Neslihan ZABCI Ünvanı: e-posta: Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Uzmanlık Doktora

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Neslihan ZABCI Ünvanı: e-posta: Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Uzmanlık Doktora"

Transkript

1 Neslihan ZABCI Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. e-posta: Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Boğaziçi Üniversitesi 1994 Yüksek Lisans Klinik Psikoloji İstanbul Üniversitesi 2004 Uzmanlık Projektif Psikoloji Paris V René Descartes Üniversitesi (La Sorbonne) 2005 Doktora (çift doktora - Fransa dan en üstün derece ile) Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji Paris V René Descartes Üniversitesi (La Sorbonne) 2011 Klinik Psikoloji İstanbul Üniversitesi

2 YAYINLAR MAKALELER Zabcı N. (2011) Seçici Konuşmamazlık, Yansıtma: Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 14, Bağlam Yayınları, İstanbul, p Tunaboylu-İkiz, T., Zabcı N., Pirim Düşgör, B., Erdem-Atak, İ., Yavuz, E., Purisa, S., Çagatay, P. (2010) Etude normative du Rorschach de la population adolescente turque ( Rorschach testi Ergen normları Türkiye Çalışması ), Psychologie Projective et Clinique, Vol 16, p Zabcı, N. (2010) Klinikte Projektif Testlerin Kullanımı ve Terapötik Sürece olan Katkısı, Yansıtma: Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 14, Bağlam Yayınları, İstanbul, p Zabcı N. (2008) Çocukluk Psikozu ve Projektif Testlerle Değerlendirilmesi, Yansitma, Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 9-10, Bağlam Yayınları, İstanbul. Zabcı N. (2007) Hiperaktif Çocukların Ruhsal Dünyasının İşleyiş Biçimi: Projektif Testlerin Katkısı, Yansitma, Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 7-8, Bağlam Yayınları, İstanbul. Zabcı N. (2006) «Ergenlik ve Rorschach Testi», Yansıtma, Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 5-6, Bağlam Yayınları, İstanbul. Zabcı N. (2005) Çocuk ve Psikosomatik, Yansıtma, Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 3-4, Bağlam Yayınları, İstanbul. Zabcı N. (2004) Çocukta Histeri : Bir vaka sunumu, Yansıtma, Psikopatoloji ve Projektif Testler Dergisi, sayı 1-2, s.53-65, Bağlam Yayınları, İstanbul. Zabcı N., İkiz T., Kayaalp L., Baudin M. (2005) Etude sur les particularités de l organisation psychique de l enfant instable à travers le test de Rorschach (Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu olan çocukların ruhsal örgütlenmesinin Rorschach testi ile değerlendirilmesi), Bulletin de Psychologie, tome 58 (5), p

3 Zabcı N., İkiz T. (2005) La représentation de soi chez l enfant instable à travers le test de Rorschach (Hiperaktif çocuğun kendilik tasarımının Rorschach testi ile değerlendirilmesi), Psychologie Projective et Clinique, Vol.11, p Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler Zabcı, N. (2008), Suivi longitudinal d enfants hyperactifs: Evolution de la construction identitaire à travers les épreuves projectives (Hiperaktif Çocuklarda Kimlik Yapılanmasının Gelişimi ve Projektif Testler), 19. Uluslar arası Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, Leuven, Belçika. İkiz T., Pirim, B., Yavuz, E., Atak, I., Zabcı, N., Alsancak, B. (2008), Etude sur la population adolescente turque à partir des normes du test du Rorschach (Rorschach Testi Türkiye Ergen Normları üzerine bir çalışma), 19. Uluslar arası Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, Leuven, Belçika. Zabcı, N., Sonmez-Alsancak, B., İkiz, T. (2008), Le fonctionnement affectif à la préadolescence (Ergenlik Öncesi Dönemde Duygulanımsal İşleyiş), 19. Uluslar arası Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, Leuven, Belçika. Tevfika Tunaboylu İkiz, Ayşe Elif Yavuz, İrem Erdem Atak, Bengi Pirim Düşgör, Neslihan Zabcı, Funda Akkapulu. (2006). The Fairy Tale Test on a Turkish Sample.( Symposium, Cross- Cultural Personality Assessment: Recent Applications of the Fairy Tale Test). 18. Uluslar arası Kültürler Arası Psikoloji Kongresi, ( 18th International Congress of the International Association for Cross-Cultural Psychology), Temmuz, Spetses Adası, Yunanistan. Zabcı, N (2005), Etude sur l organisation psychique de l enfant instable avec déficit de l attention (THDA) a travers le test de Rorschach ( Hiperaktif Çocuğun Ruhsal Örgütlenmesinin Rorschach Testi ile İncelenmesi), XVIII. Uluslar arası Rorschach ve Projektif Yöntemler Kongresi, Barcelona Üniversitesi, Barcelona.

4 Yazılan uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler Tunaboylu-İkiz, T, Zabcı N, Pirim Düşgör B, Yavuz E, Erdem-Atak, İ, Alsancak- Sönmez B, Akkapulu-Kaya, F. (2010), Les donnes normatives turques à l'adolescence et quelques comparaisons avec les normes de la population française, Rorschach et Methodes Projectives; études et recherches cliniques, (dir. Salvatore Settineri, Carmela Mento), Edit Luglio, Trieste. Zabcı, N, İkiz T, Alsancak-Sönmez B, (2010), Le fonctionnement affectif à la préadolescence, Rorschach et Methodes Projectives; études et recherches cliniques, (dir. Salvatore Settineri, Carmela Mento), Edit Luglio, Trieste. Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler Zabcı, N. (2012), Projektif Testlerin Trapötik Sürece Katkısı ve Tedavideki Yeri, 17. Ulusal Psikoloji Kongresi, Boğaziçi Üniversitesi. Zabcı, N. (2012), Çocuğun Ruhsal Tedavisinde Psikanalitik Yaklaşım ve Çerçeve, İstanbul Universitesi Psikoloji Günleri- II: Tedavi, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi. Zabcı, N. (2010), CAT testinin Ruhsal Degerlendirme Aracı olarak Klinikte Kullanımı, 16. Ulusal Psikoloji Kongresi, Mersin Üniversitesi. Zabcı, N. (2009), Çocukta Sınır Durumlar ve Vaka Çalışması, I. Ulusal Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, İstanbul Üniversitesi. Zabcı, N. (2009), Psikanalitik Yönelimli CAT, I. Ulusal Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, İstanbul Üniversitesi. Tunaboylu-İkiz, T; Düşgör, B.; Atak, İ., Zabcı, N., Vehid, H. (2009), Rorschach Testi Yetişkin Normları Türkiye Çalışması, I. Ulusal Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, İstanbul Üniversitesi.

5 Zabcı, N.; Parman, T. (2009), Klinikte Projektif Testlerin Kullanımı ve Terapötik Sürece Olan Katkısı, I. Ulusal Rorschach ve Projektif Testler Kongresi, İstanbul Üniversitesi. Zabcı, N. (2008), Rorschach Testi Ergen Normları: Türkiye Çalışması, 15. Ulusal Psikoloji Kongresi, İstanbul Üniversitesi. Zabcı, N. (2008), Çocuk Ruhsal Dünyasını Anlamada Projektif Testlerin Katkısı, 15. Ulusal Psikoloji Kongresi, İstanbul Üniversitesi. Zabcı, N., Tunaboylu-İkiz, T. (2004), Dikkat eksikligi Hiperaktivite Bozuklugu olan Çocukların Kişilik Özelliklerinin Rorschach testi ile Degerlendirilmesi, XIII. Ulusal Psikoloji Kongresi, İstanbul Bilgi Üniversitesi. Diğer Yayınlar KİTAP VE KİTAP BÖLÜMLERİ Zabcı, N. (2011), Ensest Yasağı ve Ödipüs, içinde Psikanalitik Psikoterapiler : Temel kavramlar, kuramlar ve Yöntemler, Ed. Ali Algın Köşkdere. Türkiye Psikiyatri Derneği Yayınları. Zabcı, N. (2010), Çocuğun Ruhsal İşleyişinin Projektif Testlerle Değerlendirilmesi, içn. Psikanalitik Yönelimli Klinik Görüşmeler, Ed. Tevfika İkiz, Bağlam Ders Kitapları Tunaboylu-İkiz, T, Erdem-Atak, İ, Pirim-Düşgör, B, Zabcı, N (2009), Rorschach Kodlama Kitabı 2: Yetişkin Normları, Bağlam Yayınları, İstanbul. İkiz-Tunaboylu T., Düşgör-Pirim B., Zabcı N., Yavuz A.E., Atak-Erdem İ., Ataç S., Sönmez-Alsancak B., Akkapulu F. (2007), Rorschach Kodlama Kitabı 1, Ergen Normları, Bağlam Yayınları, İstanbul.

6 ATIF YAPILAN ESERLERİ: ESER: Zabcı N., İkiz T., Kayaalp L., Baudin M. (2005) Etude sur les particularités de l organisation psychique de l enfant instable à travers le test de Rorschach (Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu olan çocukların ruhsal örgütlenmesinin Rorschach testi ile değerlendirilmesi), Bulletin de Psychologie, tome 58 (5), p ATIF (kitap içinde bölüm): Chagnon, J. Y. (2010), Approche psychopathologique d un cas d hyperactivité ( Bir hiperaktivite vakasına psikopatolojik yaklaşım ), Psychopathologie de l enfant: 10 cas cliniques ( Çocuk Psikopatklojisi: 10 Klinik vaka çalışması ), dir. François Marty, Paris, Editions in Press. ESER: Zabcı, N. (2010), Çocuğun Ruhsal İşleyişinin Projektif Testlerle Değerlendirilmesi, içn. Psikanalitik Yönelimli Klinik Görüşmeler, Ed. Tevfika İkiz, Bağlam Ders Kitapları ATIF: İkiz, T. (2011) Tematik Algı Testi, Psikanalitik Yönelimli El kitabı, Bağlam Yayınları, İstanbul. VERDİĞİ DİĞER EĞİTİM/KONFERANS VE SEMİNERLER Zabcı, N. (2012), Ergenliğe Geçiş Süreci ve Sınırların Rolü, Küçük Prens İlk Öğretim Okulu, İstanbul. Zabcı, N. (2009), Vaka Sunumu: Cinsel Kimlik Bozukluğu, 11. Uluslar arası İstanbul Psikanaliz Buluşmaları, Psikanaliz ve Dil, İstanbul. Zabcı, N. (2009), Elektif Mutizm (Seçici Konuşmamazlık), Çocukta Dil Gelişimi ve Bozuklukları, VI. Çocuk Psikanalizi Günleri, İstanbul Psikanaliz Derneği, Aynalı Geçit, İstanbul.

7 Zabcı, N. (2009), Ergenlik Döneminde Özerklik ve Sınırlar, Üsküdar Amerikan Lisesi, İstanbul. Zabcı, N. (2009), Çocukluk Döneminde Özerklik ve Sınırlar, Bilfen İlk Öğretim Okulu, Çamlıca, İstanbul. Zabcı, N. (2009), Erken Çocukluk Döneminde Bireyselleşme, Bilfen İlk Öğretim Okulu, Bahçeşehir, İstanbul. Zabcı, N. (2008), Çocukluk Psikozu ve Projektif Testlerle Değerlendirilmesi, Çocukluk Çağı Psikozlarında Kurumsal Tedavi, V. Çocuk Psikanalizi Günleri, İstanbul Psikanaliz Derneği, İstanbul. Zabcı, N. (2008), Nereye kadar Özgürlük, Nereye kadar Sınırlar?, SEV İlk Öğretim Okulu, İstanbul. Zabcı, N. (2007) Çocukta depresif sorunsal ve hiperaktivite Fransız Rorschach ve Projektif Yöntemler Derneği ile Paris V René Descartes Üniversitesi Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji Bölümünün düzenlediği Uluslarası Çocuk Depresyonu Toplantısı, Paris, Fransa. Zabcı, N. (2007) «Hiperaktif çocukların ruhsal dünyasının işleyiş biçimi: Projektif Testlerin Katkısı» Klinik Psikoloji ve Psikopatolojilerdeki Araştırmalarda Projektif Yöntemlerin Yeri, I. Projektif Yöntemler ve Psikanaliz Topluluğu Toplantısı, Dedeman Oteli, İstanbul. Zabcı, N. (2005), Ergende Rorschach Testinin Değerlendirilmesi, 15. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi, Larespark Otel, İstanbul. Zabcı N. (2005), Çocuk ve ailenin Psikanalitik Değerlendirilmesi: İlk görüşme, anamnez ve testlerin uygulanma koşulları, Psikoloji Konferansları, Türk Psikologlar Derneği, İstanbul. Zabcı N. (2004), Okulun Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Tedavisindeki Yeri, Galatasaray İlköğretim Okulu, İstanbul.

8 Son iki yılda üniversitede verdigi lisans ve lisansüstü düzeyindeki dersler Akademik Yıl Dönem Haftalık Saati Öğrenci Dersin Adı Teorik Uygulama Sayısı Klinik Değerlendirme 3 15 (Yüksek Lisans Dersi) Travma Psikolojisi 2 47 (Lisans Dersi) Çocuk Psikopatolojisi 3 25 (Yüksek Lisans Dersi) Aile Sistemi (Lisans Dersi) 2 10 Çocuk ve Ergen Psikopatolojisi (Doktora dersi) Psikanalitik kurama Giriş I 2 30 Çocuk Psikopatolojisi I 2 30 Psikanalitik Kurama Giris II 2 30 Çocuk Psikopatolojisi II 2 30 İleri Düzeyde Yetişkin Psikopatolojisi I (Yüksek Lisans Dersi) Psikanalitik Yönelimli Çocuk Psikoterapisi (Yüksek Lisans Dersi) 3 15

9 Bilimsel kuruluşlara üyelikleri İstanbul Psikanaliz Derneği üyesi Rorschach ve Projektif Testler Derneği kurucu üyesi ve eğitimcisi İstanbul Çocuk ve Ergen Psikanalitik Psikoterapi Derneği kurucu üyesi Avrupa ve Uluslararası Üniversiteler Araştırma Topluluğu üyesi (Réseau Universitaire Européen et International de Recherche Méthodes Projectives et Psychanalyse ) Uluslararası Rorschach Derneği üyesi (International Rorschach Society) Avrupa Çocuk ve Ergen Psikanalitik Psikoterapi Derneği Üyesi

Derece Alan Üniversite Yıl. Uzmanlık Projektif Psikoloji Paris V René Descartes Üniversitesi (La Sorbonne)

Derece Alan Üniversite Yıl. Uzmanlık Projektif Psikoloji Paris V René Descartes Üniversitesi (La Sorbonne) Neslihan ZABCI Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. e-posta: neszabci@superonline.com Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Boğaziçi Üniversitesi 1994 Yüksek Lisans Klinik

Detaylı

Uzm. Psikolog Funda Akkapulu Aydın. fundaakkapulu@gmail.com

Uzm. Psikolog Funda Akkapulu Aydın. fundaakkapulu@gmail.com Uzm. Psikolog Funda Akkapulu Aydın fundaakkapulu@gmail.com EĞİTİM: Lise : Nişantaşı Kız Lisesi, 1992 Lisans : İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü, 1997 Yüksek Lisans: İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler

Detaylı

BURÇİN ALSANCAK SÖNMEZ balsancak@yahoo.com

BURÇİN ALSANCAK SÖNMEZ balsancak@yahoo.com BURÇİN ALSANCAK SÖNMEZ balsancak@yahoo.com Öğrenim Durumu Derece Alan Eğitim Kurumu Yıl Lise Saint-Michel 1990 Lisans Psikoloji Boğaziçi Üniversitesi 1996 Yüksek Lisans Adli Bilimler İstanbul Üniversitesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans 1. Adı Soyadı: İrem Erdem Atak 2. Doğum Tarihi: 28 Nisan 1974 3. Unvanı: Doktora 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Boğaziçi Üniversitesi 1993-1998 Siyaset Bilimi ve Boğaziçi

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Bengi PİRİM DÜŞGÖR bpirim@istanbul.edu.tr Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı

Yrd. Doç. Dr. Bengi PİRİM DÜŞGÖR bpirim@istanbul.edu.tr Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Bengi PİRİM DÜŞGÖR bpirim@istanbul.edu.tr Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Eğitim: İlkokul : Kalamış İlkokulu, 1986. Lise : Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi, 1993. Lisans

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. İrem ERDEM ATAK irematak@yahoo.com Yakın Doğu Üniversitesi Psikoloji Bölümü

Yrd. Doç. Dr. İrem ERDEM ATAK irematak@yahoo.com Yakın Doğu Üniversitesi Psikoloji Bölümü Yrd. Doç. Dr. İrem ERDEM ATAK irematak@yahoo.com Yakın Doğu Üniversitesi Psikoloji Bölümü EĞİTİM İstanbul Üniversitesi, (2003-2009) Sosyal Bilimler Enstitüsü, Psikoloji Bölümü Doktora (TEZ: Açıklanamayan

Detaylı

Prof. Dr. Tevfika TUNABOYLU-İKİZ. tevfikai@yahoo.com. Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı

Prof. Dr. Tevfika TUNABOYLU-İKİZ. tevfikai@yahoo.com. Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Prof. Dr. Tevfika TUNABOYLU-İKİZ tevfikai@yahoo.com Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Eğitim: Lise : English High School, 980 Lisans : İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü, 985 Yüksek

Detaylı

Füsun KURDOĞLU-ERÜRETEN Uzman Psikolog

Füsun KURDOĞLU-ERÜRETEN Uzman Psikolog Füsun KURDOĞLU-ERÜRETEN Uzman Psikolog EĞİTİMİ Lisans : İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi,Psikoloji Bölümü Tezi : Nörotiklik,zaman tahmini ve seçici dikkat 1982 Yüksek Lisans (M.A) : Marmara Üniversitesi

Detaylı

Prof. Dr Tevfika İKİZ.

Prof. Dr Tevfika İKİZ. Prof. Dr Tevfika İKİZ tevfikai@yhoo.com Eğitim: Lise : English High School, 1980 Lisans : İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü, 1985 Yüksek Lisans: Boğaziçi üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Psikoloji

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ. Doktora tez konusu: Hafızanın Anlamayla Etkileşimi. Tez danışmanı: Prof. Dr. Yılmaz Özakpınar.

ÖZ GEÇMİŞ. Doktora tez konusu: Hafızanın Anlamayla Etkileşimi. Tez danışmanı: Prof. Dr. Yılmaz Özakpınar. ÖZ GEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hıdır İlyas GÖZ 2. Doğum Tarihi: 09/03/1954 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji İstanbul Üniversitesi 1975 Lisans Çapa Yüksek Öğretmen

Detaylı

Bebeklerin Ek Gıdaya Başlama Ayları ve etkileyen faktörler (Sivas Mer )Bilkent Üniversitesi UNİCEF Yuvarlak Masa Top.15 Eyl.

Bebeklerin Ek Gıdaya Başlama Ayları ve etkileyen faktörler (Sivas Mer )Bilkent Üniversitesi UNİCEF Yuvarlak Masa Top.15 Eyl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Nurdane BÜYÜKYAZI. Doğum tarihi :01.01.196. Unvanı : Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Fak. Hacettepe üniversitesi 1987 Lisansüstü Ana-Çocuk

Detaylı

Emine Sevinç Tok. İzmir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü. Gürsel Aksel Bulvarı No: 14 35350 Üçkuyular İzmir

Emine Sevinç Tok. İzmir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü. Gürsel Aksel Bulvarı No: 14 35350 Üçkuyular İzmir Emine Sevinç Tok İzmir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Gürsel Aksel Bulvarı No: 14 35350 Üçkuyular İzmir sevinc.tok@izmir.edu.tr EĞİTİM 2009-devam Klinik Psikoloji Doktora Programı

Detaylı

UZM. PSK. BUKE TUNCEL YANGIN

UZM. PSK. BUKE TUNCEL YANGIN KISA ÖZ GEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi psikoloji bölümünden 2006 yılında mezun oldu. Çocuk ve Ergen Psikolojisi alanında danışan takip etmektedir. Aktüel Psikoloji Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri UZM.

Detaylı

HANDE YILDIRIM. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

HANDE YILDIRIM. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı HANDE YILDIRIM Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi: 13.06.1990 Adres: E-mail Adresi: Telefon: 5068603514 Kişisel websitesi: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

International Journal of Progressive Education, 6(2), 27-47.

International Journal of Progressive Education, 6(2), 27-47. ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: AYŞE AYPAY Doğum Tarihi: 24 02 1969 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Bölümü Ankara Üniversitesi 1989 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

ÇALIŞMA GRUPLARI 12 EYLÜL 2012

ÇALIŞMA GRUPLARI 12 EYLÜL 2012 ÇALIŞMA GRUPLARI 12 EYLÜL 2012 09:30-10:00 KAYIT 10:00-11:30 Rorschach Testinin Terapötik Sürece Katkısı : Bir Sınır Kişilik Olgusu Tevfika İKİZ, Derya KARAKUŞ Rorschach Testinde Otistik Bulgularin Ozellikleri

Detaylı

UZMAN PSİKOLOG BİLGİ VE RANDEVU HATTI

UZMAN PSİKOLOG BİLGİ VE RANDEVU HATTI UZMAN PSİKOLOG BUKE TUNCEL YANGIN BİLGİ VE RANDEVU HATTI 0212 4661050 APAMER Aktüel Psikoloji 1 KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi psikoloji bölümünden 2006 yılında mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra,

Detaylı

oldu. her yıl hazırladığımız bültenimizin 13. sayısı ile yeniden caktır. Projektif testleri yayma ve

oldu. her yıl hazırladığımız bültenimizin 13. sayısı ile yeniden caktır. Projektif testleri yayma ve RORSCHACH VE PROJEKTİF TESTLER DERNEĞİ BÜLTENİ 2 0 1 7 / S A Y I : 1 3 Editörden Değerli dernek üyelerimiz ve bilimsel çalışmalar ve olgu 9-10 Aralık 2017 tarihlerin- sevgili meslektaşlarımız, sunumları

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. YEŞİM ALTUNCU Dr. Öğr. Üyesi Doktora Adı Soyadı Ünvanı Öğrenim Durumu

ÖZGEÇMİŞ. YEŞİM ALTUNCU Dr. Öğr. Üyesi Doktora Adı Soyadı Ünvanı Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. 2. 3. Adı Soyadı Ünvanı Öğrenim Durumu YEŞİM ALTUNCU Dr. Öğr. Üyesi Doktora 4. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans PSİKOLOJİ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ 1993 Y. Lisans PSİKOLOJİ LONDRA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Yardımcı Doçent Psikoloji Haliç Üniversitesi 2000 Yardımcı Doçent Psikoloji FSM Vakıf Üniversitesi 2011

Yardımcı Doçent Psikoloji Haliç Üniversitesi 2000 Yardımcı Doçent Psikoloji FSM Vakıf Üniversitesi 2011 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Gaye (Enbiyaoğlu) Saltukoğlu 2. Doğum Tarihi : 1945 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Hacettepe Üniversitesi 1969 Yüksek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Hüseyin Ebadi Doğum Yeri ve Tarihi: Astara-Iran, 1951 E-posta: huseyinebadi@beykent.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl İstanbul

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Edebiyat Fakültesi Hacettepe Psikoloji Bölümü Üniversitesi 2002-2006

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı

Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 E-posta: umutsahh@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Yüksek Lisans Doktora Edebiyat Fakültesi

Detaylı

1. Adı Soyadı : Halis ÖZERK 2. Doğum Tarihi : 10 Nisan 1964 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5.

1. Adı Soyadı : Halis ÖZERK 2. Doğum Tarihi : 10 Nisan 1964 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. 1. Adı Soyadı : Halis ÖZERK 2. Doğum Tarihi : 1 Nisan 1964. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji İstanbul Üniversitesi 1986

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl 1.Adı Soyadı İletişim Bilgileri Adres Telefon : Mail EK 4A ÖZGEÇMİŞ : ODİSE VUÇİNA : : o.voutsinas@gmail.com 2.Doğum Tarihi : 23/08/1962 3.Unvanı Öğrenim 4. Durumu : Sosyal Hizmet Uzman : Yüksek Öğretim

Detaylı

Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri Esra Arda: Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Adli Tıp Ensititüsü Yüksek Lisans-1990

Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri Esra Arda: Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Adli Tıp Ensititüsü Yüksek Lisans-1990 Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri Esra Arda: Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Adli Tıp Ensititüsü Yüksek Lisans1990 Hidayet Taşdöven: Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Anabilim

Detaylı

Doğuş Üniversitesi, KLİNİK PSİKOLOJİ İstanbul 2011 2015 ( % 100 Burslu)

Doğuş Üniversitesi, KLİNİK PSİKOLOJİ İstanbul 2011 2015 ( % 100 Burslu) 1 UZMAN KLİNİK PSİKOLOG ŞEBNEM YÜKSEL 2007 yılında çalışma hayatıma başladım ve yetişkin, aile, çift, çocuk ve ergenlerle klinik psikolog olarak çalışmaktayım. Bilişsel-Davranışçı Terapi ve Virginia Satir

Detaylı

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü BİRİNCİ YIL 1. Dönem 2. Dönem Ön Şart Ön Şart PSİ 101 Psikolojiye Giriş-I 3 0 3 5 PSİ 102 Psikolojiye Giriş-II 3 0 3 5 MAT 103

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Eğitim HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ YRD. DOÇ. DR. SAİT ULUÇ. psysait@hacettepe.edu.tr. Telefon: (0312) 2978332

ÖZGEÇMİŞ. Eğitim HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ YRD. DOÇ. DR. SAİT ULUÇ. psysait@hacettepe.edu.tr. Telefon: (0312) 2978332 ÖZGEÇMİŞ YRD. DOÇ. DR. SAİT ULUÇ E-Posta: psysait@hacettepe.edu.tr Telefon: (0312) 2978332 Adres: HÜ. Edebiyet Fak. Psikoloji Böl. Beytepe/ANKARA Eğitim Mezuniyet Tarihi Derece Alan Kurum 2005 Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. E-Posta: Telefon: +90 (312) Derece Alan Kurum Doktora Gelişim Psikolojisi Hacettepe Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. E-Posta: Telefon: +90 (312) Derece Alan Kurum Doktora Gelişim Psikolojisi Hacettepe Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ ARŞ. GÖR. DR. DENİZ KURT E-Posta: denizkurt@hacettepe.edu.tr Telefon: +90 (312) 297 6450 Adres: Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 06800, Beytepe Ankara Eğitim Mezuniyet Tarihi Derece Alan Kurum

Detaylı

Dilşad Koloğlugil 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Dilşad Koloğlugil 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. Aylin Sezer 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü lisans programından "Kıskançlıkta Cinsiyet Farklılıkları: Evrimsel Hipotezin Testi" başlıklı tezini tamamlayarak fakülte birincisi

Detaylı

Dr. Sait Uluç Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü

Dr. Sait Uluç Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü Dr. Sait Uluç Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER Adres: Hacettepe Ünv. Edebiyat Fak. Psikoloji Böl. Beytepe/ANKARA E- Posta: psysait@hacettepe.edu.tr Kişisel

Detaylı

Ebru ÖZKURT TOPCU. Uzman Klinik Psikolog. Aile ve Çift Terapisti

Ebru ÖZKURT TOPCU. Uzman Klinik Psikolog. Aile ve Çift Terapisti Ebru ÖZKURT TOPCU Uzman Klinik Psikolog Aile ve Çift Terapisti 2009 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden başarısı dolayısıyla Onur Öğrencisi olarak mezun olmuştur. Üsküdar Üniversitesi nde

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

Psikopatolojiye Giriş (PSY 301) Ders Detayları

Psikopatolojiye Giriş (PSY 301) Ders Detayları Psikopatolojiye Giriş (PSY 301) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Kodu Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Psikopatolojiye Giriş PSY 301 Güz 3 0 0 3 8 Ön Koşul Ders(ler)i yok Dersin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

ÖZGEÇMİŞ Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) 1. Adı Soyadı: Fatma TURAN ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 23.01.1980 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Biyoloji Uludağ Üniversitesi 1997-2001 Y. Lisans Biyoloji

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Marmara Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Kamu Yönetimi Anadolu Üniversitesi

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Marmara Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Kamu Yönetimi Anadolu Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Ad Soyad : Elif ARDIÇ 2. Doğum Yeri ve Tarihi : Eskişehir, 1984 3. Ünvanı : Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Doktora Öğrencisi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Marmara Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA

ÖZGEÇMİŞ. Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA Yrd. Doç. Dr. Hale KOÇER Adres ÖZGEÇMİŞ Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA E-posta Telefon +90 0242 310 66 69 Faks +90 242 226

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Eğitim. Akademik Ünvanlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ SEVGİNAR VATAN. sevginarvatan@gmail.

ÖZGEÇMİŞ. Eğitim. Akademik Ünvanlar HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ SEVGİNAR VATAN. sevginarvatan@gmail. ÖZGEÇMİŞ SEVGİNAR VATAN E-Posta: sevginarvatan@gmail.com Telefon: 2978325 Adres: Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Beytepe/Ankara Eğitim Mezuniyet Tarihi Derece Alan Kurum 2006 Lisans Psikoloji Orta

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 ÖZGEÇMİŞ İletişim Bilgileri: Tel.: 0212 4445001/1547 4. Öğrenim Durumu: E mail: nejla.polat@yeniyuzyil.edu.tr Derece Bölüm/Program

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi 1973

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi 1973 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Meliha Kırkıncıoğlu 2. Doğum Tarihi : 06.06.1950 3. Unvanı : Doktora Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : İstanbul Gedik Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Zeynep Çatay Çalışkan 2. Doğum Tarihi: 18 Şubat 1975 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Boğaziçi Üniversitesi 1996 Y. Lisans

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER. :

KİŞİSEL BİLGİLER. : ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER Ad, Soyad : Hatice ERTUĞRUL Doğum Tarihi : 28.05.1981 Medeni Durum Uyruk : Evli : Türkiye Cep Tel : 90 533 500 80 66 E-posta : haticeertugrul07@gmail.com, ertugrulhatice01@gmail.com

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI VI. SINIF PSİKİYATRİ INTERN PROGRAMI Dekan Prof. Dr. Mustafa Aydın Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Selçuk Keser Doç. Dr. Nejat Demircan Baş

Detaylı

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : BEHİCE EKİCİ İletişim Bilgileri Adres Mail 2. Doğum Tarihi : 20.10.1963 3. Unvanı : Yard. Dr. 4. Öğrenim Durumu : : Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: FEYYAT GÖKÇE Doğum Tarihi: 25 Haziran 1957 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi Teftişi Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB )

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB ) ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aybala ÇAYIR Doğum Tarihi: 05.11.1984 İletişim: Tel: e-posta: aybalacayir@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ İletişim Bilgileri: Tel: +905354723800 E-posta: ipekpur@gmail.com 1. Adı Soyadı: İpek G. Pur-Karabulut 2. Doğum Tarihi: 22.09.1983 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu/Eğitim: ÖZGEÇMİŞ VE

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bahar GÜDEK Doğum Tarihi: 30 Ekim 1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Erciyes Üniversitesi 1996-2000 Müzik

Detaylı

Aslı Erkan Cem Malakçıoğlu Deniz Yılmaz

Aslı Erkan Cem Malakçıoğlu Deniz Yılmaz Aslı Erkan 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun 2006 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Yüksek Lisans

Detaylı

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilen ve Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan "Kriz, Ölüm

Detaylı

Bebeklikten Ergenliğe Gelişimsel Psikopatoloji (PSY 319) Ders Detayları

Bebeklikten Ergenliğe Gelişimsel Psikopatoloji (PSY 319) Ders Detayları Bebeklikten Ergenliğe Gelişimsel Psikopatoloji (PSY 319) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Kodu Saati Saati Saati Bebeklikten Ergenliğe Gelişimsel Psikopatoloji PSY

Detaylı

Dr. Ebru AKÜN. Ankara Üniversitesi DTCF Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Tel: /1402 e-posta:

Dr. Ebru AKÜN. Ankara Üniversitesi DTCF Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Tel: /1402 e-posta: Dr. Ebru AKÜN Ankara Üniversitesi DTCF Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Tel: +90 312 310 32 80/1402 e-posta: eakun@ankara.edu.tr EĞİTİM Doktora Ankara Üniversitesi Uygulamalı (Klinik) Psikoloji,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ADI SOYADI: Latife Utaş Akhan DOĞUM TARİHİ: 28 Aralık 1979 YABANCI DİL: İngilizce ( Aralık 2007 ÜDS: 71.250) Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl lisans

Detaylı

Funda POYRAZ. Ebulula Mardin Cad. No: 16 Maya Meridyen Plaza Kat:3 Daire:13 Akatlar Beşiktaş / İSTANBUL

Funda POYRAZ. Ebulula Mardin Cad. No: 16 Maya Meridyen Plaza Kat:3 Daire:13 Akatlar Beşiktaş / İSTANBUL Funda POYRAZ Ebulula Mardin Cad. No: 16 Maya Meridyen Plaza Kat:3 Daire:13 Akatlar 34335 Beşiktaş / İSTANBUL 0212 351 17 54 fundapoyraz@ydydanismanlik.com EĞİTİM Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji Uzmanlık

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli

KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli Prof.Dr. Öznur Özdoğan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Öğretim Başkanı) KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli EĞİTİM 2006- İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ HEMŞİRELİK ANABİLİM DALI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMLARI

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ HEMŞİRELİK ANABİLİM DALI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMLARI ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ HEMŞİRELİK ANABİLİM DALI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMLARI İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI Kodu adı Türü Teori Uygulama Kredi

Detaylı

RORSCHACH VE PROJEKTİF TESTLER DERNEĞİ BÜLTENİ. Editörden. Başkandan

RORSCHACH VE PROJEKTİF TESTLER DERNEĞİ BÜLTENİ. Editörden. Başkandan RORSCHACH VE PROJEKTİF TESTLER DERNEĞİ BÜLTENİ 2014 / SAYI:10 Editörden Değerli dernek üyelerimiz ve meslektaşlarımız, oldukça yoğun ve verimli geçirdiğimiz 2014 yılının ardından biraz geç de olsa da bültenimizin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İ.Ü. Bakırköy Sağlık Yüksekokulu Lisans Hemşirelik

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İ.Ü. Bakırköy Sağlık Yüksekokulu Lisans Hemşirelik ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nareg DOĞAN 2. Üniversite/Fakülte/Departman: Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü 3. Bölüm: Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği 4. Unvanı:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: ELİF ÇİFTÇİOĞLU İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: elif.ciftcioglu@okan.edu.tr

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bige Zeynep OKTUĞ Doğum Tarihi: 12.02.1972 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Boğaziçi Üniversitesi 1996 Y. Lisans İletişim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Öğr. Gör. Uzm. Berin Bayraklı Doğum Tarihi: 01.01.1967 Öğrenim Durumu: Yüksek Lİsans Yabancı Dil: İngilizce Medeni Durum: Evli-2 çocuk sahibi Derece Bölüm/Program

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Candan DELİDUMAN Doğum Tarihi: 15.08.1979 E-Posta: candancandan2012@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ayşe Kuzu Doğum Tarihi: 22.04.1976 Ünvanı: Öğretim Görevlisi İş Adresi: Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kozlu/ZONGULDAK

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Dönem V Psikiyatri Staj Eğitim Programı Eğitim Başkoordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Baran GENCER Yrd. Doç. Dr. Oğuz GÜÇLÜ Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ Dr. Hayal Yavuz Güzel ÖZGEÇMİŞ E-Posta : hyguzel@hacettepe.edu.tr Telefon : +90 (312) 7805336 Adres : Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 06800, Beytepe Ankara Eğitim Mezuniyet Tarihi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Okul Yıl. Erzi, S. (2012). Kız Üniversite Öğrencilerinin Yeme Tutumları, Yetişkin Bağlanma Stilleri ve

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Okul Yıl. Erzi, S. (2012). Kız Üniversite Öğrencilerinin Yeme Tutumları, Yetişkin Bağlanma Stilleri ve ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Seda Erzi Doğum Tarihi: 27.01.1987 Ünvanı: Doktor Öğretim Üyesi Telefon: (216) 626 10 50 (2222) Email: sedaerzi@maltepe.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Alan Okul Yıl Lise Sözel Kadıköy

Detaylı

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr

Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi www.arel.edu.tr Pınar EREN Öğretim Görevlisi T.C. İstanbul Arel Üniversitesi www.arel.edu.tr 1. Adı Soyadı : Pınar EREN 2. Doğum Tarihi : 30.03.1979 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. İletişim : İstanbul Arel Üniversitesi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2008. Y. Lisans KLİNİK PSİKOLOJİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİV.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2008. Y. Lisans KLİNİK PSİKOLOJİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİV. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İREM YOLA 2. Doğum Tarihi: 23.11.1986 3. Unvanı: UZMAN 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2008 Y. Lisans KLİNİK PSİKOLOJİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı: Hale TOSUN 2. Doğum Tarihi: 07.07.1970 3. Unvanı: Yard. Doç. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lise Hemşirelik Kızılay Özel Hemşirelik Lisesi 1988 Lisans Hemşirelik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Onay Budak İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL : 0534 846 46 16 : onaybudak@gmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.01.1987 3.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Görev Kurum/Kuruluş Yıl Araştırma Görevlisi. Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu

ÖZGEÇMİŞ. Görev Kurum/Kuruluş Yıl Araştırma Görevlisi. Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Rabia SAĞLAM 2. Doğum Tarihi : 17. 10. 1984 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Atatürk Üniversitesi 2003-2007 Toplum

Detaylı

Prof. Dr. Gonca Soygüt Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü

Prof. Dr. Gonca Soygüt Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER Prof. Dr. Gonca Soygüt Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü Adres: Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü E- Posta: goncab@hacettepe.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Tez Başlığı: Kemik İliği Nakli Olan Malign Hastalıklı Ergenlerin Psikolojik Değerlendirmesi Tez Danışmanı: Yard. Doç. Tevfika Tunaboylu-İkiz

ÖZGEÇMİŞ. Tez Başlığı: Kemik İliği Nakli Olan Malign Hastalıklı Ergenlerin Psikolojik Değerlendirmesi Tez Danışmanı: Yard. Doç. Tevfika Tunaboylu-İkiz ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Gülcan Peykerli Gürsu Doğum Tarihi: 24/7/1962 Unvanı: Dr. Psikolog Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji İstanbul Üniversitesi 1986 Y. Lisans Psikososyal

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI

Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI Doğum Tarihi: 1980 E-posta: npekel@baskent.edu.tr Tel: 0 312 246 66 66-1645 (Dahili) Faks: 0 312 246 663 Adres: Başkent Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: MELEK ÇAM İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 6771630-3856 Mail: melek.cam@okan.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Derece Alan Üniversite Yıl. Çalışılan Kurum Atanılan Görev Çalışma Tarihleri

ÖZGEÇMİŞ. :  Derece Alan Üniversite Yıl. Çalışılan Kurum Atanılan Görev Çalışma Tarihleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sinem DAĞ İletişim Bilgileri Adres : Mağusa, Telefon : 03926303002 Mail : sinem.dag@emu.edu.tr dag_sinem@hotmail.com 2. Doğum Tarihi : 16.02.1989 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Okutman, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Afyon Kocatepe Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Okutman, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Afyon Kocatepe Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ayşin ŞİŞMAN 2. Doğum Tarihi : 15.12.1972 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Eğitimi Uludağ Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

Klinik psikoloji (bağımlılık odaklı) yüksek lisans programı, iki yıl süren, teorik ve uygulamalı dersler içeren tezli bir yüksek lisans programıdır.

Klinik psikoloji (bağımlılık odaklı) yüksek lisans programı, iki yıl süren, teorik ve uygulamalı dersler içeren tezli bir yüksek lisans programıdır. Klinik psikoloji (bağımlılık odaklı) yüksek lisans programı, iki yıl süren, teorik ve uygulamalı dersler içeren tezli bir yüksek lisans programıdır. Program temelde bir klinik psikoloji programıdır ancak

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SİMGE TAŞIN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: simge.tasin@okan.edu.tr 2.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi Y. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1988

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi Y. Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1988 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Failatun SARI ORHAN 2. Doğum Tarihi: 1953 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik İstanbul Üniversitesi 1975

Detaylı

A. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler :

A. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler : 1.Adı Soyadı : Gülcan Peykerli Gürsu 2.Doğum Tarihi : 24/7/1962 3.Unvanı : Dr. Psikolog 4.Öğrenim Durumu : Doktora 5.Çalıştığı Kurum : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

ALOPESİ UNIVERSALİSTE RUHSAL İŞLEYİŞ PROJEKTİF TESTLERLE DEĞERLENDİRME. A. Elif Yavuz Sever Vaka Sunan: Gulara Yaya

ALOPESİ UNIVERSALİSTE RUHSAL İŞLEYİŞ PROJEKTİF TESTLERLE DEĞERLENDİRME. A. Elif Yavuz Sever Vaka Sunan: Gulara Yaya 9 EYLÜL 2015 SAAT GENEL KURUL SALONU AMFİ 7 AMFİ 8 09.00-09.30 KAYIT 09.30-10.00 AÇILIŞ KONUŞMALARI 10.00-12.00 KONFERANS KARŞILAŞMA, SEVME VE AYRILMA: ZAMANIN AKIŞI İLE SINANAN NARSİSİSTİK VE NESNESEL

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Unvanı Adres Bölümü İletişim :Elif KOYUNCUOĞLU :Öğretim Görevlisi :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Adres :Elif KOYUNCUOĞLU :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul Telefon-GSM : 0 542 435 42 00 e-mail Doğum yeri

Detaylı

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994 1. Adı Soyadı : AFET MİSHAL İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Fatih Cad. Çoban Çeşme Mah. Fidan Sok. No:11 D: 9 Yenibosna-İST. : 0533 513 3317 : afetmishal@hotmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.02.1959

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı Erciyes Üniversitesi 1992-1995

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı Erciyes Üniversitesi 1992-1995 1. Adı Soyadı: Ümit ERTEM 2. Doğum Tarihi: 20.04. 1969 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Ege Üniversitesi 1986-1990 Y. Lisans Halk Sağlığı

Detaylı

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı : HALE TORUN 2. Doğum Tarihi : 07.07.1972 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Marmara Üniversitesi 1994 Y.Lisans Radyo Televizyon ve

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: CANSU BÜYÜK. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: CANSU BÜYÜK. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: CANSU BÜYÜK İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: cansu.buyuk@okan.edu.tr 2.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Çiğdem KARAGÜLMEZ SAĞLAM 2. Doğum Tarihi: 12.10.1978 3. Ünvanı: 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam ediyor) Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Beden Eğitimi Öğretimi Girne Amerikan

Detaylı

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü dışındaki kurumlarda Yüksek Lisansını Tamamlamış Öğrencilerin Alması Zorunlu Dersler

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü dışındaki kurumlarda Yüksek Lisansını Tamamlamış Öğrencilerin Alması Zorunlu Dersler Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü dışındaki kurumlarda Yüksek Lisansını Tamamlamış Öğrencilerin Alması Zorunlu Dersler Ders Kodu Ders Adı Kredi AKTS Z/S T/U/L BABE601 Adli Tıp

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler

ÖZGEÇMİŞ Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Murat Yalçın Beşiktaş 2. Doğum Tarihi : 08.08.1978 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Spor Yöneticiliği Marmara Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Pedodonti Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Pedodonti Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: MÜGE TOKUÇ İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat- Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 6771630-3856 Mail: muge.tokuc@okan.edu.tr

Detaylı