TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ"

Transkript

1

2 GENEL BİLGİ TOBB ETÜ den yılları arasında 2700 öğrenci mezun olmuştur den günümüze kadar TOBB ETÜ MED üye sayısındaki artış şu şekildedir; 2010: : : : : 444 Üyelik işlemleri Mezunlar ve üyeler ile iletişim Organizasyonlar düzenleme Aylık ödeme takibi Banka hesap hareketlerinin takibi Mezun bilgisi güncelleme OFİS ÇALIŞMALARI Üniversite ile mezun arasındaki bağlantıyı sürdürme Mezun kartı ayrıcalıklarını geliştirme Mali müşavir ile ortak çalışma Duyuruların sosyal medyada ve web sitemizde paylaşılması Diğer Üniversitelerin Mezun Dernekleri ile irtibatta kalma TOBB ETÜ MED bünyesinde ki Komitelere derstek verme Yönetim Kurulu Toplantılarını organize etme Toplantı raporları ve yıllık faaliyet raporu düzenleme Gelen/giden evrak takibi Mezun anketleri düzenleme Mezunlarımıza sosyal medyada hediye (Konser) çekilişi TOBB ETÜ öğrenciler ile (danışmanlık kapsamında) mezuniyet süreci ve sonrası hakkında görüşme Öğrenci Konseyi ile ortak çalışmalar yürütme

3 TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ BOWLING TURNUVASI ETKİNLİKLER 17 Ocak 2014 tarihindetobb ETÜ Mezunlar Derneği nin organize ettiği Bowling Turnuvası, mezunlarımızın yoğun katılımına sahne oldu. Yoğun iş temposunun son gününde hem eğlenme hem de üniversiteden arkadaşları ile bir kez daha buluşma fırsatı bulan üyelerimiz, bu organizasyonumuz ile haftanın stresindenuzaklaşırlar. Oldukça çekişmeli geçen turnuva sonunda üçüncülüğü 2013 İşletme Bölümü mezunumuz Sinan İLKBAHAR alırken, 2011 Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunumuz Didar DANIŞ ve 2010 Bilgisayar Bölümü mezunumuz Baran AK ikinciliği paylaştılar. Turnuvanın birincisi ise 2011 Makine Mühendisliği Bölümü mezunumuz Taylan SUMAN oldu.

4 LİDERLİK KAMPI TOBB ETÜ Mezunlar Derneği,6-7-8 Mart 2014 tarihinde TOBB ETÜ Sosyal Tesislerde Liderlik Kampı kapsamında gerçekleştirilen Kariyer Günlerine katıldı.

5 GELENEKSEL MEZUN BULUŞMASI Derneğimizce 19 Nisan 2014 Cumartesi akşamı düzenlenen Geleneksel Mezun Buluşması hava şartlarının zorluğuna rağmenmezunlarımızın yoğun katılımına sahne oldu. Yoğun iş temposunun bittiği bir haftada hem eğlenme hem de üniversiteden arkadaşları ile yeniden buluşma fırsatı bulan mezunlarımız, haftanın stresini geride bıraktılar.karaokede ilk 3 e giren mezunlarımız 2012 İktisat Bölümü mezunuz Emre Ertem in işlettiği Bıyık Cafe'den ücretsiz yemek kazandılar. Mezunlarımız, TOBB ETÜ nün bahçesinde ateşte marsmallow yiyerek akşamı sonlandırdılar.

6 GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ TOBB ETÜ MED in düzenlemiş olduğu 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü, Sayın Mütevelli Heyet Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu nun himayelerinde, fasıl ve Osmanlı macunu dağıtımı eşliğinde, Üniversitemiz in orta bahçesinde gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar yemeğimiz mezunlarımızın yoğun katılımına sahne oldu. Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, konuşmasının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Adem Şahin, Kurucu Rektör Prof. Dr. Tahsin Kesici ve TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tolga Terzi ile beraber, TOBB ETÜ MED tarafından kampüs bahçesine dikilen çınar ağacını suladılar. Daha sonra Hisarcıklıoğlu, mezun öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. TOBB ETÜ MED Yönetimi tarafından günün anısına, Mütevelli Heyet Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu na kehribar taşından gümüş işlemeli bir tespih hediye edildi.

7 ÇINAR AĞACI Çınar ağacı12 Temmuz 2014 tarihinde yapılangeleneksel TOBB ETÜ İftarı nda, orta bahçedekiçimlerin üzerine dikilmiştir.çınar ağacı köklerinin derine inmesi, dallarının uzaması ve çoğalması ile bilindiğinden, birlik, beraberlik ve beka sembolü olarak görülmektedir.üniversitenin orta bahçesine dikilmesi, öğrencilerin de o ağacı görebilmesi amacıyladır.ağaç şu an genç olduğu için uzun ince. Ancak büyüdükçe ve ağacın formu oturdukça, şekline göre çınar ağacı logolu ürünler çıkartılabilir (t-shirt, kapüşunlu sweetler), flamalarda bir pazarlama malzemesi olarak kullanılabilir.

8 MARIZA KONSERİ 6 Kasım 2014 tarihinde Ankara Meb Şura salonunda gerçekleşen MARIZA konseri için Derneğimiz'in twitter hesabından sorduğumuz soruya doğru yanıt veren ilk 2 üyemiz 2010, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunumuz Muhammet EREN ve 2011 İşletme Bölümü mezunumuz Cemil Sarp ALTAN, çift kişilik davetiye kazanmıştır.

9 YOK BÖYLE BİR KIZ İSİMLİ TİYATRO OYUNU 18 Kasım 2014 tarihinde ODTÜ KKM'de Yok Böyle Bir Kız" isimli tiyatro oyunu sergilenmiştir. Romantik komedi temalı tiyatro oyununda Yunus Günçe, Pamela Spence, Suat Güzey ve Damla Cercisoğlu rol almıştır. Dernek bünyesinde kurulan Etkinlik ve Organizasyon Komitesi'nin ilk etkinliği olan tiyatro oyununatobb ETÜ MED üyeleri ve misafirlerinde yer aldığı toplam 156 kişi katılım sağlamıştır.

10 TOBB ETÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYETİ ve EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİ 23 Kasım 2014 tarihinde TOBB ETÜ eğitim öğretim yılı mezuniyeti ile eğitim öğretim yılı açılış töreni, TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun katılımıyla gerçekleşmiştir. Törende kurulan standımızda üyelik işlemleri gerçekleştirilmiş, üye olmak isteyen mezunlarımıza kartvizitlik, broşür ve TOBB ETÜ MED logolu rozet hediye edilmiştir.

11 KİBARLIK BUDALASI İSİMLİ TİYATRO OYUNU Tiyatro Dünyasının duayenlerinden Haldun Dormen'in oynadığı Moliere in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası, 17 Aralık 2014 tarihinde ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu'nda sahnelenmiştir. Biletix, TOBB ETÜ MED üyeleri esas olmak üzere TOBB ETÜ mezunlarına da indirimli olarak tiyatro oyununu izleme fırsatı sunulmuştur.bu organizasyon 62 kişi ile gerçekleştirilmiştir. Anılan organizasyon, Derneğimizin komite etkinliği üzerinden doğrudan gelir elde ettiği ilk organizasyon olmuştur.

12 KOMİTELER ETKİNLİK ve ORGANİZASYON KOMİTESİ TOBB ETÜ Mezunlar Derneği nin yeni projelerinden biri olan Komiteler konusu hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda ilk etapta, 06 Kasım 2014 tarihinde Dernek Başkanımız Sayın Burak Tolga Terzi ve Sayman Üyemiz Sayın Yusuf Demirtaş yönetiminde Etkinlik ve Organizasyon Komitesi ile tanışma toplantısı yapılmıştır. Toplantıda Komite Çalışma Usul ve Esasları esas alınarak faaliyetler ve projeler hakkında bilgi alışverişi yapılmış, gönüllü üyelerimiz arasından bir başkan ve iki başkan yardımcısı seçilmiştir. Etkinlik ve Organizasyon Komitesi Başkanlığına 2010 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Sayın Onur Göker, Başkan Yardımcılıklarına 2012 Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunumuz Sayın Fatma Türkoğlu ve 2013 İşletme Bölümü mezunumuz Sayın Semih Yılmazer seçilmişlerdir.

13 SOSYAL YARDIM ve BURSLAR KOMİTESİ Dernek bünyesinde kurulan Sosyal Yardım ve Burslar Komitesi nin ilk toplantısı tarihinde Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Burak Tolga TERZİ yönetiminde gerçekleştirilmiştir. Gönüllü üyelerimiz arasından bir başkan ve iki başkan yardımcısı seçilmiştir. Sosyal Yardım ve Burslar Komitesi Başkanlığına 2010 İşletme mezunumuz Sayın Safiye Elif Opşin, Başkan Yardımcılıklarına 2012 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunumuz Sayın Neslihan Kayiş ve 2013 İşletme mezunumuzsayın Gence Akbaba seçilmişlerdir.

14 ZİYARETLER TOBB ETÜ MED İN TOBB ETÜ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKAN DANIŞMANI SN. DR. JANAMİTRA DEVAN I ZİYARETİ TOBB ETÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Toptaş, Dernek Genel Sekreteri Sayın Buse Turpcu ve Dernek çalışanları 24 Mart 2014 tarihinde TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı ve Dünya Bankası Eski Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Janamitra Devan ı makamında ziyaret etti.

15 GEDİZ ÜNİVERSİTESİ'NİN DERNEĞİMİZ E ZİYARETİ Faaliyetlerine bu yıl başlayacak olan Gediz Üniversitesi Mezunlar Derneği(GÜMED), 25 Mayıs 2014 tarihinde Dernek Başkanı Sayın Fatih Yeşilkaya ve Dernek Genel Sekreteri Sayın Selçuk Demir ile Derneğimiz i ziyaret ettiler.

16 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ NİN TOBB ETÜ MED İ ZİYARETİ Turgut Özal Üniversitesi Mezunlar Derneği (TÜMED) Genel Sekreteri Sayı Sadık Bozdemir ve Üniversite bünyesinde kurulan öğrenci kulüplerinden sorumlu Sayın Kenan Dağ, 30 Ekim 2014 tarihinde fikir alışverişi yapmak amacıyla Derneğimiz'e bir ziyaret gerçekleştirdiler.

17 BASIN, WEB SİTESİ,KART VİZİT ve SMS TOBB EKONOMİK FORUM Dergisi, 243. Sayısından itibaren TOBB ETÜ MED e yer vermeye başladı. Derneğimiz ve mezunlarımız ile ilgili yayınlanması planlanan içeriklerin daha hızlı ve etkin biçimde hazırlanabilmesi amacıyla, Dernek bünyesinde Basın Yayın Komitesi kurulması planlanmaktadır.

18 Değerli mezunlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve sürekli iletişim halinde bulunabilmek için web sitemiz etumed.com kullanıma açılmıştır. Derneğimizin daha kolay pazarlanabilmesi açısından, Mezunun Yeri Burası sloganı oluşturulmuştur. Anılan slogan, derneğimiz web sitesi dahil olmak üzere bütün görsellerde kullanılarak algı oluşturulması planlanmıştır. Derneğimize ait Instagram hesabı oluşturularak Derneğimize ait etkinliklerin etkin biçimde duyurulması planlanmıştır.

19 Derneğimizin daha etkin temsilini teminen, TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu üyeleri ve uzantılı mail adresleri açılmıştır, kartvizit basılmıştır. Önemli günlerde ve önemli etkinliklerde tüm mezunlara aynı anda SMS gönderimi uygulamasına geçilmiştir.bu uygulama, farklındalık ve geri dönüş oranlarına katkıda bulunmaktadır.derneğimiz tarafından gönderilen SMS ler 2801mezunumuza aynı anda ulaşmaktadır.

20 ANLAŞMALI KURUMLARIMIZ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK AREN REKLAM VE TANITIM DEMİRSPORSPOR KULÜBÜ SOSYAL TESİSLERİ DIAMOND DANS GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ EFENDİ DÖNER ELİZİNN PATİSSERİE & RESTAURANT KENTPARK ELİZİNN PATİSSERİE & RESTAURANT SÖĞÜTÖZÜ İKBAL THERMAL DELUXE HOTEL MADO ÜMİTKÖY MANTAR EV YEMEKLERİ NADA NEOLİFE CLUB PANCAR SAF-ET RESTAURANT SÖĞÜTÖZÜ SONNO OTEL STÜDYO ART TABLE NO 1 RESTAURANT TED ANKARA KOLEJLİLER SPOR KLÜBÜ TINT CAFE BISTRO TOBB ETÜ HASTANESİ TOBB ETÜ SEM VAMOS SPOR MERKEZİ

21 MEZUN İSTATİSTİKLERİ 2008 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) Özel Sektör İşe Yerleşen 11% 2% Kamu Sektörü İşe Yerleşen 7% Yurt İçi Yüksek Lisans 20% 60% Yurt Dışı Yüksek Lisans Girişimcilik & Aile Şirketi 2009 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) Özel Sektör İşe Yerleşen 13% 1% Kamu Sektörü İşe Yerleşen 4% 19% 63% Yurt İçi Yüksek Lisans Yurt Dışı Yüksek Lisans Girişimcilik & Aile Şirketi

22 2010 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) 4% 6% 3% 6% 4% Özel Sektör İşe Yerleşen Kamu Sektörü İşe Yerleşen 17% 60% Yurt İçi Yüksek Lisans 2011 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) Özel Sektör İşe Yerleşen 7% 3% 2% 9% 8% Kamu Sektörü İşe Yerleşen Yurt İçi Yüksek Lisans 56% 15% Yurt Dışı Yüksek Lisans

23 2012 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) Özel Sektör İşe Yerleşen 14% Kamu Sektörü İşe Yerleşen 4% 1% 9% 5% 46% Yurt İçi Yüksek Lisans Yurt Dışı Yüksek Lisans Girişimcilik & Aile Şirketi 21% Akademik Kariyer 2013 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) Özel Sektör İşe Yerleşen 23% Kamu Sektörü İşe Yerleşen 48% Yurt İçi Yüksek Lisans 8% 3% 3% 8% 7% Yurt Dışı Yüksek Lisans Girişimcilik & Aile Şirketi

24 2014 MEZUNLARI (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) Özel Sektör İşe Yerleşen Kamu Sektörü İşe Yerleşen 31% Yurt İçi Yüksek Lisans 45% Yurt Dışı Yüksek Lisans 6% Girişimcilik & Aile Şirketi 4% 1%2% 11% Akademik Kariyer TÜM MEZUNLAR (OCAK 2015 İTİBARİ İLE) 18% Özel Sektör İşe Yerleşen 3% 6% 2% 49% Kamu Sektörü İşe Yerleşen 8% Yurt İçi Yüksek Lisans 14%

25 DEVAM EDEN PROJELER Türkiye deki tüm Mezun Derneklerinin araştırılması, aidat, Yönetim Kurulu Başkanları, üye sayıları bilgilerinin tek liste halinde hazırlanması çalışması devam etmektedir. Derneğimizin artan üye sayısının takibinin kolaylaştırılması amacıyla Üye Takip Yazılımı üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Derneğimizin ihtiyaçları tespit edilmiş, ihtiyaca en uygun yazılım araştırması konusunda sona yaklaşılmıştır. Yakın zamanda proje sonlandırılarak, tüm mezunlarımıza ait kişisel bilgiler, aidat bilgileri gibi konular online veri tabanına aktarılacak, üye takibi otomasyon üzerinden yapılmaya başlanacaktır. Uygulama, web sitemiz ile senkronize edilecek, bu sayede derneğimiz web sitesinde kullanıcı girişi yapan mezunlarımız, diğer mezunlarımızla ilgili kısıtlı bilgiye erişebilecek, Türkiye haritası üzerinden mezun yeri tespiti yapılabilecek, üyelerimizin çalıştığı firma / kurum bilgisi paylaşıldığından dolayı, birbiriyle iş yapmak isteyen mezunlarımızın önü açılacaktır. Mobil Aidat Ödeme Sistemi projesi ile derneğimize üye olan kişilerin ödemelerini kolaylaştıracak şekilde, cep telefonu ile aidat ödeme yolu getiren sistem üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Yakın zamanda üyelerimize, cep telefonu hattı üzerinden Dernek aidatını 12 taksitte ödeme fırsatı getirilecektir. Çalışma tamamlandığında Derneğimizin gelirlerinin artırılması planlanmaktadır. Paypal Ödeme Sistemi sayesinde Paypal üyeliğine sahip üyelerimiz tarafından Web sitemizden aidat ödemesi yapılabilecektir. Çalışmalar devam etmektedir. Derneğimiz bünyesinde kurulan Komitelere iki yeni komite daha eklenerek toplam komite sayısı 4 e çıkarılacaktır. Yeni komiyelerin Basın Yayın Komitesi ile Hukuk Komisyonu adı altında kurulması planlanmıştır. Her iki komitenin de Çalışma Usul ve Esasları hazırlanmış olup, gönüllü üyelerimiz arasında değerlendirme yapılmaktadır. Yakın zamanda her iki komitenin de ilk toplantısının yapılarak faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.

MezununYeriBurası TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ

MezununYeriBurası TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ MezununYeriBurası TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ Değerli TOBB ETÜ Mezunları, Adres: Söğütözü Cad.No:43 TOBB ETÜ Sosyal Tesisler Z87/B Söğütözü, ANKARA 06560 TÜRKİYE Tel : 0312

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

ÖMÜR BOYU SÜREN MEZUN STATÜSÜNÜN KESİŞİM NOKTASI: TOBB ETÜ MED

ÖMÜR BOYU SÜREN MEZUN STATÜSÜNÜN KESİŞİM NOKTASI: TOBB ETÜ MED ÖMÜR BOYU SÜREN MEZUN STATÜSÜNÜN KESİŞİM NOKTASI: TOBB ETÜ MED TOBB Ekonomik Forum Dergisi nde yeni bir bölüm açıyoruz. Altı yıldır TOBB ETÜ camiasına hizmet veren TOBB ETÜ MED üyeleriyle yapılan söyleşilere

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

2016 Yılı GençKal Proje Raporu

2016 Yılı GençKal Proje Raporu 2016 Yılı GençKal Proje Raporu KalDer bünyesinde yer alan GençKal (Genç KalDer liler), kalite ve çağdaş yönetim anlayışını öğrenip içselleştirecek, liderlik niteliklerine sahip üniversite öğrencilerinden

Detaylı

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M 2 0 1 7 MÜMDER DESTEK B U R S U Üniversite eğitimi gören, maddi imkanları sınırlı olan öğrencilerimize aşağıdaki burs seçenekleri ile destek olabilirsiniz. AYLIK AYLIK

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1 2015 Mart 2016 Mart 1 Üniversitesine DEĞER katan Mezun Mezunlarına DEĞER veren Üniversite Dokuz Eylül e Değer Dokuz Eylüllü ye Değer 2 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu. 34 Yaşındayız

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN (2015-2018) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU STRATEJİK PLAN (215-218) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU Kurumsal Kaynakların Geliştirilmesi Zaman ve Stres Yönetimi eğitimi Etkinlik Katılımcı 25 25 25 25 1.2 1.2 1.4 1.4 Liderlik eğitimi Etkinlik Katılımcı

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95 NİSAN AYI BÜLTENİ 30 NİSAN 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEGİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul Çağrı Merkezi: 0850 302

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

2016 Mart 2016 Temmuz

2016 Mart 2016 Temmuz 2016 Mart 2016 Temmuz 21.02.17 deuder.org.tr 1 Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Temsilciler Toplantısı DEÜDER 3. Lansmanı 18 Mart 2016 21.02.17 deuder.org.tr 2 Kariyer Planlama

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi Eğitimi Müşteri/ ve İletişim Teknikleri Office ve oda programları eğitimi Performans değerlendirme

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü

İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Kalite Koordinatörlüğü Oluşumu Yükseköğretim kurumlarımızda eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ile idarî hizmetlerinin iç ve dış kalite güvencesi, akreditasyon

Detaylı

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU EYLEM PLANI EP Konusu Hedef 1.1. Çift yönlü iletişim kanallarını en etkin şekilde kullanarak nitelikli öğrencilerin İKÜ Adalet Meslek Yüksekokulu na kazandırılması, Strateji 1.1.

Detaylı

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU ALMATI (20-23 KASIM 2015) 20 Kasım 2015 Cuma: İlk gün konu ile ilgili öğrenci haricinde konunun ilgililerinin katıldığı bir panel düzenlendi.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ 01 Nisan Tarihin de www.jcibahcesehir.com Web Sitemiz Aktif hale geldi. ITS Group / JCI Kültür Genel Sekreteri Merve Akman a Çok Teşekkürler! 02 Nisan Tarihinde

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

2016 Mart 2017 Temmuz

2016 Mart 2017 Temmuz 2016 Mart 2017 Temmuz 05.09.2016 deuder.org.tr 1 Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Temsilciler Toplantısı DEÜDER 3. Lansmanı 18 Mart 2016 05.09.2016 deuder.org.tr 2 Kariyer Planlama

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer 1 PROBLEM Mezunlar İle İletişim Problemi Mezunların Güncel Bilgilerine Erişim Problemi Öğrenciler İle İletişim Problemi Kariyer Planlama Koordinatörlüğü ve Birim Sekreterlerinin Öğrencilerle İletişim Problemi

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü *BENUB17U* Sayı : 79221218-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/10/2014-215469 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Diğer İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ''İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ/MOBBİNG'' konulu eğitim çalışmasının İletişim Fakültesi Cep

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR OFİSİ VE KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR OFİSİ VE KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER MARMARA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR OFİSİ VE KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER Madde 1 Amaç ve Kapsam (1) Bu yönerge Marmara Üniversitesi bünyesinde kurulan Mezunlar Ofisi ile Kariyer Merkezinin

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER 2016-2020 Strateji Planı NASIL BAŞLADI? ULI bünyesinde, 2016 yılında, gayrimenkul sektöründe çalışan kadınların çalışma hayatlarındaki sorunlarının ve ihtiyaçlarının belirlenmesi,

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz faaliyetlerinin kitle iletişim araçları ve diğer yollarla halkımıza duyurulması, tanıtılması, belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve toplumsal

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 14 HAZİRAN 2013 ÖNSÖZ Üniversitemiz Rektörlüğü olarak ilkini 14 Mayıs 2011 de Kongre ve Kültür Merkezinde, ikincisini 22 Mayıs 2012 de Burhaniye

Detaylı

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK 1.1. Amaç Bu yönergenin amacı; Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğine uygun olarak TED Karadeniz Ereğli

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ Madde 1 Amaç ve Kapsam Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER (1) Bu yönerge Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan Mezunlar Ofisinin

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği Sayı: 1 2018 MÜKAD MÜKAD Haber Bülteni +90 312 434 44 38 www.mukad.org.tr Kültür Mah.Dr. Mediha Eldem Sok. No:62/16 Yenisehir Çankaya/ANKARA KÜNYE Değerli dostlar merhaba, Şu an okumakta olduğunuz bülten,

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI 218-222 ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI STRATEJİK AMAÇ 1:VERİMLİ KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI SAYESİNDE TÜM PAYDAŞLARININ HEDEF 1.1.ÖĞRENCİ MEMNUNİYETLERİNİN ARTIRILMASI Tanımı Swot Madde Hedefi

Detaylı

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu 2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin ve donanım

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19, Şerifali Ümraniye / İstanbul

Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19, Şerifali Ümraniye / İstanbul KİŞİSEL BİLGİLER Ad Soyad...: Zeynep Şahin Tutuk Doğum Tarihi/Yeri.: 26.11.1983 / Ankara Medeni Durum...: Evli Çocuk...: Yok Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19,

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU 2016 2016 YILI FAALİYET RAPORU Derneğimizin Tarihçesi Gelir Uzmanlığı 1993 yılında kariyer bir meslek olarak ihdas edilmiştir. Ancak derneğimizin kuruluş yılı olan 2013 yılına kadar geçen 20 yıllık sürede

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ MERKEZ TRAVMA BİRİMİ GEZİ PARKI EYLEMLERİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI. 1 Haziran-30 Ağustos 2013

TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ MERKEZ TRAVMA BİRİMİ GEZİ PARKI EYLEMLERİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI. 1 Haziran-30 Ağustos 2013 TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ MERKEZ TRAVMA BİRİMİ GEZİ PARKI EYLEMLERİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI 1 Haziran-30 Ağustos 2013 Türk Psikologlar Derneği Travma, Afet ve Kriz Birimi

Detaylı

DUYURU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

DUYURU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Sayfa No 1 / 5 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesinin internet sitesi, duyuru panoları ve kısa mesaj servisi ile yayınlanacak duyuruların

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Trafik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi

Hacettepe Üniversitesi Trafik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hacettepe Üniversitesi Trafik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Merkezin Kuruluşu: Öğretim üyelerinin trafik ve yol güvenliği konusundaki hassasiyetleri ve kendi aralarında toplantılar yapma Merkez

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYI BÜLTENİ 31 MAYIS 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ

Detaylı