ÖZEL ATA EĞİTİM KURUMLARI LİSELERE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI TEOG ÇALIŞMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL ATA EĞİTİM KURUMLARI LİSELERE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI TEOG ÇALIŞMALARI"

Transkript

1 ÖZEL ATA EĞİTİM KURUMLARI LİSELERE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI TEOG ÇALIŞMALARI

2

3 HEDEFĠ: Öğrenci, öğretmen ve okul arasındaki ilişkiyi güçlendirmektir. UYGULAMANIN TEMEL NĠTELĠĞĠ: öğrenci başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak belirlemektir.

4

5

6

7

8 Geçtiğimiz yılda olduğu gibi Öğretim Yılında da 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleştirileceklerdir.

9 eğitim - öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8. sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi ortak olarak gerçekleştirilecek. Ortak Değerlendirme Kapsamındaki Dersler Türkçe Matematik Fen ve Teknoloji Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Yabancı Dil

10 Ortak yapılan sınavlar, her dönem 2 yazılısı olan derslerden birincisi, 3 yazılısı olan derslerden ise ikincisi olmak üzere, akademik takvime göre işlenen müfredatı kapsayacak şekilde yapılacak. Ortak sınavlar iki okul gününe yayılarak yapılacak, o günlerde okullar tatil edilecek, ders yapılmayacak. Sorular çoktan seçmeli (4 seçenekli) olacak. Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemeyecek. Sınavlarda A, B, C ve D diye dört kitapçık türü bulunacak. Ortak sınavlarda öğrencilerden ücret alınmayacak.

11 1.DÖNEM: Kasım DÖNEM: Nisan 2016 Tarihlerinde günde 3 sınav olmak üzere 2 günde ortak sınavlar yapılacaktır.

12 SINAV GÜNÜ SAATİ DERS SINAV SÜRESİ 2015 KASIM 1.GÜN 1.DÖNEM TÜRKÇE 40 DAKİKA MATEMATİK 40 DAKİKA DİN KÜLTÜRÜ 40 DAKİKA 2015 KASIM 2.GÜN FEN VE TEKNOLOJİ 40 DAKİKA İNKILAP TARİHİ 40 DAKİKA YABANCI DİL 40 DAKİKA

13 SINAV GÜNÜ SAATİ DERS SINAV SÜRESİ 2016 NİSAN 1.GÜN 2.DÖNEM TÜRKÇE 40 DAKİKA MATEMATİK 40 DAKİKA DİN KÜLTÜRÜ 40 DAKİKA 2016 NİSAN 2.GÜN FEN VE TEKNOLOJİ 40 DAKİKA İNKILAP TARİHİ 40 DAKİKA YABANCI DİL 40 DAKİKA

14 ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SINAV UYGULAMASI Her bir ders için yapılacak sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınava alınacaktır. Geç gelen öğrencilere ek süre verilmeyecektir. Sınav başlama saatinden sonra ilk yirmi dakika salondan çıkamayacak. İlk yirmi dakikadan sonra son beş dakikaya kadar sınav salonundan çıkabilecekler ancak son beş dakika sınav salonundan çıkılmayacak. 14

15 ORTAK SINAV HANGİ KONULARI KAPSAYACAK? Öğrenciler, birinci dönem girecekleri ortak sınavda sınav tarihine kadar işlemiş oldukları konulardan, ikinci dönem girecekleri ortak sınavda ise eğitim öğretim yılı başından itibaren işlemiş oldukları konulardan sorumlu olacaklardır.

16 ORTAK SINAVLAR NEREDE YAPILACAK? Ortak sınavlara olağanüstü şartlar dışında öğrenciler kendi okullarında gireceklerdir.

17 TEOG DA DERSLERİN AĞIRLIKLARINI BELİRLEYEN STANDART PUAN KATSAYILARI TÜRKÇE MATEMATİK FEN VE TEKNOLOJİ SOSYAL BİLGİLER YABANCI DİL DİN KÜLTÜRÜ TEOG AĞIRLIKLI PUAN

18 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 1.Dönem sınav sonuçları Ocak ayında açıklanacak. 2.Dönem sınav sonuçları Haziran ayında açıklanacak.

19 Sorun: Arz-Talep dengesizliği

20 BaĢarı BAġARI ĠSE YENĠ BAġARILARI KAMÇILAR

21 Değerli Konuklar; Lise ve Üniversiteye Hazırlık dershanelerinin 1 Eylül 2015 te faaliyetlerini sonlandırması, özellikle 2016 yılında TEOG ve YGS-LYS sınavlarına girecek öğrencileri ve velilerini, bu gereksinimi karģılama yönünde bir arayıģa itmiģtir.

22 Kurumumuz; öğrencilerinin bu sınavlarda başarılı olması için Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavına etkin bir hazırlık süreci yaşamaları amacıyla uygulanan TEOG programıyla, derslerde öğretilen kavram, ilke ve genellemeleri kullanarak bilgi, kavrama, uygulama, analiz, sentez, değerlendirme gibi zihinsel becerilerin geliştirilmesine yönelik sistemli çalışmalar yapmaktadır. Gençlerimizin bu yolculuğunu sıkıntısız, verimli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için sağlam bir karakter üzerine mutlu bir hayat inşa edebilmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

23 ĠĢte bu Ġhtiyaçtan hareketle; Özel Ata Eğitim Kurumları Eğitim-Öğretim yılın da; Öğrencilerimizin okulda elde etmiģ oldukları birikimleri devamlı kılmak, Düzenli takip ve doküman desteğiyle pekiģtirmek, Hedefledikleri ortaöğretime yerleģtirmek

24 Alanlarında uzman, tecrübeli, baģarıya endekslenmiģ, kurumla bütünleģmiģ, öğrencisini ve ihtiyaçlarını yakından tanıyan bir eğitim kadrosu ile Ortaöğretime hazırlık (TEOG) destek kursları yapacaktır. -Destek kursları Normal müfredattan ayrı olarak, Hafta içi ve hafta sonu(cumartesi) yapılacaktır.

25 PROGRAMIN AMACI - Sınava girecek öğrenciyi, sınav atmosferine sokmak, -Sınav heyecanı ve stres durumunu yenerek motivasyonlarını artırmak. - Yoğun bir ders programı ile öğrencinin eksik konularını tamamlamak. - Test tekniğine uygun soru çözme yeteneğini geliştirmek - Öğrenciye sınavda çıkması muhtemel soruları çözme becerisi kazandırmak. - Konu pekiştirme, Ünite değerlendirme sınavları ile eksiklerini tespit etmek. - TEOG Deneme sınavlarıyla, gerçek sınavın atmosferini sınav öncesinde yaşatmak. - Öğrencilerimize sınav danışmanlığı ve koçluk hizmeti yapmak.

26 PROGRAMIN İŞLEYİŞİ -5.sınıftan itibaren, üst sınıflara doğru artarak devam eden TEOG hazırlık programı uygulanır. -4,5,6 ve 7.sınıfta iģlenen konulardan Deneme Sınavları uygulanır. -8.sınıfta, MEB in belirlediği programla birlikte TEOG hazırlık programı uygulanır. -Eğitim yılı Eylül ayında Hızlandırma Programı ile baģlar; yıl içinde Cumartesi günleri dahil olmak üzere yoğun olarak devam eder. - Bu çalıģmalar yarıyıl tatilinde de Yarıyıl YoğunlaĢtırılmıĢ Programı Ģeklinde sürdürülür.

27 Konu tamamlandığında, öğrencilere Kazanım Değerlendirme Sınavı uygulanır. 4.sınıflara yılda dört kez, 5,6,7.sınıflara yılda beģ kez, 8.sınıflara ise her 15 günde bir TEOG Deneme Sınavları uygulanır. Ölçme-değerlendirmeler sonucunda öğrenciler, eksiklerini tamamlama ve pratiklik kazanma amacıyla, eğitim koçlarının kendilerine önerdiği veya kendilerinin ihtiyaç duydukları çalışmalara yönlendirilir. Uygulanan sınav sonuçları web sayfamızdaki öğrenci bilgi sisteminde yer alır, ayrıca Karne ve Konu Analizleri öğrenci ve velilere verilir.

28 Etkili ve Kesintisiz Rehberlik Desteği Her sınıf düzeyinde öğrencilerimiz; Gerek sınav taktikleri, gerek kaygı ve zaman kontrolü ve öğrencimizin desteğe ihtiyaç duyduğu sınav sistemi, yenilikler, puan türleri, soru kapsamları, katsayılar, ek puanlar ve yerleştirme konusunda rehber öğretmenlerimiz tarafından eksiksiz bilgilendirilerek, onları rahatlatıp motive olmasını sağlar.

29 EĞİTİM ÖRETİ YILI ÖZEL ATA ORTAOKULU TEOG SINAVI HAZIRLIK HAFTALIK /YILLIK DERS SAATİ ÇİZELGESİ DERSLER HAFTALIK DERS SAATİ YILLIK DERS SAATİ TÜRKÇE =78 MATEMATİK =78 FEN BİLGİSİ =78 YABANCI DİL =78 T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK =52 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ =26 TOPLAM =390

30 YILLIK YAPILACAK DERS SAATİ YILLIK YAPILACAK DERS SAATİ EYLÜL HAFTA 15 EKİM HAFTA 60 KASIM HAFTA 45 ARALIK HAFTA 60 OCAK HAFTA 60 ŞUBAT HAFTA 30 MART HAFTA 60 NİSAN HAFTA 60 TOPLAM 26 HAFTA 390

31 Not: 1-) MEB müfredatı dışında, 8.Sınıf öğrencilerine 390 Saat TEOG hazırlık destek kursu yapılacaktır. 2-)Yukarıda belirtilen kurslar ÜCRETSİZDİR.

32 UNUTMAYIN! KENDİNİ İYİ TANIYAN KONULARA HAKİM OLAN BİLGİSİNE GÜVENEN İSTİKRARLI VE DÜZENLİ ÇALIŞAN HANGİ SİSTEM OLURSA OLSUN AMACINA MUTLAKA ULAŞACAKTIR!

33 BAġARI DĠLEKLERĠMĠZLE

34 DĠNLEDĠĞĠNĠZ ĠÇĠN TEġEKKÜR EDERĠZ

35 Milli Eğitim Bakanlığı, özel okul ve dershaneleri, hem okul hem dershane, üniversite sınavlarına hazırlık koleji ve benzeri ifadeleri kullanarak reklam yapılmaması konusunda uyardı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünce illere gönderilen yazıda, Milli Eğitim Temel Kanunu, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ve Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında, özel dershanelerle gerekli dönüşümü tamamlamayan özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin 1 Eylül 2015 te sona ereceği hatırlatıldı. Yazıda, MEB e, bazı özel okulların hem okul hem dershane, üniversite sınavlarına hazırlık koleji ve benzeri ifadeleri kullanarak reklam ve ilan yaptıkları; bazı dershanelerin dershane olarak faaliyetlerini sürdürmelerine rağmen Bakanlıktan kurum açma izni olmadan eğitim ve öğretim yılında üniversite sınavlarına hazırlık lisesi ve temel lise gibi adlar altında seviye tespit sınavları yaparak reklam ve ilan verdikleri ayrıca Bakanlıktan kurum açma izni ile işyeri açma ve çalışma ruhsatı almadan dershane faaliyetinde bulundukları yönünde bilgiler ulaştığı belirtildi.

36 Özel okulların, Özel Öğretim Kurumları Kanunu nda, Özel eğitim, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim ile Bakanlıkça dönüşüm programına alınan kurumlardan eğitim-öğretim yılının sonuna kadar faaliyetleri devam eden ortaöğretim özel okulları şeklinde tanımlandığı anımsatılan yazıda, kurumların, bu okul türleri dışında hem okul hem dershane, üniversite sınavlarına hazırlık koleji ve benzeri adlarla faaliyet gösterilmesinin mümkün olmadığı vurgulandı. Bu kapsamda, kurum açma izni ile işyeri açma ve çalışma ruhsatı almadan faaliyette bulunanların, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği kapsamında, gerçek ve tüzel kişiler tarafından kanun kapsamındaki faaliyetlerin, yetkili makamlardan kurum açma izni alınmadan veya her ne ad altında olursa olsun eğitim ve öğretim sunmak amacıyla yürütülen faaliyetlerin izinsiz yapıldığının tespiti halinde söz konusu yerlerin, İl İdaresi Kanunu hükümleri uyarınca valiliklerçe kapatılacağı hükmüne yer verildi.

37 Kurumlar reklamlarda gerçeğe aykırı beyanda bulunamaz Yazıda, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun da da Kurumlar, ancak amaçlarına uygun tanıtıcı mahiyette reklam ve ilan verebilirler. Bu kurumlar reklam ve ilanlarında gerçeğe aykırı beyanlarda bulunamazlar ve televizyonda reklam ve ilan yapamazlar hükmün yer aldığı ifade edildi. Bakanlık, bu hükümler doğrultusunda, kurumlar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti.

ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI YGS-LYS ÇALIŞMALARI

ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI YGS-LYS ÇALIŞMALARI ÖZEL ATA ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK DESTEK KURSLARI YGS-LYS ÇALIŞMALARI Sevgili Öğrencilerimiz; Üniversiteye Hazırlık dershanelerinin 2015 te faaliyetlerini sonlandırması, özellikle 2016 yılında

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Modelin temel niteliği, öğrenci başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak

Detaylı

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG) 2013-2014 eğitim-öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8.sınıf öğretmenleri tarafından

Detaylı

Sınav Öncesi Velilere Öneriler

Sınav Öncesi Velilere Öneriler Sınav Öncesi Velilere Öneriler ÖZDEN AKSUNGUR (GÜNCELLENME TARİHİ 13 KASIM 2015) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.

Detaylı

YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi

YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi KAMİL ÖZKAN MERCİN (Rehber Öğretmen) (GÜNCELLENME TARİHİ 7 KASIM 2015) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015 İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ İçindekiler TEOG Modelinin Amaçları TEOG Modelinin Uygulanması TEOG Modelinde

Detaylı

TEOG Sınav Sistemi (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Meral ÖZTÜRK GÜNEL Uzm Psikolojik Danışman

TEOG Sınav Sistemi (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Meral ÖZTÜRK GÜNEL Uzm Psikolojik Danışman TEOG Sınav Sistemi (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Meral ÖZTÜRK GÜNEL Uzm Psikolojik Danışman UYGULAMA 2014-2015 eğitim - öğretim yılından altı ders için 8 inci sınıfta öğretmen tarafından dönemsel

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçişe dair yeni uygulamanın işlevsel, sürdürülebilir

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçiş modelinin işlevsel, sürdürülebilir

Detaylı

TEOG. Kuralları. Yeni Sınav Sisteminin TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

TEOG. Kuralları. Yeni Sınav Sisteminin TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Yeni Sınav Sisteminin Kuralları Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Eğitimin doğasında var olan değişim

Detaylı

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleģtirileceklerdir.

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleģtirileceklerdir. TEOG SINAVI 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleģtirileceklerdir. 2016-2017 eğitim - öğretim yılından başlayarak 6 temel

Detaylı

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir.

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir. ORTAK SINAVLAR 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir. 1.DÖNEM: Kasım 2016 2.DÖNEM: Nisan 2017 Tarihlerinde

Detaylı

MALAZGİRT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

MALAZGİRT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MALAZGİRT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir. 2014-2015 eğitim - öğretim yılından

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ 2014

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ 2014 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ 2014 TEK SINAVLI BİR SİSTEMDEN ÇOK SINAVLI SİSTEME Bu sistemden önce 8.sınıfta uygulanan sistemde Ortaöğretime Geçiş TEK SINAV ile yapılmaktaydı ve sınav sadece

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçiş modelinin işlevsel,sürdürülebilir

Detaylı

Modelin temel niteliği, öğrenci başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak belirlemektir.

Modelin temel niteliği, öğrenci başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak belirlemektir. Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçiş modelinin işlevsel, sürdürülebilir ve esnek bir nitelik göstermesi büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede, öğrenci, öğretmen

Detaylı

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ UYGULAMASI. Mesut YAŞAR MEB Uzman Yardımcısı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü

ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ UYGULAMASI. Mesut YAŞAR MEB Uzman Yardımcısı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Mesut YAŞAR MEB Uzman Yardımcısı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçişe dair yeni uygulamanın işlevsel,sürdürülebilir ve esnek

Detaylı

TEMEL ÖĞRETİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ REHBER ÖĞRETMEN MUSTAFA KESTANE

TEMEL ÖĞRETİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ REHBER ÖĞRETMEN MUSTAFA KESTANE TEMEL ÖĞRETİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ 2016-2017 REHBER ÖĞRETMEN MUSTAFA KESTANE 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) geçiģ sistemi olan TEOG sınavı ile yerleģtirileceklerdir.

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. Sinem Çağrı CENGİZ REHBER ÖĞRETMEN

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. Sinem Çağrı CENGİZ REHBER ÖĞRETMEN TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Sinem Çağrı CENGİZ REHBER ÖĞRETMEN Telafi imkanı sağlayarak tek sınavdan kaynaklanan olumsuzlukları azaltmak Orta ve uzun vadede öğrencinin ders dışı sosyal,

Detaylı

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş TEOG 2016-2017 Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş TEOG AMACI NEDİR? Sınav ile öğrenci alan okullara girmek için uygulanan seçme ve yerleştirme işleminin sistemli halidir. TEOG UYGULAMASI 2013-2014 eğitim

Detaylı

2016 TEOG SĠSTEMĠ REHBERLĠK

2016 TEOG SĠSTEMĠ REHBERLĠK 2016 TEOG SĠSTEMĠ REHBERLĠK CANAN HANSOY REHBER ÖĞRETMEN 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleģtirileceklerdir. 2015-2016 eğitim - öğretim yılından

Detaylı

HASAN ŞÜKRAN SARUHAN ORTAOKULU. ENVER TÜBEK Rehberlik Öğretmeni

HASAN ŞÜKRAN SARUHAN ORTAOKULU. ENVER TÜBEK Rehberlik Öğretmeni HASAN ŞÜKRAN SARUHAN ORTAOKULU ENVER TÜBEK Rehberlik Öğretmeni TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI TEOG İLE ÖĞRENCİ ALAN LİSELER Fen Liselerine, Sosyal Bilimler Liselerine, Anadolu Liselerine,

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ 2015

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ 2015 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ 2015 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ SİSTEM TANITIM TOPLANTISI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Milli Eğitim Bakanlığı 2013-2014 öğretim

Detaylı

TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler

TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler Seda Akmeşe Ortaokul Psikolojik Danışmanı (Büyükçekmece) Ortak Sınavları Tanıyalım TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler 2013-2014 yılından itibaren uygulanmaya başlanan, 6 temel ders için,

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçişe dair yeni uygulamanın işlevsel, sürdürülebilir

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU. İLBAP ve TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU. İLBAP ve TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU İLBAP ve TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU TÜRKİYE DE SINAV SİSTEMİ 1997-2004 Yılları Arasında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2005-2008 Yılları Arasında Ortaöğretim Kurumları Sınavı

Detaylı

TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler

TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler Ortak Sınavları Tanıyalım TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler 2013-2014 yılından itibaren uygulanmaya başlanan, 6 temel ders için, 8. sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan

Detaylı

TEOG un ARDINDAN YENİ LİSEYE GİRİŞ SİSTEMİ LGS. "Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi" Sınav 02 Haziran 2018 Cumartesi saat da yapılacak.

TEOG un ARDINDAN YENİ LİSEYE GİRİŞ SİSTEMİ LGS. Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi Sınav 02 Haziran 2018 Cumartesi saat da yapılacak. TEOG un ARDINDAN YENİ LİSEYE GİRİŞ SİSTEMİ LGS "Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi" İsteğe bağlı bir sınav. Sorular MEB tarafından hazırlanacak. Merkezi bir sınav olacak. Sınav 02 Haziran 2018

Detaylı

DİLTAŞ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 2019

DİLTAŞ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 2019 DİLTAŞ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 2019 SINAV HAKKINDA Diltaş Bursluluk ve Giriş Sınavı, hâlihazırda Diltaş Eğitim Kurumları öğrencisi olmayan, eğitim-öğretim hayatına Diltaş farkıyla devam etmek isteyen

Detaylı

ÖZEL EKOL KOLEJİ ORTAOKULU. MELİKE ŞAHİN (Rehber Öğretmen)

ÖZEL EKOL KOLEJİ ORTAOKULU. MELİKE ŞAHİN (Rehber Öğretmen) ÖZEL EKOL KOLEJİ ORTAOKULU MELİKE ŞAHİN (Rehber Öğretmen) 2014-2015 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir. 2014-2015

Detaylı

ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ORTAK SINAVLARA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR TÜRKİYE DE SINAV SİSTEMİ 1997-2004 Yılları Arasında Liselere

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ SAYI:1 EYLÜL 2014 TEOG SINAVI UYGULAMASI

ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ SAYI:1 EYLÜL 2014 TEOG SINAVI UYGULAMASI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ SAYI:1 EYLÜL 2014 KADEME: -8 SINIFLAR VELİ BÜLTENİ KONU: 2014-2015 TEOG SINAVLARI SÜRECİ TEOG SINAVI UYGULAMASI Bu sene 8.sınıflara,

Detaylı

MEB ORTAK SINAVLAR UYGULAMADA TEMEL İLKELER. Ali ERDOĞAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN

MEB ORTAK SINAVLAR UYGULAMADA TEMEL İLKELER. Ali ERDOĞAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN MEB ORTAK SINAVLAR UYGULAMADA TEMEL İLKELER Ali ERDOĞAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçişe dair yeni uygulamanın işlevsel,sürdürülebilir

Detaylı

TEOG. TEMEL EĞITIMDEN ORTAÖĞRETIME GEÇIŞ ISMI VERILEN KıSA ADıYLA TEOG,

TEOG. TEMEL EĞITIMDEN ORTAÖĞRETIME GEÇIŞ ISMI VERILEN KıSA ADıYLA TEOG, TEOG TEMEL EĞITIMDEN ORTAÖĞRETIME GEÇIŞ ISMI VERILEN KıSA ADıYLA TEOG, Teog 8. sınıf öğrencileri için yapılan 12 merkezi ortak sınavın kısa adıdır. Merkezi ortak sınavın yapılacağı dersler; Türkçe Matematik

Detaylı

LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM

LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM LİSEYE GEÇİŞTE YENİ SİSTEM HAKKINDA Eylül ayının ortalarında TEOG sisteminin kaldırılacağına dair medyada çıkan haberlerin ardından eğitim camiasında meraklı bir bekleyiş başlamıştır.

Detaylı

KEZBAN ALİ ÇINAR İMAMHATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ

KEZBAN ALİ ÇINAR İMAMHATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ KEZBAN ALİ ÇINAR İMAMHATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ 2015-2016 TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) ORTAK SINAVLARIN TARİHLERİ 1.DÖNEM: 25-26 Kasım 2015 2.DÖNEM: 27-28 Nisan 2016 SINAVLARIN GÜNLERİ

Detaylı

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ

TED KDZ. EREĞLĠ KOLEJĠ 5. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 6. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 7. SINIF DENEME SINAV TARİHLERİ 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 TÜRKÇE 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 MATEMATİK 20 OCAK 2015 TEOG DENEME 4 DİN KÜL.

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARI;

ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARI; 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARI; TEOG NEDİR? (TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ) 8. sınıf öğrencileri için yapılan 12 merkezi ortak sınavın kısa adıdır. Merkezi ortak sınavın yapılacağı

Detaylı

MEB tarafından açıklanan YENİ SINAV SİSTEMİ

MEB tarafından açıklanan YENİ SINAV SİSTEMİ MEB tarafından açıklanan YENİ SINAV SİSTEMİ 2013-2014 Eğitim-öğretim yılında, 8.Sınıf öğrencilerine Kasım ve Nisan ayının sonunda, 6 dersten Merkezi Sınav yapılacak. 1 dönemde 3 sınavı olan dersten 2.si,

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ En Başarılı Öğrenciler İSTEK lidir. Değerli Velilerimiz; Millî Eğitim Bakanlığı tarafından

Detaylı

Anaokulundan Yükseköğretime Kadar Milli Manevi Değerlerinde ve Akademik Çalışmalarında öncü olan, Asfa Eğitim Kurumları, yılların getirdiği birikim

Anaokulundan Yükseköğretime Kadar Milli Manevi Değerlerinde ve Akademik Çalışmalarında öncü olan, Asfa Eğitim Kurumları, yılların getirdiği birikim Anaokulundan Yükseköğretime Kadar Milli Manevi Değerlerinde ve Akademik Çalışmalarında öncü olan, Asfa Eğitim Kurumları, yılların getirdiği birikim ve tecrübeyle Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemi nde de

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Öğrencilerimizin üniversite sınavlarına hazırlanma süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla, okulumuzda sınava hazırlık çalışmaları planlanır ve yürütülür. 9. sınıftan itibaren;

Detaylı

Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.Sınıflar Hafta Sonu Kursu

Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.Sınıflar Hafta Sonu Kursu Sayı : 2015 / 72 01.12.2015 Konu : Ortaokul 4.lar Hafta Sonu Kursu Sayın Velimiz, Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimizin katılacağı II. TEOGS hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen hafta sonu kursları,

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI

İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI Akran ve siber zorbalık durumlarıyla çocuklarımız son dönemlerde daha fazla karşı karşıya kalmaktadır. Bu doğrultuda 3.sınıf öğrencilerimize İlkokul Rehber Öğretmeni

Detaylı

Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi e-bülten. Mayıs 2015

Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi e-bülten. Mayıs 2015 Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi e-bülten Mayıs 2015 Okul Rehber Öğretmenleri Basri AKGÜL & Merve K.SONDAŞ Mayıs 2015 ORHANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ E-BÜLTEN MAYIS 2015

Detaylı

LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ

LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ Liselere geçiş sisteminde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılından itibaren değişikliğe gidildi. Buna göre öğrencilere 2 farklı alternatif sunuluyor; 1. Adrese dayalı mahalli yerleştirme

Detaylı

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak!

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak! Aile Okulu Eğitim yalnızca okul ortamında yürütülen bir süreç değildir. Çocuğun ilk deneyimlerini edindiği, ilk etkileşimde bulunduğu ortam aile ortamıdır.ted Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Rehberlik zümresi

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

Liseye Geçiş Sistemi (LGS) nedir?

Liseye Geçiş Sistemi (LGS) nedir? Liseye Geçiş Sistemi (LGS) nedir? Liseye Geçiş Sistemi (LGS), TEOG yerine getirilmesi düşünülen eğitim sisteminin genel adıdır. Liselere yerleştirilecek olan ortaokul öğrencilerinin hangi tür okul ve kurumlara

Detaylı

EVRİM OKULLARI REHBERLİK SERVİSİ

EVRİM OKULLARI REHBERLİK SERVİSİ EVRİM OKULLARI REHBERLİK SERVİSİ TEOG Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli TEOG, sınav ile öğrenci alan liselere giriş için uygulanan seçme ve yerleştirme işlemidir. Yerleştirme puanı (YEP) Ortaöğretime

Detaylı

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu TEOG Sınavı Tatil Duyurusu Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesinde

Detaylı

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ A.KONU Özel Bilgili Kültür Okullarında Tam Burslu ve Kısmi Burslu olarak eğitim alacak öğrencileri belirlemek.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ. 4.,5.,6., ve 10 SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ. 4.,5.,6., ve 10 SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI 17-18 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİRİLİŞ KOLEJİ 4.,5.,6.,7.8.9. ve SINIFLAR İÇİN BURSLULUK SINAVI Başvuru Süresi Sınav Tarihi ve Saati Sınav Yeri Sınav Ücreti Aralık 17 Ocak 18 13 Ocak 18 Cumartesi 8.9. ve. Sınıflar

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM ORTAK SINAV TEST VE MADDE İSTATİSTİKLERİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM ORTAK SINAV TEST VE MADDE İSTATİSTİKLERİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERİ ANALİZİ, İZLEME VE DEĞERLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM ORTAK SINAV TEST VE MADDE

Detaylı

2013 SBS DR.ŞAHİN BİRSEL BİÇER ORTA OKULU

2013 SBS DR.ŞAHİN BİRSEL BİÇER ORTA OKULU 2013 SBS DR.ŞAHİN BİRSEL BİÇER ORTA OKULU SEVİYE BELİRLEME SINAVI(SBS) 2013 Milli Eğitim Bakanlığının Tebliğler Dergisinde yayınladığı genelgeye göre Yeni SBS Sistemiyle sadece 8. sınıflar sınava girecek.

Detaylı

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL. 5, 6, 7 ve 8. SINIFLAR BURSLULUK. LİSE 9, 10, 11 ve 12. SINIFLAR NAKİL

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL. 5, 6, 7 ve 8. SINIFLAR BURSLULUK. LİSE 9, 10, 11 ve 12. SINIFLAR NAKİL İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL 5, 6, 7 ve 8. SINIFLAR BURSLULUK LİSE 9, 10, 11 ve 12. SINIFLAR NAKİL SINAVLARI BAŞVURU KILAVUZU İzmir - 2016 İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ OKULLARI 2016-2017

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ KATILIM ŞARTLARI ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının

Detaylı

11.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER

11.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER 11.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI - SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME - HIZLANDIRMA PROGRAMLARI - DENEME SINAVLARI

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG) 2015-2016 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG) 1 TEOG Sınav Tarihleri 1. TEOG (TEOG Ortak yazılı sınav) 25-26 KASIM 2015 Mazeret Sınavı 12-13 Aralık 2015 2. TEOG (TEOG Ortak yazılı sınav) 27-28 NĠSAN

Detaylı

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2014-20152015 TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci

Detaylı

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu

T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu T.C. KUVEYT BÜYÜKELÇİLİĞİ Kuveyt Türk Okulu KUVEYT TÜRK OKULU WEB SİTESİ Kuveyt Türk Okulu Web: http://www.kuveyt.meb.k12.tr/ Twitter: https://twitter.com/kturkishschool Email: 966583@meb.k12.tr 749581@meb.k12.tr

Detaylı

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi 2017 2018 14 Eylül 2017 Hazırlayan: Eğitim Uzmanı Oktay Aydın Terakki Vakfı Okulları Yurtiçi Üniversite Danışmanı www.egitimvegelecek.com Terakki de Temel

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ LI HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 6 Eylül 2016

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL İLKOKULU VE ORTAOKULU 06-07 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY GÜN A/B A/B 4/A 5 A/B/C 6 A/B 7 A/B 8 A/B 7 Pazartesi 8 Salı DENEME DENEME 9 Çarşamba 0 Perşembe DENEME Cuma Türkçe EKİM

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR TEOG SINAVLARININ TARĠHLERĠ 1.DÖNEM: 23-24Kasım 2016 2.DÖNEM: Nisan 2017 Merkezi sınavlar, her dönem iki okul gününe yayılarak yapılacak

Detaylı

DÜZEY BELİRLEME SINAVI

DÜZEY BELİRLEME SINAVI ÖZEL KÜLTÜR LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK, 9, 10 VE 11. SINIFLAR DÜZEY BELİRLEME SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2015-İSTANBUL 1 KÜLTÜR LİSESİ HAZIRLIK-9-10-11. SINIFLAR OKUYACAK ÖĞRENCİLER İÇİN DÜZEY

Detaylı

Merkezi sınavla ve adrese dayalı yerleştirme ile ilgili değişen maddeler aşağıda yer almaktadır;

Merkezi sınavla ve adrese dayalı yerleştirme ile ilgili değişen maddeler aşağıda yer almaktadır; MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK Merkezi sınavla ve adrese dayalı yerleştirme ile ilgili değişen maddeler aşağıda yer almaktadır; MADDE

Detaylı

İçindekiler. 1.Önsöz. 2.Çalışma Takvimi. 3. Rehberlik Çalışmaları. 4.Ders Programları. 5.Anabilim de TEOG Hazırlık Çalışmaları

İçindekiler. 1.Önsöz. 2.Çalışma Takvimi. 3. Rehberlik Çalışmaları. 4.Ders Programları. 5.Anabilim de TEOG Hazırlık Çalışmaları İçindekiler 1.Önsöz 2.Çalışma Takvimi 3. Rehberlik Çalışmaları 4.Ders Programları 5.Anabilim de TEOG Hazırlık Çalışmaları 6.Sınıflara Göre Eğitmenler 7.Programda Kullanılacak Malzemeler 8. ASKOB Yönetsel

Detaylı

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi 2016-2017 Hazırlayan: Eğitim Uzmanı Oktay Aydın Terakki Vakfı Okulları Yurtiçi Üniversite Danışmanı TERAKKİ DE TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

Detaylı

TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ

TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ AMAC: Madde l. Yonergenin amaci, TED Malatya Koleji Akademik başarının sağlanması kapsamında okulumuzda etkin egitim almak

Detaylı

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ LYS Tercih işlemleri İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ 2015 LYS Tercih işlemleri 2015 LYS Tercih işlemleri 16 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 23:59

Detaylı

Liselere Geçiş Sınavı: TEOG. Liselere Geçiş Sınavı: TEOG. Doğru Liseyi Nasıl Seçerim?

Liselere Geçiş Sınavı: TEOG. Liselere Geçiş Sınavı: TEOG. Doğru Liseyi Nasıl Seçerim? Liselere Geçiş Sınavı: TEOG Liselere Geçiş Sınavı: TEOG Doğru Liseyi Nasıl Seçerim? TEOG Nedir? Öğrencinin Ders Çalışırken Dikkat Etmesi Gerekenler TEOG Sınavı ve Aile Desteği Liseler ve Tanıtımı Isparta

Detaylı

12.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER

12.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER 12.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI REHBER ÖĞRETMEN- SELMA ÖZER ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI - SINAV SİSTEMİ BİLGİLENDİRME - HIZLANDIRMA PROGRAMLARI - DENEME SINAVLARI

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1-(1) Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün ortaöğretim

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel ortaöğretim

Detaylı

wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq SERVİSİ

wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq SERVİSİ ORTAKÖY ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ 2012 ORTAKÖY ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Rehberlik, bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru

Detaylı

MODÜL2. ÖZEL EĞİTİM OKUL ve KURUM TANITIMLARI GENEL TANITIM BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ

MODÜL2. ÖZEL EĞİTİM OKUL ve KURUM TANITIMLARI GENEL TANITIM BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL2 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ ÖZEL EĞİTİM OKUL ve KURUM TANITIMLARI GENEL TANITIM Geleceğiniz, geleceğimizdir

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Ay Tarih 4. SINIF 5.SINIF 6.SINIF 7.SINIF 8.SINIF 10 Şubat Pazartesi 11 Şubat Salı 12 Şubat Çarşamba 13

Detaylı

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir. 2016 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir. 2015-2016 eğitim - öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için

Detaylı

VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3, 4 ve 5 inci SINIFLAR SEVİYE TESPİT SINAVI Başvuru : http://www.meb.gov.tr (Sınav ücreti yatırıldıktan sonra başvuru yapılabilmektedir.)

Detaylı

2013-2014. Türkçe Testi 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A. Matematik Testi (MEB)

2013-2014. Türkçe Testi 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A. Matematik Testi (MEB) A 4. SINIF MERKEZİ SİSTEM YAZILIYA HAZIRLIK SINAVI - 3 kitapçığı 1-B 2-B 3-C 4-A 5-C 6-C 7-D 8-D 9-A 10-B 11-D 12-A 13-A 14-C 15-A Matematik Testi (MEB) 1-C 2-B 3-B 4-D 5-C 6-B 7-A 8-D 9-C 10-D 11-B 12-A

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru 0 soru 0 soru ler er 1 Yaprak Test Yaprak 3 1 1 10 10 soru 93 930 soru Hayat Bilgisi 3 30 soru Hayat Bilgisi 10 10 soru 3 10 100 soru Hayat Bilgisi Fen Bilimleri 30 soru 3 3 Hayat Bilgisi Fen Bilimleri

Detaylı

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması

SIRA NO Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Liseler ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Öğretmenlerin Göreve Başlaması T.C. DÜZCE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULÖNCESİ, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSELER ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1 2013-2014

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12.SINIF ÇALIŞMA TAKVİMİ 2016 OCAK 2016 ŞUBAT 2016 MART 2016 NİSAN

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12.SINIF ÇALIŞMA TAKVİMİ 2016 OCAK 2016 ŞUBAT 2016 MART 2016 NİSAN 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 12.SINIF ÇALIŞMA TAKVİMİ KULLANILAN RENKLERİN LEJANDI Öğretmen seminer günü 1 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 Resmi tatil / Bayram 2 3 4 5 6 7 8 6 7 8 9 10 11 12 6 7 8 9 10 11 12 Çalışma

Detaylı

Mazeret Sınavlarının Uygulanması

Mazeret Sınavlarının Uygulanması Mazeret Sınavlarının Uygulanması 1 Geçerli bir mazereti sebebiyle merkezi sınava giremeyen öğrenciler için önceden belirlenen bir hafta sonunda mazeret sınavı yapılacaktır. Merkezi sınava giremeyen öğrencilerden

Detaylı

Tercih ve Yerleştirme Takvimi

Tercih ve Yerleştirme Takvimi 2014 TEOG Yerleştirme Kılavuzu henüz yayınlanmadığı için resmi değildir. Ancak MEB ile yaptığımız görüşme sonucu edindiğimiz bilgiler aşağıda yer almaktadır. Tercih ve Yerleştirme Takvimi TARİH AÇIKLAMA

Detaylı

ERA / 2014 LİSEYE DOĞRU. TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş. Tercih ve Yerleştirme Sistemi

ERA / 2014 LİSEYE DOĞRU. TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş. Tercih ve Yerleştirme Sistemi ERA / 2014 LİSEYE DOĞRU TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Sistemi TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi Bu sene ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sisteminin

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU Seher BAYRAM Mevlüt ARSLAN (Rehber Öğrt) Müdür Yardımcısı (GÜNCELLENME TARİHİ 16 Haziran 2016) 2016 TEOG DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK? 2016 TEOG DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK?

Detaylı

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr

YGS-LYS de. 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi. www.cinarkoleji.com.tr YGS-LYS de 20 Yıllık ÇINAR Tecrübesi www.cinarkoleji.com.tr Çınar Koleji nde güne her sabah mutlulukla başlarsınız. 20 yıllık eğitim tecrübesiyle geliştirilen Sınavlara Hazırlık Sistemi ile sınav endişesi

Detaylı

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ

SINAVIN AMACI SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ SINAVI DÜZENLEYEN KURUM/KURULUŞ SINAV KONUSU SINAVIN AMACI SINAV TÜRÜ HEDEF KİTLE SINAV DAYANAĞI SINAV TAKVİMİ ÖZEL GEBZE HİSAR İLKOKULU-ORTAOKULU Bursluluk Sınavı HİSAR OKULLARI bursluluk sınavının amacı,

Detaylı

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KİLİS İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO KONU TARİH 1. 2. 3. 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU, AÇIK LİSE VE MESLEKİ AÇIKÖĞRETİM

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçişte Yeni Sistem

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçişte Yeni Sistem Sınav Takvimi ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ORTAK SINAVLARI UYGULAMA TAKVİMİ Sınıf Dönem Sınav Tarihleri Mazeret Sınavı Tarihleri Sınav Sonuçlarının İlanı 8. sınıf I. Dönem 28-29 Kasım 2013 Perşembe -Cuma 14-15 Aralık

Detaylı

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ

ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ ÖZEL KOCELİ BİLGİLİ KÜLTÜR OKULLARI KÜLTÜR BURSLULUK SINAVI VE BURS HİZMETLERİ ŞARTNAMESİ A.KONU Özel Bilgili Kültür Okullarında Tam Burslu ve Kısmi Burslu olarak eğitim alacak öğrencileri belirlemek.

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ KADIKÖY ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI Ortaokulu / 2017 Eğitim Öğretim Yılı 5-A Sınıfı I. Dönem Sınav Çizelgesi

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ KADIKÖY ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI Ortaokulu / 2017 Eğitim Öğretim Yılı 5-A Sınıfı I. Dönem Sınav Çizelgesi 5-A Sınıfı 19.10.2016 30.11.2016 4. Ders 28.11.2016 Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi 07.11.2016 Gelişim Sınavı 18.10.2016 (1-2. Ders) 15.11.2016 20.12.2016 06.12.2016 10.01.2017 04.11.2016 6. Ders Genel Değerlendirme

Detaylı