Yüksek Lisans 2005 Türk Edebiyatı MA. Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yüksek Lisans 2005 Türk Edebiyatı MA. Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü"

Transkript

1 1976, İstanbul. Türk dili ve edebiyatı dersleri Eğitim Durumu: Doktora 2013 Türk Edebiyatı Ph.D, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü Nâzım Hikmet in Memleketimden İnsan Manzaraları nda İmajlar: Toplum, Tarih ve Sinema başlıklı doktora tezi Mehmet Kalpaklı danışmanlığında Ocak 2013 te tamamlanmıştır. Yüksek Lisans 2005 Türk Edebiyatı MA. Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü. Turgut Uyar ın Divan ında Bir Araç Olarak Biçim başlıklı yüksek lisans tezi Talât Halman danışmanlığında Haziran 2005 te tamamlanmıştır. Lisans 2000 Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, İstanbul. (İngilizce Biyoloji Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği Bölümleri. Orta öğretim formasyonu vardır.) Lise 1993 Kandilli Kız Lisesi, İstanbul. İş Deneyimi: Türk Dili dersi okutmanı. Işık Üniversitesi. İstanbul. Haftada 12 saat, 300 ün üzerinde öğrenci.(yarı zamanlı) Öğretim Görevlisi. Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve edebiyatı Öğretmenliği Bölümü. Türkçe dersi, diksiyon dersi ve yaratıcı yazı dersi. Haftada 12 saat, 250 civarında öğrenci.(yarı zamanlı) Türk Dili dersi okutmanı. Bahçeşehir Üniversitesi. İstanbul. Haftada 20 saat, 500 ün üzerinde öğrenci. İkinci öğretim ve uzaktan eğitim programları dahil. Uzaktan Eğitim programında kullanılan ders notları Nilay Özer tarafından yazılmıştır. (Tam zamanlı)

2 Türk Dili dersi okutmanı. Işık Üniversitesi. İstanbul. Haftada 12 saat, 300 ün üzerinde öğrenci Proje. Redaksiyon Kurulu. Türk Edebiyatı Tarihi. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları. Ankara Türk Dili dersi okutmanı. Bilkent Üniversitesi Türkçe Birimi. Ankara. Haftada 4 saat, 50 nin üzerinde öğrenci Asistan. Bilkent Üniversitesi Türkçe Birimi, Ankara Kadrolu Sınıf Öğretmeni. Paşabahçe Soğuksu İlköğretim Okulu. İstanbul Redaksiyon ve kitap hazırlama. Varlık Yayınları. İstanbul. Entelektüel Faaliyetler: Yaratıcı Yazarlık Dersleri. Şiir ve Öykü Tamir Atölyesi. (Türk ve Dünya Edebiyatında Kısa Öykü ve Modern Şiir) Tarih ve Kültür Vakfı. İstanbul. Haftada 3 saat, 50 nin üzerinde öğrenci Yaratıcı Yazarlık Dersleri. Kısa öykü, modern şiir, senaryo. Sarıyer Belediyesi.Haftada 3 saat, 30 öğrenci. Nilay Özer, çok sayıda belediye ve üniversitenin şiir, edebiyat ve bahar festivalleri kapsamında seminer ve atölyeler düzenlemiştir. Bunlardan bazıları yayınlar başlığı altında görülmektedir. Yürütebileceği Çalışmalar: - Edebiyat ve fikir kulübü yöneticiliği - Edebiyat ve kültür etkinliklerinin organizasyonu - Panel, sempozyum, yazar daveti ve söyleşi organizasyonu - Sempozyum kitabı hazırlama - Okul dergisi/gazetesi çıkarma - Tüm bölümlerdeki öğrencilerin alabileceği seçmeli derslerin açılması (Dünya Klasikleri Dersi, Türk Modernleşmesi ve Türk Romanı dersi, Yaratıcı Yazarlık Atölyesi vb. gibi.)

3 Diller: İngilizce (Öğrenildiği yer: Bilkent University School of English Language, Yeterlik: Cope Exam: C+, ÜDS 2007: 76,250, KPDS 2009: 73.) Matbu Osmanlıca (Öğrenildiği yer: Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Dersi veren: Kudret Emiroğlu.) Burslar ve Ödüller: Bilkent Üniversitesi, master ve doktora bursu. (Eğitim ücreti, harçlık, lojman) 2004 Cemal Süreya Şiir Ödülü 1999 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülü (Dikkate Değer Dosya) 1997 Kocaeli Üniversitesi Şiir Okulu Ödülü Katıldığı Seminerler: Evliya Çelebi nin Seyahatnâmesi. Semineri veren: Nuran Tezcan Türk Edebiyatına Psikanalitik Yaklaşımlar. Semineri veren: Süha Oğuzertem Dünya Edebiyatında Roman. Semineri veren: Talât Halman Batı Edebiyatında Öykü. Semineri veren: Engin Sezer Karşılaştırmalı Modern Türk-Arap Edebiyatı. Semineri veren: Laurent Mignon, Mesneviler. Semineri veren: Nuran Tezcan: Divan Edebiyatı. Semineri veren: Ahmet Atilla Şentürk Divan Edebiyatı. Semineri veren: İskender Pala Dede Korkut Oğuznameleri. Semineri veren: Semih Tezcan Sempozyum, Panel ve Konuşmalar: Şiir ve Yaşam. 5. Bursa Edebiyat Günleri, Bursa. Antalya Altın Portakal Şiir Ödülü, Hüseyin Ferhat Sempozyumu, Antalya. Antalya Altın Portakal Şiir Ödülü, Ahmet Oktay Sempozyumu, Antalya. Bilkent Üniversitesi, Genç Eleştirmenler Sempozyumu, Ankara.

4 Bilkent Üniversitesi, Arzunun Halleri: Türk Edebiyatında Aşk Sempozyumu, Ankara. Bilkent Üniversitesi-İstanbul Yazarlar Sendikası, Tuhaf Bir Yazar: Leylâ Erbil Sempozyumu İstanbul. Komşu Aç Kapıyı. İran ve Türk Edebiyatı Buluşması 1, Ankara. Komşu Aç Kapıyı. İran ve Türk Edebiyatı Buluşması 2, Ankara. Aslı Erdoğan ın Romanlarında Yaşayan Ölü. 11. Bursa Edebiyat Günleri, Bursa. Turgut Uyar ın Büyük Saat i. Üç Şairden Üç Şair Paneli. Tüyap. Kitap Fuarı Etkinliği. 4 Kasım İstanbul. Edebiyat Festivali. Yahya Kemal Atölyesi Kasım 2007, Üsküp. Makedonya. 1. Oguz Atay Roman Ödülü Paneli. 13 Aralık 2007, Kastamonu. Yirmi Yılın Gürlüğü: 1940 lardan 1960 lara Türk Şiiri. Frankfurt Kitap Fuarı Onur Konuğu Türkiye. Çağdaş Türk Edebiyatı Sempozyumu. 5-6 Eylül Literaturhaus, Berlin. Ahmet Oktay ın Şiiri. Ahmet Oktay Paneli. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi. Pendik Belediyesi. 22 Mart Pendik. Yazıları ve Şiirleriyle Ahmet Oktay. Ahmet Oktay Paneli. Adapazarı Kültür Merkezi. 8. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları. 28 Haziran Sapanca. Şiirde Değer ve Yenilik Kavramları. 3. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri. 25 Nisan Mersin. Adana Kültür Sanat Merkezi. Adana. Şiirde İroni ve Humor. Panel. 6. Uluslararası İzmir Şiir Buluşması. Konak Belediyesi. 20 Mart İzmir. Yirmi Yıl Sonra Cemal Süreya Açıkoturum. Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi. 9 Nisan İstanbul.

5 Yazıları, Mektupları ve Şiirleriyle Cahit Sıtkı Tarancı. İki Dost Şair: Saba ve Tarancı Paneli. İstanbul 2010 Kültür Başkenti Etkinlikleri. 18 Aralık Topkapı Sarayı Alay Köşkü. İstanbul. Şiir Dili ve Rüyalar. Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi. 12 Şubat Fatih. Türk Şiirinde Çeviri Sorunları. Voix Vives Poetry Festival Temmuz Séte. Fransa. Türk Şiirinde Genç Soluklar. 3. Uluslararası Eskişehir Şiir Festivali. 29 Mayıs-2 Haziran Sempozyum Komitesi ve Kitap Çalışmaları Vatan, Dünya ve İnsanlık Şairi Nâzım Hikmet. 50. Ölüm-Kalım Yıldönümünde Nâzım Hikmet Sempoyumu Ekim 2013 Bilkent Üniversitesi Nilay Özer bu sempozyumun düzenleme komitesindedir. Sempozyumun kitabı da Nilay Özer editörlüğünde 2014 yılı içinde YKY tarafından basılacaktır. Nilay Özer in doktora tezi bu yıl içinde Metis Yayınları tarafından basılacaktır. Akademik Çalışmalar ve Diğer Yayınlar: Şiir Kitapları Zamana Dağılan Nar. İstanbul: Hera Şiir Kitaplığı, Ol!... İstanbul: Yasakmeyve - Komşu Yayınevi, Ol!.. İstanbul: Yasakmeyve-Komşu Yayınevi, İkinci Baskı. Tezler Yüksek lisans: Turgut Uyar ın Divan ında Bir Araç Olarak Biçim. Ankara: Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, 2005.

6 Doktora: Nâzım Hikmet in Memleketimden İnsan Manzaraları nda İmajlar: Toplum, Tarih ve Sinema. Ankara: Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, 2013) Makaleler "Acem Ali Ulviye Ya Da Fatma Aliye Hanım". Tarih ve Toplum (Eylül 2003). "Bakhtin'e Göre Şiir Söylemi". Kül 32 (Ocak 2003): "Büyük İdeallerin Kayıp Çocukları: Haluk, Asım ve Fetret. Yasakmeyve 10 (Eylül 2004): "Çatışmalı Toplumda Tuhaf Bir Kadın ve Bayan Nermin in Empati Sorunları. Varlık 1165 (Ekim 2004): Divan Adlı Kitabı Merkezinde Turgut Uyar Şiiri ve Çokseslilik. Özgür Edebiyat 1 (Ocak-Şubat 2007): Franz Kafka nın Cezalılar Kolonisi İçin Açık Okuma. Eşik Cini 5 (Eylül-Ekim 2006). "Hayalete Övgü'nün Hayaletleri". Kül 41 (Ekim 2003): 2-7. "Karşıtlıklardan Birliğe Doğru Doğa ve Kültür: Yaprak Ne Canlı Yeşil. Adam Öykü 54 (Eylül-Ekim 2004): "Kozmopolit Bir Şair: Ergin Yıldızoğlu". Edebiyat ve Eleştiri 69 (Eylül 2003): Küçük İskender in Şiirlerinde Aşk Anlatısı: Suç, İktidar ve Ölüm. Varlık (Eylül 2006): Leylâ Erbil in Romanlarında Siyasal Söylemin İşlevi. Varlık (Aralık 2006): "Mavi-Mavi Bir Şair: Haydar Ergülen". E 53 (Ağustos 2003): "Suya Yol Sormanın Doğası: Dede Korkut Hikâyelerinde Doğa ". Kül 34 (Mart 2003): "Şiirin Malzemesi ve Şiirde Bellek". Kül 33 (Şubat 2003): "Zincirleme Masallarda Yapı ve İşlev". Millî Folklor 63 (Güz 2004): 5-10.

7 Turgut Uyar ın Şiirlerinde Cinsellik ve Hepimizi Vakitten Kurtaracak Başka Şeyler Üzerine. Kitap-lık 92 (Mart 2006): Uyuyan Tarih i Yaratan Şair: Adonis in Şiirleri ve Poetikası Üzerine Bir İnceleme. Kitap-lık 99 (Kasım 2006): Dağlarca Yapıtlarıyla Konuşurken. Fazıl Hüsnü Dağlarca. Editör. Özgen Kılıçarslan. Ankara: Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, Söyleşiler Hilmi Yavuz la Söyleşi. Varlık "Murathan Mungan'la Söyleşi". Varlık 1140 (Eylül 2002): "Kubilay Aktulum la Söyleşi". Yasakmeyve 8 (Mayıs-Haziran 2004): "Lale Müldür le Söyleşi". Yasakmeyve 8 (Mayıs-Haziran 2004): "Serkan Ozan Özağaç la Söyleşi". Yasakmeyve 8 (Mayıs-Haziran 2004): Arif Damar la Söyleşi. Hayal Ahmet Ümit le Söyleşi. 18 Mayıs Bahçeşehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Büyük Konferans Salonu. Şişli. Dosyalar "Dosya: Şiirde Tehlikeli İlişkiler: Esinlenme, Alıntı, Çalıntı ve Metinlerarasılık. Yasakmeyve 8 (Mayıs- Haziran 2004): (Nilay Özer, Lale Müldür, Serkan Ozan Özağaç, Mehmet Kalpaklı, Emrah Pelvanoğlu, Laurent Mignon, Kubilay Aktulum, Ergin Yıldızoğlu, Alphan Akgül, Erdoğan Alkan, Leylâ Erbil) Dosya: Divan Şiiri I. Yasakmeyve 11 (Kasım-Aralık 2004): (Nilay Özer, Walter G. Andrews, Emrah Pelvanoğlu, Mehmet Kalpaklı, Zeynep Yürekli Görkay, Selim S. Kuru, Muhsin Macit, Pınar Aka, G. Ezgi Korkmaz) Dosya: Divan Şiiri II. Yasakmeyve 11 (Kasım-Aralık 2004)

8 (Nilay Özer, Victoria Holbrook, Emrah Pelvanoğlu, Ahmet Atilla Şentürk, Hanife Koncu, Gökhan Tunç, Tuğba Yıldırım) Kitap Tanıtım Yazılarından Örnekler Şiir Eleştirisine Taze Kan. Radikal Kitap 13 Kasım Dünyayı Sanat Kurtarır. Radikal Kitap 16 Ekim Bir Genç Kadının Eğitimi. Radikal Kitap. 7 Mart Bir Rüya Anlatıcısı Olarak Adorno. Radikal Kitap 15 Şubat Nilay Özer in Şiirleri Hakkındaki Değerlendirme Yazıları Bedirhan Toprak. Dört Koldan... Gümbür Gümbür. Kitap-lık 82 (Nisan 2005): Engin Turgut. Cumhuriyet Kitap Eki (24 Ağustos 2000). Erguvan, Arif. Nilay Özer Şiirine Düşürülen Kenar Notları. Şiiri Özlüyorum 13 (Ekim-Kasım 2005): Ergülen, Haydar. Defterlerimiz Çıktı. Radikal (9 Mart 2005). Günbaş, Ahmet Ol!.. daki Hüzün. Cumhuriyet Kitap 793 (28 Nisan 2005): Yıldızoğlu,Ergin. Düş Kırıklığı, Melankoli ve Edebiyat. Köpeğin Ahlakı. İstanbul: Gri Tasarım, Nilay Özer le Yapılan Söyleşiler: Nilay Özer le Söyleşi. Söyleşiyi yapan: Ercan Yılmaz. Ada, (Ocak-Şubat-Mart 2006). Nilay Özer le Söyleşi. Söyleşiyi yapan: Türkân Yeşilyurt. Yasakmeyve 18 (Ocak- Şubat 2006). Nilay Özer le Mülakat. Söyleşiyi yapan: Can Şen ve Onur Baydar. Edebiyat

9 Otağı14 (Kasım 2006): Yoksulluğun Kendisi Yaratıcıdır. Söyleşiyi yapan: Bahar Çelik. Evrensel 13 Nisan Televizyon Programları: TRT 2 Gençlerle, TRT 2 Gençlerle, TRT2 Dize, (Yayınlanış tarihi 6 Mart 2007, konu Turgut Uyar şiiri) TRT2 Sesler Kalır. (Ocak Haydar Ergülen Şiiri) Haber Türk. Hayat +. ( 9 Şubat Ol! un 2. Baskısı) TRT2 Ey Okur. (16 Mayıs 2013) Üye Olunan Dernek ve Kulüpler Uluslararası Şiir ve Çeviri Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Yazarlar Sendikası Referanslar: Prof. Talât Sait Halman. Dekan. Bilkent Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi. Tel: turkedeb@bilkent.edu.tr Prof. Dr. Semih Tezcan. Bilkent Üniversitesi. Türk Edebiyatı Bölümü. Tel: stezcan@bilkent.edu.tr Hilmi Yavuz. Şair, Öğretim Üyesi. Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü. Tel: h_yavuz@hotmail.com Prof. Dr. Örsan K. Öymen. Bölüm Başkanı. Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü. Tel: orsan.oymen@isikun.edu.tr Prof. Dr. Hacer Ansal. Öğretim Görevlisi. Işık Üniversitesi. İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü. Tel: ansalh@isikun.edu.tr Yard. Doç. Dr. Cevdet Eralp Alışık. Bölüm Başkanı. Dekan Yardımcısı.Yeditepe Üniversitesi. Eğitim Fakültesi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü. Tel: Dahili: ealisik@yeditepe.edu.tr Yard. Doç. Dr. Emrah Pelvanoğlu. Öğretim Üyesi. Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı. Tel: Dahili: emrah.pelvanoglu@yeditepe.edu.tr

10 Prof. Dr. Orhan Tekelioğlu. Bölüm Başkanı. Bahçeşehir Üniversitesi. Sosyoloji Bölümü. Doç. Dr. Fatma Ulucan Özkul. Öğretim Üyesi. Bahçeşehir Üniversitesi. İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi. Tel: Yard. Doç. Dr. Süha Oğuzertem. Öğretim Görevlisi. Bilgi Üniversitesi. Karşılaştırmalı Edebiyatlar Bölümü. Prof. Dr. Mehmet Kalpaklı. Tarih Bölümü Başkanı, Öğretim Görevlisi. Bilkent Üniversitesi. Sare Öz. Türkçe Birimi Başkanı. Bilkent Üniversitesi. Tel: Enver Ercan. Editör, Yayıncı, Şair. Varlık Dergisi, Varlık Yayınları Editörü. Tel:

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim bilimleri Doktora Eğitim bilimleri Üniversite

Detaylı

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri ÖZGEÇMİŞ T.C.No. 1014884 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç..Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim Bilimleri Doktora Eğitim Bilimleri

Detaylı

Sevcan Tiftik. İstanbul/Türkiye E-posta adresi:

Sevcan Tiftik. İstanbul/Türkiye E-posta adresi: 1 Sevcan Tiftik İstanbul/Türkiye E-posta adresi: sevcantiftik@bilkent.edu.tr Curriculum Vitae (Aralık 2017) Doğum tarihi ve yeri: 06.02.1989, Eflani/Karabük Vatandaşlık: T.C. Öğrenim Doktora: Mimar Sinan

Detaylı

32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri

32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri On5yirmi5.com 32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri 2-10 Kasım 2013 tarihleri arasında TÜYAP-Büyükçekmece de düzenlenecek olan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yapılacak etkinlikler

Detaylı

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu:05454142181 Telefon:02742652031/4615

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ( )

ÖZGEÇMİŞ. Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ( ) ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Erol GÖKŞEN Doğum Tarihi: 25.02.1985 Unvanı: Öğretim Görevlisi EĞİTİM DURUMU Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü (2004-2008) Yüksek Lisans: Eskişehir

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Doktora Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Doktora Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans Dr. Esra KARAKUŞ TAYŞİ Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta: Web: esra.karakus@dpu.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. İletişim: 1230 3. Ünvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Sanatta Yeterlik (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Güzel Sanatlar Fakültesi

Detaylı

Yeni Türk Edebiyatında Kadıköy. 1. Adı Soyadı: Haluk ÖNER. 2. Doğum Tarihi: 11.10.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.

Yeni Türk Edebiyatında Kadıköy. 1. Adı Soyadı: Haluk ÖNER. 2. Doğum Tarihi: 11.10.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 1. Adı Soyadı: Haluk ÖNER 2. Doğum Tarihi: 11.10.1979 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili Ve Edebiyatı Marmara 2000 Y. Lisans Yeni Türk Edebiyatı Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004.

ÖZGEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004. ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: M. Gül Uluğtekin Unvanı: Okutman, Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji ODTÜ 1999 Y. Lisans Sosyoloji ODTÜ 2002 Y. Lisans Türk Edebiyatı Bilkent 2004 Doktora Türk Edebiyatı

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. Y. Lisans Yeni Türk Edebiyatı Hacettepe Üniversitesi 2010-

Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. Y. Lisans Yeni Türk Edebiyatı Hacettepe Üniversitesi 2010- ÖZGEÇMİŞ / C.V. 1. Adı Soyadı: Bahanur GARAN GÖKŞEN 2. Doğum Tarihi ve Yeri: 23.03.1988, Keşan/Edirne 3. Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler)

C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite, Fakülte ve Tarih) (Japon Baskıresim Sanatına Genel Bakış ve Soyut Eğilimler) ÖĞR. GÖR. DR. SELVİHAN KILIÇ ATEŞ Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Baskı Sanatları B. İLETİŞİM E- mail : selvihan@balikesir.edu.tr selvihankilic@gmail.com C. AKADEMİK ÜNVANLARI ( Alan, Üniversite,

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Okt. Hikmet DEGEÇ Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:hdegec@hotmail.com

Detaylı

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı : HALE TORUN 2. Doğum Tarihi : 07.07.1972 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Marmara Üniversitesi 1994 Y.Lisans Radyo Televizyon ve

Detaylı

A Grubu Güz Dönemi Dersleri D. KODU DERSİN ADI AKTS TUK SORUMLUSU

A Grubu Güz Dönemi Dersleri D. KODU DERSİN ADI AKTS TUK SORUMLUSU T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.06.2017 04 2017 04/01 0? Enstitü Kurulumuz 16.06.2017 tarihinde Enstitü

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı. 05. 09. 1969 (Resmi), Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı. 05. 09. 1969 (Resmi), Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Ayvaz MORKOÇ Unvanı Doğum Tarihi ve Yeri Görevi Görev Yeri İdari Görevi Yrd. Doç. Dr. 05. 09. 1969 (Resmi), Ardahan Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ

YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ YAHYA KEMAL BEYATLI YILI ETKİNLİKLERİ ONUR KURULU Sn. M. Celalettin LEKESİZ Hatay Valisi Sn. Prof. Dr. H. Salih GÜDER MKÜ Rektörü Sn. Osman ŞİMŞEK Hatay İl Milli Eğitim Müdürü YAHYA KEMAL YILI YÜRÜTME

Detaylı

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı:

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı: Engin ŞEN Ad Soyad e-mail : Engin ŞEN : enginsen2011@gmail.com EĞITIM 50.Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulu: 1997-2004 Maltepe Ertuğrulgazi Yabancı Dil Ağırılıklı Lise: 2004-2008 Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

I- TARİHSEL SÜREÇ. Eski Türk Şiirine Kısa Bir Bakış/Mehmet Ölmez. pan Şiirini Tanıyor muyuz?/iskender Pala. Tekke Şiiri/Hasan Kavruk

I- TARİHSEL SÜREÇ. Eski Türk Şiirine Kısa Bir Bakış/Mehmet Ölmez. pan Şiirini Tanıyor muyuz?/iskender Pala. Tekke Şiiri/Hasan Kavruk TÜRK ŞİİRİ (Ciltli) Ürün Kodu : D055-D054-D053-1 Kategori : HECE Dergisi Basım Yılı : Kasım -0001 Baskı : 2. Baskı Sayfa Sayısı : 688 Liste Fiyatı : 50,00 TL İndirim Oranı % : 15.00 İndirimli Fiyatı :

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004.

ÖZ GEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004. ÖZ GEÇMİŞ Adı Soyadı: M. Gül Uluğtekin Bulu Unvanı: Öğretim Görevlisi, Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji ODTÜ 1999 Y. Lisans Sosyoloji ODTÜ 2002 Y. Lisans Türk Edebiyatı Bilkent 2004 Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. EFDAL SEVİNÇLİ. 24 Haziran 1949 da Turgutlu da doğdu.

ÖZGEÇMİŞ. Dr. EFDAL SEVİNÇLİ. 24 Haziran 1949 da Turgutlu da doğdu. ÖZGEÇMİŞ Dr. EFDAL SEVİNÇLİ 24 Haziran 1949 da Turgutlu da doğdu. A.Ü. Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Türk Edebiyatı Kürsüsü nden 1972 yılında, Hüseyin Rahmi Gürpınar ın

Detaylı

KARADENİZ 4. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI ŞUBAT 2018

KARADENİZ 4. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI ŞUBAT 2018 KARADENİZ 4. KİTAP FUARI SAMSUN ETKİNLİK PROGRAMI 20-25 Şubat 2018 20 Şubat 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Panik Yok Ben Kanserim Konuşmacı: Özge Günaydın Düzenleyen: Yediveren Yayınları Söyleşi: Köy Enstitüleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2014-2015 Yaşar Kemal in Romanlarında Toplumcu Gerçekçilik (devam ediyor)

ÖZGEÇMİŞ. 2014-2015 Yaşar Kemal in Romanlarında Toplumcu Gerçekçilik (devam ediyor) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Secaattin Tural 2. Doğum Tarihi : 15.07.1966 3. Unvanı : Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Kırklareli Üniversitesi Derece Alan Üniversite Lisans Türk Dili

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler YAYIN/Kitap Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Yenilik mi Gelenek mi: Var mı Hele Söylenmedik Söz isimli kitabının 1. baskısı Kasım 2017

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

A Y I NUMBER Y I L 10

A Y I NUMBER Y I L 10 S 18 A Y I NUMBER Y I L 10 Y E A R Divan Edebiyatı Vakfı (DEV) yayınıdır. Yayın Türü Dizgi-Mizanpaj Baskı-Cilt Kapak Tasarım İlmî ve Edebî Divan Edebiyatı Vakfı Dizgi Servisi Bayrak Yayımcılık Matbaa San.

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

Arş. Gör. Aysel Zeynep KELEŞ GENÇ

Arş. Gör. Aysel Zeynep KELEŞ GENÇ Arş. Gör. Aysel Zeynep KELEŞ GENÇ Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 02742652031/4614

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı , Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı , Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Ayvaz MORKOÇ Unvanı Doğum Tarihi ve Yeri Görevi Görev Yeri İdari Görevi Yrd. Doç. Dr. 05. 09. 1969, Ardahan Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1. BÖLÜM İSLÂMCILIK VE YENİ İSLÂMCI AKIM Yeni İslamcı Akımın Entelektüel Zemini Olarak İslâmcılık...17 Yeni İslâmcı Akım...

İÇİNDEKİLER. 1. BÖLÜM İSLÂMCILIK VE YENİ İSLÂMCI AKIM Yeni İslamcı Akımın Entelektüel Zemini Olarak İslâmcılık...17 Yeni İslâmcı Akım... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...5 GİRİŞ...9 1. BÖLÜM İSLÂMCILIK VE YENİ İSLÂMCI AKIM Yeni İslamcı Akımın Entelektüel Zemini Olarak İslâmcılık...17 Yeni İslâmcı Akım...38 3 2. BÖLÜM ÖNCÜLER Necip Fazıl Kısakürek ve

Detaylı

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci bireyler NEDEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ? TEL: 0 212 359 66 56 E-posta: tkl@boun.edu.tr Web: www.turkishliterature.boun.edu.tr

Detaylı

ARZU ATİK, Yard. Doç. Dr.

ARZU ATİK, Yard. Doç. Dr. ARZU ATİK, Yard. Doç. Dr. arzuuatik@gmail.com EĞİTİM Doktora 2003-2009: Marmara Üniversitesi, Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Tez konusu:

Detaylı

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY

Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY Öğr.Gör. Yusuf Ziya AY ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1968 İSTANBUL T: 212440000012742 F: yzay@istanbul.edu.tr

Detaylı

Söyleşi, Sempozyum, Panel, Seminer, Kurs ve Benzeri Fotoğraf Etkinlikleri

Söyleşi, Sempozyum, Panel, Seminer, Kurs ve Benzeri Fotoğraf Etkinlikleri Söyleşi, Sempozyum, Panel, Seminer, Kurs ve Benzeri Fotoğraf Etkinlikleri Tarih Yer Etkinlik 27 Nisan 1989 İFSAK İstanbul Fotoğraf Kadrolarımızı Tanıyalım Söyleşi 13Kasım 1992 Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Dr. Yasin KELEŞ Öğretim Görevlisi, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Alsu KAMALIEVA Unvanı: Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Lisans (Uzmanlık) Tatar Dili ve Edebiyatı Öğretmeni/Filolog KAZAN DEVLET ÜNIVERSITESI Doktora Yeni Türk

Detaylı

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE BÖLÜMÜ 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ VE BÖLÜMÜ DIŞINDAKİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! TÜRK DİLİ VE BÖLÜMÜNÜN DİĞER BÖLÜMLER İÇİN

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 20172018 BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI 1. SINIF Zorunlu Dersler Listesi (TDE Kod: 349) Dersin Sorumlusu Gün Saat Derslik Gözetmen TDE

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I BÖLÜM II

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I BÖLÜM II İÇİNDEKİLER BÖLÜM I EDEBİYAT NEDİR? TÜRK EDEBİYATI NIN GEÇİRDİĞİ EVRELER NELERDİR?... 1 1. İslamiyet Öncesi Dönem... 2 2. İslamiyet in Etkisi Altındaki Dönem... 2 3. Batı Etkisindeki Dönem... 3 a. Tanzimat

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü,

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, AHMET SELAMOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, KİŞİSEL BİLGİLER 15.05.1964, İstanbul. Evli ve bir kızı var. EĞİTİM DURUMU 1990 1994 Doktora, Tez Konusu: Sendikacılığın Gücündeki Değişim (Gelişmeler-Nedenler-Eğilimler)

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ LİSANS FİNAL PROGRAMI SINIF

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ LİSANS FİNAL PROGRAMI SINIF HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 2016-2017 BAHAR DÖNEMİ LİSANS FİNAL PROGRAMI 1. 1. SINIF Zorunlu Dersler Listesi Dersin Sorumlusu Gün Saat Derslik Gözetmen TDE 112-01-

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ

ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ Adı ve Soyadı: Arif KOLAY Doğum Yeri: Kütahya Doğum Tarihi: 17.03.1973 Medeni Hali: Evli Yabancı Dil: İngilizce Yabancı Dil Puanları: ÜDS: 60 KPDS: 61 Bölümü/Anabilim Dalı: Tarih

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Yrd. Doç. Dr. Murat TURNA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (4100) KÜTAHYA Telefon: 468 Faks: E-posta: murat.turna@dpu.edu.tr

Detaylı

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr.

1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU. 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979. 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. ÖZ GEÇMİŞ-CV 1. Adı Soyadı: Selim EMİROĞLU 2. Doğum Tarihi: 16.03.1979 3. Unvanı: Yrd. Doç. Dr. 16.03.1979 tarihinde Malatya da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini ve ayrıca üniversite lisans ve yüksek lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Handan ÖZSIRKINTI KASAP 2. Doğum Tarihi : 26 Temmuz 1979 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik (Doktora) 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu :Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Türk Lisans. Halk Atatürk Üniversitesi 1970. Türk Halk Hacettepe Üniversitesi 1971

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu :Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Türk Lisans. Halk Atatürk Üniversitesi 1970. Türk Halk Hacettepe Üniversitesi 1971 Resim ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Prof. Dr. Ensar ASLAN İletişim Bilgileri :Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Adres Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanlığı Telefon : Mail : 2. Doğum Tarihi : 3. Unvanı

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ. Bingöl Masalları (İnceleme-Metin), (Danışman Prof. Dr. Esma ŞİMŞEK)

ÖZ GEÇMİŞ. Bingöl Masalları (İnceleme-Metin), (Danışman Prof. Dr. Esma ŞİMŞEK) ÖZ GEÇMİŞ Adı Soyadı: Okan ALAY Doğum Tarihi: 10.11.1975 Unvanı: Öğretim Görevlisi Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 19 Mayıs Üniversitesi 1996 Y.Lisans

Detaylı

Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ

Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ VİZE PROGRAMI rtesi Em. Tuğ. İsmail ÇEVİKBAŞ Okt. Önder SAATÇİ Üyesi Nalan OVA Üyesi Seyfi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

Sınav Tarihi Öğretim Elemanı Dersin Adı Sınav Saati Sınav Yeri Gözetmen Perşembe Öğr. Gör. Deniz Maden Değer İngilizce I 10.

Sınav Tarihi Öğretim Elemanı Dersin Adı Sınav Saati Sınav Yeri Gözetmen Perşembe Öğr. Gör. Deniz Maden Değer İngilizce I 10. T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 1. SINIF I. ÖĞRETİM BÜT SINAV PROGRAMI 24.01.2019 Perşembe Öğr. Gör. Deniz

Detaylı

Akademik Teşvik Ön İnceleme Heyetince Komisyonunca Belirlenen Belirlenen Net Puan Puan Puan. Net Puan

Akademik Teşvik Ön İnceleme Heyetince Komisyonunca Belirlenen Belirlenen Net Puan Puan Puan. Net Puan İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ Belirlenen Arş. Gör. Ünzüle Kurt 34.20 30.00 30.00 27.00 (2517739) numaralı çalışmanın içinde yer aldığı dergi, için, 7.20 olarak beyan edilen puan İŞLETME

Detaylı

Arş. Gör. Mustafa BAKIR

Arş. Gör. Mustafa BAKIR Arş. Gör. Mustafa BAKIR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 274-265

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 20182019 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI 1. SINIF Zorunlu Dersler Listesi (TDE Kod: 349) Dersin Sorumlusu Gün Saat Derslik Gözetmen TDE

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 20182019 GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI 1. SINIF Zorunlu Dersler Listesi (TDE Kod: 349) Dersin Sorumlusu Gün Saat Derslik Gözetmen TDE

Detaylı

Çağdaş Türk Edebiyatı Araştırmaları. Songül Taş

Çağdaş Türk Edebiyatı Araştırmaları. Songül Taş Çağdaş Türk Edebiyatı Araştırmaları Songül Taş Ankara 2018 Çağdaş Türk Edebiyatı Araştırmaları Songül Taş Tüm Hakları Saklıdır. 2018. Bu kitabın basım, yayın, satış hakları Anı Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık

Detaylı

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 2017-2018 GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ DIŞINDAKİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI

Detaylı

Eğitim Yılı Trabzon

Eğitim Yılı Trabzon Hoş geldiniz 2016-2017 Eğitim Yılı Trabzon www.tsbl.k12.tr SOSYAL İSTİKBALİMİZ TRABZON SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017 SADECE FARKLI OKULUN AMAÇLARI Edebiyat ve Sosyal Bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

3. Unvanı: Doçent E-posta :

3. Unvanı: Doçent E-posta : 1. Adı Soyadı: Ali Sait Liman 2. Doğum Tarihi / Yeri: 09.01.1973 / Tercan 3. Unvanı: Doçent E-posta : asliman@uludag.edu.tr 4. Öğrenim durumu / görev yaptığı akademik kurumlar : a- Öğrenim durumu Derece

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Ekim 2014. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Mimar Sinan Üniversitesi 1991 Marmara Üniversitesi 1994

ÖZGEÇMİŞ. Ekim 2014. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Mimar Sinan Üniversitesi 1991 Marmara Üniversitesi 1994 ÖZGEÇMİŞ Ekim 014 1. Adı Soyadı: Muharrem Kaya. Doğum Tarihi: 01.04.1969 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Mimar Sinan Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tez Başlığı: Ortaokul 2. Sınıf Öğrencilerinin Kavram Öğrenme Süreçleri

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tez Başlığı: Ortaokul 2. Sınıf Öğrencilerinin Kavram Öğrenme Süreçleri ÖZGEÇMİŞ Yonca KOÇMAR Öğrenim Durumu : Derece Program Üniversite Yıl Lisans Türkçe Öğretmenliği Sakarya Üniversitesi 2004-2008 Yüksek Lisans Türkçe Eğitimi Sakarya Üniversitesi 2008-2011 Doktora Türkçe

Detaylı

T.C. Tarih: :54:47 Sayfa:1/5 GÜN GÜN SAYGILI SAYGILI SAYGILI GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ MERVE MÜLDÜR MERVE MÜLDÜR

T.C. Tarih: :54:47 Sayfa:1/5 GÜN GÜN SAYGILI SAYGILI SAYGILI GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ GÜNDÜZ MERVE MÜLDÜR MERVE MÜLDÜR Sayfa:1/5 08:05-08:50 2087 Temel Matematik I ÖZNUR ÖLMEZ 2081 İlkokuma ve Yazma Öğretimi Yrd. Doç. Dr. GİZEM 09:00-09:45 2087 Temel Matematik I ÖZNUR ÖLMEZ 2088 Sosyoloji Doç. Dr. Ümit AKÇA 2081 İlkokuma

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991

ÖZGEÇMİŞ. Unvan Alan Üniversite Yıl Profesör Sinema-TV Marmara Doçent Sinema-TV Marmara 1999 Yrd.Doç. Sinema-TV Marmara 1991 ÖZGEÇMİŞ. Adı Soyadı : Bülent VARDAR. Doğum Tarihi : 5/7/96. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü, Sinema-TV-Fotografi Anasanat Dalı, 98

Detaylı

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ DIŞINDAKİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Hasan AYDIN, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi - Şişli Belediyesi Örneği,, Mahalli İdareler ve

ÖZGEÇMİŞ. Hasan AYDIN, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi - Şişli Belediyesi Örneği,, Mahalli İdareler ve 1. Adı Soyadı : Fatih Turan YAMAN ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi : 26.08.1977 3. Unvanı : Öğretim Üyesi (Yrd. Doç. Dr.) 4. Öğrenim Durumu : Doktora (PhD) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Uludağ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Université de Rouen- Yüksek Lisans Tez Araştırması -2011

Université de Rouen- Yüksek Lisans Tez Araştırması -2011 Gökhan DİNAR Beylikdüzü / İstanbul (Taşınabilir) gokhandinar@gmail.com +90533 683 68 65 linkedin: gokhandinar twitter: gokhandinar KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Bakırköy Doğum Tarihi: 02.11.1986 Medeni

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2016 YILINDA KATILDIĞI TANITIM FUARLARI VE ETKİNLİKLERİ YURTDIŞI FUAR 2016 Uluslararası tanıtım programı kapsamında Turkish

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2016 YILINDA KATILDIĞI TANITIM FUARLARI VE ETKİNLİKLERİ YURTDIŞI FUAR 2016 Uluslararası tanıtım programı kapsamında Turkish HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2016 YILINDA KATILDIĞI TANITIM FUARLARI VE ETKİNLİKLERİ YURTDIŞI FUAR 2016 Uluslararası tanıtım programı kapsamında Turkish Universities-Colleges Admissions Service (TRUCAS) tarafından

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURMA ATAMA VE GÖREV SÜRESİ UZATIMI İLE İLGİLİ YÖNERGE

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURMA ATAMA VE GÖREV SÜRESİ UZATIMI İLE İLGİLİ YÖNERGE T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA BAŞVURMA ATAMA VE GÖREV SÜRESİ UZATIMI İLE İLGİLİ YÖNERGE AMAÇ VE KAPSAM Bu yönerge; akademik personelin yükseltilme ve atanmalarında, Üniversitelerde

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ FORMU. ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com. Bekar. Tarihler(Başlangıç-Bitiş) İşverenin Adı-Adresi Sahip Olunan Pozisyon

ÖZ GEÇMİŞ FORMU. ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com. Bekar. Tarihler(Başlangıç-Bitiş) İşverenin Adı-Adresi Sahip Olunan Pozisyon ÖZ GEÇMİŞ FORMU Kişisel Bilgiler Adı-Soyadı Özlem Uslu Adresi Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi A blok Kat:12 D:24 Seyhan/ ADANA Telefon 0 505 319 09 58 0 542 512 28 82 E-Posta ouslu@cu.edu.tr ozlemuslu00@yahoo.com

Detaylı

Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ( )

Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ( ) ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Erol GÖKŞEN Doğum Tarihi: 25.02.1985 Unvanı: Okutman EĞİTİM DURUMU Lisans: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü (2004-2008) Yüksek Lisans: Eskişehir Osmangazi

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI

EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ DIŞINDAKİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli

KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli Prof.Dr. Öznur Özdoğan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Öğretim Başkanı) KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli EĞİTİM 2006- İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Arş. Gör. Dr. Murat BARTAN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Ankara Üniversitesi 1991 Lisans İletişim Fakültesi/Gazetecilik Gazi Üniversitesi 1995

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Ankara Üniversitesi 1991 Lisans İletişim Fakültesi/Gazetecilik Gazi Üniversitesi 1995 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Derya Erdem 2. Doğum Tarihi : 20.09.1972 3. Unvanı 4. Öğrenim Durumu : Yrd. Doç. Dr. : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Ankara Üniversitesi

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Adem Yücel İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : : 0216 626 10 50 / 2738 : ademyucel@maltepe.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 2 Ağustos 1981 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim

Detaylı

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı.

1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. ALİ FUAT ALTIN AraĢtırma Görevlisi 1979 Trabzon / Vakfıkebir doğumludur. Ġlk Orta ve Lise eğitimini Vakfıkebir de tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümünde bir

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM 02.06.2018 Cumartesi Em. Tuğ. İsmail Çevikbaş A.İ.İ.T II 16.00 B 206 03.06.2018 Pazar Okt. Önder Saatçi Türk Dili

Detaylı

2015-16 GÜZ DÖNEMİ KIRKLAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STAJ GRUPLARI (MAYIS DÖNEMİ GRUPLARI)

2015-16 GÜZ DÖNEMİ KIRKLAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STAJ GRUPLARI (MAYIS DÖNEMİ GRUPLARI) 0-6 GÜZ DÖNEMİ KIRKLAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STAJ GRUPLARI (MAYIS DÖNEMİ GRUPLARI) Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen

Detaylı

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Sevinç DEMİR KAYA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

Bilim,Sevgi,Hoşgörü.

Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Mehmet Akif Ersoy 20 Aralık 1873 27 Aralık 1936 Mehmet Akif Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti nin ulusal marşı olan İstiklal Marşı nın yazarıdır. Vatan Şairi olarak anılır. Yahya Kemal Beyatlı

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI 1. SINIF

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI 1. SINIF HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI 1. SINIF Zorunlu Dersler Listesi (TDE Kod: 349) Dersin Sorumlusu Gün Saat Derslik T P K

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı Eskişehir Kitap Fuarı Etkinlik Programı 11 Aralık 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Uçan Fare ile Hayalet Hayri nin Sıra Dışı Dostluk Hikâyesi Konuşmacı: Beyza Akyüz 16.30-17.30 Söyleşi: Üzgün İnsandan Özgür

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Arş. Gör. Handan KILIÇ ŞAHİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon:02742652031/4590

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Akademik Yılı Bahar Yarıyılı LİSANÜSTÜ PROGRAM ÖNŞART VE KONTENJAN BİLGİLERİ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Akademik Yılı Bahar Yarıyılı LİSANÜSTÜ PROGRAM ÖNŞART VE KONTENJAN BİLGİLERİ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2016-2017 Lisansüstü Akademik Yılı Bahar Yarıyılı LİSANÜSTÜ PROGRAM ÖNŞART VE KONTENJAN BİLGİLERİ ANABİLİM DALI BİLİM DALI PROGRAM SEVİYESİ PROGRAM TÜRÜ

Detaylı

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr

PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr PROF. İSMAİL AVCI Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Görsel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi ismail.avci@isikun.edu.tr 1. Adı Soyadı : İsmail Avcı. Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1939 3. Ünvanı : Profesör

Detaylı

Tanzimat Edebiyatı. (Şiir-Roman) YAZARLAR Dr. Özcan BAYRAK Dr. Muhammed Hüküm Dr. Taner NAMLI Dr. Celal ASLAN

Tanzimat Edebiyatı. (Şiir-Roman) YAZARLAR Dr. Özcan BAYRAK Dr. Muhammed Hüküm Dr. Taner NAMLI Dr. Celal ASLAN Tanzimat Edebiyatı (Şiir-Roman) YAZARLAR Dr. Özcan BAYRAK Dr. Muhammed Hüküm Dr. Taner NAMLI Dr. Celal ASLAN Dr. Ahmet Faruk GÜLER Dr. Nuran ÖZLÜK Dr. Mehmet ÖZGER Dr. Macit BALIK Yayın Editörü: Doç. Dr.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 19.07.2011 SAYI: 897 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Doç.

Detaylı

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Akademik Yılı Bahar Dönemi UZEM Bölüm Koordinatörleri

Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Akademik Yılı Bahar Dönemi UZEM Bölüm Koordinatörleri Ortak Zorunlu Dersler Bartın Üniversitesi Bölüm Adı Bölüm/Program Koordinatörü UZEM Koordinatörü Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okt. Özgür TİLBE Türk Dili Okt. Dr. Can ŞEN Okt. Dr. Can ŞEN Yabancı

Detaylı