Hugo BOSS Onur AKBAL Ahmet Utku UYAN Ezgi KAPISIZ Yasemin AYTEMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hugo BOSS Onur AKBAL 2007470001 Ahmet Utku UYAN 2008470097 Ezgi KAPISIZ 2008470046 Yasemin AYTEMİZ 2008470006"

Transkript

1 Ücret Sistemleri ve Verimlilik Hugo BOSS Onur AKBAL Ahmet Utku UYAN Ezgi KAPISIZ Yasemin AYTEMİZ

2 Hugo Ferdinand Boss sıradan bir terziydi. 33 yaşında kendi firmasını 1924 yılında açtı. Kendi adını taşıyan ve 30 kişi çalıştıran bu küçük firmanın dünyaca ünlü bir moda devi haline geleceğini o günlerde kimse tahmin edemezdi 1931 yılında büyük ekonomik krizin etkileri ağır bir şekilde hissedilirken firmanın kaderi, Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi'nin firmaya parti üniformalarını sipariş etmesiyle bir yol ayrımına girdi.

3

4 Hugo Boss bu tarihte partinin paramiliter SS ve SA birlikleri ile Hitler Gençliği'nin üniformalarını dikmeye başladı. Hugo Boss bu üniformaları üreten tek firma değildi. Firma 1938'den itibaren ordu üniformalarını da dikmeye başlayarak çok para kazandı. Üniforma pazarında bir numara olmasa da, branşının önemli şirketleri arasına girdi. Bu nedenle Hugo Boss savaşın sona ermesinin ardından oldukça büyük sıkıntıya düştü.

5 1950'lerin - İlk erkek takım elbiseleri 1960'lı yıllarda erkek takım elbiseleri ilk standart üretim

6 BOSS marka oluşturulması BOSS marka yüksek kaliteli erkek koleksiyonları ile 1970'li yılların başında başlatıldı. Bu, son derece dar omuzlar ve iki düğmeli, tek düğmeli blazer dönemdi. BOSS 1977 yılında marka olarak tescil edilmiştir.

7

8 Motor spor sponsorluğu BOSS lisans işlemleri başlatır Golf sponsorluğu Tenis sponsorluğu

9 Gözlük lisans HUGO BOSS 1989 yılında da dahil olmak üzere gözlük güneş gözlüğü için lisans verildi. Yenilikçi tasarımlar ve klasik zarafet ile gözlük koleksiyonları, mükemmel bir şekilde, tek bir markanın yansıtıyor.

10 Üç marka stratejisi HUGO BOSS, 1993 yılında üç marka stratejisi tanıttı. İki yeni marka, HUGO ve Baldessarini, çekirdek BOSS marka artırmak için eklenmiştir. HUGO ilerici, yenilikçi stil ve Baldessarini lüks, sofistike itiraz HUGO BOSS moda için yeni hedef grupları için kapılarını açtı.

11 Ayakkabı lisansı Sanat sponsorluğu HUGO BOSS ÖDÜLÜ Saat lisansı BOSS Golfwear HUGO Bayan Giyim BOSS Orange

12 BOSS Siyah Bayan Giyim

13 2000 yılı ilk kadın koleksiyonu, BOSS çekirdek marka altında piyasaya girmiştir. Bu koleksiyon, high-end moda pazarında BOSS Black erkek koleksiyonu ile birlikte uyumlu hale getirilmiştir. BOSS Siyah Bayan Giyim, özel tasarımlar, şık malzemeler ve yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır doğal bir lezzet ile, modern, başarılı ve kendine güvenen kadınlara hitap ediyor.

14 Yelken sponsorluk

15 Ayakkabı ve deri eşya Ocak 2004 yılında, ayakkabı ve deri eşya imalatı HUGO BOSS Grubu kurulmuştur.

16 BOSS Selection Modern tüketicilerin istekleri daha sofistike hale geldikçe, üstün kalite ve kusursuz işçilik için talep büyüdü.boss gibi lider bir marka için, yenilikçi çözümler ile bu değişen pazar ihtiyaçlarını karşılamak için önemli olduğunu ve böylece, tamamen yüksek kaliteli erkek giyim segmentinde kapak ürünler sunmaya özen gösterdiler. Bu ihtiyacı cevap vermek için, lüks hattı BOSS Selection ilk Sonbahar / Kış 2004 sunuldu

17 BOSS Turuncu Bayan Giyim 2006 yaz sezonu için bir BOSS Orange Bayan Giyim, mevcut erkek koleksiyonu aynı, rahat, bireyci ve hareketli stilleri seven kadınlar için başlatıldı.

18 UNICEF ile Ortaklık Birkaç yıl için desteklenen çocuk yardım kuruluşları, HUGO BOSS - çocuklara yardım örgütü UNICEF ile birlikte 2007 yılı boyunca, Afrika'nın en yoksul ülkelerde okullar oluşturmaya başladı. Bu proje çerçevesinde, Angola, Malavi, Ruanda, Mozambik, Zimbabwe ve Güney Afrika'da okullar açıldı veya yenilenmiş ve yeni öğretim materyalleri ile birlikte olmuştur.

19 Online Mağaza BOSS Seçim Müşteriye Özel Hat Bebe Çocuk lisans BOSS Yeşil Bayan Giyim

20 Günümüze geldiğimiz zaman ise HUGO, Baldessarini ve BOSS adı altında 3 tane markası bulunmaktadır.şirketin merkezi Almanya nın Metzingen şehrinde bulunmaktadır kişinin üzerinde çalışanı bulunmaktadır 2010 yılı cirosu 1.7 milyar doları bulmuştur. Üretimde bulunduğu alanlar ise erkek ve bayan giyim,ayakkabı ve deri aksesuar,kol saati,parfüm,cep telefonu aksesuarı,çocuk giyim ve motosiklet kaskından oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olmaktadırlar. Dünyanın 124 ülkesin de 6100 mağazada satış yapmaktadırlar.

21 Hugo BOSS un; En büyük olmak gibi bir kaygısı yok, Öncelikli hedefi kalite. «En önemli değeri insan» Pazarlama ve satış bölümleri yok. Türkiye de 6 tane mağazası var.

22 Türkiye de BOSS; İlk etapta Eskişehir de SARAR bünyesinde üretim yapılıyor, 1999 da İzmir serbest bölgede takım elbise fabrikası kuruluyor, Üretim maliyetleri ve kalite tatmin edici bulununca 2005 te gömlek ve kadın giyim fabrikaları kuruluyor çalışan bulunuyor. Ulaşım 425 tane servisle sağlanıyor.

23 En önemli değer insan; Özellikle operatörler çok önemli çünkü üretimi onlar yapıyor. Kaliteli ürünler ancak kaliteli operatörler ile elde edilebilir. Takım elbise marka için çok önemli. Dünyada üretilen Hugo BOSS takım elbiselerinin %80 i Türkiye de üretiliyor.

24 En önemli hedef kalite; İşten çıkarılmaların temelinde kaliteyi düşüren tutumlar yatmaktadır. Kalitenin bu kadar önemsenmesi sürekli eğitimi de zorunlu kılmıştır. Deneme süresi 2 ay. Deneme süresinde operatörler TEM de eğitiliyor.

25 Operatörlerin önceki deneyimler pek önemsenmiyor. Önemli olan Hugo BOSS un ne beklediği. Tecrübesiz operatörler 2-3 ay eğitimden sonra çalışmaya başlıyor. Beyaz yakalılarda 2 günlük oryantasyon veya 2 haftalık eğitimden sonra çalışma başlıyor. Eğitim sürekli devam ediyor. Kâğıt üstünde olmasa da mutlaka bir koç atanıyor. Yöneticiler için liderlik enstitüsü var. İşe alımlarda duruş çok önemli.

26 Üretim; Üretimde 8 hat var. Bu hatların işleyişi üretim mühendisliği tarafından en ince ayrıntısına kadar planlanıyor. Örneğin takım elbise üretildikten sonra mamul depoya giriyor ve kalite kontrol yapılıyor. Her 4-5 operatöre 1 kalite operatörü düşüyor.

27 Çalışma saatleri; Şirket işçileri 2 vardiyalı olarak çalıştırıyor, Haftalık çalışma süresi 45 saat, Çalışılan süre kartlı sistem sayesinde belirleniyor. Eşit işe eşit ücret politikası uygulanıyor, Adil bir ücret sistemi uygulanıyor.

28 İnsan kaynakları sürecinde Hugo BOSS a has «sekizgen yönetim anlayışı» benimseniyor. Bu anlayış insan kaynaklarının tüm süreçlerini barındırıyor. * Eğitim geliştirme, * Organizasyon geliştirme, * İşe alım, *İnsan sistemleri, *Teknik eğitim gibi.

29 Öneri sistemi, Şirkette çok ciddi işleyen bir öneri sistemi var. Ayın önerisi ve ayın bandı seçiliyor, Kazanılan puanlarla ürün alınabiliyor, Ayın bandı seçiminde devamsızlık, üretim kalitesi, hata oranı, verimlilik ve fazla mesai gibi pek çok faktör etkili.

30 Prim sistemi; Kıdem, öğrenim, performans, verimlilik ve yetkinliğe bağlı olarak bir prim sistemi uyguluyor. Bu faktörlerin belli ağırlıklarla etkili olduğu bir sistem uygulanıyor. İkramiye düzenli olarak verilmiyor fakat yıllık izinlerden önce mutlaka bir ödeme yapılıyor.

31 Hiyerarşik yapı, Müdür Bölüm yöneticileri Uzmanlar Uzmanlar yetkinliklerine göre 3 e ayrılıyorlar.

32 Mavi yakalılarda hiyerarşik yapı; Libero Esnek Standart

33 İŞ ANALİZLERİ İş analizleri üretim mühendisliği tarafından yapılıyor. Bu yüzden İK konu hakkında pek bilgi sahibi değil. Her operatörün kendine has yetkinlikleri (kol takma, yan çatma vb.)var. Buna bağlı olarak üretim mühendisliği iş planı yaparak işe yerleştirme faaliyetini üstleniyor.

34 Yönetim Teknikleri Firma için yalın üretim çok önemli, Yönetim için ise; Altı sigma, 5S, Ve toplam kalite yönetimi benimseniyor.

35 Sosyal tesisler; Fabrika bünyesinde internet kafe, kuaför, restoran, bilardo salonu gibi sosyal tesisler bulunmakta. Bunların yanı sıra yaz partisi, piknik, yılbaşı baloları ve olimpiyatlar gibi sosyal faaliyetler yapılıyor. 17 tane sosyal kulüp var. Yaz partisi hariç faaliyetlerde beyaz yaka-mavi yaka ayrımı yapılmıyor.

36 Sosyal yardımlar; Burslar veriliyor. Burs verilen öğrenciler işe alımlarda öncelikli pozisyonda oluyorlar, Her çalışan ilkokul düzeyinde bir öğrenciye danışmanlık yapıyor ve yine burs sağlanıyor, Bu bursların dağıtımı şirket bünyesindeki eğitim derneğiyle yapılıyor. Ayrıca işçilere senede 1 veya 2 defa kumaş dağıtımı yapılıyor, 1 defa da ürün dağıtımı yapılıyor

37 Hugo BOSS ta çalışmak; Kurumsal bir şirkette çalışmanın avantajları var. Serbest bölge mevzuatında dahil olduğu için çalışanlar gelir vergisinden muaf. Oturmuş bir örgüt kültürü ve nispeten rahat bir çalışma ortamı var. Sendika üyeliğine sıcak bakılmıyor.(5 Kasım itibariyle 21 işçi sendikalı olduğu için işten çıkarılmış.)

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR 2008463096 SAİM ŞENOL 2008463085 KÜBRA ÖZKAN 2008463056 MERAL GÜLTEKİN 2008463071 SİNEM KISACIK 1944 yılında Abdurrahman SARAR'ın Eskişehir'de

Detaylı

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk AHZIRLAYANLAR 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk Bu araştırmamızda size kurumsal ve geleneksel olarak yönetilen iki firmanın ücret, ücret belirleme ve ücretin

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI İstanbul, 2012 İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI 14 yıldır farklı ülkelerde ve farklı sektörlerde birçok firmada Yalın Üretim ve Kaizen Uygulamaları yapmış bir uzman olarak,

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

MEVCUT DURUM ANALİZİ

MEVCUT DURUM ANALİZİ ADANA ÜNİVERSİTE SANAYİ ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ MEVCUT DURUM ANALİZİ Dr. Koral ÇEPNİ Adana ÜSAM Endüstriyel Danışmanı Adana ÜSAM Mentör Projesi Değerlendirme Kurulu Üyesi NİYE TEMEL ANALİZ Şirketin yolun

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

Sınıflandırma : Genel TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI

Sınıflandırma : Genel TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI İÇİNDEKİLER TOFAŞ MARKALAR VE BAĞLI ORTAKLIKLAR FABRİKA AR-GE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMA HAYATI İLETİŞİM TOFAŞ / HAKKIMIZDA KURULUŞ YILI 1968 TOFAŞ / ORTAKLIK YAPISI KOÇ %38

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI İÇİNDEKİLER TOFAŞ MARKALAR VE BAĞLI ORTAKLIKLAR FABRİKA AR-GE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMA HAYATI İLETİŞİM TOFAŞ / HAKKIMIZDA KURULUŞ YILI 1968 TOFAŞ / ORTAKLIK YAPISI KOÇ %38

Detaylı

Bir. güç birliği. hikayesi

Bir. güç birliği. hikayesi Bir güç birliği hikayesi Hikayemizin Başlangıcı... Bu hikaye, 2009 ilkbaharında başlar. Konu üç ana karakter etrafında döner; Arçelik LG Klima, Ford Otosan ve Türk Traktör. Önce Ford Otosan ve Arçelik

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ Prof.Dr.Mustafa Yaşar Tınar Konu Derya Group Grup 3.1 Hazırlayanlar Nazife Çakıroğlu :2008470014

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Şirket Sunumu

Şirket Sunumu Şirket Sunumu 2017 www.marcela.com.tr İçerik Marcela kimdir? Vizyonumuz ve misyonumuz Organizasyon yapısı Üretimimiz Çalışma ilkelerimiz Göstergeler 2 Marcela kimdir? Marcela, tekstil sektöründe yaklaşık

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört

TOPTAN T SHİRT Toptan tişört TOPTAN T SHİRT Ülkemizde bir çok ilde gelişme gösterdiğinden dolayı ürünleri pazarlayan bir çok firma bulunmakta dir. Burada potansiyel müşterilerinize düşen bu firmalar toptan Baskılı tişört arasında

Detaylı

Türkiye de iş birlikleri, ortaklıklar arayan Fransız markalar

Türkiye de iş birlikleri, ortaklıklar arayan Fransız markalar CONSULAT GÉNÉRAL DE FRANCE À ISTANBUL MISSION ÉCONOMIQUE Türkiye de iş birlikleri, ortaklıklar arayan Fransız markalar 14-16 Mayıs tarihlerinde, Istanbul a gelecek olan Fransız moda markaları hakkında

Detaylı

BUTİK HAT TASARIM, ÜRETİM ve KURULUMLARI (AGV, ANDON, Poka-Yoke, Manipülatörler destekli)

BUTİK HAT TASARIM, ÜRETİM ve KURULUMLARI (AGV, ANDON, Poka-Yoke, Manipülatörler destekli) BUTİK HAT TASARIM, ÜRETİM ve KURULUMLARI (AGV, ANDON, Poka-Yoke, Manipülatörler destekli) 1 İÇİNDEKİLER ERASYS MÜHENDİSLİK olarak ihtiyaca göre tamamen butik üretim hatları tasarlıyor, üretiyor, kuruyor

Detaylı

http://yenimarkamodelleri.com/ Wednesday 29th of October 2014 04:51:20 PM Yeni Marka Modelleri Document generated by https://siteoid.

http://yenimarkamodelleri.com/ Wednesday 29th of October 2014 04:51:20 PM Yeni Marka Modelleri Document generated by https://siteoid. Yeni Marka Modelleri ANASAYFA GIYIM EV DEKORASYON HOBI BEBEK ÇOCUK ÜRÜN TANITIMI VIDEO Uzun Dar Elbise Pull Bear Siyah Ara.. Barbour Bayan Mont Ceket Prism Quilt Çok Şık Bayan Kot Pantolon Zara Uzun Abiye

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018

COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018 COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018 ADRIANO GOLDSCHMIED VE CHEN WEN ILE DENIM İNOVASYONU LİSANS VE ORTAKLIK FIRSATLARI HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN YEREL CCI TEMSİLCİSİNİZLE

Detaylı

Bu Bölüme Görev Adı Yazılmalıdır GÖREV TANIMI

Bu Bölüme Görev Adı Yazılmalıdır GÖREV TANIMI GÖREV TANIMI POZİSYON BİLGİLERİ Çalışanın Adı-Soyadı Pozisyon Adı İş Birimi Departman Unvan Direkt Rapor Ettiği Pozisyon İŞİN AMACI ORGANİZASYONDAKİ YERİ BKZ. Ek 1 (Organizasyon şeması) ANA SORUMLULUKLARI

Detaylı

Üretim Yönetimi. 3.1. Ürün Tasarımı 19.02.2012. 3.1.1. Ürün Tasarımını Etkileyen Faktörler. Bölüm 3. Üretim Sistemlerinin Tasarımı ve Kuruluşu

Üretim Yönetimi. 3.1. Ürün Tasarımı 19.02.2012. 3.1.1. Ürün Tasarımını Etkileyen Faktörler. Bölüm 3. Üretim Sistemlerinin Tasarımı ve Kuruluşu Üretim Yönetimi Bölüm 3. Üretim Sistemlerinin Tasarımı ve Kuruluşu Yrd. Doç. Dr. Selçuk ÇEBİ http://scebi.ktu.edu.tr 3.1. Ürün Tasarımı Ürün tasarımı, ürünün fiziksel özelliklerini ve fonksiyonlarını açıkça

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ TUNCELİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş.

ÇAĞRI MERKEZİ TUNCELİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş. TUNCELİ ÇAĞRI MERKEZİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş. İsmet İnönü OSB Mh. 451 Cd. No:12 Merkez Tunceli info@theuniversalvision.com.tr www.theuniversalvision.com.tr www.theuniversalvision.com.tr

Detaylı

özgıda toposmanoğluözgıda özgıda Toposmanoğluözgıda Topçu Gazi Osman Efendi 1800 li Yıllar

özgıda toposmanoğluözgıda özgıda Toposmanoğluözgıda Topçu Gazi Osman Efendi 1800 li Yıllar özgıda özgıda TARİHÇE 3 Yüzyıllık Uzmanlık... 19. yüzyıldan 21. yüzyıla tam 207 yıldır bu toprakların, Türkiye nin helvasını üretiyoruz. Bu coğrafyada helvanın ilk doğuşu 19. yüzyıla uzanıyor. Topçu Gazi

Detaylı

HEM FONKSİYONEL, HEM MODA. İŞTE MODA!

HEM FONKSİYONEL, HEM MODA. İŞTE MODA! İŞTE HEM FONKSİYONEL, HEM MODA. İŞTE MODA! TASARIMCI ÖZGÜNLÜĞÜ, MÜHENDİS ZEKÂSIYLA BİRLEŞTİ. 20 sektör, 200 den fazla marka, 10 milyondan fazla üretim adedi. İş te 10 yılın özeti. İnfo Tekstil olarak

Detaylı

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR İŞTE O AN DA GÜÇLÜ BİR BAĞ KURMAK İÇİN ÖZEL BİR HEDİYE SEÇİN! Özel yaşamımızda olduğu gibi iş hayatımızda da müşterimize, çalışanımıza, tedarikçimize ve iş

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON HAKKIMIZDA Glassinox 2005 yılında 120 m 2 bir atölyede paslanmaz metal ürünler imalatına başladı. Bugün 4000 m 2 kapalı alanda modern ve en son teknoloji ile donatılmış tesislerinde cam kapılar, sürgülü

Detaylı

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU İÇİNDEKİLER : VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK TARİHÇE VİZYON/MİSYON FAALİYET ALANLARI ÜRÜN KATEGORİSİ TASARIM YÖNÜ İLE VESTEL TASARIM FABRİKASI VİZYON/MİSYON VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

FRANSA DA ÜNİVERSİTE SİSTEMİ

FRANSA DA ÜNİVERSİTE SİSTEMİ FRANSA DA ÜNİVERSİTE SİSTEMİ Fransa da üniversitelerin hepsi devlet üniversitesidir ve eğitim ücretsizdir. Grandes Ecoles lerin bir kısmı özel bir kısmı da devlet okuludur, devlete ait olanlar da eğitim

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ BİLİMSEL TANITIM FORMU

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ BİLİMSEL TANITIM FORMU TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ BİLİMSEL TANITIM FORMU Adı Soyadı Özlem DOĞAN Unvanı Doç. Dr. Fakültesi/Bölümü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme Bölümü Çalışma Alanları Üretim

Detaylı

S P R I N G S U M M E R

S P R I N G S U M M E R SPRING SUMMER 2018 1 ÖZGÜRLÜK VE RAHATLIK ZAMANI Ev, özgürlük ve rahatlığın hüküm sürdüğü yerdir. Feyza Collection kalitesi, evinde konforu yaşarken şık ve bakımlı olmak isteyen kadınlara birbirinden renkli

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

Microsoft Dynamics İş Çözümleri Pazarlama Müdürü

Microsoft Dynamics İş Çözümleri Pazarlama Müdürü Microsoft Dynamics İş Çözümleri Pazarlama Müdürü http://www.youtube.com/watch?v=phmwz96_gos Akışkan topluluklarda işbirlikleri Bilgi sizi bulur Telefon, e-posta, konferans ve birlikte çalışmada entegre

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

MAVİ YAKALILARIN ÇALIŞMAYA YÖNELİK TUTUMLARI

MAVİ YAKALILARIN ÇALIŞMAYA YÖNELİK TUTUMLARI MAVİ YAKALILARIN ÇALIŞMAYA YÖNELİK TUTUMLARI ÇALIŞMA PSİKOLOJİSİ VERİ BANKASI ÖRNEĞİ www.calismapsikolojisi.net Yrd. Doç. Dr. Burcu KÜMBÜL GÜLER Kocaeli Üniversitesi Gündem İnsan Kaynakları ve Çalışma

Detaylı

İş Dünyası Sürdürülebilirliğin Neresinde?

İş Dünyası Sürdürülebilirliğin Neresinde? İş Dünyası Sürdürülebilirliğin Neresinde? Nuran Aksu ZENNA Kurumsal Marka Araştırmaları ve Danışmanlığı RepMan Forum 2017 www.zennadanismanlik.com ZENNA_TR 541 İş dünyası temsilcisi (yönetici pozisyonunda)

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNE GİRİŞ VE IK PLANLAMASI PELİN BURUK

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNE GİRİŞ VE IK PLANLAMASI PELİN BURUK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNE GİRİŞ VE IK PLANLAMASI PELİN BURUK İÇERİK Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş Değişen Dünyada İnsan Kaynaklarının Stratejik Rolü İnsan Kaynakları Yönetiminin Kapsamı

Detaylı

Gazete No. 4, Yayın Tarihi 22 Eylül 2014

Gazete No. 4, Yayın Tarihi 22 Eylül 2014 Bu sayıda: Görsel Mağazacılık projesindeki tüm güncel faaliyetler. Bu e-postayı tarayıcınızda görüntüleyin Gazete No. 4, Yayın Tarihi 22 Eylül 2014 Litvanya da Yayılım Toplantısı VM Textransf projesinin

Detaylı

Türkiye de Şirketlerin İtibar Yönetimi Performansı ve İşveren Markası İlişkisi

Türkiye de Şirketlerin İtibar Yönetimi Performansı ve İşveren Markası İlişkisi Türkiye de Şirketlerin İtibar Yönetimi Performansı ve İşveren Markası İlişkisi Nuran Aksu ZENNA Kurumsal Marka Araştırmaları ve Danışmanlığı RepMan Forum 2018 www.zennadanismanlik.com ZENNA_TR Zenna Danışmanlık

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 İnsan Kaynakları nın ajandasında neler var? Hiyerarşik yapıdan

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

İHRACAT TEŞVİKLERİ VEYSEL PARLAK İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ

İHRACAT TEŞVİKLERİ VEYSEL PARLAK İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ İHRACAT TEŞVİKLERİ VEYSEL PARLAK İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI (DFİF) MEVCUT DESTEKLER İhracata Hazırlık Destekleri Pazarlama Destekleri Yüksek Katma Değere Yönelik Destekler

Detaylı

HSS OTOMOTİV İ YAKINDAN TANIYALIM

HSS OTOMOTİV İ YAKINDAN TANIYALIM HSS OTOMOTİV HSS OTOMOTİV İ YAKINDAN TANIYALIM 2004 yılında KALİTE sloganı ile 5000 m2 kapalı alanda 37 çalışanı ile faaliyete geçmiştir. 2010 yılından itibaren 14000 m2 alanda üretim yapmakla birlikte

Detaylı

DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik

DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik Ufuk Kayador Pazarlama ve Satış Direktörü 10 Nisan 2012 - İstanbul YIL 2005 Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi anlamaya

Detaylı

İletişim: Bir düşüncenin, bilginin, haberin veya mesajın kişiler, gruplar ve örgütler arasında karşılıklı değiş tokuş sürecidir.

İletişim: Bir düşüncenin, bilginin, haberin veya mesajın kişiler, gruplar ve örgütler arasında karşılıklı değiş tokuş sürecidir. PAZARLAMA İLETİŞİMİ İLETİŞİM NEDİR? İletişim: Bir düşüncenin, bilginin, haberin veya mesajın kişiler, gruplar ve örgütler arasında karşılıklı değiş tokuş sürecidir. -SÖZLÜ -SÖZSÜZ *İletişimden Söz Edebilmek

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

Temizlik mahallerinde ayrıca gerekli temizlik malzemesi bulundurulur.

Temizlik mahallerinde ayrıca gerekli temizlik malzemesi bulundurulur. Taraflar Sendika teklifinin; 1. Temizlik Malzemesi başlıklı 56. maddesini, TEMİZLİK MALZEMESİ: Madde 56: Üyelere: a) Yılda bir adet banyo havlusu, (takriben 65 cm x 130 cm ebadında) ile bir adet yüz havlusu

Detaylı

TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ

TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ MODA TASARIMI (UOLP) TEKSTİL GELİŞTİRME VE PAZARLAMA (UOLP) İSTANBULTEKNİKÜNİVERSİTESİ www.itu.edu.tr TEKSTİL TEKNOLOJİLERİ VE TASARIMI

Detaylı

ÇİZİLMEZ SUPER HIGHGLOSS

ÇİZİLMEZ SUPER HIGHGLOSS sayfa 1 sayfa 3 sayfa 5 sayfa 7 sayfa 9 sayfa 11 sayfa 13 sayfa 15 sayfa 17 sayfa 19 sayfa 21 sayfa 23 HAKKIMIZDA 1983 yılında ; İzmir de küçük bir atölyede üretime başlayıp sonraları EFN adı altında üretimine

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi. Şubat 2017

Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi. Şubat 2017 Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi Şubat 2017 Yurt İçi Bayi Performans Prim Sistemi Nasıl bir prim sistemi sunmak istiyoruz? Hem bayilerimiz hem de bayilerimiz nezdindeki satış danışmanları için kapsayıcı

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu 2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin ve donanım

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ücret Sistemleri ve Verimlilik 13.12.2011 2008470068-Osman Gökay ÖNOL 2008470105-Ezgi YENİSÖZ 2008470061-Fatmagül

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

Rekabetçi Üretim Yönetimi

Rekabetçi Üretim Yönetimi Rekabetçi Üretim Yönetimi Kayseri Nisan 09, 2009 Dr. Adem Göleç Katılımcılar: Sanayi Kuruluşları Öğretim Üyeleri Öğrenciler Önümüzdeki bir saat Bir Üretim Sistemi Kurum Stratejisi Rekabet Öncelikleri Đmalat

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

1/3 olasılıkla 1000 1/3 olasılıkla 1500 1/3 olasılıkla 2000

1/3 olasılıkla 1000 1/3 olasılıkla 1500 1/3 olasılıkla 2000 Tekstil ve Hazır Giyim Lojistiği İş Konferansı 11 Eylül 2007 Küresel Rekabet İçin Tedarik Zinciri Entegrasyonu ve Lojistik Dr. Alper Şen Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Tedarik Zinciri

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR E-İŞ Elektronik İş (E-iş) Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir şirketin tüm aktivitelerini desteklemek amaçlı uygulanması Şirketin iç ve dış veri sistemlerini

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KURUM/KURULUŞ. Hazine Müstaşarlığı Kalkınma Bakanlığı Maliye Bakanlığı Sosyal Taraflar

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KURUM/KURULUŞ. Hazine Müstaşarlığı Kalkınma Bakanlığı Maliye Bakanlığı Sosyal Taraflar TARIM SEKTÖRÜ 1. Tarım sektöründe istihdam şartları iyileştirilecektir. 1.1 Tarıma yönelik destekler ihtisaslaşmayı ve istihdamı korumayı teşvik edecek biçimde tasarlanacaktır. Hayvancılık (Tarım Reformu

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

2 İŞLETMENİN ÇEVRESİ VE İŞLETME TÜRLERİ

2 İŞLETMENİN ÇEVRESİ VE İŞLETME TÜRLERİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 İŞLETMECİLİK 13 1.1. İnsan İhtiyaçları 14 1.1.1. Ekonomik Mal ve Hizmetler 16 1.1.2. Talep ve Arz 17 1.1.3. Tüketim ve Tüketici 18 1.1.4. Üretim ve Üretim Faktörleri 18 1.2.

Detaylı

DENGE DENGE VS. DOĞADAN GELEN

DENGE DENGE VS. DOĞADAN GELEN GÖRMEK BAKMAK Görmek ile bakmak arasındaki ince çizgiyi silmeyi başardığımızda; kafamızı kaldırıp çevremizdeki tüm detaylara dikkatli şekilde baktığımızda; görebiliyoruz evrende ki mükemmel uyum sayesinde

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER: TEORİK ÇERÇEVE...

HALKLA İLİŞKİLER: TEORİK ÇERÇEVE... İÇİNDEKİLER 1. Bölüm: HALKLA İLİŞKİLER: TEORİK ÇERÇEVE... 1 1.1. HALKLA İLİŞKİLERİN TANIMI... 1 1.1.1. Halkla İlişkilerin Farklı Tanımları... 2 1.1.2. Farklı Tanımlarda Halkla İlişkilerin Ortak Özellikleri

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

Kente katbekat değer katan uzmanlık:

Kente katbekat değer katan uzmanlık: Kente katbekat değer katan uzmanlık: İbrahim Dumankaya Holding ten kente değer katan bir vizyon; DKY İnşaat. Temelleri 1961 yılında atılan İbrahim Dumankaya Holding in 52 yıllık inşaat deneyimi ve birikimi,

Detaylı