Taziyeler ve başsağlığı mesajları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Taziyeler ve başsağlığı mesajları"

Transkript

1 Taziyeler ve başsağlığı mesajları Ekim 07, :51:56 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatının öğrenilmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanlık'a bir çok başsağlığı mesajı gönderildi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatının öğrenilmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi ve Başbakanlık'a bir çok başsağlığı mesajı gönderildi. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi. Gül, Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak, başsağlığı dileklerini iletti ve yarın düzenlenecek cenaze törenine katılacağını bildirdi. Akşam saatlerinde eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna gelen Cumhurbaşkanı Gül, burada yaklaşık bir saat kaldı. Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, Başbakan Erdoğan'a ve diğer aile üyelerine taziyelerini iletti. ABD BAŞKANI BARACK OBAMA ABD Başkanı Barack Obama, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak taziyelerini iletti. Obama, bugün telefonla aradığı Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat etmesinden dolayı taziyelerini bildirdi. KKTC CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU

2 KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı gönderdi. KKTC Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Eroğlu mesajında şunları kaydetti: ''Kıymetli anneniz Tenzile Erdoğan Hanımefendi'nin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Şahsım ve Kıbrıs Türk halkı adına Merhume'ye Allah'tan rahmet diler, size ve ailenize sabır, metanet ve en derin taziyelerimi iletirim.'' FİLİSTİN DEVLET BAŞKANI MAHMUD ABBAS Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a taziyelerini iletti. Abbas, Erdoğan'ı telefonla arayarak baş sağlığı diledi. AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANI İLHAM ALİYEV Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı gönderdi. Azerbaycan devlet haber ajansı Azertac'a göre, Aliyev başsağlığı mesajında, ''Saygıdeğer başbakan, aziz kardeşim. Anneniz Tenzile Erdoğan'ın vefatı beni oldukça kederlendirmiştir. Bu ağır kaybınızla ilgili acınızı yaşıyorum. Size ve ailenizin bütün fertlerine derin üzüntülerimle başsağlıgı diliyorum'' ifadelerini kaydetti. KUZEY IRAK BÖLGESEL YÖNETİMİ BAŞKANI MESUD BARZANİ Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı sebebiyle başsağlığı dilediği bildirildi. Bölgesel yönetim yetkilileri, Mesud Barzani'nin yurtdışında bulunduğundan dolayı Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak başsağlığı dilediğini belirttiler. Yetkililer, Bölgesel Yönetim hükümeti ve Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani adına yarın yapılacak cenaze törenine katılmak üzere Irak Kürdistan Demokratik Partisi (IKDP) Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani'nin Erbil'den Türkiye'ye hareket ettiğini de kaydettiler. YUNANİSTAN BAŞBAKANI YORGO PAPANDREU Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı taziyelerini iletti. SURİYE DEVLET BAŞKANI BEŞŞAR ESAD Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, annesi vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti. BREZİLYA CUMHURBAŞKANI DİLMA ROUSSEF Brezilya Devlet Başkanı Dilma Roussef, sabah saatlerinde annesi vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

3 Roussef, Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna gelerek, taziyelerini iletti. ARNAVUTLUK CUMHURBAŞKANI BAMİR TOPİ Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi de Başbakan Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun, telefonda Erdoğan'a annesini kaybetmesinden ötürü duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Başbakan ve yakınlarına da başsağlığı dilediği öğrenildi. MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı diledi. Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği başsağlığı mesajında, Tenzile Erdoğan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, ''Muhterem anneniz sayın Tenzile Erdoğan hanımefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Yaşadığınız acı ve üzüntüyü içtenlikle paylaşıyorum. Bu vesileyle merhumeye cenabı Allah'tan rahmet; size, ailenize, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum'' ifadesini kullandı. BDP GENEL BAŞKANI SELAHATTİN DEMİRTAŞ BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine baş sağlığı diledi. BDP'den yapılan yazılı açıklamada, Demirtaş'ın, Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı AK Parti Genel Merkezi'ne başsağlığı mesajı gönderdi. Demirtaş, mesajında şunları kaydetti: ''Saygıdeğer annenizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Acınızı ve üzüntünüzü kalbi duygularımızla paylaştığımızı bildirir, merhuma Allah'tan rahmet size ve ailenize başsağlığı dileriz.'' BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı diledi. Destici, başsağlığı mesajında, Tenzile Erdoğan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, ''Muhterem hanımefendiye şahsım ve BBP camiası adına yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere geride kalan tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum'' ifadesini kullandı. SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA KAMALAK Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı diledi.

4 Kamalak, başsağlığı mesajında, Başbakan Erdoğan ve ailesine sabır dileğinden bulunarak, ''Muhterem anneniz Tenzile Erdoğan'ın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, size ve aile efradınıza sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun'' ifadesini kullandı. DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI NAMIK KEMAL ZEYBEK Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı diledi. Zeybek, Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi. Demokrat Parti Genel Başkanı Zeybek, mesajında, ''Annenize Allah;tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Mekanı cennet olsun. Size ve yakınlarınıza başsağlığı dileklerimi sunuyorum'' ifadesini kullandı. DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER DSP Genel Başkanı Masum Türker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı telgrafı gönderdi. Türker, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği başsağlığı telgrafında üzüntülerini dile getirdi. Türker mesajında, ''Annenizin vefatından büyük üzüntü duydum. Size, ailenize, yakınlarınıza başsağlığı ve sabır, merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi. TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ''Muhterem anneleri Tenzile Erdoğan'ı kaybetmiş olan sayın Başbakanımız'a Allah'tan sabır diliyorum, mekanı cennet olsun''dedi. Cemil Çiçek, Gazikent Üniversitesi'nin akademik yılı açılışı dolasıyla düzenlenen törende, bu coğrafyada Cumhuriyet dönemi hariç, üst üste 25 yıl barış dönemi yaşanmadığını söyledi. Bu coğrafyada yaşayan annelerin hayata kazandırdığı insanların, eli silah tutma yaşına gelmesinden itibaren Kafkas, Balkan, Yemen'e ya da ''şimdi herkesin birbirinin gırtlağına sarıldığı'' Kuzey Afrika'ya gittiğini dile getiren Çiçek, şöyle konuştu: ''Her yerde şehitlerimiz var. Buralara koşmuş durmuş, bu ülkenin hakkını, hukukunu korumak, inandığı değerleri oralara ulaştırabilmek adına.. Dolayısıyla üst üste 25 yıl barış dönemini yaşamamış bir ülkenin çocukları... Onlar cephelerde savaşırken geride hayatı devam ettiren, kültürümüzü yaşatan, bugün sevgi adına, insanlık adına, doğruluk dürüstlük adına ne öğrendiysek, bu kültürün özünde annelerimiz vardır. İffet sahibi, fazilet sahibi o kadınlardır ki; bugün bu coğrafyada inşa ettiğimiz kültürün en temel taşı onlardır. Dolayısıyla bir annenin kaybı sadece Başbakanımızın, sadece annesini kaybedenlerin değil, aynı zamanda milletimizin kaybıdır. O nedenle annesini kaybetmiş herkese de buradan Allah'tan rahmet diliyorum. Başları sağ olsun. Muhterem anneleri Tenzile Erdoğan'ı kaybetmiş olan sayın Başbakanımıza Allah'tan sabır diliyorum, mekanı cennet olsun.''llah'tan sabır diliyorum, mekanı cennet olsun''dedi. AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. AK Parti TBMM Grup Başkanlığının mesajı şöyle:

5 ''Bir anne olmanın ötesinde, hayır dualarıyla, engin yüreğiyle, titrek kalbiyle, Türkiye'yi aydınlığa çıkaran kadronun gönül mimarı olmuş; bir dünya liderini yetiştirmenin yanı sıra, annelik şefkati ve hassasiyetiyle her zaman yol göstericilik yapmış; hakkı savunan, mazlumu koruyan, kimsesizlerin kimsesi olan bir liderin her zaman başını okşamış bir anneyi, Tenzile Erdoğan'ı kaybetmiş olmanın derin hüznü içindeyiz. Merhumeye Allah'tan rahmet diliyor, mekanı cennet olsun, Allah ondan razı olsun diyoruz. Başta Başbakanımız, Genel Başkanımız ve Grup Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Hanımefendi olmak üzere tüm Erdoğan ailesine sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz.'' BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat haberini açılışlara katılmak üzere geldikleri Erzurum'da uçaktan inerken aldı. Vali Sebahattin Öztürk'ü makamındaki ziyaretinde üzüntüsünü dile getiren Arınç, Erdoğan'ın yetiştirdiği güzel evlatlarla, vatana millete yaptığı faydalı çalışmalarla cennette güzel bir yeri olacağına inandığını söyledi. Başbakan Erdoğan'a, ailesine ve Türk milletine başsağlığı dileyen Arınç, "Bir süreden beri sayın bakanımızın gözetiminde olmak üzere Tenzile Erdoğan Hanımefendi'nin bir hastalığı vardı, bir ameliyat geçirmişti. Ama o günden bu yana sağlık haberlerini alıyor ve mutlu oluyorduk. Ama ecel mukadder, bu sabah saatlerinde uçaktan inerken öğrendik. Yarın öğle namazına müteakip Fatih Camii'nden cenazenin kaldırılacağını öğrendik. Kısmet olursa sayın bakanımızla birlikte katılacağız. Biz inanan insanlarız. ölüm hepimiz için mukadder. İnanıyoruz ki dünyada hayırlı amellerle, yetiştirdikleri güzel evlatlarla vatan ve millete yaptıkları faydalı çalışmalarla Tenzile annemize Cenab-ı Hak rahmet edecek ve ona inşallah cennette güzel bir yer ayırmış olacaktır. Allah cennetine koysun. Sayın Başbakanımızın ve milletimizin bütün annelerimize olduğu gibi rahmet, sağlık ve afiyet dileklerimi sunuyorum. Allah sabırlar versin." dedi. BAŞBAKAN YARDIMCISI BEKİR BOZDAĞ Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de Başbakan Erdoğan'ı Kısıklı'daki evinde ziyaret ederek taziyede bulundu. BAŞBAKAN YARDIMCISI ALİ BABACAN Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabırlar diledi. THY'ye ait uçakla Ankara'dan İstanbul'a gelen Babacan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla yaptığı açıklamada, ''Sabah saatlerinde sayın Başbakanın annesinin vefatını üzüntüyle öğrendik. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun'' dedi. Aynı uçakla gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da ''Milletimizin başı sağ olsun'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi. DIŞİŞLERİ BAKANI AHMET DAVUTOĞLU "Allah mekanını cennet eylesin. Sayın Başbakanımızın bu ülke için, insanlık için attığı her hayırlı amelin, eylemin de muhterem validelerinin aziz hatırasına yazılacağını bir kere daha teyit ediyorum. Allah rahmet eylesin"

6 GENÇLİK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat etmesine ilişkin, ''Başbakanımızın anasına duyduğu sevgiyi herkes iyi bilir. Rabbim acılarını hafifletsin, Tenzile anaya da rahmetini, cennetini esirgemesin'' dedi. Bakan Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi. ''Bütün icraatlarımızın lider ve önder ismi Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın annesine emrihak vaki oldu. Yarın rahmet-i Rahman'a göndereceğiz'' diyen Kılıç, ''Anaların evlat sevgisi herkesin malumudur. Ama analarına tarifsiz sevgi duyan evlatları her zaman her yerde görmek mümkün değildir. Başbakanımızın anasına duyduğu sevgiyi herkes iyi bilir. Rabbim acılarını hafifletsin ve Tenzile anaya da rahmetini, cennetini esirgemesin'' dedi. ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade etti. Bakan Yıldırım, İzmir'de KİTVAK Hasta ve Yakınları Konukevi'nin açılış törenine katıldı. Basın mensuplarının Tenzile Erdoğan'ın vefatına ilişkin sorusu üzerine, vefat haberinin ardındanbaşbakan Erdoğanile görüştüğünü söyledi. Yıldırım, ''Öncelikle sayın Başbakanımıza, ailesine, yakınların baş sağlığı diliyorum. Hafta başında bir ameliyat geçirmişti, ondan sonra tedavi devam ediyordu, iyileşme sürecindeydi, ama bu sabaha saat itibarıyla vefat etmiş bulunuyor. Başbakanımızı aradım. Yarın öğlen Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacağım'' dedi. Binali Yıldırım, İzmir'deki programının bir bölümünü iptal edebileceğini de sözlerine ekledi. BİLİM, SANAYİ ve TİCARET BAKANI NİHAT ERGÜN Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine baş sağlığı diledi. Bakan Ergün, Başbakan Erdoğan ve annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesi ayrıldıktan sonra Koşuyolu'ndaki özel İstanbul Medipol Hastanesine geldi. Ergün, hastaneden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine ''Başbakanımız ve ailesinin başı sağ olsun'' dedi. Bir gazetecinin ''Tenzile Erdoğan'ın sağlığının iyiye gittiği söyleniyordu'' demesi üzerine Ergün, ''Haberler öyleydi. Tabii bilemiyoruz nasıl bir gelişme oldu. Allah rahmet eylesin'' diye konuştu. ''Hastaneden vefat nedeniyle ilgili bir bilgi verildi mi'' sorusunu Ergün, ''Henüz bir açıklama yapılmadı. Başbakanımızı da göremedik zaten. Cuma namazından sonra görüşeceğiz zannedersem'' diye yanıtladı. MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER

7 Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatına ilişkin, ''Sayın Başbakanın annesi bizim de annemizdi. Onun kaybı bizim için büyük boşluk oluşturacak'' dedi. Bazı etkinliklere katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Dinçer, belediye ziyareti sırasında basın mensuplarının Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiğini bildirmesi üzerine, Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet diledi. Ömer Dinçer, ''Sayın Başbakanımıza, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sayın Başbakanın annesi bizim de annemizdi. Onun kaybı bizim için büyük boşluk oluşturacak'' dedi. AB BAKANI EGEMEN BAĞIŞ Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatıyla ilgili, ''Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, güzel bir ömür yaşadı, uzun bir ömür yaşadı, evlatlarının çok güzel mürüvvetlerini gördü. Allah herkese o mutlulukları yaşatmayı nasip etsin, nur içinde yatsın'' dedi. Bakan Bağış, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da, Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde acı haberi aldığını belirtti. Başbakan Erdoğan'ın validelerinin vefat haberiyle sarsıldıklarını ifade eden Bağış, şunları kaydetti: ''Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, güzel bir ömür yaşadı, uzun bir ömür yaşadı, evlatlarının çok güzel mürüvvetlerini gördü. Allah herkese o mutlulukları yaşatmayı nasip etsin, nur içinde yatsın. Tabii Sayın Başbakanımızın annesine ne kadar bağlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Eminim çok çok üzgündür, böyle bir durumda kendisini arayıp o üzüntüsünü derinleştirmek istemedim.'' Bakan Bağış, Saraybosna'daki programının bir kısmını iptal ederek, yarın Türkiye'ye giderek cenazeye katılma arzusunda olduğunu da bildirdi. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERTUĞRUL GÜNAY Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla, ''Sayın Başbakanımızın annesine sonsuz rahmet diliyorum'' dedi. Bakan Günay, İzmir Üniversitesinin akademik yılı açılışında, gazetecilere, İzmir programının yarınki bölümünü iptal ettiğini bildirdi. Günay, ''Yarın başka ziyaretlerimiz vardı ama kesmek zorunda kalacağım. Çünkü bizim için çok önemli bir kaybın haberini biraz önce aldık. Çok değerli arkadaşımız, çok değerli kardeşimiz sayın Başbakanımızın annesi vefat etti. Onun için yarınki programı iptal edip ayrılmak durumunda kalacağız. Ben bu vesileyle, değerli arkadaşımızın sayın Başbakanımızın annesine sonsuz rahmet diliyorum. Kendisine, ailesine sabır dileklerimi sunmak istiyorum'' diye konuştu. KKTC BAŞBAKANI İRSEN KÜÇÜK KKTC Başbakanı İrsen Küçük, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın annesi Tenzile Erdoğan'nın vefatı dolayısıyla Başbakan Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi.

8 Başbakan Küçük mesajında, Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek, Erdoğan ve kederli ailesine başsağlığı diledi. Başbakan Küçük, eşi Gülin Küçük ile birlikte, yarın düzenlenecek cenaze törenine katılmak üzere bu akşam İstanbul'a gidecek ve cenaze töreninin ardından pazar günü KKTC'ye dönecek. TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hisarcıklıoğlu Başbakan Erdoğan ve ailesine de başsağlığı ve sabır dileklerini sundu. Hisarcıklıoğlu başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan hanımefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Sayın Başbakanımızın acısını derinden paylaşıyoruz. Türk iş dünyası adına, Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin.'' BEŞİKTAŞ Beşiktaş Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Erdoğan Ailesine başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi. FENERBAHÇE Fenerbahçe Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören annesi Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımıza, değerli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz'' ifadelerine yer verildi. GALATASARAY Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Aysal, kulübün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın valideleri Tenzile Erdoğan hanımefendinin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Tenzile Erdoğan hanımefendiye Allah'tan rahmet, başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Erdoğan Ailesi'nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dilerim'' ifadelerini kullandı. BURSASPOR

9 Bursaspor kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesine konulan mesajda, İstanbul Kadıköy'de bir hastanede bir süredir tedavi altında bulunan Tenzile Erdoğan'ın bu sabah hayatını kaybettiği hatırlatıldı. Açıklamada, ''Merhum Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı dileriz'' denildi. TRABZONSPOR Trabzonspor Kulübü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi: ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Tenzile Erdoğan'a Yüce Allah'tan rahmet, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, değerli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.'' MÜSİAD BAŞKANI ÖMER CİHAD VARDAN Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Vardan mesajında, ''Sayın Başbakanımızın muhterem valideleri Tenzile Erdoğan'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik. Merhume Tenzile Erdoğan'a yüce Allah'tan rahmet, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yakınları ve tüm sevenlerine, MÜSİAD camiası olarak sabırlar dileriz'' ifadelerine yer verdi. İSTANBUL VALİSİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da gazetecilere şu açıklamalarda bulundu: ''Anneler bizim için yaptıkları asla ödenemeyecek büyüklerimiz. Dolayısıyla onların kayıpları çok acıdır, çok derindir. Bu acıyı yaşayanlar biliyor. Ben de annesini, babasını kaybetmiş birisi olarak bu acıyı, bugün de aynı derinlikle hissediyorum. Başbakanıma, muhterem hanımefendiye, ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Başka acıları olmasın diye dua ediyoruz'' ADNAN ŞENSES Adnan Şenses de duygularını ''Acımız büyük, başımız sağ olsun. Türkiye Cumhuriyeti'nin başı sağolsun. Başbakanımızın başı sağolsun. Türkiye üzgün, sanat camiası üzgün. Allah geride kalanlara ömür versin'' sözleriyle dile getirdi. TÜSİAD BAŞKANI ÜMİT BOYNER Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), annesinin vefatı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir başsağlığı mesajı gönderdi. Tenzile Erdoğan'ın vefatı üzerine TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Yönetim Kurulu adına,

10 Başbakan Erdoğan'a başsağlığı mesajı iletti. ITC TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ Irak Türkmen Cephesi (ITC) Türkiye Temsilciliği, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Temsilci Hicran Kazancı imzasıyla gönderilen başsağlığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatının derin bir üzüntüyle öğrenildiği bildirildi. Mesajda, ''Merhume Tenzile Erdoğan hanımefendiye Allah'tan rahmet, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Erdoğan ailesinin yanı sıra Türk milletine şahsım ve Irak Türkmenleri adına başsağlığı dilerim'' ifadeleri kullanıldı. TESK GENEL BAŞKANI BENDEVİ PALANDÖKEN Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı gönderdi. TESK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Palandöken'in Başbakan Erdoğan'a gönderdiği taziye mesajı şöyle: ''Kıymetli anneniz Tenzile Erdoğan'ı kaybettiğinizi üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, size ve yakınlarınıza şahsım ve teşkilatım adına başsağlığı dileklerimi sunarım.'' İTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Yalçıntaş, mesajında şunları kaydetti: ''Sayın Başbakanımızın muhterem valideleri Tenzile Erdoğan Hanımefendi'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Örnek bir anne olarak herkesin büyük bir saygı ve hürmet beslediği Tenzile Hanımefendi, hem yüksek ahlakı hem de yetiştirdiği kıymetli evlatlarıyla daima hayırla anılacaktır. İstanbul iş dünyası olarak, Sayın Başbakanımızın ve Erdoğan ailesinin acısını paylaşıyor, merhumeye Cenab-ı Hak'tan rahmet ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyoruz.'' TUNUS ENNAHDA HAREKETİ LİDERİ RAŞİD GANNUŞİ Tunus Ennahdha Hareketi Lideri Raşid Gannuşi, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu. FRANSA CUMHURBAŞKANI NICOLAS SARKOZY RUSYA DEVLET BAŞKANI DIMITRI MEDVEDEV SIRBİSTAN CUMHURBAŞKANI BORIS TADIÇ RUSYA BAŞBAKANI VLADIMIR PUTIN BULGARİSTAN BAŞBAKANI BOYKO BORİSOV Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, ve Rusya Başbakanı

11 Vladimir Putin, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak taziyelerini iletti. Öte yandan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Boris Tadiç ile Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov de Başbakan Erdoğan'ı telefonla aradı ve taziyelerini bildirdi. Diğer başsağlığı mesajları: Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzetbegoviç, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, Bulgaristan Başbakan Boyko Borissov, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, Bosna Hersek SDA Genel Başkanı Sulejman Tihic, Yunanistan Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genel Sekreteri Hasan Hasan, Yemen'in Ankara Büyükelçisi Abdulqawi Al-Eryani, Kosova Başmüftüsü Naim Ternava, Kosova Milletvekili Fikrim Damka, Kosova Milletvekili Müferra Şinik, Çin'in Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Hakan Akesson, Slovenya Müftüsü Nedzad Grabus, Libya'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Mohamed Zenati

Anne Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı

Anne Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı Anne Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı Ekim 08, 2011-11:51:59 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dün sabah vefat eden annesi Tenzile Erdoğan Hanımefendi, Karacaahmet Mezarlığı'nda

Detaylı

Dünya liderleri Soma için taziye mesajı yayınladı

Dünya liderleri Soma için taziye mesajı yayınladı On5yirmi5.com Dünya liderleri Soma için taziye mesajı yayınladı Rusya Devlet Başkanı Putin, AB Komisyonu Başkanı Barroso ile Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland, Soma'da meydana gelen maden faciasının

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

HEPİMİZİN ANNESİYDİ BÜLTEN İSTANBUL. en hızlı sizin haberiniz olsun AZİZ BABUŞCU

HEPİMİZİN ANNESİYDİ BÜLTEN İSTANBUL. en hızlı sizin haberiniz olsun AZİZ BABUŞCU en hızlı sizin haberiniz olsun Partimize üye olan ve Partimizle iletişim kurmak isteyen herkesle daha hızlı iletişime geçiyoruz AK T.C KİMLİK NUMARANIZI 3412 YE GÖNDERDİNİZ Mİ? YIL: 2011 SAYI :105 11-18

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ Bizim İvrindi Gazetesi 532 HABERLER 19/09/2016 Sayfa 3 DEVLETİN ZİRVESİ ERDEKTEKİ CENAZEDE BULUŞTU DEVLETİN ZİRVESİ ERDEK'TE CENAZE TÖRENİNDEYDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ANNEM" DEDİĞİ ZÜMRİYE İLGEN'İN

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

ARAŞTIRMA GRUBU. Prof. Dr. Özer SENCAR Prof. Dr. İhsan DAĞI Prof. Dr. Doğu ERGİL Dr. Sıtkı YILDIZ Dr. Vahap COŞKUN ARALIK- 2011

ARAŞTIRMA GRUBU. Prof. Dr. Özer SENCAR Prof. Dr. İhsan DAĞI Prof. Dr. Doğu ERGİL Dr. Sıtkı YILDIZ Dr. Vahap COŞKUN ARALIK- 2011 ARAŞTIRMA GRUBU Prof. Dr. Özer SENCAR Prof. Dr. İhsan DAĞI Prof. Dr. Doğu ERGİL Dr. Sıtkı YILDIZ Dr. Vahap COŞKUN ARALIK- 2011 MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi A.Ş. Cinnah Caddesi No:

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE Aralık 03, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANEY

Detaylı

Seçim sonuçları (İşte Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018)

Seçim sonuçları (İşte Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018) 1 / 5 2018/06/29 13:40 Seçim sonuçları (İşte Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları 2018) Seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. Sandıkların yüzde 99.72'i açıldı. İstanbul, Ankara, İzmir seçim sonuçları belli

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Hemşireleri Ağlatan Veda

Hemşireleri Ağlatan Veda 29.04.2015 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Hemşireleri Ağlatan Veda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Mustafa Emre Taşdemir, beyin kanaması nedeniyle

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

SIRA SAYISI: 379 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Basın ve Enformasyon Alanlarında İşbirliği

SIRA SAYISI: 379 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Basın ve Enformasyon Alanlarında İşbirliği TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 3 SIRA SAYISI: 379 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Basın ve Enformasyon Alanlarında İşbirliği Protokolünün

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

Başbakan Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Başbakan Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Başbakan Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Ocak 20, 2017-4:19:00 Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Emek Merkez Camisi'nde kıldığı cuma namazı sonrasında, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU

BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU Kasım 29, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz

Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Özgürlükleri daha da güçlendirmek istiyoruz Kasım 09, 2013-11:57:28 anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez" dedi. anda bulunduğu noktadan asla geri gitmez, bunun teminatı AK Parti ve AK Parti hükümetleridir"

Detaylı

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Şubat 27, 2012-12:21:43 Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Detaylı

DEVLET BAKANLARININ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

DEVLET BAKANLARININ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ DEVLET BAKANLARININ GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ Ağustos 31, 2007-12:00:00 60. Hükümette Devlet Bakanlarının görev dağılımına ilişkin başbakanlık genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. DEVLET BAKANLARININ

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

BAŞSAĞLIĞI. Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı. Ord. Prof. Dr. vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

BAŞSAĞLIĞI. Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı. Ord. Prof. Dr. vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. BAŞSAĞLIĞI t o s,-rj4) Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı Cahit ARF,n - >< ' w i-.-b jh W A '4 iî)k İ - vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bilim dünyasına yapmış olduğu üstün katkıları

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi nde düzenlenen basın toplantısında konuştu Ağustos 21, 2017-1:53:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde

Detaylı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı

ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı ALO 170 Sivas ta Hizmet Vermeye Başladı MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ: -VATANDAŞLAR ALO 170 HATTI SAYESİNDE HER TÜRLÜ SORU VE SORUNLARINI OLDUKLARI YERDEN BİR TELEFONLA ÇÖZEBİLİYORLAR -AÇILAN ÇAĞRI

Detaylı

2018 YILI MART AYI BÜLTEN

2018 YILI MART AYI BÜLTEN Yaşamın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. BOLU NUN MİMARI İZZET BAYSAL I RAHMETLE ANIYORUZ. Bolu'nun babası Bolu ve ilçelerine

Detaylı

23 Mart Mart 2015

23 Mart Mart 2015 23 Mart - 29 Mart Mart 9 1 10 2 3 4 5 6 7 8 11 9101113 12 13 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Nisan 13 23 Mart Pazartesi 24 Mart Salı 25 Mart Çarşamba 26 Mart Perşembe 27 Mart Cuma Dünya Tiyatrolar Günü 13:00

Detaylı

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU, BATI TRAKYALI GENÇLERLE YTB DE BULUŞTU Cuma, 13 Nisan :47

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU, BATI TRAKYALI GENÇLERLE YTB DE BULUŞTU Cuma, 13 Nisan :47 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin girişimleriyle Yunanistan'dan gelen Batı Trakyalı öğrencilerle

Detaylı

B. ARINÇ A. BABACAN Y. AKDOĞAN N. KURTULMUŞ Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı

B. ARINÇ A. BABACAN Y. AKDOĞAN N. KURTULMUŞ Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü 20 Haziran 2015 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29392 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2015/7726 5544 sayılı Meslekî Yeterlilik Kurumu Kanunu

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi A.Ş. Cinnah Caddesi No: 67/18 06680 Çankaya/ANKARA Tel: (312) 441 4600 Faks: (312) 441 7490

MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi A.Ş. Cinnah Caddesi No: 67/18 06680 Çankaya/ANKARA Tel: (312) 441 4600 Faks: (312) 441 7490 MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi A.Ş. Cinnah Caddesi No: 67/18 06680 Çankaya/ANKARA Tel: (312) 441 4600 Faks: (312) 441 7490 www.metropoll.com.tr Yerel seçimlerden sonra ülke gündeminde

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Ekim 01, 2016-1:20:00 Başbakan Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Seyranbağları Huzurevi

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti Ekim 23, 2016-8:39:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Peşmerge güçleri Başika kasabasını DEAŞ'tan temizlemek için

Detaylı

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ

183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ 183 YILLIK GELENEĞİ DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ Muhtarlar Konfederasyonu 1.Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Muhtarlar Konfederasyonunun Genel Başkanlığına Hüseyin Akdeniz seçildi.

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Gala Yemeği Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Türk

Detaylı

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul Ömer Cihad Vardan T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı

Detaylı

Liderlerden Erdoğan a tebrik mesajı

Liderlerden Erdoğan a tebrik mesajı Liderlerden Erdoğan a tebrik mesajı Ağustos 11, 2014-12:17:00 Geçici sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçimini kazanan Başbakan Erdoğan'ı liderler telefonla arayarak ve mesajlarla kutluyor. ABD Başkanı Barack

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ekvator

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ekvator TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 2 SIRA SAYISI: 295 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ekvator Cumhuriyeti Hükümeti Arasında İşbirliği Çerçeve Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Açış Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Dünyanın dört

Detaylı

AHMET YILDIZ: İYİ NİYET VE AKLISELİM İLE BUNLARIN ÜZERİNE GİDERSEK, ÇÖZÜMLENMEYECEK SO Pazartesi, 29 Mayıs :30

AHMET YILDIZ: İYİ NİYET VE AKLISELİM İLE BUNLARIN ÜZERİNE GİDERSEK, ÇÖZÜMLENMEYECEK SO Pazartesi, 29 Mayıs :30 T.C.Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, Türkiye ve Yunanistan arasındaki farklılıkların çözümlenemeyecek meseleler olmadığını belirterek, "İyi niyet ve aklıselim ile bunların üzerine gidersek,

Detaylı

31 Mayıs 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : BAKANLAR KURULU KARARI

31 Mayıs 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : BAKANLAR KURULU KARARI 31 Mayıs 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28663 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2013/4748 Ekli Kalkınma Ajansları Kalkınma Kurullarına Temsilci Gönderecek Kurum ve Kuruluşların Belirlenmesi ve Bazı

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

SIRA SAYISI: 481 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında

SIRA SAYISI: 481 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 3 SIRA SAYISI: 481 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Diplomatik Misyon ve Konsolosluk Mensuplarının Aile

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

"15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor.

15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya da sergileniyor. ŞEHİDİMİZ MUSTAFA CAMBAZ ARTIK ARAMIZDA DEĞİL AMA FOTOGRAFLARI MEMLEKETİNDE SERGİL "15 Temmuz Şehidimiz hemşehrimiz Mustafa Cambaz ın kendisi artık belki aramızda değil, ancak onun Fotoğrafları Batı Trakya

Detaylı

Türkmenistan ata yurdumuz

Türkmenistan ata yurdumuz Türkmenistan ata yurdumuz Ağustos 15, 2013-5:41:17 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türkiye, Türkmenistan'ı ata yurdumuz olarak görüyoruz. Türkmenistan'ın her başarısından en az Türkmenistan kadar büyük

Detaylı

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ

BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ BORSA GÜNDEM DENİZLİ TİCARET BORSASI E-DERGİSİ Nisan - Mayıs - Haziran 2018 BORSA MECLİSİ SEÇİLDİ Denizli Ticaret Borsası nda gerçekleşen seçimde Borsa üyeleri yeni Borsa Meclisini seçti. Seçimde tek liste

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Ekim 06, 2017-6:44:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler?

Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler? Erdoğan ve Maduro görüşmesinin ayrıntıları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Halkın iradesinin üzerinde güç olmadığına inanıyoruz 07.10.2017 / 09:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm Latin dostlarımızın barış içinde

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

Milletimiz gerçek bir kahramanını yitirmiştir

Milletimiz gerçek bir kahramanını yitirmiştir On5yirmi5.com Milletimiz gerçek bir kahramanını yitirmiştir Gül, "Sayın Denktaş'ın kaybı, sadece Kıbrıs Türklerinin değil, tüm Türk Milletinin kaybıdır. Milletimiz gerçek bir kahramanını yitirmiştir."

Detaylı

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TES-İŞ ten 6. okul: Kayseri Veteriner Fakültesi Genel Başkan Kumlu nun acı günü Seydişehir ETİ Alüminyum a Danıştay dan iptal TES-İŞ ten 6 ncı okul: Kayseri

Detaylı

Türkiye-Rusya ilişkilerinin son 16 yılı

Türkiye-Rusya ilişkilerinin son 16 yılı On5yirmi5.com Türkiye-Rusya ilişkilerinin son 16 yılı Türkiye ve Rusya arasında son 16 yıldaki ilişkiler, bazı anlaşmazlıklara rağmen tarihin en iyi dönemi olarak kayıtlara geçti. Yayın Tarihi : 4 Aralık

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Ekim 29, 2016-6:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Bu modern Ankara Tren Garı yap-işlet-devret modeliyle 725 trilyon harcanarak, bu hale geldi.

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 4

TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 4 TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 4 NİSAN 2012 Araştırmacılar Derneği üyesi olan GENAR, araştırmalarına olan güvenini her türlü denetime ve bilimsel sorgulamaya açık olduğunu gösteren Onur Sözleşmesini

Detaylı

Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 28 Şubat 2011

Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 28 Şubat 2011 ŞUBAT AYI MECLĐS TOPLANTISI Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 28 Şubat 20 2 YIL BOYUNCA VERDĐĞĐNĐZ DESTEK ĐÇĐN TEŞEKKÜRLER 200 YILINDA ÖNE ÇIKANLAR EBSO Vakfı nın Kamu Yararına Vakıf Statüsü Kazanması

Detaylı

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Adıyaman 7 Mart 14 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 4 adet temel

Detaylı

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi 28.11.2016-22:02 Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi - Sudan Stratejik Çalışma ve Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Hüseyin: - "Türkiye,

Detaylı

Dünya acımızı paylaştı

Dünya acımızı paylaştı On5yirmi5.com Dünya acımızı paylaştı Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için birçok ülkede anma töreni düzenlendi, taziye defterleri açıldı. Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2014 Perşembe (oluşturma

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129

SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129 SİRKÜLER İstanbul, 23.05.2013 Sayı: 2013/129 Ref: 4/129 Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLE AVUSTRALYA HÜKÜMETİ ARASINDA İMZALANAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMASINA İLİŞKİN KARAR YAYINLANMIŞTIR 28.04.2010

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI 26. DÖNEM MİLLETVEK ADAY ADAYLIĞI MANİSA SERVİSÇİ ESNAFLARIMIZ İLE İSTİŞARE 02.09.2015 16:50 ANKARA BAŞVURUMUZU YAPTIK 10 30.09.2015 12:10 ŞEHZADELER TOPLANTISI YAPTIK 75 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

SIRA SAYISI: 618 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ

SIRA SAYISI: 618 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 4 SIRA SAYISI: 618 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Tunus Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Şehircilik Alanında Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun

Detaylı

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ UKBA e Bülten UKBA - ULUSLARARASI KARDEŞLİK BARIŞ VE AHLÂK DERNEĞİ YAYIN ORGANI EYLÜL - ARALIK 2012 SAYI / 1 TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ ŞEMSEDDİN BEKTAŞOĞLU İLE HİNDİSTAN DAYIZ

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2012/61 Ref: 4/61

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2012/61 Ref: 4/61 SİRKÜLER İstanbul, 22.03.2012 Sayı: 2012/61 Ref: 4/61 Konu: DOĞAL AFETLER VE OLAĞANÜSTÜ POLİTİK RİSK NEDENİYLE MEYDANA GELEN MÜCBİR SEBEPLERE İSTİNADEN 6111 SAYILI KANUNDA YER ALAN TAKSİT SÜRELERİNİN YENİDEN

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

SIRA SAYISI: 483 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ

SIRA SAYISI: 483 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 3 SIRA SAYISI: 483 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Yemen Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine Dair Ek Protokolün Onaylanmasının

Detaylı

Erbakan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Erbakan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor On5yirmi5.com Erbakan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Eski Başbakan ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın cenazesi Fatih Camii'nde. Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı (oluşturma : 1/30/2017) Camiye

Detaylı

NATO Zirvesi'nde Gündem Suriye ve Rusya

NATO Zirvesi'nde Gündem Suriye ve Rusya NATO Zirvesi'nde Gündem Suriye ve Rusya Zirveye, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama nın da bulunduğu 28 ülkenin devlet ve hükümet başkanı katılıyor. 09.07.2016 / 10:21 Türkiye'yi Cumhurbaşkanı

Detaylı

Güncel Bilgiler. y a y ı n l a r ı

Güncel Bilgiler. y a y ı n l a r ı DÜNYA - SİYASET 2012 yılının Şubat ayında Tunus ta yapılan Suriye nin Dostları Konferansı nın ikincisi Nisan 2012 de İstanbul da yapıldı. Konferansta Esad rejimi üstündeki uluslararası baskının artırılması,

Detaylı

MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ

MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ Milli İttifak milletvekili adayları basınla bir araya geldi. 7 haziran 2015 yılında yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine ortak giren Saadet Partisi

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

YAŞ ta bedelliye olumlu bakıldı

YAŞ ta bedelliye olumlu bakıldı YAŞ ta bedelliye olumlu bakıldı Aralık 05, 2014-3:06:00 Başbakan Davutoğlu, bedelli askerlik konusunun Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) görüşüldüğünü ve olumlu kanaatlerin ifade edildiğini söyledi. Başbakan

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2013/113 Ref: 4/113

SİRKÜLER İstanbul, Sayı: 2013/113 Ref: 4/113 SİRKÜLER İstanbul, 30.04.2013 Sayı: 2013/113 Ref: 4/113 Konu: VARLIK KİRALAMA ŞİRKETLERİ TARAFINDAN YURT DIŞINDA İHRAÇ EDİLEN KİRA SERTİFİKALARINA SAĞLANAN GELİRLER STOPAJ KAPSAMINA ALINMIŞ OLUP, STOPAJ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Şehidimiz Musa Özalkan kimdir? - Vasiyeti neydi?

Şehidimiz Musa Özalkan kimdir? - Vasiyeti neydi? Şehidimiz Musa Özalkan kimdir? - Vasiyeti neydi? Türkiye, Afrin operasyonunda şehit olan Musa Özalkan için yas tutuyor. Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi son yolculuğuna uğurlanacak. Musa Özalkan'ın

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

TBMM (S. Sayısı: 674)

TBMM (S. Sayısı: 674) Dönem: 23 Yasama Yılı: 5 TBMM (S. Sayısı: 674) Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Kazakistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk- Kazak Üniversitesinin İşleyişine Dair Anlaşma

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.06.2015

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.06.2015 İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.06.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 2001 yılında Üniversitemizin ilk açılışında bizimle birlikteydi 10 yıl boyunca İzmir Ekonomi

Detaylı

Çanakkale Savaşı'ndaki Osmanlı Yahudileri

Çanakkale Savaşı'ndaki Osmanlı Yahudileri Çanakkale Savaşı'ndaki Osmanlı Yahudileri Çanakkale Savaşları, Birinci Dünya Savaşı ve Osmanlı Yahudileri sergisi Caddebostan Kültür Merkezi'nde (CKM) açıldı. 500. Yıl Vakfı, Kadıköy Belediyesi ve Haydarpaşa-Kadıköy

Detaylı

Onlar konuşur, AK Parti yapar

Onlar konuşur, AK Parti yapar Onlar konuşur, AK Parti yapar Nisan 21, 2015-8:15:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin vadettiği şeyleri kesinlikle yapacağının altını çizdi. Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor

Detaylı