24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni"

Transkript

1 24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

2 Allin1social dan Sektör Bazında Facebook Analizi: Bankacılık Facebook reklam yönetim ve optimizasyon platformu Social Ads Tool ve sosyal medya içerik yönetim platformu Allin1Social ile hizmet veren 77Agency bu hafta Türkçe Allin1Social ı hizmete aldı. Allin1Social ın Türkçe hizmet vermesiyle birlikte, Türkiye de Bankacılık sektörünün Facebook analizini paylaştı. Türkiye de Facebook kullanıcılarına dair bilgilerle başlayan rapor, bankaların Facebook sayfalarının detaylı analizini veriyor. Türkiye nin Facebook ta pazar payını yüzde 3.1 olarak belirten raporda, Türkiye dünya sıralamasında 6. olarak yer alıyor. Facebook kullanıcıların son 3 ay içerisindeki büyüme oranı Türkiye de %2.9 olarak gerçekleşmiş, küreselde büyüme ise %5.6 olarak belirtiliyor.

3 İnternetten Yapılan Kartlı Ödemeler %37 Arttı, 35 Milyar TL Oldu Webrazzi E-Ticaret 14 ün ikinci oturumunda BKM CEO su Soner Canko ile PayU Türkiye CEO su Yunus Emre Güzer İnternetten Yapılan Kartlı Ödemelerde Son Durum ve Yeni Gelişmeler başlığı altında bilgiler paylaştı. Türkiye de internetten yapılan kartlı ödemelerin hacminin 2011 yılında 19 milyar TL, 2012 yılında 25 Milyar TL olurken 2013 yılında %37 ile artış göstererek 35 milyar TL ye ulaştığı Soner Canko nun paylaştığı ilk dikkat çeken veri oldu yılı ile 2013 yılına Tüm Kartlı Ödemeler Yıllık Artışı başlığı altında baktığımızda ise %18 artış olduğu paylaşılan bir diğer bilgi. Her 3 karttan biri internetten ödemede kullanıldığı ve 2012 de 17 milyon tekil kart kullanılırken 2013 te ise bu sayının 19 milyon adet olduğu oturumda paylaşıldı. İnternetten yapılan ödemelerin 2013 yılı sektörel ciro dağılımına baktığımızda Hizmet Sektörü 6,8 milyar TL ile birinci, Elektronik 5,9 milyar TL, Havayolları nın 5,7 milyar TL ciro ile üçüncü görünüyor. Sektörlerde kullanılan tekil kart sayısı bazındaysa Hizmet Sektörü 8,7 milyon, Elektronik 4,9 milyon, Havayolları 3,9 milyon kart ile üçüncü sırada yer alıyor.

4 Philips, Apple ibeacon a Rakip Yeni Bir Ürünü Test Ediyor Fiziki mağazalarda mobil cihazların ve mobil ticaretin yaygınlaşması amacıyla çeşitli teknolojiler geliştiriliyor ve bu uygulamalar için geleceğin alışveriş trendlerini oluşturacak diyebiliriz. Geçtiğimiz Eylül ayında PayPal ve Apple, Beacon adındaki ürünleriyle bu konuda büyük adımlar atmışlardı. Bluetooth Low Energy (BLE) teknolojisiyle çalışan bu sistemle kullanıcılar mağaza içine girdiğinde onlarla etkileşime giriyor, gerek mağaza içinde kullanıcıları ürünlere yönlendiriyor, gerek kampanya ve fırsatlardan kullanıcıları haberdar ediyor gerekse mobil cihazları üzerinden alışverişlerinin ödemelerini yapmalarını sağlıyor. Philips in Lighting adını verdiği bu uygulama, fiziki mağazaların kullanıcılarla mobil cihazları aracılığıyla iletişime geçmelerini sağlayacak. Bu uygulamayı mobil cihazlarına indiren kullanıcılar, mağazanın haritasını akıllı telefonlarında görebilecekler ve aradıkları ürünleri uygulama üzerinden belirttikleri takdirde, mağaza haritası üzerinden aradıkları ürünün nerede olduğunu görebilecekler. Kullanıcı bu rafa giderken, yakındaki reyonlarda herhangi bir indirim veya kampanya varsa kullanıcılara bildirimler gidecek.

5 Garanti Bankası Yeni Kampanyasını Vine Üzerinden Duyurdu Garanti Bankası, Vine kullanan Türk markaları arasına katıldı. Yeni kampanyasını Vine üzerinden papercraft ve stopmotion ile hazırladığı videolarla duyurmayı seçen Garanti, Vine a özel ürettiği kodlarla takipçilerini kredi başvurusu yapmaya yöneltiyor. Globalde markaların dijital ve sosyal medya pazarlamalarını yürütmek için sıklıkla kullandığı Vine, yavaş yavaş Türk markalarının da tercihlerinden biri oluyor. Garanti Bankası da Vine daki yerini alarak Destek Kredisi kampanyası için buraya özel kodlar üreterek biri teaser olmak üzere iki video yayınladı. Papercraft sanatını stopmotion tekniği ile birleştiren videoların ilkinde Aklınızda ne var? diyerek merak uyandırıcı bir yöntem izleniyor.

6 Facebook WhatsApp'i Satın Aldı Facebook popüler çapraz platform mesajlaşma uygulaması WhatsApp'i 16 milyar dolar karşılığında satın aldı. Satın alma teklifi 4 milyar dolar nakite ilave olarak 12 milyar dolarlık Facebook hissesini ve çalışanlar için de ek 3 milyar dolarlık hisse ödemesini içeriyor. Ayrıca WhatsApp'in kurucusu Jan Koum'da Facebook'un yönetim kuruluna katılıyor. WhatsApp geçtiğimiz Aralık ayında 400 milyon aktif kullanıcısı olduğunu ve bu kullanıcıların 100 milyonunun son 4 ayda WhatsApp'e dahil olduğunu açıklamıştı yılının Nisan ayında Google'ın WhatsApp'i satın almak için yaptığı 1 milyar dolarlık teklif ise WhatsApp tarafından geri çevrilmişti. WhatsApp tarafından yapılan açıklamaya göre servis Facebook'dan bağımsız kalmaya devam edecek. WhatsApp benzeri servisler ios ve diğer mobil platformlarda SMS mesajları için operatörlere ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar tarafından gün geçtikçe daha fazla kullanılmaya devam ediliyor. Şu anda WhatsApp App Store üzerinde en çok indirilen uygulamalar listesindeki yerini korumaya devam ediyor ve Facebook'a göre WhatsApp'in mesajlaşma hacmi, yıllık kabaca 7 trilyon mesaj ile, tüm küresel telekomünikasyon şirketlerindeki SMS hacmine yaklaşmaya devam ediyor.

7 Twitter ın Kuş Bakışı Görünümü Pew Research Center ın Social Media Research Foundation işbirliğiyle yayınladığı Mapping Twitter Topic Networks raporu, binlerce tweet i analiz ederek kullanıcıların birbirleriyle etkileşimleri sonucu ortaya çıkan ağları görüntülüyor. Raporda, konuya ve söyleşiyi sürdüren kişilere göre farklılık gösteren altı farklı tipte ağ tespit edilmiş. Politik konular söz konusu olduğunda, Twitter ın düşündüğümüzden çok daha kutuplaşmış olduğunu gözlemlemek mümkün. Farklı görüşlere sahip iki politik grup aynı konu hakkında konuştuklarında şöyle bir görüntü ortaya çıkıyor: Bu kuş bakışı görüntü, Amerika da bütçe tartışmalarının sürdüğü günlerde, Beyaz Saray ın önerdiği #My2K hashtag iyle atılan tweet lerdeki kutuplaşmayı yansıtıyor. Oklar, takip etme, mention lama, retweet etme ve yanıtlama ilişkilerini takip ediyor. İmajın sağ tarafı liberalleri, sol tarafı ise muhafazakarları gösteriyor.

8 Instagram ın En Popüler 50 Markası Hafızanızı bir yoklayın, Instagram daki bir arkadaşınızın Starbucks kahvesini çektiği fotoğrafı en son ne zaman gördünüz? Muhtemelen çok uzağa gitmenize gerek yok. Bu klişe fotoğraflar (paylaşanı siz değilseniz elbette) sizi sıkıyor olabilir ama Starbucks sizin ve arkadaşlarınızın fotoğrafları sayesinde Instagram ın en popüler markalarından biri oldu. Markaların Instagram performanslarını takipçi sayıları ve hashtag sayılarına göre sıralayan Nitrogram 50 listesine göre Starbucks, 2 milyon 67 bin 368 kullanıcı sayısıyla Instagram ın en popüler ikinci markası. Listenin zirvedeki ismi ise Nike. 22 milyon 239 bin 149 bin hashtag le Instagram bayrağını göğüsleyen Nike ın 3 milyon 460 bin 93 takipçisi var.

9 Facebook 2013 Türkiye Rakamlarını Açıkladı Facebook un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika dan sorumlu bölgesel direktörü Diego Oliva ve Facebook Türkiye Pazarı Müdürü Fırat Dirik sosyal ağın 2013 ün ikinci yarısına ait Türkiye rakamlarını açıkladı. Campaign Türkiye de yer alan verilere göre Türkiye de online nüfusun %94 ü Facebook kullanıyor. Facebook un Türkiye deki kullanım oranlarıyla ilgili öne çıkan veriler şöyle: Haziran 2013 ten Aralık 2013 e kadar aylık aktif kullanıcı sayısı %3 lük bir artışla 33 milyondan 34 milyona yükseldi. Haziran 2013 ten Aralık 2013 e kadar günlük aktif kullanıcı sayısı %5 lik bir artışla 20 milyondan 21 milyona çıktı. Haziran 2013 ten Aralık 2013 e kadar mobilde aylık aktif kullanıcı sayısı %9 luk bir artışla 21 milyondan 23 milyona çıktı. Haziran 2013 ten Aralık 2013 e kadar mobilde günlük aktif kullanıcı sayısı %26 lık bir artışla 9.5 milyondan 12 milyona ulaştı. Türkiye nin online nüfusunun %94 ü Facebook kullanıyor. Facebook her gün Türkiye nin online nüfusunun %58 ine ulaşıyor.

10 Tüketicilerin Markaları Sevmesinin Arkasında Yatan 6 Neden Markaların başarılı olmalarının arkasında yatan en büyük etkenlerden biri müşteri memnuniyeti. Tüketicilerin markaları sevmelerinin arkasında yatan faktörlerden ilki iyi bir müşteri servisinin bulunması. Tüketicilerin %73 ü dostane bir müşteri servisi nedeniyle markaları sevdiklerini belirtirken, %70 lik bir bölüm alışveriş deneyimlerinin, markanın kendilerine nasıl davrandığına göre değiştiğinin üzerinde duruyor. Tüketicilerin %55 i daha iyi müşteri servisi için daha fazla para harcayabileceğini dile getirirken, %89 luk bir bölüm kötü müşteri hizmetleri nedeniyle o markadan alışveriş yapmayı bıraktıklarını söylüyor. Öne çıkan ikinci faktör ise iyi bir görünüm olarak öne çıkıyor. Tüketicilerin %46 sı internet sitesinin tasarımının güvenilirlik konusunda bir kriter olduğunu öne sürerken, alışveriş kararlarının %90 ı görsel etkenlere göre değişiklik gösteriyor. Kullanılan renklerin ise marka bilinirliğini %80 oranında artırdığı da araştırmada öne çıkıyor.

11 Türkiye de Google Glass a Özel İlk Emlak Uygulaması Yayınlandı Google Glass ile beraber giyilebilir teknolojiler konusunda büyük bir adım atılmış oldu ve şirketler bu ürüne yönelik çalışmalarıyla geleceğe yatırım yapmaya başladılar. Henüz kademeli olarak satışa çıkmış olsa da Google Glass a yönelik birçok uygulama geliştirilmeye başladı. Bu uygulamalardan biri de Türkiye den çıktı. Geçtiğimiz yıl Türkiye e-ticaret pazarına giriş yapan Metrekare.com Türkiye de Google Glass a özel ilk emlak uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama ile tüm işlemler sesli komutlar, hareket algılayıcılar ve dokunmatik alandaki parmak hareketleriyle yönetiliyor. Kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden bu uygulama sayesinde haberdar olabilecekler ve bu ilanları harita üzerinde görüntüleyip, ilanın detaylarını inceleyebilecekler. Uygulamada yer alan ilan sahibini ara özelliği de kullanıcıların ilgilendikleri ilanı veren kişilere bir el hareketiyle ulaşmalarını sağlıyor. Uygulama reklamların yer almadığı bir ortamda kullanıcıların daha rahat bir şekilde ev ilanlarına ulaşmalarını amaçlıyor.

12 2014 ün Teknoloji Trendleri Frog Design 2014 ün teknoloji trendlerini 15 maddede topladı. Kullanıcılar, sitede yer verilen listede oylama yapabiliyor. İşte bu yılın teknoloji trendleri: Anonimlik yaygın hale gelecek Sayıları artan drone lar evrimleşecek Dijital dünya ile bağlantı kopacak Çinli internet devleri yükselişe geçecek Akıl yoluyla objelerin kontrolü sağlanabilecek Artırılmış gerçeklikle beraber teknoloji ileri bir boyuta ulaşacak Sürücüsüz araçlar yollardaki yerini alacak Her şeyin interneti sanat okullarına yönelecek Birbiriyle iletişim kurabilen akıllı ürünlerin detaylı ürün bilgisi ön plana çıkacak Üç boyutlu yazıcı ile el işçiliği ve yetenek yeniden yorumlanacak Fiyat normları değişime gidecek Ulaşımı kişiselleştiren startup Uber ile sunulan servisler daha kişisel bir boyuta ulaşacak Kullanıcılar kişisel verilerine sahip olmak isteyecek İş yerinde geçirilen zaman bir norm haline gelecek Üretkenlik aracı olarak PC ler yeniden keşfedilecek

13 Mixx Awards Türkiye de Ödül Alan Tüm Dijital İşler IAB nin düzenlediği Mixx Awards Türkiye 2014 yarışması haftaiçinde yapılan ödül töreniyle sonuçlandı. Mixx Awards ın rakamlarıyla başlayalım; bu yıl 4. sü düzenlenen yarışmada 84 ajanstan 596 proje, 27 ayrı kategoride rekabet ederek 64 ödül için yarıştı. Mixx Awards Türkiye 2013 ün yılın en iyisi C-Section ın Coca Cola Türkiye için hazırladığı Ben Niye Yokum? oldu. Tüm videolar için linki tıklayınız.

14 İyi Çalışmalar

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Koinim.Com: Yeni Bir Türk Bitcoin Cüzdan Ve Platformu Bitcoin internetin en sıra dışı fenomenlerinden biri haline geldi. Bundan sadece bir kaç ay öncesine kadar

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU Türkiye, BKM Express i Ödeme Seçenekleri Arasına Ekledi Online ödeme sistemlerinin iki önemli oyuncusu PayU Türkiye ve BKM Express yeni bir işbirliğine

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünya Genelindeki Girişim Sermayelerinin 2013 Yılı Değerlendirmeleri Araştırma şirketi Pitchbook un hazırladığı infografik de dünya genelindeki girişim sermayelerinin

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL AVUSTRALYA DA RESTORANLAR İÇİN YENİ BİR ÖZELLİK TEST EDİYOR Avustralya daki PayPal kullanıcıları restoranlarda masalarından kalkmadan ve garson çağırmadan

Detaylı

16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Put.io, Bitcoin İle Ödeme Almaya Başladı 2009 da kurulan Put.io, Türkiye de üretilen en yenilikçi girişimler biri olarak adından uzun süre bahsettirdi. Tüm

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TBB, HAZİRAN İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI TBB nin yayınladığı Haziran ayı internet ve mobil bankacılık istafsfkleri raporuna göre;

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Plak Arşiviyle Ünlü Zihni Müzik, Bitcoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı Dünyada Bitcoin kabul eden işletmelerin çoğalmasının yanı sıra sanal para birimi Türkiye

Detaylı

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor Tarih: 06.10.2013 Sayı: 2013/16 Türkiye de e-ticaret Raporu na göre online alışveriş beş yılda 3 e katlandı 5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor İSMMMO nun Türkiye de e-ticaret adlı raporuna

Detaylı

REKABET. Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi. Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye

REKABET. Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi. Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye REKABET Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye 1 Hemen her ürüne, markaya her yerden ulaşabiliyoruz Ben yine çarşıdaki ayakkabıcıya gideyim Biliyorum o telefonu istiyorsun ama

Detaylı

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobilden Açılan E-postaların Geri Dönüşümleri %52 Arttı Mobil cihazların en çok kullanıldığı alanlardan biri de gün içerisinde e-postaların kontrolünü yapmak.

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünyanın İlk Bitcoin İle Ödeme Yapılabilen Debit Kartı Geliyor Bitcoin in artan popülaritesi ve dünyadaki büyük şirketlerin ödemelerde Bitcoin kabul ediyor

Detaylı

15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Bitcoin Bankası Xapo ya Silikon Vadisi nin Önemli İsimlerinden 20 Milyon Dolar Yatırım Bitcoin piyasası sürekli yeni gelişmelerle dalgalansa da yatırımcıların

Detaylı

25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye de Dijital Reklam Yatırımları 2013 te Yaklaşık %25 Büyüdü Webrazzi Dijital 14 te gerçekleşen ilk panel Türkiye de Online Reklam Yatırımları ve Mevcut

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Pozitron, Türkiye nin Dijital Cüzdan Haritasını Yayınladı Türkiye nin önde gelen mobil teknoloji geliştirme şirketlerinden biri olan Pozitron un hazırladığı

Detaylı

SOSYAL MEDYA VE ODALAR

SOSYAL MEDYA VE ODALAR Hacı Dede Hakan KARAGÖZ Araştırma Raporu KONYA ARALIK, 2017 www.kto.org.tr İÇİNDEKİLER 1. SOSYAL MEDYA... 1 2. SOSYAL MEDYA TARİHİ... 2 3. DÜNYA DA SOSYAL MEDYA... 2 4. TÜRKİYE DE SOSYAL MEDYA... 4 5.

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: Türkiye de Temassız Ödeme Kullanımı %38 Oranında Arttı Mobile World Congress 14 te Visa nın 7 farklı NFC çözümünün tanıtımını

Detaylı

2016 DA DİJİTAL DÜNYA

2016 DA DİJİTAL DÜNYA we are social DA DİJİTAL DÜNYA WE ARE SOCIAL IN DÜNYA ÇAPINDA DİJİTAL, SOSYAL VE MOBİL VERİ, TREND VE İSTATİSTİKLERİNİN İNCELEMESİ SIMON KEMP WE ARE SOCIAL @wearesocialsg 1 GLOBAL VE BÖLGESEL DEĞERLENDİRMELER

Detaylı

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Pozitron un yayınladığı rapora göre Haziran 2012 de 1,72 milyon olan mobil bankacılık

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? Web Yazılımları Mobil Uygulamalar AR / VR Uygulamaları HoloLens Uygulamaları Bina İçi Navigasyon Siber Güvenlik ibeacon Uygulamaları Nesnelerin İnterneti (IOT) Dijital Pazarlama

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek Tarih: 19.01.2013 Sayı: 2014/01 İSMMMO dan Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı Raporu Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek İSMMMO nun Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı adlı

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayPal Online Ödeme Sistemlerini Hızlandıracak Uygulamalar Üzerinde Çalışıyor Son dönemlerde fiziki mağazalardaki kullanımı artırmak için çeşitli çalışmalar

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Banka Ve Kredi Kartlarını Tek Bir Karta İndirgeyen Coin, 15.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı Tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kartta bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Aralık 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Aralık 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Aralık 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015 SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET Ekim, 2015 SOSYAL DÜNYAYA GENEL BAKIŞ Günden güne sosyal medya, bireylerin günlük rutininin bir parçası haline gelmekte ve bu bütünleşme yalnızca boş vakitleri değerlendirmek

Detaylı

18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Google Wallet İle Yapılan Alışverişler Artık Takip Edilebilecek Google, geçtiğimiz aylarda Android cihazlarla uyumlu hale getirdiği Google Wallet (Cüzdan) uygulamasının

Detaylı

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Hayal Akademisi Kurucu Ortağı, Dijital Pazarlama İletişimi Uzmanı http://www.hayalakademisi.com, http://www.ercument.org ercumentbuyuksener@gmail.com

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU dan E-Ticaret Sektörü İçin İki Yeni Ödeme Hizmeti PayU Türkiye e-ticaret sektörüne yönelik iki yeni ödeme hizmetini devreye soktu. Yeni hizmetleri Tekrarlayan

Detaylı

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com MET-AY BİLİŞİM T a s a r ı m M E T-AY BİL İŞ İM TASARI M YA ZI LI M LTD.Ş Tİ. Turan Gün eş B ul va r ı 5 1 0. S ok. N o : 2 / 8 Yıld ı zevl er / A NK A R A v e Y a z ı l ı m w w w.met-aybilisim.com bilgi@met-aybilisim.com

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Akbank Direkt Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Yaşam tarzımız teknoloji ile yeniden şekilleniyor Mobil, iş dünyasını domine etmeye başladı. alibaba.com un en büyük satış payı

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

BIG CONTENT > BIG DATA

BIG CONTENT > BIG DATA BIG CONTENT > BIG DATA Pazarlama Zirvesi 2013 Paralel Oturumlar KREA Digital 5 Aralık 2013 AKIŞ Terminoloji Bugün, Yarın ve Sonrası İçerik Doğru Soru : Nasıl? Uygulama Örnekler 1 Big Content > Big Data

Detaylı

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dijital bankacılıkta bir devrim: Deneysel Bankacılık (Webrazzi Sponsorlu İçerik) Webrazzi ilk Sponsorlu İçerik denemesini bir banka ile yapmış. Ana haber akışında

Detaylı

Online Faaliyet Raporları

Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları 4 Dünya Geneli İnternet Kullanıcılarının Bölgelere Göre Dağılımı 2011 Kaynak: Internet World Stats : www.internetworldstats.com/stats.htm 2.095.006.005

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Saha Yazılım Geliştirme. Web ve Mobil site tasarımı ve geliştirme

Saha Yazılım Geliştirme. Web ve Mobil site tasarımı ve geliştirme Hizmetlerimiz Mobil uygulama, servis ve oyun geliştirme Saha Yazılım Geliştirme Operatör Ücretlendirme Altyapısı Sistem altyapı geliştirme ve entegrasyon Web ve Mobil site tasarımı ve geliştirme Dijital

Detaylı

İnternet ile Değişen Tüketici Davranışları ve KOBİ lere Fırsatlar. Osman Tanaçan BİLEŞİM A.Ş.

İnternet ile Değişen Tüketici Davranışları ve KOBİ lere Fırsatlar. Osman Tanaçan BİLEŞİM A.Ş. İnternet ile Değişen Tüketici Davranışları ve KOBİ lere Fırsatlar Osman Tanaçan BİLEŞİM A.Ş. Dijital Göçmen misiniz? Bu odadaki bir çoğunuz gibi ben de dijital göçmenim Oysa benim iki küçük kızım dijital

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE TAKDİM Değerli MYK ve MKYK üyelerimiz, İl Teşkilatlarımızın Kıymetli Başkan ve Yöneticileri, Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı

Detaylı

18 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

18 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 18 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 2017 YILINDA KÜRESEL MOBİL ÖDEME İŞLEM HACMİ 700 MİLYAR DOLARI AŞACAK Dünyaca ünlü araştırma şirketi Gartner ın sunduğu veriye göre mobil ödeme işlem hacmi

Detaylı

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN!

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! ANIL ALTAŞ EĞİTMEN/DANIŞMAN 14 TEMMUZ 10 BÜMED AŞİYAN SALONU Sosyal Medya ile dünya artık düz! 2 Icons courtesy of Sosyal medya Katsayınızı biliyor musunuz? Test Sonucu

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

SAP, Almanya'da bulunan Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.1972 yılında IBM' den ayrılan beş kişi birlikte kurmuştur. 130 dan fazla ülkede ofisi

SAP, Almanya'da bulunan Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.1972 yılında IBM' den ayrılan beş kişi birlikte kurmuştur. 130 dan fazla ülkede ofisi Merve ÇAKMAK SAP, Almanya'da bulunan Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.1972 yılında IBM' den ayrılan beş kişi birlikte kurmuştur. 130 dan fazla ülkede ofisi bulunmaktadır. İlk olarak şirketlerin finans

Detaylı

Dijital Voltaj. Ocak 2018

Dijital Voltaj. Ocak 2018 Dijital Voltaj Ocak 2018 2017 yılında Twitter Türkiye de en çok konuşulan başlıklar 2017 yılında Türkiye de en çok Beşiktaş konuşulurken en çok bahsi geçirilen hesap 11.7 milyon takipçiye sahip olan Cumhurbaşkanı

Detaylı

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye, Avrupa daki On Sekiz Ülke Arasında Online Bankacılık Penetrasyonunda 11. Sırada comscore 2013 yılının Şubat ayında yaptığı, 15 yaşından büyük kullanıcıların

Detaylı

SOCIAL LETTER OCAK 16. No.24

SOCIAL LETTER OCAK 16. No.24 SOCIAL LETTER OCAK 16 - No.24 İÇİNDEKİLER 2015 te Neler Oldu? PLATFORM En İyi Uygulamalar 2015 Microsoft tan One Drive Açıklaması Facebook Multiple News Feed A Year in Search 2015 Online Rezervasyon Google

Detaylı

Sosyal Medyada Markalar

Sosyal Medyada Markalar Sosyal Medyada Markalar M a y ı s 2 0 1 7 w w w. p a z a r l a m a 3 0. c o m i n f o @ p a z a r l a m a 3 0. c o m A r a ş t ı r m a : T u r a n F a r a j o v a P r o j e K o o r d i n a t ö r ü G ü

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 401, 17 Aralık 2013-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Mağazacılar Günü. 151 Kurum 5 Boyner Grup Şirketi 500 Mağaza 12.000 Mağaza Çalışanı 59.000 Mağaza 700.000 Mağaza Çalışanı

Mağazacılar Günü. 151 Kurum 5 Boyner Grup Şirketi 500 Mağaza 12.000 Mağaza Çalışanı 59.000 Mağaza 700.000 Mağaza Çalışanı Mağazacılar Günü Mağazacılar Günü 2011 2013 2014 151 Kurum 5 Boyner Grup Şirketi 500 Mağaza 12.000 Mağaza Çalışanı 59.000 Mağaza 700.000 Mağaza Çalışanı Mağazacılar Günü Bugün, gerçek sahibi TAMPF, Tüm

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir.

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. Street View, Tarayıcı, Google Haritalar, Google+ gibi tüm diğer Google servisleriyle entegredir. Erişiminizi genişletir

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Wikipedia Artık Bitcoin İle Bağış Kabul Ediyor Özgür Ansiklopedi Wikipedia nın arkasındaki vakıf Wikimedia Foundation, bundan böyle bitcoin ile bağış kabul

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı