NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠĞĠ Y E N Ġ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠĞĠ Y E N Ġ"

Transkript

1 NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠĞĠ E S K Ġ YÖNETĠM KURULU: ( Tarih, 8362 sayılı TTSG) Madde 8- ġirketin iģleri, Ortaklar Genel Kurulu tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde seçilen en az yedi, en çok onüç üyeden oluģan bir yönetim kurulunca yürütülür. Bir tüzel kiģi yönetim kuruluna üye seçildiği takdirde, tüzel kiģiyle birlikte, tüzel kiģi adına, tüzel kiģi tarafından belirlenen, sadece bir gerçek kiģi de tescil ve ilan olunur; ayrıca, tescil ve ilanının yapılmıģ olduğu, ġirketin internet sitesinde hemen açıklanır. Tüzel kiģi adına sadece, bu tescil edilmiģ kiģi toplantılara katılıp oy kullanabilir. Yönetim kurulu Üyeleri gündemde ilgili bir maddenin bulunması veya gündemde madde bulunmasa bile haklı bir sebebin varlığı halinde, genel kurul kararıyla her zaman görevden alınabilirler. Yönetim kurulu üyesi olan tüzel kiģi, kendi adına tescil edilmiģ bulunan kiģiyi her an değiģtirebilir. YÖNETĠM KURULU: Madde 8- ġirketin iģleri, Ortaklar Genel Kurulu tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde seçilen en az yedi, en çok onüç üyeden oluģan bir yönetim kurulunca yürütülür. Bir tüzel kiģi yönetim kuruluna üye seçildiği takdirde, tüzel kiģiyle birlikte, tüzel kiģi adına, tüzel kiģi tarafından belirlenen, sadece bir gerçek kiģi de tescil ve ilan olunur; ayrıca, tescil ve ilanının yapılmıģ olduğu, ġirketin internet sitesinde hemen açıklanır. Tüzel kiģi adına sadece, bu tescil edilmiģ kiģi toplantılara katılıp oy kullanabilir. Yönetim kurulu Üyeleri gündemde ilgili bir maddenin bulunması veya gündemde madde bulunmasa bile haklı bir sebebin varlığı halinde, genel kurul kararıyla her zaman görevden alınabilirler. Yönetim kurulu üyesi olan tüzel kiģi, kendi adına tescil edilmiģ bulunan kiģiyi her an değiģtirebilir.

2 ġġrket in yönetim kurulu toplantısına katılma hakkına sahip olanlar bu toplantılara, Türk Ticaret Kanunu nun 1527 nci maddesi uyarınca elektronik ortamda da katılabilir. ġġrket, Anonim ġirket Genel Kurulları DıĢında Elektronik Ortamda Yapılacak Kurullar Hakkında Tebliğ hükümleri uyarınca hak sahiplerinin bu toplantılara elektronik ortamda katılmalarına ve oy vermelerine imkan tanıyacak Elektronik Toplantı sistemini kurabileceği gibi bu amaç için oluģturulmuģ sistemlerden de hizmet satın alabilir. Yapılacak toplantılarda Ģirket sözleģmesinin bu hükmü uyarınca kurulmuģ olan sistem üzerinden veya destek hizmeti alınacak sistem üzerinden hak sahiplerinin ilgili mevzuatta belirtilen haklarını Tebliği hükümlerinde belirtilen çerçevede kullanabilmesi sağlanır. ġġrket in yönetim kurulu toplantısına katılma hakkına sahip olanlar bu toplantılara, Türk Ticaret Kanunu nun 1527 nci maddesi uyarınca elektronik ortamda da katılabilir. ġġrket, Anonim ġirket Genel Kurulları DıĢında Elektronik Ortamda Yapılacak Kurullar Hakkında Tebliğ hükümleri uyarınca hak sahiplerinin bu toplantılara elektronik ortamda katılmalarına ve oy vermelerine imkan tanıyacak Elektronik Toplantı sistemini kurabileceği gibi bu amaç için oluģturulmuģ sistemlerden de hizmet satın alabilir. Yapılacak toplantılarda Ģirket sözleģmesinin bu hükmü uyarınca kurulmuģ olan sistem üzerinden veya destek hizmeti alınacak sistem üzerinden hak sahiplerinin ilgili mevzuatta belirtilen haklarını Tebliği hükümlerinde belirtilen çerçevede kullanabilmesi sağlanır.

3 ġġrketġn TEMSĠL VE ĠLZAMI: ( Tarih, 8362 sayılı TTSG) Madde 11- Yönetim Kurulu toplantı ve karar nisapları konusunda Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri saklı kalmak kaydıyla Türk Ticaret Kanunu hükümleri uygulanır. ġirketin yönetimi ve üçüncü kiģiler önünde temsili yönetim kuruluna aittir. ġirketçe verilecek tüm yazı ve belgelerin ve akdolunacak sözleģmelerin geçerli olabilmesi için, bunların Ģirketin resmi unvanı altına konmuģ olması ve Ģirket adına imzaya yetkili iki kiģinin imzasını taģıması gereklidir. Ancak, gerekli gördüğünde yönetim kurulu, bazı kiģilere Ģirketi tek baģına ve tek imza ile temsil yetkisi verebilir. Yönetim Kurulu, Ģirketi temsil ve ilzama yetkili kiģileri ve bunların ne Ģekilde imza edeceklerini tespit ederek tescil ve ilan eder. Türk Ticaret Kanunu nun 370. Maddesi çerçevesinde Yönetim Kurulu temsil yetkisini bir veya daha fazla murahhas üyeye veya müdür olarak üçüncü kiģilere devredebilir. Ancak böyle bir durumda en az bir Yönetim kurul Üyesinin temsil yetkisinin olması Ģarttır. Yönetim Kurulu tarafından özel bir karar alınmadığı sürece Yönetim Kurulu nun Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri kapsamında bağımsız nitelikte olmayan herhangi iki üyesi müģtereken ġirket unvanı altına birlikte atacakları imzaları ile ġirketi her hususta ilzam edebilirler. ġġrketġn TEMSĠL VE ĠLZAMI: Madde 11- Yönetim Kurulu toplantı ve karar nisapları konusunda Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri saklı kalmak kaydıyla Türk Ticaret Kanunu hükümleri uygulanır. ġirketin yönetimi ve üçüncü kiģiler önünde temsili yönetim kuruluna aittir. ġirketçe verilecek tüm yazı ve belgelerin ve akdolunacak sözleģmelerin geçerli olabilmesi için, bunların Ģirketin resmi unvanı altına konmuģ olması ve Ģirket adına imzaya yetkili iki kiģinin imzasını taģıması gereklidir. Ancak, gerekli gördüğünde yönetim kurulu, bazı kiģilere Ģirketi tek baģına ve tek imza ile temsil yetkisi verebilir. Yönetim Kurulu, Ģirketi temsil ve ilzama yetkili kiģileri ve bunların ne Ģekilde imza edeceklerini tespit ederek tescil ve ilan eder. Türk Ticaret Kanunu nun 370. maddesi çerçevesinde Yönetim Kurulu temsil yetkisini Yönetim Kurulu üyesi olan veya pay sahibi ya da yönetim kurulu üyesi olmaları zaruri bulunmayan bir veya birkaç kiģiye bırakabilir. Ancak böyle bir durumda, en az bir yönetim kurulu üyesinin temsil yetkisinin olması Ģarttır. Yönetim Kurulu tarafından özel bir karar alınmadığı sürece Yönetim Kurulu nun Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri kapsamında bağımsız nitelikte olmayan herhangi iki üyesi müģtereken ġirket ünvanı altına birlikte atacakları imzaları ile ġirketi her hususta ilzam edebilirler.

4 Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 367. maddesi uyarınca hazırlayacağı bir iç yönerge ile yönetimi kısmen veya tamamen yönetim kurulu üyesi olan veya olmayan bir veya birkaç kiģiye (murahhaslara) devretmeye yetkilidir. Yönetim Kurulu, hazırlayacağı bu iç yönerge ile murahhasların yetki ve sorumluluklarını tayin eder ve Yönetim Kurulu na tanınmıģ olan her türlü yetki ve sorumluluğu, yine Yönetim Kurulu nun tespit edeceği Ģartlar, hükümler ve kısıtlamalar dâhilinde ilgili kiģilere devredebilir ve gerekli gördüğünde bu yetkilerin tamamını veya bir kısmını değiģtirip tadil edebilir veya geri alabilir. Türk Ticaret Kanununun 375. maddesi saklıdır. Yönetim ve temsil görevlerinin anılan Ģekilde paylaģtırılmasında Yönetim Kurulu yetkilidir. Yönetim Kurulu, ilgili mevzuat hükümlerine uymak kaydıyla uygun göreceği konularda kendi üyeleri ve/veya üyesi olmayan kiģilerden oluģan danıģma, koordinasyon, denetim ve benzeri nitelikte komiteler veya alt komiteler oluģturulabilir. Komitelerin baģkan ve üyelerinin, toplantı düzenleme, çalıģma ve raporlama esasları Yönetim Kurulu tarafından tayin edilir, düzenlenir ve değiģtirilir. KENDĠ PAYLARINI ĠKTĠSAP VE REHĠN OLARAK KABUL EDĠLMESĠ: Madde 29- ġġrket kendi paylarını Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu nunda belirlenen sınırlamalara tabi olmak kaydıyla iktisap edebilir ve rehin olarak kabul edebilir.

5 KURUCULAR VE TAAHHÜTLERĠ: KURUCULAR VE TAAHHÜTLERĠ: Madde 29- ġirketin kurucuları ve taahhüt ettikleri sermaye hisseleri Ģunlardır: 1. Bebek Caddesi, Akaygen Sokak, EliyeĢil Villaları, No.16, Bebek, Ġstanbul da mukim T.C. tabiiyetinde, Besim TĠBUK 10 (On) Kr.luk 10 (On) adet hisse, 2. Fenerbahçe, Alptekin Sokak, Sedef Apt., No.9/13, Kadıköy, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Servet Nurten ATASEVEN Yıldız Posta Caddesi, YeĢil Apt., B Blok, Daire 18, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Kemal SUMAN 10 (On) Kr.luk 10 (On) adet hisse, 4. Bıyıklı MehmetpaĢa Sok., Hayal Apt., D.7, No.32, Çamlık Etiler, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Cemal Cenap AYBAY Beyoğlu, Kurebiye Sokak, No.18/3, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Yunus Emre TAġÖZ 10 (On) Kr.luk 10 (On) adet hisse, 6. Açıkyol Sokak, No.22 KurtuluĢ, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Atilla ġalçioğlu 10 (On) Kr:luk 10 (On) adet hisse, 7. Beylerbeyi, Yalıboyu No.22/1, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde,cengiz ALATLI Ulus Mah., Hakkı ġehit Han Sokak, No.31/7, Barlas Apt., Etiler, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Tolon SÖKMEN 10 taahhüt etmiģlerdir. Madde 30- ġirketin kurucuları ve taahhüt ettikleri sermaye hisseleri Ģunlardır: 1. Bebek Caddesi, Akaygen Sokak, EliyeĢil Villaları, No.16, Bebek, Ġstanbul da mukim T.C. tabiiyetinde, Besim TĠBUK 10 (On) Kr.luk 10 (On) adet hisse, 2. Fenerbahçe, Alptekin Sokak, Sedef Apt., No.9/13, Kadıköy, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Servet Nurten ATASEVEN Yıldız Posta Caddesi, YeĢil Apt., B Blok, Daire 18, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Kemal SUMAN 10 (On) Kr.luk 10 (On) adet hisse, 4. Bıyıklı MehmetpaĢa Sok., Hayal Apt., D.7, No.32, Çamlık Etiler, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Cemal Cenap AYBAY Beyoğlu, Kurebiye Sokak, No.18/3, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Yunus Emre TAġÖZ 10 (On) Kr.luk 10 (On) adet hisse, 6. Açıkyol Sokak, No.22 KurtuluĢ, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Atilla ġalçioğlu 10 (On) Kr:luk 10 (On) adet hisse, 7. Beylerbeyi, Yalıboyu No.22/1, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde,cengiz ALATLI Ulus Mah., Hakkı ġehit Han Sokak, No.31/7, Barlas Apt., Etiler, Ġstanbul da mukim, T.C. tabiiyetinde, Tolon SÖKMEN 10 taahhüt etmiģlerdir.

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Tarih 29 Ocak 2009 Ortaklığın Ünvanı / Ortakların Adı : TAT KONSERVE SANAYĠĠ A.ġ. Adresi : Sırrı Çelik Bulvarı No:3 34788-TaĢdelen ĠSTANBUL Telefon ve Fax No. : 0216 430 00 00

Detaylı

NET HOLDĠNG ANONĠM ġġrketġ. ESAS SÖZLEġMESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. KURULUġ, TĠCARĠ UNVAN, AMAÇ VE KONU, MERKEZ, SÜRE

NET HOLDĠNG ANONĠM ġġrketġ. ESAS SÖZLEġMESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM. KURULUġ, TĠCARĠ UNVAN, AMAÇ VE KONU, MERKEZ, SÜRE NET HOLDĠNG ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM KURULUġ, TĠCARĠ UNVAN, AMAÇ VE KONU, MERKEZ, SÜRE KURULUġ: (22.07.2013 Tarih ve 8368 sayılı TTSG) Madde 1- AĢağıda adları, ikametgahları ve tabiiyetleri

Detaylı

ANONİM ŞİRKETLERE DUYURULUR;

ANONİM ŞİRKETLERE DUYURULUR; ANONİM ŞİRKETLERE DUYURULUR; - 28/11/2012 TARİH VE 28491 SAYILI RESMİ GAZETEDE İLAN EDİLEN ANONİM ŞİRKETLERİN GENEL KURUL TOPLANTILARININ USUL VE ESASLARI İLE BU TOPLANTILARDA BULUNACAK GÜMRÜK VE TİCARET

Detaylı

AKTAY TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL TASARISI

AKTAY TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL TASARISI AKTAY TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ METİN YÖNETİM KURULU VE SÜRESİ: Madde 7: Şirket işlerinin idaresi, genel kurul tarafından, hissedarlar arasından en çok üç yıl

Detaylı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı

Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Sirküler No : 2013-18 Ana Sözleşme Değişikliğini İçeren Örnek Genel Kurul Toplantısı Gündem ve Tutanağı Tarih: 21032013 Bilindiği üzere sermaye şirketleri yeni TTK kapsamında esas (ana) sözleşmelerini

Detaylı

TEKSTİL BANKASI A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL METNİ VE GEREKÇELERİ

TEKSTİL BANKASI A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL METNİ VE GEREKÇELERİ ESKİ ŞEKİL YENİ ŞEKİL GEREKÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI MADDE 38 Yönetim Kurulu, Banka işleri gerektirdikçe her zaman toplanır. Ancak, ayda en az bir toplantı yapılması zorunludur. Yönetim Kurulu, Yönetim

Detaylı

MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI MERĠT TURĠZM YATIRIM VE ĠġLETME ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 26.12.2014 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının belirlenmesi ve kayıtlı

Detaylı

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş.

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. MCT DANIŞMANLIK A.Ş. nin 09.05.2016 günü, saat 14:00 da Yıldız Cad. Sungurlar İş Merkezi No:45-5 Beşiktaş İSTANBUL adresinde yapılacak olağan/olağan üstü genel kurul toplantısında

Detaylı

İZOCAM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİNİN 11, 13, 14, 15, 16. ve 18. MADDELERİNİN DEĞİŞİKLİK TASARISIDIR

İZOCAM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİNİN 11, 13, 14, 15, 16. ve 18. MADDELERİNİN DEĞİŞİKLİK TASARISIDIR Madde 11- YÖNETİM KURULUNUN YAPISI VE GÖREVLERİ, İLE ŞİRKETİN TEMSİLİ: Yönetim Kurulu, genel kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre seçilecek

Detaylı

GLOBAL YATIRIM HOLDĠNG ANONĠM ġġrketġ ANASÖZLEġMESĠ

GLOBAL YATIRIM HOLDĠNG ANONĠM ġġrketġ ANASÖZLEġMESĠ GLOBAL YATIRIM HOLDĠNG ANONĠM ġġrketġ ANASÖZLEġMESĠ ESKĠ METĠN YÖNETĠM KURULU SÜRESĠ VE KARAR YETER SAYISI Madde 9- Şirketin işleri ve idaresi Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri, Sermaye

Detaylı

YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET

YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET YAYLA ENERJĠ ÜRETĠM TURĠZM VE ĠNġAAT TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda

Detaylı

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş GENEL KURUL İLANI

ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş GENEL KURUL İLANI ANEL TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş GENEL KURUL İLANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 10:00 da Şirket

Detaylı

VIP TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ

VIP TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ KURULUŞ Madde 1 VIP TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki adları, soyadları, yerleşim yerleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir Anonim Şirket kurulmuş bulunmaktadır: Sıra : 1 Kurucu

Detaylı

Madde 1- Aşağıda adları, soyadları, yerleşim yerleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir anonim şirket kurulmuştur. Adresi

Madde 1- Aşağıda adları, soyadları, yerleşim yerleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir anonim şirket kurulmuştur. Adresi ANONĠM ġġrket ESAS SÖZLEġMESĠ KURULUġ: Madde 1- Aşağıda adları, soyadları, yerleşim yerleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir anonim şirket kurulmuştur. Sıra no Kurucunun Adı ve Soyadı Adresi

Detaylı

ANONĠM ġġrketlerġn YENĠ TTK'YA UYUM ÇALIġMALARINDA DĠKKAT EDĠLECEK HUSUSLAR:

ANONĠM ġġrketlerġn YENĠ TTK'YA UYUM ÇALIġMALARINDA DĠKKAT EDĠLECEK HUSUSLAR: ANONĠM ġġrketlerġn YENĠ TTK'YA UYUM ÇALIġMALARINDA DĠKKAT EDĠLECEK HUSUSLAR: 1- Şirket Ana Sözleşmesi, Yeni Kanunda Şirket Esas Sözleşmesi şeklinde değişmiştir. Ana Sözleşmelerdeki muhtelif maddelerde

Detaylı

İÇ YÖNERGE. Olmuksan International Paper Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu İç Görev Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM

İÇ YÖNERGE. Olmuksan International Paper Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu İç Görev Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM İÇ YÖNERGE Olmuksan International Paper Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu İç Görev Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapasam ve Dayanak Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu İç Yönergenin amacı;

Detaylı

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KURULUŞ, TİCARİ UNVAN, AMAÇ VE KONU, MERKEZ, SÜRE

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KURULUŞ, TİCARİ UNVAN, AMAÇ VE KONU, MERKEZ, SÜRE NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KURULUŞ, TİCARİ UNVAN, AMAÇ VE KONU, MERKEZ, SÜRE KURULUŞ: (22.07.2013 Tarih ve 8368 sayılı TTSG) Madde 1- Aşağıda adları, ikametgahları ve tabiiyetleri

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı 02.06.2016 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar

Detaylı

BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ

BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YÖNETİM KURULU: Madde 8: Şirketin işleri ve idaresi Genel Kurul tarafından seçilecek en az 5 (beş) en çok 11 ( on bir)

Detaylı

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL İLANI

ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL İLANI ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL İLANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 10:00 da Şirket Merkezimiz

Detaylı

Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanunu nun 319 uncu Maddesi ne göre şirketi temsil ve

Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanunu nun 319 uncu Maddesi ne göre şirketi temsil ve TÜMOSAN MOTOR VE TRAKTÖR SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ METİN Şirketin Merkezi Madde 4- Şirketin merkezi İstanbul Bakırköy Havaalanı Kavşağı İstanbul Ticaret Merkezi A-3 Blok,

Detaylı

PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 48. Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2015 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı bulunan gündemi görüşüp karara

Detaylı

EGE FREN SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ

EGE FREN SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ EGE FREN SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ MADDE 1 Aşağıda adları, soyadları, ikametgahları ve uyrukları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu nun anonim şirketlerin ani

Detaylı

FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ

FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YENİ ŞEKİL GENEL KURUL GENEL KURUL Madde 9. Genel Kurul Olağan ya da Olağanüstü olmak üzere toplanır. Olağan Genel Kurul yılda

Detaylı

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ MADDE 1. AĢağıda adları, soyadları, tabiyetleri yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu'nun anonim Ģirketlerin ani suretle

Detaylı

Genel Kurul Toplantısında Gündem Maddelerinin oylanmasında el kaldırma usulü ile açık oylama yöntemi kullanılacaktır.

Genel Kurul Toplantısında Gündem Maddelerinin oylanmasında el kaldırma usulü ile açık oylama yöntemi kullanılacaktır. AYGAZ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2011 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 05 Nisan

Detaylı

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 19.06.2012 Salı günü saat 11.00 de Ceyhan Yolu Üzeri 12.Km Adana adresinde yapılacak ve aşağıdaki

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ METİN SERMAYE MADDE: 5 BANKA, 4456 sayılı Kanun un 6 ncı maddesi uyarınca 4487 ve 3794 sayılı Kanunlarla değişik 2499 Sayılı Kanun Hükümlerine

Detaylı

ibraz ederek ve hazır bulunanlar listesini imzalamak suretiyle katılabilirler.

ibraz ederek ve hazır bulunanlar listesini imzalamak suretiyle katılabilirler. İLAN BAK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 05 Ağustos 2015 tarihinde saat 10.00 da, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi,

Detaylı

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2016 Cuma günü saat 11:00' da aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere

Detaylı

ŞİRKETİN MERKEZİ ŞİRKETİN MERKEZİ GENEL KURUL GENEL KURUL FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ

ŞİRKETİN MERKEZİ ŞİRKETİN MERKEZİ GENEL KURUL GENEL KURUL FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ FAVORİ DİNLENME YERLERİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YENİ ŞEKİL ŞİRKETİN MERKEZİ ŞİRKETİN MERKEZİ Madde 3. Şirketin merkezi ANKARA' dadır. Adresi Büklüm Sokak No: 48/13 Kavaklıdere-

Detaylı

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELE TADİL METNİ YENİ ŞEKİL

BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELE TADİL METNİ YENİ ŞEKİL BORUSAN MANNESMANN BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELE TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL YÖNETİM KURULU NUN SEÇİMİ Madde 9 Yönetim Kurulu en az 5 en çok 9 Üye den teşekkül eder. Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

DOĞUġ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim ġirketi nin Esas SözleĢmesi Tadil Metni

DOĞUġ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim ġirketi nin Esas SözleĢmesi Tadil Metni DOĞUġ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim ġirketi nin Esas SözleĢmesi Tadil Metni ESKĠ ġekġl ġġrketġn MERKEZ VE ġubelerġ MADDE 3 : ġirketin merkezi Ġstanbul dadır.adresi, Büyükdere Cad. No: 65 A-Blok

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. ANA SÖZLEġMESĠ

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. ANA SÖZLEġMESĠ Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. ANA SÖZLEġMESĠ KURULUġ MADDE 1 AĢağıda unvanları, uyrukları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri

Detaylı

3-2014 yılı hesap dönemine ilişkin finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,

3-2014 yılı hesap dönemine ilişkin finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 29/04/2015 TARİHLİ 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımıza, Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri

Detaylı

SözleĢme Tarihi : 20/06/2016 SözleĢme No : 2016/02

SözleĢme Tarihi : 20/06/2016 SözleĢme No : 2016/02 SözleĢme Tarihi : 20/06/2016 SözleĢme No : 2016/02 BAĞIMSIZ DENETĠM SÖZLEġMESĠ SözleĢmenin tarafları olan, Acarlar Ticaret Sanayi ve Turizm Anonim ġirketi (sözleģmenin bundan sonraki bölümlerinde MüĢteri

Detaylı

OYAK PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ

OYAK PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ OYAK PORTFÖY YÖNETĠMĠ ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ KURULUġ Madde 1 Aşağıda unvanı, yerleşim yeri ve uyruğu yazılı kurucu tarafından, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve bu konu ile ilgili

Detaylı

GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİ

GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİ GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞMESİ BÖLÜM I ESAS HÜKÜMLER KURULUŞ VE KURUCULAR MADDE 1. Aşağıda ünvan ve adları, adresleri ve tabiiyetleri yazılı kurucular arasında Türk Ticaret

Detaylı

GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2014 Yılı İle İlgili Olağan Genel Kurul Toplantısı GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz in 2014 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 20 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 11.30 da Şirket merkezi olan Savur yolu 6.km. MARDİN

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel)

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) / KARTN [] 31.01.2013 17:22:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD. PAK İŞ MERK. NO:5 K:3 GAYRETTEPE/BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Telefon ve Faks No. : TEL:0 212 273 20 00

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 05 Mart Konu : Ana Sözleşme değişikliği

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 05 Mart Konu : Ana Sözleşme değişikliği Özel Durum Açıklaması Tarih : 05 Mart 2012 Konu : Ana Sözleşme değişikliği Şirketimizin 02.03.2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Ana Sözleşmemizin 13,15,17,20 ve 21'inci maddelerinin ekteki şekilde

Detaylı

MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI

MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI AKFEN HOLDİNG A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METİNLERİ ESKİ METİN MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI A. Yönetim Kurulunun Seçimi ve Görevleri Şirket in işleri

Detaylı

ANSA YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİLAT METNİ

ANSA YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİLAT METNİ ESKİ MADDE NO VE MADDE BAŞLIĞI ŞİRKETİN UNVANI MADDE 2 AMAÇ VE KONU MADDE 5-23 YENİ MADDE NO VE MADDE BAŞLIĞI ŞİRKETİN UNVANI MADDE 2 AMAÇ VE KONU MADDE 5-23 ESKİ ŞEKLİ YENİ ŞEKLİ YAPILAN DEĞİŞİKLİK GEREKÇESİ

Detaylı

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN PAY SAHİPLERİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2015 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 2012 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. 212 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış, Başkanlık Divanının oluşturulması ve saygı duruşu, 2- Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması

Detaylı

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ Madde 1 Kuruluş Bu esas sözleşmenin 2. maddesinde ad ve soyadları ile ikametgâh ve tabiiyetleri yazılı gerçek kişi kurucular arasında

Detaylı

BORSA ĠSTANBUL A.ġ. 07/12/2015 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI

BORSA ĠSTANBUL A.ġ. 07/12/2015 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI BORSA ĠSTANBUL A.ġ. 07/12/2015 TARĠHLĠ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLENDĠRME DOKÜMANI ġirketimiz Ortaklık Yapısı ve Oy Hakları Şirket sermayesini temsil eden paylar A, B ve C olmak

Detaylı

Nama yazılı hisse senedi sahiplerine Türk Ticaret Kanunu nun 368. maddesi hükmü gereğince işbu davetiye ayrıca taahhütlü mektup ile gönderilecektir.

Nama yazılı hisse senedi sahiplerine Türk Ticaret Kanunu nun 368. maddesi hükmü gereğince işbu davetiye ayrıca taahhütlü mektup ile gönderilecektir. ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ NİN 19.06.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 19.06.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET -

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. ANA SÖZLEġMESĠ

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. ANA SÖZLEġMESĠ Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. ANA SÖZLEġMESĠ KURULUġ MADDE 1 AĢağıda unvanları, uyrukları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri

Detaylı

NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 25.08.2016 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin, 2015 yılı faaliyet sonuçlarının görüşüleceği Ortaklar Olağan

Detaylı

PARAFİNANS FAKTORİNG ANONİM ŞİRKETİ nin özgünlenmiş ana sözleşmesidir.

PARAFİNANS FAKTORİNG ANONİM ŞİRKETİ nin özgünlenmiş ana sözleşmesidir. PARAFİNANS FAKTORİNG ANONİM ŞİRKETİ nin özgünlenmiş ana sözleşmesidir. MADDE: 1 KURULUŞ Aşağıda adları, soyadları, ikametgahları ve uyrukları yazılı kurucular arasında, Türk Ticaret Kanununun ani suretle

Detaylı

FORMET ÇELİK KAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ

FORMET ÇELİK KAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ FORMET ÇELİK KAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ: Madde 1 KAYSERĠ TĠCARET SĠCĠL MÜDÜRLÜĞÜ Ticaret Sicilinin 33304 numarasında 9536665882717328 Mersis numarası ile kayıtlı (FORMET

Detaylı

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELESİ

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELESİ PINAR SU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS MUKAVELESİ KURULUŞ Madde l- AĢağıda adları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu nun Anonim ġirketlerin ani surette kurulmaları hakkındaki

Detaylı

TRAKYA YENİŞEHİR CAM SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME

TRAKYA YENİŞEHİR CAM SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TRAKYA YENİŞEHİR CAM SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME KURULUŞ Madde 1 : İkinci maddede yazılı kurucular arasında yürürlükteki kanunlar ve işbu esas sözleşmeye göre yönetilmek üzere Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ 1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması; 2. Şirket Yönetim Kurulu ve Saf Gayrimenkul

Detaylı

BOLU ÇİMENTO SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ BÖLÜM I:

BOLU ÇİMENTO SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ BÖLÜM I: BOLU ÇİMENTO SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ BÖLÜM I: Kuruluş ve Kurucular: Madde 1- a) AĢağıda adları ve ikametgahları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanununun anonim Ģirketlerin (ani)

Detaylı

KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK ANONĠM ġġrketġ 1- GENEL BĠLGĠLER 01.01.2016 31.12.2016 Ġ YILLIK FAALĠYET RAPORU ġirketimiz 14.05.2010 tarihinde kurulmuģ olan Ģirketimiz: -Sermaye Piyasası

Detaylı

TEKSTĐL BANKASI ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET. Ticaret Sicili Numarası: 224058

TEKSTĐL BANKASI ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET. Ticaret Sicili Numarası: 224058 TEKSTĐL BANKASI ANONĐM ŞĐRKETĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN, OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Ticaret Sicili Numarası: 224058 Bankamızın 2012 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

MADDE 2 ŞİRKETİN ÜNVANI MADDE 2- ŞİRKETİN ÜNVANI

MADDE 2 ŞİRKETİN ÜNVANI MADDE 2- ŞİRKETİN ÜNVANI Eski Metin MADDE 2- ŞİRKETİN ÜNVANI DentaĢ Ambalaj ve Kağıt Sanayi Anonim ġirketi dır. MADDE 3- ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU 1-Kağıt, karton ve oluklu mukavva imalatı yapmak ve yaptırmak, 2- Elektrik piyasası

Detaylı

NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI NET TURĠZM TĠCARET VE SANAYĠ ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 06.06.2017 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Şirketimizin, 2016 yılı faaliyet sonuçlarının görüşüleceği Ortaklar Olağan

Detaylı

İhsaniye Mah. Gazenfer Bilge Cad. Yalçınkent Sitesi B Blok D : 5 Bandırma / BALIKESİR

İhsaniye Mah. Gazenfer Bilge Cad. Yalçınkent Sitesi B Blok D : 5 Bandırma / BALIKESİR Madde : 1. Aşağıda adları, TC kimlik numaraları ve ikametleri yazılı kurucular arasında, Türk Ticaret Kanunu nun ani kuruluş hükümlerine göre bir anonim şirket teşkil edilmiştir. 1. Selim Sühan SEÇKİN

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİLAT METNİ

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME TADİLAT METNİ Merkez ve Şubeler Madde 3 Şirketin Merkezi İstanbul dur. Adresi; Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, Kuyumcukent Sitesi, Bahçelievler, İstanbul dur. Adres değişikliğinde yeni adres, ticaret siciline

Detaylı

VDF FİLO KİRALAMA HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ

VDF FİLO KİRALAMA HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ VDF FİLO KİRALAMA HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ MADDE 1 Aşağıda ticaret unvanı ile uyruğu ve ikametgâh adresi yazılı bulunan kurucu tarafından Türk Ticaret Kanunu ve bu Esas

Detaylı

ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİRKÜLER TARİHİ : 29.08.2012 SİRKÜLER NO : 2012/49 SİRKÜLER ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

YENİ TTK NA GÖRE LİMİTED VE ANONİM ŞİRKETLERİN SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ TTK NA GÖRE LİMİTED VE ANONİM ŞİRKETLERİN SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ SİRKÜLER: AKAD.13/11-12.06.2013 YENİ TTK NA GÖRE LİMİTED VE ANONİM ŞİRKETLERİN SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ 14.02.2011 tarih, 27846 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan yürürlüğe giren 6103 sayılı Türk Ticaret

Detaylı

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU

VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01/01/2009 30/06/2009 FAALİYET RAPORU 1- Raporun dönemi, ortaklığın unvanı, dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin ad

Detaylı

Madde 1- Aşağıdaki adları, soyadları, yerleşim yeri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir Limited Şirket kurulmuştur.

Madde 1- Aşağıdaki adları, soyadları, yerleşim yeri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir Limited Şirket kurulmuştur. LİMİTED ŞİRKET SÖZLEŞMESİ KURULUŞ: Madde 1- Aşağıdaki adları, soyadları, yerleşim yeri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir Limited Şirket kurulmuştur. Sıra no Kurucunun Adı ve Soyadı Yerleşim Yeri

Detaylı

AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ YENİ METİN SERMAYE VE PAYLAR

AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ YENİ METİN SERMAYE VE PAYLAR AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ METİN SERMAYE VE PAYLAR MADDE 8. Şirketin, Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye tavanı 480.000.000 TL olup,

Detaylı

SUMİTOMO CORPORATİON DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ

SUMİTOMO CORPORATİON DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ SUMİTOMO CORPORATİON DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ: Madde 1- Aşağıdaki adları,soyadları,ikametgahları ve uyrukları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanununun anonim şirketlerin

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 HAZİRAN 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI Şirketimiz 2013 yılı Olağan

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 HAZİRAN 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI Şirketimiz 2013 yılı Olağan KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27 HAZİRAN 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI Şirketimiz 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibariyle şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı,

Detaylı

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET TEKSTĠL BANKASI ANONĠM ġġrketġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sicil No:224058 Mersis No: 0836004772800050 Bankamızın Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, aşağıda

Detaylı

BAKIŞ MEVZUAT KONU: ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK YAYIMLANDI

BAKIŞ MEVZUAT KONU: ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK YAYIMLANDI BAKIŞ MEVZUAT KONU: ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK YAYIMLANDI SAYI: 2012/99 ÖZET: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından çıkarılan Yönetmelikte,, anonim

Detaylı

NET TURĐZM TĐCARET VE SANAYĐ ANONĐM ŞĐRKETĐ ANA SÖZLEŞMESĐ

NET TURĐZM TĐCARET VE SANAYĐ ANONĐM ŞĐRKETĐ ANA SÖZLEŞMESĐ NET TURĐZM TĐCARET VE SANAYĐ ANONĐM ŞĐRKETĐ ANA SÖZLEŞMESĐ KURULUŞ: Madde 1- UNVAN: Madde 2- Đşbu Ana Sözleşmenin sonunda adları, ikametgahları ve tabiiyetleri yazılı kurucular arasında, Türk Ticaret Kanununun

Detaylı

DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ

DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ Madde 3- MAKSAT VE MEVZUU Şirket, karayolu taşımacılığı ve arazi işlerinde kullanılan her türlü yeni ve kullanılmış vasıtalar ile bina ve alt yapı inşaatlarında kullanılan iş makinaları, deniz taşımacılığında

Detaylı

YENİ METİN Yönetim Kurulu Madde 8:

YENİ METİN Yönetim Kurulu Madde 8: ESKİ METİN Yönetim Kurulu Madde 8: Şirketin işleri ve idaresi Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca Genel Kurul tarafından Hissedarlar arasından seçilecek 7 üyeden oluşan bir Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27/10/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27/10/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27/10/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV, No:56 Sayılı Tebliği nin 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur

Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV, No:56 Sayılı Tebliği nin 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV, No:56 Sayılı Tebliği nin 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2012 Yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat)

: Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. : Bahçelievler Mah. Şehit İbrahim Koparır cad. No.4 Bahçelievler/ISTANBUL : 0 (212) 449 36 00 (40 hat) İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı Adresi Telefon No. Faks No. : 0 (212) 641 96 44 Ortaklığın yatırımcı/pay Sahipleri ile ilişkiler biriminin Telefon No. : 0 (216) 586

Detaylı

Yönetim Kurulu nun Temsil Yetkisinin Devrine İlişkin İç Yönerge

Yönetim Kurulu nun Temsil Yetkisinin Devrine İlişkin İç Yönerge Yönetim Kurulu nun Temsil Yetkisinin Devrine İlişkin İç Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ VE DAYANAK Madde 1 Amaç ve Kapsam İşbu İç Yönergenin amacı Jantsa Jant Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu,

Detaylı

VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ( ANA SÖZLEŞMESİ )

VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ( ANA SÖZLEŞMESİ ) VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ( ANA SÖZLEŞMESİ ) ESKİ HALİ Şirket Merkez ve Şubeleri Madde 4 - Şirketin Merkezi İstanbul İli Şişli İlçesindedir. Adresi Büyükdere Caddesi Gazeteciler Sitesi Matbuat Sokak

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞME MADDE 1 KURULUŞ Aşağıda adı ve soyadları, ikametgahları ve uyrukları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu nun anonim şirketlerin ani suretle

Detaylı

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU

PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU PEMAR TURĠZM YATIRIMLARI VE TĠCARET ANONĠM ġġrketġ 01.01.2012 31.12.2012 DÖNEMĠ YILLIK FAALĠYET RAPORU 1- GENEL BĠLGĠLER Raporun Dönemi : 01.01.2012 31.12.2012 Ticaret unvanı : Pemar Turizm Yatırımları

Detaylı

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ana Sözleşmesi

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ana Sözleşmesi Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ana Sözleşmesi MADDE 1 AĢağıda adları soyadları, ikametgahları ve uyrukları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu nun hükümlerine

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ ANASÖZLEŞMESİ

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ ANASÖZLEŞMESİ OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ ANASÖZLEŞMESİ (13.08.1998 tarihinde Ankara Ticaret Sicil Memurluğunca tescil edilmek, 17.08.1998 tarih ve 4606 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde

Detaylı

HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN HEKTAŞ TİCARET T. A. Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22.06.2012 Cuma günü saat 11.00 de Gebze Organize Sanayi Bölgesi İhsan Dede Cad. 700. Sokak Gebze-KOCAELİ

Detaylı

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir.

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir. MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİL TASARISI /04/2013 tarih ve sayılı Yönetim Kurulu Kararı ekidir. Madde: 17 DENETÇİLER Şirketin denetimi genel kurul tarafından

Detaylı

Madde 1- Kurucuları tarafından 1923 te teşkil edilmiş olan Anonim Şirket, bu esas mukavele ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde idare edilir.

Madde 1- Kurucuları tarafından 1923 te teşkil edilmiş olan Anonim Şirket, bu esas mukavele ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde idare edilir. ALLIANZ SİGORTA ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ KURULUŞ : Madde 1- Kurucuları tarafından 1923 te teşkil edilmiş olan Anonim Şirket, bu esas mukavele ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri dairesinde idare edilir.

Detaylı

ARÇELĠK A.ġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN 29 MART 2012 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ARÇELĠK A.ġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN 29 MART 2012 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ARÇELĠK A.ġ YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI'NDAN 29 MART 2012 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ġirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2011 yılı çalıģmalarını incelemek ve aģağıda

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ Madde 1. Kuruluş Adları ikinci maddede yazılı kurucularla sonradan çıkarılacak hisse senetleri sahipleri arasında yürürlükteki kanunlara ve bu Ana

Detaylı

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] :39:46 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] :39:46 Genel Kurul Toplantısı Sonucu VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / VKGYO [] 25.06.2010 17:39:46 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Halaskargazi Caddesi Yasan ĠĢ Merkezi No:243 Kat:6 Osmanbey/ ġiģli/ġstanbul Telefon

Detaylı

FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 FAALİYET YILINA AİT 06 EYLÜL 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 FAALİYET YILINA AİT 06 EYLÜL 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 FAALİYET YILINA AİT 06 EYLÜL 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin, 2016 yılı faaliyet ve sonuçlarının görüşüleceği

Detaylı

ACISELSAN ACIPAYAM SELÜLOZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL METNİ

ACISELSAN ACIPAYAM SELÜLOZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL METNİ SERMAYE Madde 6 ESKİ METİN SERMAYE Madde 6 YENİ METİN Şirket, 2499 sayılı Kanun hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun 11.04.1984 tarih ve 97 sayılı izni

Detaylı

KORUMA KLOR ALKALİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

KORUMA KLOR ALKALİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Ticaret Sicili Numarası: Derince/419 Ticaret Unvanı: KORUMA KLOR ALKALİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Adresi: Deniz Mahallesi Petrol Ofisi Caddesi N0:43 Derince/Kocaeli Ticari ikametgahı ile sicil numarası

Detaylı

EGELĠ & CO GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ

EGELĠ & CO GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ EGELĠ & CO GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ ESAS SÖZLEġMESĠ KURULUġ : MADDE - 1 AĢağıda adları, soyadları, ikametgâhları ve uyrukları yazılı kurucular arasında, Türk Ticaret Kanunu (TTK)

Detaylı

DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ. Uyruğ u

DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞMESİ. Uyruğ u DOĞUŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ KURULUġ ESAS SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : AĢağıda ad ve soyadları, unvanları, adresleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye

Detaylı

ESAS SÖZLEŞMESİ USAŞ YATIRIMLAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ. Kuruluş: Madde 1:

ESAS SÖZLEŞMESİ USAŞ YATIRIMLAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ. Kuruluş: Madde 1: Kuruluş: Madde 1: Türk Ticaret Kanununun anonim şirketlerin kuruluş hükümleri uyarınca bir anonim şirket kurulmuştur. Şirketin Unvanı Madde 2: Şirketin unvanı USAŞ Yatırımlar Holding Anonim Şirketi (USAŞ)

Detaylı

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ANA ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ Y E N İ

NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ANA ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ Y E N İ NET HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ANA ESAS SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ E S K İ KURULUŞ Madde 1- Aşağıda adları, ikametgahları ve tabiiyetleri yazılı bulunan kurucular arasında Türk Ticaret Kanununun Anonim Şirketlerin

Detaylı