Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı."

Transkript

1 TYF DE YENİ DÖNEM Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF de 4. Olağan Genel Kurulu nda 214 delegeden 208 i oy kullandı. 3 yıllık mevcut başkan Mehmet Serhat Belli nin 97 oy aldığı genel kurulda, 111 oy alan Özlem Akdurak Yelken Federasyonu nun yeni başkanı oldu. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığına ilk kez seçilen Özlem Akdurak, kalıcı başarı elde etmek için güçlü kulüplerin yaratılması gerektiğini belirterek, Yeni dönemde federasyonun daha şeffaf olacağını ifade etti. Yelken Federasyonu nun yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde yer alacak Asil ve Yedek üyeler isimler ise şunlar; Ahmet Oğuz Özcü, Adnan Yıldırım, Ali Doğaner, Cengiz Kalkan, Ceyhan Üstüner, Ferit Esen, Hakan Yenigün, Hakan Han Özcan, Mahmut Saral, Melih Dilikoğlu, Özfer Uralp ve Yusuf Öztürk, Sırrı Gürkan, Deniz Çiçek, Akif Sezer, Gürhan Sezgin, Enver Çoban, Hüseyin Tarakçı, Şenkar Öztüzün, Serdar Lale, Sinan Aktaş, Hakan Yılmaz, Turgay Menek, Osman Gökmen. TYF nin 4 üncü olağan genel kurulunda yer alan Bodrumlu isimler ise Bodrum Modalılar Yelken Kulübü Başkanı Ceyhun Üstüner, Turgutreis Yelken Kulübü başkanı Enver Çoban ve Yalıkavak Yelken Kulübü başkanın Osman Gökmen oldu. Muhabir: Mehmet Can MERAL

2

3 TYF Yarıyıl Kupası, sona erdi Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yarıyıl Yelken Kupası, düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Törene Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ da katılarak sporcuların mutluluğunu paylaştı Ocak 2016 tarihleri arasında Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde, Bodrum Belediyesinin de destekleriyle bu yıl 10 uncusu düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonunun Yarıyıl Yelken Kupası yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 50

4 kulüpten toplam 371 sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular; Optimist, Optimist Junior, Laser Standart, Laser Radial, Laser 4,7 kategorilerinde yarıştı. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren başarılı sporcular, milli takım kampına katılmaya hak kazandı. Düzenlenen ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkan Vekilli İsmail Altındağ yaptığı konuşmada; Bu soğuk hava şartlarında sporcu ruhunuzu kaybetmeyerek verdiğiniz mücadeleden ve cesaretinizden dolayı hepinizi canı gönülden kutluyorum. Katılan takımlara, sporculara, antrenörlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bodrum Belediyesi olarak bizler, sizlerin spor yapması ve bu güzel ortamda yarışabilmesi için, elimizden gelen desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu yıl 10 uncusunu gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon inşallah daha nice 10 lar 20 ler olarak devam eder. Sizleri Bodrum da ağırlamaktan son derece mutluyuz dedi. Muğla Bölgesinden, Optimist kategorisinde 4, Lazer kategorisinde 2 sporcu milli takım kampına katılmaya hak kazandı. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini, Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Mustafa Saruhan, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Erman Aras, Ömer Karacalar, hakem komitesi ve organizasyon görevlileri verdi. Yarışlarda dereceye giren sporcular ise şöyle: LASER 4.7 GENEL: 1.ALP BALTALI (İSTANBUL YLK.KLB) 2.RASİM YAŞAR (ARM URLA YLK.)

5 3.EGE EROS GÜVEN (ERA YLK.KLB.) 4.YİĞİT YALÇIN ÇITAK (TURGUTREİS YLK.KLB) 5.İLAYDA VEZİROĞLU (FENERBAHÇE YLK.KLB) LASER 4.7 KIZ: 1.İLAYDA VEZİROĞLU (FENERBAHÇE YLK.KLB) 2.ECE ASYA İKİZLER (GALATASARAY YLK.KLB) 3.RÜMEYSA GERMİ (SAMSUN YLK.KLB) LASER 4.7 JUNIOR 1.YİĞİT YALÇIN ÇITAK (TURGUTREİS YLK.KLB) 2.BARTU ÖZGÜR (FENERBAHÇE YLK.KLB) 3.ECE ASYA İKİZLER (GALATASARAY YLK.KLB) LASER RADIAL GENEL 1.YAŞAR DOĞA ARIBAŞ (İSTANBUL YLK.KLB) 2.KERİM KAAN ORDU (FENERBAHÇE YLK KLB.) 3.BERKAY ABAY (SOLO YLK. KLB) LASER RADIAL BAYAN 1.AYŞENUR ORHAN(TEKİRDAĞ YLK. KLB.) 2.ZEYNEP BEYENİRSOY (TURGUTREİS YLK. KLB.)

6 LASER RADIAL GENÇ 1.BERKAY ABAY (SOLO YLK. KLB.) 2.EFE SOYSAL (KARŞIKAYA YLK. KLB.) 3.ATA ÖZORUÇ (İSYANBUL YLK. KLB.) LASER STANDART GENEL 1.ALP RONA RODOPMAN (FENERBAHÇE YLK. KLB.) 2.CEM GÖZEN (İSTANBUL YLK. KLB.) 3.HAYDAR BARAN YILMAZ (MARİNA DRAGOS YLK.KLB.) LASER STANDART GENÇ 1.HAYDAR BARAN YILMAZ (MARİNA DRAGOS YLK.KLB) 2.MEHMET DURAN DİNÇ (GALATASARAY YLK. KLB.) 3.ÖZGÜR DANIEL FOSTER (GÖKOVA YLK. KLB.) OPTİMİST GENEL 1.TANSU ERİN ŞARLAK (İSTANBUL YLK.KLB) 2.SABRİ KEREM ERKMEN (FENERBAHÇE YLK. KLB.) 3.EGE BATMAZ (SİNOP KDZ. YLK. KLB.) 4.EFE TULÇALI (BODRUM ERA YLK. KLB.) 5.TARHAN ÖĞÜTÇÜ (ÇEŞME YLK. KLB.)

7 OPTİMİST KIZ GENEL 1.ZÜLAL ALEV ERKAN (TEKİRDAĞ YLK. KLB.) 2.DOĞA DEMİREL (MARMARA YLK. KLB) 3.YAĞMUR ÖZCAN (BODRUM ERA YLK. KLB) OPTİMİST JUNIOR GENEL 1.EFE GÜDER (İSTANBUL YLK. KLB) 2.OKYANUS ARIKAN (ARM URLA YLK. KLB) 3.CAN ERTÜRK (GÖZTEPE YLK.ŞB) 4.CAN ÖZBİLEN (TEKİRDAĞ YLK. KLB) 5.ALP HOŞGÖR (İSKENDERUN YLK. KLB) OPTİMİST KIZ JUNIOR 1.OKYANUS ARIKAN (ARM URLA YLK. KLB.) 2.DENİZ YÜCEL (İSTANBUL YLK. KLB) 3.MELİSA OLCAY (GALATASARAY YLK. ŞB)

8

9 Galatasaray Önde Gidiyor Bodrum da dün başlayan Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarıyıl RS:X, Techno 293 ve RS:One yarışları ikinci gününde de renkli görüntüler oluşturdu. Gümbet Koyu açıklarında 18 i bayan 63 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda sporcular birbirleriyle kıyasıya yarışmanın dışında Bodrum da etkili olan sert rüzgarla da mücadele ediyorlar. İlk gün yarışlarında alınan sonuçlara göre RS:X sınıfında Galatasaray Yelken Şubesinden Onur Cavit Biriz birinci olurken TECHNO 293 U17 sınıfında da birinci yine Galatasaray Yelken Şubesinden Efe Ayhan oldu. Bugün yapılan yarışmalarda ise RS:ONE sınıfında Fenerbahçe Yelken Şubesinden Efe Emir Demir, RS:X sınıfında Galatasaray Yelken Şubesinden Onur Cavit Biriz, TECHNO 293 U13 sınıfında Galatarasay Yelken Şubesinden Kerim Sahir Giritlioğlu, TECHNO 293 U15 sınıfında Galatarasay Yelken Şubesinden Buğda Giritlioğlu ve TECHNO 293 U17 sınıfında da Çeşmealtı Rüzgarspor Yelken Kulübünden Luis Göktepe birinci oldu. Optimistler Denizi Renklendirdi Bodrum da kamp yapan Galatasaray Yelken Şubesi ve Tekirdağ Yelken takımlarının optimist alt yapı sporcularına Bodrum da ki yelken kulüpleri de eklenince ortaya renkli görüntüler çıktı. Gümbet Koyunda bir yanda beyaz yelkenleri ile dolaşan optimistler ile birlikte iki gündür koyda yarıyıl RS:X, Techno 293 ve RS:One yarışlarında mücadele eden windsurfçüler vatandaşların dikkatini çekti. Koydaki hareketliliği sahilden ve tarihi yel değirmenlerin bulunduğu tepeden izleyen vatandaşlar bol bolda fotoğraf çekti.

10 Bodrum da Yelkenler denizi renklendirdi Yelkenin üssü Bodrum Bodrum Belediyesinin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum da düzenlenmeye devam eden TYF Yarıyıl Kupası ilk gün yarışları, esen rüzgar ve yağışın da etkisiyle sporcuların büyük mücadelesine sahne oldu. Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde bu yıl 9. su düzenlenen TYF Yarıyıl Yelken Kupası başladı. Kupaya lazer ve optimist kategorisinden 43 kulüpten toplamda 363 sporcu katıldı. Optimist, Optimist Junior, Laser Radial, Laser 4.7 kategorilerinde düzenlenen Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları 26 Ocak 01 Şubat 2015 tarihleri arasında Bodrum Belediyesinin desteği ve Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapılıyor. Pazar günü sona erecek yarışlar sonunda dereceye giren sporcular, milli takım aday kadrosuna da davet edilecek. Yarışmanın ilk gün startını Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Güneri Günaydın ve Niyazi Atare verdi. Bu tür organizasyonların Bodrum da her yıl artması için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Güneri Günaydın, Öncelikle bu

11 yarışmayı Yalıkavak a getiren herkese teşekkür ediyorum. Bodrum da buna benzer daha fazla etkinlik yapmamız. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim. dedi. Yarıyıl Kupasını değerlendiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Denizin üstü cıvıl cıvıl. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Her gün biraz daha bu öğrenciler ve yarışmacılarımızın sayısı artıyor. Demek ki bu da hem başkanımızın, hem bizlerin doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi oluyor. Bizim için önemli olan sağlıklı nesiller yetiştirmek çünkü her zaman söylüyorum ki liderlik; savaşla top ve tüfekle değil sağlık yönüyle olacak. Bunun için biz yöneticilerin en büyük görevi de sağlıklı yaşam bir sunmaktır. ifadelerini kullandı. Yarıyıl Kupası ile ilgili bilgiler veren Serhat Belli de her sene yapılan ve sezonun ilk yarışı olan yarıyıl kupası yarışlarının Yalıkavak ile özleşmiş bir yarış olduğu belirterek, Dolayısıyla bu sene de yarışlarımızı aynı şekilde yaptık. Bu sene kapsamını birazcık daha genişlettik bunun peşine hemen Gümbet te RSX olimpik sınıfımız olan RSX sınıfı ve onun genç sınıfı olan tekno 293 sınıfıyla tekrar bir dahaki haftaya yeni bir yelkenimiz başlıyor. Burası artık yelkenin üssü oldu. Biz de burada artık üslenmeye karar verdik. Bütün çalışmalarımız onu üzerine. Yakında burada hep beraber sizlerle birlikte olimpik milli takımın tesislerinin de temelini atacağız inşallah. Yani Bodrum yelkende çok daha bir üst yelkenin de nabzının attığı bir yer olacak. İnşallah cumartesi ve pazar günü ödül töreninde beraber olacağız ve göreceğiz. Gerçekten bütün Türkiye şu anda burada, 400 e yakın yelkenli var. Mart ta biliyorsunuz ki Bodrum International Optimist Regatta yapılacak. Bu sene biraz daha iç açılımını değiştirdik. Başkan ile birlikte yaptığımız projelerle Türkiye Yelken Federasyonu ve Bodrum Belediyesiyle beraber bu sene çok daha fazla bir katılım olacak, daha renkli bir organizasyon olacak. dedi.

12 Federasyon Başkanından Başkan Kocadon a ziyaret Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Serhat Belli, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek Bodrum hakkında bilgi aldı. Başkan Mehmet Kocadon u makamında ziyaret eden Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, federasyonun Bodrum da

13 gerçekleştireceği kamplar için kullanılabilecek ilçedeki tesisler hakkında Başkan Kocadon dan bilgi aldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Kocadon, yelken sporunun Bodrum için çok önemli bir spor organizasyonu olduğunu belirterek yelken sporunun gelişmesi, özellikle çocukların ve gençlerin bu spora ilgi göstermeleri için çalışmaları, profesyonel düzeyde sürdürdüklerini söyledi. Ziyarette TYF Başkanı Serhat Belli ye Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ile kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Gözütok ve B.B. Bodrumspor Yelken Kulübü Sorumlusu Buğra M. Çetin eşlik etti.

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2016 Türkiye 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları Bitez de

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerin ardından Yelken Federasyonu Başkanlığına seçilen Özlem Akdurak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u başkanlık makamında

Detaylı

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum da Dünya ve Avrupa Şampiyonları Yetiştiriyoruz sloganıyla yelken yaz kursları başlıyor. Dünya çapında başarılar elde eden B.B. Bodrumspor un Yelken Şubesi, Dünya ve

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Sayfa 1 / 5 TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 15-21 HAZİRAN 2015 SİNOP Rank SINIFI YELKEN NO ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ 1st OPTİMİST 174 EFE TULÇALI 01.03.2001 E ERA BODRUM YELKEN GEÇİCİ SONUÇLAR OPTİMİST

Detaylı

BODRUMSPOR SAKARYADA 3 PUAN KAÇIRDI

BODRUMSPOR SAKARYADA 3 PUAN KAÇIRDI BODRUMSPOR SAKARYADA 3 PUAN KAÇIRDI BODRUMSPOR SAKARYA DA 3 PUANI KAÇIRDI Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Sakaryaspor ile golsüz berabere kaldı. Sakarya

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Türkiye nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan 9.Halit Narin Kupası yelken yarışlarında kazanan genç yelkencilerin

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR ALTIN GRUBU Rank GRUBU Sa led: 8, D scards: 1, To count: 7, Entr es: 71, Scor ng system: Append x A ADI SOYADI D.

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

OPTİMİST YARIYIL KUPASI

OPTİMİST YARIYIL KUPASI Sailwave results for OPTİMİST YARIYIL KUPASI at 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA 2014 Sayfa 1 / 8 OPTİMİST YARIYIL KUPASI 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA OPTİMİST KESİN SONUÇLAR Overall Sailed: 9, Discards:

Detaylı

MUĞLA DA EN BÜYÜK İLÇE BODRUM

MUĞLA DA EN BÜYÜK İLÇE BODRUM MUĞLA DA EN BÜYÜK İLÇE BODRUM Türkiye İstatistik Kurumu 31 Aralık 2015 tarihli son verilerine göre Muğla İline bağlı ilçeler arasında en fazla nüfus Bodrum da. Son verilere göre Bodrum un nüfusu 155.818.

Detaylı

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST )

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) 18.05.2017 Sailwave results for TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) at 15 21 MAYIS 2017 Çeşme 2017 TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) 15 21 MAYIS 2017 Çeşme OPTİMİST SPORCU

Detaylı

OPTİMİST OPTİMİST JUNİOR YARIYIL KUPASI

OPTİMİST OPTİMİST JUNİOR YARIYIL KUPASI YARIYIL KUPASI 26 OCAK 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM / SPORCU LİSTESİ SINIF 28.01.15 YELKEN NO AD SOYAD D.TARİHİ E/K KULÜP İL KIRMIZI 1591 NOAH DENİZ ÖKSÜZ 18/06/04 E ALANYA YAT MAVİ 1600 EREN PERÇİN

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

2015 / 2016 / 2017 KIŞ KUPASI HS SINIFI YARIŞ VERİLERİ

2015 / 2016 / 2017 KIŞ KUPASI HS SINIFI YARIŞ VERİLERİ 1. BÖLGE / / KIŞ KUPASI HS SINIFI YARIŞ VERİLERİ KIŞ KUPASI KATILAN KULÜP SAYISI KIŞ KUPASI KATILAN SPORCU SAYISI OPTIMIST 50 48 43 OPTIMIST 310 246 236 LASER 4.7 36 31 35 LASER 4.7 88 80 88 RADIAL 19

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR )

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR ) TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR ) 15 21 MAYIS 2017 Çeşme İZMİR SONUÇLAR ALTIN 20.05.17 1st JUNIOR 1290 MUSTAFACAN ÖZTUNCEL Sailed: 12, Discards: 2, To count: 10, Entries: 78, Scoring system:

Detaylı

122 sporcu ile Ko caeli yer aldı. Kocaeli nin Çayırova bölgesindeki yarışlara yerel kulüplerinin dışında İstanbul ve Yalova sporcu gönderdi.

122 sporcu ile Ko caeli yer aldı. Kocaeli nin Çayırova bölgesindeki yarışlara yerel kulüplerinin dışında İstanbul ve Yalova sporcu gönderdi. Türkiye Yelken Federasyonu 2009 takviminde yer alan Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları 23-26 Nisan tarihleri arasında Sinop Kocaeli (Çayırova) Tekirdağ Muğla (Bodrum) Hatay (İskenderun)'da yapıldı. Bölge yarışlarında

Detaylı

2012 Nisan Ayı Faaliyet Raporu

2012 Nisan Ayı Faaliyet Raporu 2012 Nisan Ayı Faaliyet Raporu 01-06 Nisan 2012 Palma / İspanya da gerçekleşen ISAF World Cup Prenses Sofia yarışlarında Laser radial sınıfında 89 sporcu arasında Çağla Dönertaş 34. Laser standart sınıfında

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak. BODRUM DA ZİRAAT KUPASI HEYECANI TÜRKİYE Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak. 6 Eylül Salı günü Bodrum Şehir Stadı nda tek maç eleme usulü

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTIMIST MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

SAMSUN BÖLGESİ. Samsun daki yarışlara Ankara, Giresun, Samsun, Sinop, Rize ve Trabzon'dan 32 optimist, 1 1 Laser 4.7, 7 Laser Radial sporcusu katıldı.

SAMSUN BÖLGESİ. Samsun daki yarışlara Ankara, Giresun, Samsun, Sinop, Rize ve Trabzon'dan 32 optimist, 1 1 Laser 4.7, 7 Laser Radial sporcusu katıldı. Bölge Kupasi 2. Ayak Yarışları, TMOK 100. Yıl Kupası olarak 28-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında Samsun, Amasra, Tekirdağ, Karşıyaka ve İskenderun da 479 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. TMOK (Türkiye

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI 2018 Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI URLA /

Detaylı

TYF YARIYIL KUPASI OPTİMİST

TYF YARIYIL KUPASI OPTİMİST Sayfa 1 / 9 TYF YARIYIL KUPASI OPTİMİST 22-27 OCAK 2016 Yalıkavak - Bodrum /MUĞLA Rank SINIFI YELKEN NO ADI SOYADI OPTİMİST SONUÇLAR Overall Sailed: 8, Discards: 1, To count: 7, Entries: 129, Scoring system:

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

ACIK ISTANBUL LIGI & TROFE 1. AYAK

ACIK ISTANBUL LIGI & TROFE 1. AYAK ACIK ISTANBUL LIGI & TROFE 1. AYAK 12-13NİSAN 2014 KESİN SONUC OPTIMIST SINIF Sailed: 1, Discards: 0, To count: 1, Entries: 113, Scoring system: AZ PUAN SISTEMI DERECE SINIF YEL.NO ADI SOYADI K/E D. TARIHI

Detaylı

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST)

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) 04-06 OCAK 2012 İtalya nın Napoli Şehrinde yapılan yarışta kulübümüz

Detaylı

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA

RS:X - Techno RS:One. 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 29 Ocak 03 Şubat 2018 Fethiye / MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 Bal ligi 7 inci grup 16 ıncı haftaya lider giren B.B Bodrum spor kendi sahasında Mutratpaşa Belediye spor u 2 gol ile yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI. RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FEDERASYON KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 05-10 Mayıs 2015 BODRUM-MUĞLA Türkiye Yelken Federasyonunun 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan RS:X, Techno 293,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ

YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ BODRUM ULUSLARARASI YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ 4 üncü BIOR, ödül töreni ile sona erdi Bu yıl 4 üncü kez 09-13 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşen 2016 Bodrum International Optimist Regatta

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PEGASUS TÜRKİYE WİNDSURF ŞAMPİYONASI LİGİ 2.AYAK HAZİRAN 2013 GÖMEÇ / AYVALIK MASTER GEÇİCİ SONUÇLAR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PEGASUS TÜRKİYE WİNDSURF ŞAMPİYONASI LİGİ 2.AYAK HAZİRAN 2013 GÖMEÇ / AYVALIK MASTER GEÇİCİ SONUÇLAR MASTER GEÇİCİ SONUÇLAR S.No Adı - Soyadı Yelken No Sınıfı İli Kulübü Y1 Y2 Y3 Y4 Y5 D1 TOPLAM NET(1D) 1 Özfer Uralp 193 Master İzmir Çeşmealtı Windsurf Kulübü 2,0 2,0 0,7 0,7 0,7 2,0 6,1 4,1 2 Mehmet Kaçan

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Olimpik Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR GUMUS GRUBU Sa led: 6, D scards: 1, To count: 5, Entr es: 71, Scor ng system: Append x A Rank GRUBU YELKEN ADI SOYADI

Detaylı

RANK ADI SOYADI DOĞUM Y. KULÜBÜ CİNSİYET YARIYIL BİOR HALİT NARİN TÜRKİYE TOPLAM 1 Tansu Erin Şarlak 2003 İstanbul Yelken Kulübü E Umut

RANK ADI SOYADI DOĞUM Y. KULÜBÜ CİNSİYET YARIYIL BİOR HALİT NARİN TÜRKİYE TOPLAM 1 Tansu Erin Şarlak 2003 İstanbul Yelken Kulübü E Umut RANK ADI SOYADI DOĞUM Y. KULÜBÜ CİNSİYET YARIYIL BİOR HALİT NARİN TÜRKİYE TOPLAM 1 Tansu Erin Şarlak 2003 İstanbul Yelken Kulübü E 1 1 2 4 8 2 Umut Kartal 2003 Era Bodrum Yelken Kulübü E 3 3 1 3 10 3 Derin

Detaylı

KARADENİZ BÖLGESİ. Sinop taki yarışlara Ankara, Giresun,Samsun, Sinop ve Trabzon dan gelen 26 optimist, 5 Laser 4.7, 9 Laser Radial sporcusu katıldı.

KARADENİZ BÖLGESİ. Sinop taki yarışlara Ankara, Giresun,Samsun, Sinop ve Trabzon dan gelen 26 optimist, 5 Laser 4.7, 9 Laser Radial sporcusu katıldı. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen Bölge Kupasi 1.Ayak Yarışları 25 27 Nisan 2008 tarihleri arasında Sinop, Çayırova, (Kocaeli), Gemlik (Bursa), Çeşme (İzmir) ve Adana olmak üzere toplam

Detaylı

1.Bölge (13 Büyük / 4 Junior) 2.Bölge (37 Büyük / 46 Junior)

1.Bölge (13 Büyük / 4 Junior) 2.Bölge (37 Büyük / 46 Junior) 1.Bölge (13 Büyük / 4 Junior) 1 Ege Batmaz Sinop Karadeniz Yelken Kulübü KONTENJAN 2 Arda Asan Samsun Yelken Kulübü KONTENJAN 3 Rümeysa Germi Samsun Yelken Kulübü KONTENJAN 4 Pelin Öztürk Samsun Yelken

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2012 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 1.Ayak Yarışları 20-23 Nisan 2012 tarihleri arasında Sinop,

Detaylı

1.3) Protesto Kurulunun kararları RRS 70.5 gereği nihaidir, temyiz edilemez.

1.3) Protesto Kurulunun kararları RRS 70.5 gereği nihaidir, temyiz edilemez. BÖLGE KUPASI 2.AYAK YARIŞLARI 24 28 Eylül 2014 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 2.Ayak Yarışları, 24-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Trabzon,

Detaylı

Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor

Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı

Detaylı

OPTIMIST SINIFI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİ

OPTIMIST SINIFI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİ Yılı İsim Soyadı Bölgesi Kulübü Yer Tarih 2012 Yücehan Aslan Muğla Turgutreis Bld. Yelken Kulübü Genel Klasman 1 Çeşme / İzmir 10-14 Ekim 2012 Haluk Çalın İstanbul Galatasaray Genel Klasman 2 Çeşme / İzmir

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

İYK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013

İYK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 İYK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 SINIFI: OPTİMİST DERECE ADI SOYADI YEL. NO KULÜBÜ İLİ K/E A 1 A 2 A 3 A 4 A 5 A 6 Toplam 1 TANSU EMIR SARLAK 124 ISTANBUL Y.K. İSTANBUL E 77 57 74 84 66 57 415 2 EGE DUNDAR

Detaylı

RANK ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ CİNSİYETİ KULÜBÜ YARIYIL KUPASI FEDERASYON TÜRKİYE TOPLAM 1 TANSU ERİN ŞARLAK E İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ 1 2 2

RANK ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ CİNSİYETİ KULÜBÜ YARIYIL KUPASI FEDERASYON TÜRKİYE TOPLAM 1 TANSU ERİN ŞARLAK E İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ 1 2 2 RANK ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ CİNSİYETİ KULÜBÜ YARIYIL KUPASI FEDERASYON TÜRKİYE TOPLAM 1 TANSU ERİN ŞARLAK 13.04.2003 E İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ 1 2 2 5 2 EFE TULÇALI 01.03.2001 E ERA BODRUM YELKEN KULÜBÜ

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 GÜNCELLENMİŞ OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu; 2020 Tokyo Olimpiyatları hedeflerini, Olimpik Milli Takım performansını

Detaylı

GSGM OLİMPİK SPORCU YETİŞTİRME PROJESİ. İl Organizasyon Kurul Başkanları & Kulüp Temsilcileri Toplantısı Antalya 16-17 Ocak 2010

GSGM OLİMPİK SPORCU YETİŞTİRME PROJESİ. İl Organizasyon Kurul Başkanları & Kulüp Temsilcileri Toplantısı Antalya 16-17 Ocak 2010 GSGM OLİMPİK SPORCU YETİŞTİRME İl Organizasyon Kurul Başkanları & Kulüp Temsilcileri Toplantısı Antalya 16-17 Ocak 2010 ÜLKENİN BAŞARIYA İHTİYACI VAR... PROJE GSGM BÜNYESİNDE GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YUNUS

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU BÖLGE KUPASI 1. AYAK YARIŞLARI SONUÇLANDI Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları, 22-25 Nisan tarihlerinde Trabzon, Kocaeli/Çayırova, Tekirdağ, İzmir/Urla ve Mersin de gerçekleşti. Trabzon daki yarışlara Samsun,

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

RANK ADI SOYADI DOĞUM KULÜBÜ CİNSİYET YARIYIL KUPASI GENÇLİK VE SPOR TÜRKİYE YILI BAKANLIĞI KUPASI ŞAMPİYONASI 1 Rasim Yaşar 1999 ARM Urla E

RANK ADI SOYADI DOĞUM KULÜBÜ CİNSİYET YARIYIL KUPASI GENÇLİK VE SPOR TÜRKİYE YILI BAKANLIĞI KUPASI ŞAMPİYONASI 1 Rasim Yaşar 1999 ARM Urla E RANK ADI SOYADI DOĞUM KULÜBÜ CİNSİYET YARIYIL KUPASI GENÇLİK VE SPOR TÜRKİYE YILI BAKANLIĞI KUPASI ŞAMPİYONASI TOPLAM 1 Rasim Yaşar 1999 ARM Urla E 6 1 1 8 2 Yiğit Yalçın Çıtak 2001 Turgutreis E 5 2 3

Detaylı

2017 Faaliyet Programı FAALİYETİN ADI

2017 Faaliyet Programı FAALİYETİN ADI 2017 Faaliyet Programı FAALİYETİN ADI TARİHİ SINIFLAR YERİ OCAK Genişletilmiş Bölge Kampı 4. Bölge (Aydın, Denizli, İzmir) 09-12 Ocak Optimist/Laser İzmir Genişletilmiş Bölge Kampı 4. Bölge (Manisa ve

Detaylı

ÖDÜL TÖRENİ BİLGİ FORMU

ÖDÜL TÖRENİ BİLGİ FORMU YARIŞ TARİHİ : YARIŞIN ADI : DÖRDÜNCÜ BEŞİNCİ ÖDÜL TÖRENİ BİLGİ FORMU 13-19 AĞUSTOS 2017 5. URLA ULUSLARARASI BAĞ BOZUMU YARIŞLARI - İGOR'17 ÖDÜL VERİLECEK SPORCULAR,, OPTİMİST - U16 GENEL YAŞAR ALP AKIN

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

TYF BÖLGE KUPASI (4) 1. AYAK OPTİMİST - LASER

TYF BÖLGE KUPASI (4) 1. AYAK OPTİMİST - LASER TYF BÖLGE KUPASI (4) 1. AYAK OPTİMİST - LASER 20-23 NİSAN 2016 KUŞADASI/AYDIN KESİN SONUÇLAR Overall Sailed: 3, Discards: 0, To count: 3, Entries: 133, Scoring system: Appendix A Rank SINIF YELKEN NO AD

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

OPTİMİST FEDERASYON KUPASI

OPTİMİST FEDERASYON KUPASI Sayfa 1 / 6 OPTİMİST FEDERASYON KUPASI 19-23 NİSAN 2013 MERSİN OPTİMİST SPORCU ÇİZELGESİ GRUBU YLK.NO ADI SOYADI K/E D.TARİHİ J KULÜBÜ İLİ MAVİ 1 ABDULLAH BARUT E 06.08.2002 J BİTLİS YLK BİTLİS MAVİ 4

Detaylı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan OPTIMIST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI, 18-20 Eylül 2014

Detaylı

FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR OCAK

FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR OCAK FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR 1 Laser Standard ve Laser Radial Bayan Milli Takım OCAK 04-12 Ocak Las Palmas / İspanya Laser 2 Pedagojik Formasyon Semineri 04-15 Ocak İzmir / Karşıyaka 3 Optimist

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu 2013 Laser 4.7 Rankı

Türkiye Yelken Federasyonu 2013 Laser 4.7 Rankı Rank Ad Soyad Doğum Yılı Kulübü Cinsiyet Seinor / Junior Yarıyıl Kupası Federasyon Kupası Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası Türkiye Şampiyonası Atatürk Kupası Toplam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Detaylı

5th. BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA (BIOR'17)

5th. BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA (BIOR'17) 11.03.2017 Sailwave results for 5th. BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA (BIOR'17) at 08 12 MARCH 2017 Bodrum MUĞLA KEY 2 5th. BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA (BIOR'17) 08 12 MARCH 2017 Bodrum

Detaylı

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR KAPTANIN YAŞAYAN TEK TORUNU ONUR KONUĞU Bodrum Karya Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (BOSAV) ve Ertuğrul Firkateyni Ekibi Başkanı Tufan Turanlı, 2016

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 30 Nisan 4 Mayıs 2014 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları, 30 Nisan-04 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR BRONZ GRUBU Rank 1st BRONZ 3346 MERT ALİ SEYDİ KAMACI 2nd BRONZ 1224 ADNAN ZAHİD VURAL Sa led: 6, D scards: 1, To

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST GEÇİCİ SONUÇLAR BRONZ GRUBU Rank 1st BRONZ 3346 MERT ALİ SEYDİ KAMACI 2nd BRONZ 1224 ADNAN ZAHİD VURAL Sa led: 6, D scards: 1, To

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 RS:X GENÇLER MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan RS:X Gençler Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları,

Detaylı

FEDERASYON KUPASI OPTİMİST YARIŞLARI

FEDERASYON KUPASI OPTİMİST YARIŞLARI FEDERASYON KUPASI OPTİMİST YARIŞLARI 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ/BODRUM MUĞLA SONUÇLAR ALTIN GRUP DERECE SINIF GRUP NO AD SOYAD Sailed: 10, Discards: 2, To count: 8, Entries: 51, Scoring system: Appendix A

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 FAALİYET RAPORU Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi Toplantısı (1 Nisan 2014 Fenerbahçe/İstanbul) TYF Pirat Komitesi ve pirat sporcuları

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4.7 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR . TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR 28 Ocak-01 Şubat 2013 tarihleri arasında Muğla da Optimist-Laser Yarıyıl Kupası Yarışlara 450 sporcu

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 TECHNO 93 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Techno 93 U15 ve U17 Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI. OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD Ocak 2017 Çeşme / İZMİR TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KIŞ KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER 4.7 LASER RADIAL LASER STANDARD 23 28 Ocak 2017 Çeşme / İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı

Detaylı

TYF OPTİMİST JUNIOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST JUNIOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST JUNIOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN JUNIOR KESİN SONUÇLAR ALTIN GRUBU Rank 1st ALTIN 5903 EGE AYYILDIZBAYRAKTAR Sa led: 8, D scards: 1, To count: 7, Entr es: 100, Scor

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. Bölge Kupası 3.Ayak 12 15 Kasım 2010. Yarış Đlanı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. Bölge Kupası 3.Ayak 12 15 Kasım 2010. Yarış Đlanı Bölge Kupası 3.Ayak 12 15 Kasım 2010 Yarış Đlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2010 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 3.Ayak Yarışları 12 15 Kasım 2010 tarihleri arasında Sinop, Đzmit /

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU LASER 4. MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4. Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları, Uluslararası Özel

Detaylı

Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni açık ara yendi

Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni açık ara yendi Kırçiçekleri Bodrum- Urla Belediyesi ni 72-46 açık ara yendi TKBL Kırçiçekleri Bodrum Basketbol, Urla Belediyesi ile karşılaştı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kırçiçeği Bodrum Basket, Urla

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

2012 TYF - PEGASUS WİNDSURF LİGİ KATILIMCI LİSTESİ

2012 TYF - PEGASUS WİNDSURF LİGİ KATILIMCI LİSTESİ 1 TURGUT KAHRAMAN 01.04.1957 İZMİR 57 ERKEK 2 MURAT PEHLİVAN 27.03.1991 ADANA ADANA YELKEN İHT.KLB. 01-01 - 01-0057 1234 ERKEK 3 METİN OSMANOĞLU 21.04.1962 İZMİR ALAÇATI WINDSURF KLB. 67-35 - 12-0047 37

Detaylı

01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ

01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FAALİYET RAPORU 01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ A- YURTİÇİ ULUSAL FAALİYETLER 1- YARI YIL KUPASI YARIŞLARI 30 Ocak-03 Şubat 2014 tarihleri arasında Urla/İzmir de 420-470-Finn-Rüzgar

Detaylı

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR )

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR ) TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR ) 15 21 MAYIS 2017 Çeşme İZMİR SONUÇLAR GÜMÜŞ 20.05.17 Sailed: 11, Discards: 2, To count: 9, Entries: 77, Scoring system: Appendix A 1st JUNIOR 537 FİRUZE

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI. 30 Haziran 3 Temmuz

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI. 30 Haziran 3 Temmuz TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU KARS ÇILDIR GÖLÜ KABOTAJ KUTLAMALARI YELKEN YARIŞLARI İLANI 30 Haziran 3 Temmuz T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde Türkiye Yelken Federasyonu ve Kars

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı