BEŞİKTAŞ IN 112. YAŞI BODRUM DA KUTLANDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEŞİKTAŞ IN 112. YAŞI BODRUM DA KUTLANDI"

Transkript

1 BEŞİKTAŞ IN 112. BODRUM DA KUTLANDI YAŞI Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Kulübünün 112. Kuruluş Yıldönümünü sanatçı Zeynep in de katıldığı gecede kutladılar. Bodrum Delfi Otelde düzenlenen geceye Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs ve çok sayıda taraftar katıldı. Beşiktaş Kulübü 112. Kuruluş yıldönümü Bodrum Beşiktaşlılar Derneğinin organize ettiği gecede kutlandı. Sanatçı Zeynep in de sahne aldığı gecede davetliler eğlenceli dakikalar yaşadılar. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen etkinlik bu sene Delfi Otelde gerçekleştirildi. Geceye Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Sahil Güvenlik SG 1 Bot Komutanı Melih Geçgil, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve çok sayıda taraftar katıldı. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata gecede yaptığı konuşmada Beşiktaşımızın kuruluşunun 112. Derneğimizin 12. kuruluş yılında sevgili Bodrumlularla ve Beşiktaşlılarla çok güzel bir gece geçiriyoruz. Zeynep te bu güzel gecemize renk kattı dedi. Kendisi de Beşiktaşlı olan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da gelen konuklara hitap etti. Kaymakam Dr. Gödekmerdan Beşiktaş ımızın kuruluşunun 112. Yıl dönümünü büyük bir mutlulukla, iftiharla kutluyoruz. İnşallah bu kutlamaya Pazar günüde Fenerbahçe zaferi de eklenecek. Pazar inşallah günü Bodrumsporun üçüncü lige yükselmesini de kutlayacağız. Ben Beşiktaş ımıza başarılar diliyorum. Nice 112 yıllara başarılarla ulaşmasını diliyorum. Bodrumspor a da bu günleri görmesini diliyorum dedi.

2 Geceye katılan en yaşlı üye Beşiktaş lı Mümin Akın a bu gece anısına plaket takdim edildi. Plaketini Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan dan alan Akın, kalbinde büyük bir Beşiktaş sevgisi olduğunu ve torunlarına kadar herkesin Beşiktaş lı olduğunu söyledi.

3 B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Salı günü Burdur deplasmanında Bucak Bld. Oğuzhanspor ile golsüz berabere kalarak puanını 54 e çıkaran B.B. Bodrumspor, maçın hemen ardından Pazar günü oynanacak Konyaaltı Bld. Spor maçı hazırlıklarına başladı. Bodrum Şehir Stadı nda yapılan antrenmanı izleyen B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya bu hafta şampiyonluk maçına çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: Artık şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Son dört maçımız kaldı. Bu dört maçtan sadece birinden 3 puan almamız durumunda, öbür üç maçta skorlar ne olursa olsun kimsenin bir skorunu beklemeden şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. Bende bu hafta bunun gerçekleşeceği inancındayım. Evimizde Konyaaltı Spor ile oynayacağız, takımımızda gayet iyi hazırlanıyor. Ben çocukların bu hafta bu işi bitireceklerine eminim. Ben bütün Bodrum Yarımadası halkını bize desteğe davet ediyorum. Herkes maça gelsin, Pazar günü stadımızı da süsleyeceğiz. Hep beraber İnşallah uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe buradaki aslan yürekli futbolcularımız sayesinde varmış oluyoruz. Bu coşkuyu bütün yarımadadaki taraftarımızla birlikte yaşayalım. İnşallah Bodrumspor u güzel günler bekliyor. Daha güzel günlerde ileride gelecek. Bu ilk büyük adımlarımızdan birisi. Ben bu yolda bize destek veren özellikle başkanımız Mehmet Kocadon a ve Bodrum halkına binlerce kez teşekkür ediyorum. Onların bu desteği olmasaydı bizim buralarda bu iyi şartlarda mücadele etme şansımız olmazdı, bu hedeflere varma şansımız çok zor olurdu. Bu yüzden desteklerinden dolayı herkese tekrar tekrar

4 teşekkür ediyorum Cumartesi günü gerçekleştireceği ter idmanının ardından kampa girerek Pazar günü karşılaşma saatini bekleyecek olan B.B. Bodrumsporlu futbolcuların ve teknik heyetin yüzleri gülerken, Bodrumsporlu taraftarlarında Pazar günkü maç nedeniyle bir çok hazırlık içinde olduğu öğrenildi. CHP Lİ KADINLAR SAHAYA İNİYOR Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından seçim çalışmaları süresince sahada çalışacak üyelere eğitim verildi. CHP Bodrum Kadın Kolları, mahallelerde ki kadın kolları üyelerine eğitim çalışması yaptı. Kadın kolu MYK üyesi Bedriye Gürkan iletişim, parti politikaları, seçim propagandaları konusunda bilgilendirme verdi. Parti binasında verilen eğitime yaklaşık yüz üye katıldı. Başarılı bir şekilde sonuçlanan eğitim sonrasında CHP li kadınlar, Kadın Kolları Başkanına teşekkürlerini sundu. Kadın kolları Başkanı Ender Taşören sahada çalışacak olan bütün kadınlara eğitim verileceğini söyledi. Ayrıca 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde iktidar olmayı hedeflediklerini belirten Taşören 7 Hazirana kadar canla başla çalışıp Cumhuriyet Halk Partisi ni iktidar yapmayı planlıyoruz dedi.

5 Bodrum, tanıtılıyor Moskova da Rusya nın başkenti Moskova da gerçekleştirilen MITT Moskova Turizm Fuarı açıldı. Bodrum, fuarda iki farklı stantta tanıtılıyor. Her yıl 30 un üzerinde fuarda Bodrum u tanıtan Bodrum Tanıtma Vakfı, Rusya da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı nda bulunan iki farklı stantta Bodrum un tanıtımını gerçekleştiriyor. Türkiye ve Güney Ege Kalkınma Ajanslarının stantlarında Bodrum u tanıtan görevliler, Rusların ilgisinden memnun. Binlerce Rus un ve turizmcinin ziyaret ettiği fuarın ilk gününde Bodrum standını ziyaret edenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de vardı. Bakan Çelik i, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt karşılayarak çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdi. Bodrum un Rusya da bir tanıtım ofisiyle Rusça konuşan tüm ülkelerde 12 ay boyunca tanıtılacağını belirten Özyurt u dinleyen Bakan Çelik Güzel bir çalışma ifadesini kullandı. Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum markasının dünyadaki değerinin daha da yükselmesi için çalışmaları ara vermeden devam ettirdiklerini ifade ederek, Dünyanın dört bir yanında katıldığımız fuarlarla Bodrum u tanıtmaya devam ediyoruz. Aynı anda bir kaç farklı fuarda Bodrum tanıtılıyor. Rusya bizim için oldukça önemli bir bölge. Bodrum u tercih eden Rusların gelir seviyesi yüksek. Bizler de bu pazardaki payımızı artırmak için yoğun çalışmalar yapıyoruz. MITT Moskova Turizm Fuarı na bir süredir katılıyoruz. Her geçen yıl Rusların ilgisi de artıyor. Ayrıca Rusya da açılacak Bodrum Tanıtım Ofisi ile Rusça konuşan ülkelerde Bodrum un tanıtım çalışmaları da artarak devam

6 edecek. dedi. BOTAV Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu fuarın ikinci gününde ise Moskova da, Bodrum Tanıtım Ofisi nin açılışı gerçekleştirilecek. 18 Mart ta açılan MITT Moskova Turizm Fuarı, 21 Mart 2015 Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

7 BAHÇESİNİ TEMİZLERKEN KAFA BULDU KURU Bodrum da lüks bir villanın bahçesinde düzenleme yaparken kafatası bulundu. Olay, bugün saat sıralarında Ortakent Mahallesi Manolya Sokak ta bulunan lüks bir villada meydana geldi. Bahçesini kürekle kazan ev sahibi bir kafatasıyla karşılaştı. Ev sahibinin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, kafatasının bulunduğu alanı güvenlik koridoru altına aldı. Bahçede kazı yapan polis ekipleri çevrede başka bir bulguya rastlamadı. Yaklaşık 2 saat kazı yapan belediye işçileri daha sonra bahçeyi yeniden düzenledi. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Evde oturan kiracılar dahil şimdiye kadar oturan tüm kiracılar araştırıldı. Aralarında kayıp veya ölen kimseye rastlanmadığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede, kafatasının yaklaşık yıllık olabileceği belirtildi. Polis ekipleri, kafatasının bulunduğu bölgede yaptıkları kazı çalışmalarında kafa tasından başka insan vücuduna dahil bir şey bulunamadı.

8

9 Bucak Bld. Oğuzhanspor : 0B.B. Bodrumspor: 0 Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B Bodrumspor Burdur deplasmanında Bucak Bld. Oğuzhanspor ile golsüz berabere kaldı. Alınan bu sonuçla puanını 54 e çıkaran B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta Bodrum Şehir Stadı nda oynayacağı Konyaaltı Bld. Spor maçını kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Pazar günü YGS sınavından dolayı ertelenen Bucak Bld. Oğuzhanspor B.B. Bodrumspor maçı, bugün Burdur Bucak İlçe Stadı nda saat 13:30 da başladı. Güneşli bir havada ancak hafta içi olması dolayısıyla az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmaya iyi başlayan B.B. Bodrumspor girdiği 4 net pozisyonu değerlendiremezken dakikalar 30 u gösterdiğinde Tolga Deniz in şutu direkten döndü. İlk yarıda her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya göre daha organize ataklar geliştiren B.B. Bodrumsporlu oyuncular son vuruşlarda topu ağlarla buluşturamazken, B.B. Bodrum defansını az adamla yakalayan Bucak Bld. Oğuzhanspor da girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Her iki takımında ortada bir oyun sergilediği 90 dakika boyunca top ağlarla buluşmayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. 22 Mart Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda oynanacak olan Konyaaltı Bld. Spor maçı saat 13:30 da başlayacak.

10 EGE DENİZİNDE CAN PAZARI 5 mülteci hayatını kaybetti Bodrum da gece saatlerinde kaçakları taşıyan teknenin batması üzerine 5 kişi hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre aralarında Suriye ve Irak uyruklu kişilerin bulunduğu 14 kişi Bodrum dan Yunanistan ın Kos Adasına doğru yola çıktı. Gece saatlerinde yola çıkan kaçakların teknesi henüz belirlenemeyen bir nedenle Karaada önlerinde battı. Bir balıkçının durumu fark etmesiyle olay yerine intikal eden Sahil Güvenlik ekipleri denizden 8 kişiyi canlı çıkarmayı başardı. Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 1

11 helikopter, 1 Arama Kurtarma Gemisi ve 5 Botun devam ettiği arama kurtarma çalışmalarında 5 kişinin cesedine ulaşıldı. Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan cenazeler Cumhuriyet Savcısının incelemesine alınırken Sahil Güvenlik ekipleri Karaada önlerinde arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Batan botta kayıp göçmenleri arayan ekipler Kos Adasına geçmeye çalışan başka bir botta 47 Suriyeliyi yakaladı. Karaadanın 2 mil kuzeyinde sahil güvenlik ekiplerinde yakalanan kaçaklar Akyarlar balıkçı barınağına getirildi. Jandarmaya teslim edilen aralarında kadın ve çocuklarında olduğu Suriyeli göçmenler işlemlerinin tamamlanması için yabancılar şubeye teslim edilecekleri öğrenildi.

12 BODRUM DA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre, 17, 18, 19, 20 mart tarihlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın 18 Mart Çanakkale Zaferi 100 Yıldönümü kutlama mesajıdır.

13 18 MART Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Her yıl 18 Mart ta kutladığımız Çanakkale Zaferi, tarihin o güne kadar tanık olmadığı muhteşem bir zaferdir. Bu zafer, kahraman askerlerimizin, dünya tarihine geçen bir kahramanlık mücadelesidir. Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir. Bunun en yakın örneğini 18 Mart 1915 günü Çanakkale de eşi benzeri olmayan destansı bir zaferi dünya tarihine yazarak göstermişlerdir. Gönüllerimizde daimi yerleri olan aziz Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerimizdir. Bitmek tükenmek bilmeyen vatan sevdasıyla hiç bir ayrım gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla savaşarak kutsal vatan topraklarının her karışını kanları ile sulayarak milletimizin kaderini değiştiren bu isimsiz kahramanlar sahip olduğumuz şanlı geçmişimizle aramızdaki en güçlü bağımızdır. Bu mukaddes yurt topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, bu güzel vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle de vatanın bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, şehit yakınlarına ve gazilerimize sağlıklı ve huzurlu

14 bir yaşam diliyorum. KOS ADASI ÇIKTILAR DİYE KARAADA YA SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye bindiren tekne kaptanı kaçaklarla birlikte Karaada ya çıkınca yakayı ele verdi. Gece geç saatlerde Suriyeli organizatör kaptan A.M. tarafından Gümbet Koy undan 6 metrelik tekneye bindirilen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu Suriyeli göçmenler Kos Adasına gitmek üzere yola çıktılar. Denizde bir süre ilerledikten sonra Kos Adası diye Karaada ya çıkarılan kaçaklar bölgede devriye görevini yerine getiren Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince fark edildi. Tekne Kaptanı A.M. nin de aralarına karıştığı 12 kişi Milta Marina içindeki Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi. Burada işlemleri tamamlanan kaçaklar Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Burada alınan ifadelerin ve yapılan soruşturmanın ardından, 11 kişiyi Yunanistan a götürmek için olayı organize ve tekneye kaptanlık yapan kişinin A.M. isimli Suriyeli olduğu tespit edildi. Bodrum KOM Büro amirliğinde işlemleri tamamlanan kaçaklar sağlık kontrolünün ardından Yabancılar Şubeye teslim edilirken organizatör A.M. ise adliyeye sevk edildi.

15

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

delegelerle birlikte sandığa gitti

delegelerle birlikte sandığa gitti Başkan Kocadon CHP li delegelerle birlikte sandığa gitti CHP Muğla Milletvekili Adaylarının belirleneceği ön seçim için delegeler sandık başına gitti. Oy kullananlar arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı

Detaylı

Dünyadaki şehirlerin suyunun

Dünyadaki şehirlerin suyunun Dünyadaki şehirlerin suyunun yüzde 63'ü ormanlardan geliyor TEMA Vakfı, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ile 22 Mart Dünya Su Günü nü Türkiye nin çeşitli noktalarında gerçekleştireceği etkinliklerle

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Bucak Bld. Oğuzhanspor : 0B.B. Bodrumspor: 0

Bucak Bld. Oğuzhanspor : 0B.B. Bodrumspor: 0 Bucak Bld. Oğuzhanspor : 0B.B. Bodrumspor: 0 Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B Bodrumspor Burdur deplasmanında Bucak Bld. Oğuzhanspor ile golsüz berabere kaldı. Alınan

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza

Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Bodrum balığı Bodrum kuyruk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, yasak sahada avlanarak Liça avlayan kişiye para cezası uyguladı. da yasak sahada halk arasında çıplak,

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUM DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Bodrum da 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 94. yıldönümü kutlamaları, düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar

Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrumlular, Vanlı şehit er i saha da andılar Bodrum da düzenlenen Mahalleler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası nda, Şırnak ın Cizre ilçesindeki terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan er Vedat

Detaylı

Çanakkale şehitleri hayrına döktürülen lokmaya ilgi gösteren vatandaşlar şehitlerimizi rahmetle anarak dualar etti.

Çanakkale şehitleri hayrına döktürülen lokmaya ilgi gösteren vatandaşlar şehitlerimizi rahmetle anarak dualar etti. CHP BODRUM ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ HAYRINA LOKMA DÖKTÜRDÜ CHP Bodrum İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu ve mimarı büyük Önder Gazi Mustafa Kemal

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

Bodrum da kamp yapıyor

Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Ofspor maçı hazırlığı

Ofspor maçı hazırlığı Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 29.10.2012 Ofspor maçı hazırlığı BEŞİKTAŞ, Ofspor maçı hazırlıklarına akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba nın yönetiminde kondisyon

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Kahramanmaraş Belediyespor 0

Kahramanmaraş Belediyespor 0 B.B Bodrumspor Kahramanmaraş Belediyespor 0 0B.Ş Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor, 32 inci hafta mücadelesinde düşme potasından çıkmak isteyen Kahramanmaraş B. Ş Belediyespor la

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı 9 EYLÜL 2013 Kartal acımadı Beşiktaş performansını artırmak için Tekirdağspor ile hazırlık maçı yaptı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Tekirdağspor ile

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda Gençlerle yenişemediler, Süper Toto Süper Lig in 16. haftasında ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'- nda oynanan mücadele, rakibin başlama vuruşuyla başladı. Karşı- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda

Detaylı

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan nın 23 Nisan mesajı şöyle:

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan nın 23 Nisan mesajı şöyle: 23 NİSAN Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan nın 23 Nisan mesajı şöyle: Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM nin açılışının 96. yıl dönümü ile büyük

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları

Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları İlk -Moskova dan dolu gelen uçağın yolcuları için YDA Dalaman Havalimanı nda özel karşılama yapıldı -YDA Dalaman havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç: Uçağın konar

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Bodrum Belediye Meydanı nda, Atatürk Anıtı na çelenk sunumu töreni yapıldı. Törene; Bodrum Kaymakamı Dr.

Detaylı

3 puan 3 golle geldi

3 puan 3 golle geldi 3 puan 3 golle geldi Karakartallar İnönü'de sezonun ilk yarısındaki son maçına çıktı. Son maçında taraftarını üzmeyen Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılmayı bilen taraf oldu. Beşiktaş 3 puanı Holosko, Sivok

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz

Beşiktaş Gazetesi. Biz onları istiyoruz Biz onları istiyoruz SPOR BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu. Taraftar desteğinin önemine değinen Aybaba, Onların desteğine diğer sezonlardan çok daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

Kaymakam Bekir Yılmaz: aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz

Kaymakam Bekir Yılmaz: aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz Kaymakam Bekir Yılmaz: aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı şöyle: Büyük Türk Milletinin ve

Detaylı

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak 5 OCAK 2013 Kondisyon tutturdular Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. Spor Toto Süper Ligi ikinci devresinin hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Q7 nin durumu arap saçı. Ben 3 milyona razıyım dedi.

Beşiktaş Gazetesi. Q7 nin durumu arap saçı. Ben 3 milyona razıyım dedi. Q7 nin durumu arap saçı BEŞİKTAŞ IN sorunlu yıldızı Quaresma konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor... Belirsizlik sürüyor. Quaresma nın yıllık geliri 4 milyon 250 bin euroyu buluyordu. Quaresma Beşiktaş

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

Kartal'ı tutana aşk olsun!

Kartal'ı tutana aşk olsun! On5yirmi5.com Kartal'ı tutana aşk olsun! Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle devirerek 3'te 3 yapıyor ve haftayı lider kapatıyor.

Detaylı

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına.

Hüzünlü son. son dakikalarda üst üste pozisyon yakalasada aradığı golü bulamadı. faydalanan Medical. Ziraat. ve ceza sahasına. Hüzünlü son Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştığı MP Antalyaspor a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz Üniversitesi Stadı nda oynanan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması siyah-beyazlıların

Detaylı

Beşiktaş, Kartal liderliği sevdi

Beşiktaş, Kartal liderliği sevdi 16 EYLÜL 2013 Kartal liderliği sevdi Beşiktaş, Biliç ile yeni kimlik kazandı. Oyun tamamen ofansif anlayış üstüne kurulu. Bunun ile birlikte takım savunması da ön planda. Öyle ki, Fernandes, Oğuzhan, Almeida

Detaylı

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la

11 günlük izindeler. ardından Antalya'da kampa gidecek. haftada Kayserispor'la 11 günlük izindeler Beşiktaş Futbol Takımı, dün oynadığı Kayserispor maçının ardından 11 günlük izne çıktı. Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak 2013 saat 18.00'- da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ...

GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... Yarışa girdiler F.BAHÇE ve Beşiktaş'ın Hugo Viana savaşı! Türkiye'- nin iki dev kulübü Portekizli oyuncu için birbirleriyle yarışıyor.fenerbahçe ve Beşiktaş Braga'da forma giyen Hugo Viana için karşı karşıyalar.

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

BODRUMSPOR YEŞİOVASPOR İLE KARŞILAŞIYOR

BODRUMSPOR YEŞİOVASPOR İLE KARŞILAŞIYOR BODRUMSPOR YEŞİOVASPOR İLE KARŞILAŞIYOR BAL da İkinci yarı BaşlıyorBölgesel Amatör Lig 7. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 18 Ocak pazar günü Yeşilovaspor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör

Detaylı

KURTULUŞUN 95. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

KURTULUŞUN 95. YILI COŞKUYLA KUTLANDI KURTULUŞUN 95. YILI COŞKUYLA KUTLANDI Kahramanmaraş ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü törenlerle kutlandı. Valilik Kavşağında gerçekleştirilen kutlama törenleri, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet

Detaylı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu. Hep birlikte yürüyecekler. BAŞKAN Fikret Orman taraftarlarla bir araya gelecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu. Hep birlikte yürüyecekler. BAŞKAN Fikret Orman taraftarlarla bir araya gelecek. 19 MART 2013 Hep birlikte yürüyecekler Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün Beşiktaş Meydanı'ndan Dolmabahçe'ye taraftarlarla birlikte yürüyecek. Beşiktaş'ın 110. kuruluş yıldönümü

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı