20.Yıl. Ana Sponsorlar Main Sponsors

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "20.Yıl. Ana Sponsorlar Main Sponsors"

Transkript

1 20.Yıl Ana Sponsorlar Main Sponsors

2

3

4 Alper Utku Management Centre Türkiye, Yönetim Kurulu Başkanı İK liderleri olarak aslında organizasyon lideriyiz! Sahne alırız, varlık gösteririz, güçlü katılımla fark yaratırız. Didem Gürcüoğlu Tekay Management Centre Türkiye, Genel Müdür Sahne Senin in alt temaları şöyle: Farkındalık, keşfetme, uygulama ve uyarlama.

5 Dr. William Isaacs MIT Dialogos, Kurucu ve Başkan Konferans Tema Moderatörü İletişim dinlemek ile başlar. Gerçek iletişim sessizlik te ortaya çıkar. Dinlemek varlık göstermek için kolay bir yoldur. İyi bir diyalog için: Kendinle iletişim sağla, samimi ol, doğruyu söyle ve bir araya gel! Mike Carson Aberkyn Kurucu Ortak The Manager: Futbolun Dahi Liderleri Kitabının Yazarı Sürdürülebilir liderlikte; takımlar durmaksızın değişse bile lider güçlü bir şekilde sahnede kalmaya devam eder. Uzun dönemli başarı için beş kilit nokta şunlardır: Önemli kararlar almak, derin bilgiler yaratıp paylaşmak, bağlılık yaratmak, değişim ile dönüşüme hazırlıklı olmak, yeteneklere yatırım yapmak.

6 Brian Mayne Lift International Kurucu Ortak Konuşmacı, Yazar, Goal Mapping in Yaratıcısı Prof. Carol Gilligan New York University In A Different Voice Kitabının Yazarı Düşündüğünüz şey, olduğunuz şeydir. Düşünceleriniz pozitifse pozitif sinyal gönderir ve serotonin salgılarsınız. Pozitif düşünme, tahmin edemeyeceğiniz kadar önemlidir. Her şey beyin hücrelerimizin bağlantısı ile ilgilidir. Sol ve sağ beynimiz bütünlüğü sağlar. Hedeflerini, aksiyonlarını, hayatını haritala ve görselleştir. Yön, amaç, hedef bize bir şey kazandırır. Haritalama sistemi işte bu yüzden insanların en iyi şekilde var olmalarını sağlıyor. İlişkileri sesimizle kuruyoruz. Küçüklük aklımızı korumak önemli. Büyürken bunu kaybetme riskimiz var. İlişkilerde sesin altındaki sesi duymak önemli. Büyüdükçe beynimize birçok şey sokuyorlar. İyi bir kadın başkalarının ihtiyaçları için çalışır; kötü kadın ise bencildir denir. Sizce kaç kadın bencil kelimesine karşı mücadele verir? Gelişim, yaralanmanın bir sonucudur. Yaralanma sonrası mantığımızla sorunları çözeriz.ve aslında gelişimde travmatik olaylar yaşanır. İnsan yeteneklerini ikiye bölüyorlar. İnsanları yarı insan konumuna getiriyorlar. Sağlıklı bedenler ise bunlara karşı koyuyor. Ya sesini duyuracaksın ya ilişki yaşayacaksın, ikisi birden olmaz deniyor. Her kadının içinde bir o kadın vardır. Önce bir niyetiniz olmalı. Sonra nasıl hareket edeceğinize karar vermelisiniz. Özgüven burada size yardımcı olacak şeydir. Düşünceler, duygular ve hareketler birbirine bağlıdır. İlişki içerisinde sanki sesin yokmuş gibi davranma, sesini duymaktan vazgeçme, sorumluluktan kaçma anlamına gelir.

7 Brigid Schulte Washington Post Yazar Overwhelmed Kitabının Yazarı Zaman güçtür! Farkındalık, hissettiğin anda hissettiğin yerde olduğunu anlamaktır. Kendine gün içinde sadece 20 dakika ayır. O an nerede olmak istiyorsan kendini oradaymış gibi hissedebilmen için bu süre yeterli. O zaman yaratıcılık ve ilham seni bulacaktır. İlham anlarına ihtiyacımız var. İlham sayesinde medeniyet ortaya çıkıyor. Kendi içimizde yaptığımız keşif yolculukları bizi daha yaratıcı hale getiriyor. Hepimiz çok meşgulüz diye endişelenip, pek çok şeyi gözden kaçırıyoruz. Dr. Martin Kalungu-Banda Presencing Institute Tony Blair Africa Governance Initiative Danışmanı, Yönetici Danışmanı, Leading Like Madiba Kitabının Yazarı Modern, çağdaş eğitim bizi tuzağa düşürdü! Sadece beynimizle biliyoruz... Kendinize ilk olarak Olabileceğim en iyi ben kim? sorusunu yöneltin. Fare gibi tekerleğin içinde dönüp durmamalıyız. Çünkü biz, ufkun ötesinde bir şeyleri keşfetme yetisine sahibiz. İçimize dönüp baktığımızda varlığımızla fark yaratırız. Kendinize şu soruları sorun: Ben kimim? Benim işim nedir? Ne için varım? Boş zamanın olmaması gibi bir durum olamaz. Aslında herkesin boş zamanı vardır ama aynı zamanda önceliklerimiz ve bahanelerimiz de vardır. Bizim, antenlerimizi temizlememiz ve farkındalığı yeniden öğrenmemiz gerekiyor.

8 Dr. Scilla Elworthy Oxford Research Group 3 Kez Nobel Barış Ödülü ne Aday, Niwano Barış Ödülü Sahibi, Aktivist Tanyer Sönmezer Management Centre Türkiye CEO 21 inci yüzyılın değeri, işbirliğidir! Gerçekler bize her zaman yol gösterir. Korku, kıskançlık, öfke gibi duyguların kaynağı, aslında asıl gücünüzün olduğu yerdir. Bu yüzyılın mantrası; Verebileceğimin en iyisi haline gelmek tir. Liderler; sözler, hikayeler, ritüeller ve sembollerle varlık gösterir. Hala, şirkette yokken var gibi olan liderler olmamalı. İnsana dokunan ve daha değerli kılan neler yapabileceğimizi düşünmeliyiz. Liderler, sözleri ile var olmalı. Sözler, hikayeleri yaratır. Hikayelerin yarattığı güçlü ritüeller ve semboller insanları bağlayan şeydir.

9 Susan Huskisson Communication Training, Inc. Başkan Uluslararası İletişim ve Yönetici Danışmanı Prof. Celia de Anca IE Business School Küresel Yönetim Çeşitlilik Merkezi Direktörü 2013 Top50 Küresel Yönetim Düşünürü Varlık gösterebileceğimiz üç sahne şunlardır: Prezantasyonlar, toplantılar, dinleyici olduğun her an, yani her fırsatta! Güvensiz hissedersek kendimizi küçültürüz. Hazır olduğunuz yani var olduğunuz zaman huzur bulursunuz. Dengeli, dik duruş, tehdit etmeyen bakış, sakin ve dengeli bir enerji yaratır ve bu her zaman işe yarar. Size beğenmediğiniz bir şey söylendiğinde dik durun! Çoğu yetkin insan, özgüvene sahip değildir. Şunu unutmayın: Siz görünmez değilsiniz! Her fırsatı değerlendirin, var olun. O zaman insanlar sizi fark edecektir. Oturduğunuz alanda yer kaplayın. Kazanan ne yapar? Kendine yer açar! Kazananlar duruşlarıyla varlık gösterir! Etrafınıza bakın! Farklı mısınız? Farkı fark etmek cesaret ister ve farklılık güçtür! Toplum iyidir, kendinizi ait hissedersiniz. Sonra kendiniz olma isteği duyarsınız. Kendiniz olduğunuzda ise bireysel bir toplum oluşturmaya yönelirsiniz. Burada da bir ait olma arzusu ortaya çıkar. Sonuç olarak, tekrar topluma dönersiniz. Zamanın başından bu yana bu şekilde evrildik. Cemiyet içinde kendimize özel alan yaratabilmemiz çok önemlidir. Farkımızı gösterdikten sonra kimliğimizi anlayalım. Çoklu kimliklerde nasıl seyahat ediyoruz? Farklı kimliklerin varlığına izin verirseniz, işinizle hayatınız daha güzel olacak. Aksi halde, tek tip yaşarız. Doğduğumuz anda bize bir şeyler yükleniyor. Büyüdükçe seçimle gelen kimliklerimiz gündeme geliyor. Kendi kimliğimizi fark etmek ve aynı zamanda fark edilebilmek çok önemli. Çeşitlilik için cesaret gereklidir. Diğerlerindeki farklılığı görebilmek için cesaret gösterin.

10 Arawana Hayashi Presencing Institute Kurucu Ortak Kareograf, Performans Sanatçısı, Bugaku Eğitmeni, The Art of Making a True Move Eğitimcisi Sahneye çık, insiyatif al, harekete geç! Zemine, toprağa basarak yaşıyoruz. Doğa ve insan arasındaki bağlantının kopması acıya yol açıyor. Çok iyi bir araç olan bedenimiz bugünü yaşıyor. Bunu kullanarak şu an varlık gösterebiliriz. Dikkatimizi, bedenimize yoğunlaştırarak varlık gösterebiliriz. Daha iyi bir dünyaya, ancak kendi varlığımız ve diğer varlıklarla olan ilişkimizi güçlendirdiğimizde ulaşabiliriz. Varlığın üç farklı boyutu vardır: Toprak boyutu, gezegende kapsadığımız hacim, onunla olan bağlantımız; Beden boyutu, kendi bedenimizle olan bağlantımız; Sosyal boyut, dışarıdaki tüm varlıklarla olan bağlantımızdır. Dr. Rama Mani University of Oxford World Future Council Yönetim Kurulu Üyesi, Centre for International Studies Üst Düzey Araştırma Görevlisi Neden buradayız? Çünkü artık sahne hazır! Artık sahneye çıkma ve paylaşma zamanı! Kalp, dört odacığa sahip. Her bir odanın özel bir becerisi var. İlk beceri farkındalık. İkinci beceri cesaret, üçüncü beceri yaratıcılık ve dördüncü beceri bağlı olma, bağlanabilme becerisi. Bu beceriler hepimizde var. Farkındalık, liderliğin özel bir becerisidir. Çünkü size göz verir. Hep önünüzde duran ve göremediğiniz çözümleri görebilirsiniz. Cesaret liderin özel bir yeteneğidir. Başkaları ne derse desin, risk ne olursa olsun, cesur olursanız kendinizi bulursunuz. Liderler yaratıcılıkları sayesinde çevrelerindekilerin yaratıcılıklarını da ortaya çıkarır. Kendi varlığımızla toprağa, doğaya, topluma bağlandığımız zaman ortaya mucizeler çıkarabiliriz.

11 Howard Wallack SHRM Küresel İş Geliştirme Bölümü, Başkan Yardımcısı Dr. George Binney Ashridge Business School Araştırma Görevlisi Lider Danışmanı, Living Leadership Kitabının Yazarı İnsan Kaynakları nın uluslararasılaşması günümüzün en büyük ihtiyacı! Olabildiğiniz lideri olun, olmanız gerekeni değil! Varlık gösterebilmenin üç ana kuralı; bağlantıda kalmak, gerçekçi olmak ve destek istemektir. Bağlanabilmek: Tek başına var olamazsınız. Liderlik, var olmak ve insanlarla ilgili bir durumdur. Ve ilişkiler sizin sermayenizdir. Global ve Kültürel Etkililik, İK nın öne çıkan yetenekleri arasında yer alıyor. LEARN Modeli, İK dünyası için önemli! Var olmak sadece içinde bulunduğunuz durumlarla değil, geçmişten getirdikleriniz ve gelecekle de ilgilidir. Kendinize ait tüm gerçekliği düşünüp bunu kucaklarsanız, o zaman gerçekten var olursunuz. Liderlik olunan bir şey değildir. Liderlik yaşanır!

12 Ben uzmanı olun. Her yaşta kendi oksijeninizi bulabilirsiniz. Başkalarının sizin oksijeninizi bulmasına izin vermeyin! Varlığınla fark yaratmak; hayatın şarkısını sevmektir. Bazen değiştiren, bazen değişen olmalısınız. En son ne zaman değiştin ya da en son ne zaman değiştirdin, hatırlıyor musun? Uzmanların bir araya gelip çalışması çok zordur. Unutmayın! Müzik değişince dans da değişir! Mehmet Kızıltaş Engelsizkariyer.com Kurucu Sosyal Girişimci, Yazar Engellerin, güçlü yanlarını ortaya çıkardığında ve kendinle barışık olduğunda, varlığınla fark yaratabilirsin. Mehmet Namık Aydın MCT Danışmanlık Danışman Ece Süeren Ok JTI TÜRKİYE Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Haksızlık, adaletsizlik, önyargılar, fırsat eşitsizliği Ancak bunları ortadan kaldırarak, engellerle savaşabiliriz.

13 Sungurlar İş Merkezi Yıldız Caddesi No. 45/ Beşiktaş, İstanbul Tel +90 (212) Faks +90 (212) /ikzirvesi Ana Sponsorlar Main Sponsors Yetenek Yönetimi Sponsorları Resmi Sponsorlar Talent Management Sponsors Hukuk Danışmanlığı Deneysel Öğrenme Sponsoru Legal Advice Gami ication Sponsor Web Tasarım Sponsoru Web Design Sponsor Oturum Sponsorları Of icial Sponsors Dijital ve Ofset Sponsoru Digital Printing Sponsor Session Sponsors E-Öğrenme Sponsoru e-learning Sponsor Dergi Sponsoru Magazine Sponsor Konaklama Sponsoru Accommodation Sponsor İletişim Hizmetleri Sponsoru Communication Services Sponsor Resmi Araştırma Sponsoru Of icial Sponsor of Research Medya Takip Sponsoru Media Monitoring Sponsor Uluslararası Medya Sponsoru MOOC Sponsoru Sağlık Sponsoru Mobil Uygulama Sponsoru Eğlence Sponsorları International Media Sponsor Canlı Yayın Sponsoru Live Broadcasting Sponsor MOOC Sponsor Mobile Application Sponsor Health Sponsor Entertainment Sponsors MTM Çeviri Sponsoru Translation Sponsor Transfer Sponsoru Transfer Sponsor Hizmet Sponsorları Hospitality Sponsors Sosyal Medya Sponsoru Social Media Sponsor Dijital Medya Pazarlama Sponsorları Digital Media Marketing Sponsors e-posta Pazarlama Sponsoru Marketing Sponsor Prodüksyon Sponsoru Production Sponsor Kayıt Sponsoru Registration Sponsor

Ana Sponsorlar Main Sponsors

Ana Sponsorlar Main Sponsors Ana Sponsorlar Main Sponsors İnsan Kaynakları Zirvesi 2016 Türkiye de yöneticileri zorlayan 5 alan Farklı jenerasyonların bir arada olmasının yarattığı karmaşa Globalleşme ile birlikte farklı kültürlerin

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program...

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... DeGiSen DUnyada GeliSmek Her Cocuk Fark yaratabilir Empati, Yaratıcılık, Liderlik, Ekip CalıSması Ashoka

Detaylı

Kolektif zekayı oluşturmak ve kullanmak isteyen yöneticiler için pratik bir program

Kolektif zekayı oluşturmak ve kullanmak isteyen yöneticiler için pratik bir program Sorunlara farklı açılardan bakıp, değer katarak çözüm üretmek ve akıllıca konuşarak avantaj sağlamak Kolektif zekayı oluşturmak ve kullanmak isteyen yöneticiler için pratik bir program Konuşarak Fark Yaratma

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

15. Yıl. Stratejik İş Ortağı Strategic Partner. Ana Finans Sponsoru Main Banking Sponsor. Ana Otomotiv Sponsoru Main Automotive Sponsor

15. Yıl. Stratejik İş Ortağı Strategic Partner. Ana Finans Sponsoru Main Banking Sponsor. Ana Otomotiv Sponsoru Main Automotive Sponsor 15. Yıl Stratejik İş Ortağı Strategic Partner Ana Finans Sponsoru Main Banking Sponsor Ana Otomotiv Sponsoru Main Automotive Sponsor Pazarlama Zirvesi 2014 Ana Oturumlardan Notlar Siz tarih boyu oyun

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

KARANLIĞIN ALIŞILMADIK DENEYİMİ

KARANLIĞIN ALIŞILMADIK DENEYİMİ KARANLIĞIN ALIŞILMADIK DENEYİMİ DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKALARI, GÖRMENİN ÖTESİNE GEÇTİLER. Onlara Katılın, Bugün. GÖRMENİN ÖTESİNDE GELİŞMEK Karanlıkta Diyalog Nedir? Karanlıkta Diyalog atölye çalışmaları

Detaylı

Hikaye Anlatımı Atölyesi

Hikaye Anlatımı Atölyesi Hikaye Anlatımı Atölyesi Hikaye Anlatımı Atölyesi İyi bir hikayeyi hiç bir zaman unutmazsınız. Hikayeler paylaşıldığında birden bire mucizeler olmaya başlar; insanlar daha kendileri olurlar, birbirlerine

Detaylı

1. LİDER 2. LİDERLİK 3. YÖNETİCİ LİDER FARKI

1. LİDER 2. LİDERLİK 3. YÖNETİCİ LİDER FARKI YÖNETİCİ-LİDER FARKI VE LİDERLİĞİN YÖNETİMDEKİ ÖNEMİ Ahmet VERAL (Rapor) Eskişehir, 2011 1. LİDER Genel bir kavram olarak ele alındığında lider, bir grubun hedef oluşturma ve bu hedeflere ulaşma ve ilerleme

Detaylı

ÖZEL EGEBERK ANAOKULU Sorgulama Programı. Kendimizi ifade etme yollarımız

ÖZEL EGEBERK ANAOKULU Sorgulama Programı. Kendimizi ifade etme yollarımız Disiplinlerüstü Temalar Kim Olduğumuz Bulunduğumuz mekan ve zaman Kendimizi ifade etme Kendimizi Gezegeni paylaşmak Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel,

Detaylı

REHBERLİK BİRİMİ ÇOCUKLARDA PROBLEM ÇÖZME BECERİSİ

REHBERLİK BİRİMİ ÇOCUKLARDA PROBLEM ÇÖZME BECERİSİ REHBERLİK BİRİMİ ÇOCUKLARDA PROBLEM ÇÖZME BECERİSİ Anne babalar olarak hepimiz çocuklarımızın sorunsuz ve mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak isteriz. Üzülmemeleri ve mutsuz olmamaları için elimizden

Detaylı

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz We create chemistry Kurumsal stratejimiz BASF nin hikayesi Kuruluş yılımız olan 1865 ten bu yana dünyamızla birlikte onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Şirket olarak sürdürülebilir

Detaylı

Ana fikir: Oyun ile duygularımızı ve düşüncelerimizi farklı şekilde ifade edebiliriz.

Ana fikir: Oyun ile duygularımızı ve düşüncelerimizi farklı şekilde ifade edebiliriz. 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Özel Ümraniye Gökkuşağı İlkokulu Sorgulama Programı Kim Olduğumuz Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

KARİYER KOÇLUĞU. Güven ilişkisi

KARİYER KOÇLUĞU. Güven ilişkisi KARİYER KOÇLUĞU KARİYER KOÇLUĞU Proses uzmanı Kendi Hayatında uzman Koç Güven ilişkisi Koçluk Alan Kişi Koçluk; yorumsuz bir şekilde dinleyerek, merak ettiklerimizi sorarak, karşımızdaki kişinin özünde

Detaylı

AİLE ve EVLİLİK EĞİTİM PROGRAMI PROJE DOSYASI

AİLE ve EVLİLİK EĞİTİM PROGRAMI PROJE DOSYASI AİLE ve EVLİLİK EĞİTİM PROGRAMI PROJE DOSYASI Hayat Boyu Aile Danışma Merkezi; Toplumun çekirdeği olan ailenin doğru temeller üzerine inşası konusunda danışmanlık hizmeti vermek, ailenin önemiyle ilgili

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YENİ MEDYA BÖLÜMÜ YENİ MEDYADA GİRİŞİMCİLİK/YÖNETİCİLİK UZMANLIK ALANI (TRACK) KILAVUZU

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YENİ MEDYA BÖLÜMÜ YENİ MEDYADA GİRİŞİMCİLİK/YÖNETİCİLİK UZMANLIK ALANI (TRACK) KILAVUZU KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ YENİ MEDYA BÖLÜMÜ YENİ MEDYADA GİRİŞİMCİLİK/YÖNETİCİLİK I. Yeni Medya Bölümü nde Yeni Medyada Girişimcilik/Yöneticilik (New Media Business) alanında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

Ne ÖĞRETELİM? Ne ÖĞRENELİM?

Ne ÖĞRETELİM? Ne ÖĞRENELİM? Ne ÖĞRETELİM? Ne ÖĞRENELİM? 01.04.2016 Eğitim, okul, öğrenilenler ve kazanılanlar??? Biraz deneyim paylaşımı, düşünme & sorgulama, Özeleştiri http://thescoland.tumblr.com/ Teknoloji çözüm mü? Öğrencilerin

Detaylı

MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir

MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir Mindfulness MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir şekilde. Jon Kabat Zinn MINDFULNESS FARKINDALIKLI YAŞAMLAR İnsanlar eğer stresle başa çıkabilir,

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

20.Yıl. Ana Sponsorlar Main Sponsors

20.Yıl. Ana Sponsorlar Main Sponsors 20.Yıl Ana Sponsorlar Main Sponsors İnsan Kaynakları Zirvesi 2015 Human Resources Summit 2015 İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 11-12 Şubat 2015 SAHNE SENİN VARLIĞINLA FARK YARAT

Detaylı

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR Tema 1: Kişiye Özel ve İhtiyaçlara Uygun Müşterilere finansal hizmetler sunarken herkes için uygun tek bir yaklaşım olmadığına inanıyoruz. Teknolojinin gelişmesi,

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

Tüm hizmetlerimizde, özgünlüğünüzü kullanarak, potansiyelinizi performansa dönüştürmeyi destekliyoruz. POTANSİYEL

Tüm hizmetlerimizde, özgünlüğünüzü kullanarak, potansiyelinizi performansa dönüştürmeyi destekliyoruz. POTANSİYEL 2004 ten beri NEDEN BİZ? Tüm hizmetlerimizde, özgünlüğünüzü kullanarak, potansiyelinizi performansa dönüştürmeyi destekliyoruz. ÖZGÜNLÜK POTANSİYEL ADIM ATMAK 2015 1 Complex Problem Solving 2 Coordinating

Detaylı

Verileri Daha Verimli Kullanmak için 3 İpucu

Verileri Daha Verimli Kullanmak için 3 İpucu Verileri Daha Verimli Kullanmak için 3 İpucu Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Konular Ölçüm, Reklamcılık Bugünün çok kanallı ve çok cihazlı dünyasında, veriler bir markanın hem en önemli varlığı hem de karşılaştığı

Detaylı

Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi. Gökhan NALBANTOĞLU / CEO, Ereteam 9 Aralık 2014, Salı

Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi. Gökhan NALBANTOĞLU / CEO, Ereteam 9 Aralık 2014, Salı Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi Gökhan NALBANTOĞLU / CEO, Ereteam 9 Aralık 2014, Salı Gündem Biz Kimiz? Geçmişten Günümüze, Ereteam Neden Karar Destek Sistemleri? Kamu Kurumlarının

Detaylı

Sponsorluğunuzu Ölçmeye Hazır mısınız?

Sponsorluğunuzu Ölçmeye Hazır mısınız? Sponsorluğunuzu Ölçmeye Hazır mısınız? Burçin Bakkaloğlu KMG YK Üyesi Koordinatör Türk Sporu Sponsoruyla Buluşuyor 5 Aralık 2006, Hilton Convention Center, İstanbul Tüketiciye Sponsorluk Nedir Sorusu Anlamlı

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? Rahile Yeni, 14.03.2012

KOÇLUK NEDİR? Rahile Yeni, 14.03.2012 KOÇLUK NEDİR? Rahile Yeni, 14.03.2012 Beklentileriniz.. Birey olarak, ne gibi ihtiyaçlar için koçluk alınabilir Bir alışkanlığınızı değiştirmek istiyorsanız Kişisel gelişiminizde bir davranış / yetkinliğinizi

Detaylı

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK BÖLÜMÜ YANDAL KILAVUZU. Öğrencinin Anadal programıyla Yandal programının ayrılığı esastır.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK BÖLÜMÜ YANDAL KILAVUZU. Öğrencinin Anadal programıyla Yandal programının ayrılığı esastır. REKLAMCILIK BÖLÜMÜ Reklamcılık Bölümü nde Yandal yapmak isteyen öğrenciler kendi bölüm müfredatlarına ek olarak 18 kredi ders yükünü tamamlamak zorundadır. Advertising Strategy / Reklam Stratejisi ve Advertising

Detaylı

Bir şey değişir, herşey değişir. KOÇLUK HİZMETLERİMİZ.! Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com

Bir şey değişir, herşey değişir. KOÇLUK HİZMETLERİMİZ.! Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com KOÇLUK HİZMETLERİMİZ Hizmet Kataloğu / MART www.martgeldi.com Gelişim Koçluğu Gelişim Koçluğu, bireyin isteği doğrultusunda, mevcut durumundan arzu ettiği duruma gerçekçi hedeflerle ulaşmasını sağlayan

Detaylı

Sosyal Girişimcilik. 10 Eylül 2008

Sosyal Girişimcilik. 10 Eylül 2008 1 Sosyal Girişimcilik Hülya Denizalp 10 Eylül 2008 2 A a ıda ne görüyorsunuz? 3 Peki imdi? 4 Kıssadan hisse ; Hayatta hiçbirşey Velaskez'in resmi kadar belirgin ve net değildir. Gerçekler çoğunlukla Picasso'nun

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

MENTAL ARİTMETİK EĞİTİM KİTABI ABAKÜS+MATİK ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLER İÇİN ALTIN NOKTA YAYINEVİ İZMİR BAKİ YERLİ

MENTAL ARİTMETİK EĞİTİM KİTABI ABAKÜS+MATİK ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLER İÇİN ALTIN NOKTA YAYINEVİ İZMİR BAKİ YERLİ MENTAL ARİTMETİK EĞİTİM KİTABI ABAKÜS+MATİK ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLER İÇİN ALTIN NOKTA YAYINEVİ İZMİR - 2013 BAKİ YERLİ İÇİNDEKİLER 1.Temel Kavramlar Abaküs Nedir... 7 Abaküsün Tarihçesi... 9 Abaküsün

Detaylı

Liderlik nedir ki? Dünya lideri, eğitim lideri, İzci lideri, Toplum lideri... Liderlik taraftar edinebilme sanatıdır John C.

Liderlik nedir ki? Dünya lideri, eğitim lideri, İzci lideri, Toplum lideri... Liderlik taraftar edinebilme sanatıdır John C. Liderlik nedir ki? Dünya lideri, eğitim lideri, İzci lideri, Toplum lideri... Liderlik taraftar edinebilme sanatıdır John C. Maxwell Etki Liderliğin seviyeleri Pozisyon İzin Üretim İnsan gelişimi Kişilik

Detaylı

TTI TriMetrix. Kişisel Yetenekler Versiyonu 1..2011

TTI TriMetrix. Kişisel Yetenekler Versiyonu 1..2011 TTI TriMetrix Kişisel Yetenekler Versiyonu D 1..2011 Türkiye Ana Distribütörü Barbaros Bulvari, Ertugrul Sitesi, No 133, Kat 5, Daire 11, 34349 BESİKTAS - ISTANBUL - TURKIYE +90 (212) 258 7625 / +90 (212)

Detaylı

BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL

BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL 1 BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Hem patronların

Detaylı

PROGRAMLAMA EĞĠTĠMĠ. Scratch ile Programlama, Elektronik Uygulamalar ve Robotik Eğitimi

PROGRAMLAMA EĞĠTĠMĠ. Scratch ile Programlama, Elektronik Uygulamalar ve Robotik Eğitimi PROGRAMLAMA EĞĠTĠMĠ Scratch ile Programlama, Elektronik Uygulamalar ve Bilişim teknolojilerinde yaşanan hızlı değişim ile birlikte bu teknolojiler eğitim ortamlarında daha fazla kullanılmaya başlanmıştır.

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci Neden Koçluk? İnsanların günlük koşuşturma içinde hayatlarının bazı yönlerinde dengenin kaçtığını fark edemez. (iş, aile, dostlar ve kendimiz

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

Necati DAĞTEKİN. DHL Express. Commercial Union (Avivasa)

Necati DAĞTEKİN. DHL Express. Commercial Union (Avivasa) Necati DAĞTEKİN Necati DAĞTEKİN DHL Express 2008 -... Central Bölgesi Grup Satış Müdürü 2006 2008 Özel Müşteriler Müdürü 2004 2006 Saha Satış Müdürü Commercial Union (Avivasa) 2002 2004 Finansal Danışman

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

Sağlık Yöneticiliği ve Liderlik SASDER 5. Ulusal Kongresi Antalya Uğur GENÇ CEO Memorial Sağlık Grubu

Sağlık Yöneticiliği ve Liderlik SASDER 5. Ulusal Kongresi Antalya Uğur GENÇ CEO Memorial Sağlık Grubu Sağlık Yöneticiliği ve Liderlik SASDER 5. Ulusal Kongresi Antalya - 12.05.2017 Uğur GENÇ CEO Memorial Sağlık Grubu Gündem Liderlik Nedir? Yakın Gelecekte Nasıl Bir Dünya Olacak? VUCA Y Kuşağı 10 Temel

Detaylı

Ana Sponsor Main Sponsor

Ana Sponsor Main Sponsor Ana Sponsor Main Sponsor İnsan Kaynakları Zirvesi 2015 İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 11-12 Şubat 2015 SAHNE SENiN VARLIĞINLA FARK YARAT İnsan Kaynakları Zirvesi nde sizlerle

Detaylı

ÜNİTE 2 KILAVUZ. Koçluk Süreci, Koçluk ve Hareketlilik için Araçlar ve Beceriler

ÜNİTE 2 KILAVUZ. Koçluk Süreci, Koçluk ve Hareketlilik için Araçlar ve Beceriler ÜNİTE 2 KILAVUZ Koçluk Süreci, Koçluk ve Hareketlilik için Araçlar ve Beceriler 1 2 Koçluk nedir? Koçluk, bireysel farkındalık ve motivasyon araçlarının uygulanmasıyla kişisel performansı ve potansiyeli

Detaylı

Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills)

Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills) Temel Yönetim Becerileri (Basic Management Skills) Programın Amacı Yöneticiniz olarak benim görevim, işinizi daha iyi yapabilmeniz adına sizlere hizmet etmektir felsefesinin temel alındığı bu eğitimde

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

İnsan Kaynakları Zirvesi 2015

İnsan Kaynakları Zirvesi 2015 Ana Sponsor İnsan Kaynakları Zirvesi 2015 İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 11-12 Şubat 2015 SAHNE SENiN VARLIĞINLA FARK YARAT İnsan Kaynakları Zirvesi nde sizlerle birlikte 20

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 5 SAYI: 5 ANASINIFI SINIF IV. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Dünyanın İşleyişi SÜRE: 10.04.2017-09.06.2017 ANA FİKİR: Hayvanların yaşamları üzerinde çevrenin ve insanların

Detaylı

Kayhan Karlı kayhankarli@gmail.com Twitter.com/kayhankarli

Kayhan Karlı kayhankarli@gmail.com Twitter.com/kayhankarli Kayhan Karlı kayhankarli@gmail.com Twitter.com/kayhankarli İnovasyonun tanımı konusunda uluslararası düzeyde kabul gören kaynakların başında OECD ile Eurostat ın birlikte yayınladığı Oslo Kılavuzu gelir.

Detaylı

Farkındalık sadece içerden açılan bir kapıdır

Farkındalık sadece içerden açılan bir kapıdır Farkındalık sadece içerden açılan bir kapıdır Çalışanlarınızın zorlu gelişim yolculuklarındaki ilk ve en önemli basamağın farkındalık olduğunu artık biliyoruz, ancak nasıl oluyor da o evreye dokunmakta

Detaylı

GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI

GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI GAYRİMENKULÜN TÜM ALT SEKTÖRLERİNİN 360 o BAKIŞ AÇISIYLA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİ TÜRKİYE DEKİ İLK VE TEK ETKİNLİK GAYRİMENKULÜN TÜM ALT HER SEKTÖRLERİNİN ŞEY 360 Sektöre o BAKIŞ

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

Twi$er: @acarbaltas @BaltasBilgievi

Twi$er: @acarbaltas @BaltasBilgievi Twi$er: @acarbaltas @BaltasBilgievi REKABETE HAZIRLIK KENDİ YILDIZINI YAKALAMAK Prof. Dr. Acar Baltaş Psikolog 28 Şubat 2014 MOTİVASYON Davranışa enerji ve yön veren, harekete geçiren güç Davranışı tetikleme

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller

Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Duygusal ve sosyal becerilere sahip Genç profesyoneller Y jenerasyonunun internet bağımlılığı İK yöneticilerini endişelendiriyor. Duygusal ve sosyal becerilere sahip genç profesyonel bulmak zorlaştı. İnsan

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ GÜVEN Dürüstlüğümüz, doğruluğumuz ve etik iş uygulamalarımız ile güven kazanırız. Doğruluk ve yüksek

Detaylı

Kanada Sertifika Programları. Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15600

Kanada Sertifika Programları. Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak, Mayıs 42 Hafta 15600 ALGONQUIN COLLEGE CAPILANO UNIVERSITY CENTENNIAL COLLEGE Kanada Sertifika Programları BÖLGE Program Başlangıç Tarihleri Süre (Ay) İngilizce Şartı Marketing Research and Business Intelligence Eylül, Ocak,

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI (TEDÜ - İYS)

TED ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI (TEDÜ - İYS) TED ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVI (TEDÜ - İYS) TEDÜ-İYS ileri düzey bir İngilizce sınavı olup, üniversitemizde lisans eğitimi almak için başvuran öğrencilerin ilgili fakültelerdeki bölümlerinde

Detaylı

Hepinize merhaba, Daha iyi bir gelecek için daha iyi teknoloji iletişiminin hayati önem taşıdığı görüşündeyiz.

Hepinize merhaba, Daha iyi bir gelecek için daha iyi teknoloji iletişiminin hayati önem taşıdığı görüşündeyiz. 1 Hepinize merhaba, WEF World Economic Forum un Eylül 2018 de duyurduğu Future of Jobs 2018 İşlerin Geleceği 2018 raporu, iş hayatındaki herkesi ve yeni girecek gençleri yakından ilgilendiriyor. Bu ilgiyi

Detaylı

PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 1. Sayı / Ekim - Kasım 2016 EKİM AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI 3. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. 2 de. sayfa.

PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 1. Sayı / Ekim - Kasım 2016 EKİM AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI 3. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. 2 de. sayfa. ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ 3. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 5 te ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ Sınıflarımızda Psikolojik Danışmanımı Tanıyorum etkinliğini gerçekleştirdik. Etkinlikte

Detaylı

Harvard Business Review. Optimist Kitap, sayfa

Harvard Business Review. Optimist Kitap, sayfa YÖNETİCİNİN EL KİTABI Liderleri Öne Çıkaran 17 Beceri Harvard Business Review Optimist Kitap, 2017 382 sayfa Tanıtım yazısı kitaptan kısa alıntılar içermektedir; daha ayrıntılı bilgi için kitabın satın

Detaylı

VERITAS FOCUS. İş Yerinde Ruh Sağlığı Programları 2013-2014

VERITAS FOCUS. İş Yerinde Ruh Sağlığı Programları 2013-2014 VERITAS FOCUS İş Yerinde Ruh Sağlığı Programları 2013-2014 İş Yerinde Psikolojik Sağlık ve Etkin Çalışma Çalıştay Çalışanların çoğu kez fark edilmeyen psikolojik sorunları verimlilik ve iş tatmininin önündeki

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

DENGE MERKEZİ & ERICKSON COACHING INTERNATIONAL KİMDİR?

DENGE MERKEZİ & ERICKSON COACHING INTERNATIONAL KİMDİR? DENGE MERKEZİ & ERICKSON COACHING INTERNATIONAL KİMDİR? Denge Merkezi; İNSAN ın, yaşamının tüm alanlarında dengeyi kurması ve kendini gerçekleştirmesi için eğitim, danışmanlık ve koçluk hizmetleri vermektedir.

Detaylı

MASTER IN LEADERSHIP European School of Economics Live Consulting & Academy

MASTER IN LEADERSHIP European School of Economics Live Consulting & Academy European School of Economics Live Consulting & Academy EUROPEAN SCHOOL OF ECONOMICS LIVE CONSULTING & ACADEMY Hiçbir program, eğitim sistemi ve hiçbir eğitici bir lider yaratmaz; kimseyi lider yapamaz.

Detaylı

İçindekiler. Teşekkür, xiii Giriş, xv. Öykü 1 Öykünün Öyküsü, xxi. Bölüm 1 Metaforun Büyüsü, 3

İçindekiler. Teşekkür, xiii Giriş, xv. Öykü 1 Öykünün Öyküsü, xxi. Bölüm 1 Metaforun Büyüsü, 3 İçindekiler Teşekkür, xiii Giriş, xv Kitabın Sundukları, xv Kelimeler Hakkında Bir İki Kelime, xvii Sözlü ve Yazılı Öyküler, xvii Kitabın Yapısı, xviii Öykü 1 Öykünün Öyküsü, xxi kısım BİR Çocuk ve ergenlere

Detaylı

SOSYAL BİLGİLER VE ÖĞRETİM PROGRAMI. Adnan ALTUN

SOSYAL BİLGİLER VE ÖĞRETİM PROGRAMI. Adnan ALTUN SOSYAL BİLGİLER VE ÖĞRETİM PROGRAMI Adnan ALTUN SOSYAL BİLGİLERİN TARİHİ GELİŞİMİ Sosyal Bilimler Kavramının Ortaya Çıkışı Sosyal Bilimlerin Genç Kuşaklara Öğretimi Tek disiplinli yaklaşım (Tarih, Coğrafya

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

İnsanlar, tarihin her döneminde olduğu gibi bundan sonra da varlıklarını sürdürmek, haberleşmek, paylaşmak, etkilemek, yönlendirmek, mutlu olmak gibi

İnsanlar, tarihin her döneminde olduğu gibi bundan sonra da varlıklarını sürdürmek, haberleşmek, paylaşmak, etkilemek, yönlendirmek, mutlu olmak gibi İLETİŞİMLETİŞİİŞİM İnsanlar, tarihin her döneminde olduğu gibi bundan sonra da varlıklarını sürdürmek, haberleşmek, paylaşmak, etkilemek, yönlendirmek, mutlu olmak gibi amaçlarla iletişim kurmaya devam

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları,

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, 18-19.Kasım tarihleri arasında, yani, bu hafta Çarşamba- Perşembe günü, İstanbul Yeşilköy Wow Otel de gerçekleştireceğimiz,

Detaylı

ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ ARKADAŞ SEÇİMİNİN ÖNEMİ Değerli anne babalar; Her insan, yaşamını sürdürmek ve gelişmek için başka insanlara ihtiyaç duyar. Bu ihtiyaçları karşılamak için arkadaşlık ilişkileri, sosyal alandaki en önemli

Detaylı

Elektrik Neden ve Ne Zaman Çarpar...

Elektrik Neden ve Ne Zaman Çarpar... Elektrik Neden ve Ne Zaman Çarpar... Elektrik çarpmasının hayati tehlikesi var mıdır? Elektrik tellerinde duran kuşa neden elektrik çarpmaz? Bu yazımızda bu gibi sorulara farklı durumlarda bakarak yanıt

Detaylı

Profesyonel Koç - Danışman - Kurumsal İletişim Uzmanı - Eğitmen - Yazar

Profesyonel Koç - Danışman - Kurumsal İletişim Uzmanı - Eğitmen - Yazar Meryem Fındık Çelik Profesyonel Koç - Danışman - Kurumsal İletişim Uzmanı - Eğitmen - Yazar GSM: 0 (555) 302 93 83 meryemfndkcelik@gmail.com EĞİTİM DURUMU 1995-1999: A.Ü.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

KİŞİSEL "GÜÇ KİTABINIZ" Güçlenin!

KİŞİSEL GÜÇ KİTABINIZ Güçlenin! KİŞİSEL "GÜÇ KİTABINIZ" Güçlenin! Hangi alanlarda başarılıyım? Ne yapacağım? Okul hayatınız bittiğinde, önünüze gerçekleştirebileceğiniz çok sayıda fırsat çıkar. Kendi iş yerlerini açan insanların ne tür

Detaylı

Yönetim ve Yöneticilik

Yönetim ve Yöneticilik Yönetim ve Yöneticilik Dersin Amaçları Öğrencinin Yönetim kavramını ve sürecini kavramasını Yönetim biliminin özelliklerini anlamasını Yöneticiliğin fonksiyonlarını ve gereklerini anlayıp gerekli bilgi

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Ajanslar

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Ajanslar Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel Ajanslar Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

TUĞRUL ÖZKARACALAR CURRICULUM VITAE

TUĞRUL ÖZKARACALAR CURRICULUM VITAE ÖĞRENİM DURUMU: TUĞRUL ÖZKARACALAR CURRICULUM VITAE Ortaöğrenim = Kadıköy Anadolu Lisesi Yükseköğrenim = 2002 = Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü (LİSANS) 2005 = Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü

Detaylı

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Dünyamız son yirmi yılda hızlı bir şekilde değişti. Hem ekonomik,

Detaylı

Lider Ruhlu Yönetici / Mükemmel Hizmette Fark Yaratan Yönetici (Managing Operations Effectively)

Lider Ruhlu Yönetici / Mükemmel Hizmette Fark Yaratan Yönetici (Managing Operations Effectively) Lider Ruhlu Yönetici / Mükemmel Hizmette Fark Yaratan Yönetici (Managing Operations Effectively) Programının Amacı Bu program, bir yöneticinin ekibini doğru bir şekilde nasıl yönetmesi gerektiğine odaklanmaktadır.

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 3 1 SAYI: 3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Kendimizi İfade Etme Yollarımız SÜRE: 19.12.2016-20.01.2017 ANA FİKİR: İnsanlar duygularını, düşüncelerini ve deneyimlerini

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORGULAMA PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORGULAMA PROGRAMI 3-4 Aile bireyleri birbirlerine yardımcı olurlar. Anahtar kavramlar: şekil, işlev, roller, haklar, Aileyi aile yapan unsurlar Aileler arasındaki benzerlikler ve farklılıklar Aile üyelerinin farklı rolleri

Detaylı

Öğrenme Evi projesi için dosyalar eklendi

Öğrenme Evi projesi için dosyalar eklendi Öğrenme Evi projesi için dosyalar eklendi Öğrenme Evi projesi, tanıtım sunumu ve zihin haritası sitemize eklenmiştir. Dosyalara aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz. ÖğrEv Tanıtım Sunumu ÖğrEv

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

FORGOOD SOSYAL FAYDA ZİRVESİ (SOCIAL GOOD SUMMIT) UNDP TBWA\FORGOOD

FORGOOD SOSYAL FAYDA ZİRVESİ (SOCIAL GOOD SUMMIT) UNDP TBWA\FORGOOD \ T B WA FORGOOD SOSYAL FAYDA ZİRVESİ (SOCIAL GOOD SUMMIT) 2018 UNDP \ TBWA SOCIAL GOOD SUMMIT SOSYAL FAYDA KONUSUNDA DÜNYANIN EN ETKİLİ ETKİNLİĞİ \ TBWA SOCIAL GOOD SUMMIT İNOVASYON VE TEKNOLOJİ KULLANARAK

Detaylı

03.11.2013-Bloomberg Businessweek. BASINDA GeniuSpy. Zihni Birleştirir, Zekâyı Geliştirir 1/6

03.11.2013-Bloomberg Businessweek. BASINDA GeniuSpy. Zihni Birleştirir, Zekâyı Geliştirir 1/6 03.11.2013-Bloomberg Businessweek BASINDA GeniuSpy Zihni Birleştirir, Zekâyı Geliştirir 1/6 Zihni Birleştirir, Zekâyı Geliştirir 2/6 27.08.2013-www.milliyet.com.tr Çocuğunuz dikkatsiz mi emin misiniz?

Detaylı

LİDERLİKTE KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ

LİDERLİKTE KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ Eğitimin Amacı: Lider tarafınızı koçluk ile keşfetmek, en gelişmiş ve etkin liderlik becerilerini geliştirmek, yaratıcı liderlik ile fark yaratmak, yönetici ve lider kavramının farklarını anlamak ve durumsallık

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

UNESCO Eğitim Sektörü

UNESCO Eğitim Sektörü UNESCO Eğitim Sektörü Esra HATİPOĞLU Eğitim Sektör Uzmanı 31 Ekim - 1 Kasım 2014, Antalya Eğitim Sektörü Nitelikli eğitimi kalkınmanın kalbine yerleştirmek Eğitim Sektörü UNESCO Eğitim Sektörü, Paris Genel

Detaylı

2.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı

2.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı PROGRAM 2.Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı 3 Ekim 2013,Perşembe 08.45-09.30 Kayıt 09.30-10.15 Açılış Konuşmaları Orhan SAMAST / İtibar Yönetimi Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN / Kadir

Detaylı

BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/FLL Tema Toplantısı senin dünyan senin sınıfın

BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/FLL Tema Toplantısı senin dünyan senin sınıfın BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/FLL Tema Toplantısı senin dünyan senin sınıfın 11. Sezon Teması Senin dünyan senin sınıfın / Eğitimin geleceği Hayallerinizi süsleyen, çok sevdiğiniz, her zaman öğrenmek istediğiniz

Detaylı

LİDERLİK (11) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

LİDERLİK (11) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİDERLİK (11) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ LİDERLİK Belirli amaçlara yönelmiş bulunan insan grubunun hedeflere doğru yönlendirilmesi ayrı bir beceri ve ikna etme yeteneğini gerektirir.

Detaylı