Bu yoğun ilgi ile üzerimize aldığımız misyonun da farkındayız.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu yoğun ilgi ile üzerimize aldığımız misyonun da farkındayız."

Transkript

1

2 Merhaba, Sherwood markası olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı birçok platformda adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Bu yoğun ilgi ile üzerimize aldığımız misyonun da farkındayız. Hep vurguladığımız temel fikir; yaşam alanlarımızın bir ruhu olması ve aynı zamanda karakteristik özellikler taşıması idi. Koleksiyon, aksesuar ve aydınlatma gruplarımız ile evlerinizde countryden yana tercih kullanan sizlere bir bakış açısı kazandırmaya çalıştık. Yüklendiğimiz bu misyondan yola çıkarak sizin tarzınızı yansıtacak ofisler tasarladık. Gerek ev mobilyasındaki etkiyi yakalayabilmek, gerekse çalışma alanınızda geçirdiğiniz vakti verimli kılmak adına uzun ve titiz bir tasarım süreci yaşadık. Bu konudaki mükemmelliyetçi tavrımızın amacı; üretmenin heyecanını paylaşmak ve sizin içinde vakit geçirmekten sıkılmayacağınız mekanlar yaratmaktır.

3

4 Metal Ahsaba Islendi Ahşap mobilya; pirinç aparatlar, halatlar ve sanayi tekerleri ile sherwood tarzında buluşuyor. Loftluğu mekanda değilde mobilyalarda yaşamak istiyorum diyenler için loft koleksiyonumuz doğru tercihtir. Loft koleksiyonu masculen tarzda tasarlanmıştır. Endüstriyel mobilya stili, dekorasyonlarınızdageleneksel kuralların aksine aykırı mekanların tamamlayıcı ögesi olarak kullanılabilir. Loft koleksiyonumuz modern ve monoton mimariden zıt, sıcak ve göz alıcı bir hava estiriyor.

5 Annelerinizin el emeği göz nuru dantellerini hayata geçirmeniz bu koleksiyonla artık mümkün. Adından nostalji ile bahsettiren Green koleksiyon, eskinin tutkunları için kesinlikle doğru tercih. Evinizde doğal, salaş ve kırsal hayatın esintilerini yaşatmak istiyorsanız green koleksiyonu incelemenizde fayda var. Country tarzının nostaljik havası ve vazgeçilmez imgesi danteller bu koleksiyonda birleşip hayat buluyor. Green koleksiyon, saf ahşaptan üretilmiş olup en eski koleksiyonlarımızdan biridir. Geleneksel country mobilya dendiğinde akla gelen ilk koleksiyonumuzdur. Farklı renk ve eskitme seçenekleri ile kendinizi mobilyanıza yansıtabilmeniz açısından oldukça elverişli bir koleksiyondur. Kırsal Yasam

6 Aristokrat Durus Huş ahşaptan üretilen ürünleri eşsiz kılan, durgun suların üzerinde seyredenbir yat havasında, hayatınızı dinginliğe itmesidir.doğanın renklerini ve sakinliğini bu koleksiyonda bulmanız mümkündür.saf ahşap mobilyanın tütün rengi ile buluşması ve metal aksesuarlar ile bezenmesi bu koleksiyonun en belirgin özelliğidir. Aksesuarları, renk tonu, dokusu ve duruşu, koleksiyonu; country mobilya, Amerikan tarzı mobilya, ahşap mobilya, masif mobilya ya da kolonial mobilya diye adlandırmaktan bir adım öteye taşımıştır.

7 Countrynin Tanımı Country tarzının vazgeçilmez çift renk uygulaması Provincial mobilyalarımız ile tanım buluyor. Beyazın sade ve saflığını, ahşabın dokusu ve doğal tonları ile buluşturduğumuzda ortaya çıkan sonuç feminen karakterlerindedir. Karakteristik Sherwood tarzımız ile ahşap mobilyaya sakin tonlar ve tamamlayıcı dokunuşlar bırakarak sizlere sunuyoruz. Country yaşamın sevimli ve çekici havası provincial koleksiyonumuz ile evlerinize giriyor. Koleksiyonumuz; sevimli porselen aksesuarları, doğanın soft tonları ile sakin ve huzurlu bir yaşam sürmeniz için mağazalarımızda sizlerin ziyaretini bekliyor. Provincial tarz sizleri şehir hayatının gürültüsünden ve yorgunluğundan uzaklaştırıp rahatbir yaşama ulaştırıyor.

8 Ali Akçeşme Yemeğinde Sevgiyi Bolca Kullanan Usta... Yıllardır hazırladığım menülerde dekor beni etkileyen en önemli unsur olmuştur. Mekan içerisinde vakit geçirirken dekorun, yaratılan atmosfere uygun, size tavsiye edilmiş yemeğin lezzetine doğrudan etkisi olduğuna hep inanmışımdır. Sherwood un yemek odaları da kesinlikle böyle bir ayrıntıyı hak ediyor. Sizlere bu sayımızda Sherlock Holmes koleksiyonu ile Rosto (iç pilavlı kuzu kaburga) tavsiye edeceğimğim. MALZEMELERİ 2 Büyük Boy Soğan 2 Büyük Boy Havuç 2 Büyük Boy Patates 500 Gr Haşlanmış Bezelye 250 Gr Tereyağ Tuz, Karabiber, Pulbiber, 2 Adet Defne Yaprağı 3 Diş Sarımsak 1 Kg. Pirinç SOS İÇİN 2 Yemek Kaşığı salça 1 Su Bardağı Et Suyu 1 Adet Yumurta Sarısı YAPILIŞI Tereyağı tencerede kızdıralım. Daha sonra soğanları ilave edip pembeleşene kadar kavuralım. Sonra küp küp doğranmış havuçları kavuralım.soğuk su ile yıkanmış pirinci ilave edip kavurmaya devam edelim. 2 su bardağı et suyu ekleyerek kısık ateşte 3 dakika pişirelim. Hafif çiğ kalacaktır. Küp doğranmış patatesleri önceden kızdırdığımız yağda kızartalım. Bezelyeler ile birlikte pilavımızın içine harmanlayalım. Kuzu kaburga etimizi tezgah üzerine serelim. İç pilavı orta kısmına alabildiği kadar yayalım. Tek tarafından sıkıca rulo şeklinde saralım ve fırın ipi ile 5 er cm ara vererek dolayalım. Son olarak uzunlamasına ipimizi dolayıp düğüm atalım. Önceden kaynattığımız suyun içerisine rostomuzu yavaşça bırakalım. Kısık ateşte yaklaşık 1,5-2 saat arası pişirelim. Daha sonra fırın tepsisine aktaralım. Salçalı et suyunu fırça yardımı ile güzelce çırpıp, etimizin altına üstüne sürelim. Folya ile kapatıp yaklaşık 1,5 saat pişirelim. Daha sonra folyoyu açıp, fırça ile yumurta sarısını sürelim yine fırında 5-10 dk. Kadar pişirelim. Pişen rostoyu dilimleyerek servis edelim. Afiyet olsun. Not: Etimiz bir gün önceden soya sosu, süt ve tuz ile marine edip dinlendirelim. Böylece daha yumuşak ve lezzetli olacaktır. Yukarıda da belirttiğim gibi sizler de konuklarınızla vakit geçirirken country atmosferiyle, hazırladığınız nefis rostonun lezzetinin bir başka olduğunu hissedeceksiniz.

9 Tasarımlara Ait Lezzetler

10 Miras Brakın Fransız tarzı klasik country mobilya denince akılda uyanan patina beyaz eskitmenin ve patina siyahın asilliği ince detaylar ile bu koleksiyonda buluşuyor. El işçiliği ile her detayı ayrı ayrı düşünülüp ince ince tasarlanan Exclusive koleksiyonu, mobilyayı bir heykel edasında gören koleksiyonerlerin tek tercihidir. Simgesel olarak aslan ayağın verdiği güç etkisi mobilyanın ön plana çıkmasında büyük rol oynar. Uğraş verici ve zaman alıcı oymalar, Sherwood mobilyanın yorumu ile gücün ve estetiğin mükemmel bütünlüğü sizlerin beğenisine sunuluyor. Koleksiyonun limitli üretilmesi ürünlerin değerini daha cezbedici kılıyor Sherwood mobilya ile bütünleşen klasik Fransız country stili Türkiye mobilyacılar camiasında patina beyaz eskitmenin adını lion eskitme olarak anılmasını sağlamıştır. Exclusive koleksiyonu tarz sahibi sizlerin ve evinizin hak ettiği koleksiyondur.

11 Size Göre Tasarımlar Bizim işimiz sizin karakterinize ve hakettiğiniz konfora uygun tasarımlar üretmek. Bir evi ev yapan yegane unsur, evde olması gereken ruhtur. Biz bu ruhu evin içinde yaşayan sahipleriyle ve onların zevkleriyle var ediyoruz.

12 Aydınlık Country bir yaşam tarzıdır. Ürünlerimiz evinizde her anlamda tamamlanmış görünmelidir. Aydınlatmalar mekanların en önemli ögeleridir. Sherwood mobilya olarak ziyaretçilerimize A dan Z ye sunduğumuz ürünlerimiz stil sahibi aydınlatmalarımız ile bütünleniyor. Pirinç detayları, asil duruşları ile lambader, aplik, avize, banker ve masa lambası çeşitlerimiz evinizde fark yaratmanız için tasarlanmıştır.

13 Imkansızı Iste Country evinizde yaşamınızın bir parçası, peki ya ofisinizde? Sizin için tasarımlarımızı Sherwood mobilya olarak koleksiyonlarımızın ofis uygulamalarını hazırlıyoruz. İlerleryen zamanda genişleyen kolleksiyonumuzu Sherwood Office başlığından takip edebilirsiniz.

14 Merhaba, Uzun bir ayrılıktan sonra tekrar birlikteyiz. Geçen birlikteliğimizde evimizde var olması gereken ruhtan bahsetmiştik. Evimizde kullandığımız mobilyanın tamamlayıcı unsurlar olmadan tarzını yansıtması elbette çok zor. Sherwood ile yıllardan beri sürdürdüğümüz tasarım birlikteliğimizi siz country severlerle paylaşmaktayız. Bu birlikteliğin tamamlayıcı öğelerinden Sherwood Aydınlatma Grubu nu (lightning) tavsiye ediyoruz. Tasarım uygulamalarımızı Sherwood mağazalarında bulabilirsiniz. Seçtiğiniz koleksiyon ile yan yana görebilir, deneysel ve sıradışı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kentin ruhsuzluğu ve boğucu karmaşası içinde yaşadığımızı göz önünde bulundurursak, yaşadığımız mekanın ruhunun olması bize terapi gibi gelecektir.

15 Tamamlayın Country mobilyanın tamamlayıcı aksesuarları, hareketli hayatınızı kolaylaştırırken sevimli duruşları ile göz zevkinizi dolduruyor. Hepsi el yapımı olan bu sevimli ev aksesuarlarımız, siz müşterilerimizi küçük mutluluklarla buluşturmak için mağazalarımızda ziyaretinizi bekliyor.

16 Ankara Merkez Karacakaya Cad. No : 64 Siteler / ANKARA Tel: Faks: info@sherwood.com.tr - Ankara ANSE Eskişehir Yolu 17.km. B Blok No: 38 / 39 / 54 ANSE MDM Etimesgut / ANKARA Tel: Faks: anse@ sherwood.com.tr - İstanbul Masko Mobilyacılar Sitesi 13/B Blok İstanbul Tel: Faks: istanbulmasko@ sherwood.com.tr - İstanbul Modoko Yukarı Dudullu Mah. Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cadde 6. Sk. No:104 Ümraniye / İSTANBUL Tel: Mersin İsmet İnönü Bul. Piri Reis Mah. Hayat Apt. 188/1 Yenişehir / Mersin Tel: mersin@sherwood.com. tr - Çanakkale Barbaros Mah. Atatürk Cad. Deniz Apt. No:87 Çanakkale Tel: Faks: pemarperde@hotmail.com - Bursa Fatih Sultan Mehmet Mah. Sanayii Cad. Evke Plaza No:646/5 Osmangazi / Bursa Tel: Faks: sherwoodbursa@gmail.com - Azarbaycan Abdulrahim Bei Hakverdievkuc,.574 MEH.BİNA 5 Baku /Azarbaycan Phone: vipmebelali@gmail.com - Antalya Aspendos Bulvarı Nar Plaza No.113/4 Antalya Tel: Faks: antalyasherwood@gmail.com

DOMATESLİ PİRİNÇ PİLAVI

DOMATESLİ PİRİNÇ PİLAVI DOMATESLİ PİRİNÇ PİLAVI Pirinç 2 su bardağı 360 gram Domates 3 küçük boy 300 gram Yağ 1/2 su bardağı 100 gram Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram Su(sıcak) 3 su bardağı 600 gram Pirinci yıkayın, süzün. Domatesi

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

Yaza özel 5 yöresel çorba tarifi

Yaza özel 5 yöresel çorba tarifi On5yirmi5.com Yaza özel 5 yöresel çorba tarifi Ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç yaza özel çorbalar hazırladı. Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2015 Çarşamba (oluşturma : 12/17/2015) Yaz sıcaklarının bastırdığı Ağustos

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu 2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu Doğanın mucizesine saygıyla geçen 35 yıl! Aker ailesi olarak bu yıl bambaşka bir heyecan yaşıyoruz. Bu yıl bizim tam 35. yılımız. Tam 35 yıldır ürettiğimiz her üründe

Detaylı

Acıktıkça Domates Çorbasına Tıkladık

Acıktıkça Domates Çorbasına Tıkladık On5yirmi5.com Acıktıkça Domates Çorbasına Tıkladık İştah açan görüntüleri ve en pratik tarifleriyle tatlıdan çorbaya türlü seçeneğin bulunduğu yemek siteleri kadınların artık vazgeçilmezi. Yayın Tarihi

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

HELLMANN'S İLE DAYANILMAZ TARİFLER ELİNİZİN ALTINDA!

HELLMANN'S İLE DAYANILMAZ TARİFLER ELİNİZİN ALTINDA! Eylül - Ekim 2012 HELLMANN'S İLE DAYANILMAZ TARİFLER ELİNİZİN ALTINDA! lezzeti ortaya çıkarın .... ISTER TAVUK, ISTER BALIK, ISTER ET LEZZET. TIKKA MASALA, BARBEKÜ, KEBAP VE CAJUN HEPSİ BİRBİRİNDEN LEZZETLİ

Detaylı

yaz 2015 The Way of Country Living

yaz 2015 The Way of Country Living yaz 2015 The Way of Country Living R The Way of Country Living Merhaba, Ahşap mobilyalarımıza kazandırdığımız karateristik izlenimlerin yani sıra, Sherwood ekibi olarak The way of country living sloganımız

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

www.ufs.com Nasıl mı? Şehir Otellerinde Kazandıran Banket Çözümleri Kokteyl Prolonge Paketi Toplantı Paketi

www.ufs.com Nasıl mı? Şehir Otellerinde Kazandıran Banket Çözümleri Kokteyl Prolonge Paketi Toplantı Paketi Ocak - Şubat 2014 Şehir Otellerinde Kazandıran Banket Çözümleri Şehir otellerinde, şeflerin ve misafir kitlesinin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış 4 banket paketi, toplam 95 reçete ile işletmenize daha çok

Detaylı

*Kırmızı yazılmış malzemeler sizin tarafınızdan alınacak olan malzemelerdir.

*Kırmızı yazılmış malzemeler sizin tarafınızdan alınacak olan malzemelerdir. *Kırmızı yazılmış malzemeler sizin tarafınızdan alınacak olan malzemelerdir. SEBZELİ TAVUK ÇORBASI (1.Grup) 4 parça tavuk göğüs eti 3 su bardağı su Ayçiçek yağı (sebzeleri kavuracak kadar) 10 g tereyağı

Detaylı

Yağlar ve Margarinler

Yağlar ve Margarinler Yağlar ve Margarinler Fats & Oil Pastacılık Yağları Bakery Fats Teremyağ 06089-03 Pastacı 06087-00 Börek 06088-05 Ürün barkodu / Unit barcode 68691375608935 Ürün barkodu / Unit barcode 8691375608704

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Tv Üniteleri Tv Sehpaları Zigon Sehpalar Tv Üniteleri Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Çanta Zigon 02 03 04 06 08 10 12 Orta Sehpalar Tekil Ürünler Tv Sehpaları Paris Vega Liza Oscar Leon Siena Gold

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

COLLEC- TION

COLLEC- TION Design COLLECTION 2019 Design COLLEC- TION Mimarca Dekorasyon Mob.San.Tic. Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren özgün, fonksiyonel ve estetik mekan tasarımları, uygulamadaki titizliği, hızlı ve zamanında

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir.

Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir. Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir. TV Ünitesi 04-13 Zigon Sehpa 16-33 Orta Sehpa 36-61 Yemek

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

Atlantic. Koltuk Takımı. Yeni tasarım anlayışı insan ile başlıyor, kalpten konuşuyor, var olanı yeniden keşfediyor ve bizimle birlikte yaşlanıyor.

Atlantic. Koltuk Takımı. Yeni tasarım anlayışı insan ile başlıyor, kalpten konuşuyor, var olanı yeniden keşfediyor ve bizimle birlikte yaşlanıyor. CONTENT 06 Atlantic 42 10 Aura 46 14 Concorde 48 18 Duca 52 22 Lagos 56 26 Mia 60 30 Mona Lisa 62 34 Nago Corner 64 36 Nautilus 66 40 Nirvana Corner 67 NAGO Omega Corner Omega Salsa Tibet Torino Corner

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Culture and Local Meals

Culture and Local Meals Culture and Local Meals Comenius Project 2007-2009 Bolu Atatürk Anadolu Lisesi - Bolu TARHANA yaz mevsiminde,her şey bol ve ucuzken,türk kadınları domatesi,maydonozu,naneyi,nohutu ve biberi birlikte pişirirler,daha

Detaylı

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia.

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia. 2018 COLLECTION INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI 08-09 Chester 10-11 Panama 12-13 Vega 14-15 Palermo 16-17 Safir 18-19 Armoni 20-21 Sofia 22-23 Caprio 24-25 Master 26-27 Leon 28-29

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir Bilecik te bir İLK Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir 17 yıllık tecrübesi ile uluslararası deneyimi ve sürekli yenilenen proje anlayışıyla Esestaş İnşaat, pek çok farklı

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR HAKKIMIZDA Mimari özgünlüğün, teknoloji ve mühendislikle birlikte önem kazanacağına inanan Gama Grup un inşaat sektöründeki deneyimleri, bu kez de STUDİO GARDEN projesiyle hayat bulmaktadır. Rahat ve huzur

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI

METALİN SANAT İLE BULUŞMASI METALİN SANAT İLE BULUŞMASI Web : www.metadekor.com E-Posta : iletisim@metadekor.com Tel : +90 224 241 3090 Fab GSM : +90 533 739 1634 Fax : +90 224 242 9020 Adres : BTSO Organize Sanayi Bölgesi Lacivert

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

FENER BALIĞI. L: Lophius piscatorius Đ: Angler A: Seeteufelm F: Baudroie commune

FENER BALIĞI. L: Lophius piscatorius Đ: Angler A: Seeteufelm F: Baudroie commune FENER BALIĞI L: Lophius piscatorius Đ: Angler A: Seeteufelm F: Baudroie commune Fener balığı (Lophius piscatorius), Lophiidae familyasına ait ilginç bir balık türü. Yüzünün önüne sarkan "feneri" ile denizin

Detaylı

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça!

Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! SOFTBOWL MUTFAK GEREÇLERİ Silikon Fırça Soft Bowl un mutfaktaki yardımcılarınızdan biri olmaya aday yepyeni ürünü Silikon Fırça! %100 sıvı silikon kullanılarak üretilen fırçanızın kılları şeklini uzun

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Hayallerinizi Yaşatır... Temelleri 1970 li yıllara dayanan ARİFOĞLU İNŞAAT ve 1993 yılından buyana faaliyetlerini devam ettiren ATMACA İNŞAAT firmaları 2010

Detaylı

Tarihin Mimarisi,

Tarihin Mimarisi, Tarihin Mimarisi, Doğanın Estetiği İle... Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de

Detaylı

merkez lokantası 1971

merkez lokantası 1971 TAİHİ Merkez Lokantası yılında Arif ve Kadir Soylu kardeşler tarafından kurulmuş ve 45 yılı aşkın hiç değişmeyen lezzetiyle damak zevkinize hitap etmeye devam etmektedir. O yıllardan bugünlere Merkez Lokantası

Detaylı

Atölye Mutfak Önce Güven,,

Atölye Mutfak Önce Güven,, 1 S I N C E 1 9 7 4 MUTFAKTAKİ ATÖLYE Atölye Mutfak, 1974 yılında kurulan ahşap sektörünün deneyimli firması Rüyam Mobilya, üretimine 1998 yılından itibaren Atölye Mutfak Sistemleri Ltd.Şti. adı altında

Detaylı

Hayata Lezzet Katan Sağlıklı Tarifler. aggoodfoods.com

Hayata Lezzet Katan Sağlıklı Tarifler. aggoodfoods.com Hayata Lezzet Katan Sağlıklı Tarifler aggoodfoods.com AG GoodFoods renkli pirinçleri kendine has yoğun aroması, doygun kıvamı, harika lezzeti ve göz alıcı renkleri ile sofralarınızı şenlendirirken, protein

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Simla nın seçimi ürünleri

Simla nın seçimi ürünleri TASARIM ve ALIŞVERİŞ Simla nın seçimi ürünleri MUTLU ŞEHİR ANNELERİNDEN Simla nın seçimi ürünleri Üsküdar markası şehirden olduğu kadar genç tasarımcıların vizyonlarından da ilham almayı seviyor. Yetenekleriyle

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Yaşam alanınıza renk katar...

Yaşam alanınıza renk katar... Yaşam alanınıza renk katar... INDEX Ürün Adı Sayfa Saray Oymalı 04-05 Saray Oymalı 06-07 Saray 08-09 Saray 10-11 Konak 12-13 Konak 14-15 Köşk 16-17 Köşk 18-19 Firma Profili MAHYA deneyimi ve güvenirliği

Detaylı

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK Rekor Mobilya, mobilya sektöründeki elli yılı aşkın tecrübesiyle kurumsallaşmasını tamamlayarak Türk mobilya sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefleyen modüler bir markadır. Her Zevke

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... 2018 EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

HighLight Aydınlatma

HighLight Aydınlatma HighLight Aydınlatma İçindekiler Hakkımızda 3 Showroom-Ofis-Üretim Merkezi 5 İş Ortaklarımız 7-22 Hakkımızda Highlight; Fark yaratan aydınlatma tasarımları ile yaşam alanlarınıza canlılık katıyor... İstanbul-Büyükçekmece

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Mart - Nisan 2014. Restoran Destek Paketi: TURUNCU PUSULA

Mart - Nisan 2014. Restoran Destek Paketi: TURUNCU PUSULA Mart - Nisan 04 Restoran Destek Paketi: TURUNCU PUSULA Restoran Destek Paketi: Turuncu Pusula Misafir memnuniyeti sizin için ne kadar önemli? İşletmenizi kara geçirmeniz önceliğiniz mi? Bütün sırlarınız

Detaylı

*Kırmızı yazılmış malzemeler sizin tarafınızdan alınacak olan malzemelerdir.

*Kırmızı yazılmış malzemeler sizin tarafınızdan alınacak olan malzemelerdir. *Kırmızı yazılmış malzemeler sizin tarafınızdan alınacak olan malzemelerdir. KARALAHANA ÇORBASI (3. Grup) Kuru fasulye Mısır yarması (kırık mısır) Su Kuru soğan Tereyağı Dana kıyma Domates salçası Karalahana

Detaylı

BAYRAM KOLEKSİYONLARI

BAYRAM KOLEKSİYONLARI yi Bayramlar GODIVA BAYRAM KOLEKSİYONLARI İlhamını Lady Godiva nın asaletinden alarak 1926 dan günümüze, dünyanın en zarif el yapımı pralin ve trüflerini sunan Godiva; bayram havası nın her anını çikolatanın

Detaylı

KIRLANGIÇ L: Chelidonichthys lucerna M: Kırmızı Kırlangıç Đ: Tub gurnard A: Roter Knurrhani F: Grondin perlon

KIRLANGIÇ L: Chelidonichthys lucerna M: Kırmızı Kırlangıç Đ: Tub gurnard A: Roter Knurrhani F: Grondin perlon KIRLANGIÇ L: Chelidonichthys lucerna M: Kırmızı Kırlangıç Đ: Tub gurnard A: Roter Knurrhani F: Grondin perlon Ege, Akdeniz ve Marmara'nın fazla göç etmeyen, yerli balığıdır. Kısmen Karadeniz'de rastlanır.

Detaylı

estetik modern büyüleyici 2 İÇİNDEKİLER 05-09 13-25 29-33 37-50 53-56 61-81 85-115 AVANTGARDE MODERN COUNTRY AHŞAP EKONOMİK SPOR SARKIT 119-137 141-146 149-152 157-168 173-177 181-187 191-200 TAVANLIK

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

DÜLGER L: Zeus Faber M: Peygamber Balığı;Güneş Balığı Đ: John dory A: Europäischer Heringskönig F: Dorede

DÜLGER L: Zeus Faber M: Peygamber Balığı;Güneş Balığı Đ: John dory A: Europäischer Heringskönig F: Dorede DÜLGER L: Zeus Faber M: Peygamber Balığı;Güneş Balığı Đ: John dory A: Europäischer Heringskönig F: Dorede Boyu 50-60 santimetreye ulaşan dülger balığı, geçici balıktır. Mayısta Marmara'dan Karadeniz'e

Detaylı

İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL...

İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL... İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL... 1972 yılında MUSTAFA ERDEMOĞLU tarafından kurulan, kilim imalatı ile başlayan tekstil serüvenimiz 1984 yılına gelindiğinde ERYÜN markasıyla makine halısı üretimine başlamış,

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Fiero Kahve Espresso, Filtre Kahve, Aromalı Kahveler, Dünya Kahveleri

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Ramazana Özel Lezzetli ve Ekonomik Menü

Ramazana Özel Lezzetli ve Ekonomik Menü Temmuz - Ağustos 2014 Ramazana Özel Lezzetli ve Ekonomik Menü Set Menü Maliyeti : 5,61 TL Önerilen Satış Fiyatı : 30 TL Edeceğiniz Kâr : 24,39 TL (%81 Brüt Kâr) Biberli Kıymalı Tarhana Çorbası Çentik Kebap

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

Biz Antalya nın gelişmekte olan bölgelerinde hayata geçirdiği modern konut projeleriyle ve özgün mimari anlayışıyla yeni projesi ile huzurlu modern

Biz Antalya nın gelişmekte olan bölgelerinde hayata geçirdiği modern konut projeleriyle ve özgün mimari anlayışıyla yeni projesi ile huzurlu modern Proje Detayları: Yasarogulları Vadi Yaşaroğulları Antalya ili Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde Yaşaroğulları Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje 9000 m 2 alanda 6 blok 80 daire ve 2400 m 2

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

INCONTRO CON IL DESIGN ESTETICO.

INCONTRO CON IL DESIGN ESTETICO. www.rubinibotti.com RUBINI BOTTI ile suyun keyfini sürün İşimize olan sadakat ve bağlılığımızı, geçmişten aldığımız bilgi ve tecrübeyle harmanlayarak, müşteri beklentilerini ve kalite felsefemizi en iyi

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Detox Beslenme Programı

Detox Beslenme Programı Sağlıklı ve Mutlu Yaşam Kliniği Detox Beslenme Programı Yağ Yakıcı ve Vücut Şekillendirici 7 Günlük Özel Program Merhaba İç hastalıkları uzmanı doktorumuz Dr. Nafiz Karagözoğlu önderliğinde; Klinik Diyetisyen

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

era mars merba Dünyanın en yaygın ve en sevilen oyunlarından biri tavla Yüzlerce yıldır bu toprakların hem keyfi hem eğlencesi olmayı sürdürüyor.

era mars merba Dünyanın en yaygın ve en sevilen oyunlarından biri tavla Yüzlerce yıldır bu toprakların hem keyfi hem eğlencesi olmayı sürdürüyor. Sy Tavla era Dünyanın en yaygın ve en sevilen oyunlarından biri tavla Yüzlerce yıldır bu toprakların hem keyfi hem eğlencesi olmayı sürdürüyor. İki ayrı gücün savaşını temsil eden, iki rakibin, gündüzle

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi

Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi Uzun bir AR-GE süreci ve büyük yatırımlar sonucunda oluşan özel Enpozit Dış Cephe Panellerimiz yüksek verimlilikle beraber sağladığı modern

Detaylı

MAYIS - HAZİRAN 2013 www.ufs.com. İlham veren Carte d Or Tatlı Serisi ile kârınızı artırmak istemez misiniz?

MAYIS - HAZİRAN 2013 www.ufs.com. İlham veren Carte d Or Tatlı Serisi ile kârınızı artırmak istemez misiniz? MAYIS - HAZİRAN 2013 www.ufs.com İlham veren Carte d Or Tatlı Serisi ile kârınızı artırmak istemez misiniz? Tiramisu Tatlıyla daha kârlı bir işletme yaratmak mümkün! Müşteri memnuniyetini artırırken 41.000

Detaylı

2017-2018 www.prestigehali.com.tr 1 2 AQUA 06-10 AVANGARD 11-30 MİMOZA 31-33 TREND 34-36 ZETT 37-41 SOFT 42-47 RAİNBOW 48-50 Doğanın Eşsiz renklerini ve görselliğini Kaliteli ve Dayanıklılık ilkesiyle

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı