ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU"

Transkript

1 ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

2 TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı ÜST YÖNETĠCĠ SUNUġU Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verilebilirliğin ve mali saydamlığın sağlanması amacıyla Ülkemizde mali yönetim alanında son yıllarda köklü değişiklikler yapılmış ve yenilikler getirilmiştir sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanununun 30. maddesi ile kurumların mali durumlarının, faaliyetlerinin ve beklentilerinin kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Temmuz ayı içerisinde açıklanması hükme bağlanmıştır. Bu amaçla Kurumumuzun ilk altı aydaki bütçe gerçekleşmeleri, faaliyetleri ve hedeflerini içeren Kurumsal Mali durum ve Beklentiler Raporu hazırlanarak sunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Prof. Dr. Nusret ARAS Rektör

3 A- GĠRĠġ Üniversitemiz, kurulduğu 1946 yılından bu yana geçen sürede sadece bilimsel arenada değil, Atatürk ilke ve inkılâplarının toplum yaşamında yerleşip korunmasında da söz sahibi olmuş ve yüklendiği tarihsel misyonu başarı ile yerine getirmekten büyük bir onur duymuştur. Bugün 3406 akademik, 4189 idari, 21 sözleşmeli personel ve 319 işçi ile faaliyetlerini sürdüren Üniversitemiz 2007 yılı ilk altı ayında önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisine eğitim vermiştir. Üniversitemizin yapmış olduğu faaliyetlere ilişkin bütçe gerçekleşmeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler bu rapor ile kamuoyunun bilgi ve değerlendirmelerine sunulmuştur. B YILINDA ÖĞRENCĠLERE YÖNELĠK FAALĠYETLER B.1- SOCRATES-ERASMUS AB Bursu: AB Komisyonu tarafından koordine edilen AB eğitim programları içinde Üniversitemiz 2007 yılı ilk altı ayında 39 öğrenciyi SOCRATES-ERASMUS programı kapsamında eğitim almaları için 7 ay süre ile yurt dışındaki üniversitelere göndermiş ve bunun için öğrencilere toplam EURO maddi katkı sağlamıştır. B.2- Kısmi Zamanlı ÇalıĢma KarĢılığı Katkı: Öğrenciler 2547 sayılı kanunun 46. maddesi gereğince Üniversitemizin fakülte, yüksekokul, daire başkanlıkları, öğrenci evleri ve diğer birimlerinde hafta sonu ve bayram tatilleri hariç hafta içi çalışmaları karşılığında maddi katkı almaktadırlar. Üniversitemizde 665 öğrenciye aylık 60 saat çalışmaları karşılığında 126 YTL maddi katkı sağlanırken, 253 öğrenciye de çalıştıkları saat karşılığı maddi katkı sağlanmaktadır. B.3- KarĢılıksız Burs: Üniversitemiz başarılı öğrencilere ayda 120 YTL burs vermektedir yılında burs verilen öğrenci sayısı 72 olup bu öğrenciler başarıları devam ettiği sürece mezuniyetlerine kadar burstan yararlanmaktadır. B.4- Barınma Hizmetleri: Üniversitemizin Ankara içinde beş, Kalecik ve Beypazarı nda birer öğrenci evi mevcut olup toplam 1300 öğrenci kapasitesi ile hizmet vermektedir. Bunun yanında Gölbaşı 50. Yıl Kampusunun tamamlanması ile Üniversitemiz 760 yatak kapasiteli ek bir öğrenci evine daha sahip olacaktır. B.5- Sağlık Hizmetleri: Üniversitemiz öğrencilerin sağlık sorunları ile ilgilenerek beden ve ruh sağlıklarının korunması ve hasta olanların tedavi edilmesi veya ettirilmesi için Cebeci yerleşkesindeki Mediko- Sosyal merkezinde hizmetlerine devam etmektedir yılının ilk altı ayı için Üniversitemiz bütçesinden öğrenci tedavi giderlerine ,24 YTL, öğrenci ilaç giderlerine ,90 YTL harcanmıştır. B.6- Yemek Hizmetleri: 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında Üniversitemiz öğrenci ve personelinin öğle yemeği hizmet olarak satın alınmaktadır yılının ilk altı ayında yaklaşık 3000 öğrenciye yemek hizmeti verilmiş olup bunun için ,18 YTL harcama yapılmıştır. Ayrıca Üniversitemiz günde 750 öğrenciye de ücretsiz yemek olanağı sağlamaktadır.

4 B.7- Spor Faaliyetleri: Üniversitemiz öğrencilerinin bedensel, ruhsal ve zihinsel bakımdan dengeli ve sağlıklı gelişimlerinin yanı sıra sosyalleşmelerine de katkıda bulunmak amacı ile öğrencilerimizin kullanımına açık 5 kapalı spor salonu ile fakülte ve yüksekokullarda açık hava futbol, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortları bulunmaktadır B.8- Kültür Ve Sanat Etkinlikleri: Üniversitemiz bünyesinde oluşturulan Kültür Servisi faaliyetlerini tüm öğrencilerimize yönelik olarak sürdürmektedir döneminde 725 öğrenci kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında açılan drama, TSM, THM, satranç, bağlama, salon dansları, gitar ve vurmalı çalgılar, kurslarına katılmıştır. C- BĠLĠMSEL VE TEKNOLOJĠK ARAġTIRMALARA ĠLĠġKĠN FAALĠYETLER Üniversitemizde TUBİTAK destekli bilimsel araştırma proje sayısı 131 olup bu projelerin toplam ödeneği ,62 YTL dir. Bu tutarın ,93 YTL si 2007 yılının ilk altı ayında olmak üzere toplam ,86 YTL si harcanmıştır. AB ve uluslar arası kuruluşlar tarafından kabul edilen 26 proje için ,17 YTL proje özel hesaplarına aktarılmış ve ,83 YTL si proje yürütücülerinin talebi doğrultusunda proje bütçesine uygun olarak harcanmıştır. Üniversitemizin öğretim elemanları tarafından yürütülen bu spesifik çalışmaların Ülkemiz ve dünya bilimine sayısız katkılar sağlayacağı açıktır. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve bu çalışmaların neler olduğunu görerek değerlendirmesi için proje konuları ve proje yürütücüleri ekli tablolarda detaylı olarak verilmiştir. D- BÜTÇE GERÇEKLEġMELERĠ 29 Aralık 2006 tarih ve mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5437 sayılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2007 yılı için Üniversitemize YTL ödenek tahsis edilmiş olup ekonomik dağılımı aşağıda gösterildiği şekilde gerçekleşmiştir. Ankara Üniversitesi 2007 Yılı Ödeneği Ekonomik Dağılımı ( YTL ) 01 Personel Giderleri: Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri: Mal ve Hizmet Alım Giderleri: Cari Transferler: Sermaye Giderleri: TOPLAM Bu ödeneklerin YTL si hazine yardımı, YTL si net finansman ve YTL si öz gelir olarak öngörülmüştür. D.1- Bütçe Giderlerinin GeliĢimi 2006 yılı ilk altı aylık dönem sonu bütçe giderleri toplam YTL olarak gerçekleşmişken bu rakam 2007 yılı ilk altı aylık döneminde YTL artış göstererek ,23 YTL olarak gerçekleşmiştir yılı birinci altı aylık dönemde bütçe başlangıç ödeneklerinin gider gerçekleşmesi, 2006 yılının aynı dönemine göre %13 artarak %40.37 oranında olmuştur.

5 01-Personel Giderleri: 2007 yılı ilk altı aylık döneminde personel giderlerine ,57 YTL harcanmıştır yılında ise bu rakam aynı dönemde ,41 YTL olup 2007 yılında %10,73 oranında artmıştır yılının ilk altı aylık döneminde personel giderlerine ayrılan toplam ödeneğin %49,18 i kullanılmıştır. 02-Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri: 2007 yılı ilk altı aylık döneminde ,96 YTL Emekli Sandığı ve Sosyal Sigortalar Kurumuna gerekli ödemeler yapılmıştır yılında ise bu rakam aynı dönemde ,73 YTL olup 2007 yılında %7,94 oranında artmıştır yılının ilk altı aylık döneminde sosyal güvenlik kurumlarına devlet primi giderlerine ayrılan toplam ödeneğin %31,95 i kullanılmıştır. 03-Mal ve Hizmet Alımları Giderleri: 2007 yılı ilk altı aylık döneminde ,46 YTL harcanmıştır yılında ise bu rakam aynı dönemde YTL olup 2007 yılında %11,60 oranında artmıştır yılının ilk altı aylık döneminde mal ve hizmet alımı giderlerine ayrılan toplam ödeneğin %44,98 i kullanılmıştır. 05-Cari Transferler: 2007 yılı ilk altı aylık döneminde ,99 YTL harcanmıştır yılında ise bu rakam aynı dönemde ,07 YTL olup 2007 yılında %20,89 oranında artmıştır yılının ilk altı aylık döneminde cari transferler için ayrılan toplam ödeneğin %43,87 si kullanılmıştır. 06-Sermaye Giderleri: 2007 yılı ilk altı aylık döneminde ,25 YTL harcanmıştır yılında ise bu rakam aynı dönemde ,06 YTL olup 2007 yılında %137,01 oranında artmıştır yılının ilk altı aylık döneminde sermaye giderlerine ayrılan toplam ödeneğin %11,47 si kullanılmıştır yılı yatırım programı çerçevesinde ilk altı ayda YTL yayın alımı, YTL Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinin onarımı, YTL makine ve teçhizat alımı, YTL bilgi teknolojileri alımı, YTL diğer bakım ve onarım hizmetleri için kullanılmıştır. D.2- Bütçe Gelirlerinin GeliĢimi 2007 yılının ilk altı aylık döneminde YTL si hazine yardımı, YTL si öz gelir olmak üzere toplam YTL gelir tahsilâtı yapılarak gelirlerde 2006 yılının aynı dönemine göre %30,32 lik bir artış meydana gelmiştir. TeĢebbüs ve Mülkiyet Gelirleri: 2007 yılı ilk altı aylık döneminde ,15 YTL gelir elde edilmiş ve gerçekleşme oranı %41,12 olmuştur. Bu miktarın ,37 YTL lik kısmı mal ve hizmet satış gelirlerinden, ,78 YTL lik kısmı da kira gelirlerinden elde edilmiştir. Aynı dönemin 2006 yılında teşebbüs ve mülkiyet gelirleri YTL olup 2007 yılı ilk altı aylık dönemi için %64 oranında artmıştır. Alınan BağıĢ ve Yardımlar ile Özel Gelirler: 2007 yılının ilk altı aylık döneminde YTL hazine yardımı gelmiş ve gerçekleşme oranı %44,46 olmuştur. Aynı dönemin 2006 yılında alınan bağış ve yardımlar ile özel gelirleri YTL olup 2007 yılı ilk altı aylık dönemi için %34 oranında artmıştır.

6 Diğer Gelirler: 2007 yılının ilk altı aylık döneminde YTL gelir elde edilmiş ve gerçekleşme oranı % 37,22 olmuştur. Aynı dönemin 2006 yılında diğer gelirleri YTL olup 2007 yılı ilk altı aylık dönemi için %37 oranında azalmıştır. D.3- Denge 2007 yılı ilk altı aylık dönemde toplam gelir YTL, toplam gider ,23 YTL olup gelir ve giderler arasında YTL lik gelir fazlası gerçekleşmiştir. E- YILIN ĠKĠNCĠ ALTI AYINA ĠLĠġKĠN BEKLENTĠLER Üniversitemiz Ülkemizde bilim ve teknoloji alanında gelişimin sağlanması için üzerine düşen görevleri bütçe ile kendisine verilen kısıtlı kaynakları en verimli ve etkili şekilde kullanarak yerine getirmek için özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Yılın ikinci altı aylık döneminde yeni kurulan Nükleer Bilimler Enstitüsü ve Elmadağ Meslek Yüksek Okulu nun ve Fen Bilimleri Enstitüsü nde yeni açılan yüksek lisans programlarının giderlerini karşılamak için ilave ödeneğe ihtiyaç duyulmaktadır. Yatırım ödenekleri sektör bazında incelendiğinde sağlık hizmetleri sektörü için 2005 yılında bütçe ile tahsis edilen YTL ödenek 2006 yılında %83,43 azalarak YTL ödenek 2007 yılında sadece Çocuk Hastanesinin etüt projesi için YTL olarak gerçekleşmiştir. Sağlık hizmetleri için bütçeyle ödenek tahsis edilmemesi nedeni ile Üniversitemize bağlı Uygulama ve Araştırma Hastaneleri ile Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinin ihtiyaçlarının karşılanması imkânsız hale gelmiştir. Diğer taraftan bütçe ile tahsis edilen ödeneklerin yılın son üç aylık döneminde serbest bırakılmaması neticesinde taahhütlerin karşılanmaması, planlanan hizmetlerin zamanında tamamlanamaması neden olmakta ve bu durumun ortadan kaldırılması da ödeneklerin kullandırılmasına bağlı bulunmaktadır.

7 ÜNĠVERSĠTEMĠZ HARCAMA BĠRĠMLERĠNĠN 2006 YILI ÖDENEKLERĠ ĠLE 2007 YILI ÖDENEKLERĠNĠN KARġILAġTIRILMASI AÇIKLAMA Harcama Harc. Harcama Harc. Bütçe Ödeneği Bütçe Ödeneği ( ) % si ( ) % si ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ , ,37 Rektörlük Özel Kalem , ,48 Genel Sekreterlik Özel Kalem , ,61 Savunma Uzmanlığı , ,47 İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı , ,17 Personel Dairesi Başkanlığı , ,94 Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı , ,07 Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı , ,97 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı , ,18 Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı , ,08 Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı , ,13 Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ,53 Hukuk Müşavirliği , ,51 Sağlık Bilimleri Enstitüsü , ,12 Hepatoloji Enstitüsü , ,97 Tıp Fakültesi , ,95 Diş Hekimliği Fakültesi , ,57 Eczacılık Fakültesi , ,77 Veterinerlik Fakültesi , ,03 Sağlık Eğitim Fakültesi , ,11 Ankara Cebeci Sağlık Y.O , ,15 Çankırı Sağlık Yüksekokulu , ,15 Dikimevi Sağlık Hizm. M.Y. O , ,24 Cebeci Uygulama ve Araştırma Hastanesi , ,47 İbn-i Sina Uygulama ve Araştırma Hastanesi , ,1 Diş Hekimliği Uygulama Hastanesi , ,03 Veteriner Uygulama Merkezi , ,03 Fen Bilimleri Enstitüsü , ,19 Bioteknoloji Enstitüsü , ,72 Fen Fakültesi , ,35 Mühendislik Fakültesi , ,12 Çankırı Orman Fakültesi , ,34 Ziraat Fakültesi , ,56 Çankırı M.Y. O , ,80 Ziraat Fakültesi Uygulama Merkezi , ,32 Kalecik Meslek Yüksekokulu , ,02 Türk İnkılâp Tarihi Enstitüsü , ,23 Sosyal Bilimler Enstitüsü , ,84 Eğitim Bilimleri Enstitüsü , ,42 Adli Tıp Enstitüsü , ,43 Eğitim Bilimleri Fakültesi , ,39 Hukuk Fakültesi , ,5 Siyasal Bilgiler Fakültesi , ,2 Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi , ,97 İletişim Fakültesi , ,44 İlahiyat Fakültesi , ,84 Beden Eğitimi ve Spor Y.O , ,05 Devlet Konservatuarı , ,38 Ev Ekonomisi Yüksekokulu , ,62 Yabancı Diller Yüksekokulu , ,94 Adalet Meslek Yüksekokulu , ,3 Başkent Meslek Yüksekokulu , ,54 Beypazarı Meslek Yüksekokulu , ,7 Diğer Merkezler , ,4 Diğer Bölümler , ,84

8

9 Yılları Öz Gelir Cetveli (YTL) GELĠRLER AÇIKLAMA I II III IV GERÇEKLEġME GERÇEKLEġME Şartname, Basılı Evrak, Form Satış Gelirleri Örgün ve Yaygın Öğretimden Elde Edilen Gelirler Sınav, Kayıt ve Bunlara İlişkin Diğer Hizmet Gelirleri Sosyal Tesis İşletme Gelirleri Diğer hizmet gelirleri Diğer Taşınmaz Kira Gelirleri Araştırma Projeleri Gelirleri Payı Kişilerden Alacaklar Diğer Gelirler TOPLAM Yılları Hazine Yardımı Gelirleri Cetvelli (YTL) GELĠRLER AÇIKLAMA I II III IV GERÇEKLEġME GERÇEKLEġME Hazine Yardımı (Cari) Hazine Yardımı (Sermaye) TOPLAM Ankara Üniversitesi 2007 Yılı Toplam Gelirler Dağılım Cetveli (YTL) ÖZ GELİRLER HAZİNE YARDIMI TOPLAM YILI TOPLAM GELĠR DAĞILIMI Ankara Üniversitesi 2007 Yılı Toplam Gelir Dağılım Grafiği Öz Gelirler % Hazine Yardımı % Öz Gelirler Hazine Yardımı

10 ANKARA ÜNĠVERSĠTESĠ 2007 YILI ÖZ GELĠR GRAFĠĞĠ Ankara Üniversitesi 2007 Yılı Öz Gelir Dağılımı Kişilerden Alacaklar % Diğer Gelirler % Şartname, Basılı Evrak, Form Satış Gelirleri % Örgün ve Yaygın Öğretimden Elde Edilen Gelirler % Araştırma Projeleri Gelirleri Payı % Diğer Taşınmaz Kira Gelirleri % Şartname, Basılı Evrak, Form Satış Gelirleri Sınav, Kayıt ve Bunlara İlişkin Diğer Hizmet Gelirleri Diğer hizmet gelirleri Araştırma Projeleri Gelirleri Payı Diğer Gelirler Diğer hizmet gelirleri % Sosyal Tesis İşletme Gelirleri % Sınav, Kayıt ve Bunlara İlişkin Diğer Hizmet Gelirleri % Örgün ve Yaygın Öğretimden Elde Edilen Gelirler Sosyal Tesis İşletme Gelirleri Diğer Taşınmaz Kira Gelirleri Kişilerden Alacaklar BÜTÇE ÖDENEKLERĠNĠN 2006 VE 2007 HAZĠRAN AYI SONU ĠTĠBARĠ ĠLE HARCAMA DAĞILIMI , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,06 0,00 Personel Sosyal Güvenlik Mal Hizmet Cari Transfer Sermaye

11 2006 YILI HAZĠRAN SONU HARCAMALARININ EKONOMĠK DAĞILIMI 72% % 2% 2% 13% Personel Sosyal Güvenlik Mal Hizmet Cari Transfer Sermaye 2007 YILI HAZĠRAN SONU HARCAMALARININ EKONOMĠK DAĞILIMI 70% % 5% 2% 13% Personel Sosyal Güvenlik Mal Hizmet Cari T ransfer Sermaye

12

13

14

15

16

17

18

19

20

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. III. Üç Aylık Dönem

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. III. Üç Aylık Dönem ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Ekim 2013 70,16 75,53 67,13 81,12 95.046.699,00 90.642.423,00 66.681.619,00 68.460.719,00 93.362.326,00 77.916.000,00 62.671.814,00 63.204.431,00 A. BÜTÇE DENGESİ

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2007 MALİ YILI 1. 6 AYLIK BÜTÇE UYGULAMA RAPORU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2007 MALİ YILI 1. 6 AYLIK BÜTÇE UYGULAMA RAPORU Sayı : 3469 TC. REKTÖRLÜĞÜ (Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı) Tarih : 26.07.2007 Bilindiği üzere, 5565 sayılı 2007 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 29 Aralık 2006 tarih ve 26391 sayılı mükerrer Resmi

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. II. Üç Aylık Dönem

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. II. Üç Aylık Dönem ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ II. Üç Aylık Dönem Temmuz 2018 A. BÜTÇE DENGESİ BÜTÇE DENGESİ AÇIKLAMA 2017 YILI 2018 YILI Yıllık Değişim Planlanan/Ödenek Planlanan/Ödenek Gelir Gelir Gerçekleşme

Detaylı

T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2017 YILI I. ÜÇ AYLIK BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU

T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2017 YILI I. ÜÇ AYLIK BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 217 YILI I. ÜÇ AYLIK BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU KAYSERİ 217 75.25. 82.385. 11.29.422 8.473.58 75.25. 82.385. 21.96.255 24.257.39 BÜTÇE

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ I. Üç Aylık Dönem Nisan 2016 A. BÜTÇE DENGESİ AÇIKLAMA Yıllık Gerçekleşme 2015 YILI BÜTÇE DENGESİ 2016 YILI Yıllık Değişim Planlanan Ödenek/Gelir Gerçekleşme

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ I. Üç Aylık Dönem Nisan 2017 30.274.963,49 30.503.181,02 133.362.000,00 141.285.000,00 30.807.905,91 133.362.000,00 141.285.000,00 24.411.142,64 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU REPORT ON CORPORATE FINANCIAL POSITION AND EXPECTATIONS STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI - TEMMUZ 2018 2018 YILI KURUMSAL MALĠ

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2008 MALİ YILI 1. 6 AYLIK BÜTÇE UYGULAMA RAPORU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2008 MALİ YILI 1. 6 AYLIK BÜTÇE UYGULAMA RAPORU Sayı : 3361 TC. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı) Tarih : 18/07/2008 Bilindiği üzere, 5724 sayılı 2008 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 28 Aralık 2007 tarih ve 26740

Detaylı

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şanlıurfa 2013 T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2013 YILI OCAK-HAZİRAN

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu. Yenilikçi Üniversite. Yenilikçi Üniversite

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu. Yenilikçi Üniversite. Yenilikçi Üniversite ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ 216 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu Yenilikçi Üniversite Yenilikçi Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ-216 ŞIRNAK Şırnak Üniversitesi 216 Yılı Kurumsal

Detaylı

SUNUŞ. 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu; mali yönetim ve kontrol

SUNUŞ. 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu; mali yönetim ve kontrol SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu; mali yönetim ve kontrol sistemimizi uluslararası standartlar ve Avrupa Birliği uygulamalarıyla uyumlu olarak yeniden yapılandırarak; kalkınma planları

Detaylı

KURUMSAL MALI DURUM BEKLENTILER RAPORU

KURUMSAL MALI DURUM BEKLENTILER RAPORU KURUMSAL MALI DURUM BEKLENTILER RAPORU ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU 6767 sayılı 2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 16 Aralık 2016 tarih ve 29928 sayılı mükerrer Resmi Gazetede yayınlanmış ve 01.01.2017 tarihinden

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİNGÖL Temmuz 2016 11 SUNUġ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. III. Üç Aylık Dönem

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. III. Üç Aylık Dönem ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Ekim 2014 A. BÜTÇE DENGESİ AÇIKLAMA Yıllık Gerçekleşme 2013 YILI BÜTÇE DENGESİ 2014 YILI Yıllık Değişim Planlanan Ödenek/Gelir Gerçekleşme % Gerçekleşme % %

Detaylı

GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ 2011 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU. Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı

GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ 2011 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU. Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı GAZĠANTEP ÜNĠVERSĠTESĠ 2011 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı Temmuz 2011 ĠÇĠNDEKĠLER I. OCAK-HAZĠRAN 2011 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe

Detaylı

GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU GALATASARAY ÜNĠVERSĠTESĠ 2018 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 7066 sayılı 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31.12.2017 tarihli ve 30287 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI III. ÜÇ AYLIK BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI III. ÜÇ AYLIK BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI III. ÜÇ AYLIK BÜTÇE RAPORU ÇANKIRI 2015 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE LERİ A. BÜTÇE DENGESİ AÇIKLAMA III. ÜÇ AYLIK BÜTÇE LERİ BÜTÇE 69.342.000,00 17.129.559,00

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. II. Üç Aylık Dönem

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ. II. Üç Aylık Dönem ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ Temmuz 2014 A. BÜTÇE DENGESİ BÜTÇE DENGESİ AÇIKLAMA Yıllık Gerçekleşme Yıllık Değişim Planlanan Ödenek/Gelir Gerçekleşme % Gerçekleşme % % Bütçe 89.841.831,02

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU BİNGÖL Temmuz 2017 11 SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018 Personel SGK Devlet Primi Mal ve Hizmet Alımı Cari Transferler Sermaye Etkili, Ekonomik, Verimli Harcama 2018 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 0 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI OCAK HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI OCAK HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI OCAK HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Çanakkale 2016 1 SUNUŞ Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi,

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 214 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz 214 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN 214 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri...

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ 21 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 21 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 518 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 3 uncu maddesinde, genel

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2016 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 0 5018 sayılı Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin, ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları, ikinci altı aya ilişkin beklentiler ve hedefler ile

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2006 MALİ YILI 1. 6 AYLIK BÜTÇE UYGULAMA RAPORU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2006 MALİ YILI 1. 6 AYLIK BÜTÇE UYGULAMA RAPORU Sayı :B.3.2.ULU..7.82.-15/ TC. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Tarih : 6.1.26 Bilindiği üzere, 5437 Sayılı 26 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31 Aralık 25 tarih ve 264 sayılı

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ. 2015 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu. Yenilikçi Üniversite. Yenilikçi Üniversite

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ. 2015 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu. Yenilikçi Üniversite. Yenilikçi Üniversite ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ 215 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu Yenilikçi Üniversite Yenilikçi Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ-215 ŞIRNAK Şırnak Üniversitesi 215 Yılı Kurumsal

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde yer alan; Genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2016 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM ve BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM ve BEKLENTİLER RAPORU T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL MALİ DURUM ve BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz 2013 Üniversitemiz, toplumun yükseköğretim kurumlarından beklediği düzeyde, amaç ve hedeflerini

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Sayı : 5548382/331 14/7/214 Konu : Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu "BATMAN ÜNİVERSİTESİ 214 YILI I. 6 AYLIK KURUMSAL MALİ

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2017 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2017 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2007 YILI TEMMUZ-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2007 YILI TEMMUZ-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2007 YILI TEMMUZ-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30 uncu maddesi gereğince

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2017 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 6767 sayılı 2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 24.12.2016 tarihli ve 29928 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2015

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2015 Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2015 Personel SGK Devlet Primi Mal ve Hizmet Alımı Cari Transferler Sermaye Etkili, Ekonomik, Verimli Harcama 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ÇUKUROVA

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Tarih : / /2010 Bilindiği üzere, 5944 sayılı 2010 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31 Aralık 2009 tarih ve 27449 sayılı mükerrer

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2007 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2007 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...1

İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...1 İÇİNDEKİLER I. OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI....1 1- OCAK HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE GİDERLERİNİN GELİŞİMİ........1 1-1. PERSONEL GİDERLERİ.... 3 1-2.SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ......4

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 213 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ Üniversitemiz 213 yılı bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna bu uygulamalarla ilgili bilgi verme amacı taşıyan 213 Yılı Kurumsal Mali Durum

Detaylı

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2017

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2017 Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2017 Personel SGK Devlet Primi Mal ve Hizmet Alımı Cari Transferler Sermaye Etkili, Ekonomik, Verimli Harcama 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ÇUKUROVA

Detaylı

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ

T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ T.C HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şanlıurfa 2012 T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2012 YILI OCAK-HAZİRAN

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2010 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2010 1 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe... 3 01- Personel :... 3 02- Sosyal

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2011 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2011 yılında

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri...

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu. YenilikçiÜniversite. Yenilikçi Üniversite

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu. YenilikçiÜniversite. Yenilikçi Üniversite ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ 217 Yılı Kurumsal Mali Durum Ve Beklentiler Raporu YenilikçiÜniversite Yenilikçi Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ-217 ŞIRNAK 2 I. OCAK-HAZİRAN 217 DÖNEMİ BÜTÇE

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ İstanbul dan Dünyaya Açılan Yeni Nesil Devlet Üniversitesi 218 KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İSTANBUL TEMMUZ 218 İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Ankara, 2018 SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile uygulamaya alınan kamu mali yönetim ve kontrol sistemi ile

Detaylı

ĠÇĠNDEKĠLER. I. OCAK-HAZĠRAN 2018 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri B. Bütçe Gelirleri... 7

ĠÇĠNDEKĠLER. I. OCAK-HAZĠRAN 2018 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri B. Bütçe Gelirleri... 7 ĠÇĠNDEKĠLER I. OCAK-HAZĠRAN 2018 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 4 01- Personel Giderleri... 4 02- Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri... 4 03- Mal ve Hizmet Alım

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30. MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30. MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30. MADDESİNE İSTİNADEN KAMUOYUNA DUYURU 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2016 yılında

Detaylı

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ 217 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 217 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU I. 217 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 518 Sayılı Kamu

Detaylı

SUNUġ. kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını,

SUNUġ. kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, SUNUġ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu; mali yönetim ve kontrol sistemimizi uluslararası standartlar ve Avrupa Birliği uygulamalarıyla uyumlu olarak yeniden yapılandırarak; kalkınma planları

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2015 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2015 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2015 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2015 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BİLGİLENDİRME SUNUMU 14.02.2017 Mustafa DOĞAN SGDB 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu 60. Maddesi Strateji Geliştirme Birimlerinin Çalışma Usul ve Esasları

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 6383 Sayılı 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Resmi Gazetede Yayınlanarak 01.01.2013 tarihinden itibaren yürürlüğe girmiştir.

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 ÜST YÖNETİCİ SUNUSU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 30 uncu maddesi,

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz/2015 BURDUR İçindekiler GİRİŞ... 1 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 NCU MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2010 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2010 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2016 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ

T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2016 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ T.C. BATMAN Ü Nİ VERSİ TESİ 2016 YİLİ KÜRÜMSAL MALİ DÜRÜM VE BEKLENTİ LER RAPORÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ-2016 S U N U Ş Üniversitemizin bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna

Detaylı

2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 211 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bilindiği üzere, 691 Sayılı 211 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31 Aralık 21 tarih ve 2782 ( Mükerrer ) sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak 1.1.21 tarihinden

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Temmuz 2016 KAYSERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Temmuz 2016 KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 KAYSERİ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Temmuz İÇİNDEKİLER I. Ocak-Haziran Dönemi Bütçe Uygulama Sonuçları... 3 A. Bütçe Giderleri...

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 ÜST YÖNETİCİ SUNUSU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 30 uncu maddesi,

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 ÜST YÖNETİCİ SUNUSU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 30 uncu maddesi,

Detaylı

2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU Kamuda stratejik yönetim anlayıģının temelini oluģturan kaynakların etkili ve verimli bir Ģekilde kullanılması ilkesi çerçevesinde,

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU REPORT ON CORPORATE FINANCIAL POSITION AND EXPECTATIONS STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI - TEMMUZ 2013 2013 YILI KURUMSAL MALĠ

Detaylı

2011 MALİ YILI EYLÜL AYI BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU

2011 MALİ YILI EYLÜL AYI BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2011 MALİ YILI EYLÜL AYI BÜTÇE GERÇEKLEŞME RAPORU BÜTÇE PERFORMANS ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2011 Mali Yılı Ayı Gerçekleşme Raporu A. EYLÜL 2011 BÜTÇE

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Ankara, 2017 SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile uygulamaya alınan kamu mali yönetim ve kontrol sistemi ile

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 15 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 15 İÇİNDEKİLER SUNUŞ İ I. OCAK HAZİRAN 15 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.1 A. Bütçe

Detaylı

ĠÇĠNDEKĠLER. SUNUġ... 1 I- OCAK-HAZĠRAN 2017 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 2

ĠÇĠNDEKĠLER. SUNUġ... 1 I- OCAK-HAZĠRAN 2017 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 2 ĠÇĠNDEKĠLER SUNUġ... 1 I- OCAK-HAZĠRAN 2017 DÖNEMĠ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 2 A- Bütçe Giderleri... 2 01- Personel Giderleri... 2 02- Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri... 3 03- Mal

Detaylı

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bilindiği üzere, 6260 Sayılı 2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 29 Aralık 2011 tarih ve 28157 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış ve 01.01.2012

Detaylı

T. C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI. 2008 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

T. C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI. 2008 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T. C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 2008 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Temmuz 2008 GİRİŞGİRİŞ GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum. ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum. ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2012 I. OCAK - HAZİRAN 2011 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ - 2014 T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

Detaylı

TEMMUZ-2017 İSTANBUL/ARNAVUTKÖY ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

TEMMUZ-2017 İSTANBUL/ARNAVUTKÖY ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ-2017 İSTANBUL/ARNAVUTKÖY ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İçindekiler SUNUŞ... 2 1. 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Ağustos 2017 KAYSERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU. Ağustos 2017 KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 217 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Ağustos 217 KAYSERİ SUNUŞ 518 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 3 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 10.07.2013 T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı 2013 YILI OCAK-HAZİRAN

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 217 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 1 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN 217 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- Bütçe Giderleri 4-1 B- Bütçe Gelirleri 11 C-

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 6682 sayılı 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 16.03.2016 tarihli ve 29655 Mükerrer sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2014 I. OCAK - HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 ÜST YÖNETİCİ SUNUSU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde,

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ 215 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 215 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 I. Ocak - Haziran 215 Dönemi Bütçe Uygulama Sonuçları... 4 A. Bütçe Giderleri... 4 B. Bütçe Gelirleri...

Detaylı

TEMMUZ 2014 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI I Ğ D I R

TEMMUZ 2014 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI I Ğ D I R TEMMUZ 2014 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI I Ğ D I R İçindekiler GİRİŞ... 3 HARCAMA BİLGİLERİ... 4 I. OCAK HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 6 A. Bütçe Giderleri... 6 01-Personel Giderleri:...

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 214 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ Üniversitemiz 214 yılı bütçe uygulamalarının yer aldığı ve kamuoyuna bu uygulamalarla ilgili bilgi verme amacı taşıyan 214 Yılı Kurumsal Mali Durum

Detaylı

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU

5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN 30 ncu MADDESİ GEREĞİ KAMUOYUNA DUYURU 2006 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2006 yılında kullanılmak üzere Üniversitemize Personel Giderleri için

Detaylı

2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2009 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Sayfa 2 / 23 R İ Z E Ü N İ V E R S İ T E S İ Sayfa 3 / 23 I- OCAK-HAZİRAN 2008 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. BÜTÇE GİDERLERİ 1-Personel Giderleri

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 YILI KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU T.C. ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Strateji GeliĢtirme Daire BaĢkanlığı Tarih : / /2013 6363 sayılı 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM BEKLENTİLER RAPORU 6512 Sayılı 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ 2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 İçindekiler I. OCAK- HAZİRAN 2015 DÖNEMİ

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2 TEMMUZ 2018 İÇİNDEKİLER I. OCAK- HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 2 A. BÜTÇE GİDERLERİ...

Detaylı