ÇAMSAN AĞAÇ SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇAMSAN AĞAÇ SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ"

Transkript

1 ÇAMSAN AĞAÇ SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ Çamsan Ağaç Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi Yönetim Kurulu BaĢkanlığı ndan Olağanüstü Genel Kurul Ġlanı ġirketimiz Yönetim Kurulu tarafından kararlaģtırılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, 18/02/2011 Cuma günü saat 12:30 da aģağıda belirtilen gündemde yazılı konuları görüģüp karar bağlamak üzere, Ģirket üretim tesisimizin bulunduğu 2. Organize Sanayi Bölgesi MDF 3 Fabrikası Toplantı Salonu Hendek-SAKARYA adresinde yapılacaktır. Sayın Ortaklarımız, hisse senetlerini Ģirketimize teslim ederek veya saklama hizmeti veren banka veya aracı kurumlardan bu amaçla alacakları saklama makbuzlarını tevdi ederek giriģ kartı alabileceklerdir. Olağanüstü Genel Kurul toplantısına bizzat katılamayacak veya kendilerini vekil vasıtasıyla temsil ettirecek olan gerçek veya tüzel kiģi ortakların vekaletnamelerini aģağıda yer alan örneğe uygun olarak imzalamaları ve notere onaylattıktan sonra Ģirketimize ibraz etmeleri veya noterden onaylanmıģ imza beyannamelerini kendi imzalarını taģıyan vekaletnameye ekleyerek Ģirketimize ibraz etmeleri gerekmektedir. Sayın ortaklarımızın veya temsilcilerinin bilgi edinmeleri ve yukarıda belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmaları ilanen arz olunur. Çamsan Ağaç Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi 18/02/2011 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gündemi 1. AçılıĢ ve divan heyetinin teģekkülü, 2. Divan Heyetinin teģkili için seçim yapılması, 3. Divan Heyetine Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması konusunda yetki verilmesi, 4. ġirketimizin SPK muhasebe kuralları dahilinde hazırlanan ve bağımsız denetimden geçmiģ 31/08/2010 tarihli mali tablolarının müzakeresi, 5. ġirketimizin kısmi bölünmeye esas tarihli mali tablolarına iliģkin olarak Denge Bağımsız Denetim Serbest Muhasebeci Mali MüĢavirlik A.ġ. tarafından düzenlenen Bağımsız Denetim Raporu nun okunması ve onaylanması hususunda müzakere ve karar, 6. Kısmi bölünmeye iliģkin T.C. Ordu 1. Asliye Hukuk Mahkemesi nin 03/12/2010 tarih ve 2010/203 D.ĠĢ sayılı kararı ile atanan bilirkiģi heyetinin 07/12/2010 tarihli raporunun okunması ve oylanması hususunda müzakere ve karar, sayılı Kanun un 19. maddesine istinaden ve Maliye Bakanlığı ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nca düzenlenen Anonim ve Limited ġirketlerin Kısmi Bölünme ĠĢlemlerinin Usul ve Esaslarının Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ hükümlerine ve Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:I No:31 Tebliğ inin 20/A maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 60/1393 sayılı kararına uygun olarak

2 hazırlanan kısmi bölünme planının okunması ve oylanması ile ġirketimiz Ordu Üretim ĠĢletmesinin tüm aktif ve pasifleriyle birlikte yeni kurulacak Çamsan Ordu Ağaç Ürünleri Turizm ĠnĢaat Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi ne kısmi bölünme suretiyle devri hususunda müzakere ve karar, 8. Kısmi bölünme nedeniyle Ģirket ana sözleģmesinin Sermaye baģlıklı 6 ncı maddesinin aģağıdaki tadil tasarısına uygun Ģekilde tadili hakkında karar verilmesi, 9. Dilekler ve temenniler ĠLGĠLĠ MERCĠLERDEN GEREKLĠ YASAL ĠZĠNLER ALINMAK KOġULU ĠLE TADĠL TASARISI ESKĠ METĠN Madde 6- SERMAYE ġirketin sermayesi ,00 YTL (Kırkmilyon) olup her biri 1 YKR (BirYKR) nominal değerde (Dört milyar) adet paya bölünmüģtür ,00 YTL (Kırkmilyon YTL) sermayeyi temsil eden hisse senetleri aģağıdaki Ģekilde gruplandırılmıģtır. YTL YTL YTL TERTĠBĠ NAMA HAMĠLĠNE TOPLAM SERMAYE XV , , ,00 TOPLAM , , ,00 ġirketin YTL (Kırkmilyon Yeni Türk Lirası)lik çıkarılmıģ sermayesi nakden ve tamamen ödenmiģtir. Her payın bir oy hakkı vardır. ġirketin mevcut YTL (Kırkmilyon yeni Türk Lirası) sermayesini temsil eden I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,XIII,XIV tertip paylar XV tertip olarak birleģtirilmiģtir. Söz konusu değiģim ve tertip birleģtirme ile ilgili olarak ortakların sahip oldukları paylardan Hisse senetlerinin kaydileģmesine iliģkin olarak Merkezi kayıt kuruluģunun kaydi sistem düzenlemelerine uyulur. Nama yazılı pay senetleri ciro ile devredilir. Yönetim kurulu pay senetlerinin devrini onamaktan kaçınmaz. ġirket sermayesi, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde arttırılabilir. Çıkarılan pay senetleri tamamen satılarak bedelleri ödenmedikçe yeni pay çıkarılamaz. Sermaye artırımı ile ilgili iģlemlerde 2499 sayılı Kanunun hükmü ile Sermaye Piyasası Kurulunca bu konuda çıkarılmıģ ve çıkarılacak tebliğler hükümleri ve Türk Ticaret Kanunu nun 2499 sayılı Yasa hükümlerine aykırı olmayan hükümleri saklıdır.

3 GEÇĠCĠ MADDE 1 Hisse senetlerinin nominal değerleri TL iken 5274 sayılı TTK da DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında 1 YKr olarak değiģtirilmiģtir. Bu değiģim sebebiyle, toplam pay sayısı azalmıģ olup her TL lık pay için ( Ġki adet) 1 YKr tutarında pay verilecektir. 1 YKr a tamamlanamayan paylar için kesir makbuzu düzenlenecektir. ġirketin mevcut YTL lik sermayesini temsil eden I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV tertip paylar XV tertip olarak birleģtirilmiģtir. Sözkonusu değiģim ve tertip birleģtirme ile ilgili olarak ortakların sahip oldukları paylardan YENĠ METĠN Madde 6- SERMAYE ġirketin sermayesi ,00 TL (Kırkmilyon Türk Lirası) olup her biri 1 KR (Bir KR) nominal değerde (Dört milyar) adet paya bölünmüģtür. ġirketin önceki sermayesini teģkil eden ,00 TL nin (Kırkmilyon Türk Lirası) tamamı ödenmiģtir. ġirketimizin tarihli bilançosunda aktif ve pasifiyle net TL (OnmilyonsekizyüzellibeĢbinüçyüzyetmiĢdokuz Türk Lirası) kayıtlı değerde yer alan Ordu üretim iģletmesi, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu nun 19 ve 20. maddeleri, Anonim ve Limited ġirketlerin Kısmi Bölünme ĠĢlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ hükümleri ve Sermaye Piyasası Kurulu nun ilgili mevzuat hükümleri dahilinde, yeni kurulan Çamsan Ordu Ağaç Ürünleri Turizm ĠnĢaat Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi ne kısmi bölünme suretiyle ayni sermaye olarak devredilmiģtir. Bu devir nedeniyle Çamsan Ordu Ağaç Ürünleri Turizm ĠnĢaat Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi nden alınan toplam ,00 TL (onmilyonsekizyüzellibeģbinüçyüzyetmiģdokuz Türk Lirası) itibari değerdeki hisseler, mevzuat hükümlerine uygun olarak, ġirketimiz ortaklarına verilmiģtir. Kısmi bölünme yoluyla yeni kurulan Çamsan Ordu Ağaç Ürünleri Turizm ĠnĢaat Tarım Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim ġirketi ne konulan ayni sermaye karģılığı ihraç edilen hisselerin Ģirketimiz ortaklarına Ģirketimizdeki pay oranları nispetinde verilmesi nedeniyle, Ģirketimizin esas sermayesi ,00 TL (onmilyonsekizyüzellibeģbinüçyüzyetmiģdokuz Türk Lirası) tutarında azaltılmıģ ve eģ zamanlı olarak ,00 TL (onmilyonsekizyüzellibeģbinüçyüzyetmiģdokuz Türk Lirası) tutarında arttırılmıģtır. Artırılan sermayenin tamamı, tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Anonim ve Limited ġirketlerin Kısmi Bölünmelerine ĠliĢkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ in 2. maddesinin 3. paragrafına uygun olarak, ġirketimiz özkaynak hesapları dahilinde yeralan ve Genel Kurulca serbestçe tasarruf edilebilir nitelikte bulunan olağanüstü yedeklerden karģılanmıģtır. EĢzamanlı olarak yapılan sermaye azaltımı ve artırımı nedeniyle üçüncü Ģahısların haklarının ihlal edilmediği ve kısmi bölünme iģleminde bir sakınca bulunmadığı T.C. Ordu 1. Asliye Hukuk Mahkemesi nin 2010/203 D. ĠĢ esas numaralı dosyasındaki tarihli BilirkiĢi Raporu ile belirlenmiģtir ,00 TL sermayeyi temsil eden hisse senetleri aģağıdaki Ģekilde gruplandırılmıģtır.

4 TL TL TL TERTĠBĠ NAMA HAMĠLĠNE TOPLAM SERMAYE XV , , ,00 TOPLAM , , ,00 Her payın bir oy hakkı vardır. ġirketin mevcut TL (Kırkmilyon Türk Lirası) sermayesini temsil eden I,II, III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,XIII,XIV tertip paylar XV tertip olarak birleģtirilmiģtir. Söz konusu değiģim ve tertip birleģtirme ile ilgili olarak ortakların sahip oldukları paylardan Nama yazılı pay senetleri ciro ile devredilir. Yönetim kurulu pay senetlerinin devrini onamaktan kaçınmaz. ġirket sermayesi, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde arttırılabilir. Çıkarılan pay senetleri tamamen satılarak bedelleri ödenmedikçe yeni pay çıkarılamaz. Sermaye artırımı ile ilgili iģlemlerde 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri ile Sermaye Piyasası Kurulunca bu konuda çıkarılmıģ ve çıkarılacak tebliğler hükümleri ve Türk Ticaret Kanunu nun 2499 sayılı Yasa hükümlerine aykırı olmayan hükümleri saklıdır. GEÇĠCĠ MADDE 1 31 Ocak 2004 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan 5083 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Para Birimi Hakkında Kanun a istinaden 5 Mayıs 2007 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan 4 Nisan 2007 tarihli ve 2007/11963 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Yeni Türk Lirası ve Yeni KuruĢ ta yer alan Yeni ibaresinin 1 Ocak 2009 tarihinde kaldırılmasına karar verilmiģtir. ĠĢbu esas sözleģmede yer alan Türk Lirası ibareleri yukarıda belirtilen Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca değiģtirilmiģ ibarelerdir. Vekaletname: VEKALETNAME ÇAMSAN AĞAÇ SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. nin 18/02/2011 günü, saat 12:30 da bulunduğu 2.Organize Sanayi Bölgesi MDF 3 Fabrikası Toplantı Salonu Hendek-SAKARYA adresinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul toplantısında aģağıda belirttiğim görüģler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere...vekil tayin ediyorum. A) TEMSĠL YETKĠSĠNĠN KAPSAMI a) Vekil tüm gündem maddeleri için kendi görüģü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. b)vekil aģağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir.

5 Talimatlar: (özel talimatlar yazılır.) c) Vekil Ģirket yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. d) Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aģağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. (Talimat yoksa, vekil oyunu serbestçe kullanılır.) Talimatlar: (Özel talimatlar yazılır.) B) ORTAĞIN SAHĠP OLDUĞU HĠSSE SENEDĠNĠN a) Tertip ve serisi : b) Numarası : c) Adet-Nominal değer : d) Oyda imtiyazı olup olmadığı : e) Hamiline-Nama yazılı olduğu : ORTAĞIN ADI SOYADI veya ÜNVANI ĠMZASI ADRESĠ NOT: (A) bölümünde, (a), (b) veya (c) olarak belirtilen Ģıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) Ģıkkı için açıklama yapılır.

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortakları Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2011 Salı günü saat 14:00 da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere,

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 14222 Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ġirketimiz Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 21/02/2011 Pazartesi günü, saat

Detaylı

ICBC TURKEY BANK ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ICBC TURKEY BANK ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ICBC TURKEY BANK ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 0836004772800050 Bankamızın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, aşağıda

Detaylı

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Tarih 29 Ocak 2009 Ortaklığın Ünvanı / Ortakların Adı : TAT KONSERVE SANAYĠĠ A.ġ. Adresi : Sırrı Çelik Bulvarı No:3 34788-TaĢdelen ĠSTANBUL Telefon ve Fax No. : 0216 430 00 00

Detaylı

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Vestel Elektronik A.Ş., Ortaklar Genel Kurulu, 2005 yılı çalışmalarını incelemek ve Genel Kurul gündemini görüşüp karara

Detaylı

DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ

DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımıza, Bankamız sermayesinin 316.100.000.- (Üçyüzonaltımilyonyüzbin)YTL sından 716.100.000.-

Detaylı

DYO BOYA FABRĠKALARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN

DYO BOYA FABRĠKALARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN DYO BOYA FABRĠKALARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN ġirketimiz 2011 yılına iliģkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aģağıdaki gündemdeki maddeleri görüģmek ve karara bağlamak

Detaylı

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

PETROL OFİSİ A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET PETROL OFİSİ A.Ş. NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2005 yılı Hesap Dönemine ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 20 Nisan 2006

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 21.07.2017 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2006 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 29 Mart

Detaylı

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 3584762452651312 Bankamızın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Ticaret Sicili No : Gebze/6616 FENİŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurulu, 2007

Detaylı

MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının belirlenmesi ve kayıtlı

Detaylı

SODAŞ SODYUM SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

SODAŞ SODYUM SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Duyuru No :1 31.12.2008 SODAŞ SODYUM SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ 05.05.2007 tarihli Bakanlar Kurulu kararı uyarınca para biriminden Yeni ibaresinin kaldırılmasıyla 01.01.2009 tarihinden itibaren Yeni Türk Lirası

Detaylı

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 3584762452651312 TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamızın 2014 faaliyet yılına ait Olağan Genel Kurul

Detaylı

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-634640 DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ Aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Ticaret Sicil No: 1073 Şirketimizin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 08/04/2013

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN

ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN ANADOLU HAYAT EMEKLĠLĠK A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortakları Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2014 Pazartesi günü saat 10:00 da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere,

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET TÜRKİYE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Bankamızın 2016 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurulu, Necatibey Caddesi No:98, Kat:7,

Detaylı

EGELĠ & CO YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETĠ

EGELĠ & CO YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETĠ EGELĠ & CO YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETĠ Şirketimizin 2013 yılı faaliyet ve hesaplarına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem

Detaylı

ĠSTANBUL. Ticaret Ünvanı. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

ĠSTANBUL. Ticaret Ünvanı. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI ĠSTANBUL Sicil No: 123648 Ticaret Ünvanı KORDSA GLOBAL ENDÜSTRĠYEL ĠPLĠK VE KORD BEZĠ SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin

Detaylı

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımıza, Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri

Detaylı

GARANTİ FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

GARANTİ FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET GARANTİ FAKTORİNG HİZMETLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı; 2011 yılı çalışmalarını incelemek ve

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması,

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması, İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA VE (A) ve (B) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2008-31.12.2008 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 212 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış, Başkanlık Divanının oluşturulması ve saygı duruşu, 2- Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması

Detaylı

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin Ortaklar Genel Kurulu, 2006 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat)

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat) İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı Adresi Telefon No. Faks No. : 0 (212) 641 96 44 Ortaklığın yatırımcı/pay Sahipleri ile ilişkiler biriminin Telefon No. : 0 (216) 586

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2005-31.12.2005 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22.06.2012 Cuma günü saat 11.00 de Gebze Organize Sanayi Bölgesi İhsan Dede Cad. 700. Sokak Gebze-KOCAELİ

Detaylı

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur.

Sayın Ortaklarımızın yukarıda belirtilen, yer, gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-330253 (Mersis No:0278008021400013) DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin 2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, 6102 sayılı Türk Ticaret

Detaylı

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. Yönetim Kurulu ndan. Olağan Genel Kurul Davetidir

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. Yönetim Kurulu ndan. Olağan Genel Kurul Davetidir TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. Yönetim Kurulu ndan Olağan Genel Kurul Davetidir Sayın Pay Sahiplerimiz, Gündemindeki konuları görüşmek ve karara bağlamak üzere, Bankamız Pay Sahipleri nin, 26 Mart

Detaylı

NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] :58:04 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] :58:04 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] 30.05.2012 16:58:04 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Akyar Mevkii Hereke - KOCAELİ Telefon ve Faks No. : ( 262 )

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 06.09.2011 17:22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD/SOK. PAK İŞ MERK.

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANLARI Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 31.07.2017 Pazartesi günü, saat 08:30 da,

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ Genel Kurulumuz, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak

Detaylı

DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamız sermayesinin 716.100.000.-TL sından 1.816.100.000.-TL sına çıkartılmasına ilişkin olarak Bankamız

Detaylı

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 19.06.2012 Salı günü saat 11.00 de Ceyhan Yolu Üzeri 12.Km Adana adresinde yapılacak ve aşağıdaki

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı 02.06.2016 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar

Detaylı

ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN

ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2007 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 03 Nisan

Detaylı

TÜRK DEMİR DÖKÜM FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

TÜRK DEMİR DÖKÜM FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TÜRK DEMİR DÖKÜM FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 09 Haziran 2015 günü saat

Detaylı

San-El Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret A.ġ Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi ve Gündeme ĠliĢkin Açıklamalar

San-El Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret A.ġ Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi ve Gündeme ĠliĢkin Açıklamalar San-El Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret A.ġ. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Gündemi ve Gündeme ĠliĢkin Açıklamalar 1. AçılıĢ, Yönetim Kurulu Başkanı veya vekili tarafından Genel Kurul toplantısı

Detaylı

Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü (Mersis No: )

Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü (Mersis No: ) Ġstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-359254 (Mersis No: 0937010013000015) YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN 26 MART 2014 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ġirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

VEKALETNAME SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

VEKALETNAME SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI DAN Yönetim Kurulumuz Şirket Genel Kurul unu aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 28/05/2007 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

YAZICILAR HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

YAZICILAR HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET YAZICILAR HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2011 yılı faaliyet dönemi ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 20 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 11.30 da Şirket merkezi olan Savur yolu 6.km. MARDİN

Detaylı

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 40.000.000 TL'den 25.000.000 TL'ye düşürülmesi ve eşanlı olarak çıkarılmış

Detaylı

HAZNEDAR REFRAKTER SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İLANI

HAZNEDAR REFRAKTER SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İLANI HAZNEDAR REFRAKTER SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İLANI İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nün 94841 sicil sayısında kayıtlı şirketimizin ortaklarının

Detaylı

YÖNETİM KURULU Madde 9- Şirketin işleri ve idaresi, pay sahipleri Genel Kurulu tarafından ortaklar arasından Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde

YÖNETİM KURULU Madde 9- Şirketin işleri ve idaresi, pay sahipleri Genel Kurulu tarafından ortaklar arasından Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2011 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere, 15

Detaylı

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 03.11.2017

Detaylı

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 22 Haziran 2018 tarihinde asgari toplantı nisabının sağlanamaması

Detaylı

TÜRK PRYSMIAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan

TÜRK PRYSMIAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan TÜRK PRYSMIAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Şirketimiz Genel Kurulu, aşağıdaki gündemi görüşmek üzere 31 Mart 2017 Cuma günü, saat 10:00 da Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Caddesi

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 29 MART 2016 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 29 MART 2016 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 29 MART 2016 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Yönetim Kurulumuzun 01 Şubat 2016 tarih 1054 no lu kararı ve Şirketimiz Esas Sözleşmesinin

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2013 Faaliyet Yılına İlişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı na Davet Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara

Detaylı

Sayın Pay sahiplerimizin bilgi edinmelerini, belirtilen yer, gün ve saatte Genel Kurulumuza iştiraklerini rica ederiz.

Sayın Pay sahiplerimizin bilgi edinmelerini, belirtilen yer, gün ve saatte Genel Kurulumuza iştiraklerini rica ederiz. BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağan Genel Kurul toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere 04/04/2018 Çarşamba

Detaylı

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş.

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. MCT DANIŞMANLIK A.Ş. nin 30.05.2017 günü, saat 14:00 da Yıldız Cad. Sungurlar İş Merkezi No:45-5 Beşiktaş İSTANBUL adresinde yapılacak olağan/olağan üstü genel kurul toplantısında

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 23 MART 2017 OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 23

Detaylı

İNFO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET

İNFO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET İNFO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2008 yılı çalışmalarını

Detaylı

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ

HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI. BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME ve DAVET METNİ Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

ICBC TURKEY BANK ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ICBC TURKEY BANK ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 0836004772800050 ICBC TURKEY BANK ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamızın Olağan Genel Kurul toplantısı, aşağıda yer

Detaylı

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU

Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Sicil No: 1073 KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Şirketimizin 2016 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

GÜNEŞ SİGORTA A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU

GÜNEŞ SİGORTA A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU GÜNEŞ SİGORTA A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLARA DUYURU Şirketimizin 2016 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıda belirtilen gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere 16 Haziran

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

Sicil No: Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 14222 Ticaret Ünvanı YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 22.06.2012 Cuma günü, saat 14.00

Detaylı

ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ÜNYE ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. 2010 YILI GENEL KURUL BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ġirketimizin 2010 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar 2010 yılı Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüģmek ve karara

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

Giriş kartı olmayan hisse senedi sahiplerinin toplantıya katılmalarına kanunen imkân olmadığı, ortaklarımıza duyurulur.

Giriş kartı olmayan hisse senedi sahiplerinin toplantıya katılmalarına kanunen imkân olmadığı, ortaklarımıza duyurulur. REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJĐSTĐK TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicil no: 629760 Sayın Ortağımız, Şirketimizin 2009 yılına ait Olağan

Detaylı

Sayın Ortağımız, KARAR

Sayın Ortağımız, KARAR Sayın Ortağımız, KARAR Şirket Yönetim Kurulumuz 07/06/2017 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen gündem maddelerini içeren 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı 30/06/2017 tarihinde

Detaylı

MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü 569126 MMC SANAYİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı Şirketimiz 2016 yılı Olağan Genel

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin A Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Genel Kurul Toplantısı 17 Mayıs 2008 Cumartesi Günü saat 14.00

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METİNLERİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METİNLERİ AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METİNLERİ ESKİ ŞEKLİ Madde 6 Sermaye ve Hisse Senetleri 1- Şirket 3794 sayılı Kanun ile değişik 2499 sayılı Kanun hükümlerine göre kayıtlı sermaye

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. Nazım TORBAOĞLU

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. Nazım TORBAOĞLU A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2018 YILINA AİT ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2017 YILINA AİT ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET 25.07.2018 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin

Detaylı

SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 NİSAN 2018 TARİHLİ 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 27/Nisan/2018

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2016 FAALİYET YILINA İLİŞKİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2016 FAALİYET YILINA İLİŞKİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2016 FAALİYET YILINA İLİŞKİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Yönetim kurulumuz, aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, Şirketimiz 2016 faaliyet

Detaylı

Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca nama yazılı olup borsada işlem gören paylar için pay sahiplerine ayrıca taahhütlü mektupla bildirim yapılmayacaktır.

Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca nama yazılı olup borsada işlem gören paylar için pay sahiplerine ayrıca taahhütlü mektupla bildirim yapılmayacaktır. ICG YATIRIM HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Ana Sözleşmenin Şirket Unvanı konusuna taalluk eden 2. madde sinin ekteki yer alan şekliyle tadili konusunda gerekli işlemlerin yapılarak tescilinin

Detaylı

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. A.V.O.D. KURUTULMUŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2016 YILINA AİT ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Yönetim Kurulumuz; Aşağıda yer alan gündemi görüşmek üzere 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 21 Mart 2017 - Salı günü,

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere

Detaylı

ICBC TURKEY BANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ICBC TURKEY BANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 0836004772800050 ICBC TURKEY BANK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bankamızın Olağan Genel Kurul toplantısı, aşağıda yer

Detaylı

Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan

Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan ( EK II ) Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Eylül 2014 Salı günü saat 11:30 da aşağıda yazılı

Detaylı

(*) Sermaye Piyasası Kanunu nun 29. maddesi gereğince Genel Kurul Toplantısı na davet için ortaklarımıza ayrıca taahhütlü mektup gönderilmeyecektir.

(*) Sermaye Piyasası Kanunu nun 29. maddesi gereğince Genel Kurul Toplantısı na davet için ortaklarımıza ayrıca taahhütlü mektup gönderilmeyecektir. UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ NİN 01.06.2017 TARİHLİ 2016 FAALİYET YILINA İLİŞKİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI DAVET METNİ Tic. Sicil: 113037 Şirketimizin 2016 faaliyet yılına

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ EGELİ & CO TARIM GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ Şirketimizin 2014 yılı faaliyet ve hesaplarına ilişkin Olağan Genel

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. 24/04/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurulu, Necatibey Caddesi No:98, Kat:7, Bakanlıklar/ANKARA

Detaylı

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2015 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :15:46 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :15:46 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] 03.01.2011 11:15:46 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks

Detaylı

NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 25.08.2016 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin, 2015 yılı faaliyet sonuçlarının görüşüleceği Ortaklar Olağan

Detaylı

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PLASTİKKART AKILLI KART İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN İstanbul Ticaret Sicil Memurluğunun 446382 sicil numarasında kayıtlı bulunan şirketimizin 2015 takvim yılı

Detaylı

Fiziken Toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilcisi olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır.

Fiziken Toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilcisi olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır. BOMONTİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 15 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicili Numarası: 639184

Detaylı

Konu : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Konu : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 23 Şubat 2017 Konu : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 23.02.2017 Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan Olağan Genel

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM AŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü-Ticaret Sicil No: 33550 Şirketimizin 2015 yılına ait Olağan

Detaylı

YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET

YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda

Detaylı

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN MARSHALL BOYA VE VERNİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2006 YILI 1. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA VE İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ 1. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI SAYIN ORTAĞIMIZ,

Detaylı

REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU'NDAN, 2014 YILI HİSSEDARLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTISINA DAVET

REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU'NDAN, 2014 YILI HİSSEDARLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTISINA DAVET REYSAŞ TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU'NDAN, 2014 YILI HİSSEDARLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz Hissedarlar Genel Kurulu nun Olağan Toplantısı aşağıda

Detaylı