AUTOMATICPLUS. Rev 2.00

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AUTOMATICPLUS. Rev 2.00"

Transkript

1 AUTOMATICPLUS Rev 2.00

2 1. İçindekiler 2. Giriş Amaç Kapsam Ana Sayfa Benim Sayfam Zamanlayıcı Raporlar Takip Filo Durumu En iyi On Güvenlik Özeti Yıldızlar Rütbeler Olaylar Ratolar Harita İstatistikler Bölge Tablosu Filo Görevler Raporlar Görevler Yakıt Alımları Raporu Filodan Çıkış Operasyonel Maliyetler Zamanlayıcı Filo Yönetimi Sigortalar Plaka Operasyonel Maliyetler Muayeneler Yakıt Yakıt Faturaları Yaktı Limitleri Yakıt Alımları Özeti... 25

3 5.4. Yakıt Alımları Raporu Yakıt Tüketimleri Raporlar Raporlarım Tüm Raporlar Takip Güvenlik Teşhis Genel Programlanmış Raporlar Rotalar Kişisel Kullanım Alınan Mesafe Detayı Kilometre Hız Süresi Sürüş Müddeti Ayarlar Ayarlar Elektronik Postalar Telefonlar Araçlar Bölgeler İlgi Noktası Sürücüler Rota Planı Alarmlar Favoriler... 44

4 2. Giriş Automaticplus Web arayüzünde bulunan işlemlerin tanıtılması Amaç Bu dökümanın amacı, Automaticplus kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayan menülerinin tanıtımıdır Kapsam Automaticplus web arayüzü ile firmanızın araçlarının ve sürücülerinin sistem üzerinden Araç Takip, Filo Yönetim ve aynı zamanda da Automatic sistemini takip ettiği ortak platformdur.

5 3. Ana Sayfa Sisteme kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra gelen ekranda, Ana Sayfa ikonu altında tüm ana ekranlarımız gözükecek şekilde karşımıza gelmektedir. Karşımıza gelen ilk sayfa Araç Takip Sisteminin temel takip ikonlarını içermektedir. Diğer ikonlar sırasıyla Filo Yönetim Sistemini, araçların Taşıt Tanıma Sistemini ve tüm bu sistemlerin Rapor ve Ayarlarına tek tıklama ile ulaşılmaktadır. Aynı zaman istenilen alt ikonlarda tıpkı Windows 8 ekranlarında olduğu gibi sağ tıklanarak Favoriler sayfasına eklenilebilmektedir.

6 3.1. Benim Sayfam Filonuzun Araç Takip sistemi ile Automatic yakıt alım sistemi ile birlikte entegre edilmiş özet tablolar yardımıyla çeşitli raporların eklenebilip/çıkartılabildiği ekranlardır. Bu raporlar genellikle grafiksel olarak görüntülenebilmektedir Zamanlayıcı Araçların daha öneceden girilmiş olan muayene, sigorta veya yapılması gereken bakımlarının takvim üzerinde görüntülendiği ekrandır. Yine aynı ekran üzerinden ilgili görevin güncellemisi gerekiyor ise üzerine çift tıklayarak yeni açılan sayfada güncelleme gerçekleştirilebilmektedir.

7 3.3. Raporlar Araçların, Araç Takip, Filo Yönetimi ve Yakıt ile ilgili tüm raporların liste halinde sıralındığı ve Adım 1 ile 5 arasında filtreleme yapılarak asıl talep edilen rapor Web, Elektronik Posta ve Excel seçeneği ile oluşturulabilmektedir. Adım 1 : Rapor tipinin seçildiği alan. Adım 2 : Filtrelemenin ayarlandığı alan. Adım 3 : İlgili araç veya araçların seçim yapılarak eklendiği alan. Adım 4 : Talep edilen zaman aralığının giriş yapıldığı alan. Adım 5 : Rapor formatının ayarlanarak raporun oluşturulduğu alan.

8 3.4. Takip Araç Takip Sistemleri, takibi istenilen taşıt ya da diğer emtianın bulunduğu noktaların tespiti ve üzerinde takip edilmek istenilen bilgilerin oluşturularak bir merkezde toplanması ve kullanıcılara hem gerçek zamanlı hem de geçmişe dönük olarak raporlamasının yapılmasını sağlamaktadır. Takip Sistemlerinin temel kullanım amaçları; güvenlik, verimlilik, takip ve haberleşme konularında filo yöneticilerine nitelikli ve gerçek zamanlı bilgi sağlamaktır. Araçların anlık olarak takip edildiği ekrandır. Sol tarafta yer alan her tek araç için bilgisayar faresinin sağ tıklama tuşu kullanılarak çeşitli rapor ve bilgi güncellemelerine kısa yoldan ulaşılabilmektedir.

9 3.5. Filo Durumu Filo içeriğinde yer alan araç takip sistemindeki araçların plaka, grup ve son konum zamanlarının verildiği özet rapordur. Talep edildiği durumlarda araçların son konum zamanlarına tıklayarak harita üzerindeki konumuna gidilebilir ve Excel dosyası şeklinde bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz En iyi On Filonun ilgili ay içerisindeki toplam en yüksek Mesafesi, Sürüş Zamanı ve Rolanti Zamanı raporunu özet olarak sıralamaktadır.

10 3.7. Güvenlik Özeti Safety-Stars özelliğiyle sürücülerin güvenli sürüş kurallarına uyumuna göre yıldız sistemiyle notlandırılması ve filonuzdaki sürücüler arasında sıralama yapabilmesi. Talep edilen tarih aralığında filoda bulunan sürücülerin sürüş kalitesine göre sıralamaktadır Yıldızlar İlgili sürücünün sürüş kalitesini filo ortalamasına göre orantılanmış raporudur.

11 Rütbeler Sürücünün aracı nasıl kullandığını yıldızlar ile puanlayarak gösterildiği ekrandır Olaylar İlgili sürücünün belirtilen tarih aralığındaki olayların filo olaylarına kıyaslanması.

12 Ratolar Sürücünün yapmış olduğu güzergahtaki gps verisenden gelen g-sensör olaylarının değerlendirilmesi ekranıdır.

13 Harita Olayların harita üzerinde gösterimi İstatistikler Filonun belirtilen zaman aralığında Ortalama Kilometre, Toplam Zaman, Toplam Sürüş /Rolanti Zamanı ve Toplam Güvenlik Olayları raporunun grafiksel olarak gösterimi.

14 3.9. Bölge Tablosu Filo içerisinde oluşturulan bölgelerde bulunan araçların gruplar halende raporlanmasını gösterir. Yani filosu yüksek olan araçlar oluşturmuş oludukları bölgelerde hangi aracın hangi bölgede olduğunu gösteren basit ve kullanışlı bir ekrandır.

15 4. Filo Filonuzun 7 gün 24 saat sürekli kontrol altında tutarak iş dışı seyahatlerin önüne geçilir. Böylece daha verimli bir iş akışı sunar. Araçların sigorta, muayene ve diğer operasyonel maliyetlerini hesapladığı ve gördüğü ekrandır. Burada araçların tektek bilgi giriş ve ayarlamaları yapılabilmektedir Görevler Daha önceden girilmiş olan araçların lastik değişimi, periyodik bakım işlemlerinin girişlerinin yapıldığı ve görüntülendiği ekrandır.

16 4.2. Raporlar Filo yönetim sistemi için araçların bilgilerinin girilmesiyle istenilen zaman aralığında her türlü raporun alınabildiği ekrandır.

17 Görevler Daha önce girilmiş olan görevlerin belirtilen zaman aralığında rapor alınarak çıktı alınmasını sağlanayan rapor çeşididir.

18 Yakıt Alımları Raporu Automatic sistemi ile alınmış olan akaryakıtların istenilen tarih aralığında istenilen plaka veya plakaların talep edilen formatta alınabilmektedir. Rapor içerinde ilgili araç veya araçların yakıt aldıkları tarih, toplam ödenen miktar ve litre, istasyonun adı ve konum bilgileri ile birlikte km bilgisinin de hem özet hem de ayrıntılı olarak gösterildiği ve eklendiği ekranlardır.

19 Filodan Çıkış Filo yönetim sisteminde eğer bir kiralık araç kullanılıyor ise ve aracın ilgili filoya teslim edileceği tarih zamanları girilmiş ise bu rapor ile hangi tarihte hangi aracın filodan çıkış yapılacağını raporlayabilirsiniz Operasyonel Maliyetler Filo araç veya araçların her türlü sigorta, muayene ve genel bakım işlemlerinin sisteme daha önceden sisteme girişi yapıldıktan sonra bu rapor ile araçların tüm masraflarını raporlayabildiğimiz ekrandır.

20 4.3. Zamanlayıcı Araçların daha öneceden girilmiş olan muayene, sigorta veya yapılması gereken bakımlarının takvim üzerinde görüntülendiği ekrandır. Yine aynı ekran üzerinden ilgili görevin güncellemisi gerekiyor ise üzerine çift tıklayarak yeni açılan sayfada güncelleme gerçekleştirilebilmektedir.

21 4.4. Filo Yönetimi Filonun tüm araçlarının listelendiği ekrandır. İlgili bölümde her araç için tüm araç bilgilerinin girişlerinin,sürücü bilgilerinin yapıldığı ve aynı zaman araçların kısıt ve limitlendirilmeinin yapıldığı ekrandır. Araçların yanlarıda bulunan güncelleme ekranında aracın tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz.

22 4.5. Sigortalar Firmanın araçlarının sigortalarının girişlerinin ve görüntülemenin yapıldığı ekrandır Plaka Araç takip sisteminde bir cihaz mevcut kullanılan bir araç satışı yapıldığında cihazın satışı yapılan araçtan sökülerek başka bir araca montajı yapılması mümkündür. İlgili cihaz montajı yapıldıktan sonra yetkili serviseler tarafından yeni aracın plaka ve araç bilgileri temel alanlarda güncellenmektedir. Eğer firma bir cihazın daha önce hangi plakada kullanıldığını görmek veya takip etmek ister ise aşağıdaki raporu kullanarak bu bilgiye ulaşabilmektedir.

23 4.7. Operasyonel Maliyetler Filo araç veya araçların her türlü sigorta, muayene ve genel bakım işlemlerinin sisteme daha önceden sisteme girişi yapıldıktan sonra bu rapor ile araçların tüm masraflarını raporlayabildiğimiz ekrandır Muayeneler Filo araçlarının muayene tarihlerinin girişlerinin ve görüntülenmesinin yapıldığı ekranlardır.

24 5. Yakıt PO Automaticplus sistemi şirket araçlarınıza, monte edilen ekipmanlar sayesinde anlaşmalı olduğunuz Petrol Ofisi bayilerinden Türkiye'nin her köşesindeki automatic hizmeti veren tüm istasyonlarından, otomatik olarak sürücü ve pompa satış görevlisinden bağımsız ve güvenli yakıt almasını sağlar. Almış olduğunuz bu yakıtların her türlü raporunu ilgili ekrandan görüntüleyebilirsiniz Yakıt Faturaları Automatic üzerinden alınmış olan tüm yakıt alımlarının bilgilerinin görüntülendiği ve raporlandığı ekrandır Yaktı Limitleri

25 Filonuzdaki araçların üzerine tanımlı olan limit ve ürün tipi kısıtlamalarının görüntülendiği ve filoya ait tüm araçların limit bilgilerini grafik ile takip edilmesini sağlayan ekrandır. Aynı zamanda her araç için araç bilgilerinin ve limitlerinin güncellendiği ekrana kısa yoldan ulaşmanızı sağlamaktadır Yakıt Alımları Özeti Filo araçlarının verilen tarih aralığında ayrı ayrı alımlarını grafik yardımıyla filoya oranlayarak raporlayan ekrandır. Yukarıda istenilen şekilde filtreleme yapma imkanı sağlayarak takibi kolaylaştırmaktadır.

26 5.4. Yakıt Alımları Raporu Automatic sistemi ile alınmış olan akaryakıtların istenilen tarih aralığında istenilen plaka veya plakaların talep edilen formatta alınabilmektedir. Rapor içerinde ilgili araç veya araçların yakıt aldıkları tarih, toplam ödenen miktar ve litre, istasyonun adı ve konum bilgileri ile birlikte km bilgisinin de hem özet hem de ayrıntılı olarak gösterildiği ve eklendiği ekranlardır Yakıt Tüketimleri Filonuza ait araçların yıl bazında aylık olarak ayrı ayrı analizlerini grafik yardımıyla özetlemektedir.

27 6. Raporlar Araç Takip, Filo Yönetimi ve Automatik yakıt sisteminin tüm raporlarının bir araya toplamış olan ekranıdır. İstenilen tüm raporlara ayrı ayrı ulaşılabilmektedir Raporlarım Automaticplus sisteminin diğer güzel özelliklerinin yanında kendi kullanıcınız için uyarlabilmesidir. Bu adımda sık olarak kullanmış olduğunuz tüm raporları sağ tıklarak Raporlarım iconu altında toplayabilir ve rapor çekerken ilgili başlıklarınız bir arada olduğu için kolaylık sağlayacaktır.

28 6.2. Tüm Raporlar Automaticplus ekranında tüm alanlar için ayrılmış raporların başlıklar halinde toplanarak gösterildiği ekranlardır Takip Araç takip sisteminde kullanılan tüm raporların alınabildği rapor başlıklarını içermektedir. Telep edilen rapora tıklayarak direkt 2. Adımdan devam ettiğnizde raporunuza kısa yoldan ulaşmış olursunuz.

29 Güvenlik Araç takip sisteminden gelen verilere istinaden güvenlik programına göre raporlara ulaşılmasını sağlamaktadır. Cihazın içerisinde bulunan G-Sensör sayesinde araç kullanıcısının aracı nasıl kullandığı ile ilgili yorumlama yaparak yıldız vermektedir. Aynı zamanda araçların hız raporuna da ulaşıldığı ekrandır.

30 Teşhis Bu bölüm opsiyonel üst paket bölümüdür. Araçların marka ve modeline bağlı olarak aracın beynindeki tüm bilgilere ulaşıldığı ve raporlandığı bölümdür. Araç takip sistemlerinde DataPass ürünü ile, aracın veri hattı üzerinden geçen tüm bilgileri anlık olarak sisteme göndermektedir. Aracın standart takip bilgileri dışında donanım bilgilerinide raporlayarak, operasyonel maliyetlerini kontrol altında tutmaktadır. Datapass ile alınabilecek veriler; Anlık yakıt tüketimi Anlık hız (araç veri hattından) Anlık devir saati Arıza kodları Ani yakıt düşüşü Ortalama yakıt tüketimi Toplam çalışma saati Harici çalışma saati

31 Genel ARaç takip sistemi ile ilgili sık kullanılan ve genel raporları içeren raporlar mevcuttur. Bu raporlar üzerinden cihaz üzerinedn gelen ayrıntılı bilgileri 6.3. Programlanmış Raporlar Filodaki araçların sık kullanılan raporları talep edildiğinde sisteme hiç giriş yapmadan günlük, haftalık veya aylık olarak programlayarak istenilen mail adresine otomatik olarak Excel veya Html dosya biçiminde ayrı ayrı yada tek bir dosya halinde raporların gönderilmesi sağlanır.

32 6.4. Rotalar İlgili rapor da araç veya araçların belirlenen tarih aralığında nereden nereye gittiğini harita üzerinde her ratoyı farklı renkte gösteren rapor seçeneğidir.

33 6.5. Kişisel Kullanım Filoda bulunan araçların her biri için mesai içi ve mesai dışı saatlar ayarlandıktan sonra ilgili raporun sistem üzerineden belirlenen saatler arasında rapor alınabilmektedir. Rapor içeriğinde ilgili aracın belirlenen mesai zamanları diliminde ne kadar kilometre yaptığını özet ve ayrı ayrı raporlanabilmektedir. Aynı zamanda mesai içi ve dışında süre bilgisini de göstermektedir.

34 6.6. Alınan Mesafe Detayı Filoda araç veya araçların belirlenen zaman diliminde aracın nereden nereye gittiğini adresler şeklinde gösterimidir. İlgili raporda aracın başlangıç ve bitiş saatleri görülebildiği gibi başlangıç ve bitiş adresileri ile hangi güzergahtan gitmiş ise zamanları ile birlikte adreslerini ayrınıtı raporlamaktadır. Raporda adreslerin üzerine tıklandığında o adresin konumunu harita üzerinden görüntülenebilmektedir.

35 6.7. Kilometre Filoda araç veya araçların belirlenen zaman diliminde aracın nereden nereye gittiğini adresler şeklinde gösterimidir. İlgili raporda aracın başlangıç ve bitiş saatleri görülebildiği gibi başlangıç ve bitiş adresileri raporlanmaktadır. Raporda adreslerin üzerine tıklandığında o adresin konumunu harita üzerinden görüntülenebilmektedir. Raporda ek olarak da aracın maksimum hızı, sürüş zamanı, rolanti süresi de gösterilmektedir.

36 6.8. Hız Süresi Filo da araç veya araçların belirlenen hız limiti ve bu hız limitende ne kadar süre ile seyir ettiğnin girişi yapılarak rapor alınabilmektedir. İlgili raporda aracın belirtelen hız üzerine çıktığı zamanları ve adresleri görtülemektedir. Adres üzerine tıklandığında da ilgili konum harita üzerinden görülebilir.

37 6.9. Sürüş Müddeti Filo da eğer bir araç bir gün de yasal kullanım saat ve molalara uymuyorsa bu rapor altında gösterilmektedir. Normal zaman ve duraklamalar var ise raporda herhangi bir veri çıkmamaktadır. 7. Ayarlar Automaticplus sisteminin kullanıcı ayarlamalarının yapıldığı kısımdır. İlgili sayfaların standart ayarları, araç güncellemeleri, mail girişleri, telefon girişleri ve gerekli alarm tanımlamaları yapılabilmektedir.

38 7.1. Ayarlar Automaticplus sisteminin kullanıcı ayarlarının yapıldığı ana ayar yeridir. Buradan araç ikonlarının ve takip ekranında araçların hangi bilgilerinin görülüp görülemeyeceğinin ayarlandığı ekrandır Elektronik Postalar Automaticplus sisteminde alarmların ve raporların hangi mail adreslerine gönderilecek ise o maillerin tanımlandığı ekrandır.

39 7.3. Telefonlar Automaticplus sisteminde alarmların hangi telefon numaralarına mesaj gönderilecek ise ilgili telefon numaralarının tanımlandığı ekrandır Araçlar Filoda bulunan araçların temel bilgilerinin basit bir şekilde tanımlandığı ekrandır.

40 7.5. Bölgeler Automaticplus sisteminde araç takip sistemindeki görsel takip ve raporlarda aracın adresinin yanı sıra hangi bölge veya noktada olduğunu göstermek için istenilen konuma istenilen büyüklükte bölge oluşturma ve güncelleme yapılan ekrandır İlgi Noktası Automaticplus sistemindeki araç takip ekranında aracın harita üzerindeki takibinde belirli noktaları işaratleyerek görselliği zenginleştirip istenilen noktaların eklenildiği yerdir.

41 7.7. Sürücüler Automaticplus araç takip sisteminde araç kullanıcılarının bilgilerinin girildiği yerdir. Opsiyonel özelliği ile her aracı havuz aracı şeklinde tanımlayıp ilgili aparatın araca monatjı yapıldıktan sonra sürücülere verilen bir anahtarlık sayesinde araçların kimin ne zaman kullanıdığını raporlayan sistemin sürücü kodu ve isimlerinin tanımlandığı ekrandır.

42 7.8. Rota Planı Automaticplus araç takip sisteminde filoda bulunan araçların gitmiş olduğu güzergahlara ilk önce birer bölge eklenildikten sonra bu bölgelere ne zaman ulaşması gerektiğini yani belirtilen rotada kalıp kalmadığı ve belirtilen saatte ilgili yerlere gidip gitmediğini raporlamaktadır.

43 7.9. Alarmlar Automaticplus araç takip sisteminde belirtilen zaman aralığında ve belirtilen araçlar için istenilen mail veya telefonlara aşağıdaki alarmlar anlık uyarı gelecek şekilde bu bölümden oluşturulmaktadır. Hız Sınırı, İhlal, Bölge Giriş/Çıkış Cihaza Müdahale var Cihaz Açık/Kapalı Kapı Açık Sıcaklık, Panik, Gps Bağlantısı Kesildi Yüksek İvmelenme, Özel ( Motorsiklet Sarsıldı,Kontak Açık, Kontak Kapalı, Dahali Batarya, Harici Güç, Anahtarlık/Şifrematik, Sürücü Şifresi, Özel )

44 8. Favoriler Automaticplus sisteminde talep edilen tüm ikonların farenin sağ tıklanmasıyla ilgili ekrana eklenilebilmektedir.

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır.

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. ONTO FİLO YÖNETİMİ AUTOMATİC,GPS SATIŞ HİZMETLERİ 1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. Automatic

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

http://aractakip.satko.com.tr

http://aractakip.satko.com.tr http://aractakip.satko.com.tr 1 Araçlarımızı izlemede yeni bir pencere... http://aractakip.satko.com.tr adresine girerek firmamız tarafından size bildirilen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Rotaban Viewer... 1 1.1 Giriş... 1 1.1.1 Adres Güncelleme... 2 1.1.2 Güzergâh Görüntüleme... 4 1.1.3 Favori Güzergâh İşlemleri...

Detaylı

ARVENTO ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ WEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ARVENTO ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ WEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ARVENTO ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ WEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Programa Giriş 3 2. Ana Sayfa 3 3. Harita İşlemleri 4 4. Ayarlar 5 4.1Tanımlar 5 4.2Program Ayarları 6 4.3Araç Programlama

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1.Sisteme Giriş 2.Ana Ekran 3.Harita 3.1-Harita Kullanımı 3.2-Haritada Bulunan Araçların Detaylarını Görmek 4.Ayarlar

Detaylı

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu Değerli müşterimiz FiloWay Filo Yönetim Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sistemi verimli kullanabilmek için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz her

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Giriş... 1 1.1 Rotaban Nedir?... 1 2 Rotaban Viewer... 2 2.1 Giriş... 2 2.2 Ana Sayfa... 3 2.2.1 Adres Güncelleme... 3 2.2.2

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Genel Tanıtım Dokümanı 2007 Mobil Veri Sistemleri günümüzün artan rekabet ortamında iş verimini arttıran, hizmet kalitesini yükselten veya güvenliğe yönelik, mobil ortam

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır.

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Sistem Tanıtımı Algoritma Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Her araca RF ID chip takılır ve plaka

Detaylı

DUMANSIZ HAVA SAHASI DENETĠM SĠSTEMĠ V.1.1. YAZILIM GÜNCELLEME KILAVUZU

DUMANSIZ HAVA SAHASI DENETĠM SĠSTEMĠ V.1.1. YAZILIM GÜNCELLEME KILAVUZU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKĠYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Daire BaĢkanlığı DUMANSIZ HAVA SAHASI DENETĠM SĠSTEMĠ V.1.1. YAZILIM GÜNCELLEME KILAVUZU ANKARA-2013

Detaylı

NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU

NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU Page 1 of 20 Contents 1.1. GENEL ĐŞLEMLER...3 1.1.1. Eğitimlerim...3 1.1.2. Duyurular...3 1.1.3 Eğitim Takvimi...3 1.1. 4. Başvuruya Açık Eğitimler...3 1.2.

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU S İS O F T S AĞ L I K BİL G İ S İS T E ML E R İ 2019 - ANK AR A 1. SUNUM 1.1. Genel Hususlar İlaç Muafiyet Raporu, hastanın muayenesi sonrasında uzun süreli ilaç kullanımına karar verildiği durumlarda

Detaylı

1. Akıllı Ulaşım Menüsü

1. Akıllı Ulaşım Menüsü 1. Akıllı Ulaşım Menüsü 1.1. Operasyon Takip Araç sefer durumlarıyla ilgili bilgilere ulaşmak ve haritada görüntülemek için kullanılan bölümdür. İstenilen aracın sefer bilgilerine ulaşmak ve incelemek

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

1 USC DÖNÜŞÜM OTOMASYONU

1   USC DÖNÜŞÜM OTOMASYONU 1 www.mepsan.com.tr USC DÖNÜŞÜM OTOMASYONU 2 www.mepsan.com.tr İÇİNDEKİLER 1. AnaEkran Menüler... 3 2. Pompa İzleme. 4 3. Tank İzleme.. 5 4. Stawiz 6 5. İşlemler 7 5.1 - Vardiya İşlemleri 8 5.2 - Tank

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM TIRSAN TELEMATiK SiSTEM FİLONUZU GÜVENLE YÖNETİN, KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEYİN. Tırsan Telematik, filonuzla taşıdığınız yükü daha hızlı ve güvenle teslim etme imkanı sunar. Vakitten kazanç elde etmenizi

Detaylı

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır.

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır. YARDIM DOKÜMANI 1. Giriş Ekranı Kent Rehberi uygulaması ara yüzünde, sorgulama işlemleri bölümü, haritacılık araçları bölümü, temel araçlar bölümü, sağ tık menüsü ve navigasyon işlemleri bölümleri bulunmaktadır.

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Genel Muhasebe Uygulamasında, Damga Pulu Defterinde Defter Basılacak Tür Kodu bilgisinin de yazılması sağlanmıştır. (Proje No: 236084) Damga Pulu Defteri Uygulaması kullanan firmalar için; Damga Pulu Defterinin

Detaylı

1.1 Web Sitesine Giriş Web Sitesine Giriş Kullanıcı İzin İşlemleri... 5

1.1   Web Sitesine Giriş Web Sitesine Giriş Kullanıcı İzin İşlemleri... 5 Sayfa No 1.Atosis Web Sitelerine Giriş... 2 1.1 www.atosis.com.tr Web Sitesine Giriş... 2 1.2 www.atosistakip.com Web Sitesine Giriş... 2 2.Araç Takip Web Sitesi Tanıtımı:... 3 3.Yönetim... 4 3.1 Şirket

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

Araç Takip Sistemi. Araç Takip Sistemi kullandığınızda;

Araç Takip Sistemi. Araç Takip Sistemi kullandığınızda; 1 Araç Takip Sistemi kullandığınızda; Araç ve sürücü analizi yaparak yakıt tüketimini kontrol altına alabilir ve ideal tüketim seviyesine çekebilirsiniz. Araç Takip Sistemi Araçlarınızın konumunu harita

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

Thermomed Kabin V1.1 Yazılımı Ekran Görüntüleri ve Açıklamaları

Thermomed Kabin V1.1 Yazılımı Ekran Görüntüleri ve Açıklamaları Thermomed Kabin V1.1 Yazılımı Ekran Görüntüleri ve Açıklamaları İçindekiler 1. Genel Açıklama... 2 2. Thermomed Kabin... 2 2.1. Ana Ekran... 2 2.2. Kalibrasyon... 3 2.3. Ayarlar... 4 3. Thermomed Kabin

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Mutemet İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018

EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Mutemet İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Mutemet İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 1 Sisteme İlk Giriş ve Şifre Belirleme Kullanıcılar sisteme ilk kez giriş yapacakları zaman giriş ekranındaki «Şifremi Unuttum»

Detaylı

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3

PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu PERSONEL TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler.3 2.Kullanım..4 2.1. Çalışma Takvimi..5 2.2. Giriş ve Çıkışlar.6 2.3. İzin ve Tatil..7 2.4. Personel 8 2.5. Rapor 11 2.5.1. Günlük Rapor Durumu...11

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. PROJE SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE!

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Hız sınırını geçti Yakıt aldı Mola verdi FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Motoru durdurdu Hedefe ulaştı Şimdi cepten ve tabletten de filonuzu yönetin! Sabit fiyat! Servis ücreti yok! FiLO YÖNETiMiNDE KAPSAMLI

Detaylı

Filo Yönetim Sistemi

Filo Yönetim Sistemi Filo Yönetim Sistemi 1.18.00.0 Sürüm Özellikleri Mayıs 2015 1 Değerli Müşterimiz, Mobiliz Filo Yönetim Sistemi nin yeni sürümleri ile sisteminize eklenen özellikler aşağıda sıralanmıştır. 1. Yeni Canbus

Detaylı

T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU

T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU Eylül 2012 Ankara Sayfa No:1/8 1.TEKLİF MODÜLÜ Kurumun herhangi bir ihale sürecinde firmalardan elektronik ortamda teklif isteyebilmesi

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SMS. Sms Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı YAZILIM GRUBU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SMS. Sms Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı YAZILIM GRUBU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SMS Sms Sistemi YAZILIM GRUBU 2015 B i l g i İ ş l e m D a i r e B a ş k a n l ı ğ ı MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SMS SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

Detaylı

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFT Bilgi İşlem olarak Türkiye de Lojistik ve Taşımacılık Sektörüne sağladığımız kurumsal çözümlere bir yenisini daha ekleyerek SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE ERA e-defter KULLANIM KILAVUZU ERA Danışmanlık Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE www.eracs-tr.com İÇİNDEKİLER MİKRONOM MASTER BİLGİSAYAR İncilipınar

Detaylı

Makine Bakım - Yenilikler

Makine Bakım - Yenilikler Makine Bakım - Yenilikler Amaç ve Fayda Makina Bakım modülünün daha etkin ve rahat kullanımı için bazı güncellemeler yapılmıştır. Mevcut durumda bakım talimat şablonu bazında tanımlanan stok ve personel

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU Sürüm 0.0.1 İçindekiler Firma İşlemleri :. 1. Firmalar Firma Kayıt Firma Bilgisi Değiştirme 2. Tesisler Tesis Ekle Tesis Düzenle 3. Bölümler Bölüm Ekle Bölüm Düzenle 4. Birimler

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu 2015 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 DOKÜMAN YÖNETİMİ... 4 3.1 İÇ TETKİK EKRANI...4 İÇ TETKİK... 5 4.1 İÇ TETKİK

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

İçindekiler 1. YAKITMATİK YAKITMATIK e Genel Bakış 3 2. YAKITMATIK PORTALINA GİRİŞ Portal a Giriş Şifre Hatırlatma 4

İçindekiler 1. YAKITMATİK YAKITMATIK e Genel Bakış 3 2. YAKITMATIK PORTALINA GİRİŞ Portal a Giriş Şifre Hatırlatma 4 İçindekiler 1. YAKITMATİK 3 1.1 YAKITMATIK e Genel Bakış 3 2. YAKITMATIK PORTALINA GİRİŞ 4 2.1 Portal a Giriş 4 2.1 Şifre Hatırlatma 4 3. ANASAYFA 6 3.1 Son Dönem Alım Grafiği 6 3.2 Güncel Duyurular 6

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi Masaüstü Uygulaması Kullanım Kılavuzu Versiyon 1 Güncelleme Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme Nedeni - PC Uygulaması, Windows platformundaki masaüstü PC ler üzerinde çalışır.

Detaylı

Programın Tanıtımı 2-4- 1-3- 8-9- 10-11- 12- 13-

Programın Tanıtımı 2-4- 1-3- 8-9- 10-11- 12- 13- ISIS VERİ YÖNETİMİ Programın Tanıtımı 1-3- 2-4- 6-7- 5-8- 9-10- 11-12- 13-1- Bu bölüme aranacak sorgu için 2 tarih arası bilgi gün / ay / yıl / saat / dakika cinsinden girilir. 2- Arama kriterlerinden

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK BAŞVURU YÖNETİMİ (EBS) TALEP BİLDİRİM KULLANICI KILAVUZU

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK BAŞVURU YÖNETİMİ (EBS) TALEP BİLDİRİM KULLANICI KILAVUZU TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK BAŞVURU YÖNETİMİ (EBS) TALEP BİLDİRİM KULLANICI KILAVUZU 1 / 14 VERSİYON TARİHÇESİ VERSİYON DEĞİŞİKLİK YAPILAN DEĞİŞİKLİK TANIMI TARİH BÖLÜM/SAYFA

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Tele Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aramalar 6. Randevular 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak linkler: PC

Detaylı

İŞTİRAKLER BİLGİ ODAKLI YÖNETİŞİM SİSTEMİ KURULMASI PROJESİ (İVAS) SON KULLANICI VERİ GİRİŞ YARDIMCI DOKÜMANI

İŞTİRAKLER BİLGİ ODAKLI YÖNETİŞİM SİSTEMİ KURULMASI PROJESİ (İVAS) SON KULLANICI VERİ GİRİŞ YARDIMCI DOKÜMANI İŞTİRAKLER BİLGİ ODAKLI YÖNETİŞİM SİSTEMİ KURULMASI PROJESİ (İVAS) SON KULLANICI VERİ GİRİŞ YARDIMCI DOKÜMANI. içerik ile ilgili tek sorumluluk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler

Detaylı

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL 1 TANK OTOMASYON SĐSTEMĐ - Prob tarafından gerçek zamanlı yakıt, su ve sıcaklık derecelerini gösterir. - Tanktan çıkan yakıt miktarını

Detaylı

Coslat Monitor (Raporcu)

Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor, Coslat Firewall, Hotspot ve Mirror uygulamalarında oluşturulan zaman damgalı kayıtların analiz edilmesini ve raporlanmasını sağlayan uygulamadır. Coslat Monitor

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır? DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI... 3 1.1.Ders Bilgileri... 5 1.1.1.Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?... 6 1.2.Ders Öğrenci Listeleri... 13 DERS AÇMA İŞLEMLERİ Ders açma işlemleri

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Yakıt Kontrol Modülüne Genel Bakış Bu modül üzerinden şirket araçlarının harcanan yakıt giderleri periyodik olarak

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

O.L.S MODÜLLER Personel Kartları Modülü

O.L.S MODÜLLER Personel Kartları Modülü O.L.S MODÜLLER Personel Kartları Modülü Personellerin gerekli bilgililerinin girildiği modüldür. Yetkilendirme işlemlerinde verilecek yetkiler burada atanan Görevi temel alınarak yapılmaktadır. Aynı zamanda

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI İŞYERİ HEKİMLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER E-REÇETE YAZABİLMELERİ İÇİN - E-imza sahibi olmak, Elektronik imza (e-imza) usb dongle cihazınızın bilgisayarınıza tanıtılması

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 9 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ

SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SİSOFT SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ Sayfa No : 2 / 13 DEĞİŞİKLİK N0 TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN 0 19.04.2018 İlk yayın Oğuz

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 7 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

T.C. Kalite Koordinatörlüğü İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. Personel Daire Başkanlığı

T.C. Kalite Koordinatörlüğü İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 04/09/2018-261014 *BEL90ADS4* T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kalite Koordinatörlüğü Sayı :21643679-060.99- Konu :KALİTEPANEL Dokümantasyon Sistemi hk. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 7 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Kullanım Kılavuzu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Sisteme Giriş http://oys.thsk.gov.tr/oys Sisteme ilk defa giriş yapılıyorsa size verilen kullanıcı adını girdikten

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

INCONTROL TOUCH MAP UPDATER KULLANICI KILAVUZU

INCONTROL TOUCH MAP UPDATER KULLANICI KILAVUZU INCONTROL TOUCH MAP UPDATER KULLANICI KILAVUZU NAVİGASYON ETKİNLEŞTİRME VE GÜNCELLEME HAKKINDA InControl Touch Map Updater da mümkün olan en iyi deneyimi yaşayabilmeniz için navigasyon yazılımı sağlayıcısı

Detaylı

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER Akaryakıt sektörünün parlayan yıldızı ALPET in işinize özel yarattığı çözümleri keşfetme sırası sizde! Altınbaş Holding; Dünya Devi Bir Türk Markası! ALPET; akaryakıt sektörünün enerji

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu Versiyon Numarası: 1.0 ------------------------------- Kullanım Kılavuzu 2015 info@ www. MapCodeX MapLand İşlem Araçları Çalışma Dosyası Aç Haritanın ve son çalışma dosyasının

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

GİRİŞ. !" Güvenli#i Uzmanlı#ı Temel E#itim Programı (Toplam: 220 saat) Uzaktan e!itim (90 saat) Yüz yüze e!itim (90 Saat) Uygulama e!

GİRİŞ. ! Güvenli#i Uzmanlı#ı Temel E#itim Programı (Toplam: 220 saat) Uzaktan e!itim (90 saat) Yüz yüze e!itim (90 Saat) Uygulama e! GİRİŞ Bu programın amacı, iş güvenliği uzmanı olmak isteyen mühendis, mimar veya teknik elemanlara mesleki becerilerini işyerlerinde uygulayabilmeleri ve mevzuatta öngörülen görevlerini yerine getirebilmeleri

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

AGSoft Çocuk Gelişim Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Çocuk Gelişim Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş Bölümü: Program ilk açıldığında karşımıza Kullanıcı Adı ve Şifre giriş bölümü gelir. Kullanıcı Adı: Programa giriş yapacak kullanıcının kodunu ve şifresini yazdıktan sonra Tamam tuşu ile programa

Detaylı