PROFİLAXİ ANGULDURVASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROFİLAXİ ANGULDURVASI"

Transkript

1 PROFİLAXİ ANGULDURVASI 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı devir/dakika olmalıdır. 3. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 4:1 oranında iletmelidir. 5. Anguldurva, polisaj lastiği ve fırçaları kulanıma uygun olmalıdır 6. Anguldurva kafası gerektiğinde kolayca sökülüp yenisi ile değiştirilebilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

2 PROFİLAXİ ANGULDURVASI 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı devir/dakika olmalıdır. 3. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 4:1 oranında iletmelidir. 5. Anguldurva, polisaj lastiği ve fırçaları kulanıma uygun olmalıdır 6. Anguldurva kafası gerektiğinde kolayca sökülüp yenisi ile değiştirilebilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

3 DIŞTAN SULU PİYASEMEN-4:1( DEVİR) 1. Piyasemen rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Piyasemen dıştan sulu sistem olmalıdır. 3. Piyasemen kafasında ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen temiz kafa sistemine (clean head system) sahip olmalıdır. 4. Piyasemen üzerinde kavramayı kolaylaştıran üçgen şekilde mavi silikon malzemeden mamül kavrama halkası olmalıdır. 5. Çapı Ø 2.35 olan piyasemen frezleri ile kullanılabilmelidir. 6. Mikromotor devrini 4:1 oranında devir (aynı hızla) iletmelidir. 7. Piyasemen üzerindeki çevirmeli mekanizma (twist chuck) ile frez takma ve çıkartma işlemi kolay ve güvenli bir şekilde yapılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

4 DIŞTAN SULU PİYASEMEN 1. Piyasemen rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Piyasemen dıştan sulu sistem olmalıdır. 3. Piyasemen kafasında ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen temiz kafa sistemine (clean head system) sahip olmalıdır. 4. Piyasemen üzerinde kavramayı kolaylaştıran üçgen şekilde mavi silikon malzemeden mamül kavrama halkası olmalıdır. 5. Çapı Ø 2.35 olan piyasemen frezleri ile kullanılabilmelidir. 6. Mikromotor devrini 1:1 oranında devir (aynı hızla) iletmelidir. 7. Piyasemen üzerindeki çevirmeli mekanizma (twist chuck) ile frez takma ve çıkartma işlemi kolay ve güvenli bir şekilde yapılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

5 DIŞTAN SULU PİYASEMEN 1. Piyasemen rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Piyasemen dıştan sulu sistem olmalıdır. 3. Piyasemen kafasında ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen temiz kafa sistemine (clean head system) sahip olmalıdır. 4. Piyasemen üzerinde kavramayı kolaylaştıran üçgen şekilde mavi silikon malzemeden mamül kavrama halkası olmalıdır. 5. Çapı Ø 2.35 olan piyasemen frezleri ile kullanılabilmelidir. 6. Mikromotor devrini 4:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 7. Piyasemen üzerindeki çevirmeli mekanizma (twist chuck) ile frez takma ve çıkartma işlemi kolay ve güvenli bir şekilde yapılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

6 DIŞTAN SULU DEVİR PUSH BUTON ANGULDURVA 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı devir/dakika olmalıdır. 3. Anguldurva dıştan sulu sistem olmalıdır. 4. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 5. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 6. Frez çıkarma işlemi push buton olmalıdır. 7. Anguldurva nın gövde yapısı mikrop barındırmayacak şekilde pürüzsüz ve çizgisiz olmalıdır. 8. Anguldurva kafası gerektiğinde kolayca sökülüp yenisi ile değiştirilebilmelidir. 9. Kartuş tipi anguldurva uçlara uygun olmalıdır. 10. Gövde üzerinde mavi kuşak bulunmalıdır. 11. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

7 PUSH BUTON DEVİR ANGULDURVASI-DIŞTAN SULU 1. Anguldurva dıştan sulu sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı maximum devir/dakika olmalıdır.bu özellik başlık üzerinde yazılı olmalıdır. 3. Kartuş sistemi plastik yataklı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 5. Push buton olmalıdır. 6. Anguldurva nın gövde yapısı kavramayı kolaylaştırmak ve hafif olamsı için ön tarafı çelik,arka kısmı aliminyumdan imal edilmiş olmalıdır. 7. Kullanım rahatlığı için en fazla 45 gr olmalıdır. 8. Ağız içi rahat kullanım için uzunluğu en fazla 90mm,kafa çapı 10mm,kafa yüksekliği 14 mm olmalıdır. 9. Kartuş tipi anguldurva uçlara uygun olmalıdır. 10. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

8 DIŞTAN SULU PUSH BUTON DEVİR ANGULDURVA 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı devir/dakika olmalıdır. 3. Anguldurva dıştan sulu sistem olmalıdır. 4. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 5. Anguldurva, push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 6. Anguldurva nın gövde yapısı kavramayı kolaylaştırmak ve hafif olamsı için ön tarafı çelik,arka kısmı aliminyumdan imal edilmiş olmalıdır. 7. Kullanım rahatlığı için en fazla 45 gr olmalıdır. 8. Ağız içi rahat kullanım için uzunluğu en fazla 90mm,kafa çapı 10mm,kafa yüksekliği 14 mm olmalıdır. 9. Kartuş tipi anguldurva uçlara uygun olmalıdır. 10. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 11. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

9 DIŞTAN SULU PİYASEMEN 1. Piyasemen dıştan sulu sistem olmalıdır. 2. Piyasemen kafasında ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen temiz kafa sistemine (clean head system) sahip olmalıdır.bu işlev için piyasemenin uç kısmında 4 hava deliği olmalıdır. 3. Anguldurva nın gövde yapısı kavramayı kolaylaştırmak ve hafif olması için ön tarafı çelik,arka kısmı aliminyumdan imal edilmiş olmalıdır. 4. Kullanım rahatlığı için en fazla 50 gr olmalıdır. 5. Teknik uyum ve servis kolaylığı için mikromotor ve anguldurva ile aynı marka olmalıdır. 6. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 7. Piyasemen üzerindeki çevirmeli mekanizmanın güvenliği için açık ve kilitli olduğunu gösteren semboller olmalıdır dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

10 YEŞİL KUŞAK DEVİR ÇELİK ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalıdır. 2. Anguldurva içten sulu ve tekli sprey sistem olmalıdır. 3. Anguldurva, saf paslanmaz çelikten mamül olmalıdır. 4. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir 5. Mikromotor devrini 4:1 oranında azaltmalı, gövdesinde yeşil kuşak olmalıdır. 6. Anguldurva, uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 7. Kartuş sistemi dişli olmalıdır. 8. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 9. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 10. Anguldurva tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 11. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir. 12. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 13. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir.bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 14. Anguldurva üzerinde markası, modeli, hız düşürüm oranı ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

11 1:1 İÇTEN SULU ÇELİK ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalıdır. 2. Anguldurva içten sulu ve tekli sprey sistem olmalıdır. 3. Anguldurva saf paslanmaz çelikten mamül olmalıdır. 4. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir 5. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmeli, gövdesinde mavi kuşak olmalıdır. 6. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 7. Anguldurva gövdede oluşabilecek hasarların kolay tamiri için monoblok yapıda olmamalıdır. 8. Anguldurva teknik uyum ve tamir için mikromotor ile aynı marka olmalıdır. 9. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 10. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 11. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 80 gr olmalıdır. 12. Anguldurva tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 13. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir. 14. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 14.Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir 15.Anguldurva üzerinde markası, modeli, oranı ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

12 PİYASEMEN İÇTEN SULU -ÇELİK 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalı ve rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Piyasemen içten sulu ve tekli sprey sistem olmalıdır. 3. Piyasemen saf paslanmaz çelikten mamül olmalıdır. 4. Piyasemenin dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir 5. Mikromotor devrini 1:1 oranında aynı hızla iletmeli, gövdesinde mavi kuşak olmalıdır. 6. Piyasemen uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 7. Kartuş sistemi dişli olmalıdır. 8. Piyasemende ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 9. Kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 80 gr olmalıdır. 10. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva ve piyasemen frezleri ile kullanılabilmelidir. 11. Piyasemen 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 12. Piyasemen termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 13. Piyasemen üzerinde markası, modeli, oranı ve üretildiği ülke lazerle lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 14. Piyasemen ile birlikte yağlama adptörü kısa frezlerin kullanımı için stopper(durdurucu)verilmelidir.

13 KIRMIZI KUŞAK ÇELİK GÖVDELİ ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor ile çalışmalı ve rulmanlı sistem olmalıdır. 1. Anguldurva içten sulu olmalıdır. 2. Anguldurva saf paslanmaz çelikten mamül olmalıdır. 3. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir 4. Mikromotor devrini 1:5 oranında yükseltmeli, gövdesinde kırmızı kuşak olmalıdır. 5. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 6. Anguldurva gövdede oluşabilecek hasarlarınn kolay tamiri için monoblok yapıda olmamalıdır. 7. Kartuş sistemi dişli olmalıdır. 8. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 9. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 10. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla75 gr olmalıdır. 11. Anguldurva 4 noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 12. Çapı Ø 1.6 olan aeratör frezleri ile kullanılabilmelidir. 13. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 14. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 15. Anguldurva üzerinde markası, modeli, hız artış oranı ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

14 İÇTEN SULU IŞIKLI ÇELİK ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalıdır 1. Anguldurva içten sulu ve tekli sprey sistem olmalıdır. 2. Anguldurva saf paslanmaz çelikten mamül olmalıdır. 3. Anguldurva, en az LUX cam hücresel çubuk ile aydınlatma (ışık) sistemine sahip olmalıdır. 4. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir 5. Mikromotor devrini 1:1 oranında(aynı hızla) iletmeli, gövdesinde mavi kuşak olmalıdır. 6. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 7. Anguldurva gövdede oluşabilecek hasarların kolay tamiri için monoblok yapıda olmamalıdır. 8. Kartuş sistemi dişli olmalıdır. 9. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 10. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 11. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 80 gr olmalıdır. 12. Anguldurva tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 13. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir. 14. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 15. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 16. Anguldurva üzerinde markası, modeli, oranı ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

15 KIRMIZI KUŞAK IŞIKLI İÇTEN SULU ÇELİK ANGULDURVA 1. İçten sulu ışıklı elektrikli mikromotor ile çalışmalı ve rulmanlı sistem olmalıdır. 1. Anguldurva içten sulu olmalıdır. 2. Anguldurva saf paslanmaz çelikten mamül olmalıdır. 3. Anguldurva cam hücresel çubuk ile aydınlatma (ışık) sistemine sahip olmalıdır. 4. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir 5. Mikromotor devrini 1:5 oranında yükseltmeli, gövdesinde kırmızı kuşak olmalıdır. 6. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 7. Kartuş sistemi dişli olmalıdır. 8. Anguldurva gövdede oluşabilecek hasarların tamiri için monoblok yapıda olmamalıdır. 9. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 10. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 11. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 75 gr olmalıdır. 12. Anguldurva 4 noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 13. Çapı Ø 1.6 olan aeratör frezleri ile kullanılabilmelidir. 14. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 15. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 16. Anguldurva üzerinde markası, modeli, hız artış oranı ve üretildiği ülke lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

16 DIŞTAN SULU DEVİR ANAHTARLI ANGULDURVA 1. Dakikadaki dönme hızı devir/dakika olmalıdır. 2. Anguldurva dıştan sulu sistem olmalıdır. 3. Kartuş sistemli olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmelidir. 5. Frez çıkarma işlemi anahtarlı olmalıdır. 6. Anguldurva nın gövde yapısı mikrop barındırmayacak şekilde pürüzsüz ve çizgisiz olmalıdır. 7. Anguldurva kafası gerektiğinde kolayca sökülüp yenisi ile değiştirilebilmelidir. 8. Kartuş tipi anguldurva uçlara uygun olmalıdır. 9. Gövde üzerinde mavi kuşak bulunmalıdır. 10. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir.

17 IŞIKLI TİTANYUM 1:1 ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalıdır. 2. İnsan sağlığına uygunluğu, hafif ve ideal dengeye sahip olması ayrıca mükemmel korozyon direncine sahip olması için anguldurvanın kafa dahil tüm dış kısmının malzemesi titanyum kaplama değil % 100 saf titanyum olmalıdır. 3. Anguldurvanın el ile kavranan bölgesi PVD özellikli malzeme ile iki kat (Duracoat) korumalı olmalı ve bu özellik ile düşme, çarpma ve çizilmelere karşı korumalı olmalıdır. Bu özellik başlık üzerinde de bellirgin bir biçimde yazılı olmalıdır. 1. Anguldurva içten sulu ve tekli sprey sistem olmalıdır. 2. Anguldurva en az LUX cam hücresel çubuk ile aydınlatma sistemine sahip olmalıdır. 3. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmeli, gövde üzerinde mavi kuşak bulunmalıdır. 4. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 5. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 65 gr olmalıdır. 6. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 7. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 8. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir. 9. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 10. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 11. Anguldurva üzerinde markası, modeli ve hız düşürüm oranı lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

18 TİTANYUM 1:1 ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalı ve rulmanlı sistem olmalıdır. 2. İnsan sağlığına uygunluğu, hafif ve ideal dengeye sahip olması ayrıca mükemmel korozyon direncine sahip olması için anguldurvanın kafa dahil tüm dış kısmının malzemesi titanyum kaplama değil % 100 saf titanyum olmalıdır. 3. Anguldurvanın el ile kavranan bölgesi PVD özellikli malzeme ile iki kat (Duracoat) korumalı olmalı ve bu özellik ile düşme, çarpma ve çizilmelere karşı korumalı olmalıdır. Bu özellik başlık üzerinde de bellirgin bir biçimde yazılı olmalıdır. 4. Anguldurva içten sulu ve tekli sprey sistem olmalıdır. 5. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmeli, gövde üzerinde mavi kuşak bulunmalıdır. 6. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 7. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 65 gr olmalıdır. 8. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 9. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 10. Çapı Ø 2.35 olan anguldurva frezleri ile kullanılabilmelidir. 11. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 12. Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 13. Anguldurva üzerinde markası, modeli ve hız düşürüm oranı lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

19 PİYASEMEN İÇTEN SULU TİTANYUM IŞIKLI 1. İçten sulu elektrikli mikromotor veya içten sulu havalı mikromotor ile çalışmalıdır. 2. İnsan sağlığına uygunluğu, hafif ve ideal dengeye sahip olması ayrıca mükemmel korozyon direncine sahip olması için anguldurvanın kafa dahil tüm dış kısmının malzemesi titanyum kaplama değil % 100 saf titanyum olmalıdır. 3. Piyasemenin el ile kavranan bölgesi PVD özellikli malzeme ile iki kat (Duracoat) korumalı olmalı ve bu özellik ile düşme, çarpma ve çizilmelere karşı korumalı olmalıdır. Bu özellik başlık üzerinde de bellirgin bir biçimde yazılı olmalıdır. 4. Piyasemen içten sulu sistem olmalıdır. 5. Rahat kullanım kolaylığı ve eli yormaması için en fazla 65 gr olmalıdır. 6. Piyasemen cam hücresel çubuk ile aydınlatma (ışık) sistemine sahip olmalıdır. 7. Mikromotor devrini 1:1 oranında (aynı hızla) iletmeli, gövde üzerinde mavi kuşak bulunmalıdır. 8. Piyasemen uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 9. Piyasemen de ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 10. Piyasemen tek noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 11. Çapı Ø 2.35 olan frezleri ile kullanılabilmelidir. 12. Piyasemen 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 12.Piyasemen termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 13.Piyasemen üzerinde markası, modeli lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

20 45 AÇILI KIRMIZI KUŞAK TİTANYUM ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor ile çalışmalı ve rulmanlı sistem olmalıdır. 2. İnsan sağlığına uygunluğu, hafif ve ideal dengeye sahip olması ayrıca mükemmel korozyon direncine sahip olması için anguldurvanın kafa dahil tüm dış kısmının malzemesi titanyum kaplama değil % 100 saf titanyum olmalıdır. 3. Anguldurvanın el ile kavranan bölgesi PVD özellikli malzeme ile iki kat (Duracoat) korumalı olmalı ve bu özellik ile düşme, çarpma ve çizilmelere karşı korumalı olmalıdır. Bu özellik başlık üzerinde de belirgin bir biçimde yazılı olmalıdır. 4. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir. 5. Anguldurva içten sulu dörlü sprey sistem olmalıdır. 6. Mikromotor devrini 1:4.2 oranında yükseltmeli, gövde üzerinde kırmızı kuşak bulunmalıdır. 7. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 8. Anguldurvanın kartuş sistemi dişli olmalıdır. 9. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 10. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 11. Anguldurva en az 4 noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 12. Anguldurva gövdede oluşabilecek hasarların tamiri için monoblok yapıda olmamalıdır. 13. Anguldurva üzerinde markası, modeli ve hız düşürüm oranı lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 14. Çapı Ø 1.6 olan aeratör frezleri ile kullanılabilmelidir. 15. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 17.Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 1/2

21 KIRMIZI KUŞAK MİKRO FİLİTRELİ TİTANYUM IŞIKLI ANGULDURVA 1. İçten sulu elektrikli mikromotor ile çalışmalı ve rulmanlı sistem olmalıdır. 2. İnsan sağlığına uygunluğu, hafif ve ideal dengeye sahip olması ayrıca mükemmel korozyon direncine sahip olması için anguldurvanın kafa dahil tüm dış kısmının malzemesi titanyum kaplama değil % 100 saf titanyum olmalıdır. 3. Anguldurvanın el ile kavranan bölgesi PVD özellikli malzeme ile iki kat (Duracoat) korumalı olmalı ve bu özellik ile düşme, çarpma ve çizilmelere karşı korumalı olmalıdır. Bu özellik başlık üzerinde de bellirgin bir biçimde yazılı olmalıdır. 4. Anguldurvanın dakikadaki dönme hızı devir/dakika ya çıkabilmelidir. 5. Optimum görüş sağlaması için kafa çapı en fazla 9 cm kafa yüksekliği en fazla 13.5cm olmalıdır. 6. Anguldurva içinde su sprey yolunun tıkanması engelleyen mikrofilitre olmalıdır. 7. Anguldurvanın sessiz çalışmasını ve daha uzun ömürlü olmasını sağlaması için dişli üzerinde elmas karbon kaplama olmalıdır. 8. Anguldurva içten sulu ve dörtlü sprey sistem olmalıdır. 9. Mikromotor devrini 1:5 oranında yükseltmeli, gövde üzerinde kırmızı kuşak bulunmalıdır. 10. Anguldurva LUX cam hücresel çubuk ile aydınlatma (ışık) sistemine sahip olmalıdır. 11. Anguldurva uzun ömürlü seramik rulmana sahip olmalıdır. 12. Anguldurvanın kartuş sistemi dişli olmalıdır. 13. Anguldurva gövdede oluşabilecek hasarların tamiri için monoblok yapıda olmamalıdır. 14. Anguldurva push button (anahtarsız frez değiştirme) sistemine sahip olmalıdır. 15. Anguldurva da ağız içi tükürük, sıvı ve diğer yabancı maddelerin türbin kafasına girmesini önleyen ve böylece uzun türbin ömrü sağlayan ve kontaminasyonu önleyen bir temiz kafa sistemi (clean head system) olmalıdır. 16. Anguldurva en az 4 noktadan optimum soğutma sağlamalıdır. 17. Anguldurva üzerinde markası, modeli ve hız düşürüm oranı lazerle silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır. 18. Çapı Ø 1.6 olan aeratör frezleri ile kullanılabilmelidir. 19. Anguldurva 135 dereceye kadar otoklavda steril edilebilmelidir. 18.Anguldurva termal dezenfektörde de yıkanabilmelidir. Bu özellik başlık üzerinde işaretle belirtilmelidir. 1/2

22 KIRMIZI KUŞAK MİKRO FİLİTRELİ TİTANYUM IŞIKLI ANGULDURVA 2/2

23 BUHAR FİLTRE SETİ 1. Kurumumuzda kullanılan cihazla aynı marka olmalıdır lik paketlenmiş şeklide olmalıdır.

24 AERATÖR BAŞLIĞI TEMİZLEME VE YAĞLAMA CİHAZI 1. Tüm düşük ve yüksek hızlı başlıklar ve mikromotorların günlük temizleme ve yağlamasını yapmaya müsait olmalıdır. 2. Cihazın ön panelinde başlama,hava,güç, ve hata oluşumunu gösteren buton olmalıdır. 3. Aynı anda 2 adet aerator 1 adet anguldurva veya piyasemen yağlayabilmelidir. Her biri için üç farklı (kısa, uzun ve daha uzun işlem süresi) temizleme mod seçeneği olmalıdır. Seçilen mod, kontrol paneli üzerinde LED ışık ile belirgin bir şekilde görülebilmelidir. Aynı marka cihazın ihtiyaç olması halinde 2 anguldurva,1 aeratör yağlama özelliğinde seçeneği olmalıdır. 4. Seçili başlığa ilave hava basıncı uygulamak için hava butonu kontrol paneli üzerinde olmalıdır. 5. En az 4 farklı marka başlıkların yağlanabilmesi için adaptör temin imkanı olmalıdır.bu özellik orjinal katalogda belirtilmelidir. Aeratör yağlama bölümü çıkışları midwest olmalı.ayrıca anguldurva ve piyasemenlerin yağlanması için ara parçaya ihtiyaç olmadan cihaza sabit motor çıkışıyla yağlanabilmelidir.couplingli modeller için aynı marka adaptörü olmalıdır.bu özellikler belgelendirilmelidir. 6. Tam dolu depo ile kısa modda (S) en az 3500 aeratör başlığının temizlik ve yağlama işlemi yapılabilmelidir. Bu oran üretici firmanın orjinal katoloğunda ayrıca belirtilmelidir. 7. Cihazın solüsyon tank kapasitesi en az 350 ml olmalıdır. 8. Kısa mod en fazla 35,uzun mod en fazla 45,en uzun işlem modu en fazla 50 saniyede temizleme ve yağlama işini bitirmelidir.bu işlemler orjinal katalogda belirtilmelidir. 9. Cihaz, tam temizlik ve yağlama yapabilmek için aeratör başlıklarını işlem süresince döndürmelidir. 10. İnce filtre sistemi ile başlıklardan fazla solüsyonu atabilmelidir.ayrıca cihaz kapağı şeffaf olmamalı ve başlıkların görünmesini engelleyen özel pastikten olmalıdır. 11. Fazla solüsyon buharını otomatik olarak odadan dışarı atmalıdır. 12. Cihazda ne kadar solüsyon kaldığı kolayca anlaşılmalıdır. 13. Solüsyon bittiğini belirten otomatik uyarı sistemi olmalıdır. 14. Fazla hava basıncı olsa bile cihaz, hava regülatörü sayesinde basıncı normal seviyeye çekilebilmelidir. 15. Cihaz, az yer işgali için en fazla 28 cm genişlik, 27,5 cm derinlik ve 36 cm yüksekliğinde ve maksimum 7.1 kg ağırlığında olmalıdır. 16. Cihaz ile birlikte aynı marka1 lt lik bakım yağı, filtreli yağ doldurma hunisi, toz emici filtre seti, yağ emici tabaka, filtreli hava hortumu(mavi ve şeffaf olmalı), ve midvest(4 girişi) i borden(2girişe) e dönüştüren 2 adet adaptör verilmelidir. Cihazla verilen 1litre yağ şeffaf kutuda paketlenmiş olmalı,ayrıca harici koruma kutusunda olmalıdır.her iki kutu üzerinde imal edildiği ülke,miktarı,ürün kodu ve kullanıma dair uyarılar yazılı olmalıdır.

25 AERATÖR BAŞLIĞI TEMİZLEME VE YAĞLAMA CİHAZI

26 BAŞLIK BAKIM YAĞI 1. Aeratör başlıkları, anguldurva ve mikromotorların temizlik ve yağlanmasında kullanılmalıdır. 2. Beyaz mineral yağı olmalıdır. 3. Yağ renksiz olmalıdır. 4. Yağ düşük yapışkanlıkta olmalıdır. 5. Yağın kokusu çok hafif olmalıdır. 6. Buharlaşma basıncı mmhg. 20 C:<0.1 olmalıdır. 7. Toksik madde içermemelidir. 8. Göz ve ciltte herhangi bir tahrişe neden olmamalıdır. 9. Çevreye zarar vermeden bakterilerle ayrışabilen bir yapıda olmalıdır. 10.Paketleme miktarı 1000 ml olmalıdır.cihaz ile aynı marka olmalıdır. 11.Yağın özelliğinin ve oranının görünmesi için paketlemesi şeffaf ve plastik olmalıdır.

27 AERATÖR BAŞLIĞI TEMİZLEME VE YAĞLAMA CİHAZI 1. Tüm düşük ve yüksek hızlı başlıklar ve mikromotorların günlük yağlamasını yapabilmelidir. 2. Cihazın ön panelinde başlama,hava,güç, ve frez tutucu yağlama butonları olmalıdır. 3. Aynı anda 2 adet aerator, 2 adet anguldurva veya piyasemen yağlayabilmelidir.seçilen başlık, kontrol paneli üzerinde LED ışık ile belirgin bir şekilde görülebilmelidir. Aynı marka cihazın ihtiyaç olması halinde 3 anguldurva veya piyasemen,1 aeratör yağlama özelliğinde seçeneği olmalıdır. 4. Cihaz üzerinde yağ miktarının azaldığını,kapak açık kaldığını ve yeterli hava basıncı olmadığını gösteren uyarı düğmeleri olmalıdır. 5. Cihaz MPa hava basıncında çalışmalıdır. 6. Yeterli hava basıncı olmadığında,gerekli hava basıncı için cihaz uyarı vermelidir.ayrıca cihaz üzerinde hava butonu sayesinde 3 farklı kademede hava ayarı yapılabilmelidir. 7. En az 4 farklı marka başlıkların yağlanabilmesi için adaptör temin imkanı olmalıdır.bu özellik orjinal katalogda belirtilmelidir. Aeratör yağlama bölümü çıkışları midwest olmalı.ayrıca anguldurva ve piyasemenlerin yağlanması için ara parçaya ihtiyaç olmadan cihaza sabit motor çıkışıyla yağlanabilmelidir.couplingli modeller için aynı marka adaptörü olmalıdır.bu özellikler belgelendirilmelidir. 8. Cihazın solüsyon tank kapasitesi en az 1200 ml olmalıdır. 9. Cihazda frez tutucu yağlama özelliği olmalı ve bu özellik başlık üzerindeki düğmeyle uygulanmalıdır. 10. Opsiyonel olarak, başlık kafa filtresi ile yağlama esnasında oluşan yağ buharını absorbe etme özelliği olmalıdır. 11. Cihaz kapağı rahatlıkla çıkarılıp temizlenebilmelidir. 12. Cihaz, anguldurva gibi dişli sistemleri rotasyon yaparak yağlamalıdır. 13. İnce filtre sistemi ile başlıklardan fazla solüsyonu atabilmelidir. 14. Cihaz üzerindeki buton sayesinde,solüsyon bittiğini gösteren otomatik uyarı olmalıdır. 15. Cihaz, az yer işgali için en fazla W280xD240xH350 mm ölçülerinde ve maksimum 6.5 kg ağırlığında olmalıdır. 16. Cihaz ile birlikte aynı marka1 lt lik bakım yağı, frez tutucu temizleme aparatı, toz emici filtre seti, yağ emici tabaka, midvest(4 girişi) i borden(2girişe) e dönüştüren 2 adet adaptör verilmelidir. Cihazla verilen 1litre yağ şeffaf kutuda paketlenmiş olmalı.kutu üzerinde imal edildiği ülke,miktarı,ürün kodu ve kullanıma dair uyarılar yazılı olmalıdır.

28 BAŞLIK BAKIM SPRAY YAĞI 1. Aeratör başlıkları, anguldurva ve mikromotorların temizlik ve yağlanmasında kullanılmalıdır. 2. Beyaz mineral yağı olmalıdır. 3. Yağ renksiz olmalıdır. 4. Yağ düşük yapışkanlıkta olmalıdır. 5. Yağın kokusu çok hafif olmalıdır. 6. Buharlaşma basıncı mmhg. 20 C:<0.1 olmalıdır. 7. Toksik madde içermemelidir. 8. Göz ve ciltte herhangi bir tahrişe neden olmamalıdır. 9. Çevreye zarar vermeden bakterilerle ayrışabilen bir yapıda olmalıdır mlg olmalıdır. 11. Özel yağlama aparatı ile birlikte verilmelidir.

29 YAĞ EMİCİ TABAKA 1. Kurumumuzda kullanılan cihazla aynı marka olmalıdır lik paketlenmiş şeklide olmalıdır.

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR 1. Aeratör başlıklarıyla birlikte bir adet rulman presi, en az bir adet basınç regulatörü ve markaya uygun söküp takma aparatları bedelsiz verilecektir. 2. Her beş adet

Detaylı

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU 1. Dayanıklı, hafif ve kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır. 2. Cihaz en az 25,000 devir/dak. çalışabilmelidir.bu durum kullanım kılavuzunda belirtilmelidir. 3.

Detaylı

FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ

FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ FİZYODİSPENCER SERUM HORTUMU 5 Lİ SET TEKNİK ŞARTNAMESİ - Kurumunuzda kullanılan Fizyodispencer ile teknik uyum açısından aynı marka olmalıdır. - Tekli kullanım özelliğine sahip olmalıdır. - Ambalaj üzerinde

Detaylı

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen tipte olmalıdır. Yalnızca elektrikle çalışılabilmelidir. Başlık bağlantısı cihaz ön tarafından yapılmalıdır. 2.

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

ANGULDURVA MOTORLARI

ANGULDURVA MOTORLARI ANGULDUVA ANGULDUVA BAŞLIKLAI 127 SL2028 SL2026 SL2044 SL2207 SL2245 SL2010 SL2010 SL2008 MANDALLI KAFA SİSTEMİ 25.000 PM HIZ PUSH BUTON FEZ DEĞİŞTİME 40.000 PM HIZ ANGULDUVA GÖVDELEİ SL2001 SL2002 MANDALLI

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

Oldukça küçük Oldukça etkili

Oldukça küçük Oldukça etkili Merkezi Vakum Sistemleri Oldukça küçük Oldukça etkili www.sistemairturkiye.com Büyük düşünün, En iyisini satın alın... Wolly2, mükemmel kurulum kolaylığı sağlayan tasarımı, sessiz çalışma ve çok değişik

Detaylı

TEMİZLİK & BAKIM ÜRÜNLERİ

TEMİZLİK & BAKIM ÜRÜNLERİ TEMİZLİK & BAKIM ÜRÜNLERİ T01 Nem Alma Tableti T02 Nem Alıcı Kutu T03 Nem Alıcı Kutu Elektrikli nem alma cihazları için Küçük, Orta ve Büyük Boy Aşırı Terleyenler İçin Küçük, Orta ve Büyük Boy T04 Nem

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BSFT Tandem 900 filtre ürünleri, hidrolik ve yağlama sistemlerinin bulunduğu her türlü endüstriyel uygulamada kullanılabilir. Sistem üzerindeki entegre pompa

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır.

Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. Tüm kimyasallar analitik saflıkta olmalıdır. 0.02-0.2 ml ARASI AYARLANABİLİR 1. Pipetlerin hacim aralıkları, hacim ayarlama değeri, ve hata payları aşağıdaki gibi olmalıdır: Sistematik Rasgele Hacim Hacim

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL 400141 Ear Wicks, Pope 1- Yapısında lif bulunmamalıdır. 2- Kendi ağırlığının yaklaşık 25 katı kadar sıvı absorbe edebilmelidir. 3- Kullanım sırasında sıvı ilaç verilmesi gereken durumlarda ürün,

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) :

OTOMATİK PİPETLER (TRANSFERPETTE S) : 704708 Micropipet Sabit, 10 ul, sarı 704716 Micropipet Sabit, 20 ul, sarı 704720 Micropipet Sabit, 25 ul, sarı 704728 Micropipet Sabit, 50 ul, sarı 704738 Micropipet Sabit, 100 ul, sarı 704744 Micropipet

Detaylı

SICAK SU GRUBU. AQUA Boylerler

SICAK SU GRUBU. AQUA Boylerler SICAK SU GRUBU AQUA Boylerler AQUA TEK SERPANTİNLİ BOYLERLER Sıcak suyun hazırlanması ve depolanması amacıyla kullanılır 800 litre modelleri ile geniş kapasite aralığındadır Serpantin sayesinde hızlı sıcak

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 62EWH-M Serisi Ürün No: 62 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

101 laboratuvarürünleri. PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m. PENSLER- d is e k s iy o n. PENSLER - A B S - te k k u lla n ım lık

101 laboratuvarürünleri. PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m. PENSLER- d is e k s iy o n. PENSLER - A B S - te k k u lla n ım lık 2016 PENSLER 101 laboratuvarürünleri PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m > AISI 304 kalitede paslanmaz çelikten üretilirler. > Tek parçadan oluşan gövde uzun yıllar kullanıma uygundur. Parlatılmış dış

Detaylı

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU 1. Keskin undercut ve revetman modelleri ile tüm seramik tekniklerinde güdük dublikasyonu için kullanılmalıdır. 2. Yüksek derecede akışkan olmalıdır. 3. 24 saat sonraki sertliği

Detaylı

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir.

Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. Plastra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. Katalogda yer alan ürünler Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiştir. 202018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 Hakkımızda Plastra markalı yol güvenliği

Detaylı

Ürün bilgileri. Sert metalden oluşan (karbür) kalıpçı freze uçları Yüksek performanslı, güçlü ve istikrarlı kesme kenarı dayanıklılığı sağlar.

Ürün bilgileri. Sert metalden oluşan (karbür) kalıpçı freze uçları Yüksek performanslı, güçlü ve istikrarlı kesme kenarı dayanıklılığı sağlar. Frässtifte ROTARY FRAISES FREESSTIFTEN FRÆSESTIFTER FRESAS PUNTE PINOS KOLÍKOVÉ FREZY БОРФРЕЗЫ FREZE KALIPÇI ROTO TURBÓMARÓK GALINĖS GLODALA REZKARJI PARA BIAX TRZPIENIOWE DI FREZE BURRS LIMES FREZOS FRESATURA

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) 1- Materyali fluoroplastikten imal edilmiş Bu özellik paket üzerinde yazılı 2- İç çapı 1.14mm, inter flanş çapı 2.4mm İç çap ölçüsü paket üzerinde yazılı 3- Timpanik

Detaylı

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Abskapı sistemleri Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Teleskopik Hangar Kapıları Telescopic Hangar Doors Teleskopik Hangar Kapısı Teknik Özellikleri:

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

46 power tools

46 power tools 46 power tools www.rtrmax.com Kompresörler RTM796 Çalışma Voltajı : 230 V Frekans : 50 Hz Güç : 3Hp / 2.2 KW Tank Kapasitesi : 200 Lt Basınç : 8 Bar Hız : 200 L/Dk. Ağırlık : 155 KG Koli Adeti : 1 Kasnaklı

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

CAM DELME TAKIMLARI VE EKİPMANLARI

CAM DELME TAKIMLARI VE EKİPMANLARI CAM DELME TAKIMLARI VE EKİPMANLARI Kullanım Önerileri: -Takımları temiz tutun, Kullanımdan sonra takımlardaki cam parçalarını ve tozlarını yıkayıp temizleyin, hafifçe yağlayın. -Matkaplarınızı köreldiği

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

SULU ALÇI KESME MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ

SULU ALÇI KESME MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ SULU ALÇI KESME MOTORU TEKNİK ŞARTNAMESİ Model : TRİM 1, ALÇI KESME MAKİNASI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz, model işlerinde ve alçı işlerinde sulu sistem ile düzeltme ve kesme işi yapmalıdır. 2. Cihazın açma/kapama

Detaylı

SMT 110 Üstten Kılavuzlu Sürme Kapak Mekanizması

SMT 110 Üstten Kılavuzlu Sürme Kapak Mekanizması SMT 110 Üstten Kılavuzlu Sürme Kapak Mekanizması PLUS - Kolay montaj aparatı ile kapakların, kabine kolaylıkla montajının ve demontajının gerçekleştirilmesi - Mükemmel frenleme sistemi - Kompakt ve hafif

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 10/02/2016 K o n u : T eklife D avet K urum lunuzun ihtiyacı olan (15) kalem İN ŞA A T V E SU M A L Z E M E S İ işi için aşağıda yazılı

Detaylı

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI

E.C.A. NOVİTA SERİSİ STD. ÜRÜN KT. AD. YÜZEY KAPLAMA TİPİ LİSTE FİYATI LİSTE FİYATI YÜZEY KAPLAMA TİPİ STD. ÜRÜN KT. AD. ÜRÜN ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI E.C.A. NOVİTA SERİSİ 0 0 30H NOVİTA ANKASTRE BANYO BATARYASI.97,00 0 05 3H NOVİTA ANKASTRE LAVABO BATARYASI 958,00 0 0 30 0 50 30 Çıkış ucu uzunluğu 60 mm dir Joystick kartuş Özel el duşu dirseği ve Elegant

Detaylı

HAS METALLER

HAS METALLER www.hasmetaller.com.tr info@hasmetaller.com.tr 2000 m2 kapalı alanımızda sizlere hizmek vermekteyiz. KESİM BÜKÜM Sac, profil, köşebent, kesim, büküm şekil ve ebatları tamamen ihtiyaç duyulan özelliğe

Detaylı

1957 den beri ısıtıyoruz

1957 den beri ısıtıyoruz 1957 den beri ısıtıyoruz 2017 ürün kataloğu www.sufurucusoba.com Hakkımızda Firmamız 1957 yılında Soba imalatı ve perakende satışına başlamıştır. Sektörde lider kuruluşların ürünlerini tüm illerde pazarlama

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır.

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. Marka : JUN-AIR Geçerlilik Tarih : Model : 6-25 YAĞLI KOMPRESÖR Toplam Sayfa : 1 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. 2. 220 V / 50 Hz şebeke cereyanı ile çalışabilmeli ve maksimum

Detaylı

Bilgi için: Tel: 0 22 58 30 0 Faks: 0 22 58 30 4 5 7 8 9 0 3 4 Boyacı Grubu Macun Ispatulası Ahşap Saplı Profesyonel Ispatula Plastik Saplı Proaktif Ispatula Plastik Saplı Sahra Ispatulası Ahşap Saplı

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,40 TL 9,91 TL 70003 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00 Kullanım ömrü 10 yıldır ÜRÜN İLE İLGİLİ TANITICI RESİM ÜRÜNE AİT TANITICI VE TEMEL BİLGİLER Bu ürün, 5 tona kadar olan gölet

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Wellness SPA çözümleri Teknik Özellikler

Wellness SPA çözümleri Teknik Özellikler Wellness SPA çözümleri Teknik Özellikler Well - Joy Genel Özellikler: Ebat: 220 x 220 x 104,5 cm Oturma yeri: 6 adet Uzanma yeri: - Dış panel renk seçenekleri: Gri Kompozit Iroko Ahşap Akrilik plaka seçenekleri:

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75 B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır.

PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR. WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ KATKILAR WÜRTH ün yüksek kaliteli katkı ürünleri aracınızı korur, bakımını sağlar ve performansını arttırır. 1 KORUMA, BAKIM VE YÜKSEK PERFORMANS İÇİN WÜRTH SİZE EN İYİSİNİ SUNAR!

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI MAGNA3 Comfort PM be think innovate ALPHA2 AUTOADAPT AUTOADAPT fabrika ayarı en iyi ayar noktasını otomatik olarak seçecektir. Autoadapt tarafından bir kez ayarlandıktan

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

Ticari elektrikli süpürgeler

Ticari elektrikli süpürgeler VL500 serisi, ticari ıslak kuru elektrikli lerde yeni bir devri başlatan, Nilfisk in en son temsilcisidir. VL500, özellikle oteller, temizlik firmaları, ofis binaları, üretim alanları, eğitim

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

Die Maschine.

Die Maschine. Die Maschine HAKKIMIZDA FARYA BAUMASCHİNEN FABRİK GMBH firması 20 yıllık Almanya tecrübesi ile inşaat, yapı ve inşaat makineleri sektörlerinde kaliteli ve güvenli bir hizmet vermektedir. İnşaat makineleri

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

YILDIR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ

YILDIR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ MADE IN TURKEY 30 YILDIR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ PAZARLAMA Profesyonel Zemin Bakım ve Temizlik Makineleri 05-23 Profesyonel Temizlik Setleri 24-31 Profesyonel Çamașır ve Atık Toplama, Servis, 32-135 Temizlik,

Detaylı

Ticari Elektrikli Süpürgeler

Ticari Elektrikli Süpürgeler VL500 serisi, ticari ıslak kuru elektrikli lerde yeni bir devri başlatan, Nilfisk in en son temsilcisidir. VL500, özellikle oteller, temizlik firmaları, ofis binaları, üretim alanları, eğitim

Detaylı

Yeni bir başlangıç için...

Yeni bir başlangıç için... 2015 LİSTESİ Yeni bir başlangıç için... ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI MİKTAR KOLİ AD. MxS TEKNİK SPREYLER KDV'SİZ I KDV DAHİL 70000 MxS FREN BALATA SPREY 500 ml 24 8,50 TL 10,03 TL 70002 FREN BALATA SPREY NATUREL

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı