HASAN TAŞTAN MEHMET ÜNAL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "08071084 HASAN TAŞTAN 08071028 MEHMET ÜNAL"

Transkript

1 HASAN TAŞTAN MEHMET ÜNAL

2 Soyak Grubu Soyak Topluluğu 1961 yılında kuruldu ve gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm olmak üzere dört sektörde faaliyet göstermektedir. Soyak Topluluğu, çevreye ve toplum değerlerine saygılı çalışmalarla sürdürülebilir gelişmeye ve daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak olarak belirlediği kurumsal stratejisinden yola çıkarak, ulusal ve uluslararası boyutlarda edinmiş olduğu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam etmektedir. Soyak Topluluğu'nun 2009 yılı 9.ay itibariyle rakamsal büyüklüklerine baktığımızda, aktif büyüklüğü Milyon TL'dir. Soyak Topluluğu şirketlerinin rakamsal büyüklüklerinin yanı sıra, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alarak kurumsal yönetişim ilkelerine dayanan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım; sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı sosyal sorumluluk anlayışı ile değer kazanmakta ve gelişmektedir. Bu kapsamda, yeni nesillere bilinçli bir yaşam anlayışını aktarmak amacıyla özellikle eğitim ve çevre alanında yoğunlaşan toplumsal sorumluluk projeleri hayata geçirilmektedir. 14 şirketi ve yaklaşık 1500 çalışanı ile Soyak Topluluğu, dinamik insan kaynağı ve teknolojik altyapısıyla marka değeri oluşturulması ve müşteri sadakati yaratılmasına odaklanmıştır. Sahip olduğu şirketlerle, uluslararası bir kurum olma vizyonuna sahip olarak gelişimini istikrarlı çalışmalarla sürdürmektedir.

3 Devam Eden Projeler Soyak Evostar Soyak Mavişehir Optimus Soyak Soho Soyak Blue Soyak Park Aparts Soyak Siesta 1 Soyak Siesta 2 Soyak Siesta 3

4 Soyak Evostar

5 Soyak Evostar Projelendirme Konsept Projesi ve Mimari Proje: TAGO Mimarlık Peyzaj Mimarisi: S. Ata Turak İç Mimari Proje: Brigitte Weber Mimarlık Yapı Denetim: Mavişehir Yapı Denetim (Osman Akbaşak) Altyapı: Statik: Key Proje Ltd. Şti. Elektrik: Elektra Müh. Ltd. Şti. Mekanik: ERSA Müh.Tes. San.Tic. Ltd.Şti. Pazarlama Konsept Geliştirme Danışmanlığı ve Reklam Ajansı: Alaaddin Adworks İletişim Ajansı: G7 İletişim Danışmanlık

6

7 1)Entegrasyon Soyak yönetim ekibi yaklaşık 15 kişi. (Çaycısı ve sekreteri dahil) İşveren: Emlak Konut İşi Alan: Soyak Holding Alt yüklenici: Şentürkler İnşaat Soyak İnşaat Şentürk İnşaat a işi devrediyor. Kademeli olarak, Şentürk İnşaat Soyak İnşaat a karşı sorumlu, Soyak İnşaat Emlak Konut GYO a karşı sorumlu ve arsa Emlak Konuta ait. Bütün inşaat imalatları ve malzeme teminleriyle Şentürk İnşaat ilgileniyor, sadece demir teminiyle Soyak İnşaat ilgileniyor. Emlak konut ihale düzenleyip arsayı teklife açıyor, ve hasılat paylaşımı üzerinden gelen tekliflere göre kendine en fazla kazandıracak olanı seçiyor.

8 Entegrasyon Şeması

9

10 2)Proje Kapsam 8 Blok/ 1000 Konut Arsa Alanı: m² Emsal: 1.5 İnşaat Alanı : m² 2 Açık Havuz Açık ve kapalı otoparklar Setler ve bitkisel peyzajlar Blokların cephelerinde ısı yalıtımı olarak 10 cm taş yünü üzerine grenli boya Cephedeki kayıtları yakalamak için bazı yerlerde 5 bazı yerlerde 10cm taş yünü kullanılmış. Malzeme konusunda Soyak ın bonkör bir firma olduğunu söylüyor. Malzemeden aksesuarlara kadar kaliteli ürünler kullanılmış.

11 3)Zaman Süre planlamalarına göre uygulamada gecikme yaşandığında Soyak İnşaat Emlak Konut GYO a karşı sorumlu oluyor. Sözleşmede gecikme cezaları belirtilmiş, ancak bu cezalar çok yüklü miktarlar değil, Soyak İnşaat yaşanan gecikmelerde cezalar konusunda değil de daha çok imaj konusunda çekincelere sahip. Soyak İnşaat a Tarihinde yer teslimi yapılıyor ve süre 36 ay olarak belirleniyor. Şu an 6-7 aylık bir gecikme söz konusu ve inşaatın 1 aya bitmesi planlanıyor. Süre planlamada MS Project kullanılmış.

12 4)Maliyet Tüm daireler satıldığında elde edilecek gelirin 400 milyon lira olacağı tahmin ediliyor. 400 milyon liranın 100 milyon lirası arsa bedeli olarak Emlak Konuta verilecek. Mesela 400 milyon lira ciro yapıldı diyelim: 300 milyon lirası Soyak İnşaat ın 100 milyon lirası Emlak Konut GYO nun 350 milyon ciro yapıldı diyelim: 250 milyon lirası Soyak İnşaat ın 100 milyon lirası Emlak Konut GYO nun 450 milyon ciro yapıldı diyelim Soyak İnşaat ın Emlak Konut GYO nun Yani belirlenen bedelden düşük gelir elde edilirse Emlak Konut bundan etkilenmiyor, ancak belirlenen fiyattan yüksek gelir elde edildiğinde, orana göre Emlak Konut bu fazlalıktan payını alıyor. Dokunulamayan ortak bir banka hesabı var. Satış gelirleri buraya yatırılıyor. Soyak İnşaat öncelikle kendi imkanlarıyla inşaata başlıyor, pursantaj yöntemiyle oluşturulan ve toplamı %100 e ulaşan yüzdeler tamamlandıkça bu hesaptan hak edişlerini alıp ödemelerini yapıyor. Pursantajın içinde bir sürü iş kalemi var ve her biri kendi aralarında da çeşitleniyor: Kaba Yapı, İnce Yapı, Mekanik, Elektrik, Çevre Düzeni gibi genel iş kalemlerinin altında ilgili kalemle ilgili detaylandırılmış İşler mevcut ve tüm bu işlerin yüzdelerinin toplamları %100

13 Genel olarak giderlere baktığımızda: Yüklenicilerin keşifleri için ödenenler, Alandaki dere ıslahatının giderleri, Personel giderleri, Reklam giderleri, Yapım giderleri, Alt yüklenicilere ödenenler Soyak İnşaat ın yönetiminin giderleri vs. Bu tür hesapları, maliyet işlemlerini Soyak İnşaat ın genel merkezindeki muhasebe birimi yönetmekte ve kontrol etmektedir.

14 5)İletişim Yazışmaların dili yabancı şirketler olmadığı için Türkçe. İç iletişim genelde maille hallediliyor, ancak Emlak Konut GYO ve alt yüklenicilerle olan iletişim, yazılı ve onaylı maillerle ve belgelerle yürütülmekte. Şentürkler İnşaat malzemeleri sipariş etmeden Soyak İnşaat tan onay alıyor. Zaten sözleşmede de 3-4 alternatifli malzeme/ürün belirtilmiş oluyor. Bunun dışında sipariş edilecek olanlar onaylanmıyor. Siparişler için axapta programı kullanılıyor. Malzeme ihtiyacı olduğunu belirleyen kişi siparişi bu programa giriyor, bu programda üst kademelerin onayını aldıktan sonra siparişe izin veriyor. İş teslim, iş başlama gibi belgeler var. Bunlar ardışık belgeler. Toplantılar her zaman şantiyede yapılıyor, Soyak İnşaat ın genel merkezine adam çağırma gibi bir davranış yok. Şantiyelere ayrı işleyen birer makine gözüyle bakılıyor ve her işin toplantıları yerinde yapılıyor, gerektiğinde üst düzey yöneticiler şantiyeye geliyor. Haftalık ve aylık toplantılar var.

15 Geçici Kabul: İşler tahminen %95 seviyesine geldiğinde ve ürünler kullanıma engel olmayan bir duruma kavuştuğunda, alt yüklenici geçici kabul için başvuruyor. Ve geçici kabul heyeti oluşturuluyor, Alt yüklenici geçici kabulü sürekli kabul ettirmeye çalışıyor, çünkü gecikme cezalarından kaçınmak istiyor, günlük cezalar var ve miktarları oldukça caydırıcı. Oluşturulan heyet sahayı geziyor, %100 e göre eksik ve kusurlar tespit ediliyor, ve bunların parasal değeri hesaplanıyor, yani kuruşlandırılıyor. Geçici kabul tespitlerinden sonra eksikler için genelde 10 ila 30 gün bir süre veriliyor, Alt yüklenici bu eksikleri tamamlamadığı takdirde daha önce alt yüklenicinin verdiği teminat bozdurularak İşveren eksik işleri kendi yaptırıyor. Alt yüklenicinin işvereniyle oluşturduğu sözleşmede %2 lik bir nakit teminat veya %4 lük bir teminat mektubu tanımlanıyor. Bu teminat mektubunu veya nakit teminatı alt yüklenici bankaya veriyor, ve alt yüklenici işini tamamlamadığında işveren bu teminatı çözdürüp eksik işleri tamamlayabiliyor. Genelde teminat nakit olarak verilmez %4 lük teminat mektubu olarak verilir. Kesin kabul geçtikten sonra 1 sene içinde kullanıcıların tüm şikayetlerini, ve eksiklerini alt yüklenici onarmak/ tamamlamak zorunda.

16 6)RİSK İş kazaları gibi oluşacak risklerden en başta Şantiye şefi sorumlu. Ama sözleşmelerle bu sorumluluğun bir kısmını devredebiliyor. Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri şirketiyle çalışılıyor. Kapıda ambulans ve sağlık personelleri bulunuyor. Alt yüklenicinin de iş güvenliği ekipleri mevcut.

17 7)Temin ve Sözleşme Sözleşme Anahtar Teslim üzerinden. Elde edilecek gelirin %26 sı Emlak Konut GYO nun %74 ü Soyak İnşaat ın olacak şekilde bir sözleşme imzalanmış. Sözleşmeler idari ve teknik şartnameler olmak üzere 2 ye ayrılıyor. İdari sözleşmede, sözleşmeyle ilgili cezalar, süreler, ihalenin şekli, işin bedeli, hakkedişler, teminatlar, işin bitişi gibi konular yer almakta. Teknik şartnamede ise; her işin detayı yazar, beton, betonun dozajı, demir, kullanılacak malzemeler, yapılacak her iş detaylı olarak tanımlanıyor.

18 8)KALİTE Kalite en başta alt yüklenicinin seçiminden başlar. Yönetim ekibine iş bitişlerde teslimler oluyor, mekanik kısımlar mekaniğe, elektrik işleri elektrik liderine teslim ediliyor. Ve üretim uygun yapılmışsa onaylama teslim formlarıyla onaylanıyor. Süreç içersinde bir kalite kontrol anlayışı hakim ama ürün bittikten sonra da bir kontrol durumu var. Bu kontrolde spot- check anlayışı hakim. Yani 1000 dairenin kontrolü fiziksel açıdan mümkün olmadığı için aralarından bazı daireleri seçip sadece onları kontrol edebiliyorlar. Bütün proje yönetim ekibi kontrolör, herkes üretimin dahil olduğu kısmının kalitesini denetliyor ve o kısmın sorumlusu.

19 9)PROJENİN YÖNETİMİ İLE İLGİLİ EKİBİN GÖZLEM VE ELEŞTİRİLERİ Organizasyonel şemada ayrı bir kontrol ekibi tanımlanması gerektiğini düşünüyorlar. Proje yönetiminin en büyük dezavantajı, proje yönetimi anlayışının yeni bir B planına çok fırsat tanımaması, yani altyükleniciyi seçtikten sonra herhangi bir kısımda işler ters giderse, normal bir işçiyle muhattab olur gibi işten çıkartamıyorsunuz diyorlar. Yani bir anlamda bir işçiyle yaşadığınız problem, avukatları olan, yönetim birimleri olan büyük bir şirketle yaşadığınız probleme kolayca dönüşebileceğini düşünüyorlar. SOYAK İnşaat ın teslim sonrası müşteri hizmetleri gibi bir hizmeti var ve konuşulan kişiler bu hizmeti şirketin imajı açısından çok değerli buluyorlar, bir call center kurulmuş, kullanıma başladıktan çok sonra da bir şikayet gelse Soyak İnşaat ın ekibi temin ettiği malzemelerle onarımı yapıyor veya ürünü değiştiriyor. Soyak İnşaat bu malzemeleri en baştan ayırıyor ve depoluyor, bir sorun gerçekleştiğinde bu ayrılan malzemelerle duruma müdahale ediliyor, konuştuğum yöneticiler bunun da bir kalite yönetimi olduğunu düşünüyorlar.

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46 Röportaj Yapılan Kişi: Proje Koordinatörü Yalçın Özden (Mimar) Teknik Takım Lideri Ali Uysal (İnşaat Mühendisi)

PROJE YAPIM YÖNETİM DERSİ MALTEPE PARK AVM. 09071051 Betül HATİPOĞLU 09071120 Muhammet TETİKOĞLU

PROJE YAPIM YÖNETİM DERSİ MALTEPE PARK AVM. 09071051 Betül HATİPOĞLU 09071120 Muhammet TETİKOĞLU PROJE YAPIM YÖNETİM DERSİ MALTEPE PARK AVM 09071051 Betül HATİPOĞLU 09071120 Muhammet TETİKOĞLU Projelendirme Konsept Projesi ve Mimari Proje: Fehmi Kobal Design Architects Peyzaj Mimarisi: DS Mimarlık

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU

KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA AİLE REZİDANS VE YAŞAM MERKEZİ 08071067 CANSU BAYIR 08071050 BÜŞRA BİLGE SOFU KORUFLORYA, Aydınlı, Metal Yapı, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği bir projedir.

Detaylı

Proje Genel Bilgileri

Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER PROJESİ Adres: Konsept Mimari Tasarım: Arquitectonica Uygulama Mimari Tasarım: Piramit Mimarlık Statik Tasarım: Yapı Teknik İnş.San. ve Proje Elektrik Tasarım:

Detaylı

06071704 ÖZNUR MEYVECİ 07071106 BUKET ÇATALBAŞ KURU

06071704 ÖZNUR MEYVECİ 07071106 BUKET ÇATALBAŞ KURU 06071704 ÖZNUR MEYVECİ 07071106 BUKET ÇATALBAŞ KURU SARPHAN FİNANS PARK PROJENİN KONUMU Proje, Ümraniye ilçesi Site Mahallesi Finans Merkezi bölgesinde, büyük ölçekli konutların, karma projelerin bulunduğu

Detaylı

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE DÜNYANIN ÖNDE GELEN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLAN EMAAR PROPERTİES PJSC NİN ÜLKE İŞTİRAKİ OLAN EMAAR TÜRKİYE, İSTANBUL

Detaylı

AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİ NİN PROJE YAPIM YÖNETİMİ İLKELERİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ

AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİ NİN PROJE YAPIM YÖNETİMİ İLKELERİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ PROJE 13 30.12.2013 08071102 SEDA ARSLAN 07071103 OĞUZ BAŞIKÜÇÜK 08071123 UMUT ÖZGÜR KARAKUŞ AĞAOĞLU MASLAK 1453 PROJESİ NİN İLKELERİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ COĞRAFİ KONUM GENEL BİLGİLER Fotoğraf.1 VAZİYET

Detaylı

KOSİFLER İNŞAAT & OTEL YATIRIMLARI

KOSİFLER İNŞAAT & OTEL YATIRIMLARI KOSİFLER İNŞAAT & OTEL YATIRIMLARI KOSİFLER İNŞAAT Kosifler Grup 1945 yılında kurulmuş olup yurt içi ticaret ve ithalattan üretim ve inşaata kadar çok çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. İlk olarak

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI İNŞAAT SEKTÖRÜNDE WEB TABANLI ERP UYGULAMALARI xproje Erp Uygulamaları MyArge Bilgi Teknolojileri İletişim = 0 544 413 20 86 bilgi_arge@myarge.com Projelerinizde Teknolojiyi En Üst Seviyede Kullanarak

Detaylı

İNŞAAT VE GAYRİMENKUL MUHASEBESİ ÖDEV

İNŞAAT VE GAYRİMENKUL MUHASEBESİ ÖDEV İNŞAAT VE GAYRİMENKUL MUHASEBESİ ÖDEV Yıllara yaygın inşaat ve onarım işiyle ilgili faaliyette bulunan ABC İnşaat A.Ş. 10.08.2015 tarihinde okul inşaatı ihalesine katılmış ve 2.000.000 TL teklif bedeli

Detaylı

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/

SELCAN GÜLEÇ. Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) E-Posta: LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ SELCAN GÜLEÇ Karşıyaka / İzmir Cep No: 0(506) 585 92 51 E-Posta: selcan.gulec@gmail.com LinkedIn: linkedin.com/in/sgulec/ KİŞİSEL BİLGİLERİM Uyruğu : Türkiye Cumhuriyeti Doğum Yeri : İzmir Doğum Tarihi

Detaylı

YAPIS ANA İŞ AKIŞ ŞEMASI

YAPIS ANA İŞ AKIŞ ŞEMASI YAPIS ANA İŞ İHTİYACIN ORTAYA ÇIKMASI İHALE ÖNCESİ İŞLER TALEP Birimlerden gelen ihtiyaç talep yazılarının Rektörlüğe gelmesi Yaklaşık maliyetin belirlenmesi Eşik Değer Tespiti İş programına / stratejiye

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU Birimi Alt Birim Sınıfı Kadro Ünvanı Uzmanlık Alanı Adı Soyadı Bağlı Olduğu Ünvan Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yapım İşleri Denetleme Şube Müdürlüğü Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi. Hazırlayan Ali YILMAZ

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi. Hazırlayan Ali YILMAZ TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Hazırlayan Ali YILMAZ Neden Metraj yaparız? Yapılacak iş, konuşulacak konu ne olursa olsun, mali boyutunu bilmemiz gerekiyor. Mali yönünü bilmek için metraj

Detaylı

MEVCUT DURUM ANALİZİ

MEVCUT DURUM ANALİZİ ADANA ÜNİVERSİTE SANAYİ ORTAK ARAŞTIRMA MERKEZİ MEVCUT DURUM ANALİZİ Dr. Koral ÇEPNİ Adana ÜSAM Endüstriyel Danışmanı Adana ÜSAM Mentör Projesi Değerlendirme Kurulu Üyesi NİYE TEMEL ANALİZ Şirketin yolun

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SORULAR = CEVAPLAR

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SORULAR = CEVAPLAR ? H A V A A L A N I M A H A L L E S İ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SORULAR = CEVAPLAR 1. SORU Bizim yerimiz tarla vasfındaydı miktarını bilmiyorum ama büyük miktarda arsa kayıptı, Bu kayıp arsaların tapuları Bakanlık

Detaylı

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK HAKKIMIZDA Zent Danışmanlık & Mimarlık Ltd. Şti. Mimar Abdurrahim Zent ve Fatih Zent tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklarından Mimar Abdurrahim Zent ülkemizin önde gelen

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma

Detaylı

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ www.adtmimarlik.com.tr İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ Basitleştirin. İyi bir tasarımın gücü basitliğindedir. Barbara Kuhr ÖNSÖZ Yeni bir tasarıma başlamak bazen çok zor bir süreç gibi

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödenek Teminine

Detaylı

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax:

mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr fax: mata yatırım a.ş. 2015 mata yatırım a.ş. facebook.com/mataconcept twitter.com/mataconcept mataconcept.tumblr.com mata.com.tr +90 532 111 62 82 fax: +90 252 317 15 61 mataconcept sentido bellazure bodrum

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

İHALE İLANI T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

İHALE İLANI T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı İHALE İLANI T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mühendislik Laboratuvar Binası Yapım İşi Açık

Detaylı

İLAN İSTANBUL DEFTERDARLIĞI AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

İLAN İSTANBUL DEFTERDARLIĞI AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ İLAN İSTANBUL VERGİ DENETİM KURULU ATAKÖY HİZMET BİNASINA AİT ZEMİN ETÜDLERİ, MİMARİ, STATİK, MEKANİK, ELEKTRİK, ALTYAPI VE PEYZAJ UYGULAMA PROJELERİ, MAHAL LİSTELERİ, METRAJ, YAKLAŞIK MALİYET HESAPLARI

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

GENEL İŞ PROGRAMI. İş Miktarı Program Revizyonu GERÇEK İLERLEME PROGRAMI

GENEL İŞ PROGRAMI. İş Miktarı Program Revizyonu GERÇEK İLERLEME PROGRAMI İŞ PROGRAMI AKIŞ DİYAGRAMI GENEL İŞ PROGRAMI İş Miktarı Programı Proje Programı İş Miktarı Program Revizyonu Yönetim Personel Programı Detay İş Programı İnsan Gücü Programı Lojistik Programı Ekipman Programı

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1 Proje incelemesi 2 Röleve projeleri 3 Tadilat projeleri

Detaylı

BÜRES PROJESİ İKA ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ LTD. ŞTİ.

BÜRES PROJESİ İKA ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ LTD. ŞTİ. BÜRES PROJESİ İKA ENERJİ MÜHENDİSLİK SANAYİ LTD. ŞTİ. İKA ENERJİ KISA TANITIM İŞ SÜREÇLERİ RÜZGAR ANALİZLERİ PROJE YAKLAŞIMI LOJİSTİK YÖNETİMİ SUNUM MALİYET VE NAKİT YÖNETİMİ İSİG YÖNETİMİ RİSK YÖNETİMİ

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

İHALE ŞARTNAMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ

İHALE ŞARTNAMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ İHALE ŞARTNAMELERİNDE İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ Hazırlayan Oktay MUTLU Çevre Yük. Mühendisi İş Güvenliği Uzmanı 0(530) 543 37 45 oktay.mutlu@ibb.gov.tr - Kamu İhale Kanunları - İhale nedir? ve Süreçleri

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

a) Adresi : Alemdar Mahallesi, Ankara Caddesi, Hükümet Konağı Sokak, No: Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL : https://ekap.kik.gov.

a) Adresi : Alemdar Mahallesi, Ankara Caddesi, Hükümet Konağı Sokak, No: Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL : https://ekap.kik.gov. İLAN İSTANBUL VERGİ DENETİM KURULU PENDİK HİZMET BİNASINA AİT ZEMİN ETÜDLERİ, MİMARİ, STATİK, MEKANİK, ELEKTRİK, ALTYAPI VE PEYZAJ UYGULAMA PROJELERİ, MAHAL LİSTELERİ, METRAJ, YAKLAŞIK MALİYET HESAPLARI

Detaylı

PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017,

PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017, PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTER PLAN ALTOK KURŞUN KASIM 2017, PROJE YÖNETİMİ BİR KÜLTÜR DÜR. PROJE YÖNETİMİ BİR DİSİPLİNDİR BİR MİLYAR DOLARLIK BİR PROJEYİ NASIL YÖNETİYORSANIZ ONBİN DOLARLIK BİR PROJEYİ

Detaylı

Hayal et, Tasarla, Uygula... KTU ... MÜHENDISLIK INSAAT.

Hayal et, Tasarla, Uygula... KTU ... MÜHENDISLIK INSAAT. Hayal et, Tasarla, Uygula...... MÜHENDISLIK INSAAT. Kurumsal Şirket Hakkında Mimarlık-Mühendislik-İnşaat alnında kazanılan 15 yıllık deneyim ile çeşitli projelerde Taşeronluk, Mimarlık, Mühendislik hizmeti

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) AF-CEB-WB04-YAPIM-0 ZEYİLNAME NO: 04 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL VALİĞİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (İSMEP) EĞİTİM YAPILARI

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı Çorum Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğünün görev yetki ve sorumlulukları ile teşkilat yapısını ve işleyişini düzenlemektir.

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu.

Kişisel Bilgiler. İletişim Bilgileri. İş Deneyimi. Ad Soyad. Büşra Bekar. Doğum Tarihi Doğum Yeri. Sakarya. Medeni Durumu. Kişisel Bilgiler Ad Soyad Büşra Bekar Doğum Tarihi 20.04.1983 Doğum Yeri Medeni Durumu Sakarya Bekar Askerlik Durumu *** İletişim Bilgileri Adres Erenler Merkez Mh. 1047.Sokak No:10 2 Erenler-SAKARYA Telefon

Detaylı

17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 17 : YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ 17.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı ; Muratpaşa Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğünün organizasyon

Detaylı

İŞİN SÜRESİ: Madde 2- Yapı Ruhsatı alma süresi 120 (yüzyirmi) takvim günü, inşaat yapım süresi 450 (dörtyüzelli) takvim günüdür.

İŞİN SÜRESİ: Madde 2- Yapı Ruhsatı alma süresi 120 (yüzyirmi) takvim günü, inşaat yapım süresi 450 (dörtyüzelli) takvim günüdür. ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

Planlamak,Yeşil Planlamak Zamanında Yeşil Planlamak. Alev AKIN, y.mim.,pmp İPYD 2010-2011 YK Başkanı

Planlamak,Yeşil Planlamak Zamanında Yeşil Planlamak. Alev AKIN, y.mim.,pmp İPYD 2010-2011 YK Başkanı Planlamak,Yeşil Planlamak Zamanında Yeşil Planlamak Alev AKIN, y.mim.,pmp İPYD 2010-2011 YK Başkanı Yeşil Tesisler Konferansı, Ekim 2010 içerik proje ve proje yönetimi nedir? başarılı projelerin sırrı?

Detaylı

Mimarlık Meslek Pratiği

Mimarlık Meslek Pratiği Mimarlık Meslek Pratiği Mimarlık Meslek Pratiği Mimarlık yapı sektörünün ayrılmaz bir parçasıdır. Yapı sektörü ise tüm dünyada diğer sektörler için itici güç oluşturan dinamik bir sektördür. Son elli yıldır

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS

YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS YATIRIMCI SUNUMU 2015 YS KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

TESİSAT SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU VE GELECEĞİ

TESİSAT SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU VE GELECEĞİ MTMD ÇALIŞTAYI EDİRNE-2017 TESİSAT SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU VE GELECEĞİ KANİ KORKMAZ YAPI SEKTÖRÜNDE KAPASİTE İstanbul da 2016 senesinde ruhsat alan inşaat alanı Türkiye 202 milyon m 2 İstanbul %25 50 milyon

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

KONUT SEKTÖRÜNÜN VERGİ YÜKÜ VE ÖNERİLER 07.05.2013

KONUT SEKTÖRÜNÜN VERGİ YÜKÜ VE ÖNERİLER 07.05.2013 KONUT SEKTÖRÜNÜN VERGİ YÜKÜ VE ÖNERİLER 07.05.2013 A) ÖRNEK BİR KONUT PROJESİ BAZINDA VERGİ YÜKÜ Aşağıdaki çalışmada, örnek olarak 100 konutluk bir gayrimenkul projesi belirli varsayımlarla ele alınarak,

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI VAN ŞUBE BAŞKANLIĞI İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

Değerli Yöneticiler, son yıllarda vergi incelemeleri büyük ölçüde bu konu etrafında dönmeye başladı.

Değerli Yöneticiler, son yıllarda vergi incelemeleri büyük ölçüde bu konu etrafında dönmeye başladı. Değerli Yöneticiler, son yıllarda vergi incelemeleri büyük ölçüde bu konu etrafında dönmeye başladı. Şayet bir grup şirketi iseniz, diğer bir deyişle ilişkili şirketlerden mal ve veya hizmet alıp satıyorsanız,

Detaylı

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK Elektrik - Elektronik Mühendisi Takım Lideri Yavuz YEŞİLKAYA Vizyonumuz Elektrik plan, proje ve taahhüt işlerinde müşterilerimize karşı oluşturduğumuz güvenilirliği koruyarak

Detaylı

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa...

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa... Color Apart İster Yatırım İster Hayalini Yaşa... Bölgedeki En BüyükÖğrenci Kompleksi 130 öğrencili - 64 Apart Colar apart projesi İsmail hakkı yılmaz ltd Şti. ve HD mimarlık şirketlerinin ortaklığı ile

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler

İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler Usulsüz İnşaat Harcamaları EY tarafından yapılan araştırmalar, inşaat harcamalarının %10 luk kısmının yönetilemeyen ve dolayısıyla usulsüz şekilde

Detaylı

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama:

ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Ortaklar: Yönetim / Ekip Toplam Çalışan Sayısı: Açıklama: ŞİRKET HAKKINDA Şirket: Z & S Yenilenebilir Enerji Sist. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ortaklar: Zeki KÜÇÜKYARMA, Yönetim / Ekip: Zeki KÜÇÜKYARMA / Genel Müdür Stephan RİNDİSBACKER / Avrupa Temsilcisi Ufuk UĞUR

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ Hakkımızda; Genova İnşaat; Projenin tasarlanmasından anahtar teslimine kadar olan her aşamada, Müşteri Memnuniyeti nin ön planda tutulduğu, Uygulamada Mükemmellik

Detaylı

KABA İNŞAAT (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

KABA İNŞAAT (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ KABA İNŞAAT (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI KARACABEY ŞUBE BAŞKANLIĞI İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine

Detaylı

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 RAPOR İÇERİĞİ PROJE BİLGİLERİ MASTER İŞ PROGRAMI AKTİVİTELER İLERLEME DURUMU MALZEME BİLGİLERİ ÖNEMLİ GELİŞMELER ŞANTİYE RESİMLERİ PROJE BİLGİLERİ PROJENİN KONUMU PROJE

Detaylı

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak,

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak, KİŞİSEL BİLGİLER Anıl ARSLAN Devamlı Adres: Beykoz /İSTANBUL Tel: +90 506 737 1298 E-mail: eng.anilarslan@gmail.com EĞİTİM 2008-2014 Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir İnşaat Mühendisliği 2002-2006 Yabancı

Detaylı

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK

DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK DANIŞMAN GÖZÜ ile OPTİMUM BÜYÜKLÜK ve KARLILIK YARATMAK EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ İstanbul REstate İstanbul, 17 Haziran 2010 ww.evagyd.com Cansel YAZICI Lisanslı Değerleme Uzmanı, FRICS

Detaylı

ŞANTİYEDE YAPI DENETİMİ

ŞANTİYEDE YAPI DENETİMİ ŞANTİYEDE YAPI DENETİMİ Dr. Mürsel ERDAL Sayfa 1 Yapı Denetiminin Amacı Denetim, bir faaliyetin planlandığı gibi gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla yürütülen izleme ve yönlendirme çabasıdır. İzleme

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. Hakkımızda Dor Yapı kurulduğu günden bugüne geleneksel değer ve üretim ahlakını koruyarak, değişikliklere açık bakış açısı ile sürekli daha iyiye ulaşma azmi ve gayreti içindedir. Uzmanlığını inşaat alanı

Detaylı

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA Güven ve kalite! Seçkin bir yaşam! Şehir içinde daha iyi bir hayat sloganı ile tasarlanan Münire Hanım Apartmanı, kapalı otopark ve alternatifli

Detaylı

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ P R O D U C T I N N O V A T I O N YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ Approved by CERTIFIED EDUCATION PROVIDER 1.1 EĞİTİMİN AMACI Eğitimin temel amacı, ar-ge ve yeni ürün / hizmet

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ

Detaylı

Firma Profili Alpha Energy & Environment GmbH

Firma Profili Alpha Energy & Environment GmbH Profili Alpha Energy & Environment GmbH Firma Alpha Energy & Environment GmbH Kay Killmann (Sürdürülebilirlik Bölüm Müdürü) Ottostraße 11, D-96047 Bamberg Almanya Telefon +49 89 5404732-24 Faks +49 89

Detaylı

MUĞLA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE EĞİTİMİ 2016

MUĞLA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE EĞİTİMİ 2016 MUĞLA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ KALİTE EĞİTİMİ 2016 1 14.03.2016 Taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etmek, güncellemek ve hizmete sunmak. VİZYONUMUZ:

Detaylı

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu.

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu. Anket 1: Dil eğitimi ihtiyacı olan kişilere yöneliktir. Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma kültürü bilgilerini arttırmak

Detaylı

İŞİN SÜRESİ: Yapı Ruhsatı alma süresi 30 (otuz) takvim günü, inşaat yapım süresi 180 (yüzseksen) takvim günüdür.

İŞİN SÜRESİ: Yapı Ruhsatı alma süresi 30 (otuz) takvim günü, inşaat yapım süresi 180 (yüzseksen) takvim günüdür. ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com

güven veren sıcaklık www.asmadencilikinsaat.com güven veren sıcaklık YERLİ VE UZMAN EKİP neden as İNŞAAT? SÖZLEŞMELİ İ L G A R A N T İ KURUMSAL YAPI K Ö K L Ü F İ R M A İŞ GÜVENLİĞİ As İnşaat, deneyimli personeli ve üstün özelliklere sahip uygulayıcısı

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

Yapım İşleri İçin Doğrudan Temin İşlem Süreci

Yapım İşleri İçin Doğrudan Temin İşlem Süreci Samsunlığı Milli Emlak Müdürlüğü Yapım İşleri İçin Doğrudan Temin Süreci İhtiyacının Doğması Yapım İşinin Belirlenmesi Yapım İşinin Ne Şekilde Yapılacağına Karar Verilmesi Yapım İşinin Çevre ve Şehircilik

Detaylı

İM 306 YAPIM YÖNETİM. Doç. Dr. Ferhat Karaca

İM 306 YAPIM YÖNETİM. Doç. Dr. Ferhat Karaca İM 306 YAPIM YÖNETİM Doç. Dr. Ferhat Karaca 11. Hafta Proje maliyetlerinin tahmini Günün ajandası Giriş Tahmin sürecinin ortak noktaları Tahmin işinin fonksiyonu/işlevi Tahmin kriterleri (Projenin büyüklüğü,

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Alt Birim

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIM FORMU. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Alt Birim Birimi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Alt Birim Yapım Denetim Şube Müdürlüğü İhale Hazırlık Birimi Sınıfı Teknik Hizmetler - Genel İdari Hizmetler Kadro Ünvanı Teknisyen/Bilg.İşl. Uzmanlık Alanı

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş tarafından hazırlanan Mistral

Detaylı