PROJEX (XNETWORK) TANITIM ÇALIġMALARINDA VE BEKLEYEN ÜYELER ĠLE ĠLETĠġĠMDE KULLANILABĠLECEK FARKLI ĠÇERĠKLER ĠLE HAZIRLANMIġ E-MAĠL ÖRNEKLERĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROJEX (XNETWORK) TANITIM ÇALIġMALARINDA VE BEKLEYEN ÜYELER ĠLE ĠLETĠġĠMDE KULLANILABĠLECEK FARKLI ĠÇERĠKLER ĠLE HAZIRLANMIġ E-MAĠL ÖRNEKLERĠ"

Transkript

1 PROJEX (XNETWORK) TANITIM ÇALIġMALARINDA VE BEKLEYEN ÜYELER ĠLE ĠLETĠġĠMDE KULLANILABĠLECEK FARKLI ĠÇERĠKLER ĠLE HAZIRLANMIġ E-MAĠL ÖRNEKLERĠ ÖRNEK 1 Kendi ĠĢinin Patronu Olma Zamanı Gelmedi Mi? Çalışan nüfusun pek çoğu başkalarına para kazandırıyor. Sadece %10 luk bir bölümü kendi işini kurmak için girişimde bulunuyor. Sen de kendi işini kurup, kimseye hesap vermeden, sabahları erken kalkma derdi olmadan, kendi paranı kazanmak istemez misin? İster evinden çalış, ister ofisinden, hatta tatil yaparken Çalışma saatlerini kendin belirle, ne kadar çalışacağına kendin karar ver. Ne hesap soran bir patronun, ne de dayatılan hedeflerin olsun? Geleceğin iģini kurmanda sana yol göstermek üzere bu davetimi kabul et!. = > {Adınızı ve Soyadınızı yazın}. ProjeX SatıĢ Ortağı {Bu tür yazıların altına sponsorluk linkinizi köprü olarak ekleyebilirsiniz. Yazıyı seçin sağ tuģ tıklayın ve Köprü ekle diyerek istediğiniz linke bağlantı oluģturun}. Adresi : Telefon Numarası :

2 ÖRNEK 2 Artık para kazanma zamanı! Teknolojiye bu kadar para ödediğimiz yeter! Bilgisayar, internet, cep telefonu, ipad, iphone, efendime söyleyeyim Tablet bilgisayar vs. vs. Pek çoğumuzun elinde taģıdığı bu teknolojilere, tüm özeliklerini kullanmasak, hatta birçoğunun ne iģe yaradığını anlamasak dahi, sahip olabilmek için dünya kadar para döküyoruz. ġimdi ben desem ki Bırak para akıtmayı. Madem teknolojiyi elinde tutmak istiyorsun, bunu artık para kazanmak için yap! Ġnternettin reddedilemez bir satıģ gücü var. Sen de buna ortak ol ve varolan teknolojileri, tüm özellikleri ile kendi iģini sürdürebilmek için kullan. Sadece keyifli zaman geçirmek için kullandığın bu teknolojileri paraya çevirmek mümkün. Nasıl mı? Buna tanıklık etmek için HEMEN TIKLA!. = > {Adınızı ve Soyadınızı yazın}. ProjeX SatıĢ Ortağı {Bu tür yazıların altına sponsorluk linkinizi köprü olarak ekleyebilirsiniz. Yazıyı seçin, sağ tuģ tıklayın ve Köprü ekle diyerek istediğiniz sayfaya (linke) yönlendirin}. * %100 kazanç odaklı ve resmi bir iģtir. Adresim : Telefon Numaram :

3 ÖRNEK 3 Bu gerçeği değiģtirmek ġart oldu! Hepimiz daha rahat, daha iyi bir yaģam için mücadele veriyoruz. Birilerinin kurduğu ve yönettiği iģler için kendimizi paralıyoruz. Sabah 8, akģam 5; bazen günün 12 ya da 14 saati çalıģanlar Alınan karģılık nedir? Çoğunluğu düģünürsek, ortalama olarak en fazla 700 TL. Bir evin ihtiyaçlarına yetiyor mu bu para? Hayır! Tek baģına bile olsa kimse bir ayını rahat rahat geçiremiyor. Kirayı verebilecek miyim, faturalarımı + kredi kartlarımı ödeyebilecek miyim, çocuklarımın okul masraflarına yetirebilecek miyim? Bu yaģıma geldim bir tatil yapamadım, arkadaģlarımla daha uzun zaman geçirebilmek ve para kaygısı yaģamak istemiyorum. Aklımızda sürekli aynı sorularla ne yaģımızı biliyoruz ne yaģadığımızı ARTIK BĠZE DAYATILAN BU GERÇEĞĠ DEĞĠġTĠRMEK ġart OLDU! ProjeX olarak yüzyılın hareketini baģlattık. Hem de Türkiye den. Çok kısa bir süre sonra dünyaya ekonomik alanda da Türkiye nin gücünü göstermeye hazırlanıyoruz! BU DEV PROJEDE ġġmdġden YERĠNĠ AL! Ben de kurumsal olarak kendini kanıtlamıģ bir gücün ortağı olmak ve artık gerçek kazançlar elde etmek istiyorum; çevreme örnek olmak, iģ ve ek gelir ihtiyacı olana yol göstermek istiyorum; profesyonel kiģilerle sağlam adımlar atarak yaģamıma iyi bir yön vermek, yıllardır kurduğum hayalleri gerçeğe dönüģtürmek istiyorum diyorsan benimle iletiģime geç. * %100 kazanç odaklı ve ispatlanmıģ bir projedir. Ciddi giriģimcilerle bu projeyi paylaģmaya hazırım.. = > {Adınızı ve Soyadınızı yazın}. ProjeX SatıĢ Ortağı {Bu tür yazıların altına sponsorluk linkinizi köprü olarak ekleyebilirsiniz. Yazıyı seçin, sağ tuģ tıklayın ve Köprü ekle diyerek istediğiniz sayfaya (linke) yönlendirin}. Adresim : Telefon Numaram :

4 ÖRNEK 4 Ġnternette boģa vakit geçirmekten yorulmadın mı? Ben yoruldum. Artık harcadığım bu vakitleri paraya çeviriyorum. Nasıl mı? Facebook veya diğer paylaģım platformlarında her gün saatlerimi geçiriyordum. Bazı ilanlar, duyurular, reklamlar dikkatimi çekti. Daha önceden internette para kazanmak için araģtırmalarım ve deneyimlerim olsa da hep hüsranla sonuçlanmıģtı. Bu yeni yöntem farklıydı. Biraz araģtırdım ve iģin nasıl yapıldığını profesyonellerden bire bir öğrendim. Ġnternetin varolan satıģ gücünden kaynağını alan, güvenilir, gerçek, kendini ispatlamıģ, kurumsal bir kimlik altında her adımın otomatikleģtirildiği muhteģem bir proje hazırlanmıģ. Anlatılan ve tanık olduğum her detay kusursuz bir iģleyiģin olduğunun kanıtı. Elde dilen kazançları gördüm. Ben de istiyorum dedim. Online okulunu bile hazırlamıģlar. Sunulan eğitimler ile sürekli yeni bir konuda bilgi sahibi oluyorum. Site kurmaktan tut, siteler ne iģe yarar, nasıl çalıģılır, nasıl ilerletilir, seo teknikleri, en iyi online reklam yöntemleri, blog yazarlığı, internette satıģ ortaklığı (internetteki asıl güç), birçoğumuzun kullandığı pek çok platforma kayıt iģlemleri bile videolarla adım adım anlatılıyor. Bilgisayarı sadece açmayı bilenler dahi kolaylıkla yapabiliyor. Yıllardır boģa geçirdiğim zamanlara da acıyorum. Meğer bu kadar kolaymıģ! Neredeydiniz bu zamana kadar diye sormaktan da kendimi alamıyorum. ġimdi ben de sana yol göstermek istiyorum. Bırak boģ iģleri! Keyifli vakit geçirmek için kullandığın o ortamlarda nasıl para kazanıldığını sen de öğrenmelisin. Günde 1-2 saat düzenli çalıģarak hayalini bile kuramayacağın yöntemlerle çok iyi paralar kazanabilirsin. Bu %100 kazanç getiren, geleceğini kurtaracak kusursuz bir iģ. Hem de öyle saatlerini feda edip 3-5 kuruģ kazanmayacaksın. Saçma sapan ve benim gibi çoğu kiģiye de hayal kırıklığı yaģatan tıkla kazan, reklamla kazan, video izle kazan gibi insanların emeklerini, hayallerini sömüren bir iģ değil. Gerçek bir iģ sahibi olup, aylık yaklaģık 2000 TL kazanacağına tanık olunca senin de hak vereceğine eminim! Kendin kazanırken baģkalarının kazanmasına da aracılık etmek! Bu düģünce de ancak Türkiye de oluģturulan bir projede mümkün olabilirdi. Bu, benim için ayrıca bir heyecan ve de gurur kaynağı.

5 Tümüyle yasal olan ProjeX te yer alacak ciddi giriģimci arkadaģlarımı bu büyük güce Ģimdi ortak olmaya davet ediyorum. GörüĢmek dileğiyle Adım: Soyadım: ProjeX SatıĢ Ortağı {Bu tür yazıların altına sponsorluk linkinizi köprü olarak ekleyebilirsiniz. Yazıyı seçin, sağ tuģ tıklayın ve Köprü ekle diyerek istediğiniz sayfaya (linke) yönlendirin}. Adresim : Telefon Numaram : Facebook Adresim: * Bana Facebook aracılığı ile online olarak saatleri arasında ulaģabilirsin.

6 ÖRNEK 5 ProjeX: Yeni Bir YaĢam Biçimidir! Ġnternette baģlatılan bu dev Türkiye Projesi ile yaģamın değiģecek. Para kazanmak hiç bu kadar keyifli olmamıģtı! ProjeX, zaman ve mekân tanımadan sürdürebileceğin gerçek bir iģ. %100 kazanç odaklı, yasal ve kusursuz bir sistem. Her adımda geleceğine güvenle bakabilmeye tanıklık edeceksin. Türkiye ve dünya buna hazır mı bilemiyoruz ama baģlatmıģ bulunduk. ĠDDĠALIYIZ! Gelecekte iyi ki diyebilmek için ġġmdġ TIKLA ve sen de bu projeye katıl!. = > {Adınızı ve Soyadınızı yazın}. ProjeX SatıĢ Ortağı {Bu tür yazıların altına sponsorluk linkinizi köprü olarak ekleyebilirsiniz. Yazıyı seçin, sağ tuģ tıklayın ve Köprü ekle diyerek istediğiniz sayfaya (linke) yönlendirin}. Adresim : Telefon Numaram : * Ciddi giriģimci adaylarına davetimdir. En kısa sürede sizinle iletiģime geçmemi istiyorsanız, lütfen adınızı, soyadınızı ve telefon numaranızı iletiniz.

7 ÖRNEK 6 PROJEX TE ĠLKLERDEN OL! Türkiye nin ilk SatıĢ Ortaklığı odaklı teknolojisi ProjeX te yerin hazır! Gel, bugün kendi iģini kurmak için ilk adımı at! % 100 yerli sermaye ile Türkiye de geliştirilen ve devrim olarak nitelendirilebilecek ProjeX e ortak olarak, internette büyük bir pazar payına sahip olan satış ortaklığı + network marketing sistemleri ile yüksek gelir elde et. ProjeX te XNetwork, doğrudan satış sistemini dijital platforma taşıyarak oturduğun yerden para kazanmanı sağlayacak. ProjeX te XDükkan, satış ortağı olduğun yüksek komisyonlu ürünlerinin sergileneceği; tam donanımlı, dinamik ve tüm içeriği ile birlikte anahtar teslimi sahip olacağın site. XDükkanlar, XNetwork üyeliğin devam ettiği sürece ömür boyu sana ekstra kazanç getirecek. ProjeX, herkese ek gelir imkânı sunarken, internette varolan pazar payını daha da yükseltmeyi ve bu gücü dünya geneline de taşımayı hedeflemektedir. ProjeX te bir ekibin olması neden önemlidir? Üstün hizmet ve benzersiz destek sayesinde başarı basamaklarında güvenle ilerlemen için güçlü bir ekiple hareket etmen önemlidir. Uzun süredir geçimini sırf Satış Ortaklığı ve diğer internet teknolojileri ile sağlayan kişilerin önderliğinde sağlam adımlar at ve kendi işinin patronu olarak geleceğini güvence altına al! ProjeX te XAcademy, 3,5 yıldır edinilen tecrübe ile XNetwork üyesi olan herkesi bu alanda eğitmeyi amaç edinen online okulu. XNetwork sistemine üye olduğun andan itibaren neler yapman gerekir, XDükkanlar ile nasıl kazanç elde edilir, internette reklam yapma ve seo yöntemlerine kadar işinde sana yol gösterecek tüm teknik bilgileri adım adım videolu görseller ile anlatmaktadır. Her seviyede internet kullanıcısı kolaylıkla bu işi yapabilir. ProjeX te Tek Merkez Sensin! Profesyonel bir ekip ile hareket etsen dahi, tüm üyeler aynı haklara sahiptir. Kimse derecelendirilmez ve kimsenin emeği kimseye geçmez. Üst sponsorun olacak bana ve sana aynı kazanç olanağı sunuluyor. ProjeX te Kazanç Fırsatları Bitmiyor!

8 XMarket ve XClub da yine Proje X üyelerinin faydalanması için hazırlanan, yazılım ve programlardan; tatil ve konser organizasyonlarına kadar uzanan, yine yüksek kazanç odaklı, benzersiz avantajlar ve fırsatlar sunuyor. ġġmdġ ÜYELĠĞĠNĠ BAġLAT VE BU SERÜVENDE DAĠMA YANINDA OLMAMA ĠZĠN VER! ProjeX e üyeliğini hemen aktifleştirebilirsin. Herhangi bir aşama veya süreçten geçmek durumunda değilsin. Üyeliğini başlattığın anda XDükkanını yayınlamaya ve para kazanmaya hemen başlayabilirsin! XDükkan ile tek bir ürün satışından %50-%70 arası komisyon kazanırsın. XNetwork ile sadece 2 kişinin daha XDükkan sahibi olmasına aracılık ederek 3 ayda bir 6000 TL lik kazancını sabitleyebilirsin. PROJEX TE ĠLKLERDEN OLMAK FIRSATLARI YAKALAMANIN BAġLANGICIDIR! PROJEX.. EKĠBĠ adına.. {ilk boģ alana ekibinizin adı, ikincisine endi adınızı yazın} ÖRNEK 7 BAġARMAK HĠÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIġTI! BaĢarılı olabilmek için size bir neden verilmiģse, kaybetmek imkânsızdır! ProjeX ile size verilen tek bir neden değil birbirinden güçlü nedenler var! Şimdi, kendimize şu soruları soralım: Yanıtı Evet! de olsa Hayır! da olsa, kendi nedenlerinizi burada bulacak ve daima kazanacaksınız! ProjeX ile çok para kazanır mıyım? ProjeX ile kendi iģimin patronu olabilir miyim? ProjeX iģimi tek baģıma yapabilir miyim? ProjeX ile baģkalarının da kazanmasına vesile olur muyum?

9 ProjeX ile istediğim yerden çalıģabilir miyim? ProjeX ile istediğim saatlerde çalıģabilir miyim? ProjeX ile haftanın belirli günlerinde çalıģabilir miyim? ProjeX ile Türkiye dıģında da çalıģabilir miyim? ProjeX ten Ģu an varolan iģim için de fayda sağlar mıyım? ProjeX ile aylık sabit kazanç elde edebilir miyim? ProjeX i birçok kiģiye anlatmak zorunda mıyım! - Hayır! - Sadece 2 kişiye anlatarak onların da XDükkan sahibi olmalarında aracılık edersiniz? Sürekli üye bulma zorunluluğu ve seyahat etme zorunluluğu olmadan oturduğunuz yerde link paylaşımı ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. ProjeX resmi sitesinde Canlı Destek ile sistemi kimseye anlatmak zorunda bile kalmazsınız. Linklerinizle internet kullanıcılarının siteyi ziyaret etmelerini sağlamanız yeterlidir. ProjeX ile ürün satmak zorunda mıyım? - Hayır! Ürün satışı XDükkanlarınızda gerçekleşir. Bu size ekstra kazanç olanağı sunar. Ürün satma zorunluluğu yoktur, XDükkanınız ile hiç ilgilenmeseniz bile kazanacaksınız. XMarket te sunulan yazılım ve programlar gibi ürünler ile de kazanç olanağını sunuluyor. ProjeX üyelerine sunulan bu avantajları siz kullanmasanız bile, sizin Xdükkanınıza bağlı diğer Xdükkan sahipleri kullandığında ekstra kazanç elde edeceksiniz. Ayrıca bu yazılım ve programlardan oluşan özel XMarket ürünlerini ProjeX üyesi olmayanlara da satabilirsiniz, kısacası bir ürün olarak da tanıtabilirsiniz. ProjeX sosyal yaģamımı engeller mi? - Hayır! Aksine, birçok kişi ile güçlü iş ilişkileri kurabilir, işin başlangıcından itibaren pek çok üye ve üye adayı ile iletişime geçebilir, 10 bin üye sayısına ulaşıldığında başlatılacak XClub avantajları ile de tüm üyelerin katılacağı eğlence amaçlı

10 organizasyonlarda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bunların yanı sıra işinizi istediğiniz zaman yapabileceğiniz için ailenize ve tüm sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. ProjeX ile sürekli üyelik aidatı ödemek zorunda kalacak mıyım? - Hayır! XDükkan kiranızı ödedikten sonra, sizin bu XDükkanınıza bağlı olarak 5. seviyenizde oluģacak ilk 3 XDükkan ile üyeliğiniz otomatik olarak 3 ay daha güncellenir ve bundan sonra XDükkan kira bedeliniz kazancınızdan düģüleceği için cebinizden kira ödemezsiniz. ProjeX kazançlarımı alırken sorun yaģar mıyım? - Hayır! 3 yıldır profesyonel olarak çalışmalarını devam ettiren XTicaret (Netpay) firması tüm ödemeleri zamanından kazanç sahiplerinin hesaplarına aktarmaktadır. ProjeX ile elde edeceğim kazançlar için ekstra vergi ödemem gerekiyor mu? - Hayır! Kazançlarınız stopaj kesintisi uygulanarak aktarıldığından bunun dışında herhangi bir vergi yükümlülüğünüz bulunmamaktadır. (Şahıslar için resmi olarak belirlenen gelir vergisi oranları ile stopaj kesintisi uygulanmaktadır). ProjeX üyesi olduğumda gelecek günler için kaygı taģımalı mıyım? - Hayır! Aksine, geleceğinizi güvence altına alacaksınız. Muhteşem gelir olanağı ile hem bugün hem de gelecek günlerde rahat edeceksiniz. Çocuklarınıza miras olarak bırakacağınız bir iş sahibi olacaksınız. ProjeX dünyada uygulanan bir sistem mi? - Hayır! Satış ortaklığı ve network marketing sistemleri ayrı ayrı tüm dünyada uygulanıyor olsa da, iki sistemi bir araya getirerek sadece internetten çalışarak sürdürülebilecek bu dev sistem geliştirilmiştir. Ve bir Türkiye projesidir. ProjeX ile bir kayıp yaģar mıyım? - Hayır! %100 kazanç odaklı bir iştir. ProjeX te ailemden kiģileri üye yapmamı engelleyecek bir durum var mı? - Hayır! Aileniz veya yakınlarınızı da dahil (18 yaşını tamamlayan her birey, tamamlamayanlar için bir ebeveyn ya da yakını adına olabilir) edebilirsiniz, hiç bir engel yoktur, isteyen herkes üye olabilir. (Ayrı isim ve banka hesabı olması şartıyla - bir hesap sahibi en fazla 3 XDükkan sahibi olabilir).

11 Sadece Türkiye de yaģayanlar mı ProjeX üyesi olabilir? - Hayır! Tüm dünyadan üyeler olabilir. İlk olarak Türkiye de başlatıldığı için Türkçe bilen herkes istediği yerden, ülkeden üyeliğini başlatabilir. ĠġTE SĠZE, YANITI EVETler VE HAYIRlar OLAN, ANCAK HEPSĠNĠN ASLINDA TEK YANITI DAĠMA KAZANACAKSIN OLAN SORULAR? KAZANMAMAK ĠÇĠN NEDEN ARIYORSANIZ BURADA BULAMAYACAKSINIZ! ĠDDĠAMIZ BÜYÜK, PROJEX ĠLE KAZANMAYAN KALMAYACAK! PROJEX. EKĠBĠ ĠLE KAZANMAYA ġġmdġ BAġLA! ( alanına ekip adını ya da benim sponsorluğumda Ģeklinde adınızı yazın) * * * * * * * => {Örnek 6 ve 7 den bölümler halinde ulaştırabileceğiniz mailler hazırlayabilirsiniz}. => {Slogan şeklinde yazılan koyu renkli ve büyük harflerle belirtilen ifadelerin bir tanesini kullanmanız yeterlidir. Bunları konu başlığı yapabilirsiniz veya benzerlerini yazabilirsiniz. Bazı yerlerde tercih edilebilmesi için birden fazla ifade kullanılmıştır}. => {Verilen örnekleri geliştirebilir, kendi ifadelerinizi kullanarak daha güçlü, etkili, dikkat çeken, merak uyandıran mail içerikleri oluşturabilirsiniz}. => {Bu örnekleri burada göründüğü şekliyle kullanmak yerine kendi ifadelerinizle orijinal mail içerikleri oluşturmanız daha iyi geri dönüşüm almanızı sağlayacaktır. Birebir kullanmak isteyen pek çok kişi olacağını düşünerek en azından bazı bölümlerini (özellikle konu başlığı ve slogan şeklindeki ifadeler) değiştirmeniz yararınıza olacaktır}.

12 => {İletişim bilgilerinizi içeriğinde bildirerek size ulaşmalarını sağlayın}. => { içeriğine görseller (resim, fotoğraf) ekleyerek daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz}. => { in en sonuna ödeme sayfanıza yönlendiren sponsorluk linkinizi de yine farklı metin altına köprü oluşturarak ya da direkt kısaltarak ekleyebilirsiniz}. => {İnternetten Facebook haricinde anlık iletişimde tercih ettiğiniz kanalı iletişim bilgisi olarak verebilirsiniz}. Sizler için hazırlanan bu örneklerini, ProjeX (XNetwork) tanıtımı yapmak veya bekleyen üyeleriniz ile iletişim kurmak amacıyla bire bir kullabileceğiniz gibi (kendinize ait düzenlemeler ile), dikkat çeken ve merak uyandıran ifadelerle benzerlerini oluşturabilirsiniz. Tüm ProjeX üyelerine bol kazançlar dileriz 7x.com.tr

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler.

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler. 1 HAKKIMIZDA Trendacar.com olarak öncelikli hedefimiz Türkiye de ki tüm rent a car işletmelerine, güvenli, yenilikçi ve faydalı olabilecek hizmetler sunmayı amaçlamaktayız. Hizmetlerimizi firmaların ihtiyaç

Detaylı

Free, Open Access, Medical Education Serbest,Açık Erişimli Tıp Eğitimi Kısaca FOAM adı verilen ve Free, Open Acess, Medical Education manasına gelen

Free, Open Access, Medical Education Serbest,Açık Erişimli Tıp Eğitimi Kısaca FOAM adı verilen ve Free, Open Acess, Medical Education manasına gelen Free, Open Access, Medical Education Serbest,Açık Erişimli Tıp Eğitimi Kısaca FOAM adı verilen ve Free, Open Acess, Medical Education manasına gelen ve ICEM 2012 Konferansı esnasında Dublin de baģlayan

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın.

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın. Facebook Tanıtım Uygulaması Seminer Video Sayfasına Sponsor Link Oluşturma Merhaba Değerli ProjeX Üyeleri, Aşağıdaki linke tıklayarak, Facebook Uygulaması için kendi sponsor linkinizi oluşturabilir, Facebook

Detaylı

PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS!

PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! YENİ NESİL KAZANÇ SİSTEMİ İLE MUHTEŞEM KAZANÇLAR ALMAYA VE BU HEYECANA HAZIR MISIN? İnternet ile ticaretin

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS!

PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! PARA KAZANMAK İÇİN İNANILMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS! YENİ NESİL KAZANÇ SİSTEMİ İLE MUHTEŞEM KAZANÇLAR ALMAYA VE BU HEYECANA HAZIR MISIN? İnternet ile ticaretin

Detaylı

TELEFONLA VE YÜZYÜZE GÖRÜŞME KILAVUZU

TELEFONLA VE YÜZYÜZE GÖRÜŞME KILAVUZU TELEFONLA VE YÜZYÜZE GÖRÜŞME KILAVUZU Bekleyen üyeleriyle ve ulaşabileceği herkesle, telefondan iletişim kurmak isteyenlere bu örnekler yol gösterecektir. Yüz yüze görüşmeler için de kullanabilir veya

Detaylı

Türkiye deki ilk Satış Ortaklığı sistemini kuran XTicaret.com un. internet üzerindeki EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ PROJESİ. ProjeX. ile

Türkiye deki ilk Satış Ortaklığı sistemini kuran XTicaret.com un. internet üzerindeki EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ PROJESİ. ProjeX. ile Türkiye deki ilk Satış Ortaklığı sistemini kuran XTicaret.com un internet üzerindeki EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ PROJESİ ProjeX ile Ürününüz (Markanız) Milyonlara Ulaşıyor! * En KOLAY * En ETKİLİ * En HIZLI * En

Detaylı

G Ü Ç L E N İ N! Technical Assistance for Supporting Social Inclusion through Sports Education

G Ü Ç L E N İ N! Technical Assistance for Supporting Social Inclusion through Sports Education Technical Assistance for Supporting Social Inclusion through Sports Education Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilmektedir. Spor Eğitimi Yoluyla Sosyal Katılımın

Detaylı

PARA KAZANMAK ĠÇĠN ĠNANILMAZ BĠR FIRSAT SUNUYORUZ. GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ĠÇĠN BÜYÜK BĠR ġans!

PARA KAZANMAK ĠÇĠN ĠNANILMAZ BĠR FIRSAT SUNUYORUZ. GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ĠÇĠN BÜYÜK BĠR ġans! www.parakazanmayollari.org PARA KAZANMAK ĠÇĠN ĠNANILMAZ BĠR FIRSAT SUNUYORUZ GELECEĞE YATIRIM YAPMAK ĠÇĠN BÜYÜK BĠR ġans! YENĠ NESĠL KAZANÇ SĠSTEMĠ ĠLE MUHTEġEM KAZANÇLAR ALMAYA VE BU HEYECANA HAZIR MISIN?

Detaylı

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.?

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? POTANSİYEL MÜŞTERİLER DERNEK VE LOKALLER, SPOR SALONLARI,ORGANİZASYONLAR, CAFE VE BÜFELER,OKULLAR

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

TELEFONLA VE YÜZYÜZE GÖRÜŞME FORMATI ÖRNEKLER

TELEFONLA VE YÜZYÜZE GÖRÜŞME FORMATI ÖRNEKLER TELEFONLA VE YÜZYÜZE GÖRÜŞME FORMATI ÖRNEKLER Bekleyen üyeleriyle telefondan iletişim kurmak isteyenlere bu örnekler yol gösterecektir (yüz yüze görüşmeler için de düzenlenebilir). ÖNEMLİ! Bu çalışmaya

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu [Sürüm 1.0-23.12.2015] 1 İçindekiler Kurulum İşlemleri / İlk Kullanım...3 Hızlı başlangıç...4 Etkinlik planlama...5 Yemek Planlama...5 Servis Planlama...5

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU Misyonumuz (Varlık Sebebimiz) Ailede birlik işletmede sürdürülebilirlik söylemi ile ülkemiz aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına önderlik etmek. Vizyonumuz (Hedefimiz)

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi

Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Hızlı Başlangıç: Anlık mesajlaşma ve iletişim durum bilgisi Bu Hızlı Başlangıç kılavuzu Microsoft Lync 2010 iletişim yazılımını kullanarak iletişim kurmanın temellerini anlatmaktadır. Ayrıca, Lync 2010

Detaylı

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ 3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ 1 PROJE TANIMI : İnsanların, internet ortamında gerçekçiliği ve sosyal hayatı ön planda tutarak keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için oluşturulan bir yazılımdır. Proje birebir

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

HER KONAKLAMANIZDA DAHA FAZLA OLANAKTAN FAYDALANIN

HER KONAKLAMANIZDA DAHA FAZLA OLANAKTAN FAYDALANIN HER KONAKLAMANIZDA DAHA FAZLA OLANAKTAN FAYDALANIN HER KONAKLAMADA ÜCRETSİZ İÇECEK VE ATIŞTIRMALIKLAR ERKEN GİRİŞ VE GEÇ AYRILMA OLANAĞI ÜCRETSİZ ODA YÜKSELTMELERİ ÜCRETSİZ KONAKLAMALAR ÜCRETSİZ HEDİYE

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez.

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Nedir? tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Yapmanız gereken tek şey, videolarınızı hazırlamak, tvkur panelinden

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ

NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ AVEA ĠletiĢim Hizmetleri A.ġ. nin ( AVEA ) Kurumsal NOKIA 500 ve NOKIA Asha 303 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) ġirketimiz/kurumumuz

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Fırsatlar Pazarlama Planı

Fırsatlar Pazarlama Planı Pazarlama Planı Pazarlama Planı Amacımız ortaklarımız için uyumlu, güvenilir ve ulaşılabilir bir pazarlama planı geliştirmekti. Hepimiz birer ağ uzmanı olduğumuzdan, gerçek bir lider olmak için çok çalışmak

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? Web Yazılımları Mobil Uygulamalar AR / VR Uygulamaları HoloLens Uygulamaları Bina İçi Navigasyon Siber Güvenlik ibeacon Uygulamaları Nesnelerin İnterneti (IOT) Dijital Pazarlama

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi:

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: Sık Sorulan Sorular TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: 1. Tandem: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir?...s.3 2. Program nasıl çalışıyor? Not edilmesi

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Fırsatın Doğduğu Yer Klasik SatıĢ Ġlkesi Hunca 30,- Satış İlkesi Huncalife 30,- SatıĢ Masraflarında tasarruf= Temsilcilere komisyon Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı

Detaylı

RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ;

RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ; RÜġTÜ AKIN VAKFI BAġKANLIĞI NA ; RÜġTÜ AKIN VAKFI tarafından, maddi desteğe muhtaç, baģarılı Türk gençlerine eğitimde fırsat ve imkan eģitliği vermek ve onların kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeyde yetiģmelerine

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma İŞ AVANTAJI TripAdvisor Danışma Neden TripAdvisor la çalışmalısınız? Konaklama işletmelerinin gelişmesine yardımcı oluyoruz. Dünya çapından konaklama işletmeleriyle işbirliği yapıyoruz Onları yenilikçi

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 1 29.01.2015 13:35 ÖN KAPAK İÇİ Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 2 29.01.2015 13:35 Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM?

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM? Merhaba Sitemize HOŞGELDİNİZ Bu sayfamızda Komisyonlu satış ile ilgili aklınıza takılabilecek tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Yoğunluktan ötürü mesajlara sürekli bakmadığımız için bu bilgilendirme Dokümanının

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI

STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI STEPTEMBER 2017 TAKIM ÜYELERİ İÇİN YOL HARİTASI 1 STEPTEMBER Bu yol haritası siz sevgili Stepparlarımız için, Steptember boyunca gerek duyacağınız bilgileri paylaşmak amacıyla hazırlanmıştır. Steptember

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

Document Title Issue Date C13.00:2015 Form 01 01/09/2015 U L U S L A R A R A S I ISO 9001 KALĠTE MÜHENDĠSLĠĞĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI

Document Title Issue Date C13.00:2015 Form 01 01/09/2015 U L U S L A R A R A S I ISO 9001 KALĠTE MÜHENDĠSLĠĞĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI C13.00 : 2015 Revizyon No : 00 Organized by Yürürlük Tarihi : 01.09. 2015 U L U S L A R A R A S I ISO 9001 KALĠTE MÜHENDĠSLĠĞĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI I N T E R N A T I O N A L Q U A L I T Y E N G I N E E R

Detaylı

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Hootsuite Hızlı Başlangıç Rehberi Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Copyright Zeynel Abidin Çift - Samsun, Ekim 2015 Bu kitabın tüm hakları Zeynel Abidin Çift'e aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen

Detaylı

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim?

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim? 8.Ünite- E BANKACILIK VE BANKA HESABI NASIL İDARE EDİLİR. 8.1 İnternet Bankacılığı/ Telefon bankacılığı İnternetin hayatımıza girmesiyle, geleneksel bankacılık elektronik bankacılık tarafından e- bankacılık

Detaylı

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU A- AMAÇLARIMIZ: Ülkemizdeki aile şirketleri arasında, geçmiş deneyimlerin, bir güven ortamı sağlanarak paylaşılmalarını ve şirketlerin birbirlerinden öğrenmelerine olanak

Detaylı

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm.

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. e mutabakat SADECE MUTABAKAT www.e-mutabakat.com GÜVENLİ HIZLI KOLAY Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. TASARRUF Hem vakit hem tasarruf hem de doğa

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Veri Giriş Sistemi Klavuzu Amaç Veri Giriş Sistemi, koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarının takibinde ve uygulamasında ilgili kurumları daha

Detaylı

www.satisortakligi.org SATIŞ ORTAKLIĞI Satış Ortaklığı/Affiliate Marketing : Bir ürünün satışına aracılık ederek gelir elde etme sistemi Satış Ortağı/Affiliate : Ürünün satışından komisyon kazanmak için

Detaylı

Demodur Kırmızı yazılar sizin sipariş verirken yollamış olduğunuz yazılardır.

Demodur Kırmızı yazılar sizin sipariş verirken yollamış olduğunuz yazılardır. Demodur Kırmızı yazılar sizin sipariş verirken yollamış olduğunuz yazılardır. / /20 YAZI ARKASINDA SİZİN FOTOĞRAFINIZ KULLANILMAKTADIR En Kıymetlim, Sonsuz AĢkım Gözlerinde sevdayı bulduğum, ellerinde

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır.

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon kısacası internete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz gerçek bir internet uygulamasıdır. Apsiyon Nedir? Yeni Yönetim Asistanınız Apsiyon, apartman site yöneticisinin yeni assistanı olarak hizmet veren online bir platformdur. Sitenizin finansal durumundan, site sakinleri ile iletişim kurmaya

Detaylı

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma emlak.ilkon.com NEDEN TEMSİLCİ OLUNUR? Temsilciler ILKON'dan sadece komisyonun tamamını kazandırması,ofissiz emlakçılığa imkan sağlaması veya asistan vermesi avukat

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi

Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia ile İşbirliği Expedia Collect Rezervasyonlarının Yönetilmesi Expedia Virtual Card İçindekiler Expedia Collect Rezervasyon Süreci 3 Expedia Virtual Card 4 Rezervasyon Değişiklikleri 6 Destek 7 2

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312 AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! özel fırsatlar 500.000 ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ 1133400/43312 Sayısı her geçen gün artan AVON Temsilcileri hem hayallerini gerçekleştiriyor

Detaylı

BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK

BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI VE ETİK İnternet ve BİT Kullanım Kuralları Telif Hakları Bilişim Suçları Ahmet SOYARSLAN biltek.info İnternet ve BİT Kullanım Kuralları İNTERNET İnternetin artık

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve Hayatın hemen hemen her alanında bir şekilde karşımıza çıkan Facebook ve Twitter, İngilizce öğrenmek için iyi bir araç olabilir mi? İngilizce eğitimi uzun ve önemli bir süreçtir. Genelde ilkokul çağlarında

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı