CARAY SCHOOL Yaz Kamp Programı TEMMUZ 2015 YAZ KAMPI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CARAY SCHOOL Yaz Kamp Programı TEMMUZ 2015 YAZ KAMPI. www.carayschool.com"

Transkript

1 YAZ KAMPI

2 29 HAZIRAN - 7 TEMMUZ Program İçeriği: Toplam 9 gün İspanyolca Dersleri 29 Haziran 7 Temmuz Bütün spor malzemeleri (rafting, tırmanış ) Yaş: Kültürel aktiviteler ve turların hepsi Öğrenci sayısı: 15 Caray School Öğretmen Sayısı 7/24: 3 Seyehat ve Kaza Sigortası Bütün yolculuklar (İst-Barselona gidiş geliş, otobüs, metro vs ) Müzeler ve anıtlara rehberlerle birlikte ziyaretler Katılım sertifikası Her katılımcıya bir Caray tişörtü Ücret: 1500 Tam konaklama Programa Genel Bakış: Kalkış, kişisel temizlik, Kahvaltı, öğle yemeği, dinlenme, öğlen atıştırma, kişisel temizlik ve akşam yemeği. Her gün saat 08:00 da uyanıp bir saatimizi kişisel temizlik ve kahvaltıya ayıracağız arası öğle yemeği yiyecek, serbest oyunlar oynayacak ve dinleneceğiz arası bir şeyler atıştıracağız arası akşam yemeği arası kişisel temizlik ve dinlenme. Yemeklerimizin tamamı %100 ev yapımıdır ve çölyak, vejetaryen, alerjikler, helal gıda hassasiyeti olanlar vs. için özel menülerimiz mevcuttur. Konaklama Tesislerinin Özellikleri: Barcelona: 2 gece. Yebra de Basa: 6 gece. Barselona şehir merkezinde bulunan otel Caray Yaz Kamp Merkezi: 4er kişilik 2 oda, çift kişilik 6 oda (Aragonese Pyrenees) (ve bütün İspanyolca gruplarının kalacağı 20 kişilik büyük oda) Bütün o odalar özel banyoya sahiptir..

3 1. Gün: İstanbul dan Barselona ya İstanbul dan hareket, yolculuk durumuna göre, seyahatimize Atatürk ya da Sabiha Gökçen Havalimanlarından biriyle başlayacağız. (Öğle yemeği uçakta servis edilecektir) Barselona ya varış (tahmini varış saati ) Barselona Havaalanı ndan metroyla otele gidiş (Yaklaşık 45 dakika.) Katılımcıların önceden yapılan plana göre odalarına yerleştirilmesi ve program hakkında bilgi verilmesi 15:00 Park Güell, Guadi yi ziyaret (Metroyla gidiş geliş) 18:00 Modern Barselona ya gezi 20:00 Ailelerimizi arama zamanı 20:30 Şehir merkezindeki bir İspanyol restoranında akşam yemeği 22:00 Kişisel temizlik

4 2. Gün: Barselona dan Yebra de Basa ya (Caray School Yaz Kamp Merkezi) 08:00 Otelde kahvaltı ve kişisel temizlik 09:00 Özel otobüsle Barselona dan Huesca ya geçiş (yaklaşık 3.5 saat) 11:30 Piknik için yemek molası 12:30 Huesca Planetarium unu ziyaret (seyehat içeriği: Planetarium yansımaları, 4D Simulator ve rehber eşliğinde etkinlikler,ziyaret yaklaşık 2 saat sürecektir.) 15:00 Özel otobüsle Huesca dan Caray Kamp Merkezi nin bulunduğu Yebra de Basa ya geçiş (yaklaşık 1 saat) 16:00 Caray Kamp Merkezi nde yeni İspanyol arkadaşlarımız ve öğretmenlimizden sıcak bir karşılama 16:30 Önceki plana göre katılımcıların odalarına yerleştirilmesi 16:30 Öğle atıştırması 17:30 Acil durum halinde yapılması gerekenlerin anlatıldığı simulasyon gösterisi 18:00 İşbirliği içinde, kamp boyunca takip edeceğimiz kuralları belirlediğimiz Grup Dinamikleri 19:00 Sunum: Kamp katılımcılarının isimlerini, yaşlarını, hobilerini öğreneceğimiz grup dinamikleri yeni arkadaşlık bağı kuracağımız harika bir ortam oluşturacağız 20:00 Akşam yemeği 21:00 Kişisel temizlik ve dinlenme 22:00 Bu Benim Dünyam: Her katılımcının partnerine, istenen bilgiler eşliğinde yaşadığı şehirdeki yaşam tarzını, ailesini anlattığı ve bize başka bir ülkede doğsaydık bugünkünden nasıl farklı bir hayatımız olabileceğini gösterdiği bir grup çalışması

5 3. Gün: Caray School Yaz Kamp Merkezi 08:00 Kahvaltı ve kişisel temizlik. 09:00 Yebra de Basa dan Saint Orosia ya: Dağ yürüyüşü, (yaklaşık 3 saat). Kamp merkezimizin bulunduğu Yebra de Basa dan Pyrenees Dağlarının ortasında bulunan Saint Orasia Tepesi ne yürüyüş yapacağız. Yol boyunca harika manzaraların tadını çıkaracak, birçok küçük kiliseden geçerek tepeye adını veren Saint Orosia yı onurlandıracağız. 12:00 Saint Orosia kulübesine yerleşme 13:00 Öğle yemeği ve dinlenme 15:00 Kuzeyi bulmak: Öğrencilerimizin pusula ve harita yardımıyla varacağımız yeri bulmaya çalıştıkları, yön becerilerini geliştirdikleri bir oryantasyon aktivitesi 18:00 Marshmallow gecesine hazırlık: Öğrenciler kendi hazırladıkları marşmelovlarını çubuklara geçirip ateşte kızarttıktan sonra akşam yemeği sonrası afiyetle yiyecekler 20:00 Akşam yemeği. Barbekü!!! 21:30 Marşmelov zamanı!!! 22:00 Yıldızların Gizemi: Saint Orasia çimenlerinde yıldızları gözlemleyerek şaşıracak, ışık kirliliğinden uzak gökyüzünün büyüsüne kapılacağız. Hangi takımyıldızları biliyorsunuz? Samanyolu nu tanımlayabilir misiniz? Hangi ışık kümeleri gerçek birer gezegen? Yıldızlar hakkındaki mit ve efsaneler hakkında konuşacağız. 23:00 Uyuma Zamanı:Hep birlikte Saint Orasia Klübüesi nde uyuyacağız(kulübe, grup olarak gece geçirmek ve uygun arkadaşlık iklimleri oluşturmak için uygun şartlara sahiptir. Kulübedeki yataklarda uyunacak ve her bir öğrenciye uyku tulumu verilecektir.)

6 4. Gün: Caray School Yaz Kamp Merkezi 08:00 Kahvaltı ve kişisel temizlik zamanı 09:00 Saint Orosia dan Yebra de Basa ya: Yürüyüş (yaklaşık 3 saat) yıldızlar altında harika bir zaman geçirdikten sonra yürüyerek, tamamıyla doğayla iç içe kamp merkezimize geri dönüş 13:00 Kamp merkezinde öğle yemeği ve dinlenme 15:00 Öğleden sonra biraz yüzme havuzunda su oyunları oynayacağız, biraz da spor merkezinde spor yapacağız. Herkes mayolarını getirsin!!! 18:00 Define Avı: İki rakip takımın son nesneye diğerinden önce ulaşmaya çalıştığı bir takım aktivitesi.takım çalışması için son derece gerekli ve kirlenmeye hazır olun... :)) İyi Şanslar!!! 20:00 Akşam Yemeği 21:00 Kişisel temizlik ve ailelerimizi arama vakti 22:00 Sherlock Holmes Gecesi: Detektif Sherlock Holmes gibi gün boyunca elde ettiğimiz ipuçlarından faydalanarak araştırma yapacağız. Dikkatli olun çocuklar!!! Gün boyunca öğrendiğiniz her şey gizemi çözmeniz için çok önemli.

7 5. Gün: Caray School Yaz Kamp Merkezi 08:00 Kahvaltı ve kişisel temizlik zamanı 09:00 Park Trees Serüveni:Özel otobüsümüzle, Pyrenees te bulunan, tırmanış yapacağımız, golf-futbol oynayacağımız, zipline ve Tibet köprüleriyle ağaçtan ağaca geçeceğimiz aktivetelerin olduğu büyük Park Trees e gideceğiz.(otobüs yolculuğu yaklaşık 25 dakika sürecektir.) 13:00 Park Trees bahçelerinde öğle yemeği ve dinlenme 15:00 Ortaçağ kenti Jaca yı ziyaret: Otobüsümüz, bizi, bir zamanlar İspanyol İmparatorluğu nun da başkenti olan ve şimdiki Pyrenees Bölgesi nin başşehri Jaca ya götürecek. Muhteşem geçmişi ve birçok önemli Roma ve Ortaçağ anıtlarının yer alması nedeniyle, Camino de Santigo da bulunan Jaca, ziyaret edilmesi gereken önemli yerlerden biridir. (Otobüs gezisi yaklaşık 15 dakika sürecektir) 18:00 Özel otobüsle kamp merkezine geri dönüş.(yaklaşık 10 dakika sürecektir) 18:00 Yaratıcı etkinlik: Öğrenciler hatıra eşyaları yapmayı öğrenerek kendileri, aileleri ve arkadaşları için hatıra eşyaları yapacaklar. 20:00 Akşam yemeği 21:00 Kişisel temizlik ve dinlenme 22:00 Süper Kurt Adam Gecesi: Öğrencilerin dili kullanarak rakiplerini yönlendirmeye çalıştıkları doğal masa oyunu... Oyunda oyunculara rollerini dağıtan ve anlatan bir moderatör bulunur... "Köy uyuduğunda... Kurt Adam uyanır..."

8 6. Gün: Caray School Yaz Kamp Merkezi 08:00 Kahvaaltı ve kişisel temizlik 09:00 Descent Viandico Canyon: Özel otobüsümüzle kamp merkezimizin yakınlarnda bulunan Anisclo köyünde, dar derin geçitlerden ve su yollarında yürüyerek yüzerek ya da iple kayarak geçeceğiz. Katılımcılar bazen Badina dediğimiz havuzlara atlayacaklarından ya da dar geçitlerden geçmek zorunda olduklarından heyecanlı bir gezi olacağını garanti ediyoruz. Deneyimi olmayanlar ve doğada bir gün geçirmenin tadını çıkarmak isteyenler için Viandico Vadisi ni seçtik. 13:00 Öğle yemeği (piknik) ve bahçeli bölgede dinlenme 15:00 Moro Mağarası nı Keşfetme:Pyrenees bölgesinin en meşhur mağaralarından birini ziyaret ederek,nasıl oluştuğunu keşfedeceğiz. Deneyimi olmayanlar ve okul grupları için ideal olduğundan Moro Mağarası nı tercih ettik. 17:00 Özel otobüsle kamp merkezine geri dönüş(yaklaşık 55 dakika) 18:00 Tiyatro Gösterisi İçin Hazırlık: Pyrenees Efsaneleri: Hep birlikte daha önce Pyrenees Efsaneleri tarafından sahnelenmiş bir tiyatro gösterisi hazırlayacağız. Efsaneyi kendimize uyarlayarak yeni bir efsane yaratacağız. Tiyatro şovundan bir gün önce prova yapacağız. Kendinizi hazırlayın!!! Bütün köy sakinleri şovu izlemeye gelecekler!!! 20:00 Akşam yemeği 21:00 Kişisel temizlik ve ailemizi arama vakti 22:00 Öğrendiklerinizi Gösterin: Program süresince tadını çıkardığımız aktivitelere hangi ekibin daha çok dikkat verdiğini ölçen bir takım yarışması. Kazanan takıma bir de ödül var!!!.

9 7. Gün: Caray School Yaz Kamp Merkezi 08:00 Kahvaltı ve kişisel temizlik 09:00 Sabah Raftingi: Özel otobüsümüzle Murillo de Gallego ya Whitewater Rafting yapmaya gideceğiz. White-water Rafting her bir takım oyuncusunun akıntı boyunca suda dengede kalmak için koordineli bir şekilde kürek çektikleri bir takım oyunudur. Rafting uzman bir rehber tarafından yönetilecektir. Gezimiz katılımcıların rahat ve heyecanlı White WaterRraftingin tadını çıkarabilecekleri nehrin yavaş akan bölümlerini seçmiştir. Eğlence ve heyecanlı bir zaman geçireceğinizi garanti ediyoruz. Rafting Seviye I: Murillo Puente de Sta. Eulalia. 7 Km. Gezi Sürei: 2 saat 30 dakika. 8 yaşını dolduranlar için uygundur. Rafting: Requirements: Herhangi bir deneyim gerekmemektedir. Yalnızca gezi öncesi ve sonrası rehberinizin talimatlarını uygulamanız yeterlidir. Katılımcıların yüzme bilmeleri zorunludur. Verilecek araç gereçler: Kask,can yeleği, neopren keçe, kısa kürek, şişirilebilen bot ve diğer güvenlik materyalleri. Kamp merkezimize dönüş.(yaklaşık 50 dakika sürecektir.) 13:00 Öğle yemeği ve dinlenme 15:00 Tiyatro performansımızdan önce rahatlamak için öğleden sonra havuzda biraz vakit geçireceğiz 18:00 Tiyatro Gösterisi İçin Hazırlık: Pyrenees Efsaneleri: Atıştırmayla enerjimizi tekrar kazandıktan sonra gece sergileyeceğimiz tiyatro gösterimiz için hazırlıklarımızı tamamlayacağız. 20:00 Akşam yemeği 21:00 Kişisel temizlik ve tiyatro için en iyi kostümlerimizi giyeceğiz. 22:00 Tiyatro gösterimde!!! Ve Bütün arkadaşlarımızla harika bir veda partisinde, daha önce kurayla seçmiş olduğumuz arkadaşlarla hediye alışverişi yapacak (görünmez arkadaşım oyunu), dans edip şarkılar söyleyeceğiz.

10 8. Gün: Caray School Yaz Kamp Merkezi nden Barcelona ya 08:00 Kahvaltı ve kişisel temizlik 09:00 Valiz hazırlığı: Her şeyimizi toplayıp bavullarımıza koyma vakti 09:30 Fotoğraf Hatırası Etkinliği: Her öğrenci kamp boyunca çekilen fotoğraflardan oluşan albümlerin referans numaralarıyla birlikte sergilendiği duvardan, albüm seçip referans numarasını alarak öğretmenlerine teslim ettikten sonra istedikleri albümü kamp sonunda CD ye kopyalanmış bir şekilde teslim alacak. 10:00 Değerlendirme ve Veda Vakti: Dağ maceramızda yaptığımız aktiviteleri, öğretmenlerimizi, geçirdiğimiz zamanı değerlendirme ve birbirimize hoşça kal deme vakti. 10:30 Özel otobüsle Pyrenees Dağlarının eteklerinde bulunan, Roma mimarisinin Avrupa da bugüne kadar en iyi korunmuş eseri Loarre Kalesi ni ziyaret edeceğimiz Loarre ye gideceğiz.(yaklaşık 45 dakika) 13:00 Öğle yemeği(piknik) ve dinlenme 14:00 Özel otobüsle Barselona ya geçiş.(yaklaşık 3.5 saat) 17:30 Katılımcıların önceden yapılan plana göre odalarına yerleştirilmesi 18:00 Öğle atıştırması 18:30 "las Ramblas"a yürüyüş (Barselona nın en turistik caddesi) 20:00 Bir İspanyol restoranında akşam yemeği 21:00 Otele dönüş, kişisel temizlik ve ailelerimizi arama vakti 22:00 Vedalaşma oyunları ve son değerlendirme

11 9. Gün: Barselona dan İstanbul a 08:00 Kahvaltı ve kişisel temizlik 09:00 Odamızı toplama ve valizimizi hazırlama 09:30 Büyük Sagrada Familia Kilisesi ni Ziyaret 11:30 Metroyla otelden Barselona Havalimanı na aktarma Barselona dan İstanbul a uçuş.(uçuş zamanına göre öğlen yemeği uçakta verilecek ya da bekleme salonunda piknik yapılacaktır.) İstanbul Havalimanı na(sabiha Gökçen/Atatürk) varış... VEDA ETMİYORUZ, YALNIZCA GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUZ :))) Bazı aktiviteler hava muhalefeti nedeniyle değiştirilebilir.

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA

Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 01.GÜN İSTANBUL MALAGA RONDA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Aktiviteler. Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta

Aktiviteler. Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta Aktiviteler Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta çekinmeyin. Yürüyüş turları Gizli kalmış Kapadokya ( yürüyüş turu) Ortahisar

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 26 29 Temmuz 2014 04 07 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Avrupa nın canlı sokak kültürünü sevenleri, hafta sonuna özel minik bir Kiev yürüyüşü

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı)

18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı) Kadim İznik Broşürü 18 19 Kasım 2017 (Zeytin Hasadı Zamanı) Hergün yediğiniz zeytinler nasıl toplanıyor, nasıl sofralık zeytin haline geliyor biliyor musunuz? Tam da zeytin hasadı zamanı Türkiye nin en

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları..

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. GD VOLEYBOL ARENA BOLUALADA2015KAMPREHBER " 21-26 Haziran 2015 Bolu Aladağ Takım Kampı " Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. Ve tabi ki voleybol.. "

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu"

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma Şehir Tanıtım Turu 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu Roma Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.115,71TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Yeşil Pasaporta Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" Belirtilen Havalimanı

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI.

Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI. Patika.travel LAPONYA Gezisi MASALLAR DİYARI 25.01.2017-30.01.2017 #bunebiçimturyaa diyeceksiniz yine ROVANIEM HELSINKI IVALO KEMİ 1 Gece GLO Hotels ART 1 Gece CAM IGLO 1 Gece MERI HOVI 1 Gece BUZ OTEL

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

DOĞU KARADENİZ & YAYLALAR & BATUM

DOĞU KARADENİZ & YAYLALAR & BATUM ( 27 AĞUSTOS 1 EYLÜL ) DOĞU KARADENİZ & YAYLALAR & BATUM DOĞU KARADENİZ GEZİLERİNDE Yurdumuzun eşsiz mozaiğinden değişik bir bölümü izleyeceksiniz. Bu bölgede size ilginç gelecek bir kültüre, apayrı insan

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 26-27 Mayıs 2016 Perşembe Cuma : İzmir Adnan Menderes Havaalanı Dışhatlar Terminalinde saat 14:30 da buluşma. Check-in işlemleri

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

27 Subat 2015-04 Mart 2015

27 Subat 2015-04 Mart 2015 KUZEY IŞIKLARINA YOLCULUK VAR 27 Subat 2015-04 Mart 2015 1. GÜN :Lapland a HOSGELDİNİZ 27 SUBAT 2015 THY yolları ile sabah saat05:40 daankara dan Istanbul a gidiş. 08.40 da Helsinki ye uçuyoruz. Üç saatlik

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

Alsace Turu (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu (Colmar Strasbourg Baden Baden) 17.05.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.035,69TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar

Detaylı

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU Sevgili velilerimiz, Öğrencilerimizin Avrupa nın kültür başkentlerinde çeşitli sanatsal ve turistik aktivitelerle buluşturarak, dansa,

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016. Elgin Valley. 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016. Elgin Valley. 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 09.04.2016-17.04.2016 Cape Town Elgin Valley Stellenbosch 5 Gece Cape Town Lodge Hotel 4* 1 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 1 Gece Protea Hotel Şarap Çiftliği

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA

Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA Barselona, 19 22 Mayıs, 2016 Gaudi nin Barselona ya Renkli Dokunuşu Gündüzüyle ve gecesiyle Barselona yı yaşamaya hazır olun! Gaudi nin birçok yere imzasını attığı

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo)

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) 26.08.2017'den itibaren kalkışlı 3.297,00 EUR 12.557,94TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün Istanbul (Buluşma Noktası) Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bulunan Setur deskinde

Detaylı

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013 Pembe Gezi Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları 18-24 Ocak 2013 Hedefler Fransızca konuşma yeteneğini geliştirmek Gösteri sanatının profesyonel sanatçılarıyla tanışarak bu mesleği tanımak Sanatçıları yakından

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt :

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt : BAK BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI 27 Ocak 3 Şubat Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ İletişim & Kayıt : www.atalab.net KAMP İÇERİĞİ Alanında uzman hocalardan eğitim ve teleskop yapımı Türkiye

Detaylı

20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 1750 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER Airarabia ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 Geleneksel Çin İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 22:30'da buluşma ve pasaport gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları ile saat 01:05'te

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

City Villa Özet. Açıklama. Harita

City Villa Özet. Açıklama. Harita City Villa 304-305 Özet Tatiliniz boyunca ihtiyacınız olabilecek eşya konforunu size sunacak olan bu Dubleks Villa, 2 yatak odası, salon, mutfak, banyo ve balkon şeklindedir. Toplam 4 kişiliktir. Açıklama

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI 1.GÜN 29 MART 2015 PAZAR... -11:00 : Bakanlıkta Toplanma Aşti ve Havaalanından misafirlerimizin, Bakanlığa ulaşımı sağlanacak. 12:15-13:00 : Öğle

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı