TBH Teknikonline Bilişim ve Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TBH Teknikonline Bilişim ve Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti"

Transkript

1 CCTV GÜVENLİK KAMERASI SİSTEMİ MONTAJI ve ÜRÜN GARANTİ SÖZLEŞMESİ Güvenlik Kamerası Hizmetimizle ilgili Satış Sözleşmemiz. Teklifimizin uygun bulunması durumunda Hizmetimiz başlamadan önce yapılacak sözleşmedir. İNDEKS A. SATICI BİLGİLERİ B. MÜŞTERİ BİLGİLERİ C. MARKA ŞARTLARI D. SÖZLEŞME KONUSU E. SÖZLEŞME SÜRESİ F. SÖZLEŞME BEDELİ G. ÖDEME PLANI H. ŞİRKETİN SORUMLULUKLARI İ. İŞVERENİN SORUMLULUKLARI J. SÖZLEŞMEDEN DOĞAN MASRAFLAR K. SÖZLEŞMENİN FESHİ, FERAGATI VE DEVRİ L. MÜCBİR HALLER M. TEBLİĞAT ADRESLERİ N. SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ O. EĞİTİM GARANTİ SERVİS VE ONARIM P. İHTİLAFLARIN HALİ NOT: Sözleşmemizin imzalanması durumunda kurulacak Güvenlik Kamera Sisteminin 2 yıllık ücretsiz işçilik ve bakım hizmeti bedelsiz olarak firmamızca yapılacaktır.ayrıca bu sözleşme Kamera DVR gibi cihazların 2 YILLIK Garanti Sözleşmesinide kapsamaktadır. TEKNİKONLİNE BİLİŞİM ve GÜVENLİK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ ile Müşteri arasındaki Güvenlik Kamera Sistemi Montaj Sözleşmesi. İşbu sözleşmenin konusu uygulamacı firmanın müşteriye Teklifteki ürünlerin nitelikleri, satış fiyatları, uygulama fiyatlarını belirlendiği hak ve yükümlülükleri kapsamaktadır. A. SATICI BİLGİLERİ TEKNIKONLINE BİLİŞİM ve GÜVENLİK HİZ. TİC.LTD.ŞTİ. Adresimiz: Tel: GSM : Burhan SEZER : Şükrü SEZER : Mail : info@teknikonline.com.tr Web:

2 B. MÜŞTERİ BİLGİLERİ MARKA ŞARTLARI a. Şirket Teklifte sunulan Marka Modelleri Uygulama Esnasında kullanmak zorundadır. Ancak Serbest Piyasa koşullarından dolayı Teklif edilen Marka ve Modelin Tedarik edilememesin den dolayı, ŞİRKET Teklifte bahsi geçen Aynı veya Muadili Ürünü Kullanabilecektir. b. Kamera Sistemi kurulumu sırasında kullanılacak Enerji ve Görüntü kabloları TESK standartlarından Güvenlik Kamera Kablosu kullanılacaktır. D. SÖZLEŞMENİN KONUSU a. Bu Anlaşma ile ŞİRKET, aşağıda genel bilgileri verilen ürünlerin Montajını ve Uygulamasını yapacak, sistemin çalışır durumda olmasını sağlayacaktır. ŞİRKET aşağıda maddeler halinde bulunan işlemleri yapacaktır. i. Tesis (Bina daire yada belirtilen yer) içinde bulunan Güvenlik kameralarının Montajını yapacaktır. ii. Teklifte Kamera Muhafazası bulunması durumunda Kameralar muhafaza içine koyulacaktır. iii. Kameraların Rasyonel olarak çalışıp çalışmadığı kontrol edilecektir. iv. Kayıt cihazlarının ve Kameraların işlevlerini yerine getirip getirmedikleri kontrol ve test edilecektir. v. Montajı yapılacak kameralarda WDR Dijital Zoom DNR3 Super HAD CCD II ve benzeri yüksek kalite vede çözünürlüklü kameralar var ise bu özellikler ayarlanır. Müşterilerce kullanılan kameralar bu tarz özellikleri taşımıyorsa müşterilerin var olmayan bu özellikleri talep etmeye hakkı yoktur. E. SÖZLEŞMENİN SÜRESİ Bu Sözleşmenin süresi montaj bitiş süresinden sonra 2 YIL Süre ile geçerlidir.

3 F. SÖZLEŞMENİN BEDELİ Sözleşme Bedeli ekteki teklifte belirtilmiştir. G. ÖDEME PLANI Ödeme planı ek de bulunan teklif de belirtilmiştir. H. ŞİRKETİN SORUMLULUKLARI a. Şirket Kameraların İşverenle Mutabık kalan alanlara kurulumlarını yapacaktır. b. Kamera Beslemeleri tek bir noktadan yapılacaktır. Mesafenin uzun olması durumunda Kamera Beslemeleri Kameraya yakın bir noktadan yapılacaktır. c. Şirket Bu işleri yapabilecek nitelikte Teknik ekip ve eleman bulunduracaktır. d. ŞİRKET arıza ihbarının bildirilmesini müteakip arızalı sisteme İSTANBUL il sınırları içinde en geç 1 Gün ( 24 saat ) iş günü içinde teknik personeli ile müdahale edecektir. Çalışmayı engelleyici hususlar var ise bunlar İŞVEREN e bildirilecektir. e. Sistemin mevcut ve orijinal işletme özelliklerinin dışına çıkan özel istekler İŞVEREN mahalinde veya dışında yapılan yenilemeler, ürün yer değişikliği vs gibi değişiklikler, anlaşma fiyatına dahil değildir. f. Keşif ve montaj 1- Sistemin kurulacağı yere yapılan keşif yada keşiflerde, montaj ustasının direktifleri doğrultusunda projenin dışına çıkılabilir ve yapılacak uygulamanın doğruluğu ustanın insiyatifindedir. Bu konuda kesinlikle müdahale söz konusu değildir, 2- Sorumlu yada altyapıyı bilen şahısın yanlış yönlendirmesi (çalışma yapılan alan) ile çıkan sıkıntılar firmamızın sorumluluğunda değildir. 3- Kameraların Yeraltı kablolarının bina içine geçtiği köşelerde, konumlarda, tretuvar ve beton yada mozaik kaplı alanlar kırılır veya delinir; onarımı İŞVEREN in sorumuluğundadır. g. İsteğe bağlı iyileştirmeler, program değişiklikleri, İŞVEREN inin müdahalesinden doğan arıza ve servis talepleri de anlaşma fiyatının dışındadır. h. ŞİRKET, mutabık sağlanmış kurulması gereken kameraların yerlerine kurulması ile sorumludur, Mutabık kalınan noktanın dışında farklı bir noktaya kameraların takılması talebinde. Karşılıklı anlaşma yapılarak İŞVEREN in talepleri ek ücret ilave edilerek yapılır. j. Kameraların Kayıt cihazıyla olan mesafe Kablo Metrajları ortalama Kablo metrajlarıdır. Sahada uygulama esnasında kullanılan kablo metrajı (+/-) farkı yansıtılacak ve kullanılan metraj kadar ücret tahsil edilecektir.

4 k. Kullanılacak Kablo TESK Standartlarında bulunan kablo olacaktır. Uzun mesafeli Kamera kablosu çekiminde İŞVEREN ile mutabık kalınarak RG6/U6 Kablo kullanılacaktır. İ. İŞVERENİN SORUMLULUKLARI a. Bu anlaşma ile mutabık kalınmış ödeme vecibelerini, belirlenen tarihlerde yerine getirecektir. b. Arızaları ŞİRKET e gecikmeden bildirmeyi, üçüncü şahıslara müdahale ettirmemeyi, sisteme ŞİRKET in bilgisi olmadan yeni ilaveler yaptırmamayı taahhüt eder. c. Montaj ve Fiyat belirlenip karşılıklı %100 mütabık olduktan sonra, iş başladıktan sonra yada iş bitişinde tespit edilen tutar nettir ve işveren tarafından belirlenen tarihte belirlenen tutarı ödeme ile yükümlüdür. İş teslim edildikten sonra, ödenmesi gereken tutarın gecikmesi halinde her ay başına %8 ek faiz oranı uygulanır. J. SÖZLEŞMEDEN DOĞAN MASRAFLAR Bu sözleşmeden dolayı oluşabilecek damga pulu, harç vs masraflar İŞVEREN tarafından karşılanacaktır. K. SÖZLEŞMENİN FESHİ, FERAGATI VE DEVRİ İŞVEREN, ŞİRKET in sözleşmedeki taahhütlerini kısmen veya tamamen yerine getirmemesi halinde yahut sözleşmeyi devam ettirmek istemediğini bildirerek 1(Bir) ay önceden bildirimde bulunmak kaydıyla anlaşmayı tek taraflı ve tazminatsız olarak feshetmeye yetkilidir. Aynı şekilde ŞİRKET de, 1 (Bir) aylık ihbar süresi sonunda İŞVEREN inin taahhütlerini yerine getirmemesi halinde, sözleşmeyi feshetmek hakkına sahiptir. Taraflardan birinin sözleşmeden doğan haklarını kullanmaması bu haktan feragat ettiği anlamına gelmeyeceği gibi, bu hakkın daha sonra kullanılmasını da engellemez.taraflardan herhangi biri, karşı tarafın yazılı oluru olmadan doğrudan veya dolaylı olarak tamamen veya kısmen olsun sözleşme konusu işleri herhangi bir üçüncü şahsa veya firmaya devredemez. Böyle izinsiz bir devrin yapılması halinde tarafların sözleşmeyi fesh etme hakları saklıdır L. MÜCBİR HALLER a. Tarafların Kontrolü dışında gelişen ve tarafların bu sözleşme ile yüklendiği taahhütlerini yerine getirmesini engelleyici ve/veya geciktirici hallerin meydana çıkması mücbir sebep hali olarak değerlendirilecektir (örneğin; grev, lokavt, savaş, iç savaş, terör eylemleri, deprem, yangın, su baskını, benzeri tabii afetler, devletin karar ve eylemleri, vb.). Mücbir sebep dolayısı ile yükümlülüklerini tam veya zamanında yerine getirememekten dolayı sorumlu tutulmayacaktır. b. Mücbir sebep durumlarının 2 (İki) ay devam etmesi halinde taraflar bir araya gelerek, bu sözleşmenin devam, askıya alma, fesih veya başka bir şekilde tasfiye şekillerini müzakere edeceklerdir M. TEBLİĞAT ADRESLERİ a. Sözleşmede yer alan hususların yerine getirilmesi ve gerekli tebligatların yapılabilmesi için taraflar sözleşmenin giriş bölümünde yer alan adresleri yasal ikametgâh olarak belirlemişlerdir. Söz konusu yerlere yapılacak tebliğler tarafların şahsına yapılmış sayılacak ve taraflar o yerde bulunmazsa bile tebligat iade edilmeyip Tebligat Kanunu nun 21. maddesi uygulanacaktır.

5 b. Taraflar adres değişikliklerini yazılı olarak diğer tarafa bildirmedikleri takdirde önceki adreslerine yapılacak tebligatların geçerli olacağını kabul eder ve taahhüt eder. N. SİSTEMİN GENEL ÖZELLİKLERİ a. Projede Uygulanan Kameralar ofis içi TV den izlenmesi mümkün olabilir. (Opsiyonel). b. Dış Ortam ve İç Ortam Kameralar Teklifteki Adet Sayısı kadar Kamera, İşveren ile anlaşılan noktalara yerleştirilecektir. c. Gece Görüş özellikli kameralarda, Karanlıkta Kameranın Ledleri devreye girerek Teknik verilerdeki değerler kadar aydınlatma yapacaktır. Müşterinin tercih ettiği kameralarda bu özellikler yok ise yada sorunlu/özürlü kamera ise bu madde geçersizdir. d. Kameraların Montajı ve montaj için gerekli olan tüm sarf malzemeleri ŞİRKET e ait olacaktır. Bu madde önerilen teklif içindeki maddeleri kapsar. Ek talepler ek ücrete tabidir. e. Montaj idarece uygun görülen gün ve saatlerde Şirketin elemanlarınca yapılacaktır. f. Kullanılan her türlü malzemeler ve işçilik kullanıcı hataları hariç en az 2 yıl süreyle ücretsiz yedek parça ve işçilik garantisi olacaktır. g. Temin edilen ürün ve hizmetlerde oluşabilecek arıza, bakım, yapılandırma ve onarım istekleri için Müşteri yüklenici firmayı telefon, elektronik posta veya faks ile haberdar eder. Şirket; Müşterinin sorununu telefon, elektronik posta veya faks ile bildiriminden itibaren belirlenen süre içinde soruna yerinde müdahale eder ve sorunun bildiriminden itibaren belirlenen süre içinde çözüm getirir. Mesai saatleri dışında verilecek haberler için Yüklenici Firma adına sorumlu kişilerin 7 gün 24 saat ulaşılabilecek telefon numaraları, elektronik posta ve faks numaralarını Müşteriye yazılı olarak bildirilmelidir. h. Şirket satışını yaptığı ürünlerin kurulması ve kullanılması ile ilgili gerekli yetkili kişilere bilgi verecektir. i. Şirket, ürünün kullanıma açılması için ihtiyaç duyulabilecek her türlü yazılımı yüklemek ve cihazı bütün diğer donanımlar ile uyumlu şekilde çalışacak biçimde kurmakla yükümlüdür. j. Montaj tamamlandıktan ve Müşterice görevlendirilecek olan denetleme muayene ve kabul komisyonunca kabulü yapıldıktan sonra Şirket fatura kesecektir. k. Tüm Kablolama malzemeleri TESK Standartlarına uygun olan ürünlerle yapılacaktır.

6 O. EĞİTİM GARANTİ SERVİS VE ONARIM a. Şirket satın alınan malzemenin kurulması, konfigüre edilmesi ve temel kullanımı ile ilgili gerekli eğitimi vermeyi taahhüt eder. b. Firma, ürünün kullanıma açılması için ihtiyaç duyulabilecek her türlü yazılımı yüklemek ve cihazı bütün diğer donanımlar ile uyumlu şekilde çalışacak biçimde kurmakla yükümlüdür. c. Kullanılacak ürünler üretim hatalarına karşı 2 (İki) Yıl garantilidir. d. Şirket Arıza kendisine bildirildikten sonra, Arıza yerine 1 işgünü içinde müdahale edecektir.(resmi Tatil günlerine denk gelen günlerde ilk iş günü) e. Temin edilen ürün ve hizmetlerde oluşabilecek arıza, bakım, yapılandırma ve onarım istekleri için İdare yüklenici firmayı telefon, elektronik posta veya faks ile haberdar eder. Şirket; İdare nin sorunu telefon, elektronik posta veya faks ile bildiriminden itibaren belirlenen süre içinde soruna yerinde müdahale eder ve sorunun bildiriminden itibaren belirlenen süre içinde çözüm getirir. Mesai saatleri dışında verilecek haberler için Yüklenici Firma adına sorumlu kişilerin 7 gün 24 saat ulaşılabilecek telefon numaraları, elektronik posta ve faks numaralarını İdare ye yazılı olarak bildirilmelidir. P. İHTİLAFLARIN HALİ Sözleşmede doğacak itilafların hallinde T.C. İstanbul ili Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. İş bu sözleşme onaltı (16) madde ve eklerinden oluşmaktadır ve../ /2015 Tarihinde İstanbul da 2 nüsha olarak tanzim ve imza olunmuş olup ; biri İŞVEREN e, diğeri ise ŞİRKET e verilmiş. İşveren (Müşteri) Şirket TEKNIKONLINE BİLİŞİM ve GÜVENLİK HİZ. TİC.LTD.ŞTİ.

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI(UPS) YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA

Detaylı

GÜVENLİK SİSTEMLERİ CİHAZ GARANTİSİ DAHİL GARANTİ UZATMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A. ŞİRKET : Adı ve Soyadı/Unvanı DESS ELEKTRONİK SAN. TİC.LTD. ŞTİ. (bundan böyle ŞİRKET olarak anılacaktır) Adresi

Detaylı

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe:

ABONELİK SÖZLEŞMESİ. İmza / Kaşe: ABONELİK SÖZLEŞMESİ Bu abonelik sözleşmesi, İN-NO MOBİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (bundan böyle kısaca: "İNNOMOBİL") ile (bundan böyle kısaca: ABONE ) arasında ve aşağıda tamamen mutabık kalınan

Detaylı

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER Eğitim

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS ve BAKIM-ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme Yeni mah. sahil sok. güven apt. no: 14/1 adresinde mukim Protec Bilişim. (Bundan sonra Protec Bilişim olarak anılacaktır.) ile..... adresinde mukim......

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY

BAKIM SÖZLEŞMESİ. (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları. Sadettin TOLAY VD ASLANBEY BAKIM SÖZLEŞMESİ (Yedek Parça Hariç) 1. TARAFLAR: EFELAB: KULLANICI: EFELAB Laboratuar cihazları ve kimyasalları Sadettin TOLAY VD ASLANBEY 471 941 757 94 İsmet Paşa Mah. Trabzon Cad. Nar İş Hanı 1 / 8

Detaylı

SU EKİPMANLARI BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ

SU EKİPMANLARI BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1.1. HAKİMEVİ/ANKARA SU EKİPMANLARI BAKIM ONARIM SÖZLEŞMESİ 1.2. AREN MÜHENDİSLİK Kırkkonaklar Mah. 381.CD. No:2/B Çankaya/Ankara MADDE 2. TANIMLAR İşbu sözleşme metni içerisinde, 2.1.

Detaylı

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün

Vizyonsis Bilişim Hizmetleri Tenzile Düzgün Firma : Yetkili Adı : Telefon : Mail Adresi : Firma Adresi : Vergi Dairesi ve Nu. : Tarih Konu :.. /.. /.. : Bakım Anlaşması Teklif Konusu : Bu Sözleşme,Vizyonsis Bilişim Hizmetleri (bundan sonra VİZYONSİS

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme ekte belirtilen 10 Bölüm ve bu bölümler içerisinde yer alan maddelerden oluşmaktadır. Tarafların aralarında karşılıklı okunup anlaşılarak her sayfasının ayrı ayrı

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6332 17.03.2015 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı yapılacaktır.

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (STH OLMAYAN) www.hrctelekom.com HRC İLETİŞİM HİZMETLERİ TELEKOMÜNİKASYON İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (STH OLMAYAN) www.hrctelekom.com HRC İLETİŞİM HİZMETLERİ TELEKOMÜNİKASYON İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ (STH OLMAYAN) www.hrctelekom.com Bu sözleşme adresinde mukim, (Bundan böyle kısaca "HRCTELEKOM" olarak adlandırılacaktır.) ile isim, adres, ünvan, yetkilileri EK 1 de belirtilen BAYİ

Detaylı

TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER

TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER TEKNĐK DESTEK BAKIM SÖZLEŞMESĐ ĐÇĐNDEKĐLER 1. TARAFLAR 2. SÖZLEŞME KONUSU 3. SÖZLEŞME KAPSAMI 4. SÖZLEŞMENĐN AMACI 5. SÖZLEŞMENĐN SÜRESĐ 6. BAKIM KOŞULLARI 7. SERVĐS ALICININ SORUMLULUKLARI 8. SÖZLEŞME

Detaylı

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur.

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur. LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ MESLEK MENSUPLARI İÇİN) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER

Detaylı

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER Eğitim

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN )

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden

Detaylı

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti.

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti. BAKIM VE SERVİS SÖZLEŞMESİ Madde 1 Taraflar; 1) Erkol Otomasyon ve Kontrol Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. bu sözleşmede Satıcı olarak anılacaktır, 2)... Bu sözleşmede Müşteri olarak anılacaktır. Madde

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ JENERATÖR PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- TARAFLAR: Kanuni ikametgâhı, Adana/Yüreğir/Sinanpaşa Girne Bulvarı 78/A olan Atak Power ( Bundan sonra Atak Power diye anılacaktır) ile kanuni ikametgahı;... adresi

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ YANGIN POMPALARI YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA adresinde mukim

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6404 17.03.2015 Konu : Alarm ve İzleme Sistemi Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Alarm ve İzleme Sistemi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ Gülbağ Mah. Esentepe Cad. Karanfil Sk. No:8/1 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde faaliyet gösteren ARMAK Büro Mak. Ltd.Şti. (Bundan sonra ARMAK olarak adlandırılacaktır.) ile...

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ SCADA SİSTEMİNİN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ SCADA SİSTEMİNİN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ SCADA SİSTEMİNİN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3 Balgat/ANKARA adresinde mukim

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAZICI KİRALAMA, BASKI HİZMETİ VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına madde 3 te belirtilen koşullar

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ)

BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ) BAKIM SÖZLEŞMESİ (YEDEK PARÇA HARİÇ) 1. TARAFLAR : Bir tarafta DEGEMAK MAK.SERV.SAN.TİC.LTD.ŞTİ (bundan böyle DEGEMAK olarak anılacaktır), diğer tarafta (bundan böyle MÜŞTERİ olarak anılacaktır). 2. SÖZLEŞME

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ BUDERUS MARKA KAZAN ve DİĞER EKİPMANLARIN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ

TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ BUDERUS MARKA KAZAN ve DİĞER EKİPMANLARIN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ TBB HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ BUDERUS MARKA KAZAN ve DİĞER EKİPMANLARIN YILLIK PERİYODİK BAKIM SÖZLEŞMESİ 1- SÖZLEŞME KONUSU, TARAFLAR VE TANIMLARI: Bu sözleşme Oğuzlar mahallesi 1366 Sk. No:3

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YAKACIK REZİDANS 5 ADET ASANSÖR FENNİ MUAYENE EKSİKLİKLERİ TAMAMLANMASI İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın Yetkili

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın Yetkili T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEL94D09E* Sayı : 85027752-934.02.01- Konu : Yazıcı Bakım Onarım Hizmeti Alımı Sayın Yetkili Daire Başkanlığımız Kültür Biriminde

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol;

PROTOKOL. Madde 1- Taraflar. İşbu Protokol; PROTOKOL Madde 1- Taraflar İşbu Protokol; Şirket merkezi İçerenköy Mah. Çayıryolu Cad. Üçgen Plaza No:7 Kat: 11 34752 Ataşehir/İstanbul adresinde faaliyette bulunan KG M Enerji Tic. Ltd. Şti. ("Tek Elektrik")

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 8268 29.03.2016 Konu : Ticaret ve Sanayi Müzesi Kompanzasyon Panosu Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Ticaret ve Sanayi Müzesi Kompanzasyon Panosu

Detaylı

E-DÖNÜŞÜM MÜŞTERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

E-DÖNÜŞÜM MÜŞTERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ VEGAGRUP YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ E-DÖNÜŞÜM MÜŞTERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR 1.1. Müşteri Bilgileri : Aşağıda bilgileri bulunan firma sözleşmede MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

SÖZSOFT SMSKONTÖR TEDARİĞİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

SÖZSOFT SMSKONTÖR TEDARİĞİ HİZMET SÖZLEŞMESİ Tel : +90 212 777 9 483 Cep : +90 544 769 7 638 SÖZSOFT SMSKONTÖR TEDARİĞİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar İşbu sözleşme, Sağlayıcı Firma Yetkili: Özlem ÖZTÜRK Adres: 3. Bölge G5 Cad. Kayabaşı Mah. Kat:3

Detaylı

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır. KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ Kefil ve Rehin Veren :. (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.) Alacaklı Müşteri Kefalet ve Rehin Miktarı : TÜRKİYE FİNANS

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 17.09.2018 Konu : Tekstil Tabanlı PVC Zemin Kaplama İşi Yaptırılması Hk. Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan teklif almak sureti ile Tekstil Tabanlı PVC Zemin Kaplama İşi yaptırılacaktır. İşe

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ

MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ MOBILTRON + GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM ve DESTEK HİZMET PAKETİ SÖZLEŞMESİ İşbu MOBİLTRON+ GARANTİ CEP TELEFONU ONARIM VE DESTEK HIZMET PAKETI SÖZLEŞMESI (Bundan böyle "MOBİLTRON +GARANTİ SÖZLEŞMESİ" olarak

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21715 24.10.2018 Konu : Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Yazıcı ve Toner Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 31.10.2018

Detaylı

DANIŞMANLIK VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

DANIŞMANLIK VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ DANIŞMANLIK VE İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, bir tarafta EDM BİLİŞİM SİSTEMLERİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLER A.Ş (bundan sonra SERVİS SAĞLAYICI olarak anılacaktır) ile diğer tarafta

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

LUCA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (YENİ MESLEK MENSUBU KAMPANYASI)

LUCA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (YENİ MESLEK MENSUBU KAMPANYASI) LUCA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (YENİ MESLEK MENSUBU KAMPANYASI) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER

Detaylı

FKBsoft Bayi Sözleşmesi

FKBsoft Bayi Sözleşmesi FKBsoft Bayi Sözleşmesi < SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.> İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KABLOSUZ AĞ SİSTEMİ GARANTİ, BAKIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KABLOSUZ AĞ SİSTEMİ GARANTİ, BAKIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU KABLOSUZ AĞ SİSTEMİ GARANTİ, BAKIM VE DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ -Sözleşme Taslağı- Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs

Detaylı

işnet ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ

işnet ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ işnet ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ SAYIN MÜŞTERİMİZ; SİZLERE İLETMİŞ OLDUĞUMUZ E-FATURA UYGULAMASI ÖZEL ENTEGRATÖRLÜK HİZMET SÖZLEŞMESİ NİN İKİ NÜSHA OLARAK DÜZENLENDİĞİNDEN, HER SAYFASININ KAŞELİ-İMZALI

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır.

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ. adresinde kurulu bayii olarak anılacaktır. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ Madde 1 TARAFLAR Bir tarafta Şirket; İstiklal Mah. Demirciler Sokak. 11 / 8 26010 Odunpazarı / Eskişehir adresinde mukim KDSL TELEKOMÜNİKASYON INTERNET BİLİŞİM VE HİZ ELEKTRONİK SANAYİ

Detaylı

Hi zmet Kapsamı aşağıdaki hizmetlere ek olarak sınırsız telefon desteği ve Uzak bağlantı desteği hizmetlerini kapsamaktadır.

Hi zmet Kapsamı aşağıdaki hizmetlere ek olarak sınırsız telefon desteği ve Uzak bağlantı desteği hizmetlerini kapsamaktadır. Kurumsal Bakım Sözleşmesi Nedir? Firma sahibisiniz yada bir herhangi bir firmada yönetici olarak çalışıyorsunuz. Çok sayıda bilgisayarınız ve bilişim ürününüz var. Sisteminizde meydana gelen her herhangi

Detaylı

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz EOS PARK EVLERİ KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz GİRNE / KIBRIS Yurtdışındaki Eviniz ve Yazlığınız Devam eden barış görüşmelerinde üzerinde uzlaşılan harita. Google Haritalar Üzerindeki

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı

MEKANİK TESİSAT PROJE HAZIRLAMA TİP SÖZLEŞME. Taraflar yasal adreslerini aşağıdaki şekilde bildirmişlerdir: İŞVEREN:... TASARIMCI:

MEKANİK TESİSAT PROJE HAZIRLAMA TİP SÖZLEŞME. Taraflar yasal adreslerini aşağıdaki şekilde bildirmişlerdir: İŞVEREN:... TASARIMCI: MEKANİK TESİSAT PROJE HAZIRLAMA TİP SÖZLEŞME 1-Taraflar Bir taraftan... ile diğer taraftan. aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varmışlardır. Bu sözleşmede...(işveren ) ise (TASARIMCI) olarak anılmıştır. 2-

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 22282 20.11.2018 Konu : EFKM Sabit Mobilyaları İmalat ve Montaj İşi Hk. Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan teklif almak sureti ile Eskişehir Fuar Kongre Merkezi Sabit Mobilyaları İmalat ve Montaj

Detaylı

E-FATURA ÖZEL ENTEGRATÖR HİZMET SÖZLEŞMESİ

E-FATURA ÖZEL ENTEGRATÖR HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu Sözleşme, aşağıda ad, unvan ve adresleri bulunan taraflar arasında kendi istek ve serbest iradeleri ile aşağıdaki maddelerde yazılı şartlar dâhilinde imzalanmıştır.

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır.

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır. MUHASEBE BÜRO YÖNETİM SİSTEMİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 Muhasebe Bürosu Yönetim Sistemi (MBYS) DATAKONTROL ENF. TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ ile, Üye arasında aşağıdaki koşullarla

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek1 de detayları belirtilen Yeni %25 İndirim Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki listede belirtilen hat(lar)ımız için.../.../...

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU. 11 Maddelik Araç Giydirme İşi İdari ve Teknik Şartnamesi tarafınızca okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir.

TEKLİF MEKTUBU. 11 Maddelik Araç Giydirme İşi İdari ve Teknik Şartnamesi tarafınızca okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir. 05.07.018 TEKLİF MEKTUBU Odamız tarafından şartnamede belirtilen özelliklerde Araç Giydirme işi odamız üyesi firmalardan kapalı zarf usulü teklif almak sureti ile yaptırılacaktır. Baskı fiyatlarının 10.07.018

Detaylı

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR: A. HİZMET SAĞLAYAN FİRMA Ünvan :, ÇEVRE MÜŞ.ÖZEL EĞT. ÖĞRT. HİZ. İNŞ. OTO. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Detaylı

Kurulum ve Konfigürasyon Servisleri

Kurulum ve Konfigürasyon Servisleri Kurulum ve Konfigürasyon Servisleri Kurulum hizmetlerimiz, kamera, güvenlik, donanım, yazılım ve ağ altyapısının firmamız aracılığı ile temin edilmiş olup olmadığına bakmaksızın, kurulması, konfigürasyonunun

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21634 13.10.2015 Konu : Fotokopi Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Fotokopi Makinesi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 20.10.2015

Detaylı

BAKIM SÖZLEŞMESİ (1 YIL.)

BAKIM SÖZLEŞMESİ (1 YIL.) TARAFLAR: Digital Teknoloji Bilişim Hizmetleri: KULLANICI: Kazım Karabekir Mah. Kazım Karabekir Cad. No:61 Tel : 0(224) 360 6383 - Fax : 0(224) 360 6383 www.digitalteknoloji.com / info@digitalteknoloji.com

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU CİSCO SWİTCH ALIMI İŞİ

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU CİSCO SWİTCH ALIMI İŞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU CİSCO SWİTCH ALIMI İŞİ -Sözleşme Taslağı- Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlüğü (bundan sonra İdare

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU ACCESS POİNT ALIM İŞİ

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU ACCESS POİNT ALIM İŞİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KUZEY KIBRIS KAMPUSU ACCESS POİNT ALIM İŞİ -Sözleşme Taslağı- Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlüğü (bundan sonra İdare

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (İLGİLİ FİRMA) PROJESİ PROTOKOLÜ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (İLGİLİ FİRMA) PROJESİ PROTOKOLÜ EK-2.1 Örnek Protokol (Proje) DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ (İLGİLİ FİRMA) PROJESİ PROTOKOLÜ 1. TARAFLAR VE KANUNİ İKAMETGAHLAR Bu protokol, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ

İZMİR TİCARET ODASI -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR Fatura Adresi: Atatürk Cad. No:190 Alsancak / İZMİR Vergi Dairesi : Kordon Vergi No : 484 001 5699 Tel : 0 232

Detaylı

Sayı :2015/ 22/12/2015 Konu : 2016 Yılı TOKBYS Hizmetleri ve Sözleşmeler Hk. ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI NA

Sayı :2015/ 22/12/2015 Konu : 2016 Yılı TOKBYS Hizmetleri ve Sözleşmeler Hk. ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI NA Sayı :2015/ 22/12/2015 Konu : 2016 Yılı TOKBYS Hizmetleri ve Sözleşmeler Hk. ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI NA Sayın Başkanlarımız; TESKOMB tarafından kooperatiflerin kullanımına

Detaylı

MİKROTEL İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ. SES HİZMETLERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ

MİKROTEL İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ. SES HİZMETLERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ MİKROTEL İLETİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON TİC. LTD. ŞTİ. SES HİZMETLERİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Tarih :. MADDE 1 TARAFLAR İş bu sözleş e abo elik başvurusu da bulunan....(bundan böyle kısaca ABONE olarak anılacaktır.)

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz EOS PARK EVLERİ KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz GİRNE / KIBRIS Yurtdışındaki Eviniz ve Yazlığınız Devam eden barış görüşmelerinde üzerinde uzlaşılan harita. VAZİYET PLANI Google Haritalar

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6566 19.03.2015 Konu : Lazer Yazıcı ve Toner Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Lazer Yazıcı Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 24.03.2015

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı