1. Aşama Kayıt Başlangıç Tarihi: 20 Ocak 2014 (Pazartesi, 10.30) Önemli Not! 1. Aşama: Kayıt için ÇDD İstanbul Şubesi ne gelmeniz gerekmektedir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Aşama Kayıt Başlangıç Tarihi: 20 Ocak 2014 (Pazartesi, 10.30) Önemli Not! 1. Aşama: Kayıt için ÇDD İstanbul Şubesi ne gelmeniz gerekmektedir."

Transkript

1 Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2014 Bahar döneminde açılması planlanan 1. aşamaların programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili güncellenmiş bilgilere bu kılavuzdan ulaşabilirsiniz. Kayıt sürecinde aksaklık yaşamamanız için kılavuzun tümünü okumanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla. ÇDD İSTANBUL 1. Aşama Kayıt Başlangıç Tarihi: 20 Ocak 2014 (Pazartesi, 10.30) ÇALIŞMA SAATLERİMİZ Hafta İçi : / Cuma : KAPALI Hafta Sonu : / Önemli Not! 1. Aşama: Kayıt için ÇDD İstanbul Şubesi ne gelmeniz gerekmektedir. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz!

2 2014 BAHAR DÖNEMİ ATÖLYE TAKVİMİ 1. AŞAMA ( Grup A) Başlangıç Tarihi Gün Başlangıç Saati Bitiş Saati Pazartesi AŞAMA ( Grup B) Başlangıç Tarihi Gün Başlangıç Saati Bitiş Saati Perşembe AŞAMA ( Grup C) Başlangıç Tarihi Gün Başlangıç Saati Bitiş Saati Pazar Aşama Kayıt Kılavuzu SIKÇA SORULAN SORULAR Birinci aşama atölyesine kayıt olmak istiyorum. Kayıt için istediğiniz evrak var mı? o Birinci aşama atölyesine kayıt olabilmeniz için aşağıdaki evrakları eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir. 1) Kimlik fotokopisi 2) 4 adet fotoğraf 3) Diploma fotokopisi / 15 gün içinde alınmış öğrenci belgesi aslı 4) Özgeçmiş 5) 1 adet Telli dosya, 4 adet şeffaf dosya. 6) Atölye başvuru formu ve Atölye Katılım Genel Şartları (kayıt esnasında doldurulacak) Atölyeleriniz için herhangi bir ücret ödeyecek miyim? o Atölye ücretlerimiz aşağıda belirtildiği gibi olup, aşama ücretinin tamamını havale yapabilir ya da kayıt esnasında kredi kartı / banka kartı ile tahsil edilir.

3 o Ödemeyi nasıl yapabilirim? A- Havale ile ödeme yapmak istiyorsak: 1. Havale için 20 Ocak Pazartesi günü saat dan itibaren arayıp, önce atölyenin uygunluk durumunu öğrenmeniz ve onay kodunu almanız; Onay kodunu aldıktan sonra iki saat içinde, atölye ücretinin tamamını aşağıda belirten hesap numaramıza yatırmanız: dekontunuzun, iletişim bilgilerinizin, kayıt olmak istediğiniz atölye bilgilerinin ve onay kodunun da yer aldığı iletinizi adresine e-posta ile göndermeniz; Kesin kayıt için belirtilen kayıt tarihi kapsamında sekretaryaya gelerek başvuru formunu imzalamanız, gerekli evrakları teslim etmeniz, "Gençlik Kulübü Ve Çağdaş Drama Derneği İktisadi İşletmesi İstanbul Şubesi Atölye Katılım Genel Şartları"nı imzalamanız gerekmektedir. Onay Kodu almadan havale yapmayalım! B- Kredi Kartı ile ödeme yapmak istiyorsak: 20 Ocak Pazartesi günü saat dan itibaren arayıp, önce atölyenin uygunluk durumunu öğrenmeniz ve onay kodunu almanız; Onay kodunu aldıktan sonra kesin kayıt için belirtilen kayıt tarihi kapsamında sekretaryaya gelerek başvuru formunu imzalamanız, gerekli evrakları teslim etmeniz, kredi kartı ile ödemenizi yapmış, "Gençlik Kulübü Ve Çağdaş Drama Derneği İktisadi İşletmesi İstanbul Şubesi Atölye Katılım Genel Şartları"nı imzalamanız gerekmektedir. o Gençlik Kulübü ve Çağdaş Drama Derneği İktisadi İşletmesi, önceden haber vermeksizin ödeme koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ATÖLYE ÜCRETLERİMİZ Havale ve Diğer Kartlara (Tek Çekim) 1.Aşama: 500 TL Maximum (İki Taksit) ve Paraf Kartlara (Üç Taksit) 1.Aşama: 500 TL

4 Havale için: Hesap bilgilerimiz aşağıdaki gibidir. Türkiye İş Bankası Kanyon Şubesi (1235) Alıcı : Gençlik Kulübü ve Çağdaş Drama Derneği İktisadi İşletmesi İstanbul Şubesi Hesap No : Iban No : TR Eğitiminiz kaç aşamadan oluşuyor? o Yaratıcı Drama Eğitmenliği / Liderliği Sertifika Programı, toplam 320 saatlik bir eğitim olup; toplamda altı aşamadan oluşmaktadır. İlk dört kur 48'er saat; beşinci kur 60 saattir. Kayıtlar esnasında sizlere ayrıntılı bilgi verilecektir. Atölye oturumlarına katılamayacağımı öngördüğüm tarihler var. Programa devam zorunluluğu var mı? o Programa devam zorunluluğu vardır. Bir üst aşamaya geçebilmek için 48 saatlik aşamalarda fiilen en az 42 saat; 60 saatlik aşamalarda fiilen en az 51 saat devam etmeniz gerekmektedir. Aksi halde devamsızlıktan kaldığınız atölyeyi tekrar edersiniz. Kur tekrarı yaptığınız atölye için, güncel atölye ücretinin yarısını ödersiniz. Ayrıca, yok yazılmamanız için, oturum başlangıç ve bitiş saatlerine uymanız gerekmektedir. Ön kayıt, isim yazdırma vs. yaptırabilir miyim? o Atölyelerimize ön kayıt alınmamaktadır. Kayıt önceliği neye göre belirleniyor? o Tarafımızca duyurulacak istisnai haller dışında (önceki dönemlerden bekleyenlerin öncelikli kayda çağırılması vb.) kayıt önceliği bulunmamaktadır. o Atölye kontenjanları sınırlı olduğundan; kayıt için başvuran ilk 22 kişi atölyeye kayıt edilir. Uzaktan kayıt olabilir miyim? o Hızlandırılmış 1. Aşama gruplarında uzaktan kayıt almıyoruz. Kesin kayıt için ÇDD İstanbul Şubesi ne gelmeniz gerekmektedir ÇALIŞMA SAATLERİMİZ Hafta İçi : / Cuma : KAPALI Hafta Sonu : /

5 GENÇLİK KULUBÜ VE ÇAĞDAŞ DRAMA DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ ATÖLYE KATILIM GENEL ŞARTLARI 1. TARAFLAR ATÖLYE VEREN : GENÇLİK KULUBÜ VE ÇAĞDAŞ DRAMA DERNEĞİ İKTİSADİ İŞLETMESİ (Bundan sonra kısaca ÇDD İKTİŞ- İSTANBUL olarak anılacaktır.) Adres : Ahmediye Mh. Halk Cd. No:41/A Üsküdar İstanbul Telefon : Faks : KATILIMCI : Adres : Telefon : Gsm: (Katılımcı, iletişim bilgilerindeki değişikliği on beş gün içinde atölye verene bildirilmek zorundadır. Aksi halde bu kanallar üzerinden yapılan bildiriler katılımcıya iletildi sayılır) 2. KONU İş bu atölye katılım genel şartlarının konusunu.. - Tarihleri arasında ÇDD İKTİŞ-İSTANBUL tarafından düzenlenecek olan Yaratıcı Drama atölye programına katılım oluşturmaktadır. 3. GENEL ESASLAR 3.1- Katılımcının kaydolduğu atölye programı, ÇDD İKTİŞ-İSTANBUL tarafından 2 nolu maddede belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir Katılımcı sayısının yirmi kişiden az olması halinde veya beklenmedik durumlarda (doğal afet, savaş, terör, yangın, su baskını; eğitmenin rahatsızlığı vb.) ÇDD İKTİŞ-İSTANBUL atölye programını, koşullara göre, önceden haber vermeksizin, Şube Yönetimi kararıyla değiştirme, erteleme veya iptal etme hakkına sahiptir Atölyenin iptal edilmesi halinde katılım ücreti katılımcıya iade edilir. Atölyenin ertelenmesi halinde ise; katılımcının yazılı talebi doğrultusunda: ücretin iadesi veya bir sonraki atölye programına kaydı gerçekleştirilir. Talep iletildikten sonra değişiklik yapılamaz. Ücret iadesinde fatura aslının atölye verene geri verilmesi gerekmektedir. 4. ATÖLYE KATILIM KOŞULLARI 4.1- Katılımcının atölye programına katılabilmesi için reşit olması, lise mezunu olması ve Yaratıcı Drama atölye şartlarına haiz olması gerekmektedir. Katılımcından, bu şartları taşıdığına ilişkin aşağıdaki belgeler istenir: a) 4 (dört) adet vesikalık fotoğraf b) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi c ) Cv d) En son bitirilmiş eğitim kurumu diploma fotokopisi veya son 15 (on beş) gün içinde alınmış öğrenci belgesi. e) Atölye ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Ödemeyi banka aracılığıyla yapanlar için) f) Kayıt formu (Kurumda doldurulacak) g) Tamamlanan son kura ait katılım belgesi fotokopisi (Üst kurlara devam için.)

6 4.2- Katılımcıların ilgili programlara devamlılığı temel esastır. 48 (kırk sekiz) saatlik kurlarda fiilen en az 42 (kırk iki) saat; 60 (altmış) saatlik kurlarda fiilen en az 51 (elli bir) saat devam edilmemesi durumunda katılımcı devamsızlıktan kalmış sayılır; katılım belgesi düzenlenmez. Ders başlangıç saatinden sonra derse giren; ders bitiş saatinden önce dersten ayrılan katılımcı veya derse hiç gelmeyen katılımcı yok yazılır. Katılımcı, devamsızlıktan kalması durumunda da atölye katılım ücretini ödemekle yükümlüdür Devamsızlıktan kalan katılımcı, bir üst kura geçebilmek için kaldığı kuru tekrar etmek zorundadır. Kur tekrarı yapmak zorunda kalan katılımcı, tekrar ettiği kur ücretinin yüzde ellisini öder Atölye programına iki yıl veya daha fazla süre ara veren katılımcı, son aldığı kuru ücret ödemeden tekrar eder. Bu sürenin üç seneyi aşması halinde güncel atölye ücretinin yarısı tahsil edilir. 5. ÜCRET 5.1- Atölye katılım bedeli kayıt esnasında ve tek seferde ödenir. Ödemeler banka havalesi, eft ya da kredi kartı / banka kartı ile yapılır. Atölye veren güncel atölye ücretine, ilan edeceği oranlarda vade farkı ekleyerek, anlaşmalı banka kartlarına taksit yapabilir Katılımcının kesin kaydı; atölye ücreti ödendikten ve 4.1 nolu maddedeki belgeler eksiksiz getirildikten sonra yapılır Atölye ücretinin bankaya havale/eft edilmesinde doğabilecek her türlü masraf katılımcıya aittir. 6. KAYIT SİLME ve ÜCRET İADESİ Katılımcının atölye programına katılması temel esastır. Ancak, zorunlu bir sebeple kayıt sildirmek isteyen katılımcının, atölye başlangıç tarihinden en geç 7 (yedi) iş günü önce ÇDD İKTİŞ- İSTANBUL a yazılı müracaatı gereklidir. Atölyeye katılmamayı gerektiren nedenin atölye verene, atölye başlangıç tarihinden en geç 7 (yedi) iş günü önce yazılı olarak bildirilmesi halinde ve fatura aslının iade edilmesi şartıyla katılım ücreti iade edilir. Şayet, katılımcı tarafından bildirimde bu süreye riayet edilmez ve fatura aslı iade edilmezse katılımcıya ücret iadesi yapılmaz ve kayıt başka bir atölye programına aktarılmaz. 7. YETKİ İş bu sözleşmeden kaynaklanabilecek ihtilaflarda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri, bu değerin üzerindeki ihtilaflarda Tüketici Mahkemeleri yetkilidir. Tüketici Mahkemesi bulunamayan yerlerde Asliye Hukuk Mahkemeleri yetkilidir. İş bu atölye katılım genel şartları, / / 2014 tarihinde okunup karşılıklı mutabakatla, 2 (iki) sayfa ve 2 (iki) nüsha olarak imza altına alınmıştır. ATÖLYE VEREN KATILIMCI TC Kimlik No : İsim : Soyisim: İmza :

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ

2013 YAZ DÖNEMİ YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE TAKVİMİ Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde Yaz Dönemi içinde açılması planlanan yoğunlaştırılmış 1., 3., 4. ve 5. aşamanın programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili

Detaylı

1. Aşama Kayıt Başlangıç Tarihi: 20 Ağustos 2015 (Perşembe - 10.30) Önemli Not! Kesin Kayıt için Başvuru Kılavuzunu İnceleyiniz!

1. Aşama Kayıt Başlangıç Tarihi: 20 Ağustos 2015 (Perşembe - 10.30) Önemli Not! Kesin Kayıt için Başvuru Kılavuzunu İnceleyiniz! Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2015 Güz döneminde açılması planlanan 1. aşamaların programı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili güncellenmiş bilgilere

Detaylı

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz!

4.Aşama Kayıt Tarihi: 25.08.2014 (Pazartesi 10.30) Önemli Not! 4.Aşama: Sadece uzaktan kayıt alınacaktır. Başvuru kılavuzunu inceleyiniz! Var olan gruplarımız dolmuştur. İlginizden dolayı teşekkür ederiz. Yedekler listesine adınızı yazdırabilirsiniz. Değerli Katılımcımız, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2014 Güz Dönemi içinde

Detaylı

GENÇLİK KULUBÜ VE. Önemli Not! Kesin Kayıt için Başvuru Kılavuzunu İnceleyiniz!

GENÇLİK KULUBÜ VE. Önemli Not! Kesin Kayıt için Başvuru Kılavuzunu İnceleyiniz! Merhaba, Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi bünyesinde 2019 Bahar döneminde açılması planlanan aşamaların prgramı aşağıdaki çizelgededir. Kayıt süreci ile ilgili güncellenmiş bilgilere bu kılavuzdan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU MADDE 1 KONU: SÖZLEŞME FORMU.../.../20.. İş bu sözleşme UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ile arasında yapılan karşılıklı işbirliği ve Eğitim programları konusunu kapsayan, Tedarikçi &

Detaylı

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEMELER

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEMELER ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEMELER 2014 2015 Akademik Yılı Öğrenim Ücretleri 2014-2015 YILI ÜCRETİ Fakülte / Bölüm %100 BURSLU %50 BURSLU %25 BURSLU Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır.

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır. BİREYSEL KAYIT EKRANI KULLANIMI Adres satırına ute.ybu.edu.tr yazınız ve bireysel başvuru sayfamıza giriniz. Açılan sayfa aşağıdaki gibi olacaktır. Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi

Detaylı

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Yükseköğretim Kurulu tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar (Ek) Döneminde Üniversitemize tanınan

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri 1.Aşama: Kayıt Tarihi ve Yeri TARİH 08-12 Eylül 2014 Kesin Kayıt 15-17 Eylül 2014 Yedek Aday Kaydı İŞLEM Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMINA KAYIT HAKKI TANINAN ADAYLAR İÇİN III. YEDEK LİSTE ÖNEMLİ DUYURU: Kontenjan sayıları aşağıda belirtilmiştir. Kontenjanlar doldukça

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Değerli Öğrencilerimiz, 2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı bir üniversite öğrencisi olmanızı diliyoruz. Üniversiteli olmanın heyecanını

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT:

AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 2018-2019 AYBÜ PEDAGOJİK FORMASYON SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ. ÖNEMLİ NOT: 1. Başvuru yaparken Sınıfını ve Mezuniyet Durumunu yanlış belirtenlerin kayıt hakkı iptal edilecektir.(mezunlar sınıfını

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2014 DOĞUMLULAR (01.01.2014-31.12.2014 TARİHLERİ ARASINDA DOĞAN) E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA 0 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2012 DOĞUMLULAR (01.01.2012-31.12.2012 DOĞUM ARALIĞI) E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA 1 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

KAYIT YENİLEME PROGRAMI

KAYIT YENİLEME PROGRAMI 2016-2017 KAYIT YENİLEME PROGRAMI 1 2 3 2016-2017 KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 EĞİTİM FAKÜLTESİ - 29.750,00 29.750,00 29.750,00. 28.000,00 29.750,00 29.750,00 29.750,00

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ A.TR DOLAŞIM BELGESİ SATIŞ VE ONAY İŞLEMLERİ ONAY İÇİN; 1. İhracatçı

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2011 DOĞUMLULAR (01.01.2011-31.03.2011 DOĞUM ARALIĞI)

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2011 DOĞUMLULAR (01.01.2011-31.03.2011 DOĞUM ARALIĞI) TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2011 DOĞUMLULAR (01.01.2011-31.03.2011 DOĞUM ARALIĞI) E-BAŞVURU KILAVUZU 2014/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ EL KİTAPÇIĞI

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ EL KİTAPÇIĞI BEYKENT ÜNİVERSİTESİ KAYIT İŞLEMLERİ EL KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencimiz, Beykent Üniversitesi ne hoş geldiniz. Sahip olduğunuz bilgi ve becerilerinize yenilerini ekleyerek, kariyerinizi ve geleceğinizi şekillendireceğiniz

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

İSTANBUL HAVACILIK KULÜBÜ UÇUŞ OKULU KAYIT BİLGİLERİ

İSTANBUL HAVACILIK KULÜBÜ UÇUŞ OKULU KAYIT BİLGİLERİ www.ihk.org (Tel : 0 216 588 00 60 / Faks : 0 216 588 00 62) (Yeşilbağlar Mah. Başkent Cad. Kaptan Sok. No:21 Kat-5 Daire:6 Pendik İSTANBUL) İSTANBUL HAVACILIK KULÜBÜ UÇUŞ OKULU KAYIT BİLGİLERİ İSTANBUL

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır.

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır. TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI 1-İşverenden İstenen Belgeler: a) Talep dilekçesi (EK-1) b) İşveren taahhütnamesi (EK-20), c) Ön Talep Formu (EK-35), d) İşveren türüne

Detaylı

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda gösterilen bilgiler ve Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliği nde yer alan belgelere uygun olarak İşbaşı Eğitim

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AYAZMA EMLAK KONUTLARI KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515 Faks

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2019 2020 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU (01.01.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI DOĞUMLULAR) 2019/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2019-2020

Detaylı

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR B.DİĞER ALANLAR A.MEB İN İHTİYAÇ DUYDUĞU ALANLAR T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI [KONTENJANLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI]

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2010 DOĞUMLULAR (01.01.2010-31.03.2010) E-BAŞVURU KILAVUZU 2013/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2010 DOĞUMLULAR (01.01.2010-31.03.2010) E-BAŞVURU KILAVUZU 2013/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2010 DOĞUMLULAR (01.01.2010-31.03.2010) E-BAŞVURU KILAVUZU 2013/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA 2013 2014

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

2012 KPSS (Lisans) Başvuru İşlemleri

2012 KPSS (Lisans) Başvuru İşlemleri 2012 KPSS (Lisans) Başvuru İşlemleri 2013 KPSS başvurusunda izlenecek yollar burada anlatılmıştır. KPSS Başvuru Süresi: 9-18 Nisan 2012 Sınav Tarihi: 7-8 Temmuz 2012 Sınav Saati: Sabah oturumları 09.30

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA YENİ KAYIT Lisansüstü Kesin Kayıt Tarihleri : 25.01.2016-29.01.2016 Lisansüstü Ders Ekleme/Bırakma/Çekilme Tarihleri : 01.02.2016-08.02.2016

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

BURSA MBA (TÜRKÇE,PROJELİ) Program Hakkında

BURSA MBA (TÜRKÇE,PROJELİ) Program Hakkında BURSA (TÜRKÇE,PROJELİ) Program Hakkında Tüm dünyada olduğu gibi Bursa'nın da; iş dünyasının, karmaşık, birbirine bağımlı ve dinamik bir küresel ortamda doğru kararlar alabilecek gerekli yetenek ve bilgiye

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2013-2014 EĞİTİM- YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI Açıklamalar Adayın; İlgili anabilim dalının ilan ettiği özel şartları taşıyor olması, Programa

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 2. ETAP KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 2. ETAP KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT BAŞAKŞEHİR EVLERİ 2. ETAP KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515

Detaylı

Đstanbul Bilgi Üniversitesi Kredili Sistem Lisans ve Önlisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ne Tâbi Öğrenciler Đçin Mali Usul ve Esaslar

Đstanbul Bilgi Üniversitesi Kredili Sistem Lisans ve Önlisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ne Tâbi Öğrenciler Đçin Mali Usul ve Esaslar Đstanbul Bilgi Üniversitesi Kredili Sistem Lisans ve Önlisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ne Tâbi Öğrenciler Đçin Mali Usul ve Esaslar Kabul eden makam, tarih ve sayı : Mütevelli Heyet, 16.07.2004 (246)

Detaylı

ÜYELERİN GENEL KULLANMA KOŞULLARI

ÜYELERİN GENEL KULLANMA KOŞULLARI ÜYELERİN GENEL KULLANMA KOŞULLARI Ön Rezervasyon Bitiş Tarihi Ön Rezervasyonumuzdan faydalanmak için; son tarihimiz 30 Kasım 2017, Perşembe günüdür. Bu tarihten sonra yer garantisi verilmemektedir. Belirlenen

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı nda Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. DOKTORA 1- ALES sınavından; (ALES sınavı geçerlilik süresi sınavın

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 8. DÖNEM EĞİTİMİ Yücel AKDEMİR 4 Staja başlama Sınavına Hazırlananlar veya 4 Yeterlilik sınavını vermiş uygulama eksiği olan meslek mensupları 4

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI HİZMET ALIM İLANI KARAMAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE aşağıda yer alan bilgiler ve Hizmet Alım Dokümanında* yer alan belgelere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Gruptaki

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI I - TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU VE KABUL

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. KIRŞEHİR AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / DOKTORA BAŞVURU KOŞULLARI T.C. KIRŞEHİR AHİEVRAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 08-09 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS / BAŞVURU KOŞULLARI 0 İÇİNDEKİLER. Başvuru Tarihi.... Başvuruda İzlenecek Yol... 3. İletişim

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

Revizyon Tarihi :

Revizyon Tarihi : Tarihi : Rev. Sayfa Rev. Tar. Açıklama No No 00 İlk Yayın - 01 01.05.2017 02 05.06.2017 Belgelendirme Asistanının sorumluluğu ile ilgili ifade netleştirildi Tanımlar ile ilgili başlık içeriği güncellendi

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Koşul ve Esasları 1. BÖLÜMLER, ÖĞRENCİ SAYILARI VE ÖN KAYIT Fakültenin Resim, Resim II. Öğretim, Heykel,

Detaylı

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 13. DÖNEM EĞİTİMİ

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 13. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 13. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 13. DÖNEM EĞİTİMİ YÜCEL AKDEMİR PROGRAMIN AMACI PROGRAMIN UNSURLARI EĞİTİMİN KAZANIMLARI YARIŞTA BİR ADIM Ö N D E O L U N EĞİTİME KATILABİLECEKLER

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Özel Yetenek Sınavı Duyurusu Özel Yetenek Sınavı Duyurusu T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Beden Eğitimi ve

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

YTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN

YTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN YTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU İŞLEMLERİ ve FORMLAR YAZ OKULU TAKVİMİ Ücret Ödeme 06-09 Temmuz 2015 Ders Kaydı 10-16 Temmuz 2015 (16 Temmuz 2015 saat 12:00 ye kadar) Yaz Okulu

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI Açıklamalar Adayın; İlgili anabilim dalının ilan ettiği özel şartları taşıyor

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2013-2014

Detaylı

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 9. DÖNEM EĞİTİMİ

BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 9. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 9. DÖNEM EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ 9. DÖNEM EĞİTİMİ Yücel AKDEMİR 4 Staja başlama Sınavına Hazırlananlar veya 4 Yeterlilik sınavını vermiş uygulama eksiği olan meslek mensupları 4

Detaylı

1. SINAVLARA BAŞVURU ÜCRETLER... 3

1. SINAVLARA BAŞVURU ÜCRETLER... 3 1 / 31 İÇİNDEKİLER 1. SINAVLARA BAŞVURU... 1 2. ÜCRETLER... 3 1. SINAVLARA BAŞVURU Sınavlara başvurmak isteyen adaylar BAŞVURU FORMUNU eksiksiz bir biçimde doldurur ve ıslak imzalı olacak şekilde RAYTEST

Detaylı

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ TAMAMLAYICI TIP UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ HOMEOPATİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Güz Yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS EK KAYIT KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1

Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 Özel SMMM Sınavı na Girecekler İçin Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı Uygulama Rehberi Sirküler 1 I. Mesleki Uyum Eğitimi ile Özel SMMM Sınavı Katılımcıları 1. Serbest

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDA ÜNİVERSİTEMİZDEN DERS ALACAK BAŞKA YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU ÖĞRENCİLERİNİN YAPACAĞI İŞLEMLER VE FORMLAR YAZ ÖĞRETİMİ TAKVİMİ Ücret Ödeme

Detaylı

YENİ KAYIT İŞLEMLERİ. Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?

YENİ KAYIT İŞLEMLERİ. Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt Nasıl Yapılır? YENİ KAYIT İŞLEMLERİ Yeni Kayıt nedir? Açık Öğretim Lisesine ilk defa kayıt yaptırma işlemine YENİ KAYIT denir. 2015-2016 I. Dönem Yeni Kayıt Kılavuzu 2015-2016 I. Dönem Yeni Kayıt Kılavuzu için buraya

Detaylı

SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, Somuncu Gruba bağlı birimlerde staj yapacak

Detaylı

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 15 Ocak Başvuru Tarihi Sonu 31 Ocak Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 15 Ocak Şubat 2014

İLAN. Başvuru Tarihi Başlangıcı 15 Ocak Başvuru Tarihi Sonu 31 Ocak Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 15 Ocak Şubat 2014 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2013-2014

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılacaktır. Programın 1. dönemi Şubat 2019 - Haziran 2019 arasında,

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 2 Ocak 2015. Başvuru Tarihi Sonu 13 Ocak 2015. Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 26 Ocak- 9 Şubat 2015

Başvuru Tarihi Başlangıcı 2 Ocak 2015. Başvuru Tarihi Sonu 13 Ocak 2015. Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 26 Ocak- 9 Şubat 2015 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Yüksek Lisans Doktora Yatay Geçiş (Yüksek Lisans) Tezsiz yüksek lisans T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI

2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI 2015-2016 AKADEMİK YILI LİSANS KESİN KAYIT KİTAPÇIĞI "Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizi yeni kazandınız. Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Kayıt sürecinin daha rahat geçmesi için

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI Açıklamalar Adayın; İlgili anabilim dalının ilan ettiği özel şartları taşıyor olması,

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Doktora, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EK-2 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu Yönergenin amacı; Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İÜYÖS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İÜYÖS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İÜYÖS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR 1.Alacak kaydı taleplerimi nereye ve nasıl yapabilirim? İstanbul 1. İflas Müdürlüğünün 2017/14 İflas sayılı dosyasına doğrudan

Detaylı

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2017-2018 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, KTO Karatay Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 11.09.2015 / 15:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018

Önemli Tarihler 01 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ-GAZİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ VE DİĞER ÜNİVERSİELERDE OKUYAN ÖĞRENCİLER İLE MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

Doktora için ALES Puan Türü. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler

Doktora için ALES Puan Türü. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ (T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Senatosu nun 30.12.2015 tarih ve 91 sayılı toplantı tutanağı ekidir(ek-6)) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM

Detaylı