T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2014 YILI SARF MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAME

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2014 YILI SARF MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAME"

Transkript

1 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2014 YILI SARF MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAME Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde kullanılacak tıbbi sarf malzemesi aşağıda teknik özellik ve parametreleri asgari olarak taşıyacaktır. Burada bulunmayan şartlar için idari şartname geçerlidir. İSTENİLEN GENEL ŞARTLAR 1.İhaleyi alan firma Türkçe kullanma kılavuzu vermek zorundadır. 2.Metal aksamlı malzemeler paslanmaz çelikten standartlarda tanımlanan tiplerde 3.Metal malzemelerin polisajları düzgün ve pürüzsüz olmalı, üzerlerinde markası silinmeyecek şekilde yazılı 4.Şartnamede belirtilen özellikleri taşıyan malzemenin genel özelliklerini ve kullanım amacını değiştirmeyecek şekilde daha üstün özellikler taşıyan yeni ve değişik versiyonları da teklif edilebilir. 5. Muayene komisyonu tarafından muayene süresince tespit edilemeyen, yani zaman içerisinde klinik çalışmaları ile tespit edilebilecek problemlerden dolayı, şartnameye uygun olmadığı görülen sorunlu mal, sorunsuz olan yenisi ile gramaj farkı olmadan ve hiçbir ücret talep edilmeden firma tarafından değiştirilecektir. 6. İstekliler teklif ettikleri ürünlere ait numuneleri, ihale komisyonunca incelenmek üzere teklifleriyle birlikte teslim edeceklerdir. Numuneler için herhangi bir ücret talep edilmeyecek olup numuneleri teslim etmeyen istekliler ihale komisyonunca değerlendirme dışı bırakılacaktır. 7.Numuneler muayene komisyonunca denenerek, teknik şartnameye ve klinik uygulamaya uygun olmayan malzemeler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

2 2014 YILI SARF MALZEME SIRA NO ÜRÜN ADI TEKNİK ÖZELLİKLER 1 15 C BİSTÜRİ UCU 100 lük kutuda ve steril poşetler içerisinde 2 3 ADEZİV SİMAN ADEZİV YAPIŞTIRMA SİMANI Tam ve eksiksiz set halinde Seramik ve kompozit restorasyonlar (inley, onley, kuron, metal desteksiz adeziv köprüler, laminat veneerler, core yapımında) için dual-cure( hem ışıkla hem kendiliğinden sertleşen) estetik adeziv yapıştırma simanı Setin içerisinde asit, 3 aşamalı bonding sistemi, en az 5g lık porselen silanı, en az 2.5 g lık 10 adet siman, uygulama fırçaları, bonding uygulanmış restorasyonları ışıktan koruyan kapaklı godesi Setin içerisinde en az 6 değişik renkte baz siman, farklı yoğunluk ve renklerde katalizörler Transparan ve renkli katalizör bulunmalıdır. Gerektiği durumlarda yüksek visköziteli kompozit yapıştırma simanı ile birlikte kullanılabilecek bonding sistemine sahip Partikül büyüklüğü mikrom. aralığında, ortalama partikül büyüklüğü mikrom. Flor içermelidir. Dual cure adeziv rezin siman İnce, en fazla 18 µm kalınlığında film tabakası oluşturmalıdır. Kesilmiş mine, dentin, kompozit, porselen, değersiz, yarıdeğerli ve değerli metallere son derece iyi bağlanmalıdır. NaF iyonları içermeli ve flor serbestlemelidir. Metal adezivi içermelidir. MDP monomeri içermelidir. Primer A en az 4ml, Primer B en az 4ml içermelidir. En az Paste A 4.0g ve en az Paste B 4g içermelidir. En az 5 ml lik oxyguard ı bulunmalıdır. Laminate veneer yapıştırmak için özel şeffaf rengi Çok yönlü kullanım alanı olmalıdır 4 AĞAÇ KAMA Dolgu yapımında kullanılacak, konkav yüzeyleri sayesinde interdental bölgeye rahatlıkla uygulanabilen, dişetine zarar vermeyen, döner kapaklı orijinal plastik kutusunda, kalından inceye doğru sıralanmış, portakal, beyaz, yeşil, sarı, mavi ve kırmızı renklerde 500 adet ağaç kama set olarak istenmektedir.

3 AĞIZ EKARTÖRÜ AKIŞKAN KOMPOZİT TEK TÜP ALET DEZENFEKTANI (LİTRE) ALGİNAT veya ALÇI ATIKLARI TEMİZLEME MADDESİ ALJİNAT Uygulaması kolay ve esnek olmalıdır Şeffaf Ağıziçi görüntüleme, beyazlatma, simantasyon ve diğer dental işlemlerde uygun bir görüş ve çalışma alanı sağlayacak büyüklükte olmalıdır Plastikten üretilmiş olmalıdır Sterilize edilebilmelidir Sabit ortodontik pekiştirme splintlerinin (retainer) ağız içinde yapıştırılmasında kullanılabilmelidir. Yoğun kıvamda olmalıdır, dik yüzeye tatbik edildiğinde hızla aşağı doğru akmamalıdır. Işınla sertleşmeli. Flor serbestlemeli. Radyo opak micro hibrit kompozit Kolay uygulanabilmeli ve aletlere yapışmamalı. Fiziksel ve mekanik özellikleri iyi olmalı, sıyırma kuvvetlerine dayanıklı Baryum teknoloji ile üretilmiş olmalı. 1,5-2,5 gramlık şırıngada olmalı. Raf ömrü en az 3 yıl olmalı. A-1,A-2,A-3 renklerinde Yüksek kalitede aldehit içeren, formaldehit ve gluteraldehit içermemelidir.bakterile ( Tüberkiloz basili ve MRSA dahi ) mantar.virüs (HBV, HCV, HIV, Adeno virüs, Polio virüs), bakteri sporlarına karşı etki etmelidir.hazırlanan solisyonun kan ve serum ile enfekte olmuş aletlerin dezenfeksiyonu için maksimım kullanım süresi 16 gün 100 gram'ı 11 gram sülsinilaldehit, 3 gram dimetoksitetrahidrofuran içermelidir.konsantre Ürün çeşitli aparatlardan aljinat ve alçı atıklarını kolaylıkla temizlemek için kullanılacaktır. Bir kilogram ürün en az 500 ölçü kaşığını temizleyebilmelidir ve bu özellik ambalajda belirtilmiş Temizleme işlemi için dakika solüsyonda bekletme yeterli Ürün PH değeri aralığında Ultrasonik banyoda kullanılabilmelidir. Ürün en az 1 kg lık orijinal ambalajında toz şeklinde ve hoş kokulu Hidrokolloid ölçü maddesi Toz yaymamalı Pürüzsüz bir yüzey elde edilmeli sn de karıştırılmalı. Toplam en az 3.5dk da, ağız içerinde ise en az 1,5 dakikada sertleşmeli. En az 453g lık havasız poşetlerde olmalı. Yaklaşık olarak 32 adet alt ve üst çene ölçüsü alınabilecek kadar toz içerdiği, paketin üzerinde belirtilmeli. Orijinal ambalajında olmalı.

4 AMALGAM ANTİ ALERJİK ELDİVEN ( SMALL) ANTİALERJİK ELDİVEN ( MEDİUM) ANTİALERJİK ELDİVEN (LARGE) İçeriğinde % 45 Ag. % 30.5 Sn, % 24 Cu ve % 0,5 Zn bulunan amalgam alaşımı 31,1 gr. lık toz halinde plastik kutusunda Ele geçirilirken kolayca yırtılmamalıdır. İhtiva ettiği kimyasallar itibari ile alerjik reaksiyona sebep olmamalıdır. Numunesi görülüp denendiğinde yırtılma ve zayi firesi % 4 den fazla olmamalıdır. Her iki ele de uyumlu Pudrasız olacaktır. Raf ömrü en az 3 yıl Üretim ve son kullanma tarihleri kutu üzerinde etiketle değil baskı ile belirtilmiş Muayene ve teslim tarihlerinde son kullanma tarihinin bitimine en az 30 ay Kutuda en az adet eldiven bulunmalıdır. Uluslararası CE belgesine sahip Numunesi görülüp denenecektir 1.Ele geçirilirken kolayca yırtılmamalıdır. 2.İhtiva ettiği kimyasallar itibari ile alerjik reaksiyona sebep olmamalıdır. 3.Numunesi görülüp denendiğinde yırtılma ve zayi firesi % 4 den fazla olmamalıdır. 4. Her iki ele de uyumlu 5.Pudrasız olacaktır. 6.Raf ömrü en az 3 yıl 7.Üretim ve son kullanma tarihleri kutu üzerinde etiketle değil baskı ile belirtilmiş 8.Muayene ve teslim tarihlerinde son kullanma tarihinin bitimine en az 30 ay 9.Kutuda en az adet eldiven bulunmalıdır. 10.Uluslararası CE belgesine sahip 11.Numunesi görülüp denenecektir. 1.Ele geçirilirken kolayca yırtılmamalıdır. 2.İhtiva ettiği kimyasallar itibari ile alerjik reaksiyona sebep olmamalıdır. 3.Numunesi görülüp denendiğinde yırtılma ve zayi firesi % 4 den fazla olmamalıdır. 4. Her iki ele de uyumlu 5.Pudrasız olacaktır. 6.Raf ömrü en az 3 yıl 7.Üretim ve son kullanma tarihleri kutu üzerinde etiketle değil baskı ile belirtilmiş 8.Muayene ve teslim tarihlerinde son kullanma tarihinin bitimine en az 30 ay 9.Kutuda en az adet eldiven bulunmalıdır. 10.Uluslararası CE belgesine sahip 11.Numunesi görülüp denenecektir.

5 ANTİBAKTERİYEL SELF-ETCH İKİ AŞAMALI ADEZİV ARAYÜZ ZIMPARALARI ARTİKÜLASYON KAĞIDI (AT NALI) ARTİKÜLASYON KAĞIDI (DÜZ) ASİT JEL * Özel Antibakteriyal etken madde içererek etkili adezvon sağlamalıdır. * Işıkla sertleşen self-etch antibakteriyal adeziv * Sekonder çürük oluşumunu engelleyen ek bir koruma sağlamalıdır * Post operatif hassasiyeti önlemeli ve hassasiyet giderici olarak kullanılmalıdır * Pulpaya zarar vermemelidir * Etkili marjinal örtüleme sağlamalı ve MDP-B monomeri içermelidir * Primeri antibakteriyal olmalı bondingi flor içermelidir * Ortalama kavitede kullanılabilmelidir * Primeri 6 ml., bondingi 5 ml.olmalıdır * Kontak dermatiti engelleyen koruyucu bir kutusu olmalıdır * İstenildiğinde primer ve bonding ayrı ayrı alınabilmelidir * Kesilmiş mine ve dentine çok iyi bağlanma özelliğine sahip ( Dentine bağlanma değeri 25 MPa üzerinde, mineye bağlanma değeri ise 20 MPa üzerinde olmalıdır ) Kompozit, kompomer ve cam iyonomer restorasyonların ara yüzlerinde yapılan parlatma ve bitirme işlemlerinde kullanılan, farklı kalınlıkta iki parçaya sahip ara yüz zımparaları Alüminyum oksit kaplanmış ince ve esnek baza sahip, ortadaki zımparasız alan kontak alanlarına girmeyi kolaylaştırıcı Kalın ve orta grenli olanları 150 lik paketlerde, orijinal kutularında olmalıdır 80 mikron kalınlıkta At nalı şeklinde olan Isırtma kağıtları orijinal kutu içinde, 6X12 yaprak olacak şekilde koçanlar halinde, yapraklarının ön ve arka yüzü mavi ve kırmızı renklerde Klinik ağız içi kontroller sırasında yeterince boyama özelliği 80 mikron kalınlıktaki ısırtma kağıtları orijinal kutu içinde, düz koçan olarak yer almalı ve koçan yapraklarının ön ve arka yüzü mavi ve kırmızı renklerde Klinik ağız içi kontroller sırasında yeterince boyama özelliği olmalıdır Ortodontik ataşmanların yapıştırılmasına uygun olmalı. Dik yüzeye tatbik edildiğinde aşağı doğru akmamalı, damlamamalı, yatay yüzeyde etrafa dağılmamalı. Jelin ayırdedilmesini sağlayacak şekilde renk pigmenti ihtiva etmeli. Orijinal ambalajında, şeffaf şırınga formunda 2,5-3 ml. olarak en az 25 adet uygulama ucu ile beraber ambalajlanmış, % 35 ortofosforik asit içeren, ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip En az üç yıl kullanma ömrü

6 19 ATRAVMATİK POLYPROPİLEN 6-0 DİKİŞ İPİ İğne uzunluğu 16 mm yi geçmemelidir. İğne kalınlığı ve dikiş materyalinin çapları uyumlu AYNA BAŞI B. K-TİPİ EĞE BAŞLIK KILIFI (BONE) CAM GODE CAM İYONOMER DOLGU MADDESİ CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI CAVİTRON UCU Orijinal 12 lik kutusunda,.200 C de otoklavize edilebilir, 4 numara düz muayene aynası istenmektedir. Paslanmaz çelikten yapılmış #6,#8,#10 numaralı 25 mm uzunluğunda 6 lık orijinal plastik kutusunda Stoperi bulunmalıdır. Sterilazsyondan etkilenmeyecek kalitede Eğelerin seçimi komisyonca yapılacaktır. Ünit tetiyerinde kullanılmak üzere, her hastadan sonra değişecek olan tek seferlik bonrler, hijyenik kurallara uygun bir maddeden yapılmış, tetiyere kolaylıkla takılıp çıkarılabilecek lastikli türde, 100 adet olarak paketlenmiş Çift taraflı olarak kullanılabilen, ısıya dayanaklı camdan mamul Toz-Likid olarak ayrı şişelenmiş olacak,karıştırıldığında kendi kendine sertleşebilmelidir.sıkıştırma ve germe kuvvetlerine karşı yüksek dayanıklılığı bilimsel olarak test edilerek kanıtlanmış olmalı.ürünün CE ve /veya ISO standartlarına sahip olmalı.toz bölümü şişelenmiş olup gr. arasında likid bölümü ise 6-10 ml. arasında olmalı.karışım sertleştikten sonra yüksek radio-opositeye sahip olmalı.son kullanım süresine en az 1 yıl bulunması gereklidir.dolgu için Restorasyonların simantasyonu amaçlı üretilmiş Rezinle güçlendirilmiş Toz ve likit formları olup, toz bölümü en az 15 gram, likit bölümü ise en az 7 ml Diş yüzeyine uygulama amaçlı conditioner ın set içinde bulunması gereklidir. EMS minipiezon markalı cihazlara uyumlu olmalı. Subgingival ve supragingival alanlarda çalışmaya uygun olmalı. Anterior ve posterior dişlerde çalışmaya uygun olmalı. Sterilasyona ve otoklava girmeye uygun olmalı. Dezenfektanlarla korozyana uğramamalı. 27 CERRAHİ ASPİRATÖR UCU ( 100' lük ) KUTU Tek kullanımlık steril tekli poşetlerde bulunmalı. Tamamı plastik malzemeden yapılmalı. Uç bölümü 2.5mm çapında olup, poşetlerin üzerinde belirtilmeli. 100 lük kutuda ayrı ayrı paketler halinde bulunmalıdır

7 28 CERRAHİ ÇELİK FREZ (FİSSÜR) 29 CERRAHİ ÇELİK FREZ(ROND) CİVA ÇELİK FREZ ÇİNKO OKSİT ÖLÇÜ MATERYALİ ÇİNKOOKSİT ÖJENOL LİKİD ÇİNKOOKSİT ÖJENOL TOZ ÇİNKO-POLİ KARBOKSİLAT SİMAN DETERTRAJ FIRÇASI Piyasemende kullanılacak cerrahi fissür frezin seçimi muayene komisyonunca yapılacaktır Piyasemende kullanılacak cerrahi rond frezin seçimi muayene komisyonunca yapılacaktır. Amalgam toz alaşımı ile karıştırıldığında daimi restorasyon maddesi olarak kullanılan amalgam bileşiğini oluşturmalıdırlar. Sadece dişhekimliğinde kullanılmak üzere üretilmiş iki kez saflaştırılmış olan civa %99,9 luk konsantrasyonda, 100 gr ± 2 gr lık orijinal ambalajında bulunmalıdır. Angldruvada kullanılacak olan çelik frezler ; Paslanmaz çelikten üretilmiş olmalıdır Ront ve tersine konik olarak istenecektir Boyutları ve adetleri komisyon tarafından belirlenecektir. En az 65g ve en az 140g lık 2 ayrı renkte pasta olmak üzere 2 adet pastadan oluşmalı. Öjenol içermemeli ve bu kutu üzerinde belirtilmeli. Her iki pastada 1+1 oranında sıkılarak dozaj ayarlanmalı ve bu kutu üzerinde belirtilmeli. Besleme ölçüsü ve fizyolojik ölçü kaşığı ile 2. ölçü almak için endike olduğu kutu üzerinde belirtilmeli. Basınç altında akışkan olmalı Başlangıç sertleşme zamanı en fazla 3 dakika, final sertleşme zamanı en fazla 4 dakika Ölçü ağızdan çıkarıldığında ağızdaki yumuşak dokularda ya da damakta artık bırakmamalıdır. Ölçü en az 7 gün boyunca boyutsal stabilitesini korumalıdır. Karıştırma işlemi 30 sn. sürmelidir. Elastik olmamalı, CE belgesi Geçici simantasyon, geçici restorasyon yada kaide maddesi olarak kullanılan çinko oksit likit en az 30 ml.'lik orjinal ambalajında %100 oranında öjenolden oluşmalıdır. Geçici simantasyon, geçici restorasyon yada kaide maddesi olarak kullanılan çinko oksit toz; en az 90 gr lık orjinal ambalajında %99.35 oranında çinko oksit, % 0.65 oranında çinko asetatdan oluşmalıdır. Sabit restorasyonların etkin bir şekilde yapıştırılmasında ve pulpanın direkt-indirekt kaplanmasında kullanılan, saf su ile karıştırılarak uygulanmaya hazır hale gelen çinko-poli karboksilat esaslı siman. En az 50 gr. lık toz içermelidir. Kutu içinde karıştırma kağıdı ve dozaj kaşığı bulunmalıdır. En az 25 sn karıştırma zamanı, en az 2.5 dk çalışma zamanı Toplam çalışma süresi 5-9 dk arasında Artıkların temizlenmesi kolay Karıştırma sırasında tanecik bırakmayan krem formunda Diş yüzeyi temizliği ve polisajında kullanılacak olan beyaz naylon fırça angldruvada kullanıma uygun En az iki farklı boyu

8 DEZENFEKTAN MENDİL DİŞETİ RETRAKSİYON İPİ TİP:1 Diş ünitelerinin, ayretörlerin, cilt teması olan tıbbi aletlerin silinerek, hızlı dezenfekte etme özelliğine sahip İçeriğinde en az % 40 Etil alkol bulundurmalıdır. Aldehit ve fosfat içermemelidir. Sabit protezlerde ölçü almadan önce dişetinin mekanik olarak uzaklaştırılması amacına yönelik Pamuktan üretilmiş Diş etine zarar vermemelidir. Herhangi bir kimyasal emdirilmiş olmamalıdır. Laminat Veneer uygulamalarının ölçü ve simantasyon aşamalarında kullanılabilecek kadar ince İnce ve hassas dokularda yapılan restorasyonlar için önerilen tip Numaralandırılmış kalınları bulunmalı ve en az 244cm uzunlukta olup plastik kutusunda paketlenmiş EDTA PATI %15 ila %20 arasında edda içeren viskoz,suda çözülebilen krem kıvamında pat,kök kanalı içerisinde Ca-Mg çözülmelerini ve absorbe edilebilmelerini kolaylaştıracak şekilde şelat özelliğinde Kanal eğelerinin,özellikle dar kanallarda hareketini kolaylaştırmalıdır ELMAS FREZ (AERATÖR İÇİN) ELMAS SEPARE ENDODONTİK ÇELİK FREZ Yüksek kalitede, dayanıklı ve uzun ömürlü, çok iyi performans verebilme özelliğinde Frezler ISO numaralandırma sisteminde tanılanmış olmalı ve paket üzerinde ürün tanım numarası yazılı Frezlerin tanımlanması için renklendirilmiş kodlama sistemi kullanılmış ( Yeşil, siyah, kırmızı, sarı, mavi gibi ) Geniş şekil çeşitliliğine sahip olmalı ve frezler istenildiğinde 5 iş günü içerisinde tercih edilen formlarda değiştirilebilmeli ve yenileri teslim edilebilmelidir. Protez ve Tedavi frezlerinin şekil ve boyut seçimi ile türlerin sayısı muayene komisyonunca belirlenecektir. Elmas frezler 10 luk plastik kutularda Mandrenine takılı iki yüzü aktif elmas separe orijinal plastik kutusunda istenmektedir. Yeterli sertlikte Angldruvada kullanılacak olan çelik frezler ; Ront şeklinde Paslanmaz çelikten üretilmiş olmalıdır Frezlerin boyu 28.mm.den kısa olmamalıdır. Numaraları komisyon tarafından seçilecektir.

9 FİSSÜR ÖRTÜCÜ (FİSSÜR SEALAND) GALOŞ GAZLI BEZ GEÇİCİ DOLGU MADDESİ GEÇİCİ KRON AKRİLİĞİ GEÇİCİ YAPIŞTIRMA SİMANI GEÇİCİ YUMUŞAK ASTARLAMA MATERYALİ Uzun süre flor serbestleyebilen, ışınla polimerize olan, doldurucu içermeyen, düşük vizkoziteli rezin yapısında BIS-GMA/ TEGDMA reçine bileşimi Dış yüzeyine uygulandığında pembe renkte olup, ışığa maruz kaldığında opak renk % 37 lik acid etching ile uygulanabilir Uygun akışkanlık kontrolü sağlayacak şekilde takılabilir uygulama uçları bulunmalıdır. Işıkla 20 sn'de polimerize olmalıdır, şırınga biçiminde olup,1,2 ml. lik kapasitede Raf ömrü 24 ay Asit Etching tekniğine alternatif olan,kendinden asitli adeziv sistemle de kullanılabilmelidir. Ayakkabı üzerine giyilerek kullanılacak, kullanım sırasında yırtılmayacak dirençte, tercihan mavi veya yeşil renklerde ve rahat kullanımlı 1 cm2 nde 18 örgü, 18 çözgü bulunan, Türk farmokopisine göre imal edilmiş 100 m lik 90 cm eninde hidrofil gazlı bez Kaviteleri geçici olarak doldurmak için kullanılan nemli ortamda kendiliğinden sertleşen materyallerin okluzal geçici dolgular, arttırılmış bağlantı etkisiyle endodontik tedaviler ve geçici inleyler için kullanılan çeşitleri mevcut Sertleşme birkaç dakika içinde başlamalıdır ve 28 gr.lık pasta şeklinde cam şişede orijinal Ambalajında Direkt ve indirekt yöntemlerle geçici kron yapımında kullanılacak olan akrilik seti kutu ambalajında Set içeriğinde 100 gr açık renkte, 100 gr koyu renkte toz ile bu tozların 200 ml likiti ve karıştırma kablar yer almalıdır. Ağız içi kullanımına uygun olmalıdır ve bu özellik kullanım klavuzunda belirtilmiş En az 35g ana pasta ve en az 15g katalizör pastası olmak üzere 2 adet pastadan oluşmalı. Öjenol içermemeli. Karıştırma işlemi sn sürmeli. Toplam en fazla 4dk da, ağız içerinde en fazla dk da sertleşmeli. Nemli ağız ortamında düşük çözünürlüğe sahip olmalı. Doku iyileştirme amaçlı olarak kullanılacak olan materyal set olarak orijinal kutu ambalajında Travma yada enfeksiyon nedeniyle zarar görmüş yumuşak dokuların iyileşmesi süresince kulanılacak olan geçici yumuşak astar materyali. Total protezlerin röbözaj işlemlerinde fonksiyonel ölçü alabilmek için kullanılabilmeli. Geriatrik hastalara yapılan protezlerde doku ile temasta olan protez kaide yüzeylerine uygulanabilmeli.yukarıdaki özellikler paket üzerinde belirtilmelidir. Yukarda belirtilen özellikler kullanım klavuzunda belirtilmelidir. Set içeriğinde en azc120 gr toz, en az 90 ml likit, en az 15 ml izolatör ile ölçek kapları yer almalıdır.

10 HARD FREZ HASTA ÖNLÜĞÜ HAZIR KARIŞIM REZİN BRAKET YAPIŞTIRICI HEDSTROM EGESİ IŞIKLA SERTLEŞEN ORTODONTİK BAND YAPIŞTIRMA SİMANI KALSİYUM HİDROKSİT ESASLI KAİDE MADDESİ KANAL DOLGU PATI KANAL GÜTTASI KANAL KURULAMA KAĞIDI KANDURDURUCU Laboratuar mikro motorunda kullanıma uygun, hard frezlerin tipi ve boyu muayene komisyonunca saptanacaktır. Mavi, yeşil, kırmızı kuşak seçenekleri olan hard frezler seçilerek alınacaktır. Ön yüzü emici kağıt, arka yüzü poliüretan kaplı, bağcıklı, beyaz renkte ve 80 lik rulo halinde 55x60 cm boyutlarında Ortodontik braket ve ataşmanların mineye yapıştırılmasında kullanılmalıdır. Rezin bazlı adheziv, pasta halinde, orta kıvamda, 4-5 er gramlık şırınga içinde Işınla sertleşmeli, en az üç yıl raf ömrü Düşen braketin tabanındaki yapıştırıcı yakıldığında hava/su spreyi ile kolayca temizlenebilmeli. Paslanmaz çelikten mamul 25 mm uzunluktaki eyeler 6 lık orijinal plastik kutusunda Stoperi bulunmalıdır. Sterilazsyondan etkilenmeyecek kalitede eyelerin seçimi komisyonca yapılacaktır Metal ortodontik bandların ağız içinde yapıştırılmasında kullanılmalı. Mavi renkli, cam iyonomer esaslı kompozit olmalı (rezin modifiye cam iyonomer), pasta şeklinde olmalı, metale iyi tutunmalı ve çiğneme kuvvetlerine dayanıklı olmalı. 4-5 gramlık şırınga halinde olmalı. Yoğun kıvamda olmalı, yatay yüzeylerde etrafa yayılmamalı, akmamalı. Işık ile sertleşmeli, en az üç yıl raf ömrü olmalı Doğrudan ve dolaylı olarak pulpayı örtülemek için kullanılabilen materyaller adezivlerin, verniklerin, dolgu materyallerinin, simanların ve diğer temel restorasyon materyallerinin altında koruyucu olarak kullanılabilmelidir. Esas madde ve sertleştirici katalizör içeren iki ayrı tüp halinde, esas maddeyi içeren tüp 13 gr, katalizörü içeren tüp 11 gr Eşit miktarlarda kâğıt üzerinde karıştırılabilen esas madde ve katalizör kaviteye kolayca uygulanmalı ve uygulanan madde radyo opak ve aside karşı dayanıklı Epoksi rezin esaslı kalıcı kanal dolgu patı Dual şırıngada yer alan iki komponentten oluşmalıdır. Dişte renklenme yapmamalıdır. Radyopak olmalı ve 23 C de 35 dk. çalışılabilmelidir.37 derecede 45 dakika içerisinde sertleşmelidir. Patın seçimi komisyonca yapılacaktır. Gütaperka, çinko oksit dolgu, ağır metal radyopasifizanı ve yumuşatıcıdan oluşmuş ve diş kök kanal dolgu maddesi olarak kullanılacak olan materyal 100 lük kutuda 6 ayrı bölüm içinde ve renkli olarak yer almalıdır. Her bir gütta üzerinde derinlik ölçmeye yarayan çizgiler bulunmalıdır /40 nolu güttalar istenmektedir. İnce, sivri, su emici kanal kurulama kağıtları 200 lük plastik kutularda 6 ayrı bölüm halinde sınıflandırılmış Seçim muayene komisyonunca yapılacaktır. Cerrahi işlemlerde kan durdurucu olarak kullanılacak, 14x7x7 mm. boyutlarda, % 5 kolloid gümüş içeren jelatin tamponlar orijinal havasız plastik ambalajında

11 60 KARBİD FREZ (FİNİSHİNG) KIL FIRÇA KLORHEKSİDİN İRRİGASYON ÇÖZELTİSİ KOMPOMER SİMAN KOMPOZİT POLİSAJ LASTİĞİ KOMPOZİT SET Ürün; kompozit bitimi için üretilmiş aeratörde kullanılan Tungsten Karbit frez Flame ve Alev uçlu,lobut tiplerde Frez devir/dak kullanılabilmeli ve kompozit yüzeylerin üzerinden çok az madde kaldırarak pürüzsüz parlak yüzey elde etmeyi sağlayacak şeklide bıçak yapısına sahip Ürün; üzerinde üretici adı, üretim yeri; ISO numarası; katalog numarası, lot numarası yazılı en az 5 adetlik orijinal ambalajında olmalıdır Total protezlerin polisajında kullanılacak disk şeklinde kıl fırça. Laboratuvar motoruna takılabilir Klorheksidin bir bisguanid antiseptiktir, konsantrasyona bağlı olarak bakteriyostatik veya bakterisid etkili katyonik bir antiseptik Pozitif yüklü olduğundan, ağız çalkalaması sırasında, negatif bir yüke sahip olan diş, plak ve oral mukoza yüzeylerine ve intraselüler komponentlerin zayıflamasına neden olan mikroorganizmaların hücre duvarı üzerine adsorbe olarak bakteri hücre membranının parçalanmasını sağlamalıdır. Solusyon karton kutuda 30 ml, 100 ml ve 200 ml lik Pet şişelerde hazırlanmış 25 C nin altındaki oda sıcaklığında saklanabilmeli ve ışıktan korunmuş Pürüzlü diş yüzeyleri ve pürüzlü dolgularda kalan renk değişiklikleri diş hekimi tarafından kolaylıkla giderilebilmelidir. Işınla donan kompomer bazlı restoratif materyal set olarak istenmektedir. Setin içeriğinde 40 adet 0.25 gr lık kompomer, 2 adet tek aşamada uygulanan 3.5 gr. lık primer ve adezivin tek şişede olduğu ile diğer yardımcı ekipman yer almalıdır. Sertleşme süresi kısa, çalışma süresi uzun Angldruvada kullanılacak olup tercihan açık renklerde, konik, silindirik, flame ve yuvarlak kompozit polisaj lastikleri *Ürün anterior ve posterior bölgede kullanıma uygun *Ürün %100 nanofil olmalı,nonohibrit olmamalıdır *Direk restorasyonlarda,inley,onley ve kompozit veneer yapımında,kor yapımında ve splintlemede kullanılabilmelidir. *Ürün tüm renkleri Nanofil teknolojisiyle üretilmeli ve nanofil doldurucu büyüklüğü en fazla 20 nanometre *Dentin,gövde ve mine renklerinin içerdiği doldurucu oranı ağırlık olarak en fazla %79 ve hacimsel olarak en fazla %60;şeffaf renklerininiçerdiği doldurucu oranı ağırlık olarak en fazla %73 ve hacimsel olarak en fazla %58 *Direnç,aşınma ve cilalanabilirlik süreleri uzun *Beyazlatma yapılmış dişlere uygun B renginden daha beyaz renk opasiteleri *Işıkla polimerize olmalı ve polimerizasyon büzülmesi

12 66 KROMLU KUTGÜT CERRAHİ SUTÜR 3/0 azaltılmış *Florid içermemelidir. *Mikro dolgudan daha iyi cila tutabilmelidir. *Yarı saydarenklerde dahil olmak üzere yapışkan olmayan kolay işlenişe sahip olmalıdırlar. *Bütün renkleri radyoopak *Doldurucusu zirkonyum ve silika içermelidir. *Set orijinal ambalajının içerisinde, 4 farklı opaklıkta en az 12 adet en az 4 gr.lık kompozit şırıngası içermelidir. *Ürün istendiğinde temin edilebilecek en az 36 renk alternatifine sahip *Set orijinal ambalajının içerisinde en az 12 adet ve en az 4 gr. Tüp bulunmalıdır *Set içerisinde en az 3 adet dentin rengi,en az 4 adet mine rengi ve en az 1 adet şeffaf 4 adet bady renk olmalıdır *Body, mine ve şeffaf renklerinin 2 mm.lik tabakaya en fazla 20 saniyede; dentin renklerinin 1,5 mm.lik tabakaya en fazla 40 saniyede polimerize *Ürün istendiğinde temin edilebilecek en az 4 farklı şeffaf renk alternatifine sahip olmalıdır *Şırınga ve etiketleri kolay renk seçimi için opasite ile renk kodlu *Tabaklama tekniği ile kullanılmalı,tek renk veya birkaç renk bir arada uygulanabilir *Orjinal ambalajının içerisinde aksesuar olarak tabaklama yöntemiyle renk seçimini gösteren,vitapan skalasıyla uyumlu en az 1 adet renk seçme diski *Renk seçme diski,klasik VITAPAN renk skalasındaki A1,A2,A3,A3,5,A4,B1,B2,B3,B4,BC1,C2,C3,C4,D2,D3,D 4 ve W renklerine ulaşılabilmesi için tekli,ikili ve dörtlü tabakalama yöntemleriyle dentin,mine,body ve translusent renklerinin hangi kombinasyonlarla uygulanacağını gösterebilmelidir. *Rezin matris daha düşük polimerizasyon büzülmesi için BIS-GMA,BIS-EMA6,UDMA ve en az miktarda TEGDMA içermelidir. * Ürün en az 27 c dereceye kadar saklama koşullarına dayanıklı * Ürün orijinal ambalajının içerisinde renkli ve görsel kullanım kartı * Ürün orijinal ambalajının içerisinde Türkçe kullanım kılavuzu bulunmalıdır. * Son kullanma tarihi, teslim tarihinden itibaren en az 18 ay Hayvansal kaynaklı malzemeden yapılmış, kromik tuzlama işlemiyle sağlamlığı arttırılmışve monofilament hale getirilmiş 20 mm çapında, ½ yuvarlak iğneli Doku desteği yaklaşık 14 gün olmalı ve 91 gün içinde tamamen absorbe edilmiş İğne ile ipliğin birleştirildiği yerde dokuda en az tramvayı sağlayacak minimum kalınlık farkı olmalıdır Her bir poşetin üzerinde metrik sisteme göre ölçü, USP

13 karşılığı katalog numarası,malzemenin profil resmi ve tüm bilgileri bulunmalıdır. Malzemenin depo teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl raf ömrü 67 MASKE 68 MEDİUM VİZKOZİTELİ SİLİKON ESASLI ÖLÇÜ MADDESİ METAL ZIMPARA MUAYENE ELDİVENİ (LARGE) MUAYENE ELDİVENİ (MEDİUM) MUAYENE ELDİVENİ (SMALL) NİTİ DÖNER KANAL EĞESİ Nefes almayı zorlaştırmayacak şekilde, iki katlı bakteriyel filtrasyon özelliği olan telli ve lastikli maskeler 50 lik veya 100' lük kutularda istenmektedir. Lastik kısmı kulağa takılırken kopma oranı %4'ü geçmemelidir. Kondenzasyon tip, medium vizkoziteli polysiloksan ölçü maddesi125 ml lik tüp içinde Orjinal kutu ambalajında bu ölçü maddesinin 35 ml lik aktivatörü de yer almalıdır. Restorasyonların özellikle amalgam dolguların ara yüzlerinde yapılan bitirme, düzeltme ve polisaj işlemlerinde kullanılan tek veya iki tarafı aktif çelik zımparalar 3mm, 4mm, 6mm, 8mm ebatlarında ve çok ince, ince, orta ve kalın olmak üzere farklı kalınlıklara sahip olabilen, 12 li orijinal poşetleri içinde Tek seferlik kullanım amaçlı, large boyutunda, naturel latex den yapılmış, non-steril, pudralı ve yeterli dirence sahip Ulusal veya uluslar arası standartlara sahip tek seferlik muayene eldivenleri 100 lük kutuda istenmektedir. Tek seferlik kullanım amaçlı, medium boyutunda, naturel latex den yapılmış, non-steril, pudralı ve yeterli dirence sahip Ulusal veya uluslar arası standartlara sahip tek seferlik muayene eldivenleri 100 lük kutuda istenmektedir. Tek seferlik kullanım amaçlı, small boyutunda, naturel latex den yapılmış, non-steril, pudralı ve yeterli dirence sahip Ulusal veya uluslar arası standartlara sahip tek seferlik muayene eldivenleri 100 lük kutuda istenmektedir. Ni-Ti Eğeler değişken tapera sahip olmalıdırlar. Kanal eğelerinin uçları modifiye aktif Set içinde toplam 6 eğe Eğeler crown-down yöntemiyle kullanıma uygun Eğelerin seçimi komisyonca yapılacaktır ORTODONTİK AKRİL TOZU OTOMATİK 1. BANYO SOLÜSYONU Ortodontik plak yapımında kullanılacak soğuk akril, 500 gr toz halinde koruyucu kapaklı plastik bidon içinde bulunmalıdır. Otomatik banyo makineleri için developer olmalı 2X20 litrelik banyo çözeltisi için uygun olmalı Karton kutularında 2 şer şişe olmak üzere Sıvı A, Sıvı B ve Sıvı C bulunmalıdır. Developer 10lt su + 5.5lt A + 0.6lt B + 0.5lt C + 3.4lt su karışımından hazırlanmalı 40C ile 240C arasındaki sıcaklıkta saklanmaya uygun olmalı.

14 OTOMATİK 2. BANYO SOLÜSYONU PAMUK APLİKATÖR PASLANMAZ ÇELİK KRON PATERN RESİN (AKRİLİK) PEDODONTİK TEK PARÇA MATRİX BANDI PEDODONTİK TOPİKAL ANESTEZİK JEL PEMBE TABAKA MUMU POLİETER ÖLÇÜ MADDESİ Otomatik banyo makineleri için fixer olmalı Karton kutularında 2 şer şişe olmak üzere Sıvı A ve Sıvı B bulunmalıdır. 2X20 litrelik banyo çözeltisi için uygun olmalı Fixer 10lt su + 5lt A + 1lt B + 4lt su karışımından hazırlanmalı 40C ile 240C arasındaki sıcaklıkta saklanmaya uygun olmalı. Tedavi aşamalarında likit preperatları dişe uygulamayı amaçlayan aplikatörler; üzerinde küçük pamuk rulolar olan en az 4 değişik renkte plastik saptan oluşmalı ve 400 aplikatör içeren plastik kutularda ayrı bölümler içinde yer almalıdır. Süt molarların uzun dönemli restorasyonunu sağlamalıdır. Daimi molarların geçici restorasyonu- ekonomik nedenlerle uzun dönemli vakalar için de kullanılabilmedir. Hızlı ve kolay yerleştirme için önceden kesilmiş, genişletilmiş ve kıvrılmış şekilde hazırlanmış olmadır. İyi bir uyum ve performans için diş anatomisini doğru olarak taklit etmelidir. Yüksek dayanıklılık göstermelidir. İmplant destekli protezlerin ve sabit protezlerin ağız içinde birleştirilmesinde ve oklüzal akril anahtar oluşturmak amacıyla kullanılmalı Materyal en az 100 gr toz ve en az 100 gr likit olarak orijinal paketinde yardımcı ekipmanı ile birlikte istenmektedir. Ağız içinde ve laboratuvarda hassas protez parçalarının birleştirilmesinde kullanılmaya uygun Kısa donma süresine sahip Dişe adapte olabilir ve ayarlanabilir Tutuculu tek kullanımlık olmalıdır Bant süt dişlerinde kullanıma uygun ince Bantların seçiminde kolaylık sağlaması için renk kodları olmalıdır Matriks bandının tutucu kısmı plastik Tek parça halinde kullanıma daima hazır 4 x 0.04 mm lik metal bantlı çocuklar için uygun olmalıdır Jel kıvamında % 20 Benzokain Topikal Lokal Anestezik içermelidir. Çocuklar için farklı doğal koku ve tatları olmadır. Protetik amaçlı standart modelaj mumu 500 gr lık orijinal paket ambalajında, tabakalar halinde Sertleştirilmiş ve geniş sıcaklık aralıklarında kullanılmaya uygun Isıtıldığında dağılmamalı ve çalışma kolaylığı sağlamalıdır. Ürün tek aşamalı teknik için geliştirilmiş Düşük vizkozite özelliği olmalı ve kuron-köprü, inleyonley ve total parsiyel ölçüleri alınmasında kullanılabilir Ölçü karıştırma cihazlarıyla ile uyumlu Ürün orijinal ambalajı içerisinde, en az 2 adet ve en az

15 POLİVİNİL SİLOKSAN 1.ÖLÇÜ MADDESİ POLİVİNİL SİLOKSAN 2.ÖLÇÜ MADDESİ PORSELEN LASTİĞİ PORSELEN TAMİR SETİ PROPİLEN DİKİŞ İPİ-- 5/0 REZİN BAZLI ADEZİV SİSTEM 300ml lik baz ve en az 2 adet ve en az 60ml lik katalizör bulunmalıdır. Hidrofilik Islak yüzeylere tamamen yayılabilmelidir. Tiksotropik Ölçü basınç uygulandığında akmalı, bırakılınca da durmalıdır. Donma reaksiyonu çalışma zamanının sonuna doğru ve aynı anda başlamalıdır. Donduktan sonra çıkarması kolay En az 6 dk. toplam donma süresi Ürün orijinal ambalajında son kullanma tarihi CE standartlarında olmalı ve bu özelliği orijinal ambalajı üzerinde belirtilmelidir. Yumuşak putty kıvamında Hidrofilik Islak yüzeylere tamamen yayılabilmelidir. Tiksotropik Ölçü basınç uygulandığında akmalı, bırakılınca da durmalıdır. Polivinilsiloksan içeren 1. ölçü maddesi en az 300 ml, sarı renkli softbase ve en az 300 ml açık gri katalizör madde olarak aynı set içinde 2 ayrı kutu halinde yer almalıdır. Enjeksiyon sistemine uygun özel şırıngasıyla uygulanan polyvinilsiloksan esaslı 2. ölçü maddesi 2 x 50 mlt lik kartuş halinde katalizörü ile birlikte istenmektedir. Polivinil siloksan I. ölçü maddesi ile uyumlu olmak zorundadır. Farklı yoğunluklarda temin edilebilir Seramik işlerinin mekanik cilasında kullanılan disk şeklinde olmalı ve elmas tanecikleri içermelidir. Farklı boyutlarda Piyasemen mandrenine takılabilir Kırılmış porselen restorasyonların ağız içinde tamirinde kullanılabilir Set içerisinde porselenin pürüzlendirilmesi amacıyla %9.5 lik HF asit, ağız içinde kullanılan HF asidi nötralize edici ajan, silan, dentin opağı, dişeti koruyucusu ve bonding ajanın da olduğu tam bir set Ayrıca uygulama uçları da bulunmalıdır. Monofilament, absorbe olmayan polipropilen dikiş materyalidir. Yumuşak doku dikilmesinde kullanılır. 12 posetlik kutularda, steril halde 5/0, kod numarasında ve dış keskin iğneye sahip Yüksek molekül ağırlığında izotaktik propilen polimerinden oluşmuştur.kolay görünmesi için mavi boyalıdır.iğne uzunluğu 16 mm'yi geçmemeli ve iğne kalınlığı dikiş ipi kalınlığı ile uyumlu Seçim Muayene Komisyonunca yapılacaktır. Endodontik amaçlı resin bazlı dental adeziv sistemi set olarak istenmekte olup bu setin içeriğinde en az 6 ml. Primer, en az 5 ml. Bond materyeli, bu materyallerin plastik muhafazası, uygulama uçları ve karıştırma kabı yer almalıdır.

16 90 RUBBER-DAM LASTİĞİ 150 X 150 mm. boyutlarında Esnek ve yırtılmayan özellikte Kauçuk kısımları zamanla ve kimyasal ajanlarla yıpranmamalı ve esnek özelliğini kaybetmemelidir. 134 C de otoklav edilebilir özellikte SAF ALKOL SAKŞIN DEZENFEKTANI SELF ADEZIV REZIN SIMAN SEPARE MADRENİ SERT ASTAR MADDESİ SERUM SETİ ( İMPLANT UYGULAMALARI İÇİN ) Tıbbi amaçlı etil alkol 1 veya 5 litrelik ambalajlarda Sakşın ve kreşuvar dezanfeksiyonunda kullanılacak olan antiseptik solüsyon; 1 veya 5 lt lik plastik bidon içinde, aldekitsiz, fenol-klorsuz, geniş etki spekturumuna sahip (Bakterisid Tbc/MRSA, fungusit, virütik HIV, HBV ) Solüsyonun tüm kullanım özellikleri plastik bidon üzerinde ve bu bidonun üzerine yapıştırılmış üretici firmaya ait etikette yer almalıdır. Tek aşamada kullanılan self adeziv yapıştırma simanı. Dual cure Tüm seramik, kompozit veya metal inlay, onlay, kron ve köprülerin, post ve vidaların simantasyonunda Adeziv ve inlay/onlay çapalı köprülerin simantasyonunda Implant destekli protezlerin simantasyonunda kullanılabileceği kullanım klavuzunda belirtilmiş Özel karıştırma ve uygulama uçları bulunmalıdır. Uygulama sırasında etching, priming yada bnding gibi ön işlem gerektirmemeli ve bu bilgiler kullanım klavuzunda yer almaldır. Yeterli çalışma zamanına sahip (en az 2:30 dk) Donma süresi kısa olmalıdır (6 dk veya daha kısa) Piyasemende kullanılacak madrenler paslanmaz çelik Çelik veya karbon separe kullanımına uygun olmalıdır Silikon esaslı, hasta yanında uygulanabilen sert besleme yapılabilen bir materyal olamlı. Protez kenarlarının uzatılmasında, total ve parsiyel protezlerin besleme yapılmasında kullanılabilmelidir. En az 60g toz, en az 40 ml. likid ve 20 ml düzenleyici olmak üzere set halinde bulunmalıdır. Ağız içerisinde kullanıma uygun olmalı ve bu özellik ambalajında belirtilmiş *Setler volümetrik infüzyon pompasında kullanılmaya uygun,ayrıca pompa dışında standart set olarak kullanılabilmelidir. *Set üzerinde bir damlatma haznesi bulunmalıdır.infüzyon pompa damla sensörüne uygun,ideal,üst damla bölmesi *Setin seruma giren kısmı keskin ve girerken kırılmayacak kadar dayanıklı *Damlatma haznesi üzerinde cam veya mediflex ambalajlı sıvıların verilmesine uygun olacak şekilde kapaklı,bakteri girişini önleyen hava girişi *Damlatma haznesinde partikül geçişini engelleyecek standartta 3-15 um luk filtre bulunmalıdır.

17 SİLİKON ESASLI 1. ÖLÇÜ MADDESİ SİLİKON ESASLI 2. ÖLÇÜ MADDESİ SİLİKON ESASLI ÖLÇÜ MADDESİ AKTİVATÖRÜ SONSUZ ELMAS FREZ(PORSELEN MÖLÜ) SPREADER SÜT DİŞİ KANAL PATI *Distal uç katater ve ı.v. iğnelere güvenli bir şekilde bağlantıya izin verecek luer lock uçlu Set üzerinde pompadan çıkarıldığında serbest akışı önleyici mekanizmalar (klemp gibi) *Setin boyu 220 cm.den kısa olmamalıdır. *Set steril non pirojenik ve tek parçalı olmalı.büküldüğünde eski halini almalıdır. *Setinpompada çalışacak olan kısmı 11 cm.-12 cm.silikon meteryalden yapılmış olmalı,diğer kısımları p.v.c. meteryalden üretilmiş *Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi,lot numarası,ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir.ce,iso belgelerinden birine sahip olmalı ve Ulusal Bilgi Bankası kaydı Bağlantı yerlerinden serum kaçağı olmamalıdır. Putty kıvamında yüksek yoğunlukta ölçü maddesi Kondenzasyon tip polisiloksan 1. ölçü maddesi en az 910 ml. lik kutuda ölçek kaşığı ile birlikte Rengi açık gri veya sarı Iki aşamalı ölçü tekniğinde ilk ölçünün alınmasında kullanılmalı. Bakır ano ile ölçü alma işlemlerinde kullanılabilir olmalı. Model izolasyonunda kullanılabilmeli. Bu özellikler kullanma klavuzunda belirtilmelidir. Normal doz uygulandığında karıştırma süresi en fazla 45sn, çalışma süresi 45-60sn, toplam sertleşme süresi en fazla 4dk 30sn ISO e uyumlu Putty kıvamlı ölçü maddesi ile uyumlu olmak zorundadır, düşük konsistanslı (light-body), kondensazyon tip, silikon esaslı II. Ölçü maddesi en az 140 ml. lik tüp içinde Rengi koyu mavi Normal doz uygulandığında karıştırma süresi 30s, çalışma süresi 90s, toplam sertleşme süresi en fazla 270s Silikon bazlı kondenzasyon tip aktivatör silikon esaslı 1. ve 2. Ölçü maddeleri ile uyumlu olmak zorundadır. En az 60 ml lik tüp içinde Rengi yeşil yada pembe olmalı. Normal doz uygulandığında karıştırma süresi 45s, çalışma süresi 90s, toplam sertleşme süresi en fazla 270s Aynı markanın putty ve light body ölçü maddeleri ile uyumlu Piyasemende kullanılacak olup, çeşitli boylarda ve çeşitli grenlerde olmalı, aktif yüzeyi piyasemen gövdesine kadar tamamen elmas Seçim muayene komisyonunca yapılacaktır. Endodontik amaçlı 25 mm uzunlukta, sterilize edilebilir kanal aleti, altılı poşet içinde 15 / 40 numaralarında Kalsiyum hidoksit ve iyodoform içermelidir. Süt dişi kanal tedavisinde kullanıma uygun hazır halde bulunmalıdır. Her şırıngada 2.2 gr bulunmalıdır. Tek kullanımlık süt dişlerine uygun 20 adet steril uç bulundurmalıdır.

18 103 TAKIM AKRİLİK DİŞ 104 TAŞ MOL (ANGLDURVA VE MİKROMOTOR İÇİN) TEK SEFERLİK HEKİM ÖNLÜĞÜ TEKLİ KOMPOZİT-- TİP:1 TEKLİ KOMPOZİT-- TİP:2 Polisaj işlemleri ve porozite deneyi yapılmış, porozite olmadığı gözlemlenmiş Kaide ile bağlantısı araştırılmış ve dişin akrilik ile kimyasal bağlantı yaptığı gözlemlenmiş Renk değişim deneyleri yapılmış ve bu şartlar altında renk değişimi gözlenmemiş İSO 2039 kriterlerine göre sertlik deneyi yapılmış olmalı ve brinnel sertlik değeri hb Renk seçeneği vita skalasına göre Kaset üzerinde ön ve arka dişler ayrı ayrı sıralanmış kole, dentin ve mine renklendirmeleri verilmiş Kullanılmayan takım dişler Dekanlığın istediği renk ve formlarla değiştirilecektir. 15 adet renk skalası birlikte teslim edilecektir. Ön grup dişlerde 20 değişik form seçeneği CE belgesi istenilen malzemelerin orijinal kutularının üzerinde basılı lot numarası olacak ve gerektiği taktirde lot numarasının teyidi üretici firmadan istenecektir. Angldruvada kullanılacak yeşil ve beyaz renkte yuvarlak, konik, flame ve silindirik taş möller Boyun ve Bel bölgesinde arkadan bağcıklı, kol uçları kalın, lastik manşetli, üst yüzeyi sıvı emer özellikte alt yüzeyi ise polietilenden mamul bir kumaşa sahip, tek seferlik, tercihen large beden, koyu renkli hekim önlüğü istenmektedir. Kompozit meteryali gerek ön gerekse arka bölgedeki restorasyonlarda kullanılmak üzere hibrid yapıda üretilmiş Ağırlıkça %76-90 oranları arasında doldurucu partikül içermelidir.görülebilir ışıkla aktive edilebilmeli, radyo opak Meteryalin fiziksel özellikleri güçlü klinik maniplasyona uygun Meteryal yüksek esneme direncine sahip Fiziksel özellikleri (basma dayanıklılığı, gerilme direnci vb.) belirtilmiş Polisaj işlemi sonrası düzgün bir yüzey elde edilebilmelidir.meteryal tek tabaka ve çok tabaka teknikleriyle kaviteye yerleştirebilmelidir.restorasyon meteryalinin renk yelpazesi içinde Vita skalasına uyumlu A1-A2-A3-A3,5-B1-B2-B3-C2 renkleri bulunmalıdır.orjinal ambalajında Kompozit meteryali gerek ön gerekse arka bölgedeki restorasyonlarda kullanılmak üzere üretilmiş Görülebilir ışkla aktive edilebilmeli şeffaf renkleri dışındaki bütün renkleri radyo opak Dentin gövde ve mine renklerinin içerdiği doldurucu oranı ağarlık olarak en fazla % 79 hacimsel olarak % 60 Doldurucu olarak zirkonyum ve silika içermelidir.ürün % 100 nano teknolojiyle üretilmiş olmalı ve nanofil doldurucu büyüklüğü en fazla 20 nanometre En az 4 gr. lık şırıngalar halinde olması gereken restorasyon meteryali,en az 4 farklı opasitede en az 35 renk alternatifine sahip A1-A2-A3-A3,5-A4-B1-B2-B3-B4-C1-C2-C3- C4-D2-D3-D4 ve W renkleri bulunmalıdır.dentin renklerinde en az 10,body renklerinde en az 14,mine renklerinde en az 7 ve şeffaf renklerinde en az 4 renk

19 TEKLİ KOMPOZİT-- TİP:3 TEL ALET YIKAMA FIRÇASI TIBBİ ATIK BİDONU 15 LT TOPİKAL SODYUM FLORÜR alternatifi Ürünün renk seçme skalası Restorasyon materyali florid içermemeli, yüksek esneme direncine sahip olmalı ve kolay cilalanabilmelidir.meteryal tek tabaka ve çok tabaka teknikleriyle kaviteye yerleştirebilmelidir.ce standartlarındaki orijinal ambalajında * Partiküller kompozitin hacimce % 66, ağırlıkça % 78 ' ini oluşturmalıdır. * Hem anterior, hem posterior dişlerde kullanılan universal nano kompozit * Işık ile sertleşmelidir. * Tek kat ( mono layer ) olarak işlenebilir olmalıdır * Naturel dişe benzer ışık yansıması özelliği göstermeli ve ağız içi karanlığını yansıtmamalıdır. * Nano partiküller ve organik dolduruculardan oluşmalıdır. * Kompozitin polimerizasyon büzülmesi en fazla % 1,9 * Polimerizasyon sonrası renk değişimini en aza indirgeyen yüksek yansıtma özelliğine sahip matris içermelidir. * Sıkıştırma gücü en az 356 MPa * Esneklik gücü 118 MPa değerinde * Esneklik modülü 100 GPa * Su emilimi 25,3 mg/mm (ISO 4049:2000)şeklinde * Su direnci 1,35 mm3 * Parlatılabirliği iyi * Ürün içeriğinde ortalama 0,7 um büyüklüğünde baryum cam doldurucular ile nano doldurucular,bis- GMA,Hydrophobic aromatic dimethacrylate,dlcamphorquineone ve pigmentler bulunmalıdır. * Standart renk tonu 9 adet,yardımcı renk tonu 8 adet olmak üzere toplam 17 adet rengi * Standart renk tonları A1,A2,A3,A3,5,A4,B2,B3,C3,HO * Yardımcı renk tonları : 0A2,OA3,OA4,E (mine),xl (extra light),oc (oklüzal),t (şeffaf),am (amber) Yaklaşık 150 mm x 20 mm boyutlarındaki tahta sap üzerine dizilmiş mm uzunluğunda ve 0,15 mm - 0,16 mm çapındaki kıvrımlı sarı tellerden oluşmuş, alet temizlemeye ve yıkamaya elverişli tel fırça Kesici ve delici tıbbi atıkların stoklanmasında kullanılacak, büyük boy, korunaklı plastik kapaklı dikkat çekici renklere sahip, üzerinde uluslar arası tıbbi atık uyarı işareti bulunan bidon * 1 ml'sinde 50 mg/ml. dental süspansiyon'da aktif madde olarak 22,6 mg. florür'e denk gelen 50 mg. sodium florür bulunmalıdır. * Plastik döner kapaklı, kilitleme stoperli tüplerde bulunmalıdır. YARDIMCI MADDE OLARAK; * Etanol % 96 * Beyaz balmumu ( E 901 ) * Şellak DAB ( E 904 ) * Kolofon * Mastik

20 112 TOTAL PROTEZ LASTİĞİ 113 TUNGSTEN KARPİT FREZ TÜKÜRÜK EMİCİ ÜNİT TABLA ÖRTÜSÜ 116 YENGEÇ MATRİKS BANDI * Sakarin ( E 954 ) * Ahududu esansı içermelidir. Total protezlerin polisajında piyasemenle kullanılacak çeşitli büyüklüklerde silindirik ve konik lastik möller istenmektedir. Aeratör için fissür, rond ve lobut türünde tungsten karbit yapısında frez Beyaz uçlu olmalı Toksik olmamalı Uç kısmı hortumdan ayrılabilir Ağzı sıkıca kapalı plastik bir torbada 100 adet olmalı Orijinal ambalajında olmalı. Yüksek emici özelliği olan, bir yüzü poliüretan kaplı, non steril, tek kullanımlık 24 X 30 cm ebatlarında ve 100 lük rulo veya paket halinde ünit tabla örtüsü istenmektedir. Kolay kopmayan ve paslanmaz çelikten yapılmış 12 li paketler halinde Extra ince en az 0.03mm en fazla 0,05mm ebatlarında Bantlar her iki tarafından 2 delikli YÜZEY DEZENFEKTANI REFİL KOMPOZİT YAPIŞTIRMA SİMANI TRANSPARAN BAZ REFİL KOMPOZİT YAPIŞTIRMA SİMANI KATALİZÖR BAZ 25 gram etanol (%94) 35 gram 1 prapanol içerikli Aldehitsiz ve kullanıma hazır Sentetik meteryaller ile geliştirilmiş uyumda, kalıntı bırakmayan, kısa sürede kuruyan, pratik kullanımı olan ve kısa temas süresi yeterli olan meteryal Tüm tıbbi ekipmanlarda kullanıma uygun olmalı ve meteryal uyumu yüksek 1 dakikada HBV ve HIV'e, 30 saniyede HCV'ye, 2 dakikada MRSA'ya etkili 1 lt.'lik plastik şişelerde ve püskürtme başlığı ile beraber Seramik ve kompozit restarasyonlar için dual-cure yapıştırma simanı Değişik renklerde baz siman olarak kullanılmalıdır. Baz renklerinin içinde beyaz,opak,beyazlatma rengi transparan Dual-cure (hem ışıkla hem kendiliğinden sertleşen) estetik adeziv yapıştırma simanı İki farklı yoğunlukda ve iki farklı renkte katalizör Katalizör transparan ve A-3 (universal sarı) En az %400 AL olmalıdır,flor içermelidir.

ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ - Ürün şırınga formunda olmalıdır. - Ürün şırınga içinde kalan miktar görülebilecek yapıda olmalıdır. - Ürün ambalaj miktarında en az 3 ml olmalıdır. - Ürün mavi renkte olmalıdır.

Detaylı

CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI

CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI 1. Kendiliğinden polimerize olacak ışık uygulaması gerektirmeyecektir. 2. Florid salınımı yapacaktır. 3. Dentine bağlanma kuvveti en az 3 Mpa olacaktır. 4. Diş sert dokuları

Detaylı

kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf III ve V kavitelerde kullanılabilmelidir.

kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf III ve V kavitelerde kullanılabilmelidir. AKIŞKAN KOMPOZİT SET 1. Akışkan kıvamda hibrit yapıda 2. Küçük kavitelerin doldurulmasında, fissürlerin örtülmesinde, andırkatların kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf

Detaylı

ARTİKÜLASYON KAĞIDI U FORMU

ARTİKÜLASYON KAĞIDI U FORMU AİRFLOW TOZU 1. Airflow cihazı ile dental temizleme işlemlerinde kullanıma uygun olmalıdır. 2. İnce granüllü ve beyaz renkte olmalıdır. 3. 300 gramlık şeffaf plastik şişelerde olmalıdır. 4. Son kullanma

Detaylı

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU 1. Keskin undercut ve revetman modelleri ile tüm seramik tekniklerinde güdük dublikasyonu için kullanılmalıdır. 2. Yüksek derecede akışkan olmalıdır. 3. 24 saat sonraki sertliği

Detaylı

TEK BİLEŞENLİ SELF-ETCH BONDİNG

TEK BİLEŞENLİ SELF-ETCH BONDİNG FOSFORİK ASİT JELİ 1. Kavitelerde tabanı ve duvar kısımlarını asitleme amacıyla kullanılmalıdır. 2. Fosforik asit oranı %36 olmalıdır. 3. Jel kıvamında olmalıdır. 4. Şırınga bazında olmalı ve şırıngalar

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 23/02/2018-E.3276 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEAM40NYT* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 10/07/2018-E.10378 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKV4PU75* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2014 YILI SARF MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAME

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2014 YILI SARF MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAME T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ( DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ) 2014 YILI SARF MALZEME ALIMI TEKNİK ŞARTNAME Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde kullanılacak tıbbi sarf malzemesi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. Teklif Mektubu

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. Teklif Mektubu Tarih ve Sayı: 11/04/2017-E.5847 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F329AS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. Teklif Mektubu Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1.KISIM SARF MALZEMELERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1.KISIM SARF MALZEMELERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 1.KISIM SARF MALZEMELERİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME ARKANSAS TAŞI Periodontal aletlerin uygun ve etkin bir şekilde bilenmesi işleminde kullanılacak özellikte olmalıdır.

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

2011 YILI SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMELERİ

2011 YILI SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMELERİ 2011 YILI SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMELERİ 1-10 cc. ENJEKTÖR 10 cc Lik plastik enjektör steril poşet içinde istenmektedir. 2-2 cc. ENJEKTÖR 2 cc Lik plastik enjektör steril poşet içinde istenmektedir.irrigasyon

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

AÇILI KANAL GÜTTASI ADEZİV SİMAN-TİP:2

AÇILI KANAL GÜTTASI ADEZİV SİMAN-TİP:2 NO ÜRÜN ADI ŞARTNAME 1. 90 MİKRON KUM 90 mikron Airsonic alüminyum oksit kumu 500 gr lık orijinal plastik ambalajında bulunmalıdır.ağız içi aşındırma veya braket temizlemede kullanılabilmelidir. 2. 3.

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 05/10/2018-E.14784 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKV49NBP* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 29/03/2019-E.4927 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEZPBCJRV* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme ve laboratuvar malzemesi alımı hk.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 13/09/2017-E.14183 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6P4DY0H* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 09/10/2018-E.14955 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BECD49E8R* Sayı :32319748-934.01.15/ Konu :Teklif vermeye davet hk TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 05/11/2018-E.16405 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELMBDNJF* Sayı :32319748-934.01.03/ Konu :Yaklaşık Maliyet Tespiti Hesabı İLGİLİ FİRMALARA Fakültemiz

Detaylı

ALIŞ MİKTARLARI KAYSERİ HASTANESİ ALTINTEPE TIP MERKEZİ KARTAL TIP MERKEZİ

ALIŞ MİKTARLARI KAYSERİ HASTANESİ ALTINTEPE TIP MERKEZİ KARTAL TIP MERKEZİ GRUP SIRA MALZEME CİNSİ NUMARA CERRAHİ AMELİYAT İPLİĞİ LİSTESİ 2013 TIP FİYAT 1 İPEK (DOĞSAN) 0 26 mm 1/2 Yuvarlak 75 cm Adet 60 60 2 İPEK (DOĞSAN) 0 30 mm 3/8 Keskin 75 cm Adet 120 120 3 İPEK (DOĞSAN)

Detaylı

KRON KÖPRÜ REVATMANI

KRON KÖPRÜ REVATMANI PORSELEN METALİ 1. Yüksek korozyon direnci sunmalı ve özellikle dental porselenler için üretilmiş olmalıdır. 2. DIN 17006 ve DIN 13912 standartlarına uygun olmalıdır. 3. Ağırlıklı olarak Nikel-Krom alaşımından

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

GC Türkİye. Kış. Kampanyaları

GC Türkİye. Kış. Kampanyaları GC Türkİye Kış Kampanyaları 2012-2013 G-ænial G-ænial Bond Görünmez Estetik restorasyonlar yaratma sanatı Tek aşamalı, çift seçenekli bonding ister mineyi asitle, ister direkt uygula Eşsiz Bir kompoziyon:

Detaylı

Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır.

Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır. Meta Biomed METACEM için Kullanım Talimatları Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır. ENDİKASYONLAR: - Kron ve köprüler (Seramik, kompozit, porselen metali)

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/10/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0166457 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/1/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 18/04/2017-E.6219 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE5F3P6TS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 09/11/2018-E.16660 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENDBDM2B* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIF RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ TEORİK DERS PROGRAMI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIF RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ TEORİK DERS PROGRAMI 2. SINIF RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ TEORİK DERS PROGRAMI 1. hafta Konservatif Diş Tedavisine giriş, Diş yüzeyi terminolojisi 2. hafta Kavite sınıflandırması ve kavite terminolojisi (Sınıf I ve II kaviteler)

Detaylı

03/12/2018 Pazartesi günü Saat: 16/00 Tel&Faks

03/12/2018 Pazartesi günü Saat: 16/00 Tel&Faks Tarih ve Sayı: 30/11/2018-E.17764 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENUB4KP2* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

Cam İyonomer Hibrit Restorasyonlar

Cam İyonomer Hibrit Restorasyonlar Cam İyonomer Hibrit Restorasyonlar Prof. Dr. L. Şebnem Türkün Cam iyonomer simanların aşınmalarının fazla olması ve translüsentlik eksiklikleri sebebiyle geliştirildiler 1. REZIN MODIFIYE CIS 2. POLIASIT

Detaylı

HİJYENİK SARF MALZEMELER

HİJYENİK SARF MALZEMELER AYG-04-7500 MASKE Nonwoven-spunbond kumaş. 2 ve 3 katlı. Filitreli. Beyaz, mavi ve yeşil renklerde. Hijyenik, anti-allerjik, allerjik, hava geçirgenli, burun teli ile yüze tam uyum sağlama. AYG-04-7501

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

02 Kompozitler 02 i-xcite LC 03 i-light 04 i-flow 05 i-xcite CC. 07 Fissür Örtücü ve Kaideler 07 i-seal LC, i-liner

02 Kompozitler 02 i-xcite LC 03 i-light 04 i-flow 05 i-xcite CC. 07 Fissür Örtücü ve Kaideler 07 i-seal LC, i-liner ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler www.i-dental.lt RUIER TPC 02 Kompozitler 02 i-xcite LC 03 i-light 04 i-flow 05 i-xcite CC 06 Bonding Adezivler 06 i-bonding LC i-bonding LC SELF ETCH 07 Fissür Örtücü ve Kaideler

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır.

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır. T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Sayı : 161.42.545.930/ 27/11/2015 Konu : Teklif İLGİLİ MAKAMA Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

C-SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ

C-SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ C-SİLİKON 1.ÖLÇÜ MADDESİ 1. ISO 4823 standartlarında Tip 0 Putty ölçü olmalıdır. 2. İki aşamalı ölçü alma tekniği için 1. ölçü malzemesi 3. Ölçü malzemesi Polysiloksan malzemeden yapılmış olmalı. 4. Standart

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

Cam İyonomer Hibrit Restorasyonlar

Cam İyonomer Hibrit Restorasyonlar Cam İyonomer Hibrit Restorasyonlar Prof. Dr. L. Şebnem Türkün Cam iyonomer simanların aşınmalarının fazla olması ve translüsentlik eksiklikleri sebebiyle geliştirildiler. 1. REZIN MODIFIYE CIS 2. POLIASIT

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKKİF MEKTUBU İlgili Firmalara

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı. TEKKİF MEKTUBU İlgili Firmalara Tarih ve Sayı: 26/03/2018-E.4945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEL547C1M* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı Hk. TEKKİF MEKTUBU İlgili Firmalara

Detaylı

ALJİNAT TEKNİK ŞARTNAMESİ

ALJİNAT TEKNİK ŞARTNAMESİ IŞINLI BASPLAK : - 50 lik ışık almayacak nitelikte ambalaj içerisinde olmalıdır. - Ön Yüzeyi 5 dakika ve Arka Yüzeyi 5 dakika Olmak Üzere Toplam 10 dakikada Polimerize olmalıdır - Polimerizasyon sonrası

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi

1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi 1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi Ürün Kodu Ürün Adı 2012 Fiyatları KORUYUCU DİŞ HEKİMLİĞİ ÜRÜNLERİ 47056 Clinpro Cario L-POP 40'lı Paket 315 67001 Clinpro Prophy Powder (4 x

Detaylı

KOMPOZİT BİTİM VE POLİSAJ REFİL

KOMPOZİT BİTİM VE POLİSAJ REFİL KOMPOZİT CİLA REFİL 1. Orijinal ambalajında 30 adet kupa şeklinde bitim lastiği olmalıdır 2. Bitim diskleri restorasyon üzerinde renkleşme oluşturmaması için metal mandrel içermeyecektir. 3. Cila lastikleri

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU Bu teknik şartname Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüslerinin binaları ve çevre temizliği işi kapsamında

Detaylı

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK FLEBOTOMİ CİLT TEMİZLEME ÇUBUĞU TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman

Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman Son derece estetik İnanılmaz kolay Estetik sonuçlar Kendinden sertleşen cam iyonomer siman Vivaglass CEM, verimlilik,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

TUTUCUSUZ MATRİS SETİ

TUTUCUSUZ MATRİS SETİ TUTUCUSUZ MATRİS SETİ 1. Sınıf II vakalarında tutucu kullanmadan rahat çalışma imkânı sunmalıdır. 2. Matris bantları önceden şekillendirilmiş olmalıdır. 3. Set içinden 1 adet sıkma aleti ve 1 adet kilitleme

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019103 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P

ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P ARD 500 P ARD 990 P ARDIÇ PVB P EMCEPREN 200 P EMCEPREN IG80 P www.ardiccam.com.tr www.ardickimya.com ARD 500 Yapısal İzolasyon Camları İçin Çift Kompenantlı Dolgu Silikonu TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ ARD500

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95 BÖLÜM 3 Bandaj Ürünleri MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 3 SAYFA 95 VET-FLEX Bandaj Yüksek kalitede esnek yapışkan bandaj. Güçlü, konforlu ve rahat kullanım sağlar. Kutu ambalaj:10 Adet Boyut

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI)

METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) 1 / 12 Malzeme Kodu : JENA026 METAL PARLATICI (PASLANMAZ CELIK YUZEYLER ICIN TEMIZLIK VE BAKIM MALZEMESI) SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 44054 SUAM/DESTEK HİZMETLER BİRİM Düzenleme Tarihi : 17/06/2015

Detaylı

DENTAL RÖNTGEN FİLMİ İÇİN KULLANIMA HAZIR BANYO SOLÜSYONU (DEVELOPER) TEKNİK ŞARTNAMESİ

DENTAL RÖNTGEN FİLMİ İÇİN KULLANIMA HAZIR BANYO SOLÜSYONU (DEVELOPER) TEKNİK ŞARTNAMESİ DENTAL RÖNTGEN FİLMİ İÇİN KULLANIMA HAZIR BANYO SOLÜSYONU (DEVELOPER) TEKNİK ŞARTNAMESİ 5 litrelik orijinal ambalajında olmalıdır. Kullanıma hazır olmalıdır. Berrak görüntülü olmalıdır. Tortu yapmamalıdır.

Detaylı

Alt santral-lateral diş kök kanal tedavisi. Alt kanin diş kök kanal tedavisi. Üst molar diş kök kanal tedavisi. Alt molar diş kök kanal tedavisi

Alt santral-lateral diş kök kanal tedavisi. Alt kanin diş kök kanal tedavisi. Üst molar diş kök kanal tedavisi. Alt molar diş kök kanal tedavisi KÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PREKLİNİK PUANLARI ENDODONTİ ANABİLİM DALI 2. SINIF Üst santral-lateral diş kök kanal tedavisi Üst kanin diş kök kanal tedavisi Üst premolar diş

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 011 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 18/03/2019-E.4119 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE8VBZTC3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

Detaylı

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ Sıra No HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI SARF MALZEME İHTİYAÇ LİSTESİ TALEP EDİLEN MİKTAR BİRİM DEĞERİ 1 VDRL(SİFİLİZ) 3 500 ADET 2 Anti-A 8 000

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

DİŞ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DİŞ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MASKE (1.KALEM) DİŞ MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (50'LİK)lastikli Çift kat olmalıdır, Lastikli olmalıdır, Kaliteli malzemeden standartlara uygun olarak yapılmış olmalı, En az 50 lik kutularda bulunmalı.

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

3M Oral Care. 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit.

3M Oral Care. 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit. 3M Oral Care 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit. 3M post ve kor çözümleri. RelyX Fiber Post 3D nin sağladığı faydalar. Daha kısa sürede öngörülebilir sonuçlar. Biliyoruz ki endodonti

Detaylı

GEÇİCİ KRON ve KÖPRÜLER. Prof. Dr. Ahmet Saraçoğlu

GEÇİCİ KRON ve KÖPRÜLER. Prof. Dr. Ahmet Saraçoğlu GEÇİCİ KRON ve KÖPRÜLER Prof. Dr. Ahmet Saraçoğlu Geçici restorasyonlar Sabit protetik restorasyonların yapılması sırasında, hastalarda kaybolan estetik, fonksiyon ve fonasyonun tekrar kazandırılması,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

1. Birim daha önce tescil edilmiş mi?

1. Birim daha önce tescil edilmiş mi? Denetlenen Sağlık Tesisinin Adı: Adresi: Tescil/Denetleme Tarihi: Tescil/Denetleme Yapılacak Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin Tipi: SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ BİRİMLERİNİN KURULMASI,

Detaylı

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved.

3M Otomotiv Tamir Süreçleri Eğitimi. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M 2011. All Rights Reserved. 3M Otomotiv Tamir Süreçleri 2 I. İş Güvenlik Malzemeleri Tüm aşamalar sırasında uygun iş güvenlik ekipmanı kullanıldığından emin olunuz. "Burada belirtilen iş güvenliği malzemeleri

Detaylı

Diş Dokularına Adezyon ve Dentin Bağlayıcı Sistemler (2)

Diş Dokularına Adezyon ve Dentin Bağlayıcı Sistemler (2) Diş Dokularına Adezyon ve Dentin Bağlayıcı Sistemler (2) Prof. Dr. L. Şebnem TÜRKÜN Asitleme ve yıkamadan sonra, bağlayıcı ajan nemli dentine uygulanmalı. Kollagen fibriller arasında 15-20nm aralığı koruyup

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Etkileyici Ölçüler Virtual

Etkileyici Ölçüler Virtual Etkileyici Ölçüler Hidrofilik hassas ölçü maddesi Hidrofilik: Doğru anda Hidrofili ve temas açısı Mükemmel Islanabilirlik Mükemmel nem değiştirme karakteristikleri Hidrofili suya olan afinite hassas ölçü

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı