SERGIVESPONSORLUK KITAPCIGI. sakun

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SERGIVESPONSORLUK KITAPCIGI. sakun"

Transkript

1 SERGIVESPONSORLUK KITAPCIGI sakun

2 Ş Ş - Ş - - Ş

3 Değerli Sinirbilimciler, 13. Ulusal Sinirbilim Kongresi Türkiye Beyin Araştırmaları ve Sinirbilimleri Derneği (TÜBAS) desteği ve Selçuk Üniversitesi nin ev sahipliğinde 30 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında Konya da düzenlenecektir. Selçuklu Devletine başkentlik yapmış Anadolu nun en güzel ve bereketli yörelerinden biri olan Konya, Mevlana ve Nasreddin Hoca gibi bilgelerin manevi huzurunda, gönül ve aklın buluştuğu yerde, sinirbilimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanmaktadır. Kuruluş ve hazırlık dönemi çalışmalarıyla birlikte Türkiye de yaklaşık 20 yıllık bir geçmişi olan sinirbilim toplantıları, 2001 yılından itibaren Ulusal Sinirbilim Kongresi (USK) adı altında her yıl düzenlenmeye başlamıştır. Zaman içerisinde, USK ların hem katılımcı sayısı, hem de klinik ve pre-klinik disiplinlerden çeşitliliği artış göstermiştir. 13. USK da, moleküler ve hücreselden davranışa, yapısaldan görüntülemeye, metodolojiden deneysel modellere ve yeni tedavi stratejilerine kadar sinirbilimin her alanından konferans, sempozyum, panel ve sunumlara yer verilecektir. Ayrıca, kongrenin ilk günü düzenlenecek kurslarla genç sinirbilimcilerin bilgi, beceri ve perspektiflerinin gelişmesine katkı sağlanması hedeflenmektedir. Kongremiz değerli bir ulusal sinirbilimci kitlesi, Avrupa ve ABD den seçkin uluslararası ve Türk bilim insanları ile FENS, IBRO ve SfN yönetim çevrelerinden üst düzey temsilcileri ağırlayacaktır. Kongremizi, vizyon ve misyon bildiğimiz değerler ve ilkeler doğrultusunda; ama aynı zamanda, mevcut bağlarımızın daha da güçlenmesi, etkili kararlar alabilme, sinirbilimciler arasında yeni proje ortaklıklarına fırsat sağlama, öğrenme ve sosyal program boyutlarında da elimizden geldiğince zengin ve özendirici olarak düzenlemeye çalışmaktayız. 13. USK ya hazırlık sürecinde ve kongre sırasında değerli önerilerinizi, destek, katılım ve katkılarınızı bekliyor, bahar ortasında doğal ve kültürel zenginliklerle dolu Konya da buluşmayı diliyoruz. Saygılarımızla Kongre Eş-Başkanları Prof. Dr. Bayram Yılmaz (TÜBAS) Prof. Dr. H. Serdar Gergerlioğlu (Selçuk Üniversitesi)

4 Kongre Eş-Başkanları: Prof. Dr. Bayram Yılmaz (TÜBAS) Prof. Dr. H. Serdar Gergerlioğlu (Selçuk Üniversitesi) Düzenleme Kurulu : (Soyadına göre alfabetik sırayla) Prof. Dr. H. Serdar Gergerlioğlu, Yerel Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ender Erdoğan, Kongre Sekreteri Prof. Dr. Emel Ulupınar, TÜBAS Genel Sekreteri Dr. M. kbal Alp, Kongre Saymanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk, TÜBAS Saymanı Doç. Dr. Seza Apilioğulları Prof. Dr. Hülagü Barışkaner Yrd. Doç. Dr. Ahmet Hakan Ekmekçi Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu Bilim Kurulu: (Soyadına göre alfabetik sırayla) Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, Bilim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Esat Adıgüzel Prof. Dr. Erdal Ağar Prof. Dr. Gökhan Akdemir Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu Prof. Dr. Murat Atmaca Prof. Dr. Ahmet Ayar Prof. Dr. Ramazan Bal Prof. Dr. Erol Başar Prof. Dr. Cengiz Başoğlu Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl Prof. Dr. Turgay Dalkara Prof. Dr. Tamer Demiralp Prof. Dr. Murat Emre Prof. Dr. Şule Gök Doç. Dr. Burak Güçlü Onur Kurulu: Prof. Dr. Hakkı Gökbel Prof. Dr. Nuran Hariri Prof. Dr. Gönül Peker Prof. Dr. Gazi Yaşargil (Soyadına göre alfabetik sırayla) Doç. Dr. Hakan Karabağlı Yrd. Doç. Dr. Ayşe Kartal Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç Prof. Dr. Selim Kutlu Prof. Dr. Şerefnur Öztürk Yrd. Doç. Dr. Mehmet Öz Doç. Dr. Yavuz Selvi Prof. Dr. Gülgün Şengül Prof. Dr. Zekeriya Tosun Prof. Dr. Neşe Tunçel Yrd. Doç. Dr. Serhat Türkoğlu Doç. Dr Nadire Ünver Doğan Prof. Dr. Yasemin Gürsoy-Özdemir Prof. Dr. Hakan Gürvit Prof. Dr. Lütfü Hanoğlu Prof. Dr. Lütfiye Kanıt Prof. Dr. Yücel Kanpolat Prof. Dr. Sacit Karamürsel Prof. Dr. Haluk Keleştimur Prof. Dr. Işıl Aksan Kurnaz Prof. Dr. Cafer Marangoz Prof. Dr. Nuhan Puralı Prof. Dr. Filiz Onat Prof. Dr. Uğur Türe Prof. Dr. Kemal Türker Doç. Dr. Faruk Uğuz Prof. Dr. smail Hakkı Ulus Prof. Dr. Tayfun Uzbay Prof. Dr. Ertan Yurdakoş (Düzenleme Kurulu)

5 Türkiye de lk Ulusal Sinirbilimleri Kongresi, 1993, stanbul (Uluslararası Katılımlı, IBRO, TÜBTAK ve Cumhurbaşkanlığı destekli) (Nuran. Hariri, Nuran Gökhan ve Gönül Ö. Peker) Türkiye de Nörobilimlerin Bugünü ve Geleceği, 2001, Uludağ (Turgay Dalkara v.d. TÜBA Üyeleri, TÜBTAK Beyin Araştırmaları Planlama ve Koordinasyon Komisyonu) ş 1. USK, 2002, Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir (Ferhan Esen ve Güher S. Direskeneli / Emel Ulupınar ve Pınar Yamantürk) 2. USK, 2003, Uludağ Üniversitesi (smail Hakkı Ulus / Mehmet Cansev ve Sertaç Yılmaz) 3. USK, 2004, Pamukkale Üniversitesi (Türker Şahiner / Necdet Ardıç / Melike Şahiner) 4. USK, 2005, Mersin Üniversitesi (Hüseyin Beydağı / Seyit Ankaralı) 5. USK, 2006, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (Bektaş Açıkgöz / Emine Y. Sipahi) 6. USK, 2007, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, Safranbolu (Bektaş Açıkgöz / Emine Y. Sipahi) 7. USK, 2008, Çukurova Üniversitesi, Adana (Yakup Sarıca / Kezban Aslan) 8. USK, 2009, Abant zzet Baysal Üniversitesi, Bolu (Doç. Dr. Nebil Yıldız ve Filiz Onat / Mustafa Sercan ve Fatma Töre) 9. USK, 2010, Yeditepe Üniversitesi, stanbul (Gönül Ö. Peker ve Bayram Yılmaz / Ertuğrul Kılıç ve Işıl A. Kurnaz) 10. USK, 2011, stanbul Üniversitesi, stanbul (Sacit Karamürsel ve Hakan Gürvit) 11. USK,2013, Ege Üniversitesi, zmir (Gönül Ö. Peker ve Bayram Yılmaz / Emel Ulupınar) 12. USK, 2014, Bahçeşehir Üniversitesi, stanbul (Ertan Yurdakoş ve Yasemin Keskin-Ergen)

6 Türkiye Beyin Araştırmaları ve Sinir Bilimleri Derneği (TÜBAS), daha nitelikli bir yaşam için beyin araştırmacılarını, beyin araştırmalarını ve beyin / sinirbilim eğitimini geliştirmek amacıyla 1991 yılında kurulmuştur. Bugün itibarıyla Manisa, Kayseri ve Denizli şubeleri bulunan TÜBAS ın tüm Türkiye den, çok çeşitli akademik ardalan ve meslekten gelen 350 yi aşkın temel ve klinik sinirbilimci üyesi bulunmaktadır. International Brain Research Organisation (IBRO) (Dünya Beyin Araştırmaları Federasyonu nda Davetli ve Tam Üye-1992) ve Federation of European Neuroscience Societies de (FENS) (Avrupa Sinirbilim Dernekleri Federasyonu nda Kurucu ve Tam Üye-1998) temsil edilen ayrıca, Society for Neuroscience ın (SfN) (Amerikan Sinirbilimleri Derneği) Türkiye Şubesi (2003) olarak da işlev gören ilk ulusal sinirbilim derneğimizdir. TEMEL GÖRÜŞ, LKE, VZYON Daha nitelikli bir yaşam için beyin araştırmacılarını, beyin araştırmalarını ve beyin / sinir - bilim eğitimini geliştirmek. TEMEL HEDEFLER, MSYON Beyin ve sinir sisteminin yapı işleyiş ve davranışını anlamaya aksaklıkları ve hastalıkları ile ilgili durumlarla baş etmeye çalışan Türkiye'deki tüm temel, klinik ve davranış bilim araştırmacıları ve kurumları arasında iletişim, bütünleştirme ve eşgüdümü sağlamak. Beyin ve açılımları ile ilişkili tüm disiplinler, uzmanlık konuları, araştırma alanları ve yaklaşımlar bağlamında; koşulsuz olarak ; çeşitlilik, farklılık, akademik özgürlük, çoğulculuk ve işbirliği anlayışını geliştirmek. Uluslararası ilişkiler kurarak ; bilginin, teknojinin ve deneyimlerin hızlı, etkin ve eşitlikçi paylaşım ve değişimi yolu ile Türkiye'de sinir bilimlerinin gelişmesini sağlamak ve Türkiye'deki sinirbilimsel gelişmeleri dünyaya duyurmak. Türkiye'deki sinirbilimsel insan kaynakları, entellektüel potansiyel ve altyapı ve finans kaynaklarını belirleyerek etkin ve yararlanımları ve geliştirilmeleri konusunda yurt içi ve yurt dışında; devlet, özel ve sivil sektör üzerinde kamuoyu ve baskı ögesi oluşturmak. Türkiye'de evrensel standartlara uygun; ancak, ülkesel, bölgesel ve yöresel gereksinimlere önemle yer veren akademik özgürlük ilkeleri ile uyumlu sinirbilim araştırma ve (mezuniyet öncesi ve sonrası) eğitim önceliklerini standartlarını oluşturmak, geliştirmek ve denetlemek. Bu amaçla oluşturulacak "BLM VE EĞTM KURULU"nun felsefesini ortaya koymak ve yönetimi geliştirmek. Ülke ve toplum gerçeklerinden hareket ile "Beyin farkındalığı / beyin bilinci" oluşturarak, birey ve toplumda beyin sağlığının beyin performasının geliştirilmesi yolunda halk eğitimi hizmeti vermek. Belirtilen amaçlara uygun ulusal ve uluslararası anlaşmalar yapmak, fonlar oluşturmak ve genç sinirbilimcileri öncelikle gözeterek, farklı düzeydeki farklı hedef kitlelere yönelik etkinlikler düzenlemek.

7 ULUSAL VE ULUSLARARASI ÜYELK, ANLAŞMA VE ŞBRLKLER Kurumsal IBRO Üyeliği (davetle) ; Nisan 1992 IBRO Yönetim Konseyi Üyeliği ve Nominating Committee Üyeliği EURO-AISIAN COMMISSION OF IBRO Kurucu Önderliği; Aralık 1996 ANDP (K. Amerika) Lojistik Desteği; 1996 Ukrayna Bilim Akademisi, Kiev Bogomoletz Enstitüsü;1996 Davetli Seminerler ve Genç Arastırmacı Destekleri DANA Desteği ile Dünya Beyin Haftası Eşgüdümü, Temsil ve Üyelikler; 1997 den beri EDAB Desteği ile Dünya Beyin Haftası Eşgüdümü, Temsil ve Üyelikler; 1998 den beri Kurumsal FENS Kurucu Üyeligi (davetle); Temmuz 1998 FENS Council Üyeliği, Schools Committee ve Membership Committee Üyelikleri Louisiana State Un. Health Sci. Ctr ve Ctr of Excel. for Brain Research, Ekim 1998 Biyenal Uluslararası MS Sinirbilim Yaz Okulları, Araştırma Bursları, Doktora Eğitimi Bursları EÜBAM, EBILTEM, ERGEFAR, STK lar, Özel Sektör ile şbirlikleri; 1993 TÜBITAK, TMAÜ, IMS, TPD, TATD, Sağlık, M. Eğitim, Dışişleri Bakanlıkları ile işbirlikleri; 1993 zmir Büyükşehir Belediyesi ile şbirlikleri; 1998 Society For Neuroscience (K. Amerika) Uluslararası Şube Statüsü; Mayıs 2003 BLMSEL ve MESLEK EĞTM ETKNLKLER Ulusal Yıllık Sinirbilim Kongreleri Temel Sinirbilim Kursları Uluslararası Biyenal Mezuniyet Sonrası Sinirbilim Yaz Okulları (EGE-BINGSS); 1999dan beri Sempozyumlar Uluslararası Ünlü Biliminsanı / Eğitimcilerin davet edildiği Konferanslar Ulusal Sinirbilim Öğrenci Kongrelerine Destek ARAŞTIRMA ve EĞTM BURSLARI Türk Doktora ve Doktora Sonrası Öğrencileri için ABD de Society for Neuroscience Kongre Kayıt ve Seyahat Bursları TOPLUM YÖNELML EĞTM ETKNLKLER ve DANIŞMANLIK HZMETLER Beyin Haftası Etkinlikleri: Konferans, Panel, Toplu Film Gösterimi, Laboratuvar Ziyaretleri, Okulöncesi ve lköğretim Kurumlarında Etkileşimli, Eğlenceli Beyin Dersleri, Köy Okulları Ziyaretleri, Ulusal Bilgi-Kompozisyon ve Resim Yarışmaları, Popüler Bilim Yayınları, Radyo ve TV programları zmir Büyükşehir Belediyesi, Bilim Merkezi Vakfı, Deneme Bilim Merkezi, Ege Üniversitesi Bilim Fuarı Etkinlikleri zmir Yerel Gündem 21 Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Fuar Etkinlikleri

8 13. USK TEMEL KONU BAŞLIKLARI: (A) MOLEKÜLER VE HÜCRESEL SNRBLM (SNYAL LETM DÜZENEKLER VE PLASTSTE, (B) SNAPTK LETM, EKSTABLTE VE PLASTSTE, (C) GELŞM VE YAŞLANMADA NÖRO-PLASTSTE, (D) OTONOM, NÖRO-HORMONAL, DÖNGÜSEL VE DĞER HOMEOSTATK DÜZENLENMELER, (E) DUYSAL VE MOTOR DZGELER, (F) BLŞSEL, DAVRANIŞSAL VE TOPLUMSAL SNRBLM, (G) NÖRO-GENETK VE NÖRO-EPGENET (H) EVRMSEL SNRBLM, (I) KURAMSAL VE KOMPÜTASYONEL SNRBLM, (J) NÖROLOJK VE PSKYATRK BOZUKLUKLAR, (K) NÖRO-MMÜNOLOJ, BOZUNUMSAL VE ONARICI PLASTSTE, (L) PSKO-NÖRO-KMYA, PSKO-NÖRO-FARMAKOLOJ VE PLASTSTE, (M) NÖRO-REHABLTASYON (YEN AÇILIMLAR, BÜTÜNSEL YAKLAŞIMLAR, NÖRO-TEKNOLOJ, ROBOTK), (N) SNRBLM ARAŞTIRMALARINDA GÜNCEL AÇILIMLAR (LAÇ GELŞTRME, GÖRÜNTÜLEME, DĞER METODOLOJ VE TEKNOLOJLER), (O) FARKLI MESLEKSEL ALANLAR VE FARKLI AŞAMALARDA SNRBLMLER EĞTM (TASARLAMA, YÖNETM, NTELK GELŞTRME), (P) SNRBLM VE TOPLUM (SNRBLMCLERN TOPLUMSAL SORUMLULUĞU), (R) NÖRO-EĞTM, NÖRO-EKONOM, NÖRO-ETK, NÖRO-FELSEFE, NÖRO-POLTKA, NÖRO-SANAT, NÖRO-TARH, (S) SNRBLM ARAŞTIRMALARINDA VE UYGULAMA ALANLARINDA FIRSATLAR VE ZORLUKLAR, (T) SNRBLMLER ORTAK DLNDE YALINLAŞMA, TÜRKÇELEŞME VE UZLAŞMA, (U) Diğer (lütfen belirtiniz)

9 Ş Konya Dünya üzerinde insanlığın ilk yerleşim yerlerindendir. Tarihin tüm dönemlerinde izler taşıyan Konya bir açık hava Müze şehirdir. Her dönem mparatorluklardan izler ve eserler taşır. Roma, Bizans, Selçuklu, Osmanlı mparatorlukları bu tarihi akış içinden en yeni sayılabilecek mparatorluklardır. Roma ve Bizans dönemlerinde çok önemli bir Askeri ve Ticari Merkez olan Konya Selçuklular döneminde başkent; Osmanlılar devrinde ise bir Kültür, Sanat, Bilim ve lim Şehridir. Konya birçok Hak aşığı ve Gönül Dostunu da bağrında barındırmıştır, Hazreti Mevlana Celaleddin Rumi, Şemsi Tebrizi, Sadrettin Konevi, Muhyiddin Arabi gibi Alim, lim adamı, nsanlık için büyük değerler öğreten yol gösteren Büyük isimlerdir. Konya sayısız Tarihi ve Doğal güzelliğede sahiptir, vriz Kaya Anıtı, Eflatunpınar Anıtı, Eski Sille yerleşim yeri, nsanlık tarihine ışık tutan Çatalhöyük, Şehir içinde bulunan Camii, Medrese, Köprü, Hamam, Kale, Kervansaray, Hanlar ve diğer eserler Konya Kentini bir nci gibi süsler. Tarihi pek Yolu üzerinde bulunan Konya bu güzergahta bulunan en önemli şehirlerden idi. Cumhuriyet döneminde Atatürk lke ve nkilap'larını ilk kabul edip uygulayan ilk Şapka ve Modern kıyafete uyum sağlayan illerdendir. Konya'daki Atatürk Anıtı Türkiye'nin ilk Atatürk Anıt'larındandır. klimi : Kara iklimi hüküm süren Konya'da yaz kuru ve sıcak, kış soğuk ve yağışlı olmaktadır.

10 Şehir çi Ulaşım: Konya toplu ulaşım sisteminde (otobüs-metro) bütünlük sağlayan Elkart sistemi uygulanmaktadır. Konya genelinde yaygın bayiliklere kart satışı ve kontör yüklemesi yapılabilmektedir. Kongre Merkezine ulaşım için şehir merkezi ile Selçuk Üniversitesi arasında 24 saat çalışan tramvay kullanılabilir. Kongre Merkezi ne en yakın tramvay durağı Tıp Fakültesi durağından Kongre Merkezi 5 dakika yürüme mesafesindedir. Sehir Dışı Ulaşım: Demiryolu: stanbul Konya arasında her gün işleyen hızlı tren seferleri başlamıştır. Ankara ve Eskişehir ile Konya arasında da hızlı tren seferleri yapılmaktadır. Havayolu: Türk Hava Yolları - Pegasus Havayolları - Sunexpress - Atlasjet - Karayolu: stanbul Ankara Antalya zmir Konya 715 km Konya 262 km Konya 305 km Konya 561 km

11 Kongre Merkezi: Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi DAVET MEKTUBU Katılımcıların talep edecekleri resmi davetiye yazısı kongre web sayfasında davet mektubu menüsündeki form kullanılarak oluşturulabilmektedir. Adınıza davet mektubu oluşturmak için tıklayınız. KONGRE DL Kongrenin resmi dili Türkçedir. Bildiri özetleri ngilizce ve Türkçe olarak hazırlanacak ve gönderilecek olup, sunumları Türkçe olarak yapılacaktır. YAKA KARTI Tüm kayıtlı katılımcıların toplantı süresi boyunca, kongre merkezine, bilimsel oturumlara, sergi ve poster alanına, sosyal programlara girişlerinde kayıt masasında verilecek olan yaka kartlarını takmaları toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir. KONGRE VE KURS KATILIM SERTFKALARI Tüm kayıtlı kongre katılımcılarına kongreye katılım belgesi verilecek olup, kurs katılımcıları ayrıca katıldıkları kursun katılım belgesini de alacaklardır.

12 Stand alanı kiralama; 6 m2 Stand : TL + %18 KDV 10m2 Stand : TL +%18 KDV 6m2 stand alanına 2 adet yaka kartı dahildir. 10m2 stand alanına 3 adet yaka kartı dahildir. Yaka kartına dahil olanlar: 3 Öğle Yemeği, 6 adet Kahve Molası, Açılış Kokteyli. Ekstra Sergi Yaka Kartı: 125.-TL / kişi başı Stand Ölçüleri Stand No. m2 Stand No. m2 Stand No. m2 Stand No. m Stand yükseliği max metreyi geçmemelidir. Sergi takvimi: 29 Nisan 2015, Çarşamba Hazırlık 09:00 13:00, Stand kurulumları 13:00 18:00, Stand dekorasyon 30 Nisan 2015, Perşembe Hazırık + Sergi 09:00 13:00, Stand dekorasyon 14:00 19:00, Açılış Töreni ve Açılış Oturumu 19:00 20:30, Açılış Kokteyli 01 Mayıs 2015, Cuma - Sergi 08:00 18:00, Tam gün Sergi 02 Mayıs 2015, Cumartesi - Sergi 08:00 18:00, Tam gün Sergi 03 Mayıs 2015, Pazar - Sergi 08:00 16:00, Tam gün Sergi 16:00 19:00, Standların toplanması ve çıkış

13

14 Açılış Kokteyli TL Toplantı salonu fuaye sinde firma bayrak ve bannerları konulacak. Masalarda firma bayrakları yer alacaktır. Sponsor olduğu günden itibaren logosu kongre web sayfasında yayınlanacak. Logodan firmanın web sayfasına link verilecektir. Kongre esnasında sponsor panosunda firma logosu konulacaktır. Mini Programda sponsor olarak teşekkür edilecektir. Öğle yemeği TL 30 Nisan 1 Mayıs ve 2 Mayıs 2015 günleri servis edilecek set menü öğle yemeği, 1adet sponsorluğudur. Öğle yemeği biletlerinde firma logosu kullanılacak. Sponsor olduğu günden itibaren logosu kongre web sayfasında yayınlanacak. Logodan firmanın web sayfasına link verilecektir. Kongre esnasında sponsor panosunda firma logosu konulacaktır. Mini Programda sponsor olarak teşekkür edilecektir. Kahve molası (günlük 2 kahve molası ) TL 30 Nisan 01 Mayıs ve 2 Mayıs 2015 günleri, 1 günde servis edilecek 2 adet kahve molası sponsorluğudur. Kahve molası servis edilecek alandaki büfe ve masaların üzerinde firma bayrakları. Sposnor firma extra maliyetini karşılyarak peçeteler üzerine logosunu bastırabilir. Sponsor olduğu günden itibaren logosu kongre web sayfasında yayınlanacak. Logodan firmanın web sayfasına link verilecektir. Kongre esnasında sponsor panosunda firma logosu konulacaktır. Mini Programda sponsor olarak teşekkür edilecektir. Poster TL Poster sunumlarını yapılacağı, poster panolarının sponsorluğudur. Panolarda bulunan poster numaraları ile birlikte firma logosu bulunacaktır. Poster salonunda firma bayrak ve bannerları konulacak. Sponsor olduğu günden itibaren logosu kongre web sayfasında yayınlanacak. Logodan firmanın web sayfasına link verilecektir. Kongre esnasında sponsor panosunda firma logosu konulacaktır.

15 Mini Programda sponsor olarak teşekkür edilecektir. Kongre Çantası TL Katılımcılara verilecek kongre çantası sponsorluğudur. Sponsorluk bedeline çantanın üretim maliyeti dahildir. Çanta model seçimi ve üretimi organizasyon komitesine aittir. Kongre Çantasında kongre logosu ile birlikte firma logosunun kullanılması Sponsor olduğu günden itibaren logosu kongre web sayfasında yayınlanacak. Logodan firmanın web sayfasına link verilecektir. Kongre esnasında sponsor panosunda firma logosu konulacaktır. Mini Programda sponsor olarak teşekkür edilecektir. Yaka kartı kordonu TL Sponsorluk bedeli üretim maliyeti dahildir. Sponsor firma logosu ve ismi bulunan yaka kartı iplerinin model ve üretimi organizasyon komitesine aittir. Basılı Malzemelerde Firma Reklam Sayfası Mini Program Tam sayfa (renkli) : TL Çanta içine firma reklamı 750.-TL Kongre için hazırlanacak katılımcı çantalarına konulmak üzere firma reklamı A-4 ebadında max. 2 sayfa olacak şekilde En fazla 4 firma reklamı alınacaktır. * Tüm sponsorluk kalemlerinde %18 KDV hariçtir. * Hükümet tarafından KDV oranında yapılacak değişikliler faturalara yansıtılacaktır.

16 - Bilimsel Program Önerilerini Değerlendirme Sonuçlarının duyurulması: 30 Ocak Bildiri (ve diğer Sunum) Özetleri son gönderim tarihi: 27 Mart Erken Kayıt bitiş tarihi: 27 Mart Özet Kabul Bildirimleri: 27 Mart 2015 Ş Kenes Turkey Şirin Sokak, No: Emirgan, Sarıyer / stanbul Telefon : Faks : Kongre Hakkında Genel Konular : Selen Akün sakun@kenes.com Bilimsel çerik : Selen Akün sakun@kenes.com Kayıt & Konaklama : Pınar Çobanoğlu pcobanoglu@kenes.com Sergi & Sponsorluk : Erdem Köksaldı ekoksaldi@kenes.com

17 Ş Lütfen bu formu aşağıda belirtilen adrese gönderiniz; Erdem Köksaldı, Kenes Turkey Şirin Sk. No:58 Emirgan, Sarıyer, stanbul, Turkey Tel: / Faks: E-posta: ekoksaldi@kenes.com Firma Adı lgili Kişi... Bölüm/Görev Firma Adresi Şehir... Vergi Dairesi... Vergi No... Telefon... Faks... E-posta...@... Aşağıda belirtilen sponsorluk ve sergi kalemlerinden ilgilendiklerinizi işaretleyiniz: Sergi Alanı;... m2 (425 TL + KDV / m 2 ) Lütfen tercih ettiğiniz ilk iki standın numarasını belirtiniz. 1.Tercih:... 2.Tercih:... Stand yerleşimi başvuru ve tercih sıralaması doğrultusunda yapılacaktır. Ek Firma Temsilcisi Yaka Kartı;...adet (125 TL + KDV /adet) Açılış Kokteyli Sponsorluğu (2.800 TL + KDV) Kahve Molası Sponsorluğu 30 Nisan 2015 (1.250 TL + KDV) Kahve Molası Sponsorluğu 01 Mayıs 2015 (1.250 TL + KDV) Kahve Molası Sponsorluğu 02 Mayıs 2015 (1.250 TL + KDV) Öğle Yemeği Sponsorluğu 30 Nisan 2015 (1.850 TL + KDV) Öğle Yemeği Sponsorluğu 01 Mayıs 2015 (1.850 TL + KDV) Öğle Yemeği Sponsorluğu 02 Mayıs 2015 (1.850 TL + KDV) Poster Panosu Sponsorluğu Çanta Sponsorluğu Yaka Kartı Kordonu Sponsorluğu Mini Program Tam Sayfa Reklam Çanta çi Duyuru Sponsorluğu (1.500 Tl + KDV) (2.000 TL + KDV) (1.500 TL + KDV) (2.000 TL + KDV) (750 TL + KDV) - Sponsorluk ve sergi ödemelerine ilişkin faturalar Sempozyum tarihlerini takiben kesilecektir. - KDV oranı tüm sponsorluk ve sergi kalemleri için %18 olup, hükümet ve yetkili kurumlar tarafından KDV oranında yapılacak artış faturaya yansıtılacaktır. Sponsorluk ve/veya sergi alanı ile ilgili tüm iptal taleplerinin yazılı olarak Sempozyum Sekreteryasına (Erdem Köksaldı, ekoksaldi@kenes.com) iletilmesi gerekmektedir. - 1 Mart 2015 ve öncesinde iletilen iptallerde, sponsorluk/sergi tutarı banka masrafları düşülerek iade edilecektir Mart 2015 tarihleri arasında iletilen iptallerde sponsorluk/sergi tutarının %50 si banka masrafları düşülerek iade edilecektir. - 1 Nisan 2015 tarihi itibariyle iletilen iptallerde iade yapılmaz. GENEL KOŞULLAR Bu başvuru formunu imzalayarak, Sponsorluk ve Sergi Dosyasında belirtilen şartları ve bu formun ikinci sayfasında bulunan Genel Koşulları yerine getireceğimizi kabul ve taahhüt ederiz. ÖDEME YÖNTEMLER Banka Havalesi / EFT Hesap Adı: Kenes Uluslararası Kongre Turizmi ve Ticaret Ltd.Şti. Banka/Şube: Garanti Bankası / Topkapı Sanayi Şb. (286) IBAN No(TL): TR Kredi Kartı ile Ödeme Visa Eurocard Mastercard Kart Numarası : / / / / / / / / / / / / / / / / Geçerlilik Tarihi / / Ay / / Yıl Güvenlik Kodu / / / KDV DAHL TOPLAM TUTAR (TL) ÖDEME ve PTAL ŞARTLARI Sponsorluk ve sergi alanı katılımları için aşağıdaki ödeme planı öngörülmektedir: Kontrat imzasında; 60% 03 Nisan 2015 tarihinde; 40% - Sponsorluk ve sergi ödemelerinin Sempozyum tarihleri öncesinde tümüyle tamamlanması gerekmektedir. Tarih: mza, Kaşe: Lütfen bu formu aşağıda belirtilen adrese gönderiniz; 13. Ulusal Sinirbilim Kongresi, Kongre Sekreteryası : Kenes Turkey / Erdem Köksaldı ekoksaldi@kenes.com / Faks:

18 Ş GENEL KOŞULLAR Madde 1: Adı geçen sergide katılımcı olarak yer alabilmek için, katılımcı firmanın gerekli ödemeyi imzalı başvuru formuyla birlikte organizatör firmaya iletmesi gerekmektedir. Bunu takiben organizatör firma standın kiralandığına dair resmi kabul belgesini katılımcı firmaya gönderecektir. Madde 2: Sergiye katılmak üzere başvuru formunu imzalayan kuruluşlar (MÜŞTER) ve organizatör firma ise (KENES TURKEY) olarak anılacaktır. Formun geçerli olabilmesi, tarafların bütün katılma koşullarını aynen kabul etmesine bağlıdır. Madde 3: Müşterinin yükümlülüğü başvuru formunu imzalamasıyla başlar, imzadan sonra sergi ya da fuara katılmayı reddetmesi müşteriyi yükümlülüklerinden kurtarmaz. Madde 4: KENES TURKEY sergi alanını standlara bölünmüş, ekstra talepler varsa karşılanmış olarak hazır hale getirecektir. Müşteriye kiralanacak stand alanı, sergi alanı krokisinde işaretlenecek, boyutları, fiyatı ve ödeme koşulları da başvuru formunda gösterilecektir. Müşteri standart stand paketi almışsa firma adı, standart tek tip yazı karekteriyle ziyaretçilerin rahatlıkla görüp okuyabilecekleri şekilde KENES TURKEY tarafından yazılacaktır. Madde 5: Müşteri kiraladığı standın özel dekorasyon projesi için KENES TURKEY den onay almak zorundadır. KENES TURKEY projeyi denetlemek ve uygunluğunu sağlamak için gerekli düzenlemeyi yapmaya yetkilidir. Madde 6: KENES TURKEY sergi alanı sahiplerinin talebi üzerine veya herhangi bir geçerli sebepten dolayı stand alanının planını yeniden düzenleme ve standın yerini değiştirme hakkına sahiptir. Stand yükseliği max. 2 metreyi geçmemelidir. Madde 7: Sergi kira ücretlerinin hesaplanmasında; I. 1 metrekare birim olarak alınacaktır. Ücret metre kare birim fiyatıdır. II. Danışma bürosu hizmetlerinin sağlanması III. Sergi alanı içi genel güvenlik ve temizliğin sağlanması (Standların içini temizlemekle müşteri yükümlüdür) IV. Sergiye katılacak firmalar sergi alanı içindeki ürünlerinin güvenliği ve sigortasından kendileri yükümlüdür. Madde 8: Sergi kira tutarı dışında kalan ve ancak müşterinin talep etmesi halinde ücret karşılığında yerine getirilecek hizmetler şunlardır, I. lave sergi yaka kartı II. Telefon görüşmeleri + Int. Bağlantısı III. kram hizmetleri IV. Ek stand malzemesi Madde 9: Standın iç dekorasyonunu müşteri, masraflarını karşılayarak kendisi yaptırır. Sergi açılışından kapanışına kadar kendi standında teknik ve ticari bilgi verecek nitelikte bir eleman bulundurmak da müşterinin yükümlülükleri arasındandır. Madde 10: Sergi alanı 30 Nisan 2015 ve Mayıs 2015 tarihlerinde açık kalacaktır. Sergi boyunca stand ve sergilenecek ürünlerin üzeri kapatılmamalı ve sergi görevlileri standlarda hazır bulunmalıdır. Madde 11: Sergi hazırlık günü 29 Nisan 2015 tarihinde 13:00-18:00 saatleri arasındadır. Sergi kapanış günü olan 02 Mayıs 2015 tarihinde 16:00-19:00 arasında tüm standlar boşaltılmış olacaktır. Bu süre içinde boşaltılmayan mallar ve malzemeler KENES TURKEY görevlileri tarafından sergi alanı dışına çıkartılabilir. Bunun için müşteriye önceden uyarıda bulunulmaz. Doğacak zararlar ve yapılacak her türlü harcamaların ödeme yükümlülüğü müşteriye aittir. Madde 12: KENES TURKEY tarafından üstlenilen fuar organizasyonunun tamamı veya bir bölümü zorlayıcı sebeplerle (Force Major) imkansızlaşabilir (Hükümet ve resmi makamların müdahaleleri ile savaş, grev, ayaklanma, karantina, salgın hastalık, kargaşalık, tabi afetler, KENES TURKEY in iradesi dışında kalan durumlar). Yukarıda yazılan sebeplerden birinin meydana gelmesi halinde KENES TURKEY hiç bir yükümlülük taşımaz. Madde 13: Başvuru formunu imzalayan müşteri, katılma koşullarına ve hazırlanan sergi takvimine uymakla yükümlüdür. Madde 14: PTAL POLTKASI: ptaller yazılı olarak KENES TURKEY e iletilmelidir. 1 Mart 2015 tarihine kadar yapılacak iptallerde ücretin tamamı geri ödenir Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak iptallerde toplam ücretin %50 si tahsil edilir. Eğer firma bu tarihten önce %50 den fazla ödeme yapmış ise, KENES TURKEY %50 nin üzerinde olan miktarı, banka masrafları düşülerek sergi bitiminden 15 gün sonrasına kadar FRMA ya geri öder. 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren yapılan iptallerde kiralama ücretinin tamamı tahsil edilir, geri ödeme yapılmaz. Madde 15: Stand alanı içerisinde yapılan aktiviteler; promosyonel malzeme dağıtımı, aktivite düzenlenmesi, yiyecekiçecek dağıtımı, stand alanında tanıtım için ses ve görüntü aletleri kullanılırken özellikle seslerinin çevre standları, genel stand alanı ve katılımcıları rahatsız etmeyecek şekilde yapılması gerekmektedir. Madde 16: Firmalar kiraladıkları stand alanı dışında hiçbir şekilde firmalarının ve/veya ürünlerinin tanıtımı yapamazlar. Madde 17: Firmalar otel/kongre merkezine herhangi bir şekilde maddi zarar vermeleri halinde zarar ziyanı ödemekle yükümlüdür. Madde 18: Stand planı ölçüleri dışına çıkılması halinde, stand alanının sökülerek ölçülere uygun halde tekrar monte edilmesi gerekmektedir. Madde 19: Stand alanı içinde yapılacak yiyecek & içecek ikramları konusunda otel /kongre merkezi yönetmelikleri geçerli olacaktır. Bu nedenle stand alanı içinde yapılacak ikramlar için önceden KENES TURKEY ye bilgi verilmesi gerekmektedir. Madde 20: MUACCELYET FAZ ŞARTI ; Ödemeler başvuru formunda belirtildiği gibi olup, herhangi bir sebeple ödemenin gecikmesi halinde taksitlendirilmiş alacağın tamamı hiçbir ihtara gerek kalmadan muaccel hale gelecektir. A) Muaccel hale gelen yabancı para cinsinden alacakları KENES TURKEY muaccel hale geldiği günden itibaren TL ye çevirerek tahsilini isteyebileceği gibi yabancı para cinsinden de isteme seçimlik hakkına sahiptir. B) Muaccel hale gelmiş alacakların tahsilinde temerrüd anından tahsili anına kadar TL cinsinden alacaklar için %10, döviz cinsinden alacaklar için aylık %3 gecikme faizi uygulanacaktır. Madde 21: ANLAŞMANIN BÜTÜNLÜĞÜ; Bu anlaşma taraflar arasında bu konuda varılmış bütün mutabakatı kapsar ve yazılı ya da sözlü eski bütün öneri beyan ve mutabakatların yerine geçer. Bu anlaşma değişiklilerin yazılı olacak ve tarafların yetkili temsilcileri tarafından imzalanacaktır Madde 22: ANLAŞMANIN BÖLÜNEBLRLĞ; Bu anlaşmanın herhangi bir maddesinin tamamı ya da bir kısmının geçersiz olduğu konusundaki bir mahkeme tespiti diğer hükümlerin uygulanabileceğini etkilemeyecektir. Madde 23: SÖZLEŞMENN SONA ERMES; Tarafların sözleşmenin sona ermesi tarihinden önce işbu sözleşmeden doğmuş hak ve borçlarını etkilemez. Bu sözleşmenin belirtilen şartlar altında sona ermesi halinde KENES TURKEY MÜŞTER ye karşı yükümlülük altında olmayacağı gibi MÜŞTER de KENES TURKEY den tazminat zarar ziyan kar mahrumiyeti vs. herhangi bir talepte bulunmayacağını peşinen kabul ve taahhüt eder. Madde 24: DELL ŞARTI ; Bir uyuşmazlık halinde tarafların sunacakları belgelerin birbiriyle çelişmesi durumunda KENES TURKEY in kayıtları esas alınacaktır. Madde 25: YETK ŞARTI; ş bu sözleşmenin uygulanmasında ortaya çıkacak uyuşmazlık çözümünde stanbul Mahkemeleri ve stanbul cra Daireleri Yetkilidir. Madde 26: Anlaşma koşulları başvuru formunun bir parçası olup, başvuru formunun imzalanmasıyla sözleşme tamam olur. Madde 27: ş bu anlaşma 27 maddeden oluşmaktadır.

19 Address: Şirin Sokak, No:58 Emirgan Sariyer Istanbul, Turkey Phone: Fax: Web:

DAVET YAZISI 2. Önemli Tarihler 4 İletişim Bilgileri TPD Bilimsel Kongresi 2016 Sponsor ve Sergiye Katılan Firmalar 5 SPONSORLUKLAR 6-8

DAVET YAZISI 2. Önemli Tarihler 4 İletişim Bilgileri TPD Bilimsel Kongresi 2016 Sponsor ve Sergiye Katılan Firmalar 5 SPONSORLUKLAR 6-8 İÇİNDEKİLER DAVET YAZISI 2 TÜRK PERİODONTOLOJİ DERNEĞİ 3 GENEL BİLGİLER Önemli Tarihler 4 İletişim Bilgileri 4 46. TPD Bilimsel Kongresi 2016 Sponsor ve Sergiye Katılan Firmalar 5 SPONSORLUKLAR 6-8 STAND

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz. SPONSORLUK DOSYASI Değerli Meslektaşlar, Sizleri 15-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Mardin de yapılacak olan VI. Mezopotamya Tıp Kongresine (VI MMC) davet etmek istiyoruz. Gelecek kongremizi uluslararası ve

Detaylı

Değerli Firma Temsilcileri

Değerli Firma Temsilcileri Değerli Firma Temsilcileri Derneğimizin Kuruluşunun Temel amacına uygun olarak geçen yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz III. Uluslararası Katılımlı Deneysel Hematoloji Kongresi nde bir çok bilim insanının birikim

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, IV. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2012) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 Sporda Küresel Hedefler 26-28 Nisan 2018 Nişantaşı Üniversitesi

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

ULUSLARARASI BİYOKİMYA KONGRESİ XXIX.ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ

ULUSLARARASI BİYOKİMYA KONGRESİ XXIX.ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ ULUSLARARASI BİYOKİMYA KONGRESİ XXIX.ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ 26-30 Ekim 2018 Hilton Bodrum Türkbükü / Bodrum - MUĞLA Adres: Ahi Evran Caddesi, Ata Center İş Merkezi No:9/110, 34485 Maslak, Sarıyer, İstanbul

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2018 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL NİSAN 2018 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Türk kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini geliştirmek ve

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

sı Dosya luk Sponsor

sı Dosya luk Sponsor Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, 5. Uzaktan Algılama ve CBS (UZAL-CBS 2014) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize sunulmaktadır. 14 17 Ekim

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, 1-3 MAYIS 2014 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu' da düzenlenecek olan 3. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

ULUSLARARASI BİYOKİMYA KONGRESİ XXIX.ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ

ULUSLARARASI BİYOKİMYA KONGRESİ XXIX.ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ ULUSLARARASI BİYOKİMYA KONGRESİ XXIX.ULUSAL BİYOKİMYA KONGRESİ 26-30 Ekim 2018 Hilton Bodrum Türkbükü / Bodrum - MUĞLA Adres: Ahi Evran Caddesi, Ata Center İş Merkezi No:9/110, 34485 Maslak, Sarıyer, İstanbul

Detaylı

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI)

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) 1. DUYURU II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) Değerli Meslektaşlarımız, Yaşlanma, II. Dünya Savaşı nın sonundan itibaren gözlenen yaşam beklentisindeki çarpıcı artış yüzünden önemli

Detaylı

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul 3. Periferik Nish A Blok Kat:8 No: 47-48 Çobançeşme Sanayi Cad. 11, Yenibosna, Bahçelievler 34196 - Türkiye T. 212 221 17 30 / 38 F. 212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr www.tkd.org.tr 3. Periferik TÜRK KARDİYOLOJİ

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

Kronik Hastalıkların Yönetimi

Kronik Hastalıkların Yönetimi Aile Sağlığı Elemanı Katılımlı Aile de liğin Hekimorlar 2 Rap Ulusal Kongresi Kongre Konusu www.antalyakongre2018.com Kronik Hastalıkların Yönetimi 05-08 Nisan 2018 Rixos Premium Belek The Land of Legends

Detaylı

11-14 Ekim 2018 III. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel Lara, Antaya

11-14 Ekim 2018 III. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel Lara, Antaya 11-14 Ekim 2018 III. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ Venezia Palace Deluxe Resort Hotel Lara, Antaya www.hayvancilikekonomisi2018.com SPONSORLUK DOSYASI Çok Kıymetli Sektör Temsilcileri, Bu yıl üçüncüsünü

Detaylı

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter SPONSORLUK DOSYASI DÜZENLEME KURULU Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter DÜZENLEME KOMİTESİ İmre Altuğlu Gülden Çelik Candan Çiçek Dilek Çolak Selda Erensoy Koray Ergünay

Detaylı

TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ. 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU. www.ekmud2016.org www.ekmud.org.

TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ. 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU. www.ekmud2016.org www.ekmud.org. TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU www.ekmud2016.org www.ekmud.org.tr GENEL BİLGİLER Değerli Meslektaşlarımız, Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarımız, Sekizinci Ulusal Larengoloji Kongresi 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacaktır. Larengoloji alanında

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

TÜRK TORAKS DERNEĞİ ETKİNLİK STANDARTLARI YÖNERGESİ

TÜRK TORAKS DERNEĞİ ETKİNLİK STANDARTLARI YÖNERGESİ TÜRK TORAKS DERNEĞİ ETKİNLİK STANDARTLARI YÖNERGESİ Amaç: Türk Toraks Derneği Şubeleri, İl Temsilcilikleri, Çalışma Grupları ve diğer birimlerin her türlü tıp eğitimi ya da mesleki gelişim etkinlikleri

Detaylı

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ TARAFLAR: Bu şartname Bayındır Sk.No:7/7 Yenişehir/Ankara adresindeki ile Şartnameyi imzalayan KATILIMCI KURULUŞ arasında aşağıda yazılı şartlarla akdedilmiştir. TANIMLAR: Bu şartname

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. Sayın Yetkili, 29 Nisan- 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 4. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ Sempozyum Altın Sponsorluğu Sempozyum Gümüş Sponsorluğu Sempozyum Bronz Sponsorluğu SEMPOZYUM YÜRÜTME KURULU 2. Başkan İbrahim AKKUŞ

Detaylı

HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS DERNEĞİ

HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS DERNEĞİ HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS DERNEĞİ II. ULUSLARARASI HERKES İÇİN SPOR VE WELLNESS KONGRESİ II. INTERNATIONAL CONFERENCE ON SPORTS FOR ALL AND WELLNESS 25-28 Nisan 2019, Alanya, Antalya The Lumos Deluxe

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU 08 11 Kasım, 2012 SUENO HOTEL, Antalya TÜRKİYE SPONSORLUK VE SERGİ PROSPEKTÜSÜ Değerli Sponsorlar, Sizlerin katılım ve katkılarıyla beşincisini gerçekleştireceğimiz

Detaylı

Kronik Hastalıkların Yönetimi

Kronik Hastalıkların Yönetimi Aile de liğin Hekimorlar 2 Rap Ulusal Ulusal Kongresi Kongresi www.antalyakongre2018.com Antalya Aile Sağlığı Elemanları ve Çocuk Hemşireliği www.antalyakongre2018.com Kongre Konusu Kronik Hastalıkların

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Ka2lımcılar,

DAVET YAZISI. Değerli Ka2lımcılar, DAVET YAZISI Değerli Ka2lımcılar, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesi Ege Un Sanayicileri Derneği (EUSD), Ege Bölgesinde ki; un sektörüne hizmet veren kuruluşları bir çag algnda toplayan, sürekli

Detaylı

1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ

1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ 1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ SPICE HOTEL, ANTALYA, TÜRKİYE www.hayvancilikekonomisi.com SPONSORLUK DOSYASI Çok Kıymetli Sektör Temsilcileri, Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz

Detaylı

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa Sayın Yetkili, 26 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 7. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz.

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. Değerli Firma Temsilcileri; Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. 1.Uluslararası, 3.Ulusal

Detaylı

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 3.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 13-14 Kasım 2014, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle

Detaylı

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz.

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Davet Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Klinik Eczacılık, Farmasötik Bakım, Akılcı İlaç Kullanımı,

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler.

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler. Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler S P O N S O R LU K BiLGiLERi Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla TUFUAB Düzenleme Kurulu Sayın İlgili, Türkiye Ulusal Fotogrametri ve Uzaktan Algılama Birliği (TUFUAB) Teknik Sempozyumlarının 9. su Afyon Kocatepe Üniversitesi nin ev sahipliğinde 27-29 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

Değerli meslektaşlarımız,

Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitlerin Takip ve Tedavisinde Yaklaşım & Akılcı Antibiyotik Kullanım Kursları Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitle Savaşım Derneği (VHSD) ve Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

Detaylı

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016.

TRANSPLANTASYON 16 SPONSORLUK DOSYASI. 12-15 Ekim 2016, Konya TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES. www.tx2016. TÜRK YE ORGAN NAKL KURULUŞLARI KOORD NASYON DERNEĞ XI. KONGRES 12-15 Ekim 2016, Konya www.tx2016.org Sende en iyi ne varsa dostuna onu ver Hz. Mevlana SPONSORLUK DOSYASI KATKIDA BULUNANLAR ORGANİZASYON

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

Burkon Turizm Kongre & Organizasyon Ltd. Şti /

Burkon Turizm Kongre & Organizasyon Ltd. Şti / DAVET Sayın Sektör Temsilcileri, Çocuk ve Ergen Nörolojisi Derneği tarafından 19-20 Ekim 2018 tarihleri arasında Divan İstanbul da VIII. Çocuk ve Ergen Nörolojisi Bahar Sempozyumu nun düzenleneceğini duyurmak

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET Sayın Yetkili, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü

Detaylı

ÖNSÖZ. Değerli Meslektaşlarım,

ÖNSÖZ. Değerli Meslektaşlarım, 1. DUYURU ÖNSÖZ Değerli Meslektaşlarım, Uluslararası Katılımlı Lizozomal Hastalıklar Kongresi nin altıncısını 11-15 Nisan 2018 tarihlerinde Rixos Premium Belek, Antalya da gerçekleştireceğiz. Kongremizde

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

KONGREYE DAVET. Antalyada, Xanadu Resort Hotel de gerçekleşecek olan kongremizin başarıya ulaşması ancak sizlerin de bize katılması ile mümkündür.

KONGREYE DAVET. Antalyada, Xanadu Resort Hotel de gerçekleşecek olan kongremizin başarıya ulaşması ancak sizlerin de bize katılması ile mümkündür. KONGREYE DAVET Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Derneği adına sizleri 19-22 Kasım 2015 tarihinde yapılacak kongremize davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Ülkemizde de tüm dünyada olduğu gibi

Detaylı

7. Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Kongresi

7. Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Kongresi www.cocuksolunum2016.org Uygulamalı Pediatrik Fleksibl Bronkoskopi Kursu 30 Mart 02 Nisan 2016 RIXOS DOWNTOWN ANTALYA 1 DAVET YAZISI Sayın meslektaşlarımız, Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları Kistik Fibrozis

Detaylı

ULUSLARARASI SPONSORLUK DOSYASI KASIM International Scientific Congress and Exhibition TEPEKULE

ULUSLARARASI SPONSORLUK DOSYASI KASIM International Scientific Congress and Exhibition TEPEKULE ULUSLARARASI International Scientific Congress and Exhibition SPONSORLUK DOSYASI 18-20 KASIM 2016 TEPEKULE www.izdokongreleri.com İZMİR DİŞHEKİMLERİ ODASI Anadolu Cd.No40 Tepekule İş Merkezi D209-210-211

Detaylı

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS October 6-9, 2016, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul 1. AVRUPA & AMERİKA İŞLETME ANALİTİĞİ, TEDARİK ZİNCİRİ VE LOJİSTİK

Detaylı

Ayrıca son yıllarda giderek artan şekilde kullanılan PET-BT görüntülemenin Radyoterapi simülasyonunda kullanılmasından da toplantıda bahsedilecektir.

Ayrıca son yıllarda giderek artan şekilde kullanılan PET-BT görüntülemenin Radyoterapi simülasyonunda kullanılmasından da toplantıda bahsedilecektir. DUYURU Değerli Meslektaşlarımız, Tüm dünya ile beraber ülkemizdeki PET-BT cihazlarında ve moleküler görüntüleme yapılan hasta sayısında da çok hızlı bir artış meydana gelmiştir. Son 2 yıl içinde PET-BT

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı