Sayı : Yaz.İşl/2013/440 02/12/2013 Konu : Genel Kurul İşlemleri ODALARA 94 NOLU GENELGE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sayı : Yaz.İşl/2013/440 02/12/2013 Konu : Genel Kurul İşlemleri ODALARA 94 NOLU GENELGE"

Transkript

1 Sayı : Yaz.İşl/2013/440 02/12/2013 Konu : Genel Kurul İşlemleri ODALARA 94 NOLU GENELGE İLGİ : TESK Genel Başkanlığı nın tarih ve 2549 sayılı (90 nolu genelge) yazısı. İlgi yazıda; meslek kuruluşlarımızın organ seçimlerini de kapsayan olağan genel kurul toplantılarının ne zaman yapılacağı 5362 sayılı Kanunun Genel kurul toplantıları ve çağrı başlıklı 42. Maddesi ile düzenlendiği belirtilerek, bu madde gereğince; esnaf ve sanatkar odalarının olağan genel kurullarının 2014 yılı Ocak, Şubat, Mart aylarında yapılması gerektiği belirtilmektedir. Bu doğrultuda odalarımızın 2014 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında gerçekleştirecekleri olağan genel kurul toplantılarına istinaden yapılacak iş ve işlemlerle ilgili bilgiler yazımız ekinde gönderilmektedir. Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederiz.

2 1.İŞLEM : BAKANLIK SAYFASINDAN GEÇİCİ HAZİRUN LİSTESİNİN ALINMASI Bakanlık e-esnaf ve sanatkârlar veri tabanında, odanın ESBİS üzerindeki ana sayfasına girildikten sonra, 1. Adım : Oda Bilgilerini tıkla 2. Adım Genel Kurul İşlemlerini tıkla 3. Adım yeni kayıtı tıkla 4. Adım birinci ve ikinci genel kurul tarihin saatinin yerinin girilmesi 5. Adım genel kurul tipi bölümün tıklanarak olağan olağan genel kurul linkinin işaretlenmesi 6. Adım gündem bölümün tıklanarak Yönetim Kurulu kararında belirlenen, gazetede ilan edilen gündemin girilmesi 7. Adım kaydet butonuna basılarak girilen bu bilgiler kayıt altına alınacak. 8. Daha sonra ekranın üst kısmında yer alan haziruna girebilecekler ve haziruna giremeyecekler bölümünden üye bilgilerinin kontrol edilmesi gerekmektedir. Haziruna girebilenler listesi üye bilgilerinde eksik ya da hata bulunmayan ve mevzuat çerçevesinde oy kullanmasında herhangi bir engeli bulunmayan üyeleri kapsamaktadır. Haziruna Giremeyenler Listesinde ise üyenin hangi sebeple haziruna giremedikleri bilgisi ayrıca belirtilmektedir. Bu nedenle bu üyelerin durumlarının kontrol edilerek eksiklerinin hızlı bir şekilde giderilmesi gerekmektedir. Eksik bilgileri tamamlanan bu üyeler eğer farklı bir durum yoksa sistem üzerinde otomatik olarak düzenlenecek ve haziruna girebilecekler listesine yansıyacaktır. 9. Adım genel kurul gündeminde yer alan bütün raporların (genel kurula sunulacak tüm raporlar) öncesinden bir word dosyası içinde ya da PDF olarak hazırlanması gerekmektedir. Daha sonra Faaliyet Raporu bölümünün tıklanarak daha önceden hazırlanan bu raporların sistem üzerinde bulunan Faaliyet ve Gündem raporları bölümünden Bowse butonunun tıklanarak yükle butonuna basılması gerekmektedir. 10. Bu aşamaya gelinceye kadar Haziruna Giremeyenlerle ilgili olarak tüm düzeltme alışmalarının tamamlanması gerekmektedir. Eğer yukarıda belirtilen tüm adımlar tamamlandıysa ve girilen tüm bilgilerden emin olunduktan sonra Hazirun Oluştur butonuna basılır. Böylece Taslak Hazirun oluşmuş olur. Eğer hatalı bilgi girildiği veya üye bilgileri ile ilgili sorun olduğu düşünülüyorsa gerekli değişiklik ve düzeltmeler yapıldıktan sonra yeniden Hazirun Oluştur butonuna basılır ve yeni bir Taslak Hazirun karşımıza çıkar. Yapılan kontrollerde sorun varsa aynı işlemler tekrarlanır.

3 2.İŞLEM : YÖNETİM KURULU KARARI (YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTISINDA İLK TOPLANTI TARİHİNDEN EN AZ 30 GÜN ÖNCE KARARIN ALINMASI GEREKMEKTEDİR.) sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu nun 43 üncü maddesine göre aşağıda belirlenen gündem ile Odamızın... ncı Olağan Genel Kurul Toplantısının.. /.. / 2014 tarihinde.. günü, Saat :..,... da..... adresinde bulunan.. da yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının.. /.. / 2014 tarihinde.... günü, Saat :..,... da..... adresinde bulunan.. da yapılmasına, oybirliğiyle karar verilmiştir. GÜNDEM 1) Açılış 2) Başkanlık divanının teşekkülü. 3) Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması. 4) Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi. 5) dönemi Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi. 6) dönemi Denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi. 7) dönemi Bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi. 8) dönemi Bilanço, gelir ve gider hesaplarının kabulü veya reddi. 9) Yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası. 10) dönemi çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi, kabulü veya reddi. 11) dönemi aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi. 12) Odanın kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkuller ve her türlü taşıt alım ve satımı, gayrimenkuller karşılığında ödünç para alınmasının görüşülmesi. (Genel kurulda görüşülmesi düşünülen diğer konular varsa 13. Madde olarak devam ettirilir.) 13) Dilek ve temenniler. 14) Seçimler. 15) Kapanış. 2 - Olağan genel kurul toplantımızla ilgili gerekli ilan, yazışma ve başvuruların yapılmasına, toplantı salonunun hazırlanmasına, genel kurul toplantısı ile ilgili yapılacak tüm giderlerin oda bütçesinden karşılanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

4 3.İŞLEM : GAZETE İLANININ VERİLMESİ (GAZETE İLANI BİRİNCİ TOPLANTI TARİHİNDEN EN AZ 25 GÜN ÖNCE VERİLECEK VE 21 GÜN ÖNCESİNDEN İLÇE SEÇİM KURULUNA MÜRACAAT EDİLEBİLMESİ İÇİN EN AZ 5 ADET ALINACAK. (Merkezdeki odalarımız gazete ilanı için eski Bağkur Binasının alt tarafında bulunan camlı binada yer alan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, ilçelerde bulunan odalarımız ise ilgili Kaymakamlıklara müracaat edeceklerdir. (Yazı örneği aşağıda yer almaktadır. ) Sayı :../../. Konu : (MERKEZ İÇİN) İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne MERSİN.. Odamızın Olağan Genel Kurul Toplantı ilanının ilimizde yayınlanan ve resmi ilan hakkına sahip olan bir yerel gazetede..tarihinde bir gün süreyle yayınlanması konusunda gereğini bilgilerinize arz ederiz. NOT : Burada belirtilen tarih 1 gün veya 2 gün sonrası olabilir.ancak ertesi gün yayınlanabilmesi için müracaatın bir gün önce sabah erkenden yapılması gerekmektedir. GENEL SEKRETER ODA BAŞKANI (İLÇELER İÇİN) T.C. KAYMAMALIK MAKAMI NA. Sayı :../../. Konu :.. Odamızın Olağan Genel Kurul Toplantı ilanının ilimizde yayınlanan ve resmi ilan hakkına sahip olan bir yerel gazetede..tarihinde bir gün süreyle yayınlanması konusunda gereğini bilgilerinize arz ederiz. GENEL SEKRETER ODA BAŞKANI Not 1 - İlçede resmi ilan hakkına sahip günlük veya haftalık ilan yapan bir gazete yoksa yine kaymakamlık kanalıyla belediye hoparlörü veya mevcut ilan şekline göre ilanın yapılması ve buna ilişkin tutanakların düzenlenmesi gerekmektedir. Not 2 - Burada belirtilen tarih 1 gün veya 2 gün sonrası olabilir.ancak ertesi gün yayınlanabilmesi için müracaatın bir gün önce sabah erkenden yapılması gerekmektedir.

5 .ODASI GENEL KURUL İLANI Odamızın ncı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu nun 42 nci maddesi gereğince;.. /.. / 2014 tarihinde. günü, Saat :.,... da.... adresinde bulunan. da aşağıda belirtilen gündem doğrultusunda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı.. /.. / 2014 tarihinde.. günü, Saat :..,... da.... adresinde bulunan.. da aynı gündemi görüşmek üzere toplanacaktır. Tüm üyelerimiz davetlidir. İlan olunur. TÜM YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN İSİMLERİ AÇILACAK Başkan Başkan Vekili ÜYE ÜYE ÜYE ÜYE ÜYE GÜNDEM 1) Açılış 2) Başkanlık divanının teşekkülü. 3) Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması. 4) Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi. 5) dönemi Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi. 6) dönemi Denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi. 7) dönemi Bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi. 8) dönemi Bilanço, gelir ve gider hesaplarının kabulü veya reddi. 9) Yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası. 10) dönemi çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi, kabulü veya reddi. 11) dönemi aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi. 12) Odanın kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkuller ve her türlü taşıt alım ve satımı, gayrimenkuller karşılığında ödünç para alınmasının görüşülmesi. (Genel kurulda görüşülmesi düşünülen diğer konular varsa 13. Madde olarak devam ettirilir.) 13) Dilek ve temenniler. 14) Seçimler. 15) Kapanış.

6 4.İŞLEM : BAKANLIK SAYFASINA HAZİRUN LİSTESİNİN ONAY İÇİN GÖNDERİLMESİ Tüm bu işlemler tamamlandıktan sonra Bakanlığın İlçe Seçim Kuruluna verilecek olan asıl hazirun listesinin alınabilmesi için ESBİS üzerinde yer alan Onaya Gönder butonuna basılarak ESBİS Sistemi üzerinden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğüne onaya gönderilir. Bu işlem yapıldıktan sonra artık Hazirun listesi üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamayacaktır. Hazirun onaydayken bu listeleri görmek isteyen odalarımız Taslak Hazirun butonuna tıklayarak görebilirler. Hazirunun Bakanlıkça onaylanması için daha sonra daha sonra bildirilecek olan hesap numarasına belirlenen para miktarının ilgili bankaya yatırılması gerekmektedir. Bankadan alınan dekontun bir üst yazı ve genel kurula ilişkin yönetim kurulu karar defteri fotokopisi ile birlikte önce faks yolu ile daha sonra aslının posta yoluyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü ne gönderilmesi gerekmektedir. (Yazı örneği aşağıda yer almaktadır.) T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü ne ANKARA Sayı :../../. Konu : Odamızın.. tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili olarak hazirun listesine ilişkin TL lik bedel bankasında açılmış bulunan. Nolu hesabına.. dekont numarası ile yatırılmıştır. İlgili banka dekontu ve yönetim kurulu karar fotokopisi yazımız ekinde gönderilmektedir. Bakanlığınızca E-Esnaf veri tabanı üzerinde bulunan hazirun listemizin onaylanması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz. Oda Genel Sekreteri Oda Başkanı EKLER : EK 1 - Banka Dekontu Ek 2 Yönetim Kurulu Karar Defteri Fotokopisi

7 ÖNEMLİ NOT : 1 - BAKANLIK YAPILAN TÜM YAZIŞMALARDA GENEL SEKRETER BİLGİSİNİN BULUNUP BULUNMADIĞINA DİKKAT EDEREK İŞLEMLERE ONAY VERECEĞİNDEN GENEL SEKRETER İMZASI TAŞIMAYAN YAZILARIN GÖNDERİLMEMEMSİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. AYRICA GENEL KURULA İLİŞKİN YÖNETİM KURULU KARAR DEFTERİ FOTOKOPİSİ DE BAKANLIK TARAFINDAN ISRARLA İSTENEN EVRAKLAR ARASINDA YER ALMAKTADIR. BELGELERİN EKSİK OLMASI HALİNDE DE BAKANLIKÇA HAZİRUN LİSTELERİNE ONAY VERİLMEYECEKTİR. 2 BAKANLIK TARAFINDAN HAZİRUN LİSTELERİMİZE ONAY VERİLEBİLMESİ İÇİN YUKARIDA BELİRTİLEN VE GÜNDEMDE YER ALAN TÜM RAPORLARIN SİSTEME İŞLENMESİ GEREKMEKTEDİR. ODALARIMIZCA BELİRLENEN GENEL KURUL TARİHLERİ YIL SONU İTİBARİYLE SÜRELERİ KURTARMIYORSA SİSTEME YÜKLENECEK OLAN RAPORLAR ARASINDA YER ALAN MALİ TABLOLARIN VE DENETİM KURULU RAPORLARININ 30 KASIM TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANARAK SİSTEME GİRİLECEKTİR. ANCAK GENEL KURUL TOPLANTI TARİHİNDE BU MALİ TABLOLAR VE DENETİM KURULU RAPORLARI 31 ARALIK 2013 TARİHİNİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE HAZIRLANACAK VE GENEL KURUL BİLGİSİNE SUNULACAKTIR.

8 5.İŞLEM : ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNDEN BAKANLIKÇA ONAYLANAN VE İLÇE SEÇİM KURULUNA TESLİM EDİLECEK OLAN ASIL HAZİRUN LİSTELERİNİN ÇIKARILMASI Odalarımızca Bakanlığa ESBİS üzerinden onay için gönderilen hazirun listeleri Bakanlık tarafından en geç iki gün içersinde incelenir ve onaya açılır. Onaya açılan hazirun listeleri odalarımızın ESBİS veri tabanı üzerinde yer alan genel kurul bilgileri içinde 1. Hazirun onaylandı bölümünde yer alacaktır. Aynı sayfa üzerinde bu bilgilerin üzerinde yer alan indir butonu tıklanarak en az 3 kopya olmak üzere çıktısı alınacaktır. Çıktısı alınan 3 takım hazirun listelerinin tüm sayfaları odalarımızın resmi mühürleri tarafından mühürlenecektir. Daha sonra bu hazirun listeleri bir üst yazı ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna teslim edilecek ve onaylatılacaktır. Onaylanan hazirun listesinin 1 adedi İlçe Seçim Kurulunda, 1 adedi genel kurulda kullanılmak üzere odada diğer bir adedi ise oda binasında (Odada asılacak hazirun listesinin, yıpranma, kaybolma v.b. nedenlerden dolayı fotokopi olarak asılması önerilir.) 7 günlük süre ile ilana çıkarılacaktır. Yazı örneği aşağıdadır. İlçe Seçim Kuruluna en az 21 gün öncesinden müracaat edilmesi gerekmektedir. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NA MERSİN Sayı :../../. Konu : Odamızın.. ıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 42. Maddesi gereğince./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır sayılı Kanunun 46. ve 49. Maddeleri gereğince hazırlanan odası toplantıya katılacaklar (hazirun) listesinin 3 nüshası ve toplantı gündemi yazımız ekinde sunulmaktadır. Bilgilerinizi ve 5362 sayılı Kanunun 49. Maddesi uyarınca gerekli işlemlerin yapılmasını ve belirtilen tarihlerde seçim kurulu görevlilerinin toplantı yerinde hazır bulunmaları hususunda gereğini emir ve müsaadelerinize arz ederiz... Genel Sekreter Oda Başkanı EKLER : Ek 1 Gazete İlanı Ek 2 Hazirun Listesi (3 Adet. Sayfa)

9 6.İŞLEM : TOPLANTIYA KATILACAKLAR (HAZİRUN) LİSTESİNİN ASKIYA ÇIKARILMA VE İNDİRİLMESİNE İLİŞKİN TUTANAK IN DÜZENLENMESİ İlçe Seçim Kurulundan alınan onaylı hazirun listelerinin 7 gün süre ile oda binasında ve toplantının yapılacağı yerde ilan edilmesi gerekmektedir. Örnek tutanaklar aşağıda yer almaktadır. GÜNLÜK ASKIYA ÇIKARILIP İNDİRİLDİĞİNE DAİR TUTANAK /7 GÜN BOYUNCA HER GÜN İÇİN DÜZENLENECEKTİR..... ODASI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLE İLGİLİ HAZİRUN LİSTESİNİN ASKIYA ÇIKARTILMASI VE İNDİRİLMESİ TUTANAĞIDIR 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu nun 49 uncu maddesi hükmüne göre; odamız olağan genel kurul toplantısına katılacaklar listesi (.. sayfa ve. Üyeden oluşan hazirun listesi), odamızın merkezi olan Adresinde ve olağan genel kurul toplantısının düzenleneceği.... adresinde / /2013 tarihinde, saat da askıya çıkartılmış ve saat da askıdan indirilmiştir. Genel kurul toplantısına katılacaklar (hazirun) listesinin askıya çıkarılıp indirildiğine dair iş bu tutanak tarafımızdan düzenlenip imza altına alınmıştır. / /2013. ODASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Başkan Üye Üye Üye

10 7 GÜNLÜK ASKIYA ÇIKARILIP İNDİRİLDİĞİNE DAİR TUTANAK... OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTIYA KATILACAKLAR (HAZİRUN) LİSTESİNİN ASKIYA ÇIKARILMA VE İNDİRİLMESİNE İLİŞKİN TUTANAK. Odasının çoğunluk sağlandığı takdirde... /.. / 2014 tarihinde, günü, çoğunluk sağlanamadığında / / 2014 tarihinde. günü yapılacak olan.. ncı olağan genel kurulu toplantısındaki organ seçimleri nedeni ile ; 5362 sayılı Kanunun 49 ncu maddesi gereğince,. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca onaylanarak / /. tarih ve. Sayılı yazıyla askı yoluyla ilanı isteğiyle odamıza intikal ettirilen toplantıya katılanlar listesi (Hazirun) odamızın merkezi olan adresinde ; 1. gün. / / 2013 tarihinde mesai başlangıcında askıya çıkarılmış ve 2. gün / / 2013 tarihinde, 3. gün / / 2013 tarihinde, 4. gün / / 2013 tarihinde, 5. gün / / 2013 tarihinde, 6. gün / / 2013 tarihinde, 7. gün / / 2013 tarihinde mesai bitimine kadar askıda tutulmuştur. 7. gün mesai saati sonunda liste askıdan indirilmiş ve iş bu tutanak tanzim ve imza edilmiştir.. / / 2013 ODA BAŞKANI BAŞKAN VEKİLİ ÜYE ÜYE ÜYE ÜYE ÜYE

11 7.İŞLEM : İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA VERİLECEK GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILACAKLAR (HAZİRUN) LİSTESİNİN ASKIYA ÇIKARILIP İLAN EDİLDİĞİNE DAİR DİLEKÇENİN HAZIRLANMASI (TUTANAK ÖRNEĞİ AŞAĞIDA BELİRTİLMEKTEDİR.).İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI NA Sayı :../../. Konu : İLGİ : /../ / tarih ve sayılı yazınız. İlgi yazınız gereğince, 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu nun 49 uncu maddesi hükmüne göre; odamız olağan genel kurul toplantısına katılacaklar (hazirun) listesi (.. sayfa ve. Üyeden oluşan hazirun listesi), odamızın merkezi olan adresinde, olağan genel kurul toplantısının düzenleneceği.... adresinde.., tarihleri arasında her gün saat: saatleri arasında ve bakanlık e-esnaf ve sanatkarlar veri tabanında 7 gün süreyle ilan edilmiştir. Genel kurul toplantısına katılacaklar (hazirun) listesinin././.. -././.. tarihleri arasında ilan edildiğine dair iş bu tutanak tarafımızdan düzenlenip imza altına alınmıştır. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederiz... Genel Sekreter Oda Başkanı Ekler : Ek 1 Askıya Çıkarma Tutanakları (2 Adet -. Sayfa)

12 8.İŞLEM: TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN VE BİRLİK TEN TEMSİLCİ İSTENMESİ (İL TİCARET MÜDÜRLÜĞÜNE VE BİRLİĞE EN AZ 15 GÜN ÖNCESİNDEN MÜRACAAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.) (İL MERKEZİNDEKİ ODALAR İÇİN) İL TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ NE MERSİN Sayı :../../. Konu :.Odasının.. ıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 42. Maddesi gereğince./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin ilan.. tarihli.. gazetesinde yayımlanmış olup, söz konusu gazetenin bir örneği, ve olağan genel kurul toplantısının yapılmasına ilişkin tarih ve.. sayılı yönetim kurulu karar fotokopisi yazımız ekinde yer almaktadır. Bilgilerinizi ve 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu nun 47. Maddesi uyarınca, genel kurul toplantımıza temsilci görevlendirilmesi hususunda gereğini arz ederiz.. Genel Sekreter. Oda Başkanı EKLER : Ek1 Gazete İlanı (1 Adet) Ek 2 Yönetim Kurulu Karar Defteri Fotokopisi (1 Adet - Sayfa) Not : Odamıza ait hazirun listesinde. Kişi,..ESBİS veri tabanında aktif üyemiz bulunmaktadır.

13 (İLÇELERDEKİ ODALAR İÇİN) KAYMAKAMLIK MAKAMI NA Sayı :../../. Konu :.Odasının.. ıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 42. Maddesi gereğince./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin ilan.. tarihli.. gazetesinde yayımlanmış olup, söz konusu gazetenin bir örneği, ve olağan genel kurul toplantısının yapılmasına ilişkin tarih ve.. sayılı yönetim kurulu karar fotokopisi yazımız ekinde yer almaktadır. Bilgilerinizi ve 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu nun 47. Maddesi uyarınca, genel kurul toplantımıza temsilci görevlendirilmesi hususunda gereğini arz ederiz.. Genel Sekreter. Oda Başkanı EKLER : Ek1 Gazete İlanı (1 Adet) Ek 2 Yönetim Kurulu Karar Defteri Fotokopisi (1 Adet - Sayfa) Not : Odamıza ait hazirun listesinde. Kişi,..ESBİS veri tabanında aktif üyemiz bulunmaktadır.

14 ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI NA MERSİN Sayı :../../. Konu : Odamızın.. ıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 42. Maddesi gereğince./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Bilgilerinizi ve 5362 sayılı Kanunun 48. Maddesi hükmü uyarınca odamızın olağan genel kurul toplantısında Birliğiniz temsilcisinin görevlendirilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz... Genel Sekreter Oda Başkanı EKLER : Ek1 Gazete İlanı (1 Adet) Ek 2 Yönetim Kurulu Karar Defteri Fotokopisi (1 Adet - Sayfa)

15 9. İŞLEM GÜVENLİK İÇİN MÜLKİ AMİRLİĞE MÜRACAAT EDİLMESİ VALİLİK MAKAMI İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NE. veya KAYMAKAMLIK MAKAMINA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NE.. Sayı :../../. Konu : Odamızın..olağan genel kurul toplantısı 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 42. Maddesi uyarınca./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı./../2014 tarihinde günü saat:. da. Adresinde bulunan da yapılacaktır. Bilgilerinizi ve belirtilen tarihlerde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması konusunda gereklilere emir ve müsaadelerinize arz ederiz... Genel Sekreter Oda Başkanı Ekler : Ek 1 Gazete İlanı

16 10.İŞLEM: ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAMASI NEDENİYE 1. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ ERTELENMESİ HALİNDE TUTULACAK TUTANAK (Bu tutanak ilk toplantı günü tutulacak). OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TEHİR TUTANAĞI. Odasının ncı olağan genel kurulu toplantısının ilki için ilan ve duyurusu yapılan.. /.. / 2014 tarihinde.. günü, Saat :.,... da toplantı yeri olan..... adresine, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri..,.. ın hazır bulundukları, toplantı ilan ve duyurularının kanun ve yönetmelik hükümlerine uygun olarak yapıldığı, odanın olağan genel kurul toplantısına iştirak etmesi gereken.. kayıtlı üyeden.. üyenin toplantı yerine geldiği, 5362 sayılı Kanunun 45 inci maddesinde öngörülen toplantı çoğunluğunun sağlanamadığı tespit edilmiştir. İlan gereği; ikinci toplantının.. /.. / 2014 tarihinde.. günü, Saat :..,... da. adresinde yapılmak üzere işbu olağan genel kurul toplantı tehir tutanağı düzenlenmiş ve imzalanmıştır. İl / İlçe / Tarih. ODASI YÖNETİM KURULU ADINA ÜYE GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TEMSİLCİLERİ ÜYE

17 ÖNERGE.. ESNAF ODASI GENEL KURUL ÜYELERİNE.. Esnaf Odamıza ait, tarihinde ve saat.. da yapılacak olan olağan genel kurul toplantısını idare etmek üzere oluşacak divan kurulu başkanlığına, Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı sayın.. i, Divan Başkan Yardımcılığına., katipliklere ise,. ve. ı öneriyor, odamızın olağan genel kurul toplantısının hepimize hayırlı olmasını diliyoruz../../ 2014 ÖNERGE VEREN ÜYELER İMZA

18 ÖNEMLİ NOTLAR : 1 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKARLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TARİHİNDE ANKARA DA BİRLİK PERSOENLLERİNE YÖNELİK YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINDA VERİLEN BİLGİLERDE; GENEL KURUL YÖNETİM VE DENETİM KURULU LİSTELERİ HAZIRLANIRKEN DENETİM KURULU ÜYE SEÇİMİNDE ÖNCELİKLE TERCİHEN VARSA ÜNİVERSİTE MEZUNU, YOKSA LİSE MEZUNU VE EĞER LİSE MEZUNU ÜYE DE BULUNAMAZSA ORTAOKUL VEYA İLKOKUL MEZUNU ÜYE SEÇİLMESİ GEREKMEKTEDİR. ANCAK ÜYELER ARASINDA LİSE MEZUNU VARSA VE ODA TARAFINDAN DENETİM KURULU LİSTESİNE YAZILMAMIŞSA BU KİŞİLER ODALARIMIZIN ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNDE YER ALAN KURUL BİLGİLERİNE YÜKLEME YAPAMAYACAKLARDIR. LİSE MEZUNU OLMASI HALİNDE, ANCAK BU KİŞİLERİN BU GÖREVİ KABUL ETMEDİKJLERİNİ YAZILI BİR BEYAN İLE ODA YÖNETİM KURULUNA SUNMALARI HALİNDE ORTAOKUL VEYA İLKOKUL MEZUNU ÜYELER SEÇİLEBİLECEKLERDİR. KİŞİLERDEN ALINAN BU BEYANLARIN BAKANLIĞIA GÖNDERİLMESİ HALİNDE DE ANCAK BAKANLIK TARAFINDAN BU KİŞİLER ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNDE DENETİM KURULU BÖLÜMÜNE AKTARILABİLECEKLERDİR. AKSİ TAKTİRDE ODALARIMIZIN ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNDEKİ DENETİM KURULU BİLGİLERİ YER ALAMAYACAKTIR. 2 ODALARIMIZ TARAFINDAN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNDE HAZİRUN LİSTELERİNİN YAYINLAMASI İÇİN YAZI YAZILMAYACAKTIR. 3 EN AZ DİVAN KURULU ÜYESİ SAYISI KADAR ÇOĞALTILMIŞ GÜNDEM BULUNMASI GEREKMEKTEDİR. 4 DİVAN KURULUNUN OLUŞUMU İÇİN EN AZ 10 ÜYEYE İMZALATILMIŞ ÖNERGE BULUNMASI GEREKMEKTEDİR. 5 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTILARI İÇİN HAZIRLANAN TÜM RAPORLARIN ODA YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TARAINDAN İMZALANARAK TOPLANTIYA SUNULMASI GEREKMEKTEDİR. DENETİM KURULU RAPORLARININ İSE DENETİM KURULU ÜYELERİ TARAFINDAN İMZALANMASI GEREKMEKTEDİR. 6 - TOPLANTI BİTİMİNDE GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞININ HAZIRLANMASI GEREKMEKTEDİR.

19 7 ODALARIMIZIN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTILARININ BİTİMİNDE GÜNDEMDE YER ALAN VE RAPORA DÖNÜŞTÜRÜLEN, TOPLANTI TUTANAĞI DA DAHİL OLMAK ÜZERE BÜTÜN EVRAKLARIN DİVAN KURULUNA VE BAKANLIK TEMSİLCİLERİNE İVEDİLİKLE İMZALATILMASI GEREKMEKTEDİR. 8 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ BİTİMİNDE GENEL KURULDA GÖRÜŞÜLEN TÜM KONULARIN (RAPORLARIN) VE MAZBATANIN TARANARAK İVEDİLİKLE ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNE AKTARILMASI GEREKMEKTEDİR. 9 ESBİS VERİ TABANI ÜZERİNDE KURULLARDA 2010 YILINDA SEÇİLEN ÜYELERİN BU GÖREVLERİ YENİDEN SEÇİLMİŞ OLSALAR BİLE BU GÖREVLERİNİN GENEL KURUL TARİHİ İTİBARİYLE SONLANDIRILARAK, 2014 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDAKİ BİLGİLERİN, BAKANLIK TEMSİLCİLERİNİN İSİMLERİNİN, TOPLANTIYA KATILANLAR SAYISININ GİRİLMESİ VE GENEL KURUL YAPILDI MI BÖLÜMÜN İŞARETLENMESİ GEREKMEKTEDİR. BU İŞELMLER SONRASINDA YANLIŞ BİR VERİ GİRİŞİ YAPILDIĞI DÜŞÜNÜLÜYORSA BAKANLIKLA GÖRÜŞÜLECEKTİR. 10- HAZİRUN LİSTESİ İÇİN YATIRILACAK BANKA DEKONTUNUN 2 NÜSHA ALINMASI GEREKİYOR. (BİRİ BAKANLIĞA GÖNDERİLECEK, DİĞERİ İSE ODADA KALACAK) 11 ODALARIMIZCA YAPILAN TÜM YAZIŞMALARDA; ODAYA AİT ANTETLİ KAĞIT VE RESMİ MÜHÜR KULLANILMASI, AYRICA GENEL SEKRETER İMZALARININ BULUNMASI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. 12 ODALARIMIZIN YÖNETİM KURULLARINDA ALMIŞ OLDUKLARI GENEL KURUL KARARI İLE İLGİLİ GÜNDEM MADDELERİNİN, GAZETE İLANI VE DİĞER İŞLEMLERDE AYNI MADDE VE İÇERİKTE OLMASI GEREKMEKTEDİR.

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKÂRLARI KONFEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTILARINDA YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLERE İLİŞKİN REHBER

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKÂRLARI KONFEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTILARINDA YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLERE İLİŞKİN REHBER TÜRKİYE ESNAF VE SANATKÂRLARI KONFEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTILARINDA YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLERE İLİŞKİN REHBER ANKARA - 2017 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü 2019 YILI Sayfa-1 TÜZÜK HÜKÜMLERİNE GÖRE ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE, GENEL KURUL GÜNÜ VE GENEL KURUL SONRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A. ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İKLİMLENDİRME SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (İ/2015 ) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.AİB.GSK.TEŞ.2014/801 Antalya, 17/03/2014 Konu: Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ARG3.2017/274-5696 Ankara, 17/03/2017 Konu: Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhr.Bir. Genel Kurul Duyurusu hk

Detaylı

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU

D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU D U Y U R U TOKAT İLİ DERNEKLER FEDERASYONU Saygı değer üyelerimiz, www.tokdef.com.tr adresinde; TOKDEF sayfası altında tüzük değişikliği metni altında Dernekler masasından tarafımıza gelen yazıya istinaden,

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR

ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (H/2017) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2016 yılı

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: B.02.1.DTM.5.11.01.UYG İstanbul, 15 / 03 / 2012 Konu: Birliklerimizin Olağan Genel Kurullarına davet ÖNEMLİ - SÜRELİ İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL

Detaylı

Sayı: TİM.UYMSİB / Bursa, 05/03/2019 Konu: UYMSİB 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayı: TİM.UYMSİB / Bursa, 05/03/2019 Konu: UYMSİB 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Sayı: 13803751-TİM.UYMSİB.05.2019/39-01386 Bursa, 05/03/2019 Konu: UYMSİB 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI ÜYELERİNE SİRKÜLER: 112 5910 sayılı Türkiye İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin

Detaylı

E-İleti Toplantıları S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE

E-İleti Toplantıları S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE Sayı : 96155777-TİM.EİB.GSK.06.15/2729 İzmir, 09/03/2017 Konu : 2016 Yılı Olağan Genel Kurul E-İleti Toplantıları Sayın Üyemiz, S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE Birliklerimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

Sayı: TİM.UMSMİB.19.YDES.2018/ Bursa, 28/02/2018 Konu: UMSMİB 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayı: TİM.UMSMİB.19.YDES.2018/ Bursa, 28/02/2018 Konu: UMSMİB 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI ULUDAĞ MAMULLERİ ÜYELERİNE SİRKÜLER NO: 133 5910 sayılı Türkiye İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ve anılan Kanun uyarınca yayımlanan Türkiye İhracatçılar

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI

SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI 1. Sınav Takvimi 29 Eylül 2017 :Sınav başvurusu için son tarihtir. Bu tarihten sonra sistem kapatılacağından, il emniyet müdürlüğünce müracaat kabul edilmeyecek ve

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

E-İleti Duyurusu S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE

E-İleti Duyurusu S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE Sayı : 96155777-TİM.EİB.GSK.06.15/2436 İzmir, 4/03/2016 Konu : 2015 Yılı Olağan Genel Kurul E-İleti Duyurusu Sayın Üyemiz, S İ R K Ü L E R BÜTÜN ÜYELERE Birliklerimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantıları,

Detaylı

Ticaret Sicil Müdürlüğü. Tescil ve İlan İşlemleri. Yeni Mersis Sistemi Uygulaması. ve Genel Kurullar

Ticaret Sicil Müdürlüğü. Tescil ve İlan İşlemleri. Yeni Mersis Sistemi Uygulaması. ve Genel Kurullar Ticaret Sicil Müdürlüğü Tescil ve İlan İşlemleri Yeni Mersis Sistemi Uygulaması ve Eskişehir Ticaret İl Müd.lüğü Eskişehir Ticaret Sicil Müd.lüğü Eskişehir Ticaret İl Müd.lüğü Bakanlık Temsilcisi Bulundurma

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler ve Süreçleri 1 Lisansüstü Programlara Kayıt için Kontenjanların Belirlenmesi, Ön Koşullar ve Duyurular 2 Öğrenci Kabulü 3 Adaylar Sınavlara Girmeden 1- Anabilim

Detaylı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Sirküler No : 2013-18 Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Tarih: 21032013 Bilindiği üzere sermaye şirketleri yeni TTK kapsamında esas (ana) sözleşmelerini

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.UYG.2014/818-4908 Ankara, 12/03/2014 Konu: Genel Kurul Toplantıları Hk. ÇİMENTO, CAM, SERAMİK VE TOPRAK ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :18:18 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :18:18 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] 14.06.2010 13:18:18 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY

İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GENEL SEKRETERLİK SÜRECİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY liğe bağlı liğe bağlı birimlerin çalışmaları ile ilgili birim amirleri ile belirli aralıklarla toplantılar

Detaylı

TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Dernekler Büro Şefliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Dernekler Büro Şefliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Dernekler Büro Şefliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDA A SUNULAN HİZMETİN ADI BA VURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 Dernek kuruluş

Detaylı

Sayın Pay sahiplerimizin bilgi edinmelerini, belirtilen yer, gün ve saatte Genel Kurulumuza iştiraklerini rica ederiz.

Sayın Pay sahiplerimizin bilgi edinmelerini, belirtilen yer, gün ve saatte Genel Kurulumuza iştiraklerini rica ederiz. BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağan Genel Kurul toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere 04/04/2018 Çarşamba

Detaylı

Bilgi Sistemi Üzerinden Olağan Genel Kurullara Yönelik Yapılacak iş ve İşlemler ile. ESBİS Üzerinde Yer alan Hatalı Verilere Yönelik Eğitim Dokümanı

Bilgi Sistemi Üzerinden Olağan Genel Kurullara Yönelik Yapılacak iş ve İşlemler ile. ESBİS Üzerinde Yer alan Hatalı Verilere Yönelik Eğitim Dokümanı Bilgi Sistemi Üzerinden Olağan Genel Kurullara Yönelik Yapılacak iş ve İşlemler ile ESBİS Üzerinde Yer alan Hatalı Verilere Yönelik Eğitim Dokümanı Kasım 2013 ESNAF VE SANATKÂRLAR BİLGİ SİSTEMİ (ESBİS)

Detaylı

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi ORFİN FİNANSMAN AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kutul Toplantısı Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler []

Detaylı

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması

Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Mal Teslim Alma İş Akış Şeması Fatura ve Muayene Kabul Komisyonu Oluru Satınalma birimi tarafından düzenlenen fatura ve muayene kabul komisyonu olurlarının Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisine gelir Malın

Detaylı

ALLİANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ALLİANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ALLİANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Ticaret Sicil Müdürlüğü / No : İstanbul / 272252 Ticaret Unvanı : Ticari Adresi (Kayıtlı Merkez Adresi): Allianz Tower, Küçükbakkalköy Mah.

Detaylı

Excel Dosyası Oluştur Word Dosyası Oluştur Yazdır HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2014 [] 26.02.2014 14:39:03. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

Excel Dosyası Oluştur Word Dosyası Oluştur Yazdır HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2014 [] 26.02.2014 14:39:03. Genel Kurul Toplantısı Çağrısı İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2014 [] 26.02.2014 14:39:03 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 HATİCE BAHAR EMEKLİ MUHASEBE MÜDÜRÜ HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 26.02.2014 14:34:25 2

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAYA KAYIT HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAYA KAYIT HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAYA KAYIT HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ ( EN GEÇ ) 01 Talep Üzerine Yeni (Gerçek Kişi) 1.Dilekçe

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

Sayı : PERS. VE İDARİ İŞL. 2015 / 774 16.11.2015-2769 Konu : Unvan Değişikliği FEDERASYONA BAĞLI ODALARA 25 NOLU GENELGE

Sayı : PERS. VE İDARİ İŞL. 2015 / 774 16.11.2015-2769 Konu : Unvan Değişikliği FEDERASYONA BAĞLI ODALARA 25 NOLU GENELGE Sayı : PERS. VE İDARİ İŞL. 2015 / 774 16.11.2015-2769 Konu : Unvan Değişikliği FEDERASYONA BAĞLI ODALARA 25 NOLU GENELGE Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nca hazırlanan Esnaf ve Sanatkârlar Odalarının Unvan

Detaylı

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. 1. Başvuru dilekçesi 1.1. Başvuru dilekçesinin, bizzat belge sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. 1.

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME

ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME ELAZIĞ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KURUL İŞLEMLERİ VE YETKİ BEGLESİ DÜZENLEME 2012 - Kararın No'su Tarihi Konusu / /20 Olağan genel kurul toplantısı Başkan : Üyeler : Toplantıya Katılan Üyelerin Adı ve

Detaylı

ULUSAL TRANSİT REJİMİ ÇERÇEVESİNDE İHRACAT EŞYASININ İHRACAT REFAKAT BELGESİ İLE TAŞINMASINA İLİŞKİN KILAVUZ

ULUSAL TRANSİT REJİMİ ÇERÇEVESİNDE İHRACAT EŞYASININ İHRACAT REFAKAT BELGESİ İLE TAŞINMASINA İLİŞKİN KILAVUZ 2018 ULUSAL TRANSİT REJİMİ ÇERÇEVESİNDE İHRACAT EŞYASININ İHRACAT REFAKAT BELGESİ İLE TAŞINMASINA İLİŞKİN KILAVUZ GÜMRÜKLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ V.01 Halihazırda, ihracat eşyasının yurt dışı edilmek üzere ihracat

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Ekim 2015 İçindekiler 1. HAL KAYIT SİSTEMİ NE GİRİŞ... 2 2. HAL HAKEM HEYETİ BAŞVURU OLUŞTURMA SÜRECİ... 2 2.1. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİN

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu Sıra No Adı Başvuruda Istenen Belgeler ve Süreçleri 1 Lisansüstü programlara kayıt için kontenjanların belirlenmesi, ön koşullar ve duyurular 2- Enstitü Yönetim Kurulu ve Enstitü Kurul kararları, 3- Senatosu

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 23

Detaylı

YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET

YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2016 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda

Detaylı

ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU

ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU 25 Mayıs 2018 ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU Şirketimizin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur.

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-330253 (Mersis No:0278008021400013) DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurulu, Necatibey Caddesi No:98, Kat:7, Bakanlıklar/ANKARA

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KBS-HYS ELEKTRONİK YURTİÇİ GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU UYGULAMA KILAVUZU

KBS-HYS ELEKTRONİK YURTİÇİ GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU UYGULAMA KILAVUZU KBS-HYS ELEKTRONİK YURTİÇİ GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU UYGULAMA KILAVUZU 6245 sayılı Harcırah Kanunu kapsamında düzenlenen yurtiçi geçici görev yolluğu bildirimine ait e-yolluk hazırlama kılavuzu Hatasız ve hızlı

Detaylı

SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 27/Nisan/2018

Detaylı

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan 17 Mayıs 2015 Tarihli 2014 Faaliyet Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantı İlanı Şirketimiz 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ AKIŞ ŞEMALARI Öğrenci hizmetleri birimi _ Yeni Kayıt İşlem Süreci Yalova Üniversitesi Önlisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 5. maddesi Y.Ü.Rektörlüğü

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL İÇİN DAVET İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70565514-70565514-TİM.İİB.GSK.EGT.2016/382-2295 İstanbul, 11/03/2016 Konu: Genel Kurullar hk. ÖNEMLİ SÜRELİ GEMİ VE YAT İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. Sayı : B.10.0.SEG.0.72.00.03-774.99/ 12051 01/10/2009 Konu : Lisans Tamamlama Programı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü. Sayı : B.10.0.SEG.0.72.00.03-774.99/ 12051 01/10/2009 Konu : Lisans Tamamlama Programı T.C. Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü Sayı : B.10.0.SEG.0.72.00.03-774.99/ 12051 01/10/2009 Konu : Lisans Tamamlama Programı GENELGE 2009/ 57 İlgi: 05/08/2009 tarih ve 2009/48 sayılı genelge. Bakanlığımız

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personelin her türlü izin işlemlerinin takibi Personelin Özerk Hakları Personelin Özlük Dosyalarının düzenlenmesi takibi Birim İçi Evrak Kayıt n arşivlenmesi Havran

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR

TOPLANTI GÜNDEMİ VE ALINAN KARARLAR KAYSERİ KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI İli/İlçesi Okulu Öğretim Yılı : Kayseri/Kocasinan : 2015-2016 Toplantının Tarihi ve Saati Yeri

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na,

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, VEKALETNAME YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin 19.06.2015 tarihinde saat 14:00 da Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Kat:18 Yeşil

Detaylı

Sayın Ortağımız, KARAR

Sayın Ortağımız, KARAR Sayın Ortağımız, KARAR Şirket Yönetim Kurulumuz 07/06/2017 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen gündem maddelerini içeren 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı 30/06/2017 tarihinde

Detaylı

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KBS - MATRAH BİRLEŞTİRME (KBS DIŞINDA HESAPLANARAK ÖDENEN DÖNER SERMAYE KATKI PAYI VB. ÖDEMELERE AİT MATRAHLARIN MAAŞ MATRAHLARI İLE BİRLEŞTİRİLMESİ)

KBS - MATRAH BİRLEŞTİRME (KBS DIŞINDA HESAPLANARAK ÖDENEN DÖNER SERMAYE KATKI PAYI VB. ÖDEMELERE AİT MATRAHLARIN MAAŞ MATRAHLARI İLE BİRLEŞTİRİLMESİ) KBS - MATRAH BİRLEŞTİRME (KBS DIŞINDA HESAPLANARAK ÖDENEN DÖNER SERMAYE KATKI PAYI VB. ÖDEMELERE AİT MATRAHLARIN MAAŞ MATRAHLARI İLE BİRLEŞTİRİLMESİ) UYGULAMA KILAVUZU (VERSİYON-2) PERSONEL YAZILIM VE

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Sayı : B.8..İKG..7...915.2.1/19976 4/5/212 Konu : Yetkili sendika belirleme çalışmaları (DOSYA) Bilindiği üzere, 4688 sayılı Kamu Görevlileri

Detaylı

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ I. BÜTÇE MODÜLÜ Yetki ve Yetkililer DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ oluşur. Bütçe modülü, işletme veri giriş yetkisi, işletme bütçe onay yetkisi ve merkez bütçe onay yetkilerinden ve yetkililerinden

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı 02.06.2016 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar

Detaylı

T.C. TİCARET BAKANLIĞI GÜMRÜKLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İHRACAT REFAKAT BELGESİ UYGULAMA KILAVUZU

T.C. TİCARET BAKANLIĞI GÜMRÜKLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İHRACAT REFAKAT BELGESİ UYGULAMA KILAVUZU T.C. TİCARET BAKANLIĞI GÜMRÜKLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İHRACAT REFAKAT BELGESİ UYGULAMA KILAVUZU 05.11.2018 Halihazırda, ihracat eşyasının yurt dışı edilmek üzere ihracat gümrük idaresinden çıkış gümrük idaresine

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

MİGROS TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

MİGROS TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet MİGROS TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2016 faaliyet yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıdaki gündemi

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma

Ömer Halisdemir Üniversitesi Endüstriyel Hammaddeler ve Yapı Malzemeleri Uygulama ve Araştırma GELEN EVRAK İŞ AKIŞI 2 DAKİKA GELEN EVRAK Kontrol edilmesi Birime gelen evrak Geliş türü Sistem Elden Müdürlüğe gelen evrakın işlem yapılması için ilgili kişiye havalesinin yapılması Evrak üzerinde değerlendirmenin

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (MAİB) ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (M/2019)

MAKİNE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (MAİB) ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (M/2019) Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.2019/74-02943 Ankara, 07/03/2019 Konu: MAİB Genel Kurulu ORTA ANADOLU MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (MAİB) ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER

Detaylı

MALİ YILINA İLİŞKİN 30/04/2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

MALİ YILINA İLİŞKİN 30/04/2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 1. 2018 MALİ YILINA İLİŞKİN 30/04/2019 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimiz Ortakları 2018 mali yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı, 30/04/2019 tarihinde saat 10:00 da, Barbaros

Detaylı

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Seçim Yönergesi

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Seçim Yönergesi EĞİTİM VE BİLİM İŞGÖRENLERİ SENDİKASI SEÇİM YÖNERGESİ 2017 Sendikamızın 2014 yılında yayınlanan seçim yönetmeliğine dayalı olarak 2017 olağan seçim döneminde yapılacak iş ve işlemlerde uygulanması zorunlu

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. İncelenen dosya ile ilgili Fakülte Kurulu Kararın Alınması. Bölüm Açma İşlemleri 3 gün 40 dk İlgili Öğretim Üyesi Açılması düşünülen Bölüm ile ilgili Yök ün belirlediği kriterlere uygun dosyanın ilgili Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanması ve dosyanın incelenmek

Detaylı

EGELİ & CO. TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 12 NİSAN 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

EGELİ & CO. TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 12 NİSAN 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI EGELİ & CO. TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 12 NİSAN 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda

Detaylı

OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU http://www.okulsportal.gsb.gov.tr

OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU http://www.okulsportal.gsb.gov.tr OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU http://www.okulsportal.gsb.gov.tr 1.AŞAMA : SİSTEME GİRİŞ http://okulsportal.gsb.gov.tr/ adresinden Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine tıklayarak

Detaylı

KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE EK DERS UYGULAMA KILAVUZU

KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE EK DERS UYGULAMA KILAVUZU KAMU HESAPLARI BİLGİ SİSTEMİNDE EK DERS UYGULAMA KILAVUZU A- OKUL MUTEMETLERİ (Mutemet Yardımcısı Olarak Sisteme Tanımlanan Kullanıcılar) TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER; 1- SİSTEME GİRİŞ: Sisteme girebilmek

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ

EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ EK DERS SİSTEM İŞLEYİŞ A OKULU Mutemet Yardımcısı B OKULU Mutemet Yardımcısı C OKULU Mutemet Yardımcısı D OKULU Mutemet Yardımcısı E OKULU Mutemet Yardımcısı İl / ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mutemet Muhasebe

Detaylı

AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET AKSEL ENERJİ YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 16.04.2015 tarihinde yapılacağı ortaklarımıza yasal çağrı yoluyla duyurulmuş olan Ortaklar

Detaylı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş Genel Kurul Toplantısı Çağrısı Tarih 06.03.2014 Adres İş Kuleleri Kule 3 4.Levent Telefon 212-3503951 Faks 212-3505787 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

11 MAYIS 2007 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

11 MAYIS 2007 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 11 MAYIS 2007 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2006 yılı olağan genel kurulu, 11 Mayıs 2007 günü saat 10:30 da Hürriyet Medya Towers, Güneşli/İstanbul adresindeki Şirket merkezimizde

Detaylı

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET PETROL OFİSİ A.Ş. NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2005 yılı Hesap Dönemine ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 20 Nisan 2006

Detaylı

Ticaret Unvanı YUSUF BAYSAL İNŞAAT MADENCİLİK OTOMOTİV GIDA NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NİN

Ticaret Unvanı YUSUF BAYSAL İNŞAAT MADENCİLİK OTOMOTİV GIDA NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NİN Ticaret Unvanı YUSUF BAYSAL İNŞAAT MADENCİLİK OTOMOTİV GIDA NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NİN Ticari Adresi: Kozan Organize Sanayi Bölgesi 2.Cad. No:6 Güneri Köyü/KOZAN/ADANA

Detaylı

ANAPER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BELGELENDİRME BİRİMİ

ANAPER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BELGELENDİRME BİRİMİ ANAPER ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BELGELENDİRME BİRİMİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANI (SEVİYE 6) BELGELENDİRME SINAVI BAŞVURUSU VE BAŞVURU BELGELERİNİN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNERGE HAZİRAN 2015 İÇİNDEKİLER I. KAPSAM...

Detaylı

KİPA TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 02 ŞUBAT 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KİPA TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 02 ŞUBAT 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KİPA TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 02 ŞUBAT 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 02 Şubat 2018 tarihinde saat 14:00 da Şirket

Detaylı

ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ

ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ Şirket imiz Ortaklar Genel Kurulu nun Olağan Toplantısı, gündemde yazılı konuları görüşmek ve karara

Detaylı

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemi görüşmek ve

Detaylı

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ 1 GEREKLİ FORM, BELGE, RAPOR ve İZİN İŞLEMLERİ 2 3 BAŞVURU İŞLEMİ EVRAK VE BİNA İNCELEME

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

GENELGE (2013/KDGM - 10/MYB)

GENELGE (2013/KDGM - 10/MYB) GENELGE (2013/KDGM - 10/MYB) İlgi: a) 6/7/2009 tarih ve 2009/KUGM 15/MYB sayılı genelge b) 8/4/2010 tarih ve 2010/KUGM 09/MYB sayılı genelge Mesleki yeterlilik konusunda bugüne kadar yaşanan tecrübe, Bakanlığımıza

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki

Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması. Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Yeni Kayıt Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden gelen yazının evrak kaydının yapılması Müdürlük Müdürün öğrenci işleri ve Bölüm başanlığına yazıyı sevki Müdürlük Kayıt görev sorumlularının belilenmesi Müdürlük

Detaylı