Yükleme Süreci İçin İlk Adım (Buraya tıklayınız)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yükleme Süreci İçin İlk Adım (Buraya tıklayınız)"

Transkript

1 Özet Gönderimleri için Çağrı 4 th WORLD CONGRESS OF ADMINISTRATIVE AND POLITICAL SCIENCES (ADPOL-2015) Kasım 2015 Quality Hotel Rouge et Noir Convention Center Roma - Italya Sayın Meslektaşımız Özet göndermek için son tarih: 10 Ekim 2015 Özetler İngilizce dilinde yazılmış olarak eki olarak adpol.secretariat@gmail.com adresine de gönderilebilir. ADPOL-2015 in kabul edilen tam metinleri Elsevier Procedia-Social and Behavioral Sciences Journal (ISSN: ) da yayınlanacak ve ScienceDirect veritabanında yer alacak ( ve ayrıca SCOPUS ve THOMSON REUTERS CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX (ISI WEB OF SCIENCE) a yüklenerek listede yer alabilmek için değerlendirmeye alınacaktır. Ayrıca, alanında uluslararası tanınmış seçkin konuşmacılar konferansta sunum yapacaklardır. Çalışmalarınızı, en saygın dergilerin editörleri ile tartışma fırsatınız olacaktır. Özetler İngilizce olarak yazılmalıdır, tercih ederseniz çalışmanızın sunumunu Türkçe dilinde de yapabilirsiniz. Bunun için adpol.secretariat@gmail.com adresine mail göndermeniz yeterli olacaktır. Böylelikle, talebiniz programa eklenecektir. Türkçe dilinde olan çalışmalar veya poster sunumları yazarlar tarafından aynı salonlarda sunulacaktır. Ancak özet ve tam metinler, İngilizce dilinde yazılmış olmalıdır. Yükleme Süreci İçin İlk Adım (Buraya tıklayınız) Roma, İtalya da görüşmek üzere... Prof. Dr. Andreea Iluzia IACOB Konferans Başkanı KONFERANS KONULARI ADPOL-2015 İdari ve Siyasal Bilimler alanında tüm teorik ve pratik bilgiler hakkındaki çalışmaları içermektedir. Daha fazla bilgi için: ÖNCEKİ KONFERANSLAR ADPOL-2014, Barcelona, İspanya ADPOL-2013, Brüksel, Belçika ADPOL-2012, Antalya, Türkiye TAM METİNLERİN YAYINLARI ADPOL 2013: Procedia Social and Behavioral Sciences Journal ADPOL 2013: Procedia Social and Behavioral Sciences Journal ADPOL 2012: Procedia Social and Behavioral Sciences Journal

2 DESTEKLEYEN DERGİLER Journal of Behavioural Decision Making (SSCI indeksli) Work & Stress Journal (SSCI indeksli) International Journal of Human Sciences Global Journal of Business, Economics and Management Global Journal of Sociology Global Journal on Humanities & Social Sciences ÖZET GÖNDERİMLERİ Özetler bir sayfa uzunluğunda olabilir ( kelime). Özetler, Problem Cümlesi, Çalışmanın Amacı, Yöntem, Bulgular, ve Sonuç ve Öneriler bölümlerini içermelidir. Çalışmanız henüz tamamlanmamış ise, özetiniz yalnızca çalışmanızın önerisini içerebilir. Özetler, yazarların isimlerini, soyisimlerini, ünvanlarını, bölümlerini, mail adreslerini ve telefon numaralarını içermelidir. Özetler adresi aracılığıyla veya adresine ek yapılarak gönderilebilir. TAM METİN GÖNDERİMLERİ Tam metin formatı için lütfen tıklayınız: KONFERANSA KATILIM Konferansa makale veya poster sunumu, panel ve workshop çalışması şeklinde katılabilirsiniz. Konferansa fiziksel olarak katılamayacak olan katılımcılar sanal sunumları tercih edebilecektir. Bu katılımcıların bilgisayarlarına Skype yüklemeleri gerekmektedir. Daha fazla bilgi için: ÖNEMLİ TARİHLER Özet Gönderimi Tam Metin Gönderimi Erken Kayıt 01 Ekim 2015 Erken Otel Rezervasyon 16 Ekim Ekim * (Son uzatma) 01 Kasım 2015** (Son uzatma) Konferans Tarihleri Kasım 2015 Elsevier Yayıncılık a Gönderme 30 Aralık 2015 * Yükleme tarihinden itibaren 2 gün içerisinde, yazarlar özetleri hakkında bilgilendirilecektir. ** Yükleme tarihinden itibaren 6 gün içerisinde, yazarlar tam metinleri hakkında bilgilendirilecektir. Yükleme Süreci İçin İlk Adım (Buraya tıklayınız) KONAKLAMA Konferans katılımcıları için, Quality Hotel Rouge et Noir ile özel bir anlaşma yapılmıştır. Daha fazla bilgi için lütfen konferansın resmi websitesini ziyaret ediniz: Daha fazla bilgi için: İletişim Bilgileri: adpol.secretariat@gmail.com

3 Tel: Web: DESTEK VEREN KURULUŞLAR Roma Sapienza Universitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Üniversitesi ve Kıbrıs Eğitim Bilimleri Derneği KAYIT VE KONAKLAMA Erken Kayıt Geç Kayıt Katılım (Oral & Sanal Sunum Öğrenci (öğrenci belgesi gereklidir) = EURO, $= Dolar 16 Ekimden önce 16 Ekimden sonra $ 650TL $ 800TL $ 490TL $ 650TL Dinleyici $ 290TL $ 430TL Kayıt Ücreti (Registration Fee) aşağıdakileri içermektedir: Bir Katılımcı Ücreti Tek Makale Ücreti Katılım Sertifikası Workshop Katılımı Program Kitapçığı Konferans Çantası Sıcak İçecekler Öğle Yemeği Ücretsiz İnternet Bağlantısı Roma tarihi yerler gezisi (28 Kasım 2015) Dinleyici Ücreti (Audience Registration Fee) aşağıdakileri içermektedir: Tek Kişilik Dinleyici Ücreti Dinleyici Sertifika Ücreti Konferans Çantası Program Kitapçığı Sıcak İçecekler Ücretsiz İnternet Bağlantısı Öğle Yemeği Roma tarihi yerler gezisi (28 Kasım 2015)

4 Önemli: Programa dahil olduğunuza dair duyurunun yapılmasından sonraki 2 haftalık süre diliminde, kayıt ücretinin (en az bir yazar tarafından) ödenmesi gerekmektedir. Bir makale birden fazla yazar tarafından yazılmışsa ve bu yazarların isimleri ikiden fazla makalede yazılı ise bu yazarların da normal kayıt ücreti ödemesi gerekmektedir. İkinci ve diğer makalelerin her biri için ayrı ayrı 130 ödeme yapılması gereklidir. Konferansa aynı kurumdan 6 dan fazla kişi katılıyorsa (öğrenci hariç) katılımcıların %15 lik grup indiriminden yararlanma hakları bulunmaktadır. (Ödeme tek havale şeklinde yapılmalıdır.) Makaleniz değerlendirme sürecinde kabul edilmez ise ödemeniz size geri iade edilecektir. Ödemenizi yaptıktan sonra makbuzunuzu tarayıp adpol.register@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir (Makale ID numarası eklenmelidir). Ful metniniz 8 sayfayı aşıyorsa her bir sayfa için 21 ödeme yapılmalıdır. Extra sayfa ödemelerini banka veya PAYPAL aracılığıyle yapabilirsiniz. Makaleniz Elsevier Yayıncılığın APA Stiline göre düzenlendiğinden, makale sayfa sayınızda artış olabilmektedir. Geri ödemeler ile ilgili talepleriniz(refund) konferansın başlama tarihinden önceki 20 güne kadar kabul edilir. Geri ödemeler konferans bitiminden bir hafta sonra yapılabilmektedir. PayPal Ödeme ve Banka Bilgileri için Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız Aşağıdaki numarayı yalnızca kayıt ve konaklama ödeme bilgileri için arayabilirsiniz. GSM: adpol.register@gmail.com Önemli Not: Telefon numarasına hafta içi sabah 9.00 dan akşam kadar ulaşabilirsiniz. Organizatörün müsait olmadığı bir durumda telefonunuza yanıt alamayabilirsiniz. Bu durumda bir süre bekleyip tekrardan arama yapabilirsiniz.

5 OTEL BİLGİLERİ Quality Hotel Rouge et Noir (****) Via Cosimo De Giorgi, 8, Roma, Italy Erken Otel Kayıt Geç Otel Kayıt 16 Ekimden Önce 17 Ekimden İtibaren Tek Kişilik Çift Kişilik Oda Üç Kişilik Oda *Fiyatlar tek gecelik konaklama ve kahvaltı için geçerlidir. Önemli CHECK-IN from 14:00 oclock and CHECK-OUT to 11:00 oclock Odalara giriş dan itibaren yapılabilmektedir. Odalardan çıkış saati dır. Eğer çift kişilik odada kalmak istiyorsanız ve sizinle kalacak herhangi bir kişi yoksa, size oda arkadaşı (aynı cinsiyete sahip) bulabiliriz. Konferans süresi boyunca, otelde sınırlı sayıda oda olduğundan rezervasyonunuzu en erken zamanda sonuçlandırmanızı öneririz. PayPal Ödeme ve Banka Bilgileri için Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız Aşağıdaki numarayı yalnızca kayıt ve konaklama ödeme bilgileri için arayabilirsiniz. GSM: Önemli Not: Telefon numarasına hafta içi sabah 9.00 dan akşam kadar ulaşabilirsiniz. Organizatörün müsait olmadığı bir durumda telefonunuza yanıt alamayabilirsiniz. Bu durumda bir süre bekleyip tekrardan arama yapabilirsiniz. DAHA FAZLA ULUSLARARASI KONFERANS VE ÜCRETSİZ MAKALE YAYINLARI İÇİN: Lütfen kar amacı gütmeyen uluslararası bir kurum olan Academic World Education and Research Center in web sayfasını ziyaret ediniz:

6 Panaromik Roma Turu 28 Kasım :30 Konferans merkezinden kalkış saati Profesyenel ve tecrübeli tur rehberi Konforlu/ sigara içilmez lüks araç/deneyimli şöför ile 18:00 Otele dönüş saati *Tur ücretsizdir. Tur Güzergahı Kolezyum Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II Anıtı İspanyol Merdivenleri Pantheon Tapınağı Trevi Çeşmesi (Fontana di Trevi ) Piazzo Navona St Peter s Bazilikası (Vatican) Not:Müze giriş ücreti ve öğlen yemeği katılımcılar tarafından ödenecektir. Not: Vatikan Müzesi tur güzergahına dahil değildir. Bu müzeyi ziyaret edebilmek için önceden bilet alınması gerekmektedir. Tur günü haricindeki bir gün bu müzeyi ziyaret etmeniz önerilmektedir. Bu müzenin ziyareti uzun sürebileceğinden tur güzergahına dahil edilmemiştir.

7 Tarihi Eserler 1. Kolezyum İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Flavianus Amfitiyatro olarak da bilinen Kolezyum bir arenadır. Usta bir komutan olan Vespasianus tarafından MS 72 yılında yapımına başlandı ve MS 80 yılında Titus döneminde tamamlandı. Daha sonraki değişiklikler Domitian hükümdarlığı zamanında yapılmıştır. İmparatorlar burada Roma halkını eğlendirmek için ve biraz da kendi eğlenceleri için gladyatör dövüşleri düzenlerdi. Bunlardan başka pek çok halk gösterileri, taklit deniz savaşları, hayvan avcılığı, infazlar, meşhur savaşların yeniden canlandırılması, klasik mitolojiye dayanan dramalar olurdu. Kolezyum daha sonra barınma yeri, iş dükkânları, dini kışlalar, istiham, taş ocağı, Hıristiyan türbesi olarak çeşitli amaçlarla kullanıldı. Asıl adı Arena iken, sonradan, girişteki heykelin adını aldı. 7 Temmuz 2007 tarihinde, Dünyanın Yeni Yedi Harikası'ndan biri seçildi.

8 2. Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II Vittorio Emanuele II Anıtı veya Altare della Patria (Ulusun Mihrabı) ya da Il Vittoriano, İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan ünlü yapı. Venedik Meydanı ve Capitoline Tepesi arasında yer alır. Abide yılları arasında Giuseppe Sacconi tarafından Birleşmiş İtalya Krallığı'nın ilk kralı II. Vittorio Emanuele'yi onurlandırmak için yapılmıştır.abide beyaz, saf mermerden yapılmış olup görkemli merdivenlere ve heykellere sahiptir: Uzun corinthian sütunları, at üstündeki Vittorio Emanuele heykeli, sağ ve sol üst köşelerde yer alan tanrıça Victoria'nın üstünde olduğu dört at heykeli. Abide aynı zamanda I. Dünya Savaşısonrasında inşa edilen Meçhul Asker Mezarlığı'nı da içermektedir. Yapının girişi de Birleşmiş İtalya müzesine ev sahipliği yapmaktadır

9 3. İspanyol Merdivenleri İspanyol Merdivenleri ve merdivenlerin bulunduğu Piazza di Spagna (İspanyol Meydanı), Roma nın en hareketli bölümlerinden biridir. Adını bölgede yer alan İspanyol Elçiliği nden alan meydan, gece gündüz hem Romalıların hem de turistlerin en sevdiği yerlerden biridir. Meydanının bu kadar popüler olmasının nedeni meydanda yer alan şehrin ünlü merdivenleridir yılları arasında Francesco De Sanctis tarafından Kral XV. Louis için tasarlanan İspanyol Merdivenleri nin yapım amacı üst bölümünde yer alantrinita dei Monti Kilisesi ne meydandan ulaşım sağlamaktır. İspanyol Merdivenleri nin alt kısmına Roma nın ünlü çeşmelerinden olan kayık şeklindeki Fontana della Barcaccia yer alır. Şehrin en ünlü alışveriş caddesi olan Via Condottide merdivenlerin hemen karşısında yer almaktadır.

10 4. Pantheon Tapınağı Panteon ilk olarak Antik Roma'nın tüm tanrıları için tapınak olarak inşa edilmiş bir yapıdır. Panteon kavramı bugün içinde meşhur kimselerin gömülü olduğu anıtlar için kullanılır. Tüm Roma yapıları içinde en iyi korunmuş olanı ve muhtemelen de dünyada döneminin en iyi korunmuş binasıdır. Tarih boyunca hep kullanılmıştır. Günümüze kalan binanın tasarımı genellikle Trajan'ın mimarı Şamlı Apollodorus'a atfedilir ancak imparatorhadrianus veya onun mimarlarına ait olması muhtemeldir. 7. yüzyıldan bu yana Hıristiyan kilisesi olarak kullanılan Panteon Roma'daki en eski beton kubbeli binadır. Tepesinde daire biçiminde boşluk vardır. İlk başta içerisinde pagan tanrı heykelleri varken, kilise tarafından bu heykeller yok edilmiş, Pantheon da bir katolik kilisesi haline getirilmiştir. Bu kubbenin çapı 43 metredir. 5. Trevi Çeşmesi Trevi Çeşmesi'nın tarihi, İmparator Augustus döneminde başlar. Tarih, su arayan askerlere su kaynağının yerini gösteren bir kızın efsanesine dayanmaktadır. İmparator Augustus'nun damadı Agrippa, akan suyu Vergine su kemeri ile Pantheon'a kadar ulaştırmıştır. 8. yüzyılda, 12. yüzyılda V. Niccolo tarafından ve 15. yüzyılın ortasında 4. Paolo tarafından restore

11 edilmiştir. 1998'de büyük bir düzenleme geçirmiş, temizlenmiş ve su sistemi de yenilenmiştir. 6. Piazza Navona Navona Meydanı, Roma nın en güzel ve hareketli meydanlarından biridir. Şehrin kalbinde yer alan meydan gece gündüz devamlı hareketlidir. Elips biçimindeki meydanın bulunduğu alanda İmparator Domitian tarafından M.S 1. yüzyılda yaptırılan bir stadyum yer almaktaydı kişi kapasiteli olan stadyumun yıllar içinde yıkılması ile ve Papa X. Innocent ( ) bölgenin yeniden düzenlenmesini istemesinin ardından Navona Meydanı hayat bulmuştur. Domitian Stadyumu 2000 yıl önce yapılmış olsa bile stadyum şeklini meydanda halen görmek mümkündür. Bugün meydanın yayalara ayrılmış olan kısmı stadyumun oyun alanını, etrafındaki binalar ise stadyumun tribünlerini oluşturuyordu.

12 7. St. Peter s Basilica Aziz Petrus Bazilikası veya San Pietro Bazilikası Roma'daki en büyük 4 bazilikadan (St.John Lateran Bazilikası, San Pietro Bazilikası, Santa Maria Maggiore Bazilikası, Surların Dışındaki Aziz Paulus Bazilikası) ikincisidir. Vatikan'daki en göze çarpan binadır. Kubbesi ile Roma'nın siluetindeki en önemli parçalardan biridir.hıristiyanlığın en büyük kilisesidir m² (2,3 ha) arazi üzerine kuruludur kişilik kapasitesi vardır. İstanbul'un Fethi'nden sonra, Kızılelma'nın, Roma'da bulunan Saint-Pierre Kilisesinin mihrabındaki altın top olduğu ileri sürülmüştür. Bazilika'da, Papalık tarafından yapımı 1507 de durdurulan Basilica di Santa Petronius içerisindeki astronomik saat ve Muhammed in de yer aldığı cennet-cehennem freski de bulunur.

Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar

Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar 3 rd Global Conference on Business, Economics, Management and Tourism 26-28 Kasım 2015, Roma, İtalya www.bemtur.org Özet Gönderme için Son Tarih: 10 Ekim

Detaylı

KONFERANSA ÖZET YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KONFERANSA ÖZET YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ Hatırlatma; Özet Gönderimleri için Son Haftalar 4 th World Conference on Psychology and Sociology (WCPS-2015) 26 28 Kasım 2015 Quality Hotel Rouge et Noir Convention Center Roma - İtalya www.psysoc.net

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 4. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (H-SCI 2017) Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.h-sci.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Özetler için Çağrı 3 rd GLOBAL CONFERENCE on LINGUISTICS and FOREIGN LANGUAGE TEACHING (LINELT-2015) 16-18 Kasım 2015 Istanbul Üniversitesi, Istanbul Türkiye

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 7. DÜNYA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI (WCETR-2017) AAB College Pristina, Republic of Kosovo 20 22 Nisan 2017 www.wcetr.org Özet Gönderme Son

Detaylı

ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN HATIRLATMA!

ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN HATIRLATMA! ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN HATIRLATMA! 6th Global Congress on Renewable Energy and Environment (REE-2018) Pine Bay Hotel Congress Center Kusadasi, Izmir, Türkiye 12-14 Ekim 2018 www.eswae.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Otel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Otel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Aylar! 3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Otel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs 07-09 Mart 2019 www.ic-on.org Özet Gönderme Son Tarihi: 15

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 7. DÜNYA EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI (WCETR-2017) AAB College Pristina, Republic of Kosovo 20 22 Nisan 2017 www.wcetr.org Özet Gönderme Son

Detaylı

HATIRLATMA; ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN SON GÜNLER

HATIRLATMA; ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN SON GÜNLER HATIRLATMA; ÖZET GÖNDERİMİ İÇİN SON GÜNLER 7th WORLD CONGRESS OF ADMINISTRATIVE AND POLITICAL SCIENCES Pine Bay Hotel Kongre Merkezi Kusadası, Aydın, Türkiye 12-14 Ekim 2018 www.adpol.org Son Özet Gönderme

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 8. DÜNYA İNNOVASYON VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ KONFERANSI SPUTNIK HOTEL BATUMI CONFERENCE CENTER Batum, Gürcistan 19-21 Nisan 2018 www.insode.org Özet Gönderme:

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! Özet Gönderme Son Tarihi: 14 Nisan 2017 (Son Uzatma)

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! Özet Gönderme Son Tarihi: 14 Nisan 2017 (Son Uzatma) HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 6. DÜNYA İNOVASYON VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ KONFERANSI Majesty Mirage Park Resort Hotel AAB College Pristina Republic of Kosovo 20 22 Nisan 2017 www.insode.org

Detaylı

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Hotel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart

3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Hotel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs Mart HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Aylar! 3. Uluslararası Hemşirelik Kongresi (ICON-2019) Acapulco Hotel Convention Center Girne, Kuzey Kıbrıs 07-09 Mart 2019 www.ic-on.org Özet Gönderme Son Tarihi: 15

Detaylı

7. Dünya Öğrenme, Öğretme ve Eğitimde Liderlik Konferansı Ekim 2016, Budapeşte, Macaristan

7. Dünya Öğrenme, Öğretme ve Eğitimde Liderlik Konferansı Ekim 2016, Budapeşte, Macaristan 7. Dünya Öğrenme, Öğretme ve Eğitimde Liderlik Konferansı 27-29 Ekim 2016, Budapeşte, Macaristan www.wc-lta.org SAYIN MESLEKTAŞIMIZ1 Sizi ve meslektaşlarınızı 62 den fazla ülkeden 400 ün üzerinde akademisyen

Detaylı

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar

Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Hatırlatma: Özet Gönderimleri için Son Haftalar Global Conference on Materials Science Girne Üniversitesi, Kyrenia (Girne) Kuzey Kıbrıs 15-17 Ekim 2015 www.gc-mas.org Özet ve tam metin gönderimleri için

Detaylı

THOMSON REUTERS CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX (ISI WEB OF SCIENCE)

THOMSON REUTERS CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX (ISI WEB OF SCIENCE) Özet Gönderimi için son Çağrı 37 farklı ülkeden yazarlar tarafından şimdiye kadar 428 den fazla özet sisteme yüklenmiştir. Yoğun talepten dolayı, özet yükleme tarihi 04 Ekim 2015 e kadar uzatılmıştır.

Detaylı

İTALYA GEZİLECEK YERLER

İTALYA GEZİLECEK YERLER Başkenti: Roma İTALYA GEZİLECEK YERLER İklimi:Akdeniz İklimi Ne Yenir? Lazanya, pizzalar, deniz mahsullü makarnalar 1. Kolezyum İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Flavianus Amfitiyatro olarak da bilinen

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 7th World Conference on Business, Economics and Management (BEM-2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Türkiye 28-30 Nisan 2018 www.wc-bem.org

Detaylı

5 th WORLD CONFERENCE on PSYCHOLOGY and SOCIOLOGY Medina Hotels & Resorts Convention Center Hammamet, Tunisia Kasım 2016

5 th WORLD CONFERENCE on PSYCHOLOGY and SOCIOLOGY Medina Hotels & Resorts Convention Center Hammamet, Tunisia Kasım 2016 5 th WORLD CONFERENCE on PSYCHOLOGY and SOCIOLOGY Medina Hotels & Resorts Convention Center Hammamet, Tunisia 24-26 Kasım 2016 www.psysoc.net Özet Gönderme Tarihi: 26 Ağustos 2016 Konferans'ta hakem sürecinden

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 6. DÜNYA ÇEVRE BİLİMLERİ KONFERANSI (CENVISU 2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Turkey 28-30 April 2018 www.cenvisu.org Özet Gönderme

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 5. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (HSCI-2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Turkey 27-29 April 2018 www.h-sci.org Özet Gönderme

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 5. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (HSCI-2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Ephesus Kusadası, Turkey 27-29 April 2018 www.h-sci.org Özet Gönderme

Detaylı

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Günler! 3rd World Conference on Big Data (WC-BIGDATA 2018) Pinebay Holiday Resort Convention Center Efes, İzmir, Türkiye 28-30 Nisan 2018 www.wc-bigdata.org Özet Gönderme

Detaylı

H e r Y o l R o m a ya Ç ı k a r

H e r Y o l R o m a ya Ç ı k a r H e r Y o l R o m a ya Ç ı k a r İtalya nın başkenti Roma yüzyılların tarihini görmek için dünyada mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir şehir. İlk gittiğim günden beri hayran olduğum bir şehir. Sizin de

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3549 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Roma Merkezi Roma'da satılık olağanüstü çatı katı Roma'nın tarihi

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 5. DÜNYA ÇEVRE BİLİMLERİ KONFERANSI (CENVISU 2017) Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.cenvisu.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ÖZET GÖNDERMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! Birinci Uluslararası Hemşirelik Kongresi 16 18 Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye www.ic-on.org Özet Gönderme Son Tarihi: 31

Detaylı

4. KÜRESEL PSİKOLOJİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye

4. KÜRESEL PSİKOLOJİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 4. KÜRESEL PSİKOLOJİ ARAŞTIRMALARI KONFERANSI 16 18 Mart 2017 Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye www.gcpr.info Özet Gönderme Son Tarihi:

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 4. Dünya Sağlık Bilimleri Konferansı (H-SCI 2017) Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.h-sci.org Özet Gönderme Tarihi:

Detaylı

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır.

CERN HAKKINDA. CERN, Avrupa'nın fizik alanında Amerika ve Rusya ile yarışa girmesini sağlamıştır. CERN HAKKINDA CERN, "Nükleer Araştırmalar için Avrupa Konseyi" anlamına gelen Fransızca Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire sözcüklerinin kısaltmasıdır. Bu kurum, İsviçre ve Fransa sınırında yer

Detaylı

6. ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ R I M I N I- S A N M A R I N O- F I R E N Z E Gioiello dell'adriatico

6. ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ R I M I N I- S A N M A R I N O- F I R E N Z E Gioiello dell'adriatico MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar!

HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! HATIRLATMA; Özet Gönderimi için son Haftalar! 8. Dünya Psikoloji, Danışmanlık ve Rehberlik Konferansı Grand Park Lara Convention Center Lara Antalya, Türkiye 28 30 Nisan 2017 www.wcpcg.org Özet Gönderme

Detaylı

1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz.

1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz. 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu 1-2 Kasım 2014 - Ankara 1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Yeni Yerler keşfetmek lazım

Yeni Yerler keşfetmek lazım Yeni Yerler keşfetmek lazım Dans, Eğlence Diyorsanız! Rio Sizi Bekliyor Rio Hakkında Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Ekvatoral iklimin

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150 TL Fırsat Turları-06-13-27 Aralık 2014, 10-17 Ocak, 07-14-21 Şubat, 07-14-21-28 Mart, 11 Nisan 2015 çıkışlı turlar için geçerlidir. FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLİ İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-2150

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

ROMA 7 TEPE ÜZERINE KURULU İTALYA NIN BAŞKENTİ

ROMA 7 TEPE ÜZERINE KURULU İTALYA NIN BAŞKENTİ GEZGiN / Nisan 2014 / 63 Yazı ve Fotoğraflar: Niyazi Uğur Genca 7 TEPE ÜZERINE KURULU İTALYA NIN BAŞKENTİ ROMA Tarihin içinde kaybolduğunuz, her yerinde başka bir güzellik sergileyen Roma İmparatorluğu

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu

Pegasus Tarifeli Seferi ile. İtalya. Roma-Floransa-Venedik-Verona. Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu Pegasus Tarifeli Seferi ile İtalya Roma-Floransa-Venedik-Verona Napoli/Pompei-Pisa-Portofino-Sirmione/Garda-Verona/Murano-Burano Adalar-Outlet turu 27 Mayıs - 03 Haziran 2016 (8 gün - 7 gece) Tur Programı

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3749 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Milan Milano'nun CityLife bölgesinde satılık Villa Satılık büyük

Detaylı

COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ DİLARA TALUM 11/F 913

COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ DİLARA TALUM 11/F 913 COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ DİLARA TALUM 11/F 913 Dünyanın Yeni Yedi Harikası Dünyanın Yeni Yedi Harikası, İsviçre'de bir organizasyon tarafından cep telefonu ve internet aracılığıyla yapılan bir oylama sonucunda,

Detaylı

7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) 1. Adı Soyadı: Ipek DANJU 2. Doğum Tarihi: 30.11.1978 3. Ünvanı: Dr. 4. Öğrenim Durumu: Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Doktora Mezunu ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Uluslararası

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

DUYURU!!! V. ULUSLARARASI KÜLTÜR KÖPRÜSÜ OLUŞTURMA SEMPOZYUMU DEĞERLİ MESLEKTAŞLAR!

DUYURU!!! V. ULUSLARARASI KÜLTÜR KÖPRÜSÜ OLUŞTURMA SEMPOZYUMU DEĞERLİ MESLEKTAŞLAR! DUYURU!!! V. ULUSLARARASI KÜLTÜR KÖPRÜSÜ OLUŞTURMA SEMPOZYUMU DEĞERLİ MESLEKTAŞLAR! 23-24 NİSAN 2015 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi, Uluslararası Atatürk- Alatoo Üniversitesi işbirliği

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Türk Hava Yolları Personellerine 2 Günlük Tebriz Turu 99 $

Türk Hava Yolları Personellerine 2 Günlük Tebriz Turu 99 $ Türk Hava Yolları Personellerine 2 Günlük Tebriz Turu 99 $ Azar Gasht Maleki Travel Tur Tarihleri : 13 Nisan 15 Nisan 20 Nisan 22 Nisan 27 Nisan 29 Nisan 04 Mayıs 06 Mayıs 11 Mayıs 13 Mayıs Tur Programı:

Detaylı

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 M/S Dnieper Princess gemisi ile Tur Başlama: 14.08.2018 7 Gece 08 Gün Tur Bitiş: 21.08.2018 GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 01. GÜN KIEV 02. GÜN KIEV -- 18.00 03. GÜN NEHİRDE SEYİR

Detaylı

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU

EUROPANORAMIC.COM İTALYA TURU EUROPANORAMIC.COM EP İTALYA TURU Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek isteyen herkese, en iyi fiyat

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK 1 - VALETTA PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 55 Varışımız takiben otobüslerimize biniyoruz ve Valetta turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Barakka Bahçeleri, burada

Detaylı

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı.

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı. TUR 10 - TRUVA ve GELĠBOLU (Anzaklar) Sabah erken saatlerde Isparta Kraliçesi güzel Helen ve Truva Prensi Paris zamanından kalan efsanevi Truva Atı ile ünlü Truva Antik Kenti ni ziyaret için yola çıkış.

Detaylı

KLASİK İTALYA TURU KIŞ DÖNEMİ (MİLANO-ROMA) PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

KLASİK İTALYA TURU KIŞ DÖNEMİ (MİLANO-ROMA) PEGASUS HAVAYOLLARI İLE KLASİK İTALYA TURU KIŞ DÖNEMİ (MİLANO-ROMA) PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1.gün:İSTANBUL - BERGAMO-MİLANO Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik.

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Şebnem GÜZELOĞLU 21302293 TURK 102-25 İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Dünya üzerindeki insanların hepsine Yapmayı en çok istediğin şey nedir? diye sorsak, muhtemelen çoğundan alacağımız

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 2223 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Arezzo TOSKANA'DA SATILIK PRESTİJLİ GAYRİ MENKUL Arezzo'nun iç kısmında

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU 08 11 Kasım, 2012 SUENO HOTEL, Antalya TÜRKİYE SPONSORLUK VE SERGİ PROSPEKTÜSÜ Değerli Sponsorlar, Sizlerin katılım ve katkılarıyla beşincisini gerçekleştireceğimiz

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLAHĠYAT FAKÜLTESĠ19. KELÂM ANABĠLĠM DALLARI KORDĠSNASYON TOPLANTISIVE ĠNANÇ VE AHLÂK SEMPOZYUMU 16-17 Mayıs 2014

ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLAHĠYAT FAKÜLTESĠ19. KELÂM ANABĠLĠM DALLARI KORDĠSNASYON TOPLANTISIVE ĠNANÇ VE AHLÂK SEMPOZYUMU 16-17 Mayıs 2014 BİRİNCİ DUYURU ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ ĠLAHĠYAT FAKÜLTESĠ19. KELÂM ANABĠLĠM DALLARI KORDĠSNASYON TOPLANTISIVE ĠNANÇ VE AHLÂK SEMPOZYUMU 16-17 Mayıs 2014 Tertip Heyeti: Prof. Dr. ġaban Ali DÜZGÜN Prof. Dr.

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem

MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem MINELAB GPX ÜRÜNLERİ için Sahteciliğe karşı geliştirilen SON Yöntem Gerçek Minelab ürünleriyle gerçek performans kampanyasının bir parçası olarak, GPX serisi dedektörlere yönelik SMS ile cihazın orijinalliğini

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Genel Bilgiler: Adı Soyadı : Cihat DEMİR Doğum Yeri ve Tarihi : Diyarbakır - 14 Haziran 1982 Yazışma Adresi : Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2013-2014 ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI KONAKLAMA KOŞULLARI UYGULAMA YÖNERGESİ 2013-2014 etkinlik dönemi Türkiye Kupası 31 Ocak - 08 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya-Kemer

Detaylı

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016

4. Dönem Kayıt Tipi. 2. Dönem. 1 Ekim 2016 ve sonrası PERYÖN Üyesi 1530 TL 1695 TL 1860 TL 2035 TL Önceki Dönem Katılımcısı* 30 Nisan 15 Temmuz 2016 Lütfen formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayıt No (Yetkili tarafından doldurulacaktır)... Ünvan

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik...

Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Atina - Selanik Antik dönemin en önemli kültür şehirlerinden biri Atina ve küçücük evden çıkarak koca bir tarih yazılmasına vesile olan Selanik... Tarih : 11-09-2016-15-09-2016 Şehirler : Atina, Selanik

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0569 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Floransa FLORANSA'DA HARİKA VİLLA İnşaatı XVI yüzyıla ait olan prestijli

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız.

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız. Çok Kıymetli Meslektaşlarımız, Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği'nin gelenekselleştireceğimiz bir yıl kongrebir yıl sempozyum serisinin 5. Sempozyumunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

BATI KARADENİZ KASTAMONU-SAFRANBOLU-YÖRÜK KÖYÜ-AMASRA-BARTIN DEVREK 1 Gece / 2 Gün 1.GÜN (26 Mayıs) Okul önünden hareket

BATI KARADENİZ KASTAMONU-SAFRANBOLU-YÖRÜK KÖYÜ-AMASRA-BARTIN DEVREK 1 Gece / 2 Gün 1.GÜN (26 Mayıs) Okul önünden hareket BATI KARADENİZ KASTAMONU-SAFRANBOLU-YÖRÜK KÖYÜ-AMASRA-BARTIN DEVREK 1 Gece / 2 Gün 1.GÜN (26 Mayıs) 00.00 Okul önünden hareket 2.GÜN 07:00 Kastamonu da serbest kahvaltı molası, 08.30 Kastamonu merkeze

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA

Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 01.GÜN İSTANBUL MALAGA RONDA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı