Program hakkındaki duyuru ve haberleri aşağıdaki resmi facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Program hakkındaki duyuru ve haberleri aşağıdaki resmi facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz:"

Transkript

1

2 BİLGİ PAKETİ Değerli katılımcılarımız, Ulusal Eğitimde Sivilleşme Çalıştayı sürecine siz de dahil oldunuz. Bir çoğunuz gibi sizde bölgesel toplantılara katılarak Türkiye nin eğtim sisteminin geliştirilmesine katkı sağlayacak bir takım fikirlerinizi paylaştınız. Şimdi sıra Türkiye genelinden gençleri bir araya getirmekte. Program hakkındaki duyuru ve haberleri aşağıdaki resmi facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz: Umarız hep birlikte başarılı ve keyifli bir etkinlik gerçekleştiririz. Her şeyin yolunda gitmesi ve toplantı sırasında ve sonrasında sıkıntı yaşamamak için toplantıya gelmeden önce aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerektiğini unutmayınız. Bu proje, Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Gençlik Programları 5.1 Gençler ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları başlığı altında sağlanan mali destek, Marmara Eğitim Gönüllüleri Derneği organizasyonu ile gerçekleştirilmektedir. Gelirken unutmamanız gerekenler: 1) Eğitimde resmi kıyafet zorunluluğu yoktur, rahat edebileceğiniz bir kıyafetle toplantımızda yer alabilirsiniz. 2) Konaklama programımız Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu nda gerçekleştirilecektir. Her gün farklı bir yerde toplantılarımız gerçekleştirilecektir. Amacımız, eğitim programını gerçekleştirirken İstanbul a gelen arkadaşlarımızın şehri de gezmelerine fırsat vermektir. 3) Kültürel gece için yörenizin tanıtımını yapacağınız ve bütçenizi etkilemeyecek yiyecek, içecek, kıyafet, müzik kısa filmler, dergi kitapçık vs. getirebilirsiniz. Yurt hakkında diğer bilinmesi gereken bilgiler Yurdumuz İstanbul ili, Esenler ilçesi, Gençosman Mahallesi Davutpaşa Cd. Y:T:Ü. Davutpaşa Yerleşkesinde bulunan 1072 yatak kapasiteli (536 kız-536 erkek) öğrenci yurdudur. Yurdun Fiziki Özellikleri Yurdun arsa alanı toplam m2, Oturma (Taban) Alanı ise toplam 5850m2'dir. Yurdumuz sosyal tesislerinde Lokanta-kantin, İnternet Salonu, Kuaför, Berber, Çamaşırhane, Fotokopi, Kırtasiye ve GSM -İletişim İşletmeleri öğrencilerimize hizmet vermektedir. Yurt bloklarımızda 3 adet normal (10 kişi kapasiteli) asansör ve 1 adet sedye asansörü ve sosyal tesiste ise, 1 adet normal (10 kişi kapasiteli asansör, 1 adet servis asansörü bulunmaktadır.) Bloklarda zemin kat dahil 9 öğrenci katı mevcut olup her katta etüt salonu (zemin kat hariç) bulunmaktadır. Her katta 20 oda mevcut olup, odalar 3'er kişiliktir.

3 (Bloklarda 1 adet özürlü odası (3'er kişilik) ve 2 adet tek kişilik oda mevcuttur.) Oda içerisinde banyo tuvalet bulunmaktadır. Her odada TV (1 adet), buzdolabı (1 adet), 3 adet soyunma dolabı (çift gözlü) ve 3 adet çalışma masası, ve 3 adet bazali yatak mevcuttur. Katılımcılarımızın konaklayacağı odalar 3 kişiliktir. 4) Katılımcıların, geliş biletlerini 21 Haziran 2014 tarihinde en geç saat 17:00 da otelde olacak şekilde, dönüş biletlerinizi de 27 Haziran 2014 tarihinde öğlen dan sonra konaklama alanından ayrılacak şekilde alması gerekmektedir. Eğitim; 21 Haziran 2014 'te akşam yemeği ile başlayıp, 27 Haziran 2014'te öğle yemeği ile bitecektir. Hava durumunu da baz alarak kıyafetlerinizi seçin. Açık alan etkinlikleri öğle ve akşam da olacağından dolayı güneş gözlüğü, şapka, vs. getirmenizi öneririz. 5) Eğitime katılan kişiler, eğitim süresince eğitimin her oturumuna katılmak zorundadır. Mücbir bir sebep olmadan eğitimin herhangi bir oturumuna katılmayan katılımcılarımızın tesisten çıkış yaparken kendilerine ait konaklama ve yemek masrafını karşılamaları gerekecektir. Aktif katılımınız, program saatlerine uymanız ve size vereceğimiz katılımcı imza listelerine imza atmanız zorunludur. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz. KONAKLAMA: Konaklamanız proje tarafından karşılanacaktır. Eğitimin ve konaklamanızın gerçekleşeceği yer aşağıda belirtilmiştir. Adres: Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu Adres : Gençosman Mah. Ensar Cad. No: 2 (YTÜ Davutpaşa Kampüsü Bitişiği) Güngören - İSTANBUL Telefon : Web adresi: Konaklama cinsiyet farkı göz önünde bulundurularak 3 kişilik odalarda yapılacaktır. ULAŞIM: Şehirlerarası ulaşım masrafları da proje bütçesi kapsamında karşılanacaktır. Ancak, buna ilişkin koşulları Seyahat Harcamalarına İlişkin Bilgilendirme ekinden okuyabilirsiniz. Toplantıya İstanbul ili dışından katılacak katılımcılarımızın şehirlerarası ekonomik sınıf yolculuk ödemelerini toplantının son günü elden yapacağız. Bu sebeple, eğitim esnasında sizlerden sizlere daha önce gönderilen dilekçeyi (doldurulmuş şekilde) ve biletlerinizi (eğer uçak ile seyahat ettiyseniz uçuş biniş kartlarınızı) almamız gerekiyor. Ekteki dilekçeyi doldururken gerekli olan tüm bilgileri edininiz. Toplantıya gelmeden önce ulaşım biletlerinizi ve kimlik fotokopilerinizi tarayıp göndermeniz gereklidir. Dönüş biniş kartlarınızı dönüşünüzden önceki gün online check-in yaparak tarafımıza atınız. Dönüş biniş kartınız olmadan ödeme kesinlikle yapılmayacaktır. Ayrıca biletlerin orijinallerini tarafımıza verdiğiniz takdirde ödeme yapılacaktır. Özetle ulaşım ödemenizin yapılabilmesi için biletlerinizin orjinalleri, uçakla seyahatiniz durumunda biniş kartlarınız ve kimlik fotokobinizin mutlaka tarafımıza teslim edilmesi gerekmektedir.

4 Havaalanından/Otobüs terminalinden/tren garından eğitimin gerçekleştirileceği yurda ulaşım için herhangi bir transfer sağlanmayacaktır, yurda ulaşım yararlanıcıların sorumluluğundadır. Ayrıca yurda ulaşım oldukça kolaydır. Katılıp katılamayacağınıza ilişkin mutlaka teyit metni göndermelisiniz. Teyit için lütfen mail atın. ve NOT: Atatürk Havalimanı'ndan Davutpaşa Kampüsü'ne ulaşım: Atatürk Havalimanı'ndan Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'ne ulaşmak için hafif metroyu kullanabilirsiniz. Hafif metro seferleri yaklaşık 7 dakikada bir gerçekleşmektedir. Davutpaşa Kampüsü'ne en yakın hafif metro durağı Davutpaşa durağıdır. Havalimanından Davutpaşa Durağı'na ulaşım süresi yaklaşık 20 dakikadır. Esenler Otogarı'ndan Davutpaşa Kampüsü'ne ulaşım: Esenler Otogarı'ndan Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'ne ulaşmak için hafif metroyu kullanabilirsiniz. Hafif metro seferleri yaklaşık 7 dakikada bir gerçekleşmektedir. Davutpaşa Kampüsü'ne en yakın hafif metro durağı Davutpaşa durağıdır. Esenler Otogarı'ndan Davutpaşa Durağı'na ulaşım süresi yaklaşık 5 dakikadır. Davutpaşa Kampüsü İstanbul un Davutpaşa-Esenler bölgesinde yer almakta olup ulaşımı oldukça kolaydır. Havayolu ile Atatürk Havaalanına gelecek katılımcılar havaalanının içerisinde bulunan metro ile Davutpaşa-Yıldız Teknik Üniversitesi durağına kadar gelebilirler. Havaalanından taksi ile Davutpaşa Kampüsüne gelmek isteyenler için ise taksi ücreti ortalama tl civarındadır. Ancak taksi ücretlerinin ödenmeyeceğini tekrar hatırlatmak isteriz. Havayolu ile Sabiha Gökçen Havaalanına gelecek katılımcılar için 2 alternatif bulunmaktadır. Bunlardan ilki Havaş ı kullanarak Taksim e

5 kadar gelebilirsiniz. Taksim den metroyu kullanarak Mecidiyeköy e geçebilirsiniz. Mecidiyeköy den de metrobüsü kullanarak Cevizlibağ a kadar gelebilirsiniz. Cevizlibağ dan Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsüne sürekli olarak servisler bulunmaktadır. Diğer bir alternatif güzergah ise Sabiha Gökçen Havaalanı ndan kalkan E10 veya E11 kodlu otobüslerle Uzunçayır durağına kadar gelmelisiniz. Uzunçayır durağından metrobüsü kullanarak Cevizlibağ a kadar gelebilir, oradan da üniversitemizin servislerini kullanarak Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsüne ulaşabilirsiniz. Şehirlerarası otobüsle gelmek isteyen katılımcılar Esenler deki Büyük İstanbul Otogarı nda inmeleri gerekmektedir. Otogarın içerisinde bulunan metro ile Davutpaşa-Yıldız Teknik Üniversitesi durağına kadar gelebilirler. Çalıştayda görüşmek üzere. EK: Diğer Hususlar: Özel ve değerli eşyalarınızın sorumluluğu katılımcıya aittir. grubun huzurunu kaçıran katılımcılar için katılımlarını iptal etme ve programdan çıkarma hakkına sahiptir. şiv amacıyla fotoğraf - video çekilebilir. Marmara Eğitim Gönüllüleri Derneği bu görüntüleri istediği yerde kullanabilir. katılımcıların beklentilerini de alarak program akışında değişiklik yapılabilir. kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Dikkatine!!! Seyahat harcamalarına ilişkin önemli bilgiler:

6 1. Seyahat, katılımcının ikamet ettiği yerden, faaliyetin gerçekleştirildiği yere ulaşımına ilişkin gidiş ve aynı güzergah üzerinden ikametgahına dönüş sürecini kapsar. Bu nedenle seyahatin başvuru yapılan ilin dışından bir yerden başlaması; seyahat dönüşünün ikametgah dışında bir yere yapılması veya dönüş güzergahının gidiş güzergahından farklı olması, katılımcının bu hususun zaruri olduğuna ilişkin makul bir gerekçe içeren yazılı dilekçe (e-posta ile olabilir) ile seyahat öncesinde tarafımıza bildirmesi ve tarafımızdan bir görevlinin bu talebi yazılı olarak onaylaması ile mümkündür. 2. Aktarmalı olarak gerçekleşen seyahatlerde, birbirini izleyen seyahatlerin kesintisiz olması esastır. İlk seyahatin bitişi ile ikinci seyahatin başlaması arasındaki süre 6 saatten fazla olamaz. Bu sürenin aşılması halinde, katılımcının bu hususu makul bir gerekçe içeren yazılı dilekçe (e-posta ile olabilir) ile tarafımıza bildirmesi ve tarafımızdan bir görevlinin bu talebi yazılı olarak onaylaması ile mümkündür. 3. İkamet edilen ilin merkezi ile faaliyetin gerçekleştirildiği il merkezi arasındaki karayolu mesafesinin 600 km den fazla olması durumunda seyahat uçak ile yapılabilir. Ancak bu şekilde yapılacak seyahatlere ilişkin tek yön uçak bilet bedelinin (aktarmalar dahil) azami 250 Türk Lirası karşılanır. Yani gidiş-dönüş en fazla 500 TL ödeme yapılabilecektir. Ulaşımınızda uçak tercih edecekseniz mutlaka fiyat bilgisini bizimle paylaşın. 4. İkamet edilen ilin merkezi ile faaliyetin gerçekleştirildiği il merkezi arasındaki karayolu mesafesinin 600 km den az olması durumunda da seyahat uçak ile yapılabilir. Ancak bu şekilde yapılacak seyahatlere ilişkin tek yön uçak bilet bedelinin (aktarmalar dahil) otobüs bileti rayiç bedeli karşılanır. 5. İkamet edilen ilde havaalanı bulunmaması halinde katılımcı en yakın havaalanını kullanmak suretiyle yolculuğun bir bölümünü uçak ile gerçekleştirebilir. Bu durumda uçak seyahat mesafesi ve ödeme tutarının tespitinde, seyahatin başladığı havaalanının il merkezi ile bittiği havaalanının il merkezi arasındaki karayolu mesafesine göre (600 Km den fazla olması şartıyla) üçüncü ve dördüncü madde hükümleri uygulanır. 6. Havaalanından ya da otogardan konaklama yerine ulaşımınızda taksi uygun bir ulaşım aracı değildir.

7 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI GENÇLİK PROGRAMI KOORDİNATÖRLÜĞÜ Eylem 5 Gençlik Alanında Avrupa İşbirliği için Destek Alt-Eylem 5.1 Gençlerin ve Gençlik Alanında Sorumlu Kişilerin Toplantıları ULAŞIM ÖDEMESİ TALEP FORMU Marmara Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından gerçekleştirilen Eğitimde Sivilleşme isimli projeye seçildim Ve... ilinden katıldım. Uygun olan seçeneği işaretleyiniz: Otobüs ile geldim. Biletlerim eklidir. Bilet bedelimin ödenmesini talep ediyorum. Uçak ile geldim. Biletlerim ve biniş kartlarım eklidir. Otobüs bileti üzerinden ödeme talep ediyorum. Geliş biletim ektedir; dönüş biletimi almadım. Dönüş biletimi sonra alacağım. Ödememin daha sonra yapılmasını talep ediyorum. Diğer: Şehirlerarası ulaşım masrafım (gidiş dönüş toplamı):. TL dir. Biletlerin mutlaka katılımcı adına düzenlenmiş olması ve üzerlerinde güzergâhın, seyahat tarihinin tutarın ve bilet düzenleme tarihinin bulunması gerekmektedir. Eksik bir belge olması durumunda ödeme yapılamamaktadır. Yukarıda yazılı miktarı elden teslim aldım. Adı, Soyadı... İmza //2013 Ekler: 1-Nüfus Cüzdan Fotokopim 2- Uçak / Otobüs Biletim 3- Biniş Kartım (Uçak ile gelen katılımcılar için 600 km ve üzeri mesafeden geliniyorsa)

GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ

GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ GENÇ ADIMLAR DERNEĞİ KARDEŞLİK PARKURU PROJESİ BİLGİ PAKETİ Bu belgenin hepsini okuyun lütfen!! 30 HAZİRAN 02 TEMMUZ 2012 / MUŞ Kardeşlik Parkuru Projemizin Değerli Katılımcısı, 30 Haziran 02 Temmuz 2012

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

1) GELİŞ GİDİŞ TARİHLERİ:

1) GELİŞ GİDİŞ TARİHLERİ: Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi Kapsamında Antalya da Gerçekleştirilecek Olan Suriyeli Çocukların Dersine Giren Öğretmenlere Yönelik Farkındalık Eğitimine

Detaylı

IEEE MEF University Student Branch IEEE TÜRKİYE BAŞKANLAR KURULTAYI Etkinlik Kılavuzu

IEEE MEF University Student Branch IEEE TÜRKİYE BAŞKANLAR KURULTAYI Etkinlik Kılavuzu IEEE MEF University Student Branch IEEE TÜRKİYE BAŞKANLAR KURULTAYI 2017 Etkinlik Kılavuzu Bu kılavuz, 2017 IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı süresince sizlere yol göstermek amacı ile hazırlanmıştır. 1.

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

Eğitim Kursunun daha verimli geçmesi için çok önemli bilgileri içeren bu bilgi paketini lütfen sonuna kadar okuyunuz

Eğitim Kursunun daha verimli geçmesi için çok önemli bilgileri içeren bu bilgi paketini lütfen sonuna kadar okuyunuz Değerli Başvuru Sahipleri; T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ "KA347 - Yapılandırılmış Diyalog: Gençler ve Politika Yapıcılar Arasında

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİN YURTİÇİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM YÖNERGESİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİN YURTİÇİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM YÖNERGESİ ORDU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİN YURTİÇİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde-1: (1)Bu yönergenin amacı; giderleri Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

SSS. - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor?

SSS. - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor? SSS - Contemporary Istanbul 2018 ne zaman gerçekleşiyor? o Contemporary Istanbul 2018 Genel Ziyaret günleri 20-23 Eylül arasındadır. o Sadece davetiye ile girilen At First Sight ve Ön İzleme 19 Eylül 2018

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR)

IAA HUNTING GP 2012 Antalya (TUR) 01 Eylül 2012 Sevgili Okçular, Türkiye de ilk defa yapılacak olan uluslararası 3D Av Grand Prix 18-21 Ekim 2012 de Antalya da yapılacaktır. Organizasyon komitesi başkanı olarak bu ilginç deneyimi yaşamanız

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor

Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Rusça yı Anavatanı Olan Rusya da Öğrenmeye davet ediyor Rusya da Rusça Dil Eğitimi Programları Rusça Dil Eğitimi Programlarımız Rusya Kursk Şehri ve Rusya Belgorod şehirlerinde devlet üniversiteleri bünyesinde organize edilmektedir. Batı Akdeniz Yurtdışı Eğitim

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 12 Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

ULAŞIM & KONAKLAMA & YERLEŞKE BİLGİLERİ. ODTÜ ye ULAŞIM. ESENBOĞA HAVALİMANI ndan: ŞEHİR DIŞI ve AŞTİ den: KIZILAY dan: SIHHIYE ve ULUS tan:

ULAŞIM & KONAKLAMA & YERLEŞKE BİLGİLERİ. ODTÜ ye ULAŞIM. ESENBOĞA HAVALİMANI ndan: ŞEHİR DIŞI ve AŞTİ den: KIZILAY dan: SIHHIYE ve ULUS tan: ODTÜ ye ULAŞIM ESENBOĞA HAVALİMANI ndan: Ankara ya başka şehirlerden uçakla gelen katılımcılar, Esenboğa Havaalanı ndan HAVAŞ servisi ile AŞTİ (Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi) veya tren garına

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 28.04.2007 19.12.2008 BT-0901 1/9 BÜTÇE TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

Karadeniz : Hopa Borçka Karagöl Macahel

Karadeniz : Hopa Borçka Karagöl Macahel Karadeniz : Hopa Borçka Karagöl Macahel 21-24 Eylül 2017 Perşembe-Pazar Araştırmacı Yazar Bülent Demirdurak ile ''Saf Kafkas Arısı'nın yaşadığı Karçal Dağları nın arasında kalan tarihi, gelenekleri ve

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI // BRÜKSEL // // KÖLN // Tarih: 25/11/2017 Hotel Metropole Tarih: 26/11/2017 Pullman Hotel Köln Brüksel Programı 23/11/2017 Perşembe 18:00 Brüksel

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ SEYAHAT YÖNERGESİ

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ SEYAHAT YÖNERGESİ NOT: BU YÖNERGELER 20 NİSAN 2010 TARİH 72/1 SAYILI MÜTEVELLİ HEYETİ KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ SEYAHAT YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ EK - C A- SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ONAY BAŞVURU BELGELERİ 1. Sektörel Ticaret Heyeti Desteği Onay Başvuru Formu (EK C-1) 2. Sektörel Ticaret Heyeti

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

2018 YILI BAHAR UMRESİ DUYURUSU

2018 YILI BAHAR UMRESİ DUYURUSU 2018 YILI BAHAR UMRESİ DUYURUSU Bu seneki Bahar Umresine EKREM TURİZM Şirketi ile gidilecektir. Umre seyahatimizin süresi 11 gece Mekke, 8 gece Medine konaklamalı olmak üzere 20 gün dür. Mekke de AL ANDULUS

Detaylı

ANTALYA Havalimanı - TÜRKİYE

ANTALYA Havalimanı - TÜRKİYE www.antalyarentalcars.com Antalya Rental Cars ANTALYA ATATÜRK HAVALİMANI Antalya Havalimanı Antalya Rental Cars - Antalya Telefon: +90242 2443103 GSM: 0 (530) 0362531 E-posta: info@antalyarentalcars.com

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim -

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava - Spitz(*Melk) - Wachau

Detaylı

Seyahat Rehberi. Son güncelleme: 27.08.2015. 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage

Seyahat Rehberi. Son güncelleme: 27.08.2015. 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage Son güncelleme: 27.08.2015 1. esky.com.tr 2. Guide_homepage Seyahat Rehberi Uçuşlar Uçak bileti Uçak biletini banka havalesi ile ödeme Uçak bileti iptal koşulları Uçak bileti değişiklik koşulları Uçak

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 19766 26.11.2010 Konu : Münih Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuar Gezisi Hk. Sayın İlgili, Almanya Münih Yapı & İnşaat Malzemeleri ve Sistemleri Ticari Fuarı (17-22 Ocak 2011)-BAU

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU Erasmus+ Programı kapsamında staj yapılacak kuruluşlar hangileri olabilir? Erasmus+ Programı kapsamında Yerleştirme/staj

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ Lyon - Macon - Chalon Sur Saone(*Brancion-Cormatin) - Tournus - Lyon - Avignon(1)(*Pont Du Gard) - Arles(*Marsilya-Aix

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

ERASMUS+ PROGRAMI PROGRAM ÜLKELERİ ARASINDA YÜKSEKÖĞRETİMDE ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SÖZLEŞME DÖNEMİ 1

ERASMUS+ PROGRAMI PROGRAM ÜLKELERİ ARASINDA YÜKSEKÖĞRETİMDE ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ SÖZLEŞME DÖNEMİ 1 ERASMUS+ PROGRAMI PROGRAM ÜLKELERİ ARASINDA YÜKSEKÖĞRETİMDE ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ 2019-2020 SÖZLEŞME DÖNEMİ 1 ENGELLİ ÖĞRENCİ EK HİBE TALEP FORMU Lütfen bu formu doldurarak ve istenen ekleri

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK H A Z I R L I K L A R ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda

Detaylı

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Mustafa Kemal Atatürk Premium.indd 2 20.08.2015

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi. Sayın Yöneticimiz

Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi. Sayın Yöneticimiz Uygulamalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi 10-14 Mart 2014 Sayın Yöneticimiz Derneğimiz, kurumlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olmak üzere eğitim seminerlerine devam etmektedir Bu çerçevede kamu kurumlarında

Detaylı

İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 1.Devre Sektörler (15-19 Nisan 2011) Büyük Makina ve Ekipman Küçük Makina Bisiklet Motosiklet Otomobil Yedek Parça Kimyasal

Detaylı

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin Üniversitesi ( Türkiye), http://english.karatekin.edu.tr/

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Hava Alanına Otel Adı Uzaklığı

Hava Alanına Otel Adı Uzaklığı Değerli ÜSİMP ve MDK Katılımcıları, Ev sahibi sıfatı ile Erciyes Üniversitesi ve Erciyes TTO olarak sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Sizlere organizasyon ile ilgili detaylı

Detaylı

MASA TENİSİ FEDERASYONU HARCIRAH TALİMATI

MASA TENİSİ FEDERASYONU HARCIRAH TALİMATI MASA TENİSİ FEDERASYONU HARCIRAH TALİMATI TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU HAKEM, GÖZLEMCİ, TEMSİLCİ VE EĞİTİM GÖREVLİLERİ İLE DİĞER GÖREVLİLERE ÖDENECEK ÜCRETLERE İLİŞKİN TALİMAT BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir Ticaret Odası Chamber of Commerce Sayı : 840 06.01.2017 Konu : Tayvan / Taipei, TIMTOS Uluslararası Makine Fuarı ve İkili İş Görüşmeleri Teklif Mektubu Hk. Sayın İlgili, Tayvan / Taipei, TIMTOS

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course 2 6 EYLÜL 2014 Zürih-İsviçre () Eğitmenler Prof. Dr. Aslan Yaşar Gökbuget (Periodontolog) Prof. Dr. Selim Pamuk (Protez Uzmanı) Event Schedule 1. GÜN / 3 Eylül 2014 08.00 08.15 08.30 08.45 09.00 Enstitüye

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 13557 18.08.2010 Konu : İtalya Cersaie Fuar Gezisi Hk. Sayın İlgili, İtalya Cersaie 2010 (28 Eylül- 2 Ekim) Uluslararası Seramik Banyo, Mutfak malzemeleri ve aksesuarları

Detaylı

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ Lyon(1) - Vienne - Avignon(2)(*Pont Du Gard-*Lavanta Tarlaları) - Arles(*Marsilya-Aix en Provence) - St.Etienne

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk..

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Lapland Macera Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Tarih : 29-01-2017-01-02-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım

Detaylı

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir.

(2) Her takvim yılı içerisinde bir şirketin gerçekleştirdiği en fazla 10 (on) adet yurt dışı pazar araştırması gezisi desteklenir. YURTDIŞI PAZAR ARAŞTIRMA VE SEYAHAT DESTEĞİ (1)Sınai ve/veya ticari şirketler ile yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerce gerçekleştirilen yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler,

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru - Rüdesheim

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR. kitapçığı. w w w. eul.edu.tr

Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR. kitapçığı. w w w. eul.edu.tr Lefke Bölgesi ÖZEL YURTLAR kitapçığı w w w. eul.edu.tr LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİ Hayata Bir Adım Önde Başlamak İçin Değerli Öğrenciler, Lefke Avrupa Üniversitesi olarak, yaşamınızın yeni bir başlangıç

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

27-29 Temmuz Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisi. Adrasan, Antalya

27-29 Temmuz Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Tesisi. Adrasan, Antalya Yükseköğretim Alanında Erasmus+ ile Gençlik Hareketliliği Alanında Erasmus+ Programlarının Yükseköğretim Kurumlarında Bağdaştırılarak Uygulanması Eğitim Kursu 27-29 Temmuz 2016 Avrupa-Akdeniz Gençlik Eğitim

Detaylı

Talep edilen hizmetler

Talep edilen hizmetler 21 MAYIS 2018 TARİHLİ AÇIKLAMALAR 2.SET SORU 1 : Fiyat teklif formatı şartnamenin 11. ve 12. sayfaları mı olacaktır? Başka bir formatta teklif vermek mümkün müdür? 12. Sayfada belirtilen ETKİNLİK FİYAT

Detaylı

ÖYP SEYAHAT GİDERLERİ

ÖYP SEYAHAT GİDERLERİ ÖYP SEYAHAT GİDERLERİ Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına (ÖYP) İlişkin Usul ve Esasların 13 ncü maddesinde yer alan Seyahat Giderleri gereğince ÖYP kapsamında Uludağ Üniversitesinde eğitimlerini sürdüren

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Hoorn - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru -

Detaylı

ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜMER (SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ) UYGULAMA VE ĠZLEME YÖNERGESĠ

ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜMER (SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ) UYGULAMA VE ĠZLEME YÖNERGESĠ ÇEVRE MÜHENDĠSLERĠ ODASI SÜMER (SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ) UYGULAMA VE ĠZLEME YÖNERGESĠ Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası bünyesinde düzenlenecek

Detaylı

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010)

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) OTEL BĐLGĐLERĐ Fiyatlara oda+kahvaltı dahildir. Ontur, İzmir Palas ve Ege Sağlık otelleri dışındaki tüm otellerin rezervasyonu aşağıdaki indirimli fiyatlardan

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 25.11.2015 19.01.2016 & 06.02.2016 29.02.2016 Tarihleri Arasındaki Geçerli Fiyatlar 4 Mekke + 3 Medine 8 Gün / 7 Gece 1210 USD 1180 USD 1150 USD 6 Mekke + 3 Medine 10 Gün

Detaylı

ATLAYIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR EFES HAVAALANI - SELCUK - İZMİR

ATLAYIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR EFES HAVAALANI - SELCUK - İZMİR ATLAYIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR EFES HAVAALANI - SELCUK - İZMİR Tandem atlayışı için daha önceden eğitim almış olmanız ya da bir belge gerekmemektedir. Sadece on beş dakikalık bir brifing sonrasında tecrübeli

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 1 112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 TK.1A Türk Hava Yolları direkt HONG KONG uçuşu / 11-20 Ekim 2012 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI 1. DÖNEM

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN YURT İÇİ VE YURT DIŞI İDARİ GÖREVLENDİRME, YOLLUK VE SEYAHAT HARCAMALARI YÖNERGESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN YURT İÇİ VE YURT DIŞI İDARİ GÖREVLENDİRME, YOLLUK VE SEYAHAT HARCAMALARI YÖNERGESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİN YURT İÇİ VE YURT DIŞI İDARİ GÖREVLENDİRME, YOLLUK VE SEYAHAT HARCAMALARI YÖNERGESİ Amaç Madde 1- (1) Bu yönerge, Yaşar Üniversitesi personelinin, yurt

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

TÜRKİYE BİLİMLER AKADEMİSİ YURTDIŞINDAN BİLİM İNSANI DAVET PROGRAMI ESASLARI

TÜRKİYE BİLİMLER AKADEMİSİ YURTDIŞINDAN BİLİM İNSANI DAVET PROGRAMI ESASLARI EK:2 Akademi Konseyi nin 26 Mart 2014 Tarih ve 237/4 No lu Kararının Ekidir TÜRKİYE BİLİMLER AKADEMİSİ YURTDIŞINDAN BİLİM İNSANI DAVET PROGRAMI ESASLARI Amaç MADDE 1- Bu esaslar, Akademi Üyelerinin yurtdışından

Detaylı

KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK)

KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK) TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞI ANKARA TÜRK HAVA KURUMU KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK) 2015 1 KURSİYER REHBERİ Bu rehberin amacı; THK nın 90 yıldır verdiği sportif amatör havacılık kurslarına katılacak

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı