyla daha net sonuç kümesini elde etmesine de imkân verir, örneğin bir fotoğrafçının yalnızca belirli bir bölgede çektiği fotoğrafları veya Gülhane Parkında çekilmiş lale fotoğraflarını görmek istemesi gibi. Galeri İstanbul kullanıcılarıyla var olan, gelişen ve geliştirilmekte olan bir alandır. Eklenen her fotoğraf galeriyi güçlendirmekte ve sürekli artan ziyaretçi sayısıyla canlılığını korumaktadır. Galeri İstanbul da erişilebilirlik özelliği sürekli iyileştirilmektedir. Kullanılabilirlik testlerinin geçmesinin ardından yeni eklenecek özelliklerle kullanıcı ve ziyaretçilerimizin memnuniyetinin arttırılması, Galeri İstanbul un profesyonel ve amatörlerin sanatsal, belgesel veya sıradan İstanbul konulu fotoğrafların en iyi şekilde değerlendirildiği, Türkçeyi en iyi kullanan adres olması hedefindedir.

7 HARİKA İSTANBUL Sayfa 7 İstanbul Valiliği'nin resmi sitesi "İstanbul Portalı"nın bir alt sitesi olan, tasarımı ve yayını İstanbul Valiliği Bilgi İşlem Merkezi tarafından yapılan Harika İstanbul, 2004 yılında yayın hayatına başlamıştır yılından itibaren, harika.istanbul.gov.tr adresinde yayınlanmaya devam eden Harika İstanbul 2008 yılında, güncellenen arayüzü ve eklenen yeni özellikleriyle yayın hayatına devam etmektedir. Harika İstanbul 2 dilde yayın yapan, içeriği sürekli geliştirilen bir alandır. İstanbul u merak edenlere İngilizce ve Türkçe merhaba dediğimiz sayfalarımızdır. HARİKA İSTANBUL, İstanbul u Tanıyalım, Harika İstanbul, Çağlar Boyu İstanbul Eserleri, İlçeleri ve Doğal Güzellikleri, İstanbul u Yaşamak, Otel Rehberi, Mekanlar, Alışveriş Merkezleri vb. gibi bölümlerden oluşmaktadır. İstanbul u Tanıyalım bölümünde İstanbul un Tarihçesi, Kuşbakışı İstanbul, 2000 Yıllarında İstanbul, İstanbul un İklimi gibi bilgilere yer verilmiştir. Harika İstanbul, İstanbul un tarihi mekanları ve ziyaret saatleri hakkında açıklayıcı bilgilere yer verilen bölümdür. İstanbul u Yaşamak, bölümünde İstanbul da ki bazı mekanların, tanıtıcı bilgilerine, yer verilmiştir. İstanbul un eski ve yeni fotoğrafları ve İstanbul a dair yazılmış şiirleri de yine bu bölümde bulmanız mümkündür. İstanbul da bulunan mekanlara, otellere ve alışveriş merkezlerine ait adres, telefon, faks, web sitesi, harita vb. bilgilere ulaşılabilmektedir. İstanbul u tanımak için bir ömür bile yetmez ama İstanbul da yaşıyorsanız ya da bu kente dışarıdan geldiyseniz mutlaka görmeniz ve yapmadan dönmemeniz gerekenleri ertelemeyin. Hiçbir şey yapamıyorsanız en azından HARİKA İSTANBUL sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

BORNOVA BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU

BORNOVA BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU BORNOVA BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU Sayın Olgun ATİLA, Bornova Belediye Başkanı Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını değerlendiren bir sertifikadır.

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

BELEDİYE GÖRÜNÜRLÜK RAPORU. Sayın Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı

BELEDİYE GÖRÜNÜRLÜK RAPORU. Sayın Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını değerlendiren bir sertifikadır.

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ. AKILLI FİYAT ARAMA MOTORU TiLQi.NET

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ. AKILLI FİYAT ARAMA MOTORU TiLQi.NET İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ AKILLI FİYAT ARAMA MOTORU TiLQi.NET Bitirme Ödevi Kadir Kemal Dursun 040000643 Hakan Demirtaş 040000684 Bölüm : Bilgisayar Mühendisliği Anabilim

Detaylı

Belediye Mobil Uygulama

Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulaması ile vatandaşlar belediye hakkındaki gerekli bilgi, haber ve etkinlikleri buradan öğrenebilir, işlemlerini mobil uygulama üzerinden

Detaylı

Proje kapsamında Arazi İzleme Sisteminin bir bütün olarak sunulması için bir portal yapısı hazırlanmıştır. Arazi İzleme Sistemi;

Proje kapsamında Arazi İzleme Sisteminin bir bütün olarak sunulması için bir portal yapısı hazırlanmıştır. Arazi İzleme Sistemi; Arazi İzleme CORINE WEB Portal Projesi Kurum adı : T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Proje durumu : Tamamlandı. Uygulama adresleri: http://aris.cob.gov.tr http://aris.cob.gov.tr/csa/ http://aris.cob.gov.tr/csa/

Detaylı

SEYHAN BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU

SEYHAN BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU SEYHAN BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını değerlendiren bir sertifikadır.

Detaylı

EDREMİT BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU

EDREMİT BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU EDREMİT BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını değerlendiren bir sertifikadır.

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

Sahil Güvenlik. Komutanlığı. Sahil Güvenlik. Mobil Uygulaması

Sahil Güvenlik. Komutanlığı. Sahil Güvenlik. Mobil Uygulaması Sahil Güvenlik Komutanlığı Mobil Uygulaması Sahil Güvenlik Komutanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığının görev etkinliğinin artırılması kapsamında geliştirilen mobil uygulama sayesinde mavi vatan denizlerimizde

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

Esra G. Kaygısız Gaziantep Üniversitesi kaygisiz@gantep.edu.tr

Esra G. Kaygısız Gaziantep Üniversitesi kaygisiz@gantep.edu.tr Kamu Kurumlarıİnternet Siteleri Standartlarına göre: Millî Eğitim Bakanlığı, Millî Kütüphane, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği İnternet Sitelerinin Bilgi Sunma Etkinliklerinin Turkiye. gov.tr

Detaylı

E-Belediye Uygulaması Nedir?

E-Belediye Uygulaması Nedir? E-Belediye Uygulaması Nedir? E-Belediye uygulaması, teknoloji tabanlı kentsel yönetim sürecinin en önemli uygulamalarından bir tanesidir. Cep telefonlarına veya tabletlere yüklenen uygulama sayesinde kullanılan

Detaylı

Seyhan Havzası Küresel İklim Değişikliği Etkileri İzlenmesi Sistemi WEB Tabanlı CBS Projesi

Seyhan Havzası Küresel İklim Değişikliği Etkileri İzlenmesi Sistemi WEB Tabanlı CBS Projesi Seyhan Havzası Küresel İklim Değişikliği Etkileri İzlenmesi Sistemi WEB Tabanlı CBS Projesi Kurum Adı : Adana Valiliği Proje Durumu : Tamamlandı. Uygulama adresleri: http://iklimcbs.cevreorman.gov.tr/

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Stratejik Amaç : SH. Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde İyileştirmelerde Bulunmak... Yeni yönetim bilgi sistemini devreye almak ANKARA TİCARET BORSASI 204 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI..2. Web sitesinin

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Türkiye ve Avrupa ülkelerinde bulunan eğitim ve istihdam fırsatlarına ulaşmak için sisteme üye olarak kayıt yaptırmanız gerekir. Nasıl Üye Olurum? Ø Sayfamızın

Detaylı

T.C. ORDU VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 54490809-481-E.252344 08.01.2016 Konu : Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği Görevi Düzenlemesi

T.C. ORDU VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 54490809-481-E.252344 08.01.2016 Konu : Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği Görevi Düzenlemesi T.C. ORDU VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 54490809-481-E.252344 08.01.2016 Konu : Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği Görevi Düzenlemesi... KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi

Detaylı

FİYAT TEKLİFİDİR. Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

FİYAT TEKLİFİDİR. Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. 03 Kasım 2012 FİYAT TEKLİFİDİR Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Her türlü soru ya da sorunda iletişim içerisinde kalmak dileğiyle;

Detaylı

EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ

EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ YUNUS AYDIN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ HAZİRAN 2017 EĞİTİMİN DİJİTALLEŞMESİ YEĞİTEK (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) Millî Eğitim Bakanlığının, eğitimde teknoloji

Detaylı

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Ömer BİLGİN Çavdarhisar Kaymakamı 2011 AIZANOI Binlerce yıl öncesine dayanan tarihi, eşsiz mimari eserleri, dünyanın pek çok ilklerini

Detaylı

Proje Dosyası. Bilgi-Bedava Nokta Net. İnternet Yayıncılığı İnternet Medya Sitesi

Proje Dosyası. Bilgi-Bedava Nokta Net. İnternet Yayıncılığı İnternet Medya Sitesi Proje Dosyası Bilgi-Bedava Nokta Net İnternet Yayıncılığı İnternet Medya Sitesi Hazırlayan Ejaz Kadry Gazetecilik Bölümü İletişim Fakültesi Erciyes Üniversitesi Kayseri 38029 / TÜRKİYE Bilgi-Bedava Nokta

Detaylı

TASARIMIN TEMEL İLKELERİ

TASARIMIN TEMEL İLKELERİ TASARIMIN TEMEL İLKELERİ Web Tasarımı ve Programlama İçerik Hedef Kitle Beklentileri Tasarım Renk Dengesi İşlevsellik Okunabilirlik Kullanılabilirlik Hizalama Uyumluluk Ses ve Görüntü Dosyaları 2 İçerik

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

Kavramların tanımları bulunmaktadır. Kaynaklar: http://www.yerelsiyaset.com/v4/sayfalar.php?goster=ayrinti&id=1175

Kavramların tanımları bulunmaktadır. Kaynaklar: http://www.yerelsiyaset.com/v4/sayfalar.php?goster=ayrinti&id=1175 1 Kavramların tanımları bulunmaktadır. Kaynaklar: http://www.yerelsiyaset.com/v4/sayfalar.php?goster=ayrinti&id=1175 https://www.turkiye.gov.tr/bilgilendirme?konu=sikcasorulanlar 2 e-devlet uygulamalarından

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

E-Devlet Kapısı Uygulamaları

E-Devlet Kapısı Uygulamaları E-Devlet Kapısı Uygulamaları SUNUM İÇERİĞİ Belediyemizin Sunduğu Hizmetler E-Devlet ve E-Devlet Kapısı Nedir? Yapmış Olduğumuz E-Devlet Projeleri E-Devlet Kapısından Sağlanan Kazanımlar Yapmayı Planladığımız

Detaylı

UYGULAMASI ELEKTRONİK

UYGULAMASI ELEKTRONİK e-fatura UYGULAMASI ELEKTRONİK Başvuru Kılavuzu V 1.1 Versiyon : 1.1 1/8 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.1 2/8 Versiyon Yayımlanma Tarihi Eklenen/Silinen/DeğişenBölüm

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını değerlendiren bir

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

Türkiye de E-Devlet Uygulamaları Kapsamında Kamu Kurumlarına Ait Web Sayfalarının Değerlendirilmesi

Türkiye de E-Devlet Uygulamaları Kapsamında Kamu Kurumlarına Ait Web Sayfalarının Değerlendirilmesi Türkiye de E-Devlet Uygulamaları Kapsamında Kamu Kurumlarına Ait Web Sayfalarının Değerlendirilmesi Gülten ALIR, İrem SOYDAL {alir,soydal@hacettepe.edu.tr} Özgür ÖZTÜRK ecoshu@gmail.com E - Devlet Bütünleşik

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE İNTERNET KULLANIMI ve BULDAN BELEDİYE Sİ ÖRNEĞİ

YEREL YÖNETİMLERDE İNTERNET KULLANIMI ve BULDAN BELEDİYE Sİ ÖRNEĞİ YEREL YÖNETİMLERDE İNTERNET KULLANIMI ve BULDAN BELEDİYE Sİ ÖRNEĞİ Öğr. Gör. Özlem FEDAİ DENİŞ Pamukkale Üniversitesi, İ.İ.B.F GİRİŞ Türkiye de yerel yönetimlerin kamu bütünü içindeki payı 1950 li yıllardan

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Plato Meslek Yüksek Okulu sanat, medya ve tasarım alanlarında nitelikli insan kaynağı yetiştirmek amacıyla sanatçı, iş adamı ve akademisyenler tarafından kurulmuştur. Plato Meslek Yüksek

Detaylı

Yardım Masası Kullanım Klavuzu

Yardım Masası Kullanım Klavuzu Bu proje Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir Technical Assistance for Implementation of REACH Regulation REACH tüzüğünün uygulanması için teknik destek projesi

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Sayfa No 1/8 Stratejik Amaç 1: MEVCUT BİRİMLERİN ALT YAPI VE İŞLEVSEL OLARAK İYİLEŞTİRİLMESİ VE YENİ BİRİMLERİN OLUŞTURULMASI Teslim ya da İşin Tamamlanma Tarihi SH 1.1 Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ GİZLİLİK POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1. Giriş...3 2. Politika nın Kapsamı...3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz?...3 4. Hangi Bilgileri, Ne Zaman ve Hangi Araçlarla

Detaylı

Devletin Kısayolu: e-devlet Kapısı Tuğan AVCIOĞLU e-devlet ve Bilgi Toplumu

Devletin Kısayolu: e-devlet Kapısı Tuğan AVCIOĞLU e-devlet ve Bilgi Toplumu Devletin Kısayolu: e-devlet Kapısı Tuğan AVCIOĞLU e-devlet ve Bilgi Toplumu e-devlet Kapısı e-devlet hizmetlerinin ortak bir noktadan kullanıcıya hızlı ve güvenli bir şekilde sunulduğu platformdur. Kamu

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

SÜSBİR PORTAL. SÜS BİTKİLERİ ÜRÜN ANONS ve SATIŞ PORTALI.

SÜSBİR PORTAL. SÜS BİTKİLERİ ÜRÜN ANONS ve SATIŞ PORTALI. SÜSBİR PORTAL SÜS BİTKİLERİ ÜRÜN ANONS ve SATIŞ PORTALI www.susbirportal.com Süsbir Portal; üyelerin kendilerine ait kullanıcı adı ve şifreyle bilgisayar ve mobil cihazlardan giriş yaptıkları, ürünlerini

Detaylı

Arşiv Belgelerinin Sayısallaştırılması

Arşiv Belgelerinin Sayısallaştırılması Arşiv Belgelerinin Sayısallaştırılması Nizamettin OĞUZ Bilgi İşlem Koordinatörü noguz@basbakanlik.gov.tr nün yapısı Devlet Arşivler Genel Müdürlüğünde: Osmanlı Arşivinde: Cumhuriyetin ilanına kadar olan

Detaylı

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI

OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI OLGUN ÇELİK A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Politika nın Kapsamı 3 3. Kişisel Verilerinizi Neden Topluyoruz? 3 4. Bilgileri Ne Zaman ve Hangi Araçlarla Topluyoruz? 4 5. Ne Tür Kişisel

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VE PROJELERİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VE PROJELERİ COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VE PROJELERİ 1- BELEDİYEMİZ TEKNİK BİRİMLERİNİN İHTİYAÇ DUYDUĞU COĞRAFİ VERİLERİN BENTLEY CBS EKLENTİSİ İLE SUNULMASI: İhtiyaç duyulan coğrafi verilerin

Detaylı

Kamudan Özel Sektöre Sunulan Bilgi Kaynakları Uygulamaları. ILF 480 Ders 8 2 Mayıs 2007

Kamudan Özel Sektöre Sunulan Bilgi Kaynakları Uygulamaları. ILF 480 Ders 8 2 Mayıs 2007 Kamudan Özel Sektöre Sunulan Bilgi Kaynakları Uygulamaları ILF 480 Ders 8 2 Mayıs 2007 Kalan Dersler Tarih Ders Konusu 9 Mayıs Yasal Çerçeve (Bilgi Edinme Kanunu ve Diğer Gelişmeler) 16 Mayıs İşletmelere

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

SĐRKÜLER Đstanbul, 09.09.2013 Sayı: 2013/195 Ref: 4/195

SĐRKÜLER Đstanbul, 09.09.2013 Sayı: 2013/195 Ref: 4/195 SĐRKÜLER Đstanbul, 09.09.2013 Sayı: 2013/195 Ref: 4/195 Konu: E-FATURA UYGULAMASI ĐLE ĐLGĐLĐ OLARAK ELEKTRONĐK BAŞVURU KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR Gelir Đdaresi Başkanlığı www.efatura.gov.tr internet sitesinde

Detaylı

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur.

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Seyretmek için nedeniniz var www.yerel.tv bir BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Gardenya 5 Plaza Kat: 5 Ataşehir İstanbul Tel.: +90 216 455 98 44 Faks : +90 216 548 19 72

Detaylı

Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı

Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı e-devlet Nedir? Vatandaş açısından bakıldığında; Devlet in vatandaşa sunduğu hizmetlerden elektronik ortamdan faydalanabilme imkanı anlamına geliyor. Vatandaşlar daha

Detaylı

BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ ve AÇIKLAMALARI BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan tespit edilen

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİNDE CBS

VARLIK YÖNETİMİNDE CBS VARLIK YÖNETİMİNDE CBS Subtitle of presentation By: Mustafa YALÇINKAYA, İGDAŞ Date: 29/30 Mayıs 2013 Venue: Oturum 11 Doğalgaz Dağıtımında GIS Uygulamaları HAKKIMIZDA İSTANBUL VE ALTYAPI PROBLEMLERİ İGDAŞ

Detaylı

Site Türleri ve Yapıları. Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM

Site Türleri ve Yapıları. Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM Site Türleri ve Yapıları Web Teknolojileri ve Programlama ODTÜ-SEM Site Türleri Halka açık Web Siteleri: Belirli bir sınıfın erişimine kapalı olmayan İnternet sayfalarıdır. İç İnternet, intranet. Bir kuruluşa

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Meclis Karar Numarası : 2017/188 Meclis Karar Tarihi : 10.08.2017 Yürürlüğe Girdiği Tarih :

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer 1 PROBLEM Mezunlar İle İletişim Problemi Mezunların Güncel Bilgilerine Erişim Problemi Öğrenciler İle İletişim Problemi Kariyer Planlama Koordinatörlüğü ve Birim Sekreterlerinin Öğrencilerle İletişim Problemi

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

ODTÜ KÜTÜPHANESİ YENİ WEB SAYFASININ TASARIMI VE KULLANILABİLİRLİK ÇALIŞMASI

ODTÜ KÜTÜPHANESİ YENİ WEB SAYFASININ TASARIMI VE KULLANILABİLİRLİK ÇALIŞMASI ODTÜ KÜTÜPHANESİ YENİ WEB SAYFASININ TASARIMI VE KULLANILABİLİRLİK ÇALIŞMASI Mustafa DALCI *, Özge ALÇAM*, Yasemin Oran SAATÇİOĞLU*, Feride ERDAL* * Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı,

Detaylı

#1 Leading Turkish-American web portal www.turkishny.com

#1 Leading Turkish-American web portal www.turkishny.com TRUSA NY CORP. 1711 Kings Highway, 2 nd Fl, Brooklyn, NY 11229 TEL 1-718-375 7904 FAX 1-718-375 7906 Amerika dan yaptığı yayınlar ile başta Amerika olmak üzere tüm dünyaya ulaşan Turkishny.com, Türk- Amerikan

Detaylı

ÜNİTE:1. Günümüz Büroları ve Teknoloji ÜNİTE:2. Büro Donanımları ve Çevrimiçi Teknolojiler ÜNİTE:3. Büro Donanımları ve Çevrimiçi Teknolojiler ÜNİTE:4

ÜNİTE:1. Günümüz Büroları ve Teknoloji ÜNİTE:2. Büro Donanımları ve Çevrimiçi Teknolojiler ÜNİTE:3. Büro Donanımları ve Çevrimiçi Teknolojiler ÜNİTE:4 ÜNİTE:1 Günümüz Büroları ve Teknoloji ÜNİTE:2 Büro Donanımları ve Çevrimiçi Teknolojiler ÜNİTE:3 Büro Donanımları ve Çevrimiçi Teknolojiler ÜNİTE:4 Toplantı ve Sunum Sistemleri ÜNİTE:5 1 Bilgi İşleme Sistemleri

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

2016 YILI MERKEZ KÜTÜPHANE AMAÇ VE HEDEFLERİMİZ

2016 YILI MERKEZ KÜTÜPHANE AMAÇ VE HEDEFLERİMİZ 2016 YILI MERKEZ KÜTÜPHANE AMAÇ VE HEDEFLERİMİZ AMAÇ 1- Ayrı bir merkez kütüphane binası yapılarak, kütüphane hizmetlerinin bu alandan yürütülmesini sağlamak. Hedef 1- Çağdaş bir kütüphane binasında bilgi/kültür

Detaylı

İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1

İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1 İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1 İçindekiler 1.Uygulama Hakkında 3 2.Uygulamaya Giriş 3 2.1. Analiz Üye Girişi 3 2.2. Misafir Girişi 4 2.3. Şifre Değişikliği 4 3.Menü Panelleri 3.1.

Detaylı

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014 ECE-581 E-Devlet ve e- 17/01/2014 MOBIL DEVLET SAMET SALIH ILICA sametilica@hotmail.com ECE 581 1 M-Devlet Nedir? M-Devleti Gerektiren Nedenler M-Devletin Yararları M-Devletin Uygulama Alanları ECE 581

Detaylı

Tüm toplum kesimlerinin ve bireylerin BİT e erişerek ve bu teknolojileri yetkin biçimde kullanarak bahse konu sürece katkı yapması, ülkelerin bilgi

Tüm toplum kesimlerinin ve bireylerin BİT e erişerek ve bu teknolojileri yetkin biçimde kullanarak bahse konu sürece katkı yapması, ülkelerin bilgi 1 2 Tüm toplum kesimlerinin ve bireylerin BİT e erişerek ve bu teknolojileri yetkin biçimde kullanarak bahse konu sürece katkı yapması, ülkelerin bilgi toplumu ve e- devlet hedeflerinin gerçekleştirilmesi

Detaylı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı

Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu. Binlerce ürün için karşılaştırmalı alışveriş portalı www.steelorbis.com Ekim, 2013 Türkiye odaklı, IMKB ye yatırım yapan serbest fon Türkiye nin ilk ve en büyük İnsan Kaynakları portalı Türkiye nin en büyük ve en işlek bireysel elektronik ticaret platformu

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

AÇIKÖĞRETİMİN 30 YILI: E-ÖĞRENMENİN YÜKSELİŞİ İnternet Destekli Öğrenme ve İnternete Dayalı Eğitim Dönemi

AÇIKÖĞRETİMİN 30 YILI: E-ÖĞRENMENİN YÜKSELİŞİ İnternet Destekli Öğrenme ve İnternete Dayalı Eğitim Dönemi AÇIKÖĞRETİMİN 30 YILI: E-ÖĞRENMENİN YÜKSELİŞİ İnternet Destekli Öğrenme ve İnternete Dayalı Eğitim Dönemi Hazırlayan Öğr. Gör. Özlem ÖZÖĞÜT ERORTA Akademik Bilişim 2014, 5-7 Şubat 2014, Mersin Açıköğretimin

Detaylı

INDICATE DİJİTAL KÜLTÜREL MİRAS ALTYAPISI İÇİN ULUSLAR ARASI BİR AĞ PROJESİ

INDICATE DİJİTAL KÜLTÜREL MİRAS ALTYAPISI İÇİN ULUSLAR ARASI BİR AĞ PROJESİ INDICATE DİJİTAL KÜLTÜREL MİRAS ALTYAPISI İÇİN ULUSLAR ARASI BİR AĞ PROJESİ 09 11 Mayıs 2012 Bodrum İçerik Indicate Projesi Kültürel Mirasın Sayısallaştırılarak Korunması Indicate Projesi, Avrupa Birliği

Detaylı

Dijital Dönüşüm Aralık 2017

Dijital Dönüşüm Aralık 2017 Dijital Dönüşüm Aralık 2017 Başlarken 1 İSTATİSTİKİ BİLGİLER Dijital Medya kullanım & etkileşim oranları ile aya özel genel trend analizleri 2 ALTYAPI & GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının

Detaylı

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ULUSAL BİLDİRİMLERİNİN HAZIRLANMASI PROJESİ 6. ULUSAL BİLDİRİM TURİZM BÖLÜMÜ

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ULUSAL BİLDİRİMLERİNİN HAZIRLANMASI PROJESİ 6. ULUSAL BİLDİRİM TURİZM BÖLÜMÜ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ULUSAL BİLDİRİMLERİNİN HAZIRLANMASI PROJESİ 6. ULUSAL BİLDİRİM TURİZM BÖLÜMÜ Özgür ZEYDAN Öğr. Gör. Dr. Kasım 2014 Ankara Sunum Planı Önceki bildirimlerde Turizm bölümleri İklim Değişikliği

Detaylı

SÜSBİR PORTAL. SÜS BİTKİLERİ ÜRÜN ANONS ve SATIŞ PORTALI.

SÜSBİR PORTAL. SÜS BİTKİLERİ ÜRÜN ANONS ve SATIŞ PORTALI. SÜSBİR PORTAL SÜS BİTKİLERİ ÜRÜN ANONS ve SATIŞ PORTALI www.susbirportal.com Süsbir Portal; üyelerin kendilerine ait kullanıcı adı ve şifreyle bilgisayar ve mobil cihazlardan giriş yaptıkları, ürünlerini

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ cocukuniversitesi.istanbul.edu.tr Prof. Dr. Mahmut AK İstanbul Üniversitesi Rektörü İstanbul Üniversitesi Çocuk Üniversitesi bütün

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

T.C. EFELER BELEDİYESİ Kültürve Sosyalİşler Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE DAYANAK ve TANIMLAR

T.C. EFELER BELEDİYESİ Kültürve Sosyalİşler Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE DAYANAK ve TANIMLAR T.C. EFELER BELEDİYESİ Kültürve Sosyalİşler Müdürlüğü GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ; MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Efeler Belediyesi

Detaylı

Web 2.0 ve E-Pazarlama

Web 2.0 ve E-Pazarlama Web 2.0 ve E-Pazarlama Yaşar Tonta, Orçun Madran ve Umut Al tonta@hacettepe.edu.tr omadran@baskent.edu.tr umutal@hacettepe.edu.tr -1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık Akademi GO Denetim Kalite Kontrol Danışmanlık G-SEC Akademi, uzman eğitim kadrosu ile, sınıf eğitimleri gerçekleştirmekte ve bunları, düzenlediği işbaşı ve saha eğitimleri ile desteklemektedir. Güvenlik

Detaylı

İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI. EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI)

İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI. EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI) İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI) T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve MALİ YARDIMLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hülya TEKİN AB Uzmanı

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

AUZEF Mobil Uygulamasının Öğrenciler Tarafından Kullanım Oranının Arttırılması ÖZET

AUZEF Mobil Uygulamasının Öğrenciler Tarafından Kullanım Oranının Arttırılması ÖZET AUZEF Mobil Uygulamasının Öğrenciler Tarafından Kullanım Oranının Arttırılması Dr. Hikmet Çığlık a, ve Emrah Bahadır b* a AUZEF, İstanbul Üniversitesi, Beyazıt, İstanbul, Türkiye b AUZEF, İstanbul Üniversitesi,

Detaylı