Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz?"

Transkript

1 Gizlilik Politikası 1 Şubat 2014 itibariyle güncellenmiştir Gizlilik Beyanı Alcon Laboratories, Inc. ve bağlı kuruluşlarımıza ("Alcon") göstermiş olduğunuz güven ve Gizlilik Beyanımızı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Bağlı şirketlerimiz ile birlikte Alcon Laboratories, Inc. Novartis Group'un Göz Sağlığı Bölümünü oluşturur ve bu Gizlilik Beyanında hep birlikte "Alcon" olarak anılmıştır. Bu Gizlilik Beyanı bu web sitesi ve bu Güvenlik Beyanı ile bağlantılı tüm mobil sitelerden, uygulamalardan, pencere öğelerinden ve diğer interaktif özelliklerden toplanan bilgiler için geçerlidir. Bu Gizlilik Beyanı Alcon'un web siteleri, mobil uygulamalar, sosyal medya forumları ve bu Gizlilik Beyanı ile bağlantılı, bu beyanı içeren veya ilişkili olarak bu Gizlilik Beyanının kopyasının temin edildiği diğer çevrimdışı veya çevrimiçi hizmetler (hep birlikte "Hizmetler") aracılığıyla sizden topladığı bilgileri nasıl kullandığını ve açıkladığını ve bilgiyi nasıl kullandığımıza ilişkin sahip olduğunuz seçenekleri açıklamaktadır. Hizmetler Aracılığıyla Sizden Hangi Bilgileri Alıyoruz? Verdiğiniz Bilgiler: Hizmetli kullanırken, örneğin Alcon programına veya hizmetine kaydolduğunuzda, bir ankete katıldığınızda, bir referans verdiğinizde, bir ürün sipariş ettiğinizde veya bir soru, yorum ya da talep için bizimle iletişim kurduğunuzda gönüllü olarak verdiğiniz tüm bilgileri alıyoruz. Verdiğiniz bilgilerin türü kullanmakta olduğunuz Hizmetin veya kaydolduğunuz Alcon programının veya hizmetinin belirli bir işlevine dayanır ve adınızı, posta adresinizi, yaşınızı, doğrum tarihinizi, cinsiyetinizi, e-posta adresinizi, cep telefonu numaranızı ve tıbbi durumunuz, ürün kullanımı ve tercihleriniz hakkında bilgileri içerebilir. Sizden Otomatik Olarak Alınan Bilgiler: Biz ve hizmet sağlayıcılarımız, zaman içerisinde otomatik olarak İnternet Protokolü adresi, web tarayıcısı türü, Hizmetler aracılığıyla eriştiğiniz web sayfaları, Hizmetlere erişmeden hemen önce veya hemen sonra görüntülediğiniz web sayfaları, Hizmetlere erişmek için kullandığınız cihaz tipi ve girdiğiniz arama terimleri gibi Hizmetleri kullanımınıza ilişkin ve hizmet sağlayıcılarımızla ticari ilişkisi olan üçüncü şahıs web siteleri hakkında bilgi toplamak ve depolamak için sunucularımız tarafından bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyaları olan "tanımlama bilgileri"ni veya benzer teknolojileri kullanabiliriz. Bu teknolojiler, sizi tanımak ve Hizmetleri kullanırken deneyimlerinizi kişiselleştirmek için ve ayrıca aynı bilgisayarı veya mobil cihazı kullanarak Hizmetlere eriştiğinizde size ilgi alanlarınıza yönelik reklamlar ("Hedefe Yönelik Reklamlar" olarak bilinir) sunmak için kullanıcılarımızın hangi içeriklere eriştiği ve kullanıcılarımızın Hizmetlerde nasıl gezindiği hakkında istatistikler oluşturmamıza olanak sunar. Mobil Cihazınızdan Kesin Gerçek Zamanlı Konum Bilgisi: Mobil uygulamalarımız, yalnızca sizin açık onayınızla mobil cihazınızın konumu hakkında kesin ve gerçek zamanlı bilgi toplayabilir (örn. cihazınızın global konumlandırma sistemi özelliğini kullanarak). Bu bilginin alınmasına onay verdikten sonra, bu onayı mobil cihazınızın ayarlar bölümündeki Konum Hizmetleri tercihlerini yöneterek ayarlayabilirsiniz. Bilgilerinizi Nasıl Kullanırız?

2 Hizmetler aracılığıyla, örneğin bir Alcon programına veya hizmetine kaydolarak bize bilgi sağladığınızda vermiş olduğunuz bilgileri nasıl kullanacağımız genellikle o noktada açıklanır. Programları, hizmetleri veya talep ettiğiniz ürünleri size sunmak için Hizmetler aracılığıyla sizden topladığımız bilgileri kullanmanın yanı sıra alt kuruluşlarımız ve bağlı kuruluşlarımız, birlikte ve ayrı ayrı aşağıdaki amaçlara yönelik olarak söz konusu bilgileri kullanabilirler: Hizmetlere erişiminiz ve Hizmetleri kullanımınız hakkında istatistikler oluşturmak ve bunları analiz etmek; Hizmetler, diğer Alcon ürünleri, programları veya hizmetleri, diğer hesaplarınız ve gerekli bildirimler hakkında size bilgi sağlamak; Hedefe yönelik reklamları ve diğer pazarlama iletişimlerini, promosyon malzemelerini ve talep ettiğiniz veya sizin için ilgi çekici olabilecek oylama veya anketlere katılma fırsatları sunmak için; (örneğin, belirli bir sağlık durumu hakkında bir web sayfasını görüntülerseniz bizler veya hizmet sağlayıcılarımız daha sonra Hizmetler aracılığıyla ziyaret ettiğiniz farklı bir web sayfasında veya servis sağlayıcımız ile ilişkili bir başka web sitesinde ilgili bir ürüne yönelik reklam görüntüleyebilir); Hizmetler aracılığıyla sunulan içeriği kullanıcıların ilgi alanlarına daha iyi uyarlamak; Bize, Novartis global grubu bünyesindeki alt kuruluşlarımız ve bağlı şirketlerimiz ile iş ortaklarımıza hedef kitlemizi daha iyi anlama, kullanıcıların Hizmetlere yönelik ilgi alanlarını değerlendirme, Hizmetleri iyileştirme ve diğer pazar araştırma faaliyetleri yürütme konularında yardımcı olmak; İlgi alanlarınıza göre interaktif veya kişiselleştirilmiş unsurlar ve içerikler sunmak gibi Hizmetleri kullandığınızda yaşadığınız deneyimi kişiselleştirmek; dolandırıcılığı, ihlali ve Hizmetlere dair diğer potansiyel suistimalleri önlemek ve saptamak için ve Alcon'un yasal menfaatlerini korumak için. Ayrıca çekilişlere, yarışmalara ve benzer promosyonlara katılmanıza ve bu faaliyetleri yönetmenize de olanak sunabiliriz. Bu faaliyetlerin bazıları kişisel bilgilerinizi nasıl kullandığımız ve açıkladığımıza dair ilave bilgiler içerebilecek ilave kurallara sahiptir, bu nedenle bu kuralları dikkatli bir biçimde okumanızı öneririz. Ailenizin göz sağlığı randevularını yönetmenize olanak sunan hizmetler sağlayabiliriz. Bu özelliği kullanarak, vermiş olduğunuz sağlık bilgileri de dahil aile üyelerinden herhangi birinin kişisel bilgilerini kullanmaya ve bize vermeye yetkili olduğunuzu belirtiyorsunuz. Alt kuruluşlarımız ve bağlı şirketlerimiz ile Novartis global grubu içerisindeki şirketlerin yanı sıra bizler, birlikte veya ayrı ayrı Hizmetler aracılığıyla, çevrim dışı olarak veya bu amaçlarla farklı bir kaynaktan alınan bilgilerin tamamını birleştirebilir, biriktirebilir veya anonim hale getirebiliriz. Bilgilerinizi Ne Zaman ve Kime Açıklıyoruz? Alt kuruluşlarımız ve bağlı şirketlerimiz ile Novartis global grubu içerisindeki şirketlerin yanı sıra bizler, birlikte veya ayrı ayrı, bize vermiş olduğunuz bilgileri veya Hizmetler aracılığıyla otomatik olarak sizden veya sizin hakkınızda toplanan bilgileri aşağıdaki kişilere ve aşağıdaki hallerde açıklayabiliriz: dış tedarikçilere, profesyonel danışmanlara ve bilgi ihtiyacını karşılama, telefon çağrılarını yanıtlama, bültenler gibi belirli programları veya projeleri yönetme, araştırma ve geliştirmede yardımcı olma, Hedefe Yönelik Reklamlar veya diğer pazarlama iletişimleri, promosyon malzemeleri ya da Hizmetler üzerinden oylama veya anketlere katılma fırsatı sunma gibi ürün ve hizmetler temin

3 eden firmalara, üçüncü şahıs web sitelerine veya diğer forumlara ve ortamlara; Alcon veya alt kuruluşlarımız ya da bağlı şirketlerimiz ve Novartis global grubu bünyesindeki şirketlerle birlikte ürün veya hizmet satan, pazarlayan ya da sunan iş ortaklarına; sağlık hizmeti sağlayıcısı veya tüketicisiyseniz, pazarlama iletişimleri, promosyon malzemeleri veya ilginizi çekebilecek ürünler sunmak için; örneğin olası advers olayları bildirmek için hukuki yaptırım, yetkili sağlık makamlarına verilmek üzere yasalarca gerekli olduğunda, hükumet incelemeleri ve denetimleri sırasında, mahkeme veya diğer hükumet yetkililerince emir veya talimat verildiği hallerde veya bir mahkeme celbi veya diğer yasal bir sürece uymak için; iyi niyetli olarak bilgileri açıklamanın yasal hakları veya Hizmetlerin güvenliğini ya da bütünlüğünü korumak için gerekli olduğuna inandığımızda; sizin veya başkalarının güvenliğini korumak için; bir dolandırıcılığı, sözleşme ihlalini veya kanun ihlalini soruşturmak için veya bir hükumet talebine yanıt vermek için; birleşme, satın alma veya varlıklara ilişkin veriler de dahil varlıkların tamamının veya bir kısmının satılması da dahil bir kurumsal veya ticari işlemin geliştirilmesi ya da pazarlığına veya tamamlanmasına devam edilmesi için makul olarak gerekli görüldüğü kadarıyla üçüncü şahıslara, danışmanlara ve diğer tüzel kişiliklere ve açık onayınız olmaksızın yapılmasının yürürlükteki yasalarca yasaklanmamış olduğu hallerde. Ayrıca, birleştirilmiş ve anonim hale getirilmiş kullanıcı bilgilerini içeren raporları üçüncü şahıslara açıklayabiliriz. Alcon, üçüncü şahısların kendilerine sağladığımız bilgileri, tarafımızca özellikle yetkilendirilmeyen herhangi bir amaç için kullanılmasını yasaklar ve bu şahısların bu bilgileri bu Gizlilik Beyanında ifade edilene esas olarak benzeyen standartlar uyarınca kullanmalarını talep eder. Yurt Dışına Aktarma Biz, global bir şirketler grubu olan ve farklı ülkelerde bulunan, bir kısmı yerel Novartis Grup Şirketi tarafından işletilen ve bir kısmı da yerel Novartis Grup Şirketi adına üçüncü şahıslar tarafından işletilen veritabanlarına sahip Novartis Group'un bir parçasıyız. Verilerinizi, potansiyel olarak kendi ülkenizde sağlanana kıyasla Kişisel Verileriniz için yeterli seviyede bir koruma gerektirmeyebilecek ülkeler de dahil ikamet ettiğiniz ülkenin dışında yer alan veritabanlarına aktarabiliriz. Ancak Novartis Group, özellikle kişisel bilgilerin AET ve İsviçre dışına aktarımları ile ilgili olarak etkin veri koruma seviyeleri sağlamak için Avrupa kanunlarınca temin edilen ilkeler, kurallar ve araçlardan oluşan bir sistem olan Bağlayıcı Kurumsal Kuralları benimsemiştir. Novartis Bağlayıcı Kurumsal Kurallar gereği haklarınıza ilişkin daha fazla bilgi okuyun. Bilgilerinizi Nerede Saklarız? Hizmetler aracılığıyla toplanan veriler Birleşik Devletler ve İsviçre de dahil olmak üzere kişisel bilgilerinizin alındığı ülkedekinden farklı olabilecek veri koruma kurallarına sahip ülkelere aktarılabilir, bu gibi ülkelerde saklanabilir, erişilebilir ve farklı bir biçimde işlenebilir. Hizmetleri kullanarak bilgilerinizin Birleşik Devletler ve diğer ülkelere bu şekilde aktarılmasına ve bu ülkelerde işlenmesine onay vermektesiniz. Seçenekleriniz

4 Bir Alcon programına veya hizmetine katılmayı tercih ettiğinizde veya bizden bir pazarlama iletişimi veya promosyon malzemesi aldığınızda, size katılımınızı sonlandırma veya bu iletişimleri ya da promosyon malzemelerine dair abonelikten çıkma seçeneğini iletişimin içerisinde sunuyoruz veya bize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz: Alcon Laboratories, Inc., 6201 South Freeway, Fort Worth, TX 76134, İlgili: Gizlilik Bürosu. Bilgisayarınıza tanımlama bilgileri kaydetmemizi istemiyorsanız, tarayıcınızın tanımlama bilgisi tercihlerini Hizmetlerden gelen tanımlama bilgilerini reddetmek üzere ayarlayabilirsiniz. Her bir tarayıcı farklıdır, bu nedenle tarayıcınızın "Yardım" menüsünü kontrol ederek tanımlama bilgisi tercihlerinizi nasıl değiştireceğinizi öğrenmelisiniz. Tanımlama bilgilerini reddeder veya engellerseniz, Hizmetler amaçlandığı gibi çalışmayabilir. Halihazırda web tarayıcısı "izleme yapma" sinyallerine veya katıldığımız web siteleri ve çevrimiçi hizmetler ağları genelinde bilgi toplanması seçeneğini kaldıran bir yöntem sunan diğer mekanizmalara yanıt vermiyoruz. Gelecekte yapmamız halinde, nasıl yaptığımızı bu Gizlilik Beyanında açıklayacağız. İzlememe özelliği hakkında daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin. Bilgi Güvenliği Hizmetler aracılığıyla toplanan bilgileri korumak için uygun teknik, idari ve fiziksel koruma önlemlerini kullanıyoruz. Ne yazık ki, hiç bir kurum özellikle İnternet üzerinde aktarılan bilgiler başta olmak üzere elektronik bilgilerin mutlak güvenliğini garanti edememektedir. Buna göre, bize sağladığınız hiç bir bilginin güvenliğini sağlayamayabiliriz veya garanti edemeyebiliriz; bu konuda risk size aittir. Ayrıca kendi bilgisayarınızı veya mobil cihazınızı ve şifrenizi başkaları tarafından yetkisiz erişime karşı korumanız için sizi uyarıyoruz. Bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın kaybolması veya çalınması gibi durumlarda yetkisiz erişim sonucunda açıklanan hiç bir bilgiden sorumlu değiliz. Çocukların Bilgileri Alcon, kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri kabul etmeden önce ebeveyn onayına ihtiyacımız olduğu konusunda çocuğu bilgilendirmek için doğrudan yanıt vermenin dışında ebeveyn sorumluluğu olan bir kişinin (ebeveyn veya veli) onayı almadan 14 yaşından küçük bir çocuktan bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgi almayacak, böyle bilgileri kullanmayacak veya açıklamayacaktır. Bilgilerinize Erişim ve Bilgilerinizi Güncelleme Yeni posta veya e-posta adreslerinizi, isim değişikliğini veya bizi bilgilendirmiş olduğunuz tıbbi koşullarınızdaki değişiklikleri bildirerek bize vermiş olduğunuz bilgileri güncellemenizi öneriyoruz. Bu ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak bilgileri sağlamaya devam etmemize yardımcı olacaktır. Bu bilgiyi kayıt olduğunuz Hizmetin üye veya hesap bölümüne erişip güncelleyebilirsiniz veya Alcon Laboratories Inc., 6201 South Freeway, Fort Worth, TX 76134, İlgili: Gizlilik Bürosu adresinden bize yazarak bizimle irtibat kurabilirsiniz. Verilerinizi üçüncü şahısların yetkisiz erişiminden korumak ve verilerinizin değiştirilmesini engellemek için bilgilerinizin güncellenmesine veya bilgilerinize erişime dair tüm talepler talep eden bireyin kimliğinin doğrulanmasına tabi olacaktır. Üçüncü Şahıs Web Sitelerine Bağlantılar Hizmetler üçüncü şahıslar tarafından yayınlanan bağlantılar veya diğer referansları içerebilir ve Alcon üçüncü şahıslar tarafından yönetilen sosyal ağ web siteleri gibi web sitelerinde şirket sayfalarını bulundurabilir. Bu diğer web siteleri bizim kontrolümüz altında değildir ve Alcon bu web siteleri tarafından bilgilerinizin alınmasından ve kullanılmasından sorumlu değildir. Bilgilerinizi nasıl topladıkları, kullandıkları, açıkladıkları ve koruduklarını öğrenmek için ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik politikalarını incelemenizi tavsiye ediyoruz.

5 Teksas'ta Yaşayanlar Teksas Sağlık ve Güvenlik Kanunu Kısım uyarınca, Alcon'un sizi tanımlayan ve geçmişteki, bugünkü veya gelecekteki fiziksel sağlığınız veya ruh sağlığınız, sağlık hizmetleri veya sağlık hizmetlerine yönelik ödemeler ile ilgili herhangi bir bilgi elde etmesi halinde, söz konusu bilgi dosya aktarımları veya e-posta yoluyla elektronik açıklamaya tabi olabilir. Bu Gizlilik Beyanında Değişiklik Yapılması Bu Gizlilik Beyanı 1 Şubat 2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Web sitemizde yeni bir Gizlilik Beyanı yayınlayarak bu Gizlilik Beyanını zaman zaman güncelleyebiliriz. Tüm değişiklikler için düzenli olarak web sayfamıza bakmanız tavsiye edilmektedir ve yapılan değişikliklerden sonra Hizmetleri kullanmaya devam etmeniz söz konusu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir. Hizmetler aracılığıyla sizden daha önce aldığımız bilgileri kullanma veya paylaşma yöntemlerimizi esaslı bir biçimde değiştiren herhangi bir revizyon yaparsak, sizinle iletişim kuracağız ve bu değişiklikleri söz konusu bilgilere uygulamadan önce size onay verme fırsatını vereceğiz. Bizimle Nasıl İletişim Kurabilirsiniz Gizlilik Beyanımız hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize Alcon Laboratories Inc., 6201 South Freeway, Fort Worth, TX 76134, İlgili: Gizlilik Bürosu adresinden yazın.

Arvato Gizlilik Politikası

Arvato Gizlilik Politikası Arvato Gizlilik Politikası 1. Kişisel Bilgilerin Toplanması ve Korunması 2. Kişisel Bilgilerin Kapsamı 3. Kişisel Bilgileriniz 4. Üçüncü Taraflara İfşa 5. Kişisel Bilgilerinizin Korunması 6. Kişisel Bilgilerinizin

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

"Kişisel Bilgiler" aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir.

Kişisel Bilgiler aşağıdakiler gibi, sizi bir birey olarak tanımlayan bilgilerdir. Gizlilik Beyanı Chemours Company LLC ve iştirakleri ("Chemours") gizlilik konularına önem vermektedir ve bilgileri nasıl topladığımız, kullandığımız ve açıkladığımızla ilgili bilgi sahibi olmanızı istemektedir.

Detaylı

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama

Ürün ve hizmet başvurularını işleme alma, ödeme ve işlemler gerçekleştirme, talimatları ya da talepleri tamamlama Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası, Standard Chartered Grup un ( SCB, biz veya bizim ) herhangi bir üyesi tarafından Kişisel Verilerin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesi hakkındadır. Kişisel

Detaylı

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI

ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI ÖZEL BİLGİLERİN GİZLİLİĞİ POLİTİKASI Bu sitenin ziyaretçilerine ait bilgilerin kişisel niteliğine saygı gösteririz. Lütfen bize ulaştırdığınız kişisel bilgileri ne şekilde topladığımızı ve kullandığımızı

Detaylı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı

Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls Gizlilik Beyanı Johnson Controls, Inc. ve iştirakleri (toplu olarak Johnson Controls, biz, bize veya bizim) olarak gizliliğinize dikkat eder ve kişisel bilgilerinizi dürüst bilgi uygulamalarına

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ. Toplanan Bilgiler. Doğrudan sağladığınız bilgiler GİZLİLİK POLİTİKAMIZ 3M Shuttle&Vip Transportation web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçilerimizin kişisel gizlilik haklarınıza saygı duymaktadır ve sitemizde geçirdiğiniz zaman zarfında kişisel gizlilik

Detaylı

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz.

Biz sizinle ilişkiye geçmek için aşağıda detayları verilen bilgileri toplayabilir ve kullanabiliriz. GİZLİLİK POLİTİKASI 02-09-2016 Sağlayıcı, kullanıcıların kişisel bilgilerinin gizliliğine çok önem verir. Bu nedenle Sağlayıcının Genel Şartlarının ve Ek Şartların tam bir parçasını oluşturan ayrı bir

Detaylı

Adient Gizlilik Beyanı

Adient Gizlilik Beyanı Adient Gizlilik Beyanı Adient plc (İrlanda, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1 adresinde mukim) ve bağlı şirketleri (müştereken Adient veya biz olarak anılacaktır) gizliliğinize değer veriyor ve adil

Detaylı

Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri

Gizlilik Politikası. Kapsam. Veri Türleri ve Veri Toplama Yöntemleri Gizlilik Politikası İşbu Gizlilik Politikasında ("Politika") biz, Qualcomm Incorporated ve iştiraklerimiz (topluca "biz", "bize" veya "bizim" olarak anılacaktır), kişisel bilgileri nasıl topladığımız,

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

Doğan Egmont Gizlilik Politikası

Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont Gizlilik Politikası Doğan Egmont ve ilgili diğer sitelerimizi kullandığınızda ve/veya bizimle herhangi bir şekilde elektronik iletişime geçtiğinizde, Doğan Egmont sanal ortamdaki gizliliğinize

Detaylı

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI BACK UP BİREYSEL ÜRÜNLER SATIŞ VE PAZARLAMA AŞ ŞİRKETİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI Gizlilik ve Çerez Politikası, bize sunduğunuz, bizim toplayabileceğimiz ya da size sağlanan hizmet işlemlerinde bulunan

Detaylı

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız:

Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası. Listelenen bölüme atlamak için aşağıdaki bağlantılardan birine tıklayınız: Yürürlük Tarihi: 1/30/2015 Bobbi Brown Türkiye Gizlilik Politikası Bobbi Brown ve Elca Kozmetik Limited Şirketi ( biz, bizler veya bizim ) gizlilik ile ilgili endişelerinize saygı duyar ve sizinle sahip

Detaylı

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU

MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU Müşteriye gidecek olan email body si: Sayın, MÜŞTERİ TEMAS ANKETİ SORU FORMU 0649002036300014 Mersis no.lu Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. nin Çağrı Merkezi ile irtibata geçmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte yaşadığınız

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine

Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası unvanlı şirket ve kendisine Kişisel Verilerin Korunması Politikası 1. Giriş İşbu İnternet Sitesi "Plomari İsidoros Arvanitis S.A. İçki Fabrikası" unvanlı şirket ve kendisine bağlı şirketler tarafından işletilmektedir. Kişisel verilerinizin

Detaylı

Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz:

Hizmetlerimizi kullandığınızda sizin hakkınızda aşağıdaki genel kategorilerde bilgi topluyoruz: WENTE KATILIM GİZLİLİK BİLDİRİMİ Siz mobil uygulamalarımızı, internet sitelerimizi ve diğer çevrimiçi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi (topluca Hizmetler olarak anılır) kullandığınızda ve bizimle kurduğunuz

Detaylı

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler

Topladığımız ve Kullandığımız Bilgiler Cognitus Gizlilik Politikası Bu Gizlilik Politikası Cognitus Hizmetini (''Hizmet'') kullandığınızda Cognitus'un bilgilerinizi toplama, kullanma ve ifşasına ilişkin politikaları ve usullerini açıklamaktadır.

Detaylı

ADAMA Gizlilik Yönergesi

ADAMA Gizlilik Yönergesi ADAMA Gizlilik Yönergesi İşbu Gizlilik Yönergesi ( Gizlilik Yönergesi ) 1 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girecektir. İşbu Gizlilik Yönergesi zaman zaman güncellenecektir. Gizlilik Yönergemizi aralıklarla

Detaylı

Octet Express Gizlilik Politikası

Octet Express Gizlilik Politikası Octet Express Gizlilik Politikası Üyelerin Octet Express web sitesine ve portalına vermişolduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda güncel kuralları açıklanan Gizlilik Politikası

Detaylı

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması

MyLyconet web sitesi ile ilgili. Verileri Koruma Açıklaması MyLyconet web sitesi ile ilgili Verileri Koruma Açıklaması Kişisel bilgilerinizin korunması Lyoness ve işbu web sitesinin sahibi [buraya site sahibinin adını yazınız]için önemlidir. Aşağıda yer alan bilgiler

Detaylı

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM

AVON GİZLİLİK BEYANI. Son Güncelleme: 20.11.2014 KAPSAM Son Güncelleme: 20.11.2014 AVON GİZLİLİK BEYANI KAPSAM AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ("Avon"), kişisel bilgileri nasıl topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği konusunda bilgilendirme amacıyla bu

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Gizlilik ve Güvenlik Politikası Gizlilik ve Güvenlik Politikası Taahüdümüz Bu Gizlilik ve Güvenlik Politikası, iforex (Cyprus) Limited( iforex ) in hakkınızdaki bilgileri nasıl topladığını ve bu bilgilerin nasıl korunduğunu, kullanıldığını

Detaylı

Verilerin Korunması Beyanı

Verilerin Korunması Beyanı Verilerin Korunması Beyanı İnternet sitemizi ziyaret ettiğiniz ve şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Özel bilgilerinizin korunması bizim için çok önemli bir konudur, ve İnternet sitelerimizi

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik

Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Kullanım kılavuzu Nokia Müzik Baskı 1.0 TR Nokia Müzik Nokia Müzik'i Windows Phone'dan kullanarak, şarkıları telefonunuza ve uyumlu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Başlangıç ekranında sola kaydırın ve

Detaylı

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzni nin Amacı Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası; Karayel

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF

Gizlilik Politikası. Yazdır Kaydet PDF Gizlilik Politikası Yazdır Kaydet PDF Güncelleme: 11 Ocak 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ), 500-1628 Dickson Avenue, Kelowna, İngiliz Kolombiyası, Kanada, VIY 9X1 adresinde yerleşik Disney Online

Detaylı

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası

Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası Bu Avrupa Bölgesel Gizlilik Politikası ( Avrupa Bölgesel Politikası ) Gates Corporation Şirket Gizlilik Prensiplerine ( Şirket Prensipleri ) ek olarak sunulmakta ve

Detaylı

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler 2009 5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki 5651 sayılı kanunun

Detaylı

Kullanım Koşulları. Yasal Kullanım Koşulları

Kullanım Koşulları. Yasal Kullanım Koşulları Kullanım Koşulları Yasal Kullanım Koşulları 1. Genel Bakış Bu Kullanım Koşulları tüm Alcon Web Sitelerini ("Alcon'un Web Siteleri" ve "Web Siteleri" olarak anılır) kullanımınız için geçerli olacaktır.

Detaylı

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası

Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası Travian Games GmbH nin Gizlilik Politikası İşbu belge, Wilhelm-Wagenfeld-Str. 22, 80807 Munich, Germany adresinde yer alan Travian Games GmbH nin (bundan böyle TRAVIAN GAMES olarak anılacaktır) Gizlilik

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim?

Kullanıcı Sözleşmesi. 1. Kullanım Yetkisi. 2. e-eğitim platformuna giriş. Nasıl e-learning platformuna giriş yapabilirim? Kullanıcı Sözleşmesi Olympus e-eğitim platformu (https://elearning.olympus-europa.com), Olympus Europa Holding GmbH ve Avrupa Olympus Grup Şirketleri (liste için burayı - http://www.olympus-europa.com

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 24/08/2011 tarihli ve 2011/DK-14/461 sayılı Kurul Kararı ile GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu Usul ve Esasların amacı, tercihe dayalı Güvenli İnternet Hizmetine

Detaylı

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması...

İçindekiler. Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3. USB Yazıcı Paylaşma...5. Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6. NETGEAR genie Uygulaması... Premium Özellikler İçindekiler Ağda USB Aygıtı Paylaşma...3 USB Yazıcı Paylaşma...5 Time Machine ile Mac'inizi Yedekleme...6 NETGEAR genie Uygulaması...8 2 Ağda USB Aygıtı Paylaşma ReadySHARE, router'daki

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Bilgilendirme ve Aydınlatma Bildirim Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

Çocuklar ve Ebeveynler için İnternet Güvenliği. halil.ozturkci@adeo.com.tr www.adeo.com.tr www.halilozturkci.com www.twitter.

Çocuklar ve Ebeveynler için İnternet Güvenliği. halil.ozturkci@adeo.com.tr www.adeo.com.tr www.halilozturkci.com www.twitter. Çocuklar ve Ebeveynler için İnternet Güvenliği @ADEO Security Labs, 2014 halil.ozturkci@adeo.com.tr www.adeo.com.tr www.halilozturkci.com www.twitter.com/halilozturkci ADEO Kurucu Ortak&Güvenlik Birimi

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

"www.palladiumataşehir.com.tr web sitesi" veya "Web Sitesi"; Palladium Ataşehir e ait tüm ana ve alt web siteleri anlamını taşımaktadır.

www.palladiumataşehir.com.tr web sitesi veya Web Sitesi; Palladium Ataşehir e ait tüm ana ve alt web siteleri anlamını taşımaktadır. Site Kullanım Şartları ve Gizlilik Bildirimi Kozken İnşaat Taahhüt ve Turizm A.Ş. (bundan böyle "Palladium Ataşehir olarak anılacaktır.) webde geçirdiğiniz süreyi en güvenli ve rahat şekilde tamamlamanız

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek

Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 03.01.2015 Sheystock şirketinin kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarının zaman içinde değişikliğe uğrayabilecek olan bu Gizlilik Politikası ile yönetildiğini lütfen

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi. Kapsam. Dil Desteği. Belirlenen Kişiler. Bilgi Paylaşımı

Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi. Kapsam. Dil Desteği. Belirlenen Kişiler. Bilgi Paylaşımı Symantec Enterprise Tektik Destek İlkesi Kapsam Bu Kurumsal Teknik Destek İlkesi ( İlke ) 2 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerlidir sve dünya çapında uygulanacaktır. Aktif Destek Sözleşmeleri kapsamında

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN 12247 ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 6563 Kabul Tarihi : 23/10/2014 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 5/11/2014 Sayı : 29166 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 55 Amaç

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Çok Önemli Not : ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı niteliği yoktur.

Çok Önemli Not : ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı niteliği yoktur. 5651 Sayılı Yasanın Getirdiği Yükümlülükler Çok Önemli Not : Bu dokümanda belirtilenler tamamen kuruluşumuzun ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı

Detaylı

KULLANICI VE VACACIONES EDREAMS, S.L. ( edreams ) ARASINDA SÖZLEŞME

KULLANICI VE VACACIONES EDREAMS, S.L. ( edreams ) ARASINDA SÖZLEŞME KULLANICI VE VACACIONES EDREAMS, S.L. ( edreams ) ARASINDA SÖZLEŞME Vacaiones edreams, S.L. (Bu Genel Koşulların en altında kimlik bilgileri belirtilen şirket, bundan sonra edreams olarak anılacaktır)

Detaylı

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni.

Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Gizlilik&Kişisel verilerin korunma politikası ve iletişim izni. Web Sitesi Gizlilik Sözleşmesi; Bu web sitesini ziyaret etmeniz ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, size

Detaylı

EkoPC Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Güvenli İnternet Kullanımı

EkoPC Bilişim Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Güvenli İnternet Kullanımı Güvenli İnternet Kullanımı Mahir B. Aşut Şirket Müdürü EkoPC Bilişim Hizmetleri www.ekopc.com Gündem İnternet vazgeçilmez; problem ne? İnternet'te Çocuk Güvenliği Çevrimiçi ( Online ) Bankacılık İnternet

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VERİTABANLARINA ÜNİVERSİTE DIŞINDAN ERİŞİM

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VERİTABANLARINA ÜNİVERSİTE DIŞINDAN ERİŞİM Celal Bayar Üniversitesi kütüphane veritabanlarına üniversite dışından erişebilmek için kullandığınız internet tarayıcısına uygun olarak bazı ayarlar yapmanız gerekmektedir. Aşağıda tanımlanan ayarlar

Detaylı

Kabam: http://kabam.custhelp.com/app/ask/c/1819 adresine iletebilirsiniz.

Kabam: http://kabam.custhelp.com/app/ask/c/1819 adresine iletebilirsiniz. Hızlı ve Öfkeli 6: Oyun uygulamaları için Gizlilik İlkesi Giriş Hoş geldiniz! Kabam, Inc. ( Kabam ), Universal Studios Licensing LLC ve Universal Interactive Entertainment LLC (birlikte, Universal ), size

Detaylı

Hilton Worldwide, Inc. Küresel Gizlilik Politikası

Hilton Worldwide, Inc. Küresel Gizlilik Politikası Hilton Worldwide, Inc. Küresel Gizlilik Politikası Son Güncelleme, Eylül 2011 Hilton Worldwide olarak bizler, tüm dünyada üstün ürünler, hizmetler ve deneyimler sunmak için çaba gösteriyoruz. Yaptığınız

Detaylı

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ÇEVRE POLİTİKASI

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ÇEVRE POLİTİKASI GLOBAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ Revizyon Yayın Tarihi V.1 Haziran 2016 1. AMAÇ ve KAPSAM GİRİŞ ve AMAÇ İşbu Çevre Politikası nın ( Politika ) amacı Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ( GYH ) ve

Detaylı

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

SEÇKİN ONUR. Doküman No: Rev.Tarihi 01.11.2014. Yayın Tarihi 23.10.2013 Revizyon No 01 OGP 09 SEÇKİN ONUR BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Tanım: Bilgi güvenliği, kurumdaki işlerin sürekliliğinin sağlanması, işlerde meydana gelebilecek aksaklıkların azaltılması ve yatırımlardan gelecek faydanın artırılması için bilginin geniş çaplı tehditlerden

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ İZLEM TAKİP SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Programa; İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Resmi Web Sitesi ndeki Uygulamalar linkinden ulaşılabileceği gibi, http://www.ihsm.gov.tr/odbizlem

Detaylı

DTÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE

DTÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE 5651 Sayılı Kanun ve ODTÜ ODTÜ Yerel Alan Ağında, 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Uyulması Gereken Kurallar 16 Mart 2009 ODTÜ Yerel Alan Ağında, 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Uyulması Gereken Kurallar http://www.metu.edu.tr/5651

Detaylı

: Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Yayımlanmıştır.

: Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Yayımlanmıştır. Sirküler No : 2014/82 Sirküler Tarihi : 25.11.2014 Konu : Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Yayımlanmıştır. Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 5 Kasım 2014 tarih ve 29166 sayılı

Detaylı

Apple School Manager

Apple School Manager Apple School Manager ipad ve Mac i her sınıfa ve öğrenciye kolayca dağıtın. Profesyonel Makine Cihaz ve Bilgi Teknolojileri Apple ın dağıtımınızın her adımını destekleyen güçlü araçlarıyla hızlı bir biçimde

Detaylı

McAfee Gizlilik Bildirimi

McAfee Gizlilik Bildirimi McAfee Gizlilik Bildirimi Geçerlilik Tarihi: 4 Nisan 2017 İşbu Bildirim; topladığımız, kullandığımız ve paylaştığımız veriler ve topladığımız kişisel verileri saygı çerçevesinde kullanma konusundaki taahhüdümüz

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası

Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. Müşteri Gizlilik Politikası Palmet Mühendislik Taahhüt Servis End. Ve Tic. A.Ş. (PALMET), bilgi varlıklarının güvenliğini sağlamak ve muhafaza etmek

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI Doküman No: EBG-GPOL-01 Revizyon No: 01 Tarih:01.08.2011 Sayfa No: 1/5 Amaç: Bu Politikanın amacı E-TUĞRA EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş. nin ve hizmet sunduğu birimlerin sahip olduğu bilgi

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Türkiye ve Avrupa ülkelerinde bulunan eğitim ve istihdam fırsatlarına ulaşmak için sisteme üye olarak kayıt yaptırmanız gerekir. Nasıl Üye Olurum? Ø Sayfamızın

Detaylı

ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİRKÜLER TARİHİ : 29.08.2012 SİRKÜLER NO : 2012/49 SİRKÜLER ANONİM ŞİRKETLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK GENEL KURULLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Mobile Documents. İlave Şartlar ve Koşullar SAP Mobile Documents SAP ve Müşteri, belirli SAP ürünlerinin ve hizmetlerinin satın alınmasına ilişkin bir anlaşma ( Anlaşma ) imzalamıştır; bu Anlaşma uyarınca Müşteri, SAP Mobile Documents hizmetini

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 24.08.2011 Karar No : 2011/DK-14/461 Gündem Konusu : Güvenli İnternet Hizmetine İlişkin Usul ve Esaslar. KARAR : 5809 sayılı Kanunun 4 üncü

Detaylı

UPS: Gizlilik Bildirimi

UPS: Gizlilik Bildirimi UPS: Gizlilik Bildirimi Geçerlilik Tarihi: 1 Ocak 2012 United Parcel Service, Inc. mensupları bizler, bağlı kuruluş ve iştiraklerimiz ile beraber (topluca, UPS olarak anılacaktır), gizliliğe ilişkin kaygılarınıza

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar

SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP Connected Logistics İlave Şartlar ve Koşullar SAP ile Müşteri, belirli SAP ürün ve hizmetlerinin satın alınması için bir anlaşma gerçekleştirmiştir ("Anlaşma") ve Müşteri, bu anlaşma uyarınca SAP Connected

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

Parkinson. Bilgileri ve. Desteğ. Parkinson s information and support Turkish

Parkinson. Bilgileri ve. Desteğ. Parkinson s information and support Turkish Parkinson Bilgileri ve Desteğ Parkinson s information and support Turkish Bir Parkinson tanısı, yaşamınızı tepetaklak edebilir. Bize başvurun. Parkinson hastasıysanız ya da bir hastayı tanıyorsanız, muhtemelen

Detaylı

Turkcell BiP Uygulaması Gizlilik Şartları

Turkcell BiP Uygulaması Gizlilik Şartları Turkcell BiP Uygulaması Gizlilik Şartları Turkcell İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi (bundan böyle Turkcell olarak anılacaktır), bilgi ve iletişim sağlayıcılarının uyması gereken yasalar uyarınca kullanıcı

Detaylı

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com MimioMobile Kullanım Kılavuzu mimio.com 2013 Mimio. Tüm Hakları Saklıdır. Gözden geçirme 03.09.2013. Bu belgenin veya yazılımın herhangi bir kısmı, Mimio şirketinden önceden yazılı izin alınmaksızın herhangi

Detaylı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi YUZEM. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi YUZEM. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi YUZEM Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzu Öğrenci Rehberi Hazırlayan Adem Sucu http://uzem.yeniyuzyil.edu.tr adem.sucu@yeniyuzyil.edu.tr

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Sorular/Cevaplar. Şirket kaynaklarının kötüye kullanımı ve suiistimal edilmesi. Kişisel bilgilerin gizliliğine ve korunmasına riayet edilmemesi

Sorular/Cevaplar. Şirket kaynaklarının kötüye kullanımı ve suiistimal edilmesi. Kişisel bilgilerin gizliliğine ve korunmasına riayet edilmemesi Sorular/Cevaplar 1) L ORÉAL Etik Açık Kapı sitesinin kapsamı nedir? Aşağıdaki 2. soruda belirtilen koşullara tabi olarak L ORÉAL Etik Açık Kapı sitesi, aşağıdaki alanlarla ilgili ciddi bir ihlal hakkında

Detaylı

biztonet GIZLILIK POLITIKASI

biztonet GIZLILIK POLITIKASI biztonet GIZLILIK POLITIKASI Giriş Kişisel ve profesyonel bilgilerinizi koruyoruz. Bu bilgilerinizi sadece izin alarak veya bu politikada ayrıntılandırıldığı gibi yasaların gerektirdiği ölçüde paylaşıyor

Detaylı

The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası

The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası Son Güncelleme: 1 Kasım 2012 The Hobbit : Armies of the Third Age ve The Hobbit : Kingdoms of Middle-earth Gizlilik Politikası Giriş Hoş geldiniz! Kabam, size The Hobbit : Armies of the Third Age ve The

Detaylı

EKLER. EK 12UY0106-4/A5-2: Yeterlilik Biriminin Ölçme ve Değerlendirmesinde Kullanılacak Kontrol Listesi

EKLER. EK 12UY0106-4/A5-2: Yeterlilik Biriminin Ölçme ve Değerlendirmesinde Kullanılacak Kontrol Listesi EKLER EK 12UY0106-4/A5-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının tamamlanması tavsiye edilir.

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Sizden hangi bilgileri edindiğimiz ve hangi amaçla kullandığımız, Kişisel verileriniz üzerinde hangi haklara sahip olduğunuz,

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Sizden hangi bilgileri edindiğimiz ve hangi amaçla kullandığımız, Kişisel verileriniz üzerinde hangi haklara sahip olduğunuz, GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ 1.Genel Bu gizlilik politikasının amacı; Sizden hangi bilgileri edindiğimiz ve hangi amaçla kullandığımız, Bu bilgileri hangi şartlar altında kimlerle paylaştığımız, Kişisel verileriniz

Detaylı

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri 5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall 5651 Sayılı Kanun Kanunun Tanımı : İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Sürüm 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Sürüm 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Sürüm 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Tüm Hakları Saklıdır. Yayınlanmamış haklar Amerika Birleşik Devletleri'nin telif hakkı kanunlarınca korunmaktadır. Bu yayının içeriği, Xerox Corporation'ın

Detaylı

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu İçindekiler 1. SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu... 2 2. E-posta Bildirimi Alma... 2 3. Belgeyi İmzalama... 3 4. Diğer Seçenekler... 4 4.1 Sonra bitir... 4 4.2 Yazdır,

Detaylı

CNH INDUSTRIAL GIZLILIK POLITIKASI

CNH INDUSTRIAL GIZLILIK POLITIKASI CNH INDUSTRIAL GIZLILIK POLITIKASI Genel Şartlar CNH Industrial Grubu, ürünlerine gösterdiğiniz ilgiyi ve bu websitesini ziyaretinizi takdir ediyor. Kişisel verilerinizin işlenmesinde gizliliğinizin korunması,

Detaylı

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari Sohbet Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia Corporation'ın

Detaylı

U y g u l a m a A i l e s i (Abakus 360, T-Panel, T-CRM) Tarayıcı Ayarları. IPera İletişim Teknolojileri

U y g u l a m a A i l e s i (Abakus 360, T-Panel, T-CRM) Tarayıcı Ayarları. IPera İletişim Teknolojileri U y g u l a m a A i l e s i (Abakus 360, T-Panel, T-CRM) Tarayıcı Ayarları Başlarken İletişim yönetimi için gerekli tüm araçları sunan OfisTelefonu 07 programları Abakus 360, T-Panel ve T-CRM, bir kuruluştaki

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Kamuoyu Duyurusu. 16 Aralık 2009

Kamuoyu Duyurusu. 16 Aralık 2009 Kamuoyu Duyurusu 16 Aralık 2009 İnternet Bankacılığına Girişlerde Tek Kullanımlık Şifre Uygulaması Bankacılık hizmetlerine kullanıcının istediği zaman ve yerden erişim imkanı sağlayan internet bankacılığı

Detaylı