COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Yılsonu Faaliyet Raporu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Yılsonu Faaliyet Raporu"

Transkript

1 COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Yılsonu Faaliyet Raporu

2 Sayfa No:2

3 Sayfa No:3 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER DEĞERLERİMİZ

4 Sayfa No:4 Yönetim Kurulu Şirketimizin tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı nda, 2013 yılı faaliyet ve sonuçlarının görüşüleceği Olağan Genel Kurul Toplantısı na kadar görev yapmak üzere seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri aşağıdaki gibidir; Yönetim Kurulu : Yrjö Heikki LEHTONEN : Yönetim Kurulu Başkanı (Grup CEO) Harri Uolevi SAUKKOMAA : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mika Risto Juhani HASSINEN : Yönetim Kurulu Üyesi (Grup CFO) Tezcan YARAMANCI : Yönetim Kurulu Üyesi Altan EDİS : Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alev ATAKAN : Yönetim Kurulu Üyesi (1) Yrjö Heikki LEHTONEN Yönetim Kurulu Başkanı (Grup CEO) : 1959 Finlandiya doğumludur ve Finlandiya vatandaşıdır. Makina mühendisliği mezunudur ve aynı bölümde yüksek lisans yapmıştır. Yüksek makina mühendisi olan Sn. Heiki Lehtonen akıcı İngilizce konuşabilmektedir yılları arasında JOT ta yönetici ve uzman pozisyonlarında çalışmıştır yılları arasında Santasalo da başkan ve CEO luk görevinde bulunmuştur ten beri Componenta A.Ş. de CEO ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. Harri Uolevi SAUKKOMAA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı : 1957 Finlandiya doğumludur ve Finlandiya vatandaşıdır. Jyväskylä Universitesinde felsefe, ekonomi ve edebiyat eğitimi almıştır. Ayrıca Stanford Üniversitesi, New York Newsday ve Washington Post tecrübesi bulunmaktadır yılları arasında çeşitli pozisyonlarda gazetecilik yapmıştır yıllara arasında aynı meslek dalında icra kurulu yardımcılığı, genel müdür ve yönetim kuruluğu üyeliği yapmıştır yılları arasında Harri Saukkomaa içerik müdürlüğü, yayın müdürlüğü ve çeşitli şirketlerde yönetim kurulu üyeliği yapmıştır yolları arasında çeşitli şirketlerin kurulmasında aktif olarak rol almış olup,yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.harri Saukkomaa yedi dil bilip, 1991 yılında yılın gazetecesi ödülünü kazanmıştır yılından beri Componenta A.Ş. de yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Mika Risto Juhani HASSINEN Yönetim Kurulu Üyesi (Grup CFO) : 1969 Finlandiya doğumludur ve Finlandiya vatandaşıdır. Ekonomi mezunudur ve aynı bölümde yüksek lisans yapmıştır. Mikka Hassinen akıcı İngilizce konuşabilmektedir ile 2005 yılları arasında, Bay Hassinen, Stora Enso Oyj, Deutsche Bank AG Ltd and McKinsey. yönetici ve uzman pozisyonlarında çalışmıştır ve 2007 yılları arasında, Stora Enso OYJ da Kurumsal Piyasası Hizmetleri, Finans ve IT bölümlerinin Kıdemli Başkan Yardımcısı, olarak çalışmıştır. Componenta OYJ de 2012 yılından bu yana CEO yardımcısı olarak görev yapmaktadır. (1) Şirketimiz Componenta Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu'na 18 Mart 2013 tarihinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiş bulunan Mehmet Alev Atakan 13 Ocak 2014 tarihinde görevinden ayrılmıştır. Şirketimiz, Mehmet Alev Atakan'ın istifa beyanını 16 Ocak 2014 tarihinde tebellüğ etmiştir.

5 Sayfa No:5 Tezcan YARAMANCI Yönetim Kurulu Üyesi : 1942 Ankara doğumludur ve Türk vatandaşıdır. Hannover Teknik Üniversitesi mezunudur. Aynı üniversitede makina yüksek mühendisliği ve iş idaresi dalında yüksek lisans yapmıştır yılları arasında Koç Holding Sanayi Koordinatörlüğü nde uzman olarak görev yapmıştır yılları arasında Asil Çelik te genel müdür olarak görev yapmıştır yılları arasında Koç Holding bünyesinde sanayi grup koordinatörlüğü görevinde bulunmuştur yılları arasında Koç Holding sanayi,enerji ve ticaret grup başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur yılında THY Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini takiben 1993 te Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığına getirilmiştir yılında Bağımsız Danışmanlık Hizmetleri sunmak üzere INVESTA A.Ş. ni kuran Yaramancı,halen bu şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Büyük Britanya Kraliçesi tarafından Britanya İmparatorluğu Fahri Kumandanı (CBE) nişanı ile de onurlandırılmıştır yılında beri Componenta A.Ş. de yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. Altan EDİS Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız): 1943 İstanbul Doğumludur.Türk vatandaşıdır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İsviçre Bern Üniversitesinde hukuk doktorası yapmıştır yılları arasında Koç Holding A.Ş. Endüstri İlişkileri Koordinatörü, Tüm Grup Şirketlerinin işçi-işveren ilişkileri, Toplu iş sözleşmelerinden sorumlu yönetici, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, İşveren sendikalarında ek görevlerde bulunmuştur. Koç Holding A.Ş. adına Almanya da Grup sözleşmeleri, Araştırması (Ford AG Köln ve Siemens AG München) görevlerinde bulunmuştur yılların arasında Garanti Bankası T.A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı, Mevduat, Organizasyon ve İnsan Kaynakları bölümlerinde çalışmıştır yılları arasında Garanti Bankası T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunmuştur yılları arasında İktisat Bankası T.A.Ş, Show TV, Cine5, Showpa A.Ş., Mepaş A.Ş. ve Grup Şirketlerinde çeşitli görevler ve Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulunmuştur yılları arasında Doğan Yayın Holding A.Ş, Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır halen Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Yönetim Kurulu Üyeleri nin Yetki ve Sınırı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Türk Ticaret Kanunu nun ilgili maddeleri ve Şirket Esas Sözleşmesi nin maddelerinde belirtilen yetkilere haizdir.

6 Sayfa No:6 Yöetim Kuruluna Sağlanan Mali Haklar Yönetim Kurulu baskan ve Üyelerince Genel Kurulca kararlastırılan ücret haricinde herhangi bir menfaat saglanmamaktadır. Ödenecek ücretler hususunda Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uyulması zorunlu tutulan Kurumsal Yönetim Ilkeleri ne uyulacaktır. Yönetim Kurul una yönelik olarak performansa veya ödüllendirmeye dayalı herhangi bir uygulama yapılmamaktadır. Şirket Yönetimi : Yrjö Heikki LEHTONEN Sabri ÖZDOĞAN Ömer Lütfi ERTEN Sibel BİNİCİ Ali Alper ÇELTEK Seyfi DEĞİRMENCİ Uğur DEMİRCİ Elina LİİPPOLA : Yönetim Kurulu Başkanı (Grup CEO) : Alüminyum Bölümü Kıdemli Bşk. Yrd. - Genel Müdür : Başkan Yardımcısı Orhangazi Dökümhane İş Birimi : Hazine Direktörü : İnsan Kaynakları Direktörü : Ürün Geliştirme Direktörü : Grup Satınalma Direktörü : Finans Direktörü Componenta Dökümcülük Tic. Ve San. A.Ş. Sermaye Yapısı Şirketimizin kayıtlı sermayesi TL'dir. Mevcut TL'lik ödenmiş sermayenin %10'undan fazlasına sahip olan ortakların adları, paylarının miktarları ve sermayeye oranları şöyledir: Sermaye Dağılımı Ortaklık Yapısı

7 Sayfa No:7 En Son Yapılan Sermaye Arttırımı Hakkında Bilgi 2010, 2011, 2012 ve 2013 dönemi içinde sermaye arttırımı yapılmamıştır. Sermaye Piyasası Kurulu nun 23 Temmuz 2009 tarih ve 75/621 sayılı izinleri doğrultusunda % 5,5 bedelsiz sermaye artırımı izni verilmiş olup, 03 Ağustos 2009 tarihinde sermaye artırımı işlemleri MKK nezdinde yapılmıştır. 03 Ağustos 2009 itibariyle, 2008 yılına ait dağıtılacak TL lik (%5.5) temettü sermayeye ilave edilmiş ve şirket toplam sermayesi TL den TL ye çıkartılmıştır. Genel Kurul Bilgileri Şirketimizin, tarihi itibariyle yapılan Olağan Genel Kurulu'na ilişkin olarak hazırlanan ve imzalanan Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli kurumsal internet sitemizde ( ilan edilmiştir. Genel Kurul Toplantımızda, UFRS'ye uygun olarak hazırlanan tarihli konsolide mali tablolarımız ve Genel Kurul Toplantı Gündemi nde yer alan diğer hususlar kabul edilmiştir. Olağan Genel Kurul Toplantısı nda, Sayın Yrjö Heikki LEHTONEN, Sayın Harri Uolevi SAUKKOMAA, Sayın Mika Risto Juhani HASSINEN, Sayın Tezcan YARAMANCI, Sayın Mehmet Alev ATAKAN ve Sayın Altan EDİS Yönetim Kurulu Üyesi olarak, 2013 yılı faaliyet ve hesaplarını incelemek amacı ile toplanacak Olağan Genel Kurul a kadar vazife yapmak üzere seçilmişlerdir. Yönetim Kurulu nun tarihinde yaptığı toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sayın Yrjö Heikki LEHTONEN ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ne Sayın Harri Uolevi SAUKKOMAA seçilmiştir.

8 Sayfa No:8 KAMUYU AYDINLATMA VE ŞEFFAFLIK Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu SPK'nın tarih ve 35/835 sayılı kararı ile kabul edilen, ayrıca Temmuz 2003 te kamuya açıklanmış olan Kurumsal Yönetim İlkeleri nin uygulanması ve hayata geçirilmesi; özellikle halka açık şirketlerin kredibilitesi ve finansman olanakları açısından önem arz etmektedir. Kurumsal yönetim kalitesini ortaya çıkaran söz konusu ilkeler Şirket tarafından benimsenmiştir. SPK nın tarih ve 48/1588 sayılı toplantı kararı gereğince, Borsa İstanbul da işlem gören şirketlerin 2004 yılına ilişkin faaliyet raporlarından başlamak üzere, faaliyet raporlarında ve varsa internet sitelerinde söz konusu Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyumuyla ilgili beyanlarına yer vermeleri uygun görülmüştür. Bu karara uygun olarak Componenta Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş. içerisinde söz konusu ilkeler ile uyum konusunu incelemek üzere bir ekip oluşturulmuş ve yapılan çalışma sonucunda, 2004 yılından itibaren Faaliyet Raporu na ve internet sitesine de ilkelere uyum konusunda yeni bilgiler eklenmiştir tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV No:56 sayılı Tebliği ile kapsamlı değişikliklere gidilerek Kurumsal Yönetim İlkeleri yeniden düzenlendi. Son olarak ise tarihinde nolu Resmi Gazete ile Yeni Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) yayınlanmıştır No lu Yeni Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) kapsamında zorunlu olan ilkelere tam olarak uyulurken, zorunlu olmayan ilkelerin de büyük çoğunluğuna uyum sağlanmıştır yılı içinde Kurumsal Yönetim alanındaki çalışmaların başında SPK nın Kurumsal Yönetim İlkeleri ile ilgili yeni düzenlemelerini içeren Tebliğe (II-17.1) ve yeni Türk Ticaret Kanunu na uyum çalışmaları gelmektedir yılında yapılan Olağan Genel Kurulu muzda Şirketimizin ana sözleşmesinde Tebliğ de öngörülen tüm değişiklikler yapılmıştır. Ayrıca bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının belirlenmesi ve kamuya duyurulmasına ilişkin süreç gerçekleştirilmiş, düzenlemelere uygun şekilde seçim tamamlanmıştır. Kurulan Yönetim Kurulu Komiteleri etkin olarak faaliyetlerine başlamışlardır. Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetici ücret politikası belirlenerek Genel Kurul da ortakların bilgisine sunulmuştur. Hazırlanan genel kurul bilgilendirme dokümanı ile ilkelerde açıklanması zorunlu olan oy hakları, organizasyonel değişiklikler gibi genel kurul bilgileri, Yönetim Kurulu üye adayları özgeçmişleri, yönetim kurulu ve üst düzey yönetici ücret politikası ve açıklanması gereken diğer bilgiler genel kuruldan 3 hafta önce yatırımcılarımızın bilgisine sunulmuştur. Tüm ilişkili taraf işlemlerimiz Yönetim Kurulu nun bilgisine sunularak, bağımsız yönetim kurulu üyelerimizin onayı ile sözkonusu işlemlerin devamına karar verilmiştir.

9 Sayfa No:9 KAMUYU AYDINLATMA VE ŞEFFAFLIK (Devam) 2013 Mali yılı içerisinde Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık prensipleri doğrultusunda MKK nezdinde e-şirket uygulaması ile yatırımcılarımıza Bilgi Toplumu Hizmetleri erişimi sağlanmıştır. Bilgi Toplumu Hizmetlerine E-Şirket Şirketler Bilgi Portalından erişilebilir. Şirket internet sitesinde takip edilebilecek temel başlıklar: Kurumsal Kimlik bilgileri Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında bilgiler Şirket Organizasyonu ve Ortaklık yapısı Şirket Ana Sözleşmesi Ticaret Sicil Bilgileri Finansal Raporlar ve Mali Veriler KAP bildirimleri Genel Kurul toplantı tutanakları ve hazirun çetvelleri Vekaletname Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporu Kar Dağıtım Politikası Dönem İçinde Ana Sözleşmede Yapılan Değişiklikler 13 Şubat 2013 tarihinde yapılan 2013/02 karar nolu Yönetim Kurulu nda yapılan Ana Sözleşme Tadil Metni nin onaylanmasına ilişkin karar aşağıdaki gibidir; Şirket ana sözleşmesinin Kayıtlı ve Çıkarılmış Sermaye başlıklı 6. Maddesi, Nama Yazılı Payların Devri başlıklı 7. Maddesi, Yönetim Kurulu başlıklı 8. Maddesi, İdare ve Temsil başlıklı 10. Maddesi, Yönetim Kurulu nun Görev ve Yetkileri başlıklı 11. Maddesi ve Denetçiler başlıklı 13. Maddesinin ekteki şekilde tadil edilmesine; Denetçilerin Görev ve Yetkileri başlıklı 14. Madde, Denetçilerin Sorumluluğu başlıklı 15. Madde, Toplantılara Katılma başlıklı 16. Madde ve Ücret başlıklı 17. Maddenin yürürlükten kaldırılmasına; Genel Kurul başlıklı 18. Maddesi, İlan ve Bildirim başlıklı 20. Maddesi, Giriş Belgeleri başlıklı 21. Maddesi, Başkanlık Divanı başlıklı 23. Maddesi, Nisap başlıklı 24. Maddesi, Tutanak başlıklı 25. Maddesi, Genel Kurulun Görevleri başlıklı 26. Maddesi, Komiser başlıklı 27. maddesi, Tutanak ve Eklerin Bakanlığa ve Sermaye Piyasası Kurulu na Verilmesi ve İlanı başlıklı 30. Maddesi, İlanlar başlıklı 31. Maddesi, Karın Dağıtımı başlıklı 34. Maddesi, Tahvil, Kar Ortaklığı Belgeleri Ve Finansman Bonoları Çıkarılması başlıklı 35. Maddesi ve Şirket Personeli İçin Vakıf başlıklı 36. Maddelerinin ekteki şekilde tadil edilmesine oy birliği ile karar aınmıştır.

10 Sayfa No:10 Şirketin Temettü Politikası Şirketimizin 18 Mart 2013 tarihli Genel Kurul Toplantısı nda ortakların bilgisine sunulduğu üzere; Şirketimiz, uzun vadeli stratejileri, yatırım ve finansman politikaları, karlılık durumu ve Sermaye Piyasası Kurumu nun düzenlemeleri esas alınmakta ve kar dağıtımı Genel Kurul un onayına sunularak, belirlenen yasal sürelere uyulmaktadır Yılına ait Temettü Dağıtımı Şirketimizin 18 Mart 2013 tarihli Genel Kurul Toplantısı nda; Tam mükellef kurumlar ile Türkiye'de bir işyeri veya daimi temsilci aracılığı ile kâr payı elde eden dar mükellef kurum ortaklarımıza % 60 nisbetinde ve 1,00 TL'lik nominal değerde hisse senedine 0,6000 TL brüt=net nakit temettü ödenmesine, diğer hissedarlarımıza brüt % 60 ve net % 56,6100 nisbetinde ve 1,00 TL'lik nominal değerde hisse senedine brüt 0,6000 TL; net 0,5661 TL nakit temettü ödenmesine ve temettü dağıtımına 21 Mart 2013 tarihinde dağıtılmasına karar verilmiştir. Personel ve İşçi Hareketleri, Toplu Sözleşme Uygulamaları Toplu Sözleşme kapsamındaki çalışanlarımızla ilişkiler sendika temsilcileri vasıtası ile yürütülmektedir. Şirketimiz işveren sendikası olarak MESS (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası), Şirketimiz in mavi yakalı çalışanları ise Türk Metal Sendikası Üyesi'dir yılı Mayıs ayı içerisinde, MESS ile Türk Metal Sendikası arasında dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Anlaşma Tutanağı imzalanmıştır. Süresi biten Sözleşmenin yenilenmesi için görüşmeler devam etmektedir. Merkez ve Şubeler Şirket merkezi ve Pik Döküm Tesisleri Orhangazi / Bursa il sınırları içinde, Alüminyum Jant Üretim Tesisleri ve Alüminyum Döküm Tesisleri Manisa Organize Sanayi bölgesinde yer almaktadır.

11 Sayfa No:11 BÖLÜM 2: FİNANSAL BİLGİLER 2013 Sektöre Bakış Componenta Dökümcülük A.Ş nace kodu ile motorblok, motorblok muhafazası, volan muhafazası, fren diski, porya kampana, dişli kutusu, aks dingili, alüminyum motor elemanları, aktarma organları, süspansiyon parçaları, bağlantı elemanları ve alüminyum jant üretimi faaliyetlerinde iştigal etmektedir. İmalat sanayinin her alanında kullanılan döküm ürünleri tüm sanayi dallarında girdi olarak kullanılabilmektedir. En son Haziran 2013 tarihlki TÜDOKSAD verilerine göre; 2013 yılının ilk dönemlerine bakıldığında sadece döküm faaliyeti gösteren 1,127 firmanın 1,119 u özel sektör, 8 tanesi ise kamu ve askeri kuruluşlardan oluşmaktadır ton üzeri yıllık kapasiteye sahip 15 firma Türkiye kapasitesinin % 58 ini ve ton arası kapasiteye sahip 17 firma ise Türkiye kapasitesinin % 13 ünü karşılamakta olup, bu gruptaki 32 kuruluş toplam Türkiye demir döküm kapasitesinin % 71 ini temsil etmektedir. Sektör istihdam rakamları incelendiğinde ise 2008 yılında meydana gelen Global Ekonomik kriz sonrası gerçekleşen toparlanma ile birlikte istihdamın 35,000 kişi civarında olduğu düşünülmektedir. İstanbul, Konya, İzmir ve Bursa başta olmak üzere toplamda 1400 e yakın dökümhane faaliyet göstermektedir. Componenta Dökümcülük A.Ş. nin başlıca yabancı sermayeli rekabetçileri Çelik Granül, Maxion-Hayes Lammerz, Federal Mogul, EGO ve yurtiçi rekabetçileri ise Demisaş, Erkunt, Hema ve Trakya Döküm dür. Rakamlar ile Türk Döküm Sanayinin son 4 yılı (Kaynak:TÜDOKSAD)

12 Sayfa No:12 Sektör Büyüme ve Karlılık Oranları 2012 yılında döküm üretimi 2011 yılına göre %1 azalmıştır yılları arasında döküm sektöründe AR-GE teknoloji yatırımlarına ilave olarak sektör tamamında %24 kapasite artırıcı yatırımlar gerçekleştirilmiştir Sektör Rakiplerinin Jant Üretim Kapasiteleri (2013) Firma Adı Bölge Adet CMS İzmir 8,000,000 Cevher Jant İzmir 1,500,000 Maxion HL-İnci Manisa 2,700,000 Kormetal İstanbul 500,000 Kare Metal İstanbul 200,000 Döküm İhracat Rakamları TÜDOKSAD verilerine göre Türk döküm sanayinin 2012 yılı direkt ihracatının toplam değeri (pik, sfero, temper, çelik, bakır alaşımları ve alüminyum döküm) (1,9 Milyar Euro) olarak gerçekleşmiştir. Türkiye döküm üretiminin miktar olarak % 61 i ciro olarak ise % 72 si 2012 yılında ihraç edilmiş ve toplam ihracatın % 75 i Avrupa ülkelerine gerçekleşmiştir. Bu miktara yerli imal edilmiş araç, sanayi malı ve teçhizatta bulunan döküm parçalar dahil edilince sektörün ihracat tutarının 3 milyar yu geçtiği düşünülmektedir. ISO 500 Büyük Şirketler Listesi Sıralama Döküm Firmaları Üretimden Satışlar (Net) Componenta Dökümcülük Tic. ve San. A.Ş CMS Jant ve Makina Sanayii A.Ş Samsun Makina San. A.Ş Erkunt Traktör San. A.Ş Trakya Döküm San. ve Tic. A.Ş Hayes Lemmerz İnci Jant Sanayi A.Ş

13 Sayfa No:13 Orhangazi Pik Döküm Tesislerinde; Orhangazi pik döküm tesislerinde, 2012 yılı Aralık ayı itibariyle 112,309 ton olarak gerçekleşen satış tonajı, 2013 Aralık ayı sonunda 103,455 ton olarak gerçekleşerek % 7.9 luk düşüş göstermiştir. Orhangazi tesislerinde 2012 yılı Aralık ayı itibariyle milyon TL olarak gerçekleşen satış cirosu, 2013 Aralık ayı sonunda 445 milyon TL olarak gerçekleşerek % 0,3 oranında artış sergilemiştir. (Satış rakamları Componenta UK rakamları ile konsolide edilmiştir.) Orhangazi Pik Döküm Tesisleri (ton) Kapasite (Capacity) Üretim (Production Ton) Satışlar (Sales Ton) Kapasite Doluluk oranı 98% 76% 25% 48% 67% 64% 59% Orhangazi Pik Döküm Tesisleri (M TL) Satışlar (M TL) 321, ,3 260,2 448,7 443,5 445,0 Faaliyet Kar (M TL) 22,5 24,6-9,8 11,6 30,4 7,5 17,0

14 Sayfa No:14 Manisa Alüminyum Döküm tesislerinde; Manisa Alüminyum Döküm tesislerinde, 2012 yılı Aralık ayında 5,713 ton olan satış tonajı, 2013 yılının aynı ayı için 6,496 ton olarak gerçekleşerek % 13.7 oranında artış göstermiştir. Manisa Alüminyum Döküm tesislerinde, 2012 yılı Aralık ayında 74.5 milyon TL olan satış cirosu, 2013 yılının aynı ayı için 95.3 milyon TL olarak gerçekleşerek % 27.9 oranında artış göstermiştir. Manisa Alüminyum Döküm Tesisleri (ton) Kapasite (Capacity) Üretim (Production Ton) Satışlar (Sales Ton) Kapasite Doluluk oranı % 83% 75% 53% 65% 54% 40% 62% Manisa Alüminyum Döküm Tesisleri (M TL) Satışlar (M TL) 89,3 99,7 70,0 97,3 100,4 74,5 95,3 Faaliyet Kar (M TL) 5,4 9,9 7,5 10,7 13,1 9,1 16,1 Manisa Alüminyum Jant Tesislerinde; Manisa Alüminyum Jant tesislerinde, 2012 yılı Aralık ayında 1.120,698 adet olan satış adedi, 2013 yılının aynı ayı için 1.047,503 adet olarak gerçekleşerek %6,5 oranında azalış göstermiştir. Manisa Alüminyum Jant tesislerinde, 2012 yılı Aralık ayında 95 milyon TL olan satış cirosu, 2013 yılının aynı ayı için 95.3 milyon TL olarak gerçekleşerek % 0.3 oranında artış göstermiştir. Manisa Alüminyum Jant Tesisleri (adet) Kapasite (Capacity) Üretim (Production) Satışlar (Sales) Kapasite Doluluk oranı % 57% 36% 44% 65% 89% 71% 73% Manisa Alüminyum Jant Tesisleri (M TL) Satışlar (M TL) 43,4 28,2 35,5 54,2 105,5 95,0 95,3 Faaliyet Kar (M TL) -1,6-0,9 3,7 6,7 17,8 11,1 11,6

15 Sayfa No:15 İHRACAT 2012 yılı Aralık ayında milyon Euro olan ihracat, 2013 yılı Aralık ayında milyon Euro gerçekleşerek yaklaşık % 1.5 oranında artmıştır. İhracat MEUR 160,8 160,2 69,5 135,2 192,8 187,4 190,3 YATIRIMLAR yılı Aralık sonu itibariyle Pik Döküm Tesislerimizde İşleme Tesisi ile birlikte toplam 7.7 milyon Euro yatırım yapılmıştır yılı Aralık sonu itibariyle Manisa Alüminyum Jant Tesisleri ve Alüminyum Döküm Tesislerimizde ise 1.7 milyon Euro yatırım yapılmıştır. Yatırımlar (MEUR) 14,7 23,2 5,0 5,2 12,7 12,1 9,4 İDARİ FAALİYETLER 2013 yılında personel sayısı, bir önceki yıla göre Orhangazi ve Manisa için artış göstermiştir Mavi yaka (Blue Collar) Beyazyaka (White Collar) Taşeron (Leased) Orhangazi Mavi yaka (Blue Collar) Beyazyaka (White Collar) Taşeron (Leased) Manisa Total (Turkey) İştirakimiz olan Componenta UK Ltd şirketinin bünyesinde istihdam edilen personel sayısı 2013 Aralık sonu itibariyle 9 kişidir. (Aralık kişi)

16 Sayfa No:16 MÜŞTERİ SEGMENTİ

17 Sayfa No:17 İŞTİRAKLERİMİZ Ünvanı Faaliyet konusu Sermayesi İştirak Kumsan Döküm Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş./Türkiye Döküm kumu Üretim ve Ticareti 1,200,000 TL 25.10% Componenta UK Limited / İngiltere İthalat - İhracat 287,850 GBP 100% MALİ SONUÇLAR Şirketimizin 2013 yılına ait faaliyet sonuçları konsolide edilmiş olarak ve Sermaye Piyasası Kanunu Seri XI, No:29 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına uygun olarak hazırlanmıştır. Satış cirosu 2012 yılının aynı dönemine göre %3.7 oranında artan şirketimizin 2013 yılı satışları TL (2012/ TL), brüt satış karı TL (2012/ TL), esas faaliyet karı ise TL (2012/ TL) olarak gerçekleşmiştir. Şirketimiz 2013 yılında UFRS sonuçlarına göre TL (2012/ TL) amortisman ayırmıştır. Ayrıca vergi öncesi faaliyet karı 2013 yılında TL (2012/ TL) olarak gerçekleşmiştir. Son olarak 2012 yılında vergi sonrası net kar TL iken, 2013 yılında TL olarak gerçekleşmiştir. FİNANSAL SONUÇLAR Net Satışlar (MTL) 454,0 475,4 259,9 411,7 654,6 612,9 635,7 Faaliyet Karı (MTL) 27,1 29,7 0,4 28,3 60,5 30,8 62,0 Net Dönem Karı (MTL) 8,9 17,9-6,7 14,6 42,1 14,8 15,3 TEMEL RASYOLAR 31 Aralık 2013 itibariyle geçmiş dönem karşılaştırmalı temel rasyolar aşağıdaki gibidir; 1 Ocak - 31 Aralık Ocak - 31 Aralık 2012 Brüt kar marjı 21,4% 19,3% FAVÖK marjı 12,0% 7,7% Faaliyet kar marjı 4,2% 3,1% Net kar marjı 2,4% 2,4% 31 Aralık Aralık 2012 Cari oran 1,34 1,53 Kaldıraç oranı 0,61 0,55 Kısa vadeli finansal borç / Toplam finansal borç oranı 0,73 0,14 Net finansal borç / Özkaynaklar oranı 0,99 0,67

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2013 30.06.2013 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 Sayfa No:3 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 18.03.2013 tarihli Olağan Genel

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2013 30.09.2013 Ara Dönem Faaliyet Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2013 30.09.2013 Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2013 30.09.2013 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 18.03.2013 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2013 31.03.2013 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 18.03.2013 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,

Detaylı

01.01.2012 30.06.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu

01.01.2012 30.06.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2012 30.06.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 26.04.2012 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu

Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 26.04.2012 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 Ara Dönem Faaliyet Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2014 31.03.2014 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER DEĞERLERİMİZ Sayfa No:3 Sayfa No:4 Yönetim Kurulu Şirketimizin 27.03.2014

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2014 30.09.2014 Ara Dönem Faaliyet Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2014 30.09.2014 Ara Dönem Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2014 30.09.2014 Ara Dönem Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER DEĞERLERİMİZ Sayfa No:3 Sayfa No:4 Yönetim Kurulu Şirketimizin 27.03.2014

Detaylı

Faaliyet Raporu

Faaliyet Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 01.01.2011 31.12.2011 Faaliyet Raporu Sayfa No:2 BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 25.03.2011 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 1 Ocak 31 Mart 2015 Sayfa No:2 Componenta Grup Hakkında (Componenta Corporation /Finlandiya) Faaliyetlerimizin

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 1 Ocak 30 Haziran 2015 Sayfa No:2 Componenta Grup Hakkında (Componenta Corporation /Finlandiya) Faaliyetlerimizin

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 1 Ocak 31 Mart 2016 Sayfa No:2 Componenta Grup Hakkında (Componenta Corporation /Finlandiya) Faaliyetlerimizin

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 1 Ocak 30 Eylül 2016 Sayfa No:2 Sayfa No:3 SERMAYE YAPISI VE İŞTİRAKLER 30 Eylül 2016 itibariyle Şirketimizin Kayıtlı

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 30Eylül 2017 Misyonumuz ve Değerlerimiz Componenta olarak misyonumuz global

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 31 Mart 2017 Misyonumuz ve Değerlerimiz Componenta olarak misyonumuz global

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 1 Ocak 30 Haziran 2016 Sayfa No:2 Componenta Grup Hakkında (Componenta Corporation /Finlandiya) Faaliyetlerimizin

Detaylı

Misyonumuz ve Değerlerimiz

Misyonumuz ve Değerlerimiz COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET ve SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 30 Haziran 2017 Misyonumuz ve Değerlerimiz Componenta olarak misyonumuz global

Detaylı

DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 1 Ocak 31 Mart 2018 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 1 Ocak 31 Mart 2018 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. 1 Ocak 31 Mart 2018 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ II-14.1 SAYILI TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞTIR. Vizyonumuz ve Misyonumuz Vizyonumuz;

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu SPK tarafından 04.07.2003 tarih ve 35/835 sayılı kararı ile kabul edilen ve Temmuz 2003

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2018 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2018 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 31 Mart 2018 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FA ALİYET RAPORU 01.01.2018-31.03.2018... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 31.03.2014 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2014 yılının ilk çeyreğini

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu SPK nın 30 Aralık 2011 tarih ve 28158 sayılı ve Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. II-14.1 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 1 Ocak 30 Eylül 2015 Sayfa No:2 Componenta Dökümcülük Türkiye Hakkında Faaliyetlerimizin temel amacı müşterilerimizin

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. 1 Ocak-31 Mart 2013 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

LOGO YAZILIM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. 1 Ocak-31 Mart 2013 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU LOGO YAZILIM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. 1 Ocak-31 Mart 2013 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Sayfa No: 3 1. Çeyrek Özeti LOGO, üç yıldır sürdürdüğü çift haneli büyüme ivmesini 2013 yılının ilk çeyreğine de taşıdı.

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2016 31/03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2015 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2015 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 31 Mart 2015 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FA ALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2016 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2016 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 31 Mart 2016 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FA ALİYET RAPORU 01.01.2016-31.03.2016... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Eylul 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2015 31/03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2014 30/09/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim ve Denetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.,

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2018 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2018 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 30 Eylül 2018 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2018-30.09.2018... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 30 EYLÜL 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2016 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2016 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 30 Eylül 2016 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2016-30.09.2016... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014 OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU RAPORU 1 OCAK 31 ARALIK 2014 OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU RAPORU Sayın Hissedarlarımız, Şirketimizin,

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2015 30/09/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim ve Denetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.,

Detaylı

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. nin Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. ( Şirket )

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2014 31/03/2014 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2013 31 MART 2013 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2015 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Eylül 2015 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 30 Eylül 2015 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2015-30.09.2015... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2014 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2014 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 31 Mart 2014 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2014-31.03.2014... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Haziran 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 08.02.2008-31.12.2008 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 08.02.2008-31.12.2008 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 08.02.2008-31.12.2008 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. nin Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. ( Şirket )

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Doğru mesajları farklı gruplara iletebilen en önemli kurumsal iletişim aracı Adres Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul www.tuyid.org Tel (212)

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş.

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1

Detaylı

ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun dönemi : 01/01/2013-31/03/2013 2. Ortaklığın unvanı : ATA ONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri XI, No:29 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği gereği faaliyetlerimize ilişkin değerlendirmelerimiz ;

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. Bölüm - I. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Beyanı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. Bölüm - I. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Beyanı Bölüm - I COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Beyanı SPK nın 30 Aralık 2011 tarih ve 28158 sayılı ve Resmi Gazete de yayımlanarak

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 3 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ MART 2010 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Değerli Ortaklarımız, Şirketimizin Mart 2010 dönemine ilişkin faaliyetleri aşağıda özetlenmiştir.

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Beyanı SPK nın 30 Aralık 2011 tarih ve 28158 sayılı ve Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2009-30.06.2009 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2009-30.06.2009 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2009-30.06.2009 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU 1 A. GİRİŞ 1. Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. nin Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. ( Şirket

Detaylı

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. MART 2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun dönemi : 01/01/2013-31/03/2013 2. Şirket unvanı : ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 30 HAZİRAN 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR 26 Ağustos 2011 İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş.

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. FAALİYET RAPORU 1 OCAK 31 MART 2013 ARA DÖNEM OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 31.03.2013 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2013 yılının ilk çeyreğini kapsayan

Detaylı

01 Ocak - 30 Haziran 2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

01 Ocak - 30 Haziran 2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01 Ocak - 30 2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 Şirketimizin 2017 yılı periyodik dönemi ve ikinci çeyrek faaliyetleri ile 01.01.2017-30.06.2017 itibariyle bu faaliyetlerimizin sonuçlarına ilişkin konular

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Ocak-30 Eylül 2013 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

LOGO YAZILIM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Ocak-30 Eylül 2013 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU LOGO YAZILIM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Ocak-30 Eylül 2013 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER LOGO ve Sektör...3 Ortaklık Yapısı...3 Yönetim Kurulu...3 Satış Gelirleri...5 Yapılan Araştırma ve Geliştime

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-30 HAZİRAN 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye Ödenmiş Sermaye : 12.500.000 TL : 12.500.000 TL Şirketimizn

Detaylı

GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK 30 HAZİRAN 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK 30 HAZİRAN 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01 OCAK 30 HAZİRAN 2011 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU A. Rapor dönemi ve Yönetim Kurulu hakkında bilgi: Şirket Ünvanı: Goodyear Lastikleri

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2018

Detaylı

Koç Holding A. Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu

Koç Holding A. Ş Ara Dönem Faaliyet Raporu Koç Holding A. Ş. 01.01.2010-31.03.2010 Ara Dönem Faaliyet Raporu BÖLÜM 1: KURUMSAL BİLGİLER Yönetim Kurulu Şirketimizin 21.04.2010 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında, 2010 yılı faaliyet ve sonuçlarının

Detaylı

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu

COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI. 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM POLİTİKASI 1. Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Raporu SPK nın 30 Aralık 2011 tarih ve 28158 sayılı ve Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. : Tat Gıda Sanayi A.Ş. : www.tatgida.com

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. : Tat Gıda Sanayi A.Ş. : www.tatgida.com Raporun Dönemi : 01.01.2015 31.03.2015 Ortaklığın Ünvanı : Tat Gıda Sanayi A.Ş. Ticaret Sicil Müdürlüğü / No : İstanbul / 96638 İnternet Adresi : www.tatgida.com Yönetim Kurulu ve Komiteler : Türk Ticaret

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

AKBANK T.A.Ş YILINA AİT 26 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

AKBANK T.A.Ş YILINA AİT 26 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI AKBANK T.A.Ş. 2017 YILINA AİT 26 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Bankamızın 2017 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2018 Pazartesi günü

Detaylı

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA 6 AYLIK ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi 01/01/2015 30/06/2015 2. Ortaklığın Ünvanı Global Yatırım

Detaylı

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır.

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Sayfa No: 1 Raporun Dönemi Ticaret Ünvanı : Bu rapor 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. : Prim Menkul Değerler A.Ş. Ticaret Sicil No : 247130 Merkez Adresi : Levent Caddesi No.3

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Raporun Dönemi: 01.01.2008 30.06.2008 Ortaklığın Unvanı: Kayıtlı Sermayesi: Çıkarılmış Sermayesi: Selçuk Ecza Deposu Ticaret ve Sanayi A.Ş. 750.000.000-YTL 517.500.000-YTL Faaliyet Konusu Selçuk

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.01.2012 30.09.2012 FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1.... 3-4 2. Sektörel Gelişmeler... 5 3. Şirketin Sektörel Politikaları... 5 4. Şirketin Faaliyette Bulunduğu

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2018 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2018 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2018 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 01.01.2018-31.03.2018 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Şirketimizin,

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU

OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 30.09.2013 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2013 yılının dokuz aylık

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARÇELİK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 16.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

SER : XI NO: 29 SAYILI TEBL E ST NADEN HAZIRLANMI YÖNET M KURULU FAAL YET RAPORU

SER : XI NO: 29 SAYILI TEBL E ST NADEN HAZIRLANMI YÖNET M KURULU FAAL YET RAPORU SER : XI NO: 29 SAYILI TEBL E ST NADEN HAZIRLANMI YÖNET M KURULU FAAL YET RAPORU 1. Giriş 1.1. Raporun Dönemi: 22 Nisan 2011-31 Aralık 2011 1.2. Ortaklığın Unvanı: Fokus Portföy Yönetimi A.Ş. 1.3. Ticaret

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 30.06.2010 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 Şirketimizin, 2010 yılı altı aylık faaliyetleri ve bu faaliyetlerimizin sonuçları ortaklarımızın bilgilerine sunulmaktadır. Dönem içinde Yönetim ve Denetim Kurullarında

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇELEBİ HAVA SERVİSİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. 13.06.2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki

Detaylı

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi 9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. nin 18.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel

Detaylı

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş.

ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN. TİC. A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ 01.01.2010-31.12.2010 FAALİYET RAPORU İçindekiler Yönetim Kurulu... 2 Denetim Kurulu.. 2 Sermaye Yapısı.. 2 Temettü

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 6 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2016-30.06.2016 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 09.04.2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-31 MART 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye : 12.500.000 TL Ortaklar Hisse Tutarı (TL) % İsmail Katmerci

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş.

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. 30 HAZİRAN 2009 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE İLİŞKİN YÖNETİM Şirket in Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Genel Boyner Büyük Mağazacılık Anonim Şirketi 13 Şubat 1992 tarihinde kurulmuş, İstanbul

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Raporun Dönemi: 01.01.2008 30.09.2008 Ortaklığın Unvanı: Kayıtlı Sermayesi: Çıkarılmış Sermayesi: Selçuk Ecza Deposu Ticaret ve Sanayi A.Ş. 750.000.000-YTL 517.500.000-YTL Faaliyet Konusu Selçuk

Detaylı

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR

EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR EGE SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İZMİR İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 2 2. Şirketin uyguladığı temettü politikası... 3 3. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum

Detaylı

TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ

TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ TAT KONSERVE SANAYĐĐ A.Ş. NĐN 22.03.2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMĐ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı