HOTSPOT ÇÖZÜMLERİ. WiPoint Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster misiniz?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HOTSPOT ÇÖZÜMLERİ. WiPoint Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster misiniz? www.wipoint.com.tr"

Transkript

1 HOTSPOT ÇÖZÜMLERİ WiPoint Ayrıcalıklarını Yakından Tanımak İster misiniz?

2 WiPoint Nedir? WiPoint, WiFi Kullanıcılarınıza Özel Karşılama Ekranı Sunar. WiPoint, Kimlik Doğrulaması Yapar. WiPoint, WiFi Kullanıcılarınızın ve İşyeri Kullanıcılarınızın Yönetimini Kolaylaştırır. WiPoint, Kullanıcılarınıza SMS İle Haberleşme İmkanı Sunar.

3 WiPoint Ne Yapar? İnternet erişimini daha güvenli hale getirebilmek için 5651 Yasası kapsamında hazırlanan ve internet kullanıcılarınızı yönetebileceğiniz bir sistemdir. İnternet erişimi kısıtlamaları, zaman damgalı loglama, anlık ve belirli zaman aralıklarında istatistiksel raporlar sunabilir. Özelleştirilmiş karşılama ekranı ile beraber size uygun çözümler hazırlayabilirsiniz. WiPoint, güçlü yazılım ve donanımları sayesinde kesintisiz internet erişimi sağlamayı amaçlamıştır. Daha kolay bir kullanıcı arayüzü ile beraber hem sisteminizi hemde kullanıcılarınızı yönetebilirsiniz. Kullanıcı bazlı istatistiklerinizi görebilirsiniz. Zaman aralıkları belirleyerek Trafik Raporları oluşturabilirsiniz.

4

5 5651 Yasası Nedir? Yasanın çıkarılmasının iki amacı bulunmaktadır. Birincisi; İnternet'in önemli aktörlerinden olan içerik sağlayıcı, yer sağlayıcı, erişim sağlayıcı ve toplu kullanım sağlayıcıların yükümlülük ve sorumluluklarını belirlemektir. Diğer amaç ise; İnternet ortamında işlenen belirli suçlarla içerik, yer ve erişim sağlayıcıları üzerinden mücadeleye ilişkin esas ve usülleri düzenlemektir.

6 5651 Yasası Nedir? 5651 sayılı kanun, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkındaki Kanundur. Bu kanun uyarınca oteller, restaurantlar, alışveriş merkezleri, kafeler, internet kafeler, üniversiteler, KOBİ'ler, fabrikalar gibi interneti kablolu ya da kablosuz kullanıma sunan tüm işletmeler yani internet toplu kullanım sağlayıcılar; Kendi iç ağlarında dağıtılan IP adres bilgilerini, kullanıma başlama ve bitiş tarih ve saatini ve bu IP adreslerini kullanan bilgisayarların MAC adresini gösteren bilgileri elektronik ortamda sistemlerine kaydetmekle yükümlüdür. Bu bilgilerin doğruluğunu, bütünlüğünü ve oluşan verilerin dosya bütünlük değerlerini zaman damgası (hash) ile birlikte günlük olarak bir yıl süre ile saklamak ve gizliliğini temin etmekle yükümlüdür.

7 İnternet Ortamında Yapılan Yayınlarınızı Kontrol Edin! Kendi iç ağlarınızda dağıtılan IP adres bilgilerini, internetin kullanıma başlama ve bitiş tarih ve saatini ve bu IP adreslerini, kullanan bilgisayarların MAC adresini gösteren bilgileri elektronik ortamda sistemlerinize kaydetmekle yasal olarak yükümlüsünüzdür.

8 WiPoint, WiFi Kullanıcılarınıza Özel Karşılama Ekranı Sunar.

9 WiPoint, Kimlik Doğrulaması Yapar. T.C Kimlik No Doğrulama Hizmeti, "T.C. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Kimlik Numarası Sorgulama Sayfası"ndan doğrulama yapar. Girilen kimlik bilgileri( ad, soyad, doğum yılı, T.C. no ) ile doğrulama sonrası kullanıcılar onaylanır ve kayıt olur. WiPoint Kullanıcı Yönetim Paneli üzerine tanımlayabileceğiniz 'Görevli' ve 'Yönetici' yetkili kullanıcılarınız da bu hizmet üzerinden doğrulanırlar. Yabancı uyruklu kullanıcılarınız için "Pasaport Numaraları" ile kayıt edilmeli ve oluşturulan şifreleri ile internete erişim sağlarlar.

10 WiPoint, WiFi Kullanıcılarınızın ve İşyeri Kullanıcılarınızın Yönetimini Kolaylaştırır. Kullanıcı Yönetim hizmeti sayesinde kullanıcılarınızı, anlık olarak yönetebilirsiniz. Kullanıcılarınızı anlık olarak internet ağınızdan düşürebilirsiniz. Kullanıcılarınızı süreli/süresiz olarak internet ağınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Bu sayede istenmeyen kullanıcı sorunlarınızı ortadan kaldırmış olursunuz. Kullanıcı kayıt otomasyonları ile entegreli çalışabilen sistemimiz sayesinde Otel, Yurt vb. toplu internet kullanımına açık alanlarda kaydını yaptıran kullanıcı sistemdeki bilgileri ile interneti kullanabilme imkanı bulurlar. Kullanıcı bazlı internet istatistiklerinizi görebilir ve raporlayabilirsiniz. Müşterilerimiz "Hız Limitleme" veya "Zaman Limitleme" özelliklerini kendileri belirleyebilir ve kullanabilirler.

11 WiPoint Arayüzü Cihazlarınıza Uyumludur.

12 WiPoint, Kullanıcılarınıza SMS İle Haberleşme İmkanı Sunar. SMS hizmeti müşterilerimizin kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmesi için vardır. Özelleştirilmiş giriş ekranında SMS ile Kayıt Ol, kullanıcılarınıza veya istediğiniz numaraya SMS gönderebilirsiniz. Şifre Hatırlat ekranında kullanıcılar şifrelerini değiştirmek istediklerinde veya unuttuklarında SMS ile cep telefonlarına yeni şifreleri gönderilecektir. Yönetici paneli üzerinden SMS Hesap Hareketlerinizi görebilir ve SMS kredisi yükleyebilirsiniz.

13 WiPoint Seçenekleri

14 WiPoint Seçenekleri

15 5651 Yasası Ne Zaman Yürürlüğe Girmiştir? 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun 23 Mayıs 2007 tarihinde sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 30 Kasım 2007 tarihli İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile sayılı 1 Kasım 2007 tarihli İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelik Başbakanlıkça hazırlanmış ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından hazırlanan "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Tarafından Erişim Sağlayıcılara ve Yer Sağlayıcılara Faaliyet Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ise 24 Ekim 2007 tarihinde sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

16 WiPoint Veritabanı Entegrasyonu WiPoint eklentilerinden olan "Veri Tabanı Entegrasyonu Eklentisi"; Otel, yurt vb. konaklama takip programları, sistemimiz ile entegreli bir şekilde çalışabilir hale getirilebilmektedir. Bu sayede mevcut veri tabanınıza kayıt olan müşterileriniz ikinci bir kayıt işlemi gerçekleştirmeden internete T.C. No ve oluşturulan şifre ile giriş yapabilirler. Otelinize veya yurt vb. konaklama alanlarına kayıt yaptıran yabancı uyruklu müşteriler ise ülkelerine ait pasaport numaraları ve oluşturulan şifreleri ile birlikte internet ağınıza giriş yapabileceklerdir. Farklı veritabanları ile entegreli çalışabilecek şekilde tasarlanan sistemimiz sayesinde ekstra zaman harcamanıza gerek kalmaz.

17 WiPoint Özelleştirilmiş Karşılama Ekranı WiPoint eklentilerinden olan "Özel Karşılama Ekranı( Login Screen )" eklentisi sayesinde, iş yerinize uygun tasarımlar hazırlayabilirsiniz. Karşılama ekranını belirli kriterlerde düzenleyebilirsiniz. Ekran üzerinde hangi Sosyal Medya eklentilerinin kullanılacağını seçebilirsiniz. Karşılama ekranınızı WiPoint yönetim panelinden düzenlemek haricinde, belirli bir fiyat karşılığında WiPoint ekibi olarak iş yerinize uygun bir tasarım hazırlayabiliriz.

18 WiPoint Reklam Eklentisi WiPoint eklentilerinden olan "Reklam Yönetim" eklentisi müşterilerimizin, kullanıcılarına tanıtımlarını yapabilecekleri bir hizmettir. Özelleştirilmiş reklam alanlarını ve reklam türlerini kullanarak kullanıcılarınıza yapacağınız tanıtımlarınızı, haberlerinizi, reklamlarınızı sunabilirsiniz. Özel gün ve kutlamalarda bulunabilirsiniz. Reklam gösterim süresi belirleyerek( örn: her on dakika da bir ), belirli zaman aralıklarında reklamlarınızı kullanıcılara gösterebilirsiniz. Her bir cihazınıza ayrı reklam tanımlayabilir, belirli aralıklarla sıralı olarak reklamlarınızı açtırabilirsiniz. Reklamlarınız için, yaş vb. kriterler ekleyerek, bu kriterlere uygun olanlara göre mesajlar gönderebilirsiniz.

19 WiPoint Akıllı SMS Eklentisi WiPoint eklentilerinden olan "Akıllı SMS" eklentisi sizin belirlediğiniz kriterlere göre otomatik sms göndermektedir. Bu Eklenti sayesinde belirli bir zaman aralığı belirleyebileceğiniz, belirli kriterler ekleyebileceğiniz zamanı geldiğinde otomatik olarak kullanıcılarınıza ve müşterilerinize belirli kampaya ve kupanlar düzenleyebilirsiniz. Örnek Olarak; 10 gündür sizi ziyaret etmeyen, iki ay içerisinde üç kez ziyaret etmiş müşterinize kampanya düzenleyebilirsiniz. Örnek Mesaj; Merhaba Muhittin;.. Cafe Olarak Sizi Özledik. Bir Arkadaşınız İle Beraber Bugün Size Özel Tiramisu 50% İndirimli. Bekleriz. Bu ve benzeri sms mesajları ile, kampanya mesajları, hatırlatma mesajları, özel günler ve kutlama mesajları hazırlayabilirsiniz.

20 WiPoint Sosyal Medya Entegrasyonları WiPoint eklentilerinden olan "Sosyal Medya Entegrasyonları"" eklentisi, sosyal medya üzerinden kullanıcılarınızın internete erişimini daha hızlandırmak için vardır. Aynı zamanda bu hizmet sayesinde sosyal medya hesaplarınızın hit seviyesini, arama motorlarında ki sıranızı yükseltebilir. Bu eklenti internet hızınızı artırmaz, sadece "Kullanıcı Giriş" ekranında Sosyal Medya araçlarından var olanlardan birini seçerek giriş yapmayı dener. T.C. no ve şifre yerine otomatik olarak, seçilen sosyal medya aracı yardmıyla internet erişir. Sosyal medya entegrasyonları ( Google+, Facebook, Twitter vb. ) isteklerinize göre aktif/pasif durumuna getirilebilir ve yönetilebilir.

21 WiPoint Adil Kullanım Kotası WiPoint eklentilerinden olan "Adil Kullanım Kotası" eklentisi kullanıcılarınıza kotanlandırma sunar. Adil Kullanım Kotası şu şekillerde oluşturulabilir; Saatlik, Günlük, Haftalık, Aylık Seçilen süre ile beraber tanımlanan kota limiti( örneğin: 100MB, 2.5GB vb. ) seçilir ve internet ağınıza bağlı olan kullanıcılar için uygulanabilir. Örnek Kullanım; Her bir ziyaretçiniz günlük "1GB Download - 256MB Upload Limiti" tanımlayabilirsiniz. Böylece bir ziyaretçi 1GB Download limitimi aştığında veya 256Mb Upload limitini geçtiğinde internet bağlantısı kesilecektir. Kotalandırma ile beraber fazla internet kullanımının önüne geçmeyi, eşit internet kullanımının sağlanmasını sağlayabilirsiniz.

22 WiPoint Reklamları ve Akıllı SMS leri Sayesinde ziyaretçi kitlenizi artırabilirsiniz..

23 WiPoint Çözüm Ortağı Paneli Özellikleri

24 WiPoint Çözüm Ortağı Paneli Özellikleri Yönetici İşlemleri Firmanıza yönetici ekleyebilir, silebilirsiniz. Yöneticiler aynı veya farklı yetkilere sahip olabilirler. Yönetici yetkisine sahip kullanıcılar sistem üzerinde daha geniş yetkilere sahiptirler. Müşteri İşlemleri "Çözüm Ortağınız" olarak müşterilerinizi görebilirsiniz. Yeni müşteri talebinde bulunabilir ve bu müşterilere ait cihaz taleplerinde bulunabilirsiniz. SMS İşlemleri SMS gönderebilir, SMS kredisi talep edebilir, kredi yükleyebilirsiniz. SMS hesap hareketlerinizi görebilir, SMS log dökümünüzü alabilirsiniz. SMS hesap hareketleri ve log dökümleri belirli tarihler aralığında listelenebilmektedir.

25 WiPoint Müşteri Paneli Özellikleri

26 WiPoint Müşteri Paneli Özellikleri Yönetici İşlemleri Firmanıza yönetici ekleyebilir, silebilirsiniz. Yöneticiler aynı yetkilere sahip olabilirler. Yönetici yetkisine sahip kullanıcı sistem üzerinde daha geniş yetkilere sahiptirler. Görevli İşlemleri Firmanıza görevli ekleyebilir, silebilirsiniz. Yöneticiler aynı yetkilere sahip olabilirler. Görevliler sistem üzerinde takip,kontrol vb. işlemleri gerçekleştirebilirler. Kullanıcı İşlemleri Görevli veya yönetici tarafından eklenen yada sistem üzerinde kaydı bulunan kullanıcıların listelemesi, online listesi, son 10 gün içerisinde ağınızı ziyaret eden kullanıcıların listelemesini yapabilirsiniz. Online kullanıcı listesinden kullanıcılarınızı anlık olarak internet ağınızdan düşürebilirsiniz. Gerekirse kullanıcıyı firmanızdan süreli/süresiz uzaklaştırabilirsiniz.

27 WiPoint Müşteri Paneli Özellikleri SMS İşlemleri SMS kredisi talep edebilir, kredi yükleyebilirsiniz. SMS hesap hareketlerinizi görebilir, SMS log dökümünüzü alabilirsiniz. SMS hesap hareketleri ve log dökümleri belirli tarihler aralığında listelenebilmektedir. Trafik İşlemleri Trafik bilgilerinizi görüntüleyebilir, belirli tarih aralıkları belirleyerek raporlar hazırlayabilirsiniz. Son 10 günlük "Trafik Kullanımını" görebilirsiniz. Firmanıza ait genel bilgileri ve son kullanım tarihini görebilir ve iletişime geçebilirsiniz. SMS Kredinizi görebilir ve istenir ise kendinize ait "İleti Merkezi SMS Api'sini" kullanabilirsiniz. Kullanıcı karşılama ekranınızı düzenleyebilir, reklamlar ekleyebilirsiniz. Sosyal medya entegrasyonları sağlayabilir ve yönetebilirsiniz.

28 İç IP Dağıtım Logu Ne Demektir? Kendi iç ağlarında dağıtılan IP adres bilgilerini, kullanıma başlama ve bitiş tarih ve saatini ve bu IP adreslerini kullanan bilgisayarların tekil ağ cihaz numarasını (MAC adresi) gösteren bilgilerdir. Bu ifadede daha çok NAT (Network Address Translation) gibi dinamik olarak IP alan sistemler tanımlanmış olsa da, genel olarak bir IP adresinin hangi bilgisayar tarafından kullanıldığının ve bu bilgiden yola çıkarak kullanıcı tespitinin yapılması amaçlanmaktadır. Bu nedenle, birimlerde kişisel ve ortak kullanımda olan bilgisayarların IP adreslerinin bağlı olduğu MAC adreslerini kullanan kullanıcıların da kayıt altına alınması gereklidir.

29 Yönetici yetkili veya Görevli yetkili panel kullanıcıları eklenebilmektedir. WiPoint Ekran Görüntüleri

30 Kullanıcı Ekle sayfası ise manuel olarak kullanıcı eklemeye olanak sağlar.. WiPoint Ekran Görüntüleri

31 Reklam Eklentisi olan müşterilerimiz reklam banner ları hazırlayabilir veya url gösterebilirler. WiPoint Ekran Görüntüleri

32 WiPoint Ekran Görüntüleri Bu ekran standart olarak tüm müşterilerimizin Router cihazları üzerinde Hotspot Ekranlarını düzenlemelerini olanak sağlar

33 Kullanıcıları Kara Listeye alabilir izinsiz kullanımların önüne geçebilirsiniz.. WiPoint Ekran Görüntüleri

34 WiPoint Ekran Görüntüleri Cihazlarınızın WiPoint arayüzünden Kimler Bağlanabilir seçeneği ile İzinli Kullanıcılar olarak seçilir ve sadece izinli olarak eklenen kullanıcılar bağlanabilir duruma gelmektedirler. Bu işlem cihaz bazlı olabilmekte ve her kullanıcıya ayrı servis tanımlaması yapılabilmektedir. Bu işlem Toplu olarakda yapılabilmektedir.

35 Veritabanı entegrasyonu için XML servisimizi kullanarak var olan sistemleriniz ile entegreli çalışabilmektedir. WiPoint Ekran Görüntüleri

36 FeedBack sistemi ile WiPoint Yöneticilerine sorular sorabilirsiniz.. WiPoint FeedBack Sistemi

37 HS - WiPoint Ekran Görüntüleri Standart HotSpot Giriş Ekranı Var olan temalar; Mavi, Kırmızı, Yeşil ve Turuncudur.

38 HS - WiPoint Ekran Görüntüleri Hotspot Ekranı - SMS ile Kayıt Ol Kullanıcılar kayıt olma sırasında isteğe bağlı olarak T.C Kimlik veya Pasaport numaraları ile kayıt olabildikleri gibi hem güvenlik açısından hemde doğrulama yapılabilmektedir. Onay kodu ile birlikte gelen şifreyi giriş yaparken kullanırlar.

39 HS - WiPoint Ekran Görüntüleri Sosyal Medya Eklentisine sahip olan müşterilerimizin kullanıcıları Sosyal Medya Hesapları ile otomatik olarak giriş yapabilirler..

40 Özel Karşılama Ekranı Tasarımı Standart karşılama ekranları tasarımları ve temaları haricinde kendi iş yerinize ait( Otel, Yurt, Pansiyon, Ağ Ortamının Olduğu Her Yer, vb. ), istediğiniz özel bir tasarımı da dahil edebiliyoruz. Özel kurallar çerçevesindeki değişikler sayesinde özel tasarımlarınızı dahil edebiliyoruz ve isterseniz sadece siz kullanabiliyorsunuz.

41 Trafik Kullanım Raporları

42 SMS Logları

43 Toplu İzinli Kullanıcı Ekleme Var olan kullanıcıları özel ağınıza Toplu Olarak ekleyebiliyorsunuz.

44 WiPoint Yönetim Paneli ve HotSpot Kullanıcı Karşılama Ekranı TÜRKÇE İNGİLİZCE Dil Desteği de Mevcuttur

45 WiPoint HotSpot Çözümleri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri 5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall 5651 Sayılı Kanun Kanunun Tanımı : İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen

Detaylı

Çok Önemli Not : ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı niteliği yoktur.

Çok Önemli Not : ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı niteliği yoktur. 5651 Sayılı Yasanın Getirdiği Yükümlülükler Çok Önemli Not : Bu dokümanda belirtilenler tamamen kuruluşumuzun ilgili yasaya ilişkin görüş ve yorumlarını yansıtmaktadır. Hiçbir kurum ve kuruluşu bağlayıcı

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

5651 Sayılı Kanun ve Yükümlülükler. İç IP Dağıtım Logu Sunumu

5651 Sayılı Kanun ve Yükümlülükler. İç IP Dağıtım Logu Sunumu 5651 Sayılı Kanun ve Yükümlülükler İç IP Dağıtım Logu Sunumu BİDB 16 Mart 2009 Kanun 5651: İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

4/5/2007 TARİHLİ VE 5651 SAYILI KANUN. Şinasi DEMİR-Serkan KAYA İl Bilgisayar Formatör Öğretmenleri-ANTALYA

4/5/2007 TARİHLİ VE 5651 SAYILI KANUN. Şinasi DEMİR-Serkan KAYA İl Bilgisayar Formatör Öğretmenleri-ANTALYA 4/5/2007 TARİHLİ VE 5651 SAYILI KANUN Şinasi DEMİR-Serkan KAYA İl Bilgisayar Formatör Öğretmenleri-ANTALYA AMAÇ Yönetici Öğretmen Öğrenci Veli İnternetin güvenli ve bilinçli kullanımı konusunda tavsiyelerde

Detaylı

DTÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE

DTÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE 5651 Sayılı Kanun ve ODTÜ ODTÜ Yerel Alan Ağında, 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Uyulması Gereken Kurallar 16 Mart 2009 ODTÜ Yerel Alan Ağında, 5651 Sayılı Kanun Uyarınca Uyulması Gereken Kurallar http://www.metu.edu.tr/5651

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

PROGRAMIN TANIMI ve AMACI:

PROGRAMIN TANIMI ve AMACI: PROGRAMIN TANIMI ve AMACI: 5651 SAYILI KANUN KAPSAMINDA LOG PROGRAMI: Kanun Ne Diyor: Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Kanunun amaç ve kapsamı; içerik sağlayıcı, yer sağlayıcı, erişim sağlayıcı ve toplu

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler

5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler 2009 5651 Sayılı Kanun Hakkında Kanunla ilgili detay bilgiler İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki 5651 sayılı kanunun

Detaylı

Berqnet Sürüm Notları Sürüm 4.1.0

Berqnet Sürüm Notları Sürüm 4.1.0 Sürüm Notları Sürüm 4.1.0 Sürüm Notları 1 AKIŞ REHBERİ İlgili sayfaya ulaşmak için başlığa tıklamanız yeterli olacaktır. Giriş Desteklenen Modeller Yükselebilecek Sürümler ve Yedek Dosyaları Sürümle Gelen

Detaylı

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint)

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) Noktalar Arası Kablosuz Network Uygulaması TinaX CPE-2400 TinaX CPE-2400 B Binası TinaX WP-2400 A Binası Server PC Merkez Bina ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) IP

Detaylı

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU

INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU INTERRA KONSIYAJ SERVER KULLANIM KLAVUZU 2015 YONNET AKILLI BİNA OTOMASYON SİSTEMLERİ 2015 P a g e 1 İçindekiler INTERRA KONSIYAJ SERVER2 KULLANICI GİRİŞİ2 1.INTERRA KONSİYAJ SERVER3 1.1ISTEKLER3 1.2 ALARM4

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ HOTSPOT İNTERNET ERİŞİMİ YAZILIM VE DONANIM ALTYAPISI KURULUMU VE BAKIM HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ŞARTNAMENİN KONUSU ŞİRKET tarafından, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarına

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın!

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Kolay Kurulum ve Kolay Yönetim Yasalara Uygun Loglama (5651) Mobil Raporlama Uygulaması Ücretsiz Teknik Destek Türk Lirası Fiyatlar %100 Yerli AR-GE 0850 577

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi

Posta Arşivi. Kullanım ve Yardım Rehberi Posta Arşivi Kullanım ve Yardım Rehberi 50 GB yüksek kapasiteli disk alanı ile yüzbinlerce iletiyi ve eklerini arşivleyerek, tek noktadan tüm e-posta hesaplarının yazışma trafiğini izleyebilirsiniz. Posta

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Blok Yapısı Sitede Sağ Altta Bulunan Kampanyalı Araçlar-En Çok Kiralananlar-Bizim Seçtiklerimi Alanlarını Silebilir Yerine Yenisini Oluşturabilirsiniz Açtığınız

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

General myzyxel.com myzyxel.com Servis Yönetim Servis Name Content Filter Name Password myzyxel.com Submit Redirected URL

General myzyxel.com myzyxel.com Servis Yönetim Servis Name Content Filter Name Password myzyxel.com Submit Redirected URL ZyWALL-70 Content Filter General 1- Content Filter uygulamasını etkinleştirmek için kutucuğu doldurunuz 2- Content Filter uygulamasının ZyWall cihazını gateway olarak gören VPN tünelleri için de geçerli

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü 1 Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü Eczanem Otomasyon Sistemi Sms Modülü, değişik gönderim seçeneklerine ile her ihtiyaca göre mesaj gönderim

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

En Büyük Hobinizi Teknolojiye Taşıyoruz! Online Halı Saha Rezervasyon Sistemi

En Büyük Hobinizi Teknolojiye Taşıyoruz! Online Halı Saha Rezervasyon Sistemi En Büyük Hobinizi Teknolojiye Taşıyoruz! Online Halı Saha Rezervasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu Sistem 2 Bölümden oluşmaktadır. 1. Müşteri Randevu Talep Sayfası 2. İşletmeci Kontrol Paneli ve Cari İşlem

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

MEVZUAT LİSTESİ: Kanun: 5651

MEVZUAT LİSTESİ: Kanun: 5651 MEVZUAT LİSTESİ: Kanun: 04.05.2007 tarihli ve 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun" 23.05.2007 tarihinde

Detaylı

İSG TAKİBİ İLE İŞİNİZE HAKİM OLUN

İSG TAKİBİ İLE İŞİNİZE HAKİM OLUN İSG TAKİBİ İLE İŞİNİZE HAKİM OLUN İSG Takibi Otomasyon Sistemi ile ayrıntılarla boğuşmadan, herhangi bir kuruluma gerek olmadan web ortamında, bilgisayar veya tablet veya akıllı telefonlarınız ile, iş

Detaylı

MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat.

MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat. MARİNER MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Gaziakdemir Mh. Çiğdem Sk. No:30 16190 Osmangazi / BURSA Tel: (224) 249 19 17 www.poseidonsat.com info@poseidonsat.com Otuzdan fazla uyduya sahip, Dünyadaki

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki branşları,

Detaylı

Auto Message Distribution

Auto Message Distribution Zooqqa Live Chat Kısaca Zooqqa Zooqqa, web sayfalarınızda o anda bulunan çok sayıdaki ziyaretçiyle kurum çalışanlarının canlı olarak iletişim kurmalarını sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmış Profesyonel

Detaylı

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 9 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Öğrencilerimizin taşınabilir cihazlarından

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru İçindekiler 1. Cep Anahtar Başvuru... 1 2. Cep Anahtar Aktivasyon... 3 3. Login (Giriş) Ekranı Çift İleri Güvenlik Aracı (İGA) Olan Kullanıcı... 4 4. Cep Anahtar Ayarlar... 5 a. Çoklu Kapama Bireysel ve

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

c) Erişim: Herhangi bir vasıtayla internet ortamına bağlanarak kullanım olanağı kazanılmasını,

c) Erişim: Herhangi bir vasıtayla internet ortamına bağlanarak kullanım olanağı kazanılmasını, BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; internet toplu kullanım sağlayıcıları ve ticari amaçla internet toplu kullanım sağlayıcılarının yükümlülükleri

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

dolpway Firewall Hotspot bir kutuda!!! Bilişim güvenliğinde ihtiyacınız olan herşey dolpway.com.tr

dolpway Firewall Hotspot bir kutuda!!! Bilişim güvenliğinde ihtiyacınız olan herşey dolpway.com.tr dolpway Firewall Hotspot 5651 Bilişim güvenliğinde ihtiyacınız olan herşey bir kutuda!!! Firewall Özellikleri Web Filtreleme Web FiltrelemeWeb FiltrelemeWeb FiltrelemeKurumunuzda kişi bazlı veya grup bazlı

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın Neus Nedir? APN trafiğinizin tüm kontrolü tek arayüzde! Neus un grafik arayüzü, gelişmiş raporlama ve yönetim fonksiyonları sayesinde APN ağlarınızı kolayca yönetin! Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım.

Detaylı

T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ

T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ T.C. OKAN ÜNĐVERSĐTESĐ OKAN LĐNKBOARD PROJESĐ http://olb.okan.edu.tr Kullanım Kılavuzu Bu projenin bütün hakları Okan Üniversitesi ne aittir. Okan Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Sayfa 1 Đçindekiler

Detaylı

Hotspot berqnet i kullanarak misafir ve müşterilerinize kontrollü ve güvenli internet hizmeti sunabilirsiniz. Bu çözüm sayesinde sağladığınız

Hotspot berqnet i kullanarak misafir ve müşterilerinize kontrollü ve güvenli internet hizmeti sunabilirsiniz. Bu çözüm sayesinde sağladığınız Hotspot berqnet i kullanarak misafir ve müşterilerinize kontrollü ve güvenli internet hizmeti sunabilirsiniz. Bu çözüm sayesinde sağladığınız internet hizmetinden yararlanmak isteyenler kendi telefon numaralarıyla

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Otomasyona Giriş Otomasyona ilk girişlerde; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranız olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve güvenlik

Detaylı

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi:

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi: MÜŞTERİ TAKİP 1. Müşteriler Bölümü: Tüm müşterilerinizin listelendiği bölümdür. Bu bölümü kullanarak müşterileriniz ile ilgili notlar alabilir, müşterilerinizin tüm bilgilerini saklayabilir, onlara mail

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

EpostaGonder V1.4 KULLANIM KLAVUZU

EpostaGonder V1.4 KULLANIM KLAVUZU EpostaGonder V1.4 KULLANIM KLAVUZU GRUP OLUŞTURMAK Programın açılış ekranındaki Grup Oluştur düğmesi ile yeni email grubumuzu oluşturuyoruz. GRUBA EMAIL ADRESLERİNİ YÜKLEMEK Email adreslerini yüklemek

Detaylı

-Floating, Wan ve Lan arayüzleri için ayrı kural yazma alanı vardır.

-Floating, Wan ve Lan arayüzleri için ayrı kural yazma alanı vardır. PfSense, FreeBSD tabanlı bir dağıtım olarak, BSD sağlamlığını taşıyan, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren oldukça gelişmiş ve yetenekli bir güvenlik duvarı dağıtımıdır. Psense kullanılmaya başlandığı

Detaylı

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 2. KULLANICI GİRİŞ EKRANI... 4 3. YÖNETİM... 5 3.1. Kimlik Bilgilerim... 5 3.2. Adres ve iletişim bilgilerim... 6 3.3. Rehber Bilgilerim...

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 24.08.2011 Karar No : 2011/DK-14/461 Gündem Konusu : Güvenli İnternet Hizmetine İlişkin Usul ve Esaslar. KARAR : 5809 sayılı Kanunun 4 üncü

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 BEKO GUEST SİSTEM ÖZELLİKLERİ Web Yönetim Arayüzü İçerik ve bilgi güncellemesi için web yönetim arayüzü sayesinde kurum ağındaki herhangi bir internet tarayıcı ile sistem

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 24/08/2011 tarihli ve 2011/DK-14/461 sayılı Kurul Kararı ile GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu Usul ve Esasların amacı, tercihe dayalı Güvenli İnternet Hizmetine

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi

Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi Persono Dijital İK Yönetim Sistemi; içerisinde online olarak 360 Dereceye kadar Performans Yönetimi, Anket Yönetimi ve Öneri Yönetimi yapabileceğiniz pratik, esnek ve

Detaylı

BİLGİSAYAR VE AĞ GÜVENLİĞİ

BİLGİSAYAR VE AĞ GÜVENLİĞİ BİLGİSAYAR VE AĞ GÜVENLİĞİ SUNUŞ PLANI 5651 SAYILI KANUN İNTERNET DÜNYASININ AKTÖRLERİ İLGİLİ YÖNETMELİKLERE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR TEMEL GÜVENLİK PFSENSE NEDİR.? PFSENSE KURULUM VE AYARLAR.? 4/5/2007 TARİHLİ

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 AMAÇ Kablosuz kişisel alan ağlarda kullanılan teknolojileri kavrayıp wi-fi ve bluetooth ağ cihazlarını tanıyacak, kablosuz kişisel alan ağ kurulumunu yapabileceksiniz.

Detaylı

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek muayeneye başlanır. Anamnez Toplu Metin sekmesinde kullanıcı

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET NEDİR? Dünya genelindeki bilgisayar ağlarını ve kurumsal bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan elektronik iletişim ağıdır. BİLGİSAYAR AĞI NEDİR? İki ya da daha

Detaylı

SAT VIEWER Kullanım Klavuzu

SAT VIEWER Kullanım Klavuzu SAT VIEWER Kullanım Klavuzu Güvenli Hayat Teknolojileri Elektronik A. Ş. 444 09 18 1. IP KAMERA BAĞLAMA Adım 1: IP kamerayı network kablosuyla switch' e bağlayınız. Adım 2: IP kameraya enerji veriniz.

Detaylı

www.labristeknoloji.com 5651 ve diğer Yerel Mevzuat Kapsamında Zaman Damgası

www.labristeknoloji.com 5651 ve diğer Yerel Mevzuat Kapsamında Zaman Damgası www.labristeknoloji.com 5651 ve diğer Yerel Mevzuat Kapsamında Zaman Damgası İçerik Üretici Profili Zaman Damgası 5651 İnternet Yoluyla İşlenen Suçların Eng. Hk. 5070 - Elektronik İmza Kanunu Sonuç 08.11.2010

Detaylı

Sınav Merkezi Yönetim Sistemi. Tulpar Yazılım ve Danışmanlık 1

Sınav Merkezi Yönetim Sistemi. Tulpar Yazılım ve Danışmanlık  1 Sınav Merkezi Yönetim Sistemi Tulpar Yazılım ve Danışmanlık www.tulparyazilim.com 1 SınavAsistan Sınav merkezinizdeki süreçlerin yönetimi artık SınavAsistan ile çok kolay. Oturum bazlı sınav sistemi ile

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Firma Yazılımı v2.00 Kullanım Kılavuzu

Firma Yazılımı v2.00 Kullanım Kılavuzu Firma Yazılımı v2.00 Kullanım Kılavuzu İndeks 1. Giriş 2. Genel Bilgiler 3. Sistemin Genel Özellikleri 4. Yönetim Paneli i. Yönetim paneline giriş ii. Kontrol Merkezi iii. Site Ayarları iv. Dil Ayarları

Detaylı