MARKO STES YAAM KURALLARI ( içindekiler )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MARKO STES YAAM KURALLARI ( içindekiler )"

Transkript

1 MARKO STES YAAM KURALLARI ( içindekiler ) Maddeler Sayfa Madde-1 ( Genel Kurallar ) 2 Madde-2 ( Sosyal Alan Kuralları ) 4 Madde-3 ( Havuz Kuralları ) 5 Madde-4 ( Miarko Sitesine Giri Kuralları ) 6 A- ARAÇ GRLER: 6 B- YAYA GRLER: 6 C- ZYARETÇLERLE LGL HUSUSLAR 7 D- POSTA VE KURYE HZMETLER 7 Madde-5 ( Elektrik ve Su ) 8 Madde-6 ( Evcil Hayvan Besleme ) 8 Madde-7 ( Taınmalar ) 9 Madde-8 ( Güvenlik ) 10 Madde-9 ( Otoparklar ) 11 Madde-10 ( Yeil Alanlar ) 12 Madde-11 ( Çocuk oyun alanları ) 13 Madde-12 ( Daire çi Onarımlar ) 13 Madde-13 ( Blok Dı Cepheleri ) 14 Madde-14 ( Balkonlar ) 14 Madde-15 ( Çöpler ) 15

2 MARKO STES YAAM KURALLARI Madde-1 ( Genel Kurallar ) a-) Bu dokumanda yer alan site yaam kurallarına uyulması hususunda tüm site sakinleri sorumludur. Kuralların ihlaline ilikin site sakinlerinden gelecek ikâyetler ivedilikle deerlendirilecek ve gerekli uyarılar yapılacaktır. Uyarıların yeniden ihlali halinde Kat mülkiyeti kanunu uyarınca ilem yapılacaktır. b-) Site içinde, ortak kullanım alanlarında, koridorlarda gürültü kirlilii yapmamaya özen gösteriniz. Kapıların sert açılıp kapanması, temizlik yaparken eyaların çekilmesi, özellikle de gece geç saatlerde komuları rahatsız edecek gürültüler yapmamaya dikkat ediniz. c-) Lütfen çocuklarınızı geç saatlere kadar dıarıda, oyun parklarında yalnız bırakmayınız. Çocuklarınızı geç saatlerde gürültü, takınlık ve site sakinlerini rahatsız edecek davranılarda bulunmamaları konusunda sürekli olarak uyarınız. d-) Blok ortak kullanım alanı olan koridor, giriler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek ekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet, saksı vb. eyalar koymayınız. e-) Sıınak, çatı aralıı ve yangın merdiven boluuna hiçbir malzeme koymayınız. Belirtilen alanlarda bulunan malzemelerin çöp olarak deerlendirilecei ve görevliler tarafından toplanılıp atılacaını unutmayınız. f-) Kapı önlerine kısa bir süre de olsa ayakkabı, terlik, emsiye gibi eyaları bırakmayınız. g-) Kapı önlerine çöp toplama saatleri dıında çöp vb. bırakmayınız. h-) Blok giri ve sahanlık duvarlarının temiz tutunuz, izinsiz ilan vb. eyler yapıtırmayınız, çocukların duvarları yazı ve resimlerle kirletmelerini önlemek maksadıyla gerekli özeni gösteriniz. i-) Blok giri kapılarının, devamlı kapalı tutunuz. j-) Balkonlardan dıarı doru çamaır asmayınız, balkonlarında çamaır askılıı dıında bir yöntem kullanmayınız. Pencerelerden, balkonlardan bahçeye halı ve çeitli kirli örtü silkelemeyiniz. Sigara izmariti ve çöp atmayınız. k-) Dairenizde, siteye zarar verecek arızalar varsa ( elektrik-su ve kalorifer boruları sızıntıları korozyon ) mutlaka tamir ettiriniz. l-) Eya taırken asansörleri kullanmayınız. m-) Balkon ve pencere önlerine düebilecek biçimde saksı, anten çanaı vb. malzemeleri güvenlik açısından koymayınız. n-) Sitemizdeki araç sayısı, araç park yeri sayısını atıı zaman, iki veya daha fazla aracı olan site sakinlerimizin, birden fazla olan araçlarını site içine park etmemeleri istenecektir.

3 o-) Sitemizin bakım ve onarım hizmetlerinin düzenli yürütülmesi için, aidat ve dier ödemelerimizi (varsa birikmi borçlarımızı) geciktirmeden ödeyiniz. p-) Dairelerde kedi, köpek, ku ve balık gibi evcil hayvanlar dıında baka hayvan beslemeyiniz. Site içinde hayvan dolatırmayınız. Hayvanların tuvalet gereksinimleri için site ortak kullanım alanlarını kullanmayınız. r-) Dairelerinizde rahatsız edici duman ve koku çıkaran uygulamalar yapmayınız. s-) Daire içinde yapacaınız tadilatları hafta içinde ve saat arasında yapınız. Hafta sonları gürültüye neden olacak tadilatlar yapmayınız. t-) Konutunuzda tadilat yaptıracak iseniz, çıkan inaat atıklarını, poetler/torbalar içerisine koyulduktan sonra çevrede uzun süre beklemeden site dıarısına çıkarınız. Bu konudaki sorumluluun kendinizde olduunu unutmayınız. u-) Site içerisinde veya site çevresinde tehlikeli maddeler taıyan (yanıcı, patlayıcı, kimyasal) araçların park edilmesine kesinlikle izin verilmemektedir. Bu konuda güvenlik görevlilerini uyarınız. v-) Konutunuzdan uzun süre ayrılacaınız zaman yönetime bilgi veriniz.

4 Madde-2 ( Sosyal Alan Kuralları ) a-) Kat Mülkiyeti Kanunu gereince yeil alanlar ve tesisler ortaktır. Konut sahiplerince ortak alanlara hiçbir ekilde sınır konulamaz ve ayrım yapılamaz. b-) Site ortak kullanım alanında bulunan sosyal alanlar, hiçbir ticari maksatla kullanılamaz. c-) Site ortak kullanım alanında bulunan sosyal tesislerin iletmesi, olaan site yönetiminde alınan karar dorultusunda kiraya verilebilir. d-) Site sosyal tesislerinin kiraya verilmesi durumunda, iletmeyi devralan kii veya kurumların her türlü mali, salık bakanlıı gıda yönetmelii, belediye, ruhsat vb. dier resmi evraklarını eksiksiz olarak tamamlamı olması gerekmektedir. e-) Site sosyal tesislerinin kiralanması durumunda; iletme kurallarını ilgilendiren tüm resmi mevzuat ve yasalara karı site yönetimi deil iletme sahibi sorumlu olacaktır. Ayrıca iletme sahibi site yönetimi ile yapacaı özel sözleme hükümlerine de tabi olacaktır. f-) Site ortak alanlarında veya sosyal tesislerinde yapılabilecek olan toplu faaliyetler Site Yönetim Kurulu onayına tabidir. ( Sünnet, nian töreni vs. ) g-) Site ortak sosyal kullanım alanlarının kapanı saati 24:00 dır. h-) Site ortak sosyal kullanım alanlarının meskûn mahalde olduunu unutmayalım, komularımızı rahatsız edecek gürültüden kaçınalım. Sosyal alan kullanımı site sakinlerine özel kullanım hakları vermez, saat 24:00 dan sonra olabilecek gürültü konusunda polis vazife ve salahiyet kanunu 14 hükümlerinin geçerli olduunu unutmayalım. Gerek mesken içinde ve gerek dıında saat 24 ten sonra her ne suretle olursa olsun civar halkının rahat ve huzurunu bozacak surette gürültü yapanlar polisçe men olunur. Bu yasaı dinlemeyenler hakkında Ceza Kanununun 546 ncı maddesine göre takibat yapılır. ( Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu 14 )

5 Madde-3 ( Havuz Kuralları ) a-) Havuz, mevsim ve hava koullarının uygun olduu günlerde, saat ile arasında kullanıma açık olacaktır. b-) Havuzu kullanan ahıslar, havuz bölgesi ve havuzda, kendilerinin ve aile fertlerinin emniyetinden sorumludur. Bu konuda site yönetiminin herhangi bir sorumluluu yoktur. c-) Havuz suyunu kirleten, suyun temizlenme masrafını öder. Misafirlerden kat malikleri sorumludur. d-) Havuz bölgesine her girite du alınması mecburidir. Dularda ampuan, sabun vb. malzeme kullanılamaz. e-) Açık, kanamalı yaralar, mantar ve bulaıcı hastalık hallerinde kesinlikle havuza girilemez. f-) Havuz bölgesine, havuzda kullanımına uygun olmayan hijyenik anlamda sorun tekil edebilecek oyuncak, top vb. malzeme sokulamaz. g-) Havuz çevresindeki demirbalara (ezlong, emsiye, sandalye ve benzeri) rezervasyon yapılamaz. h-) Havuz kenarındaki demirbalar, havuz bölgesi dıına çıkartılmaz ve dıarıdan ezlong ve benzeri eya getirilemez. i-) Havuz ve çevresine hayvan sokulması kesinlikle yasaktır. j-) Havuz bölgesinde ve çevresinde komak, yüksek sesle konumak, müzik yayını yapmak ve etrafı rahatsız edici davranılarda bulunmak yasaktır. k-) Çocuk havuzuna 6 yaın üstündeki çocukların girmesine müsaade edilmez. 6 yaın altındaki çocuklar da büyük havuzuna giremez. l-) 6 yaından ufak çocuk salık açısından tuvaletlere ebeveynsiz gönderilmemelidir. m-) Kat maliklinin misafirleri havuzlara kat malikleri eliinde girebilirler. Misafirlerinin maksimum sayısı, her bir daire için 1 kiidir. n-) Havuzda bone kullanılması gerekmektedir.

6 Madde-4 ( Miarko Sitesine Giri Kuralları ) Deerli Sakinlerimiz ve Misafirlerimiz, GR, ÇIKILARDA MUTLAKA KURALLARA UYUNUZ. A- ARAÇ GRLER: a-) Ziyaretçi, misafir araçları, mutlaka güvenlie kayıt yaptıracaklar ve siteye alınmadan evvel ilgili kiilerden teyit alınarak siteye giri yapabileceklerdir. b-) Bir öndeki araç giri yaptıktan hemen sonra, bariyerler açıkken, lütfen kontrolsüz bir ekilde giri yapmayınız, bariyerin inmesini bekleyiniz. Bariyerlere çarpma dolayısıyla, araçta veya bariyerlerde oluabilecek hasarlardan site yönetimi sorumlu olmayacaktır. Bariyer açıkken kontrolsüz giri yapan araçlar, takip ve kontrol edilecektir. c-) Ziyaretçi araçlarının bagaj ve dier bölümleri, gerektii ve üpheli durumlarda 5188 sayılı kanun kapsamında kontrol edilecektir. d-) Alıveri servisleri, arabaları site içersine kesinlikle alınmayacaktır. e-) Miarko Sitesine, kendi balarına satıcı veya pazarlamacı araçları giremezler. Ancak sakinlerimizin istei üzerine çaırılanlar, güvenlik görevlileriyle koordine edildikten sonra araçlarını site dıında bırakmak suretiyle içeri alınacaklardır. f-) Misafir/ziyaretçileri araçlarının da, park yerlerine düzgün bir ekilde, park ettirilmesi ilgili ev sahibinin sorumluluundadır. g-) Taksi çarıldıktan sonra, lütfen dairenizi terk etmeyin ya da güvenlie bilgi verin, taksi onayı sizin tarafınızdan verilmeden, siteye alınmayacaktır. h-) Site içerisindeki bütün araçlar için, hız limiti AZAM 20KM/SAAT tir. B- YAYA GRLER: a-) Sitemize, yaya giri yapmak isteyen, tüm ahısların kimlik ve kayıt kontrolü mutlaka yapılacaktır. Site kayıtlarında mevcut olmayan ahıslar gerekli aratırma ve koordinasyon kurulduktan sonra siteye giri yapabilecektir. b-) Tüm yaya girilerinde, çanta, paket, poet vb. malzemeler, gerektii ve üpheli durumlarda 5188 sayılı kanun kapsamında kontrol edilecektir.

7 C- ZYARETÇLERLE LGL HUSUSLAR: a-) Miarko sitesi otoparkı site sakinlerine yetecek kadardır. ( hatta park etmek için yer bulamayan site sakinlerimiz olmaktadır ) Bu nedenle ziyaretçi araçları kesinlikle site otoparkına alınmayacaktır. Bu hususta güvenlik görevlerine talimat verilmi olup lütfen güvenlik görevlilerine baskı yapmayınız. b-) Misafirlerinizi, önceden güvenlie bildirmeniz, sizlere daha hızlı ulaım salayacaktır. Normal ziyaretçiler ve misafirler; baımsız bölüm sakini tarafından önceden bildirim yapılmadıı takdirde, durdurulacak, kime geldii sorulacak, teyit alınacak, kimlik kontrolü yapılacak ve kimlik, ruhsat vb. bırakması istenecek, ziyaretçi kartı verilerek siteye alınacaktır. c-) Dairenizde yapılacak tüm tadilatlarla ilgili olarak yönetime, güvenlie bilgi vermeniz, gelecek çalıma ekiplerine giri ve çıkılarda kolaylık salayacaktır. Tamirat, tadilat, taeron hizmet vb. nedenlerle gelenler, kimlik sorma ilemine tabi tutulacak ve baımsız bölüm sakininden teyit alınarak ilgili yerlere yönlendirilecektir. d-) Siteye devamlı gelmesi muhtemel birinci derece yakınların veya ev hizmetlisi, çocuk bakıcısı vb. listesi, site yönetimine verilmesi gerekmektedir. Bakıcı ya da temizlik personellerinizi güvenlie, yönetime bildirmeniz, giri ve çıkıların sorunsuz olmasını salayacaktır. Bu durumdaki kiilerin listesi giri kapılarında bulundurulacak ve kendilerine standart güvenlik prosedürleri uygulanmayacaktır. e-) Ziyaretçilerin site kurallarına uymaları, ilgili site sakininin sorumluluunda olacaktır. f-) Bütün baımsız bölüm sakinleri, evlerinde çalıtırdıkları yardımcı elemanların, isimlerini ve telefon numaralarını site yönetimine bildireceklerdir. D- POSTA VE KURYE HZMETLER: a-) Ana giri kapılarında görevli güvenlik personelinin, site sakinlerine gelen posta ve kurye benzeri evrakı teslim alma görevi yoktur. Bu konuda ısrarcı olunmaması gerekmektedir. b-) Gelen posta ve kuryeden ele teslim edilmesi gerekenler, sakinden teyit alınarak baımsız bölüme gönderilecektir.

8 Madde-5 ( Elektrik ve Su ) a-) Sitemizde ton, 660 tonluk su deposu mevcuttur. ehir ebekesinden gelen su depo üzerinden hidrofor sistemiyle dairelere ulamaktadır. ehir ebekesi suyu kesildiinde depodaki su yaklaık bir buçuk gün sitemize yetmektedir. b-) ehir ebeke suları kesildiinde depomuzdaki suyun, sakinlerimizce tasarruflu kullanımı çok önem arz etmektedir. c-) Çevre sulamalarındaki su arızalarını ilgililere bildirelim. d-) Dairenizden uzun süreli ayrılılarda su vanalarınızı kapatınız. e-) Arıza ve onarım nedeniyle elektrik ve su vanaları kapatılabilir. Kesinti hallerinde sebebini örenmeden ve ilgililerle konumadan her hangi bir ilem yapmayınız. f-) Dairenize ait ana sigorta attıını belirlediinizde site yönetimine veya güvenlie haber veriniz. Elektrik sayaçları her bloun alt sıınak girilerindeki ana panolardadır. Bu nedenle yetkili bir personelin müdahale etmesini bekleyiniz. g-) Elektrik sayacının üzerindeki mühre hiçbir ekilde müdahalede bulunmayınız. h-) Çevreyi aydınlatmak için, enerji tüketimine azami riayet edilmekte olup bazı yerlerde zaman ayarlayıcı kullanılmakta ve bütün lambalar tasarruf esaslı ampullerdir i-) Ortak alanlardaki herhangi bir elektrik arızasını gördüünüzde ilgililere bildirilmesinde yarar vardır. Madde-6 ( Evcil Hayvan Besleme ) a-) Evcil hayvanların site alanlarını, yeil alanları kirletmemesi için gerekli önlemler alınmalıdır. Eer istemeyerek kirletilirse de sahibi tarafından derhal temizlenmesi gerekmektedir. Bu mekânların küçük çocuklarımız tarafından kullanılacaı ve çocuklarımızın zarar görecei unutulmamalıdır. b-) Evcil hayvanlar merdivenler ve balkonlara bırakılamaz.

9 Madde-7 ( Taınmalar ) a-) Site içine veya dıına taınmadan önce mutlaka site yönetimine bilgi veriniz. Taındıınızda aaıdaki evrakların yönetime verilmesi yasal zorunluluktur. - Mahalle muhtarlıı tarafından onaylanmı FORM C - Hane halkı kimlik fotokopileri - Kiracı. Kira kontratı fotokopisi, Ev Sahibi: Tapu Fotokopisi - Araç ruhsat fotokopisi - Site yönetimi tarafından oluturulmu Miarko Site Sakini Bilgi Formu doldurulacak ve gerekli iletiim bilgileri istenecektir. b-) Taınma sırasında ortak alanlara verilen zarardan sorumlu olduunuzu unutmayınız. c-) Siteden dıarı taınmalarda, kiracılardan ev sahibinin haberi olup olmadıı teyit alınacaktır. d-) Siteye aidat borcu olanlar, dıarı taınmadan önce borcunu ödeyecek ve sonra taınması için izin verilecektir. e-) Site yönetiminin çalıma saatleri içinde taınma esas olmalıdır. Mümkün deilse yönetimle önceden görüünüz ve bilgi veriniz. Konutunuza taınmadan ve konutunuzdan taınmadan önce taınma gününüzü yönetime bildiriniz. f-) Taınma sırasında büyük ebatlı eyalar için asansör kullanılmaz ve uygunsuz kullanımı önlemek amacı ile blok asansörü devre dıı bırakılır. g-) Sitemize taındıınız zaman 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu gerei 10 gün içerisinde kimlik bildirim formu tanzim ederek bir nüshasını yönetime bir nüshasını da yönetimin onayından sonra muhtarlıa teslim ediniz. h-) Taınma esnasında yeil alanlara zarar vermeyiniz, bu konuda nakliyecilerinize nezaret ediniz, koli vb. atıkları çevrede bırakmayınız.

10 Madde-8 ( Güvenlik ) a-) Giri ve çıkılarda mutlaka güvenlik kurallarına uyunuz. b-) Misafirleriniz önceden güvenlie bildirmeniz sizlere daha hızlı ulaım salayacaktır. Bakıcı yada temizlik personellerinizi yönetime bildirmeniz ve görevli kartı çıkartmanız giri ve çıkıların sorunsuz olmasını salayacaktır. c-) Dairenizde yapılacak tüm tadilatlarla ilgili olarak yönetime bilgi vermeniz ve alınacak yazı ile gelecek çalıma ekiplerine giri ve çıkılarda kolaylık salayacaktır. d-) Taksi çarıldıktan sonra lütfen dairenizi terk etmeyin ya da güvenlie bilgi verin taksi onayı sizin tarafınızdan verilmeden siteye alınmayacaktır. e-) Taınma, Tamir ve dekorasyonlarda uyulması gereken saatler 10:00 18:00 dır. Bu saatler dıında çalımaya ve taınmaya izin verilmez çok mücbir bir sebep olursa yönetim tarafından 1 saat daha uzatılabilir. Pazar günleri taınma, çalıma ve tadilat yapılamaz. f-) Güvenlik ile ilgili ve dier tüm konularda yönetimle görümenizi rica ederiz. g-) Sitede çalıan personellerin görevlerine müdahale edilmeyecektir. Çalıanlar, yönetimin aldıı kararlar dorultusunda talimatları uygulamaktadır. h-) Sitede çalıan hizmet firmasının veya sitenin elemanlarından görevleri dıında isteklerde bulunulmamalıdır. i-) Emniyet acısından tatile veya baka bir yere uzun süre gidecek site sakinleri ayrılmadan önce site yönetimine bilgi vermeli kendilerine ulaılabilecek telefonlarını bildirmelidir. j-) Baımsız bölümü satın alan veya kiracı olarak siteye taınan baımsız bölüm sakinlerinin bilgi almak için site yönetimine müracaat etmeleri gerekmektedir. k-) Site içinde kiisel nedenden dolayı olan zararlar, ilgili ahıslar veya ebeveynleri tarafından tazmin edilecektir. l-) Güvenlik görevlilerine her türlü emanet bırakılması özellikle dairelere ait anahtarlar yasaklanmıtır bu konuya gerekli özeni göstermenizi rica ederiz. m-) Lütfen, site görevlileri ve güvenlik elemanları ile yaadıınız problemleri yönetime bildiriniz.

11 Madde-9 ( Otoparklar ) a-) Sitemizin otoparkı, daire sayısı kadardır, lütfen aracınızı, park için ayrılmı çizgiler arasına sıacak biçimde, düzgün park ediniz. Lütfen, araçlarınızı blok önlerine veya otopark çizgisi olmayan yol kenarlarına, park etmeyiniz. b-) Sitemizdeki araç sayısı, araç park yeri sayısını atıı zaman, iki veya daha fazla aracı olan site sakinlerimizin, birden fazla olan araçlarını site içine park etmemeleri istenecektir. Gerektiinde park yerleri numaralandırılarak her daireye 1 ad. Araç park yeri tahsis edilecektir. c-) Ziyaretçi araçlarının site otoparkını kullanmalarına izin verilmeyecektir. Bu hususta güvenlik görevlilerine baskı yapılmamalıdır. d-) Araçlar park bölgelerinde belirlenen düzende ve park çizgilerini tamayacak ekilde park edilmelidir. Aksi ekilde hareket eden araç sahipleri, uyarılacak, uyarıya uymayan araç sahibinin aracı, yönetim tarafından çektirilecek ve çektirilme ücreti ilgili araç sahibine fatura edilecektir. e-) Araç içindeki çöpler veya küllükler, otopark bölgelerine boaltılmamalıdır. f-) Araç yıkama, paspas temizlii, ya deiimi, çevreyi kirletici onarımlar, araç park bölgelerinde yapılmamalıdır. g-) Araç park bölgelerinde, çocukların oyun oynamasına müsaade edilmemelidir. Olası kazalara karın çocukların uyarılmaları velilerin sorumluluundadır. h-) Site içerisindeki bütün araçlar için, hız limiti AZAM 20KM/SAAT tir. i-) Park bölgesinde bırakılan araçların üzerlerinde anahtar bırakılmaması, araç terk edildiinde, araç kapılarının kilitli bırakılarak, hırsızlıa karın kiisel önlemler alınmalıdır. j-) Araç anahtarları hiçbir surette site görevlilerine teslim edilmeyecek. Olası olaylar karısında sorumluluk, araç anahtarını teslim eden kiide olacaktır. k-) Araç park ederken, ambulans, yangın aracı, vb. acil yardım araçlarının geçilerini engellemeyecek ekilde park edilmelidir. l-) Site sakinleri blok giriine yakın olması sebebiyle, yol üzerine araçlarını park edemez. m-) Araç park bölgelerine bisiklet bırakılmamalıdır.

12 Madde-10 ( Yeil Alanlar ) a-) Lütfen, Peyzaj donanımındaki çiçekler ve bitkileri koparmayınız, zarar vermeyiniz. b-) Lütfen, çimler üzerinde; top oynamayın, oynatmayın, bisiklete binilmesine izin vermeyin, köpek gezdirmeyin ve yürümeyiniz. c-) Yürüyü için site içinde ekili olmayan yolları kullanın, yeil alanlarda yürüyü yapmayınız. d-) Site yönetiminin bilgisi dıında ortak bahçe alanlarına çiçek, çalı formu, bitki, aaç fidan dikmeyiniz. e-) Site sakinleri ortak alanları gelii güzel veya kullanım amacı dıında kullanılamaz. Baımsız bölüm sakinleri peyzaj projesine aykırı herhangi bir ekim veya dikim yapamazlar. f-) Yeil alanlara sigara izmariti vb kirletici maddeler atılması uygun deildir. g-) Mevcut yeil alanlardaki bitkiler kiisel düüncelerle site yönetimine bilgi verilmeden sökülmeyecektir. h-) Yeil alanlardan dier site sakinlerinin de faydalanacaı düünülerek bu alanların ev hayvanları tarafından kirletilmesine kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Madde-11 ( Çocuk oyun alanları ) a-) Lütfen, emniyet, kaza önleme ve salık hususları açısından hazırlanmı olan kuralları uygulayın. b-) Çocuk Oyun Parkları / Grupları, her gün 08:00 20:00 saatleri arasında kullanılabilecektir. c-) Sayın velilerimiz; Lütfen, Çocuk Oyun Parkları/Grupları nın bulunduu alanlarda, Çocuklarımızın, oyun gruplarını sert ve hor kullanıcı hareketlerini, çevreyi rahatsız edecek ekilde baırarak konumalarını, argo kelimeler kullanmalarını veya tezahürat yapmalarını, takınlık çıkarıcı hareketlerde bulunmalarını önlemek için, çocuklarımızı, sürekli uyaralım ve takip edelim. d-) 6 yaından küçük çocuklar yanlarında yetikin veli/ refakatçileri olmadan Çocuk Oyun Parkları/Grupları aletlerini kullanamazlar. Bu konudaki sorumluluk velinindir.

13 e-) Lütfen, Çocuk Oyun Parkları/Grupları nın bulunduu alanlar içinde, aletlerin kullanılmasına engel olabilecek ekilde bisiklet, bebek arabası, çanta vb. eyalar bırakmayınız. f-) Lütfen, Çocuk Oyun Parkları/Grupları nın bulunduu alan içinde veya kenarlarındaki oturma gurubunda kabuklu kuruyemi, yemek vb. yemeyelim ve alanların içine kirletici maddeler, özellikle cam malzemeler, merubat ieleri, sigara izmariti vb. atmayalım, çöplerimizi bu alana bırakmayalım, bu konularla ilgili, çocuklarımızı, sürekli uyaralım. g-) Çocuk Oyun Parkları/Grupları bölgesi tabanına su, merubat vb. sıvı maddeler dökmeyiniz ve tabanı kayganlatırmayınız, kirletmeyiniz. h-) Bozuk, kırık, ilevini yerine getirmeyen Çocuk Oyun Parkları/Grupları aletlerinin site yönetimine bildirilmesi rica olunur Madde-12 ( Daire çi Onarımlar ) a-) Baımsız bölüm sakinlerince bölüm içinde yapılacak tüm onarımlar, hafta içi 10: 00 18: 00 saatleri arasında yapılmalıdır. Hafta sonu ve tatil günlerinde gürültülü tadilat ileri yapılamaz. b-) Baımsız bölüm içinde yapılacak onarım ileri hakkında önceden site yönetimine bilgi veriniz ve yönetim planındaki esaslara uyunuz. c-) Baımsız bölüm sakinlerince, baımsız bölüm içi onarım ilerinin kısa sürede ve çevreye rahatsızlık vermeden bitirilmesine özen gösterilmelidir. Onarım sırasında oluan inaat atıkları, onarımın tamamlanmasından sonra çevreyi kirletmeyecek ekilde baımsız bölüm sakini tarafından veya onarımı yapan firma tarafından site dıına çıkarılmalıdır. d-) Baımsız bölüm sakinleri tarafından onarım için gelecek firma çalıanlarını ve araç plakalarıyla ilgili bilgileri site yönetimine bildiriniz. Güvenlik konusunda, asla taviz verilmesi talebinde bulunmayınız.

14 Madde-13 ( Blok Dı Cepheleri ) a-) Blok dı cepheleri ve balkon içlerinde, blokların genel görüntüsüne uymayan veya görüntüyü bozabilecek deiiklikler yapmayınız. b-) Baımsız bölüm sakinleri site yönetiminden bilgi almadan, baımsız bölümlerin perde betonları ve taıyıcı duvarlarında delme, kesme, tadilat ilemleri yapmamalıdır. Perde duvarlarını delmek bina statiine zarar vereceinden, sorumluluk daire sahibine ait olacak ve haklarında dava açılabileceini unutmayınız. c-) Bahçe katları ve çatı katları baımsız bölüm sakinlerince site yönetiminden izin alınmadan, bahçe ve bahçeden baımsız bölüm giriine herhangi bir teçhizat veya dikim yapılmayacaktır. d-) Bahçe katını kullanan baımsız bölüm sakinleri, güvenlik nedeni ile koruyucu veya önlem amacı ile aaç çit vs yaptıracakları zaman site yönetimine danıarak hareket etmeleri gerekir. e-) Baımsız bölüm sakinleri tarafından pencere veya balkonun aynı renkle bile olsa boyanması mümkün deildir. f-) Zemin, bahçe katında bulunan baımsız bölüm sakinleri, güvenlik nedeni ile ilgili koruyucu sistem yaptıracakları zaman, site yönetimine danııp demir parmaklık numunesi hakkında bilgi almalıdırlar. Madde-14 ( Balkonlar ) a-) Balkonlara dıarıdan görülebilecek ve estetii bozacak ekilde eya koymayınız. (kova, süpürge, çöp kutusu, bisiklet, vs) b-) Balkon korkuluklarına ve Fransız balkon puntellerine dıarıdan çiçeklik asmayınız. c-) Balkon ve pencerelere tente, branda, emsiye, bez gibi görüntü kirlilii yaratacak eyalar koymayınız. d-) Balkon ve korkuluklara çamaır havalandırma ve kurutma amaçlı halı kilim vs. asmayınız. e-) Balkon ve pencerelerden halı, kilim, vs. eyler silkelenmeyiniz ve sigara izmariti atmayınız.

15 f-) Balkonların mümkün olduunca akan su ile yıkanmaması, yıkama yerine silinmesi, yıkanması durumunda alt baımsız bölümlere suyun akmaması için dikkatli olunuz. g-) Balkonlarda kullanılacak eyalarda genel uyuma dikkat ediniz, abartılı ve göze ho gelmeyen dekorasyonlardan kaçınınız. h-) Balkonlarda çevreyi rahatsız edecek göze ho görünmeyen düzensizliklere izin verilmeyecektir, balkonları kullanılmayan eya deposu haline dönütürmeyiniz. i-) Balkon ve baımsız bölümlerimizde: Radyo, teyp, televizyon ve müzik seti gibi sesli cihaz ve aletlerinizi kullanırken sesleri bakalarını rahatsız edecek ekilde açmayınız. Özel toplantılarınızı önceden komsularınıza ve site yönetimine haber verip, elenirken de rahatsız etmemek için azami özen ve dikkati gösteriniz. Madde-15 ( Çöpler ) a-) Sitemizin temizlik hizmetleri, 3 kiilik temizlik görevlisi ekibiyle yürütülmektedir. Temizlik ve çöp toplama hizmetleri aaıdaki ekilde yürütülecektir. b-) Çöp Toplama Saatleri: 20:00 dır. ( yaz ve kı mevsimine göre deiiklik gösterebilir deiiklikler duyuru panosunda ilan edilecektir.) c-) Blok içlerinin kokmaması ve kötü görüntülere mahal vermemek için; Lütfen, çöp toplama saatleri dıında kapı önlerine çöp bırakmayınız. d-) Lütfen, çöplerinizi sızdırmayan salam çöp poetlerinde muhafaza ediniz. e-) Otoparklar bölgesine veya blok girilerine daha sonra atılır veya temizlik personeli alır düüncesi ile çöp vb eyler bırakmayınız. f-) Evden çıkardıınız eski eyalarınızı veya atılacak büyük ebatta malzemelerinizi siteden siz uzaklatırınız. g-) Site yönetimimiz geri dönüüme çok önem vermektedir. Bu maksatla gazete, kâıt, plastik, cam ie, vb gibi atıkları ayrı poetlerde konulur ise temizlik personeli genel çöp konteynerlerinin içine ayrı ayrı koymaktadırlar. Miarko Site Yönetimi

SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR:

SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: SİTE KURALLARI I. GENEL KURALLAR: 1. Blok ortak kullanım alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek şekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet, saksı vb. eşyalar

Detaylı

MARKAEVLERİ 1. ETAP SİTE KURALLARI

MARKAEVLERİ 1. ETAP SİTE KURALLARI MARKAEVLERİ 1. ETAP SİTE KURALLARI 1. Genel Kurallar: a. Blok ortak kullanım alanı olan koridor, girişler ve sahanlıklara görüntüyü bozacak ve hareketi engelleyecek şekilde dolap, çocuk arabası, bisiklet,

Detaylı

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz.

Asansörlerde eşya taşımayınız, eşyaları merdivenlerden çıkartırken mermerlere, duvarlara ve dış kapılara zarar vermeyiniz. Kat maliki veya kiracı olarak oturduğunuz konutlarda huzur ve güven içerisinde yaşamanız ve konutlarınızın kıymetinin artmasını istiyorsanız site yönetimi tarafından konulan kurallara mutlaka riayet etmeniz

Detaylı

MİARKO SİTESİ YÖNETİM PLANI

MİARKO SİTESİ YÖNETİM PLANI MİARKO SİTESİ YÖNETİM PLANI 2014 ( içindekiler ) Maddeler Sayfaa ---------------------------------------------------------------------------- YÖNETİM PLANI YAŞAM KURALLARI TALİMATI ( EK-1 ) Madde-1 ( Genel

Detaylı

TC. İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

TC. İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL TC. İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL İSTANBUL OYAKKENT 2.ETAP SİTE YAŞAM KURALLARI KİTAPÇIĞI (EKİM 2014 ) TC.

Detaylı

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR l ANKA NATURA SİTE YÖNETİMİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 02 Ocak 2014 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi

Detaylı

Web. www.46528ada org, E-mail :46528ada@gmail.com Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35

Web. www.46528ada org, E-mail :46528ada@gmail.com Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 Tel no:0312-279 15 34, Faks no:0312 279 15 35 BİRİNCİ BÖLÜM GENEL KURALLAR 1. Konutunuza taşınmadan ve konutunuzdan taşınmadan önce, taşınma gününüzü Yönetime bildiriniz. 2. Taşınma esnasında asansör ve ortak alanları itinalı kullanınız, ağır eşyalarla

Detaylı

Müşterek Yaşam Bilgileri

Müşterek Yaşam Bilgileri Müşterek Yaşam Bilgileri Siteye/ Siteden Taşınma 1. Siteye / Siteden yeni taşınacak daire sahiplerinin taşınmayı gerçekleştirmeden en az 3 gün önce EVONAPARK SİTE YÖNETİMİNE bilgi vermesi gerekmektedir.

Detaylı

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR LOTUS EVLERİ SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ 01 Ocak 2013 Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR EGE FLORA KONUTLARI SİTE SAKİNLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR AMAÇ Sitemizde uyulması gereken kurallar; her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olmalıdır. Sitemize

Detaylı

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ

SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ SEÇKİN ATASAYANLAR SİTESİ YAŞAM REHBERİ Değerli sakinlerimiz ve misafirlerimiz, Sitemize giriş ve çıkışlarda mutlaka kurallara uyunuz. GİRİŞ KURALLARI A.GENEL KURALLAR a. Araç Girişleri: 1. Sitede oturan

Detaylı

Bu rehberde belirtilen kurallara uyulması halinde bu amacımıza ulaşabileceğimiz inancıyla sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Bu rehberde belirtilen kurallara uyulması halinde bu amacımıza ulaşabileceğimiz inancıyla sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. Site vb. yerlerde toplu halde yaşamının, düzeni sağlamak, tesislerin devamlılığını ve sürdürülebilir bir yaşam kalitesine ulaşabilmek için belli kurallarının olması ve bu kurallara yaşayanların uyması

Detaylı

Sayın site sakinimiz ;

Sayın site sakinimiz ; Sayın site sakinimiz ; Projemizde yaşamaya başlayacak siz sakinlerimizin, daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamanız için gerekli olan güvenlik, temizlik, teknik, muhasebe hizmetleri MPLUS GRUP

Detaylı

DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE YAŞAM REHBERİ

DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE YAŞAM REHBERİ DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE YAŞAM REHBERİ 1 İÇİNDEKİLER A. ÖNSÖZ... 3 Vizyonumuz... 4 Misyonumuz... 4 Değerlerimiz... 4 B. DUMANKAYA TREND EKSTRA RESIDENCE HAKKINDA... 5 1. Dumankaya Trend Ekstra

Detaylı

MAHALLE İSTANBUL ORTAK YAŞAM KURALLARI

MAHALLE İSTANBUL ORTAK YAŞAM KURALLARI ORTAK YAŞAM KURALLARI 1. Genel Kurallar 1.1. Sitenin mimari ve doğal karakterini korumak için lütfen ortak alanları özenli kullanınız. 1.2. Dairelerinizi oluşturan, binanızın dış elemanlarının genel görünümünde

Detaylı

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz.

Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Tesisimiz 3 blok ve Zemin+7 kattan oluşmaktadır. Tesiste 325 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Sosyal donatılar; Spor salonu, açık havuz. Teknik donatılar: 7 ad. Asansör, su tankı, hidrofor, jeneratör,

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI

SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI SOYAK GÖZTEPE SİTESİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ GÖREV TANIMI A. DOSYA YERİ Dizin\Dosya adı Ortak Alan\Soyak Göztepe Sitesi Temizlik Ekibi Görev Tanımı B. DEĞİŞİKLİK TARİHÇESİ Versiyon Tarih Değişiklik Özeti Değişikliği

Detaylı

TOPLU YAPIDA YAŞAM KURALLARI

TOPLU YAPIDA YAŞAM KURALLARI TOPLU YAPIDA YAŞAM KURALLARI 2 BEZİRGANBAHÇE KONUTLARI YAŞAM KURALLARI Bir sitede komşuluk ilişkilerinin gelişmesi, ancak ve ancak o sitede yaşayanların, sitelerine ve bloklarına birlikte sahip çıkmaları

Detaylı

GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI;

GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI; GÜNER&ÜNVER BİZİM BAHÇE SİTESİ GENEL YAŞAM KURALLARI; 1-Öncelikle size telefon,mektup. Veya e-mail ile ulaşmamıza yardımcı olunuz,bilgi formunu doldurarak danışmadaki görevliye teslim ediniz. 2-Kiracınıza

Detaylı

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz,

SİTE YAŞAM REHBERİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON: Sayın Site Sakinlerimiz, SİTE YAŞAM REHBERİ Sayın Site Sakinlerimiz, Değeri hızla yükselen, konumu nedeni ile her gün değer kazanan, çağdaş yaşamın gerektirdiği koşulların hızla oluşturulmaya çalışıldığı bir bölgede yaşamaktayız.

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM MASHATTAN SİTESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak: Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37nci ve 44üncü maddelerine ve tapuda tasdikli S.S. Mashattan Sitesi Yönetim Planının 4.2.3.7.1/m, 4.2.3.7.1/e,

Detaylı

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

MAVİŞEHİR MODERN SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI 2-Personelin işe geliş - bildirilecektir. 1-Site Güvenlik binasında her vardiya görevlisi nöbetine 5 dakika önce gelerek devir- teslim yapacaklardır. Devir teslim defteri tutularak imzalanacaktır. gidiş

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i

Hausordnung, türkische. Konut Yönetmenli[gcaron]i Konut Yönetmenli[gcaron]i 1979 Metni Bir binada mü[scedil]terek bir [scedil]ekilde ya[scedil]amak, tüm konut sakinlerinin kar[scedil][inodot]l[inodot]kl[inodot] olarak birbirlerinin haklar[inodot]na riayet

Detaylı

i Bina Yönetmeliği 1. Gürültüden Kaçınma

i Bina Yönetmeliği 1. Gürültüden Kaçınma i Bina Yönetmeliği Sayın Site Sakinleri, İçlerinde yaşadığımız binalar ve evler hem bizlerin hem de ailelerimizin yaşamlarının merkezini oluşturmaktadır. Bina yönetmeliği bireysel alanlarımızın korunmasına

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI

MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI MASHATTAN SİTESİ TAŞINMA VE GİRİŞ KARTI UYGULAMASI 2016 / 02 İLGİ; (a) 634 Sayılı Kat Mülkiyet Kanunu (b) 1774 Sayılı Kimlik Bildirim Kanunu (c) Mashattan Sitesi Yönetim Planı GENEL: İlgi kanunların gerektirdiği

Detaylı

KORUPARK EVLERİ SİTESİ

KORUPARK EVLERİ SİTESİ KORUPARK EVLERİ SİTESİ 1. KISIM YAŞAM KİTAPÇIĞI Korupark Evleri Sitesi 1. Kısım Site Yaşam Kuralları Değerli Sitemiz Sakinleri, İyi komşuluk ilişkileri içinde, kaynakları israf etmeden, birbirimize ve

Detaylı

5-Blok girişleri acil,ambülans ve itfaiye için ayrıldığından blok önlerine kesinlikle park edilmeyecektir.

5-Blok girişleri acil,ambülans ve itfaiye için ayrıldığından blok önlerine kesinlikle park edilmeyecektir. TRAFİK VE OTOPARK KURALLARI: 1-Site içi yollarda azami hız 20 km dir. 2-Site içinde trafik ve yönlendirme işaretlerine uyulması zorunludur. 3-Site sakinleri araçlarını sadece otopark alanlarına park edeceklerdir.

Detaylı

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU]

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] [YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] OCAK MART 2016 DÖNEMİ SERMİNA LİFE SİTESİ YÖNETİM RAPORUDUR İçindekiler Yönetim Kurulu Faaliyetleri... 2 Yürütülen Faaliyetler:... 3 Site İstatistikleri... 5 Doğalgaz Tüketim

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 TEMMUZ 2017-31 TEMMUZ 2017 FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

MAYA RESIDENCES ETİLER SİTE MÜDÜRLÜĞÜ. MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 1 / 1

MAYA RESIDENCES ETİLER SİTE MÜDÜRLÜĞÜ. MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 1 / 1 MRE TAŞERON FİRMA VE İŞÇİ ÇALIŞMA, GİRİŞ-ÇIKIŞ PROSEDÜRÜ sayfa: 1 / 1 1. Taşeron kabul prosedürü kesinlikle değiştirilemez ve kişiye özel uygulama yapılamaz. 2. Bu prosedürde adı geçen TAŞERON siteye,

Detaylı

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Misafir ve misafir öğrenci

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

APARTMANLAR KONTROL FORMU

APARTMANLAR KONTROL FORMU SORU E H ÖNERİ 1. Apartmanın sokak numarası gece ve gündüz görülebilecek durumda mı? 2. Apartman dairelerinin numaraları var mı? 3. Apartmana giren kişiler için geçiş kontrolü var mı? 4. Apartman, site

Detaylı

TÜRKYE HALK BANKASI A.. ETK LKELER

TÜRKYE HALK BANKASI A.. ETK LKELER Ek 7 Etik lkeler TÜRKYE HALK BANKASI A.. ETK LKELER GR Etik lkeler; Türkiye Halk Bankası A.. çalıanlarının, görevlerini yerine getirirken uymaları gereken ilkeleri ve çalıma düzenine ilikin düzenlemeleri

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU TRAFİK KURALLARI VE UYGULAMALARINA YÖNELİK USUL VE ESASLAR 1. AMAÇ VE GENEL ESASLAR 1.1. Trafik kuralları ve uygulamalarının amacı Kampus ta trafik kazalarını önlemek, park etme

Detaylı

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Referanslarda İTÜ de

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TRAFİK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, can ve mal güvenliği yönünden; Karabük Üniversitesinin yönetimi altındaki alanlar içinde trafik düzeninin sağlanması

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

Bu maddenin yürürlüe girdii tarih itibarıyla bu Kanuna göre kurulan serbest bölgelerde faaliyette bulunmak üzere ruhsat almı mükelleflerin;

Bu maddenin yürürlüe girdii tarih itibarıyla bu Kanuna göre kurulan serbest bölgelerde faaliyette bulunmak üzere ruhsat almı mükelleflerin; ! "! # $% & % & ' &! ' ( )* +$' #,*,-. / - Gecici Madde 3 Bu maddenin yürürlüe girdii tarih itibarıyla bu Kanuna göre kurulan serbest bölgelerde faaliyette bulunmak üzere ruhsat almı mükelleflerin; a)

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. OYAK YAMAÇEVLER SİTESİNDE ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETLERİ 1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. 2. ÇÖPLERİN ALINMASI

Detaylı

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Kat mülkiyeti kanununu önemseyen her yöneticinin bütçe ayırması gereken bir poliçe Ortak alanları olan tüm siteler ve hasar sorumluluğu almak istemeyen objektif

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ

2.ETAP SİTE SAKİNLERİ 1 2.ETAP SİTE SAKİNLERİ Kıymetli Komşularımız, Binalarımızda artık, yaşlanmaya bağlı olarak bir çok yerinde eskimeler ve yıpranmalar oluşmuştur. Sıhhi tesisat ve alt yapıda birçok sorunlar ortaya çıkmaktadır.

Detaylı

1. Bütün Organizasyonlar için Risk De erlendirme ablonu... 2. Bütün Organizasyonlar için Yangın Riski De erlendirme ablonu...

1. Bütün Organizasyonlar için Risk De erlendirme ablonu... 2. Bütün Organizasyonlar için Yangın Riski De erlendirme ablonu... 1. Bütün Organizasyonlar için Risk Deerlendirme ablonu... 2. Bütün Organizasyonlar için Yangın Riski Deerlendirme ablonu... 3. Sıcak ler zin ablonu... 4. Organizatörler için Mekan Hakkında Soru Formu...

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU GÖREV/İŞ TANIMI FORMU Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı /Genel Hizmetler Birimi/Barınma Hizmetleri Bürosu BEKÇİ BEKÇİ Genel Hizmetler Birimi Şefi, Genel Hizmetler Birimi Şube Müdürü, Daire Üst yönetim

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 NİSAN 2017-30 NİSAN 2017 1. SİTE TANITIMI, VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KLAVUZU

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KLAVUZU ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KLAVUZU 35/2008 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu nda (ODTÜ KKK) İSG uygulamaları yürütülmektedir. Yasa kapsamında,

Detaylı

AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ TESİSAT BİLGİLENDİRME AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş.

AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ TESİSAT BİLGİLENDİRME AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇ TESİSAT BİLGİLENDİRME AKSA GAZ DAĞITIM A.Ş. 15.03.2014 SUNUM AKIŞI NASIL ABONE OLABİLİRİM? ABONE BAĞLANTI BEDELİ. TESİSATÇI FİRMA SEÇİMİ. TESİSATÇI FİRMA YÜKÜMLÜLÜKLERİ.

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı

Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Çakmak Sitesi Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı Tarih :30.01.2016, Saat : 19.00 Yer :Site Toplantı Salonu Toplantı No: 2016-1 Çakmak Sitesinin Olağan Genel Kurul una katılmak için gelen üyelerimiz,

Detaylı

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ (2015/46) BİRİNCİ BÖLÜM

MASHATTAN SİTESİ OTOPARK VE TRAFİK YÖNETMELİĞİ (2015/46) BİRİNCİ BÖLÜM MASHATTAN SİTESİ (2015/46) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç : Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Mashattan Sitesi içerisinde kapalı alanlarda bulunan otoparkların kat maliklerine tahsis edilmesi, açık alanların

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ UYARI LEVHALARI KATALOĞU Levha No Levha Temsili Resim Levha Boyutları (cm) Yükseklik x En UL-001 Makine, Alet ve Malzemelerinizi Özenli Kullanınız UL-002 Dikkat Tüpleri Bağlı Tut

Detaylı

- Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz.

- Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz. 920184 920185 Ürünlerimizden birisini satın aldıınız için size teekkür ederiz. Montaj, Bakım ve kullanım ile ilgili yönlendirmeler aaıdaki sayfalarda mevcuttur. Bu yönlendirmeler satın aldıınız ürünlerin

Detaylı

EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ

EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ Gürültü ve Titreşim Kontrolü Şube Müdürlüğü KONTROLÜ Eğlence yerlerinden kaynaklanan

Detaylı

(2) Seyir ve Park Kuralları

(2) Seyir ve Park Kuralları T.C. TRAFİK KURALLARI (1) Uyulması Gereken Kurallar 1. Üniversitenin yönetimi altındaki yerlere özel araçla girecek Öğrenci, İdari ve akademik personelin otopark kullanımı, güvenlik ve giriş kontrolünün

Detaylı

İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI YENİ İÇ HATLAR TERMİNALİ VE ÇOKKATLI OTOPARK PROJESİ. İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE ZİYARETÇİ SAHA GİRİŞ EĞİTİMİ

İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI YENİ İÇ HATLAR TERMİNALİ VE ÇOKKATLI OTOPARK PROJESİ. İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE ZİYARETÇİ SAHA GİRİŞ EĞİTİMİ İZMİR ADNAN MENDERES HAVALİMANI YENİ İÇ HATLAR TERMİNALİ VE ÇOKKATLI OTOPARK PROJESİ İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE ZİYARETÇİ SAHA GİRİŞ EĞİTİMİ HOŞGELDİNİZ İŞ KAZALARI Önlenebilir nedenlere bağlı olarak

Detaylı

T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ

T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ T. C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ TAŞIT KULLANIM YÖNERGESİ Madde 1: Amaç Bu Yönergenin amacı; hizmet alım sözleşmesine istinaden çalışan veya kadrolu şoför veya görevli personel ile bunların haricinde

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

BÜLTEN 2 www.marmarauyum.com TEMMUZ 2011

BÜLTEN 2 www.marmarauyum.com TEMMUZ 2011 SİTE YÖNETİMİ BÜLTEN 2 www.marmarauyum.com TEMMUZ 2011 Uyumkent in Değerli Sakinleri, Öncelikle içinde bulunduğumuz yaz sezonunu aileniz ve komşularınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmenizi

Detaylı

SRKÜLER NO: POZ - 2005 / 62 ST, 20. 07. 2005 SSK EK GENELGES(16/347) YAYIMLANDI

SRKÜLER NO: POZ - 2005 / 62 ST, 20. 07. 2005 SSK EK GENELGES(16/347) YAYIMLANDI SRKÜLER NO: POZ - 2005 / 62 ST, 20. 07. 2005 ÖZET: * SSK ek genelgesi yayımlandı. SSK EK GENELGES(16/347) YAYIMLANDI S.S.K.Bakanlıı Sigorta leri Genel Müdürlüü Sigorta Primleri Daire Bakanlıı nın 04.07.2005

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.)

Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 1: Sitemizde kaç aydır ikamet ediyorsunuz? (Toplam 245 kişi cevap vermiştir.) Soru 2: Oturduğunuz konutun mülkiyeti kime aittir? (245 kişi cevap vermiştir) Soru 3: Site yönetmeliğini okudunuz mu?

Detaylı

Bilgi içindir esas olan poliçeniz ve hukuki ayrılmaz ekleridir.

Bilgi içindir esas olan poliçeniz ve hukuki ayrılmaz ekleridir. Ev sigortası Yangın, yıldırım, infilak Hırsızlık Sel / su baskını Deprem Dahili su hasarları Fırtına Kar ağırlığı Hava taşıtları çarpması Kara taşıtları çarpması Yer kayması Duman Grev, lokavt, kargaşalık,

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

- 1. www.f1teknoloji.net. ... tarafından hazırlanan bu iyeri yönetmelii tüm irket çalıanları için geçerlidir.

- 1. www.f1teknoloji.net. ... tarafından hazırlanan bu iyeri yönetmelii tüm irket çalıanları için geçerlidir. - 1 Bilgisayar Kullanma Taahütnamesi AMAÇ Bu i talimatının amacı aaıdaki gibidir : -- Çalıanlara irket bilgisayarlarının kullanımı için gerekli yol gösterici bilgiyi salamak. -- irkete ait bilgisayar ve

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU

2. İDARİ FAALİYETLER. Asansörlere blok kat daire planları yazıları yaptırılmıģ ve yerlerine konulmuģtur. MART 2017 AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 MART 2017-31 MART 2017 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM ORGANİZASYONU VE DOLULUK ORANLARI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet

Detaylı

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/13 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK GARDENYA SİTESİ 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ünverdi Sokak üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ

CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ CHEMPARK DORMAGEN E HOŞ GELDİNİZ Powered by Güvenlik uyarıları Lütfen CHEMPARK a giriş yapmadan önce güvenlik uyarılarını okuyunuz - ve burada bulunduğunuz süre boyunca bu kurallara uyunuz! Teşekkürler!

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU Gün İçi Hizmetler Konaklama Hizmetleri Kat Elemanlığı. 2. Yıl, 3. ve 4. dönem

DERS BİLGİ FORMU Gün İçi Hizmetler Konaklama Hizmetleri Kat Elemanlığı. 2. Yıl, 3. ve 4. dönem Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim Ortamı

Detaylı

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK HAZİRAN 2016 İçindekiler YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ... 2 YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER:... 3 SİTE GELİR GİDER İSTATİSTİKLERİ... 5 AİDAT BİLGİSİ...

Detaylı

SİTE YAŞAM KURALLARI. SİTE YAŞAM KURALLARI 1. Araç giriş-çıkışı, hız sınırı, araç park kuralları, otopark

SİTE YAŞAM KURALLARI. SİTE YAŞAM KURALLARI 1. Araç giriş-çıkışı, hız sınırı, araç park kuralları, otopark SİTE YAŞAM KURALLARI AMAÇ Çengelköy de Mesa Sitesi sakinlerinin, güvenlik ve huzurunun sürekliliğini sağlamak, daha güzel ve yaşanabilir mekânlar elde edebilmek amacıyla uyulması gereken temel kuralların

Detaylı

1Yaşam Kılavuzu. Elysium Fantastic Bomonti Sitesinde Yaşam

1Yaşam Kılavuzu. Elysium Fantastic Bomonti Sitesinde Yaşam 1 Elysium Fantastic Bomonti Sitesinde Yaşam Hoşgeldiniz Elysium Fantastic Bomonti Sitesine Hoşgeldiniz... Elysium Fantastic Bomonti Sitesi, siz sakinlerimize ister yeşillikler içindeki bol teraslarında,

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

OKUL VE KURUMLARIMIZDA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER

OKUL VE KURUMLARIMIZDA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER OKUL VE KURUMLARIMIZDA ACİL OLARAK ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER 1- Okul bahçe kapılarının önüne kara yolları şube şefliği ile irtibata geçilerek OKUL GEÇİDİ TABELASIkonulmalıdır. Okul önünde Okul Geçidi

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİRSİTESİ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KURUM BİRİM DERSLİK, SALON, AMFİ, SEMİNER EĞİTİM SALONLAR İÇİN LİSTESİ FAALİYET ALANI TEHLİKE SINIFI BİLGİLERİ AÇIKLAMA Karadeniz Teknik Üniversitesi

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

POLİKLİNİKLER TEMİZLİK PLANI VE KONTROL FORMU

POLİKLİNİKLER TEMİZLİK PLANI VE KONTROL FORMU Masalar Odaların ince temizliği Oda temizliği (paspas) Koridorlar Müdahale, Pansuman Odası Çöplerin Toplanması Çöp Kovaları Duvarlar ve camlar DOKÜMAN KODU PLN 15-1 REVİZYON TARİHİ 01.01.2016 Kapılar Kapı

Detaylı

HANE PLUS-ESTEK SİTE YÖNETİM REHBERİ

HANE PLUS-ESTEK SİTE YÖNETİM REHBERİ HANE PLUS-ESTEK SİTE YÖNETİM REHBERİ Değerli Hane Plus sakinleri; Hane Plus a hoşgeldiniz. Size yeni yuvanızda sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyoruz. Sizler için, Konutlarınıza yerleşirken ve

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

J^r-" B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu,

J^r- B-İDARİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEIVIE: 1. Yönetim Kurulu karar defteri ve diğer defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğu, Yukarıda mali dökümü olan listede belirtilen gelir gider harcamalann evraklannin mevcut olduğu görülmüştür. Bütün harcamaların usule uygun yapıldığı kasa defterlerinin, gelir gider ve tahsilat makbuzlann,

Detaylı

KALORİFER KAZANI TALİMATI

KALORİFER KAZANI TALİMATI KALORİFER KAZANI TALİMATI 1. AMAÇ: Bu talimatın amacı, ANFA işletmesinin yürütmekte olduğu Parklarda, işletmelerde bulunan Kalorifer Kazanı kullanımı işleminde iş sağlığı ve güvenliği açısından uyulması

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ GÜVENLİK KURALLARI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ GÜVENLİK KURALLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ GÜVENLİK KURALLARI Bu kitapçıkta yer alan güvenlik kuralları, öğrencilerimizin ve personelimizin güvenliğini en iyi şekilde sağlamak için gerekli tedbirleri almak üzere,

Detaylı

NEW CITY İSTANBUL EVLERİ YAŞAM KURALLARI REHBERİ

NEW CITY İSTANBUL EVLERİ YAŞAM KURALLARI REHBERİ NEW CITY İSTANBUL EVLERİ YAŞAM KURALLARI REHBERİ Bu rehber sitemizde yaşayan/yaşayacak sakinlerimize daha güvenli, huzurlu ve rahat bir ortam oluşturmak için, 13.09.2009 tarihinde yapılan Genel Kurul da

Detaylı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı Hizmetlerden Yararlanma Hakkı * Hastanemize başvuran her birey, dil, din, ırk veya mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir. * Hastalarımız, hastanemizin sunduğu tanı ve

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sayı : 85077348-54197341/420866611/ 952-2/ 07/01/2015 Konu : Koruyucu Güvenlik Talimatı İlgi: a) Başbakanlığın 18 Temmuz 1997

Detaylı