Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler, servikal çürükler, kök erozyonları)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler, servikal çürükler, kök erozyonları)"

Transkript

1 Kuraray Clearfil Majesty Flow için Kullanım Talimatları Giriş Ürün Clearfil Majesty Flow, Clearfil Tri-s Bond ve aksesuarlardan oluşmaktadır. Majesty Flow, akışkan, radyo opak restoratif kompozit rezindir. Kesin renk uyumu, yüksek parlatılabilirlik ve mükemmel fiziksel özellikleri hem anterior hem de posterior bölgede kullanımı ideal kılar. Clearfil Majesty Flow, tek başına ya da Clearfil AP-X, Clearfil Majesty Esthetic ve Clearfil Majesty Posterior ile birlikte kullanılabilir. Endikasyonları Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler, servikal çürükler, kök erozyonları) Kavite örtüleme Kırık kuron/ köprü/ kompozit rezinlerin intraoral tamirinde Kontraendikasyonları Methacrylate monomerlere karşı hassasiyet geçmişi olan hastalar. Uygulama uçları tekrar kullanılmamalıdır. Uyumsuzluklar Bonding sistemin sertleşme sürecini yavaşlatması nedeni ile pulpanın korunması ve geçici örtüleme için öjanol içeren materyaller kullanmayınız. Önlemler Güvenlik Önlemleri: Methacrylate monomerlere karşı hipersensitivite geçmişi olan hastalarda uygulamaktan kaçınınız. Dermatit gibi herhangi bir hipersensitivite durumunda uygulamayı yarıda kesin ve hekime danışınız. Ürünle temas nedeniyle hipersensitivite oluşumunu önlemek için eldiven takınız ya da diğer uygun önlemleri alınız. Ürünün deri ve göz ile temasından kaçınmak için dikkat ediniz. Ürünü kullanmadan önce sıçramayı önlemek amacıyla hastanın gözlerini havlu vb. yardımıyla örtünüz. Ürün vücutla temas ederse aşağıdaki önlemleri alınız: Göze kaçarsa, bol miktarda suyla gözü yıkayınız ve bir doktora gidiniz.

2 Yumuşak doku ya da deriyle temas ederse, alkolle nemlendirilmiş bir pamuklu bez ya da gazlı bezle siliniz ve bol miktarda suyla yıkayınız. Hastanın ürünü kazayla yutmasını önlemek için tedbir alınız. Ürünün polimerizasyonu esnasında direkt olarak polimerizasyon ışığına bakmayınız. Çapraz enfeksiyonu önlemek amacıyla, Clearfil Majesty Flow un aynı pastaları farklı hastalarda kullanmaktan kaçınınız. Uygulama ve Manipülasyon Önlemleri Clearfil Majesty Flow u diğer kompozit rezinlerle karıştırarak kullanmayınız. Materyallerin karışımı fiziksel özelliklerde değişime yol açabilir, beklenen özelliklerde azalmalara neden olabilir Amalgam ya da diğer kavite örtüleyici artıkları ışığın geçişini ve ürünün polimerize olmasını engelleyecektir. Kaviteyi hazırlarken her türlü örtüleyici uzaklaştırın. Clearfil Majesty Flow u polimerize ederken bu kullanım talimatındaki polimerizasyon derinliklerini dikkate alın. Işınlı dolgu cihazının ucu, kompozit yüzeyine mümkün olduğu kadar yakın ve dik olarak tutulmalıdır. Geniş bir kompozit yüzeyi polimerize edilecekse, alanın birkaç bölüme ayrılması ve her bir bölümün ayrı ayrı polimerize edilmesi tavsiye edilir. Düşük yoğunluktaki ışın zayıf polimerizasyona neden olur. Cihazın lambasının servis ömrünü ve kontaminasyon için cihazın ışın veren ucunu kontrol ediniz. Periyodik aralarla, uygun bir alet kullanarak cihazın ışık yoğunluğunun kontrol edilmesi tavsiye edilir. Clearfil Majesty Flow eğer buzdolabında muhafaza ediliyor ise kullanım öncesi oda sıcaklığına gelmesi beklenmelidir. Aksi halde şırınganın kırılmasına neden olabilir. Aksi halde damla pistonunun kullanımı zorlaşacaktır. Ürünün kullanımında keskin uçlu kısımların parmaklarınıza zarar vermemesi için dikkat gösterininz. Bu ürünün kullanımı lisanslı diş hekimlerine mahsustur. Saklama Önlemleri Son kullanım tarihinden sonra kullanmayınız. Paketin dışındaki son kullanım tarihine dikkat ediniz. Ürün oda ısısında saklanmalıdır (2-25 C/36-77 F) Aşırı sıcaktan, direkt gün ışığından ve ateşten uzak tutunuz. Pastayı şırıngadan çıkardıktan sonra şırınganın içindeki pastanın çevredeki ışıktan etkilenerek sertleşmemesi ve şırınganın içince yabancı materyal girmemesi için şırınganın ağzı düzgün bir şekilde kapatılmalıdır.

3 Ürün sadece hekimin erişebileceği uygun bir yerde muhafaza edilmelidir. Renk Sistemi ve Bileşenler Renk Tonları : Majesty Flow un 9 adet renk tonu mevcuttur. A1, A2, A3, A3,5, A4, B2, C3, CV (Servikal), OA3 CV ve OA3 opak renk tonlarıdır. İçerik : Clearfil Majesty Flow Uygulama Uçları Renk skalası Bileşenler : Ana bileşenler : Silanlanmış baryum cam doldurucular, Silanlanmış koloidal silis, Triethylenglycol dimethacrylate (TEGDMA) Hidrofobik aromatik dimethacrylate dl-comphorquinone Klinik Prosedür Metod A Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler, servikal çürükler, kök erozyonları). Kavite örtüleme Renk Tonu Seçimi İşlem yapacağınız dişin renk tonuna göre renk skalasından bir renk tonu belirleyiniz. İşlem yapılacak diş rengine daha iyi bir uyum elde edebilmek için iki veya daha fazla renk tonunu kombine edebilirsiniz.

4 Şırınganın Hazırlanması Seçmiş olduğunuz renk tonundaki şırınganın kapağını açınız ve güvenli bir şekilde uygulama ucunu takınız. Kavite Hazırlığı Kavitenin yeterli derecede temizlendiğinden emin olunuz. Yeterli düzeyde temizlenmiş kavite maksimum adeziv performansı sağlar. Nem Kontrolü ve Pulpanın Örtülenmesi Optimal sonuç alabilmek için işlem alanının tükrük ve kandan kontamine olmasından kaçınınız. Dişin temiz ve kuru tutulması için bir rubber dam önerilir. Diş Yüzeyinin Hazırlığı ve Bonding Kullanılacak olan bonding sistemin kullanım talimatına göre diş yüzeyi hazırlanmalı ve bonding uygulanmalıdır. (ör: Clearfil Tri-S Bond) Clearfil Majesty Flow un Yerleştirilmesi ve Işıkla Polimerizasyonu Seçilmiş renkteki ürünü kavite içerisine yerleştiriniz ve ışıkla aşağıdaki tablodaki polimerizasyon süreleri ve derinliklerini dikkate alarak polimerize ediniz. Bu ürünü derin kavitelerde kullanırken, polimerizasyon süresi ve derinliklerini göz önünde bulundurarak, artan bir seri şeklinde doldurunuz ve polimerize ediniz. Ürün kavite örtüleyici olarak kullanıldığında, Clearfil Majesty Flow kaviteye yerleştirildikten sonra polimerize edilmelidir. Ardından ışıkla polimerize olan kompozit (Clearfil AP-X, Clearfil Majesty Esthetic ya da Clearfil Majesty Flow) yerleştirilip polimerize edilmelidir. Tablo: Her bir dental ışıkla polimerizasyon üniti için polimerizasyon süresi ve polimerizasyon derinliği ilişkisi. Tip Polimerizasyon Polimerizasyon Derinliği (mm) Süresi A1, A2, A3, A3,5, A4 CV, OA3 ( saniye ) B2, C3 Konvansiyonel Halojen 20 Hızlı Halojen 10 Plasma arc 5 1,5 1,0 LED 20

5 Dental polimerizasyon ünitesi Tip Işık kaynağı Dalga boyu erimi ve ışık yoğunluğu Konvansiyonel Halojen Halojen Lamba dalga boyu erimi nm'de ışık yoğunluğu₂ >300mW/cm² Hızlı Halojen Halojen Lamba dalga boyu erimi nm'de ışık yoğunluğu₂ >500mW/cm² Plasma arc dalga boyu erimi nm'de Xenon Lamba ışık yoğunluğu ₃>2000mW/cm² dalga boyu erimi nm'de ışık yoğunluğu₂ >450mW/cm² LED Mavi₁ LED dalga boyu erimi nm'de ışık yoğunluğu₂ >300mW/cm² Emisyon spektrum en üst seviyesi: nm. ISO e göre değerlendirilmiştir. Dalga boyu dağılımı ve ışık yoğunluğu değerleri spectro-radiometer ile IEC ya da NIST (National Instıtute of Standards and Technology) kullanılarak derecelendirilmiştir. NOT: Eğer iki veya daha fazla renk tonu seçilirse, bir renk tonu uygulanıp polimerize edildikten sonra diğer renk tonu uygulanıp polimerize edilmelidir. Bu katmanlama tamamlandıktan sonra tüm yığın tamamen tekrar ışıkla polimerize edilmelidir. Bitirme ve Parlatma Restorasyonu şekillendirin ve iyi bir elmas point kullanarak oklüzyonu ayarlayın. Silikon rubber point ya da parlatma diskleri ile parlatın.

6 Metod B Kırılmış kuron/ köprü/ kompozit rezinlerin intraoral tamirinde Aderent Yüzeyin Hazırlığı / Silan Hazırlığı Gerekliyse, marjini eğimlendirmek için elmas point kullanarak aderent yüzeyi pürüzlendirin. Kullanım talimatına uygun olarak silan birleştirme ajanı ve bonding (ör: Clearfil Ceramic Primer, Clearfil Tri-S Bond) ile aderent yüzeyi (seramikler, dental kuron ve köprü rezin, metal, diş yapısı) hazırlayınız. Şırınganın Hazırlanması Seçmiş olduğunuz renk tonundaki şırınganın kapağını açınız ve güvenli bir şekilde uygulama ucunu takınız. Clearfil Majesty Flow un Yerleştirilmesi Işık ile Polimerizasyonu Seçilmiş renkteki ürünü kavite içerisine yerleştiriniz ve ışıkla Metod A6 daki tabloda belirtilen polimerizasyon süreleri ve derinliklerini dikkate alarak polimerize ediniz. Pasta polimerizasyon derinlikleri ve süreleri ilişkisi dikkate alınarak artan seriler halinde yerleştirilip polimerize edilebilir. NOT: Metal yüzeyin içerden parlamasını önlemek amacıyla opak rezin (ör: Clearfil ST Opaquer) kullanın. Bitirme ve Parlatma Restorasyonu şekillendirin ve iyi bir elmas point kullanarak oklüzyonu ayarlayın. Silikon rubber point ya da parlatma diskleri ile parlatın. (GARANTİ) Kuraray Co., Ltd. kusurlu olduğu kanıtlanan her hangi bir ürünü değiştirecektir. Kuraray Co., Ltd., bu ürünlerin kullanımındaki yetersizlik ya da bu ürünlerin kullanımı veya uygulanması sonucunda oluşan direkt, indirekt ya da özel herhangi bir kayıp veya hasar için sorumluluk kabul etmez. Kullanmadan önce, kullanıcı, tasarlanan kullanım için ürünün uygunluğuna karar verecektir ve kullanıcı onunla ilgili her türlü risk ve sorumluluğu üzerine alır. NOT: Clearfil Majesty, Clearfil Tri-S Bond, Clearfil AP-X, Clearfil ST ve Clearfil KURARAY CO., LTD. nin ticari markalarıdır. KURARAY CO., LTD. tarafından üretilmiştir Sakazu, Kurashiki, Okayama , Japan Avrupa Birliği Temsilcisi : KURARAY EUROPE GmbH Building F821, Hoechst Industrial Park Frankfurt am Main, Germany Phone : +49 (0) Fax : +49 (0)

Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler)

Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler) Kuraray Clearfil Majesty Posterior için Kullanım Talimatları Giriş Majesty Posterior, ışıkla polimerize olan, radyo opak restoratif kompozit rezindir. Kesin renk uyumu, yüksek parlatılabilirlik ve mükemmel

Detaylı

1) Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler)

1) Anterior ve posterior dişler için direkt restorasyonlar (Sınıf I-V kaviteler) Kuraray Clearfil Majesty Esthetic için Kullanım Talimatları Giriş Majesty Esthetic, ışıkla polimerize olan, radyo opak restoratif kompozit rezindir. Kesin renk uyumu, yüksek parlatılabilirlik ve mükemmel

Detaylı

CLEARFIL TRI-S BOND, dentin ve minenin tek bir ürün ile eş zamanlı tedavi görmesine olanak

CLEARFIL TRI-S BOND, dentin ve minenin tek bir ürün ile eş zamanlı tedavi görmesine olanak Kuraray Clearfil S3 Bond için Kullanım Talimatları I. GİRİŞ CLEARFIL TRI-S BOND, dentin ve minenin tek bir ürün ile eş zamanlı tedavi görmesine olanak sağlayan, tek komponentli, ışıkla polimerize olan

Detaylı

III. KONTRENDİKASYONLARI Metakrilat monomerlerine hipersensitivite hikayesi olan hastalarda kullanılamaz.

III. KONTRENDİKASYONLARI Metakrilat monomerlerine hipersensitivite hikayesi olan hastalarda kullanılamaz. Kuraray Clearfil SE BOND için Kullanım Talimatları I. GİRİŞ CLEARFIL SE BOND ışıkla sertleşen bir bonding sistemidir. Kendinden asitli bir primerden ve bir bonding ajanından oluşur. Primer, mine ve dentinin

Detaylı

III. KONTRENDİKASYONLAR Metakrilat monomerlerine karşı hipersensitivite gösteren hastalarda kullanılmamalıdır.

III. KONTRENDİKASYONLAR Metakrilat monomerlerine karşı hipersensitivite gösteren hastalarda kullanılmamalıdır. Kuraray Clearfil SA Cement için Kullanım Talimatları SELF-ADHESIVE RESIN CEMENT I. GİRİŞ CLEARFIL SA CEMENT, seramik, hibrit seramik (örn. ESTENIA C&B), kompozit rezin ve metal restorasyonlarda kullanılabilen,

Detaylı

III. KONTRENDİKASYONLAR Metakrilat monomerlerine hipersensitivite hikayesi olan hastalarda kullanılmaz.

III. KONTRENDİKASYONLAR Metakrilat monomerlerine hipersensitivite hikayesi olan hastalarda kullanılmaz. Kuraray Clearfil DC Bond için Kullanım Talimatları I. GİRİŞ CLEARFIL DC BOND, dentin ve minenin eş zamanlı tedavi edilmesine izin veren dual-cure (ışınla ve / veya kendi kendine polimerizasyon), iki komponentli,

Detaylı

Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır.

Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır. Meta Biomed METACEM için Kullanım Talimatları Metacem, rezin bazlı, Dual-cure, yüksek dayanıklılıkta, daimi yapıştırma simanıdır. ENDİKASYONLAR: - Kron ve köprüler (Seramik, kompozit, porselen metali)

Detaylı

Kuraray Panavia F 2.0 için Kullanım Talimatları DUAL POLİMERİZASYON DENTAL ADEZİV SİSTEMİ PANAVIA F 2.0

Kuraray Panavia F 2.0 için Kullanım Talimatları DUAL POLİMERİZASYON DENTAL ADEZİV SİSTEMİ PANAVIA F 2.0 Kuraray Panavia F 2.0 için Kullanım Talimatları DUAL POLİMERİZASYON DENTAL ADEZİV SİSTEMİ PANAVIA F 2.0 I. GİRİŞ PANAVIA F 2.0, hem kimyasal olarak, hem de ışıkla polimerize olan, metal, kompozit ve silanlanmış

Detaylı

Kuraray Clearfil Esthetic Cement için Kullanım Talimatları ESTHETIC CEMENTATION SYSTEM CLEARFILTM ESTHETIC CEMENT TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU

Kuraray Clearfil Esthetic Cement için Kullanım Talimatları ESTHETIC CEMENTATION SYSTEM CLEARFILTM ESTHETIC CEMENT TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU Kuraray Clearfil Esthetic Cement için Kullanım Talimatları ESTHETIC CEMENTATION SYSTEM CLEARFILTM ESTHETIC CEMENT TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU. GİRİŞ CLEARFIL ESTHETIC CEMENT, seramik, hibrid seramik (örn.

Detaylı

Uygulama Rehberi GLUMA Bond Universal ile Intraoral tamirler

Uygulama Rehberi GLUMA Bond Universal ile Intraoral tamirler Uygulama Klavuzu Uygulama Rehberi GLUMA Bond Universal ile Intraoral tamirler Giving a hand to oral health. Giriş Uzun zamandan beri, restorasyonların tamiri profesyonel olmayan bir şekilde, kısa süre

Detaylı

-1 - Kuraray Clearfil DC Core Automix için Kullanım Talimatları

-1 - Kuraray Clearfil DC Core Automix için Kullanım Talimatları Kuraray Clearfil DC Core Automix için Kullanım Talimatları I. GİRİŞ CLEARFIL DC CORE AUTOMIX, dual polimerizasyon (kimyasal ve/veya ışınla polimerizasyon) sağlayan, radyopak, iki komponentli bir kor üst

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIF RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ TEORİK DERS PROGRAMI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIF RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ TEORİK DERS PROGRAMI 2. SINIF RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ TEORİK DERS PROGRAMI 1. hafta Konservatif Diş Tedavisine giriş, Diş yüzeyi terminolojisi 2. hafta Kavite sınıflandırması ve kavite terminolojisi (Sınıf I ve II kaviteler)

Detaylı

ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ ASİT JEL TEKNİK ŞARTNAMESİ - Ürün şırınga formunda olmalıdır. - Ürün şırınga içinde kalan miktar görülebilecek yapıda olmalıdır. - Ürün ambalaj miktarında en az 3 ml olmalıdır. - Ürün mavi renkte olmalıdır.

Detaylı

3M Oral Care. 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit.

3M Oral Care. 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit. 3M Oral Care 3M post ve kor çözümleri. Karmaşık işlemler şimdi daha basit. 3M post ve kor çözümleri. RelyX Fiber Post 3D nin sağladığı faydalar. Daha kısa sürede öngörülebilir sonuçlar. Biliyoruz ki endodonti

Detaylı

GC Türkİye. Kış. Kampanyaları

GC Türkİye. Kış. Kampanyaları GC Türkİye Kış Kampanyaları 2012-2013 G-ænial G-ænial Bond Görünmez Estetik restorasyonlar yaratma sanatı Tek aşamalı, çift seçenekli bonding ister mineyi asitle, ister direkt uygula Eşsiz Bir kompoziyon:

Detaylı

TEK BİLEŞENLİ SELF-ETCH BONDİNG

TEK BİLEŞENLİ SELF-ETCH BONDİNG FOSFORİK ASİT JELİ 1. Kavitelerde tabanı ve duvar kısımlarını asitleme amacıyla kullanılmalıdır. 2. Fosforik asit oranı %36 olmalıdır. 3. Jel kıvamında olmalıdır. 4. Şırınga bazında olmalı ve şırıngalar

Detaylı

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir.

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir. Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu Apex Pointer + apeks bulucu cihazını aldığınız için tebrik ederiz. Yeni enstrümanınız kök kanal boyunu kesin ve çabuk olarak belirleme imkanı sağlar. Cihazınızdan en

Detaylı

Hasta bilgilendirme broşürü. Tam-seramik. ile mükemmel dişler

Hasta bilgilendirme broşürü. Tam-seramik. ile mükemmel dişler Hasta bilgilendirme broşürü Tam-seramik ile mükemmel dişler Güzel dişler için doğal bir istek Güzel dişlerin arzu edilmesi çok doğaldır, bu da restorasyonun kalitesine ve seçimine dikkat etmek için iyi

Detaylı

bluephase Işıkla polimerizasyon lisansı yeni Her uygulama için LED

bluephase Işıkla polimerizasyon lisansı yeni Her uygulama için LED bluephase Işıkla polimerizasyon lisansı yeni Her uygulama için LED bluephase, her uygulama için ilk LED Her materyal, her endikasyon, her zaman Yalnızca bu eşsiz kombinasyon size ışıkla sertleştirme lisansı

Detaylı

Empress Direct System

Empress Direct System özel etkiler yaratır Flow Color IPS Empress Direct System , direkt estetik restoratif uygulamalar için üniversal nano hibrid dolgu maddesidir. 32 renkte ve 5 seviyede translüsens özellik mevcuttur., olağanüstü

Detaylı

Ürün Kataloğu 2013. Restoratif Diş Hekimliği Protetik Diş Tedavisi Pedodonti Ortodonti

Ürün Kataloğu 2013. Restoratif Diş Hekimliği Protetik Diş Tedavisi Pedodonti Ortodonti Ürün Kataloğu 2013 Restoratif Diş Hekimliği Protetik Diş Tedavisi Pedodonti Ortodonti En iyi En iyi performans için için yüksek yüksek teknoloji ve yüksek ve yüksek hız. hız CLEARFIL TM S 3TM BOND S 3

Detaylı

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Anterior Vitrektomi Ucu

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Anterior Vitrektomi Ucu Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları Anterior Vitrektomi Ucu TÜRKÇE LAUREATE Anterior Vitrektomi Ucu Destekleyici resim açıklaması 1. LAUREATE Anterior Vitrektomi Ucu 1a. Aspirasyon Borusu 2. İrigasyon

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf III ve V kavitelerde kullanılabilmelidir.

kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf III ve V kavitelerde kullanılabilmelidir. AKIŞKAN KOMPOZİT SET 1. Akışkan kıvamda hibrit yapıda 2. Küçük kavitelerin doldurulmasında, fissürlerin örtülmesinde, andırkatların kapatılmasında, kaide maddesi olarak, kavitelerin kaplanmasında, sınıf

Detaylı

Lava Ultimate. Restoratif. Preparasyon ve Kullanım Yönergeleri

Lava Ultimate. Restoratif. Preparasyon ve Kullanım Yönergeleri Lava Ultimate Restoratif Preparasyon ve Kullanım Yönergeleri M ESPE Lava Ultimate CAD/CAM Restoratif M ESPE Lava Ultimate CAD/CAM Restoratif, CAD/CAM indirekt restorasyonların frezelenmesinde porselen

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D Oluşturma Tarihi: 25/01/2017 Versiyon 1.1 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat İçeriği;... 3 3 Güvenlik... 3 4 Uyarılar... 3 5 Teknik Özellikler... 4 6 Cihaz Tanıtımı... 4 6.1

Detaylı

ARTİKÜLASYON KAĞIDI U FORMU

ARTİKÜLASYON KAĞIDI U FORMU AİRFLOW TOZU 1. Airflow cihazı ile dental temizleme işlemlerinde kullanıma uygun olmalıdır. 2. İnce granüllü ve beyaz renkte olmalıdır. 3. 300 gramlık şeffaf plastik şişelerde olmalıdır. 4. Son kullanma

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Heliomolar. Family. Başarıya götüren üçlü Heliomolar, Heliomolar HB ve Heliomolar Flow

Heliomolar. Family. Başarıya götüren üçlü Heliomolar, Heliomolar HB ve Heliomolar Flow Family Başarıya götüren üçlü Heliomolar, Heliomolar HB ve Heliomolar Flow Anterior ve posterior restorasyonlarda eşsiz estetik. Yaklaşık 90 milyon restorasyonda klinik olarak test edilip onaylanmış dental

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Tarih ve Sayı: 05/10/2018-E.14784 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKV49NBP* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Tıbbi Sarf Malzeme Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU

LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU LABORATUVAR LİKİT A-SİLİKONU 1. Keskin undercut ve revetman modelleri ile tüm seramik tekniklerinde güdük dublikasyonu için kullanılmalıdır. 2. Yüksek derecede akışkan olmalıdır. 3. 24 saat sonraki sertliği

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 09/10/2018-E.14955 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BECD49E8R* Sayı :32319748-934.01.15/ Konu :Teklif vermeye davet hk TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

Pladigit - Ürün ailesi özeti

Pladigit - Ürün ailesi özeti Pladigit - Ürün ailesi özeti Redatta da: Direzione Tecnica Plalam Data: 10/01/2012 Cod. 039 1. Ürün yapısı 1.1 Ürün yapısı grafik çizi 1.2 Ürün tanımı Koruyucu bir tabaka ile sıcak olarak birleştirilen

Detaylı

Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman

Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman Vivaglass cem Yüksek translüsensi özellikte, kimyasal sertleşen cam iyonomer siman Son derece estetik İnanılmaz kolay Estetik sonuçlar Kendinden sertleşen cam iyonomer siman Vivaglass CEM, verimlilik,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N PCE Teknik Cihazları Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Akış Kabı PCE-125

KULLANIM KILAVUZU Akış Kabı PCE-125 KULLANIM KILAVUZU Akış Kabı PCE-125 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 26/01/2017 İçindekiler 1 Güvenlik Notları... 3 2 Özellikler... 3 2.1 Teknik Özellikler... 3 2.2 Teslimat İçeriği... 4 2.3 Aksesuarlar...

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

diastema varlığında tedavi alternatifleri

diastema varlığında tedavi alternatifleri diastema varlığında tedavi alternatifleri Prof. Dr. L. Şebnem TÜRKÜN Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Etken Muayene Tedavi Planı Etiyoloji Süt/daimi diş geçiş

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

IR SPOT LAMBA CAS323-100 KULLANIM KILAVUZU

IR SPOT LAMBA CAS323-100 KULLANIM KILAVUZU CAS323-100 IR SPOT LAMBA KULLANIM KILAVUZU 1 2 IR IP Kamera CAS323-100 KULLANIM KILAVUZU KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İSTANBUL Tel : 0.212.288.31.00 Faks : 0.212.275.40.01 istanbul@karel.com.tr

Detaylı

CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI

CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI CAM İYONOMER YAPIŞTIRMA SİMANI 1. Kendiliğinden polimerize olacak ışık uygulaması gerektirmeyecektir. 2. Florid salınımı yapacaktır. 3. Dentine bağlanma kuvveti en az 3 Mpa olacaktır. 4. Diş sert dokuları

Detaylı

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TEHLİKELİ MADDE ENVANTERİ

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TEHLİKELİ MADDE ENVANTERİ DOKÜMAN NO: TY-LST-5 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 6 Adı Etken maddesi Tipi Kullanım Saklama Etkşime Temas Kullanıldığı Yer Taşıma Tehlikeli Miadı Stok Koşulları

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

KRON KÖPRÜ REVATMANI

KRON KÖPRÜ REVATMANI PORSELEN METALİ 1. Yüksek korozyon direnci sunmalı ve özellikle dental porselenler için üretilmiş olmalıdır. 2. DIN 17006 ve DIN 13912 standartlarına uygun olmalıdır. 3. Ağırlıklı olarak Nikel-Krom alaşımından

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

Tetric N-Collection. En yeni Koleksyonumuzu keşfedin. Nano-optimize restoratif sistem. Tetric

Tetric N-Collection. En yeni Koleksyonumuzu keşfedin. Nano-optimize restoratif sistem. Tetric Tetric N-Collection Nano-optimize restoratif sistem En yeni Koleksyonumuzu keşfedin Tetric N-Collection Tetric N-Ceram Tetric N-Ceram Bulk Fill Tetric N-Flow N-Etch Tetric N-Bond Universal Mükemmel uyumlu

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Jel kompresi. tr Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI

Jel kompresi. tr Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI Jel kompresi tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88184AB6X6VI 2016-08 Değerli Müşterimiz! Ürünü kullanırken dikkate almanız gereken birkaç önemli bilgiyi burada bulabilirsiniz. Bunları lütfen

Detaylı

Dişhekimi. Telio. Tek elden geçici restorasyon. Telio CAD. Telio LAB. Telio CS

Dişhekimi. Telio. Tek elden geçici restorasyon. Telio CAD. Telio LAB. Telio CS Telio Tek elden geçici restorasyon Dişhekimi Telio CAD Telio LAB Telio CS Telio Geçici restorasyonlar için 3 lü çözüm Her isteğe cevap verebilen komple bir sistem Geçici restorasyonların önemi gittikçe

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

STEREO MİKROSKOP Kullanma talimatları

STEREO MİKROSKOP Kullanma talimatları STEREO MİKROSKOP Kullanma talimatları Ürn.No. 91-19000 D D 1! 1) B H c G F J 2x AA E I G e i Genel Uyarı Boğulma tehlikesi: Bu ürün çocukların yutabileceği küçük parçaları içerir. Bu durum bir boğulma

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar.

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar. 1 4 Kullanım Kılavuzu saatinin emniyetli uygulanması ve uzun süreli kullanımı için kullanım kılavuzunu itinalıca okuyup saklayınız. Kullanma kılavuzu internette de kullanıma hazır bulunmaktadır: www.qlocktwo.com

Detaylı

ÖZET all ceramic all you need

ÖZET all ceramic all you need ÖZET BİLİMSEL RAPOR Vol. 01 / 2001 2011 amic all cer need u all yo IPS e.max BİLİMSEL RAPOR Vol. 01 / 2001 2011 Özet IPS e.max sistemi, pres ve CAD/CAM teknolojileri için lityum disilikat (LS2) cam seramik

Detaylı

Her şey geçiciler için

Her şey geçiciler için Telio Her şey geçiciler için Telio CAD Telio LAB Telio CS Telio Doğru planlanmış bir geçici başarılı bir restorasyon yapılmasını sağlar Geçici restorasyonlar tedavi planlamasında çok önemli bir rol oynar.

Detaylı

PLACOLOR - Ürün ailesi özeti

PLACOLOR - Ürün ailesi özeti PLACOLOR - Ürün ailesi özeti Redatta da: Direzione Tecnica Plalam Data: 10/01/2012 Cod. 049 1. Ürün yapısı 1.1 Ürün yapısı grafik çizi Ürün tanımı 1.2 Ürün tanımı Tabaka kaplama ile sıcak katmanlaştırılmış

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 23/02/2018-E.3276 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEAM40NYT* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır.

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır. KATEGORĐ II SERTĐFĐKASI STC321E - REV 8 21.06.05 HARPON 321-325 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları HARPON 321 : 0072/014/162/09/94/0014 HARPON 325 : 0072/014/162/09/94/0014/EX 05 03 95 nr. 0072 gövde numarası

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Geleceğin Kompozit teknolojisi

Geleceğin Kompozit teknolojisi Geleceğin Kompozit teknolojisi şimdi kullanılıyor! Hızlı posterior kompozit Tetric EvoCeram Şekillendirilebilen bulk-fill kompozit Tetric EvoCeram Yeni direkt restoratif uygulama Geçmişteki posterior restorasyon

Detaylı

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM made in China 7 1 4 3 5 8 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. BaByliss S.A.R.L. - 99, Avenue Aristide Briand - 92120 Montrouge - FRANCE www.babyliss.com TÜRKÇE BaByliss Curl Secret ile çok rahat bir şekilde mükemmel

Detaylı

Omuz ısıtma yastığı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88183FV05X07VI

Omuz ısıtma yastığı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88183FV05X07VI Omuz ısıtma yastığı tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88183FV05X07VI 2016-07 333 429 Değerli Müşterimiz! Yeni omuz ısıtma yastığınız boyun ve omuz alanınızın etrafını rahat bir şekilde sarar.

Detaylı

IvoBase. Injector. Kompakt, buharsız. Ful anatomik enjeksiyon cihazı

IvoBase. Injector. Kompakt, buharsız. Ful anatomik enjeksiyon cihazı IvoBase Injector Ful anatomik enjeksiyon cihazı Kompakt, buharsız Bir tuşla protez üretimi Ful otomatik ve buharsız IvoBase Injector IvoBase Injector ile sistemle uyumlu, özel PMMA rezin materyalleri için

Detaylı

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SHL3850NC İçindekiler 1 Önemli güvenlik talimatları

Detaylı

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ Kullanım Kılavuzu BAKIM, ONARIM VE KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR Ürününüzü kullanmadan önce üzerindeki tüm etiketleri çıkartınız. İlk kullanımdan önce ürünün

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Advanced Prep & Finishing Set for Cerec Restorations

Advanced Prep & Finishing Set for Cerec Restorations Advanced Prep & Finishing Set for Cerec Restorations Prof. Dr. W. H. Mörmann and Dr. A. Bindl, University of Zurich, Switzerland İnleyler, bölümlü ve tam kuronlar ve sabit restorasyonlar için elmas frez

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre

Detaylı

Nexco. Işıkla sertleşen laboratuvar kompoziti. Doğal görünüm kolaylaştı

Nexco. Işıkla sertleşen laboratuvar kompoziti. Doğal görünüm kolaylaştı SR Nexco Işıkla sertleşen laboratuvar kompoziti Doğal görünüm kolaylaştı Herkes için lab. kompoziti var. SR Nexco sizin için. Modern laboratuvar kompozitlerinin mükemmel materyal ve süreç özellikleri,

Detaylı

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE A B C D E F 1 2 3 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ

RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ RESTORATİF DİŞ TEDAVİSİ Ders Koordinatörü: Prof. Dr. Nuran Ulusoy, nulusoy@neu.edu.tr Ders Sorumluları: Prof. Dr. Nuran Ulusoy, nulusoy@neu.edu.tr Prof. Dr. Hikmet Solak, hsolak@neu.edu.tr Prof. Dr. Arzu

Detaylı

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY MC 9542 TÜRKÇE 1 2 3 4 8 5 6 7 A B C I H D G F E 3 TÜRKÇE 26-35 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Hasar

Detaylı

- GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex

- GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex SYSTRONIK Elektronik u. Systemtechnik GmbH - GSP 3 Gaz Dedektörü - GSP3-flex Kullanıcı Kılavuzu Kullanmadan önce kılavuzu okuyun! Tüm güvenlik talimatlarına uyun! Daha sonrası için kılavuzu muhafaza edin!

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Beton Nemi

Detaylı

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli

BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli FAST-BRCA Sequencing Kit BRCA 1/2 DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR... 3 5

Detaylı

Daha güzel bir gülümseme mi istiyorsunuz?

Daha güzel bir gülümseme mi istiyorsunuz? Hasta Bilgilendirme Bize danışın! Uygulama ekibiniz size yardımcı olmaktan memnun olacaktır. Daha güzel bir gülümseme mi istiyorsunuz? Klinik kaşesi IPSe.max all ceramic all you need 640689/0612/e www.ivoclarvivadent.com

Detaylı

1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi

1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi 1 Mayıs 2012'den itibaren geçerli olan 3M ESPE Fiyat Listesi Ürün Kodu Ürün Adı 2012 Fiyatları KORUYUCU DİŞ HEKİMLİĞİ ÜRÜNLERİ 47056 Clinpro Cario L-POP 40'lı Paket 315 67001 Clinpro Prophy Powder (4 x

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

EĞİTİM DANIŞMANLARI Serdar Gürel Özlem Coşkun

EĞİTİM DANIŞMANLARI Serdar Gürel Özlem Coşkun Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUK), uzmanlık eğitiminde kullanılmak üzere çekirdek müfredat ve standartları belirlemek için Tıpta Uzmanlık Kurulu Müfredat Oluşturma ve Standart Belirleme Sistemi (TUKMOS) çerçevesinde

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Kullanım kılavuzunu dikkate alın! Cırt cırt kemerli. soğuk/sıcak kompresi. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 93629AB6X6VII

Kullanım kılavuzunu dikkate alın! Cırt cırt kemerli. soğuk/sıcak kompresi. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 93629AB6X6VII Kullanım kılavuzunu dikkate alın! Cırt cırt kemerli soğuk/sıcak kompresi tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93629AB6X6VII 2017-08 Güvenlik uyarıları Kullanım amacı Sıcak veya soğuk kullanım

Detaylı

Mitokondrial DNA Analiz Paneli

Mitokondrial DNA Analiz Paneli FAST-mtDNA Sequencing Kit Mitokondrial DNA Analiz Paneli Dizi Analizi Amaçlı Kullanım İçin KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ... 3 2 KİT İÇERİĞİ... 3 3 SAKLAMA... 3 4 GEREKLİ MATERYAL VE CİHAZLAR...

Detaylı

GLUMA Ömür boyu güçlü bağlantı.

GLUMA Ömür boyu güçlü bağlantı. GLUMA Ömür boyu güçlü bağlantı. Giving a hand to oral health. GLUMA Ömür boyu güçlü bağlantı. GLUMA Sadece uzmanlar için. Sizin için var: Güvenli ve kullanışlı adezivler geliştirmede 3 yıla yakın deneyim.

Detaylı

BU KILAVUZDA KULLANILAN SEMBOLLER

BU KILAVUZDA KULLANILAN SEMBOLLER GARANTĐ SERTĐFĐKASI FARO nihai müşteriye fatura tarihinden başlayarak 12 ay garanti vermektedir. Garanti kapsamındaki tamirler FARO tarafından veya yetkili bir FARO teknisyeni tarafından yürütülmelidir.

Detaylı

Süt köpürtücü. Açma/kapama şalteri. Pil yuvası. Sap. Köpürtücü spiral için kilit açma işareti. Maks. daldırma derinliği.

Süt köpürtücü. Açma/kapama şalteri. Pil yuvası. Sap. Köpürtücü spiral için kilit açma işareti. Maks. daldırma derinliği. Süt köpürtücü Pil yuvası Açma/kapama şalteri Sap Köpürtücü spiral için kilit açma işareti Maks. daldırma derinliği Köpürtücü spiral tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87070FV03X00VII 2016-06

Detaylı

Çalışma büyüteci. Kullanım kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91982HB44XVII

Çalışma büyüteci. Kullanım kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91982HB44XVII Çalışma büyüteci tr Kullanım kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91982HB44XVII 2017-01 347 363 Değerli Müşterimiz! Yeni çalışma büyüteciniz, ince dikiş ve el işleri için çok kullanışlıdır. Büyüteci bağımsız

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Isıtma Mantosu PCE-HM 5000

KULLANIM KILAVUZU Isıtma Mantosu PCE-HM 5000 KULLANIM KILAVUZU Isıtma Mantosu PCE-HM 5000 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 28/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Özellikler... 4 4 Talimatlar... 4 5 Ek Öneri... 4 6 Sorun Giderme...

Detaylı

Isıtıcı atkı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV

Isıtıcı atkı. Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 82651HB55XV Isıtıcı atkı tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82651HB55XV 2015-06 322 833 Değerli Müşterimiz! Yeni ısıtıcı atkınız boyun ve omuz alanınızın etrafını rahat bir şekilde sarar. Isıtıcı atkıda,

Detaylı

Centronic EasyControl EC245-II

Centronic EasyControl EC245-II Centronic EasyControl EC245-II tr Montaj ve İşletme Talimatı 5 kanallı mini el vericisi 4034 630 621 0 31.07.2018 Becker-Antriebe GmbH Friedrich-Ebert-Straße 2-4 35764 Sinn/Germany www.becker-antriebe.com

Detaylı

CADWELD TÜRKİYE TEMSİLCİSİ. Uygulama Rehberi. www.radsan.com.tr

CADWELD TÜRKİYE TEMSİLCİSİ. Uygulama Rehberi. www.radsan.com.tr CADWELD Uygulama Rehberi TÜRKİYE TEMSİLCİSİ CADWELD GENEL UYARILAR ve GÜVENLİK UYARILARI RADSAN ın sizlerin güvenliğini önemsediğini ve sizi düşünerek bu dökümanı hazırladığını lütfen unutmayınız. GENEL

Detaylı

EPİLASYON CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

EPİLASYON CİHAZI KULLANIM KILAVUZU EPİLASYON CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Model : EPIGOLD Classic Blend Sayın kullanıcı ; Öncelikle cihazımızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazımızı kullanmadan önce kullanım kitapçığını okumanız

Detaylı

Ürün özellikleri TBK AA2200. Tel : (86) 757 84316505 Fax : (86) 757 84315065 www.tbkbattery.com

Ürün özellikleri TBK AA2200. Tel : (86) 757 84316505 Fax : (86) 757 84315065 www.tbkbattery.com TBK Co. (Hongkong) Ltd. Ürün özellikleri Müşteri: Model: TBK AA2200 Hazırlayan: Zhao Chein Lee Kontrol eden: Onaylayan : Address : Bldg31,33, Tongfucun lndustrial Park, Shiao Village, Danlang, Baoan Dist.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-GM 100

KULLANIM KILAVUZU PCE-GM 100 KULLANIM KILAVUZU PCE-GM 100 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 06/02/2017 İçindekiler 1 Kısa Bilgi... 3 2 Uygulamalar... 3 3 Cihaz Karakteristikleri... 3 4 Teknoloji Parametresi... 3 5 Ekran Talimatları...

Detaylı

Meyve ve sebze kesicisi

Meyve ve sebze kesicisi Meyve ve sebze kesicisi tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93387FV02X00VIII 2017-08 353 350 Değerli Müşterimiz! Meyve ve sebze kesicinizle çok çeşitli meyve ve sebzeleri çabucak ve kolayca

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Waffle pişirme kalıpları

Waffle pişirme kalıpları Ürün bilgisi ve tarif Waffle pişirme kalıpları Değerli Müşterimiz! Artık Waffle makinası olmadan da Waffle pişirebilirsiniz! Waffle pişirme kalıpları, silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz

Detaylı