PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS!"

Transkript

1 PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! YENİ NESİL KAZANÇ SİSTEMİ İLE MUHTEŞEM KAZANÇLAR ALMAYA VE BU HEYECANA HAZIR MISIN? İnternet ile ticaretin şekli değişti. Günümüzde ürün sahipleri; ürünlerinin reklam, pazarlama ve satışına yönelik faaliyetlerini, internetin gücünü kullanarak, buna odaklı şekilde planlıyor ve uyguluyor. İnternette ticaret denildiğinde ilk akla gelen e-ticaret kavramı; sadece bir satış sitesi sahibi olmaktan, bir ürünü alıp-satmaktan veya üretilen bir ürünü/hizmeti satmaktan ibaret değildir. Bir ürünü tanıtmak da, tanıtımına ve satışına aracılık etmek de yeni nesil bir ticaret şeklidir. Büyük şirketler kadar, sıradan internet kullanıcıları da artık bu durumun farkında. İnternette ilgilendiğiniz bir ürün veya hizmet aradığınızda karşınıza çıkan bir site, bir yazı, herhangi bir reklam uygulaması sizce nasıl çalışıyor? Her gördüğünüz tanıtım direkt olarak ürün sahibi firmaya veya reklam yayıncılarına mı ait sizce? Bu noktada daha geniş açıdan düşünmek gerekiyor. İnternette bu kadar çaba, bu kadar faaliyet ne amaçla ve kimler tarafından yapılıyor olabilir? Elbette KAZANMAK için ve KAZANMAK İSTEYENLER tarafından yapılıyor! Peki, kimler kazanıyor? Ek gelir sağlamak isteyenler, daha düzenli ve yüksek bir gelir sağlamak isteyenler; çalışanlar, çalışmayanlar, kendi işini kurmak isteyenler, ev hanımları, öğrenciler, emekliler Kısacası, isteyen herkes KAZANIYOR! Peki, bu kazançlara sahip olanlar ne yapıyor da kazanıyor? Dünya genelinde milyonlarca kişinin uygulamakta olduğu, hızlı ve bir o kadar da yüksek kazançlar elde ettiği Affiliate Marketing, Türkçe karşılığı Satış Ortaklığı Pazarlama sistemi sayesinde! Satış Ortaklığı, internetteki gelirler düşünüldüğünde, dünya genelinde çok yüksek bir paya sahiptir (Son yıllarda sadece ABD de 12 milyar dolarlık bir pasta payına sahiptir.) Aynı zamanda 16 yıldır uygulanan bir sistemdir.

2 Yüksek gelir elde etmenizi sağlayacak yeni nesil kazanç sisteminin asıl kaynağı ve asıl gücü olan Satış Ortaklığı ile başlıyoruz Satış Ortaklığı Nedir? Satış Ortaklığı: Internet üzerinde sunulan ürünlerin (bu ürünler dijital ürünler olarak adlandırılan e-kitaplar, yazılımlar, programlar, uygulamalar olabileceği gibi, para karşılığı satılan herhangi bir fiziki ürün ve hizmet de olabilir); arama motorları, bloglar, sosyal ağlar ve tüm online reklam ve pazarlama metotları kullanılarak, satışına aracılık etmek ve komisyon kazanmaktır. Satış Ortakları, kendilerine ait bir referans link sahibi olup, istediği ürünün satışına aracılık ederek yüksek komisyonlar kazanır. Ürün, ürün sahibi siteden (ana satış sitesinden) satılır. Satış Ortağı sadece referans linkini paylaşarak, internet kullanıcılarını ürün satış sitesine yönlendirir. Bu yönlendirmeyi, ister bir reklam ağını kullanarak, ister bir site veya bloguna yerleştirerek, isterse de sosyal ağlarda paylaşarak gerçekleştirebilir. Bir satış ortağının, ürünle ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmaz; ürünü alacak kişilerle veya ürün sahibi ile muhatap olmaz. Ürünü alacak kişi referans linke tıklar ve ürün satış sitesine girer. Alıcı ürünü satış sitesinden ödeme yaparak satın aldığı anda, tıkladığı link hangi satış ortağına ait ise, komisyonu o kişi kazanmaktadır. Ürün sahipleri neden bu sistemi tercih eder? İnternet üzerinden satış yapmak isteyen bir ürün sahibi; reklam ve personel masrafı yapmadan ürününün daha büyük kitlelere ulaşmasını, daha hızlı ve daha kolay şekilde satılmasını sağlar. Çünkü binlerce satış ortağı, internet üzerinde ürüne dair yayınlar oluşturur; blog ve sitelerinde ürün yazıları yayınlarlar, ücretli-ücretsiz online reklamlar yaparlar ve böylelikle milyonlarca ziyaretçiyi ürün satış sitesine yönlendirirler. Ürün sahipleri de reklam ve personel masrafı yapmadıkları için, satış ortaklarına verecekleri komisyonu yüksek tutarlar. Şu anda internet üzerinden satış ortaklığı sistemi ile satılan ürünlere ait komisyon oranları %50 ile %70 arasındadır (Fiziksel ürünler için daha düşük görünür bu

3 oranlar, %3-%120 gibi. Ancak fiziksel ürünler genellikle e-ticaret/alıveriş siteleri olduğundan, bu sitelere yönlendireceğiniz kişilerin toplam alışverişinden kazanırsınız. Bu tip sitelerden yüksek fiyatlı tek bir ürün alındığında bile yine göz ardı edilemeyecek komisyon tutarı oluşur.) Dünya genelinde yaklaşık 16 yıldır uygulanan bu sistemi, asıl işi olarak yapan ve yüksek gelir elde eden milyonlarca kişi bulunmaktadır. Türkiye de ise; ilk olarak 2009 da XTicaret Satış Ortaklığı Sistemini başlatmış ve hem ürün sahiplerini hem de Satış Ortaklarını bir araya getiren xticaret.com satış odaklı teknoloji platformu nu kurmuştur. XTicaret Nedir? Ürün sahipleri ürünlerini satış ortaklarının satmasını istediğinde ve satış ortakları da komisyon alabilecekleri ürünleri tespit etmek üzere satış havuzlarını kullanırlar. XTicaret de bunlardan biridir. Yüzlerce ürün ve binlerce satış ortağını buluşturan satış ortaklığı havuzudur. Güvenli ödeme sistemi sayesinde ise ürün sahiplerine üstün bir hizmet sunmaktadır. Bu, ürününü satmak isteyen ürün sahiplerinin XTicaret i tercih etmelerindeki en önemli unsurlardan bir diğeridir. Ürün sahipleri, ünlerine ait satışları hem güvenli olarak gerçekleştirmiş olur hem de taksitli olarak da ürünlerini satma olanağı elde ederler. Satış ortakları ise, hangi ürünleri satmak istediklerini XTicaret üzerinden belirleyebilir ve kazançlarını tek bir yerden, hem güvenli hem de düzenli olarak elde ederler. Sizeler de XTicaret üzerinden istediğiniz ürüne satış ortağı olabilir ve yüksek komisyonlar kazanabilirsiniz. Sıradan bilgisayar ve internet kullanıcısı olan herkes bu sistem sayesinde gelir elde edebilir. Ekstra bir bilgi ve birikim gerektirmez. Satış Ortaklığı linklerinizi internette herhangi bir ortamda kullanıp, paylaştığınızda, siz bilgisayar başında olmasanız dahi, satışlar gerçekleşir. Satış Ortaklığı; risk almadan, zaman ve para kaybetmeden, tamamen bağımsız şekilde çalışarak kazanç elde etmenizi sağlayan muhteşem bir sistemdir. XTicaret e Nasıl Üye Olunur? adresine gidin

4 XTicaret ana sayfasında sağ üst bölümde Üye Ol bağlantısına tıklayın Üye Ol

5 Üyelik sayfasında, sağdaki alanda istenen bilgileri doğru şekilde doldurup, üyelik tipini XOrtak Standart Satış Ortaklığı (Affiliate) seçtikten sonra en alttaki KAYIT OLUN butonuna tıklayın. Üyelik işleminiz tamamlandıktan sonra, formda yazdığınız adresiniz ve şifreniz ile buradan giriş yapabilirsiniz. Bu formda istenenleri doğru bilgilerle doldurun. Ad, Soyad, , Telefon, Adres vb. Formu doldurduktan sonra buraya tıklayın. Üyelik formunda yazdığınız adresinize XTicaret ten bir aktivasyon maili gelecektir. adresinize gitmeli ve mail içerisindeki linke tıklamalısınız. Aktivasyon linkine tıkladığınızda XTicaret Üyelik işleminin tamamlanması için 20TL. üyelik bedelini ödemeniz gerekir. Bir defaya mahsus ödeyeceğiniz bu ücret ile Satış Ortaklığı haklarından faydalanırsınız. Sayfalar sizi yönlendirecektir, güvenli ödeme sayfasındaki ödeme seçenekleri ile istediğiniz şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeniz onaylandığı anda Satış Ortaklığı panelinizi ve ürün detayları sayfalarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

6 Üyelik bilgileriniz ile XTicaret e giriş yaptığınızda, ana sayfa, kategoriler ve diğer bölümleri inceleyiniz Üyelik bilgileriniz ile giriş yaptığınızda bu bölümde adınız ve soyadınız görünür. Kategori başlıklarını tıklayarak tüm ürünleri inceleyebilirsiniz. Ana sayfadaki bu alanda ise; yeni eklenen, haftalık ve aylık olarak en çok satan ürünleri takip edebilirsiniz.

7 Örneğin; ana sayfada kategori başlıklarından Fiziksel Ürün e tıkladığınızda aşağıda göreceğiniz, ürünlere ait bilgilerin listelendiği sayfalara ulaşırsınız Her ürüne ait; komisyon oranlarını, satış ortaklarının sağladığı satış potansiyelini ve satış grafiklerini bu bölümlerde görebilirsiniz. Yukarıdaki sayfada herhangi bir ürüne ait bölümde Ürün Bilgileri butonuna tıkladığınızda aşağıdaki sayfaya ulaşırsınız (Örnek olarak balerin.com ürünü ) Satış Ortaklığı linkinizi de bu bölümden yapmaktasınız! Ürüne ait satış sitesini burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz. Satış Ortaklığı linkinizi oluşturmak ürüne satış ortağı olmak) için bu butonu tıklayın. Ürünle ilgili sis temde kayıtlı b sekmele ilgiler b ri tıklay ulunuyo çalışma arak ula rsa bu larınızd ş a b il ir s a in iş iz inize ya. T ürün sa a n ıtım rayacak hipleri t bilgiler arafınd yorumla yer alır an ekle r, ürünle ve nir (tan ilgili ve ıtım yaz ya satış ıl a r ı, ortakla ürün ba rı için d nnerlar uyurula ı, logola r, rı vb.)

8 Yukarıdaki resimde görülen Satış Ortağı Ol butonuna tıkladığınızda, sayfa üzerinde küçük bir pencere açılacaktır Burada adınız görünecektir. Üstteki küçük kutucuk boş görünür, ortaklık linkinizin sonuna eklemek üzere takip kodu belirlemek isterseniz yazabilirsiniz (linkinizi nerede kullanacaksanız ona göre belirleyebilirsiniz bu kodu, satışların nereden geldiğini anlamak içindir, örneğin blogunuzda kullanacaksanız blog yazabilirsiniz). Linki oluşturmak için BU ÜRÜNÜN SATIŞ ORTAĞI OL a tıklayın.

9 Aşağıdaki gibi Satış Ortaklığı linkiniz oluşacaktır. Birinci bölümde görünen link, internet üzerinde her alanda paylaşabileceğiniz Satış Ortaklığı linkinizdir. İkinci link ise, sitelerde HTML kod içerisine eklemek içindir. (Kodlama bilmeyenler, blog ve sitelerde 1. linkini yazılara ve resim altına bağlantı şeklinde ekleyerek kullanmalıdır. İlerleyen bölümlerde detaylı anlatılmaktadır.) balerin.com ürünü için oluşacak satış ortaklığı linkiniz. Herkes için farklı olacaktır. Hangi ürünlere satış ortağı olduğunuzu, ürünlerin listelendiği sayfalarda da aşağıdaki gibi görebilirsiniz (Fiziki Ürün kategori başlığını tıkladığınızda balerin.com a ait bölümde ortaklık linkiniz görüntülenir). Bu sayede henüz satışına aracılık etmediğiniz ürünleri listeden tespit etmeniz kolaylaşacaktır balerin.com ürününe Satış Ortağı olduğunuz ve linkiniz bu bölümde görünecektir. İsterseniz ürüne ait satış ortaklığınızı iptal edebilirsiniz ve daha sonra tekrar satış ortağı olabilirsiniz.

10 XTicaret Satış Ortaklığı Kazançları ve Ödemeler XTicaret te ödemeler her ayın 2 döneminde yapılmaktadır. Ayın 1 i ile 18. günü arası ödemeler, gelecek ayın 5 inde başlar ve en geç 3 iş günü içerisinde tamamlanır. 18 i ile gelecek ayın 1 i arası ödemeler ise, gelecek ayın 18 inde başlar ve yine 3 iş günü içerisinde tamamlanır. Ödemeler neden geriden takip eder? Çünkü satılan ürünlerde iade/satış iptali gibi durumlar olabilir. Hem ürün sahiplerinin hem de satış ortaklarının kazançlarının netleşip korunması amacıyla bu süre gerekmektedir. Satış Ortaklığından elde edeceğiniz gelir için vergi ve stopaj ödemeleri XTicaret tarafından yapılmaktadır. Yasal olan vergi ve kesintiler uygulanarak ödemeleriniz hesabınıza aktarılmaktadır. Bu nedenle kazançlarınıza dair herhangi bir vergi yükümlülüğünüz de bulunmamaktadır. Detaylı bilgilere XTicaret kullanım koşullarından ulaşabilirsiniz. XTicaret Kullanıcı Paneli XTicaret te ana sayfa veya farklı bir sayfada iken, Hesabım butonunu tıkladığınızda kullanıcı panelinizde yer alan ilgili bölümlerden; üyelik bilgilerinizi, kazançlarınızı, hangi ürünlere ortak olduğunuzu ve satış ortaklığı linkleriniz ile ne kadar hit/ne kadar satış geldiğini (satış ortağı olduğum ürünler bölümünde), hesabınızla ilgili tüm detayları görebilirsiniz. Satış Raporu nda, satış ortağı olduğunuz ve tanıttığınız hangi ürün, kim tarafından, ne zaman, hangi ödeme şekli ile alınmış, havale/eft ile ödeme yapıldıysa onaylanmış mı veya beklemede mi gibi detayları görebilirsiniz. Gelir raporu ve ödemeler bölümünde ise banka hesabınıza aktarılacak dönem ödemelerinizi görebilirsiniz

11 XTicaret güncel duyurularını buradan takip edebilirsiniz. Bu sekmelerden bilgilerinizi düzenleyebilir, XTicaret veya ürün sahiplerinden gelecek mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz. ProjeX üyesi değilseniz bu bölüm sizde görünmeyecektir. Satış Ortaklığıyla ilgili bölümlere bu butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Blog Nasıl Açılır ve Satış Ortaklığı Linki Nasıl Eklenir? İnternette ücretli veya ücretsiz bloglar açabilirsiniz. Satış Ortaklığına yeni başladığınızda, site kurmak gibi bilgileriniz yoksa blogger.com, blogcu.com gibi ücretsiz blog servislerinden blog açarak ilk denemelerinizi yapmanızı öneririz. En çok bilinen ve ilgi gören bu servisler dışında da pek çok blog servisi bulunmaktadır. Blog açmak neden önemlidir? - Satış Ortağı iseniz; ürünlerle ilgili özgün, dikkat çeken yazılar yayınlayarak kaliteli ve güncel bir blog ile arama motorlarından trafik çekebilirsiniz. Ekstra reklam masrafı olmadan tanıtım yapmanın en iyi yoludur. Ürüne ait satış ortaklığı linklerinizi direkt paylaşmak yerine blogunuzu tanıtarak (sosyal ağlarda paylaşmak, sosyal imleme sitelerine, ücretsiz ilan sitelerine ve video sitelerine eklemek vb.) daha iyi satışlar yapabilirsiniz. Tek bir ürüne odaklı bloglar yapabileceğiniz gibi, aynı türden ürünleri içeren bloglar da hazırlayabilirsiniz. Blog sahibi olabilmek için teknik bilgi gerekmez. Size aktaracağımız bilgiler ile siz de hemen bir blog sahibi olabilirsiniz ve internette biraz da araştırma yaparak istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Google a ait olan blogger.com dan ücretsiz olarak kolaylıkla blogunuzu açabilir ve ilk yayınlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. blogger.com adresine gidin

12 blogger.com Eğer bir Gmail adresiniz var ise aynı giriş bilgileri ile Blogger a da girebilir ya da farklı bir hesap oluşturabilirsiniz. İlk defa google üyeliğiniz olacaksa, aşağıdaki sayfada sağ üstte bulunan Kayıt Olun butonuna tıklayarak üyelik oluşturabilirsiniz (Gmail de Google ın hizmetidir) Gmail bilgilerinizi yazarak Oturum aç a tıklayın

13 Blogunuz varsa ekran bu şekilde görünür ve Yeni Blog butonuna tıklayarak ürün odaklı yeni bir blogu aynı hesabınızda açabilirsiniz. (Bir günde en fazla 2 ayrı blog açılabilir!) Blogger a ilk defa giriş yapanlar için aşağıdaki gibi bir sayfa görünecektir İkinci bölüme blog adresinizi yazın. balerin.com için örnek verdiğimizden bu tür bir adres uygun gördük (balerinkozmetik). Siz ürüne göre veya daha farklı bir adres de belirleyebilirsiniz. Adres bitişik yazılmalı ve Türkçe karakter içermemelidir! Bu sizin blog adresiniz (alan adı-domain) olacaktır. Kullanılabilecek bir adres ise uygundur onayı (mavi tik) çıkacaktır. Blogunuz da görünmesini istediğiniz başlığı buraya yazın. Blog adresinizle de uyumlu olması daha iyi olur. Yukarıdaki seçeneklerden blogunuz için şablon seçip Blog oluştur! u tıklayın.

14 Blogumuz oluştu. Yayın göndermeye başla yı tıklayın Aşağıdaki bölümleri doldurarak ilk yazınızı hemen yayınlayabilirsiniz. Burada gösterilen örnek amaçlıdır, trafik ve ilgi çekmek için daha uzun, düzgün tanıtım yazıları/makaleler hazırlamalısınız. Etiketler ise, arama motorlarında bu kelimelerle arama yapıldığında yazınızın listelenmesini kolaylaştırır. Yazı içeriğine ürün logosu, fotoğraf, video, banner gibi öğeler de ekleyebilirsiniz.

15 İlk yazınız için bu bölüme bir başlık yazın... Yazınızı biçimlendirmek için araçlar paneli. Yazınıza uygun, yazı içeriğinde de geçen kelimelerden oluşan etiketler (aralarında virgül ile) yazın ve Tamamlandı yı tıklayın. Yazınızı bu alana yazın. Bir önceki resimde görüldüğü gibi, yazı içinde belirli bir ifadeyi seçili hale getirin (Örnek: balerin.com) ve Araçlar da Bağla bölümüne tıklayın Bağla Altında link ekli olacak seçili metni buradan düzenleyebilir veya yazı yazdığınız bölümde herhangi bir yerde boş alanda bağla ya tıkladığınızda görünecek metin belirleyebilirsiniz. Bu küçük pencerede Web adresi seçili olsun ve ürüne ait XTicaretten aldığınız Satış Ortaklığı linkinizi bu boşluğa ekleyin ve alttaki Tamam butonuna tıklayın. ÖNEMLİ! Blogunuzda Satış Ortaklığı linkinizi direkt ekleyebileceğiniz gibi, link kısaltma sitelerinden kısaltarak da kullanabilirsiniz. Özellikle sosyal ağlarda ve arama motorları reklam uygulamalarında kullanırken kısaltılmış linklerinizi kullanmanız tavsiye edilir. (Örnek link kısaltma sitesi: tinyurl.com Açılacak sayfada Enter a long URL to make tiny: bölümüne linkinizi yapıştırın ve Make TinyURL butonuna tıklayın. Kısaltılmış ve değiştirilmiş olarak 2 adet link oluşacaktır. İkisini de kullanabilirsiniz.)

16 Bazı referans linkler, arama motorları ve sosyal ağlarda spam olarak kabul edilir ve engellenebilir. Paylaşımına izin verilse de bazen tıklandığında linkler çalışmayabilir. Bu durum sadece XTicaret ürün satış ortaklığı linkleri için geçerli değildir, birçok yabancı ürün ve tanıtım linkleri için de aynı sorun vardır. Bir satış ortaklığı linkini nereden almış olursanız olun, internette herhangi bir alanda kullandığınızda kendiniz tıklayarak çalışıp çalışmadığını kontrol edin (tıklayınca ürün sitesine yönleniyor mu şeklinde). Mail ile tanıtım yapacaksanız, yine mail içeriklerinde de kısa linkleri kullanmanız faydalı olacaktır. Yazıda seçtiğimiz ifadenin altına linkimizi ekleyerek bağlantı oluşturduk (Yazıya ekleyeceğiniz resimler için de aynı işlemi yapabilirsiniz. Resmin üzerini tıklayıp seçili hale getirin, yine Bağla ya tıkayın ve aynı şekilde satış ortaklığı linkinizi ekleyip, tamam deyin.) Yazınızı düzenlemeyi tamamladığınızda Kaydet i tıklayın Kaydet Yazıya resim eklemek için bu işareti tıklayın. Resim linkini (url) veya bilgisayardaki bir resmi de yükle diyerek ekleyebilirsiniz. Kaydet dedikten sonra, blogunuzun listelendiği alanda sol taraftaki menüden Ayarlar ı tıklayın ve blogunuzun genel ayarlarını yapın

17 Blogunuza açıklama eklemek için Düzenle yi tıklayın. Ayarlar Buradaki ifadeyi kontrol edin. Bu şekilde ise değişiklik yapmayın. Blog açıklaması, yine blogunuzun konusu ve içeriğiyle ilgili olmalı. Aşağıdaki örneğimize uygun olarak basit şekilde düzenlenmiştir. Farklı site ve blogları inceleyerek, blog adresinizi, başlığını ve açıklamasını belirleyebilirsiniz. Açıklamanızı da düzenledikten sonra Kayıtlar a tıklayın Blog açıklamasını yazıp Değişiklikleri kaydet e tıklayın. Kayıtlar sayfasında kaydettiğimiz ilk blog yazımız Taslak olarak görünüyor. Bu yayını seçin ve Yayınla butonunu tıklayın. Yeni yayın oluşturabilirsiniz. Blogunuzu görüntülemek için ise buraya tıklayın.

18 Yayınla butonu. Kayıtlı taslağı burayı işaretleyerek (tıklayarak) seçin. Diğer blog ayarlarını inceleyin. İstediğiniz şablonu kullanabilir, bu şablonlarda değişiklikler yapabilir (şablon bölümünden), diğer tüm düzenlemeleri yerleşimler bölümünden istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. İlk blog yazınızı yazıp yayınla dediğinizde, blogunuz aşağıdaki gibi görünecektir Blog adresi. Blog başlığı ve açıklaması. Yazıdaki bağlantı üzerine veya resim üzerine mouse ile gittiğinizde Satış Ortaklığı linkinin sayfanın bu kısmında belirdiğini görebilirsiniz. Etiketler Satış Ortağı olduğunuzda, ürün satışına bu şekilde aracılık edersiniz. Blogunuzu, 2 günde bir yeni yazılar ekleyerek güncel tutmanız faydalıdır. Alıcı (müşteri) sitenizi/blogunuzu ziyaret eder, herhangi bir yere yerleştirdiğiniz linkinize tıklar ve asıl satış sitesine gider. Ürünü oradan satın aldığı anda ise siz komisyonunuzu kazanırsınız. Bu nedenle, ürünleri tanıtırken doğru bilgiler vermeniz, ziyaret edenlerin ürün için karar vermesinde de, yazılarınızla, reklamlarınızla ve diğer tüm paylaşımlarınızla yönlendirici olmanız, satışlarınızı

19 yükseltecektir. Pek çok satış ortaklığı sitesi bulunur. Bunları inceleyebilir ve örnek alabilirsiniz. Ürünlere göre aramalar yaptığınızda çoğu karşınıza çıkacaktır. Sosyal paylaşım sitelerinde de yine satış ortaklığı linklerinizi (sayfa, grup veya profilinizden gönderiler yaparken) kullanırsanız pek çok kişiyi ürüne yönlendirmiş olursunuz. Elbette sadece linkinizi atmamalısınız. Çarpıcı, sıra dışı ifadelerle dikkat çekebilirsiniz. Bu sitelerde de bir fotoğraf, resim veya video paylaşımlarınıza linkiniz ekleyerek tanıtımlar oluşturabilirsiniz. Satış Ortaklığı linkiniz yerine blog adresinizi (farklı yazılar varsa yazıların bağlantı adreslerini) paylaşabilirsiniz. Bu sayede blogunuza ziyaretçi trafiği oluşturursunuz. İnternet üzerinde her şey reklamlar üzerine kurulurdur. Siteleri ziyaret ederken artık farklı açıdan bakmayı da öğrenirsiniz. Bu yapılan çalışmalarının nedeni nedir? Sadece keyif mi? İnternette ticaret dendiğinde ise akla e-ticaret belirli bir kalıpla (ezberlenen durumuyla, sadece alışveriş sitelerinden veya ithalat/ihracattan ibarettir) gelir. Asıl güç ve potansiyel ise SATIŞ ORTAKLIĞI sistemindedir. Ürün sahipleri fazla emek ve ek masraf yapmadan ürünlerini daha çok kullanıcıya ulaştırır, sürümden kazandıkları için de komisyon oranlarını yüksek tutarlar. Kazançları pek çok üreticiye/ürün sahibine göre yüksek olduğu için de harcamalarını sadece ürünlerini geliştirmek veya yeni ürünlere yönelmek amacıyla kullanırlar. Satıcılar (satış ortakları) ise yine az emek ve az masraf ile hiçbir şekilde kazanamayacakları parayı elde ederler. Ofis tutmak veya belirli saatlerde çalışma zorunlulukları da yoktur. Bilgisayar ile internet bağlantısı olan her yerden ve istenen her saatte çalışmak mümkündür. Bu sebepler, milyonlarca kişinin satış ortaklığı sistemine yönelmesi için yeterlidir. Satış Ortaklığı çalışmalarınız için TV, medya, internet, sokak ilanları vb. tüm reklamları örnek alarak hareket edin, bir ürün nasıl tanıtılıyor? Ya da bizler bir ürünü neden alırız? Bu soruların yanıtı sizde varsa işiniz daha kolay. Fark oluşturmalısınız ki fark edilsin! Ayrıca, başarısız (ürün sahipleri veya satış ortaklığıyla daha önce ilgilendim diyen) insanlardan duyduklarınıza ve internetten iş mi olur gibi ön yargılara kulak asmayın. Tıkla kazan, hopla kazan, zıpla kazan gibi safsatalara da itibar etmeyin. Dünya devlerinin elinde olan asıl güç sizce nedir ve bu kadar insanın bunca çabası ne içindir? Elinizin altındaki gücün farkına varın, Satış Ortaklığından siz de yerinizi ve payınızı şimdiden alın. Tüm bunları yapamam derseniz ProjeX üyesi olarak, XDükkan adı verilen ve tüm içeriğiyle, ortaklık linklerinizle, her türlü alt yapısıyla hazır otomatik çalışan profesyonel bir satış sitesi sahibi olabilirsiniz. ProjeX nedir ve sadece XDükkan dan mı ibarettir? ProjeX, temel olarak satış ortaklığı, network marketing, banner reklam trafiğine ortaklık çalışmalarının bir araya getirildiği, temel olarak bu 3 farklı kazanç mekanizmasının ve XMarket, XAcademy, XClub bölümlerinin de yer aldığı dev bir kazanç sistemidir. Bu sistemin ilk kurucusu yine XTicaret tir ve dünyada ilk defa Türkiye den uygulanmaya başlamıştır.

20 XTicaret in ProjeX teki hedefi, ülkemizin dünya genelinde ekonomik alanda bir güç olmasını sağlamaktır. ProjeX e dahil olan herkes XDükkan adı verilen bir satış sitesine sahip olma hakkı da elde etmektedir. XDükkan, sistemin en cazip değerlerinden biridir. ProjeX üyesi olan bir kişi, sadece bir alan adı (domain) alıp bu alan adını XTicaret e bildirir ve sitesinin otomatik olarak yayınlanmasını sağlar. Hosting için farklı yerden hizmet almasına veya ekstra para ödemesine gerek yoktur. Bu tür hizmetleri XTicaret sağlamaktadır ProjeX üyelerine sağlamaktadır. XDükkan tam olarak nedir ve nasıl otomatik olarak çalışır? ProjeX üyesi olduğunuzda farklı bir kullanım paneli sizi karşılar. Bu paneldeki ilgili bölümden, XDükkan ayarlarınızı 5 dakika gibi kısa bir sürede yapıp hemen yayınlayabilmektesiniz. XDükkanınız için, XTicaret bünyesinde bulunan tüm ürünleri kategori olarak veya tek tek seçerek sitenize eklersiniz (XDükkan ayarlarındaki bölümde tek tıkla ürün adlarını seçmeniz yeterlidir). XDükkan ayarlarını yaptığınızda; seçtiğiniz ürünlere ait tanıtım materyalleri (sistemde kayıtlı bulunan ürün logosu, bannerları, tanıtım yazıları vb.) sizin sitenizde yayınlanır. Ürün tanıtım yazıları her bir XDükkanda farklı yayınlanır! Ki bu da yine XTicaret in geliştirip uyguladığı bir metottur! Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi bir XDükkan a, aylık 35 TL kira ödeyerek siz de sahip olabilirsiniz. XDükkanınızdaki tanıtımlar size ait satış ortaklığı (referans) linkleriniz ile yine otomatik olarak yayınlanır. Sadece XDükkanınızı tanıtarak satış ortaklığına hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. (Projex direkt ödeme sayfasına gitmek için tıklayın)

21 ÖNEMLİ NOT: 35 TL ProjeX e Silver üye olduğunuzda ödeyeceğiniz aylık kiradır, sadece XDükkan adı verilen satış siteniz için ödemezsiniz. Ayrıca 300$ ödeyerek Gold üye olma hakkı vardır. Gold üye olmanın, her ay 35 TL ödememek ve tüm kazançlardan da daha yüksek oranlarda faydalanmak gibi birçok ekstra avantajı bulunmaktadır! XTrafik nedir ve nasıl kazanılır? Yurtdışı banner reklam trafiği gelirlerine ortak olabileceğiniz XTrafik sistemi size KOLAY VE YÜKSEK BİR KAZANÇ FIRSATI SUNAR! Bir birikiminiz var ise; istediğiniz vadede XTrafik paketi alıp sermayenizi katlayabilirsiniz. XTrafik ten gelir elde etmek için uygulamanız gereken hiçbir zorunluluk yoktur. İnternete hiç bağlanmasanız dahi kazancınız birikir! Örneğin; 10 bin dolarınız var, paranızı en kolay ve en çok kâr edecek şekilde değerlendirmek istiyorsunuz. 6 aylık GOLD XTrafik paketi aldınız. 6 ay sonunda ana sermayeniz dahil, belirtilen kâr oranı ile birlikte kazancınızı alırsınız. İster tekrar paket alıp yükseltmeye devam edersiniz, isterseniz de paranızı çekip kullanabilirsiniz. (Silver - Gold Xtrafik paketleri ve üyelik hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Aşağıdaki resimde paket oranlarını görebilirsiniz.) Benim büyük bir birikimim yok ama bu sistemi tanıtabileceğim kişiler var derseniz, XTrafik sistemi sayesinde muhteşem bir gelir elde edersiniz: Kendi linkiniz ile dahil ettiğiniz bir kişi XTrafik paketi aldığında siz direkt olarak onu yatırımının %10 unu kazanırsınız (Örneğin; Dahil ettiğiniz kişi 10 bin dolar ($) yatırdı, sizin direkt alacağınız kazanç 100$ dır). Ayrıca, sizin dahil ettiğiniz bir kişi yeni bir kişinin Xtrafik paketi almasına aracılık ederse, bu yeni kişinin de yatırımından siz yine %5 kazanırsınız (bu kişi de 10 bin dolar yatırdı diyelim, sizin alacağınız kazanç 500 $ dır, %10 unu bu yeni kişiyi dahil eden kişi alır), hem de hemen! (Bu kazanç oranları Gold üyeler için geçerlidir, Silver üyeler ise sadece kendi dahil ettikleri kişilerin XTrafik yatırımından %5 kazanmaktadır.) Aşağıdaki resimde Silver ile Gold XTrafik paketlerini ( ve 12 aylık) ve kâr oranlarını görebilirsiniz. Oranların son halini adresinden kontrol edebilirsiniz.

22 ProjeX sayesinde; Satış Ortaklığından, XNetwork Marketing kazançlarından, XTrafik gelirlerinden (tümünden veya tercih edeceğiniz bölümüne ağırlık vererek) yüksek kazançlar elde edersiniz. Özellikle XTrafik; XNetwork veya satış ortaklığı ile ilgilenmesiniz dahi otomatik olarak kendi ekibinizin oluşmasına (ekip oluşturmaya gayret etmesiniz de oturduğunuz yerden paranıza para katacak) ve de büyümesine, kazançlarınızın da hızla ve katlanarak büyümesine aracılık edecek, ProjeX sisteminin en önemli dinamiğidir! Çünkü kafa yormazsınız, paramı yatırdım şimdi ne yapacağım derdiniz olmaz! Sadece XTrafik özel panelinizden paranızdaki ilerlemeyi takip eder ve aldığınız pakete göre o vade tamamlandığında, kazancınızı çekersiniz. Bu kadar KOLAYDIR! ProjeX hakkında inceleyebilirsiniz: daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayarak siteyi

PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS!

PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! YENİ NESİL KAZANÇ SİSTEMİ İLE MUHTEŞEM KAZANÇLAR ALMAYA VE BU HEYECANA HAZIR MISIN? İnternet ile ticaretin

Detaylı

PARA KAZANMAK ĠÇĠN ĠNANILMAZ BĠR FIRSAT SUNUYORUZ. GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ĠÇĠN BÜYÜK BĠR ġans!

PARA KAZANMAK ĠÇĠN ĠNANILMAZ BĠR FIRSAT SUNUYORUZ. GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ĠÇĠN BÜYÜK BĠR ġans! www.parakazanmayollari.org PARA KAZANMAK ĠÇĠN ĠNANILMAZ BĠR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ĠÇĠN BÜYÜK BĠR ġans! YENĠ NESĠL KAZANÇ SĠSTEMĠ ĠLE MUHTEġEM KAZANÇLAR ALMAYA VE BU HEYECANA HAZIR MISIN?

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın.

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın. Facebook Tanıtım Uygulaması Seminer Video Sayfasına Sponsor Link Oluşturma Merhaba Değerli ProjeX Üyeleri, Aşağıdaki linke tıklayarak, Facebook Uygulaması için kendi sponsor linkinizi oluşturabilir, Facebook

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir.

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Gmail(Google Mail) Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Burada Gmail bağlantısını(linki) tıklayıp

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler.

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler. 1 HAKKIMIZDA Trendacar.com olarak öncelikli hedefimiz Türkiye de ki tüm rent a car işletmelerine, güvenli, yenilikçi ve faydalı olabilecek hizmetler sunmayı amaçlamaktayız. Hizmetlerimizi firmaların ihtiyaç

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU 1. GENEL BĠLGĠLER... 1 2. Ana Sayfa... 4 3. MukWeb Sayfaları...

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM Erzurum 2012-2013 ÖNSÖZ Bu kitapçık Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince uzaktan eğitim verecek Öğretim elemanlarının ders içeriklerini

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Instructional Technology Support Office ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University Đletişim Bilgileri: Web adresi: http://its.metu.edu.tr Adres:

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMİR Sezgin SERPEN Büşra TUNCER Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Türkiye deki ilk Satış Ortaklığı sistemini kuran XTicaret.com un. internet üzerindeki EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ PROJESİ. ProjeX. ile

Türkiye deki ilk Satış Ortaklığı sistemini kuran XTicaret.com un. internet üzerindeki EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ PROJESİ. ProjeX. ile Türkiye deki ilk Satış Ortaklığı sistemini kuran XTicaret.com un internet üzerindeki EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ PROJESİ ProjeX ile Ürününüz (Markanız) Milyonlara Ulaşıyor! * En KOLAY * En ETKİLİ * En HIZLI * En

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler 1. Başlarken 2. Blogunuzu gösterme 3. Yaz ekranındandaki öğeler ve yeni kayıt ekleme 4. Resim ekleme 5. Video ekleme 6. Yeni sayfa ekleme 7. Bağlantı ekleme

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı Emre GÜLCAN IT Responsible & Web Admin AEGEE-Eskişehir emregulcan@gmail.com e_gulcan@hotmail.com 0535 729 55 20 1 1. YÖNETİM PANELİNE

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 1. İSTATİSTİKLER MENÜSÜ Bu menü sitenizdeki içeriklerin kaç adet olduğunu gösterir.incele butonuna tıkladığınızda içeriğe yönlendirir. 2. İLETİŞİM MESAJLARI Bu

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi Duyurular Nasıl Girilir? Duyuru girmek için ilk olarak İKÇ yönetim panelinden; 1-Kullanıcı adınızı

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Bu belge BT Sınıfı Etkinliklerinde Kullanılmak Üzere Hazırlanmıştır İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 ÜYE (KAYIT) OLMA... 3 YÖNETİM PANELİ İŞLEMLERİ... 5 ŞABLON AYARLARI...

Detaylı

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır?

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? Adslock.com İçerik Kilitleme Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? İçerik Kilitleme Yöntemleri Tüm sayfayı kilitleme Link kısaltma Tüm sayfayı kilitleme Makale, blog yazıları, download linkleri gibi değerli

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA

UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA UNICO JIRA DASHBOARD OLUŞTURMA JIRA DA KENDİ PANELİMİ NASIL OLUŞTURURUM? 1. «Kontrol Panelleri» butonuna tıklanır. 2. Açılan listede en aşağıda bulunan «Kontrol Panellerini Yönet» seçeneğine tıklanır.

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU --------------------------------------------------------------- 2 FİRMA ÜYE KAYDI ---------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler...

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... 3 ADIM 4: Bildiri Özet Gönderimi Bilgilendirme ve Yardım

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Değerli Katılımcılar, Uzaktan eğitim sistemine bağlanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları gönderecektir, lütfen

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU YENİ TASARIM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YENİ WEB SİTESİ BİRİM YETKİLİSİ WYS (WEB YÖNETİM SİSTEMİ) KULLANIM KLAVUZU WYS : WEB YÖNETİM SİSTEMİ Wys yetkili olduğumuz birimin web sayfası ile ilgili her

Detaylı

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız.

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. Daha önce hiç OASIS e giriş yapmamış iseniz https://oasis.ieu.edu.tr/oasis/help.php adresinden OASIS şifrenizi

Detaylı

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara

www.labpt.com.tr Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara www.labpt.com.tr LabPT Kalite Kontrol Programı Tunalı Hilmi Cad. 104/3 Kavaklıdere Ankara Tel. +90 530 617 02 88 Faks +90 312 428 22 48 info@labpt.com.tr www.labpt.com.tr İçindekiler I. Kullanıcı Girişi...

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) 1 İÇİNDEKİLER 1. Sunuş 3 2. Mths Sistemine Erişim.... 4 3. Mths Sistemi Anasayfa...... 5 4. Mths Sistemine Giriş....... 6 5. Mths Sistemi Genel.... 7 6. Firma Bilgileri

Detaylı

Uzaktan Eğitim Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Kılavuzu Uzaktan Eğitim Kılavuzu Değerli Öğrenciler, Uzaktan eğitim sistemine katılanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU

MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU Mayıs 2016 MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU Bu dokümanda SMS Gönderimi, Rehber aktarımı, Raporlama ve buna benzer özelliklerin nasıl yapılacağına ilişkin bilgiler yer almaktadır. İÇİNDEKİLER Markam

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ Online Kursiyer Kayıt Modülü; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

Blog Tasarımı. Eğitici Kılavuzu. Blog tasarımın hakkında eğitici ve öğretici kılavuz. AHMETSOYLU Anadolu Üniversitesi 10.06.2013

Blog Tasarımı. Eğitici Kılavuzu. Blog tasarımın hakkında eğitici ve öğretici kılavuz. AHMETSOYLU Anadolu Üniversitesi 10.06.2013 2013 Blog Tasarımı Eğitici Kılavuzu Blog tasarımın hakkında eğitici ve öğretici kılavuz. AHMETSOYLU Anadolu Üniversitesi 10.06.2013 İÇİNDEKİLER Giriş... 3 ÜYE (KAYIT) OLMA... 3 KUMANDA PANELİ... 5 GENEL

Detaylı

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Blok Yapısı Sitede Sağ Altta Bulunan Kampanyalı Araçlar-En Çok Kiralananlar-Bizim Seçtiklerimi Alanlarını Silebilir Yerine Yenisini Oluşturabilirsiniz Açtığınız

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız.

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız. Özel Yetenek Sınavı Sistemi Kılavuzu Yeni Online Başvuru Sistemini kullanarak hatasız bir şekilde başvuru yapabilmeniz için aşağıda adımları izleyiniz. 1. Adım : Tarayıcınızın adres kısmına ozelyetenekbasvuru.uludag.edu.tr

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu Herhangi bir neden ile bilgisayarınızı formatlamadan önce NPratik Yazılım Verilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Programı ilk defa kuruyorsanız NPratik Yazılım Kurulum

Detaylı

Avrasya Üniversitesi. Tuncay AYDEMİR

Avrasya Üniversitesi. Tuncay AYDEMİR Avrasya Üniversitesi Moodle Sistemi Kullanım Klavuzu Hazırlayan Tuncay AYDEMİR Moodle Nedir? Moodle; Öğrenci eğitimci arasında internet ortamında paylaşımların yapılabilmesini sağlayan bir sistemdir. Eğitimci

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET KAYIT YENİLEME KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu 2013 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt

Detaylı

2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı. KAYS Tanıtım Sunumu

2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı. KAYS Tanıtım Sunumu 2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı KAYS Tanıtım Sunumu Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacaktır? 24.12.2013 www.kuzka.gov.tr 2 Sisteme Nasıl Giriş Yapılır? http://portal.kays.kalkinma.gov.tr

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Her bir ofis programının olduğu gibi FrontPage inde bir dosya uzantısı vardır. Bunlar *.html veya *.htm dosya uzantılarıdır.

Her bir ofis programının olduğu gibi FrontPage inde bir dosya uzantısı vardır. Bunlar *.html veya *.htm dosya uzantılarıdır. FrontPage Nasıl Kullanılır? 1 Giriş FrontPage programı kolay şekilde web siteler hazırlayabileceğiniz ofis yazılımlarından birisidir. Hiçbir kod bilgisi gerektirmeden tasarımlarını kolay şekilde yapabileceğini

Detaylı