Oktoberfest & Prag Break

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Oktoberfest & Prag Break"

Transkript

1 Oktoberfest & Prag Break Münih, ALMANYA & Prag, ÇEK CUMHURİYETİ 03 Ekim 07 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI Oktoberfest coşkusunu Münih te, Orta Çağ esintisini ise Avrupa nın günümüze kadar savaşlardan korunmuş tek başkenti olan Prag ta yaşamaya ve keşfetmeye hazır mısınız? Her yıl Eylül ayının son günleri ve Ekim ayının ilk günlerinde Münih te gerçekleşen ve 2 hafta süren bu festivali bira ile sınırlamak aslında pek de doğru değil. Festival alanı, Münihli bira üreticileri tarafından hazırlanan özel biraların, meşhur kızarmış tavukların sunulduğu ve canlı Alman müziğiyle daha da renklenen 14 büyük çadırın yanısıra çocuklara ve yetişkinlere yönelik lunapark eğlenceleri, Oktoberfest e özel yiyecek büfeleri ve hediyelik eşya stantları ile tam bir panayır alanına dönüşüyor. Büyük bölümü yerel kıyafetler giyen her yaştan kişilerin akın ettiği festival alanında 1 litrelik bardaklarda sunulan biraları sevmeseniz bile çok keyifli zaman geçireceğiniz garanti. Oktoberfest ten sonra Avrupa nın orta çağdan, günümüze kadar korunan tek başkenti olan Prag, Çekçe Praha. Çek Cumhuriyet inin başkenti ve en büyük şehri olan Prag geçmişte, herkesin bildiği meşhur siz bizim çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız sözünden de hatırlayacağı Çekoslovakya nın başkentliğini de yaptı. Orta Bohemya denen bölgede Vltava Nehri üzerinde yer alan ve geniş bir kitle tarafından dünyanın en güzel şehirleri arasında gösterilen Prag günümüzde; Altın Şehir, Doksanların Sol Bankası, Masal Şehri, Şehirlerin Anası ve Avrupa nın Kalbi gibi isimlerle de anılmakta. Prag ın en önemli özelliği ise orta çağdan günümüze kadar savaşlardan korunarak, zarar görmeden gelmiş tek Avrupa başkenti olmasıdır. Bu sayede birçok tarihi evleri ve mekânları ile ziyaretçilerine Orta Çağ dan esintiler sunuyor. Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan ve St. Vitus Katedrali başta olmak üzere birçok tarihi eserleri, cadde ve sokakları ile Prag son yıllarda turistik açıdan çok fazla ziyaret edilen yerler arasında. Neden gidelim? Her yıl 6 milyon ziyaretçinin 6,5 mn litre bira tükettiği bir festivalde coşup, eğlenmek Alman kültürüne özgün birbirinden lezzetli biraların ve yemeklerin tadına varmak Yerel İngilizce ve Türkçe rehberler ile Münih / Prag şehir gezileri Prag da, Vltava Nehrinde Tekne gezisi ile Orta Çağ a bir yolculuk Türk Havayolları tarifeli seferleri ile direk İstanbul Münih / Prag İstanbul arası konforlu uçuşlar DO!BREAK farkıyla katılımı 15 kişi ile sınırlı kafa dengi tatil arkadaşlarıyla eşsiz bir deneyim!

2 Biradan fazlası var! Her yıl yaklaşık 6 milyon kişinin katılarak 6 milyon litre bira tükettiği dünyanın en büyük festivali olan Oktoberfest, sadece bira severlerin değil gerçek anlamda bir festival yaşamak isteyenlerin gitmesini önerdiğimiz bir aktivite. Birçok gezginin once in a lifetime gidilmesi üzerinde uzlaştığı Oktoberfest, festival kelimesinin çağrıştırdığı eğlence, müzik, yeme-içme, kostüm, coşku, yerel hava ve daha fazlasını içeriyor. Aktivitemiz kapsamında Oktoberfest in bize göre olmazsa olmaz parçası olan 14 büyük çadırdan birinde rezervasyonumuz olacak. Yerel Alman müziği eşliğinde Oktoberfest e özel yemekleri 1 litrelik biralarımız eşliğinde tadacağız. Festival alanındaki lunaparkta ise çocuklar gibi eğleneceğiz. Münih ten Oktoberfest in son günü yani 05 Ekim tarihinde ayrılarak orta Avrupa da en önemli başkent olan Vltava Nehrinin böldüğü Prag ta tarihe şahitlik edecek ve bu özel şehri bölgenin yerlisi olmuş Türk rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceksiniz. PROGRAM 1. GÜN 03 Ekim: İstanbul Münih / Münih Şehir Gezisi Atatürk havalimanı dış hatlar terminaline uçuştan en az 2 saat önce gidip check-in ve bagaj işlemlerini tamamlama. Türk havayolları tarifeli seferi ile Münih e uçuş. Önemli: Uçağa check-in ve bagaj işlemleri misafirler tarafından gerçekleştirilecek olup havalimanında acentamızı temsilen yetkilimiz bulunacaktır. Münih havalimanında bizleri bekleyen özel araç ve rehberimiz ile buluşarak Münih şehir merkezine transfer. Yerel rehber eşliğinde Münih şehir gezisine başlıyoruz. Marienplatz, New Tawn Hall, Viktualienmarkt, Bavarian State Opera, Frauenkirche gibi şehrin göz alıcı noktalarını rehberimizle geziyor ve Oktoberfest hakkında bilgi ediniyoruz. Kendisine Münih ve Oktoberfest ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Sonrasında otele transfer ve serbest zaman, yarın tüm günü Oktoberfest alanında sınırsız eğlence ile geçireceğiz, bugün dinlenmek için iyi bir fırsat! Geceleme otelimizde.

3 2. GÜN 04 Ekim: Münih / Tam Gün Oktoberfest Sabah kahvaltısının ardından rehberimiz ve özel aracımız ile birlikte Oktoberfest alanına gidiş ve rezervasyonumuz olan çadırda eğlence. Grubumuza özel 15 kişilik masada fiyata dahil olan Voucher lar ile limitiniz kadar yiyip-içebilirsiniz. Tüm gün Alman kültürünü yakından tanıyacak, sadece yeme-içme ile sınırlı kalmayacak ve yerel aktivitelere katılarak Oktoberfest i yaşayacaksınız. Akşam saatlerinde otelimize transfer ve konaklama. 3. GÜN 5 Ekim: Münih & Prag / Prag Şehir Gezisi Sabah kahvaltısının ardından VIP özel aracımız ile yaklaşık 3-3,5 saat sürecek olan keyifli Prag yolculuğumuz için otelden hareket ediyoruz. Prag a varışımızın ardından bölgenin yerlisi olmuş Türk rehberimiz ile birlikte şehir gezimizi yapıyoruz. Bu gezimizde Hradcany Kale Bölgesi, Loretta Kilisesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl sürdüğü söylenen neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan ST.Vitüs Katedrali, Simyacılar sokağı, Franz Kafka nın evi, Altınyol, 13.yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, eski şehir meydanı, 15.yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik saat kulesi ve TYN Kilisesi görülecek yerler arasında. Gezimiz sonrası Prag otelimizde konaklama. 4. GÜN 6 Ekim: Prag / Vltava Nehri Tekne Gezisi Sabah kahvaltısının ardından Prag şehrini nehirden deneyimleyeceğiniz Vltava tekne gezimiz ile güne harika bir başlangıç yapacaksınız. Nehir gezimiz sonrası vaktinizi ister gezmeye devam ederek, isterse alışveriş ve Prag caddesokaklarındaki kafelerde bir şeyler yiyip-içerek geçirebilirsiniz, serbest zaman. Akşam Prag otelimizde konaklama.

4 5. GÜN 7 Ekim: Prag İstanbul Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine kadar serbest zaman. Check-out işlemlerinden sonra Prag havalimanına transfer ve Türk havayolları tarifeli seferi ile İstanbul'a dönüş. Bir sonraki break de görüşmek üzere! Şehir Gezileri: Yerel rehberlerimiz ile Münih, Prag şehir gezileri İngilizce ve Türkçe olarak gerçekleşecektir. Oktoberfest Çadır Voucher: Belirlenen çadırda rehberimiz eşliğinde yeme-içme voucherları fiyata dahildir. Vltava Nehri Tekne Gezisi: Prag ta güne güzel bir merhaba diyeceğiniz, muhteşem ambiyansı ile 2 saatlik tekne gezisi. FİYAT Münih: 4* Mercure Hotel Orbis vb. Prag : 4* Yasmin Hotel vb. 2 Kişilik 3 Kişilik Single Kişi Başı Fiyat / Euro Yukarıdaki fiyatlar Nakit fiyatlardır. World, Bonus, Shop&Miles Kartlarına 2-8 taksit arası ödeme seçeneklerimiz bulunmaktadır. Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Türk Havayolları tarifeli seferleri ile direk İstanbul Münih/Prag İstanbul gidişdönüş uçak biletleri Münih ve Prag Havalimanı Otel - Havalimanı transferi VIP özel araç ile Münih Prag arası karayolu transferi Münih te 2 gece, Prag ta 2 gece olmak üzere toplamda 4 Gece 4* otellerde odakahvaltı konaklama Oktoberfest Çadır Rezervasyonu ve 30 Euro değerinde yeme-içme voucherı Yerel rehberler eşliğinde Münih, Prag şehir gezileri Prag ta Vltava Nehri tekne gezisi DO!BREAK rehberlik hizmetleri Havalimanı vergisi ve hizmet bedeli Seyahat Sigortası Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Vize ücreti Yurtdışı Harç Pulu Yukarıda belirtilmeyen hizmetler

5 UÇUŞ BİLGİLERİ: Tarih Havayolu Parkur Kalkış Varış THY Istanbul - Münih 12:00 13: THY Prag - Istanbul 19:15 22:50 REZERVASYON Muhteşem ikili! Ekim 2014 Kurban Bayramı tatilinde; hem dünyaca ünlü Münih Oktoberfest festivalini, hem de Avrupa nın en güzel başkenti Prag ı, DO!BREAK farkıyla deneyimleyeceksiniz. Etkinliklerimizin teması çerçevesinde ilgili bütün geziler programda belirtilmiştir ve fiyata dahildir. Ekstra tur konsepti acentamızca uygulanmamaktadır. Aktivitemiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aşağıdaki mesaj formu aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. VİZE VE ÖNEMLİ BİLGİLER Gezimiz minimum 12 kişinin katılımı ile gerçekleşecektir. Geziye katılacak sayının yeterli olmaması durumunda, gezi başlangıç tarihinden 7 gün öncesinden gezi iptali tüketiciye bildirilir. DO!BREAK, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler ve havayolu firması ile konaklanacak otel değişebilir. Tüm saatlerin, uçuş detaylarının ve kesinleşmiş otel bilgilerinin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Fiyatlarımız mevcut tarifelere göre hazırlanmıştır. Kurlarda, vergilerde olabilecek değişiklikler ve ulaşım fiyatlarında meydana gelebilecek zamlar fiyatlara yansıtılacaktır. Etkinliklerimizin teması çerçevesinde bütün geziler Fiyata Dahil Olan Hizmetler bölümünde belirtilmiştir ve fiyata dahildir. Ekstra tur konsepti acentamızca uygulanmamaktadır. Gezi kayıt sözleşmesinde diğer bütün şartlara yer verilmiştir. Yurtdışı gezilerinde seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Bizimle gerçekleştireceğiniz seyahatlerinizin bir parçası olarak vize işlemlerinde sizlere yardımcı oluyoruz. Vize verme kararı tamamen konsolosluğun inisiyatifinde olmakla birlikte belgelerinizin eksiksiz olması için gerekli yönlendirmeyi yapıyor ve bireysel başvurularınızda yaşayacağınız olası hataları ve zaman kaybını önlüyoruz.

Oktoberfest & Romantic Road Break

Oktoberfest & Romantic Road Break Oktoberfest & Romantic Road Break Münih, Rothenburg, Augsburg, Füssen, ALMANYA 29 Eylül 2 Ekim, 2011 Biradan fazlası var! Münih te Oktoberfest çoşkusunu yaşamaya ve ünlü Romantic Road da birbirinden güzel

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Bayramda Lyon Break Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Avrupa nın cennet köşelerine keyifli bir yolculuk Fransa nın üçüncü büyük şehri

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

Kopenhag IN Break. Kopenhag, DANİMARKA. 19 22 Mayıs, 2011. Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine. Neden gidelim?

Kopenhag IN Break. Kopenhag, DANİMARKA. 19 22 Mayıs, 2011. Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine. Neden gidelim? Kopenhag IN Break Kopenhag, DANİMARKA 19 22 Mayıs, 2011 Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine Masallar şehri Dünyanın en eski krallıklarından birisi olan Danimarka, krallık öncesi Vikingler

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2016 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

Venedik Karnavalı Break

Venedik Karnavalı Break Venedik Karnavalı Break Venedik, İtalya 16-19 Şubat, 2017 Mask the differences! Maskenizi ve kostümünüzü seçin, siz de karnavalın parçası olun! Maskeleriyle ünlü Venedik Karnavalı, Venedik in dünyaca bilinen

Detaylı

VENEDİK KARNAVALI Break

VENEDİK KARNAVALI Break VENEDİK KARNAVALI Break Venedik, İTALYA 12 15 Şubat, 2012 Sevgililer Günü nde Venedik Karnavalı nın Büyülü Atmosferi Maskenizi ve kostümünüzü seçin, siz de karnavalın parçası olun! Maskeleriyle ünlü Venedik

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2015 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya, Halep, Gaziantep 19 22 Mayıs, 2011 3 Şehir 3 Mutfak Baharın enerji veren güzel havası eşliğinde üç şehri hem kültürel zenginlikleriyle hem de özgün mutfaklarıyla

Detaylı

Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA

Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA 24 27 Eylül 2015 Katalan kültürünü, mutfağını ve şaraplarını keşfediyoruz Gündüzüyle ve gecesiyle Barselona yı yaşamaya hazır olun! Gaudi

Detaylı

King s Day Break. Amsterdam, HOLLANDA. 23 27 Nisan, 2014. Neden gidelim?

King s Day Break. Amsterdam, HOLLANDA. 23 27 Nisan, 2014. Neden gidelim? King s Day Break Amsterdam, HOLLANDA 23 27 Nisan, 2014 İlk King s Day Kutlamaları! 23 Nisan da Amsterdam dayız! Hollanda da ilk defa 1885 yıllında Prenses Wilhelmina nın doğum günü kutlamasıyla başlayan

Detaylı

King s Day & Brüksel Break

King s Day & Brüksel Break King s Day & Brüksel Break Amsterdam, HOLLANDA Brüksel, BELÇİKA 26 Nisan 1 Mayıs, 2017 TURUNCU Çılgınlığı! Kralın doğum günü bahane, eğlence şahane! Hollanda da ilk defa 1885 yıllında Prenses Wilhelmina

Detaylı

Barselona Sonar Break

Barselona Sonar Break Barselona Sonar Break Barselona, İSPANYA 12 15 Haziran, 2014 Electronic Music & Multimedia Art @ Day & Night 3 Gün Boyunca Hiç Uyumayan Bir Şehir: Barselona Her yıl binlerce kişinin katıldığı hem gündüz

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA

Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA Barselona, 19 22 Mayıs, 2016 Gaudi nin Barselona ya Renkli Dokunuşu Gündüzüyle ve gecesiyle Barselona yı yaşamaya hazır olun! Gaudi nin birçok yere imzasını attığı

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break Valensiya, Barselona, İSPANYA 19 26 Haziran, 2011 THY Tarifeli Seferi ile Doğu İspanya yı boydan boya keşfediyoruz İspanya size güzel: Valensiya,

Detaylı

Sherry ve Flamenko İzinde Endülüs Break Jerez de la Frontera & Sevilla, İSPANYA

Sherry ve Flamenko İzinde Endülüs Break Jerez de la Frontera & Sevilla, İSPANYA Sherry ve Flamenko İzinde Endülüs Break Jerez de la Frontera & Sevilla, İSPANYA 20 24 Nisan 2011 Flamenco, Sherry, Fiesta. Que Más? Endülüs Bahar da bir başkadır... İspanya nın en renkli bölgelerinden

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break Madrid, Sevilla, Granada, Cordoba, Malaga İSPANYA 26 Haziran 3 Temmuz, 2011 31 Temmuz 7 Ağustos, 2011 THY Tarifeli Seferi ile İspanya nın kalbini ve

Detaylı

Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-İspanya Maçı Break FRANSA Nice&Cannes, 16 18 Haziran, 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İkinci Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Yaz aylarında canlanan Nice, Euro2016 ile daha

Detaylı

Madrid & Castilla y Leon Break Madrid ve Salamanca, İSPANYA

Madrid & Castilla y Leon Break Madrid ve Salamanca, İSPANYA Madrid & Castilla y Leon Break Madrid ve Salamanca, İSPANYA 5 13 Haziran, 2010 Madrid ve İspanyol Dilinin Köklerine seyahat! Tapaslarıyla ünlü Madrid i ve Kozmopolit atmosferiyle Salamanca yı keşfedelim!

Detaylı

PRAG TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

PRAG TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE PRAG TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gezimod Kontuarı önünde buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Havayolları'nın TK1771 Seferi ile

Detaylı

San Fermin Break. Bilbao, San Sebastian, Pamplona, Barselona İSPANYA Temmuz, Boğalardan kaçmaya hazır mısınız?

San Fermin Break. Bilbao, San Sebastian, Pamplona, Barselona İSPANYA Temmuz, Boğalardan kaçmaya hazır mısınız? San Fermin Break Bilbao, San Sebastian, Pamplona, Barselona İSPANYA 11 18 Temmuz, 2011 Boğalardan kaçmaya hazır mısınız? İspanya yı doyasıya yaşıyoruz Her yıl 6 14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen

Detaylı

Amsterdam Sensation Break

Amsterdam Sensation Break Amsterdam Sensation Break Amsterdam, HOLLANDA 3 6 Temmuz, 2014 Amsterdam ve Sensation: Muhteşem ikili İz bırakacak bir partiye hazır mısınız? Amsterdam ve Sensation Party. Daha uyumlu bir ikili düşünülemez

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Prag Prag Turumuz için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde GeziMod kontuarı önünde saat 10:30 da buluşuyoruz. Pegasus Havayolları

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.GÜN : İstanbul - Zurih Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 09:00'da GeziMod Kontuarında Buluşma. Check-in İşlemlerinin ardından

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE ÇEK CUMHURİYETİ - ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Prag(2) - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Beyrut Fotoğraf Break

Beyrut Fotoğraf Break Beyrut Fotoğraf Break Beyrut, LÜBNAN 19 22 Mayıs, 2011 Beyrut u Kemal Nuraydın liderliğinde fotoğraflıyoruz Orta Doğu da farklı etnik, dini ve kültürel yapısıyla dikkat çeken Beyrut, tarih boyunca Yunan,

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

RİGA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

RİGA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE RİGA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Riga Gezimizin ilk günü, uçuş saatinden 2 saat 30 dakika önce, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali GeziMod Kontuarı önünde buluşarak başlıyor. Bilet,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 4329 08/03/2010 Konu : Orta Avrupa Gezisi Hizmet Alımı Sayın İlgili, Orta Avrupa Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın alınacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

2016 ORTA AVRUPA TURLARI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2)

2016 ORTA AVRUPA TURLARI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 2016 ORTA AVRUPA TURLARI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 7 Gece 8 Gün 7 Gece 8 Gün KESİN HAREKET!!! ***KALAN TUR BEDELİ ADI ALTINDA EKSTRA ÖDEME TALEP EDİLMEMEKTEDİR.*** 1.Gün İstanbul Viyana Atatürk Havalimanı

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile)

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) Atatürk Mah. Girne Cad. Şengül Sok. Keskin İş Merkezi No:23 Ataşehir / İstanbul Sayın Yetkili, 20 Şubat 2013 Ekte, tarafınıza özel olarak hazırlamış

Detaylı

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu 01.09.2017'den itibaren kalkışlı 1.197,00 EUR 4.689,85TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bari "Bari Tanıtım Turu" Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Amsterdam Sensation & Paris Break

Amsterdam Sensation & Paris Break Amsterdam Sensation & Paris Break Amsterdam & Paris, HOLLANDA & FRANSA 2 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI Amsterdam Sensation ve Paris: Muhteşem ikili İz bırakacak bir partiye hazır mısınız? Eğlencenin sınırlarını

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Venedik Atatürk Havalimanı nda saat 14:25 de buluşuyoruz. Bilet,bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo)

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.157,00 EUR 4.406,90TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bilbao İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde bulunan

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Uyumayan Şehir Beyrut Break

Uyumayan Şehir Beyrut Break Uyumayan Şehir Beyrut Break Beyrut, LÜBNAN 01 04 Mayıs, 2014 Ortadoğu nun Paris i Beyrut Uykuya vakit bulamayacaksınız Orta Doğu da farklı etnik, dini ve kültürel yapısıyla dikkat çeken Lübnan, tarih boyunca

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : ISTANBUL - CASABLANCA Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00`da GEZİMOD personeli eşliğinde

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk..

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Lapland Macera Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Tarih : 29-01-2017-01-02-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım

Detaylı

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016)

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016) VİZESİZ FAS CASABLANCA MARAKEŞ - ESSAOUIRA - FES MEKNES VOLUBILIS/ 21-27 Kasım 2016 YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / 21-27 KASIM 2016) Merhaba değerli dostlar Kasım ın son haftasında (21-27

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 M/S Dnieper Princess gemisi ile Tur Başlama: 14.08.2018 7 Gece 08 Gün Tur Bitiş: 21.08.2018 GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 01. GÜN KIEV 02. GÜN KIEV -- 18.00 03. GÜN NEHİRDE SEYİR

Detaylı

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk..

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Lapland Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Tarih : 21-01-2017-24-01-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım : Free Bird Havayolları Özel Seferi ile Direkt Uçuş

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı