de Sponsor Olabileceğiniz Diğer Hizmet Projeleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "5. 2010-2011 de Sponsor Olabileceğiniz Diğer Hizmet Projeleri"

Transkript

1

2 İçindekiler: 1. Giriş i. Sponsorluğa Davet ii. Rotary Nedir? 2. Projenin Detayları i. Turnuvanın Yapılacağı Yer T.E.D. Spor Kulübü ii. Organizasyon iii. Turnuvanın Tanıtımı iv. Bütçe 3. Sponsorluk Seçenekleri i. Nakdi Sponsorluk Seçenekleri ii. Ürün Sponsorluğu Seçenekleri 4. Sponsor Olmanın Faydaları de Sponsor Olabileceğiniz Diğer Hizmet Projeleri

3 1. Giriş i. Sponsorluğa Davet Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Rotary nin yıllık faaliyet programı kapsamında, 5. Rotary Açık Veteran Tenis Turnuvası bu yıl 1 10 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul T.E.D. Spor Kulübü nde yapılacaktır. Turnuva, Türkiye Tenis Federasyonu na kayıtlı olup federasyonun 2010 turnuva programı içerisinde yer almaktadır. İstanbul Bayrampaşa Rotary Kulübü tarafından organize edilen bu etkinlikte spor ve rekabetin yanı sıra, dostluk bağlarının güçlendirilmesi ve toplumsal hizmet projelerine fon yaratılması amaçlanmaktadır. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvamızda, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği nin yardımlarıyla, tekerlekli sandalyeli sporcular için özel bir çiftler kategorisi yer alacaktır. 4. Rotary Açık Veteran Tenis Turnuvası, geçtiğimiz yıl iş dünyasının çeşitli alanlarından firma sahipleri, üst düzey yöneticiler ve sanatçılardan oluşan 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşmiştir. Medyada da yer alan bu turnuva, toplumsal hizmet projelerimiz için fon yaratmamıza katkıda bulunmuştur. Bu çerçevede 2009 yılı geliri, Beyoğlu Kaymakamlığı ve Dünya Bankası tarafından desteklenen Mor Çatı Kadın Sığınma Evi nin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için kullanılmıştır. Bildiğiniz gibi yurt çapında birçok anne ve çocuk aile içi şiddete maruz kalmakta, insanca yaşam haklarından yoksun ve korunmasız bir hayat sürmektedir. Olanakları son derece kısıtlı olan Mor Çatı Kadın Sığınma Evi nde yerel makamların gözetiminde, her branşta özel eğitimli, çoğu gönüllü personelin çalışmalarıyla bu çaresiz insanların en kısa sürede normal hayata yeniden kazandırılmaları amaçlanmaktadır. 5. Rotary Açık Veteran Tenis Turnuvası ndan sağlanacak gelirler ile toplumumuzun bu talihsiz kesimini konuk eden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı nı bu yıl da desteklemek arzusundayız. Bu sene ayrıca yeterli fon sağlandığı takdirde, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ne de ihtiyaçları doğrultusunda katkıda bulunulacaktır. Sizi bu etkinliğimizde bizlerle birlikte olmaya davet ediyor, sponsorumuz olarak bu önemli toplumsal sorunun çözümüne destek vermenizi istiyoruz. İlerleyen sayfalarda projemizle ilgili daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Sorularınız için benimle irtibata geçmenizi rica ederim. En derin saygılarımla, Erdal Tekişalp Bayrampaşa Rotary Kulübü Turnuva Direktörü ve Dönem Başkanı Tel:

4 ii. Rotary Nedir? Rotary İş ve Meslek Sahiplerinin Topluma Hizmet Kuruluşudur... Rotary kulüplerinin sayısız özellikleri yanında sayıları milyonları aşan Rotaryenlerin faaliyetlerini tanımlamak öyle birkaç cümle ile anlatılabilecek şey değil. Rotary için, hizmetlerinin nitelikleri, uluslararası bir kuruluş olması, güçlü dostluk bağları, çeşitli mesleklerin temsil edilişi, iyi niyetin geliştirilmesi ve dünya anlayışı, yüksek ahlaki değerlerin önemsenmesi, diğer insanlarla ilgilenme ve daha birçok belirgin özelliklerinin tümünü içerir bir tanımlama bulmak gerçekten güçtür yılında Rotary lnternational Yönetim Kurulu, Rotary'nin temel görüşünün tam bir tanımını yaptırmak ister. Bunun üzerine, o sırada Rotary'de Halkla İlişkiler Komitesi nde görevli üç kişilik bir guruptan Rotary'i tek bir cümle ile tanımlamaları istenir. Çeşitli taslaklar üzerinde yapılan çalışmalar sonunda aşağıda yazılı olan tanımlama ortaya çıkar. Bu tanımlama çeşitli Rotary yayınlarında bugüne kadar kullanılagelmiştir: "ROTARY, insanlığa hizmet vermek, her meslekten yüksek ahlaki standartları yüceltmek ve dünyada barış ve iyiniyeti yaymak amacıyla dünyadaki iş ve meslek adamlarının birleşmelerinden meydana gelmiş bir kuruluştur". Rotary'nin amaçları: Bütün değerli teşebbüslerin temeli sayılan hizmet idealinin teşvik edilmesi ve geliştirilmesi, Tanışıklığın bir hizmet fırsatı olarak geliştirilmesi ve değerlendirilmesi, İş ve meslek hayatında yüksek ahlak standartlarının teşviki, bütün yararlı mesleklerin değerinin tanınması ve takdir edilmesi ve her Rotaryen in kendi işini ve mesleğini, topluma bir hizmet fırsatı sayarak yüceltmesi, Her Rotaryen in Hizmet ideali ni kişisel hayatında, iş ve meslek hayatında ve toplum hayatında uygulaması, Hizmet İdealinde birleşmiş iş ve meslek adamları arasında dünya çapında dostluk ilişkileri kurmak suretiyle uluslararası anlayışın, iyi niyet ve barışın geliştirilmesi. Bu esaslara göre Rotary; Bir anlayış ve yaşam biçimidir. Toplumsaldır ve gizli hiçbir yönü yoktur. Uluslararası tanışıklığı geliştirir. Dostluk ve arkadaşlığın gelişmesine olanak verir. İş ve meslek adamları arasında bilgi alışverişine fırsat sağlar. İş ve meslek adamlarına birbirine destek olma olanağı verir. Dostluk ve arkadaşlık ortamı içinde daha insancıl bir toplum yaratır. Üyelerin liderlik yeteneklerini geliştirerek yapıcı çalışmalarla topluma yararlı olmalarını sağlar. Dünya devletleri arasında ilişkilerin gelişmesine ve evrensel barışın sağlanmasına aracı olur. Rotary nin Hizmet İdeali KENDİNDEN ÖNCE HİZMET olarak tanımlanır.

5 2. Projenin Detayları i. Turnuvanın Yapılacağı Yer T.E.D. Spor Kulübü Bu sene beşincisi gerçekleşecek olan turnuvamız geçmişte olduğu gibi bu yıl da T.E.D. Spor Kulübü nde gerçekleşecektir. Türkiye nin en büyük ve tarihi spor kulüplerinden biri olan T.E.D., kurulduğu 1936 yılından itibaren sürekli bir gelişim göstererek, bugün dünyanın sayılı entegre spor kulüplerinden biri olmuştur. Tenis, eskrim, dağcılık, basketbol ve masa tenisi olmak üzere 5 branşta hizmet vermektedir. Tarabya sırtlarında 17 dönümlük araziye konuşlanmış T.E.D. de dünyanın en popüler zemini olan rebound-ace kaplı 10 açık, 4 kapalı ve 1 balon kort bulunmaktadır. Bu kortlarda özel dersler alabilir veya çesitli yerel ve uluslararası turnuvalarda ünlü tenisçileri izleyebilirsiniz. Tenis kortlarının yanısıra yüzme havuzu, tam teşekküllü sağlık - kondisyon merkezi (fitness / gym), saunası ve futbol-basketbol salonu üyesine hizmet vermektedir. T.E.D. in misyonu Türk Toplumuna sağlıklı, dingin gençler yetiştirmektir. Tüm programlarını buna göre çağdaş bir şekilde hazırlar. Yetiştirdiği gençlerle Türk Sporuna katkıda bulunmanın yanı sıra, 1946 yılından itibaren de çeşitli Ulusal ve Uluslararası turnuva organizasyonları yaparak ülkemizi yurt dışında da başarılı bir şekilde tanıtmıştır.

6 ii. Organizasyon Bu sene beşincisi yapılacak olan Rotary Açık Veteran Tenis Turnuvası 1-10 Ekim tarihleri arasında T.E.D. Spor Kulubü nde gerçekleşecektir. Turnuva kayıtları Eylül tarihleri arasında T.E.D. Spor Kulubü nde Türkiye Tenis Federasyonu (T.T.F.) görevlileri tarafından alınacaktır. Maçlar turnuva boyunca her gün 09:00-22:00 saatleri arasında, T.T.F. hakemlerinin gözetiminde gerçekleştirilecek ve fikstürler T.T.F. ve T.E.D. yetkilileri tarafından takip edilip güncelleştirilecektir. Turnuva katılım ücretleri Bayrampaşa Rotary Kulübü üyeleri tarafından turnuva boyunca tahsil edilecektir. Turnuvanın sonunda, kazananların açıklanacağı ve ödüllerinin verileceği, sporcuların ve Rotaryenlerin bir araya geleceği bir ödül töreni yapılacaktır. Ödül olarak sporculara kupaların yanı sıra yurnuva sponsorları tarafından hediyeler de verilecektir. Kategoriler: Tek Erkekler YB Tek Bayanlar YB Çift Erkekler Çift Bayanlar 18+ Karışık Çiftler Engelli Çiftler 18+ T.E.D. Spor Kulubü nün sorumlulukları: - Turnuva nın genel anlamda organizasyon sorumluluğu - Yeterli sayıda kortun turnuva için sağlanması - Hava şartları kötü olduğu takdirde kortların balonla kapatılması - Kullanılacak tenis toplarının sağlanması - Türkiye Tenis Federasyonu nun sağlayacağı hakemlerin ücretlerinin verilmesi - Yardımcı hakemlerin sağlanması ve ücretlerinin verilmesi - Sağlık sponsorunun bulunması - Su ve spor içeceği sponsorlarının bulunması - Kayıtların takibi - Turnuva öncesi kulüp üyelerinin turnuvadan haberdar edilmesi (web sitesi, SMS, ve telefon yoluyla) - Federasyon tarafından hazırlanan fikstürlerin (T.T.F. ile birlikte) takibi Bayrampaşa Rotary Kulubü nün sorumlulukları: - Turnuvanın finansal (gelir/gider) sorumluluğu - Kayıt ücretlerinin alınması ve takip edilmesi - Rotary üyelerinin turnuvadan haberdar edilmesi - Ödül töreninin organizasyonu - Nakdi sponsorların ve ürün sponsorlarının bulunması - Kupaların yaptırılması - Ödüllerin dağıtılması - Poster tasarımı, basımı ve dağıtılması, web sitesinin hazırlanması - Tanıtım programının hazırlanması, basın toplantısının yapılması

7 iii. Turnuvanın Tanıtımı Hedef Kitleyi Kimler Oluşturuyor? - T.E.D. Spor Kulübü üyeleri ve aileleri (3.500 üye sayısı) - Rotaryenler, Rotaractlar (genç Rotaryenler) ve aileleri (Türkiye de Rotaryen ve Rotaract) - Turnuvalara katılan ve T.E.D. Kulübü ne üye olmayan tenisçiler ( tenisçi) - Diğer sporseverler - Diğer hayırseverler Hedef Kitleye Nasıl Ulaşılacak? - T.E.D. Spor Kulübü, kendi üyelerine web sitesi, SMS, e-posta ve telefon kanalıyla ulaşacak. - Türk Tenis Federasyonu web sitesi kanalıyla turnuvalara katılan tenisçilere ulaşacak Bölge Rotary web sitesi kanalıyla - Rotary merkezinin üyelere göndereceği e-postalar kanalıyla - Turnuva web sitesi kanalıyla - Medya a. Radyo (sponsor kanal(lar) reklam yayını yaparak) b. Gazeteler c. Basın toplantısı - Değişik yerlere asılacak turnuva posterleri ile Rotaryenler ve T.E.D. üyeleri kimlerdir? Rotaryenler ve T.E.D. üyeleri çoğunluğu alım gücü yüksek ve çevresi geniş iş adamları, şirket sahipleri, serbest meslek sahipleri ve profesyonellerin oluşturduğu bir kitledir. Bu turnuva, sponsorlara bu kitleye ulaşma fırsatı vermektedir.

8 iv. Turnuvanın Bütçesi Beklenen Toplam Ücretli Katılımcı Sayısı 350 Tekler Katılımcı Sayısı 233 Çiftler Katılımcı Sayısı 117 Tekler Katılım Ücreti 50 Çiftler Katılım Ücreti 30 Toplam Katılımcı Gelirleri Sponsorluk Gelirleri Toplam Gelirler Hediye (Ürün) Sponsorları Turnuva Harcamaları Toplar Turnuva Direktörü Masa Hakemi (2) Gözlemci Hakem (3) Kayıt Takip-turnuva öncesi Kayıt Takip- turnuva süresi 350 *1.ciler için Kupa *2.ciler için Kupa Matbaa Giderleri 750 Broşür + Web Sitesi Tasarımı/Uygulaması Basın Toplantısı 500 *Ödül Töreni ( katılım) *Mor Çatı Vakfı'na Katkı *Omurilik Felçlileri Derneği'ne Katkı Toplam Giderler *Not: Birçok gider kalemi sponsor gelirlerinin miktarına göre ayarlanabilir.

9 3. Rotary Açık Veteran Tenis Turnuvası Sponsorluk Seçenekleri i. Nakdi Sponsorluk Seçenekleri Turnuva İsim Sponsoru 1 yıllık Opsiyon TL 3 yıllık Opsiyon TL her yıl için. 5 yıllık Opsiyon TL her yıl için. Sponsor un ismi turnuva ismiyle özdeşleşecek. Turnuva afiş/posterinde sponsor un logosu yer alacak. Sponsor kortlarda görseller asabilecek. Turnuva TED Kulübü tarafından turnuva öncesinde lanse edilecek. Turnuva Rotary Kulübü tarafından kendi üyeleri arasında ve medyada lanse edilecek. Turnuva bilgileri e-posta ve cep telefonları kanalıyla TED üyelerine iletilecek. Turnuva boyunca TED kulübü tarafından belirlenen yerde stand kurabilecek. Sponsor turnuva katılımcılarına ücretsiz T-Shirt yaptırmayı kabul edecek. Tunuva Altın Sponsoru TL Turnuva afiş/posterinde sponsor un logosu yer alacak. Sponsor kortlarda görseller asabilecek. Turnuva TED Kulübü tarafından turnuva öncesinde lanse edilecek. Turnuva Rotary Kulübü tarafından kendi üyeleri arasında ve medyada lanse edilecek. Turnuva bilgileri e-posta ve cep telefonları kanalıyla TED üyelerine iletilecek. Turnuva boyunca TED kulübü tarafından belirlenen yerde stand kurabilecek. Sponsor turnuva katılımcılarına ücretsiz T-Shirt yaptırmayı kabul edecek. Turnuva Gümüş Sponsoru TL Turnuva Bronz Sponsoru TL Turnuva afiş/posterinde sponsor un logosu yer alacak. Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek Kort Sponsorluğu TL her kort için Sponsor turnuva boyunca 1 kort ta banner (1.4 m X 3.0 m branda) asabilecek (1-3 kort olabilir). 3 kort olursa, Sponsor ayrıca turnuva boyunca stand kurabilecek. Katkı Sponsorluğu TL Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek. Katkı Sponsorluğu (Otomotiv Şirketleri) TL Sponsor turnuva boyunca 1 veya 2 araç sergileyebilecek. Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek.

10 ii. Ürün Sponsorluğu Seçenekleri İçecek Sponsoru Turnuva boyunca içecek sağlayacak Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek. Turnuva Ödülleri Sponsoru Kategori 1. ve 2. için ödül sağlayacak Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek. Medya Sponsoru Turnuva öncesinde ve süresince Turnuvanın reklamını yapacak Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek. Ulaşım Sponsoru Özürlü sporcuların ulaşımını sağlayacak Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek. Sağlık Sponsoru Turnuva boyunca ambulans ve sağlık hizmeti sağlayacak Sponsor turnuva boyunca stand kurabilecek. Tüm sponsorlarımıza yapılacak törenlerde sözlü olarak teşekkür edilecektir.

11 4. Rotary Açık Veteran Tenis Turnuvasına Sponsor Olmanın Avantajları a. Rotary gibi uluslararası düzeyde tanınan ve yaptıklarıyla herkesçe takdir edilen dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyle birlikte, bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirme fırsatı bulacaktır. b. Turnuva, sponsor olan firmalara, çoğunluğunu iş adamları, şirket sahipleri, serbest meslek sahipleri ve profesyonellerin oluşturduğu bir kitleye, yani alım gücü yüksek ve çevresi (network ü) geniş olan bir kitleye ulaşma fırsatı vermektedir. c. Yukarıda bahsettiğimiz gibi Rotary ve T.E.D. Spor Kulübü üyelerinin alım gücü yüksektir ve geniş çevreleri vardır. Bugünkü piyasa şartlarında ağızdan ağıza pazarlamanın her şirket için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Turnuva sponsorluğu böyle bir kitleye ulaşma imkanı vermektedir. d. T.E.D. Spor Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonu ve Bayrampaşa Rotary Kulübü nün bu konudaki geniş tecrübeleriyle böyle seçkin bir organizasyona sponsor olmanın ayrıcalığını yaşayacaktır.

12 de Sponsor Olabileceğiniz Diğer Hizmet Projeleri Bowling Turnuvası Aydınlığa Davet Cumhuriyet Defilesi 5 Kasım 2010 Uzman Seminerleri Masa Tenisi Turnuvası Yemek Yapma Yarışması Karting (go-cart) Yarışları Bahçe Malzemesi/Bitki Satışları Bölge Konferansı Yukarıda belirtilen projelerle ilgili sponsor olmak isterseniz lütfen bizi arayın. Erdal Tekişalp veya erdaltekisalp@kkb.com.tr

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 11. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu Sponsorluk Sunumu Gökhan Dönmez Tennis Academy Spor Kulübü, yüksek tenis performansına ve kişilerin ihtiyaçlarına odaklanılarak antrenman verilen profesyonel eğitmenler tarafından 2004 yılında İstanbul

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead.

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead. Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead www.goldawards.org MİSYON Topaloğlu Vakfı olarak Ailenin gelişimi için araştırmalar yapmak, eğitim ve sağlık hizmetleri üretmek;

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

Turnuvalar için. 2015 Yılı. Sponsorluk Dosyası

Turnuvalar için. 2015 Yılı. Sponsorluk Dosyası Turnuvalar için 2015 Yılı Sponsorluk Dosyası Florbol Turnuvası Florbol Türkiye nin organize ettiği geleneksel olarak Mayıs ayının son haftasında düzenlenen, Özel Okulların, devlet okullarının, Şirketlerin

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası BEC2015 19-21 Kasım 2015 İzmir Sponsorluk Dosyası BÖLÜMÜMÜZ HAKKINDA Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I

A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I www.jciturkiye.org www.facebook.com/jcitrafa İÇİNDEKİLER 1. Junior Chambers International Tanıtımı 2. Altın Fikirler Akademisi

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER: 1. Yatırım Kulübü 2. Forex Yarışması 2.1 Forex Yarışması Nedir? 2.2 Forex Yarışması nın Amacı ve Hedef Kitlesi 2.3 Forex Yarışması Zaman Planlaması 3. Sponsorluk

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

30 Mart Maltepe Üniversitesi Kayışdağ YERLEŞKESİ

30 Mart Maltepe Üniversitesi Kayışdağ YERLEŞKESİ 30 Mart 2019 Maltepe Üniversitesi Kayışdağ YERLEŞKESİ Değerli Paydaşımız, Bildiğiniz gibi bir ülkenin rekabet gücü, nitelikli insan kalitesi başta olmak üzere, kültür ve tabiat varlıklarını, yeraltı ve

Detaylı

Neden Sponsor Olmalıyım?

Neden Sponsor Olmalıyım? Neden Sponsor Olmalıyım? Bu etkinlik, uluslararası camiada bir çok ülkede yapılmakta ve çok saygın etkinlikler olarak ses getirmektedir. Benzeri saygınlığa tüm araştırmacıların, araştırma şirketlerinin

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Four Seasons Bosphorus Ödül Töreni Mekanı ZİYNET SALİ KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ İÇİNDEKİLER 1-KURULUŞ VE AMAÇLAR 2-ANA VE GENEL HEDEFLER 3-HEDEFLER İÇİN YAPILACAKLAR 4-YILLIK PLANLAMA 5-İLK 5 YILLIK PLAN 6-SONUÇ KURULUŞ VE AMAÇLAR Adana Gençlergücü Spor

Detaylı

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET Sayın Yetkili, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü

Detaylı

MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi. Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası

MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi. Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası 2015 Sayın Firma Yetkilisi, Sizleri 27 29 Kasım 2015 tarihlerinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşecek

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Shangri-La Bosphorus, İstanbul Ödül Töreni Mekanı NÜKHET DURU KONSERİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala Yemeği Sponsoru Açılış

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası BEC2013 BIOMED2013 12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans Programı

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası 12-15 Kasım 2013 Bölümümüz Hakkında Ege Üniversitesi,

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA 12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA SPONSOR BİLGİLENDİRME DOSYASI Kaleiçi Rotary Kulübü Pamir Cd. 141. Sk. Eroğlu Apt. 13/2 ANTALYA TEL: (242) 2447678 faks: (242)

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır.

ORGANİZATÖR. Sportif Organizasyonlar dışında, Kurumsal markaların pek çok organizasyonuna imza atmaktadır. ORGANİZATÖR Avrasya Lig bir Power BULLS SPORT organizasyonudur. Power BULLS SPORT markamız 18 yıldır, yılda 2 defa Antalya da düzenlediği Power Bulls Turnuvası ile onbinlerce sporcu ve yüzlerce kulübü

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

2430. BÖLGE ANKARA OSTİM ROTARY KULÜBÜ http://www.ostimrotary.org.tr Yazışma Adresi : 30. Sok. no: 113 Ostim ANKARA Tel: 385 15 23 / Faks: 354 79 61 e-mail: cenkaraca@tnn.net / otkur@hotmail.com 11. Grup

Detaylı

Kodla19 Takvimi Nisan :00-17: Yenilikleri

Kodla19 Takvimi Nisan :00-17: Yenilikleri S P O N S O R L U K D O S YA S I Kodla19 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 13-14 Nisan 2019 10:00-17:00 contact@kodla.com 0 (462) 326

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

Bilim Kahramanları Buluşuyor

Bilim Kahramanları Buluşuyor Bilim Kahramanları Buluşuyor 1. 9 16 yaş arası gençler, bilimin kolay erişilebilir ve eğlenceli olduğunu keşfediyorlar; 2. her sene farklı bir konuda topluma faydası olacak çözümler üretiyorlar; 3. yaşamları

Detaylı

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI

İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI İAFİP İSTANBUL ATATÜRK FEN İŞ PLATFORMU İAFEST 14 SPONSORLUK DOSYASI 1 Birlikte Daha Güçlüyüz! İAFL ortak paydasında bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzü geliştirmek önceliğimizdir. İş

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK BİR DÜNYA KAZANMAYA VAR MISINIZ? Dünya İslam Forumu (DİF) ile Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi (IIUM) öncülüğünde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) tavsiyesi üzerine ilki 2016 da Kuala

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

www.powerbullsorganizasyon.com

www.powerbullsorganizasyon.com 2014 TURNUVA FİKSTÜRÜ 1.HAFTA SÜPER MİNİK KATEGORİSİ MİNİKLER KATEGORİSİ 1 ÇEVRE KOLEJİ SPOR KULÜBÜ 1 ANTALYA KOLEJİ ( A ) 2 ANTALYA KOLEJİ 2 TUZLA MERCAN SPOR KULÜBÜ 3 KADIKÖY GENÇLİK SPOR KULÜBÜ 3 ÇEVRE

Detaylı

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini artırmak ve kuruyemiş

Detaylı

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T H a c e t t e p e K a r İ y e r F u a r ı ' 1 9 BİLGİLENDİRME SUNUMU B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ 2 1-2 2 İ Ç İ N D E K İ L E R Ekipten.. Hacettepe Kariyer Fuarı ile öğrencilerimizin ve mezunlarımızın

Detaylı

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ H i z m e t l e r i n i z d ü n y a y a a r m a ğ a n o l s u n Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği

Detaylı

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

KATILAN OKULLAR. Ankara Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi. Galatasaray Lisesi. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi 1 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılan tüm okullara başarılar dileriz. KATILAN OKULLAR Ankara Özel Tevfik

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 2 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İzmir 2017 6. ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) 2017 18-19-20 AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İÇİNDEKİLER Turnuva Afişi syf:3 Turnuva Programı syf:4 Katılım Şartları syf:5 Konaklama

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı