A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler."

Transkript

1 Nezaket günü ve Burak ın mutlu A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler. Bodrumlu turizmci Sema ve Hilmi Nebioğlu nun oğulları Burak ile Bolulu Ergün ve Nurten Yücel çiftinin kızları bankacı Nezaket Yücel, Trafo da düzenlenen yemekli düğün ile nikahları kıyıldı. Dört yıldır arkadaş oldukları öğrenilen Nezaket ile Burak ı dostları, mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

2

3 TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen Türk Filmleri Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk sinemasına emek veren sinema sanatçıları için ödül töreni düzenlenirken, Sermiyan Midyat ın yazıp yönettiği Bir Baba Hindu filmi ilk kez Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde gösterildi. Film öncesinde usta oyunculardan Işıl Yücesoy, Perihan Savaş, Halil Ergün, Cezmi Baskın, Serdar Gökhan ve sinema sektörüne emek vermiş Özen Filmin sahibi Mehmet Soyarsan, Bodrum Kale Cafe de düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Gecede gazetecilere açıklamada bulunan sanatçılardan Halil Ergün, Bodrum da düzenlenen sinema haftası etkinliğinin, 6 yıldır düzenlenmesinin önemli başarı olduğunu söyledi. Haftaya kendilerinin de davet edilmesine mutluluk duyduklarını ifade eden Ergün, Sinemanın halka yayılması bizi sevindirdi.

4 Bir filmi çekmek maddi zorlukların yanında, bir ruh buluşması. Bunu yaparken herkes bir şey yaratmanın tadını yaşarlar. Bunu yapınca da memnun olurlar. Bu festival de böyle güzel. Bu etkinliğin Bodrum da olması da ayrı bir güzel. dedi. Hatırlanmak güzel Sinema sanatçısı Perihan Şavaş da hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Bu kadar yılın ve emeğin karşılığını almanın çok hoş olduğuna dikkati çeken Savaş, Çok keyifli ve mutluyuz. Bu etkinliğin Bodrum Türk Filmleri Festivali haline dönüştürülmesi gerekir. Keşke uluslararası olsa. ifadesini kullandı. Savaş, sanatçıların yaşarken değerinin bilinmesi gerektiğine de vurgu yaptı. Film sektörüne 52 yılını veren oyuncu Serdar Gökhan da 2016 yılında hayatını kaybeden sanatçılara Allah tan rahmet dileyerek, Bize sıra ne zaman gelir onu bilmiyoruz. Ama elbet bir gün gelecek. Ben sanatçılara sağlığında sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Canlıyken kıymetli olmamız lazım. İnşallah önümüzdeki sene tekrar geliriz. Emek ödülü alacağımız için de mutluyuz. diye konuştu. Gökhan, son dönemlerdeki yapımlarla ilgili sorulan bir soruya ise şöyle yanıt verdi: Son dönemlerdeki projeleri çok takip edemiyorum, ancak yapılan güzel işler var. Benim en son yaptığım Diriliş dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu nun kuruluş aşamasından bir önceki dönemi çektik. Bu tür işlerin yapılması önemli. Halkımız böyle şeyleri bekliyor özlüyor. Çok paraya dönük işler yapılıyor. Geçmişimizi günümüze taşıyacak işler yapılmıyor. Benimde yakın dönemde bir kaç projem var. Sanatçı Işıl Yücesoy ise sinema haftasının onurlu bir şekilde 6 yıldır devam ettiğinine vurgu yaptı.

5 Bu tür etkinliklerin Türkiye de devam etmesi gerektiğini anlatan Yücesoy, Her kesimin destek olması gerektiğine inanıyorum. İnşallah sanata evet diyen bir toplum görebilme şansına erişiriz. açıklamasında bulundu. Yönetmen ve yapımcı Murat Şeker de Kos Adası nda da film gösterimlerinin olduğunu hatırlattı. Deliormanlı filminin Yunanistan da da çok beğenildiğini ifade edem Şeker, O kadar çok beğenilmiş ki, ek gösterim talep etmişler. O yüzden çok havalıyız. Filmimizi Bodrum da Etrim köyünde ve Bodrum Kalesi nde izlettik. dedi. Oyuncu Sarp Levendoğlu da etkinlikte sadece film gösterimin değil, belki de Türkiye de ilk defa yapımcıların da bir araya getirildiğini, sinema sayesinde insanlarla tanışmanın çok keyifli olduğunu kaydetti. Kokteylin ardından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde düzenlenen ödül törenine geçildi. Burada 2016 yılında yaşamını yitiren sinema sanatçıları için hazırlanan özel bir film gösterimi beyaz perdeye yansıtıldı. Gecede daha sonra, sinema sektörüne yıllarını veren usta oyunculara Emek ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından,sermiyan Midyat ın yazıp yönettiği Bir Baba Hindu filmi ilk kez gösterildi.

6

7

8

9

10 ALİ DİZDAR DİYOR Kİ: DİNOZOR YARIŞLARI NEDİR? Bodrumun Bodrum Cup hali başlamadan önce antrenman yapılan bir yarışı zannedilse de aslı öyle değildir de katıldığım bir yarışta edindiğim izlenimlerimi anlatayım. Yelken kurslarına gönderdikleri çocuklarını gurur ve gıpta ile seyreden anne-babalar, aaah aaah bizim çocukluğumuzda böyle şeyler olsaydı ne yarışlar çıkarırdık diye, iç geçire geçire, optimiste binmeyi saplantı haline getirdiklerinden, bir cin fikirlinin Dinozor Yarışları Yapalım fikrine balıklama atladılar. Çocukları bir bota bindirip, Abi sizi gezdirsin

11 yoluyla oyalayıp optimistlerine el koydular. Çocuklar cin gibi maşallah bu zorunluluğu bir fırsata dönüştürüp, hem yelken kullanırken çektikleri sıkıntıları ebeveynleri görsünler hem de, Şimdiye kadar siz bizi yarıştırdınız simdi sıra bizde diyerek anne ve babalarını, Benim babam senin babanı geçer diye kızıştırıp yarışmaya heyecan ve hırs kattılar.

12 45 kğ.dan yukarı ağırlıkla bu yelkenlilerle yarışmanın uygun olmadığı endişelerini bertaraf etmek için brifing verip İşte asıl marifet, bu yelkenliyi normlarının dışında kullanabilme kabiliyetidir diyerek ebeveynlerin yüreğine su serptiler.

13 Hayli kalabalık olan hırçın ve kabına sığmayan yarışmacıların rüzgârsızlığa rağmen hayli kuvvetli rüzgâr esiyor görüntüsü vermekte pek ustaydılar. Bu yetersiz rüzgâr karşısındaki akıl dolu taktikleri ve yarışma heyecanı görülmeye değerdi.

14 Rüzgârın yönünü bulup kuvvetlenmesiyle çocukluk günlerine dönen yarışmacıların ne denli becerikli oldukları ortaya çıkmaya başlamıştı.

15 Yelken kullanmakta ki becerilerini her fırsatta sergileyen yarışmacılar, tiramolalarda ki atiklikleri ile de dikkat çektiler.

16 Hırsına yenik düşüp dümeni hızı artırmak amacıyla kürek gibi kullananlara dahi rastlanıyordu.

17 Yarışmacılar; zaman zaman küçük taktiksel uyarıları tamam tamam diyerek kabul etmiş göründüler ki, çocukların gücenmesini istemediler.

18 Ve hatta bu nedenledir ki, yelkenlilerindeki suyun boşaltılması gibi ufak tefek yardımları reddetmediler. Serinlemek amacıyla kendi isteğiyle suya düşen yarışmacıların hacmi, yelkenliyi batırmadan tekrar içeri girmelerine uygun olmamasına rağmen çevikliklerini göstererek çocuklarının Ben babamdan iyiyim hissetmelerini bozmak istemediler.

19

20 Yarışmada kilo fazlası olmayanlar ile doğru yerde oturanlar ilk sıraları paylaşınca heybetli görünenler doğal olarak

21 puanlamada yanlışlar yapılıyor hacim ölçüleri dikkate alınmalıdır serzenişinde bulunup seslerini yükselttikleri de oldu. Ancak bir sonraki yarışlarda vaatleriyle susturuldular. Yarışmacılar; seyircilere ve çocuklarına parmak ısırtan, gerek performansları, gerekse yarışma azimleriyle örnek olup bir dahaki yılda yarışmak üzere günü toplu bir yemek ve ödül töreniyle sonlandırdılar. Yarışma öyle zevkliydi ki yarışmada fotoğraf çektiğim esnada yarışabilme isteği içimi kemirip durdu, gelecek yıl bende katılmak isterim, çocuklara alın size fotoğraf makinesi bol bol fotoğraf çekin diyerek oyalama taktiğine katkıda bulunabilirim duygusuyla ayrılmıştım oradan. Dinozorları seyretmişliğim var, vallahi billahi gözlerimle gördüm. İnanmazsanız sizde gidip görün yakınımızda, Bodrum un İçmeler Tersanelerine varmadan sağda Yelken yapılıyor 16 Ekim Cuma günü kaçırmayın. Kulübünde Sağlıcakla kalın saygılarımla. Ali Dizdar ÜNLÜ OYUNCULAR ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜ Bodrum da bu yıl 6 cısı düzenlenen türk filimleri haftası

22 kapsamında Deli Ormanlı filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan bilgin çocukluklarına döndü. Bodrum da düzenlenen Türk filmleri haftası kapsamında Deli Ormanlı filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan Bilgin halılarıyla meşhur olan Etrim köyünde köyhalkı ile beraber film izleyip onlarla beraber oldular. Film ekibini büyük bir ilgiyle karşılayan köylüler, yönetmen şeker ve oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirip onlarla konuşma fırsatı yakaladı. İLK KEZ KÖYE SİNEMA KURULDU Bodrum meşhur köylerinden olan Etrim de buluna evinin bahçesine kurulan açık hava sinemasına 7 den 70 e tüm köylü katıldı. Deli Ormanlı filmini izlemek için etrim halıcılığın bahçesine doluşan köylüler filmi pür dikkat izledi. İlk kez köylerine açık hava sineması kurulmasına sevinen köylüler filmin yönetmeni ve oyuncular ile beraber filim izlemenin zevkini yaşadı. ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜLER Film gösterimi öncesinde köyün meşhur halılarını inceleyen ünlü yönetmen ve oyuncular, Etrim köyünün yöresel yemeklerinin tadına da baktı. Köy halkının pür dikkat filmi izlemesiyle çocukluklarına döndüklerini söyleyen ünlü yönetmen Şeker ve oyuncular, açık hava sinemasına çocukken gittiklerini ve yeniden o günlere döndüklerini açıkladılar. Türk Filleri Haftasını 6 yıl önce başlatan Cinemarin sinemalarının sahibi ve Bodrum Sinema ve Kültür Deneği Başkanı Cenk Sezgin ise köy halkının bu projeyi beğenirse bir dahaki Türk Filmleri Haftasında tüm film gösterimlerini köyde yapacağı sözünün verdi. Konuşmaların ardından Bodrum a dönen ekip daha Bodrum Kalesi Kuzey hendeğindeki söyleşiye katılarak sinemaseverlerin

23 sorularını yanıtladı. Ünlü yönetmen Murat Şekerin filmi olan Çakallarla Dans 4 ün fragmanıda seyirci ile buluştu.

24 ÜNLÜ OYUNCULAR ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜ Bodrum da bu yıl 6 cısı düzenlenen türk filimleri haftası kapsamında Deli Ormanlı filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan Bilgin çocukluklarına döndü. Bodrum da düzenlenen Türk filmleri haftası kapsamında Deli Ormanlı filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan Bilgin halılarıyla meşhur olan Etrim köyünde köyhalkı ile beraber film izleyip onlarla beraber oldular. Film ekibini büyük bir ilgiyle karşılayan köylüler, yönetmen şeker ve oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirip onlarla konuşma fırsatı yakaladı. İLK KEZ KÖYE SİNEMA KURULDU Bodrum meşhur köylerinden olan Etrim de buluna evinin bahçesine kurulan açık hava sinemasına 7 den 70 e tüm köylü katıldı. Deli Ormanlı filmini izlemek için etrim halıcılığın bahçesine doluşan köylüler filmi pür dikkat

25 izledi. İlk kez köylerine açık hava sineması kurulmasına sevinen köylüler filmin yönetmeni ve oyuncular ile beraber filim izlemenin zevkini yaşadı. ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜLER Film gösterimi öncesinde köyün meşhur halılarını inceleyen ünlü yönetmen ve oyuncular, Etrim köyünün yöresel yemeklerinin tadına da baktı. Köy halkının pür dikkat filmi izlemesiyle çocukluklarına döndüklerini söyleyen ünlü yönetmen Şeker ve oyuncular, açık hava sinemasına çocukken gittiklerini ve yeniden o günlere döndüklerini açıkladılar. Türk Filleri Haftasını 6 yıl önce başlatan Cinemarin sinemalarının sahibi ve Bodrum Sinema ve Kültür Deneği Başkanı Cenk Sezgin ise köy halkının bu projeyi beğenirse bir dahaki Türk Filmleri Haftasında tüm film gösterimlerini köyde yapacağı sözünün verdi. Konuşmaların ardından Bodrum a dönen ekip daha Bodrum Kalesi Kuzey hendeğindeki söyleşiye katılarak sinemaseverlerin sorularını yanıtladı. Ünlü yönetmen Murat Şekerin filmi olan Çakallarla Dans 4 ün fragmanı da seyirci ile buluştu.

26

27

28

29

30

31

32 MASTER LARDAN BAKLAVA DOPİNGİ Bodrum Belediyesi Master lar futbol takımı ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcılarından Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor un antrenmanını ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Bodrum İlçe Stadı nda ki antrenmanı ziyaret eden çoğunluğu B.B. Bodrumspor formasını terletmiş Bodrum Belediyesi

33 Master lar Futbol Takımı oyuncuları ve Bodrum Belediye başkan yardımcılarından Taner Uslu, ligde dördüncü haftadan zirveye çıkan B.B. Bodrumspor futbol takımının antrenmanını izleyerek, antrenman sonrası baklava ikramında bulundu. Kulüp başkanı Rıza Karakaya, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular ile futbol üzerine sohbet eden Taner Uslu ve B.B. Master ler oyuncuları, baklava ikramından sonra takıma başarılar dileyerek, Pazar günü Bodrum İlçe Stadı nda 15:30 da başlayacak Türk Metal Kırıkkale Spor maçında da tribündeki yerlerini alacaklarını söyledi.

34

35

36 Büyükşehir Bodrum u güvenli yollarla birleştiriyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Bodrum İlçesi Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerini birbirine bağlayan 36 kilometrelik

37 alan ile Yalıkavak-Gürece arasındaki sıcak asfalt çalışmasında 17 km uzunluğundaki Yalıkavak hattında yapılan çalışmaları tamamladı. Ekipler ayrıca Turgutreis Akyarlar, Bağla ve Gürece Mahallelerindeki 19 km uzunluğundaki yol güzergâhında sıcak asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirirken Bizleri modern yollara kavuşturdukları ve Büyükşehir Belediyemize yakışan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdükleri için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz ifadelerini kullandılar. Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalara yönelik açıklamasında İl genelinde yapmış olduğumuz yol çalışmalarında hızlı bir şekilde ilerlemekteyiz. Yıllardır Bodrum daki vatandaşlarımız yollarla ilgili ciddi sorunlar yaşamaktaydı. Büyükşehir Belediyesi olduğumuz andan itibaren Bodrum ilçemizde çalışmalarımız başlamış olup halkımızı güvenli ve rahat bir şekilde seyahat edebilecekleri yollara kavuşturmakta mutlu sona yaklaşmak üzereyiz. Ben ilçe halkına sabrettikleri ve ekip arkadaşlarımıza da özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum dedi.

38

39

40

41

42

43

44

45 KIRÇİÇEKLERİ BODRUM BASKET,

46 ORMAN GENÇLİĞE TAKILDI Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası 3. gününde, ligin en iddialı takımlarından OGM Orman Gençlik takımı ile karşılaşan Kırçiçeği Bodrum Basket son derece iyi mücadele etmesine rağmen maçı kaybetti. İlk çeyreği 1 sayı önde geçen Kırçiçekleri devreyi geride kapattı. 3. periyodu geçen maçın son çeyreğinde mücadeleyi bırakmayan Bodrum ekibi farkı 4 sayıya indirdi ancak mağlup oldu. Kupa programında 2 gün dinlenecek olan Kırçiçeği Bodrum Basket son maçını 2.Ekim Pazar günü, saat:14.00 de Mersin Gelişim takımı ile oynayacak.

47 BİROL GÜVEN; TELEVİZYON MELODRAM DIŞINDA BİR ŞEYE İZİN VERMİYOR 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında önceki akşam Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde gösterimi yapılan Pamuk Prens filminin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı ile yönetmeni Birol Güven basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltı sırasında Karadağlı ve Güven gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Tamer Karadağlı kendi hayatını oynadığı ve Türkiye de ilk Bodrum da gösterilen Pamuk Prens filmiyle ilgili olarak şöyle dedi: Eğer bu projenin teklifi Birol Güven den değil de başka birinden gelseydi yüzde 99.9 kabul etmezdim. Çünkü Birol ile bizim ilişkimiz sanatçı, yapımcı, senarist ilişkisinden daha farklı. Bizim bir dostluğumuz, arkadaşlığımız da var. Çok güvendiğim ve çalışırken çok rahat ettiğim bir insan. Hala bilmiyorum film seyredildiğinde ne olacak. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Tamer Karadağlı gazetecilere Kendimi sizin beni ciddiye aldığınız kadar ciddiye almıyorum diyerek Egonun içinde kendinizi bir dev aynasında görmeye başladığınız zaman işte tehlike çanları çalmaya başlıyor demektir. Bizim işimiz aslında eğlence. Filmde de biz eğlenmemize baktık. Hem kendimizi hem de yaptığımız işi çok fazla ciddiye almamamız gerekiyor. Sonuçta ben atomu parçalamıyorum, insanlar keyif alsın diye bir iş yapıyorum ifadelerini kullandı. Yönetmen, senarist, yapımcı Birol Güven ise Pamuk Prens filminde çok cesur davrandıklarını söyleyerek bu cesaret daha çok Tamer Karadağlı nın cesaretidir. Amerikalılar bunu yapıyor

48 ama Türkiye de bunu başka kimse yapamaz şeklinde konuştu. TELEVİZYON MELODRAM DIŞINDA BİR ŞEYE İZİN VERMİYOR! yılları arasında TRT de yayınlanan ve fenomen haline gelen Leyla ile Mecnun dizisi hakkında görüşlerinin sorulması üzerine Birol Güven şöyle konuştu: Bir ara ben de takıldım ona. Çok beğenildi, çok sevildi. Neden çok sevildi? Ezber bozucu, bambaşka bir kafa. Ezber bozmasını, paradigmanın dışına çıkmasını ben de çok sevdim. Hele bunu televizyonda yapması müthişti bence. Çok iyi bir izleyici kitlesi oluştu. Şu anda böyle bir dizi yok. Çünkü televizyon melodram dışında bir şeye izin vermiyor. Artık televizyonda sadece yurtdışında satılması için melodramlar yapılıyor. 24 saatin bir kısmını da bunlara ayırmak lazım, neler çıkar bu ülkede. Ne gençler var bu kafada. Desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum, bunlara yer açılır böylece. Bütün televizyon kanallarının deney saati yapması lazım. Biz burada bir şey deneyelim dememiz lazım. O yüzden Leyla ile Mecnun bence bunun bir öyküsüdür. Bizim sevdiğimiz şeyler bunlar ama maalesef şans bulamıyor, rekabet edemiyor. Yani bu melodramların karşısında rekabet edemiyoruz. Mesela biz 80 leri yapıyoruz, çok zorlanıyoruz. 80 lerde gündelik hayatı, önemsiz şeyleri anlatıyoruz. Ben bir gün televizyonlarda zap yapıyorum, diğer kanallarda ne var diye bakıyorum. Bir baktım bizim dizide hakikaten bir şey olmuyor. Bu kadar mı küçük şeyler olur? Öbür tarafta yoğun bakımda insanlar, borular takılmış, 5 kişi ağlıyor, bir taraftan klarnet çalıyor. Nasıl rekabet edeceğiz biz bu dizilerle? Ayrı saatlerde olması lazım. Güven korku filmleri hakkında ise Korku filmleri üzerine konuşacak son kişiyim. Seyretmiyorum çünkü çok korkuyorum. Korku filmlerinin belli bir seyirci kitlesi oluştu, bu da çok sevindirici. Benim oğlum da çok seviyor. Arkadaşları ile beraber seyredip korkuyorlar şeklinde konuştu.

49

50

51

52 CHP LİLER İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİ 25 Eylül 1 Ekim Yangından Korunma Haftası ( İtfaiyecilik Haftası ) dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ne ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Recai Seymen öncülüğünde gerçekleşen ziyarette itfaiyecilerle bir süre sohbet eden CHP liler çalışmalarından dolayı itfaiye çalışanlanlarına Bodrum Halkı adına teşekkür ettiler. Ziyarete Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ile bazı partililer katıldı. Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Recai Seymen, 25 Eylül 1 Ekim Yangından Korunma Haftası sebebiyle Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ni ziyaret ettiklerini belirterek şöyle dedi: Onlara çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Onlar görünmez kahramanlar. Bu sene Bodrum ciddi yangın tehlikeleri atlattı. Arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalıştılar. Bodrum halkı ve partimiz adına onlara teşekkür etmeye ve onların haftasının kutlamaya geldik. Bodrum Yarımadası büyük bir alan ve Bodrum un iki çöplüğünde de büyük yangınlar çıktı. Çöplük yangınları ve Yarımada nın diğer noktalarındaki yangınlarda itfaiyecilerimiz gece gündüz demeden, karınlarının açlığını düşünmeden, susuzluklarını düşünmeden çalıştılar. Biz Bodrum halkı adına onlara teşekkür etmek için yönetimimizle birlikte geldik. Ziyarette, İtfaiye çalışanları gönüllü itfaiyeci olmak isteyen vatandaşların 3 günlük bir eğitimin ardından gönüllü itfaiyeci

53 olabildiklerini söylediler. Kenttv.net anlatarak başvuruları beklediklerini

54

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen

Detaylı

Sevtap ile Halil in mutlu günü

Sevtap ile Halil in mutlu günü Sevtap günü ile Halil in mutlu Bodrum Belediye Meclis Üyesi Mehmet Durmaz ile Kamuran Durmaz ın oğlu Halil Durmaz ile Hakan Şükran Sorhan ın kızları Sevtap Sorhan evlenerek yaşamlarını birleştirdiler.

Detaylı

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen

Detaylı

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen

Detaylı

ALİ DİZDAR DİYOR Kİ: DİNOZOR YARIŞLARI NEDİR?

ALİ DİZDAR DİYOR Kİ: DİNOZOR YARIŞLARI NEDİR? ALİ DİZDAR DİYOR Kİ: DİNOZOR YARIŞLARI NEDİR? Bodrumun Bodrum Cup hali başlamadan önce antrenman yapılan bir yarışı zannedilse de aslı öyle değildir. 2008 de katıldığım bir yarışta edindiğim izlenimlerimi

Detaylı

B.B Bodrumspor 0 1 Türk Metal Kırıkkale spor

B.B Bodrumspor 0 1 Türk Metal Kırıkkale spor B.B Bodrumspor 0 1 Türk Metal Kırıkkale spor B.B Bodrumspor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup 5. Haftasına kendi sahasında Türk Metal Kırıkkale Spor ile karşılaştı. Karşılaşmayı aralarında Bodrum Belediye Başkanı

Detaylı

BİROL GÜVEN; TELEVİZYON MELODRAM DIŞINDA BİR ŞEYE İZİN VERMİYOR

BİROL GÜVEN; TELEVİZYON MELODRAM DIŞINDA BİR ŞEYE İZİN VERMİYOR BİROL GÜVEN; TELEVİZYON MELODRAM DIŞINDA BİR ŞEYE İZİN VERMİYOR 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında önceki akşam Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde gösterimi yapılan Pamuk Prens filminin başrol oyuncusu

Detaylı

Optimis te Bodrum Era Yelkencileri Türkiye Şampiyonu oldular Efe Tulçalı Genel 1. Yağmur Özcan kızlar 1. si

Optimis te Bodrum Era Yelkencileri Türkiye Şampiyonu oldular Efe Tulçalı Genel 1. Yağmur Özcan kızlar 1. si Optimis te Bodrum Era Yelkencileri Türkiye Şampiyonu oldular 2016 Optimist Türkiye şampiyonası İstanbul da yapıldı. Bodrum Era Yelken Kulubünün optimiscileri erkekler ve kızlarda Türkiye şampiyonu olarak

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

ÜNLÜ OYUNCULAR ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜ

ÜNLÜ OYUNCULAR ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜ ÜNLÜ OYUNCULAR ÇOCUKLUKLARINA DÖNDÜ Bodrum da bu yıl 6 cısı düzenlenen türk filimleri haftası kapsamında Deli Ormanlı filminin yönetmeni Murat Şeker, oyuncularından Sarp Leventoğlu ve Hakan bilgin çocukluklarına

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler.

A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler. Nezaket günü ve Burak ın mutlu A.Ü. de Jeofizik mühendisliği okurken aynı okulda tanışıp arkadaş olan Burak Nebioğlu ile Nezaket Yücel Bodrum da evlenerek muratlarına erdiler. Bodrumlu turizmci Sema ve

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi

Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi Aynı sahneyi paylaşan tiyatro oyuncularının evine aynı anda hırsız girdi Ünlü yönetmen ve tiyatro oyuncusu Harun Özakıncı ve tiyatro oyuncusu Ülkü Aşaröz evlerine hırsız girdiği haberini tiyatro sahnesinde

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

Kobe: Beşiktaş ile Görüştüm

Kobe: Beşiktaş ile Görüştüm On5yirmi5.com Kobe: Beşiktaş ile Görüştüm Amerikalı NBA yıldızı Kobe Bryant, koşullar uygun olduğu takdirde Türkiye'de ya da başka bir ülkede oynayabileceğini belirtti. Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2011 Pazartesi

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak

kondisyon tutturdular Antalya'da Manuel Fernandes ile Mustafa Direktör Samet Aybaba yönetiminde Futbol Takımı, yaptı. Basına kapalı olarak 5 OCAK 2013 Kondisyon tutturdular Antalya'da kampta bulunan Beşiktaş Futbol Takımı, bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. Spor Toto Süper Ligi ikinci devresinin hazırlıkları için Antalya'da bulunan Beşiktaş

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR KAPTANIN YAŞAYAN TEK TORUNU ONUR KONUĞU Bodrum Karya Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (BOSAV) ve Ertuğrul Firkateyni Ekibi Başkanı Tufan Turanlı, 2016

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29 Veteran futbol camiasının tecrübeli ekiplerinden Kartal Öz Balkan Gücü Masterler, Peloponissos (Mora) Eyaleti ve Nafplio (Anabolu) Belediyesi nin resmi davetlisi olarak, Dostluk ve İyi Komşuluk Maçı nda

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

Ben Olsaydım Projesi Ödül Töreni

Ben Olsaydım Projesi Ödül Töreni Ben Olsaydım Projesi Ödül Töreni SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SGK OLARAK TÜRKİYE DEKİ BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN PARÇASIYIZ, BU NEDENLE ÇALIŞMALARIMIZI HİÇ DURMADAN SÜRDÜRMEK MECBURİYETİNDEYİZ

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Çalışan Gazeteciler Günü nde Bodrum da görev yapan gazeteciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un Trafo Bodrum da düzenlediği

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

TÜSİAD, dizilerde toplumsal cinsiyet eşitliği için harekete geçti

TÜSİAD, dizilerde toplumsal cinsiyet eşitliği için harekete geçti TÜSİAD, dizilerde toplumsal cinsiyet eşitliği için harekete geçti ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 5 Mart 2018 PazartesiEkonomi TÜSİAD, 'TV Dizilerinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' projesini hayata geçiriyor.

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı. Vatandaşlar, Düğerek Mahallesi

Detaylı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı

Beşiktaş performansını artırmak için. Kartal acımadı 9 EYLÜL 2013 Kartal acımadı Beşiktaş performansını artırmak için Tekirdağspor ile hazırlık maçı yaptı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada Beşiktaş, Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Tekirdağspor ile

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen, 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı