Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1

2 Sayın NOVA TOWER A BLOK Kat Maliki, Öncelikle, Damla Artı İnşaat tarafından yapılan, Ankara nın en yüksek konut proje olan NOVA TOWER dan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederek başlamak isteriz. Nova Tower A Blok Kat Malikleri Genel Kurulunun tarihli toplantısında alınan kararlara göre, Kat Malikleri Genel Kurulunda seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, Sn. Hasan Gazi ÖZER, Sn. Şuayip ATEŞ, Sn. Zafer TARHAN Kat Malikleri Genel Kurulunda seçilen Denetim Kurulu üyeleri, Sn. Erdem KAYA, Sn. Erdoğan ÜÇPINAR Nova Tower A Blok Yönetimi için Kasım 2014 tarihinden itibaren hizmet vermek üzere E-Yönetici Profesyonel Proje Yönetimi Enerji Danışmanlığı ve Ölçüm Hizmetleri Emlak San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile anlaşma yapmaya karar verilmiştir. Site yönetim faaliyetleri ile ilgili tüm bilgilere internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan (sizin için oluşturulacak olan) kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız halinde dairenize ve bulunduğunuz bloğa ilişkin tüm bilgilere ulaşmanız mümkün olacaktır. Site Yönetimi linkine tıkladığınızda açılan sayfadaki kullanıcı adınız yerine Türkçe karakterlerle adınızın ilk harfini ve soyadınızı, şifreniz yerine 0000 rakamlarını girdiğinizde, daireniz için tanımlı sayfaya erişiminiz sağlanacaktır. Daha sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi internet sayfamızdan değiştiriniz. Aidat Ödemeleri; Verilecek olan hizmetlerin aksamaksızın sürdürülebilmesi, aidat ödemelerinin zamanında ve aksatılmaksızın yapılması ile mümkün olabilecektir. Hem bu nedenle hem de ödemelerini zamanında yapan diğer kat maliklerimizin haklarının korunabilmesi için, Kat Mülkiyeti Kanunu nun öngördüğü şekliyle aidatların zamanında ödenmesini rica eder, geciktirenler için aylık % 5 gecikme zammı uygulanacağını hatırlatmak isteriz.

3 Yıllık ,92 TL harcama yapılacağı öngörülerek hazırlanmış işletme bütçesine göre, ödenmesi gereken aidat miktarı yasaların öngördüğü ve yönetim planınızda belirtildiği şekilde arsa payı ve eşit paylara göre hesaplanmış ve aşağıda tablo halinde bilginize sunulmuştur. BB.ADET Daire Tipi ARSA PAYI BÜTÇE TABLOSU BÜTÇE KALEMİ EŞİT ÖDENMESİ GEREKEN TUTAR PAYLAŞIM ŞEKLİ TUTAR (YIL) ARSA PAYI ORANINDA ÖDENMESİ GEREKEN TUTAR TUTAR (AY) Yönetim Hizmeti Eşit , ,00 Personel Maaş - Sgk - Vergi Eşit , ,66 Güvenlik Hizmeti Eşit , ,50 Temizlik Sarf Malzeme Gideri Arsa Payı 6.500,00 541,67 Ortak Alan İlaçlama Arsa Payı 1.800,00 150,00 Ortak Alan Su Giderleri Arsa Payı , ,00 Ortak Alan Elektrik Gideri Arsa Payı , ,00 Kırtasiye/Çıktı Giderleri Arsa Payı 600,00 50,00 Posta ve Kargo Masrafları Arsa Payı 450,00 37,50 Telefon Giderleri Arsa Payı 350,00 29,17 İnternet Giderleri Arsa Payı 600,00 50,00 Bütçe Dışı Harcamalar Arsa Payı , ,00 Asansör Bakım Onarım Arsa Payı , ,00 Diğer Bakım Onarım Arsa Payı , ,00 Jenaratör Bakım Onarım / Yakıt Gideri Arsa Payı 1.800,00 150,00 TOPLAM , ,49 AYLIK ÖDENMESİ GEREKEN TUTAR 1 Lojman ,00 56,00 347, ,00 116,00 407, ,00 143,00 434, ,00 162,00 453, ,00 162,00 453,00 2 Dubleks ,00 162,00 453, ,00 185,00 476, ,00 185,00 476,00 TOPLAMLAR

4 Site Yöneticiliğimizde asla elden para tahsilatı yapılmayacaktır. Kasım 2014 döneminden başlamak üzere, Garanti Bankası - Çukurambar şubesinde açtırılan hesap numaralarına yukarıda tabloda belirtilen aidat tutarlarının her ayın son gününe kadar yatırılması gerekmektedir. Ödemelerinizi yaparken daire numaranızı belirtmenizi önemle hatırlatırız. Banka / Şube : Garanti Bankası Çukurambar Şubesi Kodu : 1183 Hesap No : IBAN No : TR Hesap Adı : Nova Tower A Blok Bina Yönetimi Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için ekte sunulan bilgi formunu eksiksiz doldurmanızı ve Apartman Görevlisi vasıtasıyla bize iletmenizi rica ederiz. Apartman görevlimiz, Sn. Özer Uzunöz olacaktır. Telefonu dir.

5 MERKEZİ ISINMA SİSTEMİ HAKKINDA Yaklaşan kış ayları nedeniyle sitemizde bulunan merkezi ısıtma sistemi hakkında bu bilgilendirme yazısı kaleme alınmıştır. Bu yazı ile; siz değerli malik ve sakinlerimizin sistemin işleyişi, konuya ilişkin yasal düzenlemeler ve kullanımda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirilmeniz hedeflenmiştir. Isıtma sistemimiz otomasyon sistemine bağlı olarak çalışmakta, dış ortam sıcaklığı değiştikçe kazanların yanma sıcaklığı otomatik olarak artmakta veya azalmaktadır. Sitemizde Enerji Verimliliği Kanunu na uygun olarak kurulmuş olan ısı pay ölçerler (kalorimetreler) bulunmaktadır. Dairelerin ısınmak için ve dairelerinde kullandıkları sıcak suyu ısıtmak için ne kadar enerji tükettikleri her daireye ait kalorimetreler aracılığı ile ölçülmektedir. Kalorimetreleriniz aylık periyotlarla okunacak ve yönetmeliğin tanımladığı şekilde gerekli hesaplamalar yapılacaktır. Bu ölçümler ve okumalar 14 Nisan 2008 Tarihli Resmi Gazete de yayınlanan MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA VE SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN PAYLAŞTIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK hükümlerine uygun olarak değerlendirilecek ve daireler bu hesaplamalara göre borçlandırılacaktır. Bu yönetmelikle belirlenen yönteme göre dönem içerisinde her blok için harcanan doğalgaz miktarının % 30 u tüm bağımsız bölümler arasında sahip oldukları m2 leri oranında dağıtılmakta, % 70 i ise dairelerin kalorimetreleri ile ölçülen tüketimleri oranında daireler arasında dağıtılmaktadır. Bu nedenle, ilgili yönetmelik gereği dairelerinizde hiç kalori tüketimi olmasa bile, o dönemki tüketime dairenizin büyüklüğü ile orantılı bir şekilde katılacağınız anlamı taşımaktadır. İlgili yönetmeliğe internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu yönetmeliğe göre daire sahipleri dairelerinin iç sıcaklığını 15 derecenin altına düşürmemekle yükümlüdürler. Dairenizi kullanmıyor olsanız bile dairenizdeki radyatörlerde bulunan termostatik vanaların, dairenizin iç sıcaklığının 15 derecenin altına düşmemesini sağlayacak konumda tutulması gerekmektedir.

6 Bağımsız bölümlerde odalarınızın sıcaklığını istediğiniz dereceye ayarlamanıza imkan sağlayan otomatik sıcaklık kontrol cihazların (Termostatik Vanalar) kullanımına ilişkin bilgilerin bağımsız bölümünüzü daha az maliyetle ısıtabilmeniz için faydalı olabileceğini düşünmekteyiz. Bu cihazlar ortam sıcaklığına bağlı olarak ayarladığınız oda sıcaklığını koruyacak şekilde kendiliğinden açılıp kapanır ve radyatörden geçen su miktarını ayarlar. Sitemizde kullanılan termostatik vana üzerinde bulunan 0 ila 5 arasındaki sayılar, aşağıdaki tabloda belirtilen oda sıcaklığı seviyelerini belirler. Pozisyon * Sıcaklık ºC Enerji Verimliliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği evinizin sıcaklığının en az 15 ºC de kalmasını sağlama yükümlülüğünüz bulunmaktadır. Radyatörünüz soğuduğunda termostatik vana ayarını değiştirmeyiniz. Mümkünse bir termometre temin ederek oda sıcaklığını kontrol ediniz. Radyatörünüz soğuk ama odanız istediğiniz sıcaklıkta ise sistem sağlıklı olarak çalışıyor demektir. Radyatörünüzün soğuması oda sıcaklığının istenilen dereceye ulaştığı anlamına gelmektedir. Bu durumda radyatörünüzün üst kısmı sıcak alt kısmı soğuk olabilir. Bu sistemin sağlıklı olarak çalıştığını gösterir. Termostatik vanalarınızın ve ısı pay ölçerlerinizin hava ile temasını hiçbir şekilde kesmeyiniz, önüne herhangi bir eşya yerleştirmek isterseniz arada en az 15 cm lik boşluk bırakınız. Sürekli kullandığınız odalar için tavsiye edilen sıcaklık ºC dir. Bu nedenle sürekli kullandığınız odalarda termostatik vananızı sizin için uygun konumuna getiriniz. Daha az kullandığınız odalar içinse ºC lik bir oda sıcaklığı yeterli olur. Bu nedenle, az kullandığınız odalarda termostatik vananızı sizin için uygun konumuna getiriniz. Sabah evinizden çıkarken sürekli kullandığınız odalarda termostatik vana konumunu 2 konumuna getiriniz. Akşam eve geldiğinizde ise odalarınızın kısa sürede ısınmasıiçin termostatik vanalarınızı önce 4 konumuna, odalarınız ısındıktan sonra da 3 konumuna getiriniz.

7 Tatil, iş seyahati gibi evinizden uzun süre ayrı kalacağınız durumlarda, tüm odalarınızdaki termostatik vanaları 2 konumuna ayarlayınız. 2 konumu, evinizin sıcaklığının en az 16 ºC de kalmasını sağlayacak, böylece eviniz aşırı soğumayacaktır. Normalde evinizin ortalama sıcaklığı 22 ºC dir. Isı pay ölçer sistemini tavsiye ettiğimiz şekilde kullandığınız taktirde evinizin ortalama sıcaklığı 19 ºC olacaktır. Bu durumdaen az 3 ºC lik bir ısı tasarrufu sağlamış olacaksınız. Unutmayınız ki, ortalama oda sıcaklığında sağlayacağınız 1 ºC lik azalma yaklaşık % 6 oranında ısı tasarrufu anlamına gelmektedir. Dairelerinizin ve sıcak suyunuzun ısıtılması için bloklarda kullanılan doğalgaz ile ilgili hesaplamalar her ay 14 Nisan 2008 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğe uygun olarak yapılacak ve ayrıca duyurulacaktır. NOVA TOWER A BLOK SİTE YÖNETİMİ Adına E-YÖNETİCİ PROF. LTD. ŞTİ.

8 E-YÖNETİCİ İNTERNET SİTESİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ internet adresinden, malik ve sakinler, kendilerine verilmiş olan kullanıcı bilgileri ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilirler. E-Yönetici tarafından yapılan işlemler aynı anda internet sitesine yansımaktadır. Kullanıcı Girişi Giriş yaptıktan sonra kullanıcılar aşağıdaki menüyü kullanarak ilgili sayfalara geçiş yapabilirler.

9 Bilgilendirme İlk açılış sayfası olan Bilgilendirme bölümünden yönetiminizle ilgili karar ve duyuruları takip edebilir; dönemsel enerji kullanım ve borçlandırma tablolarını inceleyebilir, yönetiminize ait su, doğalgaz gibi kaynaklardaki değişimleri ve son durumlarını ve yönetiminize ilişkin sistemde kayıtlı olan diğer bilgileri (banka hesapları, abone numaraları vb.) görebilirsiniz. Yine aynı sayfadan E-Yönetici sistemine ilişkin memnuniyet durumunuzu bizlerle paylaşabilir, sorun gördüğünüz durumları iletebilirsiniz. Yönetiminize ilişkin alınacak bazı kararlarda (kurulacak yeni sistemlerde veya tadilat işlemlerinde vb.) Bilgilendirme sayfasında yer alacak ankete katılarak görüşünüzü iletebilirsiniz.

10 Aktif Borçlarım Tüm Borçlarım Aktif Borçlarım sayfasında, önümüzdeki 1 ay içinde ödenmesi gereken borç bilgilerinizi görebilirsiniz. Eğer borcunuzun tarihi geçmiş ise ve gecikme cezası işlemiş ise günlük olarak hesaplanan- gecikme cezası tutarını da öğrenebilirsiniz. Tüm Borçlarım sayfası da Aktif Borçlarım sayfasına benzer şekilde işlemekte farklı olarak 1 ay sınırı olmadan, dönem içindeki tüm borçlandırmalarınız listelenmektedir. Güncel Ödemelerim Tüm Ödemelerim Güncel Ödemelerim bağlantısına tıklandığında gelen sayfada son 3 ay içerisinde yapmış olduğunuz ödemeleri ve varsa eğer bu ödemelerden tahsil edilen gecikme cezası tutarlarını görebilirsiniz. Tüm Ödemelerim sayfasında 3 ay sınırı olmadan yapmış olduğunuz tüm ödemeler listelenmektedir. Kişisel Bilgilerim Bu sayfada, sistemde size ilişkin kayıtlı verileri görebilir, değişiklik olması durumunda güncelleme yapılmasını istediğiniz bilgilerinizi iletebilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi de isterseniz bu sayfadan değiştirebilirsiniz.

11 Ziyaretçilerim Bu sayfa, girişin denetlendiği sitelerde, kapıda bulunan güvenlik birimlerini, beklenen kişiler hakkında bilgilendirmek ve güvenlik görevlileri güncelleme yaptığında, ziyaret durumunu görmek için kullanılmaktadır. Arıza Bildirim Yönetiminizde bulunan bir arıza veya aksaklığı çevrimiçi olarak iletebilir, bıraktığınız kayıtla ilgili yapılan işlemleri ve süreci yine çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz. Detaylı Bakiye Bu sayfada yönetiminizdeki gelir ve gider toplamları ile banka hesaplarının durumlarını görebilirsiniz.

12 Gelirler Gelirler sayfasında yapılan ödemeleri ve yönetimin elde ettiği diğer gelirleri görebilir, isterseniz banka hesabına göre süzme yapabilirsiniz. Giderler Giderler sayfasında yönetiminiz tarafından yapılmış harcamaları görebilirsiniz. İşlemler Bu sayfada yönetiminiz için E-Yönetici tarafından yapılan işleri ve iş durumlarını görebilirsiniz.

13 Borç/Alacak Listesi Bu sayfada, tüm oturanların güncel borç ve alacak durumlarını listeletebilirsiniz. Forum Forum bölümünde bir konu oluşturabilir ve komşularınızın oluşturduğu konulara yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yazılımımıza ilişkin iyileştirme önerilerinizin bize değer katacağını düşünüyor ve katkılarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla, E-YÖNETİCİ PROF. LTD. ŞTİ.

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz.

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Sayın Realistanbul Kat Malikleri 01.12.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Kat Mülkiyeti Kanunu 73. Maddesi ve Sitemiz Yönetim Planının 30. Maddesi gereği

Detaylı

SEMERKAND LINE SİTE YÖNETİMİ

SEMERKAND LINE SİTE YÖNETİMİ 05.06.2013 Sayın Semerkand Line Kat Maliki, Öncelikle maliklerimize, SEMERKAND YAPI A.Ş. güvencesi ile seçkin bir site olan Semerkand Line dan satın almış olduğunuz dairenizin, size ve yakınlarınıza hayırlı

Detaylı

Telefon: Faks :

Telefon: Faks : Sayın Spradon Quartz Kat Malikleri 06.04.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Eğer henüz dairenize taşınmamışsanız sizler de yönetim ofisimizle irtibat kurabilir

Detaylı

Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz.

Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. 13.08.2012 Sayın ÖNAY GARDEN RESIDENCE Kat Malikleri ve Sakinleri, Öncelikle, Önay Grup güvencesi ile seçkin bir residence olan ÖNAY GARDEN RESIDENCE deki dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. Proje

Detaylı

Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz.

Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı olmasını temenni ederiz. AdaPark Konutları Site Yöneticiliği 26.07.2012 Sayın ADAPARK KONUTLARI Kat Maliki, Öncelikle, Suryapı güvencesi ile seçkin bir site olan ADAPARK KONUTLARI ndan satın almış olduğunuz dairenizin, hayırlı

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 9.547.77 9.547,77 Devir 9.547.77 9.547.77

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

Merkezi Isıtma ve Sıhhi Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılması

Merkezi Isıtma ve Sıhhi Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılması Merkezi Isıtma ve Sıhhi Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılması Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemi Nedir? - Konutlarda ısıtma ve sıcak su temini için ısı üretimi, dağıtımı

Detaylı

ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ. 15.03.2014 / Cumartesi

ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ. 15.03.2014 / Cumartesi ISI GİDERLERİNİN PAYLAŞIM SİSTEMİ 15.03.2014 / Cumartesi YAYINLANMA TARİHİ KANUN/ YÖNETMELİK 2 MAYIS 2007 ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU 14 NİSAN 2008 MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISIN MA

Detaylı

126-13 - CK-4 9265122-363

126-13 - CK-4 9265122-363 GÖLBAŞI EYMİRPARK 126-132 ADA YÖNETİMİ 01.11.2015-30.11.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 126 - PROJE 9265122-352 DEVİR 135.948.00 135.948,00 Devir 135.948.00

Detaylı

Her İşletmenin Mutlaka Bir Enerji Politikası Olmalıdır.

Her İşletmenin Mutlaka Bir Enerji Politikası Olmalıdır. ENVE Enerji, mekanik ve elektrik uygulama konularında 40 yılı aşkın süredir mühendislik hizmeti vermekte olan Ka Mühendislik A.Ş. bünyesinde yapılandırılmış bir kuruluştur. Günümüzde artan enerji maliyetleri

Detaylı

FATURALANDIRMA PROGRAMI

FATURALANDIRMA PROGRAMI . FATURALANDIRMA PROGRAMI Site Yöneticileri bundan sonra dışa bağımlı olmadan faturalandırma işlemlerini kendileri yapabilmesi için Mavi Enerji Firması olarak yazılımlarımızı güncellemiş bulunmaktayız.

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.05.2015-31.05.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 6.641.53 6.641,53 Devir 6.641.53 6.641.53

Detaylı

Wireless M-Bus Isı Pay Ölçer + Sıcak Su Sayacı

Wireless M-Bus Isı Pay Ölçer + Sıcak Su Sayacı Kasım 2013 Wireless M-Bus Isı Pay Ölçer + Sıcak Su Sayacı Binanıza gelen doğalgaz ve su faturalarını, değildir. Isı Pay Ölçer : Radyatör sıcaklığı ile ortam sıcaklığının arasındaki farkı ölçerek, o mahalin

Detaylı

Enerji tasarruf sistemleri

Enerji tasarruf sistemleri Enerji tasarruf sistemleri BĐNA ISITMA SĐSTEMLERĐNDE GÜN ĐÇERĐSĐNDE BĐNA ĐÇĐNDEKĐ ISI ĐHTĐYAÇLARI FARKLILIKLAR GÖSTERĐR. 24 20 18 24 saatlik zaman dilimi içinde, bazı zamanlar ısınma ihtiyacı yüksek bazı

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-31.03.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-31.03.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

128-C-61 128-C-61-113128 ADA C-61 BLOK 4810-7486926-352 Toplamı : 9.787.01 8.363.73 1.423.28

128-C-61 128-C-61-113128 ADA C-61 BLOK 4810-7486926-352 Toplamı : 9.787.01 8.363.73 1.423.28 PARK EYMİR 113128 ADA YÖNETİMİ 01.12.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 128-ANA - 113128 ADA (ANA HESAP) 4810-7486926-351 DEVİR 1.802.07 1.802,07 Devir

Detaylı

doğru ısınmak için...

doğru ısınmak için... T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Yetkilendirilmiş Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına Yönelik Ölçüm Şirketi doğru ısınmak için... ULTRA KALORİMETRELER SONiK Ultrasonik

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.01.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu

PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu PARK EYMİR 113127 ADA YÖNETİMİ 01.01.2015-31.12.2015 Tarihleri Arası Bilanco Raporu Açıklama Giren Tutar Çıkan Tutar Bakiye 127-1 - ANA HESAP 7871142-351 DEVİR 2.576.18 2.576,18 Devir 2.576.18 2.576.18

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR.

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR. SAYIN KAT MALİKİ, SİTEMİZİN HER BLOKTAN SEÇİLEN TEMSİLCİLERDEN TEŞEKKÜL EDEN TOPLU YAPI TEMSİLCİLER KURULU, SİTEMİZİ İLGİLENDİREN BAZI ÖNEMLİ KONULARLA İLGİLİ OLARAK 10 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE OLAĞANÜSTÜ

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU İZMİR BAROSU 1456 Sokak, No: 14, Alsancak / İZMİR Tel: 0 (232) 463 00 14 Faks: 0 (232) 463 66 74 Internet : www.izmirbarosu.org.tr E- Mail: info@izmirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

BÜTÇE İNTERNET SİTESİ KULLANICI REHBERİ

BÜTÇE İNTERNET SİTESİ KULLANICI REHBERİ 2013 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BÜTÇE İNTERNET SİTESİ KULLANICI REHBERİ sgk NKR YAZILIM DANIŞMANLIK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ 21/11/2013 İçindekiler Tablosu 1. Giriş... 2 2. MOSİP EK KARŞILIK GİRİŞ EKRANI... 3

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU MANİSA BAROSU Uncubozköy Mah. Adalet Sarayı A Blok Kat: 2 MANİSA Tel : 444 45 25 Faks : 0 236 236 06 11 Internet : http://www.manisabarosu.org.tr E-mail : info@manisabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ Sayın Yetkili, Öncelikle, AKBEL SİTE YÖNETİMİ EMLAK VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. olarak, siteniz için bu hizmet teklifini vermekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

Isı İstasyonu Uygulamaları

Isı İstasyonu Uygulamaları Isı İstasyonu Uygulamaları 1 2 Isı İstasyonu: Isı istasyonu, merkezi sistemle ısıtılan yapılarda her daireye ayrı ayrı monte edilerek, kullanım sıcak suyunu ani ısıtma prensibiyle hazırlayan ve ısıtma

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

BİRİM FİYAT TL TÜKETİM GİDERİ TL. Paylaşım URAL MÜHENDİSLİK tarafından yapılmıştır.

BİRİM FİYAT TL TÜKETİM GİDERİ TL. Paylaşım URAL MÜHENDİSLİK tarafından yapılmıştır. ISI SAYAÇ NO 67119646 SICAK SU SU SAYAÇ NO 1238872 SAYAÇ NO 42779 BİREYSEL GİDER BİLDİRİM DETAYI KULLANICI ADI DAİRE 81 DAİRE m2 65 HARCAMA DÖNEMİ 252216-14216 Son Ödeme Tarihi 114216 SON 3656 kwh 3741

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Öğrenciler İçin Moodle Kullanma Kılavuzu

Öğrenciler İçin Moodle Kullanma Kılavuzu ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini değişik biçimlerde paylaşma ve tartışma, derslere kayıt olma,

Detaylı

KONGRESİ Nisan 2009 KOCAELİ MMO MERKEZİ ISITMA VE. Yusuf YILDIZ B.İ.B. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü

KONGRESİ Nisan 2009 KOCAELİ MMO MERKEZİ ISITMA VE. Yusuf YILDIZ B.İ.B. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü II.ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ 09-10 Nisan 2009 KOCAELİ MMO MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERS STEMLERİNDE ISI GİDERG PAYLAŞTIRILMASI Yusuf YILDIZ B.İ.B. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü yusufyldz56@mynet.com

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU RİZE BAROSU Adalet Sarayı Kat : 2 Merkez / Rize Telefon : (0464) 217 24 80 Faks : (0464) 217 24 04 Internet : www.rizebarosu.org.tr E-mail : info@rizebarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MERSİN BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:2 MERKEZ/MERSİN Telefon : 03242313127 Fax : 03242382959 Internet : www.mersinbarosu.org.tr E-mail : info@mersinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

OGS Borç Sorgulama - Geçiş İhlali Otoyol Köprü Tünel

OGS Borç Sorgulama - Geçiş İhlali Otoyol Köprü Tünel OGS Borç Sorgulama - Geçiş İhlali Otoyol Köprü Tünel Geçiş İhlali Sorgulama (HGS, OGS, Avrasya Tüneli, Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu, 3.Boğaz Köprüsü - Kuzey Marmara Otoyolu) işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2013-2014 Öğretim yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) Adalet Sarayı Zemin Kat ANTAKYA/HATAY Telefon : 0326 215 18 77 Fax : 0326 214 30 96 http:\\www.hataybarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İçindekiler Baronet Giriş 3 CMK İşlemleri

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ISPARTA BAROSU FATİH MH. YENİ ADLİYE SARAYI KAT:3 MERKEZ/ISPARTA Telefon : 02462285410-11 Fax : 02462285412 Internet : http://www.ispartabarosu.org.tr E-mail : ispartabarosu@gmail.com CMK Asistan Atama

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU ESKİŞEHİR BAROSU Adliye Sarayı Kat:3 No:346 ESKİŞEHİR Telefon : (0222) 240 14 00 Fax : (0222) 240 71 70 Internet : www.eskisehirbarosu.org.tr E-mail : info@eskisehirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi ne (OOS) https://oos.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. OOS nin ana sayfası Şekil

Detaylı

Başak Kart Sistemi. Veli Bilgilendirme Kılavuzu

Başak Kart Sistemi. Veli Bilgilendirme Kılavuzu Başak Kart Sistemi Veli Bilgilendirme Kılavuzu Neden Başak Kart Sistemi? Başak Kart Sistemi; öğrencilerimizin kantinden yaptıkları alışverişlerin daha kontrollü, daha sağlıklı ve velilerimizin gözetimi

Detaylı

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ Online Kursiyer Kayıt Modülü; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MARDİN BAROSU 13 Mart mah. İl müftülüğü arkası 48. Sok. No:8 Yenişehir/MARDİN Telefon : 04822136043 Fax : 04822121876 Internet : www.mardinbarosu.org.tr E-mail : info@mardinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama

Detaylı

BİNALARDA ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMLERİ. ÜRY/Eğitim/Eğitim.Techem.012712.ppt

BİNALARDA ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMLERİ. ÜRY/Eğitim/Eğitim.Techem.012712.ppt BİNALARDA ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMLERİ ÜRY/Eğitim/Eğitim.Techem.012712.ppt 1 Yasal Durum Enerji verimliliği kanunu 2 Mayıs 2007 Merkezi ısıtma ve sıhhi sıcak su sistemlerinde, ısınma ve sıhhi sıcak

Detaylı

Mesken Cari Hesap Ekstresi

Mesken Cari Hesap Ekstresi Mesken Cari Hesap Ekstresi Mesken No C010 Tahakkuk Tarihi 17.01.2019 Grup Kodu Ev Sahibi Adı Soyadı PINAR-UFUK YILMAZ Adresi Telefonu / Açıklama Ö.T. Tarih Ödenmesi Ödenen G.Cez Gecikme AnaPara Gereken

Detaylı

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları 2011-2012 ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ İÇİNDEKİLER KAYIT KABUL İŞLEMLERİ TAKVİMİ...3

Detaylı

Enerji Verimliliği ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB)

Enerji Verimliliği ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Enerji Verimliliği ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB) H.Namık SANDIKCI Ç.Ş.B.Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Enerji Verimliliği Dairesi Başkanlığı ENERJİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ -Enerji bir ülkenin ekonomik

Detaylı

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul KISACA Bilgi Bankası BİLGİ BANKASI Nedir? TÜSEV Bilgi Bankası,

Detaylı

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 05.10.2013 12.10.2013 Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 2 Sitemiz Hakkında Sitemiz, Ankara İli Çankaya ilçesi, Çukurambar semtinde, 27527 Ada, 1 Parsel

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ 07/01/2017 Konu: 2017 Yılı İşletme Projesi Değerli site sakinlerimiz, Sitemize ait 2017 yılı İşletme Projesi hazırlanarak Ek'te sunulmuştur. İşletme Projesi sizlere tebliğ edilmek

Detaylı

WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU

WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU WEB ÜZERİNDEN KİTAP SÜRESİ UZATMA VE AYIRTMA KULLANICI KILAVUZU GENEL BİLGİLER Üye Girişi menüsünden Oturum açarak (Kullanıcı adı (T.C. Kimlik Numarası) ve şifreli giriş yaparak) şahsi bilgilerim, üzerimdekiler,

Detaylı

ELECTROMECHANIC INDUSTRY CONSULTANCY SERVICES

ELECTROMECHANIC INDUSTRY CONSULTANCY SERVICES MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA VE SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN PAYLAŞTIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK -MERKEZİ ISITMA ve SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA ve SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

tmmob makina mühendisleri odası kocaeli şubesi Enerji Çalışma Grubu

tmmob makina mühendisleri odası kocaeli şubesi Enerji Çalışma Grubu tmmob makina mühendisleri odası kocaeli şubesi Enerji Çalışma Grubu Mart - 2011 Yahya Kaptan Toplu Konut Alanının Isı Yalıtımı Açısından Değerlendirilmesi Hazırlayan : Ünal ÖZMURAL, Alpaslan GÜVEN, Yavuz

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU MADDE 1 KONU: SÖZLEŞME FORMU.../.../20.. İş bu sözleşme UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ile arasında yapılan karşılıklı işbirliği ve Eğitim programları konusunu kapsayan, Tedarikçi &

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden yürütülmektedir. Öğretim Yönetim Sisteminde,

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri

Detaylı

ISI KONTROL SİSTEMLERİ TERMOSTATİK VANA. Isı Konforunun Yeni Adı: Techem Termostatik Vana

ISI KONTROL SİSTEMLERİ TERMOSTATİK VANA. Isı Konforunun Yeni Adı: Techem Termostatik Vana Isı Konforunun Yeni Adı: Techem Termostatik Vana Termostatik Radyatör Vanalarıyla Havayı Değil, Evinizi Isıtın. Termostatik Radyatör Vanaları, odalarınızın sıcaklığını istediğiniz dereceye ayarlayabilmenizi

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken, sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Başvuru işlemine başlamak için, karşınıza çıkan ekranda (Şekil 1) bulunan

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi )

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi ) Okul Sorumlusu olarak giriş için : Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) Oturum Açma Kimliği : Okul Kurum Kodu Şifre : MEBBİS üzerinden almış olduğunuz Okul şifresi Kayıt

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Merkezi Isınma Gider Paylaşım Sistemi Kullanım Kılavuzu

Merkezi Isınma Gider Paylaşım Sistemi Kullanım Kılavuzu Merkezi Isınma Gider Paylaşım Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 3 4 5 6 7 8 10 12 ista Hakkında Payölçer Isı Sayacı Su Sayacı Termostatik Vana (TRV) Raporlama Süreci Yönetmelik ve uygulamalar Raporlama

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; 1-B-Meters Isı Pay Ölçer;

ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; 1-B-Meters Isı Pay Ölçer; ISI PAY ÖLÇER B-METERS ISI PAY ÖLÇER; B-Meters Isı Pay Ölçer ile evinizdeki ısı tüketimini kayıt altına alıp, istediğiniz kadar ısınabilirsiniz ve bu sayede merkezi sistemle ısınan binalardada tasaruf

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Türkiye ve Avrupa ülkelerinde bulunan eğitim ve istihdam fırsatlarına ulaşmak için sisteme üye olarak kayıt yaptırmanız gerekir. Nasıl Üye Olurum? Ø Sayfamızın

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Danışmanlık Hizmeti Verilmesi Birimin Bilgi Görüş Talep Yazısı. (Yazılı bilgi istenmesi durumunda) Yazılı talep halinde; en fazla Değer Durumda; en fazla 4 iş günü 2 İç Kontrol Sisteminin kurulması,

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ARALIK 2017

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ARALIK 2017 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ARALIK 2017 2 GÜNDEM Açılış 15:00 BKMYS hakkında bilgilendirme İmza yönergesi hakkında bilgilendirme 2018 yılı Harcama Sürecinin değerlendirilmesi

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

KULLANICI REHBERİ. Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi

KULLANICI REHBERİ. Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi KULLANICI REHBERİ BTÜ Kütüphanesi Sınırsız Bilgiye Kesintisiz Erişimin adresi - Kütüphane web sayfası Hizmetler Kaynaklara Erişim Danışma/Formlar Bize Ulaşın Bu rehber; Bursa Teknik Kütüphanesinin fiziki

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 3.3 Eğitim Bilgileri

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Enerji Kimlik Belgesi düzenlenmesi hususunda yetkilendirilmiş bir kuruluş olan OLUŞUM PROJE, yeni ve mevcut

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Enerji Kimlik Belgesi düzenlenmesi hususunda yetkilendirilmiş bir kuruluş olan OLUŞUM PROJE, yeni ve mevcut Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Enerji Kimlik Belgesi düzenlenmesi hususunda yetkilendirilmiş bir kuruluş olan OLUŞUM PROJE, yeni ve mevcut binalarınız için hızlı, güvenilir ve en uygun fiyatlarla

Detaylı

YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER Yaz okulu kesin kayıt işlemleri yaz okulu takviminde belirtilen tarihler arasında, http://ebys.ege.edu.tr/sayfası üzerinden

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ Sisteme Giriş Sisteme http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ linkinden ulaşılmaktadır. Sisteme giriş için T.C. Kimlik Numarası ile şifre istenmektedir. Görevli

Detaylı