G u s t o L e z z e t l e r E t k i n l i k & D a n ı ş m a n l ı k

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "G u s t o L e z z e t l e r E t k i n l i k & D a n ı ş m a n l ı k"

Transkript

1 G u s t o L e z z e t l e r E t k i n l i k & D a n ı ş m a n l ı k

2 2011 Etkinlikleri Şarap sektöründe uzun seneler çalışmanın kazandırdığı deneyim ve bilgiyle gözlemlediğimiz alkollü içecek pazarının sınırlı olması ve pazar geliştirme ihtiyacına cevap olarak 2010 senesinde başlattığımız şarap etkinliklerini bir kazanım haline dönüştürmeyi birlikte başardık. Kalıcılaştırılması diğer bir sorumluluğumuz olacaktır. Etkinliklerin başarısı yıllara yayıldıkça derinleşecektir. Şarap etkinliklerinin de yıllar içinde devam etmesi gerektiğine inanıyoruz.başarılı olan bölge, avm, marinalarda derinleşerek yıllara yaymayı hedefliyoruz. Türkiye de alkollü içecek sektöründeki büyük pazar payını daha fazla genişletme şansı bulunmayan bu yüzden tek çaresi pazarın kendisini genişletmek olarak gören Efes Pilsen in yaptığı gibi, diğer tüm alkollü içecek firmalarının pazarı büyütmek için ortak çalışarak modern toplum yapısını destekleyen uzun soluklu projelere yönelmeleri gerekmektedir. Efes Pilsen in 10 yıldır gerçekleştirdiği Efes Pilsen One Love, 22 yıldır* gerçekleştirdiği Efes Pilsen Blues Festivali gibi etkinlikler ile daha modern, DATUR ile daha kültürlü ve yüksek gelirli bir toplum hedefleyen stratejilerinin nicel açıdan da mantıklılığını ve pazarın diğer oyuncularının da neden bu doğrultuda hareket etmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Şarap sektörü olarak, hem bira karşısındaki pazar payımızı artırmak, hem de pazarın kendisini genişletmek için modern bir toplum yaşantısına ihtiyaç hissediyoruz. Modern toplum yaşantısının bir parçasının da birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinlikler olmasını diliyoruz etkinlik raporu özelliğini de taşıyan bu yazımızda sizlere 2012 ve gelecek yıllarda sektör için arzuladığımız ve bu yönde planladığımız etkinliklerimiz hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bu konudaki görüş ve önerilerinizi bekliyoruz. * Hakkari nin Çukurca İlçesi'nde meydana gelen elim terör saldırısı sebebiyle, Efes Pilsen Blues Festival 22 kapsamında Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan İstanbul konserlerinin gerçekleştirilmemesi kararı alınmıştır.

3 2011 Etkinlikleri

4 2011 Etkinlikleri Tüm etkinliklerimizi bireysel tüketici odaklı gerçekleştirdik. Tüm etkinliklerimizin kurumsal Web sitesini yaptık. Üretici logoları / Basın bülteni / Baskıya hazır olarak pdf ve jpg formatta etkinlik afiş görseli / Mailing Görseli / Etkinlik Takvimi Etkinlik Fotoğrafları / Data Oluşturmak İçin Kayıt Ol Bölümü, tüm etkinlik web sitelerinde yer aldı

5 Katılımcı Şarap Üreticileri

6 Birlikte Neler Yaptık Tüm etkinliklerimizde açılış kokteyli ve açılış catering servisi yapıldı. Tüm etkinliklerimizde bizlere trio veya quartet müzik eşlik etti. Kanyon etkinliğinde trio ve quartet dışında iki konser gerçekleştirdik; Kerem Görsev Konseri Ayhan Sicimoğlu Konseri Tüm etkinliklerimiz sosyal mecrada (Facebook ve Twitter) aktif olarak yerini aldı.her etkinlik için Facebook reklamı verdik. Facebook Reklamı Görüntüleme Sayısı Kanyon Görüntüleme sayısı Port Alaçatı Görüntüleme sayısı Bodrum Milta Marina Görütüleme sayısı Forum Bornova Görüntüleme sayısı Tüm etkinliklerimiz için mailing görseli hazırlandı.vinovasyona ait şarap severden oluşan dataya mailing yapıldı. Tüm etkinliklerde er adet etkinlik el broşürü bastırıldı ve dağıtıldı. Tüm etkinliklerde 450 basın kontağına Basın Bülteni yollandı. Avm etkinliklerinde ilgili Avm datasına mailing yapıldı. Kanyon datası 3,500 kişi Forum Bornova datası kişi Marina Etkinliklerinde, marina datalarına mailing yapıldı. Marina etkinliklerinde ilave olarak yat sahibine mailing yapılıyor. Marina etkinliklerinde mailing İngilizce ve Türkçe yapıldı. Port Alaçatı datası yat sahibi Bodrum Milta Marina datası yat sahibi Çeşme Marina datası yat sahibi

7 Birlikte Neler Yaptık Diğer Mailingler ve Bilgilendirmeler Eczacıbaşı çalışan bülteninde etkinlik duyurusu yapılıyor Eczacıbaşı çalışanına ulaşıyor. Kanyon konserlerinde İKSV datalarına paylaşım yapılıyor. Food in Life haberimizi kişilik kendi datası ile paylaştı. Alaçatı Belediyesi etkinlik bilgisini kişilik kendi datası ile paylaştı. Garanti Emeklilik - Hobimle Mutluyum tüm etkinliklerimiz kendi data ile paylaştı. Etkinlik katılımcı Sayısı I.Kanyon Şara Tadım Günleri katılımcı sarap sever sayısı kişi. II. Kanyon Şarap Tadım Günleri katılımcı sarap sever sayısı kişi III. Kanyon Şarap Tadım Günleri katılımcı sarap sever sayısı kişi Port Alaçatı Şarap Festivali katılımcı şarap sever sayısı kişi Bordum Milta Marina Şarap Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi Forum Bornova Şarap Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi Çeşme Marina Şarap Festivali katılımcı şarap sever sayısı kişi

8 Birlikte Neler Yaptık Sonuç olarak civarında şarap severe şaraplarımızın tadımını yaptırdık mailing yolladık e davetiye yolladık Basın Bülteni yolladık El Broşürü dağıttık Afiş bastırdık ve sergiledik. Facebook reklamları ile görüntülemeye ulaştık. Şarap Üreticilerinin yaptıkları mailing, bilgilendirme ve sosyal mecra görüntüleme katkıları yukarda beliretilen rakamlara ilave olarak gerçekleşti.

9 Birlikte Neler Yapmak İstiyoruz 2012 İçin Planlanan Etkinlikler; Etkinliklerimizi bireysel tüketici odaklı olarak devam ettireceğiz. Bunun yanında, 2012 yılında gerçekleştireceğimiz etkinlikliklerde farklı bir açılım getiriyoruz. Bireysel tüketicilere ilave olarak etkinlik bölgesinde bulunan tüm On Trade mekanlara etkinlik ve üretici iletişim bilgilerinin bulunduğu davetiyeleri kargo yoluyla adreslerine yollayacağız. Çalışmada, Alkol satış izni olan, faal TAPDK verileri kullanılacaktır. İstanbul da faal On Trade mekana İzmir de faal On Trade mekana Muğla-Bodrum da faal On Trade mekana Ankara da faal 974 On Trade mekana Adana da faal 389 On Trade mekana ( Mersin de bulunan 708 On Trade mekanda davet edilecektir) Eskişehir de faal 943 On Trade ve Off Trade mekana Antalya da faal On Trade mekana On Trade mekanlara yollanacak davetiye ve kargolama bedeli nedeni ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 2012 de gerçekleştireceğimiz tadım etkinlikler KDV olacaktır.

10 Birlikte Neler Yapmak İstiyoruz Mevcut tadım etkinliklere ilave olarak 2012 yılında, WINE WEEKEND MUSIC FEST Her yıl müzik teması değişecek, yurtdışından gelecek sanatçılar ile desteklenecek, yerel müzik grupları için özel sahnelerin oluşturulacağı, İstanbul un büyük konser alanlarından birinde iki gün sürecek, ücretli, şarap tadımı, satışı ve yemek sunumunun yapılacağı eğlence odaklı büyük bir müzik ve şarap festivali Wine Weekend Music Fest düzenlemeyi planlıyoruz. Uru grup (Küçük çiftlik Park) ile bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Bütçeye göre çok zengin bir müzik festivali düzenlemek mümkün görünüyor. Bu çalışma yıllara yayılması gereken bir etkinlik olduğu için 5 yıllık planlanması gerekiyor. Onun için ince eleyip sıkı dokuyoruz. Bütçeyi ve içeriği sizler ile paylaşacağız. Otellerden tarafımıza gelen bir talep üzerine BEŞ YILDIZLI ŞARAP GÜNLERİ Nihai tüketici odaklı şarap etkinlikleri genellikle oteller haricindeki restoran cafe ve bistrolarda yapılmaktadır. Beş Yıldızlı Şarap Günleri etkinliği otel mekanlarını ön plana çıkarmayı, nihai tüketicilere otel mekanlarının kullanımını özendirmeyi hedeflemiştir. Bu hedef çerçevesinde otel mekanları müşterilerinin artırılması amaçlanmıştır Yılında etkinlik farklı şehirlerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin. Her yıl yeni şehir ve otel katılımıyla etkinlik genişletilebilecektir. Beş Yıldızlı Şarap Günleri etkinliğinin oteller ve şarap üreticileri ile işbirliği içinde sektöre, yeni bir açılım getirmesini diliyoruz. Etkinlik mekanizmasını sizlere daha sonra bildireceğiz.

11 Birlikte Neler Yapmak İstiyoruz Organizasyonunda bir aksaklık olmaması halinde aşağıda belirttiğimiz 2 etkinliği daha gerçekleştirmek için çalışıyoruz. On Trade mekanlar ve Belediyeler işbirliği ile; BAĞDAT CADDESİ ŞARAP GÜNLERİ BOSPHORUS BALIK VE ŞARAP GÜNLERİ Yukarıda belirttiğimiz etkinliklere ilave olarak bazı bölgelerden gelen talepleri de halen değerlendiriyoruz. Bu çerçevede 2012 yılında 8-9 etkinlik organizasyonu için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.

12 Kanyon Şarap Tadım Günleri Kanyon ile yapılan anlaşmamız gereğince yılda iki kez şarap etkinliği yapmak istiyoruz. Ekim aylarında kış şaraplarını, Mayıs aylarında yaz şaraplarınin tadımını yapacağız. İstanbul da Kanyon da her yıl 2 tadım etkinlik düzenleyerek devam edeceğiz. I.Kanyon Şarap Tadım Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi. II. Kanyon Şarap Tadım Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi III. Kanyon Şarap Tadım Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi I.Kanyon Şarap Tadım Günlerine Katılan Üreticiler: Büyülübağ, Diren, İdol, Likya, Pamukkale, Sevilen, Silent Valley, Umurbey, Urla, Vinkara, Vinoluş, Yücel. II. Kanyon Şarap Tadım Günlerine Katılan Üreticiler: Arcadia, Büyülübağ, Chatea Nuzun, Diren, Doluca, İdol, Kavaklıdere, Kayra, Küp, Likya, Pamukkale, Sevilen, Umurbey, Urla, Vinkara, Yazgan. III. Kanyon Şarap Tadım Günlerine Katılan Üreticiler: Arcadia, Barbare, Büyülübağ, Chatea Nuzun, Diren, Doluca, Gülor, Kavaklıdere, Kocabağ, Küp, Likya, Pamukkale, Paşaeli, Selendi, Sevilen, Umurbey, Vinkara, Yazgan, Yücel.

13 Bodrum Milta Marina Şarap Günleri Etkinliğin başarılı bir katılım ile geçmesi için tadım saatimizi 17:00-22:00 arasına aldık. Bordum Milta Marina Şarap Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi Aynı şekilde etkinlik günlerini katılımı artırmak için Cuma-Cumartesi-Pazar yerine, Perşembe-Cuma Cumartesi gerçekleştirdik. Bodrum Milta Marina Şarap Günlerine Katılan Üreticiler: Büyülübağ, Chateau Nuzun, Doluca, Kavaklıdere, Kayra, Sevilen, Umurbey, Urla, Vinkara, Vinoluş, Yazgan.

14 Port Alaçatı Şarap Festivali Port Alaçatı etkinliğimiz sayıca az olmakla birlikte çok doğru bir şarap sever kitle ile buluşmamız açısında başarılı bir etkinlik oldu. Alaçatı etkinliğinin tarihi ve günlerini tekrar gözden geçireceğiz. Belki de Alaçatı Merkez de yapmamız gerekecek. Port Alaçatı Şarap Festivali katılımcı şarap sever sayısı kişi Port Alaçatı Şarap Günlerine Katılan Üreticiler: Arcadia, Büyülübağ, Chateau Nuzun, Diren, Doluca, Kavaklıdere, Kayra, Pamukkale, Sevilen, Umurbey, Urla, Vinkara, Vinoluş,Yazgan, Yücel.

15 Forum Bornova Şarap Günleri Forum Bornova Şarap Günleri 3 gün boyunca açık halk konseri ile birlikte gerçekleşti. Forum Bornova Şarap Günlerine Katılan Üreticiler: Doluca, Kavaklıdere, Kayra, Pamukkale, Sevilen, Urla, Vinkara, Yazgan, Yücel Forum Bornova Şarap Günleri katılımcı şarap sever sayısı kişi

16 Çeşme Marina Şarap Festivali 2010 Yılında başladığımız ilk etkinliğimiz. Çeşme Marina Şarap Festivali katılımcı şarap sever sayısı kişi Çeşme Marina Şarap Festivaline katılan üreticiler : Kavaklıdere, Sevilen, Urla, Umurbey, Vinoluş, Vinkara, Yenidoğuş, Yücel.

17 Vinovasyon Neler Yapar? Şarap, zeytin ve zeytinyağı, çay, kahve başta olmak kaydıyla gusto lezzetler ile ilgili pazarını geliştirici, farkındalığı artırıcı, festivaller, fuarlar, tadım günleri, cafe restoran - otel tadım günleri ve benzer gastronomi ile ilgili tüm etkinlikleri konusunda uzman kadrosu ile tanıtım ve organizasyon hizmeti verir. Vinovasyon şarap, zeytin, zeytinyağı, çay, kahve, başta olmak kaydıyla tüm Gusto Lezzetler ile ilgili sektörlerin sorunlarına dönük çözümler ve yeni projeler üretir, pazarlama ve halkla ilişkiler yönetimi konularında danışmanlık hizmeti verir. paydaşlarının tek başlarına çözümünde zorlandıkları birçok soruna çözüm bulunması amacıyla ortak sorunlara, ortak çözümler üretir. Ortak satın alma platformları kurulması, ortak teçhizat havuzu oluşturulması konularında danışmanlık hizmeti verir. Zincirleşme sürecindeki firmalara franchising sistemi kurar. Franchising başvurularını değerlendirir, süreç yönetimini yapar, raporlar ve sonuçlandırır. Alışveriş merkezlerine gastronomi içerikli konsept mağazacılık konusunda, danışmanlık hizmeti verir. Yeni normaller çerçevesinde dünyada öne çıkan üretici işbirliklerini geliştirmeye yönelik, ortak akıl ve güç birliği içerikli özel projeler üretir, yürütür, sonuçlandırır. Tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı, finansman başta olmak üzere sektör Etkinliklerin Markalaşması amacıyla, Basın ve Halkla İlişkiler çerçevesinde tüm sosyal mecra olanaklarını ve dijital mecranın tüm araçlarını kullanarak tanıtım ve bilgilendirme sürecinin yönetir.

18 Vinovasyon Kimdir? Perran Arıbal Ankaralı olan Arıbal, uzun yıllardır içinde bulunduğu şarap sektörüne; 1997 yılında Kavaklıdere Şarapları A.Ş. de Halkla İlişkiler, Eğitim ve Reklam Sorumlusu olarak adım atmıştır Şubat ayında emekli olduğu Kavaklıdere Şarapları nda bulunduğu süre içerisinde hem nihai tüketici hem servis personeli hem de şarap sektörü çalışanlarının eğitiminde farklı tekniklerin yaratılması ve gerçekleştirilmesi, tadım organizasyonları, yeni ürün lansmanları, basın ilişkileri gibi pazarlama ve tanıtım konularında çalışmıştır Şubat'ında ise İstanbul'a gelerek, 2007 yılına kadar, sektörde bulunan Napa California Şarapları, Kerme Fransız Şarapları ve Corvus ile tadım, eğitim ve tanıtım konularında sürdürdüğü çalışmalarını Kayra Şarap Akademisi Eğitim Müdürü olarak devam ettirmiştir. Kasım 2008 itibariyle, tarafsız ve atölye çalışmaları ağırlıklı eğitimler veren "Anatolian Wineyards" ekibiyle birliktedir. Ayrıca şarap üreticilerine tadım ve pazarlama danışmanlığı hizmeti vermektedir. Ocak 2010 tarihi itibariyle Vinovasyon Ltd Şti kurucularındandır.

19 Vinovasyon Kimdir? Jean Luc Colin Fransa daki üst düzey eğitimine Nantes Üniversitesi nde Gıda Tarımına Uygulanmış Bitki Fizyolojisi eğitimi alarak başlamıştır. Daha sonra bağcılık ve şarapçılık üzerine Bordeaux Üniversitesi nde başladığı eğitimini Bordeaux Üniversitesi Şarap Uzmanlığı Bölümü nde tamamlamıştır. Profesyonel hayatına yıllarında başlayarak Bordeaux (Pessac-Leognan ve Barsac) ve Armagnac'da çeşitli şatolarda yardımcı şarap üretim uzmanı olarak çalışan Colin, yılları arasında Kavaklıdere Şarapları AŞ'de şarap üretim sorumlusu olarak çalışmıştır. Kavaklıdere firmasında, özellikle Türkiye bağcılık ve şarapçılık sektörüne Narince, Öküzgözü, Boğazkere ve Kalecik Karası üzümlerinin üretilmesine destek vererek bunlardan yapılan monosepaj şarapların piyasaya sunulmasını sağlamıştır yılında kurduğu Anatolian Vineyards şirketi ile Sevilen, Pamukkale ve Mey e danışmanlık hizmeti veren Jean Luc Colin, halen Selendi, Yücel Wineyards, Umurbey Şarapları, Diren Şarapları ve Yenidoğuş Şarapçılık için üretim danışmanlığı yapmaya devam etmektedir. 19 senedir Türkiye de yaşayan Jean Luc Colin, Türk şarapçılığının geliştirilmesi ve dünyaya tanıtılması amacıyla yaptığı çalışmaları gerek yazdığı yazılar, gerek katıldığı konferans ve söyleşiler, gerekse yurtdışı şarap otoriteleri ile birlikte sürdürmektedir. Ocak 2010 tarihi itibariyle Vinovasyon Ltd Şti kurucularından olmuştur.

20 Vinovasyon Kimdir? Şakir Akışık Ekonomist olan Şakir Akışık; iş hayatına 1987 yılında Koç Holding e bağlı Düzey Pazarlama A.Ş. de başlamıştır. 17 yıl Düzey Pazarlama AŞ de sırası ile Adana, Antalya, Ankara, Azerbaycan (Şirket), İstanbul Bölge Müdürlüğü sonrasında Türkiye Satış Müdürlüğü yapmıştır. Şarap sektörüne geçişi Kavaklıdere şarapları sayesinde olmuştur yılında Kavaklıdere Kavmar A.Ş. de Genel Satış Koordinatörlüğü, 2007 yılında Doluca Pazarlama A.Ş. de Türkiye Bölgeler Müdürlüğü görevini yürütmüştür yılında kurduğu Silis Danışmanlık şirketi ile Alışveriş merkezlerine konsept mağazacılık konusunda, reklam sektörüne ve şarap üreticilerine Satış ve Satış yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Nisan 2009 itibariyle, Silis Danışmanlık ve Anatolian Vineyards bir dizi ortak projede işbirliği yapmıştır. Ocak 2010 tarihi itibariyle Vinovasyon Ltd Şti kurucularındandır.

21 Vinovasyon Kimdir? Vinovasyon Şarapçılık ve Danışmanlık T: F: Perran Arıbal M: perrana@vinovasyon.com Şakir Akışık M: sakira@vinovasyon.com Jean Luc Colin M : jlc@vinovasyon.com

2012 VĠNOVASYON ZEYTĠNYAĞI TADIM GÜNLERĠ ETKĠNLĠK PROGRAMI

2012 VĠNOVASYON ZEYTĠNYAĞI TADIM GÜNLERĠ ETKĠNLĠK PROGRAMI 2012 VĠNOVASYON ZEYTĠNYAĞI TADIM GÜNLERĠ ETKĠNLĠK PROGRAMI Prjenin Amacı: Türkiye nin önemli değerlerinden biri lan zeytin ve zeytinyağı ne yazık ki hakkettiği itibarı görememektedir. Ülkemiz Dünya da

Detaylı

24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ

24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ 24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ Projenin Amacı: Türkiye nin önemli değerlerinden biri olan zeytin ve zeytinyağı ne yazık ki hak ettiği itibarı görememektedir. Ülkemiz Dünya

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

neolokal şarap wine beyaz / white MARMARA EGE / AEGEAN BÜYÜLÜBAĞ Sultaniye 2013 AVŞA ADASI ARCADIA GRI Sauvignon Gris, Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ

neolokal şarap wine beyaz / white MARMARA EGE / AEGEAN BÜYÜLÜBAĞ Sultaniye 2013 AVŞA ADASI ARCADIA GRI Sauvignon Gris, Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ beyaz / white BÜYÜLÜBAĞ Sultaniye 2013 AVŞA ADASI ARCADIA GRI Sauvignon Gris, Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ 92 99 ARCADIA Pinot Gris 2012 LÜLEBURGAZ PAŞAELİ Yapıncak 2015 TEKİRDAĞ CHAMLIJA Narince 2014 KIRKLARELİ

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRÜNDE T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DESTEKLER

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRÜNDE T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DESTEKLER DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRÜNDE T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DESTEKLER 1- DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA PARA-KREDİ VE KOORDİANASYON KURULU NUN 2015/

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI. 17 Ocak 2013 Bartın

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI. 17 Ocak 2013 Bartın Valiliklerde AB İşleri İçin ç Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı 17 Ocak 2013 Bartın SUNUMUN İÇERİĞİ 1. SEI Nedir? 2. Valiliklerde AB İşleri için Kapasite Oluşturulması Projesi Hakkında

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 2017

SPONSORLUK DOSYASI 2017 SPONSORLUK DOSYASI www.baykusodulleri.org.tr www.tuad.org.tr BAYKUŞ Bayku Ödülleri Etkili ve doğru karar alabilmenin, riskleri azaltmanın en etkili yolu araştırma kullanmaktan geçmektedir. Bu etkinlikte

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Konu: Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi & Samsun Sağlık Ekipmanları Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi İçin Ortak Tanıtım,

Detaylı

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Türk kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini geliştirmek ve

Detaylı

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd.

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd. Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yıldır çalışmalarını sürdürmektedir. Özel sektöre

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

METROTEL GROUP. Ocak 2011

METROTEL GROUP. Ocak 2011 METROTEL GROUP Ocak 2011 OTEL VE İYM(*) YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Uluslararası markalarla birçok projede çalışmış olan uzman ekiplerimiz, bilgi birikimleri ile her projeye özgün çözümler üretmekte,

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ

EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ Şirketlerimizin, kuruluşlarımızın yurt dışı pazarlara giriş stratejilerine

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Shangri-La Bosphorus, İstanbul Ödül Töreni Mekanı NÜKHET DURU KONSERİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala Yemeği Sponsoru Açılış

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park SPONSORLUK DOSYASI lezzetin ritmini yakala Uluslararası Gastronomi Festivali 06-08 Ekim 2017 - KüçükÇiftlik Park ANA SPONSORLUK 150.000 TL + KDV Sadece bir firma Ana Sponsor olabilecektir. İlk olumlu cevap

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Değerli Üyemiz, 08 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, basımı gerçekleştirilecek olan

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

Simple, straight, global, professional...

Simple, straight, global, professional... KAHIN B2B, 2011 yılından günümüze KAHIN Organizasyon Reklam Danışmanlık Ltd. bünyesinde bir alt faaliyet alanı olarak hizmet vermekte ve yabancı işletmelerin Türkiye pazarında, Türk işletmelerinin ise

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile 21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI İşbirliği ile 2. Gaziantep Enerji Zirvesi 21 Şubat 2014 te Enerji Alanında Bölgenin Yol Haritasını Çiziyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 şehri arasında yer alan Gaziantep

Detaylı

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI 2015-2016 DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI YK: Yönetim Kurulu IK: İdari Kurul Yönetim Kurulu Görev Tanımları Yönetim Kurulu Yapısı Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Four Seasons Bosphorus Ödül Töreni Mekanı ZİYNET SALİ KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada hizmetlerimiz program hazırlanması: film festivalleri, büyük organizasyonlar & görselişitsel sunum gerektiren tüm etkinlikler için program koordinatörlüğü

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca Afrika pazarına açılmak için bu fuara katıldık,ilk katılımımız

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında İlginin

Detaylı

AZAR ARAġTIRMASI VE PAZARA GĠRĠġ DESTEĞĠ

AZAR ARAġTIRMASI VE PAZARA GĠRĠġ DESTEĞĠ AZAR ARAġTIRMASI VE PAZARA GĠRĠġ DESTEĞĠ A- Yurt dıģı Pazar AraĢtırması Desteği Sınai ve/veya ticari şirketler ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerce gerçekleştirilen yurt dışı pazar araştırması

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V.

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. 2010/8 SAYILI TEBLİĞ - ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ 2011/1

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI 20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için faaliyetlerini sürdürmektedir. KalDer

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 Sponsorluk Dosyası 19. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi beş yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

Didim VegFest Sizinle Daha Güzel

Didim VegFest Sizinle Daha Güzel Didim VegFest Sizinle Daha Güzel Türkiye nin ilk ve tek Vegan festivali Didim VegFest te siz de yerinizi alın. Festival Künyesi Festival Sahibi Festival Paydaşları : Didim Belediyesi : Didim Turizm Altyapı

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI /kalderankara /kalderankara /KalDerAnkara /KalDerAnkara 21. KALİTE ÇEMBERLERİ Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ULUDAĞ ÜYELERİNE Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği olarak, üyelerimizin, uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmaya yönelik desteklenmesi, uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilebilmesi ve

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı