SANATIN İYİ HALİ!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.bekasanatyayinlari.com SANATIN İYİ HALİ!"

Transkript

1 SAYFA 1 SANATIN İYİ HALİ!

2 2013 BEKA SANAT YAYINLARI

3 SAYFA 3 SANATIN İYİ HALİ! Tam hizmet anlayışı Bizler sanata aşığız. Ekibimizle ticari bir yapıdan önce sanata ağırlık vermek için yola çıktık. Bu sayede Beka Sanat Yayınları olarak yayıncılık sektörüne çok hızlı bir giriş yaptık. Anlaşmalı olduğumuz dağıtım kanalları ve çözüm ortaklarımız sayesinde yazarlarımıza %100 memnun kalacağı bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Kuruluşumuz aynı zamanda bir Reklam Ajansı ve Yapım Şirketi olmasından dolayı bu avantajla yayıncılık sektörüne farklı bir bakış açısı getirdik. Baskı, dağıtım, web sitesi, kitabınıza özel tanıtım filmi, online destek gibi bir çok alanda sizlere kusursuz hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çıkardığımız bütün yayınlarla birlikte TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı na sizlerin de katkılarıyla bağışlar gerçekleştiriyoruz. Sanatı daha iyiye götürmek için, sloganımızın hakkını vermeye çalışıyoruz. Saygılarımla, Beka Sanat Genel Yayın Yönetmeni Sezgin IRMAK

4 SANATIN İYİ HALİ! SAYFA 4 Kitap Sektörü Kitap sektörü maalesef bir sanat merkezi halinden çıkıp bir ticari platforma dönüştü. Bunun en büyük nedenlerinden biri ise çok fazla kitap çıkarmak isteyen yeni yazarların oluşu. Bilindik yazarlar kitap çıkarmaya ve istedikleri gibi satmaya devam etti. Böylelikle yeni yazarların önü kapandı. Beka Sanat Yayınları işte bu noktada yeni yazarlara kucak açarak profesyonel ağıyla hizmet vermeye başladı. Artık kapı kapı dolaşmak ve taslaklarınızı yayınevlerine inceletmek için uğraşmayacaksınız. Beka Sanat Yayınları olarak, ISBN ve Bandrol Hizmeti, Editoryal Hizmet, Tasarım Hizmeti, Dağıtım Hizmeti, Reklam ve Tanıtım hizmeti gibi bir çok alanda sizlere destek veriyoruz. Yine belirlediğimiz 5 paketten size uygun olanı seçebilir ve kitabınızı 15 gün içinde yayınlayabilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz dağıtım kanallarıyla da kitabınızı Türkiye nin dört bir yanına gönderiyor ve kitap satışı yapan web sitelerinde yer almanızı sağlıyoruz. Kitabı basıp dağıttıktan sonra işimiz bitmiyor. Kitabın satışlarını takip ediyor, yeni baskı gerektiğinde sizlere bildiriyoruz. Yeni kitaplar için sizleri teşvik ederken, gerektiği noktada yayın kurulumuz sizlere konu dahi önerebiliyor.

5 SAYFA 5 SANATIN İYİ HALİ! Genel Uyarı Sektörde bir çok yayınevi uzman olarak hizmet vermekte. Yazarların dikkat etmesi gereken detaylar aşağıdaki gibidir. Bu maddelere BEKA SANAT YAYINLARI olarak bizler de dahiliz! 1- Seçtiğiniz yayınevi sizin taleplerinizi karşılıyor mu? 2- Verilen taahütlerin ne kadarı gerçekleştiriliyor? 3- Seçilen pakette yer alan hizmetler sizin için ne kadar doğru? 4- Kitaplarınız gerçekten dağıtılıyor mu? Yoksa depoya mı kaldırılıyor? 5- Kitaplarınızın dağıtımı takip ediliyor mu? 6- Telif haklarında ne kadar şeffaf olabiliyoruz? 7- Yeni baskı gerektiğinde uyarılıyor musunuz? 8- Editoryal hizmet doğru veriliyor mu? 9- Kitap kapağınızın tasarımı kitabınızı yansıtıyor mu? 10- Kitap isminiz ne kadar doğru? Yayınevi ben karışmam mı diyor? Yoksa sizi doğru isme yönlendiriyor mu? 11- Kitabınızın bültenlerini hangi dağıtım kanallarına geçiyor? 12- Ne kadar baskıyla girmeniz gerek? Seçtiğiniz yayınevi bu anlamda doğru yönlendirme yapıyor mu? Yoksa fazla basmak için mücadelemi veriyor? 13- Çalıştığı matbaa kim? Kitap baskısı temiz ve düzgün yapılıyor mu? Kapakta lak, 300 gr. kapak gibi taahütler doğru şekilde bastırılıyor mu? 14- Fiyatlar neden uygun? Hiç düşündünüz mü? Baskı fiyatına kitap basan bir yayınevi, gerçek hizmeti nasıl verebilir?... gibi bir çok kalem siz değerli yazarlar için oldukça önem arzediyor. UNUTMAYIN; Sizler yayınevi değil, bir gelecek seçiyorsunuz.

6 SANATIN İYİ HALİ! SAYFA 6 Nereden Başlamalıyım? Kitabınızı doğru dilbilgisi ve doğru kurguyla bitirdiğinize inanıyorsanız, hiç vakit kaybetmenize gerek yok. Bir taslağını hemen yayınevimize gönderebilir ve aynı hafta fikir edinebilirsiniz. - Yayın kurulumuz aynı hafta sizlere sonucu ve hangi paketin sizlere uygun olacağını söylüyor. - Paket satınalımınız gerçekleştikten sonra hemen yazılarınız uzman editörümüzden geçiyor. - Eş zamanlı olarak kapak ve dizgi çalışmalarınız başlıyor. Kapak tasarımınız, yayın kurulumuzun grafik-tasarım departmanımıza verdiği brief doğrultusunda şekilleniyor. Böylelikle kapak çalışmanız hem kitaba uygun hem de hedef kitlenize uygun olarak sonuçlandırılıp sizlerin onayına sunuluyor. Revize etmek istediğiniz noktaları rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. - Kitabınızın revizesi bittikten sonra son olarak sizlerin onayına sunuluyor. Sizin onayınız olmadan kitap asla baskıya girmez. Onay aşamasından sonra kitabınız baskıya girer ve heyecan başlar... - Kitabınız baskıdan geldikten sonra sizlere haber verilir. Dilediğiniz kadar kitabınızdan talep etme hakkına sahipsiniz. - Ve nihayet kitabınız dağıtıma gider ve raflara tek tek girmeye başlar. Aynı zamanda kitap satan büyük web sitelerince de satışa sunulur. - Kitabınız raflara girer girmez hemen reklam ve tanıtım çalışmalarına hız kazandırılır. Haberler, röportajlar ayarlanmaya çalışılır. Ve her röportaj isteğinde sizlere ücretsiz menejerlik desteği veriyoruz. - Kitabınızın satış grafiğini inceleyerek yeni baskıya ihtiyaç duyulup duyulmadığı sizlere bildiriliyor.

7 SAYFA 7 SANATIN İYİ HALİ! Kazancım ne olacak? Kitabınızın etiket fiyatını birlikte karar veriyoruz. Çünkü kitabınız %60 iskonto ile dağıtım şirketlerine gider. Dağıtım şirketleri de %40-%50 iskonto ile kitabevlerine verir. Kitabevleri de hangi kitap daha çok iskontoluysa onu almaya özen gösterir. Çünkü kazancı fazla olan kitap, çoğu zaman gözde olup ön raflara konur. Örneğin kitabınızın satış değeri KDV dahil 25 TL ise KDV dahil 10 TL ye dağıtımcıya tarafımızca fatura edilerek verilir. 10 TL den ortalama 2 TL si vergi ve gider olarak düşülür. Kalan 8 TL kâr üzerinden seçtiğiniz pakete göre %70 üzerinden telif hakkına sahip olursunuz. Yani ortalama bir kitaptan kazancınız 5.6 TL ye tekâmül etmektedir. Kitabınızın satış grafiği iyi olur ve yeni baskı gerektirdiği taktirde, yeni baskılarınızı %10 iskonto ile yapıyoruz. Paketlerde Telif Hakkı Profesyonel Paket: %70 Ekonomik Paket: %50 Promosyon Paket: Tüm kitaplar yazara teslim edildiğinden telif hakkı söz konusu değildir. Şiirsel Paket: %50 Elektronik Pakit: E-Kitap olarak yazara teslim edildiğinden telif hakkı söz konusu değildir.

8 SANATIN İYİ HALİ! SAYFA 8 PROFESYONEL EKONOMİK PROMOSYON ŞİİRS % 70 TELİF H AK K I % 50 TELİF H AK K I % 70 TELİF H AK K I % 50 TELİF Bandrol ve ISBN tedariği Bandrol ve ISBN tedariği B androl ve ISB N tedariği Bandrol ve ISB Editor ya l H izm et Editor ya l H izm et Editor ya l H izm et Editor ya l Kapak Tasarımı Kapak Tasarımı Kapak Tasarımı Kapak Ta İç Sa yfa Ta sa r ım ı (Dizgi) İç Sa yfa Ta sa r ım ı (Dizgi) İç Sa yfa Ta sa r ım ı (Dizgi) İç Sayfa Tasa Ayraç Ayraç Ayraç Ayra R ek la m ve Ta nıtım Hizm eti R ek la m ve Ta nıtım Hizm eti R ek la m ve Ta nıtım Hizm eti R ek la m ve H izm Sosyal Medya Paylaşımları Sosyal Medya Paylaşımları Sosyal Medya Paylaşımları Sosyal M Paylaşım Da ğıtım H izm eti Dağıtım Talebi Oluşturm a Da ğıtım H izm eti Dağıtım H Online Satış Takibi Online Satış Takibi Online Satış Takibi Online Sat O nline Destek O nline Destek O nline Destek Online D Web Sitesi (ÜCRETSİZ) Web Sitesi (%70 İNDİRİMLİ) Web Sitesi (%50 İNDİRİMLİ) Web S (%50 İND

9 SAYFA 9 SANATIN İYİ HALİ! adresinden paketlerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz. ŞİİRSEL E-KİTAP % 50 TELİF H AK K I % 70 TELİF H AK K I riği Bandrol ve ISBN tedariği Bandrol ve ISBN tedariği Editor ya l H izm et Editor ya l H izm et Kapak Tasarımı Kapak Tasarımı zgi) İç Sa yfa Ta sa r ım ı (Dizgi) İç Sa yfa Ta sa r ım ı (Dizgi) Ayraç Ayraç R ek la m ve Ta nıtım Hizm eti R ek la m ve Ta nıtım Hizm eti Sosyal Medya Paylaşımları Sosyal Medya Paylaşımları Dağıtım Hizmeti Da ğıtım H izm eti Online Satış Takibi Online Satış Takibi O nline Destek O nline Destek Web Sitesi (%50 İNDİRİMLİ) Web Sitesi (%50 İNDİRİMLİ)

10 SANATIN İYİ HALİ! SAYFA AMAÇ BAŞLANGIÇ Paket satın almadan önce amacınızı ve hedefinizi belirlemeniz gerekmektedir. Bunun için uzman ekibimizden destek alabilirsiniz. Sosyal çevreniz ile paylaşacağınız bir kitap mı yoksa profesyonel olarak kitabınızı basmak ve satmak mı istiyorsunuz? Öncelikle şu soruyu kendimize sormamız lazım: HEDEF KİLEMİZ KİM? Eğer kitabınızın bir hedef kitlesi yoksa raflarda kaybolmaya mahkumdur. Eğer stratejiyi doğru bir şekilde yaparsak birlikte kısa yoldan başarıyı yakalayabiliriz. 2- PAKET SEÇİN Profesyonel, Ekonomik, Promosyon, Şiirsel ve Elektronik paketlerden hangisi size en yakın? Bunun için yine uzman kadromuzdan destek alabilirsiniz. Örneğin, baskı, dağıtım, reklam ve tanıtım, sosyal medya paylaşımları gibi geniş bir hizmet talep ediyorsanız Profesyonel Paket sizler için uygundur. Akıllı fiyatlandırma tablosundan kitap adedinizi, sayfa sayınızı belirleyebilir, paketinizi ekstra seçeneklerle genişletebilirsiniz.

11 SAYFA 11 SANATIN İYİ HALİ! 3- DOSYANIZI GÖNDERİN Uzman editörümüz dosyanızı ana hatlarıyla inceleyip kurgu, dilbilgisi vb. elekten geçirecektir. Dosyanızı gönderirken dikkat etmeniz gerekenler: - A4 Word dosyası - 12 Punto (Yazı büyüklüğü) - Times New Roman (Yazı karakteri) - Teşekkür Yazısı, aynı word belgesinde ve başta olmalıdır. (İsteğe bağlı) - Eklemek istediğiniz fotoğrafları hem Word dosyası içine hem de ayrı bir klasörün içine koyarak en az 1 mb. olacak şekilde yüksek çözünürlüklü göndermeniz gerekmektedir. Dosyanızı paket satın alımında iletinize ekleyebilir, iletişim sayfamızdan ataçlayabilir veya info@bekasanat.com mail adresimize gönderebilirsiniz. 4- ENTEGRE ÇALIŞIN Amacınızı belirlediniz ve paket seçimini gerçekleştirdiniz. Şimdi sıra yayınevi ile birlikte entegre çalışmada. Yayınevimiz kapak tasarımı, dizgi, editoryal hizmet, reklam vb. hizmetlerle ilgili sizlerin görüş ve önerilerinize birinci derecede önem gösterir. Böylelikle yayınevimizle entegre bir şekilde çalışmanız, sizin yararınıza olacaktır.

12 SANATIN İYİ HALİ! SAYFA 12 YAZARIN YOL HARİTASI: 1. AŞAMA YAZAR KİTAP DOSYASI BEKA SANAT YAYIN KURULU PAKET SATIN ALMA İŞLEMİ EDİTÖR HİZMETİ KİTAP DİZGİSİ KAPAK TASARIMI SON DÜZENLEME ISBN ve BANDROL TEDARİĞİ KİTAP BASKIDA

13 SAYFA 13 SANATIN İYİ HALİ! YAZARIN YOL HARİTASI: KİTAP BASKIDAN ÇIKAR 2. AŞAMA GENEL DAĞITIM KİTAP SATIŞI YAPAN WEB SİTELERİNDE SATIŞA GİRME REKLAM ve TANITIM KİTAP TANITIM FİLMİ (İNDİRİMLİ) ÜCRETSİZ WEB SİTESİ PROFESYONEL PAKET İÇİN GEÇERLİDİR SATIŞ TAKİBİ YENİ BASKI

14

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı

Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı İçindekiler Bölümü A-Bölümü -Psikopress.com'da -Psikopress.com Güncel Yazılarda -Psikopress.com Kütüphane'de -Psikopress.com Sözlük'te

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

SIRADIŞI YAYINCILIĞIN KEYFİNİ ÇIKARIN. evet, ücretsiz!

SIRADIŞI YAYINCILIĞIN KEYFİNİ ÇIKARIN. evet, ücretsiz! bir markası SIRADIŞI YAYINCILIĞIN KEYFİNİ ÇIKARIN evet, ücretsiz! Çok HIRSLI, ama çok BASİT Ücretsiz ISBN % Ücretsiz ISBN Kopya Esnek Kitabınız Kitap kapağını Online Entelektüel yayın numarası satılmasıyla

Detaylı

İÇİNDEKİLER BİZ KİMİZ? FARKLILIKLARIMIZ REFERANS VE BAŞARILARIMIZ

İÇİNDEKİLER BİZ KİMİZ? FARKLILIKLARIMIZ REFERANS VE BAŞARILARIMIZ w w w. k i d e k a. c o m İ İÇİNDEKİLER BİZ KİMİZ? FARKLILIKLARIMIZ REFERANS VE BAŞARILARIMIZ NELER YAPABİLİRİZ? -Okul Tedariki Online Satış Mağazadan Satış -Özel Yayın Hazırlanması -Kurumun Ürettiği Yayınların

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Biz Fakir Okuluz Bizim Velimiz Bize Destek Olmuyor Bizim Velimizi Sen Bilmezsin Biz Bağış Alamıyoruz Cümlelerini kurarken bir daha düşüneceksiniz.

Biz Fakir Okuluz Bizim Velimiz Bize Destek Olmuyor Bizim Velimizi Sen Bilmezsin Biz Bağış Alamıyoruz Cümlelerini kurarken bir daha düşüneceksiniz. Aşağıda Emek vererek Yazmış olduğumuz yazı ve bilgileri 5 dakika ayırıp okur inceler ve bizden ücretsiz bir örnek kayıt dosyası talep ederseniz. Biz Fakir Okuluz Bizim Velimiz Bize Destek Olmuyor Bizim

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN...

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... N YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... Merhaba, Araştırma sektöründe uzun zamandır ihtiyacını hissettiğimiz bir çalışmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilginin yayılması ve sürekli kayıt altında

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Sponsorluk Dosyası Rehberi

Sponsorluk Dosyası Rehberi Sponsorluk Dosyası Rehberi Bu dosya, örnek teşkil etmesi adına 2018 yılında Anasponsor ekibi tarafından rehber niteliğinde hazırlanmıştır. Dosyayı Niye Hazırlıyoruz? Projemize ait sponsorluk dosyasını

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

YENİ: YAZAR ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!

YENİ: YAZAR ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE! YENİ: YAZAR ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE! ekitap projesi "KATILIMCI YAZAR MODÜLÜ UYGULAMIZ" bugünden itibaren hem http://www.ekitaprojesi.com/ ve hem de http://www.ekitapyayincilik.com/ yayıncı sitelerimizde

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com. Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi

Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com. Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi Basit Kılavuzu Eliberato bir Kitap Yayıncılık www.eliberato.com Eylül 2010 50'den fazla dile çevrildi Içindekiler 1. Ne Eliberato olduğunu 2. Will Eliberato benim kitap yayınlayabilir miyim? 3. Ne malzeme

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler...

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... 3 ADIM 4: Bildiri Özet Gönderimi Bilgilendirme ve Yardım

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

3- http://www.google.com/sites/help/intl/tr/overview.html

3- http://www.google.com/sites/help/intl/tr/overview.html Merhaba değerli öğrencilerim, Son ödevin konusu : Kişisel web sitesi oluşturmak, siteyi düzenlemek, yayınlamak ve UKEY üzerinden bir dosya içerisinde kişisel web sitesinin adresini göndermek. Bunun için

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

30 GÜNDE EĞİTİM BİLİMLERİ

30 GÜNDE EĞİTİM BİLİMLERİ KPSS KONU LÜĞÜ 30 DE EĞİTİM BİLİMLERİ ISBN: 978-605-9340-98-4 Bu kitabın basım, yayın ve satış hakları Kısayol Yayıncılık a aittir. Anılan kuruluşun izni alınmadan yayınların tümü ya da herhangi bir bölümü

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı)

Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı) Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı) A. Murat Eren (meren@uludag.org.tr) 16 Mart 2005 Özet Bu belgede Uludağ Projesi Kalite Takımı nın amacından, nasıl bu takımın bir üyesi olunabileceğinden bahsedilmeye

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Yazar-Yayıncı Sözleşmesi

Yazar-Yayıncı Sözleşmesi Yazar-Yayıncı Sözleşmesi Tarih:. Yazar: Eserin adı: Paket: Maksimus 1. Taraflar İşbu sözleşme, metnin sonunda bilgileri yer alan yazar ("YAZAR") ve merkezi Babı-ali Caddesi No. 14, Cağaoğlu - İstanbul

Detaylı

KİTAPLARINIZ VE GLOBAL PAZAR

KİTAPLARINIZ VE GLOBAL PAZAR KİTAPLARINIZ VE GLOBAL PAZAR KİTAP YAYINEVİNİZİN GLOBAL PAZARA AÇILMADA KULLANABİLECEĞİ EN ETKİLİ ARAÇLARDAN BİR TANESİ Cambridge Üniversitesi 1584 yılında başladığı yayıncılık hayatına kesintisiz devam

Detaylı

5. Video Uygulamaları

5. Video Uygulamaları 5. Video Uygulamaları Herhangi bir program gereksinimi duymadan çevrimiçi olarak videolar üretmek için kullanılan uygulamalardır. Seminerin bu kısmında, kısa ve anime edilmiş videolar oluşturmayı sağlayan

Detaylı

Web Tasarım. Grafik Tasarım. Kurumsal Kimlik. Promosyon Ürünler

Web Tasarım. Grafik Tasarım. Kurumsal Kimlik. Promosyon Ürünler Web Tasarım Grafik Tasarım Kurumsal Kimlik Promosyon Ürünler Yıl Sonu Çalışmaları ve Promosyonlar Promosyon Fikirleri Ajanda Takvim Saat Plaket Bloknot Kurumsal Kimlik Logo Kartvizit Antetli Kağıt Zarf

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi. Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi. Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu 1. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemine nasıl giriş yapılır? 2. Derse giriş yapma ve yeni bir sanal

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

Yazar-Yayıncı Sözleşmesi

Yazar-Yayıncı Sözleşmesi Yazar-Yayıncı Sözleşmesi Tarih:. Yazar: Eserin adı: Paket: Premius 1. Taraflar İşbu sözleşme, metnin sonunda bilgileri yer alan yazar ("YAZAR") ve merkezi Babı-ali Caddesi No. 14, Cağaloğlu - İstanbul

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler:

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler: İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ (CMS) Bir web sitesi yayınlamak için yapılması gerekenler: Yer satın alınır. İsim tescil ettirilir. Ftp ile wordpress klasörü upload edilir. Kendi bilgisayarımızda web sitesi yayınlamak

Detaylı

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ

YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ YAZAR - YAYINCI SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Yazar Adı / Soyadı: Yazarın Kitap Kapağında Kullanacağı İsim: Eserin Adı: 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme, Eserin üreticisi olan Yazar ile Hacı Mütahir Mahallesi,

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara www.labpt.com.tr LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 info@labpt.com.tr www.labpt.com.tr İçindekiler I. Kullanıcı Girişi...

Detaylı

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR 0 / 16 T 5.4.1.1(1) ÖNEMLİ NOKTALAR Üye girişi üç aşamadan oluşmaktadır. Laboratuvar kodu, kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi. Eğer daha önceden bu bilgilere sahip değilseniz, hemen alt kısımda yer alan

Detaylı

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Hootsuite Hızlı Başlangıç Rehberi Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Copyright Zeynel Abidin Çift - Samsun, Ekim 2015 Bu kitabın tüm hakları Zeynel Abidin Çift'e aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen

Detaylı

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi:

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi: MÜŞTERİ TAKİP 1. Müşteriler Bölümü: Tüm müşterilerinizin listelendiği bölümdür. Bu bölümü kullanarak müşterileriniz ile ilgili notlar alabilir, müşterilerinizin tüm bilgilerini saklayabilir, onlara mail

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR syf. 1 2015 Alia RİOR. Tüm hakları saklıdır. Bu ekitap, Alia RİOR (yazar) tarafından publitory.com da yaratılmış ve yazarın kendisi tarafından Creative Commons Attribution-NonCommercial- NoDerivs CC BY-NC-ND

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

Biggshop Dijital Franchise

Biggshop Dijital Franchise Biggshop Dijital Franchise Biggshop Markası BiggShop bir tasarım mağazasıdır. BiggPlus grubu tarafından kurulmuştur. BiggDesign konsepti ile erişilebilir lüks, erişilebilir sanat olarak tanımlanabilecek

Detaylı

Yazara özel KİTABINIZ VE GLOBAL PAZAR

Yazara özel KİTABINIZ VE GLOBAL PAZAR Yazara özel KİTABINIZ VE GLOBAL PAZAR CAGALOGLU GLOBAL İLE KİTAPLARINIZ 120 ÜLKE DE CAGALOGLU GLOBAL ile sınırlar ortadan kalktı. Kitabınızı ve okuyuculularınızı sadece Türkiye ile sınırlamayın. Kitabınızı

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Sayın yazar kitap bölümünü sisteme yüklerken aşağıdaki basamakları takip ediniz. Kaydet ve devam et butonunu takip ederek kitabı sisteme yükleyiniz.

Sayın yazar kitap bölümünü sisteme yüklerken aşağıdaki basamakları takip ediniz. Kaydet ve devam et butonunu takip ederek kitabı sisteme yükleyiniz. Kitap Bölümü Sisteme Nasıl Yüklenecek? Sayın yazar kitap bölümünü sisteme yüklerken aşağıdaki basamakları takip ediniz. www.jcam.com.tr adresinden Online Giriş butonuna basınız. Kullanıcı ad ve şifrenizi

Detaylı

1) İlk olarak oluşturduğumuz filtre adı yazılır. (örneğin tatil mesajı, taşı vb gibi.) 2) Sonra filtre için kural belirlenir.

1) İlk olarak oluşturduğumuz filtre adı yazılır. (örneğin tatil mesajı, taşı vb gibi.) 2) Sonra filtre için kural belirlenir. ROUNDCUBE FİLTRELER Roundcube e-posta sisteminde tatil mesajı, otomatik cevaplama ayarlamalarını yapabileceğiniz, gönderici / alıcı / konu ve postalara dayalı seçenekler ile filtre oluşturabileceğiniz

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

PROJELERİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTIRMA KONUSUNDA İPUÇLARI

PROJELERİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTIRMA KONUSUNDA İPUÇLARI PROJELERİN GÖRÜNÜRLÜĞÜNÜ ARTIRMA KONUSUNDA İPUÇLARI Görünürlük ve Yaygınlaştırma 1-Proje Esnasında Faaliyetlerin Duyurulması 2-Proje Sonuçlarının Duyurulması Proje Faaliyetlerinizden Önce Yapılması Gerekenler:

Detaylı

kpss Önce biz sorduk 120 Soruda 83 SORU Güncellenmiş Yeni Baskı Genel Yetenek Genel Kültür MATEMATİK GEOMETRİ DENEME

kpss Önce biz sorduk 120 Soruda 83 SORU Güncellenmiş Yeni Baskı Genel Yetenek Genel Kültür MATEMATİK GEOMETRİ DENEME Önce biz sorduk kpss 2 0 1 8 120 Soruda 83 SORU Güncellenmiş Yeni Baskı Genel Yetenek Genel Kültür 30 MATEMATİK GEOMETRİ DENEME Komisyon KPSS MATEMATİK-GEOMETRİ 30 DENEME ISBN-978-605-318-968-8 Kitapta

Detaylı

BİYOTEKNOLOJİ & YAŞAM BİLİMLERİ GAZETESİ. BİOMEDYA MEDYAKİT Sayfa 1

BİYOTEKNOLOJİ & YAŞAM BİLİMLERİ GAZETESİ. BİOMEDYA MEDYAKİT Sayfa 1 BİOMEDYA MEDYAKİT 2018 www.biomedya.com info@biomedya.com Sayfa 1 Neden Biomedya? Biomedya, alanında uzman yayın kadrosuyla yayın hayatına 2016 yılında merhaba dedi. Biomedya, geleceğe ancak bilim ve teknolojinin

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU 1. GENEL BĠLGĠLER... 1 2. Ana Sayfa... 4 3. MukWeb Sayfaları...

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ İNTERNETTE PAZARLAMA. Beta

Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ İNTERNETTE PAZARLAMA. Beta Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ İNTERNETTE PAZARLAMA İstanbul - 2014 Beta I Yayın No : 3055 İşletme-Ekonomi Dizisi : 639 1. Baskı - Ocak 2014 - İSTANBUL ISBN 978-605 - 333-082 - 0 Copyright Bu kitab n bu bas s

Detaylı

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü BM 206 - Web Programlama ÖDEV 1

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü BM 206 - Web Programlama ÖDEV 1 Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü BM 206 - Web Programlama ÖDEV 1 Son Teslim Tarihi: 5 Mayıs 2014-09:00 (ÖRGÜN) - 19:00 (İKİNCİ) Ödevi Teslim Alacak Olan Asistan:

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Westerly, Rhode Island02891. Lorem & Ipsum. Quannacut Street No 41. www.readypens.com. İngilizce Metin Düzenleme & Çeviri Hizmetleri

Westerly, Rhode Island02891. Lorem & Ipsum. Quannacut Street No 41. www.readypens.com. İngilizce Metin Düzenleme & Çeviri Hizmetleri Lorem & Ipsum Quannacut Street No 41 Westerly, Rhode Island02891 İngilizce Metin Düzenleme & Çeviri Hizmetleri ONLİNE PRATİK SİSTEM READYPENS.COM UN FARKI NEDİR? Readypens.com, İngilizce metin konusunda

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint Microsoft PowerPoint GİRİŞ Microsoft Powerpoint bir sunum hazırlama programıdır. Microsoft Powerpoint sayesinde sunumlarınıza içerisinde ses,video,animasyon,grafik,resim,köprüler,web içerikleri ve çeşitli

Detaylı

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul KISACA Bilgi Bankası BİLGİ BANKASI Nedir? TÜSEV Bilgi Bankası,

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Veri Giriş Sistemi Klavuzu Amaç Veri Giriş Sistemi, koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarının takibinde ve uygulamasında ilgili kurumları daha

Detaylı

Herkes için Sağlık ve Güvenlik. yanınızdayız... www.osgbder.org

Herkes için Sağlık ve Güvenlik. yanınızdayız... www.osgbder.org Herkes için Sağlık ve Güvenlik yanınızdayız... www.osgbder.org Sağlık ve Güvenlik Türkiye genelinde Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinin birbirlerini tanımaları, mesleki ve sektörel sorunlarını tespit

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook 2007 Microsoft Outlook 2007 Outlook ürünü belge, elektronik tablo, sunu oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden yazılımların birleştirildiği "Office" ürün paketinin bir parçasıdır. Outlook, özellikle

Detaylı

Kişisel Sayfam dan daha fazlasını nasıl elde edebilirim?

Kişisel Sayfam dan daha fazlasını nasıl elde edebilirim? Kişisel Sayfam dan daha fazlasını nasıl elde edebilirim? İyi bir ilk izlenim bırakmak için asla ikinci bir şansınız olmaz Kişisel Sayfam nedir? Kişisel Sayfam bir ASG ye www.amway.com.tr internet sayfasında

Detaylı

Çalınan Laptopuzunun Peşini Bırakmayın!..

Çalınan Laptopuzunun Peşini Bırakmayın!.. On5yirmi5.com Çalınan Laptopuzunun Peşini Bırakmayın!.. Laptop'unuz mu çalındı? İşte onu izlemenin ve hırsız bezdirmenin en pratik yolu... Yayın Tarihi : 21 Aralık 2011 Çarşamba (oluşturma : 10/2/2015)

Detaylı