KALESINTERFLEX MARKA ve ÜRÜN EĞİTİMİ LÜTFEN BEKLEYİNİZ!!!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KALESINTERFLEX MARKA ve ÜRÜN EĞİTİMİ LÜTFEN BEKLEYİNİZ!!!"

Transkript

1 KALESINTERFLEX MARKA ve ÜRÜN EĞİTİMİ LÜTFEN BEKLEYİNİZ!!!

2 index 1 KALE Grubu 2 Kalesinterflex 3 Özellikler 4 Ekolojik Yönü ile Kalesinterflex 5 Teknik Özellikler 6 Boyutlar 7 Yüzeyler 8 Ürün Grupları 9 Renkler 10 Koleksiyonlar 11 Teknolojik Yenilikler 12 İletişim 13 Uygulama Alanları 14 Referanslar

3 HEPSİ TEK SEFERDE TEK KARODA EN İNCE EN HAFİF TEK ESNEYEBİLEN BÜYÜK FOTOKATALİTİK ANTİ-BAKTERİYEL ANTİ-GRAFITI & ÇİZİLMEYE DAYANIKLI KOLAY İŞLEME ATEŞE & KİMYASALLARA DAYANIKLI GÜVENİLİR & PRESTİJLİ ÇEVRE DOSTU

4 Kalesinterflex 1000x3000mm boyutlarında, 3mm kalınlığında porselen seramik levhadır. Mimari tasarımlara ve inşaat teknolojilerine yeni bir bakış kazandıran Kalesinterflex, yeni fikirlerin uygulanmasına ve modern yaşam alanları yaratılmasına imkan sağlar.

5 ÖZELLİKLER HAFİF Bir Kalesinterflex levha yaklaşık 21kg (7kg/m2) ağırlığındadır. ESNEK 1000x3000x3mm ebadındaki Kalesinterflex Fit levhanın dışbükey esneklik yarıçapı 5.5m dir. İNCE Kalesinterflex 3 mm ve 5 mm olarak üretilmektedir. BÜYÜK Kalesinterflex 100x300 cm ebatında üretilmektedir.

6 ÖZELLİKLER FOTOKATALİTİK-SU İTİCİ -YAĞ İTİCİ Kalesinterflex dış cephede yağmur ve güneş ışığıyla kendi kendini temizler, iç mekanda kolay temizlenir. ANTİ-BAKTERİYEL Kalesinterflex antibakteriyel özelliği sayesinde hijyenik bir ortam sağlar. Bakterilere, küfe, mantara karşı dayanıklıdır. ANTİ-GRAFITI & ÇİZİLME DAYANIMI Boya Kalemi, keçeli kalem ve tahta kalemi kolayca silinir ve temizlenir. Kalesinterflex sert yüzeyi sayesinde çizilmeye oldukça dayanıklıdır.

7 ÖZELLİKLER KİMYASALLARA DAYANIKLILIK Kalesinterflex yüzeyindeki koruyucu sır tabakası ve porselen yapısı sayesinde en güçlü kimyasallara (asit ve bazlar) karşı dayanıklıdır. KESME Kalesinterflex, standart cam ve seramik kesicileri ve bilgisayar kontrollü otomatik kesme ve delme makineleri ile istenen boyutlarda kesilebilir. DELME Kalesinterflex, cam ya da benzer malzemeler için kullanılan alet ve matkaplar ile delinebileceği gibi diğer bilinen otomatik aletlerle de delinebilir.

8 ÇEVRE DOSTU Kalesinterflex üretimi standart seramik üretimlerine göre daha az enerji, hammadde ve su ile yapıldığı için, Kalesinterflex çevreye daha az etkiyle üretilen bir üründür. Geleneksel seramik üretim süreçleriyle karşılaştırıldığında gaz ve toz emisyonu 20 kat, CO2 emisyonu ise 1000 kat daha azdır. Kalesinterflex çevre dostu bir ürün olduğunu Ecospecifier belgesi ile belgelemiştir. 1 METREKARELİK KARONUN İMALATI İÇİN GEÇERLİ TÜKETİMLER 3mm kalınlığa sahip Kalesinterflex Plain ile standart kalınlığı yaklaşık 1cm olan 60x120cm boyutlarındaki büyük porselen seramik karo arasında yapılan karşılaştırma

9 DEĞİŞKEN BOYUTLAR Kalesinterflex, projenin gerektirdiği ölçülerde kesilip monte edilebilir. Kutulu olarak 50x100,50x150,100x100 ve 20x150 cm ebatlar sevk gerçekleşmektedir. STANDART BOYUTLAR 100x300cm 100x100cm 50x300cm 50x150cm 50x100cm 50x50cm 20x150cm 5x100cm KALINLIK 3mm / 5mm Kalesinterflex, 3mm ve 5mm kalınlığında üretilebilir. 3mm kalınlığındaki Kalesinterflex, inceliği ile ürüne esneklik, hafiflik ve uygulama kolaylığı sağlar. 5mm kalınlık ise trafiğin çok yoğun olduğu bölgelerde tercih edilebilir.

10 YÜZEYLER Kalesinterflex, mat, parlak ve kaymaz olmak üzere üç farklı yüzey alternatifine sahiptir. Kalesinterflex mat, parlak ve kaymaz yüzeyler, renk paletinde mevcut olan 18 renkte uygulanabilmektedir. Kaymaz Kalesinterflex in kaymazlık değer R10 dur. Mat yüzey Parlak yüzey Kaymaz yüzey

11 Dünyanın en büyük parlak seramiği 66x300cm ebadında üretilebilen parlak Kalesinterflex, dünyanın en büyük ebatlı parlak seramiğidir. Tezgah uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilen bir ebattır. Parlak Kalesinterflex, 66X300cm, 50x300cm, 33x300cm, 50x150cm, 50x100cm, 50x50cm boyutlarında üretilebilir ve dünyanın en büyük ve en hafif (12kg/m2) parlak yüzeyli porselen seramiğidir. 5mm kalınlıkta üretilmektedir.

12 ÜRÜN GRUPLARI DÜZ 1000x3000x3mm boyutlarında Kalesinterflex levha. (Mat Yüzey) 1000x3000x5mm boyutlarında Kalesinterflex levha. (Mat Yüzey) FIT 1000x3000x3mm boyutlarında cam elyaf destekli Kalesinterflex Fit levha. (Mat Yüzey) 1000x3000x5mm boyutlarında cam elyaf destekli Kalesinterflex Fit levha. (Mat ve Parlak Yüzey)

13 ÜRÜN GRUPLARI LAMINEX 1000x3000mm boyutlarında ve 3+3mm kalınlığında cam elyaf destekli çift kat Kalesinterflex levha. (Mat Yüzey) 1000x3000mm boyutlarında ve 5+5mm kalınlığında cam elyaf destekli çift kat Kalesinterflex levha. (Mat Yüzey) Laboratuvar tezgahı uygulamalarında kullanılmaktadır.

14 RENKLER Kalesinterflex sırlı ve parlak yüzey alternatifleriyle 16 farklı renk seçeneği sunmaktadır.

15 RENKLER MEGA BEYAZ Seramik için geçerli olan tüm sınırları zorlayan Kalesinterflex Mega Beyaz ile artık beyaz daha da beyaz. Kalesinterflex artık çok büyük, çok ince ve çok beyaz. MEGA SİYAH Seramik için geçerli olan tüm sınırları zorlayan Kalesinterflex Mega Siyah ile artık siyah daha da siyah. Kalesinterflex artık çok büyük, çok ince ve çok siyah.

16 RENKLER TRANSLUCENT Translucent Kalesinterflex ışık geçirgen özelliğiyle seramik dünyasında yeni bir devrim niteliğinde. Özel uygulamalarınıza renk katacak Translucent Kalesinterflex seramik sektörünün sınırlarını genişletiyor. Ürünün dağınık ışık geçirgenliği %2.5 tir. Translucent Kalesinterflex, dünyada ilk defa Kaleseramik tarafından üretilerek, 2009 Yapı ve Cersaie fuarlarında sergilenmiştir.

17 KOLEKSİYONLAR Büyük fikirler için sınırsız ebatlar. Seramiğin en yenilikçi teknolojisi. 1000x3000mm ebatlarında üretilebilen Kalesinterflex, yalnızca 3mm kalınlığı sayesinde dünyanın en hafif, en ince, en büyük ve en esnek porselen seramiği. Şimdi Kalesinterflex, sağladığı rakipsiz avantajların ötesinde, dekoratif öğeler barındıran konsept serileri aracılığıyla da beklentilerin ötesine geçiyor.

18 C-Stone-Digital ( Cement yüzeyli ) Beyaz Bej Açık Kahve Koyu Kahve Gri Antrasit

19 LEGNO-Digital ( Ahşap Doku ) Light Mocha Grey Dark Medium

20 NATURAL STONE-Digital ( Doğaltaş doku ) Brera Creme Leccese Light Sand Leccese Dark Sand Leccese Grey Pietra Blue Pietra Grey

21 FUSTA-Digital ( Ahşap Doku ) Siyah Beyaz

22 LUXURY WOOD-Digital ( Ahşap Doku ) Krem Moka Bej Gri

23 OXIDO ( Oksitlenmiş Efekt) buz yosun alev petrol

24 LUXURY CEMENT ( Cement doku ) fildişi vizon kum gri bej antrasit

25 RAKİPLER Laminam İtalya The Size İspanya Kerlite (Cotto D este) İtalya Techlam (Levantina) İspanya Grespania (Coverlam) İspanya Panaria İtalya Lea Ceramiche İtalya. FMG İtalya İris Ceramica İtalya Bobo Lamina Çin

26 KALEGUARD

27 KALEGUARD Fotokatalitik Su itici Yağ itici

28 KALEGUARD Antibakteriyel

29 KALEGUARD Anti-grafiti Aşınmaya karşı dayanıklı

30 İLETİŞİM RAF YAPI MALZEMESİ ÖDÜLÜ Kalebodur, Kalesinterflex ile BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı'nda RAF Yapı Malzemesi Ödülü ne layık görüldü. 30 Eylül 03 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı kapsamında Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen RAF Yapı Malzemesi Ödülü nü Kalebodur kazandı. Kalebodur, 1000x3000 mm ebadında ve 3 mm kalınlığında üretilen Kalesinterflex porselen seramik levhalar ile ödüle layık görüldü.

31 UYGULAMA ALANLARI Kalesinterflex yapı sektöründe kullanım için mükemmel bir malzemedir. Kolaylıkla delinebilir ve istenilen her ebatta kesilebilir. Uygulama kolaylığı, ateşe dayanıklılık ve hafiflik özellikleri sayesinde iç mekan duvar ve zemin sistemleri, dış cephe kaplamaları ve yükseltilmiş zeminler, separasyon panelleri, mobilya uygulamaları, hijyenik alanlar, endüstriyel cephe kaplamaları ve modüler yapılar gibi özel projelerin uygulanmasına elverişlidir.

32 UYGULAMA ALANLARI İÇ MEKAN DUVAR VE ZEMİN SİSTEMLERİ (Düz sıva, alçı sıva, alçıpanel giydirme duvar, alçıpanel bölme duvar, boyalı yüzeyler, seramik kaplı yüzeyler, gazbeton yüzeyler üzeri yapıştırma, fugalı sistem(mekanik), zemin uygulamaları.) DIŞ CEPHE SİSTEMLERİ (MEKANİK) (Gizli Klipsli Sistem, Çuhadaroğlu SX Sistem, Konstrüksiyon Üzeri Yapıştırma Sistem.) ÖZEL SİSTEM UYGULAMALARI (Hijyenik alanlar: laboratuvar tezgahı, hastane, ameliyathane,gıda üretim tesisleri duvar ve zeminleri, endüstriyel cephe kaplamaları, modüler yapılar.)

33 NEDEN KALESINTERFLEX DIŞ CEPHE SİSTEMLERİ Hafifliği sayesinde diğer seramiklerin üçte biri oranında olan ağırlığıyla binaya binen yükleri azaltır. Hafifliği sayesinde taşıma ve montaj kolaylığı sağlar. Esneklik özelliği sayesinde diğer seramikler için mümkün olmayan oval uygulamalara imkan verir. Büyük ebatı sayesinde binadaki derz miktarını minimuma indirger. Fotokatalitik özelliği sayesinde dış cephe bakım ve temizleme maliyetlerini düşürür. Kolay işlenebilme özelliği sayesinde şantiye ortamında kolaylık sağlar. Yıllar içerisinde rengi solmaz, yüzey düzgünlüğü bozulmaz. Birçok önemli referans projede tercih edilen güvenilir bir üründür. Çevre dostudur.

34 NEDEN KALESINTERFLEX İÇ MEKAN UYGULAMALARI Büyük ebatı sayesinde minimum derzle uygulama imkanı verir. Hem görüntüyü güzelleştirir hem de derz miktarını azaltarak hijyeni artırır. Antibakteriyel özelliği sayesinde insan sağlığı için güvenli bir ortam sağlar. Kolay işlenebilme özelliği sayesinde çok sayıda farklı boyuta ebatlanabilir. İnceliği sayesinde mevcut döşemeyi kırıp dökmeden üzerine uygulama imkanı verir. Sert yüzeyi sayesinde çizilmelere karşı dayanıklıdır. NOT: İç mekan Kalesinterflex uygulamalarını Kalesinlterflex uygulama sertifikasına sahip ustalara yaptırınız.

35 NEDEN KALESINTERFLEX ÖZEL SİSTEM UYGULAMALARI Anti bakteriyel oluşu ve kimyasallara dayanımı sayesinde laboratuar tezgahlarında kullanılma imkanı verir. Kolay işlenebilme özelliği ve büyük ebatı sayesinde mobilya sektöründe kullanılma imkanı verir.

36 İÇ MEKAN DUVAR VE ZEMİN SİSTEMLERİ Kalesinterflex, inceliği sayesinde mekan renovasyolarında var olan eski seramikleri kırmadan, dökmeden kullanılabilecek en pratik üründür.

37 REFERANSLAR İÇ MEKAN DUVAR VE ZEMİN SİSTEMLERİ

38 PROJE ADI & YERİ: Darüşşafaka Metro İstasyonu, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri, Mekanik Uygulama KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Beyaz

39 PROJE ADI & YERİ: Sant Andreu Metro İstasyonu, Barcelona İspanya KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Siyah ON-A Jordi Fernández y Eduardo Gutiérrez

40 PROJE ADI & YERİ: Arena Çok Amaçlı Spor Salonu, Ankara KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5mm Fit Parlak Beyaz

41 PROJE ADI & YERİ: Anemon Otel, Afyon KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Zemin Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Plain, Technowood Venge

42 PROJE ADI & YERİ: Sablon Spa, Eskişehir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Zemin Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Fit Parlak Beyaz, Koyu Gri, Turkuaz, F.Yeşili

43 PROJE ADI & YERİ: Ortunç Otel, Balıkesir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Zemin Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Plain Bej, Kahve

44 PROJE ADI & YERİ: Korda Film Stüdyosu, Macaristan KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Plain Mavi, Kızıl, Turuncu, Turkuaz, F.Yeşili

45 PROJE ADI & YERİ: Corvinus Üniversitesi, Budapeşte Macaristan KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: İç mekan, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: Siyah

46 PROJE ADI & YERİ: Swiss Hotel Grand Efes, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Uygulama, Fugalı Sistem KULLANILAN ÜRÜN: Luxury Cement Antrasit

47 PROJE ADI & YERİ: Optimum Alışveriş Merkezi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Fit Parlak Beyaz

48 PROJE ADI & YERİ: Nida İş Merkezi KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Plain Çimento Gri, Koyu Gri

49 PROJE ADI & YERİ: Ataşehir Acıbadem Hastanesi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Duvar Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Beyaz, Fıstıkyeşili, Bejgri, Turkuvaz

50 PROJE ADI & YERİ: Radisson Sas Resort, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Zemin Uygulama, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Plain Bej, Turuncu, Kahve

51 PROJE ADI & YERİ: Dumankaya Trend Projesi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Zemin & Duvar Sistemleri, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3-5 mm Fit, Beyaz, Bej, Bejgri

52 PROJE ADI & YERİ: Kent Hastanesi, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Zemin Uygulama, Yapıştırma Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Fit Parlak Beyaz, Siyah

53 REFERANSLAR DIŞ CEPHE SİSTEMLERİ

54 PROJE ADI & YERİ: Bahçelievler Carrefour Alışveriş Merkezi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Beyaz

55 PROJE ADI & YERİ: Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Özel Renk

56 PROJE ADI & YERİ: Misia Konutları KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Luxury Cement Fildişi, Technowood Ceviz

57 PROJE ADI & YERİ: Avrupa Konutları KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Siyah,Beyaz,Kızıl,Koyu Gri

58 PROJE ADI & YERİ: Kavacık Ticaret Merkezi KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Koyu Gri,Çimento Gri,Luxury Cement Antrasit

59 PROJE ADI & YERİ: İzmir Ticaret Odası, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Beyaz

60 PROJE ADI & YERİ: Hanmac Binası, Seul Güney Kore KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Kahve, Turuncu

61 PROJE ADI & YERİ: Kırşehir Adliye Sarayı, Kırşehir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Fit Parlak Bej, Beyaz, Mavi

62 PROJE ADI & YERİ: Maslak Acıbadem Hastanesi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Beyaz

63 PROJE ADI & YERİ: Göztepe Apartmanı, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 5 mm Fit Parlak Bejgri

64 PROJE ADI & YERİ: Mall of Montenegro Alışveriş Merkezi, Karadağ KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Beyaz

65 PROJE ADI & YERİ: Capacity Alışveriş Merkezi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Beyaz

66 PROJE ADI & YERİ: Novus Residence, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Beyaz, Koyugri

67 PROJE ADI & YERİ: Mercedes Benz Moskova Headquarter, Rusya KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Beyaz

68 PROJE ADI & YERİ: Arkas Spor Salonu, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Beyaz, Mavi

69 PROJE ADI & YERİ: Armonipark Alışveriş Merkezi, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Fildişi, Safran, Koyugri

70 PROJE ADI & YERİ: Dünya Göz Hastanesi, Ankara KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Luxurycement Vizon, Jura Kahve

71 PROJE ADI & YERİ: Las Chicas Restoran, Ankara KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Cephe Uygulama, Gizli Klipsli Sistem KULLANILAN ÜRÜN: 3 mm Fit Siyah

72 REFERANSLAR ÖZEL SİSTEM UYGULAMALARI

73 PROJE ADI & YERİ: 2008 Yapı Fuarı, İstanbul KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Kalebodur Standı - Tünel Uygulama KULLANILAN ÜRÜN: 3mm Fit Siyah

74 PROJE ADI & YERİ: Ege Orman Müdürlüğü, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Laboratuar Tezgahı Uygulaması KULLANILAN ÜRÜN: 5+5mm Laminex Beyaz

75 PROJE ADI & YERİ: Ege Üniversitesi Bitki Koruma Merkezi, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Laboratuar Tezgahı Uygulaması KULLANILAN ÜRÜN: 5+5mm Laminex Beyaz

76 PROJE ADI & YERİ: Ege Üniversitesi Bergama Yüksek Okulu, İzmir KULLANIM ALANI & ŞEKLİ: Laboratuar Tezgahı Uygulaması KULLANILAN ÜRÜN: 5+5mm Laminex Beyaz

77

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

FABRİKA Kalesinterflex Fabrikası, Çan Çanakkale

FABRİKA Kalesinterflex Fabrikası, Çan Çanakkale Kalesinterflex Fabrikası, Çan Çanakkale Seramik firmalarının uzmanlıklarını ve yenilikçi olduklarını ispatlamaları aynı kalitedeki üretimi alışagelmiş özelliklerin dışına çıkarak yapabilmesidir. Bunun

Detaylı

FUNDA FUNDA A.Ş. FUNDA MÜHENDİSLİK

FUNDA FUNDA A.Ş. FUNDA MÜHENDİSLİK FUNDA FUNDA A.Ş. FUNDA MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 03 ORGANİZASYON ŞEMASI 04 SINTERFLEX 06 SİSTEMLER VE NOKTA DETAYLARI 13 BİTEN PROJELER GENEL MÜDÜR HARUN ŞAHİN TEKNİK OFİS KOORDİNATÖRÜ BİRCAN SELÇUK MUHASEBE

Detaylı

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE

PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE PORSELEN SERAMIK DIS CEPHE Seranita olarak yüzyıllardan beri süre gelen seramigin kalıcılıgını yasam alanlarınıza taşıyıp onu gelecek nesillere yansıtmayı hedef olarak seçtik. Modern, klasik, neo klasik

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

Yapıştırma Sistem Adhesion System

Yapıştırma Sistem Adhesion System 94 Kalebodur Porselen Karo Sistemleri Yapıştırma Sistem Adhesion System UYGULAMA ALANLARI En fazla 30 metre yüksekliğinde ki binaların dış cephelerinde. UYGULAMA YÖNTEMİ Bina yüzeyi üzerinde, kireç katılmaksızın

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

ANTİ ASİT ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER

ANTİ ASİT ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER ANTİ ASİT ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER Ürünler Vibroser Zemin kaplama uygulamalarına 1986 yılında Günden İnşaat olarak başlayan çalışma hayatımızı, modern çağın gereksinimleri ve teknolojinin getirmiş olduğu yenilikler

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÜRÜN GRUBU ADI SAYFA NO SERİ ADI SAYFA NO KOLEKSİYON 2-3 FULLBODY TEKNİK PORSELEN KAROLAR 4-5 FULLBODY PORSELEN KAROLAR 6-10

İÇİNDEKİLER ÜRÜN GRUBU ADI SAYFA NO SERİ ADI SAYFA NO KOLEKSİYON 2-3 FULLBODY TEKNİK PORSELEN KAROLAR 4-5 FULLBODY PORSELEN KAROLAR 6-10 İÇİNDEKİLER ÜRÜN GRUBU ADI SAYFA NO KOLEKSİYON 2-3 FULLBODY TEKNİK PORSELEN KAROLAR 4-5 FULLBODY PORSELEN KAROLAR 6-10 SIRLI PORSELEN KAROLAR -14 ANTIQUE WOOD ATRIO BLEND CEMENT 2.0 CITTA C-STONE CUBE

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016

Kuru Yapı Sistemleri. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 Kuru Yapı Sistemleri Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri 02/2016 İçindekiler Flex Alçıpan (FX)...4 Suya Dayanıklı Alçıpan (Wr)...4 4 Pahlı Tavan Alçıpan ı (FX 4P)...5

Detaylı

FULLBODY PORSELEN KARO (GRANİT SERAMİK) FiYAT LİSTESi

FULLBODY PORSELEN KARO (GRANİT SERAMİK) FiYAT LİSTESi FULLBODY PORSELEN KARO (GRANİT SERAMİK) FiYAT LİSTESi 2016-1 Tüketici haklarını korumaya yönelik önerilen, KDV ve nakliye hariç perakende fiyatlarıdır. Palet fiyatları dahildir. İÇİNDEKİLER SAYFA NO SERİ

Detaylı

indeks seramik + dekor + granit

indeks seramik + dekor + granit indeks seramik + dekor + granit 2016 SERİ ADI SAYFA Bulati serisi... 3-4 Düz renk serisi... 5-8 Mermer serisi Beyaz mermer serisi... 9-12 Emperador serisi...13-16 Onyx serisi... 17-18 Rosso Levanto...

Detaylı

Teknik detaylar İÇ KÖŞE DETAYI ALT ETEK PROFİLİ DETAYI Isoankraj ile perde ısı yalıtımının tam teması yalıtım sürekliliği açısından önemlidir. ALT ETEK BİTİŞ DETAYI Profilsiz Natürel olabilir L Köşebent

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

VitrA, mimarlara ve iç mimarlara ilham verecek,

VitrA, mimarlara ve iç mimarlara ilham verecek, TECHNIC 1 VitrA, mimarlara ve iç mimarlara ilham verecek, 2 PRO NATURE PRO TECHNIC porselenler ve teknik karolar PRO SOLUTIONS 3 TECHNIC RENK OYUNLARI COLOR TACTICS 21 BASIC AQUA NEUTRAL MOOD WALL TRIMS

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ DIVERSA DERZLİ SİSTEM Çelik profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, cam ve alüminyum profilli modül tipleri, melamin, laminat, doğal ahşap kaplı

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

D fl Cephe Sistemleri. / Mekanik Uygulamalar / Gizli Klipsli Sistem. d c. a L 50 x 70 x 4 mm l = 80-150 mm. 6063 alafl m eloksall alüminyum ankraj

D fl Cephe Sistemleri. / Mekanik Uygulamalar / Gizli Klipsli Sistem. d c. a L 50 x 70 x 4 mm l = 80-150 mm. 6063 alafl m eloksall alüminyum ankraj Sistem Bileflenleri: Kalesinterflex Kompozit Cephe Paneli Görünen yüzeyi 1000 x 3000 x 4 mm ve alt ebatlar olan Kalesinterflex Fit kompozit porselen seramik, arka yüzeyi fiber elyaf file, özel epoksi reçine

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

ALMERIA 02-09 BARCA 10-13 BETON 14-19 CEMENTO 20-25 ÇIRAĞAN 26-29 EMPERADOR 30-33 ERAMOSA 34-41 FASELIS 42-43 İNCİ 44-49 KAPRİ 50-53 KİES 54-57 MABEL

ALMERIA 02-09 BARCA 10-13 BETON 14-19 CEMENTO 20-25 ÇIRAĞAN 26-29 EMPERADOR 30-33 ERAMOSA 34-41 FASELIS 42-43 İNCİ 44-49 KAPRİ 50-53 KİES 54-57 MABEL ALMERIA 02-09 BARCA 10-13 BETON 14-19 CEMENTO 20-25 ÇIRAĞAN 26-29 EMPERADOR 30-33 ERAMOSA 34-41 FASELIS 42-43 İNCİ 44-49 KAPRİ 50-53 KİES 54-57 MABEL 58-63 MODELLO 64-67 ONIX 68-73 PANJUR 74-77 PIE DE

Detaylı

S A Ğ L A M + H A F İ F + D E K O R A T İ F

S A Ğ L A M + H A F İ F + D E K O R A T İ F UHP Dekoratif Beton Proazzo, Katsu Yapı nın üretip, sunduğu, ileri teknoloji ürünü geliştirilmiş formulü sayesinde normal betondan iki misli güçlü, dayanıklı ve sağlamlığı ile yapı endüstrisinde çığır

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

RENKLER / COLORS MAT YÜZEY / MATTE SURFACE. Koyu Gri Dark Grey. Beyaz White. Çimento Gri Cement Grey. Siyah Black. Bej Beige. Bej-gri Beige-grey

RENKLER / COLORS MAT YÜZEY / MATTE SURFACE. Koyu Gri Dark Grey. Beyaz White. Çimento Gri Cement Grey. Siyah Black. Bej Beige. Bej-gri Beige-grey 8 9 RENKLER / COLORS MAT YÜZEY / MATTE SURFACE Beyaz White Siyah Black Çimento Gri Cement Grey Koyu Gri Dark Grey Bej Beige Bej-gri Beige-grey IŞIK GEÇİRGEN / TRANSLUCENT Translucent Kalesinterflex ışık

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1.

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1. www.akindemir.com İNŞAAT DEMİRİ 8-32 mm. arası inşaat demirleri Anma çapı (D) (mm) TS BS ASTM AFNOR ELOT DIN Çevre Uzunluğu (U) (mm) Kesit Alanı (F) (mm2) Anma Kütlesi (G) (Kg/m) 8 25,10 50,2 0,395 10

Detaylı

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 ROSE OTTOMAN-02 OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-04 ROSE ISEO-01 ISEO-01 ISEO-01 ISEO-02 URBINO-01 ROSE ANKASTRE BATARYA ROSE ANKASTRE BATARYA ÇIRAĞAN-02 ROSE URBINO-01 ANKASTRE ÇIRAĞAN-02

Detaylı

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm CONIDECK Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm İlk Savunma Hattı Otoparklar, üzerlerine dökülen yağların, asitlerin ve karbondioksit gazlarının sonucu olarak sürekli agresif kimyasalların zararlarına maruz

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

ESTETİK VE DAYANIKLI MALZEME ARAYANLAR İÇİN

ESTETİK VE DAYANIKLI MALZEME ARAYANLAR İÇİN ESTETİK VE DAYANIKLI MALZEME ARAYANLAR İÇİN HAKKIMIZDA 2000 yılında ALİ ŞİMŞEK tarafından kurulan BACOM BURSA YAPI İNŞAAT, Acrylic Solid Surface sektöründe önde gelen LG Hi-macs ve Franke markalarının

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri FLEX ALÇIPAN (FX) Düzgün yüzeyli, esnek ve hafif Alçıpan çeşididir. Ön yüzü fildişi, arka yüzü gri

Detaylı

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik Doğru adres Doğru zaman Doğru işçilik 2 3 S e d e f S e r i s i Sedef Serisinde kullanılan aksesuarlar birinci sınıf Eloksallı Alüminyum olup kullanılan tüm bağlantı vidaları 304 kalite paslanmaz çeliktir.

Detaylı

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri Knauf Nem Kataloğu 08/2016 Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri Nemli (Suya az seviyede maruz kalma) Nemden çok ıslağa yakın (Suya daha fazla

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

En büyük ebatl ve leri düzey teknoloji ürünü porselen ile yeni bir trendin başlang c

En büyük ebatl ve leri düzey teknoloji ürünü porselen ile yeni bir trendin başlang c En büyük ebatl ve leri düzey teknoloji ürünü porselen ile yeni bir trendin başlang c Sayfa 01 çerik THESIZE, Mimari, Tasarım ve nşaat sektörlerinin geleceğini belirleyen ileri teknoloji ürünler üretmeyi

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

SERİ ADI SAYFA. Bulati serisi Düz renk serisi Mermer serisi

SERİ ADI SAYFA. Bulati serisi Düz renk serisi Mermer serisi 2016 SERİ ADI SAYFA Bulati serisi... 3-6 Düz renk serisi... 7-8 Mermer serisi Emperador serisi... 11-14 Onyx serisi... 15-16 Rosso Levanto... 17-18 Violet Red... 23-24 Beyaz mermer serisi... 19-20 Ultra

Detaylı

Avantgarde Extreme Frame X Flat

Avantgarde Extreme Frame X Flat 8 14 22 28 Avantgarde Extreme Frame X Flat DAHA DAYANIKLI Sağlam ve dayanıklı; seramik, akrilik, porselen ve diğer bu tür malzemeli ürünlerin aksine daha yüksek darbelere karşı dayanıklıdır. DAHA HAFİF

Detaylı

FİYAT LİSTESİ LİSTE NO. 02

FİYAT LİSTESİ LİSTE NO. 02 FİYAT LİSTESİ 06.07.2015 LİSTE NO. 02 İÇİNDEKİLER OLİMPOS 760 SERİSİ 3 EFES SERİSİ 3 OLİMPOS SERİSİ 6 SILVERLINE 9 SİDE SÜRME SERİSİ 10 PT EKO SÜRME SERİSİ 12 YARDIMCI MALZEMELER 13 Profil ayrı destek

Detaylı

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI

MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI 1 MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER BEKLENTİLERİNİZİN ÖTESİNDE PROJELER YÜKSEK ÜRETİM VE UYGULAMA STANDARTLARI MODERN TASARIMLARLA DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA ALANLARI DEĞER

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Alüminyum Honeycomb Panel

Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Nedir? Petekli panel yapılar, yüksek mekanik dayanım gerektiren konstrüksiyonlarda kullanılır. Oldukça hafif sistemler elde etmek için, sandviç yapıların

Detaylı

Büyük farkları ince detaylar yaratır.

Büyük farkları ince detaylar yaratır. Büyük farkları ince detaylar yaratır. İçindekiler VitrA LaminaM 4-7 SERAMİK Collection 8-15 DOĞALTAŞ I Naturali Fokos 16-25 BETON Blend Tredi 32-39 METAL Filo Oxide 40-49 AHŞAP Sketch 50-53 1 2 3 Büyük

Detaylı

EKSTRA KORUMA! İndeks

EKSTRA KORUMA! İndeks İndeks BALONDÜLA ile EKSTRA KORUMA! Balondüla Nedir 4 Kullanım Alanları 6 Balondüla nın Avantajları 8 Balondüla Ürünleri 10 Uygulama Örnekleri 12 Yapı Malzemeleri Yedek Parça Mobilya 2 3 Balondüla Nedir?

Detaylı

Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi

Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi Uzun bir AR-GE süreci ve büyük yatırımlar sonucunda oluşan özel Enpozit Dış Cephe Panellerimiz yüksek verimlilikle beraber sağladığı modern

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Hava geçirgen bir eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Ultimate kuru ortamlarda hassas işleme için ölçüt haline gelmiştir. 7 boy ve 4 kaplama çizgisine sahip MaxiFlex

Detaylı

Yeni Nesil Kaplama Malzemesi Lagün Ston

Yeni Nesil Kaplama Malzemesi Lagün Ston Yeni Nesil Kaplama Malzemesi Lagün Ston Gerçek Doğal taş Hafif, esnek, ince, pürüzlü, doğal renk kombinasyonlarıyla Her türlü zeminde kullanım kolaylığı... Lagün Ston 22 çeşit desen ve renk alternatifi

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi

lite SEPARATÖR SİSTEMLER Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi lite Derzli Separatör Sistemi Cam Cama Separatör Sistemi SEPARATÖR SİSTEMLER DİVERSA LİTE S NOVA 102 1989 dan beri Türk Yap Sektörü ne modern mimarinin gereklilikleri olan malzeme ve uygulama yöntemlerini

Detaylı

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ www.lolanyapi.com TERRAZZO TARİHİ Lolan Yapı; geçmişe dönük aileden gelen sektör ile ilgili bilgi birikimi ve deneyimleriyle kısa zamanda tamamen müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı önemli ve birçok projeye

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

Alçı Sıva 3-5mm Ölçekli Yerleşim Planı Alçı Panel 1.2cm Alçı Sıva 3-5mm Led Aydınlatma Demir Saplama 4'lük profil Led Aydınlatma Led-Gün Işığı 40/40 kutu profil Alçı Panel 1.2cm KUBA AYDINLATMA Spot Tekli(40051BC)

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Schlüter -KERDI-BOARD

Schlüter -KERDI-BOARD 2009 Resimli Fiyat Listesi KB 9 Türkiye Geçerlilik tarihi 1 temmuz 2009 Schlüter -KERDI-BOARD P R O F İ L İ L E İ N O V A S Y O N Schlüter -KERDI-BOARD Evrensel fayans döșeme zemini Noktayı koymak! İster

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI

ÜRÜN AVANTAJLARI ÜRÜN BİLGİSİ RENK GARANTİSİ ANTİ-KOROZYON SES YALITIMI ELEKTRİK YALITIMI YÜKSEK VE DÜŞÜK SICAKLIKLARA DAYANIKLILIK YANGIN SINIFI PVC PANEL KİREMİT ÜRÜN BİLGİSİ ÜRÜN AVANTAJLARI ASA ile kaplanan DURAMİT PVC Panel Kiremitleri ko-ekstrüzyon teknolojisiyle üretilmiş, 2 katmanlı özel çatı kaplama levhalarıdır. Üst katman malzemesi olarak,

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ WİNEO LAMİNAT PARKE Yer döşemeleri için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Şirketimizin bu ilkesine ürettiğimiz ürünler ile birlikte 30 yıldır sadık kaldık. Almanya da ilk üreticilerden biri olarak 1991 yılında

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Temmuz 2015. Ürün Tanıtım Bülteni

Temmuz 2015. Ürün Tanıtım Bülteni Temmuz 2015 Ürün Tanıtım Bülteni Değerli Paydaşımız, Pelilam olarak sürekli ar-ge ve yatırımlarla kendimizi inovatif tutmaya özen gösteriyoruz. Bu sebepten hem yeni hem de mevcut üretim kabiliyetlerimizi

Detaylı

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi sistemi, betonarme ve çelik yapılarda, Tek iskeletli

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Zemin Ayırım Sistemleri. Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri.

Zemin Ayırım Sistemleri. Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri. Zemin Ayırım Sistemleri Kritik zeminlerde doğaltaş, seramik karoların güvenli bir şekilde döşenebilmesi için uygulama yüzeyleri İç mekanlarda Problemlerin çoğu alt zeminden kaynaklanır Kritik zeminler

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar 3M VHB Bantlar VHB THE Acrylic Foam Tape Güvenilirlik, Güç ve Dayanıklılık VHB Akrilik Köpük Bantlar Kalite avantajları güçlü ve dayanıklı yapıştırma geliştirilmiş estetik görüntü mükemmel sızdırmazlık

Detaylı

ALTERNATİF CEPHE UYGULAMALARIMIZ

ALTERNATİF CEPHE UYGULAMALARIMIZ FİBERFORM PRECAST Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok projenin tamamlanmasında büyük pay sahibi, teknik personelleri

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TAŞ YÜNÜ Taş yünü, volkanik bir kaya olan bazalt

Detaylı

DOĞAL KOMPOZE TAŞ Granplak Fabrikamız Ankara ili Çubuk ilçesinde bulunan sanayi bölgesinde 2007 yılından bu yana Doğal Kompoze Taş üretim alanında lider bir kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. Günümüzün

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

GENTAS GRUP

GENTAS GRUP www.hanextr.com GENTAS GRUP KUSURSUZ BİR YÜZEY GÜZELLİK. DAYANIKLILIK TASARIM ESNEKLİĞİ HANEX SOLİD HER TÜRLÜ KONUT VEYA TİCARİ UYGULAMALARDA BELİRGİN OLMAYAN EK YERLERİ İLE ÜRETİLEBİLİR VE KURULABİLİR

Detaylı

MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S DIVERSA FLUSH S SINOVA S VETRONA S MBD70 / MBD100 S

MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S DIVERSA FLUSH S SINOVA S VETRONA S MBD70 / MBD100 S 01 MODÜLER BÖLME DUVAR 01 DIVERSA S 4-95 02 DIVERSA FLUSH S 96-123 03 SINOVA S 124-185 04 VETRONA S 186-225 05 MBD70 / MBD100 S 226-251 02 BÖLME DUVAR 01 DIVERSA LITE S 252-265 02 SINOVA SEPERATÖR S 266-277

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Tavan Plakaları

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Tavan Plakaları Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Tavan Plakaları Karolaj Alçıpanlar KARO ALÇIPAN Modüler asma tavan sistemlerinde kullanılan, üzeri boyalı, düzgün yüzeyli

Detaylı

CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS CO_DC100_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC100 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA DIŞ CEPHE SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı