Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu"

Transkript

1 1 Budapeşte Başlangıç Tüm Balkanlar Turu İzmir Budapeşte uçakla gidiş, Otobüsle İzmir e dönüş (Budapeşte Belgrad Saraybosna, Mostar, Dubrovnik, Budva, Tiran, Ohrid, Üsküp, Sofya) Dolu Dolu 9 Gün 8 Gece 9 Gün 21 Temmuz 29 Temmuz Gün (21 Temmuz 2017 Cuma) İzmir - Budapeşte Adnan Menderes Havalimanı Dış hatlar terminalinde buluşuyor ve İzmir Budapeşte uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. (Uçuş detayları daha sonra yayınlanacaktır.) Budapeşte kentinde bizi bekleyen otobüsümüze biniyor ve Ezstergom a varışın ardından yaklaşık 150 yıl Osmanlı himayesinde kalmış kentin tarihi kalesini ve Macar Katolik Kilisesi'nin merkezi Ezstergon Bazilikası'nı görüyoruz. Öğle yemeğini Visegrad'da krallar ve kraliçeler gibi dönemin Rönesans atmosferini yansıtan bir mekanda alıyoruz. Alışveriş için Szentendre isimli küçük bir kasabaya gidiyor ve burada Macaristan a özgü uygun fiyatlı el işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar, içkiler vb. pek çok şeyi bulabiliyorsunuz. Turumuzdan sonra otelimize yerleşiyoruz. Konaklamamız Budapeşte şehir merkezinde bulunan otelimizde. 2.Gün (22 Temmuz 2017 Cumartesi) Budapeşte - Belgrad Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından bizi bekleyen otobüsümüze binerek Belgrad a yolculuk yapıyoruz. Kısa yolculuğun ardından Belgrad şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu gezimizde görülecek yerler arasında Yeni Belgrad, Yeni Adalet Sarayı, Federal Parlamento, Terazije Caddesi, Bayraklı Cami, Ulusal Tiyatro, Şehit Ali Paşa Türbesi, Osmanlı donanmasının ikmal merkezlerinden Belgrad Kalesi, Kale Meydanı ve Taş Meydan bulunmaktadır. Şehir turunun ardından otele varış. Otele varışın ardından serbest zaman. Gece konaklamamız Belgrad şehir merkezinde bulunan otelimizde. 3.Gün (23 Temmuz 2017 Pazar) Belgrad - Saraybosna Kahvaltımızın ardından otelimizden ayrılıyoruz, yapacağımız Saraybosna panoramik Şehir turumuz esnasında, Avrupa nın en müstesna çarşısı Baş Çarşı gezisi, Osmanlı döneminden beri faaliyete devam eden Kurşunlu Medresesi, Hüsrev Bey Camii, Saat Kulesi, Katolik Katedrali, Ortodoks Kiliseleri, Musevi Sinagogu, 1. Dünya Savaşı nın çıktığı Latin Köprüsü,

2 2 Fatih Sultan Mehmet Han a atfedilen Fatih Camii görülecek yerler arasındadır. Panoramik şehir turumuzu, Fatih Sultan Mehmet in şehre girdiği kapıdan geçip, Osmanlı çeşmesinden su içerek tamamlayacağız. Şehir turu sonrası otelimize transfer, oda dağılımı, yerleşme ve geceleme otelimizde. 4.Gün (24 Temmuz 2017 Pazartesi) Saraybosna Mostar - Dubrovnik Sabah kahvaltımızın ardından Mostar ve Poçitel gezimizi gerçekleştiriyoruz. İlk olarak Tarihi dokusuyla korunan ve Türk Köyü olarak bilinen Poçitel i ziyaret ederek 16.yy.da Osmanlı tarafından yapılan binaları görüyoruz. Bir sonraki durağımız, gezinin en ilgi çekici yerlerinden biri olan Mostar. Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen Mostar köprüsü Osmanlı mimarisinin bir şaheseridir. Köprü 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat topçusu tarafından yıkılmıştı fakat Türkiye Cumhuriyeti'nin de büyük katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete açılmıştır. Mostar köprüsünün ardından Koski Mehmet Paşa Camii'ni görüyoruz. Gezi sonrası Hırvatistan ın tatil cenneti Dubrovnik e hareket. Dubrovnik panoramik şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Tur esnasında, UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi ne alınmış eski şehir meydanını yürüyerek geziyoruz. Kuleler, muhteşem surlar, 14. yy.dan kalma ve dünyanın en eski eczanesine de ev sahipliği yapan Francis Manastırı, Rector Sarayı, şehir kapıları, kuleler ve diğer önemli yapılar görülecektir. Konaklamamız Dubrovinik te bulunan otelimizde. 5.Gün (25 Temmuz 2017 Salı) Dubrovnik - Budva Sabah kahvaltımızın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile Balkanlar ın en ünlü tatil merkezlerinden Budva. Burada yapacağımız yürüyüş turunda StariGrad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Budva nın tadını doyasıya çıkarabilmeniz için serbest zaman. Geceleme Budva da bulunan otelimizde. 6.Gün (26 Temmuz 2017 Çarşamba) Budva Tiran Ohrid Sabah kahvaltısından sonra Otelimizden ayrılarak Tiran a doğru yola çıkıyoruz. Yol güzergâhımızda İşkodra Kalesi ni panoramik olarak görüyoruz. Panoramik Tiran şehir turumuzda, Ethem Bey Camii, Saat Kulesi, İskender Bey Heykeli ve Meydanı, Janna Nehri görülecek yerler arasındadır. Serbest zaman sonrası Ohrid de bulunan otelimize varış. Otele varışımızın ardından Yürüyerek yapacağımız panoramik şehir turumuzda, Bizans döneminin Ohrid deki en önemli kilisesi St. Panteleymon, günümüzde hala konserler için kullanılan Aya Sofya Kilisesi ve Roma döneminden kalma amfi tiyatro, Car Samuel Kalesi, St. Bogorodica Perivlerta, 4. yüzyıl kiliseleri Keşanlı İmareti, Kuloğlu ve Emin Mahmut Camileri, Çınar Meydanı, Ohri Halveti Tekkesi, ziyaret ediyoruz, Şehir turunun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

3 3 7.Gün (27 Temmuz 2017 Perşembe) Ohrid Üsküp Sabah kahvaltımızın ardından Üsküp e doğru yola çıkıyoruz. Varışımıza müteakip yapacağımız panoramik Üsküp turumuza Üsküp Kalesi nden başlıyoruz. Kalenin hemen yanından Vardar Nehrini ve Üsküp ün mahallelerini tepeden görüyoruz. Ardından Türk Çarşısı içindeki Osmanlı mimarisindeki sokaklardan yürüyerek, Mustafa Paşa Cami, Arasta Cami, Kurşunlu Han, Sulu Han, Çifte Hamam, Kapan Han ve Davutpaşa Hamamını görüyoruz. Üsküp ün Sembolü olan Osmanlı döneminde yapılmış olan Taş Köprü üzerinden Vardar Nehrini geçerek Yeni Üsküp bölgesine geçiyoruz. Üsküp 2014 Projesi adı ile Üsküp ün çehresini değiştiren ve değiştirecek eserleri görüyoruz. Bu eserlerin en başında yapımı Eylül 2011 de tamamlanmış Büyük İskender Heykeli bulunmaktadır. Ardından II.Filip Heykeli, Arkeoloji Müzesi, Zafer Takı, Çar Samuel Heykeli ve 1.Justinyanus Heykeli bu proje dahilinde göreceğimiz diğer eserlerdir. Turumuza Dünyaca tanınmış ünlü yardımsever Rahibe Teresa adına yapılan anı evi ile devam ediyor ve eski Tren İstasyonunda turumuzu tamamlıyoruz. Vereceğimiz serbest zaman ardından şehir merkezinde bulunan otelimize gidiyoruz. Konaklamamız Üsküp te bulunan otelimizde. 8.Gün (28 Temmuz 2017 Cuma) Üsküp - Sofya Sabah kahvaltımızın ardından Sofya ya doğru yola çıkıyoruz. 5 saatlik yolculuğumuzun ardından Sofya panoramik şehir turumuzu yapıyoruz. Ardından serbest zaman. Akşam belirlenen saatte buluşma ve konaklayacağımız otele giriş. Geceleme Sofya şehir merkezinde bulunan otelimizde. 9.Gün (29 Temmuz 2017 Cumartesi) Sofya - İzmir Gezimizin son gününde Sofya da biraz daha vakit geçirdikten sonra İzmir e dönüş için yolculuğumuza başlıyoruz. Kapıkule sınırından Ülkemize giriş yaparak Çanakkale üzerinde feribot ile geçerek İzmir e varıyor ve bir dahaki Kordelya Turizm organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

4 4 Fiyata Dahil Olan Hizmetler Lüks otobüsler ile ulaşım Zorunlu seyahat sigortası 3 ve 4 yıldızlı otellerde kahvaltı dahil konaklama Türkçe rehberlik hizmeti İzmir Budapeşte arası uçak bileti Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler Kişisel Harcamalar Yurt dışı çıkış harcı (15 TL) Vize ücreti (120 ) (Yeşil pasaporta vize uygulanmamaktadır.) Öğle ve Akşam yemekleri Müze ve ören yeri girişleri Tur Ücretlendirmesi 2 veya 3 kişilik odada kişi başı 1 kişilik odada 3-12 yaş çocuk (100 erken rezervasyon indirimi)

5 5 Aklımızda bulunsun; Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalarınızdan acenteniz sorumlu değildir. Değerli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı araçta bırakmamaya özen gösteriniz. Kordelya Turizm; Hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, sizlerin daha iyi şartlarda seyahat etmesini sağlamak için turlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak, minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 Aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir. Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Kordelya Turizm sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir. Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir. Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir. 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur. Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Rezervasyon anında otobüs koltuk numaraları verilecek olup kesin rezervasyon sırasında toplam tur ücretinin yarısı tahsil edilecektir. Çocuk indirimi yalnızca konaklama sırasında 2 yetişkin ile birlikte konaklama olduğu taktirde geçerlidir.

Kuzey Avrupa ülkeleri turu

Kuzey Avrupa ülkeleri turu 1 Kuzey Avrupa ülkeleri turu İzmir Paris, Stockholm İzmir Uçuşlu (Paris Brüksel Amsterdam Bremen Hamburg Kopenhag Malmö Göteborg Oslo - Stockholm ) Dolu Dolu 10 Gün 9 Gece 10 Gün 2 Temmuz 11 Temmuz 2017

Detaylı

Kuzey Avrupa dan Orta Avrupa ya

Kuzey Avrupa dan Orta Avrupa ya 1 Kuzey Avrupa dan Orta Avrupa ya İzmir Stockholm Budapeşte - İzmir Uçuşlu (Stockholm Oslo Göteborg Malmö, Hamburg, Berlin, Prag, Viyana, Bratislava, Budapeşte ) Dolu Dolu 11 Gün 10 Gece 11 Gün 11 Temmuz

Detaylı

1.Gün İstanbul- Belgrad

1.Gün İstanbul- Belgrad Balkan cografyasinda 5 ulke vizesiz turu Sirbistan-Bosna- Karadag-Aranavutluk-Makedonya - Belgrad Saraybosna- Mostar-Trebinje-Budva-Tiran- Ohrid-Üsküp 8 gun-7 gece Pegasus Havayolları 1.Gün İstanbul- Belgrad

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1)

BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1) BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1) Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)- Üsküp(1) 7 Gece / 8 Gün 4* Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama 28 OCAK, 08 NİSAN,

Detaylı

AYVALIK SANAT DERNEĞİ

AYVALIK SANAT DERNEĞİ AYVALIK SANAT DERNEĞİ 1.Selanik 2.Ohrid 3.Bar 4.Budva 5.Kotor 6.Dubrovnik 7.Saraybosna 8.Belgrad 9.Üsküp 10.Kavala 11.İskeçe 12.Gümülcine Cotton & Tour Seyahat & Organizasyon Ulaşım Hizmetleri by Pamukçu

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR PEGASUS HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ SIRBISTAN- BOSNA&HERSEK - (HIRVATİSTAN)- KARADAG- ARNAVUTLUK-MAKEDONYA

BÜYÜK BALKANLAR PEGASUS HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ SIRBISTAN- BOSNA&HERSEK - (HIRVATİSTAN)- KARADAG- ARNAVUTLUK-MAKEDONYA BÜYÜK BALKANLAR PEGASUS HAVAYOLLARI İLE VİZESİZ SIRBISTAN- BOSNA&HERSEK - (HIRVATİSTAN)- KARADAG- ARNAVUTLUK-MAKEDONYA Belgrad(1)- Saraybosna(1)- Trebinje (1)- Budva-Ulcinj (1)-(Dubrovnik)- Ohrid (2)-

Detaylı

OTOBÜS İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR & YUNANİSTAN (TOPLAM 7 ÜLKE)

OTOBÜS İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR & YUNANİSTAN (TOPLAM 7 ÜLKE) OTOBÜS İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR & YUNANİSTAN (TOPLAM 7 ÜLKE) MAKEDONYA & SIRBİSTAN & BOSNA HERSEK & HIRVATİSTAN & KARADAĞ & ARNAVUTLUK & YUNANİSTAN Kalkandelen Resne St.Naum Manastır St.Stefan Budva Kotor

Detaylı

1.TUR: 17/24 MAYIS 2.TUR: 09/16 AĞUSTOS 3.TUR: 20/27 EYLÜL (Kurban Bayramı)

1.TUR: 17/24 MAYIS 2.TUR: 09/16 AĞUSTOS 3.TUR: 20/27 EYLÜL (Kurban Bayramı) Uçakla Vizesiz Boydan Boya Balkanlar Turları Tur Programı UÇAKLA BALKANLAR TURLARI Balkanlar da 5 Ülke Vizesiz Ekstra Tur Yok! Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Bosnahersek, Sırbistan PEGASUS HAVA YOLLARI

Detaylı

BAŞTANBAŞA BALKANLAR

BAŞTANBAŞA BALKANLAR BAŞTANBAŞA BALKANLAR BELGRAD BOSNA MOSTAR TREBİNJE İŞKODRA TİRAN OHRİD ÜSKÜP Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 25 Haziran, 16 Temmuz, 13 Ağustos 2018 Hareket 7 Gece 8 Gün 1.GÜN ANTALYA İSTANBUL BELGRAD

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU

BÜYÜK BALKANLAR TURU BÜYÜK BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI Üsküp(1)-Ohrid (2)- Budva-Ulcinj(1)- Trebinje (1)- (Dubrovnik) Saraybosna(1)- Belgrad(1) 7 Gece / 8 Gün 4* Otellerde Yarım Pansiyon Konaklama 21 OCAK, 31 MART, 8

Detaylı

Büyük Balkanlar Turu 2(Belgrad- Saraybosna-Treb nje-budva-ulc nj- Ohr d-üsküp) 'den itibaren kalkışlı

Büyük Balkanlar Turu 2(Belgrad- Saraybosna-Treb nje-budva-ulc nj- Ohr d-üsküp) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) Büyük Balkanlar Turu 2(Belgrad- Saraybosna-Treb nje-budva-ulc nj- Ohr d-üsküp) 06.05.2017'den itibaren kalkışlı 499,00 EUR 1.931,33 TL TUR ÖZELLİKLERİ Turlar Dahil Türkçe Rehberli

Detaylı

BAŞTAN BAŞA BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

BAŞTAN BAŞA BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE BAŞTAN BAŞA BALKANLAR TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul - Belgrad İstanbul Atatürk Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminalinde saat 05:30 da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben Türk

Detaylı

BAŞTANBAŞ BALKANLAR TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BAŞTANBAŞ BALKANLAR TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BAŞTANBAŞ BALKANLAR TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.Gün: İstanbul-Üsküp Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GEZİMOD Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 13.00 da buluşuyoruz.

Detaylı

Pegasus Tarifeli Seferi ile. Balkan

Pegasus Tarifeli Seferi ile. Balkan Pegasus Tarifeli Seferi ile Balkan Sırbistan - Bosna Hersek - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya - Kosava 14 Ağustos - 21 Ağustos 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 14 Ağustos 2016, Pazar İzmir

Detaylı

Büyük Balkan Turu Üsküp Ohrid Tiran Budva Kotor Saraybosna - Belgrad Türk Hava Yolları ile - 7 Gece 8 gün

Büyük Balkan Turu Üsküp Ohrid Tiran Budva Kotor Saraybosna - Belgrad Türk Hava Yolları ile - 7 Gece 8 gün Büyük Balkan Turu Üsküp Ohrid Tiran Budva Kotor Saraybosna - Belgrad Türk Hava Yolları ile - 7 Gece 8 gün 26 Temmuz 02 Ağustos Doğa ile tarihin buluştuğu güzellikler diyarı Balkanlar dayız. Hüzün ve mutluluğun

Detaylı

KIŞ DÖNEMİ BAŞTANBAŞA BALKANLAR MAKEDONYA & ARNAVUTLUK & KARADAĞ & BOSNA & SIRBISTAN

KIŞ DÖNEMİ BAŞTANBAŞA BALKANLAR MAKEDONYA & ARNAVUTLUK & KARADAĞ & BOSNA & SIRBISTAN KIŞ DÖNEMİ BAŞTANBAŞA BALKANLAR MAKEDONYA & ARNAVUTLUK & KARADAĞ & BOSNA & SIRBISTAN Belgrad & Saraybosna & Mostar & Trebinje & İşkodra & Tiran & Ohrid & Üsküp Türk Havayolları Tarifeli sefer ile 7 Gece

Detaylı

BORAJET ile. 7 Gece 8 Gün HB Konaklama. Resne Manastır turu programa dahil!!! Baştan Başa Balkanlar Turu 5 Ülke (VİZESİZ)

BORAJET ile. 7 Gece 8 Gün HB Konaklama. Resne Manastır turu programa dahil!!! Baştan Başa Balkanlar Turu 5 Ülke (VİZESİZ) 2016 BORAJET ile 7 Gece 8 Gün HB Konaklama Resne Manastır turu programa dahil!!! Baştan Başa Balkanlar Turu 5 Ülke (VİZESİZ) Sırbistan,Bosna Hersek,Karadağ-Arnavutluk-Makedonya 23 Nisan & 07,21 Mayıs &

Detaylı

BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İSTANBUL PRİŞTİNA ÜSKÜP Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GEZİMOD Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle

Detaylı

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA***

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** 1 ***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** **TÜM TURLAR FİYATA DAHİL** *DOLU DOLU 10 GECE 11 GÜN* Selanik, Üsküp, Budapeşte, Bratislava, Prag, Viyana, Belgrad, Sofya, Edirne, İzmir 18.07.2018 28.07.2018 15.08.2018

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

HERSEK HIRVATİSTAN-KARADAĞ-KOSOVA SELANİK ÜSKÜP BELGRAD SARAYBOSNA MOSTAR DUBROVNİK KOTOR BUDVA PRİZREN OHRİD MANASTIR KAVALA BATI TRAKYA

HERSEK HIRVATİSTAN-KARADAĞ-KOSOVA SELANİK ÜSKÜP BELGRAD SARAYBOSNA MOSTAR DUBROVNİK KOTOR BUDVA PRİZREN OHRİD MANASTIR KAVALA BATI TRAKYA YEDİ RENK YEDİ İKLİM EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ 12-20 HAZİRAN 2014 BALKANLAR GEZİSİ 7 gün 7 ülke YUNANİSTAN-MAKEDONYA-SIRBİSTAN-BOSNA HERSEK HIRVATİSTAN-KARADAĞ-KOSOVA SELANİK ÜSKÜP BELGRAD SARAYBOSNA MOSTAR

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MAKEDONYA-ARNAVUTLUK-KARADAG-(HIRVATİSTAN)-BOSNA-SIRBISTAN

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MAKEDONYA-ARNAVUTLUK-KARADAG-(HIRVATİSTAN)-BOSNA-SIRBISTAN TÜRK HAVAYOLLARI İLE MAKEDONYA-ARNAVUTLUK-KARADAG-(HIRVATİSTAN)-BOSNA-SIRBISTAN Ohrid (2) - Budva(1) Trebinje (1) -(Dubrovnik)- Saraybosna(1)-Belgrad(1)-Üsküp(1) 1.Gün İstanbul- Üsküp- Kalkandelen-Ohrid

Detaylı

Baştan Başa Balkanlar. Atlas Global İle

Baştan Başa Balkanlar. Atlas Global İle Baştan Başa Balkanlar Atlas Global İle 1. Gün: İstanbul-Saraybosna Atatürk Havaalanı Dış Hatlar gidiş Terminalinde uçuştan 2 saat önce Gezimod kontuarında buluşma. Pasaport ve check inişlemlerinin ardından

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

FLASH PROMOSYON BAŞTANBAŞA BALKANLAR

FLASH PROMOSYON BAŞTANBAŞA BALKANLAR FLASH PROMOSYON BAŞTANBAŞA BALKANLAR ( Vizesiz ) Makedonya Arnavutluk Karadağ - Bosna - Sırbistan - Üsküp Ohrid Tiran İşkodra Trebinje Mostar-Saraybosna - Belgrad 7-14-21-28 Nisan, 5-12-19-26 Mayıs, 2-9-16-23-30

Detaylı

DUBROVNİK TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

DUBROVNİK TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE DUBROVNİK TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.Gün İstanbul-Dubrovnik Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarında saat 06:15'de siz değerli misafirlerimiz ile buluşuyoruz. Bilet, pasaport

Detaylı

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları)

KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) KONGRE PROGRAMI Saraybosna(3), Bihaç(1),Zagreb(1), Budapeşte(2) (Türk Hava Yolları) 1. Gün / 29 Mayıs 2011 İstanbul Saraybosna 10:30 Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali etstur deskinde buluşma. 11:30

Detaylı

BÖLGEDEKİ ULAŞIMLAR HAKKINDA Bölgedeki ulaşımlar katılımcı sayısına göre minibüs, midibüs veya otobüslerle sağlanmaktadır. Araçlarımız klimalıdır.

BÖLGEDEKİ ULAŞIMLAR HAKKINDA Bölgedeki ulaşımlar katılımcı sayısına göre minibüs, midibüs veya otobüslerle sağlanmaktadır. Araçlarımız klimalıdır. Balkanlar Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/balkanlar-turu/ Süre:7 GECE 8 GÜN (Hergün Hareketli) Balkanlar Turu DEEP NATURE farkıyla... Türk Hava Yolları ile 7 gece 8 günlük Balkanlar Turu. 6

Detaylı

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN

BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN BOSNA HERSEK VE SIRBİSTAN 4 GECE 5 GÜN 1.Gün - Saraybosna Sabah Atatürk havalimanı Türk Hava Yolları A/B kontuarı önünde Yağmur Tur yetkilisi ile buluşarak kontuar işlemlerinin başlaması ve bavulların

Detaylı

FLASH PROMOSYON. Sonbahar & Kış Dönemi. AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile. 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece

FLASH PROMOSYON. Sonbahar & Kış Dönemi. AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile. 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece FLASH PROMOSYON Sonbahar & Kış Dönemi AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece 1. Gün: İSTANBUL AMSTERDAM Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 08.30 da hazır

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

ORTA AVRUPA VE BALKANLAR TURU 11 ÜLKE 12 GÜN (5 AĞUSTOS-17 AUĞTOS 2014) TUR PROGRAMI

ORTA AVRUPA VE BALKANLAR TURU 11 ÜLKE 12 GÜN (5 AĞUSTOS-17 AUĞTOS 2014) TUR PROGRAMI ORTA AVRUPA VE BALKANLAR TURU 11 ÜLKE 12 GÜN (5 AĞUSTOS-17 AUĞTOS 2014) GEZİLECEK ÜLKE VE ŞEHİRLER MAKEDONYA KARADAĞ ARNAVUTLUK HIRVATİSTAN BOSNA HERSEK SLOVAKYA AVUSTURYA ÇEK CUMHURİYETİ MACARİSTAN SIRBİSTAN

Detaylı

GENÇ NESİLLERE YENİ UFUKLAR, KARDEŞ OKULLAR PROJESİ

GENÇ NESİLLERE YENİ UFUKLAR, KARDEŞ OKULLAR PROJESİ GENÇ NESİLLERE YENİ UFUKLAR, KARDEŞ OKULLAR PROJESİ BALKANLAR VE ORTA AVRUPA 11 ÜLKE YUNANİSTAN Selanik Kavala MAKEDONYA Üsküp Ohrid Manastır ARNAVUTLUK Debre Tiran KARADAĞ Kotor Budva HIRVATİSTAN Dubrovnik

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

YARIM PANSIYON KONAKLAMA (VİZESİZ) FLASH PROMOSYON

YARIM PANSIYON KONAKLAMA (VİZESİZ) FLASH PROMOSYON İLKBAHAR & YAZ DÖNEMİ BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU SIRBISTAN & BOSNA & KARADAĞ & ARNAVUTLUK & MAKEDONYA BELGRAD - SARAYBOSNA MOSTAR TREBINJE İŞKODRA TIRAN OHRID ÜSKÜP Türk Havayolları Tarifeli sefer uçuşu

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ

30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ 30 AĞUSTOS, BÜYÜK BALKAN GEZİSİ * 28 Ağustos CUMA ; akşam 22.00 BURSA/NİLÜFER, BAOB önünden Hareket.* 1.ci GÜN, 29 AĞUSTOS C.tesi; Bandırma-Gelibolu-İpsala-Kavala üzerinden SELANİK'e ulaşıyoruz. Sabah

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

Büyük Avrupa gezisi. 22 Şehir & Sayısız görülmeye değer yer Sınırsız tecrübe & Unutulmaz günler

Büyük Avrupa gezisi. 22 Şehir & Sayısız görülmeye değer yer Sınırsız tecrübe & Unutulmaz günler 1 Büyük Avrupa gezisi 22 Şehir & Sayısız görülmeye değer yer Sınırsız tecrübe & Unutulmaz günler (Selanik Igoumenitsa Ancona Roma Floransa Pisa Cannes Nice Monaco Barcelona Madrid San Sebastian Paris Brüksel

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Ramazan Bayramı Balkanlar Turu

Ramazan Bayramı Balkanlar Turu Ramazan Bayramı Balkanlar Turu http://deepnature.com/ramazan-bayrami-turlari/ramazan-bayrami-balkanlar-turu/ Süre:7 GECE 8 GÜN (25 ve 26 Haziran 2017 hareketli) Ramazan Bayramı Balkanlar Turu DEEP NATURE

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU 2018 TÜRK HAVAYOLLARI İLE

BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU 2018 TÜRK HAVAYOLLARI İLE BAŞTANBAŞA BALKANLAR TURU 2018 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul - Priştine - Üsküp Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gezimod kontuarında uçuştan 2 saat önce havalimanında buluşma. Pasaport ve check in işlemlerinin

Detaylı

Baştan Sona Büyük Britanya Adası

Baştan Sona Büyük Britanya Adası Baştan Sona Büyük Britanya Adası İngiltere, İrlanda ve İskoçya Adası Londra Dublin Belfast Glasgow Edinburgh Newcastle Yorkshire Manchester Liverpool - Birmingham - Oxford 10 Gece 11 Gün 12 FARKLI TUR

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2.

için yola çıkıyoruz. Dubrovnik e varışımıza istinaden akşam yemeğimizi yiyoruz ve otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde. 2. Dalmaçya Kıyıları Adriyatik le İtalya ya karşıdan bakan tüm kıyıyı kendi zenginliği olarak yaşayan bir ülke Hırvatistan'dan Avrupa nın en büyük kültürel zenginliği İtalya'ya... Tarih : 10-10-2016-15-10-2016

Detaylı

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016)

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016) VİZESİZ FAS CASABLANCA MARAKEŞ - ESSAOUIRA - FES MEKNES VOLUBILIS/ 21-27 Kasım 2016 YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / 21-27 KASIM 2016) Merhaba değerli dostlar Kasım ın son haftasında (21-27

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

ÜSKÜP OHRİ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

ÜSKÜP OHRİ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE ÜSKÜP OHRİ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Üsküp-Ohri Makedonya Turumuz için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde GeziMod kontuarı önünde saat 08:15 te buluşuyoruz.

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

BÜYÜK BALKAN TURU UÇAK İLE

BÜYÜK BALKAN TURU UÇAK İLE BÜYÜK BALKAN TURU UÇAK İLE 1.GÜN: 30 Ağustos KONYA- İSTANBUL-ÜSKÜP-OHRİD İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde buluşma ve Üsküp e hareket ediyoruz. Üsküp e varışımızın ardından

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

5 GECE 6 GÜN - BALKAN ÜLKELERİ GEZİ PROGRAMI

5 GECE 6 GÜN - BALKAN ÜLKELERİ GEZİ PROGRAMI Balkan Turu 5 GECE 6 GÜN - BALKAN ÜLKELERİ GEZİ PROGRAMI 1.GÜN:İSTANBUL-PRİŞTİNA PRİZREN-ÜSKÜP Sabiha Gökçen Havalimanı nda PRİŞTİNE kontuarı önünde buluşma. PGS 10.30 tarifeli uçağı ile İstanbul dan hareket

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR. Türk Hava Yolları ve Pegasus seçenekleri ile. 7 gece 8 gün

BÜYÜK BALKANLAR. Türk Hava Yolları ve Pegasus seçenekleri ile. 7 gece 8 gün l BÜYÜK BALKANLAR Türk Hava Yolları ve Pegasus seçenekleri ile 22/29 Nisan 05/12 Mayıs, 18/25 Mayıs 07/14 Temmuz 13/20 Temmuz 20/27 Temmuz 28 Temmuz/04 Ağustos 26 Ağustos/02Eylül 08/15 Eylül 14/21 Eylül

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke..

Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Azerbaycan & Gürcistan & Ermenistan Bozulmamış mimarisi, doğasıyla ve zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen 3 ülke.. Tarih : 10-08-2019-17-08-2019 Şehirler : Bakü, Erivan, Tiflis Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Baştan Başa Balkanlar. Atlas Global İle

Baştan Başa Balkanlar. Atlas Global İle Baştan Başa Balkanlar Atlas Global İle 1. Gün: İstanbul - Belgrad Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Gezimod kontuarında siz saygıdeğer misafirlerimiz ile buluşma ve takiben Bilet ve bagaj işlemleri,

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

BALKAN ÜÇLÜSÜ TURU LÜX GEZİMOD OTOBÜSLERİ İLE

BALKAN ÜÇLÜSÜ TURU LÜX GEZİMOD OTOBÜSLERİ İLE BALKAN ÜÇLÜSÜ TURU LÜX GEZİMOD OTOBÜSLERİ İLE 1.Gün Istanbul Selanik Selanik ile başlayacak gezimiz için, 20:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi, 21:00'da Beşiktaş Yıldız Camii ve 21:30'da İncirli Ömür plaza

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

BAŞTAN SONA BALKANLAR TURU ATLAS GLOBAL HAVAYOLLARI İLE

BAŞTAN SONA BALKANLAR TURU ATLAS GLOBAL HAVAYOLLARI İLE BAŞTAN SONA BALKANLAR TURU ATLAS GLOBAL HAVAYOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul-Belgrad Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Gezimod kontuarında buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Atlas

Detaylı

(0-2 yas ücretsiz, 3-11 %50 indirimli)

(0-2 yas ücretsiz, 3-11 %50 indirimli) SONBAHAR & KIŞ DÖNEMİ AMSTERDAM Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile 3 Gece 23 Şubat & 02, 09, 16, 23, 30 Mart & 06 Nisan 2017 Hareket Avantajlı Extra geziler: Marken & Volendam (50 Euro) + Hollanda

Detaylı

BELGRAD TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İLE

BELGRAD TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İLE BELGRAD TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul - Belgrad Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali Gezimod kontuarı önünde buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

BÜYÜK BALKANLAR TURU

BÜYÜK BALKANLAR TURU BÜYÜK BALKANLAR TURU 30 HAİZRAN-21 TEMMUZ-08 EYLÜL 8 GECE 9 GÜN(7 GECE OTEL KONAKLAMASI) 1.GÜN BALIKESİR-BANDIRMA-ÇANAKKALE-İPSALA Saat 22:30 Balıkesir Stadyum önünden hareket. Saat 23:45 de Bandırma dan

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

BALKAN ÜÇLEMESİ TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

BALKAN ÜÇLEMESİ TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE BALKAN ÜÇLEMESİ TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Tiran - Ohrid Tiran ile başlayacak olan turumuz için İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali GeziMod kontuarında saat 05:30 da buluşuyoruz.

Detaylı

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece)

Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) Selanik(1Gece)-Atina(2 Gece)-Kalambaka/Meteora-Kavala(1Gece) TUR PROGRAMI 14.10.2013 P.tesi İSTANBUL-SELANİK/THESSALONİKİ Akşam belirlenen yer ve saatlerde hareket. İstanbul Tekirdağ yolu üzerinden İpsala

Detaylı

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Çin - Güney Kore Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Pekin, Seul, Shangai, Xi'an Otel : 4*, 5* Ulaşım : Kore Havayolları Tarifeli Seferi

Detaylı

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 26 29 Temmuz 2014 04 07 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Avrupa nın canlı sokak kültürünü sevenleri, hafta sonuna özel minik bir Kiev yürüyüşü

Detaylı

BALKAN BAŞKENTLERİ EĞİTİM VE KÜLTÜR GEZİLERİ PASAPORTUNU AL YOLA DÜŞ

BALKAN BAŞKENTLERİ EĞİTİM VE KÜLTÜR GEZİLERİ PASAPORTUNU AL YOLA DÜŞ 1 BALKAN BAŞKENTLERİ EĞİTİM VE KÜLTÜR GEZİLERİ PASAPORTUNU AL YOLA DÜŞ Turun Adı Süre Ulaşım Otel Vize Hareket Noktası Eğitim Balkan Turları 7 Gece 8 Gün Hava Yolu-Otobüs-Tren 3-4* Oteller Schengen Vizesi

Detaylı

Toscana. Toscana (03-08 Mayıs 2011)

Toscana. Toscana (03-08 Mayıs 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! Toscana Toscana (03-08 Mayıs 2011) Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan İtalya nın merkezi diyebileceğimiz Toscana Bölgesinde, tarihi ve kültürel mirasın yanı sıra Rönesans

Detaylı

CEMALPAŞA MAH. ETHEM EKİN SOKAK İBRAHİM GÜNAY APT. K.1 D.9 SEYHAN / ADANA TEL /

CEMALPAŞA MAH. ETHEM EKİN SOKAK İBRAHİM GÜNAY APT. K.1 D.9 SEYHAN / ADANA TEL / 1.Gün: Adana - İstanbul / Üsküp Matka Kanyonu Sabah saat 02.30 da Adana Şakirpaşa Havalimanında buluşarak, Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından TÜRK HAVA YOLLARI'nın tarifeli TK2451 sefer sayılı uçuşu

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Meksika Ve Maya Rivierası Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Tarih : 17-10-2017-25-10-2017 Şehirler : Campache, Cancun, Merida, Mexico City Otel : 4*,

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı