OKYANUS S.M.A.R.T EĞİTİM PROGRAMI (O.S.E.P) Okyanus Kolejleri İlkokul eğitim modelinin ismi OSEP başlığı altında Okyanus S.M.A.R.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OKYANUS S.M.A.R.T EĞİTİM PROGRAMI (O.S.E.P) Okyanus Kolejleri İlkokul eğitim modelinin ismi OSEP başlığı altında Okyanus S.M.A.R."

Transkript

1

2 OKYANUS S.M.A.R.T EĞİTİM PROGRAMI (O.S.E.P) Okyanus Kolejleri İlkokul eğitim modelinin ismi OSEP başlığı altında Okyanus S.M.A.R.T Education Programme (Okyanus S.M.A.R.T Eğitim Programı) açılımıyla ifadesini bulmaktadır. Modelin temelini SMART kavramının ilk harflerinin temsil ettiği öğrenme modelleri ve yaklaşımları oluşturmaktadır. Bu bağlamdaki başlıkları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz. SUSTAINABILITY EĞİTİMDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Okyanus Kolejleri İlkokullarında Sürdürülebilirlik, elde edilen yeteneklerin, bilgi ve beceri birikimlerinin devamlılığı, bu beceriler ile ilgili kullanım alanlarının oluşturulması ve bunları kaybetmeme adına gerekli ortam ve koşulların sağlanması; bu birikimlerin yeni ortamlara ve olası koşullara transfer edilebilmesi için gerekli yapılanma faaliyetlerini içeren etkinlikleri ifade eder. MASTERY LEARNING - TAM ÖĞRENME Gerekli koşullar ve yeterli zaman sağlandığı sürece öğrencilerin elde etmesi gereken tüm kazanımları elde edebileceği tezine dayanan, taksonomisi en basit bilişsel öğrenmeden en derin öğrenmeye doğru 6 seviyeden oluşan (hatırlama, anlama, uygulama, analiz, değerlendirme ve oluşturma), Benjamin Bloom tarafından geliştirilen öğrenme modelidir. Okyanus Kolejleri İlkokullarında ders müfredatları Bloom un Tam Öğrenme (Mastery Learning) öğrenme modeli kullanılarak oluşturulmuştur. ACTIVE LEARNERS - AKTİF ÖĞRENİCİLER Öğrencinin öğrenme sırasında zihinsel yeteneklerini kullanmaya zorlandığı bir öğrenme sürecidir. Aktif öğrenme, öğrencilerin öğrenmeyi öğrenerek, kendi yaşamlarını şekillendiren bireyler olmasını amaçlayan, bilginin ezberlenmesinden çok nasıl kullanıldığının öğrenilmesine olanak sağlayan bir yaklaşımdır. Aktif öğrenme; öğrenciye saygınlık hissi kazandırır, öğrenmeye karşı enerjiyi yüksek tutar, özdenetim ve bireysel sorumluluk hissini kuvvetlendirir, sınıf içerisindeki işbirliği ortamını güçlendirir. REFLECTIVE LEARNING - YANSITICI ÖĞRENME Öğrenenin bilişsel süreçleri ve öğrenme yeterlik ve yetersizliklerinin farkına varması için kullanması gereken düşünme yöntemidir. Burada öğrenmenin sürekliliği esastır. Öğretmen Ne Niçin Nasıl sorularını sistemli bir şekilde sorarak, öğrencinin elde ettiği deneyimini sonraki uygulamalarda nasıl kullanabileceğine ilişkin düşünmesini sağlar. TALENT BASED - YETENEK MERKEZLİ Okyanus Kolejleri nde her öğrencinin doğuştan getirdiği potansiyellerin geliştirilmesi neticesinde sanatsal, sportif ve zihinsel yeteneklere sahip olduğu ve bunların geliştirilebileceği ön kabulüne dayalı, kulüp ve yetenek dersleriyle desteklenen eğitim program uygulanır. Bu anlayışa göre her insan bir takım yetenekler ile doğar. Bu yetenekler, uygun çevresel koşulların desteği ile gelişme fırsatı bulur. Geliştirilmeyen yetenekler sönebilir ve İlgi alanları yeteneklerin gelişmesinde etkilidir.

3 Okyanus ta Survivor Yarışları Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresi'nin akademik takvimi kapsamında yer alan Survivor Okyanus Yarışları'nın ikinci aşaması 9 Şubat 2015 Pazartesi günü başladı. Okyanus Kolejleri anaokulu, ilkokul, 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın ilk aşması 24 Ocak 2015 tarihinde tamamlanmıştı. Sınıfların seviyelerine göre hazırlanan parkurlarda yarışan öğrenciler yarışmanın ikinci aşamasına 9 Şubat 2015 tarihinde başladılar. İkinci aşamada; birinci aşamada belirlenen ilk 3 kız ve 3 erkek öğrencileri kendi aralarında birincilik için yarıştılar. İkinci aşama 5 Nisan 2015 tarihinde son buldu. Son aşama olan üçüncü aşamada ise kampüslerde dereceye giren öğrenciler şampiyonluk için mücadele etti. Final yarışmaları Avcılar ve Sancaktepe Okyanus Kolejleri nde gerçekleşti. Dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildiler. Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, her Pazartesi günü yapılan sabah sporuna büyük bir istekle katılıyorlar. Okyanus Kolejleri'nde her Pazartesi günü yapılan sabah sporu uygulaması 2. Dönem'de de devam ediyor... Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri her hafta pazartesi günleri sabah bayrak töreninin ardından güne ve haftaya zinde başlamak için yapılan sabah sporunu çok sevdiler. Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından, okulun spor salonunda veya okul bahçesinde vücut ve nefes açma egzersizleri ile başlayan sabah sporu etkinliği, yine yerini danslara bırakıyor. Öğrencilerin sevdiği müziklerin çalınmasıyla coşku daha da artıyor. Yapılan sabah sporunun ardından öğrenciler son derece mutlu ve zinde bir şekilde sınıflarının yolunu tutuyor. Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri; güzel bir haftaya, sabah sporu ile başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

4 Okyanus Öğrencileri İstanbul Turunda Okyanus Koleji 4.sınıf öğrencileri, "City Sightseeing" otobüsüyle yaptıkları İstanbul gezisinde şehrin tarihi yerlerini kulaklıktan İngilizce olarak dinleyip, turistlerle konuşma fırsatı yakaladılar.turistlerle İngilizce pratiği yapan öğrenciler, sordukları sorularla yıl boyunca öğrendikleri tüm bilgileri kullanma fırsatı buldular. Okyanus İlkokul Öğrencilerinden Okyanus Store Etkinliği Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, Okyanus Store da İngilizce alış-veriş temasını işlediler. Tüm ilkokul öğrencileri öğretmenleriyle birlikte İngilizce derslerinde Okyanus Store'a giderek İngilizce alış-veriş temasına uygun olarak diyaloglarda bulundular. Öğrendiklerini yaparak ve yaşayarak pekiştiren öğrenciler, daha önce öğrendikleri İngilizce diyalogları pratik yapma fırsatı buldular. Öğrenciler, bu güzel etkinlikle, öğrendiklerini kullanma fırsatı buldukları için güzel anlar yaşamış oldular. İlk dönemden bu yana İngilizce dersinde öğrendikleri ve geliştirdikleri bilgileri, pratiğe dökme olanağı yakalayan öğrenciler, eğlenerek öğrenmenin mutluluğuyla geziyi tamamladılar.

5 Okyanus Koleji'nde "Alice Harikalar Diyarında" Etkinliği Okyanus Koleji'nde Mart ayı içinde Happy Days İngilizce Tiyatro Grubu ilkokul öğrencilerine Alice in Wonderland adlı muhteşem bir ingilizce gösteri sundu. İngilizce tiyatronun konusu, Alice'in kayıp zamanı bulmasını ve başından geçen macera dolu ilginç olayları anlatıyor. Bu ilginç ve fantastik olan serüveni büyük bir ilgi ve heyecanla izleyen öğrenciler, bu sayede İngilizcelerini geliştirme şansına sahip oldular. Okyanus'ta Spor Yetenek Kulübü Yıl Sonu Gösterisi Okyanus Koleji'nde Aikido, Okçuluk, Jimnastik,Doğa Sporları,Eskrim ve Speed Stacks Kulübü öğrencileri yıl boyu öğrendiklerini düzenlenen gösteride başarılı bir şekilde sergilediler. Okyanus Kolejleri nin eğitimdeki farklılıklarından biri olan Yetenek Kulüpleri, Eğitim Öğretim Yılı nı da başarıyla tamamlanmış oldu. Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl İngilizce bir tiyatro oyunu izleyen öğrenciler farklı bir dilde tiyatro izlemenin keyfine vardılar. İngilizce çocuk oyunu gerek görsel gerekse müzikal anlamda öğrencilerin beğenisini topladı.

6 Okyanus Kolejleri Ayın Bilişim Kurtları uygulaması Okyanus Kolejleri 2.Dönem Bilişim Kurtları'nı seçmeye devam ediyor. Seçimler Okyanus Kolejleri İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında yapılıyor. Öğrenciler, Bilişim Kurdu rozetlerini Cuma günü törende teslim alıyor. Okyanus İlkokulu Örnek Sınıf Uygulaması'na Devam Ediyor Örnek sınıf uygulaması için derse giren tüm öğretmenler objektif ve bütüncül bir yaklaşımla değerlendirme yaparak, puanlamada bulunurlar. Bu değerlendirmeler sonucunda en yüksek puanı alan sınıf Haftanın Örnek Sınıfı seçilerek, Örnek Sınıf Yemeği ile ödüllendirilirler. Öğretmenleri ile birlikte özel menüden oluşan yemeği afiyetle yiyen öğrenciler çok mutlu oldular. Okyanus Kolejleri nde öğrenciler, ay içerisinde derslerde göstermiş oldukları beceri, sınıf içerisindeki laboratuvar kurallarına uyum, okul içerisinde arkadaşlarıyla ilişkileri, yazılı sınavlardan almış oldukları notlar ve verilen etkinlikleri zamanında tamamlama gibi kriterlere göre puan alarak Bilişim Kurdu olmaya hak kazandılar.

7 Okyanus İlkokulu 'Çanakkale Zaferi'ni Kutluyor Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 18 Mart 2015 Çarşamba günü Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını ve aziz şehirlerimizi saygıyla andı. Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyâda eşi? En kesif orduların yükleniyor dördü beşi. -Tepeden yol bularak geçmek için Marmara ya- Kaç donanmayla sarılmış ufacık bir karaya. Okyanus Koleji İlkokul öğretmenleri Çanakkale Savaşı'nı ve o dönemde yaşanan zor şartları öğrencilere yaşatarak anlatmak için 18 Mart 2015 Çarşamba günü cephedeki Mehmetçiği temsilen o döneme ait asker kıyafetleri giydiler. Asker kıyafetli öğretmenler, sınıflarında günün anlam ve önemini belirten kısa filmler ve okunan savaş anıları ile öğrencilerinin zihinlerinde yer ettiler. Yapılan etkinliklerle öğretmenler öğrencilerde farkındalık yaratmayı başardılar

8 Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Çanakkale Gezisi'nde Okyanus Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencileri 18 Nisan 2015 Cumartesi günü şehitler diyarı Çanakkale yi ziyaret ederek unutulmayacak anılar biriktirdiler. Rehber eşliğinde tarihi Eceabat a geçen öğrenciler Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Şehitler Abidesi, Morto Koyu, Ertuğrul Koyu, Ezineli Yahya Çavuş Şehitliği, Alçıtepe Köyü, Anzak Koyu, Kanlı Sırt, kahramanlıkları destanlaşan şehitlerimiz için yapılmış olan, Mustafa Kemal in "Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum dediği 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı Anıt ı, Atatürk e şarapnel parçasının çarptığı noktayı gezdiler. Öğrenciler Atatürk Anıtı nı gezdikten sonra Anadolu halkının sömürgeci devletlere haklı ve inançlı başkaldırısının yaşandığı savaş siperlerini ziyaret ederek bilgi edindiler. Rehberin anlattığı Çanakkale Savaşları nda savaşan askerlerin kahramanlık hikayelerini öğrenciler büyük heyecanla dinlediler. Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.

9 Okyanus İlkokul Öğrencileri Dünya Su Gününü Kutladı Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı. Su tasarrufuna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gün boyunca teneffüslerde Su Çocukların şarkısı çalındı. Öğrencilere 22 Mart Dünya Su Günü Nedir? konulu bilgilendirme yapıldı. Su Döngüsü adlı çizgi film izlendi. Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü'nün anlam ve önemini öğrenmiş, suyun ve su tasarrufunun önemi ile ilgili farkındalık kazanmış oldular. Okyanus Kolejleri'ne Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'ndan Yeşil Bayrak Eko Okullar Çevre Projesi'ni başarıyla uygulayan Okyanus Kolejleri'nde bu yıl Avcılar, Bahçelievler, Fatih ve Ataşehir Kampüsleri de "Yeşil Bayrak" almaya hak kazandı. Türkiye Eğitim Vakfı tarafından verilen Yeşil Bayrak'ı daha önce Bahçeşehir, Güneşli, Sancaktepe, Beylikdüzü ve Beylikdüzü Anaokulu kampüsünde dalgalandıran Okyanus Kolejleri bu yıl da Avcılar, Bahçelievler, Fatih ve Ataşehir şubelerinin Yeşil Bayrak almaya hak kazanması ile çevre bilinci konusundaki duyarlılığının yeniden ortaya koymuş oldu. Eko Okul Projesi'ne katılan ilkokullara, yaptıkları doğa dostu çevreci, doğru ve güzel etkinlikler sonrasında 2 yıllık bir çalışmanın sonucu olarak Yeşil Bayrak ödülü verildi. İki yıl boyunca özveri ile çalışıp daha güzel, yeşil ve yaşanabilir bir dünya için çaba sarf eden tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

10 Okyanus Koleji'nde Coşkulu 23 Nisan Bayramı Kutlamaları Mustafa Kemal Atatürk ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bütün kampüslerde çoskuyla kutlandı. Öğrencilerin dans şovları, şiir dinletileri, jimnastik gösterileri, koro performansları, rontlar, ardından öğrenciler için hazırlanan sahne showları, yarışmalar, palyaço gösterileri, illüzyon gösterileriyle kutlamalar devam etti. Çeşitli ikramların da verildiği 23 Nisan gösterileri şenlik havasında kutlanmış oldu.

11 Okyanus 1. Sınıflarından Anneler Günü Programı Okyanus Koleji 1.Sınıf öğrencileri anneler için özel bir gösteri sundular. Okyanus Koleji öğretmenleri ve öğrencileri annelerine unutulmaz anlar yaşattılar. okudukları şiirler, dans gösterileri, koro dinletisi, ingilizce etkinlikler, öğrencilerin anneleri için hazırladığı hediyeleri takdimi ve kokteyl ile etkinlik sona erdi. Okyanus'ta Dünya Aile Günü Kutlandı Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Dünya Aile Günü Okyanus Koleji'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Herkesin bir ailesi, 'ailem' dediği sevdikleri olduğu gerçeğiyle diyoruz ki: Herkesin mutlaka bir ailesi var. Anne, baba, babaanne, anneanne, dede, amca, dayı, teyze, hala, kuzen ve daha ailem diyebileceğin insanlar sana aile olur. Ailene sarıl, ailenle paylaş, ailene güven, ailene emek ver.

12 Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri Yetenek Gösterilerini Gerçekleştirildi Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, Eğitim Öğretim Yılı'nda da başarıyla gerçekleştirdi. 6. Kampüsler Arası Satranç Turnuvası Okyanus Kolejleri'nin 10 kampüsünden 200 öğrencinin katılımıyla, Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde gerçekleşen turnuva veli ve öğrencilere heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşattı. Tiyatro,modern dans, gitar, keman ve piyano öğrencileri yıl boyunca öğrendiklerini sergilemenin heyecanını ve gururunu yaşadılar. Yarışmacılar turnuvaya Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde beşer tur şeklinde yarıştılar. Kampüslerinde ilk üçe giren öğrenciler ödüllerini kendi kampüslerinde aldılar.

13 Adana Okyanus 4. Sınıf Öğrencilerinden Bilgi Yarışmasında İlçe Birinciliği Adana Okyanus Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trafik ve İlkyardım bilgi yarışmasına katıldılar. Öğrenciler Nisan 2015 tarihlerinde yapılan yarışmalarda bütün elemeleri geçerek Seyhan ilçe birinciliğini aldılar. Okyanus'ta 1. Dönem Sonu DDS Dereceleri Belli Oldu Okyanus Kolejleri nde her dönem sonunda uygulanan Dönem Sonu Değerlendirme Sınavı nın 1.leri Şubat ayı içerisinde madalyalarını aldılar. Okyanus Kolejleri nde 1. Dönem sonu yapılan DDS Sınavı nda Okyanus Koleji İlkokul 3.4. sınıf öğrencileri disiplinli ve özverili çalışmalarının sonucunu madalyaları ile taçlandırdılar. Öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitimöğretim hayatı dileriz. Ayça Buket Sağbaş İstanbul Satranç Şampiyonu Kartal Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen Kartal Belediyesi 23 Nisan Satranç Turnuvası'nda Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencisi Ayça Buket Sağbaş hiç yenilmeden şampiyon oldu. İstanbul geneli katılımcılardan oluşan ve erkek/kız karma düzenlenen organizasyonda özellikle kızlar sporcusu olarak yarışarak kendisinden çok daha kuvvetli UKD puanı olan öğrencileri yenerek bu başarıyı elde eden Ayça Buket Sağbaş, kızlar kategoriside birincilik, genel kategoride birincilik ve turnuva katılım ödülü olmak üzere toplamda 3 altın madalya kazanma başarısını gösterdi. Öğrenci ve antrenörünü kutlarız.

14 Okyanus Kolejleri 1. Zeka Ve Akıl Oyunları Turnuvasına Büyük İlgi Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yeteneklileri Bölümü, zeka ve akıl oyunları dersi kapsamında öğrencilerin öğrendiklerini uygulayabilmeleri için, 04 Nisan 2015 tarihinde 1. Zeka ve Akıl Oyunları Turnuvası'nı düzenledi. Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde düzenlenen, Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalı ve Yetenekliler öğrencilerinin de misafir olarak katıldığı turnuva, Okyanus Koleji'nin Üstün Zekalı ve Yetenekli öğrencileri ve aileleri tarafından büyük bir ilgi gördü. Öğrenciler mantıksal düşünme, matematiksel düşünme ve hızlı düşünme, yaratıcılık, ip uçlarından yararlanabilme gibi becerileri kullanarak zeka ve akıl oyunları derslerinde öğrendiklerini 04 Nisan 2015 tarihinde 1.Zeka ve Akıl Oyunları Turnuvasında başarılı bir şekilde gösterdiler. Okyanus 3. Sınıflar Arası Klavye Yarışması Kazananları Belli Oldu Okyanus Kolejleri İlkokul 3. sınıflar kademesinde 4-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında "Hızlı Yazan Kazansın" sloganıyla yapılan Minikler Klavye Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler 15 Mayıs 2015 Cuma günü Okyanus Puanları'na kavuştular. Okyanus Kolejleri bilişim teknolojileri dersi kapsamında gerçekleştirilen yarışamaya öğrencilerin ilgisi büyüktü. Yarışan öğrenciler, hem hızlı hem de doğru yazarak en yüksek puanı elde etmeye çalıştılar. Kendi aralarında hem rakabet yaşadılar hem de dereceye girebilme heyecanını yaşadılar.

15 Okyanuslu Kolejleri 1.Sınıf Öğrencileri Satranç Şenliklerinde Okyanus Kolejleri'nde 1. sınıf satranç yetenek kulüplerinde ders alan öğrenciler, bütün bir yıl aldıkları eğitimlerden sonra kampüslerinde öğretmenleriyle beraber Satranç Şenlikleri düzenlediler. Okyanus Kolejlerinin tüm kampüslerinde Mayıs-Haziran aylarında düzenlenen Satranç Şenlikleri birbirinden eğlenceli ve çekişmeli dakikalara sahne oldu. Öğrenciler hünerlerini şenlikte sergileyerek kendileri için hazırlanan "Minik Satranç Ustası" sertifikalarını öğretmenlerinden almaya hak kazandılar. Okyanus Üstün Zekâlılar Projelerini Sunuyor Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar İlkokulu öğrencileri, özenle hazırladıkları bireysel projelerini gelen misafirlere büyük bir heyecanla sundular. Öğrenciler çalışmalarını, büyük bir özenle dönem boyunca hazırladıkları projelerle ortaya koydular. Dönem başından bu yana yapılan bu azimli çalışmanın sonunda ortaya çıkan birbirinden değerli ve şaşırtıcı ürünleri veli ve arkadaşlarına tanıttılar.

16

17

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT

LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT LEGOBOTİK KULÜBÜ SON SÜRAT Legobotik Kulübü, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ODTÜ Ülkemli öğrencilere bilim ve teknolojiyi sevdirmek, takım çalışmasını öğretmek ve yaratıcılıklarını artırmak amacıyla

Detaylı

100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a

100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a 100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a ayrıldı. İki önemli tarih, iki önemli şehir bu gezide buluştu.

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ

BAHARA MERHABA. H. İlker DURU NİSAN 2017 İLKOKUL BÜLTENİ BAHARA MERHABA Toprağın ve suyun güneşle buluştuğu, doğanın canlandığı, aydınlık ve sıcak günlere kavuştuğumuz güzel bahar aylarına merhaba dedik. Baharın verdiği canlılık ve heyecanla eğitim- öğretim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI Sayın Veli, Sevgili Öğrencilerimiz, 01 Temmuz 2015 tarih ve 29403 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5)

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri Projesi İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLÂL OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ Hemşiremiz Nazile Türemiş,1. sınıf öğrencilerimize ''El Temizliği ve Hijyen'' konusunda sunum yaptı. Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı koordinatörlerimiz, Mahmut

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Hakkımızda: İstanbul Aydın Üniversitesi Çevre ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, çevre kirliliğinin önlenmesi alanında sosyo-ekonomik faktörleri de ele alarak;

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı ŞUBAT Çanakkale Zaferi mizin 102. yıl dönümü kutlu olsun!

KAYI OKULLARI. Haftalı ŞUBAT Çanakkale Zaferi mizin 102. yıl dönümü kutlu olsun! KAYI OKULLARI Haftalı 13-17 ŞUBAT 2017 Çanakkale Zaferi mizin 102. yıl dönümü kutlu olsun! Çanakkale Zaferi mizin 102. yıl dönümü kutlu olsun! Bugün, topraklarımızın haksız düşman işgali ile tam 253 bin

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YASASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI Kızılay tarafından İş sağlığı ve güvenliği yasası kapsamında düzenlenen Temel İlkyardım Eğitim Programı

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi

Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi Almanya dan Kardeş Okulumuz Geldi Geçtiğimiz yıl Almanya nın Nordenham şehrinde bulunan Gymnasium Nordenham Okulu ile okulumuz arasında başlayan Kardeş okul projesi kapsamında kardeş okulumuz bizi 21.04-26.04.14

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 12. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor!

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri tüm hızıyla devam ediyor! Türkiye genelinde 15 TED okulu tarafından gerçekleştirilen MEB İngilizce öğretmenlerine yönelik seminerlerin 3.kademesi

Detaylı

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI

SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI 3. SINIFLAR, SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ NE GEZİ YAPTI İlk adı Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi iken Selçuklu Uygarlığı Müzesi olarak değiştirilen ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ Projenin Adı: Nevruzla Bahara Merhaba Projenin Tanıtımı: Tarihimizde geçmişimizde yer alan nevruz bayramını

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Öğretmenler Günü nü çok değerli öğretmenlerimiz ile Bilkent Otel de gerçekleştirdiğimiz bir yemek ile kutladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası 19-20

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ

12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ 12.SINIFLAR LYS TAKVİMİ TARİH YAYIN TEST SAAT MATEMATİK 10:00 1 24.05.2017 ÇARŞAMBA TED GENEL MERKEZ-5 1 25.05.2017 PERŞEMBE TED GENEL MERKEZ-5 2 29.05.2017 PAZARTESİ ÜÇ-DÖRT-BEŞ 2 30.05.2017 SALI ÜÇ-DÖRT-BEŞ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı