T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 12"

Transkript

1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: Toplantı No: 12 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat Özgen, Prof.Dr.Arzu Kihtir, Prof.Dr.Ceyhan Kandemir, Doç.Dr.Veli Polat, Doç.Dr.Güven Büyükbaykal, Yrd.Doç.Dr.Seher Er'in katılmaları ile toplandı. Raportör olarak Fakülte Sekreteri Selim Eker oy hakkı olmaksızın toplantıya katıldı. Bir önceki toplantıya ait tutanak okunarak kabul edildi. Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. GÜNDEM: MADDE 1: Aşağıda bilgileri verilen Fakültemiz öğrencilerinin dilekçelerinde belirtilen mazeret nedeniyle katkı payı/öğrenim ücreti yatıramadıkları ve harçlarını yatırabilmeleri için sistemin açılması talebi ile ilgili dilekçeleri hakkında görüşme. Öğrenci No: Adı Soyadı Bölüm/Program Katkı payı/öğrenim ücreti dönemi Meltem Yağmur BOVKIR Gazetecilik Bahar dönemi Bedriye Yudum ŞAŞMAZ Gazetecilik Bahar dönemi Baver OĞURLU RTVS. Bahar dönemi Ömer Çağkan İŞLER RTVS. Bahar dönemi Begüm KILIÇ Gazetecilik Bahar dönemi Pınar DENİZ HİT. Bahar dönemi Kaan ZEYBEK RTVS. Bahar dönemi MADDE 2: Fakültemize Doğu Akdeniz Üniversitesinden güz ve bahar dönemleri için misafir öğrenci olarak gelen nolu Anıl TÜRKEN'in, bahar dönemini Doğu Akdeniz Üniversitesinde devam etmesi gerektiğinden kaydının silinmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 3: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Murat ASİL'in eğitim öğretim bahar yarıyılı kaydını dondurma talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 4: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Mustafa Yağız KARAFERYA'nın sehven seçtiği "Güzel Sanatlar 1", "Anayasa Hukuku", "Gazetecilik İçin Mesleki İngilizce 1" ve "Medya ve Halkla İlişkiler" derslerinin transkripten çıkarılması talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme.

2 MADDE 5: İstanbul Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından tarih ve sayılı yazı ile gelen Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı Kurum içi yatay geçiş kontenjanları ile ilgili Fakültemiz Gazetecilik Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanlıklarından gelen yazılar hakkında görüşme. MADDE 6: Fakültemiz Gazetecilik Bölümüne Dikey Geçişle kayıt yaptıran öğrencilerin muaf olduğu dersler ile ilgili komisyondan gelen raporlar hakkında görüşme. MADDE 7: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüne Dikey Geçişle kayıt yaptıran öğrencilerin muaf olduğu dersler ile ilgili komisyondan gelen raporlar hakkında görüşme. MADDE 8: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden numaralı Cihan AY'ın kendi isteği ile okul kaydının silinmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 9: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı İlhancan AKÇİN'in sehven seçtiği "Sözlü ve Yazılı Anlatım Teknikleri I" ve "Sözlü ve Yazılı Anlatım Teknikleri II" derslerinin iptal edilmesi talebi ile ilgili dilekçesi hakkında görüşme. MADDE 10: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanlığından gelen, Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Gizem YILDIRIM'ın durumunu değerlendiren Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Yandal komisyon raporu ve Gazetecilik komisyon raporu hakkında görüşme. MADDE 11: 31 Mart 2015 tarihinde Saat:11.30'da yapılması planlanan "Basın Etiği" dersinin vize sınavı ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve ardından İstanbul genelinde toplu ulaşımın tamamen kesilmesi nedeniyle sınavın gelecek bir tarihe ertelenmesi talebi ile ilgili Prof.Dr.Murat ÖZGEN'den gelen dilekçe hakkında görüşme. MADDE 12: 31 Mart 2015 tarihinde Saat:11.30'da yapılması planlanan "Radyo Televizyonda Program Yapımcılığı II" dersinin vize sınavı ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve ardından İstanbul genelinde toplu ulaşımın tamamen kesilmesi nedeniyle sınavın gelecek bir tarihe ertelenmesi talebi ile ilgili Prof.Dr.Neşe KARS TAYANÇ'tan gelen dilekçe hakkında görüşme. MADDE 13: Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanlığından gelen tarih ve 86 sayılı yazı doğrultusunda, eğitim öğretim yılı bahar dönemi 2.öğretim bölüm öğrencilerine "Genel Ekonomi" dersini vermek üzere Yrd.Doç.Dr.Elife AKİŞ'in 2547 sayılı kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi hakkında görüşme. MADDE 14: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Zeynep Ekin BAL'ın 9-11 Nisan 2015 tarihleri arasında Polonya'da Lodz Üniversitesinde düzenlenecek olan "Expanding Communication: Old Boundaries and New Frontiers" adlı uluslararası sempozyumda "Turning Point at the History of Information" başlıklı bildirisini sunmak üzere katılması 8-13 Nisan 2015 tarihleri arasında Polonya'ya yolluklu ve yevmiyeli olarak gidip gelmesi hakkında görüşme.

3 MADDE 15: 31 Mart 2015 tarihinde yapılması planlanan "İkinci Öğretim Vize Sınavları" ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve ardından İstanbul genelinde toplu ulaşım araçlarında yaşanan ulaşım sıkıntısı nedeniyle daha sonraki bir tarihe ertelenmesi hakkında görüşme. MADDE 16: Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Merve ALAY'ın Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümüne yatay geçiş yapması nedeniyle okul kaydının silinmesi hakkında görüşme. MADDE 17: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Pınar ERASLAN YAYINOĞLU'nun Bahar yarıyılı Erasmus ders verme hareketliliğinden yararlanmak üzere Instituto Politecnico de Lisboa ile imzalanan ikili anlaşma gereği, 27 Nisan -01 Mayıs 2015 tarihleri arasında "Introduction to Turkısh Media System, Turkısh Newspapers and journalism, Turkısh Radio and TV Broadcasting, "The Case of Sledgehammer in Turkey: Effects on Media and Role of the Media" konulu dersi vermek üzere görevlendirilmesi, Portekiz'e 25 Nisan - 03 Mayıs 2015 tarihleri arasında yolluk ve yevmiye giderlerinin Erasmus bütçesinden ödenmek üzere gidip gelmesi hakkında görüşme. MADDE 18: Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Dr.Oya MORVA'nın 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenecek olan "Negotiating (In) Visibility: Managing Attention in the Digital Sphere" konferansa "Affirmation of Everyday Life by Making the Ordinary Visible: theeverydaylife" başlıklı bildiriyi sunmak üzere katılması ve İspanya'ya 3-6 Haziran 2015 tarihleri arasında yolluksuz ve yevmiyesiz olarak gidip gelmesi hakkında görüşme. KARARLAR: MADDE 1: Yapılan görüşmeler sonunda aşağıda bilgileri verilen Fakültemiz öğrencilerinin dilekçelerinde belirtilen mazeret nedeniyle katkı payı/öğrenim ücreti yatıramadıkları ve kayıt yenileyemedikleri anlaşılmış olup, adı geçenlerin mazeretlerinin İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 8 inci maddesinin birinci fıkrası ve 9 uncu maddesinin ikinci fıkrasındaki yetkiye dayanılarak katkı payı/öğrenim ücretini yatırma ve kayıt yenileme isteklerinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. Öğrenci No: Adı Soyadı Bölüm/Program Katkı payı/öğrenim ücreti dönemi Meltem Yağmur BOVKIR Gazetecilik Bahar dönemi Bedriye Yudum ŞAŞMAZ Gazetecilik Bahar dönemi Baver OĞURLU RTVS. Bahar dönemi Ömer Çağkan İŞLER RTVS. Bahar dönemi Begüm KILIÇ Gazetecilik Bahar dönemi Pınar DENİZ HİT. Bahar dönemi Kaan ZEYBEK RTVS. Bahar dönemi MADDE 2: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemize Doğu Akdeniz Üniversitesinden güz ve bahar dönemleri için misafir öğrenci olarak gelen nolu Anıl TÜRKEN'in, bahar dönemini Doğu Akdeniz Üniversitesinde devam etmesi gerektiğinden kaydının silinmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi.

4 MADDE 3: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı Murat ASİL'in mazereti uygun görülerek İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 29. maddesinin g bendi uyarınca eğitim öğretim yılı bahar dönemi okul kaydının dondurulmasına karar verildi. MADDE 4: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Mustafa Yağız KARAFERYA'nın sehven seçtiği "Güzel Sanatlar 1", "Anayasa Hukuku", "Gazetecilik İçin Mesleki İngilizce 1" ve "Medya ve Halkla İlişkiler" derslerinin transkripten çıkarılması talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 5: Yapılan görüşmeler sonunda İstanbul Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından tarih ve sayılı yazı ile gelen Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı Kurum içi yatay geçiş kontenjanları ile ilgili Fakültemiz Gazetecilik Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Bölüm Başkanlıklarından aşağıdaki şekilde gelen kontenjanların kabulüne ve Rektörlüğe arzına karar verildi. A KONTENJAN (Aynı Birim DİPLOMA PROGRAMI bünyesindeki diploma programları için BİRİM (Bölüm/Program) 3.YY 5.YY 7.YY İletişim Gazetecilik (1.Öğretim) İletişim Gazetecilik (Uzaktan Eğitim) İletişim Radyo Televizyon ve Sinema (1.Öğretim) İletişim Radyo Televizyon ve Sinema (Uzaktan Eğit.) C KONTENJAN DİPLOMA PROGRAMI (Ayrı ayrı belirlenmeyecek ise) BİRİM (Bölüm/Program) 3.YY 5.YY 7.YY İletişim Halkla İlişkiler ve Tanıtım (1.Öğretim ) İletişim Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Uzaktan Eğitim) MADDE 6: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümüne Dikey Geçişle kayıt yaptıran öğrencilerin muaf olduğu dersler ile ilgili komisyondan gelen raporların kabulüne karar verildi. MADDE 7: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümüne Dikey Geçişle kayıt yaptıran öğrencilerin muaf olduğu dersler ile ilgili komisyondan gelen raporların kabulüne karar verildi. MADDE 8: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden numaralı Cihan AY'ın kendi isteği ile okul kaydının silinmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi.

5 MADDE 9: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi numaralı İlhancan AKÇİN'in sehven seçtiği "Sözlü ve Yazılı Anlatım Teknikleri I" ve "Sözlü ve Yazılı Anlatım Teknikleri II" derslerinin iptal edilmesi talebi ile ilgili dilekçesinin kabulüne karar verildi. MADDE 10: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanlığından gelen yazı doğrultusunda, Gazetecilik Bölümü öğrencisi numaralı Gizem YILDIRIM'ın durumunu değerlendiren Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Yandal komisyon raporu ve Gazetecilik komisyon raporunun kabulüne karar verildi. MADDE 11: Yapılan görüşmeler sonunda 31 Mart 2015 tarihinde Saat:11.30'da yapılması planlanan "Basın Etiği" dersinin vize sınavı ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve ardından İstanbul genelinde toplu ulaşım araçlarında yaşanan ulaşım sıkıntısı nedeniyle 10 Nisan 2015 Saat:10.30'da yapılmasına karar verildi. MADDE 12: Yapılan görüşmeler sonunda 31 Mart 2015 tarihinde Saat:11.30'da yapılması planlanan "Radyo Televizyonda Program Yapımcılığı II" dersinin vize sınavı ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve ardından İstanbul genelinde toplu ulaşım araçlarında yaşanan ulaşım sıkıntısı nedeniyle 14 Nisan 2015 Saat:14.00'de yapılmasına karar verildi. MADDE 13: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanlığından gelen tarih ve 86 sayılı yazı doğrultusunda, eğitim öğretim yılı bahar dönemi 2.öğretim bölüm öğrencilerine "Genel Ekonomi" dersini vermek üzere Yrd.Doç.Dr.Elife AKİŞ'in 2547 sayılı kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 14: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Zeynep Ekin BAL'ın 9-11 Nisan 2015 tarihleri arasında Polonya'da Lodz Üniversitesinde düzenlenecek olan "Expanding Communication: Old Boundaries and New Frontiers" adlı uluslararası sempozyumda "Turning Point at the History of Information" başlıklı bildirisini sunmak üzere katılmasına, 8-13 Nisan 2015 tarihleri arasında Polonya'ya yolluklu (uçak ile) ve yevmiyesiz olarak gidip gelmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 15: Yapılan görüşmeler sonunda 31 Mart 2015 tarihinde yapılması planlanan "İkinci Öğretim Vize Sınavları" ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve ardından İstanbul genelinde toplu ulaşım araçlarında yaşanan ulaşım sıkıntısı nedeniyle 10 Nisan 2015 tarihinde yapılmasına karar verildi. MADDE 16: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Merve ALAY'ın Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümüne yatay geçiş yapması nedeniyle okul kaydının silinmesine karar verildi.

6 MADDE 17: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Pınar ERASLAN YAYINOĞLU'nun Bahar yarıyılı Erasmus ders verme hareketliliğinden yararlanmak üzere Instituto Politecnico de Lisboa ile imzalanan ikili anlaşma gereği, 27 Nisan -01 Mayıs 2015 tarihleri arasında "Introduction to Turkısh Media System, Turkısh Newspapers and journalism, Turkısh Radio and TV Broadcasting, "The Case of Sledgehammer in Turkey: Effects on Media and Role of the Media" konulu dersi vermek üzere görevlendirilmesine, Portekiz'e 25 Nisan - 03 Mayıs 2015 tarihleri arasında yolluk(uçak ile) ve yevmiye giderlerinin Erasmus bütçesinden ödenmek üzere gidip gelmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi. MADDE 18: Yapılan görüşmeler sonunda Fakültemiz Gazetecilik Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Dr.Oya MORVA'nın 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenecek olan "Negotiating (In) Visibility: Managing Attention in the Digital Sphere" konferansa "Affirmation of Everyday Life by Making the Ordinary Visible: theeverydaylife" başlıklı bildiriyi sunmak üzere katılmasına ve İspanya'ya 3-6 Haziran 2015 tarihleri arasında yolluksuz ve yevmiyesiz olarak gidip gelmesine ve Rektörlüğe arzına karar verildi.

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 10 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.03.2015 Toplantı No: 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 05 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 10.02.2015 Toplantı No: 05 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 16 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.05.2015 Toplantı No: 16 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 16.10.2014 Toplantı No: 39 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.10.2018 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 36 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 04.11.2015 Toplantı No: 36 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 21.04.2015 Toplantı No: 15 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 4 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.02.2016 Toplantı No: 4 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 41 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 29.11.2016 Toplantı No: 41 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Ali

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 11.10.2016 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 20.01.2015 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 06 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.02.2017 Toplantı No: 06 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.09.2014 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Doç.Dr.Ergün Yolcu Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 14 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.04.2016 Toplantı No: 14 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 09 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 14.03.2017 Toplantı No: 09 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 23.09.2014 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 34 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 13.10.2015 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.06.2014 Toplantı No: 24 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 22 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 30.06.2015 Toplantı No: 22 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 26.08.2014 Toplantı No: 33 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Arzu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.09.2015 Toplantı No: 30 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 03 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.01.2015 Toplantı No: 03 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 05.08.2014 Toplantı No: 28 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.02.2015 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 32 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 27.09.2016 Toplantı No: 32 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 02 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.01.2017 Toplantı No: 02 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 09.09.2014 Toplantı No: 35 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 6 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 17.02.2016 Toplantı No: 6 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 07 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.03.2017 Toplantı No: 07 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Mahmut AK Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 31 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 15.09.2015 Toplantı No: 31 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Ergün YOLCU Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 11.09.2013 Toplantı Sayısı: 33 Karar sayısı : 10 Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK.

SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. SAYI : 11612375/266- Bornova / İZMİR KONU : 02.05.2013 tarih ve 19/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 02.05.2013 tarih ve 19/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 29 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 06.12.2013 Toplantı No: 29 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 38

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 38 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 24.11.2015 Toplantı No: 38 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 24.08.2017 tarihinde Saat 12:30 da Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı)

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) KONU : 06.02.2013 Tarih ve 7/1 Say.Y.K.K. REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.02.2013 tarih ve 7/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.05.2017 751 01-10 Yüksekokul Yönetim Kurulumuz Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 14/1 say. YKK. KONU : 20.03.2013 tarih ve 14/1 say. YKK. Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 20.03.2013 tarih ve 14/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. KARAR 1- Fakültemiz öğrencilerinin,

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 31.07.2013 Toplantı Sayısı: 29 Karar sayısı : 7 Fakültemiz Yönetim Kurulu 31.07.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK.

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : Bornova / İZMİR KONU : tarih ve 12/3 say. YKK. KONU : 06.03.2013 tarih ve 12/3 say. YKK. 06 /03/ 2013 Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.03.2013 tarih ve 12/3 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. - Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na - Adı geçen Öğrenciye

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 13 Nisan 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 16.02.2017 5 26-43 2017/26 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 16.02.2017 tarihinde saat

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 13.02.2013 tarih ve 9/1 say. YKK. 13 /02/ 2013 REKTÖRLÜĞÜ (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 13.02.2013 tarih ve 9/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. KARAR 1-2011-2012

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 08 Ağustos 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz bölümlerine yapılan 2017-2018

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KONU : 15.09.2011 Tarih ve 34/1 Say.Y.K.K. / 09 / 2011 REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 15.09.2011 tarih ve 34/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Bilgilerinizi ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ZİYA GÖKALP EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI SIRANO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1. ilgiliden dilekçe 2. Davet yazısı 3. 7

Detaylı

2-16 Haziran- 20 Temmuz 2017, USGS Denver Sıvı Kapanım Analiz Laboratuvarlarında (DIAL) Oksijen ve Hidrojen izotop analizleri için.

2-16 Haziran- 20 Temmuz 2017, USGS Denver Sıvı Kapanım Analiz Laboratuvarlarında (DIAL) Oksijen ve Hidrojen izotop analizleri için. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 07 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/9 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

I. ÖĞRETİM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat JEO2029 Paleontoloji 17 Kasım

I. ÖĞRETİM Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat JEO2029 Paleontoloji 17 Kasım T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 31 Ekim 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12 TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 30.03.2016 209 01/12 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O. Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Samsun M.Y.O Yüksekokul Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 23.06.2017 18 112-127 2017/112 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu 23.06.2017 tarihinde saat

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 06.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 in Fakülte web sayfası e Belge-Bilgi üzerinden istedikleri belgelerin Sağlama Hizmetlerinin (öğrenci belgesi, transkript,

Detaylı

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör Fakülte Yönetim Kurulumuz 14/04/2015 tarihinde saat 15:30 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Arkeoloji Bölüm Başkanlığının 09/04/2015 tarih

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.09. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet UZUN başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.05.2008 2008/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.05.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 08.08.2018 30 372-392 2018/372 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 01.08.2018 tarihli 29. oturumunda alınan kararların

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.09.2014 127 01-13 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Kasım 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TAMAMLANMA 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması işlemidir. Anadolu

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı