ENGLISH SCHOOL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENGLISH SCHOOL"

Transkript

1 ENGLISH SCHOOL ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO

2 s let! TALK HAKKINDA ENGLISH SCHOOL 1 TALK, 1996 yılından beri dünyanın dört bir yanından öğrencileri İngilizce öğrenmek üzere bir araya getirmektedir. Misyonumuz, tüm ülke ve kültürlerden gelen bireyler arası iletişim, anlayış, işbirliği ve saygının var olduğu bir dünya yaratmaya yardımcı olmaktır. Bunu, akademik, kültürel ve sosyal aktiviteler ile bütünleştirilen, en etkili yöntem ve teknolojinin kullanıldığı bir dil eğitimi sağlayarak yapmaktayız. AMERİKAN KÜLTÜRÜYLE BÜTÜNLEŞME TALK ta İngilizce öğrenmenin en iyi yolunun sınıf içinde ve dışında Amerikan kültürüyle iç içe yaşayarak gerçekleştiğine inanmaktayız. Her yaştan ve her seviyede öğrenciye bireysel ve grup halinde geniş bir İngilizce programı yelpazesi sunmaktayız. Merkezlerimizin birçoğunda öğrencilerin yeni kentlerini keşfetmelerini sağlayan heyecan verici bir etkinlik takvimi sağlamaktayız. Eğitimde mükemmeliyetçiliğe odaklanmamız ve ayrıntılara gösterdiğimiz dikkat, dil hedefinize ulaşmanıza yardıımcı olacaktır.

3 ÖĞRENCİLER NEDEN TALK U SEVERLER TALK ta öğrenci memnuniyetininin her geçen yıl daha da artmasının sebepleri aşağıdaki gibi sıralanabilir: AKADEMİK MÜKEMMELLİK Üstün nitelikli eğitmenlerimiz, ileri düzeyde müfredatımız ve en modern sınıf teknolojileri ile donatılmış merkezlerimiz ile üst seviyede bir öğrenme ortamı sunmaktayız. ENGLISH SCHOOL Öğrencilerimizin %97 si TALK daki deneyimlerinden memnun kalmışlar ve TALK u ailelerine ve arkadaşlarına önermişlerdir. HEYECAN VERİCİ KONUMLAR TALK İngilizce okulları ABD nin en heyecan verici kentlerinde bulunurlar. Atlanta, Aventura, Boston, Fort Lauderdale, Miami, Miami Beach ve San Francisco da bulunan merkezlerimizle çok çeşitli ders ortamları ve konumları sunmaktayız. MÜKEMMEL MERKEZLER 2 Okullarımız özel tasarım olarak Amerika nın en önde gelen mimarları tarafından yapılmışlardır. Merkezlerimizde kullanılan modern mobilyalar ve renklerle dinamik atmosferli, şık ve rahat bir öğrenme ortamı yaratılmıştır. Merkezlerimizde geniş öğrenci karşılama, sosyelleşme alanları ve doğal güneş ışığı alan büyük ve ferah sınıflar bulunur. Merkezlerin çoğuna toplu ulaşım araçları ile kolayca ulaşılır; restoranlar, kafeler ve butikler yakın mesafededir. Merkezlerimiz ücretsiz Wi-Fi sağlarlar ve interaktif teknoloji ile donatılmış sınıflara sahiptirler. CANA YAKIN PROFESYONEL KADRO TALK da ailemizin bir ferdi olarak karşılanacak ve okulumuz ailenizden uzaktaki eviniz olacaktır. İdari ve eğitimci kadromuz profesyonel nitelikleri ve öğrencilerin başarısına yardımcı olma istekleri esas alınarak, titizlikle seçilmişlerdir. TALK International ACCET (Sürekli Öğretim ve Eğitim Akreditasyon Kurulu) tarafından akredite olmuştur. TALK International Federal yasa uyarınca göçmen-olmayan yabancı öğrencileri kaydetmeye yetkilendirilmiştir.

4 ENGLISH SCHOOL Seviye tesbitten sertifikaya eğitim süreci: İlk gün yapılan İngilizce seviye tespit sınavı. AKADEMİK MÜKEMMELLİK Bir TALK öğrencisi olarak alanında uzmanlaşmış en iyi öğretmenlerden ders alacak; ABD de bulunduğunuz süre içinde yoğun bir İngilizce dili pratiği yapma imkanına sahip olacaksınız. METODOLOJİ Öğretmenlerimiz, eğitiminizi en üst düzeye çıkarabilmek için en modern materyal ve teknolojiyi kullanarak dil öğrenmenin iletişimsel metodundan faydalanırlar. İlerlemeyi sağlayacak haftalık sınavlar Her seviye sonunda bir sonraki seviyeye geçmek için gerekli becerileri edindiğinizi gösterecek bir final sınavı Başarınızı belgeleyecek bir Kurs Bitirme Sertifikası veya Katılım Sertifikası 3 SONUÇ VEREN DERSLER Dersinizi kitaplar, videolar, haber makaleleri ve gerçek hayat deneyimlerinden alınmış aktüel olaylar gibi çeşitli kaynaklar ile öğreneceksiniz. Öğretmenlerimiz sunumlarda, tartışmalarda ve grup çalışmalarında aktif bir katılımcı olmanızı sağlayacaklar, böylece günlük hayatta öğrendiklerinizi kullanmanız için cesaretlendirileceksiniz. İNTERAKTİF SINIF TEKNOLOJİSİ Ders kitabımız dâhil tüm ders materyalleri ve müfredat tahtada gösterilerek öğrencilerin öğrenme deneyimlerini güçlendirmeleri sağlanır. Her zaman el altında bulunan çevrimiçi olanaklar ile güncel olaylar, videolar, ses ve görüntüler sınıf ortamına taşınır. Power Point sunumlarının, YouTube un, online olanakların, DVDlerin ve eğitimsel yazılımların kolayca kullanılması sağlanır.

5 let s! KONAKLAMA VE AKTİVİTELER KONAKLAMA EN YENİ KONAKLAMA SEÇENEKLERİ İÇİN LÜTFEN WEBSİTESİMİZE BAKINIZ Konaklama olanağı TALK'un bazı merkezlerinde sunulmaktadir; diğerlerinde ise kendi konaklamanızı ayarlayabilmeniz için TALK size bir seçenekler listesi sağlar. Seçeceğiniz merkezde hangi seçeneklerin bulunduğunu lütfen sorunuz. Konaklama seçenekleri şunlardır: Aile Yanı Konaklama Bir Amerikalı aile ile ev paylaşmak İngilizce becerilerinizi tam olarak kullanmanızı sağlayacak ve sizi Amerikan kültürünün içine alacaktır. Ev sahibi ailelerimiz çeşitlidirler ve farklı etnik geçmişleri ve hobileri bulunur. TALK Residence TALK öğrencilerini, suit tipi apartman dairelerinde veya otel düzeninde tek kişilik veya paylaşımlı odalarda konaklatır. TALK Residence lar toplu taşıma araçlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlıkları ile elverişli konumdadırlar. TALK Residence konforludur; mikro dalga fırını, mini bir buzdolabı olan odalardan komple bir mutfağı bulunan dairelere kadar çeşitleri vardır, genellikle yüzme havuzu ve çamaşırhaneleri bulunur. ÖRNEK AKTİVİTE PROGRAMI Ft. Lauderdale Merkezi PAZARTESİ Fort Lauderdale Plajı ÇARŞAMBA English Café SALI Everglades Airboat Turu PERŞEMBE 4 Miami City Turu Oteller Ailelerin yönettiği uygun fiyatlı işletmelerden tatil köyü stilinde lüks yerlere kadar bir takım oteller seçmiş bulunuyoruz. Hepsi okula ve alışveriş merkezlerine ve toplu taşıma araçlarına yakın konumda iyi yönetilen, kaliteli kurumlardır. Odalar standart odalardan 2 yatak odalı suitlere kadar çeşitlilik gösterirler. CUMA Plajda Mangal AKTİVİTELER Seçkin TALK merkezlerinde, İngilizcenizi tam olarak kullanmanız ve yeni kentinizi keşfetmenin keyfini çıkarmanız için heyecan verici aktiviteler, geziler ve çevre gezileri ile dolu bir program düzenleriz. Aktivite Programımız hemen her gün ve hafta sonları birçok seçenek sunmaktadır. Her türlü geziye, çevre gezilerine, plaj partilerine, alışveriş gezilerine katılma, yerel müzeleri ve galerileri ziyaret etme, mangal partileri ve sosyal etkinliklerde bulunma olanağınız olacaktır. Bu aktivitelerin birçoğu ücretsizdir, diğerleri ise uygun fiyatlıdırlar. PAZAR Universal Studios Orlando CUMARTESİ Disney World Orlando

6 s let! PROGRAMLAR GENEL İNGİLİZCE TALK un Genel İngilizce programları çekirdek bir müfredat çerçevesinde olup, yapılandırma ve esneklik sunarlar. Her düzey için uygun materyalleri ile başlangıç düzeyinden, en ileri seviyeye kadar 10 seviye bulunur. Konuşma, dinleme, okuma, yazma ve dil bilgisi becerilerinin eşit olarak gelişmesi için her düzeydeki derslerde dil öğrenmenin bütünsel yaklaşımı kullanılır. Yarı zamanlı kurslardan, yoğun tam zamanlı haftada 30 ünitelik kurslara kadar farklı yoğunluklarda kurslar sunmaktayız. 5 Kapsamlı bir İngilizce Kursu Programı sunmaktayız. Lütfen web sitemize bakınız veya merkezlerimizin uygunluğu ve programını kontrol etmek için bize danışınız. SINAVA HAZIRLIK TALK un kapsamlı Sınava Hazırlık Kursları ile IELTS veya TOEFL sınavlarınızda alabileceğiniz en yüksek puanı alabilirsiniz. Öğretmenleriniz sınavda başarılı olmanız için gerekli sınav tekniklerini size öğreterek, belirli İngilizce becerilerini gelitirmenizde size her zaman destek olmaktadırlar. ÖZEL PROGRAMLAR TALK un özel programları, ABD de İngilizce öğrenirken tatil yapmak isteyen ailelerden bir Amerikan Lisesine gitmek isteyen yabancı öğrencilere kadar her türden öğrenciye hizmet vermektedir GRUP PROGRAMLARI Çocuk gruplarından yetişkin gruplarına, TALK un Grup Programları, İngilizce derslerinin yanı sıra grupların gereksinimlerine uygun aktivite programları sunmaktadır. Talebe göre şekillenen İş İngilizcesi, Öğretmen Eğitimi veya daha başka şekillere uyarlanabilen programlar sunabilmekteyiz.

7 OKULLARIMIZ ENGLISH SCHOOL TALK okulları ABD nin en güzel ve önde gelen şehirlerinde konumlanmıştır. Tarihi bir kentte veya subtropikal bir iklimde bulunmayı arzu ediyorsanız, TALK sizi oraya götürecektir. Her bir okulumuzun belirli konumu titiz bir çalışma sonucu seçilmiş olup, bulundukları bölgeler alışveriş merkezlerine ve toplu taşıma araçlarına yakınlıkları ile elverişlidir. Okullarımız özel tasarımları ile öğrencilere kusursuz bir öğrenme ve yeni arkadaşlar edinme ortamı sağlar. FORT LAUDERDALE Fort Lauderdale sizi millerce uzunluktaki plajları, palmiye ağaçları ve yıl boyu güneşi ile karşılar. Amerikalı üniversite öğrencileri için popüler bir tatil merkezi olup, size birçoğunun büyüleyici sanat ve eğlence bölgelerinde bulunduğu yüzlerce restoran sunar. 6 TALK Fort Lauderdale akademik mükemmelliği ve öğrencilere hedeflerine ulaşmada yardımcı olan kendini işine adamış öğretmenleri ile yoğun bir pratik deneyimi sağlar. Sawgrass Expy Evergl ades Everglades Wildlife Management Area PKWY Weston Lauderhill Sunrise Plantation Fort Lauderdale Ft. Lauderdale 75 Int. Airport TALK Fort Lauderdale Davie Pembroke Pines Miramar 95 Hollywood Aventura Norland Carol City Opa-locka Florida 821 Toll Miami 3501 South University Drive, Suite 3 Fort Lauderdale-Davie, FL Tel: +1 (954) büyük sınıf Rahat bir resepsiyon ve oturma salonu ile büyük bir dış mekan oturma alanı Toplu taşıma araçlarına ve kampüs mekik seferlerine kolay erişim Nova Southeastern University'nin halka açık kütüphanesine ve bazı tesislerine erişim Konaklama Aile yanı veya TALK Residence Etkin bir sosyal aktivite programı Studying at TALK was an incredible experience that I'll keep with me forever. The teachers played an important role in my achievements. All the staff, in general, helped me improve my English even when I was outside the classroom. Lucas Pereira Brazil TALK Fort Lauderdale

8 ENGLISH SCHOOL OKULLARIMIZ Since I have been at TALK, my English has definitely improved. I really enjoy the classes because the teachers have a lot of experience and the classes are very interesting. I also get to meet people from all over the world and I have learned a lot about different countries. AVENTURA İspanyolcada macera anlamına gelen Aventura kenti, güneşli plajları ve samimi yüzleri ile her yıl binlerce öğrenciyi cezbeder. 7 Renato Goncalves Brazil TALK Aventura 75 Pembroke Pines Miramar Davie Cooper City Fort Lauderdale Dania Beach Hollywood Norland TALK Aventura North Miami Beach Golden Glades Miami Florida s Turnpike West Park Miami Beach Bay Harbor Islands NE 29 Avenue Aventura, FL Tel: +1 (305) Bu Mükemmel Kent Miami büyükşehir bölgesinin kuzeyinde varlıklı bir uluslararası kenttir. Hallandale, Golden Beach ve Sunny Isles gibi şahane plajlara sadece dakikalar kadar uzaklıktadır. Bu heyecan verici ve kültürel çeşitliliğe sahip bölge, kafeler, restoranlar, butikler ve dükkanlarla doludur. Dünyanın her yanından gelen alışveriş severleri etkileyen, şık dükkanları ve tasarım malları ile ünlü Aventura Mall ve özgün Ball Harbor Shopping Center buradadır. 11 büyük sınıf Büyük bir resepsiyon alanı Öğrencilerin ders aralarında rahat etmeleri için dış-mekân kafe stilinde oturma alanları Toplu taşıma araçlarına kolay erişim Every day, I go to school with pleasure because at TALK, there are very intelligent and interesting teachers. I always improve my language in a comfortable room with good technology. Teachers use different teaching strategies with us; each lesson is different, and I am never bored. North Miami MIAMI TALK Miami kent merkezinin Brickell bölgesinde konumlanmıştır. Yüksek ofis binaları, oteller ve rezidans kuleleri ile tanımlanan etkileyici ufuk silueti ile uluslararası bankacılığın ve ABD ve Latin Amerika arasındaki ticaretin merkez üssüdür. Hialeah West Little River 95 North Bay Village Miami Springs 27 Miami International Airport Miami Miami Beach Downtown Little Havana Dodge Islands 41 TALK Coral Way Miami Historic Virginia Key Beach Park Coral Gables Brownsville Little Haiti Prestijli Pacific Bank Binasının zemin katında bulunur. 9 büyük sınıf Öğrencilerin ders aralarında rahat etmeleri için dış-mekan kafe stilinde oturma alanları Yeterli araba park yeri Toplu taşıma araçları. (otobüs ve tren) Dmitry Varavin Russia TALK Miami 1390 Brickell Ave, Suite 105 Miami, FL Tel: +1 (305)

9 let s! FORT LAUDERDALE OKULLARIMIZ MIAMI BEACH TALK Miami Beach heyecan verici South Beach ve Ocean Drive dan sadece birkaç blok uzaklıktadır. Bir TALK öğrencisi olarak dünyanın en canlı kentlerinden birini keşfederken kesinlikle mükemmel bir akademik deneyim alacaksınız. TALK Miami Beach provides students with top-quality English language instruction. Our modern facility features interactive technology and bright, spacious classrooms in an unbeatable South Beach location. Our staff is committed to providing an unforgettable experience for each of our students. 95 NW 2tth Ave Julia Tuttle Causeway MIAMI INTERNATIONAL AIRPORT MIAMI DOWNTOWN SW 8th St NW 2tth Ave Dolphin Expy Felipe Valls Way 95 Port of Miami State Hwy Star Island Dodge Island 195 Bayshore MIAMI BEACH Ocean Drive A1A TALK Miami Beach Pier Park Yakın zamanda yenilenmiş özel-tasarım modern bir merkez 6 Büyük sınıf Büyük resepsiyon alanı, kafe ve dış-mekan oturma alanları Toplu taşıma araçlarına kolay erişim. Jason Daily Center Director TALK Miami Beach th Street, Ste 101 Miami Beach, FL Tel: +1 (786) ATLANTA Atlanta Memorial Park 75 Berkeley Park Atlantic Station TALK Atlanta West Midtown Piedmont Park Midtown 10th St NW 85 10th St NE Georgia Aquarium Downtown Atlanta Atlanta engin doğal güzellikleri ve tarihi ile ABD nin önde gelen kentlerinden biridir. Bu dinamik kent, ticaret, finans, bilgi teknolojileri, yönetim ve yüksek öğretimin merkezidir. TALK Atlanta, Atlanta nın Midtown / Art Center bölgesinin kalbinde, Atlanta'nın en canlı restoran, kafe, müze ve en ünlü parklarına ev sahipliği eden Peachtree Street üzerinde yer alır. Özel olarak inşa edilmiş loft tipi tasarım 6 büyük sınıf Büyük resepsiyon alanı Metro (MARTA) ve otobüs ile ulaşılabilir I am so happy and thankful to be part of the TALK family. It s a place where learning English is fun, easy, and comfortable thanks to its dynamic people Peachtree St NE, Suite 100 Atlanta, GA Tel: +1 (404) Agna Barbera Gotopo Venezuela TALK Atlanta

10 580 let s! OKULLARIMIZ I've learned a lot of new things, learned new customs, met a lot of new people, and most importantly improved my English. Thanks to this experience my professional and personal horizons have grown. BOSTON Tarihi Boston kenti Amerika nın ilk şehirlerinden biridir. Zengin ve tanınmış akademik ortam ile çevrilmiş olup, prestijli yüksek okul ve üniversiteleri ile ünlüdür. Görülecek ve yapılacak birçok şeyi ile Boston İngilizce okumak için ideal bir yerdir. Boston un Finans Bölgesinde bulunan TALK Boston, kentin heyecan verici ortamında rahat bir atmosfer sunmaktadır. Somerville Jose Osorio Colombia TALK Boston HARVARD UNIVERSITY Cambridge M.I.T Massachussetts Turnpike FENWAY PARK / BOSTON RED SOX 93 Newbury St. COPLEY SQUARE Charlestown BOSTON TALK Ted Williams Tunnel Yakın zamanda yenilenmiş merkez Doğal güneş ışığı alan, modern mobilyalı 9 büyük sınıf Toplu taşıma araçlarına kolay erişim Konaklama - Aile Yanı veya TALK Residence Etkin bir sosyal aktivite programı Southeast Expy 9 99 Bedford Street, Suite 100 Boston, MA Tel: +1 (617) The past four months were one of the most important and meaningful adventures in my life. In the TALK program, I met many interesting classmates and qualified ESL teachers. I learned quickly how to use practical English in my daily life. The teachers always gave us tools to stretch our learning, and also they were creative with their teaching methods. Golden Gate Bridge San Francisco 580 Berkeley Warren Fwy Oakland Alameda Redwood Regional Park SAN FRANCISCO San Francisco dan toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşabileceğiniz TALK San Francisco, California da İngilizce öğrenmek isteyenler için ideal bir hedeftir. San Francisco Körfez Bölgesi Google ve Facebook gibi ileri teknoloji devlerine ve U.C. Berkeley ve Stanford gibi dünya çapında ünlü üniversitelere ev sahipliği yapar. Şahane sahil şeridi, büyüleyici dağları ve parkları ile San Francisco hemen favori kentiniz olacaktır. San Leandro Daly City Ada Shudan China TALK San Francisco HWY1 San Bruno San Francisco International Airport San Francisco State Fish and Game Refuge Bayshore Fwy Junipero Serra Fwy San Mateo San Mateo Bridge Foster City Notre Dame De Namur University Silicon Valley Notre Dame de Namur University, 1500 Ralston Ave. Belmont, CA Tel: +1 (650) Pa Dumbarton Bridge Hayward Nimitz Fwy Union City Üniversite kampüsünde sınıflar Geniş bir kütüphane, spor kompleksi, kafeterya ve öğrenci salonları Toplu taşıma araçlarına erişim (Caltrain ve otobüsler) Konaklama Aile yanı ve Kampüs-içi konaklama Etkin bir sosyal aktivite programı

11 ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİRME ENGLISH SCHOOL ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİRME ABD Yüksek Öğretim sistemi dünya lideri olarak tanınmış olup, dünyanın her yanından en iyi öğrencileri çekmektedir. Yabancı öğrenciler için olduğu kadar Amerikalı öğrenciler için de büyük, karmaşık ve anlaşılması güçtür. Biz burada size yardımcı oluyoruz. TALK un bir yan kuruluşu olan Uluslararası Öğrenci Hizmetleri (SSII) en iyi yolda ilerleyerek, akademik yaşamınızda başarılı olmanız ve bir Amerikan Üniversitesinden diploma alabilmeniz için size yardımcı olacaktır. Aralarında Notre Dame De Namur University, Benedictine College, Utica College ve Texas Wesleyan University nin bulunduğu, aralarından seçim yapabileceğiniz 20 den fazla ortak kuruluşumuz bulunmaktadır. Ülkenin en iyi lisans programları, devlet üniversiteleri ve bölge üniversiteleri ortak kuruluşlarımız arasındadır. NEDEN ABD DE OKUMALI? İlgi alanınız ne olursa olsun sizin için bir programımız bulunmaktadır ABD, (London Tİmes ın sıralamasına göre) dünyanın en üst seviyedeki 10 üniversitesinden 7 sine sahip olup, Boston, San Francisco, New York ve Miami gibi kentlerde büyük bir üniversite öğrenci nüfusu bulunur. ABD nin her öğrenci için farklı akademik olanakları bulunmaktadır: Bölge yüksek okullarında 2 yıllık ön lisans derecesi İşletme, müzik, psikoloji ve daha birçok alanda Lisans derecesi KOŞULLU KABUL Koşullu kabul, üniversite düzeyinde İngilizce yeterliliğine sahip olmanız koşulu ile üniversiteye kabul edilmeniz anlamına gelir. Bu süreç size önce İngilizce öğretimi sonra üniversite eğitimi sağlayarak, akademik geleceğinizi planlama olanağı tanır. Üniversite ortaklarımızın bazıları TALK un 9'uncu seviyesini bitirmiş olmanızı, üniversiteye devam için gerekli İngilizce yeterliliği olarak kabul ederler, diğerleri yeterli TOEFL veya IELTS puanı isteyeceklerdir. İşletme (MBA), sanat ve fen gibi alanlarında mastır programları 10 MÜRACAAT SIRASINDA GEREKENLER 1. Üniversite müracaatı 2. Mali Bilgiler (banka mektubu) 3. İngilizceye tercüme edilmiş Transkriptler (ders ve not dökümleri) 4. Tavsiye mektubu 5. Kendinizi tanıtan yazı 6. Pasaport fotokopisi 7. Yerleştirme ücreti

12 let s! ENGLISH SCHOOL Leading the Way in English Language Training Our Mission is to help create a world where communication, understanding, cooperation and respect exist between people of all countries and cultures. We do this by providing language training utilizing the most effective teaching methodology and technology, and by integrating academic, cultural and social activities. TALK International Global Headquarters 500 E Broward Boulevard #1650 Fort Lauderdale, FL33394, USA Phone: Fax: admissions@talk.edu SAN FRANCISCO ATLANTA BOSTON TR Phone: TR turkiye@talk.edu facebook.com/talk.turkiye FORT LAUDERDALE AVENTURA MIAMI MIAMI BEACH * IELTS and TOEFL are registered trademarks.

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları

Amerika Dil Okulları 2018 Yılı Eğitim ve Konaklama Fiyatları Amerika Dil Okulları 201 Yılı Eğitim ve Fiyatları İngilizce dil eğitimi almak için ilk akla gelen ülkelerden birisi olan Amerika da eğitim alabileceğiniz bir çok şehir seçeneğiniz vardır. Amerika da dil

Detaylı

ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO 21 YEAR ANNIVERSARY.

ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO 21 YEAR ANNIVERSARY. ATLANTA AVENTURA BOSTON FORT LAUDERDALE MIAMI MIAMI BEACH SAN FRANCISCO 21 YEAR ANNIVERSARY E X P A N D Y O U R H O R I Z O N S www.talk.edu Öğrencilerimizin %99 u TALK u arkadaşlarına ve ailelerine önermektedirler.

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES PROJELERİ PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES Sunny Isles: Lüks, prestij ve yüksek yaşam olanakları Dünyaca ünlü markaların ve mimarların projelerinin yer aldığı okyanus kıyısında bir bölgedir. Sakin, huzurlu

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

Süre / Fiyat (USD) Haftalık Konaklama Ücretleri INT.LANG.INSTITION WASHINGTON DC. LOS ANGELES, Hollywood. LOS ANGELES, Beverly Hills

Süre / Fiyat (USD) Haftalık Konaklama Ücretleri INT.LANG.INSTITION WASHINGTON DC. LOS ANGELES, Hollywood. LOS ANGELES, Beverly Hills OKUL ŞEHİR Diğer Ücretler Ders Süre / Fiyat (USD) 8 12 16 20 2 36 8 Konaklama Ücretleri KAYIT Konaklama Bulma Saati hafta hafta hafta hafta hafta hafta hafta hafta AİLE YURT APART, Manhattan, Brooklyn

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum.

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. Programımızın size akademik ve sosyal başarı için gerekli ingilizce dil yeteneğini

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları

Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları Amer ka D l Okulları 2019 Yılı Eğ t m ve Konaklama F yatları OKUL VE ŞEHİR ( - Rez. Bedeli NEW YORK - Empire State Building 20 1440 2092 2790 4185 5400 7830 9135 11745 28 1710 2520 30 5040 60 8640 10080

Detaylı

Akademik Amaçlı İngilizce 2015-2016 Kanada, Toronto da eğitim georgebrown.ca/eap

Akademik Amaçlı İngilizce 2015-2016 Kanada, Toronto da eğitim georgebrown.ca/eap Akademik Amaçlı İngilizce 2015-2016 Kanada, Toronto da eğitim georgebrown.ca/eap George Brown College ın tam zamanlı Akademik Amaçlı İngilizce programı size Kanada da başarılı olmanız için ihtiyacınız

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

ISI English Language School Dublin (IStudy)

ISI English Language School Dublin (IStudy) ISI English Language School Dublin (IStudy) İrlanda nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Dublin, BBC nin uyguladığı ankette, Avrupa nın yaşanacak en iyi başkenti, İrlanda ise en mutlu ülkesi

Detaylı

Queen Mary, University of London Uluslararası Fen Bilimleri ve Mühendislik Hazırlık Programı

Queen Mary, University of London Uluslararası Fen Bilimleri ve Mühendislik Hazırlık Programı Queen Mary, University of London Uluslararası Fen Bilimleri ve Mühendislik Hazırlık Programı Sadece hazırlık ya da 4 yıllık program için kabul (Hazırlık ve 3yıl Lisans) Academic English Uluslararası Fen

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

20 1620 3120 4680 - - - - 20 + 7 1720 3320 4980 6480 8720 12257 16343 28 + 7 2040 4000 6000 7760 9615 13191 17588 20 1620 3120 4680 - - - -

20 1620 3120 4680 - - - - 20 + 7 1720 3320 4980 6480 8720 12257 16343 28 + 7 2040 4000 6000 7760 9615 13191 17588 20 1620 3120 4680 - - - - BÖLGE AMERİKA 2016 YILI LISTESI USD 20 1620 3240 4380 - - - - 24 1780 3560 4920 6560 20 12780 17040 30 2000 4000 5520 7360 9600 14400 19200 Tek: 320 Tek: 400 Çift: 430 Tek: 495 NEW YORK State University

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni New York ve Miami dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM NEW YORK MIAMI

Detaylı

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Kings College Los Angeles ve Boston dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni New York ve Miami dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM NEW YORK Haftada

Detaylı

Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Süreci

Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Süreci Yurtdışında Üniversite Eğitimi ve Başvuru Süreci Hazır, Dikkat, Başla! http://www.blogtrw.com/en/2015/05/otas-and-their-business-strategies-a-race-of-giants/ YARIŞ DEĞİL, ERKEN BİR SABAH KOŞUSU. http://bioluxia.com/gestion/wp-content/uploads/2014/09/nike-running-and-sunrise-hd-wallpaper.jpg

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Sayı Konu : 61217792-000- "V^T/ Tû 2 ^ : İngilizce Dil Okulu OWç.î72014 TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Uluslararası Saraybosna Üniversitesinin

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyatları. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (USD)

Amerika Dil Okulları Fiyatları. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (USD) CALIFORNIA 1128 2256 3214 4285 76 6092 6709 7667 8626 1 0 12 1 125 1344 2688 3831 5108 6048 58 7967 9139 10282 1 0 12 1 125 1440 40 27 3960 51 6400 7080 8260 9440 106 65 90 335 270 100 BERKELEY 25 15 2280

Detaylı

Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 8 hafta. 12 hafta. 20 hafta. Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 12 hafta. 8 hafta. 20 hafta

Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 8 hafta. 12 hafta. 20 hafta. Süre / Fiyat (USD) 16 hafta. 12 hafta. 8 hafta. 20 hafta AMERİKA DİL LARI 1 YILI EĞİTİM ve KONAKLAMA FİYATLARI Temsilciliğini yaptığımız Amerika dil okulları ACCET (Accrediting Council for Continuing Education and Training) tarafından onaylıdır. Süre / Fiyat

Detaylı

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ..

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. FUARDA SERGILENECEK URUNLER Ekipman ve hastaneler, tek kullanımlık

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar.

Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar. Yenilikçilik. Mükemmellik. Fırsatlar. En Yaşanabilir Şehirdeki En Yenilikçi Üniversite İçindekiler Giriş 3 Akademik 4 Lokasyon 6 Kampüs Özellikleri 8 Öğrenci Yaşamı 9 Nasıl Başvurabilirim 10 Başvuru Formu

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları:

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları: Anglo-Continental Dil Okulu Yetkilisi Ofisimizi Ziyaret Etti 50 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar 300.000'den fazla öğrencinin eğitim gördüğü Anglo Continental, Đngiltere'nin en canlı üniversite şehri

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

Amerika Dil Okulları Fiyatları

Amerika Dil Okulları Fiyatları EYALET CALIFORNIA ŞEHİR OKUL ADI Konaklama H.Alanı Aylık Sağlık 20 1050 1575 2 3060 3960 4950 5490 6405 7320 8235 BERKELEY LSI 25 1176 1764 2352 3438 4464 5580 5976 6972 7968 8964 65 150 90 335 305 110

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ

MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ MALEZYADA DĠL EĞĠTĠMĠ Üniversite, 1993 yılında kurulmuş olup Malezya nın hatta Uzak Doğunun en prestijli üniversiteleri arasındadır. Sunduğu çeşitli akademik programları, yenilikçi ve yaratıcı öğretim

Detaylı

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION 1. Çeviri Metni - 9 Ekim 2014 A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION Why is English such an important language today? There are several reasons. Why: Neden, niçin Such: gibi Important: Önemli Language:

Detaylı

UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz

UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz Institute of Education UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz Neden UCL Institute of Education? UCL Institute of Education (IOE) eğitim alanında dünyada ilk sırada yer alır (2015 QS Konu Bazlı Dünya

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

İrlanda Dil Okulu Kampanyaları

İrlanda Dil Okulu Kampanyaları 2016 İrlanda Dil Okulu Kampanyaları CES (CENTRE OF ENGLISH STUDIES) www.ces-schools.com/dublin Genel İngilizce (Haftada 20 saat ders) 2 Hafta 3 Hafta 4 Hafta 5 Hafta 6 Hafta 7 Hafta 8 Hafta 9 Hafta 10

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Size iş imkanı sağlayacak bir sertifikaya mı ihtiyacınız var? Dünyanın önde gelen İngilizce sınavı TOLES, Hukuk İngilizcesi becerilerinin

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

Lesson 23: How. Ders 23: Nasıl

Lesson 23: How. Ders 23: Nasıl Lesson 23: How Ders 23: Nasıl Reading (Okuma) How are you? (Nasılsın?) How are your parents? (Ailen nasıl?) How was the interview? (Görüşme nasıldı?) How is your work? (İşin nasıl?) How do you go to school?

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Miami TOUR Miami, FL

Miami TOUR Miami, FL Miami TOUR Miami, FL 2016-2017 Program / 1.Gun program 13:30 TK 77 nolu ucusla Miami ye hareket 19:30 Miami ye varis ( US saati ile ) 20:30 Havalimani Hotel transferi 21:00 Hotelimize varis ve c-in islemleri

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

Alberta. Kanada'nın. Eyaletinde Eğitim Alın. Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz!

Alberta. Kanada'nın. Eyaletinde Eğitim Alın. Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz! Alberta'da Eğitim Kanada'nın Alberta Eyaletinde Eğitim Alın Sizi eyaletimizde eğitim görmeye davet ediyoruz! Dünyanın en iyileri arasında yer alan bir eğitim sistemine kayıt olun. Alberta Hükümeti tarafından

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

GEZİSİ LOS ANGELES, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE

GEZİSİ LOS ANGELES, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE BATI AMERİKA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ LOS ANGELES,, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM 2017 23 EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE 1. GÜN: 15 EKİM 2017 PAZAR ADANA İSTANBUL LOS ANGELES

Detaylı

Kanada nın merkezinde bulunan Institute of Technology Development and Management eğitim merkezi, öğrencilere, 21 farklı diploma programı sunmaktadır.

Kanada nın merkezinde bulunan Institute of Technology Development and Management eğitim merkezi, öğrencilere, 21 farklı diploma programı sunmaktadır. Kanada nın merkezinde bulunan Institute of Technology Development and Management eğitim merkezi, öğrencilere, 21 farklı diploma programı sunmaktadır. KONUM ITD Kanada 1199 W. Pender, Downtown Vancouver

Detaylı

Burada Geleceği İnşa Ediyoruz

Burada Geleceği İnşa Ediyoruz State University of New York un Bölge Üniversitesi Burada Geleceği İnşa Ediyoruz www.fmcc.suny.edu Hoş Geldiniz FM, öğrencilere başarıyı destekleyen bir ortamda, kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

İrlanda Dil Okulu Kampanyaları

İrlanda Dil Okulu Kampanyaları 2018 İrlanda Dil Okulu Kampanyaları CES (CENTRE OF ENGLISH STUDIES) www.ces-schools.com/dublin Genel İngilizce (da 20 saat ders) 2 3 4 5 6 7 8 9 2016 552 796 1039 1150 1,380 1,610 1,840 2,070 2,300 2,530

Detaylı

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM VANCOUVER Haftada 20

Detaylı

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM VANCOUVER Haftada 20

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

Students can get almost everything they need near the university campus. Student: Öğrenci Can: -ebilmek get: almak, sahip olmak, erişmek

Students can get almost everything they need near the university campus. Student: Öğrenci Can: -ebilmek get: almak, sahip olmak, erişmek MESLEKİ İNGİLİZCE I DERSİ - 1. HAFTA ÇEVİRİ METİNLERİ 1. NEW YORK UNIVERSITY New York University is in Greenwich Village. in: içinde, -de/da Village: köy, kasaba New York Üniversitesi Greenwich kasabasındadır.

Detaylı

09.00-10.30. Yerleştirme sınavı ve ihtiyaç analizi Uyum sağlama ve tanıtımlar 11.00-12.30. Dil geliştirme. Kelime bilgisi konusu: Arkadaşlık

09.00-10.30. Yerleştirme sınavı ve ihtiyaç analizi Uyum sağlama ve tanıtımlar 11.00-12.30. Dil geliştirme. Kelime bilgisi konusu: Arkadaşlık İnanamıyorum. Kendi ülkemde 3 yıl İngilizce eğitim gördüm ancak hiç konuşamıyordum. Burada çok hızlı bir şekilde öğrendim Derslerde çok eğleniyorum ve herkesle İngilizce konuşuyorum LAURA, İSVİÇRE MY learning

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 London 28 15/41 06 Tem 10 Tem 2015 1335 London 3 15/02 12 Ocak

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015)

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 29 14/41 14 Tem 18 Tem 2014 1295 Londra 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 Londra

Detaylı

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum 2 13/01 07 Ocak 11 Ocak 2013 1240

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Değerli Baro Mensubu,

Değerli Baro Mensubu, Değerli Baro Mensubu, AmericanLIFE Dil Okulları olarak Baro Mensupları ve 1.derece yakınlarına (eş, çocuk, kardeş, anne, baba) dil öğrenmeleri için destek vermekteyiz. AmericanLIFE & İstanbul Barosu İş

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

İrlanda Dil Okulu Kampanyaları

İrlanda Dil Okulu Kampanyaları 2017 İrlanda Dil Okulu Kampanyaları CES (CENTRE OF ENGLISH STUDIES) www.ces-schools.com/dublin Genel İngilizce (da 20 saat ders) 2 3 4 5 6 7 8 9 Websitesi Fiyatı 2016 515 742 968 1,150 1,380 1,610 1,840

Detaylı

C B U N e r e d e? 2

C B U N e r e d e? 2 California Baptist Üniversitesine Hoş Geldiniz 2 C B U N e r e d e? California Baptist Üniversitesi Los Angeles'in 60 mil doğusunda, 275.000 nüfuslu Riverside şehrinde yer almaktadır. Güney California

Detaylı

ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI:

ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: ISBN NUMARASI: Bu formun ç kt s n al p ço altarak ö rencilerinizin ücretsiz Morpa Kampüs yarıyıl tatili üyeli inden yararlanmalar n sa layabilirsiniz.! ISBN NUMARASI: 65482464 ISBN NUMARASI: 65482464! ISBN NUMARASI:

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Profesyoneller İçin İngilizce

Profesyoneller İçin İngilizce Profesyoneller İçin İngilizce Holmesglen, öğrencilerin değişik meslek gruplarına yönelik dil becerilerini geliştirmek için bir sömestirlik (toplam 20 hafta) Mesleki İngilizce Programları sunmaktadır. Tüm

Detaylı

CAMPUS WORK and TRAVEL GÜNCEL İŞ SEÇENEKLERİ

CAMPUS WORK and TRAVEL GÜNCEL İŞ SEÇENEKLERİ CAMPUS WORK and TRAVEL GÜNCEL İŞ SEÇENEKLERİ Winkler Pool, MA, VA Maryland ve Virginia eyaletlerindeki Winkler Pool Yönetimi 2013 yazında Work and Travel öğrencilerine can kurtaran olarak iş imkanı sunuyor!

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de EN KEYİFLİ ALMANCA KURSUNA HOŞGELDİNİZ BAŞARI İÇİN BİZ KİMİZ DAS AKADEMIE, merkezinde Yabancı Dil

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MİSYON İTÜ nün vizyonu; bilim, teknoloji, sosyal bilimler ve sanat alanlarında öncü çalışmaların

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

study@ili.ca www.ili.ca

study@ili.ca www.ili.ca Halifax nerededir? Halifax sahili Halifax hakkında Büyükşehir Kuruluş: 1749 Ilıman iklim Nüfusu 400.000 35.000 üniversite öğrencisi 5 Üniversite ve kolej Atlantik Kanada'sının en büyük şehri Devlet işleri,

Detaylı

DİLTAŞLILAR NASA YA GİDİYOR

DİLTAŞLILAR NASA YA GİDİYOR DİLTAŞLILAR NASA YA GİDİYOR NASA HAKKINDA (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) NASA 29 Haziran 1958 yılında kurulmuştur. 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren aktif

Detaylı

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar

ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar ATLAS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - İngilizce Öğretmenlerine Yönelik Programlar İNGİLTERE ÜCRETLER (GBP) CELTA 4 Aralık hariç her ay 1371 DELTA Full Time 9 16 Mart, 14 Eylül 2907 DELTA Part Time 32 29.Eyl

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! METROPOLITAN T I M E 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! NEDEN METROPOLITAN İLE AMERİKA? HAKKIMIZDA Metropolitan Eğitim 2006 yılında New York'da Amerika'ya eğitim

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Yeni Karaca Eğitim Merkezi Müdürlüğü

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Yeni Karaca Eğitim Merkezi Müdürlüğü T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Yeni Karaca Eğitim Merkezi Müdürlüğü SAYI:2015/ 03.005 T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Size özel Genel İngilizce Programları (Başlangıç Düzeyi, Orta Düzey, Orta Üstü Düzey)

Detaylı

ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI. Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın

ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI. Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın ULUSLARARASI FOUNDATION PROGRAMLARI Dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde yolculuğunuza başlayın ULUSLARARASI KING S FOUNDATION PROGRAMLARI Foundation öğrencilerimize, King's tarafından sunulan

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı